Lediga jobb som Barnskötare i Täby

Se lediga jobb som Barnskötare i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Barnskötare sökes till Montessoriförskola i Täby

Ansök    Maj 27    Hattstugan Ek För    Barnskötare
Barnskötare Hattstugans montessoriförskola är belägen i ett naturskönt område i Näsbypark/Täby. Förskolan har 3 avdelningar med totalt c.a 55 barn. Vi strävar efter att vara den absolut bästa förskolan för barnen, föräldrarna och personalen. Vi söker nu efter en barnskötare som kan börja hos oss i augusti/september 2024. Som barnskötare i vårt team kommer du i nära samarbete med övrig personal att arbeta inom en Montessoripedagogisk verksamhet. Du kommer a... Visa mer
Barnskötare
Hattstugans montessoriförskola är belägen i ett naturskönt område i Näsbypark/Täby. Förskolan har 3 avdelningar med totalt c.a 55 barn. Vi strävar efter att vara den absolut bästa förskolan för barnen, föräldrarna och personalen.
Vi söker nu efter en barnskötare som kan börja hos oss i augusti/september 2024. Som barnskötare i vårt team kommer du i nära samarbete med övrig personal att arbeta inom en Montessoripedagogisk verksamhet. Du kommer att genomföra pedagogiken enligt riktlinjerna och delta i utvecklingen av en säker och kvalitativ arbetsmiljö. Genom att aktivt delta i det pedagogiska arbetet kommer du spela en viktig roll i att förverkliga förskolans målsättningar.
Omfattning: 100%
Tillträde: Augusti/September/enligt ök.
Om jobbet
Vi söker en barnskötare som vill stötta upp på alla våra avdelningar, ett så kallat verksamhetsstöd. Att vara flexibel är därmed en viktig egenskap att ha för att trivas i denna roll! I rollen som barnskötare kommer du i nära samarbete med resterande arbetslag stötta den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet där montessori ligger till grund för hur vi jobbar.
Vi ser gärna att du är en ödmjuk, driven och ansvarstagande person som har lätt att samarbeta med dina kollegor. Du ser till alla barns behov och skapar en trygg relation till såväl barnen som föräldrarna. Du förväntas att aktivt stödja varje barns individuella utveckling och samtidigt etablera och upprätthålla en öppen och förtroendefull kommunikation med föräldrarna. Ditt engagemang för att skapa en trygg och positiv miljö för barnen är av yttersta vikt.
Övrigt:
- Du behöver vara berättigad nystartsjobb
- Tidsbegränsad anställning, 9 månader
- Friskvårdsbidrag, arbetskläder mm. ingår i tjänsten
- Förskolan är ett föräldrakooperativ vilket innebär ett nära samarbete mellan förskolans personal och alla familjer.
- Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Vi ser fram emot din ansökan! Kontakta [email protected] vid frågor. Visa mindre

Vikariat till Lunden

I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt. Dina kvalifikationer Vi söker dig som är engagerad... Visa mer
I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad, positiv och kan snabbt komma in i dina arbetsuppgifter. Du ska kunna ge och skapa trygghet, kunskap och glädje på förskolorna samt kunna ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har ett intresse för natur och friluftsliv.
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Vi vill att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 98:16.
Vi har förskolor i Hässelby, Sollentuna, Danderyd, Upplands Väsby och i Täby. Bor du i någon angränsande kommun t ex Österåker, Sigtuna är du också välkommen att söka.
Utbildning
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller likvärdig utbildning men inte ett krav.
Språk
Svenska (Krav)
Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan!
Giltigt belastningsregister är ett krav
Jobbtyp: vikariat
Tillträde Hösten 2024 Visa mindre

Pigga och glada timvikarier till våra förskolor i Täby och Åkersberga!

Ansök    Maj 27    Täby Förskola AB    Barnskötare
Vi behöver ett antal timvikarier till våra förskolor i Täby och Åkersberga. Du är den som hoppar in i verksamheten när någon av våra pedagoger är sjuka mm. Det kan vara allt från att jobba en dag till att jobba en vecka eller en månad. Vi sätter upp dig på en lista och ringer dig när det finns ett behov. Är du student och behöver jobba lite då och då? Då är detta perfekt för dig. Är du pigg och glad och tycker om att jobba med barn? Då är detta också perfe... Visa mer
Vi behöver ett antal timvikarier till våra förskolor i Täby och Åkersberga.
Du är den som hoppar in i verksamheten när någon av våra pedagoger är sjuka mm. Det kan vara allt från att jobba en dag till att jobba en vecka eller en månad.
Vi sätter upp dig på en lista och ringer dig när det finns ett behov.
Är du student och behöver jobba lite då och då? Då är detta perfekt för dig.
Är du pigg och glad och tycker om att jobba med barn? Då är detta också perfekt för dig.
Vad behöver du? Jo, du behöver ett polisutdrag för att kunna vara vikarie hos oss. Bra om du skaffar det!
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Barnskötare vikariat Täby Förskolan Broby

Vill du jobba på Förskolan Broby i Täby? Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Vi vill att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 18.... Visa mer
Vill du jobba på Förskolan Broby i Täby?
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Vi vill att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 18.
I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad, positiv och kan snabbt komma in i dina arbetsuppgifter. Du ska kunna ge och skapa trygghet, kunskap och glädje på förskolorna samt kunna ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du har ett intresse för natur och friluftsliv.
Utbildning
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller likvärdig utbildning men inte ett krav.
Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan!
Tillträde: Hösten 2024 Visa mindre

Barnskötare - Näsbygårds förskola

Ansök    Maj 27    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad barnskötare med erfarenhet till en tjänst, 40 tim/v (100 %) till Näsbygårds förskola. Förskolan är en fem avdelnings förskola med en härlig stor gård för barnen att leka på. På förskolan ... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad barnskötare med erfarenhet till en tjänst, 40 tim/v (100 %) till Näsbygårds förskola. Förskolan är en fem avdelnings förskola med en härlig stor gård för barnen att leka på. På förskolan arbetar en kock som lagar näringsriktig mat till alla barn och pedagoger.
Vi söker dig med stor erfarenhet av att arbeta med digitalisering i barngruppen. Vidare har du i övrigt har goda goda IT-kunskaper och är väl insatt i pedagogisk dokumentation
Läs mer om Näsbygårds förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Tillträde 5 augusti 2024
Vi ser att du som söker har:
• Barnskötarutbildning (krav)
• Tydligt barnfokus
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande
• Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God samarbetsförmåga
• Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet


Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation


För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Miklagårds förskola söker vikarierande barnskötare

Ansök    Maj 23    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Om jobbet Nu söker vi en kunnig och omtänksam barnskötare till ett av våra team. Det är ett vikariat för en föräldraledig barnskötare och anställningstiden är augusti 2024 - april 2025 Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby. Vår förskola har stora, rymliga och nyrenoverade lokaler för både barn och personal. På förskolan finns 4 avdelningar som samarbetar under hela förskoledagen. Verksamheten organiseras i olika åldersblandade grupper utifrån... Visa mer
Om jobbet
Nu söker vi en kunnig och omtänksam barnskötare till ett av våra team.
Det är ett vikariat för en föräldraledig barnskötare och anställningstiden är augusti 2024 - april 2025


Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby. Vår förskola har stora, rymliga och nyrenoverade lokaler för både barn och personal. På förskolan finns 4 avdelningar som samarbetar under hela förskoledagen. Verksamheten organiseras i olika åldersblandade grupper utifrån aktivitet/barnens val och på varje avdelning finns 1 ansvarig förskollärare och 2 barnskötare. Personalen äger och driver förskolan tillsammans vilket ger en varm och god gemenskap, stor möjlighet att påverka, en lättarbetad organisation och låg personalomsättning.


Du som söker tjänsten ska vara en god och stimulerande arbetskamrat, ha vilja och förmåga att leda barnen i både undervisning och omsorg under deras vistelse på förskolan.
Vi som arbetar på Miklagårds förskola vill att du som söker tjänsten är positiv och öppen i ditt sätt att kommunicera. Du behöver också vara flexibel, kunna organisera och ha nära till skratt och humor - för allt blir så mycket roligare då!
På vår hemsida www.miklagardsforskola.se finns information för dig som är intresserad och vill läsa mer om vår verksamhet och organisation på Miklagårds förskola.


Har du blivit nyfiken på oss nu? Vi vet att det personliga mötet är det bästa för alla - både för personal, barn eller föräldrar. Mariann Kjellman, vd och rektor, finns alltid på plats och berättar gärna mer om du tar kontakt för frågor eller kommer på besök till Täby Kyrkby!
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden
Vi se fram emot Din ansökan Visa mindre

Barnskötare- Sjökadettens förskola

Ansök    Maj 2    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en erfaren utbildad barnskötare till Sjökadettens förskola som ligger i ett lugnt villaområde i Näsbypark. Tjänsten är på en yngrebarnsavdelning 1-3 år. Vi har en härlig gård med både äppel- och päro... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en erfaren utbildad barnskötare till Sjökadettens förskola som ligger i ett lugnt villaområde i Näsbypark. Tjänsten är på en yngrebarnsavdelning 1-3 år. Vi har en härlig gård med både äppel- och päronträd, närhet till flera fina lekplatser, grönområden, skog och sjö. Förskolan består av 2 avdelningar.
På vår förskola tycker vi om att vara utomhus och vi erbjuder barnen olika aktiviteter ute på vår gård. Där vistas vi en eller flera gånger om dagen och vi gör varje vecka utflykter i vår närmiljö. Vår verksamhet bygger på förskolans läroplan Lpfö 18 och utifrån den arbetar vi med språk, matematik, skapande aktiviteter, naturvetenskap och teknik. Vi arbetar med ett material som heter "Snick och Snack", det handlar om värdegrundsfrågor. Vi lägger stor vikt vid hur vi är mot varandra och hur vi behandlar varandra samt med det individuella barnet genom att stärka barnets tro på sig själv. Den fria leken, och alla fördelar vi tycker den innebär, har stort utrymme i vår verksamhet.
Vi behöver dig som strävar att vara delaktig och brinner för förskolans systematiska kvalitetsarbete.
Vi ser gärna att du tycker om att ta eget ansvar och att du har minst 3 års erfarenhet.
Vi får varje dag mat från ekologisk catering, Sandborgen och en dag i veckan har vi som projekt att vi lagar vår egen mat då barnen får vara med att välja, handla, tillaga och servera maten.
Tjänsten är på 35-40 tim/veckan med tillträde 5 augusti 2024.
Läs mer om Sjökadettens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
• Barnskötarutbildning
• Tydligt barnfokus
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande
• Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God samarbetsförmåga
• Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet
Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Timvikarier till förskolor i Täby, Vallentuna, Vaxholm, Åkersberga

Ansök    Maj 15    Emhå i Stockholm AB    Barnskötare
Vill du ha ett flexibelt och spännande jobb som vikarie i förskolor. Vi söker nu personal till vår bemanningspool inför höstterminen 2024. Arbetet innebär att arbeta på olika förskolor i Stockholms norra förorter med barn 1-5 år. Uppdragen kan vara från en dag till flera månader på samma förskola. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba. Vi söker dig som: är barnskötare/förskollärare eller har god erfarenhet av arbete i förskola är flexibel, ansvarstag... Visa mer
Vill du ha ett flexibelt och spännande jobb som vikarie i förskolor.
Vi söker nu personal till vår bemanningspool inför höstterminen 2024.
Arbetet innebär att arbeta på olika förskolor i Stockholms norra förorter med barn 1-5 år.
Uppdragen kan vara från en dag till flera månader på samma förskola.
Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba.
Vi söker dig som:
är barnskötare/förskollärare eller har god erfarenhet av arbete i förskola
är flexibel, ansvarstagande och initiativrik
har mycket goda kunskaper i svenska språket
är studerande till förskollärare
är pensionär som vill fortsätta i yrkesliveteMHå i Stockholm AB är ett väletablerat företag sedan år 1998.
All personal får kompetensutveckling i form av föreläsningar och kurser samt introduktionsprogram.
Arbetskläder och frisvårdsbidrag.
För att arbeta i barnomsorg behöver du ha ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister.
Skicka din ansökan med CV via mail till: [email protected]
Vid frågor kontakta Mona Henriksson 070-515 98 55 Visa mindre

Är du nästa förskolestjärna i Täby?

Ansök    Maj 2    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby och Vallentuna med omnejd. Arb... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby och Vallentuna med omnejd.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Reggio Emilia inspirerad BARNSKÖTARE med uppdragsfokus och driv!

Ansök    Apr 18    Täby Förskola AB    Barnskötare
Vi söker en barnskötare till vår fantastiska förskola Giggen i Täby. Detta är ett vikariat då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus och som har arbetat Reggio Emilia inspirerat i några år. Tjänsten är som barnskötare. Vi vill att du ska ha arbetat projektinriktat och ha en vana att dokumentera barnens lärprocesser. VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på ... Visa mer
Vi söker en barnskötare till vår fantastiska förskola Giggen i Täby. Detta är ett vikariat då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig.
Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus och som har arbetat Reggio Emilia inspirerat i några år. Tjänsten är som barnskötare. Vi vill att du ska ha arbetat projektinriktat och ha en vana att dokumentera barnens lärprocesser.
VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor - Hållbar Utveckling. Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar utifrån barnens intresse.
Vi har ett genuint uppdragsfokus där vi vuxna organiserar oss för att barnen ska få det de har rätt till utifrån läroplanen. Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget , Vi har en tydlig systematik i vårt kvalitetsarbete.
Blev du nyfiken och känner att det är just dig vi söker?
Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Brinkskolan söker medarbetare till fritidshemmet

Ansök    Apr 16    Täby kommun    Barnskötare
Om arbetsplatsen Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för drygt 400 elever. Vi håller till nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö. På Brinkskolan arbetar vi TILLSAMMANS! Arbetsuppgifter: Är du en trygg, tydlig och handlingskraftig person med ett stort hjärta för barns utveckl... Visa mer
Om arbetsplatsen

Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för drygt 400 elever. Vi håller till nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö. På Brinkskolan arbetar vi TILLSAMMANS!

Arbetsuppgifter:

Är du en trygg, tydlig och handlingskraftig person med ett stort hjärta för barns utveckling kan du vara den vi letar efter. För första gången på länge utlyser vi en tillvidaretjänst på Brinkskolans fritidshem, vi söker en fritidsmedarbetare med erfarenhet och stort hjärta för elever och fritidsverksamheten.

För att passa för detta uppdrag behöver du vara en person som med lätthet skapar goda relationer med eleverna, samtidigt som du har en naturlig pondus som du använder med klokskap. En nära samverkan mellan lärare och fritidsmedarbetare inom elevlaget är centralt i uppdraget för att alla elevers hela skoldag ska bli så bra som möjligt. Under skoltid arbetar du i klassrummet tillsammans med undervisande lärare. Till hösten kommer tjänsten att vara i de lägre åldrarna men detta kan variera mellan läsåren.

Under eftermiddagarna och under raster är det istället fritidshemsuppdraget som står i fokus, för att trivas hos oss behöver du ha ett genuint engagemang för fritidshemsutveckling. På Brinkskolan arbetar vi med ständiga förbättringar och även om vi under de senaste åren utvecklat fritidsverksamheten ser vi nya möjligheter och utvecklingsområden. Som person behöver du vara lösningsfokuserad samt ha en självständighet att kunna känna av vad som krävs i olika situationer och med olika elever. Du är pedagogisk i ditt bemötande och är med och både planerar samt genomför olika aktiviteter och arbetsområden. Du har lätt till att se lösningar och klarar att ha flera bollar i luften samtidigt. Som kollega är du flexibel och har lätt att samarbeta med alla.

Visst låter detta spännade? Det här är en möjlighet för dig som vill vara med och göra skillnad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande eller motsvarande uppdrag är ett krav för anställningen.

Rekryteringen av denna tjänst kommer att ske löpande och kan komma att avslutas innan ansökningstiden gått ut. Vi hanterar endast ansökningar som inkommit via länken i annonsen och undanbeder ansökningar via mail.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Barnskötare till Dibbers förskolor i Täby

Ansök    Apr 23    Dibber Askrike AB    Barnskötare
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor. Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna. På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna... Visa mer
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor.

Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna.

På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby.

 

 

 

Våra förskolor växer och vi söker nu barnskötare som kan komplettera våra varma och kompetenta arbetslag med fokus på barnet, relationer och utforskande lärande.

Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! 

Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! 

Arbetsuppgifter
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje? 

Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn, vårdnadshavare och medarbetare 

Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer 

Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar 

Arbeta för att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard 

Dokumentera barnens utveckling i förskolans lärplattform

Planera för och genomföra utvecklingssamtal

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet 

God kommunikationsförmåga 

Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Trygg i att hålla i utvecklingssamtal

Trygg i att dokumentera barnens utveckling i skrift

Erfarenhet av arbete i Unikum och Tempus 

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn.

Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla.

Du har ambitioner och passion för det du gör.

Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. 

Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig.

För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer.

Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.?

Vi letar efter en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal.

Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö!
Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial.
Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).
Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

 
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter; 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 
 
 
Information om tjänsten: 
Tillträde: augusti 2024
Lön: Enligt överenskommelse 
Anställningsform: Visstidsanställning, med möjlighet till förlängning
Sysselsättningsgrad: 80-100%
 
Ansökan: Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi från säger oss kontakt från rekryterare. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen 

Varmt välkommen med din ansökan!  

Kontaktinformation
Anna Söderberg Bruce, Rektor

Arbetsplats Visa mindre

Barnskötare på heltid sökes

Ansök    Mar 20    Ljusglimten i Täby AB    Barnskötare
Vi är den lilla förskolan med det stora hjärtat! Vi ligger i Täby, Förskolan Ljusglimten, med 38 härliga barn i åldrarna 1-5 år och 6 pedagoger. Vi har stort fokus på att väcka barns nyfikenhet, allas lika värde samt vikten av att vara en bra kompis. Hos oss hörs allas röster och vi tar tillvara på allas kompetenser. Vi är ett arbetslag med högt i tak, med stor arbetsmoral, nära till skratt och närvarande pedagoger. För oss är det viktigt att man tror på a... Visa mer
Vi är den lilla förskolan med det stora hjärtat! Vi ligger i Täby, Förskolan Ljusglimten, med 38 härliga barn i åldrarna 1-5 år och 6 pedagoger. Vi har stort fokus på att väcka barns nyfikenhet, allas lika värde samt vikten av att vara en bra kompis. Hos oss hörs allas röster och vi tar tillvara på allas kompetenser. Vi är ett arbetslag med högt i tak, med stor arbetsmoral, nära till skratt och närvarande pedagoger. För oss är det viktigt att man tror på att barn kan, att man ser och lyssnar till barnen och att stötta barnen i rätt riktning.
Nu söker vi ytterligare en arbetskamrat till vårt härliga gäng! Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning på heltid. Du behöver vara utbildad barnskötare och ha arbetat inom förskolan ett par år. Samt att du är införstådd i de olika styrdokumenten som finns för förskolan.
Vi ser att du är punktlig, tycker att det är roligt att utveckla barn, kan bjuda på dig själv, har god arbetsmoral samt är flexibel.
Intresserad? Hör av dig till vår rektor Annika Wallin på 072 – 012 23 35 eller [email protected] Visa mindre

Är du nästa förskolestjärna i Täby?

Ansök    Apr 11    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga med ... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga med omnejd.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Miklagårds förskola söker vikarierande barnskötare

Ansök    Apr 4    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Om jobbet Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby. Vår förskola har stora, rymliga och nyrenoverade lokaler för både barn och personal. På förskolan finns 4 avdelningar som samarbetar under hela förskoledagen. Verksamheten organiseras i olika åldersblandade grupper utifrån aktivitet/barnens val och på varje avdelning finns 1 ansvarig förskollärare och 2 barnskötare. Personalen äger och driver förskolan tillsammans vilket ger en varm och god gemen... Visa mer
Om jobbet
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby. Vår förskola har stora, rymliga och nyrenoverade lokaler för både barn och personal. På förskolan finns 4 avdelningar som samarbetar under hela förskoledagen. Verksamheten organiseras i olika åldersblandade grupper utifrån aktivitet/barnens val och på varje avdelning finns 1 ansvarig förskollärare och 2 barnskötare. Personalen äger och driver förskolan tillsammans vilket ger en varm och god gemenskap, stor möjlighet att påverka, en lättarbetad organisation och låg personalomsättning.
Nu söker vi två vikarierande barnskötare till våra team. Du som söker tjänsten ska vara en god och stimulerande arbetskamrat, ha vilja och förmåga att leda barnen i både undervisning och omsorg under deras vistelse på förskolan.
Vi som arbetar på Miklagårds förskola vill att du som söker tjänsten är positiv och öppen i ditt sätt att kommunicera. Du behöver också vara flexibel, kunna organisera och ha nära till skratt och humor - för allt blir så mycket roligare då!
Anställningstid är augusti 2024 - juni 2025 med eventuell tidigare start (mitten av maj) på en av tjänsterna. På vår hemsida www.miklagardsforskola.se finns information för dig som är intresserad och vill läsa mer om vår verksamhet och organisation på Miklagårds förskola.


Har du blivit nyfiken på oss nu? Vi vet att det personliga mötet är det bästa för alla - både för personal, barn eller föräldrar. Mariann Kjellman, vd och rektor, finns alltid på plats och berättar gärna mer om du tar kontakt för frågor eller kommer på besök till Täby Kyrkby!
Vi se fram emot Din ansökan Visa mindre

Resurs/ Vik. Barnskötare - Hytten

Ansök    Mar 1    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i 9 kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en Resurs till barn med behov av särskilt stöd/vik. barnskötare för ett vikariat på Hyttens förskola som ligger centralt i norra Viggbyholm. Vi har en stor varierad gård med både ett naturligt skogspar... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i 9 kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en Resurs till barn med behov av särskilt stöd/vik. barnskötare för ett vikariat på Hyttens förskola som ligger centralt i norra Viggbyholm. Vi har en stor varierad gård med både ett naturligt skogsparti och pedagogiskt utformade miljöer. Vår gård är inbjudande och det finns både fruktträd och buskar. De varierande miljöerna bjuder in till många olika möjligheter för lek och lärande utomhus. Förskolan är uppdelad i två block, Storken och Viggen, för våra yngsta barn 1-3 år och Svanen för våra äldre barn 2,5-5 år. Vi har eget kök med en kock som lagar vår goda mat.
Tjänsten är på en äldrebarnsavdelning där vi lägger mycket fokus på det kompetenta barnet. Vi arbetar mycket med små grupper där vikten är att alla barn ska bli sedda.
Vi ser gärna att du hare erfarenhet av att arbeta på förskola eller med ledarskap i någon annan form. Du ska vidare vara lösningsinriktad och tycka att det är kul att arbeta med utveckling!
Vikariatet är på 30 tim/v omgående tom juni 2024 med ev möjlighet till förlängning.
Läs mer om Hyttens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation


Vi ser att du som söker har:
• Barnskötarutbildning
• Tydligt barnfokus
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande
• Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God samarbetsförmåga
• Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet


För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Vik. Barnskötare - Oden

Ansök    Mar 1    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i 9 kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en vik. barnskötare för ett vikariat på Odens förskola som är en rolig och kreativ arbetsplats där vi utgår från barnens intresse. Det är en förskola med fyra avdelning. Två äldre och två yngre. Avdeln... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i 9 kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en vik. barnskötare för ett vikariat på Odens förskola som är en rolig och kreativ arbetsplats där vi utgår från barnens intresse. Det är en förskola med fyra avdelning. Två äldre och två yngre. Avdelningarna är stora och ljusa med två gemensamma ”lekhallar” (mötesplatser) mellan de två äldre och te två yngre avdelningarna. Gården ute är stor och fin med mycket grönska. De yngre har en ”egen” gård, där de kan utforska i lugn och ro om de så vill.
Förskolan ligger i Täby Kyrkby med bra kommunikationer.
Vi söker en barnskötare som tar sitt uppdrag på stort alvar och vill att varje barn har sin bästa dag varje dag på förskolan. Och som har lätt för att samarbeta och lätt till skratt. Vi önskar att du har lite erfarenhet och tror på dig själv, andra och barnen.
Vikariatet är på 40 tim/v så omgående tom juni 2024 med ev möjlighet till förlängning.
Läs mer om Odens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation


Vi ser att du som söker har:
• Barnskötarutbildning
• Tydligt barnfokus
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande
• Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God samarbetsförmåga
• Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet


För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Timvikarie

Parvulus Förskolor i Täby AB består av tre förskolor i Täby. Snövit som ligger i Täby Centrum, Visingelund som ligger i Visinge och Lansen som ligger i Södra Gribbylund. Vi söker just nu personal som kan hoppa in vid behov när vi har personal borta. Vi ser gärna att du har nån erfarenhet att jobba med barn och förskola. Se till att du har utdrag från belastningsregistret eftersom det är ett krav för anställning. Välkommen med din ansökan!... Visa mer
Parvulus Förskolor i Täby AB består av tre förskolor i Täby. Snövit som ligger i Täby Centrum, Visingelund som ligger i Visinge och Lansen som ligger i Södra Gribbylund.
Vi söker just nu personal som kan hoppa in vid behov när vi har personal borta.
Vi ser gärna att du har nån erfarenhet att jobba med barn och förskola.
Se till att du har utdrag från belastningsregistret eftersom det är ett krav för anställning.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

vik Barnskötare/undersköterska - Läsargränd

Ansök    Feb 28    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad undersköterska med erfarenhet av diabetes att arbeta som stöd för ett barn med diabetes. Även arbete i hela barngruppen kan förekomma. Placeringen är i huvudsak i barngrupp med barn 3-5 å... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad undersköterska med erfarenhet av diabetes att arbeta som stöd för ett barn med diabetes. Även arbete i hela barngruppen kan förekomma. Placeringen är i huvudsak i barngrupp med barn 3-5 år.
Anställningen är en visstidsanställning på 30tim/v from 20240301 tom 20240630 till att börja med men med möjlighet till förlängning.
Läsargränds förskola är en förskola med 4 avdelningar och ligger i området Gribbylund i Täby.
Läsargränd är en förskola med värdegrunden starkt förankrad i utbildningen. Vi ser det som självklart med nära och trygga relationer med såväl barn som vårdnadshavare.
TP Förskolors värdeord Lekfullhet Engagemang Kunskap genomsyrar på ett påtagligt sätt miljön på förskolan.
Välkommen att söka till vår förskola där vår ambition är att barnens vardag på förskolan är trygg och rolig, stimulerande, lärorik och utmanande varje dag i samspel med fantastiska pedagoger!
Läs mer om Läsargränds förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
• Undersköterskeutbildning
• Tydligt barnfokus
• Intresse om barns behov, utveckling och lärande
• God samarbetsförmåga
• Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet


Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.


För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Friskvårdsbidrag
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Barnskötare - Läsargränd

Ansök    Feb 21    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad barnskötare på 30-35tim/v till Läsargränds förskola from mars 2024. Anställningen är ett vikariat på 4 månader med eventuell möjlighet till förlängning/TV anställning. Läsargränds försko... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad barnskötare på 30-35tim/v till Läsargränds förskola from mars 2024. Anställningen är ett vikariat på 4 månader med eventuell möjlighet till förlängning/TV anställning.
Läsargränds förskola är en förskola med 4 avdelningar och ligger i området Gribbylund i Täby.
Läsargränd är en förskola med värdegrunden starkt förankrad i utbildningen. Vi ser det som självklart med nära och trygga relationer med såväl barn som vårdnadshavare.
TP Förskolors värdeord Lekfullhet Engagemang Kunskap genomsyrar på ett påtagligt sätt miljön på förskolan.
Kom till oss och bidra till att barnens vardag på förskolan blir rolig, stimulerande, lärorik och utmanande varje dag i samspel med fantastiska pedagoger!
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och det är meriterande om du har erfarenhet av barndiabetes.
Läs mer om Läsargränds förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
• Barnskötarutbildning
• Tydligt barnfokus
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande
• Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God samarbetsförmåga
• Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet


Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation


För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Förskola

Vi söker en glad och trevlig Tjej/kvinna mellan 30-40 år som kan jobba med alla sorters människor. Personen måste ha skinn på näsan men inte vara för dominant. Den sökande måste vara social och klara av att kommunicera med föräldrar och annan personal. Den sökande kommer att jobba ihop med en Förskollärare i gruppen från 3-6 år. Arbetstiden kommer vara mellan 75-100% beroende på överenskommelse. Visa mer
Vi söker en glad och trevlig Tjej/kvinna
mellan 30-40 år som kan jobba med alla sorters människor.
Personen måste ha skinn på näsan men inte vara för dominant. Den sökande måste vara social och klara av att kommunicera med föräldrar och annan personal.
Den sökande kommer att jobba ihop med en Förskollärare i gruppen från 3-6 år.
Arbetstiden kommer vara mellan 75-100% beroende på överenskommelse. Visa mindre

Barnskötare i förskola

Ansök    Feb 14    Ar Förskolor i Täby AB    Barnskötare
Förskolan Fåret, Lärkan och Viggbyholm ingår i Rönnbergs Friskolor AB som startade 1993 och har förskolor i Nacka, Stockholm, Täby och Nykvarn. Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande för alla ska vara kännetecknande för oss. Förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i den gemensamm... Visa mer
Förskolan Fåret, Lärkan och Viggbyholm ingår i Rönnbergs Friskolor AB som startade 1993 och har förskolor i Nacka, Stockholm, Täby och Nykvarn.
Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande för alla ska vara kännetecknande för oss. Förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i den gemensamma strävan att nå målen i förskolans läroplan.
De tjänster som är aktuella finns på förskolan Fåret, Lärkan och Viggbyholm, alla i centrala Täby.
Du bör ha en erfarenhet som barnskötare och ha en positiv personlighet. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av arbete på förskola och är intresserad och engagerad av att lära barn lära och utvecklas tillsammans med kollegor i arbetslag. Du ska vara barnens vägledare och det är viktigt att du är trygg och lugn som person, då små barn är lättpåverkade av de vuxnas stress och vi vill skapa en lugn och harmonisk lärmiljö för våra yngsta barn.
Som barnskötare utför du sedvanliga arbetsuppgifter i barngruppen, som att samtala och vara i dialog med barnen i deras utforskande av sig själva och sin omgivning. Du kommer att hjälpa och stötta barnen i de olika rutin situationer som förekommer under en dag på förskolan, såsom på- och avklädning, toalett- och hygien situationer samt måltidssituationer och sovstund för de yngsta. Visa mindre

Viggbyskolan söker timvikarier

Ansök    Feb 14    Täby kommun    Barnskötare
Vi söker nu timvikariersöker till Viggbyskolan som kan hoppa in på kort varsel då någon av våra medarbetare är frånvarande, oftast ringer vi samma dag eller dagen innan. Vi söker dig som vill arbeta med barn och som vill göra skillnad på riktigt. Kanske har du tidigare erfarenhet, kanske har du precis avslutat studier och vill in på arbetsmarknaden. Denna tjänst är en möjlighet att få in en fot på skolan. Oftast rör det sig om vikariat som barnskötare på f... Visa mer
Vi söker nu timvikariersöker till Viggbyskolan som kan hoppa in på kort varsel då någon av våra medarbetare är frånvarande, oftast ringer vi samma dag eller dagen innan. Vi söker dig som vill arbeta med barn och som vill göra skillnad på riktigt. Kanske har du tidigare erfarenhet, kanske har du precis avslutat studier och vill in på arbetsmarknaden. Denna tjänst är en möjlighet att få in en fot på skolan. Oftast rör det sig om vikariat som barnskötare på fritids och i klass under skoltid, men även lärarvikarier är av intresse för oss.

Tjänsten är en timanställning vid behov.  Goda kunskaper i svenska är ett krav och du behöver ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret för att vara aktuell för tjänsten, om du inte har ett sådant kan du ansöka om ett sådant här:  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 

Låter detta som något för dig - varmt välkommen med din ansökan via länken i annonsen! Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar inkomna via mail. 

Skriv ett personligt brev på svenska där du beskriver dig själv och eventuella tidigare erfarenheter från arbete med barn- och/eller ungdomar. Bifoga ditt cv. 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Är du nästa förskolestjärna i Täby?

Ansök    Feb 20    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga med ... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga med omnejd.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Barnskötare 100% sökes till Montessoriförskola i Täby

Ansök    Feb 6    Hattstugan Ek För    Barnskötare
Barnskötare Hattstugans montessoriförskola är belägen i ett naturskönt område i Näsbypark/Täby. Förskolan har 3 avdelningar med totalt c.a 55 barn. Vi strävar efter att vara den absolut bästa förskolan för barnen, föräldrarna och personalen. Vi söker nu efter en barnskötare som kan börja hos oss senast 29 mars 2024. Som barnskötare i vårt team kommer du i nära samarbete med övrig personal att arbeta inom en Montessoripedagogisk verksamhet. Du kommer ansva... Visa mer
Barnskötare
Hattstugans montessoriförskola är belägen i ett naturskönt område i Näsbypark/Täby. Förskolan har 3 avdelningar med totalt c.a 55 barn. Vi strävar efter att vara den absolut bästa förskolan för barnen, föräldrarna och personalen.
Vi söker nu efter en barnskötare som kan börja hos oss senast 29 mars 2024. Som barnskötare i vårt team kommer du i nära samarbete med övrig personal att arbeta inom en Montessoripedagogisk verksamhet. Du kommer ansvara för att genomföra pedagogiken enligt riktlinjerna och delta i utvecklingen av en säker och kvalitativ arbetsmiljö. Genom att aktivt delta i det pedagogiska arbetet och bidra till kontinuerlig dokumentation och utvärdering, kommer du spela en viktig roll i att förverkliga förskolans målsättningar
Omfattning: 100%
Tillträde: Enl. ök/ slutet av mars 2024
Om jobbet
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har några års erfarenhet i yrket. Som barnskötare kommer du vara en viktig del av det pedagogiska arbetet, vilket innebär att du aktivt deltar i planering, genomförande, utvärdering och utveckling i enlighet med styrdokumenten och montessoripedagogiken. Vi ser gärna att du är en ödmjuk, driven och ansvarstagande person som har lätt att samarbeta med dina kollegor. Du ser till alla barns behov och skapar en trygg relation till såväl barnen som föräldrarna.
Du förväntas att aktivt stödja varje barns individuella utveckling och samtidigt etablera och upprätthålla en öppen och förtroendefull kommunikation med föräldrarna. Ditt engagemang för att skapa en trygg och positiv miljö för barnen är av yttersta vikt.
Övrigt:
- Montessoriutbildning meriterande
- Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
- Vi tillämpar provanställning
- Friskvårdsbidrag, arbetskläder mm ingår i tjänsten
- Förskolan är ett föräldrakooperativ vilket innebär ett nära samarbete mellan förskolans personal och alla familjer.
Vi ser fram emot din ansökan! Kontakta [email protected] vid frågor. Visa mindre

Är du nästa förskolestjärna i Täby?

Ansök    Feb 2    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga med ... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga med omnejd.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Timvikarie på Dibbers förskolor 

Ansök    Feb 13    Dibber Askrike AB    Barnskötare
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker!  

Som timvikarie inom Dibber är du med och arbetar aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! 

Arbetsuppgifter
 

Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard 

Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje? 

Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare 

Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer 

Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar 

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet 

God kommunikationsförmåga 

Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen 

Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga 

 

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. 

 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

 

Information om tjänsten:
Anställningsform: Timvikarie
Lön: Enligt överenskommelse 
Ansökan: Vi från säger oss kontakt från rekryterare. 

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen 

 
Varmt välkommen med din ansökan!  

Kontaktinformation
Anna Söderberg Bruce, Rektor Visa mindre

Barnskötare till Hägerneholms förskola

Ansök    Jan 12    Täby kommun    Barnskötare
Vill du vara med och göra skillnad? Just nu söker vi en engagerad barnskötare med barnskötarutbildning att undervisa i förskola inom Hägerneholms rektorsområde. Om jobbet Vi söker nu en barnskötare till en av våra kommunala enheter, Hägerneholms förskola . Det rör sig om en tjänst med start senast den 1 april 2024.  Vi tillämpar provanställning 6 månader som trygghet både för arbetstagare och arbetsgivare.  Som barnskötare hos oss driver och utvecklar... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad?

Just nu söker vi en engagerad barnskötare med barnskötarutbildning att undervisa i förskola inom Hägerneholms rektorsområde.

Om jobbet

Vi söker nu en barnskötare till en av våra kommunala enheter, Hägerneholms förskola . Det rör sig om en tjänst med start senast den 1 april 2024. 

Vi tillämpar provanställning 6 månader som trygghet både för arbetstagare och arbetsgivare. 

Som barnskötare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med kollegor, skolledning och barnen i förskolan. Du arbetar aktivt för en förskola där alla inkluderas i verksamheten.

Om oss

Vi arbetar intensivt och aktivt med det goda värdskapet där varje individ i vår verksamhet bemöts med värme, respekt och glädje.

Vi använder oss av vad vi kallar 24-timmarsregeln vilket innebär att alla har ett eget ansvar att ta upp saker som gnisslar inom 24 timmar, detta för att inte frågor ska bli infekterade och växa till orimliga proportioner. 

Hos oss tror vi på att individen växer under ansvar och frihet, vi ser gärna att du tar egna initiativ och stöttar dig i ditt arbete. Det innebär också att vi har förväntningar på att du tar yrket på allvar, att du aktivt arbetar på och finslipar din roll som förebild, som mentor, som pedagog och vägledare för våra förskolebarn

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har barnskötarutbildning,
• bidrar till ett positivt arbetsklimat genom ett gott värdskap i förhållande till barn, kollegor och vårdnadshavare,
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för förskolebarnen begripligt och meningsfullt lärande,
• använder digitala verktyg i barnens lärande, och
• ser hela barnens situation i din roll som pedagog och samverkar med kollegor

Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och barnens arbete på ett effektivt sätt och skapar ett demokratiskt klimat där alla barnen kommer till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som barnskötare, men även nyexaminerade är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringen. 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Brinkskolan söker timvikarier

Ansök    Jan 29    Täby kommun    Barnskötare
Brinkskolan söker timvikarier Om arbetsplatsen Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för 400 elever. Vi håller sedan 2015 till nya, moderna arkitektritade lokaler. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö. På Brinkskolan arbetar vi tillsammans! Arbetsuppgifter: Vi söker nu timvikariersöker till Brinkskolan som kan hoppa in ... Visa mer
Brinkskolan söker timvikarier


Om arbetsplatsen

Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för 400 elever. Vi håller sedan 2015 till nya, moderna arkitektritade lokaler. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö. På Brinkskolan arbetar vi tillsammans!

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu timvikariersöker till Brinkskolan som kan hoppa in på kort varsel då någon av våra medarbetare är frånvarande, oftast ringer vi samma dag eller dagen innan. Vi söker dig som vill arbeta med barn och som vill göra skillnad på riktigt. Kanske har du tidigare erfarenhet, kanske har du precis avslutat studier och vill in på arbetsmarknaden. Denna tjänst är en möjlighet att få in en fot på Brinkskolan. Oftast rör det sig om vikariat som barnskötare på fritids och i klass under skoltid, men även lärarvikarier är av intresse för oss.

Tjänsten är en timanställning vid behov.  Goda kunskaper i svenska är ett krav och du behöver ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret för att vara aktuell för tjänsten, om du inte har ett sådant kan du ansöka om ett sådant här:  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 

Låter detta som något för dig - varmt välkommen med din ansökan via länken i annonsen! Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar inkomna via mail. 

Ansökan:

Skriv ett personligt brev på svenska där du beskriver dig själv och eventuella tidigare erfarenheter från arbete med barn- och/eller ungdomar. Bifoga ditt cv. 

Tillträde:

Snarast


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Resurs/ Täby 28 tim i barngrupp

Välkommen till Stormyren! Vi på Stormyren söker nu en resurs som delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med oss vara delaktig i den pedagogiska verksamheten utifrån våra egna styrdokument samt Lpfö 98:16. Vi pedagoger på Stormyren är ett positivt team med ett lösningsinriktat tillvägagångssätt som ser varje barn och individ som en tillgång till gruppen. Stormyren ligger alldeles intill skogen, vilket gör det enkelt att lämna gården f... Visa mer
Välkommen till Stormyren!
Vi på Stormyren söker nu en resurs som delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med oss vara delaktig i den pedagogiska verksamheten utifrån våra egna styrdokument samt Lpfö 98:16. Vi pedagoger på Stormyren är ett positivt team med ett lösningsinriktat tillvägagångssätt som ser varje barn och individ som en tillgång till gruppen. Stormyren ligger alldeles intill skogen, vilket gör det enkelt att lämna gården för större äventyr i skogen. I naturen utmanas de nyfikna barnen av upptäckande och engagerade pedagoger som utmanar barnens lärande.
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Vi vill att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 18.
I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Dina kvalifikationer:
Förutom att vara en initiativrik pedagog ser vi att ditt intresse för natur och friluftsliv är på en nivå som både motiverar dig själv och inspirerar barnen samt dina kollegor.
Du är en person som är engagerad, initiativrik och ansvarstagande.
Vi avser att du som pedagog ska med dina kvalifikationer ge inspiration, trygghet och kunskap.


Du bör ha en förmåga att se det enskilda barnets som gruppens behov och tillsammans med dina kollegor skapa en miljö som främjar både barnens utveckling och lärande.
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller likvärdig utbildning men inte ett krav.

Språk
Svenska (Krav)
Giltigt Belastningsregister är ett krav!
Start efter överenskommelse.
Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan! Visa mindre

Vikarie

Ansök    Jan 9    Enens Förskola AB    Barnskötare
Vi söker en vikarie till Enens förskola AB, som kan hoppa in vid behov på mina bägge förskolor. Vi kommer behöva att du kan jobba v. 5-7 och 9-10 då vi vet i dagsläget att vi behöver en vikarie på Tallens förskola. Visa mer
Vi söker en vikarie till Enens förskola AB, som kan hoppa in vid behov på mina bägge förskolor.
Vi kommer behöva att du kan jobba v. 5-7 och 9-10 då vi vet i dagsläget att vi behöver en vikarie på Tallens förskola. Visa mindre

Barnskötare - Gribby

Ansök    Jan 11    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad barnskötare på 35-40 tim/v, till Gribby förskola. Tillträde januari 2024. Gribby förskola är en förskola med 4 avdelningar och ligger i området Gribbylund Täby. Läs mer om Gribby på vår h... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad barnskötare på 35-40 tim/v, till Gribby förskola. Tillträde januari 2024.
Gribby förskola är en förskola med 4 avdelningar och ligger i området Gribbylund Täby. Läs mer om Gribby på vår hemsida. www.tpforskolor.se
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och det är meriterande om du har erfarenhet av undersökande och projekterande arbetssätt i barngrupp, då vår undervisning bedrivs och utvecklas med inspiration ifrån Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Du ska ha god kännedom om förskolans styrdokument och förmåga att omsätta innehållet i praktiken. Vi vill att du kan se såväl varje barn med sina förmågor och förutsättningar, samtidigt som du kan överblicka helheten och arbeta för hela gruppens utveckling. Du har inga problem att kommunicera på svenska och om du har specialkompetens inom de estetiska språken ser vi det som en fördel.
Beskriv i din ansökan hur du tänker kring barn och lärande samt din roll som barnskötare i förskolan.
Vi ser att du som söker har:
• Barnskötarutbildning
• Tydligt barnfokus
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande
• Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God samarbetsförmåga
• Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet


Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation


För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Vill du jobba som timvikarie i Täby?

Ansök    Jan 12    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga. Ar... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Barnskötare till en av Dibbers förskolor i Täby

Ansök    Dec 18    Dibber Askrike AB    Barnskötare
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker!  

Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! 

Arbetsuppgifter
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje? 

Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn, vårdnadshavare och medarbetare 

Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer 

Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar 

Arbeta för att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard 

Dokumentera barnens utveckling i förskolans lärplattform

Planera för och genomföra utvecklingssamtal

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet 

God kommunikationsförmåga 

Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Trygg i att hålla i utvecklingssamtal

Trygg i att dokumentera barnens utveckling i skrift

Erfarenhet av arbete i Unikum och Tempus 

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn.

Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla.

Du har ambitioner och passion för det du gör.

Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. 

Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig.

För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer.

Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.?

Vi letar efter en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal.

Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö!
Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial.
Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).
Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

 
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter; 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 
 
 
Information om tjänsten: 
Tillträde: 8 januari

Lön: Enligt överenskommelse 
Anställningsform: Visstidsanställning, med möjlighet till förlängning
Sysselsättningsgrad: 90%
 
 
Ansökan: Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi från säger oss kontakt från rekryterare. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen 

Varmt välkommen med din ansökan!  

Kontaktinformation
Anna Söderberg Bruce, Rektor

Arbetsplats Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Jan 4    Barnens Hus, Ek För    Barnskötare
Litet och mysigt föräldrakooperativ i villaidyll med egen trädgård söker utbildad barnskötare Barnens Hus i Täby söker dig som är utbildad barnskötare till ett vikariat på 6 månader med stor möjlighet till förlängning. Du vill vara en viktig del i vårt arbetsteam på totalt 5 medarbetare och som trivs med möjligheten att kunna påverka verksamheten. Vi ligger i en trevlig villa i Vallabrink i Täby Kommun och förskolan drivs som ett föräldrakooperativ i en f... Visa mer
Litet och mysigt föräldrakooperativ i villaidyll med egen trädgård söker utbildad barnskötare
Barnens Hus i Täby söker dig som är utbildad barnskötare till ett vikariat på 6 månader med stor möjlighet till förlängning. Du vill vara en viktig del i vårt arbetsteam på totalt 5 medarbetare och som trivs med möjligheten att kunna påverka verksamheten.
Vi ligger i en trevlig villa i Vallabrink i Täby Kommun och förskolan drivs som ett föräldrakooperativ i en familjär anda med ett icke vinstdrivande syfte. Barnens Hus rankas generellt högt i Täbys utvärdering av förskoleverksamheterna.
Arbetsuppgifter:
Som barnskötare hos oss på Barnens Hus omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete med hjälp av systematiskt kvalitetsarbete och pedagogisk dokumentation.
Tillsammans med ansvarig förskollärare och övriga kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet. Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnets - som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en miljö som främjar barnets utveckling och lärande.
Kvalifikationer:
Du har kunskaper om att stödja barns lärande och utveckling. Du är stresstålig, ansvarstagande och har mycket god samarbetsförmåga. Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Din barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare - Kyrkbackens förskola

Ansök    Jan 8    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad barnskötare till Kyrkbackens förskola med 29 barn och ett arbetslag på 5 pedagoger där 2 förskollärare ingår. Vi har även en arbetskollega som jobbar i köket och tar emot catering maten s... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad barnskötare till Kyrkbackens förskola med 29 barn och ett arbetslag på 5 pedagoger där 2 förskollärare ingår. Vi har även en arbetskollega som jobbar i köket och tar emot catering maten samt bakar bröd. Du lockas av att jobba på en liten enhet där din insats är viktig och märks.
Förskolan Kyrkbacken är belägen i charmiga anrika lokaler i ett av Täby Kyrkbys äldsta hus. Förskolan är omgiven av en generös gård med möjligheter till rörelselek och utforskande av olika slag.
Varje dag möter våra barn engagerade och positiva pedagoger som skapar bästa förutsättningar för deras lärande. Vi söker en positiv och lyhörd arbetskollega som har barnet i centrum i sitt arbete. Du har rätt förhållningssätt mot barn och vuxna, kan samarbeta med andra och driva förskolans utveckling framåt. Just nu arbetar vi extra mycket kring hållbar utveckling och allt vad det innebär. Vi kan erbjuda en härlig förskolemiljö, närvarande arbetskollegor och trevliga barn och familjer.
För oss är barnens inflytande och delaktighet i utformningen av sin vardag på förskolan viktig. Vi tror på det kompetenta barnet och är noga med att alla barn ska känna sig sedda och bekräftade för de unika individer de är.
Anställningen är på 40tim/v med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Läs mer om Kyrkbackens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
• Barnskötarutbildning
• Tydligt barnfokus
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande
• Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God samarbetsförmåga
• Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet
Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Vikariat till Lunden Täby period från Januari 2024

I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt. Dina kvalifikationer Vi söker dig som är engagerad... Visa mer
I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad, positiv och kan snabbt komma in i dina arbetsuppgifter. Du ska kunna ge och skapa trygghet, kunskap och glädje på förskolorna samt kunna ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har ett intresse för natur och friluftsliv.
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Vi vill att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 98:16.
Vi har förskolor i Hässelby, Sollentuna, Danderyd, Upplands Väsby och i Täby. Nu söker vi dig som kan hoppa in på ett vikariat from 19/9-17/11 ca. 35 / veckan på en av våra förskolor i Täby. Bor du i någon angränsande kommun t ex Österåker, Sigtuna är du också välkommen att söka.
Utbildning
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller likvärdig utbildning men inte ett krav.
Språk
Svenska (Krav)
Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan!
Giltigt belastningsregister är ett krav
Jobbtyp: Timvikarie / behovsanställd/ vikariat Visa mindre

Barnskötare - Sjökadetten

Ansök    Dec 12    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad barnskötare till Sjökadettens förskola som ligger i ett lugnt villaområde i Näsbypark. Vi har en härlig gård med både äppel- och päronträd, närhet till flera fina lekplatser, grönområden,... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad barnskötare till Sjökadettens förskola som ligger i ett lugnt villaområde i Näsbypark. Vi har en härlig gård med både äppel- och päronträd, närhet till flera fina lekplatser, grönområden, skog och sjö. Förskolan består av 2 avdelningar.
På vår förskola tycker vi om att vara utomhus och vi erbjuder barnen olika aktiviteter ute på vår gård. Där vistas vi en eller flera gånger om dagen och vi gör varje vecka utflykter i vår närmiljö. Vår verksamhet bygger på förskolans läroplan Lpfö 18 och utifrån den arbetar vi med språk, matematik, skapande aktiviteter, naturvetenskap och teknik. Vi arbetar med ett material som heter "Snick och Snack", det handlar om värdegrundsfrågor. Vi lägger stor vikt vid hur vi är mot varandra och hur vi behandlar varandra samt med det individuella barnet genom att stärka barnets tro på sig själv. Den fria leken, och alla fördelar vi tycker den innebär, har stort utrymme i vår verksamhet.
Vi behöver dig som strävar att vara delaktig och brinner för förskolans systematiska kvalitetsarbete.
Vi ser gärna att du tycker om att ta eget ansvar
Vi får varje dag mat från ekologisk catering, Sandborgen och en dag i veckan har vi som projekt att vi lagar vår egen mat då barnen får vara med att välja, handla, tillaga och servera maten.
Tjänsten är på 40 tim/veckan med tillträde januari 2024 eller enligt överenskommelse.
Läs mer om Sjökadettens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
• Barnskötarutbildning
• Tydligt barnfokus
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande
• Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God samarbetsförmåga
• Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet
Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Vill du jobba som timvikarie i Täby?

Ansök    Dec 11    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga. Ar... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Vill du jobba som timvikarie i Täby?

Ansök    Nov 28    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga. Ar... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu söker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Barnskötare - Norrgården

Ansök    Nov 22    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad barnskötare på 40 tim/v, till Norrgårdens förskola. Tillträde januari 2024. Norrgården är en liten förskola med två 1-5 års avdelningar. Förskolan ligger i centrala Gribbylund i täby och ... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad barnskötare på 40 tim/v, till Norrgårdens förskola. Tillträde januari 2024.
Norrgården är en liten förskola med två 1-5 års avdelningar. Förskolan ligger i centrala Gribbylund i täby och vi har nära till lekplatser, skog och friluftsområden. Vår gård är stor och rymlig och den inbjuder till spännande lekar och utmaningar. Vi vill att du som pedagog ska vara medforskare och tillsammans med vår miljö på förskolan stimulera till lek och lärande. Vi använder pedagogisk dokumentation för att tydliggöra barnens lärande.
Läs mer om Norrgården på vår hemsida. www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
• Barnskötarutbildning
• Tydligt barnfokus
• Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
• Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God samarbetsförmåga
• Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet
Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflexionsstund i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Märk ansökan med : Barnskötare- Norrgården
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Barnskötare - Gribby

Ansök    Nov 22    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad barnskötare på 35-40 tim/v, till Gribby förskola. Tillträde januari 2024. Gribby förskola är en förskola med 4 avdelningar och ligger i området Gribbylund Täby. Läs mer om Gribby på vår h... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad barnskötare på 35-40 tim/v, till Gribby förskola. Tillträde januari 2024.
Gribby förskola är en förskola med 4 avdelningar och ligger i området Gribbylund Täby. Läs mer om Gribby på vår hemsida. www.tpforskolor.se
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och det är meriterande om du har erfarenhet av undersökande och projekterande arbetssätt i barngrupp, då vår undervisning bedrivs och utvecklas med inspiration ifrån Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Du ska ha god kännedom om förskolans styrdokument och förmåga att omsätta innehållet i praktiken. Vi vill att du kan se såväl varje barn med sina förmågor och förutsättningar, samtidigt som du kan överblicka helheten och arbeta för hela gruppens utveckling. Du har inga problem att kommunicera på svenska och om du har specialkompetens inom de estetiska språken ser vi det som en fördel.
Beskriv i din ansökan hur du tänker kring barn och lärande samt din roll som barnskötare i förskolan.
Vi ser att du som söker har:
• Barnskötarutbildning
• Tydligt barnfokus
• Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
• Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God samarbetsförmåga
• Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet
Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflexionsstund i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Märk ansökan med : Barnskötare- Gribby
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Vill du jobba som timvikarie i Täby?

Ansök    Nov 8    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga. Ar... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Brinkskolan söker medarbetare till fritidshemmet

Ansök    Nov 22    Täby kommun    Barnskötare
Om arbetsplatsen Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för drygt 400 elever. Vi håller till i nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö. Arbetsuppgifter: Är du en person som har lätt att bygga relationer, gillar att ta ansvar och vill vara med och göra skillnad. Då kan du vara de... Visa mer
Om arbetsplatsen

Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för drygt 400 elever. Vi håller till i nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö.

Arbetsuppgifter:

Är du en person som har lätt att bygga relationer, gillar att ta ansvar och vill vara med och göra skillnad. Då kan du vara den vi söker för detta vikariat.

Då två av våra medarbetare på fritids studerar söker vi nu medarbetare för detta vikariat under vårterminen 2024. Vi söker dig som vill arbeta med barn och som vill göra skillnad på riktigt. Kanske har du tidigare erfarenhet, kanske har du precis avslutat studier och vill in på arbetsmarknaden. Denna tjänst är en möjlighet att få in en fot på Brinkskolan då det sannolikt finns möjlighet till förlängning.

På Brinkskolan arbetar vi tillsammans. Samarbetet mellan lärare och fritidsmedarbetare är välutvecklat och en förutsättning för goda resultat. Fritidshemmets uppdrag att komplettera skolans lärandeuppdrag är något som vi särskilt har utvecklat de senaste åren. Att kreativitet, rörelse och nyfikenhet ska vara utgångspunkter för undervisningen som sker under fritidstiden är både en självklarhet och en möjlighet. Att rasten och leken som sker där är ett tillfälle för lärande är  något som vi avser att vidareutveckla ytterligare. Denna tjänst innebär arbete i barngrupp under skol- och fritidstid, ibland med elever i mindre grupp eller som stöd för enskilda elever. Tjänstgöringsgrad och startdatum är enligt överenskommelse. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Rekryteringsprocessen startar under december månad och rektytering kan komma att ske löpande. För att vara aktuell för tjänsten behöver ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret finnas vid eventuell intervju. Om du saknar ett utdrag rekommenderas att du ansöker om sådant i anslutning till att du söker tjänsten. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Tjänsten omfattar 75-100% och är ett vikariat under ht-23

Låter detta intressant för dig? Skriv och berätta om dig själv på svenska och bifoga ditt cv. Varmt välkommen med din ansökan via länken i denna annons! Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar inkomna via mail. 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

OMGÅENDE!! Timvikarier till våra förskolor i Täby !

Ansök    Nov 21    Täby Förskola AB    Barnskötare
Vi behöver ett antal timvikarier till våra förskolor i Täby omgående!! Du är den som hoppar in i verksamheten när någon av våra pedagoger är sjuka mm. Det kan vara allt från att jobba en dag till att jobba en vecka eller en månad. Vi sätter upp dig på en lista och ringer dig när det finns ett behov. Är du student och behöver jobba lite då och då? Då är detta perfekt för dig. Är du pigg och glad och tycker om att jobba med barn? Då är detta också perfekt f... Visa mer
Vi behöver ett antal timvikarier till våra förskolor i Täby omgående!!
Du är den som hoppar in i verksamheten när någon av våra pedagoger är sjuka mm. Det kan vara allt från att jobba en dag till att jobba en vecka eller en månad.
Vi sätter upp dig på en lista och ringer dig när det finns ett behov.
Är du student och behöver jobba lite då och då? Då är detta perfekt för dig.
Är du pigg och glad och tycker om att jobba med barn? Då är detta också perfekt för dig.
Vad behöver du? Jo, du behöver ett polisutdrag för att kunna vara vikarie hos oss. Bra om du skaffar det!
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Resurs till yngre barn med blindhet på förskola i Täby Kyrkby

Ansök    Nov 2    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Nu söker vi på Miklagårds förskola en positiv och engagerad resurs till ett barn som är blint. Barnet är snart 4 år och har varit på förskolan i 1,5 år. Du kommer att vara barnets stöd och vägledare under hela vistelsetiden. På avdelningen arbetar en förskollärare som handleder dig arbetet. Du som söker arbetet ska ha ett genuint intresse av barn och ha förmåga att se vilket stöd barnet behöver i olika situationer under dagen på förskolan. För att det ska ... Visa mer
Nu söker vi på Miklagårds förskola en positiv och engagerad resurs till ett barn som är blint. Barnet är snart 4 år och har varit på förskolan i 1,5 år. Du kommer att vara barnets stöd och vägledare under hela vistelsetiden. På avdelningen arbetar en förskollärare som handleder dig arbetet.
Du som söker arbetet ska ha ett genuint intresse av barn och ha förmåga att se vilket stöd barnet behöver i olika situationer under dagen på förskolan. För att det ska bli bra behöver du vara flexibel och noggrann, ha förmåga att använda fantasi och massor av lek tillsammans med den övriga personalen på avdelningen. Om du har erfarenhet av barn i behov av stöd är det en fördel. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. På vår hemsida kan du läsa mer om hur vi organiserar verksamheten med barnen.
Om du nu blivit intresserad - Skicka oss ett personligt brev som innehåller cv och referenter. Du är också välkommen att ringa och ställa frågor då det i en annons inte finns möjlighet att att beskriva arbetet i detalj.
Vi kommer att ha intervjuer löpande under ansökningstiden.
Anställningen startar i januari 2024 och är på heltid. Visa mindre

Finsktalande förskolevikarie på Sveriges mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Nov 6    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan oc... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Barnskötare - Kyrkbackens förskola

Ansök    Okt 31    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB består av totalt 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleutbildning innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad barnskötare till Kyrkbackens förskola med 29 barn och ett arbetslag på 5 pedagoger där 2 förskollärare ingår. Vi har även en arbetskollega som jobbar i köket och tar emot catering ma... Visa mer
TP Förskolor AB består av totalt 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleutbildning innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad barnskötare till Kyrkbackens förskola med 29 barn och ett arbetslag på 5 pedagoger där 2 förskollärare ingår. Vi har även en arbetskollega som jobbar i köket och tar emot catering maten samt bakar bröd. Du lockas av att jobba på en liten enhet där din insats är viktig och märks.
Förskolan Kyrkbacken är belägen i charmiga anrika lokaler i ett av Täby Kyrkbys äldsta hus. Förskolan är omgiven av en generös gård med möjligheter till rörelselek och utforskande av olika slag.
Varje dag möter våra barn engagerade och positiva pedagoger som skapar bästa förutsättningar för deras lärande. Vi söker en positiv och lyhörd arbetskollega som har barnet i centrum i sitt arbete. Du har rätt förhållningssätt mot barn och vuxna, kan samarbeta med andra och driva förskolans utveckling framåt. Just nu arbetar vi extra mycket kring hållbar utveckling och allt vad det innebär. Vi kan erbjuda en härlig förskolemiljö, närvarande arbetskollegor och trevliga barn och familjer.
För oss är barnens inflytande och delaktighet i utformningen av sin vardag på förskolan viktig. Vi tror på det kompetenta barnet och är noga med att alla barn ska känna sig sedda och bekräftade för de unika individer de är.
Anställningen är på 40tim/v med tillträde december 2023 eller enligt överenskommelse.
Läs mer om Kyrkbackens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se Vi ser att du som söker har:
- Barnskötarutbildning
- Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
- Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
- Förmåga att omsätta teori till praktik
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet


För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
- är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
- är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Nära till bra kommunikationer både buss och Roslagsbanan.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Vikariat till Lunden Täby period från Januari 2024

I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt. Dina kvalifikationer Vi söker dig som är engagerad... Visa mer
I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad, positiv och kan snabbt komma in i dina arbetsuppgifter. Du ska kunna ge och skapa trygghet, kunskap och glädje på förskolorna samt kunna ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har ett intresse för natur och friluftsliv.
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Vi vill att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 98:16.
Vi har förskolor i Hässelby, Sollentuna, Danderyd, Upplands Väsby och i Täby. Nu söker vi dig som kan hoppa in på ett vikariat from 19/9-17/11 ca. 35 / veckan på en av våra förskolor i Täby. Bor du i någon angränsande kommun t ex Österåker, Sigtuna är du också välkommen att söka.
Utbildning
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller likvärdig utbildning men inte ett krav.
Språk
Svenska (Krav)
Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan!
Giltigt belastningsregister är ett krav
Jobbtyp: Timvikarie / behovsanställd/ vikariat Visa mindre

Barnskötare vikariat Täby

Vill du jobba på Förskolan Broby i Täby? Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Vi vill att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 98:... Visa mer
Vill du jobba på Förskolan Broby i Täby?
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Vi vill att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 98:16.
I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad, positiv och kan snabbt komma in i dina arbetsuppgifter. Du ska kunna ge och skapa trygghet, kunskap och glädje på förskolorna samt kunna ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du har ett intresse för natur och friluftsliv.
Utbildning
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller likvärdig utbildning men inte ett krav.
Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan!
Tillträde: Januari 2024 Visa mindre

Resurs/ Täby 11 tim i barngrupp

Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Vi vill att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 98:16. I Frilufts Förskolors verksamhet anvä... Visa mer
Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Vi vill att du delar vår passion för utomhuspedagogik. Du kommer tillsammans med övrig personal vara delaktig i den pedagogiska verksamheten enligt våra egna styrdokument och Lpfö 98:16.
I Frilufts Förskolors verksamhet använder vi utomhuspedagogiken som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, vår matsal, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Dina kvalifikationer:
Du är en person som är engagerad, initiativrik och ansvarstagande.
Vi avser att du som pedagog ska med dina kvalifikationer ge inspiration, trygghet och kunskap.
Förutom att vara en initiativrik pedagog ser vi att ditt intresse för natur och friluftsliv är på en nivå som både motiverar dig själv och inspirerar barnen samt dina kollegor.
Du bör ha en förmåga att se det enskilda barnets som gruppens behov och tillsammans med dina kollegor skapa en miljö som främjar både barnens utveckling och lärande.
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller likvärdig utbildning men inte ett krav.
Denna tjänst innebär att du är resurs i en hel barngrupp.Språk
Svenska (Krav)
Giltigt Belastningsregister är ett krav!
Start efter överenskommelse.
Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan! Visa mindre

Utbildad barnskötare till Hattstugan Montessoriförskola, 100%

Ansök    Okt 10    Hattstugan Ek För    Barnskötare
Barnskötare Hattstugans montessoriförskola är belägen i ett naturskönt område i Näsbypark/Täby. Förskolan har 3 avdelningar med totalt c.a 55 barn. Vi strävar efter att vara den absolut bästa förskolan för barnen, föräldrarna och personalen. Vi söker nu efter en barnskötare som kan börja hos oss senast 2 januari 2024. Som barnskötare i vårt team kommer du i nära samarbete med övrig personal att arbeta inom en Montessoripedagogisk verksamhet. Du kommer ans... Visa mer
Barnskötare
Hattstugans montessoriförskola är belägen i ett naturskönt område i Näsbypark/Täby. Förskolan har 3 avdelningar med totalt c.a 55 barn. Vi strävar efter att vara den absolut bästa förskolan för barnen, föräldrarna och personalen.
Vi söker nu efter en barnskötare som kan börja hos oss senast 2 januari 2024. Som barnskötare i vårt team kommer du i nära samarbete med övrig personal att arbeta inom en Montessoripedagogisk verksamhet. Du kommer ansvara för att genomföra pedagogiken enligt riktlinjerna och delta i utvecklingen av en säker och kvalitativ arbetsmiljö. Genom att aktivt delta i det pedagogiska arbetet och bidra till kontinuerlig dokumentation och utvärdering, kommer du spela en viktig roll i att förverkliga förskolans målsättningar
Omfattning: 100%
Tillträde: 2 januari 2024
Om jobbet
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har minst 3 års erfarenhet i yrket. Som barnskötare kommer du vara en viktig del av det pedagogiska arbetet, vilket innebär att du aktivt deltar i planering, genomförande, utvärdering och utveckling i enlighet med styrdokumenten och montessoripedagogiken. Vi ser gärna att du är en ödmjuk, driven och ansvarstagande person som har lätt att samarbeta med dina kollegor. Du ser till alla barns behov och skapar en trygg relation till såväl barnen som föräldrarna. Du förväntas att aktivt stödja varje barns individuella utveckling och samtidigt etablera och upprätthålla en öppen och förtroendefull kommunikation med föräldrarna. Ditt engagemang för att skapa en trygg och positiv miljö för barnen är av yttersta vikt.
Tillsammans med 3 andra kollegor kommer du arbeta med åldersgruppen 1-3 år, totalt 16 barn.
Övrigt:
- Montessoriutbildning meriterande
- Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
- Vi tillämpar provanställning
- Friskvårdsbidrag, arbetskläder mm ingår i tjänsten
- Förskolan är ett föräldrakooperativ vilket innebär ett nära samarbete mellan förskolans personal och alla familjer.
Vi ser fram emot din ansökan! Kontakta [email protected] vid frågor. Visa mindre

Timvikarier

Ansök    Okt 16    Olympica AB    Barnskötare
VI SÖKER DIG, engagerad och nyfiken, som vill stötta pedagogerna på förskolan vid behov. Tillsammans med arbetslaget arbetar för att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan. Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmågan att engagera barnen till en lärorik och kreativ undervisning i samarbete. Vi söker timvikarier med en syn på att barnet kan om pedagoger ger barnet möjligheter och utmaningar. Vårt ... Visa mer
VI SÖKER DIG, engagerad och nyfiken, som vill stötta pedagogerna på förskolan vid behov. Tillsammans med arbetslaget arbetar för att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan. Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmågan att engagera barnen till en lärorik och kreativ undervisning i samarbete. Vi söker timvikarier med en syn på att barnet kan om pedagoger ger barnet möjligheter och utmaningar. Vårt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola för alla barn, där vi erbjuder barnen en spännande och kreativ miljö. Vi ser utemiljön som viktig och mycket av den pedagogiska verksamheten bedrivs utomhus, både på gården och i skogen. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och arbeta kvalitetsmedvetet både mot barn, kollegor och vårdnadshavare. Du ska kunna uttrycka dig mycket bra på svenska både i tal och skrift.
Om oss
Olympicaförskolan har två avdelningar placerade i en och två byggnader med närhet till park och skog.
Vi ger vårdnadshavare en tydlig röd tråd genom hela verksamheten för att skapa trygghet och god kvalitet för våra barn. Olympica har profilen idrott, lek och rörelse samt ett starkt arbete med respekt för varje människa och allas lika värde. Vi fokuserar på att förebygga all slags av kränkande behandling. Huvudmannen driver även skolor och förskolor i Skålö, Leksand, Gagnef, Täby och Ludvika. Mer information finner ni på vår hemsida www.olympica.se Visa mindre

Barnskötare

Vi söker en utbildad barnskötare med erfarenhet till en av våra förskolor. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i barngrupp med åldern 1-6. Du skall självständigt kunna leda en barngrupp i olika aktiviteter såsom samling och andra grupper. Vi vill att du har erfarenhet av föräldrakontakter som tex utvecklingssamtal. Vi vill att du ska kunna både öppna och stänga, öppettiderna är mellan 7-17.30. Vi arbetar med förskoleappen Tyra och vill att du ska k... Visa mer
Vi söker en utbildad barnskötare med erfarenhet till en av våra förskolor.
Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i barngrupp med åldern 1-6. Du skall självständigt kunna leda en barngrupp i olika aktiviteter såsom samling och andra grupper. Vi vill att du har erfarenhet av föräldrakontakter som tex utvecklingssamtal. Vi vill att du ska kunna både öppna och stänga, öppettiderna är mellan 7-17.30. Vi arbetar med förskoleappen Tyra och vill att du ska kunna dokumentera barnens utveckling med hjälp av digitiala hjälpmedel. Ett bra språk både skriftligt och muntligt är då viktigt.
Du ska tycka om att vara ute mycket. Vi är medlemmar i friluftsfrämjandet och har Mulle, Knytte och Knopp varje vecka. Utbildning via friluftsfrämjandet får man av oss efter hand.
Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med bra stämning och högt i tak där det även är nära till beslut. Vi har friskoleavtal med Almega, arbetskläder och friskvård.
Känner du att detta kan var något för dig så är du välkommen med din ansökan. Visa mindre

Miklagårds förskola söker en utbildad och erfaren barnskötare

Ansök    Okt 6    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. På förskolan finns 4 avdelningar med åldersblandade barngrupper. Avdelningarna arbetar tillsammans två och två och består av leg. förskollärare och utbildade barnskötare. Det är den fast anställda personalen som tillsammans äger och driver förskolan vilket ger en varm och god gemenskap, stor möj... Visa mer
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. På förskolan finns 4 avdelningar med åldersblandade barngrupper. Avdelningarna arbetar tillsammans två och två och består av leg. förskollärare och utbildade barnskötare. Det är den fast anställda personalen som tillsammans äger och driver förskolan vilket ger en varm och god gemenskap, stor möjlighet att påverka, en lättarbetad organisation och låg personalomsättning.
Nu söker vi en utbildad och mycket erfaren barnskötare till vårt team. Du som söker tjänsten ska vara en stimulerande arbetskamrat, ha vilja och förmåga att leda barnen och vi vill också att du är aktiv i vårt fina föräldrasamarbete.
Du ska ha en tydligt intresse av att vara delaktig i utveckling av verksamheten tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Det är viktigt på Miklagårds förskola - att få lära nytt- att få prova - att få göra fel och tänka om - både för personal och barn.
Vi som arbetar på Miklagårds förskola vill att du som söker tjänsten är positiv och öppen i ditt sätt att kommunicera. Du behöver också vara flexibel, kunna organisera och ha nära till skratt och humor - för allt blir så mycket roligare då!
Den här tjänsten ska tillsättas senast i januari 2024 och på vår hemsida www.miklagardsforskola.se finns information för dig som är intresserad och vill läsa mer om verksamhet och organisation på Miklagårds förskola.
Alla våra tillsvidareanställningar börjar med 6 månaders provtjänstgöring.


Har du blivit nyfiken på oss nu? Vi vet att det personliga mötet är det bästa för alla - både för personal, barn eller föräldrar. Mariann Kjellman, vd och rektor, finns alltid är på plats och berättar gärna mer om du tar kontakt för frågor eller kommer på besök till Täby Kyrkby!


Kontaktuppgifter till Miklagårds förskola:
Vd och rektor Mariann Kjellman 08-510 112 38 eller 070-2480876 Visa mindre

Vik. Barnskötare - Hästängen

Ansök    Okt 3    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i 9 kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en barnskötare för ett vikariat på Hästängens förskola som ligger i ett lugnt villaområde i Viggbyholm. Vi har en stor varierad gård med både ett naturligt skogsparti och pedagogiskt utformade miljöer.... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i 9 kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en barnskötare för ett vikariat på Hästängens förskola som ligger i ett lugnt villaområde i Viggbyholm. Vi har en stor varierad gård med både ett naturligt skogsparti och pedagogiskt utformade miljöer. På vår förskola äter vi en stadig och innehållsrik frukost på avdelningarna ca klockan 8.30 och lunch vid 12.30. Vi har eget kök med en kock som lagar vår mat.
Vikariatet är på äldrebarnsblocket med barn i åldern 3-6 år. Diamantens fokus är att ta vid och följa barnens nyfikenhet, fördjupa den och göra barnen redo inför den kommande skolstarten. Med hjälp av busiga kompisarna och förskoleskuggan får barnen utmaningar knutna till temat som är baserat på barnens gemensamma intressen och nyfikenhet. I små grupper jobbar barnen med olika uppgifter i temat kopplat till våra fem ämnes områden. De äldre barnen på avdelningen har på eftermiddagen en lugnstund då barnen utifrån litteratur eller program jobbar med språk främst genom bokstäver, Matematik, naturkunskap och teknik.
Tjänsten är ett vikariat på 40 tim/v from 1 november 2023 tom juni 2024, med ev chans till förlängning.
Läs mer om Hästängens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
- Barnskötarutbildning (meriterande)
- Tydligt barnfokus
- Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
- God samarbetsförmåga
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
- Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet


För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
- är positiv, flexibel och ansvarsfull
- är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
- kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
- har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
- är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag


Vi erbjuder
• reflektionstid i arbetslaget varje vecka
• fria pedagogiska måltider
• tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande. Visa mindre

Timvikarier till förskola i Täby

Ansök    Okt 3    Fjärilen Konceptet AB    Barnskötare
Nu söker vi timvikarie! Förskolan Fjärilen Blåvinge är en förskola som äger rum i nyrenoverade och ljusa lokaler med generösa ytor. Våra barngrupper är mindre och personaltätheten är hög. Förskolan ligger i Täby kommun nära till både skog , parker och bra kommunikationer. Vem söker vi? Vi söker timvikarier vid behov till vårt arbetslag som är driven engagerad i både barnen och pedagogiken. Gillar att vistas ute i naturen. Vi lägger stor vikt vid personli... Visa mer
Nu söker vi timvikarie!
Förskolan Fjärilen Blåvinge är en förskola som äger rum i nyrenoverade och ljusa lokaler med generösa ytor. Våra barngrupper är mindre och personaltätheten är hög. Förskolan ligger i Täby kommun nära till både skog , parker och bra kommunikationer.
Vem söker vi?
Vi söker timvikarier vid behov till vårt arbetslag som är driven engagerad i både barnen och pedagogiken. Gillar att vistas ute i naturen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för vårt arbetssätt.
Möjlighet till fasta dagar samt timmar. Visa mindre

Barnskötare - Skogsbacken

Ansök    Okt 2    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB består av 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad barnskötare med flerårig erfarenhet från förskola till Skogsbackens förskola i Gribbylund, Täby, en förskola med två avdelningar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst (6 månder provanställning... Visa mer
TP Förskolor AB består av 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad barnskötare med flerårig erfarenhet från förskola till Skogsbackens förskola i Gribbylund, Täby, en förskola med två avdelningar.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst (6 månder provanställning tillämpas) på 35-40 tim/vecka
Tillträde januari 2024
Du ska ha datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du har goda kunskaper om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningsätt. Du har kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tycker om att leda och motivera andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
Läs mer om Skogsbackens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se Vi ser att du som söker har:
- Dokumenterad barnskötarutbildning
- Tydligt barnfokus.
- Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
- God samarbetsförmåga
- Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
- Förmåga att omsätta teori till praktik
- Kunskap om olika pedagogiska teorier som stimulerar till lärande
- Kunna utrycka dig väl i både tal och skrift
- Kunna använda sig av datorn i det dagliga arbetet


För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
- är positiv, flexibel och ansvarsfull
- är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
- kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
- är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
- är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsfirmor eller liknande. Visa mindre

Resursassistent Näsbygårds förskola

Ansök    Okt 3    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB består av totalt 35 förskolor i nio olika kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en resursassistent till Näsbygårds förskola på en avdelning med barn 3-5 år. Förskolan består av 5 avdelningar och ligger i området Näsbypark i Täby. Tjänsten är på 22 tim/veckan med start... Visa mer
TP Förskolor AB består av totalt 35 förskolor i nio olika kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en resursassistent till Näsbygårds förskola på en avdelning med barn 3-5 år. Förskolan består av 5 avdelningar och ligger i området Näsbypark i Täby.
Tjänsten är på 22 tim/veckan med start omgående och tom 20240630 med eventuell förlängning.
Läs mer om Näsbygårds förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Du som söker ska ha erfarenhet och intresse av autism och i din tjänst förväntas du vara delaktig i utbildningen på hela avdelningen.
Vi ser det meriterande att:
- Du har erfarenhet av barn med behov av särskilt stöd.
- Du som person är ansvarstagande, lugn och stabil samt har förmågan att fokusera på rätt saker.
- Du har goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande.
- Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan.
- Du har goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift.
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
- är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
- är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag. Vilja att lära sig nya saker och våga ta ansvar samt förmåga att samarbeta är lika viktiga.
Vi ser att du tillsammans med ditt arbetslag ska:
- Vara delaktig i avdelningens verksamhet
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsförmedlingar eller liknande. Visa mindre

Barnskötare - Näsbylundens förskola

Ansök    Okt 3    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en barnskötare till Näsbylundens förskola som är en förskola med fyra avdelningar i Näsbypark, Täby. Stor del av utbildningen bedrivs utomhus och förskolan har nära till skog, grönområden, lekparker ... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en barnskötare till Näsbylundens förskola som är en förskola med fyra avdelningar i Näsbypark, Täby. Stor del av utbildningen bedrivs utomhus och förskolan har nära till skog, grönområden, lekparker och fotbollsplan med konstgräs som kan nyttjas året om. På Näsbylunden arbetar utbildade förskollärare och barnskötare i nära samarbete med varandra.
tjänsten är på 35-40 tim/veckan. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Läs mer om Näsbylundens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har
• tydligt barnfokus
• goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
• en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
• god samarbetsförmåga
• god kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
• kunskap att använda dig av lärplatta i det dagliga arbetet


Vi söker dig som
• är positiv, flexibel och ansvarsfull
• kan bidra i arbetet på avdelningen med att uppnå uppsatta mål
• är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
• tillsammans med dina kollegor kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
• har minst två års arbetslivserfarenhet som barnskötare.


Vi erbjuder
• reflektionstid i arbetslaget varje vecka
• internutbildning
• friskvårdsbidrag
• handledning/tillgång till specialpedagog
• arbetskläder
• fria pedagogiska måltider
• tydlig roll och ansvarsfördelning
Märk ansökan med "Barnskötare - Näsbylunden"
Endast ansökningar med behörig utbildning beaktas. Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsfirmor eller liknande. Visa mindre

Vikariat

Ansök    Sep 26    Ljusglimten i Täby AB    Barnskötare
Vi är den lilla förskolan med det stora hjärtat! Vi ligger i Täby, Förskolan Ljusglimten, med 30 härliga barn och 5 pedagoger. Vi har stort fokus på att väcka barns nyfikenhet, allas lika värde samt vikten av att vara en bra kompis. Hos oss hörs allas röster och vi tar tillvara på allas kompetenser. Vi är ett arbetslag med högt i tak, med stor arbetsmoral, nära till skratt och närvarande pedagoger. För oss är det viktigt att man tror att barn kan, att man ... Visa mer
Vi är den lilla förskolan med det stora hjärtat! Vi ligger i Täby, Förskolan Ljusglimten, med 30 härliga barn och 5 pedagoger. Vi har stort fokus på att väcka barns nyfikenhet, allas lika värde samt vikten av att vara en bra kompis. Hos oss hörs allas röster och vi tar tillvara på allas kompetenser. Vi är ett arbetslag med högt i tak, med stor arbetsmoral, nära till skratt och närvarande pedagoger. För oss är det viktigt att man tror att barn kan, att man ser och lyssnar till barnen och att stötta barnen i rätt riktning.
Nu söker vi ytterligare en arbetskamrat till vårt gäng! Det är ett vikariat på en heltidstjänst cirka 6 månader, med chans till förlängning. Du behöver inte vara utbildad men att ha jobbat inom förskola eller med barn på annat sätt är ett krav. Vi ser att du är punktlig, tycker att det är roligt att utveckla barn, kan bjuda på dig själv, har god arbetsmoral samt är flexibel. Här hjälps vi åt med allt, från köksansvar till städning.
Intresserad? Hör av dig till vår rektor Annika Wallin på 072 – 012 23 35, 072 - 389 09 76 eller [email protected] Visa mindre

Barnskötare - Tellus

Ansök    Sep 26    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB består av totalt 35 förskolor i nio olika kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker en utbildad, engagerad och positiv barnskötare till Tellus förskola som ligger i Grindtorp nära Täby C. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35-40 tim/v. Tellus förskola har skog, fina le... Visa mer
TP Förskolor AB består av totalt 35 förskolor i nio olika kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker en utbildad, engagerad och positiv barnskötare till Tellus förskola som ligger i Grindtorp nära Täby C. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35-40 tim/v.
Tellus förskola har skog, fina lekparker samt tillgång till kulturellt utbud på gångavstånd. Närheten till Täby Centrum gör det lätt att komma till vår förskola både med buss och med tåg. Tellus består av fyra avdelningar, samtliga avdelningar är åldersblandade 1-5 år.
Vi lägger stor vikt vid ett språkutvecklande arbetssätt samt att utforma pedagogiska miljöer som utgår från barngruppens behov och intressen. Vi tillbringar mycket tid utomhus, barnen erbjuds verksamhet på vår gård samt i vår närmiljö. Vi arbetar aktivt med ”relationskompetens” vilket innebär att vi är medvetna om och utvecklar vårt förhållningssätt. Ett respektfullt bemötande mellan pedagoger, barn och vårdnadshavare är grunden för vår verksamhet.
Vi ser att du som söker har:
Barnskötarutbildning (krav)
Tydligt barnfokus
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 98)
God samarbetsförmåga
Kunna uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift
Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är positiv och ansvarsfull
är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag.Läs mer om Tellus förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande. Visa mindre

Vill du jobba som timvikarie i Täby?

Ansök    Sep 26    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga. Ar... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Två längre vikariat

Parvulus Förskolor i Täby AB består av tre förskolor i Täby. Snövit som ligger i Täby Centrum, Visingelund som ligger i Visinge och Lansen som ligger i Södra Gribbylund. Vi söker just nu två personer för längre vikariat. Ett är till feb 2024 (eventuellt längre) och det andra till dec 2024 Vi vill att du är utbildad barnskötare och har erfarenhet av arbete i barngrupp. Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev dä... Visa mer
Parvulus Förskolor i Täby AB består av tre förskolor i Täby. Snövit som ligger i Täby Centrum, Visingelund som ligger i Visinge och Lansen som ligger i Södra Gribbylund.
Vi söker just nu två personer för längre vikariat. Ett är till feb 2024 (eventuellt längre) och det andra till dec 2024
Vi vill att du är utbildad barnskötare och har erfarenhet av arbete i barngrupp.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst.
Se till att du har utdrag från belastningsregistret eftersom det är ett krav för anställning.
Vi kallar löpande på intervju. Visa mindre

Vill du jobba som timvikarie i Täby?

Ansök    Sep 7    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga. Ar... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 15    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan oc... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Timvikarie och längre vikariat

Parvulus Förskolor i Täby AB består av tre förskolor i Täby. Snövit som ligger i Täby Centrum, Visingelund som ligger i Visinge och Lansen som ligger i Södra Gribbylund. Vi söker just nu en person som kan hoppa in vid behov när vi har personal borta och vi har även längre vikariat. Vi ser gärna att du har nån erfarenhet att jobba med barn och förskola. Se till att du har utdrag från belastningsregistret eftersom det är ett krav för anställning.... Visa mer
Parvulus Förskolor i Täby AB består av tre förskolor i Täby. Snövit som ligger i Täby Centrum, Visingelund som ligger i Visinge och Lansen som ligger i Södra Gribbylund.
Vi söker just nu en person som kan hoppa in vid behov när vi har personal borta och vi har även längre vikariat.
Vi ser gärna att du har nån erfarenhet att jobba med barn och förskola.
Se till att du har utdrag från belastningsregistret eftersom det är ett krav för anställning. Visa mindre

Dag Au pairer sökes till Nacka och Täby

Ansök    Aug 16    piipll AB    Barnskötare
Om Piipll: Piipll grundades 2022 av Eeva, Johanna och Andreas. “Vi grundade Piipll för att vi vill skapa en gemenskap där människor i närområdet kan hjälpas åt. Vi är själva föräldrar och vet hur svårt det kan vara att få vardagen att gå ihop. Samtidigt söker många sysselsättning och mår bra av att hjälpa andra. Vi vill minska stress i vardagen och skapa förutsättningar för fler kvinnor att kunna lägga tid på det som är viktigt i livet utan att för den sku... Visa mer
Om Piipll:
Piipll grundades 2022 av Eeva, Johanna och Andreas. “Vi grundade Piipll för att vi vill skapa en gemenskap där människor i närområdet kan hjälpas åt. Vi är själva föräldrar och vet hur svårt det kan vara att få vardagen att gå ihop. Samtidigt söker många sysselsättning och mår bra av att hjälpa andra. Vi vill minska stress i vardagen och skapa förutsättningar för fler kvinnor att kunna lägga tid på det som är viktigt i livet utan att för den skull behöva göra avkall på sina ambitioner.”
Vi tror på att skapa långsiktiga relationer mellan dig och den familj du gör uppdrag hos och söker därför DIG som känner stolthet i att hjälpa andra men framförallt själv mår bra av att hjälpa till.
Via Piipll får du utbildning och stöd för att trivas och lyckas optimalt med ditt uppdrag. Du kommer även in i en kul och personlig gemenskap med andra uppdragstagare i vårt “Piipll community”. Du bygger även en värdefull grund inför ditt framtida arbetsliv genom att bygga CV och utöka ditt referens- och kontaktnät!


Om uppdraget:
Vi söker personer i alla åldrar som önskar arbeta regelbundet hos 1-2 familjer med diverse dagliga sysslor kopplat till barn och hem. Det kan handla om att t.ex. passa barn, enklare matlagning, hjälpa till med läxor, plocka undan, dammsuga, vika tvätt.
Sysslorna överenskommes mellan dig och familjen inför anställning på ett visst uppdrag. Uppdragen innebär ofta variation i form av både avkopplande hushållssysslor och kreativ lek med barn.
Uppdragen är ofta placerade på en till flera eftermiddagar/kvällar i veckan och utförs i ditt närområde.


Vem vi söker:
Är du en person som gillar barn och känner stolthet i att göra nytta och hjälpa andra? Är du en bra förebild och en person som barn kan se upp till? Tycker du att hushållssysslor kan vara ett avkopplande avbrott i din vardag? Vill du skaffa dig erfarenhet som du har nytta av resten av livet? Vill du ha ett varierande extrajobb där du får betalt för att ha roligt och bli en del av vårt Piipll community? Skicka då in din ansökan till oss på: [email protected]


Vad vi erbjuder dig:
Förutom ett roligt och meningsfullt extrajobb blir du en del av vårt Piipll community där du lär känna nya vänner med liknande uppdrag som du. Vi erbjuder konkurrenskraftiga timlöner, försäkring och utbildningar för att du ska kunna lyckas optimalt och trivas i ditt/dina uppdrag. Vi erbjuder även en hög flexibilitet där du kan välja att tacka ja till de uppdrag som passar dig och själv styra hur lite eller mycket du önskar arbeta. Vi erbjuder vidare möjlighet till anställning för uppdrag på vårt huvudkontor samt kontaktnät som kan hjälpa dig vidare in på arbetsmarknaden.
Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande så vi rekommenderar att du är snabb med att skicka in din ansökan!


Ansök på https://www.piipll.com/bli-en-piipll-hjalpare
Alternativt, skicka en kort videopresentation / bifoga CV på
Tfn (Johanna): 073-90 46 449.
Mail: [email protected]
Vi ser mycket fram emot att träffa dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Barnskötare/elevresurs Rösjöskolan - Täby kommun

Ansök    Aug 29    Täby kommun    Barnskötare
Vill du göra skillnad? Just nu söker Rösjöskolan en barnskötare/elevresurs till skola/fritids.  Om jobbet Rösjöskolan är en kommunal grundskola som välkomnar barn i åldrarna 6 till 13 år. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till Rösjön och stora grönområden. Här går ca 500 elever fördelade i åldershomogena klasser. I skolan råder god stämning och arbetsro. Lärande gemenskap präglar skolans arbete. Som barnskötare/elevresurs hos oss utvecklar... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker Rösjöskolan en barnskötare/elevresurs till skola/fritids. 

Om jobbet
Rösjöskolan är en kommunal grundskola som välkomnar barn i åldrarna 6 till 13 år. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till Rösjön och stora grönområden. Här går ca 500 elever fördelade i åldershomogena klasser. I skolan råder god stämning och arbetsro. Lärande gemenskap präglar skolans arbete.

Som barnskötare/elevresurs hos oss utvecklar du verksamheten på fritids tillsammans med kollegor, skolledning och elever. Du arbetar aktivt för en skola där alla inkluderas i verksamheten.

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har barnskötarutbildning
• har några års erfarenhet av arbete i skola och av arbete med elever i behov av särskild stöd
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
• är samarbetsvillig och flexibel
• arbetar för att inkludera alla elever

 

Som person är du strukturerad, välplanerad och flexibel. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klimat där alla elever kommer till tals. Erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 230912. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. 

Tjänsten är ett vikariat till 231231 på 80%. Förlängning kan bli aktuell. Tjänsten är en semesteranställning med tillträdesdag så snart som möjligt. Löneanspråk lämnas i ansökan. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Resursassistent - Förskola i Näsbypark, Täby

Ansök    Aug 11    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en resursassistent till ett femårigt barn med Downs syndrom. Barnet kommunicerar med TAKK, så det är meriterande om du har erfarenhet av det. God kunskap i det svenska språket, såväl i tal som i skri... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en resursassistent till ett femårigt barn med Downs syndrom. Barnet kommunicerar med TAKK, så det är meriterande om du har erfarenhet av det. God kunskap i det svenska språket, såväl i tal som i skrift är ett krav, men även kunskap i engelska är meriterande. Du ska självständigt kunna sköta alla kontakter med barnets olika kringresurser.
Resursen är en del av ett arbetslag med förskollärare och barnskötare. Tjänsten är på 30-35 h/vecka (75-87,5 %) med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Förskolan ligger i Näsbypark i Täby, nära till tåg- och bussförbindelser.
Läs mer om företaget på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
- Tydligt barnfokus
- Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
- God samarbetsförmåga
- Kunna utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
- är positiv, flexibel och ansvarsfull
- har en positiv attityd till ditt arbete och arbetslag såväl som till hela förskolan.
- är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
Märk ansökan med "Resurs - Täby"
Endast ansökningar med behörig utbildning beaktas. Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsfirmor eller liknande. Visa mindre

Brinkskolans fritidshem söker medarbetare för ett vikariat

Ansök    Aug 7    Täby kommun    Barnskötare
Om arbetsplatsen Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för drygt 400 elever. Vi håller till i nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö. Arbetsuppgifter: Då en av våra medarbetare på fritids ska börja studera söker vi nu en medarbetare för detta vikariat under höstterminen 2023. ... Visa mer
Om arbetsplatsen

Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för drygt 400 elever. Vi håller till i nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö.

Arbetsuppgifter:

Då en av våra medarbetare på fritids ska börja studera söker vi nu en medarbetare för detta vikariat under höstterminen 2023. Vi söker dig som vill arbeta med barn och som vill göra skillnad på riktigt. Kanske har du tidigare erfarenhet, kanske har du precis avslutat studier och vill in på arbetsmarknaden. Denna tjänst är en möjlighet att få in en fot på Brinkskolan då det sannolikt finns möjlighet till förlängning.

På Brinkskolan arbetar vi tillsammans. Samarbetet mellan lärare och fritidsmedarbetare är välutvecklat och en förutsättning för goda resultat. Fritidshemmets uppdrag att komplettera skolans lärandeuppdrag är något som vi särskilt har utvecklat de senaste åren. Att kreativitet, rörelse och nyfikenhet ska vara utgångspunkter för undervisningen som sker under fritidstiden är både en självklarhet och en möjlighet. Att rasten och leken som sker där är ett tillfälle för lärande är  något som vi avser att vidareutveckla ytterligare. Denna tjänst innebär arbete i barngrupp under skol- och fritidstid, ibland med elever i mindre grupp eller som stöd för enskilda elever. Tjänstgöringsgrad och startdatum är enligt överenskommelse, dock senast i månadsskiftet augusti – september. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Rekryteringsprocessen startar i början av augusti. För att vara aktuell för tjänsten behöver ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret finnas vid eventuell intervju. Om du saknar ett utdrag rekommenderas att du ansöker om sådant i anslutning till att du söker tjänsten. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Tjänsten omfattar 75-100% och är ett vikariat under ht-23

Låter detta intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan via länken i denna annons! Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar inkomna via mail. 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Barnskötare - Skogsbacken

Ansök    Aug 8    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB består av 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad barnskötare med flerårig erfarenhet från förskola till Skogsbackens förskola i Gribbylund, Täby, en förskola med två avdelningar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 35-40 tim/vecka (87,5-1... Visa mer
TP Förskolor AB består av 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad barnskötare med flerårig erfarenhet från förskola till Skogsbackens förskola i Gribbylund, Täby, en förskola med två avdelningar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 35-40 tim/vecka (87,5-100 %) till en avdelning med barn 3-5 år, med start i augusti 2023.
Du ska ha datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du har goda kunskaper om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningsätt. Du har kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tycker om att leda och motivera andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
Läs mer om Skogsbackens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se Vi ser att du som söker har:
- Dokumenterad barnskötarutbildning
- Tydligt barnfokus.
- Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
- God samarbetsförmåga
- Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
- Förmåga att omsätta teori till praktik
- Kunskap om olika pedagogiska teorier som stimulerar till lärande
- Kunna utrycka dig väl i både tal och skrift
- Kunna använda sig av datorn i det dagliga arbetet


För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
- är positiv, flexibel och ansvarsfull
- är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
- kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
- är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
- är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsfirmor eller liknande. Visa mindre

Vill du jobba som timvikarie i Täby i höst?

Ansök    Aug 2    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga. Ar... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Barnskötare Rösjöskolan - Täby kommun

Ansök    Jul 31    Täby kommun    Barnskötare
Vill du göra skillnad? Just nu söker Rösjöskolan en barnskötare till fritids.  Om jobbet Rösjöskolan är en kommunal grundskola som välkomnar barn i åldrarna 6 till 13 år. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till Rösjön och stora grönområden. Här går ca 500 elever fördelade i åldershomogena klasser. I skolan råder god stämning och arbetsro. Lärande gemenskap präglar skolans arbete. Som barnskötare hos oss utvecklar du verksamheten på fritids ... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker Rösjöskolan en barnskötare till fritids. 

Om jobbet
Rösjöskolan är en kommunal grundskola som välkomnar barn i åldrarna 6 till 13 år. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till Rösjön och stora grönområden. Här går ca 500 elever fördelade i åldershomogena klasser. I skolan råder god stämning och arbetsro. Lärande gemenskap präglar skolans arbete.

Som barnskötare hos oss utvecklar du verksamheten på fritids tillsammans med kollegor, skolledning och elever. Du arbetar aktivt för en skola där alla inkluderas i verksamheten.

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har barnskötarutbildning
• har några års erfarenhet av arbete i skola
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
• är samarbetsvillig och flexibel
• arbetar för att inkludera alla elever

 

Som person är du strukturerad, välplanerad och flexibel. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klimat där alla elever kommer till tals.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 230811. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. 

Tjänsten är tillvidareanställningar på 90%. Tjänsten är en semesteranställning med tillträdesdag så snart som möjligt. Löneanspråk lämnas i ansökan. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

OMGÅENDE!! Timvikarier till våra förskolor i Täby !

Ansök    Aug 7    Täby Förskola AB    Barnskötare
Vi behöver ett antal timvikarier till våra förskolor i Täby omgående!! Du är den som hoppar in i verksamheten när någon av våra pedagoger är sjuka mm. Det kan vara allt från att jobba en dag till att jobba en vecka eller en månad. Vi sätter upp dig på en lista och ringer dig när det finns ett behov. Är du student och behöver jobba lite då och då? Då är detta perfekt för dig. Är du pigg och glad och tycker om att jobba med barn? Då är detta också perfekt f... Visa mer
Vi behöver ett antal timvikarier till våra förskolor i Täby omgående!!
Du är den som hoppar in i verksamheten när någon av våra pedagoger är sjuka mm. Det kan vara allt från att jobba en dag till att jobba en vecka eller en månad.
Vi sätter upp dig på en lista och ringer dig när det finns ett behov.
Är du student och behöver jobba lite då och då? Då är detta perfekt för dig.
Är du pigg och glad och tycker om att jobba med barn? Då är detta också perfekt för dig.
Vad behöver du? Jo, du behöver ett polisutdrag för att kunna vara vikarie hos oss. Bra om du skaffar det!
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Timvikarie och längre vikariat

Parvulus Förskolor i Täby AB består av tre förskolor i Täby. Snövit som ligger i Täby Centrum, Visingelund som ligger i Visinge och Lansen som ligger i Södra Gribbylund. Vi söker just nu en person som kan hoppa in vid behov när vi har personal borta och vi har även längre vikariat. Vi ser gärna att du har nån erfarenhet att jobba med barn och förskola. Se till att du har utdrag från belastningsregistret eftersom det är ett krav för anställning. #jobbjust... Visa mer
Parvulus Förskolor i Täby AB består av tre förskolor i Täby. Snövit som ligger i Täby Centrum, Visingelund som ligger i Visinge och Lansen som ligger i Södra Gribbylund.
Vi söker just nu en person som kan hoppa in vid behov när vi har personal borta och vi har även längre vikariat.
Vi ser gärna att du har nån erfarenhet att jobba med barn och förskola.
Se till att du har utdrag från belastningsregistret eftersom det är ett krav för anställning.


#jobbjustnu Visa mindre

Timvikarie och längre vikariat

Parvulus Förskolor i Täby AB består av tre förskolor i Täby. Snövit som ligger i Täby Centrum, Visingelund som ligger i Visinge och Lansen som ligger i Södra Gribbylund. Vi söker just nu en person som kan hoppa in vid behov när vi har personal borta och vi har även längre vikariat. Vi ser gärna att du har nån erfarenhet att jobba med barn och förskola. Se till att du har utdrag från belastningsregistret eftersom det är ett krav för anställning. #jobbjust... Visa mer
Parvulus Förskolor i Täby AB består av tre förskolor i Täby. Snövit som ligger i Täby Centrum, Visingelund som ligger i Visinge och Lansen som ligger i Södra Gribbylund.
Vi söker just nu en person som kan hoppa in vid behov när vi har personal borta och vi har även längre vikariat.
Vi ser gärna att du har nån erfarenhet att jobba med barn och förskola.
Se till att du har utdrag från belastningsregistret eftersom det är ett krav för anställning.


#jobbjustnu Visa mindre

Barnskötare till Hägerneholms förskola

Ansök    Jul 17    Täby kommun    Barnskötare
Vill du vara med och göra skillnad? Just nu söker vi en engagerad barnskötare med barnskötarutbildning att undervisa i förskola inom Hägerneholms rektorsområde. Om jobbet Vi söker nu en barnskötare till en av våra kommunala enheter, Hägerneholms förskola . Det rör sig om en tjänst med start i augusti eller så snart som möjligt.  Vi tillämpar provanställning 6 månader som trygghet både för arbetstagare och arbetsgivare.  Som barnskötare hos oss driver... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad?


Just nu söker vi en engagerad barnskötare med barnskötarutbildning att undervisa i förskola inom Hägerneholms rektorsområde.

Om jobbet

Vi söker nu en barnskötare till en av våra kommunala enheter, Hägerneholms förskola . Det rör sig om en tjänst med start i augusti eller så snart som möjligt. 

Vi tillämpar provanställning 6 månader som trygghet både för arbetstagare och arbetsgivare. 

Som barnskötare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med kollegor, skolledning och barnen i förskolan. Du arbetar aktivt för en förskola där alla inkluderas i verksamheten.

Om oss

Vi arbetar intensivt och aktivt med det goda värdskapet där varje individ i vår verksamhet bemöts med värme, respekt och glädje.

Vi använder oss av vad vi kallar 24-timmarsregeln vilket innebär att alla har ett eget ansvar att ta upp saker som gnisslar inom 24 timmar, detta för att inte frågor ska bli infekterade och växa till orimliga proportioner. 

Hos oss tror vi på att individen växer under ansvar och frihet, vi ser gärna att du tar egna initativ och stöttar dig i ditt arbete. Det innebär också att vi har förväntningar på att du tar yrket på allvar, att du aktivt arbetar på och finslipar din roll som förebild, som mentor, som pedagog och vägledare för våra förskolebarn

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har barnskötarutbildning,
• bidrar till ett positivt arbetsklimat genom ett gott värdskap i förhållande till barn, kollegor och vårdnadshavare,
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för förskolebarnen begripligt och meningsfullt lärande,
• använder digitala verktyg i barnens lärande, och
• ser hela barnens situation i din roll som pedagog och samverkar med kollegor

Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och barnens arbete på ett effektivt sätt och skapar ett demokratiskt klimat där alla barnen kommer till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som barnskötare, men även nyexaminerade är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuver kommer att ske löpande under annonseringen. 


 
Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Brinkskolans fritidshem söker medarbetare för ett vikariat

Ansök    Jun 29    Täby kommun    Barnskötare
Om arbetsplatsen Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för drygt 400 elever. Vi håller till i nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö. Arbetsuppgifter: Då en av våra medarbetare på fritids ska börja studera söker vi nu en medarbetare för detta vikariat under höstterminen 2023. ... Visa mer
Om arbetsplatsen

Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för drygt 400 elever. Vi håller till i nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö.

Arbetsuppgifter:

Då en av våra medarbetare på fritids ska börja studera söker vi nu en medarbetare för detta vikariat under höstterminen 2023. Vi söker dig som vill arbeta med barn och som vill göra skillnad på riktigt. Kanske har du tidigare erfarenhet, kanske har du precis avslutat studier och vill in på arbetsmarknaden. Denna tjänst är en möjlighet att få in en fot på Brinkskolan då det sannolikt finns möjlighet till förlängning.

På Brinkskolan arbetar vi tillsammans. Samarbetet mellan lärare och fritidsmedarbetare är välutvecklat och en förutsättning för goda resultat. Fritidshemmets uppdrag att komplettera skolans lärandeuppdrag är något som vi särskilt har utvecklat de senaste åren. Att kreativitet, rörelse och nyfikenhet ska vara utgångspunkter för undervisningen som sker under fritidstiden är både en självklarhet och en möjlighet. Att rasten och leken som sker där är ett tillfälle för lärande är  något som vi avser att vidareutveckla ytterligare. Denna tjänst innebär arbete i barngrupp under skol- och fritidstid, ibland med elever i mindre grupp eller som stöd för enskilda elever. Tjänstgöringsgrad och startdatum är enligt överenskommelse, dock senast i månadsskiftet augusti – september. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Rekryteringsprocessen startar i början av augusti. För att vara aktuell för tjänsten behöver ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret finnas vid eventuell intervju. Om du saknar ett utdrag rekommenderas att du ansöker om sådant i anslutning till att du söker tjänsten. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Tjänsten omfattar 75-100% och är ett vikariat under ht-23

Låter detta intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan via länken i denna annons! Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar inkomna via mail. 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Vill du jobba som timvikarie i Täby i höst?

Ansök    Jun 28    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga. Ar... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Barnskötare till Hägerneholms fritidshem

Ansök    Jun 13    Täby kommun    Barnskötare
Vill du vara med och göra skillnad?  Hägerneholms Rektorsområde består av två skolor med fritids och två förskolor. Byleskolan är en F-6 skola med cirka 520 elever och Hägerneholmsskolan F-8 (blivande F-9) cirka 520 elever. I rektorsområdet ingår Hägerneholms Förskola och Trädgårdstadens Förskola med sammanlagt cirka 170 elever. Hägerneholmsskolan byggdes 2019. Skolledningen består av rektor och tre biträdande rektorer. Vi har höga rimliga förväntninga... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? 

Hägerneholms Rektorsområde består av två skolor med fritids och två förskolor.

Byleskolan är en F-6 skola med cirka 520 elever och Hägerneholmsskolan F-8 (blivande F-9) cirka 520 elever. I rektorsområdet ingår Hägerneholms Förskola och Trädgårdstadens Förskola med sammanlagt cirka 170 elever. Hägerneholmsskolan byggdes 2019.

Skolledningen består av rektor och tre biträdande rektorer.

Vi har höga rimliga förväntningar på varandra och våra elever. Genom samarbete och samverkan når vi tillsammans våra högt ställda mål. 

Vi söker nu en erfaren barnskötare för Hägerneholmsskolan FSK- åk 6. Ditt uppdrag är att stödja elever för att främja både lärande och relationer. Din arbetsdag planeras utifrån elevers lektioner och raster. Vi förutsätter att du har erfarenhet och kompetens att självständigt utföra ditt arbete. Du har stöd av ett elevhälsoteam, biträdande rektor och arbetslag. Efter skoltiden är du en del av Hägerneholms fritidshem och den verksamheten. 

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har barnskötarutbildningen
• är väl förtrogen med rådande styrdokument och besitter förmågan att omsätta dessa på ett sätt som gynnar varje elevs möjlighet till utveckling och lärande,
• är trygg i ditt eget ansvar som barnskötare, och
• besitter digital kompetens gällande dokumentation och kommunikation.

Som person är du lösningsinriktad och strukturerad i praktiska frågor, du ser lösningar och möjligheter där andra ser problem. Du kommunicerar rakt, ärligt och direkt utan att göra avkall på det goda värdskapet. Din undervisning präglas av värme, glädje och entusiasm vilket ger dig förmågan att fånga och inspirera eleverna till utveckling och lärande. Du känner ett ansvar för hela enheten tillsammans med dina kollegor och har inga problem att stötta andra klasser/ avdelningar vid behov.

Vi värdesätter förmågan till att fatta egna beslut och kontakt med olika vårdnadshavare är en naturlig del av vårt arbete.

Vi ser gärna att du har arbetat som barnskötare i några år men även nyexaminerade barnskötare är varmt välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen in med din ansökan. 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Vill du jobba som timvikarie i Täby i höst?

Ansök    Jun 8    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga. Ar... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Brinkskolan söker fritidsmedarbetare

Ansök    Jun 9    Täby kommun    Barnskötare
Om arbetsplatsen Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för drygt 400 elever. Vi håller till nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö. På Brinkskolan arbetar vi TILLSAMMANS! Arbetsuppgifter: Är du en trygg, tydlig och handlingskraftig person med ett stort hjärta för barns utveckl... Visa mer
Om arbetsplatsen

Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för drygt 400 elever. Vi håller till nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö. På Brinkskolan arbetar vi TILLSAMMANS!

Arbetsuppgifter:

Är du en trygg, tydlig och handlingskraftig person med ett stort hjärta för barns utveckling kan du vara den vi letar efter. För första gången på länge utlyser vi en tillvidaretjänst på Brinkskolans fritidshem, vi söker en fritidsmedarbetare med erfarenhet och stort hjärta för elever och fritidsverksamheten.

För att passa för detta uppdrag behöver du vara en person som med lätthet skapar goda relationer med eleverna, samtidigt som du har en naturlig pondus som du använder med klokskap. En nära samverkan mellan lärare och fritidsmedarbetare inom elevlaget är centralt i uppdraget för att alla elevers hela skoldag ska bli så bra som möjligt. Under skoltid arbetar du i klassrummet tillsammans med undervisande lärare.

Under eftermiddagarna och under raster är det fritidshemsuppdraget som står i fokus, för att trivas hos oss behöver du ha ett genuint engagemang för fritidshemsutveckling. På Brinkskolan arbetar vi tillsammans med ständiga förbättringar och även om vi under de senaste åren utvecklat fritidsverksamheten ser vi nya möjligheter och utvecklingsområden. Som person behöver du vara lösningsfokuserad samt ha en självständighet att kunna känna av vad som krävs i olika situationer och med olika elever. Du är pedagogisk till din läggning och är både med och planerar samt genomför olika aktiviteter och arbetsområden. Du har lätt till att se lösningar och klarar att ha flera bollar i luften samtidigt. Som kollega är du flexibel och har lätt att samarbeta med alla. Avdelningsansvar kan komma att ingå i tjänsten.

Visst låter detta spännade? Det här är en möjlighet för dig som vill vara med och göra skillnad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande eller motsvarande uppdrag är ett krav för anställningen.

Rekryteringen av denna tjänst kommer att ske löpande och kan komma att avslutas innan ansökningstiden gått ut. Vi hanterar endast ansökningar som inkommit via länken i annonsen och undanbeder ansökningar via mail.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Barnskötare, 100%

Ansök    Jun 8    Hattstugan Ek För    Barnskötare
Hattstugans Montessoriförskola är belägen i ett naturskönt område i Näsbypark/Täby. Förskolan har 3 avdelningar med totalt c.a 55 barn. Vi strävar efter att vara den absolut bästa förskolan för barnen, föräldrarna och personalen. Vi söker nu en barnskötare som kan börja hos oss den 1 augusti. Som barnskötare i vårt team kommer du i nära samarbete med övrig personal att arbeta inom en Montessoripedagogisk verksamhet. Du kommer att ansvara för att genomföra ... Visa mer
Hattstugans Montessoriförskola är belägen i ett naturskönt område i Näsbypark/Täby. Förskolan har 3 avdelningar med totalt c.a 55 barn. Vi strävar efter att vara den absolut bästa förskolan för barnen, föräldrarna och personalen.
Vi söker nu en barnskötare som kan börja hos oss den 1 augusti. Som barnskötare i vårt team kommer du i nära samarbete med övrig personal att arbeta inom en Montessoripedagogisk verksamhet. Du kommer att ansvara för att genomföra pedagogiken enligt riktlinjerna och delta i utvecklingen av en säker och kvalitativ arbetsmiljö. Genom att aktivt delta i det pedagogiska arbetet och bidra till kontinuerlig dokumentation och utvärdering, kommer du att spela en viktig roll i att förverkliga förskolans målsättningar.
Omfattning: 100%
Tillträde: 1 augusti
Arbetsbeskrivning:
1. Ansvara för att Montessoripedagogisk verksamhet genomförs enligt Lpfö18 och ansvara för att arbetsuppgifter, delegerade av förskolechef, utförs.
2. Vid behov aktivt delta i andra på Hattstugan förekommande uppgifter som förskolechefen/styrelsen beslutar.
3. Som medarbetare ansvara för säkerhet och kvalitet i det egna arbetet och följa dokumenterade rutiner och föreskrifter samt rapportera eventuella avvikelser avseende säkerhet/hälsa/miljö till förskolechefen.
- Skyddsrond – finns särskild ansvarig för denna.
- Förankra verksamheten i Lpfö18.
4. Rapportera till förskolechefen angående barn på Hattstugan som man kan bedöma har behov av extra stöd för sin utveckling.
- Regelbunden diskussion i arbetslaget avseende barngruppen och individerna i den.
- Dokumentera specifika händelser som kan komma att ha betydelse för barnet.
5. Medverka till att den av styrelsen fastställda målsättningen för verksamheten förverkligas.
- ”Hattstugan ska bli Täbys bästa förskola” innebär inte nödvändigtvis att förskolan ska vara rankad 1:a. Det innebär att sträva efter god ton mot såväl barn, kollegor och föräldrar. Pedagogerna på Hattstugan är ansiktet utåt, vi vill ge bra reklam.
6. Ansvara för planering av den pedagogiska verksamheten samt ansvara för utvärdering av densamma.
- Kritiskt granska material, sånger, ramsor etc. Följs Lpfö18.
- Delta i dokumentation, diskussion, vidareutveckling samt årligt kvalitetsarbete.
7. Ansvara för att pedagogisk dokumentation systematiskt genomförs.
- Använda iPad, Lotusdiagram och/eller annan dokumentation i barngruppen.
- Dokumentationen ska samlas in och bidra till vidareutveckling av verksamhetens kvalité.
- Diskutera i arbetslaget vad som händer i barngruppen JUST NU, använd insamlad dokumentation. Fundera på frågor som: vad lär sig barnet? hur utveckla? Vart vill vi?
8. Ansvara för utveckling och vård av Hattstugans pedagogiska miljö.
- Söka inspiration och utveckla nya material
- Söka inspiration samt anamma ny forskning och omsätta i förskolan
- Någon form av städschema på avdelningen
9. I samråd med förskolechefen och övrig personal ansvara för förberedelser, introduktion och inskolning av nya barn på Hattstugan.
- Ansvara för förberedelse och genomförande av inskolning, själva inskolningen kan sedan ske av all personal.
10. Hålla sig väl informerad om utvecklingen inom verksamhetsområdet.
- Söka inspiration och utveckla nya material.
- Söka inspiration samt anamma ny forskning och omsätta i förskolan.
- Vid möjlighet delta i fortbildningskurser avseende Montessoripedagogik alternativt kursen gynnande förskolan.
11. I samarbete med förskolechef och övrig personal delta i det årliga systematiska kvalitetsarbetet för verksamheten.
- Med hjälp av iPad, Lotusdiagram och annan pedagogisk dokumentation kontinuerligt dokumentera verksamheten. Vid verksamhetsårets slut ska ett dokument sammanfattas. I dokumentet ska framgå, i stora drag, vad året innehållit samt tankar att ta med framåt.
Övrigt
- Du måste vara berättigad nystartsjobb
- För att bli anställd behöver du lämna in ett utdrag från belastningsregistret
- Tidsbegränsad anställning, 1 år Visa mindre

Är du nästa förskolestjärna i Täby?

Ansök    Maj 23    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga. Ar... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Maj 28    Dibber Inspira AB    Barnskötare
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker!  

Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! 

Arbetsuppgifter
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje? 

Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn, vårdnadshavare och medarbetare 

Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer 

Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar 

Arbeta för att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard 

Dokumentera barnens utveckling i förskolans lärplattform

Planera för och genomföra utvecklingssamtal

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet 

God kommunikationsförmåga 

Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Trygg i att hålla i utvecklingssamtal

Trygg i att dokumentera barnens utveckling i skrift

Erfarenhet av arbete i Unikum och Tempus 

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn.

Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla.

Du har ambitioner och passion för det du gör.

Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. 

Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig.

För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer.

Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.?

Vi letar efter en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal.

Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö!
Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial.
Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).
Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

 
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter; 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 
 
 
Information om tjänsten: 
Tillträde: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse 
Anställningsform: Visstidsanställning, med möjlighet till förlängning
Sysselsättningsgrad: 80-100%
 
 
Ansökan: Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi från säger oss kontakt från rekryterare. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen 

Varmt välkommen med din ansökan!  

Kontaktinformation
Anna Söderberg Bruce, Rektor

Arbetsplats
Byalagsvägen 1

187 45 Täby Visa mindre

OMGÅENDE!! Timvikarier till våra förskolor i Täby !

Ansök    Maj 29    Täby Förskola AB    Barnskötare
Vi behöver ett antal timvikarier till våra förskolor i Täby omgående!! Du är den som hoppar in i verksamheten när någon av våra pedagoger är sjuka mm. Det kan vara allt från att jobba en dag till att jobba en vecka eller en månad. Vi sätter upp dig på en lista och ringer dig när det finns ett behov. Är du student och behöver jobba lite då och då? Då är detta perfekt för dig. Är du pigg och glad och tycker om att jobba med barn? Då är detta också perfekt f... Visa mer
Vi behöver ett antal timvikarier till våra förskolor i Täby omgående!!
Du är den som hoppar in i verksamheten när någon av våra pedagoger är sjuka mm. Det kan vara allt från att jobba en dag till att jobba en vecka eller en månad.
Vi sätter upp dig på en lista och ringer dig när det finns ett behov.
Är du student och behöver jobba lite då och då? Då är detta perfekt för dig.
Är du pigg och glad och tycker om att jobba med barn? Då är detta också perfekt för dig.
Vad behöver du? Jo, du behöver ett polisutdrag för att kunna vara vikarie hos oss. Bra om du skaffar det!
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Barnskötare till Tranans förskola

Ansök    Maj 16    Ulna AB    Barnskötare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor. För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?

Tranans Förskola ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Våra tre utegårdar är utrustade med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Våra innemiljöer är uppdelade i lärmiljöer utifrån målen i läroplanen. Vi vill ge barnen en bra mix av planerad samt spontan undervisning i våra lärmiljöer. Det är viktigt för oss att barnen känner sig trygga på förskolan, att de känner sig sedda, att de utvecklas och känner att vi tror på deras förmågor. På Tranan arbetar vi som EN förskola utan avdelningar där barnen är indelade i undervisningsgrupper på förmiddagarna. Gruppen befinner sig då i den lärmiljö som återspeglar undervisningen. På Tranan är personalen alltid benägen om att anpassa undervisning och utbildning efter barnens behov och intressen samt att vi följer vad som händer i samhället i och med arbetet med våra temaveckor.

 VI ERBJUDER DIG:
- fyra kompetensutvecklingsdagar/år 
- möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll
- planering enskilt och i arbetslaget 
- reflektionsgrupper (kollegialt lärande)
- fria måltider som lagas av egen kock på förskolan 
- kontinuerliga utbildningar i säkerhet, t.ex. brand, ergonomi samt HLR- & olycksfall för barn

VI FÖRVÄNTAR OSS AV DIG ATT DU:
- har en flexibel och positiv inställning, har ett gott bemötande och förhållningssätt gentemot barn och vuxna på förskolan
- har ett driv att vilja lära och utveckla sig tillsammans med kollegor mot gemensamma mål
- har ett helhetstänk då vi arbetar avdelningslöst som en hel förskola
- förstår vikten av god kommunikation
- har lätt att kunna samarbeta med många och har lätt för att kommunicera och är intresserad av att lyssna in andras tankar och idéer
- har kunskapen och förmågan att se barnens behov
- är intresserad av att utveckla lärmiljöer utifrån barnens behov av stimulans och är van att bedriva pedagogisk verksamhet även utomhus
- att du är en medforskande pedagog och närvarande pedagog som är lösningsfokuserad och ser möjligheter
- är väl insatt i Läroplanen för förskolan
- vi ser det också som en fördel om du har jobbat i UNIKUM tidigare. 

 VI LÄGGER SÄRSKILD VIKT VID:
- personlig lämplighet 
- att du ska komplettera befintlig personal 

Kvalifikationer: Barnskötarutbildning
Arbetsplats/placeringsort: Tranans förskola i Täby
Tjänstgöringsgrad: Heltid, 100%
Anställningsform: Tillsvidaretjänst
Tillträde: 2023-08-10
Sista ansökningsdag: 2023-06-30. Tillsättning sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden löpt ut.

Fermia kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan. Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Barnskötare - Kyrkbackens förskola

Ansök    Maj 16    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB består av totalt 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleutbildning innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en barnskötare till Kyrkbackens förskola med ca. 28 barn, 1-5 år fördelade på två avdelningar. Du lockas av att jobba på en liten enhet där din insats är viktig och märks. Du brinner för ditt jo... Visa mer
TP Förskolor AB består av totalt 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleutbildning innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en barnskötare till Kyrkbackens förskola med ca. 28 barn, 1-5 år fördelade på två avdelningar. Du lockas av att jobba på en liten enhet där din insats är viktig och märks. Du brinner för ditt jobb och gillar att arbeta både i lag men också till viss del ensam tillsammans med barnen.
Förskolan Kyrkbacken är belägen i charmiga anrika lokaler i ett av Täby Kyrkbys äldsta hus. Förskolan är omgiven av en generös gård med möjligheter till rörelselek och utforskande av olika slag.
För oss är barnens inflytande och delaktighet i utformningen av sin vardag på förskolan viktig. Vi tror på det kompetenta barnet och är noga med att alla barn ska känna sig sedda och bekräftade för de unika individer de är.
Arbetslaget består av fyra heltidspedagoger. Två förskollärare samt två barnskötare.
Läs mer om Kyrkbackens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se Vi ser att du som söker har:
- Barnskötarutbildning
- Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
- Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
- Förmåga att omsätta teori till praktik
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet


För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
- är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
- är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Nära till bra kommunikationer både buss och Roslagsbanan.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande. Visa mindre

Resurs - Kyrkbackens förskola

Ansök    Maj 16    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB består av totalt 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleutbildning innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en resursassistent till ett barn med diabetes. Resursen är en del av ett arbetslag med förskollärare och barnskötare. Tjänsten är på 40 h/vecka (100 %) med tillträde snarast eller enligt överens... Visa mer
TP Förskolor AB består av totalt 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleutbildning innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en resursassistent till ett barn med diabetes. Resursen är en del av ett arbetslag med förskollärare och barnskötare. Tjänsten är på 40 h/vecka (100 %) med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Som resurs ska du finnas nära barnet för att mäta blodsocker, bistå barnet vid måltider, ha en nära samarbete med vårdnadshavare, mm. Du kommer att få utbildning på Diabetesmottagningen.
Förskolan Kyrkbacken är belägen i charmiga anrika lokaler i ett av Täby Kyrkbys äldsta hus. Förskolan är omgiven av en generös gård med möjligheter till rörelselek och utforskande av olika slag.
För oss är barnens inflytande och delaktighet i utformningen av sin vardag på förskolan viktig. Vi tror på det kompetenta barnet och är noga med att alla barn ska känna sig sedda och bekräftade för de unika individer de är.
Arbetslaget består av fyra heltidspedagoger. Två förskollärare samt två barnskötare.
Läs mer om Kyrkbackens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se Vi ser att du som söker har:
- Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
- Förmåga att omsätta teori till praktik
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- Viss sjukvårdsutbildning är meriterande.
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
- är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
- är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande. Visa mindre

Är du vår nya förskolestjärna i Täby?

Ansök    Maj 8    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb? Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig! Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga. Ar... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då är arbetet som vikarie hos oss på Precator Pedagogerna något för dig!

Du kommer att arbeta på olika förskolor och få prova på flera olika arbetsplatser och samla på dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med. Just nu säker vi vikarier som kan arbeta i Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro.

Du kommer tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning eller barnskötarutbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande

Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.

Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

Bifoga gärna relevanta intyg så som utbildning eller arbetsgivarintyg redan i ansökan.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Barnskötare till Fjärilen

Ansök    Maj 12    Fjärilen Konceptet AB    Barnskötare
Nu växer vi och söker nya medarbetare! Förskolan Fjärilen Blåvinge är en medel stor förskola som erbjuder en unik miljö som är lekfull designad för att inspirera och utveckla barnen. Verksamheten äger rum i nyrenoverade, aktivitets baserade och ljusa lokaler med generösa ytor. Vem söker vi? Vi söker en ny medarbetare till vårt arbetslag som är driven engagerad i både barnen och pedagogiken. Gillar att vistas ute i naturen. Du är gärna utbildad barnskötare... Visa mer
Nu växer vi och söker nya medarbetare!
Förskolan Fjärilen Blåvinge är en medel stor förskola som erbjuder en unik miljö som är lekfull designad för att inspirera och utveckla barnen.
Verksamheten äger rum i nyrenoverade, aktivitets baserade och ljusa lokaler med generösa ytor.
Vem söker vi?
Vi söker en ny medarbetare till vårt arbetslag som är driven engagerad i både barnen och pedagogiken.
Gillar att vistas ute i naturen.
Du är gärna utbildad barnskötare med en vis erfarenhet .
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för vårt arbetssätt.
Tillträde: 2023-08-01 eller enligt överenskommelse.
Vi erbjuder:
1 pedagogisk utvecklingstid/vecka
Inne/ute arbetskläder
Friskvårds bidrag
kollektivavtal
Glad arbetslag! Visa mindre

Barnskötare - Näsbygårds förskola

Ansök    Maj 16    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB består av 36 förskolor i 9 kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad barnskötare med erfarenhet till en tjänst, 35-40 tim/v (87-100 %) på en 3-5 årsavdelning på Näsbygårds förskola. Förskolan är en fem avdelnings förskola med en härlig stor gård för barnen att... Visa mer
TP Förskolor AB består av 36 förskolor i 9 kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad barnskötare med erfarenhet till en tjänst, 35-40 tim/v (87-100 %) på en 3-5 årsavdelning på Näsbygårds förskola. Förskolan är en fem avdelnings förskola med en härlig stor gård för barnen att leka på. På förskolan arbetar en kock som lagar näringsriktig mat till alla barn och pedagoger. Läs mer om Näsbygårds förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
- Barnskötarutbildning
- Tydligt barnfokus
- Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
- Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 18)
- God samarbetsförmåga
- Kunna utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- Kunna använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
- är positiv, flexibel och ansvarsfull
- är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
- kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogiska dokumentation
- har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
- är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Du är en glad person med ett stort engagemang och positiv inställning till ditt arbete. Vidare är du väl förankrad i våra styrdokument och har vana av att arbeta i arbetslag i det systematiska kvalitetsarbetet. Du visar stort ansvar inför ditt uppdrag, är flexibel i samspel med barn och kollegor samt har lätt att skapa tillitsfulla relationer med vårdnadshavare.
Näsbygård är en arbetsplats där vi har ett öppet och lösningsinriktat arbetsklimat, med utbildade och erfarna pedagoger. Vi lägger stor vikt vid att ta till vara på alla pedagogers olika kompetenser.
Förskolan har ett temainriktat arbetssätt med utgångspunkt i barnens intressen. I samspel med pedagogerna utvecklas sedan undervisningen under läsåret. Vi lägger stor vikt vid ett relationistiskt förhållningsätt där allas röst är lika viktig.
Digitala hjälpmedel som dator och lärplattor ingår som en naturlig del i vår utbildning och används som dokumentationsverktyg samt informations- och kunskapskälla för barn och pedagoger. Vi använder oss av det digitala verktyget Tyra som plattform för information, kommunikation och dokumentation till våra vårdnadshavare.
Tillträde augusti 2023.
Märk ansökan med "Barnskötare - Näsbygård"
Endast ansökningar med behörig utbildning beaktas. Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsfirmor eller liknande. Visa mindre

Timvikarier till förskola i Täby

Ansök    Maj 5    Fjärilen Konceptet AB    Barnskötare
Nu söker vi timvikarie! Förskolan Fjärilen Blåvinge är en förskola som äger rum i nyrenoverade och ljusa lokaler med generösa ytor. Våra barngrupper är mindre och personaltätheten är hög. Förskolan ligger i Täby kommun nära till både skog , parker och bra kommunikationer. Vem söker vi? Vi söker timvikarier vid behov till vårt arbetslag som är driven engagerad i både barnen och pedagogiken. Gillar att vistas ute i naturen. Vi lägger stor vikt vid personli... Visa mer
Nu söker vi timvikarie!
Förskolan Fjärilen Blåvinge är en förskola som äger rum i nyrenoverade och ljusa lokaler med generösa ytor. Våra barngrupper är mindre och personaltätheten är hög. Förskolan ligger i Täby kommun nära till både skog , parker och bra kommunikationer.
Vem söker vi?
Vi söker timvikarier vid behov till vårt arbetslag som är driven engagerad i både barnen och pedagogiken. Gillar att vistas ute i naturen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för vårt arbetssätt.
Möjlighet till fasta dagar samt timmar. Visa mindre

Barnskötare till Hägerneholms förskola

Ansök    Apr 25    Täby kommun    Barnskötare
Vill du vara med och göra skillnad? Just nu söker vi en engagerad barnskötare med barnskötarutbildning att undervisa i förskola inom Hägerneholms rektorsområde. Om jobbet Vi söker nu barnskötare till en av våra kommunala enheter, Hägerneholms förskola . Det rör sig om tre tjänster, tillsvidare men med augusti 2023 så. Vi tillämpar provanställning 6 månader som trygghet både för arbetstagare och arbetsgivare.  Som barnskötare hos oss driver och utveck... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad?

Just nu söker vi en engagerad barnskötare med barnskötarutbildning att undervisa i förskola inom Hägerneholms rektorsområde.

Om jobbet

Vi söker nu barnskötare till en av våra kommunala enheter, Hägerneholms förskola . Det rör sig om tre tjänster, tillsvidare men med augusti 2023 så.

Vi tillämpar provanställning 6 månader som trygghet både för arbetstagare och arbetsgivare. 

Som barnskötare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med kollegor, skolledning och barnen i förskolan. Du arbetar aktivt för en förskola där alla inkluderas i verksamheten.

Om oss

Vi arbetar intensivt och aktivt med det goda värdskapet där varje individ i vår verksamhet bemöts med värme, respekt och glädje.

Vi använder oss av vad vi kallar 24-timmarsregeln vilket innebär att alla har ett eget ansvar att ta upp saker som gnisslar inom 24 timmar, detta för att inte frågor ska bli infekterade och växa till orimliga proportioner. 

Hos oss tror vi på att individen växer under ansvar och frihet, vi ser gärna att du tar egna initativ och stöttar dig i ditt arbete. Det innebär också att vi har förväntningar på att du tar yrket på allvar, att du aktivt arbetar på och finslipar din roll som förebild, som mentor, som pedagog och vägledare för våra förskolebarn.

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har barnskötarutbildning,
• bidrar till ett positivt arbetsklimat genom ett gott värdskap i förhållande till barn, kollegor och vårdnadshavare,
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för förskolebarnen begripligt och meningsfullt lärande,
• använder digitala verktyg i barnens lärande, och
• ser hela barnens situation i din roll som pedagog och samverkar med kollegor

Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och barnens arbete på ett effektivt sätt och skapar ett demokratiskt klimat där alla barnen kommer till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som barnskötare, men även nyexaminerade är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Vik. barnskötare - Ekorren

Ansök    Apr 27    Tp Förskolor AB    Barnskötare
Ekorrens förskola i Täby, som är en del av TP förskolor AB, söker en utbildad, positiv och engagerad barnskötare. Tjänsten är visstid på 35 timmar/vecka under höstterminen 2023 och placeringen kommer att vara på en avdelning för de yngsta barnen. Förskolan ligger centralt i Täby nära Ensta friluftsområde. Ekorren har en fantastisk gård som ger många möjligheter till lek, rörelse och undervisning. Ekorrens förskola har ca 115 barn fördelade på sex åldersind... Visa mer
Ekorrens förskola i Täby, som är en del av TP förskolor AB, söker en utbildad, positiv och engagerad barnskötare. Tjänsten är visstid på 35 timmar/vecka under höstterminen 2023 och placeringen kommer att vara på en avdelning för de yngsta barnen. Förskolan ligger centralt i Täby nära Ensta friluftsområde. Ekorren har en fantastisk gård som ger många möjligheter till lek, rörelse och undervisning.
Ekorrens förskola har ca 115 barn fördelade på sex åldersindelade avdelningar. På förskolan använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande samt den undervisning vi erbjuder. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få samt ge information om sitt barn.
Vi söker dig som har tydligt barnfokus och att det också återspeglas i ditt förhållningssätt. Vi vill ha dig som bemöter barn, kollegor och vårdnadshavare med respekt, förståelse och flexibilitet. Du ska vilja dela med dig av din egen kompetens och vara beredd att lära av andra.
För oss är det viktigt att du är en positiv förebild för dig själv och andra genom att ta och ge feedback utifrån ett relationistiskt synsätt som är en del i TPs koncept. Vi vill ha en person som gillar att ha kul med oss på Ekorrens förskola!
TP Förskolor AB består av 20 förskolor i Täby, 3 förskolor i Vallentuna, 2 förskolor i Sollentuna, 1 förskola i Rimbo, 2 förskolor i Österåker och 2 förskolor i Stockholms stad.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Läs mer om Ekorrens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande. Visa mindre

Pigga och glada timvikarier till våra förskolor i Åkersberga!

Ansök    Apr 20    Täby Förskola AB    Barnskötare
Vi behöver ett antal timvikarier till våra förskolor i Täby och Åkersberga. Du är den som hoppar in i verksamheten när någon av våra pedagoger är sjuka mm. Det kan vara allt från att jobba en dag till att jobba en vecka eller en månad. Vi sätter upp dig på en lista och ringer dig när det finns ett behov. Är du student och behöver jobba lite då och då? Då är detta perfekt för dig. Är du pigg och glad och tycker om att jobba med barn? Då är detta också perfe... Visa mer
Vi behöver ett antal timvikarier till våra förskolor i Täby och Åkersberga.
Du är den som hoppar in i verksamheten när någon av våra pedagoger är sjuka mm. Det kan vara allt från att jobba en dag till att jobba en vecka eller en månad.
Vi sätter upp dig på en lista och ringer dig när det finns ett behov.
Är du student och behöver jobba lite då och då? Då är detta perfekt för dig.
Är du pigg och glad och tycker om att jobba med barn? Då är detta också perfekt för dig.
Vad behöver du? Jo, du behöver ett polisutdrag för att kunna vara vikarie hos oss. Bra om du skaffar det!
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Reggio Emilia inspirerad BARNSKÖTARE med uppdragsfokus och driv!

Ansök    Apr 20    Täby Förskola AB    Barnskötare
Vi söker en barnskötare till vår fantastiska förskola Giggen i Täby. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus och som har arbetat Reggio Emilia inspirerat i några år. Tjänsten är som barnskötare. Vi vill att du ska ha arbetat projektinriktat och ha en vana att dokumentera barnens lärprocesser. VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor - Hållbar Utveckling. Vi arbetar projektinriktat i mindre gru... Visa mer
Vi söker en barnskötare till vår fantastiska förskola Giggen i Täby. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus och som har arbetat Reggio Emilia inspirerat i några år. Tjänsten är som barnskötare. Vi vill att du ska ha arbetat projektinriktat och ha en vana att dokumentera barnens lärprocesser.
VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor - Hållbar Utveckling. Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar utifrån barnens intresse.
Vi har ett genuint uppdragsfokus där vi vuxna organiserar oss för att barnen ska få det de har rätt till utifrån läroplanen. Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget , Vi har en tydlig systematik i vårt kvalitetsarbete.
Blev du nyfiken och känner att det är just dig vi söker?
Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Barnskötare till Hägerneholms fritidshem

Ansök    Apr 25    Täby kommun    Barnskötare
Vill du vara med och göra skillnad?  Hägerneholms Rektorsområde består av två skolor med fritids och två förskolor. Byleskolan är en F-6 skola med cirka 520 elever och Hägerneholmsskolan F-8 (blivande F-9) cirka 520 elever. I rektorsområdet ingår Hägerneholms Förskola och Trädgårdstadens Förskola med sammanlagt cirka 170 elever. Hägerneholmsskolan byggdes 2019. Rektorsområdets tre mål för läsåret är: • Implementering/användning av läroplanerna samt b... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? 

Hägerneholms Rektorsområde består av två skolor med fritids och två förskolor.

Byleskolan är en F-6 skola med cirka 520 elever och Hägerneholmsskolan F-8 (blivande F-9) cirka 520 elever. I rektorsområdet ingår Hägerneholms Förskola och Trädgårdstadens Förskola med sammanlagt cirka 170 elever. Hägerneholmsskolan byggdes 2019.

Rektorsområdets tre mål för läsåret är:


• Implementering/användning av läroplanerna samt bedömarkompetens (Lgr22 och Lpfö18)
• Ökad trivsel och studiero
• Digitalisering

Skolledningen består av rektor och tre biträdande rektorer.

Vi har höga rimliga förväntningar på varandra och våra elever. Genom samarbete och samverkan når vi tillsammans våra högt ställda mål. 

Vi söker nu en erfaren barnskötare för Hägerneholmsskolan FSK- åk 6. Ditt uppdrag är att stödja elever för att främja både lärande och relationer. Din arbetsdag planeras utifrån elevers lektioner och raster. Vi förutsätter att du har erfarenhet och kompetens att självständigt utföra ditt arbete. Du har stöd av ett elevhälsoteam, biträdande rektor och arbetslag. Efter skoltiden är du en del av Hägerneholms fritidshem och den verksamheten. 

Vem är du?

Vi vill att du som söker tjänsten:


• har barnskötarutbildningen
• är väl förtrogen med rådande styrdokument och besitter förmågan att omsätta dessa på ett sätt som gynnar varje elevs möjlighet till utveckling och lärande,
• är trygg i ditt eget ansvar som barnskötare, och
• besitter digital kompetens gällande dokumentation och kommunikation.

Som person är du lösningsinriktad och strukturerad i praktiska frågor, du ser lösningar och möjligheter där andra ser problem. Du kommunicerar rakt, ärligt och direkt utan att göra avkall på det goda värdskapet. Din undervisning präglas av värme, glädje och entusiasm vilket ger dig förmågan att fånga och inspirera eleverna till utveckling och lärande. Du känner ett ansvar för hela enheten tillsammans med dina kollegor och har inga problem att stötta andra klasser/ avdelningar vid behov.

Vi värdesätter förmågan till att fatta egna beslut och kontakt med olika vårdnadshavare är en naturlig del av vårt arbete.


Vi ser gärna att du har arbetat som barnskötare i några år men även nyexaminerade barnskötare är varmt välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen in med din ansökan. 

 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Barnskötare - Sjökadetten

Ansök    Apr 18    Tp Förskolor AB    Barnskötare
TP Förskolor AB består av 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker en barnskötare till Sjökadettens förskola, med tillträde i augusti 2023. Sjökadettens förskola är en mindre förskola med ca 40 barn fördelade på två avdelningar. Förskolan ligger i ett lugnt villaområde i... Visa mer
TP Förskolor AB består av 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker en barnskötare till Sjökadettens förskola, med tillträde i augusti 2023. Sjökadettens förskola är en mindre förskola med ca 40 barn fördelade på två avdelningar. Förskolan ligger i ett lugnt villaområde i Näsbypark i Täby nära till tåg- och bussförbindelser samt med närhet till flera fina lekplatser, grönområden, skog och sjö.
Tjänsten är ett vikariat på heltid (100 %) men med chans till en fast anställning.
Läs mer om Sjökadettens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
Barnskötarutbildning (krav)
Tydligt barnfokus
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
Tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär (goda kunskaper om Lpfö 98)
God samarbetsförmåga
Kunna utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
Kunna använda sig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet

För oss inom TP är det viktigt att du:
är positiv, flexibel och ansvarsfull
är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
har ett bra förhållningssätt till både barn, vårdnadshavare och kollegor
är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsamman i ett arbetslag.

Vi erbjuder:
reflektionstid i arbetslag varje vecka
internutbildning
friskvårdsbidrag
arbetskläder
fria pedagogiska måltider
handledning/tillgång till specialpedagog
tydlig roll- och ansvarsfördelning

Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande. Visa mindre