Lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Täby

Se lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Kommunjurist till Täby kommun

Ansök    Jun 18    Täby kommun    Kommunjurist
Är du en samhällsintresserad och erfaren jurist som vill ha en roll med omväxlande uppgifter inom ett brett spektrum av rättsområden? Då är jobbet som kommunjurist hos Täby kommun något för dig! Om jobbet Vi söker dig som är jurist med flerårig erfarenhet av offentlig verksamhet. Uppdraget som kommunjurist är att tillsammans med de andra kommunjuristerna ge juridiskt stöd till kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, de olika nämnderna och dess tjänstemannaorg... Visa mer
Är du en samhällsintresserad och erfaren jurist som vill ha en roll med omväxlande uppgifter inom ett brett spektrum av rättsområden? Då är jobbet som kommunjurist hos Täby kommun något för dig!

Om jobbet
Vi söker dig som är jurist med flerårig erfarenhet av offentlig verksamhet. Uppdraget som kommunjurist är att tillsammans med de andra kommunjuristerna ge juridiskt stöd till kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, de olika nämnderna och dess tjänstemannaorganisation.

Som kommunjurist kommer du att vara en av kommunens juridiskt sakkunniga och bidra med din kompetens inom den stora bredd av rättsområden som en kommun berörs av, såsom kommunal- och förvaltningsrätt, offentlighet och sekretess, upphandlingsrätt, avtalsrätt, socialrätt och skoljuridik m.m. Rollen är placerad på kommunledningskontoret, juridikenheten. Enheten består idag av 5 kommunjurister, ett dataskyddsombud och en chefsjurist tillika enhetschef.

I rollen ingår bland annat att bistå med juridisk rådgivning, skriva rättsutredningar, granska beslutsunderlag inför beslut i de politiska organen, hantera kommunens ärenden vid domstol och andra myndigheter, delta i arbetet med att ta fram och utveckla styrande dokument, hålla internutbildningar, granska och upprätta avtal samt bevaka ny lagstiftning och utreda dess konsekvenser för kommunen.

Vem är du?
Vi söker dig som har:


• Juristexamen och flerårig erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom offentlig verksamhet. Särskilt meriterande om du har flerårig erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet, eller från annan politiskt styrd organisation.
• Gedigen erfarenhet inom offentlig rätt, gärna kommunal- och förvaltningsrätt och offentlighets- och sekretesslagen.
• Meriterande med notarietjänstgöring. 

Som person är du analytisk, noggrann och duktig på att formulera dig i skrift. Rollen innebär att du både blir involverad i mer komplexa utredningsärenden och att du får hantera uppgifter av ad hoc-karaktär, varför det är viktigt med ett flexibelt förhållningssätt. I rollen har du många kontaktytor och därför är det av stor vikt att du är kommunikativ och lyhörd, samt har lätt för att samarbeta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Vi kan erbjuda dig ett intressant, utmanande och stimulerande arbete i en spännande organisation då vi är en kommun i stark tillväxt. Du blir en del i vårt härliga team där vi ger dig en trygg och rolig arbetsplats där du får möjlighet att utveckla och utvecklas. Vi sitter i moderna och trevliga lokaler nära Täby centrum dit du tar dig enkelt med kollektivtrafik.

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller brev. Sista ansökningsdag är 14 augusti. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är en till tillsvidareanställning på heltid.

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg. Visa mindre

CONTROLLER PÅ DELTID TILL SCANDIFRONT

Ansök    Jun 14    Resultat i Sverige AB    Controller
Vi söker en engagerad och framåtlutad Controller på deltid som vill vara med och utveckla ett dynamiskt bolag. Har du en trygg grund inom redovisning samt en stark analytisk förmåga och visionen att driva fram utveckling? Då kan rollen som Controller hos ScandiFront vara perfekt för dig! Om företaget ”ScandiFront AB startades 1988. Företaget tillverkar och säljer fönster, dörrar, fasader och tak i glas och aluminium för den svenska marknaden. Inom vår bra... Visa mer
Vi söker en engagerad och framåtlutad Controller på deltid som vill vara med och utveckla ett dynamiskt bolag. Har du en trygg grund inom redovisning samt en stark analytisk förmåga och visionen att driva fram utveckling? Då kan rollen som Controller hos ScandiFront vara perfekt för dig!

Om företaget
”ScandiFront AB startades 1988. Företaget tillverkar och säljer fönster, dörrar, fasader och tak i glas och aluminium för den svenska marknaden. Inom vår bransch tillhör vi en av de största. Huvudkontoret finns i Täby, produktions-, sälj- och konstruktionsavdelning i Markaryd samt säljkontor i Ystad, Lidköping samt Falkenberg. Vi är i dagsläget totalt 33 anställda. I Täby har vi kontor centralt beläget i fräscha och nyrenoverade lokaler och där sitter vi sju personer. Vi på huvudkontoret arbetar inom försäljning, konstruktion, projektledning, ekonomi, löner och övrig administration.”

Detta är ett långt konsultuppdrag på deltid (ca 40%) som kommer att löpa på i minst ett år.

Dina arbetsuppgifter
Som Controller hos ScandiFront kommer du att vara länken mellan säljavdelningen, ekonomin och ledningen samt spela en central roll i företagets ekonomiska styrning och utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• ÄTA-hantering
• Månadsbokslut
• Kvartalsrapportering
• Rapportera till sälj- och projektledning samt styrelse
• Analysera och följa upp nyckeltal
• Utveckling av stödfunktioner
• Stöd och bollplank till ledningDin profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av analys och strategiskt ekonomiarbete, är trygg i såväl redovisning som ekonomisk rapportering. Vi ser gärna att du har ett genuint engagemang och intresse för verksamheten, dess utveckling och tillväxt framåt. Du har förmågan att driva igenom utveckling samt kravställa interna parter och se till att alla arbetar i linje med verksamhetens affärsmodell.

För att vara rätt i rollen som Controller hos ScandiFront behöver du vara driven, strukturerad, flexibel och framåtlutad i ditt arbetssätt. Tjänsten innebär många kontaktytor där du kommer att vara bryggan mellan säljare, ekonomi och ledningen. Vi ser därför att du är en social, kommunikativ och förtroendeingivande person som har lätt för att samarbeta med andra.

Som Controller kommer du att vara ett viktigt stöd och bollplank till ägare och övriga chefer när ekonomisk information ska tolkas. Du har därmed en viktig funktion i att styra verksamheten i rätt riktning och ska kunna förklara siffrorna och dina analyser på ett pedagogiskt sätt.

Har du tidigare erfarenhet av företag inom byggbranschen, successiv vinstavräkning samt projektcontrolling ser vi detta som ett stort plus.Framgångsfaktorer
• Flera års erfarenhet av analys samt rapportering
• Trygg kunskap i redovisningens alla delar
• Stark analytisk förmåga
• Social, driven och kommunikativ
• Flytande svenska och engelska i tal och skriftOm oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: September 2024
OMFATTNING: Deltid, ca 40%
PLACERING: Täby, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-07-14

Denna tjänst är ett konsultuppdrag på minst ett år där du är anställd av oss på Resultat och uthyrd till vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban på telefonnummer 073-311 68 62. Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, matematik Gy

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Försäkringskoordinator till Aleris Specialistvård Täby

Aleris Ortopedi & Operation finns i Stockholm, Täby, Uppsala, Ängelholm, Malmö och Östersund. Som ett av Aleris största affärsområden omsätts nästan 1 miljard kr och har drygt 500 anställda. Vi är specialiserade på knä-, axel- och höftplastiker samt hela ryggens kirurgi och är den enskilt största aktören inom ryggkirurgi i Sverige. Till det också specialister inom den artroskopiska kirurgin i axel, knä, hand och fot med speciell inriktning på Sports Medici... Visa mer
Aleris Ortopedi & Operation finns i Stockholm, Täby, Uppsala, Ängelholm, Malmö och Östersund. Som ett av Aleris största affärsområden omsätts nästan 1 miljard kr och har drygt 500 anställda. Vi är specialiserade på knä-, axel- och höftplastiker samt hela ryggens kirurgi och är den enskilt största aktören inom ryggkirurgi i Sverige. Till det också specialister inom den artroskopiska kirurgin i axel, knä, hand och fot med speciell inriktning på Sports Medicine. Enkelt beskrivet hjälper vi till med all utredning, diagnos och behandling inom specialistvårdsortopedi och handkirurgi.

Vi söker en ansvarsfull och innovativ person för rollen som Försäkringskoordinator till vår mottagningsenhet på verksamheten Aleris Specialistvård Täby. Om du brinner för att ge den bästa servicen till kunder och patienter är detta en utmärkt möjlighet för dig.

Om Aleris Specialistvård Täby

Aleris Specialistvård Täby ligger i nya fräscha lokaler mitt i Täby Centrum och är sedan många år väl känd och mycket omtyckt av både remittenter och patienter. Mottagningsavdelningen är nyrenoverad och fräsch med erfaren och trevlig personal som ger dig service och erbjuder patienterna en hög tillgänglighet. Idag är vi ett 15-tal kollegor som arbetar tillsammans.

På ett annat våningsplan har vi vår operationsavdelning med fyra operationssalar som även den är totalrenoverad och fullt modern och medger ett snabbt och smidigt flöde.

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm inom vårdvalet för ortopedi, handkirurgi och urologi samt med försäkring och privat vård.

Kvalitet och patientnöjdhet är centrala för oss i vårt arbete och våra ledord ansvarsfullt, enkelt och innovativt genomsyrar vårt arbete.

I arbetsuppgifterna ingår:

• Daglig kontakt med försäkringsbolag per telefon och via digitala system.
• Koordinera patientens vårdflöde för den bästa kundresa utifrån gällande samarbetsavtal och vårdgarantier.
• Förbereda patientbesök såsom att inhämta journaler och röntgenundersökningar.
• Boka in patient på olika undersökningar och besök, ombesörja att undersökningar följs upp inom tidsramen för vårdgarantin.
• Planera patientens operationer.
• Utforma och skicka offerter.
• Koordinera och samverka kring försäkringsarbetet med andra verksamheter inom affärsområdet.
• Fortsätta utveckla den privata vårdkedjan.
• Du rapporterar till enhetschefen för mottagningen.

Vi tror att rätt person har dessa nödvändiga egenskaper:

• Ansvarsfull och fullföljer sina åtaganden
• Öga för detaljer
• Prestigelös
• Flexibel
• Hög servicenivå
• Förmåga att medla med olika parter för att få till bästa kundnöjdhet
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi går även på hur du är och uppfattas som person. Du ska ha ett positivt tankesätt och vara innovativ/uppfinningsrik för att hitta lösningar i vårdflödet. Och när du är ”varm i kläderna” arbetar du proaktivt för att förebygga framtida problem.

Starkt meriterande är om du har erfarenhet av:

• Arbeta som vårdplanerare eller skadereglerare på försäkringsbolag alternativt försäkringsskoordinator på annan klinik
• Webdoc och Kuralink
• Arbete som sjuksköterska eller undersköterska
• Erfarenhet inom annan servicebransch med höga krav på kundnöjdhet

Mer om tjänsten

• Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader
• Omfattning: heltid, 40 timmar per vecka
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Ansökan och kontakt

Om du är en engagerad och målinriktad person och har en passion för att leverera högkvalitativ vård, är du precis den vi letar efter.

Sista ansökningsdag är 2024-07-07 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Sarah Lindberg
T.f. Verksamhetschef
[email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Receptionistvikariat på 1 år till vår kund i Täby

Om tjänsten Har du tidigare erfarenhet av serviceyrket och att jobba i reception? Trivs du i en roll som det första ansiktet utåt och att arbeta på ett sätt där man får agera spindeln i nätet? Då kan denna rollen vara något för dig. Vi söker nu en receptionist på heltid till ett vikariat på ett år i Täby. Om oss KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på d... Visa mer
Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av serviceyrket och att jobba i reception? Trivs du i en roll som det första ansiktet utåt och att arbeta på ett sätt där man får agera spindeln i nätet? Då kan denna rollen vara något för dig.

Vi söker nu en receptionist på heltid till ett vikariat på ett år i Täby.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Vår kund är ett företag i Täby som utvecklar och tillverkar IR-sensorprodukter, mjukvara och appar för olika branscher och ändamål. Verksamheten fokuserar på lösningar och övervakning, inklusive tillverkning och ytbeläggning av linser. Övervakningsavdelningen i Täby producerar avancerade termiska och multi-sensorsystem för flygande övervakning, gräns- och kustbevakning, samt spanings- och siktessystem för pansarfordon och robotsystem. Företaget har lång erfarenhet som leverantör till system som RBS70 och Strf90, i samarbete med inhemska och internationella tillverkare och systemintegratörer.

Arbetsuppgifter

I denna roll jobbar du i ett team på två personer som ansvarar för receptionen/backoffice och kontorets allmänna ytor. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

• Ansvara för kontorets säkerhet genom att ta emot gäster och besökare och kontrollera ID-handlingar
• Ta emot och besvara inkommande samtal och mail
• Ha kontakt med leverantörer/kunder
• Inköp och ansvar för kaffe/frukt/fika
• Boka möten och förbereda konferensrum
• Boka resor till anställda
• Ansvara för att kontorets ytor är representativa

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av liknande roller, som trivs att arbeta i en social och flexibel roll där service i toppklass är en självklar del av vardagen. Vidare är du lösningsorienterad och drivs av att hjälpa människor. Som person sprider du positiv energi, ger ett professionellt intryck och har lätt för att skapa kontakt.

För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi att du uppfyller dessa kriterier:

• Tidigare erfarenhet av reception och administration
• Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Kunskaper i Office-paketet och mycket goda datakunskaper i övrigt
• Att du är lättlärd och kan arbeta självständigt och på eget initiativ

Övrigt

Det är en heltidstjänst med start i början av september 2024. Anställningen är ett vikariat på ett år.

Arbetstid: Måndag till fredag kl. 08.00-17.00

Tillträde: September 2024

Omfattning: Heltid (vikariat)

Plats: Täby, Stockholm

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Administratör inom vuxenutbildning och SFI

Vill du göra skillnad och bidra inom vuxenutbildningen? Just nu söker KCNO en person som brinner för service, gillar att möta människor och som har god administrativ förmåga.  I KCNO ingår kommunerna Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker där KCNO är vägledningscentrum och antagningskansli för vuxenutbildningen. I KCNOs uppdrag ingår studie- och yrkesvägledning för vuxna, administration, antagning och uppföljning av utbildningsanordnare. På KCN... Visa mer
Vill du göra skillnad och bidra inom vuxenutbildningen? Just nu söker KCNO en person som brinner för service, gillar att möta människor och som har god administrativ förmåga. 

I KCNO ingår kommunerna Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker där KCNO är vägledningscentrum och antagningskansli för vuxenutbildningen. I KCNOs uppdrag ingår studie- och yrkesvägledning för vuxna, administration, antagning och uppföljning av utbildningsanordnare. På KCNO söker vi en person som kan förstärka vår organisation i de insatser som handlar om att ge stöd och service till våra studerande och som kan stötta i vissa administrativa uppdrag. 

Om jobbet
Som administratör hos KCNO kommer du arbeta i vår självsevice dit medborgare kan komma och få hjälp med sina frågor om studier eller få stöd med att göra en ansökan till Komvux och SFI. Samma frågeställningar och stöd kommer du hantera genom att bemanna våra telefontider. Du kommer att administrera bokningar och uppföljningar av de nivåtest vi erbjuder våra studerande samt ansvara för de test som genomförs i våra lokaler. Genom dina arbetsuppgifter blir du vårt ansikte utåt då du kommer vara ett stöd till de som söker sig till KCNO.

I uppdraget ingår även administrativa arbetsuppgifter som mötesplanering, posthantering, betygsregistrering, viss arkivering samt hantering av beställda betyg. Uppdraget innebär förutom kontakt med studerande i våra fem kommuner även kontakt med våra utbildningsanordnare och andra externa aktörer som arbetsförmedlingen, integrationssamordnare m. fl. Samtliga arbetsuppgifter kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i både i tal och skrift samt värdesätta kommunikation och ett professionellt förhållningssätt högt.  

Vem är du?
Tjänsten ställer krav på att du har:


• Gymnasial utbildning
• Erfarnehet från arbete inom service
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal- och skrift på svenska
• Goda IT-kunskaper inom officepaketet el. liknande

Det är meriterande om du har:


• Eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration
• Erfarenhet av arbete inom vuxenutbildning och SFI
• Fler språk utöver svenska och engelska
• Erfarenhet av system som Alvis, EasitGo

Som person samarbetar du väl med kollegor i olika sammanhang och funktioner. Du har förmågan att tala tydligt samt utstrålar trovärdighet och självförtroende. Du har en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på medborgarens behov och vill leverera hög grad av service. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete, präglad av en anda där vi tycker om att stötta, hjälpa varandra och ha roligt på jobbet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller brev. Sista ansökningsdag är 2024-06-30. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att tjänsten/tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är en projektanställnig på 100% tom 2025-06-30 med möjlighet till eventuell förlängning.

Tillsättning sker snarast eller enligt överenskommelse.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden. Visa mindre

Redovisningsekonom - Redovisningsassistent

Vi söker dig som är duktig och engagerad i bokföring och redovisning. Du bör vara en serviceinriktad person som tycker det är roligt att hjälpa olika företag i många olika branscher. Det är en spännande och viktig funktion att följa företagens verksamhet. Du ska ha sinne för bokföring och gillar siffor. Företagen som anlitar oss gör det för att vi är proffsiga i både arbetssätt och bemötande samt att vi fungerar som deras externa ekonomiavdelning. Våra kun... Visa mer
Vi söker dig som är duktig och engagerad i bokföring och redovisning. Du bör vara en serviceinriktad person som tycker det är roligt att hjälpa olika företag i många olika branscher. Det är en spännande och viktig funktion att följa företagens verksamhet. Du ska ha sinne för bokföring och gillar siffor. Företagen som anlitar oss gör det för att vi är proffsiga i både arbetssätt och bemötande samt att vi fungerar som deras externa ekonomiavdelning. Våra kunder är enskilda företag och aktiebolag.
Du kommer att jobba både på traditionellt sätt med pappersunderlag och digitala dokument i Fortnox och Visma e-ekonomi. Arbetet består av att sköta olika företags löpande bokföring, momsdeklaration, leverantörsreskontra, fakturering, kundreskontra, avstämningar bank- och skattekonto och därmed förenligt arbete. Kan du lönehantering, årsredovisning och inkomstdeklaration INK 2 för Akitebolag, NE och förenklat bokslut för enskild firma, så är det fantastiskt bra.
Vi söker dig som kan jobba 50 - 100%, Vi är även öppna för deltidsanställning vid behov. Vi har flexibel arbetstid.
Vi sitter i trevliga ljusa lokaler i Täby. Det är lätt att ta sig hit med bil eller kollektivt.
Välkommen med din ansökan! Vi hör av oss till dig om din ansökan är passande med det vi söker. Visa mindre

Administratör inom kyrkogårdsförvaltning och bokning

Vi söker dig som är en skicklig administratör med erfarenhet från verksamheter med kundkontakt och service. Du har en god kommunikationsförmåga och kan möta människor i utsatta livssituationer och har lätt för att skapa förtroende via telefon och möter dina medmänniskor med värdighet. Arbetsuppgifter Bokning och administration av gravvisningar, gravsättningar och transporter samt att föra församlingens digitala gravbok och gravkarta Löpande diarieföring av... Visa mer
Vi söker dig som är en skicklig administratör med erfarenhet från verksamheter med kundkontakt och service. Du har en god kommunikationsförmåga och kan möta människor i utsatta livssituationer och har lätt för att skapa förtroende via telefon och möter dina medmänniskor med värdighet.
Arbetsuppgifter
Bokning och administration av gravvisningar, gravsättningar och transporter samt att föra församlingens digitala gravbok och gravkarta
Löpande diarieföring av ärenden samt kontakt med externa samverkanspartners som myndigheter, begravningsbyråer och leverantörer
Bokning av dop, vigsel och begravning samt borgerlig begravning
Registrering av samtliga kyrkliga handlingar samt övriga ändringar i K-bok
Viss marknadsbearbetning för uthyrning av konferensrum och lägergården Karlberg mot utvalda målgrupper
Bokning av församlingsverksamhet, interna bokningar och externa hyresgäster enligt församlingens bokningspolicy
Bemanna receptionen enligt schema och välkomna besökare.

För att lyckas i denna roll krävs att du har hög servicenivå, är positiv, uthållig och självgående samt gillar att arbeta med många varierande uppgifter. Du har ett flexibelt och strukturerat arbetssätt. Vi ställer höga krav på noggrannhet och säkerhet liksom ett gott etiskt förhållningssätt.
Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration eller utbildning som bedöms likvärdig. Tidigare arbete inom administration och kundservice är ett krav. Erfarenhet av begravningsverksamhet eller myndighetsutövning är meriterande. Utbildning och erfarenhet inom marknadsföring och försäljning är meriterande.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Office-paketet och det svenska språket, både i tal och skrift. Att använda administrativa datasystem faller sig naturligt för dig.
Har du frågor?
Kontakta administrativ chef Olle Molin, telefon 08-580 03670.
E-post: [email protected]
Ansökan mejlas till:
[email protected] , senast 14 juni 2024. Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Visa mindre

Färdtjänsthandläggare till äldreomsorgen i Täby

Vill du göra skillnad? Just nu söker enheten äldreomsorg-beställare en serviceinriktad och engagerad färdtjänsthandläggare! Om jobbet Enheten äldreomsorg-beställare är en del av verksamhetsområdet Social omsorg. Inom områdena äldreomsorg, individ- och familjeomsorg och funktionsnedsättning ger vi stöd och service till Täbyborna. Äldreomsorg beställare består av ca 30 medarbetare och ansvarar för kommunens myndighetsutövningen inom äldreomsorgen. Som färdt... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker enheten äldreomsorg-beställare en serviceinriktad och engagerad färdtjänsthandläggare!

Om jobbet
Enheten äldreomsorg-beställare är en del av verksamhetsområdet Social omsorg. Inom områdena äldreomsorg, individ- och familjeomsorg och funktionsnedsättning ger vi stöd och service till Täbyborna. Äldreomsorg beställare består av ca 30 medarbetare och ansvarar för kommunens myndighetsutövningen inom äldreomsorgen. Som färdtjänsthandläggare kommer du vara en den enda som utreder färdtjänst på enheten men du kommer ha många kollegor exempelvis; biståndshandläggare, handläggare för avgifter och bostadsanpassning.   

Du kommer att utreda behovet av färdtjänst för personer 65 år och äldre. Utredningen görs i enlighet med lag om färdjänst och på uppdrag av trafikförvaltningen (region Stockholm) som ansvarar för att fatta beslut. Som utredare av färdtjänst kommer du att ta emot ansökningar och läkarintyg, boka byråbesök eller hembesök hos den sökande för utredning samt sammanställa utredningsunderlag till trafikförvaltningen. 

Vem är du?
Vi söker dig som har


• Lägst gymnasiekompetens. 
• God datorvana och administrationsförmåga.
• God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt.

Erfarenhet av myndighetsutövning/handläggning i offentlig förvaltning och/eller arbete inom äldreomsorgen är meriterande. 

Som person är du självständig, ansvarstagande, trygg och har förmåga att bemöta människor utifrån deras livssituation. Du är flexibel, serviceinriktad och kan hantera varierande arbetsuppgifter. Vidare är du duktig på att strukturera ditt arbete. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus.

Avdelning äldreomsorg-beställare är en engagerad arbetsgrupp med en härlig gemenskap och gott arbetsklimat. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklingsfrågor och erbjuder ett nära ledarskap.

Vi sitter i aktivitetsbaserade lokaler i kommunhuset, intill Täby centrum. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller brev. Sista ansökningsdag är 2024-06-23. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Täby kommun

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Social omsorg är ett av Täby kommuns verksamhetsområden. Här ger vi stöd och service till Täbyborna inom områdena äldreomsorg, individ- och familjeomsorg och funktionsnedsättning. Visa mindre

Jobbmatchare/handledare i Vallentuna/Täby - Sommarvikariat

A-Karriär är en del av A-Group som representerar starka varumärken inom omställning, bemanning, rekrytering, coachning och search. Årligen sysselsätter våra bolag omkring 3 000 medarbetare och samarbetar med cirka 500 kundföretag. Som en fristående aktör för Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och Matcha är vårt mål är att hitta långsiktiga och hållbara lösningar för våra deltagare att närma sig arbetsmarknaden genom effektiva och professionella processer s... Visa mer
A-Karriär är en del av A-Group som representerar starka varumärken inom omställning, bemanning, rekrytering, coachning och search. Årligen sysselsätter våra bolag omkring 3 000 medarbetare och samarbetar med cirka 500 kundföretag.

Som en fristående aktör för Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och Matcha är vårt mål är att hitta långsiktiga och hållbara lösningar för våra deltagare att närma sig arbetsmarknaden genom effektiva och professionella processer samt verktyg. Vårt recept på framgång kan uttryckas i en kort mening: "Expertis och engagemang ger resultat".

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta med människor enskilt och i grupp. Arbetet följer vår unika metodik, OPC, där deltagarnas kunskaper, färdigheter, motivation och styrkor tas till vara. Avsikten är att hitta varje persons unika profil för att kunna ta nästa steg mot arbetsmarknaden.

Din arbetsuppgift är att planera, organisera, leda och genomföra de insatser som syftar till att deltagarna ska förbättra sina möjligheter att komma närmare arbetsmarknaden. Parallellt söker du aktivt efter jobbmöjligheter genom att kontakta arbetsgivare som matchar deltagarens kompetens.

Du fungerar som ett stöd till deltagaren i hela processen mot arbete. Detta genom regelbunden coachning, matchning och uppföljning. Löpande kontakter med näringslivet är en viktig del i arbetet.

Utbildnings- och erfarenhetskrav
På grund av myndighetskrav behöver du minst ha läst 180 högskolepoäng. Du måste också ha minst två års arbetslivserfarenhet.

Alternativt minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid och minst tre års yrkeserfarenhet från arbete med personalansvar, karriärrådgivning, bemanning, rekrytering, studie- och yrkesvägledning eller motsvarande.

Personliga kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse.
För att lyckas med uppdraget som jobbmatchare/handledare ser vi att du är energisk, engagerad, har stort tålamod och drivs av att se resultat av dina prestationer. Du har ett coachande och rådgivande förhållningssätt, förståelse för människors olika förutsättningar och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö.

I rollen som jobbmatchare/handledare ingår ett omfattande administrativt ansvar, både internt och externt, varför du behöver vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor, chefer och kunder är det viktigt att du är kommunikativ. Du är bra på att samarbeta och ser dig själv som en lagspelare där du uppfyller både deltagarnas och kundernas önskemål.

Placering
Du kommer att vara placerad på våra kontor i Täby och Vallentuna.

För denna tjänsten tillämpar vi löpande urval. Vänta därför inte med att ansöka!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Visa mindre

Utvecklare fullstack C#/.net

Loggamera växer och vi bygger vidare på utvecklingsavdelningen med en person som ska hjälpa oss att leverera bättre tjänster snabbare till våra kunder. På utveckling jobbar vi prestigelöst i att hitta bästa lösningen till ett problem. Det kan vara tekniskt, tidsmässigt eller kvalitetsmässigt rätt. De flesta av våra kunder är fastighetsägare och/eller förvaltare och behöver tydliga system som snabbt ger dem respons, trygga i att vi löser deras problem oc... Visa mer
Loggamera växer och vi bygger vidare på utvecklingsavdelningen med en person som ska hjälpa oss att leverera bättre tjänster snabbare till våra kunder.


På utveckling jobbar vi prestigelöst i att hitta bästa lösningen till ett problem. Det kan vara tekniskt, tidsmässigt eller kvalitetsmässigt rätt. De flesta av våra kunder är fastighetsägare och/eller förvaltare och behöver tydliga system som snabbt ger dem respons, trygga i att vi löser deras problem och inte tappar eller glömmer några uppgifter.


Arbetsuppgifterna är i huvudsak att vidareutveckla SaaS-tjänsten med nya funktioner, driftsätta funktioner, säkra driften, och i viss mån agera second line support till våra företagskunder oftast gällande felsökning och förklara hur Loggameras plattform fungerar eller kan användas, m.m. Det mesta sker digitalt från kontoret med telefon, mail och videomöten.

Verktygen vi arbetar med är i huvudsak .net/C#, några inslag av C/C++, Server och MongoDb. Stacken rullar på främst Windows-maskiner med en del Linuxmaskiner som stöd, lastbalansering, MQTT osv. 


Vi söker dig som vill växa med oss och är flytande i både Svenska och Engelska. Vi tror att du har ett eller några års erfarenhet i arbetslivet eller en tydlig hunger på att jobba med ett innovativt företag i en traditionell bransch.


Vi prioriterar ett sammanhållet team, social kompetens och intresse för plattformen och våra kunder före betyg och andra kvalifikationer. Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav. Arbetsplatsen är i Stockholm, Täby.


Lycka till med jobbsökandet och hoppas vi hörs snart! Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, matematik Gy

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Kontorsassistent med intresse för varierande arbetsuppgifter sökes

Vi söker dig som är i början av din karriär och gillar att ha flera bollar i luften. I rollen ligger ditt fokus på att avlasta VD i det dagliga arbetet samt att vara behjälpig med administration, kundkontakter och försäljning. Här får du utrymme för kreativt arbete samt en hel del sociala möten med kunder, partners och andra intressenter. Start snarast eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna för tjänsten är ständigt varierande och... Visa mer
Vi söker dig som är i början av din karriär och gillar att ha flera bollar i luften. I rollen ligger ditt fokus på att avlasta VD i det dagliga arbetet samt att vara behjälpig med administration, kundkontakter och försäljning. Här får du utrymme för kreativt arbete samt en hel del sociala möten med kunder, partners och andra intressenter. Start snarast eller enligt överenskommelse.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna för tjänsten är ständigt varierande och passar perfekt för den som gillar att testa på nya saker. Du kommer att sköta allt ifrån att skapa inlägg till sociala medier, uppdatera hemsidan, kontakta nya och befintliga kunder, assistera vid kundmöten och att skapa relevanta mallar och dokument. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat:
Kalenderadministration och möteskoordinering
Support i interna och externa projekt
Mötesförberedelser och skapande av presentationsmaterial
Generell kontorsadministration
Skapa innehåll till sociala medier
Uppdatera hemsidan med bl.a. SEO-vänliga artiklar
Arbeta med betald annonsering i form av Google och Facebook/Instagram
Assistera vid kundmöten
Värna om befintliga kunder
MailutskickVi söker dig som…
Systemvana i Microsoft Office programmen
Uttrycker sig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du driven, självgående och prestiglös i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att du är social och är bra på att vårda och utveckla kundkontakter. Du gillar när det händer saker och uppskattar en varierande vardag.


Om bolaget
Toppreno är en etablerad bygg och renoveringsfirma med säte i Stockholm. Med över 15 års erfarenhet har vi goda kunskaper inom flera byggområden och klassas därför som en totalentreprenad. Vi vänder oss till privatpersoner, bostadsrättsföreningar samt företag och hjälper de med deras önskemål. Vi befinner oss nu i en spännande tillväxtfas och söker därav en driven kollega som vill jobba med administration och adhoc-uppgifter. Visa mindre

kontorsassistent sökes

Vi söker dig som är i början av din karriär och gillar att ha flera bollar i luften. I rollen ligger ditt fokus på att avlasta VD i det dagliga arbetet samt att vara behjälpig med administration, kundkontakter och försäljning. Här får du utrymme för kreativt arbete samt en hel del sociala möten med kunder, partners och andra intressenter. Start snarast eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna för tjänsten är ständigt varierande och... Visa mer
Vi söker dig som är i början av din karriär och gillar att ha flera bollar i luften. I rollen ligger ditt fokus på att avlasta VD i det dagliga arbetet samt att vara behjälpig med administration, kundkontakter och försäljning. Här får du utrymme för kreativt arbete samt en hel del sociala möten med kunder, partners och andra intressenter. Start snarast eller enligt överenskommelse.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna för tjänsten är ständigt varierande och passar perfekt för den som gillar att testa på nya saker. Du kommer att sköta allt ifrån att skapa inlägg till sociala medier, uppdatera hemsidan, kontakta nya och befintliga kunder, assistera vid kundmöten och att skapa relevanta mallar och dokument. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat:
Kalenderadministration och möteskoordinering
Support i interna och externa projekt
Mötesförberedelser och skapande av presentationsmaterial
Generell kontorsadministration
Skapa innehåll till sociala medier
Uppdatera hemsidan med bl.a. SEO-vänliga artiklar
Arbeta med betald annonsering i form av Google och Facebook/Instagram
Assistera vid kundmöten
Värna om befintliga kunder
MailutskickVi söker dig som…
Systemvana i Microsoft Office programmen
Uttrycker sig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du driven, självgående och prestiglös i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att du är social och är bra på att vårda och utveckla kundkontakter. Du gillar när det händer saker och uppskattar en varierande vardag.


Om bolaget
Toppreno är en etablerad bygg och renoveringsfirma med säte i Stockholm. Med över 15 års erfarenhet har vi goda kunskaper inom flera byggområden och klassas därför som en totalentreprenad. Vi vänder oss till privatpersoner, bostadsrättsföreningar samt företag och hjälper de med deras önskemål. Vi befinner oss nu i en spännande tillväxtfas och söker därav en driven kollega som vill jobba med administration och adhoc-uppgifter. Visa mindre

Kontorist och säljare!

Ansök    Maj 12    Egyptiano AB    Kontorist
Vi söker en glad och driven kontorist och säljare som kommer vara hos oss på kontoret i Täby. Du kommer hjälpa till att ta emot kunder här på kontoret, men även hitta och boka in nya kunder och åka på möten med dessa. Du behöver därför vara driven och initiativtagande! Du ska inte vara rädd för att prata med nya människor! Vi ser gärna att du har idéer kring marknadsföring på t ex sociala medier. Lönen är både fast och rörlig - så helt rätt för dig som är... Visa mer
Vi söker en glad och driven kontorist och säljare som kommer vara hos oss på kontoret i Täby.
Du kommer hjälpa till att ta emot kunder här på kontoret, men även hitta och boka in nya kunder och åka på möten med dessa. Du behöver därför vara driven och initiativtagande! Du ska inte vara rädd för att prata med nya människor! Vi ser gärna att du har idéer kring marknadsföring på t ex sociala medier.
Lönen är både fast och rörlig - så helt rätt för dig som är framåt och vill tjäna mycket pengar!
Maila gärna ditt CV och berätta mer om dig själv så hör vi av oss! Visa mindre

Technical Key Account Manager

Ansök    Maj 10    Randstad AB    PR-man
Job description Your contribution Surveillance Systems in Sweden is growing rapidly and is now re-shaping the organization to accommodate more customer programs and internal activities to maintain and develop our strong position with customers.  The Technical KAM role is broad and crucial and you will manage customer relationship, expectations and executions of external deliveries. One of your key roles is acting as the clients representative internall... Visa mer
Job description
Your contribution


Surveillance Systems in Sweden is growing rapidly and is now re-shaping the organization to accommodate more customer programs and internal activities to maintain and develop our strong position with customers. 


The Technical KAM role is broad and crucial and you will manage customer relationship, expectations and executions of external deliveries. One of your key roles is acting as the clients representative internally. Sounds like a good step for you? Have a look!

Responsibilities
This is what you will do;


Long-term strategic customer relationships at times spanning during many years - establish and develop extensive complex technical projects with several stakeholders
Lead delivery programs towards customers as a KAM while executing the programs, ensure that programs keep budgets, time schedule and quality according to agreed contract/plan
Interacting with Project Managers within each product group as well as the Production and Services organization
Support and contribute to developing and maintain processes and methods for bringing a positive customer experience and to the point execution of the program with regards to milestones and    deliveries
Be responsible for ensuring the quality level and financial commitments as set-out from contract start 


Qualifications
To be ready to take on this role we would love if you have:


Working experience from the field of programs, projects and customer relationships; within manufacturing technical solutions and products; ex Project management; Project Leader, Technical KAM or technical support for large customers
Strategic customer relationship for an extended number of years
Academic degree within the field of engineering (for example; electronics, mechatronic or optronic) 
Fluency in English, both verbally and in written
Swedish Citizenship 
About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward. Visa mindre

Jobba Med Försäkringar

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Skoladministratör

Ansök    Maj 5    Dibber Sverige AB    Skolassistent
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor. Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna. På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna... Visa mer
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor.

Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna.

På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby.

 

 

 

Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor.

Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna. På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby.

Är du vår nya Skoladministratör? Vi söker dig som vill bidra till att ge varje elev rätt utbildning i en kommunicerande och trygg miljö med höga förväntningar?
Skolan erbjuder: Årskurs 1-9 (anpassad grundskola) samt fritidshem. Vi erbjuder Korttidstillsyn 9§ LSS (komplement till skola).

Arbetsuppgifter
Tillsammans med vår administrativa organisation på skolan kommer Du vara spindeln i nätet och ett
dagligt stöd för skolans elever, vårdnadshavare och medarbetare samt ha en
mängd övriga kontakter både internt och externt. Du har många och varierande
arbetsuppgifter såsom exempelvis ansvar för planering och bokning av
skolskjutsar, följa upp ekonomisk ersättning från placerade kommuner,
vikarieanskaffning, post och fakturahantering, personaladministration,
administration av personalfrånvaro, inköp, felanmälan, skolval och
skolpliktsbevakning, rapportering i skolans administrativa system såsom tex
InfoMentor, FLEX och lönerapportering. 

Kvalifikationer (rubrik)
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller motsvarande kometens inom ekonomi, HR eller
service management och har erfarenheter av kvalificerat administrativt arbete.

Du är en relationsorienterad person som är social och strukturerad i ditt arbete. Du är engagerad och intresserad av utveckling. Såväl elevernas, organisationens samt i din egen utveckling.Du är innovativ och flexibel med förmågan att fånga ögonblicket som det är och göra det bästa av situationen utifrån skolans kultur och struktur. Du vill växa och utvecklas för att alltid uppleva säkerhet i alla situationer.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara en god kommunikatör samt vara lyhörd i kontakten med människor både inom och utanför organisationen såsom tex. medarbetare, kommuner och skolskjutsbolag. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.

Vi söker efter en skoladministratör som vill vara med och bidra till att skolans elever får en utbildning i världsklass, vilket innebär att du har ett stort engagemang för såväl elevernas välmående och utveckling som organisationens ständiga förbättringar.

.Fria pedagogiska måltider
.Friskvårdsbidrag
.Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Fazel Delfi, Rektor

Arbetsplats
Kanslihusgränd 8

18368 Täby Visa mindre

Redovisningsekonom - Redovisningsassistent

Vi söker dig som är duktig och engagerad i bokföring och redovisning. Du bör vara en serviceinriktad person som tycker det är roligt att hjälpa olika företag i många olika branscher. Det är en spännande och viktig funktion att följa företagens verksamhet. Du ska ha sinne för bokföring och gillar siffor. Företagen som anlitar oss gör det för att vi är proffsiga i både arbetssätt och bemötande samt att vi fungerar som deras externa ekonomiavdelning. Våra kun... Visa mer
Vi söker dig som är duktig och engagerad i bokföring och redovisning. Du bör vara en serviceinriktad person som tycker det är roligt att hjälpa olika företag i många olika branscher. Det är en spännande och viktig funktion att följa företagens verksamhet. Du ska ha sinne för bokföring och gillar siffor. Företagen som anlitar oss gör det för att vi är proffsiga i både arbetssätt och bemötande samt att vi fungerar som deras externa ekonomiavdelning. Våra kunder är enskilda företag och aktiebolag.
Du kommer att jobba både på traditionellt sätt med pappersunderlag och digitala dokument i Fortnox och Visma e-ekonomi. Arbetet består av att sköta olika företags löpande bokföring, momsdeklaration, leverantörsreskontra, fakturering, kundreskontra, avstämningar bank- och skattekonto och därmed förenligt arbete. Kan du lönehantering, årsredovisning och inkomstdeklaration INK 2 för Akitebolag, NE och förenklat bokslut för enskild firma, så är det fantastiskt bra.
Vi söker dig som kan jobba 50 - 100%, Vi är även öppna för deltidsanställning vid behov. Vi har flexibel arbetstid.
Vi sitter i trevliga ljusa lokaler i Täby. Det är lätt att ta sig hit med bil eller kollektivt.
Välkommen med din ansökan! Vi hör av oss till dig om din ansökan är passande med det vi söker. Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1-2 lektioner/vecka, Matematik

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungerar ... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se
En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, matematik Gy

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Ekonom till Better Hockey

Ansök    Apr 16    SJR in Sweden AB    Ekonomiassistent
Har du erfarenhet av löpande bokföring och vill arbeta på ett familjärt bolag inom sportprodukter? Vill du arbeta på ett växande bolag med mycket spännande saker på gång? Då kan det vara dig vi söker! Huvudsakliga arbetsuppgifter Ekonomienheten består idag utav två personer som nu ska bli tre. Du kommer att arbeta med den löpande redovisningen och vara ett stöd i månads-, delårs- och årsbokslut. Utöver detta kommer det att finnas andra uppgifter så som at... Visa mer
Har du erfarenhet av löpande bokföring och vill arbeta på ett familjärt bolag inom sportprodukter? Vill du arbeta på ett växande bolag med mycket spännande saker på gång? Då kan det vara dig vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ekonomienheten består idag utav två personer som nu ska bli tre. Du kommer att arbeta med den löpande redovisningen och vara ett stöd i månads-, delårs- och årsbokslut. Utöver detta kommer det att finnas andra uppgifter så som att vara behjälplig vid inventeringar, ta fram underlag för den Amerikanska bokföringen samt ta fram data till ledningen.

Bolaget arbetar i Fortnox och det är meriterande om du har kunskap att arbeta i programmet. Kontoret ligger i Täby och du har möjlighet att arbeta hemifrån en hel del om så önskas.

Lämplig bakgrund
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har goda kunskaper i engelska.
Vi söker en person som är noggrann samt öppen för att lära sig nya saker, du är flexibel och kan hoppa in där det behövs. Då det är få personer på kontoret är det viktigt att du kan arbeta såväl i grupp som på egen hand.

Tjänsten är på heltid med placering på kontoret i Täby. Möjlighet till flextider samt arbete hemifrån finns när du har kommit in i arbetet samt rutinerna.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Better Hockey med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Ragnarsson på [email protected]. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utredare till social omsorg i Täby kommun

Vill du göra skillnad? Just nu söker staben på social omsorg två utredare som vill vara med och bidra till ökad kvalitet i utredningar och samordning av utvecklingsfrågor för hela socialtjänsten i Täby kommun. Om jobbet Tjänsterna som utredare inom socialtjänsten är placerad på staben inom verksamhetsområde social omsorg. Verksamhetsområdet leds av en socialchef och består av fyra avdelningar (äldreomsorg egen regi, äldreomsorg beställare, funktionsnedsät... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker staben på social omsorg två utredare som vill vara med och bidra till ökad kvalitet i utredningar och samordning av utvecklingsfrågor för hela socialtjänsten i Täby kommun.

Om jobbet
Tjänsterna som utredare inom socialtjänsten är placerad på staben inom verksamhetsområde social omsorg. Verksamhetsområdet leds av en socialchef och består av fyra avdelningar (äldreomsorg egen regi, äldreomsorg beställare, funktionsnedsättning, och individ- och familjeomsorg) och en stab. Verksamhetsområdet utgör tjänstemannaorganisationen som arbetar för socialnämnden och äldrenämnden i Täby kommun.

På staben finns tre utredare och en stabschef. Utöver utredare kan det också finnas samordnande eller projektorienterade funktioner av permanent eller tillfällig karaktär.

Staben har en central roll i social omsorgs verksamhetsplanering, beredning av ärenden inför politisk behandling och samordning av verksamhetsrelaterade frågor.

Staben söker nu två utredare. Exempel på arbetsuppgifter i rollen är att:


• Leda, planera och samordna utredningar och andra uppdrag
• Skriva fram ärenden till nämnd
• Hålla ihop nämndernas planerings- och uppföljningsprocesser
• Samordna delar av formerna för kvalitetsledningssystemet för nämnderna
• Delta i att förbereda för förändringar exempelvis som följd av ny lagstiftning
• Bistå avdelningarna i utvecklingsarbete

Arbetet som utredare utförs i nära samarbete med utvecklingsledare, chefer och andra medarbetare inom avdelningarna samt med medarbetare på kommunledningskontoret och andra verksamhetsområden.

Vem är du?
Vi söker dig som har


• Relevant akademisk utbildning, gärna inom socialtjänst eller samhällsvetenskap
• Minst fem års arbetslivserfarenhet inom socialtjänsten eller annan välfärdsverksamhet som bedöms likvärdig
• Fördjupad kunskap inom ett eller flera av socialtjänstens områden äldreomsorg, funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg och hälso- och sjukvård

För att trivas i rollen som utredare behöver du vara bra på att kommunicera och arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Arbetet ställer höga krav på förmåga att uttrycka sig i skrift och i tal, samt på att vara bekväm med att leda både möten och grupper inom ramen för olika typer av uppdrag.

Meriterande är om du har


• Erfarenhet av att arbeta i Stratsys
• Vana att skriva tjänsteutlåtanden och politiska beslutsunderlag

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Under rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt att lämna in ett arbetsprov.

Täby kommun erbjuder
Att vara utredare i Täby kommun innebär ett mångsidigt jobb som växlar över tid. Staben är nybildad och under uppbyggnad och det finns stora möjligheter att delta med att bidra i att skapa bra förutsättningar. Stabschefen erbjuder ett nära ledarskap där samarbete och ett stödjande förhållningssätt är centrala.

Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller brev. Sista ansökningsdag är 12 maj. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Social omsorg är ett av Täby kommuns verksamhetsområden. Här ger vi stöd och service till Täbyborna inom områdena äldreomsorg, individ- och familjeomsorg och funktionsnedsättning. Visa mindre

Ekonomi Assistent

Ansök    Apr 12    Strålglans städ    Ekonomiassistent
Strålglans Städ söker ekonomiassistent som kommer ha övergripande ansvar för fakturering av kunder, RUT avdrag samt ha samarbete och kontakt med företagets bokförare. Sysselsättningsgrad uppgår till 75 %. Vi behöver dig som har erfarenhet inom ekonomi och som har lätt med att prata med kunden. Det är meriterande om du behärskar polska och ryska. Du som person ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Vi söker dig som vill utvecklas inom yrket och för... Visa mer
Strålglans Städ söker ekonomiassistent som kommer ha övergripande ansvar för fakturering av kunder, RUT avdrag samt ha samarbete och kontakt med företagets bokförare. Sysselsättningsgrad uppgår till 75 %.
Vi behöver dig som har erfarenhet inom ekonomi och som har lätt med att prata med kunden. Det är meriterande om du behärskar polska och ryska. Du som person ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Vi söker dig som vill utvecklas inom yrket och företaget. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Finance Coordinator till Kaelus

Om tjänsten Klara Consulting söker en Finance Coordinatortill Kaelus. Kaelus är en internationell koncern, med huvudkontor i Sverige, som är verksam inom telecomindustrin. Bolaget utvecklar och säljer produkter till de mobila nätverken runt om i världen. Kaelus är ett nischat bolag med högt teknologiskt kunnande, en bred global kundbas och en stark inrikting på 5G. Bolaget är ägarlett, har en entreprenöriell ledning och visar god lönsamhet. Atmosfären präg... Visa mer
Om tjänsten
Klara Consulting söker en Finance Coordinatortill Kaelus.
Kaelus är en internationell koncern, med huvudkontor i Sverige, som är verksam inom telecomindustrin. Bolaget utvecklar och säljer produkter till de mobila nätverken runt om i världen. Kaelus är ett nischat bolag med högt teknologiskt kunnande, en bred global kundbas och en stark inrikting på 5G.
Bolaget är ägarlett, har en entreprenöriell ledning och visar god lönsamhet. Atmosfären präglas av en trevlig och glad stämning, familjär miljö, högt i tak och ambitiösa medarbetare. Kontoret ligger i Täby med närhet till kollektivtrafik och andra goda kommunikationer. Bolaget har nyligen investerat i ett modernt och koncernövergripande affärssystem.
Nu söker Kaelus efter en Finance Coordinator som kommer att vara CFO:s och redovisningschefens högra hand och få möjlighet att jobba i en bred och omväxlande roll i ett växande bolag. Rollen är i huvudsak inriktad på ekonomi och redovisning. Dessutom ingår ett visst ansvar för kontorstrivsel och tillhörande administration. Här ges möjligheten att komma in i ett välmående, växande bolag i en internationell miljö där goda chanser till intern utveckling finns.

Du erbjuds:
En tillsvidaretjänst med provanställning, fast lön och konkurrenskraftiga förmåner
En tjänst för dig i början av karriären där du kommer att få en bred kunskapsbas inom ekonomi och erfarenhet av att jobba i en internationell miljö
En strukturerad introduktionsperiod och möjlighet till flexibilitet gällande kontors-/hybridarbete

Arbetsuppgifter
Din roll som Finance Coordinator är såväl bred som varierande. Den absolut största delen av rollenhandlaromatt sköta ekonomi och redovisning. Enmindre del går ut på att ta hand om kontorsmiljön, administration och skapa en trivsam atmosfär för medarbetarna.
Rollen som Finance Coordinator innebär att ansvara för:
Kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, fakturatolkning, kontering samt attestflödet av leverantörsfakturor
Fakturering av koncerninterna kostnader samt ansvara för kundpåminnelser
Hantera löpande bokföring och avstämningar av balansposter
Supporta CFO och redovisningschef i månads- samt årsbokslut
Analys i samband med månadsbokslut
Vara behjälplig med vissa administrationsuppgifter som till exempel avtalsarkivering

Dina uppgifter gällande kontorstrivsel och administration innebär att ansvara för:
Posthantering
Arkivering av pappersarkiv
Inköp av kontorsmaterial
Yttersta kontakten med leverantörer kring kontorslokal som hyresvärd, städbolag m.f.
Dekorationsansvarig
Säkerställa att allt fungerar, att alla ytor och mötesplatser är representativa och att kontoret är i bästa möjliga skick.

Bakgrund
Vi söker dig som:
Har cirka 1-2 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi
Behärskar löpande bokföring på en god nivå
Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Är intresserad av (och har en fallenhet för) att skapa en trivsam kontorsmiljö
Har goda kunskaper i Office-paketet, särskiltMicrosoft Excel
Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Det är meriterande om du:
Har tidigare erfarenhet från att ha arbetat i ekonomisystemet Business Central eller NAV/Navision

Som person ser vi att du är:Ordningsam, noggrann, prestigelös och ansvarsfull. Du arbetar strukturerat och lösningsorienterat samt är en god lagspelare. Du trivs med en omväxlande vardag och motiveras av att underlätta för andra. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Dessutom är du social och kommunikativ!


Praktisk information
Start: Våren/sommaren 2024
Placering: Täby, norr om Stockholm
Anställningsform: Rekrytering, heltid
Lön: Fast enligt överenskommelse
Processen pågår fram tills att vi har hittat rätt kandidat. Annonsen kan komma att tas ned när vi fått in ett starkt urval av ansökande.
Den här processen hanteras av Klara Consulting. Samtliga ansökanden hänvisas till rekryteringsansvarig Elvira Larsson. För frågor om processen vänligen kontakta Elvira Larsson på: [email protected]

Om företaget
Läs mer om bolaget på deras hemsida:www.kaelus.com Visa mindre

Senior Redovisningskonsult till Scratchgruppen

Ansök    Apr 3    Serveoffice AB    Redovisningskonsult
Har du en omfattande erfarenhet inom redovisning och söker en ny utmaning? Vi på Serveoffice letar efter en senior redovisningskonsult till Scratchgruppen. Om tjänsten: Som senior redovisningskonsult hos Scratchgruppen kommer du ha en central roll i byråverksamheten. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara hanteringen av bokslut och årsredovisningar för olika kunder. Några exempel på arbetsuppgifter: Löpande bokföring Moms- och skatterapporteri... Visa mer
Har du en omfattande erfarenhet inom redovisning och söker en ny utmaning? Vi på Serveoffice letar efter en senior redovisningskonsult till Scratchgruppen.

Om tjänsten:
Som senior redovisningskonsult hos Scratchgruppen kommer du ha en central roll i byråverksamheten. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara hanteringen av bokslut och årsredovisningar för olika kunder.

Några exempel på arbetsuppgifter: Löpande bokföring
Moms- och skatterapportering
Månadsrapportering, årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration
Löpande rådgivning till kunder
Stötta kollegor
Vem är du:
Vi söker dig med gedigen erfarenhet från redovisningsbyrå och förmåga att arbeta självständigt inom ovan nämnda arbetsuppgifter. Du är både självgående och en lagspelare som bidrar med din kunskap och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet av program som Visma och Fortnox är ett plus.

Scratchgruppen erbjuder: Möjlighet till hybridarbete
Engagerade och kompetenta kollegor
Fin arbetsmiljö i Täby centrum med goda parkeringsmöjligheter
Attraktiva personalförmåner
En anställd på Scratchgruppen säger:
"På Scratchgruppen uppskattas vi för den värdefulla samarbetskulturen och den genuina atmosfären. Vi är stolta över vår låga personalomsättning och tacksamma för den stöttande ledningen."

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Melissa Al- haydari och Cissi Silvstam på
Serveoffice. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Notera att urval görs löpande och därför vill vi ha in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Melissa på telefonnummer 076- 724 90 28 eller skicka ett mail på [email protected] alternativt Cissi på telefonnummer 070 564 13 70 eller skicka ett mail på [email protected] Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, matematik Gy

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Redovisningsansvarig till Zander & Ingeström!

Om bolaget och tjänsten Klara Consulting söker en Redovisningsansvarig till Zander & Ingeström (https://www.zeta.se/). Zander & Ingeström är en ledande partner inom pump- och värmeteknik. Med en anrik historia har man sedan 1898 arbetat efter devisen ”rätt pump på rätt ställe” och framgångssagan har varit verklig. Det här är en organisation som både kan blicka bakåt och vara stolta över en nyckelroll i svensk industris uppbyggnad under 1900-talet men som... Visa mer
Om bolaget och tjänsten

Klara Consulting söker en Redovisningsansvarig till Zander & Ingeström (https://www.zeta.se/).

Zander & Ingeström är en ledande partner inom pump- och värmeteknik. Med en anrik historia har man sedan 1898 arbetat efter devisen ”rätt pump på rätt ställe” och framgångssagan har varit verklig. Det här är en organisation som både kan blicka bakåt och vara stolta över en nyckelroll i svensk industris uppbyggnad under 1900-talet men som också blickar framåt och har innovation, modern teknik och tillväxt som står för dörren.

Bolaget har en bred repertoar av tjänster så som rådgivning, produkter och lösningar, service och reservdelar. I samverkan med de behov och önskemål som kunderna efterfrågar förbättrar bolaget industriella processer runtom i världen. Zander & Ingeströms pumpar ger oss säkra läkemedel, goda köttbullar, rent vatten och jämn asfalt på vägarna. Bolagets andra stora verksamhetsområde är pannor där man jobbar med projektleveranser globalt och förser industrier med värme och energi.

På Zander & Ingeström möts du av en trevlig, social, samarbetsvillig och driven atmosfär. I bolagets fina lokaler i Täby arbetar ca 50 personer och gör arbetsmiljön till en familjär, vänlig och ambitiös arbetsplats att jobba på.

I rollen som Redovisningsansvarig kommer du få en bred roll inom redovisning med flexibilitet och variation i arbetsuppgifter. Här finns stora möjligheter att styra rollen mot just det som du är intresserad av!Du erbjuds:

- En tjänst med internationella kontakter på ett globalt företag

- En bred roll med stora möjligheter till utveckling åt det håll som intresserar dig

- En fast tjänst på ett stabilt växande företag

- Goda förmåner, fräscht kontor och trevliga gemensamma aktiviteter

- En välkomnande miljö med härliga kollegor!

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsansvarig kommer du tillhöra ett team på tre, där du och bolagets Finance Manager samt Ekonomiassistent samarbetar tätt tillsammans. Som del i detta team är nyckelord att samarbeta, stötta och ta lärdom av varandra. Här kommer du jobba brett med redovisningen och tillsammans kommer ni lägga upp en plan för hur ni fördelar arbetet mellan er. Här finns stora möjligheter att utvecklas och ta sig an arbetsuppgifter av mer komplex art, men också en förväntan på att komma in med ett prestigelöst förhållningssätt med målet att teamet alltid ska kunna stötta och täcka upp för varandra. I rollen kommer du också ha många kontaktytor med allt från kollegor på kontoret till internatioenlla leverantörer och kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Bokslut

- Löpande bokföring

- Legal och intern rapportering

- Budgetering

- Skatt och moms

- Deklarationer

- Förbättra processer och rutiner

Vem är du?

För att trivas i rollen är du kommunikativ och social, med ett intresse för att skapa nya kontakter. Du är prestigelös och nyfiken på både din omgivning och att lära dig nya arbetsuppgifter. Som person är du även nogrann och har en fallenhet för struktur.

Vi söker dig som:

- Har god erfarenhet av att arbeta brett med redovisning, minst 3 års erfarenhet

- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi

- Är flytande i svenska och har mycket goda kunskaper i engelska

- Har goda kunskaper i Officepaketet

- Har goda kunskaper i Excel där du kan använda dig av bl.a. pivot och formler

Det är extra meriterande om du:

- Har erfarenhet av arbete med affärssystemsbyte

- Har erfarenhet av systemet Medius

- Har erfarenhet av bolag som jobbar med produktförsäljning

Vill du ha en roll som präglas av lagarbete och där möjligheterna för utveckling är breda och stora? Sök rollen idag och bli Zander & Ingeströms nya Redovisningsansvariga!

Praktisk information

- Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
- Placering: Täby, hybrid
- Anställningsform: Heltid tillsvidare med provanställning
- Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Den här processen hanteras av Klara Consulting Rekrytering & Interim. Vår kunds önskemål är att alla ansökningar går via oss. För frågor om processen vänligen kontakta Lina Granåstedt på [email protected].

Vi tillämpar löpande selektering och?annonsen kan komma att tas ned när vi har ett tillfredsställande urval.

Om företaget

Läs mer om företagen HÄR. (https://www.zeta.se/) Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, Gundskola

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Avfallsplanerare till Täby Kommun

Söker du en utvecklande roll i en spännande verksamhet, där du dagligen får möjlighet att göra skillnad? Är du en erfaren Avfallsplanerare som trivs i en bred, omväxlande roll där du får stort eget ansvar och blir en viktig del av verksamheten? Har du erfarenhet av avfallsområdet eller ett starkt intresse för resurshantering? Då ser vi fram emot att höra av dig!  Arbetsbeskrivning I rollen som avfallsplanerare kommer du jobba med avtalsuppföljning kopplad... Visa mer
Söker du en utvecklande roll i en spännande verksamhet, där du dagligen får möjlighet att göra skillnad? Är du en erfaren Avfallsplanerare som trivs i en bred, omväxlande roll där du får stort eget ansvar och blir en viktig del av verksamheten? Har du erfarenhet av avfallsområdet eller ett starkt intresse för resurshantering? Då ser vi fram emot att höra av dig! 

Arbetsbeskrivning
I rollen som avfallsplanerare kommer du jobba med avtalsuppföljning kopplade till insamlings- och driftavtal. Det kan handla om att hantera frågor relaterat till den dagliga avfallshanteringen, följa upp så att leverantörer levererar enligt avtal, så att invånare och företag får den service som kommunen betalar för. Verksamheten står inför nya och utvidgade ansvarsområden och därmed fler avtal. Att strukturera och utveckla avtalsuppföljningen kommer bli en del av tjänstens arbetsuppgifter. Med nya och utvidgade ansvarsområden finns det ett behov av att utreda och utveckla tjänster för hushåll och verksamheter i kommunen, t.ex. förpackningsinsamling, förpackad matavfall, ABP, fett från fettavskiljare m.fl. Arbetsuppgifterna kan även innebära att delta i stadsbyggnadsprojekts planerings- och exploateringsarbete för kommande detaljplaner för att bevaka och driva avfallsfrågor i utbyggnationsprojekt.

Digitalisering och utveckling av tjänster relaterad till avfallsverksamheten och införande av verksamhetssystem är ett annat utvecklingsområde som kommer att beröra tjänsten.

Det är en liten enhet med sex medarbetare och du förväntas vara delaktig även i andra arbetsuppgifter efter behov, t.ex. hantera kundärenden, driftsstörningar, arbeta med kommunikationsmaterial, rapportering av statistik, upprätthålla mallar, rutiner och processer.

I Täby är det avfallsenheten som hanterar kommunens ansvar för insamling, transport och återvinning av kommunalt avfall från fastighetsägare och verksamheten drivs med upphandlade entreprenörer. Enheten arbetar med utveckling av tjänster, ekonomi och taxor, upphandlingar, uppföljning, statistik, samt information till hushåll och verksamheter är exempel på andra viktiga arbetsområden. Täby växer och avfallsenheten medverkar i många olika projekt med sin avfallskompetens. Det är ett omväxlande arbete som innebär kontakter med invånare, företag och andra aktörer inom avfallsområdet. Täby kommun samarbetar även med åtta andra kommuner och SÖRAB genom vår gemensamma avfallsplan. Du blir en del av avfallsenheten, rapporterar till Avfallschefen och har din arbetsplats i Täby centrum. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer
Personen vi söker har eftergymnasial utbildning, exempelvis statsvetare, samhällsplanerare, ekonom eller har annan kunskap och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har relevant arbetserfarenhet, exempelvis från avfallsområdet och är van att hantera avtalsuppföljning och driftrelaterade frågor som t.ex. uppföljning av utförare. Du har även erfarenhet av utredningsarbete och kan omsätta teori till praktik samt att driva egna eller ingå i projekt. Du är van att arbeta med ett brett kontaktnät både internt och med externa leverantörer samt andra intressenter. Vi förutsätter att du har god förståelse för behovet av dokumentation, är van att arbeta i verksamhetsstödjande system med avtal och uppföljning, har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från avfallsbranschen, offentlig förvaltning, miljölagstiftning och/eller LOU.

Du har förmåga att arbeta självständigt på ett strukturerat sätt, och uppskattar också det stöd du kan få och ge i ett team av kollegor med hög kompetens. Som person beskrivs du som positiv, trygg och serviceorienterad. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du behöver vara van att analysera, prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 28 april 2024. Urval och intervjuer kan ske under ansökningstiden.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Samhällsutvecklingskontoret som består av tre avdelningar är en viktig aktör när Täby utvecklas. Avdelningarna arbetar parallellt under projektform vilket skapar förutsättningar att jobba varierat tillsammans med andra professioner. Med fokus på fyra nya hållbara stadsdelar med olika arkitektur ges våra medarbetare stor möjlighet att påverka med sin specialistkunskap. Vill du vara med och skapa det framtida Täby? Visa mindre

Kontorist och säljare!

Ansök    Mar 21    Egyptiano AB    Kontorist
Vi söker en glad och driven kontorist och säljare som kommer vara hos oss på kontoret i Täby. Du kommer hjälpa till att ta emot kunder här på kontoret, men även hitta och boka in nya kunder och åka på möten med dessa. Du behöver därför vara driven och initiativtagande! Du ska inte vara rädd för att prata med nya människor! Vi ser gärna att du har idéer kring marknadsföring på t ex sociala medier. Lönen är både fast och rörlig - så helt rätt för dig som är... Visa mer
Vi söker en glad och driven kontorist och säljare som kommer vara hos oss på kontoret i Täby.
Du kommer hjälpa till att ta emot kunder här på kontoret, men även hitta och boka in nya kunder och åka på möten med dessa. Du behöver därför vara driven och initiativtagande! Du ska inte vara rädd för att prata med nya människor! Vi ser gärna att du har idéer kring marknadsföring på t ex sociala medier.
Lönen är både fast och rörlig - så helt rätt för dig som är framåt och vill tjäna mycket pengar!
Maila gärna ditt CV och berätta mer om dig själv så hör vi av oss! Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1-2 lektioner/vecka, Matematik

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungerar ... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se
En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Täby kommun söker utredare

Vill du göra skillnad? Just nu söker Täby kommun en utredare till kommunledningskontoret. Om jobbet Tjänsten är placerad på den centrala enheten utredning och kvalitetsutveckling. Enheten är kommunledningens stöd för kommunövergripande utredningar, analyser, utvärderingar och utvecklingsinsatser. På enheten arbetar utredare med övergripande politiska uppdrag, styrdokument, remisser och tar fram motions- och interpellationssvar. De hanterar även inkommande... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker Täby kommun en utredare till kommunledningskontoret.

Om jobbet
Tjänsten är placerad på den centrala enheten utredning och kvalitetsutveckling. Enheten är kommunledningens stöd för kommunövergripande utredningar, analyser, utvärderingar och utvecklingsinsatser. På enheten arbetar utredare med övergripande politiska uppdrag, styrdokument, remisser och tar fram motions- och interpellationssvar. De hanterar även inkommande kommunövergripande undersökningar. Enheten tillhandahåller också metodstöd för uppdrag, projekt och utredningar.

Tillsammans med ekonomiavdelningen arbetar utredarna också med uppföljning och analys av kommunövergripande kvalitets- och ekonomiresultat och samordnar planering och uppföljning till nämnderna.

Vi söker nu en senior utredare med stor erfarenhet av att planera, leda och genomföra utredningar, ha erfarenhet av projektledning samt kunna använda och arbeta i Stratsys som är kommunens system för planering och uppföljning.   

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:


• Leda, planera och samordna uppdrag.
• Genomföra analyser och utvärderingar.
• Planera för och följa upp det politiska programmet för mandatperioden.
• Skriva fram ärenden till nämnd.
• Delta i arbetet med att förvalta kommunens styrmodell.
• Utifrån löpande behov som kommer från verksamheterna kunna föra dialog och bistå dem i att utveckla områden i Stratsys kopplat till de delar som rör mål- och kvalitetsstyrning från styrmodellen. Detta förutsätter kontakt med såväl systemförvaltarna på IT som kontakter med ansvariga på de olika verksamhetsområdena.

Vem är du?
Vi söker dig som har:


• Relevant akademisk utbildning
• Minst fem års erfarenhet av utredning och analys samt leverans av beslutsunderlag i offentlig sektor
• Erfarenhet av projektledning och samordning
• Erfarenhet av att arbeta i Stratsys 

Viktiga aspekter i utredarrollen:


• Mycket god förmåga att planera, leda och samordna arbete, skapa struktur och överblick.
• Mycket god förmåga till kvalitativ och kvantitativ analys. Förståelse för resultatens innebörd både i verksamhetens kontext och i en politiskt styrd organisation,
• Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Erfarenhet av och hög skicklighet i skriftlig formulering i en politiskt styrd organisation.
• Mycket god förmåga att ta till sig och arbeta i digitala verktyg och god administrativ förmåga.

Då kommunikation är centralt i tjänsten måste du ha mycket god förmåga att både skapa goda relationer och leda diskussioner. Det är av yttersta vikt att kunna växla mellan övergripande perspektiv och detaljnivå.

För att trivas i rollen behöver du ha god pedagogisk förmåga, kunna ta egna initiativ och arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Du behöver vara lyhörd och trivas med att ha flera uppdrag på gång samtidigt. Du måste kunna arbeta såväl självständigt som i team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Under rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt att lämna in arbetsprov.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller brev. Sista ansökningsdag är 2024-04-10. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att tjänsten/tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg. Visa mindre

Bli vår stjärna som Bokslutsguru! Gör redovisningen till en spännande resa!

Ansök    Mar 15    M&N Recruit AB    Redovisningsekonom
Har du vad som krävs för att vara vår nästa stjärna inom redovisning? Vi letar efter en passionerad och självgående Redovisningsekonom med en djup förståelse för bokslutsarbete för att bli en nyckelspelare i vår kunds växande team! Om oss: Vår kund är en dynamisk och modern redovisningspartner mitt i hjärtat av Stockholm! De är inte bara en byrå, de har en familjär gemenskap där varje partner spelar en avgörande roll för deras fortsatta framgång. De är på ... Visa mer
Har du vad som krävs för att vara vår nästa stjärna inom redovisning? Vi letar efter en passionerad och självgående Redovisningsekonom med en djup förståelse för bokslutsarbete för att bli en nyckelspelare i vår kunds växande team!
Om oss:
Vår kund är en dynamisk och modern redovisningspartner mitt i hjärtat av Stockholm! De är inte bara en byrå, de har en familjär gemenskap där varje partner spelar en avgörande roll för deras fortsatta framgång. De är på en spännande resa för att bli Sveriges mest uppskattade redovisningsbyrå, och nu är det din chans att vara med och forma deras framtid!
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Att vara den kreativa kraften bakom bokslut och årsredovisningar
Hantering av leverantörsfakturor och bokföring
Att agera som en rådgivare och partner till våra kunder
Övriga administrativa uppgifter med en twist av kreativitet och innovation

Vi söker dig som:
Har minst två års erfarenhet inom redovisningsbranschen och är en expert på bokslutsarbete
Behärskar svenska språket flytande, både i tal och skrift
Är snabbtänkt, driven och har en proaktiv inställning till arbete
Är en mästare på att bygga och underhålla långsiktiga relationer
Kan sköta allting ax till limpa

Vi erbjuder dig:
En stabil arbetsplats under tillväxt med massor av utvecklingsmöjligheter
En engagerad och stöttande arbetsmiljö där vi tror på att ha kul på jobbet
Möjligheten att vara med på en spännande resa mot att bli branschens bästa
Flexibilitet och möjlighet att arbeta hemifrån samt en mängd roliga aktiviteter för att stärka teamandan
Ett kontor med bästa läge mitt i centrala Stockholm!

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag till [email protected] och låt oss tillsammans skapa en framtid full av möjligheter och utmaningar!
Vi ser fram emot att få höra från dig och välkomna dig till vår kunds fantastiska team. Visa mindre

Riksarkivet söker en kundtjänsthandläggare

Kundtjänstfunktionen är en del av enheten för registratur, kundtjänst och myndighetsarkiv, som är en viktig stödfunktion för hela myndigheten. Vi behöver förstärkning av en kundtjänsthandläggare med placering i Täby, Marieberg Stockholm eller i Härnösand. Som kundtjänsthandläggare på Riksarkivet har du en viktig roll i att stötta både myndigheten och allmänheten i frågor till oss. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av kundtjänsthandläggare spri... Visa mer
Kundtjänstfunktionen är en del av enheten för registratur, kundtjänst och myndighetsarkiv, som är en viktig stödfunktion för hela myndigheten. Vi behöver förstärkning av en kundtjänsthandläggare med placering i Täby, Marieberg Stockholm eller i Härnösand.

Som kundtjänsthandläggare på Riksarkivet har du en viktig roll i att stötta både myndigheten och allmänheten i frågor till oss. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av kundtjänsthandläggare spridda över landet som hanterar kundbemötandet för hela Riksarkivet.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att svara på inkommande samtal och mejl om våra arkivbestånd, frågor kring utlämnande av allmän handling, handläggningstider samt öppettider. Du kommer att vägleda människor i våra digitala tjänster och till samhällsviktig information som finns i våra arkiv.

Då myndigheten är i en utvecklingsfas där vi ser över rutiner och arbetssätt för att effektivisera vår service så kan du även bli en del av olika utvecklingsprojekt utöver din tid i kundtjänsten.

Vi söker dig som har


• Erfarenhet av att ha jobbat i en service- och vägledande roll inom offentlig sektor
• God datorvana
• Goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• Kunskap om offentlighets- och sekretesslagen

Det är meriterande om du har


• Högskolepoäng i arkiv-och informationsvetenskap eller likvärdig arbetslivserfarenhet
• Arbetat i utvecklingsprojekt

Om dig som person

Som person är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Arbetsplats: Placeringsort är Täby, Marieberg Stockholm eller Härnösand

Riksarkivet tillämpar individuell lönesättning och provanställning på 6 månader.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansök senast: 2024-04-04

Om Riksarkivet

Riksarkivets viktigaste fråga är att säkra att information förblir autentisk, tillgänglig och användbar idag och för framtida generationer. Teknikutvecklingen och digitaliseringen har skapat nya förutsättningar för samhällets informationshantering. I vår roll som nationalarkiv befinner vi oss i stark utveckling för att kunna säkra långsiktig informationshantering och digital förvaltning.

Vårt uppdrag är att säkerställa samhällets arkivinformation och göra den möjlig att använda över tid. Tillgång till kulturarv och autentisk information som kan användas i forskning, rättsskipning och för allmänhetens insyn är grundläggande i vårt demokratiska samhälle. Du kan läsa mer om oss och våra uppdrag på riksarkivet.se.

Inför rekryteringsarbetet har Riksarkivet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Utredare till samhällsutvecklingskontoret

Ansök    Mar 18    Täby kommun    Verksamhetsanalytiker
Tjänsten är placerad på samhällsutvecklingskontorets stab. Staben bistår med processtöd, verksamhetsutvecklingsuppdrag, utrednings-, analys och planeringsstöd till verksamheterna på samhällsutvecklingskontoret. Enheten bidrar utifrån ett kontorsövergripande perspektiv och hos oss får du kunniga kollegor med en bredd av erfarenheter. Staben består av processledare, projektsamordnare, administratör och utredare. Din närmaste chef är kontorets stabschef. Ar... Visa mer
Tjänsten är placerad på samhällsutvecklingskontorets stab. Staben bistår med processtöd, verksamhetsutvecklingsuppdrag, utrednings-, analys och planeringsstöd till verksamheterna på samhällsutvecklingskontoret. Enheten bidrar utifrån ett kontorsövergripande perspektiv och hos oss får du kunniga kollegor med en bredd av erfarenheter. Staben består av processledare, projektsamordnare, administratör och utredare. Din närmaste chef är kontorets stabschef.


Arbetsuppgifter
I utredarrollen är det av yttersta vikt att arbeta utifrån både ett helhetsperspektiv för kommunen och verksamhetsspecifikt perspektiv.

Vi är särskilt intresserade av kompetens inom samhällsutvecklingsområdet.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:


• Göra analys, utvärdering, risk- och konsekvensanalys, översyn, rekommendation m.m. inom uppdrag med särskilt politiskt fokus
• Leda, planera och samordna uppdrag
• Planera för och följa upp det politiska programmet för mandatperioden
• Skriva fram ärenden till nämnd
• Besvara remisser till stadsbyggnadsnämnden och kommunstyrelsen
• Ta fram styrdokument samt underlag till motionssvar
• Omvärldsbevaka inom samhällsutvecklingsområdet, särskilt aktuella lagändringar, förordningar och SOU:er

Kvalifikationer
Du ska ha:


• Relevant akademisk utbildning
• Erfarenhet av projektledning och samordning
• Minst två års erfarenhet av utredning och analys samt leverans av beslutsunderlag

Viktiga aspekter i utredarrollen är mycket god förmåga att:


• Planera, leda och samordna arbete, skapa struktur och överblick.
• Analysera kvalitativ och kvantitativ. Förståelse för resultatens innebörd både i verksamhetens kontext och i en politiskt styrd organisation.
• Uttrycka sig i tal och skrift. Erfarenhet av och hög skicklighet i skriftlig formulering i en politiskt styrd organisation.
• Ta till sig och arbeta i digitala verktyg och god administrativ förmåga.

Då kommunikation är centralt i tjänsten måste du ha mycket god förmåga att både skapa goda relationer och leda diskussioner. Det är av yttersta vikt att kunna växla mellan övergripande perspektiv och detaljnivå.

För att trivas i rollen behöver du ha god pedagogisk förmåga, ta initiativ och arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Du behöver vara lyhörd och trivas med att ha flera uppdrag på gång samtidigt. Du måste kunna arbeta såväl självständigt som i team.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Under rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt att lämna in arbetsprov.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Samhällsutvecklingskontoret som består av tre avdelningar är en viktig aktör när Täby utvecklas. Avdelningarna arbetar parallellt under projektform vilket skapar förutsättningar att jobba varierat tillsammans med andra professioner. Med fokus på fyra nya hållbara stadsdelar med olika arkitektur ges våra medarbetare stor möjlighet att påverka med sin specialistkunskap. Vill du vara med och skapa det framtida Täby? Visa mindre

Embedded OS developer

Job description Join us in making a difference every day. At our R&D department, we have the privilege of developing innovative infrared cameras that save lives, detect criminals, conserve energy, and protect the environment. We empower real-life heroes and fuel our work with honor and responsibility. As part of our Embedded Systems team, you'll be at the heart of R&D and production, working closely with AI, image recognition, optics, mechanics, and electr... Visa mer
Job description
Join us in making a difference every day. At our R&D department, we have the privilege of developing innovative infrared cameras that save lives, detect criminals, conserve energy, and protect the environment. We empower real-life heroes and fuel our work with honor and responsibility.
As part of our Embedded Systems team, you'll be at the heart of R&D and production, working closely with AI, image recognition, optics, mechanics, and electronics experts. Our focus is on integrating hardware and software to enhance the customer experience. With most of our systems being battery-driven, your expertise in power handling and optimization will be invaluable very important.

Responsibilities
In this role, you'll work with both Linux and Android platforms, closely interacting with the hardware. Your responsibilities will include working with Linux kernel, drivers for LCD, WiFi, Bluetooth, visual cameras, and various streaming services. Everything happens under one roof, fostering collaboration and synergy between R&D and production.
Opportunity to develop your career with the world's leading company in thermal and sensing technology
At FLIR, you get a unique opportunity to experience how cutting-edge R&D, software- and hardware development come together under one roof. We do our research, our development, and our manufacturing
Friendly culture with a focus on collaboration, problem-solving, and creativity
You will be involved in the complete solution. Different FLIR sites worldwide contribute to the Eco-system, and you will therefore have many global contacts.

We're seeking someone who excels in their field, values cross-functional collaborations, and thrives in a team environment. Your solution-oriented mindset and commitment to getting things done will contribute to our success.

Qualifications
To thrive in this position, you'll need several years of experience as an Embedded OS developer with a strong hardware background. A good understanding of Linux and preferably the Android platform. Familiarity with tools like Git, Jenkins, Yocto, TCP/IP networking, and open-source software is a plus. Fluency in English is required, and proficiency in Swedish is beneficial. A relevant university degree is expected.

About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential.

With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward. Visa mindre

HR Business Partner to Mycronic

The HR Business Partner serves as a strategic advisor to leaders, aligning HR practices with organizational goals and ensuring the well being and efficiency of the employees. Key responsibilities Support managers on the site with operative HR matters and provide local HR guidance and support Drive the HR agenda and work in closely with the leaders in the Production team Oversee, develop, follow up and implement HR polices and processes Ensure a good on- ... Visa mer
The HR Business Partner serves as a strategic advisor to leaders, aligning HR practices with organizational goals and ensuring the well being and efficiency of the employees.

Key responsibilities

Support managers on the site with operative HR matters and provide local HR guidance and support
Drive the HR agenda and work in closely with the leaders in the Production team
Oversee, develop, follow up and implement HR polices and processes
Ensure a good on- and off boarding experience
Employer branding activities and student programs


Additional responsibilities

Support managers in recruiting & staffing logistics and liaise with recruitment third party providers
Support managers with people coaching and execution of annual local HR year activities and local talent management activities
Local applications of Comp & Ben and the local Annual Salary Review
Support sick leave and rehabilitation processes
Provide labor law expertise to managers and co-manages union negotiations.
Solve inquiries escalated from HR admin
Implementation/adaptation and follow-up of HR-processes
Overall regulatory compliance & reporting including GDPR


Requirements

Broad experience within operative HR (preferably <5 years of experience)
Good/excellent communication skills; English and Swedish
Academic degree within human resources, business or equivalent
Strong organizational and networking skills
Advantage: experience from production environment and Matrix organizations


About Mycronic

Mycronic is a global high-tech company that develops, manufactures and markets production equipment that meets the electronics industry’s high demands for precision, flexibility and efficiency. At Mycronic, we love what we do, but most importantly who we do it with. Because to us the relationships we have with our customers and each other are the keys to success.

Take part in the excitement of working with innovative people and global businesses who are elevating today’s standards in modern electronics. Share in the responsibility of bringing great ideas to life within an inclusive culture that not only promotes personal growth and embraces diversity but depends upon it. Mycronic is represented in more than 50 countries with approximately 2000 employees.

For more information, visit our website https://www.mycronic.com/career/

APPLICATION PROCESS

Applications are reviewed continuously. We are unable to accept applications via regular email. You can simply apply with your CV or LinkedIn profile at www.wise.se. For any questions regarding the process, please contact Recruitment Consultant, Saba Solomon at [email protected].

We look forward to connecting with you. Visa mindre

Redovisningskonsult på Redonomen Redovisning

Ansök    Mar 14    Happyr AB    Redovisningskonsult
Redonomen Redovisning rekryterar: Redovisningskonsult Ditt arbete som redovisningskonsult sker till största del på en redovisningsbyrå med kontor i Täby. Kunderna till oss är mindre ägarledda företag i olika branscher. Ibland arbetar vi på plats ute hos kunden. Du behöver vara ansvarstagande, initiativrik samt proaktiv. Vi tror att du är nyfiken och vill lära dig mer. Det kan vara allt från momsfrågor, skatter, finansiella tjänster eller fördjupningar ... Visa mer
Redonomen Redovisning rekryterar: Redovisningskonsult


Ditt arbete som redovisningskonsult sker till största del på en redovisningsbyrå med kontor i Täby. Kunderna till oss är mindre ägarledda företag i olika branscher. Ibland arbetar vi på plats ute hos kunden. Du behöver vara ansvarstagande, initiativrik samt proaktiv. Vi tror att du är nyfiken och vill lära dig mer. Det kan vara allt från momsfrågor, skatter, finansiella tjänster eller fördjupningar inom redovisning. Våra program vi arbetar mestadels i är VISMA eEkonomi, VISMA-bokslut och VISMA-skatt men även en del i Fortnox.  

Du är vänlig och pedagogisk mot alla kunder. Noggrann förutsätter vi. En positiv attityd är mycket viktigt! Vi som arbetar här är ett bra team på fyra personer. Vi vill bli ännu bättre med hjälp av dig. Då det är ett mindre företag behöver du vara behjälplig med normala saker som sker på ett kontor. Arbetstiden är deltid, till en början cirka 80% med möjlighet att gå upp i tid inom ett år. Varmt välkommen med din ansökan! Redonomen Redovisning är en redovisningsbyrå i Täby (ligger i en företagsby - Nytorp) med nära kommunikationer såsom Roslagsbanan och bussar. Vi som jobbar här, värdesätter social kompetens lika mycket som vi är roade av hälsa, träning och ett glas vin. Flexibilitet och flexibla arbetstider är vårt sätt att arbeta. Visa mindre

Vass ekonom med Skarpa Bokslutsfärdigheter Sökes centralt i stockholm

Ansök    Mar 11    M&N Recruit AB    Redovisningsekonom
Vill du vara en del av en ung och dynamisk arbetsmiljö inom redovisningsbranschen? Är du en vass redovisningsekonom med skarpa bokslutsfärdigheter och en stark känsla för självständighet? Då kan du vara den vi letar efter! Vår kund är en modern redovisningsbyrå belägen mitt i Stockholm City. De värdesätter sin digitala närvaro och sitt fokus på att skapa en varm och stöttande arbetsmiljö för sina anställda. Nu söker vi en vass redovisningsekonom som kan fö... Visa mer
Vill du vara en del av en ung och dynamisk arbetsmiljö inom redovisningsbranschen? Är du en vass redovisningsekonom med skarpa bokslutsfärdigheter och en stark känsla för självständighet? Då kan du vara den vi letar efter!
Vår kund är en modern redovisningsbyrå belägen mitt i Stockholm City. De värdesätter sin digitala närvaro och sitt fokus på att skapa en varm och stöttande arbetsmiljö för sina anställda. Nu söker vi en vass redovisningsekonom som kan förstärka deras team.
Om tjänsten:
Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att spela en central roll i att stötta deras kunder med sina redovisningsbehov. Du kommer att ansvara för alla aspekter av bokslutsprocessen, från löpande bokföring till månads- och årsbokslut. Vi letar efter en individ som kan arbeta självständigt och hantera hela processen från början till slut med skicklighet och precision.
Vad vi letar efter:
Erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom med särskilt fokus på bokslut
Skarp kunskap om svensk redovisningslagstiftning och bokföringsregler
Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för hela bokslutsprocessen
Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att skapa goda relationer med kunder och kollegor
Intresse och förmåga att trivas i en digitaliserad arbetsmiljö

Vad vi erbjuder:
De är stolta över att erbjuda sina anställda en ung och dynamisk arbetsmiljö där varje individ uppmuntras att växa och utvecklas. Utöver konkurrenskraftig lön erbjuder de också förmåner som:
Friskvårdsbidrag
Möjlighet att arbeta hemifrån
Kontinuerlig kompetensutveckling och möjligheter till karriärsframsteg

Hur du ansöker:
Om du känner att du är rätt person för denna spännande möjlighet, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att få lära känna dig och välkomna dig till vårt team!
Ansökan skickas till [email protected]
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om tjänsten.
Vi ser fram emot att höra från dig!
M&N Recruit Visa mindre

Software Developer C++

Job description Me, Helen Rosander, and my team are looking for individuals who thrive on working for a safer world. We are growing so join us – be a part of an exciting team and make a difference!   You will be a part of a multi-disciplinary R&D at Surveillance Systems, developing software together with your peers for market-leading thermal and sensing solutions. As a software developer you will be hands-on at products in a context where you will interac... Visa mer
Job description
Me, Helen Rosander, and my team are looking for individuals who thrive on working for a safer world. We are growing so join us – be a part of an exciting team and make a difference!
 
You will be a part of a multi-disciplinary R&D at Surveillance Systems, developing software together with your peers for market-leading thermal and sensing solutions. As a software developer you will be hands-on at products in a context where you will interact within R&D, but also with production, service and customers.Responsibilities
Your job
 
·      Software development throughout a products lifecycle, both maintenance and new development
·      Collaborate closely with other engineers
·      Working hands-on with the products
·      Be a part of a fast growing and changing R&D department
·      Together with your peers, care for the build and test environment

Qualifications
To be successful in this position following is required
 
·      Experience of C++ development
·      Knowledge in Linux
·      B.Sc./M.Sc. in Computer Science or equivalent
·      Be a team player
·      Quality mindset
 
As an addition to the above we’d like you to have knowledge of at least one of the following:
 
·      Image processing.
·      Embedded C++
·      Knowledge in C
·      Regulated business.
·      DevOps tasks, Jenkins/BitBucket
·      Communication protocols; ethernet, CAN etc.
·      YoctoAbout the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward. Visa mindre

Receptionist / Sterilbiträde

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ansvara för receptionen, boka tider till patienterna, ta betalt, svara i telefon, sortera kvitton etc. Du välkomnar alla patienter på ett trevligt och positivt sätt och erbjuder kaffe/te. Öppna och stänga kliniken vid behov. Utbildning erhålls på plats. Att ta hand om sterilen på kliniken där orena instrument diskas/steriliseras och hanteras på rätt sätt kommer även att ingå in dina arbetsuppgifter. Lättare assistan... Visa mer
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ansvara för receptionen, boka tider till patienterna, ta betalt, svara i telefon, sortera kvitton etc. Du välkomnar alla patienter på ett trevligt och positivt sätt och erbjuder kaffe/te. Öppna och stänga kliniken vid behov. Utbildning erhålls på plats.
Att ta hand om sterilen på kliniken där orena instrument diskas/steriliseras och hanteras på rätt sätt kommer även att ingå in dina arbetsuppgifter. Lättare assistans av tandläkaren kan förekomma.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en trevlig och positiv person och som trivs med att arbeta med människor. Att ha lätt för att samarbeta samt att vara noggrann är av stor vikt.
Att behärska det svenska och engelska språket mycket väl är ett krav.
Tjänsten är en deltidstjänst med inledande timanställning med ca 3 arbetsdagar per vecka.
Maila din ansökan till:
[email protected]
Obs! Tjänsten kan komma att tillsättas innan publiceringsdatumet utgått. Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, matematik Gy

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, Programmering

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Administratör Ekonomi till Cleanday

Om oss: Vi städar kontor, privata hem, företag och trapphus, samt utför byggstädning, flyttstädning och tar gärna på oss andra uppdrag. Vi jobbar i hela Stor-Stockholm. Läs mer om oss på vår hemsida www.cleanday.se Tycker du om kundkontakt, administration och visst ekonomiarbete? Då är det dig vi söker! Tjänsten innehåller kundkontakt, uppläggning av nya kunder och viss ombokning. Även ekonomiarbete i form av registrering av inbetalningar från kunder, beta... Visa mer
Om oss:
Vi städar kontor, privata hem, företag och trapphus, samt utför byggstädning, flyttstädning och tar gärna på oss andra uppdrag. Vi jobbar i hela Stor-Stockholm. Läs mer om oss på vår hemsida www.cleanday.se
Tycker du om kundkontakt, administration och visst ekonomiarbete? Då är det dig vi söker! Tjänsten innehåller kundkontakt, uppläggning av nya kunder och viss ombokning. Även ekonomiarbete i form av registrering av inbetalningar från kunder, betalning av leverantörsfakturor, kvittohantering samt material till vår redovisningsbyrå. Kontakt med myndigheter förekommer. Du arbetar både självständigt och i team. Tjänsten är flexibel 50-80%.
Vi söker dig som är noggrann och som tycker om att hjälpa till där det behövs. Körkort och bil är en fördel, men inget krav. Du är flexibel och beredd på att ta eget ansvar och gillar även att jobba i team.
Vi ställer höga krav på våra anställda eftersom vi vill att våra kunder ska kunna känna total trygghet i ett samarbete med oss.
Du ska kunna prata svenska och / eller engelska, pratar du ytterligare ett språk ser vi det som en fördel. Ange gärna löneanspråk i din ansökan. Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1-2 lektioner/vecka, Matematik

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungerar ... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se
En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

HRBP

The HR Business Partner serves as a strategic advisor to leaders, aligning HR practices with organizational goals and ensuring the well being and efficiency of the employees. Key responsibilities Support managers on the site with operative HR matters and provide local HR guidance and support Drive the HR agenda and work in closely with the leaders in the Production team Oversee, develop, follow up and implement HR polices and processes Ensure a good on- ... Visa mer
The HR Business Partner serves as a strategic advisor to leaders, aligning HR practices with organizational goals and ensuring the well being and efficiency of the employees.

Key responsibilities

Support managers on the site with operative HR matters and provide local HR guidance and support
Drive the HR agenda and work in closely with the leaders in the Production team
Oversee, develop, follow up and implement HR polices and processes
Ensure a good on- and off boarding experience
Employer branding activities and student programs


Additional responsibilities

Support managers in recruiting & staffing logistics and liaise with recruitment third party providers
Support managers with people coaching and execution of annual local HR year activities and local talent management activities
Local applications of Comp & Ben and the local Annual Salary Review
Support sick leave and rehabilitation processes
Provide labor law expertise to managers and co-manages union negotiations.
Solve inquiries escalated from HR admin
Implementation/adaptation and follow-up of HR-processes
Overall regulatory compliance & reporting including GDPR


Requirements

Broad experience within operative HR (preferably <5 years of experience)
Good/excellent communication skills; English and Swedish
Academic degree within human resources, business or equivalent
Strong organizational and networking skills
Advantage: experience from production environment and Matrix organizations


About Mycronic

Mycronic is a global high-tech company that develops, manufactures and markets production equipment that meets the electronics industry’s high demands for precision, flexibility and efficiency. At Mycronic, we love what we do, but most importantly who we do it with. Because to us the relationships we have with our customers and each other are the keys to success.

Take part in the excitement of working with innovative people and global businesses who are elevating today’s standards in modern electronics. Share in the responsibility of bringing great ideas to life within an inclusive culture that not only promotes personal growth and embraces diversity but depends upon it. Mycronic is represented in more than 50 countries with approximately 2000 employees.

For more information, visit our website https://www.mycronic.com/career/

APPLICATION PROCESS

Applications are reviewed continuously. We are unable to accept applications via regular email. You can simply apply with your CV or LinkedIn profile at www.wise.se. For any questions regarding the process, please contact Recruitment Consultant, Saba Solomon at [email protected].

We look forward to connecting with you. Visa mindre

Riksarkivet söker en registrator

Vill du bli vår nya registrator? Just nu har du möjlighet att bli en del av vårt team, utvecklas tillsammans med oss på enheten registratur, kundtjänst och myndighetsarkiv. Vi söker en registrator med placering i Täby.  Som registrator på Riksarkivet har du en viktig stödfunktion. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av registratorer spridda över landet som hanterar diarieföringen för hela Riksarkivet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara postöp... Visa mer
Vill du bli vår nya registrator? Just nu har du möjlighet att bli en del av vårt team, utvecklas tillsammans med oss på enheten registratur, kundtjänst och myndighetsarkiv.

Vi söker en registrator med placering i Täby. 

Som registrator på Riksarkivet har du en viktig stödfunktion. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av registratorer spridda över landet som hanterar diarieföringen för hela Riksarkivet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara postöppning, lottning, registrering, arkivering av avslutade ärenden och utlämnande av allmänna handlingar.

Vi söker dig som har


• Flerårig erfarenhet av att ha jobbat som registrator med motsvarande arbetsuppgifter på annan statlig myndighet
• God datorvana
• Goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• Kunskap om offentlighets- och sekretesslagen

Det är meriterande om du har


• Erfarenhet av att ha arbetat i ärendehanteringssystemet W3D3
• Högskolepoäng i arkiv-och informationsvetenskap

Som person är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har förmågan att självständigt prioritera och omfördelar dina arbetsuppgifter utifrån rådande förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Arbetsplats: Placeringsort är Täby

Riksarkivet tillämpar individuell lönesättning och provanställning på 6 månader.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansök senast: 2024-03-07

Om Riksarkivet

Riksarkivets viktigaste fråga är att säkra att information förblir autentisk, tillgänglig och användbar idag och för framtida generationer. Teknikutvecklingen och digitaliseringen har skapat nya förutsättningar för samhällets informationshantering. I vår roll som nationalarkiv befinner vi oss i stark utveckling för att kunna säkra långsiktig informationshantering och digital förvaltning.

Vårt uppdrag är att säkerställa samhällets arkivinformation och göra den möjlig att använda över tid. Tillgång till kulturarv och autentisk information som kan användas i forskning, rättsskipning och för allmänhetens insyn är grundläggande i vårt demokratiska samhälle. Du kan läsa mer om oss och våra uppdrag på riksarkivet.se.

Inför rekryteringsarbetet har Riksarkivet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Senior Broker Non-Life till segmentet Large & Complex

Team Large & Complex växer och söker två Senior Brokers med gedigen branscherfarenhet som vill fortsätta att växa med oss! Placering i Stockholm eller Göteborg. Om Large & Complex Team Large & Complex är den del inom Söderberg & Partners Non-Life som främst arbetar med kunder som har en utmanande riskprofil inom segmentet Large & Complex – Major Accounts. Vår dagliga verksamhet präglas av att skapa försäkringslösningar där varje kund är unik och har sit... Visa mer
Team Large & Complex växer och söker två Senior Brokers med gedigen branscherfarenhet som vill fortsätta att växa med oss! Placering i Stockholm eller Göteborg.

Om Large & Complex

Team Large & Complex är den del inom Söderberg & Partners Non-Life som främst arbetar med kunder som har en utmanande riskprofil inom segmentet Large & Complex – Major Accounts. Vår dagliga verksamhet präglas av att skapa försäkringslösningar där varje kund är unik och har sitt eget unika behov. Team Large & Complex är ett mindre entreprenörsdrivet team som både agerar självständigt på marknaden samtidigt som vi fyller en viktig roll internt inom koncernen som stöd och support i komplexa upphandlingar och placeringar.

Då Team Large & Complex fått ett fantastiskt gensvar av marknaden och behovet av komplexa tjänster inom detta segment konstant ökar, behöver vi nu rekrytera två Senior Brokers med placering på vårt kontor i Täby alternativt i Göteborg.

Profil

Vi söker dig som har gedigen branscherfarenhet inom Non-Life/Skadeförsäkring. Då vi ser en kraftig tillväxt inom samtliga områden ser vi gärna sökanden inom Casualty, Property eller Financial Lines, samtidigt som du har tillräckligt bred kunskap för att ta huvudansvar för komplexa kunder med höga krav på leverans. Din absolut viktigaste egenskap är att du har ett stort affärsmannaskap med stort kundfokus. Vi tror samtidigt att du trivs i en entreprenöriell miljö i ett snabbväxande team där ingen dag är den andra lik. Team Large & Complex präglas av kreativitet, nytänkande, kvalité i varje detalj och massor av energi.

Din bakgrund

- Du har troligen en teknisk, ekonomisk eller juridisk högskoleexamen.
- Du talar och skriver flytande på svenska samt har en mycket god affärsengelska.
- Du har troligen minst 5 års erfarenhet från att arbeta med stort självständigt kundansvar inom skadeförsäkring och riskanalys till större, ofta internationella, bolag och koncerner.
- Du har troligen arbetat utomlands eller i en internationell miljö.
- Du arbetar troligen idag redan inom broking, underwriting eller möjligen inom försäljning/account management.

Vi kan erbjuda dig

- Att i ett tidigt skede bli en viktig del av lagbygget i ett av Sveriges snabbast växande företag.
- Att få arbeta i ett mindre team med stor självständighet samtidigt som vi tillhör en internationell marknadsledande koncern, med alla möjligheter det medför.
- En miljö som utmanar! Vi utmanar inte bara oss själva utan utmanar försäkringsbolag, kunder och alla andra parter i vår övertygelse om att det ständigt finns utrymme till att förbättra, förfina, skapa större värde eller ofta helt enkelt skapa något nytt.
- Att varje dag få skratta och ha roligt på din arbetsplats. Vi har högt i tak och uppskattar verkligen alla människors likheter såväl som olikheter, övertygade om att vi tillsammans alltid blir bättre än vad var och en har möjlighet att bli ensam.
- Stora individuella möjligheter att utvecklas och växa i din karriär.
- Konkurrenskraftig kompensation och förmåner som anställd i ett företag som verkligen förstår att alla våra medarbetare är vårt stora värde.

Placering: Täby, Kemistvägen 2A, alternativt Göteborg, Geijersgatan 1
Tillträde: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: Vi intervjuar kandidater löpande
Kontaktperson: Emil O Johansson, Head of Operations, +46 76-724 62 88
[email protected]


Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid? Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, matematik Gy

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Löneadministratör 50%

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare. Nu söker vi en löneadministratör på 50% till vårt kundföretag i Täby.... Visa mer
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Nu söker vi en löneadministratör på 50% till vårt kundföretag i Täby. I rollen arbetar du i ett nära samarbete med ekonomichef och VD och ansvarar för att rätt lön betalas ut till rätt medarbetare i tid. Företaget arbetar med en extern lönebyrå och du sköter samtliga kontakter med byrån.

Du utgår från vårt kundföretags moderna lokaler som ligger i Täby. Önskad start är 1/4 och 6 månader fram, med goda chanser till förlängning och/eller övertag. Du anställs av oss på The Place och arbetar som konsult hos vårt kundföretag.

Arbetsuppgifter:

• Säkerställa att lönehanteringen följer tillämpliga lagar samt kollektivavtal
• Ge support och service till alla medarbetare rörande löner, övriga ersättningar, förmåner, pensioner, löneväxling, företagshälsovård, friskvårdsbidrag etc.
• Administrera och vara superuser i Flex HRM och SAP Concur samt ge support och granska attesterade tidrapporter, administrera reseräkningar och utläggsrapporter
• Hålla HR-systemet Employee Central uppdaterat
• Samla in, kontrollera, sammanställa och skicka löneunderlag till lönebyrån samt granska och godkänna lönekörning
• Rapportera individuppgifter till Skatteverket, Collectum, Fora och Försäkringskassan
• Intern rapportering avseende sjukfrånvaro, övertid, semesterplanering etc.
• Administrera lönerevision, lönekartläggning samt årliga hälsoundersökningar hos företagshälsovården
• Hålla personalhandboken uppdaterad

Vem tror vi att du är?

För att trivas och snabbt komma in i rollen, ser vi att du har följande bakgrund:

• Minst 3-5 års erfarenhet av löneadministration
• Gymnasial utbildning inom företagsekonomi, handel och administration eller motsvarande
• Mycket god kunskap av arbetsrättsliga lagar och kollektivavtal för arbetare och tjänstemän
• Van att arbeta med tidrapporterings- och lönesystem
• God kunskap i MS Office
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:

• Erfarenhet av Flex HRM, Time och SAP Concur
• Erfarenhet av Teknikavtalet IF Metall

Vi tror att du är en serviceinriktad person med analytisk förmåga som trivs med att jobba administrativt, med siffror och avstämningar. Du är noggrann, ansvarstagande och har hög integritet. Vidare är du van att hålla tider och deadlines samt att arbeta självständigt och att själv planera och driva ditt arbete framåt.

Praktisk information

Tjänsten är en visstidsanställning där du blir anställd som konsult via oss på The Place.
Arbetet är på 50%, 20h/v med flexibla arbetstider.
Period: Start 1/4-2024 och 6 månader fram med god chans till förlängning och/eller övertag till kund.
Du kommer att utgå från kontoret i Täby, med möjlighet att arbeta på distans när du kommit in i rollen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: Löneadministratör, löneadministration, deltid, 50%, Täby Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, Svenska

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Ekonomi och bokföringsansvarig

Ansök    Jan 28    KAPPEX AB    Bokföringskontorist
Om jobbet Tjänsten Som kontorsansvarig hos oss ansvarar du för att säkerställa att den administrativa delen på kontoret flyter på. Du kommer ha det yttersta ansvaret över leverantörsfakturor, kundfordringar, kvittohantering och bokföringen kring dessa. Du kommer i din roll säkerställa att kontoret dagliga drift flyter på. Stötvis kommer du även vara ett stöd till säljarna som är ute på fält med att ta emot leveranser, hjälpa till med administrativa delar s... Visa mer
Om jobbet
Tjänsten
Som kontorsansvarig hos oss ansvarar du för att säkerställa att den administrativa delen på kontoret flyter på. Du kommer ha det yttersta ansvaret över leverantörsfakturor, kundfordringar, kvittohantering och bokföringen kring dessa.
Du kommer i din roll säkerställa att kontoret dagliga drift flyter på. Stötvis kommer du även vara ett stöd till säljarna som är ute på fält med att ta emot leveranser, hjälpa till med administrativa delar såsom orderhantering, göra en enklare beställning eller liknande.
Vårt team består idag utav 7 personer.
Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från att jobba som kontorsreceptionist/administratör eller ekonomiassistent. Vi ser det som en stor fördel om du tidigare arbetat i affärssystemet Fortnox och har ett intresse för ekonomi & bokföring.
Det kommer krävas att du har förmågan att jobba strategiskt och självständigt, dock med stöd från närmaste chef.
Vi värdesätter dina personliga egenskaper och anser att det är av största vikt att du trivs på arbetsplatsen tillsammans med övriga kollegor.
Det här är ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande bolag. Vi söker efter dig som med tiden är villig att ta dig an ett mer övergripande ansvar.


Om oss
Kappex startade 2019 med visionen att bli det självklara valet för samtliga företag i behov utav en helhetsleverantör. Vi har sedan starten expanderat i rask fart med massvis utav nya kunder och nya områden.
Kappex har idag kunder med allt ifrån två anställda till och med 3000 anställda och omsätter 30 miljoner kronor. Vår ambition är att växa ytterligare!
Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett spännande och raskt växande bolag där du även får möjlighet att växa. Du kommer även till ett grymt team där vi tillsammans hittar på massvis med aktiviteter såsom fotbollsmatcher, resor och andra roliga evenemang.


Plats: Täby
Start: Omgående
Omfattning: Heltid alternativt deltid
Denna tjänst har inte krav på körkort men ses som positivt.
CV med personligt brev skickas till [email protected]
Intervjuer sker löpande!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobba Som Försäkringssäljare

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Senior Accountant to Mycronic

Ansök    Jan 26    Experis AB    Redovisningsekonom
Mycronic is a global high-tech company whose innovative solutions have been advancing electronics technology for over 40 years. Today we continue to grow and serve customers in an expanding variety of industries. What we do impacts the future of technology, and in turn, the way we live our lives tomorrow. We're looking for people to join our talented, motivated and friendly team on the cutting-edge. Here, in an open, collaborative and flexible environment... Visa mer
Mycronic is a global high-tech company whose innovative solutions have been advancing electronics technology for over 40 years. Today we continue to grow and serve customers in an expanding variety of industries. What we do impacts the future of technology, and in turn, the way we live our lives tomorrow.

We're looking for people to join our talented, motivated and friendly team on the cutting-edge. Here, in an open, collaborative and flexible environment, you'll work alongside leading industry experts and take on challenging projects that bring tomorrow's electronics to life.

About the position
We are looking for a Senior Accountant to be a key player within the accounting team for Mycronic AB, responsible for accounting and reporting as well as supporting some of our subsidiaries in accounting and reporting matters. We are looking for a team player with good understanding of accounting in a complex environment and with an interest to drive process improvements.
You will be part of the Accounting Team located at the headquarters in Stockholm/Täby, supporting the Corporate Office and two of Mycronic's divisions. The position will report to the Accounting Manager. The Accounting Team consist of 7 persons and includes AP, AR and accounting.

Key responsibilities:
* Responsible for the more advanced part of the daily accounting work and monthly closing of the parent company.
* Responsible for the monthly, quarterly and annual reporting to head office.
* Responsible for accounting support to some of our European subsidiaries, which request good understanding of the sales and inventory processes.
* Responsible for VAT controls and filing.
* Preparing account reconciliations.
* Participate in the work to streamline accounting processes for the parent company and subsidiaries to create synergies, process improvements and cost efficiency.
* Overview compliance with company's policies, guidelines and accounting principles.
* Develop, document, and monitor internal controls for the parent company and subsidiaries.
* Participate in projects which normally request frequent interaction with other functions outside Finance.

Who you are and what you will need to succeed
Are you ready to help shape the future with us? Mycronic is the right place for you if you are driven to achieve results and have a positive, open attitude. Success in this role requires a self-going attitude and capable to plan, prioritize and organize your own work. You are ready to take the lead when necessary. Frequent interactions with others around the organization mean you should be a dedicated team player with a high level of personal responsibility.

Qualifications:
* M.Sc. or B.Sc. in Business Administration or similar, preferably with major in accounting
* 5-10 years' experience of working with similar tasks
* Previous work experience from international company
* Good accounting knowledge
* Experience of production and/or inventory accounting
* Knowledge of tax and VAT rules and regulations
* Excellent communication skills in both Swedish and English
* Experience of shared service center is a plus

How to apply
If you are interested in this position, you can contact responsible recruitment consultant Therese Thunström at Jefferson Wells Finance, [email protected]. Application for the position is done through the application link by attaching CV and cover letter.

We are looking forward to your application as soon as possible, as we will get in contact with candidates continuously. Please include a personal letter that describes what made you apply for this role and how you will contribute to our success.

Looking forward to receiving your application!

A culture of collaboration and personal growth
At Mycronic, we love what we do, but most importantly who we do it with. Because to us the relationships we have with our customers and each other are the keys to success.
Take part in the excitement of working with innovative people and global businesses who are elevating today's standards in modern electronics. Share in the responsibility of bringing great ideas to life within an inclusive culture that not only promotes personal growth and embraces diversity but depends upon it.
Here you are expected to have a voice and will be encouraged to get involved. It's this very mindset that empowers our people to make a positive difference for a broad range of businesses, society and the planet - every day.

Click to learn more about Mycronic and what it's like to work with us
https://www.mycronic.com/career/ Visa mindre

Receptionist vid behov hos vår kund i Täby

Ansök    Jan 26    Bemannia Kontor AB    Kontorsreceptionist
Letar du efter ett givande extrajobb inom administration och service? Är du en driven och social person som brinner för att skapa trivsel och bemöta andra människor? Då kan just du vara den personen som vi söker! Om uppdraget Vi söker extrapersonal för en behovsanställning som receptionist till vår kund i Täby. Som vikarie kommer du ersätta ordinarie personal som är frånvarande på grund av sjukdom eller ledighet. Vi kontaktar de vikarier som angivit sig ... Visa mer
Letar du efter ett givande extrajobb inom administration och service? Är du en driven och social person som brinner för att skapa trivsel och bemöta andra människor? Då kan just du vara den personen som vi söker!

Om uppdraget

Vi söker extrapersonal för en behovsanställning som receptionist till vår kund i Täby. Som vikarie kommer du ersätta ordinarie personal som är frånvarande på grund av sjukdom eller ledighet. Vi kontaktar de vikarier som angivit sig som tillgängliga genom att ringa upp och tillfråga om man kan arbeta antingen samma morgon, dagen innan eller för arbetspass längre fram.

Anställningsformen är en behovsanställning då du arbetar endast vid behov. Behovet kan öka ytterligare under sommar -och julledighet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att stötta verksamheten och arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer inom reception.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:

- Ta emot besökare och vara ansiktet utåt för verksamheten.

- Vara behjälplig med vägledning och vid frågor som rör verksamheten.

- Ta emot information och föra den vidare till berörd person eller enhet.

- Hjälpa och stödja de boende i verksamheten i deras vardag

- Hantera bokningssystem

- Hantera felanmälningar som rör verksamheten

Dina kvalifikationer

- Goda kunskaper i Officepaketets programvaror.

- Uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

- Kommunikativ

- Serviceinriktad

- Kontaktskapande

- Handlingskraftig

- Stresstålig

För att arbeta som vikarie i vår bemanningspool förväntas det att du rapporterar tillgänglighet samt att du kan arbeta minst 2 dagar i veckan. Det förekommer arbete på vardagar, kvällar och helger. Det krävs att du har möjlighet att ta arbetspass med kort varsel samt är flexibel och kommunikativ.

Meriterande

- Grundläggande kunskap i andra språk

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 4 mars 2024.
Tjänsten är start omgående.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till [email protected] alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, Engelska

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Jobba Som Försäkringssäljare

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Servicerådgivare/skadetekniker

Ansök    Jan 25    Bil+ Bromma AB    Skadetekniker
Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som Servicerådgivare/skadetekniker kommer vara att jobba med kundservice. DU kommer att arbeta med att leda och fördela det dagliga arbetet samt att ansvara för att dagens arbete blir utfört och klart i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att administrera, planera och boka jobb till verkstaden, ta betalt av kunden samt beställning av reservdelar. Telefonkontakt med olika försäkringsbolag, kunder samt svara på mail... Visa mer
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som Servicerådgivare/skadetekniker kommer vara att jobba med kundservice.
DU kommer att arbeta med att leda och fördela det dagliga arbetet samt att ansvara för att dagens arbete blir utfört och klart i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att administrera, planera och boka jobb till verkstaden, ta betalt av kunden samt beställning av reservdelar. Telefonkontakt med olika försäkringsbolag, kunder samt svara på mail är också en del av det dagliga arbetet. I rollen som Servicerådgivare/skadetekniker lägger vi stort fokus på service och kundnöjdhet.


Din profil
Vi ser att du som söker har erfarenhet av Servicerådgivare/skadetekniker och administrativa arbetsuppgifter där kunden är i fokus.
Erfarenhetsområden inom kundservice, bilbranschen eller motsvarande är ett måste.
Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Vi söker dig som har en mycket god känsla för service och gillar nya utmaningar och framförallt vill utvecklas.
Du har B-körkort.
Goda kunskaper inom Office pkt .
Behärskar svenska väl i både tal och skrift.
Du har även kunskaper inom kalkyleringsprogrammet Cabas.
Som person ser vi att du har ett gott omdöme, är kvalitetsmedveten, har en affärsmässig förståelse, är kommunikativ, stabil samt serviceinriktad.


Du erbjuds en trygg anställning med goda utvecklingsmöjligheter och framgångsrik karriärutveckling inom företaget. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande, då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget.
OBS!!
SÖK INTE DENNA TJÄNST OM DU INTE HAR DEN BAKGRUNDEN VI SÖKER.
Tack på förhand Visa mindre

Allakando läxhjälp Stockholm, privatlärare, 1-2 lektioner/vecka, grundskola

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se
En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1-2 lektioner/vecka, Matematik

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungerar ... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se
En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Kontorist med säljaruppgifter!

Ansök    Jan 20    Egyptiano AB    Kontorist
Vi söker en glad och framåt kontorist och säljare som kommer vara hos oss på kontoret i Täby. Du kommer hjälpa till att ta emot kunder, sköta vår marknadsföring och även ha säljaruppgifter! Du kommer boka in möten med kunder såsom stora hotell och åka på dessa möten. Vi ser därför att du älskar social kontakt, inte är rädd för att prata med nya människor och är driven! Lönen är både fast och rörlig - så helt rätt för dig som är framåt och vill tjäna mycke... Visa mer
Vi söker en glad och framåt kontorist och säljare som kommer vara hos oss på kontoret i Täby. Du kommer hjälpa till att ta emot kunder, sköta vår marknadsföring och även ha säljaruppgifter! Du kommer boka in möten med kunder såsom stora hotell och åka på dessa möten. Vi ser därför att du älskar social kontakt, inte är rädd för att prata med nya människor och är driven!
Lönen är både fast och rörlig - så helt rätt för dig som är framåt och vill tjäna mycket pengar!
Är du oerfaren så har vi möjlighet att ordna med kurser om du är rätt person.
Maila gärna ditt CV och berätta mer om dig själv så hör vi av oss! Visa mindre

Jobba Som Försäkringssäljare

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Erfaren redovisningskonsult till Resulit

Om bolaget och tjänsten Resulit är redovisningsbyrån är den familjära byrån som genomsyras av team-spirit och samarbete och erbjuder högkvalitativa tjänster inom redovisning och rådgivning. Därtill kan man också vara stolta över ett modernt arbetssätt och långt utvecklad digitalisering. Bolaget inriktar sig främst på stora kunder och har, inom sin nisch, byggt en stabil plattform av kunder och där vassa konsulter och gott renommé genererar ett växande inf... Visa mer
Om bolaget och tjänsten

Resulit är redovisningsbyrån är den familjära byrån som genomsyras av team-spirit och samarbete och erbjuder högkvalitativa tjänster inom redovisning och rådgivning. Därtill kan man också vara stolta över ett modernt arbetssätt och långt utvecklad digitalisering. Bolaget inriktar sig främst på stora kunder och har, inom sin nisch, byggt en stabil plattform av kunder och där vassa konsulter och gott renommé genererar ett växande inflöde av kunder. Mestadels rör det sig om koncerner och noterade bolag, men även mindre organisationer finns i kundfloran.

Hit, till Resulit, söker vi nu en erfaren redovisningskonsult!

Här jobbar man i team gentemot varje kund där några medarbetare sköter reskontran, andra lönedelen och ytterligare några andra (den tjänsten vi söker dig till) ansvarar för den komplexa delen av flödet däribland bokslutsarbete, deklarationer och årsredovisning. En fantastisk möjlighet att få utlopp för dina kunskaper och utvecklas tillsammans med dina medarbetare i ett välmående företag. Här tillämpas stor frihet under ansvar och nära samarbete med kund.

Bolaget ingår numera i den starkt expanderande Klara Consulting-koncernen. Här finns således både känslan av en småskalig byrå och en del av en större helhet där utveckling och spetskompetens står i fokus!

Du erbjuds:

- En senior roll i en stabil men samtidigt växande koncern som satsar på dig och din kompetensutveckling

- Goda förmåner, trevliga gemensamma aktiviteter och fräscht kontor i Täby

- En bra balans mellan arbete och fritid samt uppmaning till friskvårdsaktiviteter och en sund livsstilArbetsuppgifter

I din roll som redovisningskonsult samarbetar du med dina kollegor med ansvar för reskontran och lön medan du sköter redovisningens mer komplexa delar och agerar rådgivande mot kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att vara:

- Bokslutsarbete, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och rapportering

- Löpande bokföring, avstämningar, moms- och arbetsgivardeklarationer

- Rådgivning till kund, vara proaktiv och föreslå lösningar

- Stötta juniora medarbetare och bidra till team-känsla och gemensam utveckling

- Delaktighet (och möjlighet att utvecklas inom) i koncernredovisningsrelaterade uppgifter

Vi söker dig som:

- Har minst 4 års erfarenhet av en komplex roll inom redovisning

- Behärskar bokföring, bokslutsarbete, årsredovisning och deklarationer självständigt

- Har fallenhet för och intresse av system och digitala verktyg

- Har en utbildning inom relevant område från YH eller universitet

- Talar och skriver svenska obehindrat

Det är meriterande för tjänsten om du:

- Har goda kunskaper i affärssystemet Business Central

- Har tidigare erfarenheter av koncernredovisningSom person ser Resulit att du är:

En ansvarstagande, flexibel och serviceinriktad person! Vidare ser vi att du är noggrann och har god förmåga att "get things done" när det närmar sig deadlines.Praktisk information

Start: Våren 2024

Placering: Täby, hybrid

Anställningsform: Heltid tillsvidare med provanställning

Lön: Fast enligt överenskommelse

Den här processen hanteras av Klara Consulting Rekrytering & Interim. För frågor om processen vänligen kontakta Ulf Appelgren, [email protected]Om företaget

Läs mer om Resulit HÄR! (https://www.resulit.se/) Visa mindre

Junior System Engineer/Integrator

Ansök    Jan 19    AFRY AB    Systemutvecklare/Programmerare
Company Description AFRY provides engineering, design, digital and advisory services. We are devoted experts in industry, energy and infrastructure sectors, creating impact for generations to come. AFRY has Nordic roots with a global reach. Join us in accelerating the transition towards a sustainable society. Job Description In collaboration with our highly technical customer located in Täby we are now looking for a system engineer/integrator interested... Visa mer
Company Description
AFRY provides engineering, design, digital and advisory services. We are devoted experts in industry, energy and infrastructure sectors, creating impact for generations to come. AFRY has Nordic roots with a global reach. Join us in accelerating the transition towards a sustainable society.


Job Description
In collaboration with our highly technical customer located in Täby we are now looking for a system engineer/integrator interested in a role at a world leading company. Our client is specialized in laser pattern generators for photo mask writing. Their technology is used in almost all displays in application such as TV:s, computers and tablets.
As a System Engineer/Integrator you will work both hands-on with systems, but also perform theoretical analysis of system principles.
Your main work tasks will be to:
Integrate new subsystems into the complete system
Verify system and sub-system functionality
Calibrate and tune the system to meet the specified performance
Advanced troubleshooting and analysis
Process and measure masks
Build prototypes and test benches

The long term ambition for this role is to participate in installation projects internationally - a rare opportunity for the correct candidate!
Candidate evaluation is performed continuously so don't wait to apply! Last day to apply is 2024-02-11


Qualifications
To be a good fit for this role we believe that you have a relevant degree in Engineering (preferably within physics, mechanical engineering, electronics or equivalent). You are either newly graduated or have already gathered some experience, the important thing is that you are eager to contribute and continue develop world class products.
You are highly motivated and can take responsibility for driving your own development and processes. You like to take analytical decisions and focus on solutions rather than problems. You are stimulated by working hands-on in the production environment, often in teams with other engineers, and have a great general interest in technology. The role is truly focused on working hands-on meaning it is preferable that you have a mechanical interest during your free time e.g. fixing cars.
Your communication skills are excellent, and you are writing and speaking English fluently. Writing and speaking Swedish is considered highly meritorious.
Knowledge in lithography process and experience from clean room work environment is very appreciated but not a must.
Since international travel eventually will be relevant, eagerness to travel is necessary.


Additional Information
The AFRY Future Graduate Program offer you a competitive start at you career. The program is a collaboration between AFRY and the customer. When the initial temporary employment at AFRY is coming to an end the ambition is for the customer to offer a permanent employment.
You can read more about AFRY Future Graduate Program here (only available in Swedish): https://afry.com/sv/afry-future-graduate-program
For questions regarding the position contact recruiting manager at [email protected]
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future. Visa mindre

Skadeberäknare till vår kund i Uppsala

Brinner du för att möta kunder och erbjuda service i världsklass? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Uppsala! Om rollen Som skaderådgivare på skadeverkstaden är den centrala uppgiften att jobba med service, kundbemötande och rådgivning. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer, göra skadeberäkningar, boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalningar av kunden. Du lämnar förslag på åtgärde... Visa mer
Brinner du för att möta kunder och erbjuda service i världsklass? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Uppsala!
Om rollen
Som skaderådgivare på skadeverkstaden är den centrala uppgiften att jobba med service, kundbemötande och rådgivning. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer, göra skadeberäkningar, boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalningar av kunden. Du lämnar förslag på åtgärder samt priskalkyler och offerter till kund och försäkringsbolag. Det ingår i rollen att fördela inbokade arbeten till verkstaden på ett så effektivt sätt att avtalade leveranstider infrias till kunden.
Detta är en direktrekrytering och du blir anställd direkt hos kund
Din profil
Vi är i behov av dig som har kunskap om bilar och bilreparationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete såsom skadeberäknare/skaderådgivare, mekaniker eller skadereparatör och har god förståelse för verkstadens alla processer. Fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet från bilbranschen är mycket meriterande. Det är även meriterande ifall du ar1betat i affärssytemen Kobra och/eller Cabas. Ett krav är vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar. Du strävar efter att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.
B-Körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin, som hanterar ansökningar löpande.
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Assistent till framtidens solcellsbolag

Det finns många olika yrkestitlar på den vi söker, som t.ex: Assistent, Sekreterare, Administratör, Projekt administratör, Project Coordinator, Verksamhetssamordnare, med flera, så för enkelhetens skull kallar vi tjänsten framöver enbart Assistent Takel söker en driven och erfaren assistent på hel/deltid för att bygga upp framtidens solcellsbolag. Du kommer att ha en central roll med ett brett ansvarsområde och vara en viktig del i ett snabbt växande fö... Visa mer
Det finns många olika yrkestitlar på den vi söker, som t.ex: Assistent, Sekreterare, Administratör, Projekt administratör, Project Coordinator, Verksamhetssamordnare, med flera, så för enkelhetens skull kallar vi tjänsten framöver enbart Assistent


Takel söker en driven och erfaren assistent på hel/deltid för att bygga upp framtidens solcellsbolag.
Du kommer att ha en central roll med ett brett ansvarsområde och vara en viktig del i ett snabbt växande företag som arbetar med att främja hållbarhet och minska koldioxidutsläppen genom att erbjuda innovativa solcellsanläggningar åt våra kunder.
Det vi värdesätter högt inom Takel är personliga förmågor, drivkrafter och att du är snabblärd, självständig, ansvarstagande, stabil och empatisk.


Din centrala roll innebär bland annat:
Bistå med struktur, organisation, dokumentation, med mer som behövs kring försäljning och kundvård.
Kontakt och samarbete med leverantörer, underentreprenörer, banker/finansbolag
Strukturera och organisera allt från hantering av kunder, leveranser och kalender till inköp.
Kundkontakt per telefon och mejl samt inbokning av kundmöten
Sköta vårt CRM-system


Varför Takel?
Du är med och förbättrar vår miljö och sprider ett grönt tänk
Du får växa och utvecklas inom företaget
Du blir en del i vår positiva arbetsmiljö och stödjande team
Du blir en central del i utvecklingen av Takel


Erfarenheter och kvalifikationer för att lyckas och trivas i denna roll är att vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och samtidigt arbeta i ett högt tempo med olika deadlines
Du får tydliga instruktioner men förväntas därefter att arbeta självgående
Du har en hög känsla för service, är social och ser alltid till att ge våra kunder ett professionellt och trevligt bemötande
Du har god IT-vana och talar flytande svenska
God erfarenhet av service och administration
Eftersom vi är många unga så ser vi gärna att du är äldre Visa mindre

Administratör (Rumänsk- och Svensktalande) hos Kaching Cashback i Täby

Vi expanderar och söker nu en entusiastisk och flerspråkig administratör till vårt huvudkontor i Täby. Hos Kaching Cashback får du möjligheten att vara en del av ett Svenskt tech-bolag med global inverkan. Vi strävar efter att stärka en global rörelse som kanaliserar miljarder från traditionell marknadsföringsbudget till konsumenternas fickor. Arbetsuppgifter: Som administratör kommer du främst att fokusera på att kartlägga affärer och handlare i Rumänie... Visa mer
Vi expanderar och söker nu en entusiastisk och flerspråkig administratör till vårt huvudkontor i Täby. Hos Kaching Cashback får du möjligheten att vara en del av ett Svenskt tech-bolag med global inverkan. Vi strävar efter att stärka en global rörelse som kanaliserar miljarder från traditionell marknadsföringsbudget till konsumenternas fickor.


Arbetsuppgifter:
Som administratör kommer du främst att fokusera på att kartlägga affärer och handlare i Rumänien till vårt system. Denna process underlättas av vårt avancerade system som automatiskt samlar in relevant information. Arbetsuppgifterna är övervägande enkla, men kräver ibland problemlösning och initiativtagande. Vi erbjuder omfattande utbildning på plats och kontinuerligt stöd från erfarna kollegor.


Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du:
Är positiv, lättlärd och noggrann.
Har en god datorvana och trivs med att arbeta självständigt.
Behärskar både rumänska och svenska, både i tal och skrift.Företagskultur:
På vårt kontor i Täby råder en energisk och dynamisk arbetsmiljö där musiken spelar och skratten hörs. Vi värdesätter kreativitet och arbetsglädje och tror på att skapa en atmosfär där våra medarbetare trivs och blomstrar.


Om Kaching Cashback:
Kaching Cashback är ett framstående tech-bolag som agerar på den globala arenan. Vi erbjuder innovativa cashback-tjänster till banker och finansiella institutioner. Hos oss är du en viktig del av en organisation som inte bara strävar efter framgång, utan också värnar om sina anställdas välbefinnande.
Om du är redo att vara en del av vår framgångsrika resa och tror att du kan bidra till att förverkliga vår vision, ser vi fram emot din ansökan.


Ansökan:
Skicka din ansökan och CV till [email protected]. Vi ser fram emot att lära känna dig och välkomna dig till Kaching Cashback-teamet! Visa mindre

Redovisningskonsult på Redonomen Redovisning

Ansök    Jan 13    Happyr AB    Redovisningskonsult
Redonomen Redovisning rekryterar: Redovisningskonsult Ditt arbete som redovisningskonsult sker till största del på en redovisningsbyrå med kontor i Täby. Kunderna till oss är mindre ägarledda företag i olika branscher. Ibland arbetar vi på plats ute hos kunden. Du behöver vara ansvarstagande, initiativrik samt proaktiv. Vi tror att du är nyfiken och vill lära dig mer. Det kan vara allt från momsfrågor, skatter, finansiella tjänster eller fördjupningar ... Visa mer
Redonomen Redovisning rekryterar: Redovisningskonsult


Ditt arbete som redovisningskonsult sker till största del på en redovisningsbyrå med kontor i Täby. Kunderna till oss är mindre ägarledda företag i olika branscher. Ibland arbetar vi på plats ute hos kunden. Du behöver vara ansvarstagande, initiativrik samt proaktiv. Vi tror att du är nyfiken och vill lära dig mer. Det kan vara allt från momsfrågor, skatter, finansiella tjänster eller fördjupningar inom redovisning. Våra program vi arbetar mestadels i är VISMA eEkonomi, VISMA-bokslut och VISMA-skatt men även en del i Fortnox.  

Du är vänlig och pedagogisk mot alla kunder. Noggrann förutsätter vi. En positiv attityd är mycket viktigt! Vi som arbetar här är ett bra team på fyra personer. Vi vill bli ännu bättre med hjälp av dig. Då det är ett mindre företag behöver du vara behjälplig med normala saker som sker på ett kontor. Arbetstiden är deltid, till en början cirka 80% med möjlighet att gå upp i tid inom ett år. Varmt välkommen med din ansökan! Redonomen Redovisning är en redovisningsbyrå i Täby (ligger i en företagsby - Nytorp) med nära kommunikationer såsom Roslagsbanan och bussar. Vi som jobbar här, värdesätter social kompetens lika mycket som vi är roade av hälsa, träning och ett glas vin. Flexibilitet och flexibla arbetstider är vårt sätt att arbeta. Visa mindre

Ekonomiassistent

Nu söker vi dig som vill jobba med ekonomifrågor i en global organisation till vår kund i Täby! Uppdraget sträcker sig från februari till september med goda chanser till förlängning. Om tjänsten Som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara - Verifiera och attestera inkommande fakturor i affärssystemet - Kontera omkonstnadsfakturor - Matcha lagerfakturor och utredningar - Bevaka förfallodatum - Hantera påminnelser Om dig Vi ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba med ekonomifrågor i en global organisation till vår kund i Täby! Uppdraget sträcker sig från februari till september med goda chanser till förlängning.

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara

- Verifiera och attestera inkommande fakturor i affärssystemet

- Kontera omkonstnadsfakturor

- Matcha lagerfakturor och utredningar

- Bevaka förfallodatum

- Hantera påminnelser

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som Ekonomiassistent eller liknande i en global organisation. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med ekonomifrågor inom industri/tillverkning/handels. Vidare har/är du

- För rollen relevant ekonomisk utbildning

- Erfarenhet av och förståelse för ekonomiska processer och betalningshantering

- Erfarenhet av och uppskatta att arbeta med andra avdelningar inom organisationen

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift (tyska är meriterande)

- Kvalitets-, effektivitets-, och resultatdriven med hög problemlösningsförmåga

- En lagspelare!

Övrigt
Detta är ett bemanningsuppdrag om 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid under kontorstider.

Om Arena Personal
Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden. Vi är verksamma över hela Sverige, och har kollektivavtal med Unionen och LO. Som konsult hos oss på Arena Personal kan du förvänta dig en stöttande och nära Konsultchef. Hos oss får du möjlighet att testa på nya spännande arbetsplatser, bredda ditt nätverk och utveckla din karriär.

Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt nästa arbete! Visa mindre

Business Controller

Ansök    Jan 10    Randstad AB    Business controller
Arbetsbeskrivning Vi söker för kunds räkning en Business Controller med placering i Täby. Är du i början av din karriär och har jobbat med redovisning något år? Vill du vidare inom controlling, är detta en möjlighet för dig! Tanken är att du börjar på uppdraget nu i januari/februari senast. Du blir anställd konsult hos oss på Randstad Finance. Ansvarsområden 2 års+ erfarenhet inom redovisning eller controlling. Utbildning inom ekonomi. Flytande i svenska ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en Business Controller med placering i Täby. Är du i början av din karriär och har jobbat med redovisning något år? Vill du vidare inom controlling, är detta en möjlighet för dig! Tanken är att du börjar på uppdraget nu i januari/februari senast. Du blir anställd konsult hos oss på Randstad Finance.

Ansvarsområden
2 års+ erfarenhet inom redovisning eller controlling.
Utbildning inom ekonomi.
Flytande i svenska och engelska.
Starka Excelfärdigheter och systemvana.

För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett nyfiket och öppet sinne. Du är strukturerad och analytisk i ditt förhållningssätt och kan kommunicera med såväl affärs- som ekonomifunktioner.

Kvalifikationer
Konsolidera och rapportera försäljningsresultat och prognos för den skandinaviska och ryska marknaden.
Budgetering, prognostisering och kostnadsanalys.
Vara affärspartner för försäljningsorganisation och produktionsenhet för teknisk enhet.
Ad-hoc rapportering för både produktions- och försäljningsenhet.
Delta i utveckling och förbättringar i arbetsrutiner.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Redovisningsassistent

Transmotec Sweden AB, Täby söker en ny medarbetare med snarast tillträde för att hjälpa oss med vår redovisning och löpande bokföring. Du bör ha viss utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Utöver lön erbjuder vi möjlighet till förmånsbil, telefon, 6 veckors semester, flextid, tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Våra lokaler är nyrenoverade och vi arbetar i egna kontorsrum. Vi jobbar med korta beslutsvägar och har kul på jobbet och önskar Dig välko... Visa mer
Transmotec Sweden AB, Täby söker en ny medarbetare med snarast tillträde för att hjälpa oss med vår redovisning och löpande bokföring. Du bör ha viss utbildning och erfarenhet av liknande arbete.
Utöver lön erbjuder vi möjlighet till förmånsbil, telefon, 6 veckors semester, flextid, tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Våra lokaler är nyrenoverade och vi arbetar i egna kontorsrum.
Vi jobbar med korta beslutsvägar och har kul på jobbet och önskar Dig välkommen till gänget.
Transmotec är ett globalt växande företag som specialiserat sig på att importera och exportera små elektriska motorväxlar. Kunderna finns främst i Europa och USA och som tillverkar bland annat kemiska analysinstrument, medicinsk apparatur, automation för jordbruk, sportflygplan, kaffemaskiner och annat. Våra leverantörer ligger på Taiwan och i Kina. Produktionen regleras efter inköpsbeställningar och varorna marknadsförs under namnet Transmotec som är ett registrerat varumärke i Europa och USA. I Amerika äger vi även ett dotterbolag placerat i Massachusetts samt i Spanien ett säljkontor i Alicante. Företaget startades 1995. Läs mer på vår hemsida www.transmotec.se
Om du har frågor är du välkommen att ringa vår VD Benedikt Zielke på telefon 079 34 83 575. Din ansökan ber vi Dig skicka till [email protected] Visa mindre

Redovisningskonsult

Vem letar vi? Vi letar efter dig med några års erfarenhet på redovisningsbyrå. Du har arbetat med löpande bokföring och andra moment för ett flertal kunder. Du behöver inte kunna allt man gör på en byrå, utan vi premierar snarare om du är driven, vetgirig och snabbtänkt. Datorkunnig, lätt att lära och vilja att utvecklas är viktigt, samt såklart att du är en vettig person som är härlig att hänga med. Räkna med en brant inlärningskurva. Vi hanterar löpande ... Visa mer
Vem letar vi?
Vi letar efter dig med några års erfarenhet på redovisningsbyrå. Du har arbetat med löpande bokföring och andra moment för ett flertal kunder. Du behöver inte kunna allt man gör på en byrå, utan vi premierar snarare om du är driven, vetgirig och snabbtänkt. Datorkunnig, lätt att lära och vilja att utvecklas är viktigt, samt såklart att du är en vettig person som är härlig att hänga med.
Räkna med en brant inlärningskurva. Vi hanterar löpande bokföring, löner, deklarationer, bokslut, årsredovisningar och rådgivning för ca 350 kunder och det är högt tempo.
Hur är det att arbeta på Account Factory?
Vi är en redovisningsbyrå, vilket skiljer sig ganska mycket från en ekonomiavdelning. Istället för att oftast jobba med samma företag, samma människor och samma frågor, kommer du att stöta på hundratals olika företag och ännu fler olika problem i ett högre tempo.
Så vi är alltså en redovisningsbyrå, men vi skiljer oss lite från många andra redovisningsbyråer.
Kollektivt kundansvar
Vi har ”kollektivt kundansvar”, vilket i praktiken innebär att vi arbetar i team om 3-5 personer som tillsammans ansvarar för en grupp kunder. Alla kunder går in i samma kö och vi tar hand om dem tillsammans. Sedan gör vi såklart en viss fördelning mellan oss beroende på vilket arbetsmoment det gäller.
Det innebär att om du är på semester, föräldraledig eller sjuk, samlas inte ditt arbete på hög medan du är borta. Eftersom vi är flera på varje kund får vi en automatisk kvalitetskontroll och har lättare att hjälpa varandra. Och om vi ligger efter i vårt arbete är det inte bara ditt problem utan vårt gemensamma problem att lösa.
Breda kunskaper
När du arbetar med 100+ kunder istället för att bara sköta dina egna 20-30 kunder, krävs det bredare kunskaper. Du kommer att stöta på många fler olika typer av frågor än när du sköter samma företag hela tiden. Hos oss får du arbeta med alla arbetsmoment som du vill, hinner och klarar av. Om du vill bli en riktigt kunnig redovisningskonsult är Account Factory en fantastisk skola. Men det krävs att du är villig att lära och kan ta eget ansvar för ditt lärande.
Kundkontakt
Alla våra konsulter har löpande kontakt med kunder, via telefon, email, videomöten och fysiska möten. Det gäller allt ifrån saknade kvitton till att räkna på skatteoptimal lön och utdelning eller hjälpa kunden ta olika beslut i bokslutet. Du behöver alltså vara duktig på att kommunicera med personer i tal och skrift. Och då menar vi inte att kunna snickra ihop ett mail med hjälp av spell check, utan att faktiskt vara tydlig, pedagogisk och effektiv i sin kommunikation. Att prata bokföring och be våra kunder om information och material utan att låta gnatig (svårare än man kan tro???? ). Och att göra det på svenska och ibland engelska.
Vettiga arbetstider men högt tempo
Vi har 36 timmars arbetsvecka och vi jobbar faktiskt väldigt sällan över (på allvar). För att lyckas med detta lägger vi stor vikt vid att jobba så effektivt som möjligt. Så om du är intresserad av personlig effektivitet och arbetsmetodik kommer du nog få nytta av det.
Datorintensivt och papperslöst
Account Factory har sedan starten 2010 alltid varit en helt papperslös byrå. Det gör vårt arbete väldigt datorintensivt. I princip allt vi gör involverar en dator. När du på en ”gammelbyrå” hade bläddrat i pärmar kommer du hos oss att bläddra bland PDF:er. Även om vi har lite böcker stående i hyllorna, sker den mesta kunskapsinhämtningen på webben eller i e-böcker. Och visst pratar vi ofta med våra kunder i telefon eller i möten, men majoriteten av vår kundkommunikation sker på email.
Du förstår vad vi försöker säga – du måste vara väldigt datorvan hos oss. Dvs du behöver vara snabb på tangentbordet, kunna massor av genvägar, vara väl bevandrad i filhantering, Office och webben, samt van att själv hitta smarta sätt att effektivisera ditt datorarbete.
Lite detaljer
Inga större konstigheter här – vi erbjuder heltidsanställning på 36 h/vecka. Arbete sker huvudsakligen på vårt kontor i Roslags Näsby, Täby. Vi sitter i nyrenoverade lokaler 50 meter från Roslags Näsby station på Roslagsbanan och ca 700 meter från busshållplatserna vid Roslags Näsby Trafikplats på E18.
Arbete på distans sker i undantagsfall, då livspusslet kräver det. Men i huvudsak jobbar vi mycket bättre när alla är tillsammans på kontoret.
Ansökan
Ansök med CV och personligt brev till mailadress i annonsen. Visa mindre

Bemanningsassistent

Om Furuhöjden Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Sedan ett år tillbaka är vi en del av vårdgruppen Furuhälsan där även Täbyhälsan företagshälsovård och Roslags Näsby Husläkarmottagning AB ingår. Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Föret... Visa mer
Om Furuhöjden

Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Sedan ett år tillbaka är vi en del av vårdgruppen Furuhälsan där även Täbyhälsan företagshälsovård och Roslags Näsby Husläkarmottagning AB ingår.

Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål. Hos oss arbetar sjuksköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, arbetsterapeuter, logoped, läkare, kuratorer, köks-, städ- och administrativpersonal.

På Furuhöjden har vi korta beslutsvägar och arbetar nära varandra för att tillsammans nå verksamhetens mål. Vi har närvarande chefer, HR och VD som alla sitter i samma fastighet som verksamheten för att öka möjligheterna till ett gott samarbete och en öppen kommunikation.

Om tjänsten

Som bemanningsassistent hos oss har du huvudansvaret för all bemanning på Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter när det kommer till akut, långtids- och planerad frånvaro. Du planerar, i samråd med chefer, grundschema för nyanställda och ändringar av befintliga scheman. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta emot sjukanmälan, täcka sjukluckor samt att registrera eventuella avvikelser i schemat. Du kommer att arbeta i vårt schemaläggningssystem, Planday, där du även ansvarar för registreringen av nyanställda och att kontinuerligt uppdatera information gällande personalen. Arbetet innefattar även kontakt med extern bemanning via bemanningsföretag där du ansvarar för att säkerställa att bemanningspersonal och timanställda har tillgång till schema, koder, inloggningsuppgifter och information gällande introduktion.

I rollen som bemanningsassistent är du länken mellan avdelningscheferna och medarbetarna när det kommer till schemaläggning och eventuell frånvaro, du samarbetar tätt med dessa för att Furuhöjdens bemanning ska uppnå bästa möjliga täckningsgrad. Det ingår även i denna roll att säkerställa att schemaläggningen följer arbetstidslagen och kollektivavtal, samt att planera och bemanna inför semesterperioder under året.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet och ett brinnande intresse för bemanning och schemaläggning. Du är initiativtagande och trivs i att arbeta i en roll där du både har stort eget ansvar och arbetar självständigt samtidigt som du är flexibel och samarbetar med olika yrkesroller. För att uppnå en schemaläggning som säkerställer verksamhetens krav, patientsäkerhet och en god arbetsmiljö för våra medarbetare krävs det även att du har ett strukturerat arbetssätt, att du snabbt kan hitta lösningar och har en god förmåga att se helheten.

Som sökande bör du ha en god data- och systemkunskap, vi ser gärna att du har erfarenhet av ett schemaläggningssystem och att du tidigare arbetat med bemanning.

Du kommer att tillhöra HR-teamet på Furuhöjden som idag består av 4 personer. Arbetet som bemanningsassistent kan vara skiftande i intensitet då vissa perioder har större bemanningsbehov än andra, det krävs därför av dig som söker att du har en god förmåga att anpassa dig efter verksamhetens behov. Du bör även, för att passa väl in i denna roll, vara kommunikativ och ha en god förmåga att arbeta efter organisatoriska mål.

Furuhöjdens värdeord är; positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik. Detta är något vi arbetar aktivt för att efterleva och vi ser förstås att du som sökande också känner att du kan stå bakom våra värderingar. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper.

Krav:

- God IT vana

- Erfarenhet av bemanning och god kunskap av bemannings- och schemaläggningssystem

- Goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift

- Gymnasial utbildning

Meriterande:

- Erfarenhet av Planday

- Erfarenhet av bemanning inom 24/7 verksamhet

- Erfarenhet inom vårdsektorn

Villkor

Vi har kollektivavtal genom Almega/Vårdföretagarna och tillämpar individuell lönesättning. Arbetstid mån-fre med start 7.00. Tjänsten är tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Skadeberäknare till vår kund i Uppsala

Brinner du för att möta kunder och erbjuda service i världsklass? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Uppsala! Om rollen Som skaderådgivare på skadeverkstaden är den centrala uppgiften att jobba med service, kundbemötande och rådgivning. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer, göra skadeberäkningar, boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalningar av kunden. Du lämnar förslag på åtgärde... Visa mer
Brinner du för att möta kunder och erbjuda service i världsklass? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Uppsala!
Om rollen
Som skaderådgivare på skadeverkstaden är den centrala uppgiften att jobba med service, kundbemötande och rådgivning. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer, göra skadeberäkningar, boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalningar av kunden. Du lämnar förslag på åtgärder samt priskalkyler och offerter till kund och försäkringsbolag. Det ingår i rollen att fördela inbokade arbeten till verkstaden på ett så effektivt sätt att avtalade leveranstider infrias till kunden.
Detta är en direktrekrytering och du blir anställd direkt hos kund
Din profil
Vi är i behov av dig som har kunskap om bilar och bilreparationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete såsom skadeberäknare/skaderådgivare, mekaniker eller skadereparatör och har god förståelse för verkstadens alla processer. Fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet från bilbranschen är mycket meriterande. Det är även meriterande ifall du ar1betat i affärssytemen Kobra och/eller Cabas. Ett krav är vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar. Du strävar efter att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.
B-Körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin, som hanterar ansökningar löpande.
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Fakturahantering och service på Parkman i Täby

Trivs du i gränslandet mellan service, ekonomi och administration? På kontoret i Täby får du arbeta tillsammans med ett energiskt och drivet team. Parkman är ledande i att sätta upp skräddarsydda parkeringslösningar för fastighetsägare, företag och privatpersoner. Vad erbjuder vi? Förutom att arbeta för ett av de snabbast växande bolagen i Sverige och tillbringa din tid i en härlig arbetsmiljö så erbjuds du även följande: • En heltidstjänst specialiserad... Visa mer
Trivs du i gränslandet mellan service, ekonomi och administration? På kontoret i Täby får du arbeta tillsammans med ett energiskt och drivet team. Parkman är ledande i att sätta upp skräddarsydda parkeringslösningar för fastighetsägare, företag och privatpersoner.

Vad erbjuder vi?
Förutom att arbeta för ett av de snabbast växande bolagen i Sverige och tillbringa din tid i en härlig arbetsmiljö så erbjuds du även följande:

• En heltidstjänst specialiserad inom fakturahantering och ekonomi
• Frukost en gång i veckan
• Gratis parkering i anslutning till kontoret
• Fri tillgång till ett välutrustat gym på kontoret
• Goda utvecklingsmöjligheter inom Parkman


Vem söker vi?
Vi söker dig som är lösningsorienterad, positiv och serviceinriktad. Vi ser gärna att du har ett intresse för ekonomi och gärna även någon relaterad utbildning. Parkmans personal arbetar uteslutande på kontoret i Täby. Tycker du om en kultur där du får växa tillsammans med och bredvid dina kollegor varje dag, är detta rätt arbetsplats för dig.

Vi söker dig som är:
• En driven och serviceinriktad person
• Bekväm med att hantera telefonsamtal och mejl med frågor kring fakturor och ekonomi
• Välbevandrad inom Officepaketet
• Flytande i svenska och har mycket goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt.


Vad innebär rollen?
Parkman är ett svenskt företag som opererar parkeringslösningar för fastighetsägare och kommuner. Företaget grundades 2010 och på Parkman får du arbeta i ett innovativt och snabbt växande företag där det finns många möjligheter för utveckling.
I ditt arbete kommer dina arbetsuppgifter bestå av att:
• Ge våra kunder förstklassigservice via telefon, mejl och chatt
• Svara på frågor främst rörande parkering, fakturor och avgifter
• Utföra administrativa arbetsuppgifter i de olika webbaserade systemen

Tjänsten är en del i en inledande bemanningslösning under minst sex månader. Efter denna period finns mycket goda möjligheter att gå över till Parkman och bli anställd i deras organisation.

Intresserad? Skicka in din ansökan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvariga rekryterare, Joel Claeson.


2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag. Visa mindre

Receptionist och Service Manager till Täby Centrum

Ansök    Jan 4    Middlepoint AB    Kontorsreceptionist
Om tjänsten Middlepoint söker nu en driven och engagerad service manager till informationsdisken i Täby Centrum. Som receptionist i detta fina centrum får du jobba i en snabb och kreativ miljö där kundservice ligger i fokus samt får möjlighet till utveckling och självständigt arbete. Du jobbar även med utveckling av service- och kundupplevelsen i centrumet och är en aktiv del av kundernas trivsel. Kunderna kan komma till dig och behöva hjälp med parkerings... Visa mer
Om tjänsten
Middlepoint söker nu en driven och engagerad service manager till informationsdisken i Täby Centrum. Som receptionist i detta fina centrum får du jobba i en snabb och kreativ miljö där kundservice ligger i fokus samt får möjlighet till utveckling och självständigt arbete. Du jobbar även med utveckling av service- och kundupplevelsen i centrumet och är en aktiv del av kundernas trivsel. Kunderna kan komma till dig och behöva hjälp med parkeringsfrågor, hitta butiker, få hjälp med Täby Centrums lojalitetskort och om erbjudanden och event som sker i centrumet. Täby Centrums kundkrets är krävande och ställer höga krav på service och kunskap om centrumet och närområdet.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat att hänvisa besökare, svara på frågor, sälja presentkort, boka taxi och färdtjänst, kontakt med leverantörer och centrumledning, kommunikation via sociala medier, administrativa uppgifter däribland dagsrapporter, manualer och uppdatera dokument samt övriga kundärenden.

Vem är du?
Vi tror att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor. För att trivas i rollen så bör du gilla att ta initiativ, vara lösningsorienterad och ha skinn på näsan. Då du främst arbetar själv så ställer det höga krav på självständighet och personlig mognad. Du har jobbat med service tidigare och arbetat i Office-paketet innan samt talar flytande svenska och engelska.

Anställningen
Anställningsform: Vikariat fram till 1/8 2024 med chans till förlängning
Sysselsättningsgrad: 85%
Start: Januari
Arbetstider: Måndag till fredag 09:45-16:15 eller 13:30-20:00 (varannan vecka) samt varannan lördag 09:45-18:00

Om Middlepoint
Vi vet att ett personligt och positivt bemötande är grunden till en god serviceupplevelse. Med omtanke och värdskap som röd tråd har Middlepoint levererat högklassig arbetsplats- och frontdeskservice sedan starten 2009. Vi är ISO-certifierade inom kvalité (9001), miljö (14001) och arbetsmiljö (45001) och är ett helägt dotterbolag till Coor. Genom noga och omsorgsfullt utvalda medarbetare skapar vi välkomnande miljöer där vi kan hålla fokus på alla detaljer och göra det lilla extra. Hos oss är kunderna mittpunkten.

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in ditt cv och personliga brev.

Följ oss på Instagram för att se mer av vad som händer hos oss:

http://instagram.com/middlepoi...

Vännerna på Middlepoint! Visa mindre

Jobba Som Affärsutvecklare

Ansök    Jan 3    Getdet AB    Affärsutvecklare
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön & provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska & engelska i tal & sk... Visa mer
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön & provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska & engelska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Affärsutvecklare

Ansök    Jan 4    Getdet AB    Affärsutvecklare
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön & provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska & engelska i tal & sk... Visa mer
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön & provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska & engelska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, matematik Gy

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Bemanningsassistent

Om Furuhöjden Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Sedan ett år tillbaka är vi en del av vårdgruppen Furuhälsan där även Täbyhälsan företagshälsovård och Roslags Näsby Husläkarmottagning AB ingår. Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Föret... Visa mer
Om Furuhöjden

Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Sedan ett år tillbaka är vi en del av vårdgruppen Furuhälsan där även Täbyhälsan företagshälsovård och Roslags Näsby Husläkarmottagning AB ingår.

Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål. Hos oss arbetar sjuksköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, arbetsterapeuter, logoped, läkare, kuratorer, köks-, städ- och administrativpersonal.

På Furuhöjden har vi korta beslutsvägar och arbetar nära varandra för att tillsammans nå verksamhetens mål. Vi har närvarande chefer, HR och VD som alla sitter i samma fastighet som verksamheten för att öka möjligheterna till ett gott samarbete och en öppen kommunikation.

Om tjänsten

Som bemanningsassistent hos oss har du huvudansvaret för all bemanning på Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter när det kommer till akut, långtids- och planerad frånvaro. Du planerar, i samråd med chefer, grundschema för nyanställda och ändringar av befintliga scheman. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta emot sjukanmälan, täcka sjukluckor samt att registrera eventuella avvikelser i schemat. Du kommer att arbeta i vårt schemaläggningssystem, Planday, där du även ansvarar för registreringen av nyanställda och att kontinuerligt uppdatera information gällande personalen. Arbetet innefattar även kontakt med extern bemanning via bemanningsföretag där du ansvarar för att säkerställa att bemanningspersonal och timanställda har tillgång till schema, koder, inloggningsuppgifter och information gällande introduktion.

I rollen som bemanningsassistent är du länken mellan avdelningscheferna och medarbetarna när det kommer till schemaläggning och eventuell frånvaro, du samarbetar tätt med dessa för att Furuhöjdens bemanning ska uppnå bästa möjliga täckningsgrad. Det ingår även i denna roll att säkerställa att schemaläggningen följer arbetstidslagen och kollektivavtal, samt att planera och bemanna inför semesterperioder under året.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet och ett brinnande intresse för bemanning och schemaläggning. Du är initiativtagande och trivs i att arbeta i en roll där du både har stort eget ansvar och arbetar självständigt samtidigt som du är flexibel och samarbetar med olika yrkesroller. För att uppnå en schemaläggning som säkerställer verksamhetens krav, patientsäkerhet och en god arbetsmiljö för våra medarbetare krävs det även att du har ett strukturerat arbetssätt, att du snabbt kan hitta lösningar och har en god förmåga att se helheten.

Som sökande bör du ha en god data- och systemkunskap, vi ser gärna att du har erfarenhet av ett schemaläggningssystem och att du tidigare arbetat med bemanning.

Du kommer att tillhöra HR-teamet på Furuhöjden som idag består av 4 personer. Arbetet som bemanningsassistent kan vara skiftande i intensitet då vissa perioder har större bemanningsbehov än andra, det krävs därför av dig som söker att du har en god förmåga att anpassa dig efter verksamhetens behov. Du bör även, för att passa väl in i denna roll, vara kommunikativ och ha en god förmåga att arbeta efter organisatoriska mål.

Furuhöjdens värdeord är; positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik. Detta är något vi arbetar aktivt för att efterleva och vi ser förstås att du som sökande också känner att du kan stå bakom våra värderingar. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper.

Krav:

- God IT vana

- Erfarenhet av bemanning och god kunskap av bemannings- och schemaläggningssystem

- Goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift

- Gymnasial utbildning

Meriterande:

- Erfarenhet av Planday

- Erfarenhet av bemanning inom 24/7 verksamhet

- Erfarenhet inom vårdsektorn

Villkor

Vi har kollektivavtal genom Almega/Vårdföretagarna och tillämpar individuell lönesättning. Arbetstid mån-fre med start 7.00. Tjänsten är tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Skadeberäknare till vår kund i Uppsala

Brinner du för att möta kunder och erbjuda service i världsklass? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Uppsala! Om rollen Som skaderådgivare på skadeverkstaden är den centrala uppgiften att jobba med service, kundbemötande och rådgivning. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer, göra skadeberäkningar, boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalningar av kunden. Du lämnar förslag på åtgärde... Visa mer
Brinner du för att möta kunder och erbjuda service i världsklass? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Uppsala!
Om rollen
Som skaderådgivare på skadeverkstaden är den centrala uppgiften att jobba med service, kundbemötande och rådgivning. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer, göra skadeberäkningar, boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalningar av kunden. Du lämnar förslag på åtgärder samt priskalkyler och offerter till kund och försäkringsbolag. Det ingår i rollen att fördela inbokade arbeten till verkstaden på ett så effektivt sätt att avtalade leveranstider infrias till kunden.
Detta är en direktrekrytering och du blir anställd direkt hos kund
Din profil
Vi är i behov av dig som har kunskap om bilar och bilreparationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete såsom skadeberäknare/skaderådgivare, mekaniker eller skadereparatör och har god förståelse för verkstadens alla processer. Fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet från bilbranschen är mycket meriterande. Det är även meriterande ifall du ar1betat i affärssytemen Kobra och/eller Cabas. Ett krav är vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar. Du strävar efter att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.
B-Körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin, som hanterar ansökningar löpande.
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Jobba Som Affärsutvecklare

Ansök    Jan 2    Getdet AB    Affärsutvecklare
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön & provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska & engelska i tal & sk... Visa mer
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön & provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska & engelska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1-2 lektioner/vecka, Matematik

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungerar ... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se
En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Jobba Som Affärsutvecklare

Ansök    Dec 28    Getdet AB    Affärsutvecklare
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön & provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska & engelska i tal & sk... Visa mer
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön & provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska & engelska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Skadeberäknare till vår kund i Uppsala

Brinner du för att möta kunder och erbjuda service i världsklass? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Uppsala! Om rollen Som skaderådgivare på skadeverkstaden är den centrala uppgiften att jobba med service, kundbemötande och rådgivning. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer, göra skadeberäkningar, boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalningar av kunden. Du lämnar förslag på åtgärde... Visa mer
Brinner du för att möta kunder och erbjuda service i världsklass? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Uppsala!
Om rollen
Som skaderådgivare på skadeverkstaden är den centrala uppgiften att jobba med service, kundbemötande och rådgivning. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer, göra skadeberäkningar, boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalningar av kunden. Du lämnar förslag på åtgärder samt priskalkyler och offerter till kund och försäkringsbolag. Det ingår i rollen att fördela inbokade arbeten till verkstaden på ett så effektivt sätt att avtalade leveranstider infrias till kunden.
Detta är en direktrekrytering och du blir anställd direkt hos kund
Din profil
Vi är i behov av dig som har kunskap om bilar och bilreparationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete såsom skadeberäknare/skaderådgivare, mekaniker eller skadereparatör och har god förståelse för verkstadens alla processer. Fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet från bilbranschen är mycket meriterande. Det är även meriterande ifall du ar1betat i affärssytemen Kobra och/eller Cabas. Ett krav är vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar. Du strävar efter att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.
B-Körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin, som hanterar ansökningar löpande.
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Receptionist och Service Manager till Täby Centrum

Ansök    Dec 27    Middlepoint AB    Kontorsreceptionist
Om tjänsten Middlepoint söker nu en driven och engagerad service manager till informationsdisken i Täby Centrum. Som receptionist i detta fina centrum får du jobba i en snabb och kreativ miljö där kundservice ligger i fokus samt får möjlighet till utveckling och självständigt arbete. Du jobbar även med utveckling av service- och kundupplevelsen i centrumet och är en aktiv del av kundernas trivsel. Kunderna kan komma till dig och behöva hjälp med parkerings... Visa mer
Om tjänsten
Middlepoint söker nu en driven och engagerad service manager till informationsdisken i Täby Centrum. Som receptionist i detta fina centrum får du jobba i en snabb och kreativ miljö där kundservice ligger i fokus samt får möjlighet till utveckling och självständigt arbete. Du jobbar även med utveckling av service- och kundupplevelsen i centrumet och är en aktiv del av kundernas trivsel. Kunderna kan komma till dig och behöva hjälp med parkeringsfrågor, hitta butiker, få hjälp med Täby Centrums lojalitetskort och om erbjudanden och event som sker i centrumet. Täby Centrums kundkrets är krävande och ställer höga krav på service och kunskap om centrumet och närområdet.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat att hänvisa besökare, svara på frågor, sälja presentkort, boka taxi och färdtjänst, kontakt med leverantörer och centrumledning, kommunikation via sociala medier, administrativa uppgifter däribland dagsrapporter, manualer och uppdatera dokument samt övriga kundärenden.

Vem är du?
Vi tror att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor. För att trivas i rollen så bör du gilla att ta initiativ, vara lösningsorienterad och ha skinn på näsan. Då du främst arbetar själv så ställer det höga krav på självständighet och personlig mognad. Du har jobbat med service tidigare och arbetat i Office-paketet innan samt talar flytande svenska och engelska.

Anställningen
Anställningsform: Vikariat fram till 1/8 2024 med chans till förlängning
Sysselsättningsgrad: 85%
Start: Januari
Arbetstider: Måndag till fredag 09:45-16:15 eller 13:30-20:00 (varannan vecka) samt varannan lördag 09:45-18:00

Om Middlepoint
Vi vet att ett personligt och positivt bemötande är grunden till en god serviceupplevelse. Med omtanke och värdskap som röd tråd har Middlepoint levererat högklassig arbetsplats- och frontdeskservice sedan starten 2009. Vi är ISO-certifierade inom kvalité (9001), miljö (14001) och arbetsmiljö (45001) och är ett helägt dotterbolag till Coor. Genom noga och omsorgsfullt utvalda medarbetare skapar vi välkomnande miljöer där vi kan hålla fokus på alla detaljer och göra det lilla extra. Hos oss är kunderna mittpunkten.

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in ditt cv och personliga brev.

Följ oss på Instagram för att se mer av vad som händer hos oss:

http://instagram.com/middlepoi...

Vännerna på Middlepoint! Visa mindre

Jobba Som Försäkringssäljare

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, Gy: Spanska

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Bemanningsassistent

Om Furuhöjden Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Sedan ett år tillbaka är vi en del av vårdgruppen Furuhälsan där även Täbyhälsan företagshälsovård och Roslags Näsby Husläkarmottagning AB ingår. Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Föret... Visa mer
Om Furuhöjden

Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Sedan ett år tillbaka är vi en del av vårdgruppen Furuhälsan där även Täbyhälsan företagshälsovård och Roslags Näsby Husläkarmottagning AB ingår.

Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål. Hos oss arbetar sjuksköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, arbetsterapeuter, logoped, läkare, kuratorer, köks-, städ- och administrativpersonal.

På Furuhöjden har vi korta beslutsvägar och arbetar nära varandra för att tillsammans nå verksamhetens mål. Vi har närvarande chefer, HR och VD som alla sitter i samma fastighet som verksamheten för att öka möjligheterna till ett gott samarbete och en öppen kommunikation.

Om tjänsten

Som bemanningsassistent hos oss har du huvudansvaret för all bemanning på Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter när det kommer till akut, långtids- och planerad frånvaro. Du planerar, i samråd med chefer, grundschema för nyanställda och ändringar av befintliga scheman. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta emot sjukanmälan, täcka sjukluckor samt att registrera eventuella avvikelser i schemat. Du kommer att arbeta i vårt schemaläggningssystem, Planday, där du även ansvarar för registreringen av nyanställda och att kontinuerligt uppdatera information gällande personalen. Arbetet innefattar även kontakt med extern bemanning via bemanningsföretag där du ansvarar för att säkerställa att bemanningspersonal och timanställda har tillgång till schema, koder, inloggningsuppgifter och information gällande introduktion.

I rollen som bemanningsassistent är du länken mellan avdelningscheferna och medarbetarna när det kommer till schemaläggning och eventuell frånvaro, du samarbetar tätt med dessa för att Furuhöjdens bemanning ska uppnå bästa möjliga täckningsgrad. Det ingår även i denna roll att säkerställa att schemaläggningen följer arbetstidslagen och kollektivavtal, samt att planera och bemanna inför semesterperioder under året.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet och ett brinnande intresse för bemanning och schemaläggning. Du är initiativtagande och trivs i att arbeta i en roll där du både har stort eget ansvar och arbetar självständigt samtidigt som du är flexibel och samarbetar med olika yrkesroller. För att uppnå en schemaläggning som säkerställer verksamhetens krav, patientsäkerhet och en god arbetsmiljö för våra medarbetare krävs det även att du har ett strukturerat arbetssätt, att du snabbt kan hitta lösningar och har en god förmåga att se helheten.

Som sökande bör du ha en god data- och systemkunskap, vi ser gärna att du har erfarenhet av ett schemaläggningssystem och att du tidigare arbetat med bemanning.

Du kommer att tillhöra HR-teamet på Furuhöjden som idag består av 4 personer. Arbetet som bemanningsassistent kan vara skiftande i intensitet då vissa perioder har större bemanningsbehov än andra, det krävs därför av dig som söker att du har en god förmåga att anpassa dig efter verksamhetens behov. Du bör även, för att passa väl in i denna roll, vara kommunikativ och ha en god förmåga att arbeta efter organisatoriska mål.

Furuhöjdens värdeord är; positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik. Detta är något vi arbetar aktivt för att efterleva och vi ser förstås att du som sökande också känner att du kan stå bakom våra värderingar. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper.

Krav:

- God IT vana

- Erfarenhet av bemanning och god kunskap av bemannings- och schemaläggningssystem

- Goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift

- Gymnasial utbildning

Meriterande:

- Erfarenhet av Planday

- Erfarenhet av bemanning inom 24/7 verksamhet

- Erfarenhet inom vårdsektorn

Villkor

Vi har kollektivavtal genom Almega/Vårdföretagarna och tillämpar individuell lönesättning. Arbetstid mån-fre med start 7.00. Tjänsten är tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Jobba Som Affärsutvecklare

Ansök    Dec 27    Getdet AB    Affärsutvecklare
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön & provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska & engelska i tal & sk... Visa mer
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön & provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska & engelska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Affärsutvecklare

Ansök    Dec 23    Getdet AB    Affärsutvecklare
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön & provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska & engelska i tal & sk... Visa mer
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön & provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska & engelska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Affärsutvecklare

Ansök    Dec 21    Getdet AB    Affärsutvecklare
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön & provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska & engelska i tal & sk... Visa mer
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön & provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska & engelska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Affärsutvecklare

Ansök    Dec 20    Getdet AB    Affärsutvecklare
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön & provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska & engelska i tal & sk... Visa mer
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön & provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska & engelska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Junior Redovisningsekonom

Ansök    Dec 19    Ecoption AB    Redovisningskonsult
Vi rekryterar nu juniora redovisningsekonomer både på heltid och deltid, som vill lära sig mycket och utvecklas inom redovisning och lön och vara med på vår spännande och inspirerande tillväxtsresa. Vill du jobba med redovisning, förbättra våra kunders verksamhet, service och ha ett omväxlande, spännande arbete som gör stor nytta för våra kunder och känner att du vill ha ett jobb som ger dig mening, då har du hittat rätt. Känns det lockande så är du varmt ... Visa mer
Vi rekryterar nu juniora redovisningsekonomer både på heltid och deltid, som vill lära sig mycket och utvecklas inom redovisning och lön och vara med på vår spännande och inspirerande tillväxtsresa.
Vill du jobba med redovisning, förbättra våra kunders verksamhet, service och ha ett omväxlande, spännande arbete som gör stor nytta för våra kunder och känner att du vill ha ett jobb som ger dig mening, då har du hittat rätt. Känns det lockande så är du varmt välkommen att söka till oss på Ecoption AB.
Hos oss hittar du ett tryggt företag, glatt och positivt gäng med härliga arbetskollegor och fin företagskultur. Vi hittar på roliga aktiviteter tillsammans och har förmånliga personalpolicys. Vi hjälps åt, bryr oss om- och stöttar varandra. Och inte minst - har väldigt roligt!
Vi finns i Täby och är i fas att öppna upp fler kontor på andra orter. Du är även välkommen att jobba fritt från annan ort eller hemifrån.
Vi jobbar med allt från löpande redovisning, löner, skattedeklarationer, avstämningar, månads- och årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer.
Som Junior Redovisningskonsult är din personlighet det viktigaste, att du har rätt driv, servicekänsla, vill lära dig nya saker och ta ansvar. Vi ser gärna att du har någon form av högskoleexamen eller liknande utbildning, gärna inom ekonomi, Du behöver inte ha tidigare arbetslivserfarenhet inom området, vi utbildar dig.
Ecoption är en modern bokföringsbyrå med mycket bra kompetens, med stort kundfokus och vi brinner för att göra kunderna supernöjda. Vi har ett stort nätverk och fokuserar mycket på den digitala utvecklingen inom branschen. Läs mer på www.ecoption.se och sök på en gång så får vi hoppas att vi träffas! Visa mindre

Affärsutvecklare till Hissmekano

Ansök    Dec 15    SJR in Sweden AB    Affärsutvecklare
Har du erfarenhet som Managementkonsult från något av de etablerade konsultbolagen? Vill du arbeta brett i en familjär atmosfär med mycket kompetenta kollegor där du har stor möjlighet att påverka? Då kan det här vara rollen för dig! Om tjänsten Hissmekano är under tillväxt och tillsammans med en ny VD söker förstärkning i det operativa teamet med en Affärsutvecklare. Du kommer att rapportera och arbeta väldigt nära VD och vidareutveckla gemensamma proces... Visa mer
Har du erfarenhet som Managementkonsult från något av de etablerade konsultbolagen? Vill du arbeta brett i en familjär atmosfär med mycket kompetenta kollegor där du har stor möjlighet att påverka? Då kan det här vara rollen för dig!

Om tjänsten
Hissmekano är under tillväxt och tillsammans med en ny VD söker förstärkning i det operativa teamet med en Affärsutvecklare. Du kommer att rapportera och arbeta väldigt nära VD och vidareutveckla gemensamma processer, rutiner och styrdokument. Rollen innefattar en stor bredd av arbetsuppgifter, såsom:

• Finansiell analys/ Business controlling
• Projektledning
• Processutveckling och -implementering inom allt från finansiell rapportering till uppföljning av ESG-mål
• Upphandling av tjänster och mjukvara
• Marknads- och intressentkommunikation

Rollen är långsiktig där man får se och ta del av resultatet av sitt eget arbete samt arbeta med hela företages agenda. Hissmekano sitter i Täby.


Lämplig bakgrund
Du har akademisk bakgrund, civilekonom eller civilingenjör. Du har minst tre till fyra års erfarenhet som Managementkonsult från något av de etablerade konsultbolagen. Du har även erfarenhet av att självständigt driva projekt av affärsutvecklande karaktär gentemot kund, gärna inom industrisektorn.

Som person är du bra på att bygga relation och förtroende gentemot kunder samt god abstraktions- och analytisk förmåga. Du har även en hög grad av självständighet, är entreprenöriell och har en god samarbetsförmåga. Vidare kan du snabbt sätta dig in i olika frågeställningar.


Om företaget
Hissmekano, grundat 1938, är idag branschledande e-handlare och oberoende grossist av hisskomponenter. Med fokus på kvalitet och effektivitet utvecklar de kundcentrerade produkter och tjänster för sina företagskunder över hela Europa. Huvudkontoret finns i Täby och de levererar från egna lager i Sverige och Tyskland.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Hissmekano med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Ragnarsson på [email protected]. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skadeberäknare till Lidingö Bilskadeservice

Lidingö Bilskadeservice är ett modernt, komplett bilskadecenter. Med det menar vi en kombinerad lack- och skadereparationsverkstad. Vi är nu på jakt efter en erfaren och engagerad skadeberäknare för att stärka vårt dedikerade team. Vi har sedan länge varit en pålitlig partner för fordonsunderhåll och reparation på Lidingö och är stolta över vår långa historia och starka relation med Volkswagen. Att vi ligger i frontlinjen när det gäller avancerad teknik, ... Visa mer
Lidingö Bilskadeservice är ett modernt, komplett bilskadecenter. Med det menar vi en kombinerad lack- och skadereparationsverkstad.
Vi är nu på jakt efter en erfaren och engagerad skadeberäknare för att stärka vårt dedikerade team. Vi har sedan länge varit en pålitlig partner för fordonsunderhåll och reparation på Lidingö och är stolta över vår långa historia och starka relation med Volkswagen.
Att vi ligger i frontlinjen när det gäller avancerad teknik, miljö och kvalitetssäkringar, är en självklarhet. Lidingö Bilskadeservice finns idag i effektiva lokaler på Båtsmansvägen 12 i Lidingö, där stora investeringar i arbetsmiljön och därmed trivseln, skapat en speciell arbetsplats.
Om tjänsten:
Vi söker nu en skadeberäknare som kommer att vara ansvarig för att bedöma och räkna på skador på fordon samt säkerställa att våra kunder får en smidig och rättvis försäkringsprocess. Som en del av vårt team förväntar vi oss att du delar vår passion för fordonsbranschen och strävar efter att upprätthålla höga standarder för kvalitet och service.
Kvalifikationer:
- Erfarenhet av skadebedömning och skadehantering inom bilbranschen på personbilar.
- Kunskap om försäkringsvillkor och regler.
- Stark förmåga att kommunicera och förklara tekniska termer till kunder.
- Goda organisatoriska färdigheter och förmåga att hantera flera ärenden samtidigt.
- Kunskaper inom Cabas.?


Arbetstid och omfattning:
- Heltid, måndag till torsdag: 7:00 - 16:30, Fredag: 7:00 - 13:45


Vad erbjuder vi?
?På Lidingö Bilskadeservice erbjuder vi goda utbildningsmöjligheter för dig som vill utvecklas inom detta yrke. God arbetsmiljö i en väletablerad och gedigen anläggning och fantastiskt roliga medarbetare.
?
?Om anställningen
?• Heltidstjänst, provanställning tillämpas.?
?• Fast lön.
?• Liv- och olycksfallsförsäkring.
?• Friskvårdsbidrag.
?• Tjänstepension.
?• Förskottssemester.
?• Företagshälsovård.?
?
Obs! Detta är en direktrekrytering som utförs av Fordonsakademin, du blir anställd direkt av oss på Lidingö Bilskadeservice.

Vi intervjuar och tillsätter löpande, välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Jobba Som Affärsutvecklare

Ansök    Dec 16    Getdet AB    Affärsutvecklare
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön & provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska & engelska i tal & sk... Visa mer
Sök jobbet som affärsutvecklare på GX Consulting för att jobba som affärsutvecklare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som affärsutvecklare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som affärsutvecklare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön & provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska & engelska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Täby kommun söker nämndsamordnare för verksamheten social omsorg

Ansök    Dec 14    Täby kommun    Nämndsekreterare
Till kommunledningskontorets kansli söker vi nu en junior nämndsamordnare som huvudsakligen kommer att arbeta mot socialnämnden, äldrenämnden och socialutskottet. Är du nyutexaminerad jurist och vill starta din karriär inom den kommunala sektorn? Då kanske det är dig vi letar efter? Socialnämnden har hand om kommunens uppgifter inom socialtjänsten. Nämndens uppgifter regleras bl.a. i socialtjänstlagen (SoL), hälso- och sjukvårdslagen (HSL) samt i lagen om... Visa mer
Till kommunledningskontorets kansli söker vi nu en junior nämndsamordnare som huvudsakligen kommer att arbeta mot socialnämnden, äldrenämnden och socialutskottet. Är du nyutexaminerad jurist och vill starta din karriär inom den kommunala sektorn? Då kanske det är dig vi letar efter?

Socialnämnden har hand om kommunens uppgifter inom socialtjänsten. Nämndens uppgifter regleras bl.a. i socialtjänstlagen (SoL), hälso- och sjukvårdslagen (HSL) samt i lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).

Socialutskottet ska på socialnämndens vägnar besluta i enskilda ärenden inom de områden som anges i socialnämndens delegationsordning.

Äldrenämnden ska framför allt fullgöra kommunens uppgifter inom äldreomsorgen för personer över 65 år, och hanterar även bostadsanpassning för alla ålderskategorier samt färdtjänst och riksfärdtjänst för personer över 65 år.

Nu söker vi en junior nämndsamordnare med starkt samhällsengagemang och intresse av att jobba i offentlig förvaltning och som vill arbeta nära de förtroendevalda och kommunledningen.

 

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär att du är en viktig del i den kommunala beslutsprocessen där du ansvarar för den administrativa processen, huvudsakligen i nämnderna för verksamhet inom social omsorg. Det innebär att du deltar i nämndernas och dess utskotts olika faser, såsom protokollskrivning och dokumenthantering liksom viss registrering, administration och formalia kring beslutsunderlag samt kvalitetssäkring av densamma. Du samordnar framtagandet av ärenden tillsammans med andra handläggare och experter samt utgör länken mellan verksamhetsområdeschefen och de handläggare som svarar för beredning av ärenden. I nämndsamordnarrollen behöver man kunskap inom juridiken gällande kommunallagen och förvaltningslagen. För nämnderna inom verksamheten för social omsorg behöver man kunskap om lagarna som styr verksamheten.

Målsättningen är att nämnden ska få underlag av god kvalitet och att instansernas arbete ska löpa smidigt och korrekt. I detta har du en nyckelroll genom att väva ihop beredningsprocessen och följa ärendets gång. En viktig del i rollen är därför planering av ärenden samt samordning och bevakning av ärenden som ska vidare till kommunstyrelse och kommunfullmäktige.

Arbetet är i huvudsak självständigt men du kommer även att delta i olika arbetsgrupper och utvecklingsprojekt. Det tillkommer administration av andra nämnder, utskott och råd. Arbetet omfattar heltid och i huvudsak dagtid, men nämndernas sammanträden och delar av beredningsprocesserna är förlagda till kvällar. Nämndsamordnargruppen på Täby består idag av två kommunsekreterare och fem nämndsamordnare; gruppen arbetar som ett team för verksamhetsfrågorna inom beredningsprocessen och nämndadministration. 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är nyutexaminerad jurist eller som har en relevant högskoleexamen med inriktning mot offentlig förvaltning, statsvetenskap eller liknande. Du har goda IT-kunskaper och gärna erfarenhet av ärende- och dokumenthanteringssystem. Kunskaper inom det kommunalrättsliga området och/eller erfarenhet av ärendehandläggning ses som meriterande. Vi söker någon som är intresserad av att lära sig kommunal verksamhet och som önskar erfarenhet inom den kommunala sektorn.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift på svenska, där det du skriver ska vara stringent och fånga det väsentliga. Som person är du strukturerad, noggrann och har hög arbetskapacitet. Goda resultat är viktigt för dig och du håller uppsatta tidsfrister. Den samordnande funktionen med flera olika kontaktytor fordrar att du är lyhörd och kan anpassa din kommunikation till dem du pratar med. Rollen kräver att du är flexibel i dina arbetssätt. Din samarbetsförmåga är god samtidigt som du är bra på att arbeta ensam och driva ditt projekt i mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan Täby kommun erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete i en spännande organisation då vi är en kommun i stark tillväxt. Som nämndsamordnare arbetar du i en dynamisk miljö med goda förutsättningar för lärande och meningsfulla arbetsuppgifter. Kommunkansliet har medarbetare som förutom nämndadministration arbetar med registratur, kommunarkiv, valkansliet och överförmyndarkanslifrågor. Kommunkansliets medarbetare har ett nära samarbete och erfarenhetsutbyte sinsemellan, dessutom består vi av ett härligt, välbalanserat gäng och vi garanterar dig en trygg och rolig arbetsplats där du får möjlighet att utveckla och utvecklas. Under våren 2017 flyttade Täby kommun till det nybyggda kommunhuset, som ligger i nära anslutning till Täby centrum. För information om våra förmåner, läs gärna vidare på www.taby.se/ledigajobb.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och sträcker sig 8 månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten startar efter överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringen löpt ut.

Vid frågor, kontakta ansvarig chef för rekrytering kanslichef Sandra Nagy.

Sista ansökningsdagen är 31 januari 2024.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg. Visa mindre