Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Täby

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Bussförare Täby

Om tjänsten Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna. Vi söker både tillsvidareanställda och behovsanställda. Arbetsuppgifter - Framföra bussen i linjetrafik - Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler. - Framföra fordonet enligt trafiklagen - Hälsa och välkomna passagerare om... Visa mer
Om tjänsten
Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna.

Vi söker både tillsvidareanställda och behovsanställda.

Arbetsuppgifter

- Framföra bussen i linjetrafik

- Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler.

- Framföra fordonet enligt trafiklagen

- Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen

- Rapportera in störningar och avvikelser till trafikledningen

- Hålla bussen hel och ren genom att rapportera fordonsfel och skador

Kvalifikationer

- Har ett giltigt D-körkort

- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis

- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

- Behärskar svenska i tal och skrift

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga. Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer. Du har kunden i fokus och vill leverera hög kvalité.

Vad vi erbjuder

Hos oss välkomnas du av professionella kollegor i en omtänksam och varm arbetsmiljö. Vi satsar på löpande kompetensutveckling, erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtalad tjänstepension och mycket mer.

Omfattning: Heltid/deltid/behov
Placeringsort: Täby
Anställningsform: 6 månaders provanställning, tillsvidareanställning, Behovsanställning
Startdatum: Omgående eller enligt datum
Lön: enligt BBA

Du är viktig för oss och därför erbjuder vi dig:

- Ett så bra schema som möjligt, utifrån den trafik vi kör.

- Utbildning och vidareutveckling

- Årligt friskvårdsbidrag på 3000kr

- Förmån hos 24seven årskort rabatterat med 1000kr

- Förmånlig sjukvårdsförsäkring

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare:
förnamn efternamn
[email protected] (mailto:[email protected])observera! vi kan inte behandla ansökningar som inkommer via mail)

Om oss:

Transdev Sverige har cirka 6 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Bussförare sökes till Arriva i Norrort

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för ... Visa mer
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.
Arrivas verksamhet i Norrort söker nu Bussförare för perioden maj - juni 2022. 

Om jobbet

Som bussförare på Arriva är din huvudsakliga arbetsuppgift att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan. Du har ett viktigt uppdrag, och är en del av samhällsnyttan, då det är ditt ansvar att våra resenärer kommer fram tryggt till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter.

 I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Ge ett trevligt och positivt bemötande till våra kunder
• Framföra bussen enligt Arrivas säkerhetsföreskrifter
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övrig intern personal
• Hålla sig uppdaterad gällande såväl interna regler som riktlinjer och aktuella lagkrav

Vi söker nu bussförare till vårt trafikområde i Norrort, vilket framförallt omfattar orterna Täby, Vallentuna, Åkersberga och Vaxholm. Arbetstiderna är varierande och delade pass är vanligt förekommande då det körs mest turer i rusningstrafik. Samtliga anställningar är tidsbegränsade.

Din utveckling är viktig för oss

Som ny förare på Arriva kommer du få utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor samt en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal och tillämpar kollektivavtalade löner. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

 

Din bakgrund

Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du trivs med att ge service och tar ansvar för ditt arbete. Du vill skapa värde för såväl resenärer som Arriva genom att bidra till en nöjd kund hela resan. Problem som dyker upp är du delaktig i att lösa, du lyssnar och kommunicerar på ett lämpligt sätt samt visar omtanke om dina kollegor. Ovan beteenden går i linje med Arrivas värderingar och vi vill att du ska känna stolthet över att jobba tillsammans med oss!

 

Krav för tjänsten


• Giltigt svenskt busskörkort (D)
• Genomförd YKB utbildning
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift
• Godkänd hälsoundersökning utifrån trafikmedicinska krav


Erfarenhet från att köra buss samt tidigare arbeten där kommunikation och service har varit en betydande del är mycket meriterande men inget krav.  

 

Övrigt

Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en intervju, testkörning, hälsoundersökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning.

 

Ansökningsprocess

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är dock den 25 februari. Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan.  Vi kan tyvärr inte besvara ansökningar per mail.

På Arriva värdesätter vi mångfald och strävar efter en jämn ålders och könsfördelning. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Visa mindre

Bussförare till Täby

Om tjänsten Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna. Vi söker både tillsvidareanställda och behovsanställda. Arbetsuppgifter Framföra bussen i linjetrafik Ge våra resenärer en enkel, trygg och trevlig resa Framföra fordonet enligt lagen Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen Rapportera in trafikstörni... Visa mer
Om tjänsten
Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna.
Vi söker både tillsvidareanställda och behovsanställda.
Arbetsuppgifter
Framföra bussen i linjetrafik
Ge våra resenärer en enkel, trygg och trevlig resa
Framföra fordonet enligt lagen
Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen
Rapportera in trafikstörningar och avvikelser till trafikledningen
Rapportera fordonsfel och skador på bussen

Kvalifikationer
Har ett giltigt D-körkort
Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
Behärskar svenska i tal och skrift

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga! Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer.
Vad vi erbjuder
Hos oss välkomnas du av professionella kollegor i en omtänksam och varm arbetsmiljö. Vi satsar på löpande kompetensutveckling, erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtalad tjänstepension och mycket mer.
Omfattning: Heltid/deltid/behovPlaceringsort: TäbyAnställningsform: 6 månaders provanställning, tillsvidareanställningStartdatum: Omgående el datumLön: enligt BBA
Du är viktig för oss och därför erbjuder vi dig:
Ett så bra schema som möjligt, utifrån den trafik vi kör.
Utbildning och vidareutveckling
Årligt friskvårdsbidrag på 3000kr
Förmån hos 24seven årskort rabatterat med 1000kr
Förmånlig sjukvårdsförsäkringVi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån – eller vart du är på väg!Om rekryteringsprocessenLåter detta som ditt nya jobb? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag!Sista ansökningsdag är den 2024-05-31Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare: Vilson [email protected]
(observera! vi kan inte behandla ansökningar som inkommer via mail)
Om oss:
Transdev Sverige har cirka 6 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Arriva Norrort söker tim / visstidsanställda bussförare till sommaren

I Sverige hjälper  Arriva cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet.  Som Arrivas bussförare möter du våra kunder ombord på någon av företagets bussar. Kollektivtr... Visa mer
I Sverige hjälper  Arriva cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. 

Som Arrivas bussförare möter du våra kunder ombord på någon av företagets bussar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.

Din bakgrund

Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor.  Är du även noggrann, och punktlig så kommer du att trivas bra i denna roll.

Du har giltigt busskörkort (D) och YKB samt gärna erfarenhet från att köra buss. Tidigare arbeten där kommunikation och service har varit en betydande del är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket  i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2019-04-30. Har du frågor om tjänsten kontakta [email protected] eller [email protected].

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare.

Övrigt

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få tester skickade till din e-mail. Vi tillämpar tester i samband med rekryteringen som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar och tester kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning.

Välkommen med din ansökan!


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

Arriva söker bussförare till Ersättningstrafiken för Roslagsbanan 2020

Arriva söker nu Bussförare för ersättningstrafiken till Roslagsbanan under perioden Mars till November 2020. Som Arrivas bussförare möter du våra kunder ombord på någon av företagets bussar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att... Visa mer
Arriva söker nu Bussförare för ersättningstrafiken till Roslagsbanan under perioden Mars till November 2020.

Som Arrivas bussförare möter du våra kunder ombord på någon av företagets bussar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.

Din bakgrund

Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor.  Är du även noggrann, och punktlig så kommer du att trivas bra i denna roll.

Du har giltigt busskörkort (D) och YKB samt gärna erfarenhet från att köra buss. Tidigare arbeten där kommunikation och service har varit en betydande del är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket  i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor samt en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kontakta [email protected].

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare.

Du söker tjänsten via länken nedan

Övrigt

Första steget efter att du skickat in din ansökan är att ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en ett första test.

Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en intervju, testkörning, hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre