Lediga jobb som Bygg och anläggning i Täby

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Badrumsbyggare

Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder. Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb. Du kommer ensam och i team att arbeta från start till färdigställande av badrum. Arbetet inkluderar allt ifrån rivning, snickeri, en... Visa mer
Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder.
Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb.
Du kommer ensam och i team att arbeta från start till färdigställande av badrum. Arbetet inkluderar allt ifrån rivning, snickeri, enklare vvs-arbete, uppbyggnad, förberedelse av EL, plattsättning m.m.
Du kommer att få en fullt utrustad arbetsbil med allt för att ditt arbete ska gå så smidigt som möjligt. Vi erbjuder marknadsmässig fast månadslön, telefon, arbetskläder, 5 veckor semester, trevliga kollegor m.m.
Vi kommer att ge dig löpande utbildning på hur vi arbetar på Badrumsdax samt hålla dig uppdaterad kring de senaste branschreglerna etc.
Vi håller intervjuer löpande.
Lön enl. överenskommelse.
F-Skatt är ok.
Körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan per e-post. Visa mindre

Behörig lärare i dans, vikariat 20%

Vi söker en legitimerad danslärare.Du kommer att undervisa åk 1 och 2 på Estetiska programmet, inriktning musikal,i kurserna Dansgestaltning 1 och Dansteknik 1. Ditt huvudämne ska vara jazzdans och du ska hakunskap, erfarenhet och intresse i att arbeta med dans kopplat till karaktärsarbete, sång och att berätta en historia. Det är bra om du har fördjupad erfarenhet av musikal. Du ska också undervisa grunder i balett och alternativa träningsmetoder för dans... Visa mer
Vi söker en legitimerad danslärare.Du kommer att undervisa åk 1 och 2 på Estetiska programmet, inriktning musikal,i kurserna Dansgestaltning 1 och Dansteknik 1. Ditt huvudämne ska vara jazzdans och du ska hakunskap, erfarenhet och intresse i att arbeta med dans kopplat till karaktärsarbete, sång och att berätta en historia. Det är bra om du har fördjupad erfarenhet av musikal. Du ska också undervisa grunder i balett och alternativa träningsmetoder för dansare samt kunna leda improvisation och kompositionsarbete. Du vikarierar för vår danslärare som är tjänstledig läsåret 24/25. Visa mindre

Markarbetare / Anläggare

Ansök    Jun 4    Temply AB    Beläggningsarbetare
?Temply söker Markarbetare/Anläggare i Karlstad! Vi söker en erfaren markarbetare/anläggare på heltid med kunskap om kabelförläggning, asfaltsjustering och markarbeten. Du bör vara noggrann, självgående och ha B-körkort (C-körkort är meriterande). Vi erbjuder: Konkurrenskraftig lön Trygg anställning Utvecklingsmöjligheter Start omgående Ansök genom att skicka ditt CV till [email protected] Visa mer
?Temply söker Markarbetare/Anläggare i Karlstad!
Vi söker en erfaren markarbetare/anläggare på heltid med kunskap om kabelförläggning, asfaltsjustering och markarbeten. Du bör vara noggrann, självgående och ha B-körkort (C-körkort är meriterande).
Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön
Trygg anställning
Utvecklingsmöjligheter
Start omgående

Ansök genom att skicka ditt CV till [email protected] Visa mindre

Gruppledare förvaltning till park- & stadsmiljöenheten i Täby

Ansök    Maj 30    Täby kommun    Arbetsledare, anläggning
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby kommun står inför ett expansivt skede i sin utveckling och det övergripande målet att utveckla kommunen till att bli en stark del av Stockholmsregionen. Vi söker en gruppledare förvaltning som vill vara en del av förvaltningen och utvecklingen av Täby kommuns offentliga rum, parker och grönområden. Som gruppledare förvaltning tillhör du teknik... Visa mer
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby kommun står inför ett expansivt skede i sin utveckling och det övergripande målet att utveckla kommunen till att bli en stark del av Stockholmsregionen. Vi söker en gruppledare förvaltning som vill vara en del av förvaltningen och utvecklingen av Täby kommuns offentliga rum, parker och grönområden. Som gruppledare förvaltning tillhör du teknik- och stadsmiljöavdelningen som är en av Samhällsutvecklingskontoret tre avdelningar. På park- och stadsmiljöenheten arbetar idag 19 medarbetare med hög kompetens och varierade inriktningar.

 

Om jobbet

Som gruppledare förvaltning på Täby kommun är dina främsta arbetsuppgifter att leda och fördela arbete inom offentlig förvaltning. Enheten förvaltar tre driftavtal inom barmarksrenhållning, parkskötsel, vinterväghållning, belysning samt natur- och skogsvård. På park- och stadsmiljöenheten är du en del av en grupp bestående av fem driftingenjörer, en koordinator, en jägmästare, en naturvårdshandläggare och en el- och belysningsingenjör med stor kompetens avseende förvaltning av den offentliga miljön - tillsammans är vi ett team med bred erfarenhet och kunskap. Enheten i övrigt arbetar med utveckling av befintliga utemiljöer, såsom parker, torg, lek- och aktivitetsytor, såväl som med utveckling av nya stadsmiljöer och offentliga rum. Enheten ansvarar även för grönstrukturplanering på lokal och regional nivå, tar fram blomsterprogram och arbetar med ljussättning.

Arbetsuppgifterna är varierade och förutom fokus på att fördela och leda det dagliga arbetet inom förvaltning offentlig miljö deltar du i den dagliga verksamheten för driftentreprenaderna gata och park. Utöver förvaltning ansvarar du för att underhålls- och reinvesteringsbehov följs upp och planeras samt att service och bemötande gentemot invånare, företag, föreningar och andra intressenter håller en hög nivå. Du har ett nära samarbete med enhetens andra gruppledare för utveckling offentlig miljö och ansvarig chef. Arbetet sker i samverkan med andra kompetenser på kontoret inom till exempel miljö, VA, plan, mark- och exploatering och trafik såväl som samarbete med andra verksamhetsområden såsom kultur- och fritid och fastighet.

 

Vem är du?

Du har arbetslivserfarenhet av att ha haft en arbetsledande roll, exempelvis arbetsledare eller gruppledare. Du är lyhörd, bra på att samarbeta, har ett stort intresse för arbetsledning och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du gillar verksamhetsutvecklande arbete och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och har lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt. Du har erfarenhet av att ha arbetat med förvaltning av gata och park, ekonomiuppföljning samt budget- och prognosarbete.

 

Kvalifikationer:


• Arbetslivserfarenhet av att ha haft en arbetsledande roll, exempelvis arbetsledare eller gruppledare
• Minst en treårig erfarenhet från den kommunala och/eller privata sektorn med kunskap och erfarenhet om förvaltning av offentlig miljö (gator, torg, parker och natur)
• Erfarenhet av budgetansvar
• Har förmåga till helhetsperspektiv
• Självständig, trygg och ansvarstagande
• Du innehar B-körkort
• Meriterande med kunskap om entreprenadjuridik
• Meriterande med erfarenhet av politisk styrd verksamhet
• Meriterande med utbildning inom förvaltning och/eller anläggning

 

Vi erbjuder:

Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en modern, kreativ och social arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Du som medarbetare ska vara rätt rustad för ditt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildning och nätverkande. Vi har flexibel arbetstid som underlättar kombinationen arbete, fritid och familjeliv samt möjlighet att arbeta hemifrån. På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Ansökan

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Registrera din ansökan på vår hemsida via knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

 


• Sista ansökningsdag: 2024-06-13
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Tillsättning: Enligt överenskommelse

 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Samhällsutvecklingskontoret som består av tre avdelningar är en viktig aktör när Täby utvecklas. Avdelningarna arbetar parallellt under projektform vilket skapar förutsättningar att jobba varierat tillsammans med andra professioner. Med fokus på fyra nya hållbara stadsdelar med olika arkitektur ges våra medarbetare stor möjlighet att påverka med sin specialistkunskap. Vill du vara med och skapa det framtida Täby? Visa mindre

Bryggjobb i Stockholms skärgård

Ansök    Maj 21    Carstad, Michael    Träarbetare/Snickare
Vi söker snickare med körkort och båtvana sökes omgående enfördel är om kunskap finns inom betong svets målning men inget krav verksamheten utgår från Vaxholm mvh skärgårdens bryggservice Visa mer
Vi söker snickare med körkort och båtvana sökes omgående enfördel är om kunskap finns inom betong svets målning men inget krav verksamheten utgår från Vaxholm
mvh skärgårdens bryggservice Visa mindre

Snickare / Montörer för Ytterdörrsinstallationer

Ansök    Maj 28    K Win Sales AB    Träarbetare/Snickare
Montörer för Ytterdörrsinstallation – Anställning och Entreprenörsmöjligheter Hej! Är du en erfaren montör med specialisering i ytterdörrsbyten? K Win Sales AB, som driver Ytterdörrspecialisten via www.yds.nu, är på jakt efter både anställda och entreprenörer med F-skattesedel. Vi expanderar i norra och nordöstra Stockholm och vill stärka vårt team med både fasta medarbetare och flexibla F-skattare. Arbetsområde: Norra och nordöstra Stockholm. Vad vi sök... Visa mer
Montörer för Ytterdörrsinstallation – Anställning och Entreprenörsmöjligheter
Hej!
Är du en erfaren montör med specialisering i ytterdörrsbyten?
K Win Sales AB, som driver Ytterdörrspecialisten via www.yds.nu, är på jakt efter både anställda och entreprenörer med F-skattesedel.
Vi expanderar i norra och nordöstra Stockholm och vill stärka vårt team med både fasta medarbetare och flexibla F-skattare.
Arbetsområde: Norra och nordöstra Stockholm.
Vad vi söker:
Vi behöver kvalificerade montörer som uppfyller följande:
Erfarenhet av att montera ytterdörrar och deras tillhörande delar.
Förmåga att arbeta både självständigt och i team.
Grundläggande kunskaper i snickeri och byggteknik.
Inneha F-skattesedel (för entreprenörer).
Egen bil och verktyg.Arbetsuppgifter:
Som montör kommer du att:
Demontera befintliga dörrar och installera nya ytterdörrar.
Utföra både invändigt och utvändigt arbete enligt avtal med kunden.
Genomföra kvalitetskontroller och säkerställa att alla installationer möter våra höga standarder.
Hantera kundkontakter och service för att garantera kundnöjdhet.Vi erbjuder:
Anställning eller entreprenörskap baserat på ackordsprincipen. Entreprenörer fakturerar per utförd installation.
Milersättning eller framkörningsersättning för att täcka resekostnader.
Flexibla arbetstider och geografiskt varierade arbetsplatser inom norra och nordöstra Stockholm
.

Arbetsgivare: K Win Sales AB
Kontakt: Om du är intresserad, skicka din ansökan till Johan Nilsson på [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Rivningsarbetare

Vi söker drivna och händiga rivningsarbetare för att stärka vårt team i Stockholm! Om du är i god fysisk form, morgonpigg och har erfarenhet av rivningsarbete, kan du vara den vi letar efter. Arbetsuppgifter: Sedvanliga rivningsarbeten såsom bilning och rivning Användning av verktyg som bilmaskin och tigersåg Slipning av golv och flexning Grovstädning förekommer Kvalifikationer: God fysisk form, då arbetet är fysiskt krävande Behärskar svenska eller god e... Visa mer
Vi söker drivna och händiga rivningsarbetare för att stärka vårt team i Stockholm! Om du är i god fysisk form, morgonpigg och har erfarenhet av rivningsarbete, kan du vara den vi letar efter.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga rivningsarbeten såsom bilning och rivning
Användning av verktyg som bilmaskin och tigersåg
Slipning av golv och flexning
Grovstädning förekommer

Kvalifikationer:
God fysisk form, då arbetet är fysiskt krävande
Behärskar svenska eller god engelska
Ansvarsfull och initiativtagande
Tidigare erfarenhet inom rivningsbranschen är meriterande

Meriterande Utbildningar:
Heta arbeten
Mobila plattformar
Fallskyddsutbildning
Säkra lyft
Ställning upp till 9 meter

Vi ser gärna att du är social, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och löser problem naturligt. Arbetet sker dagtid måndag till fredag, 07:00 - 16:00, med en timmes lunchrast.
För rätt person kan vi erbjuda utbildningar inom ovanstående områden. Vi söker nu Stockholms bästa rivningsarbetare som vill vara med och expandera med oss.
Ansökan:
Varmt välkommen med din ansökan! Skicka ditt CV och eventuella frågor till oss så snart som möjligt då anställningar sker omgående och löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Byggpojken AB söker fler snickare

Ansök    Maj 15    Byggpojken AB    Träarbetare/Snickare
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner. Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en br... Visa mer
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.


Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en bra kontakt med varandra under arbetets gång. Byggpojken ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål.


Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.


Vi söker nu dig som trivs med att variera dina arbetsuppgifter inom vårt verksamhetsområde. Vi söker dig som delar företagets vision, är en duktig och ansvarsfull hantverkare, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att tidigare ha arbetat som snickare. Du kommer att få stort eget ansvar och det är viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Det är därför viktigt att du kan prata flytande svenska. Vi tror att du är positiv och energisk och gillar att arbeta både ensam och tillsammans med andra trevliga kollegor.


Arbete sker utomhus och inomhus, beroende på uppdrag och årstid. Vi utför renovering, nybyggnation och ombyggnationer. Våra kunder är såväl företag som privatpersoner och du kommer att vara ute hos våra kunder och arbeta. Vi arbetar i team och du kommer att ingå i ett av våra team.


Byggpojken är nu i behov av ytterligare minst två trevliga och duktiga snickare som vill vara med i vårt gäng och fortsätta att utveckla Byggpojken. Hoppas att du är en av dem!


Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Anläggningsarbetare

Är du en erfaren anläggare med kunskap inom grundläggning, rörläggning, schaktarbeten och stensättning? Då vill vi höra från dig! Arbetsuppgifter: Grundläggning Rörläggning Schaktarbeten Stensättning Kvalifikationer: Erfarenhet inom ovanstående områden God fysisk form, då arbetet kan vara fysiskt krävande Flytande svenska i tal Förmåga att snabbt anpassa dig till nya arbetsmoment God kommunikationsförmåga med kollegor och beställare Vi erbjuder: Ett vari... Visa mer
Är du en erfaren anläggare med kunskap inom grundläggning, rörläggning, schaktarbeten och stensättning? Då vill vi höra från dig!
Arbetsuppgifter:
Grundläggning
Rörläggning
Schaktarbeten
Stensättning

Kvalifikationer:
Erfarenhet inom ovanstående områden
God fysisk form, då arbetet kan vara fysiskt krävande
Flytande svenska i tal
Förmåga att snabbt anpassa dig till nya arbetsmoment
God kommunikationsförmåga med kollegor och beställare

Vi erbjuder:
Ett varierande arbete i ett dynamiskt team
Möjlighet till utbildningar för rätt person
Lön enligt kollektivavtal

Vi söker personer som är ansvarstagande, sociala och har lätt för att arbeta i grupp. Arbetet innebär mycket kundkontakt, vilket ställer krav på din förmåga att göra dig förstådd och samarbeta väl med andra.
Ansökan:
Varmt välkommen med din ansökan! Skicka ditt CV och eventuella frågor till [email protected] så snart som möjligt då anställningar sker omgående och löpande.
Tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Legitimerad lärare i Hem och konsumentkunskap, HKK. Omfattning 75%.

Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor. ... Visa mer
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Vår skola är fint belägen i ett villaområde i Täby – Skarpäng med mycket natur i närområdet. Skolan är en F-9 skola med ca 500 elever. Vi tror på varje elevs möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar- kunskapsmässigt, motoriskt, kreativt och socialt. Därigenom ger vi förutsättningar för trygghet, nyfikenhet och lust att lära. Verksamheten är väl fungerande och präglas av kompetens och positiv elevsyn.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är drivande och intresserad av att arbeta med elever i åk 6,8,9. Du ska bidra till att utveckla vår verksamhet i linje med rådande styrdokument. Din pedagogiska utgångspunkt är att du ska anpassa verksamheten efter elevernas behov och förutsättningar samt kontinuerligt utvärderar ditt arbete.

Din profil
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera och leda aktiviteter och som har goda kunskaper om läroplanen och ett kreativt tänkande. Du samarbetar med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har goda kunskaper i att genomföra anpassningar för barn i behov av särskild stöd samt är flexibel inför alla kortsiktiga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet.

Du är en ansvarstagande och tydlig lärare med ett positivt förhållningssätt och med en god kommunikativ förmåga. Du gillar även att vara delaktig i ett kontinuerligt utvecklingsarbete ihop med dina kollegor.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75%. Med start i augusti-24. För mer information vänligen kontakta rektor Conny. [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackligt ombud: Sveriges lärare: Maria Rybing och Kiana Allde

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan med ett personligt brev och CV. Visa mindre

Legitimerad slöjdlärare åk 4-9. Omfattning 100%.

Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor. ... Visa mer
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Vår skola är fint belägen i ett villaområde i Täby – Skarpäng med mycket natur i närområdet. Skolan är en F-9 skola med ca 500 elever. Vi tror på varje elevs möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar- kunskapsmässigt, motoriskt, kreativt och socialt. Därigenom ger vi förutsättningar för trygghet, nyfikenhet och lust att lära. Verksamheten är väl fungerande och präglas av kompetens och positiv elevsyn.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är drivande och intresserad av att arbeta med elever i åk 4-9. Du ska bidra till att utveckla vår verksamhet i linje med rådande styrdokument. Din pedagogiska utgångspunkt är att du ska anpassa verksamheten efter elevernas behov och förutsättningar samt kontinuerligt utvärderar ditt arbete.

Din profil
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera och leda aktiviteter och som har goda kunskaper om läroplanen och ett kreativt tänkande. Du samarbetar med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har goda kunskaper i att genomföra anpassningar för barn i behov av särskild stöd samt är flexibel inför alla kortsiktiga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet.

Du är en ansvarstagande och tydlig lärare med ett positivt förhållningssätt och med en god kommunikativ förmåga. Du gillar även att vara delaktig i ett kontinuerligt utvecklingsarbete ihop med dina kollegor.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Med start i augusti-24. För mer information vänligen kontakta rektor Conny. [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackligt ombud: Sveriges lärare: Maria Rybing och Kiana Allde

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan med ett personligt brev och CV. Visa mindre

Erfaren Arbetsledare - drift och underhåll till Solna

Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställar... Visa mer
Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll
Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställare, personal och underentreprenörer.
Krav:
Minst 2 års arbetsledarerfarenhet.
Erfarenhet av drift och underhållsprojekt i kommunala uppdrag.
APV (arbete på väg)
God datorvana och vana med Office-paketet.
B-körkort.
Flytande svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av utförande/arbetsledning av jourhavande beredskapstjänstgöring.
Kunskap om entreprenadjuridik.
Förmåga att arbeta med prognos och budget.
Logistik och tidplan.
BAS-U & BAS-P.
Kunskaper i AB, ABFF samt AB04/ABT06.

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i team. Du har en positiv attityd och ett driv att ta projekten i mål. Du vet vad god service innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Du förväntas ha förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig.
Vår kund
Vår kund är ett profilerat bolag inom vård och skötsel av utemiljön. De skapar och underhåller välskötta utemiljöer som bidrar till trivsel, trygghet och hälsa för de som bor och verkar i dem. De utför alla typer av tjänster inom vård och skötsel av utemiljön, från planering och utformning till skötsel och förvaltning. De utvecklar branschen genom att vara innovativa, kvalitetsmedvetna och hållbara i sitt arbete. Följer de senaste trenderna och forskningarna inom utemiljöområdet, de använder moderna verktyg och metoder för att optimera processer och resultat, och de tar ansvar för miljöpåverkan genom att välja miljövänliga material och metoder. Medarbetarna ses som den viktigaste resursen. De har höga krav och söker de bästa kandidaterna som har kompetens, erfarenhet och engagemang inom vård och skötsel av utemiljö för att kunna leverera hög servicenivå till kunder och samarbetspartners.
Låter detta som din roll? - Sök nu! Kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin på 073-506 6839 vid frågor. Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd hos kunden.
Ansökan sker via länken. Visa mindre

Projektingenjör

Vi söker nu efter en erfaren projektadministratör/KMA-Koordinator som vill ansluta till ett härligt gäng i Solna. Här är du verksam med projekt inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av: Ärendehantering; KC-ärenden, digitalt och per telefon(samtal från invånare). Arbeta med och uppdatera KM... Visa mer
Vi söker nu efter en erfaren projektadministratör/KMA-Koordinator som vill ansluta till ett härligt gäng i Solna. Här är du verksam med projekt inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen.
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:
Ärendehantering; KC-ärenden, digitalt och per telefon(samtal från invånare).
Arbeta med och uppdatera KMA-plan.
Kontakt med beställaren.
Stötta arbetsledarna och platschefen administrativt.
Ekonomi.
Arbete med digitala plattformar som tex SharePoint.
Sammanställa egenkontroller och redovisa rapporter.
Föra mötesprotokoll och förberedande av mötesrapporter.

Vi vill att du har erfarenhet av:
Erfarenhet från branschen - Drift & underhåll / Anläggning.
Entreprenadjuridik
Mycket god datorvana
Arbetar obehindrad i Office-paketet.
Ekonomi / Fakturering
Flytande svenska/engelska
Körkort BSom person har du en önskan om att jobba brett och du tycker om att få ha fingrarna i syltburken både här och där. Du är en vinnarskalle som löser problemen när dom kommer. Du tycker om att vara en del i ett team och bidrar till den goda stämningen som är på jobbet. Du tar stort ansvar för ditt jobb och de uppgifter du utför och du tycker mötet med andra människor är är lika givande som det administrativa uppgifterna som ligger på ditt bord.
Låter det här som du? Sök tjänsten via länken eller kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin för frågor 0735-06 68 39.
Vår kund
Vår kund är ett profilerat bolag inom vård och skötsel av utemiljön. De skapar och underhåller välskötta utemiljöer som bidrar till trivsel, trygghet och hälsa för de som bor och verkar i dem. De utför alla typer av tjänster inom vård och skötsel av utemiljön, från planering och utformning till skötsel och förvaltning. De utvecklar branschen genom att vara innovativa, kvalitetsmedvetna och hållbara i sitt arbete. Följer de senaste trenderna och forskningarna inom utemiljöområdet, de använder moderna verktyg och metoder för att optimera processer och resultat, och de tar ansvar för miljöpåverkan genom att välja miljövänliga material och metoder. Medarbetarna ses som den viktigaste resursen. De har höga krav och söker de bästa kandidaterna som har kompetens, erfarenhet och engagemang inom vård och skötsel av utemiljö för att kunna leverera hög servicenivå till kunder och samarbetspartners. Visa mindre

Vi söker yrkesarbetare/anläggare

YRKESARBETARE / ANLÄGGARE Vi är ett trevligt team som söker nya kollegor inom anläggning! Har du erfarenhet av rörläggning är det en stor merit! Du skall kunna jobba självständigt samt ha körkort B, då du behöver ta dig till och från arbetsplatserna. Arbetsplacering: Stockholm Norrort KÖRKORT B körkort fodras. Vana att framföra fordon och maskiner är en extra merit. ARBETSTID/VARAKTIGHET Heltid. LÖN Fast timlön efter överenskommelse och avtal. KOLLEKIVAVTA... Visa mer
YRKESARBETARE / ANLÄGGARE
Vi är ett trevligt team som söker nya kollegor inom anläggning!
Har du erfarenhet av rörläggning är det en stor merit!
Du skall kunna jobba självständigt samt ha körkort B, då du behöver ta dig till och från arbetsplatserna.
Arbetsplacering: Stockholm Norrort
KÖRKORT
B körkort fodras. Vana att framföra fordon och maskiner är en extra merit.
ARBETSTID/VARAKTIGHET
Heltid.
LÖN
Fast timlön efter överenskommelse och avtal.
KOLLEKIVAVTAL
Seko väg & ban.
KONTAKTPERSON
Joel Karlsson tfn: 072-225 83 28
ANSÖKAN
Intervjuer kommer att ske löpande till dess att tjänsterna är tillsatta.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till:
[email protected] Visa mindre

Badrumsbyggare

Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder. Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb. Du kommer ensam och i team att arbeta från start till färdigställande av badrum. Arbetet inkluderar allt ifrån rivning, snickeri, en... Visa mer
Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder.
Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb.
Du kommer ensam och i team att arbeta från start till färdigställande av badrum. Arbetet inkluderar allt ifrån rivning, snickeri, enklare vvs-arbete, uppbyggnad, förberedelse av EL, plattsättning m.m.
Du kommer att få en fullt utrustad arbetsbil med allt för att ditt arbete ska gå så smidigt som möjligt. Vi erbjuder marknadsmässig fast månadslön, telefon, arbetskläder, 5 veckor semester, trevliga kollegor m.m.
Vi kommer att ge dig löpande utbildning på hur vi arbetar på Badrumsdax samt hålla dig uppdaterad kring de senaste branschreglerna etc.
Vi håller intervjuer löpande.
Lön enl. överenskommelse.
F-Skatt är ok.
Körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan per e-post. Visa mindre

Kombinerad trapprenoverare och målare

OMGÅENDE ANSTÄLLNING Vi söker en person som är händig och gärna har jobbat både med sänksåg och andra verktyg samt är duktig på att måla snickerier. Du behöver inte vara en utbildad snickare eller målare. Men du måste ha viss erfarenhet av liknande arbeten. Vi kommer att lära dig de olika arbetsmomenten. Det är viktigt att du har rätt inställning och är händig. Vi söker dig som gärna har både erfarenhet av målning och även med träarbeten/snickerier av någo... Visa mer
OMGÅENDE ANSTÄLLNING
Vi söker en person som är händig och gärna har jobbat både med sänksåg och andra verktyg samt är duktig på att måla snickerier.
Du behöver inte vara en utbildad snickare eller målare. Men du måste ha viss erfarenhet av liknande arbeten. Vi kommer att lära dig de olika arbetsmomenten. Det är viktigt att du har rätt inställning och är händig.
Vi söker dig som gärna har både erfarenhet av målning och även med träarbeten/snickerier av något slag.
Arbetsuppgifter:
Målning av trappor, kapning och montering av trappsteg, montering av handledare, göra stängningar av trappor och göra knarreducering.
Du ska vara självgående, vara positiv och ge ett bra intryck mot kund. Vara noggrann men snabb, ha ett ordnat liv, ha körkort, tillgång till parkering av bil, behärska svenska så du kan kommunicera med oss och våra kunder. Det är viktigt att du ger ett bra och förtroendegivande intryck mot våra kunder och ha vilja att arbeta.
Om arbetsplatsen: Svenska Trappsteg har sätet i Täby men arbetar över hela Stockholms län, Uppsala län, Västra Götaland och Skåne län. Arbetsplatsen kommer att vara i Stockholm och Uppsala i första hand.
Företaget har funnits sedan år 2000. Vi har sysslat med trapprenovering i massiv ek i 16 år. Vi har nu även 3-stav som vi även gör trapprenovering av. Vi har utfört ca 10 000 trapprenoveringar samt målat tusentals trappor.
Referenser är önskvärt. Skicka gärna med ett foto på dig.
KÖRKORT ÄR ETT KRAV.
Se vår hemsida svenskatrappsteg.se.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Entreprenadprojekt i Täby AB söker projektledare inom fasad och fönster!

Inledning Är du en erfaren projektledare med goda kunskaper inom fasadrenoveringar? Tar du idag mycket eget ansvar för ditt arbete och vill ha ytterligare frihet med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara möjligheten för dig! Information om tjänsten Entreprenadprojekt i Täby AB som bildades år 2016 omsätter idag 130 miljoner och sysselsätter ca 13 medarbetare. Det huvudsakliga fokuset ligger på projekt inom fönster och fasad, men även projekt inom... Visa mer
Inledning
Är du en erfaren projektledare med goda kunskaper inom fasadrenoveringar? Tar du idag mycket eget ansvar för ditt arbete och vill ha ytterligare frihet med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara möjligheten för dig!
Information om tjänsten
Entreprenadprojekt i Täby AB som bildades år 2016 omsätter idag 130 miljoner och sysselsätter ca 13 medarbetare. Det huvudsakliga fokuset ligger på projekt inom fönster och fasad, men även projekt inom tak och sanering finns idag i produktportföljen.
Dina framtida kollegor innehar många års erfarenhet och bred kompetens inom sina områden och trivs i en liten men flexibel organisation med korta beslutsvägar. Huvudkontoret är beläget i Täby men projekten finns över hela Sverige. Nu vill man växa och söker en engagerad och erfaren projektledare för att leda entreprenadprojekt inom fasad och fönster i regionen ”Mellansverige”. Du som sökande kan därför med fördel vara bosatt i exempelvis Stockholm, Örebro, Västerås eller närliggande orter.
Vi erbjuder dig
Det här är en jobbmöjlighet för dig som trivs med att vara en del av en växande, dynamisk organisation där ditt bidrag kommer att vara direkt betydelsefullt. Du erbjuds ett flexibelt arbete där du planerar dina egna dagar samt startar dagen från hemmet, därifrån tar du dig ut på det aktuella projektet. Förutom detta erbjuds du tjänstebil, friskvårdsbidrag samt andra förmåner.
Arbetsuppgifter
Som projektledare för entreprenadprojekt inom fasad och fönster hos Entreprenadprojekt Täby AB kommer dina huvudsakliga ansvarsområden att omfatta ledning och samordning av projektteamet, vilket inkluderar underentreprenörer och leverantörer. Du kommer att arbeta nära teamet för att utarbeta och följa upp projektplanen, tidsscheman och budgetar för att säkerställa att projekten genomförs effektivt och inom de angivna ramarna. Resor med övernattningar förekommer i tjänsten.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Ansvara för kvalitetskontroll och säkerställa att projekten uppfyller företagets och beställares krav.
Kommunicera med beställare för att säkerställa deras önskemål samt lösa eventuella frågor eller problem.
Rapportera till ledningen om projektens framsteg, kostnader och eventuella avvikelser.

Vi söker dig som
Vi söker en självgående projektledare med bakgrund inom bygg- eller entreprenadbranschen med specifik erfarenhet inom fasadprojekt. För att lyckas i rollen behöver du ha en gedigen erfarenhet av projektledning inom fasad, med en djup förståelse för de krav som projekten innebär. Givetvis har du god kännedom om entreprenadjuridik och dokumentation för att säkerställa att projektet följer alla relevanta regler och standarder.

Har du en bakgrund från en utbildning som byggingenjör eller liknande är det starkt meriterande.

Som person tror vi att du är ansvarsfull och strukturerad. Du är trygg i dig själv och har en naturlig fallenhet för att kommunicera tydligt med såväl underentreprenörer, beställare och kollegor. Dessutom är du praktiskt lagd och har en teknisk förståelse för att se vad som behövs göras och har inget emot att hoppa in och göra det på egen hand.

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav för tjänsten, engelska eller annat språk är meriterande.
Övrigt

Anställningsform: Tills vidare


Omfattning: Heltid 


Placeringsort: flexibel placering, men förslagsvis Stockholm, Uppsala, Örebro, Västerås eller dylikt


Tillträde: Enligt överenskommelse


Lön: Fast månadslön

Kontaktperson för rekryteringen: Ellen Lektorp, Simplified. [email protected]

Utdrag ur belastningsregistret kommer att göras på slutkandidat. 
 
Löpande urval sker och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Duktig hantverkare

Duktig snickare för uppgifter i närheten av bostadshus. Även målning, gräsklippning och andra RUT- och ROT-tjänster kan förekomma. Visa mer
Duktig snickare för uppgifter i närheten av bostadshus. Även målning, gräsklippning och andra RUT- och ROT-tjänster kan förekomma. Visa mindre

Byggpojken AB söker fler snickare

Ansök    Mar 27    Byggpojken AB    Träarbetare/Snickare
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner. Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en br... Visa mer
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.


Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en bra kontakt med varandra under arbetets gång. Byggpojken ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål.


Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.


Vi söker nu dig som trivs med att variera dina arbetsuppgifter inom vårt verksamhetsområde. Vi söker dig som delar företagets vision, är en duktig och ansvarsfull hantverkare, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att tidigare ha arbetat som snickare. Du kommer att få stort eget ansvar och det är viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Det är därför viktigt att du kan prata flytande svenska. Vi tror att du är positiv och energisk och gillar att arbeta både ensam och tillsammans med andra trevliga kollegor.


Arbete sker utomhus och inomhus, beroende på uppdrag och årstid. Vi utför renovering, nybyggnation och ombyggnationer. Våra kunder är såväl företag som privatpersoner och du kommer att vara ute hos våra kunder och arbeta. Vi arbetar i team och du kommer att ingå i ett av våra team.


Byggpojken är nu i behov av ytterligare minst två trevliga och duktiga snickare som vill vara med i vårt gäng och fortsätta att utveckla Byggpojken. Hoppas att du är en av dem!


Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Målare till måleriföretag i norrort

Ansök    Mar 27    Kruthare AB    Målare
Kruthare AB är ett måleriföretag som har sin bas i Arninge Täby, men vi utför måleriarbeten i hela Stockholmsområdet. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag. Kruthare består av ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng med lång erfarenhet inom måleri. Företaget är en del av en koncern som har ett 20-tal anställda inom bygg, el och måleri. Kruthares vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Kruthare, att de återkommer till oss o... Visa mer
Kruthare AB är ett måleriföretag som har sin bas i Arninge Täby, men vi utför måleriarbeten i hela Stockholmsområdet. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag. Kruthare består av ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng med lång erfarenhet inom måleri. Företaget är en del av en koncern som har ett 20-tal anställda inom bygg, el och måleri.


Kruthares vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Kruthare, att de återkommer till oss och även rekommenderar oss till sina nära och kära. Om du vill veta mer om oss är du välkommen in på vår Facebooksida, vår Instagram eller vår hemsida.


Vi söker nu dig som trivs med att variera dina arbetsuppgifter inom måleri. Vi söker dig som delar företagets vision, är en duktig och ansvarsfull målare, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att tidigare ha arbetat som målare och är duktig på att tapetsera. Du kommer att få stort eget ansvar och det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Vi söker dig som verkligen gillar ditt yrke, är alert och ödmjuk.


Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare ett par skickliga målare. Du kommer att arbeta ute hos våra kunder och ha mycket kundkontakt. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner. Arbetet sker utomhus och inomhus beroende på väder och årstid.


Vi hoppas att du vill vara med och utveckla Kruthare!


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kombinerad målare och trapprenoverare

Ansök    Apr 8    Öhman Kompetens AB    Målare
OMGÅENDE ANSTÄLLNING Vi söker en person som är duktig på både målning och träarbeten i kombination. Du ska gärna ha jobbat både med sänksåg och andra verktyg samt är duktig på att måla snickerier. Du behöver inte vara en utbildad snickare eller målare. Men du måste ha viss erfarenhet av liknande arbeten. Vi kommer att lära dig de olika arbetsmomenten. Det är viktigt att du har rätt inställning och är händig. Arbetsuppgifter: Målning av trappor, kapning och... Visa mer
OMGÅENDE ANSTÄLLNING
Vi söker en person som är duktig på både målning och träarbeten i kombination. Du ska gärna ha jobbat både med sänksåg och andra verktyg samt är duktig på att måla snickerier.
Du behöver inte vara en utbildad snickare eller målare. Men du måste ha viss erfarenhet av liknande arbeten. Vi kommer att lära dig de olika arbetsmomenten. Det är viktigt att du har rätt inställning och är händig.
Arbetsuppgifter:
Målning av trappor, kapning och montering av trappsteg, montering av handledare, göra stängningar av trappor och göra knarreducering.
Du ska vara självgående, vara positiv och ge ett bra intryck mot kund. Vara noggrann men snabb, ha ett ordnat liv, ha körkort, tillgång till parkering av bil, behärska svenska så du kan kommunicera med oss och våra kunder. Det är viktigt att du ger ett bra och förtroendegivande intryck mot våra kunder och ha vilja att arbeta.
Om arbetsplatsen: Svenska Trappsteg har sätet i Täby men arbetar över hela Stockholms län, Uppsala län, Västra Götaland och Skåne län. Arbetsplatsen kommer att vara i Stockholm och Uppsala i första hand.
Företaget har funnits sedan år 2000. Vi har sysslat med trapprenovering i massiv ek i 16 år. Vi har nu även 3-stav som vi även gör trapprenovering av. Vi har utfört ca 10 000 trapprenoveringar samt målat tusentals trappor.
Referenser är önskvärt. Skicka gärna med ett foto på dig.
KÖRKORT ÄR ETT KRAV.
Se vår hemsida svenskatrappsteg.se.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kombinerad målare och trapprenoverare

Ansök    Mar 2    Öhman Kompetens AB    Målare
OMGÅENDE ANSTÄLLNING Vi söker en person som är duktig på både målning och träarbeten i kombination. Du ska gärna ha jobbat både med sänksåg och andra verktyg samt är duktig på att måla snickerier. Du behöver inte vara en utbildad snickare eller målare. Men du måste ha viss erfarenhet av liknande arbeten. Vi kommer att lära dig de olika arbetsmomenten. Det är viktigt att du har rätt inställning och är händig. Arbetsuppgifter: Målning av trappor, kapning och... Visa mer
OMGÅENDE ANSTÄLLNING
Vi söker en person som är duktig på både målning och träarbeten i kombination. Du ska gärna ha jobbat både med sänksåg och andra verktyg samt är duktig på att måla snickerier.
Du behöver inte vara en utbildad snickare eller målare. Men du måste ha viss erfarenhet av liknande arbeten. Vi kommer att lära dig de olika arbetsmomenten. Det är viktigt att du har rätt inställning och är händig.
Arbetsuppgifter:
Målning av trappor, kapning och montering av trappsteg, montering av handledare, göra stängningar av trappor och göra knarreducering.
Du ska vara självgående, vara positiv och ge ett bra intryck mot kund. Vara noggrann men snabb, ha ett ordnat liv, ha körkort, tillgång till parkering av bil, behärska svenska så du kan kommunicera med oss och våra kunder. Det är viktigt att du ger ett bra och förtroendegivande intryck mot våra kunder och ha vilja att arbeta.
Om arbetsplatsen: Svenska Trappsteg har sätet i Täby men arbetar över hela Stockholms län, Uppsala län, Västra Götaland och Skåne län. Arbetsplatsen kommer att vara i Stockholm och Uppsala i första hand.
Företaget har funnits sedan år 2000. Vi har sysslat med trapprenovering i massiv ek i 16 år. Vi har nu även 3-stav som vi även gör trapprenovering av. Vi har utfört ca 10 000 trapprenoveringar samt målat tusentals trappor.
Referenser är önskvärt. Skicka gärna med ett foto på dig.
KÖRKORT ÄR ETT KRAV.
Se vår hemsida svenskatrappsteg.se.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verkstadsarbetare och stenmontör

Ansök    Feb 28    Chrisyll AB    Stenmontör
Vi söker en medarbetare till vår stenverkstad där vi producerar bänkskivor i sten och andra material. Arbetet i vår moderna verkstad innefattar programmering av CNC-maskiner som du kommer få utbildning inom av våra medarbetare. Det innefattar även manuellt arbete då alla skivor är unika och en del görs för hand. Utöver verkstadsarbete innefattar även arbetet montering av stenskivor. Det är ett fysiskt arbete som kräver att du är arbetssam och noggrann. Du ... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vår stenverkstad där vi producerar bänkskivor i sten och andra material. Arbetet i vår moderna verkstad innefattar programmering av CNC-maskiner som du kommer få utbildning inom av våra medarbetare. Det innefattar även manuellt arbete då alla skivor är unika och en del görs för hand. Utöver verkstadsarbete innefattar även arbetet montering av stenskivor. Det är ett fysiskt arbete som kräver att du är arbetssam och noggrann.
Du som söker ska ha viljan att ta egna initiativ, vara strukturerad, noggrann och tycka om att jobba i ett högt tempo. Alla stenskivor och kök är unika vilket gör att jobbet aldrig ser sig likt ut från en dag till en annan. Vi söker därför en person som är flexibel, gillar att ta eget ansvar och drivs av en vilja att förbättra sig själv och verksamheten.
Det ska vara roligt att gå till jobbet och vår arbetsplats är ett ställe där man ska trivas. Om det är någonting du eftersträvar på din arbetsplats tycker vi att du ska söka till oss! Visa mindre

Kombinerad trapprenoverare och målare

OMGÅENDE ANSTÄLLNING Vi söker en person som är händig och gärna har jobbat både med sänksåg och andra verktyg samt är duktig på att måla snickerier. Du behöver inte vara en utbildad snickare eller målare. Men du måste ha viss erfarenhet av liknande arbeten. Vi kommer att lära dig de olika arbetsmomenten. Det är viktigt att du har rätt inställning och är händig. Vi söker dig som gärna har både erfarenhet av målning och även med träarbeten/snickerier av någo... Visa mer
OMGÅENDE ANSTÄLLNING
Vi söker en person som är händig och gärna har jobbat både med sänksåg och andra verktyg samt är duktig på att måla snickerier.
Du behöver inte vara en utbildad snickare eller målare. Men du måste ha viss erfarenhet av liknande arbeten. Vi kommer att lära dig de olika arbetsmomenten. Det är viktigt att du har rätt inställning och är händig.
Vi söker dig som gärna har både erfarenhet av målning och även med träarbeten/snickerier av något slag.
Arbetsuppgifter:
Målning av trappor, kapning och montering av trappsteg, montering av handledare, göra stängningar av trappor och göra knarreducering.
Du ska vara självgående, vara positiv och ge ett bra intryck mot kund. Vara noggrann men snabb, ha ett ordnat liv, ha körkort, tillgång till parkering av bil, behärska svenska så du kan kommunicera med oss och våra kunder. Det är viktigt att du ger ett bra och förtroendegivande intryck mot våra kunder och ha vilja att arbeta.
Om arbetsplatsen: Svenska Trappsteg har sätet i Täby men arbetar över hela Stockholms län, Uppsala län, Västra Götaland och Skåne län. Arbetsplatsen kommer att vara i Stockholm och Uppsala i första hand.
Företaget har funnits sedan år 2000. Vi har sysslat med trapprenovering i massiv ek i 16 år. Vi har nu även 3-stav som vi även gör trapprenovering av. Vi har utfört ca 10 000 trapprenoveringar samt målat tusentals trappor.
Referenser är önskvärt. Skicka gärna med ett foto på dig.
KÖRKORT ÄR ETT KRAV.
Se vår hemsida svenskatrappsteg.se.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare utan yrkesbevis

Wentli Bygg AB söker efter självgående snickare utan yrkesbevis för arbete i Stockholm. Vi jobbar med byggnation av nya gipsväggar och annat snickeriarbete. Visa mer
Wentli Bygg AB söker efter självgående snickare utan yrkesbevis för arbete i Stockholm. Vi jobbar med byggnation av nya gipsväggar och annat snickeriarbete. Visa mindre

Naturstensmurare

Ansök    Feb 5    Asplunds Industri Produkter AB    Murare
Vi söker en glad medarbetare för murning av naturstensmurar. Du ska ha kunskap i stenformning och kunna anpassa stenar i muren på ett naturtroget sätt. Arbetet genomförs i Stockholm med omnejd. Du som söker ska ha minst 4 års dokumenterad erfarenhet av markarbete med referenser. Krav är att du behärskar språk från forna Jugoslavien. Visa mer
Vi söker en glad medarbetare för murning av naturstensmurar. Du ska ha kunskap i stenformning och kunna anpassa stenar i muren på ett naturtroget sätt. Arbetet genomförs i Stockholm med omnejd.
Du som söker ska ha minst 4 års dokumenterad erfarenhet av markarbete med referenser.
Krav är att du behärskar språk från forna Jugoslavien. Visa mindre

VA-utredare

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och forma framtidens VA-planering och bidra till en hållbar vattenförsörjning? Täby kommun söker nu en VA-strateg till VA-enheten. Som VA-strateg har du en central verksamhetsstödjande roll för samtliga delar inom VA-området. Du har ett särskilt fokus på långsiktig strategisk planering med uppgift att se helheten och ha blicken på 2050 för att se hur vi bäst tar oss dit. Du arbetar med att sammanställa politiska önskemål ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och forma framtidens VA-planering och bidra till en hållbar vattenförsörjning? Täby kommun söker nu en VA-strateg till VA-enheten.
Som VA-strateg har du en central verksamhetsstödjande roll för samtliga delar inom VA-området. Du har ett särskilt fokus på långsiktig strategisk planering med uppgift att se helheten och ha blicken på 2050 för att se hur vi bäst tar oss dit.
Du arbetar med att sammanställa politiska önskemål vad gäller utbyggnadstakten, analysera dess konsekvenser på ledningsnätet samt föreslå lösningar och prioriteringsordning.
Det är en samordnande roll som inbegriper kontakter med både tjänstemän på VA-enheten och övriga planeringsfunktioner för att fastställa kriterier och hitta kreativa lösningar.
Arbetet inkluderar även VA-utredningar, kostnads- och intäktsanalyser samt VA-juridik. Därför har du nära dialog med såväl kommuninvånare som med kommunens övriga funktioner. Du svarar även för externa kontakter med myndigheter, grannkommuner och kommunala VA-bolag.
Som VA-strateg har du även möjlighet att vara projektmedlem inom stadsbyggnadsprojekt för att där bevaka och följa upp VA-frågor. Vilket innebär att utforma detaljplaner som tillgodoser VA-enhetens behov, delta vid framtagandet av exploateringsavtal, upphandla och kravställa konsulter och entreprenader för VA-anläggningens utformning, samt delta vid överlämning mellan projekt och förvaltning.
Du ingår i projekteringsgruppen som består av både administrativa medarbetare och tekniska specialister. Fördjupade bakgrundskontroller kommer genomföras i samband med rekryteringen.
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. För oss är hållbarhet en naturlig del av livet. Därför prioriterar vi gröna miljöer och möten mellan människor.
Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 2024-02-29 men urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnea Holmström, [email protected]

Ansvarsområden
Som VA-strateg på Täby Kommun kommer du i huvudsak att ha följande arbetsuppgifter:
Samordningsansvarig för arbetet med kommunens hydrauliska modeller
Upprätta tjänsteutlåtanden inför politiska beslut
Föra dialog med exploatörer, grannkommuner, kommunalbolag och enskilda fastighetsägare
Bevaka och följa upp avtal inom VA-området
Samordna VA-utbyggnaden så att kommunens utbyggnadstakt tillgodoses på ett hållbart och säkert sätt i samråd med övriga på VA-enheten
Delta i stadsbyggnadsprojekt


Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Högskoleutbildning inom området eller motsvarande erfarenhet
God kännedom om VA-teknik; hydraulik, dimensionering och konstruktion av VA-ledningar
Kunskap i vattentjänstlagen
Mycket goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du också har:
Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation
Erfarenhet av utredningsarbete och/eller projektledning
Kunskap i geografiska informationssystem
Kunskap om hydraulisk modellering
B-körkort


Om företaget

Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Här växer nya stadsdelar fram, såsom Roslags-Näsby, Täby park och Arninge-Ullna. Genom bostäder, parker, stora visioner och omfattande planprocesser skapar vi levande stadsdelar med människan i centrum. För oss är hållbarhet en naturlig del av livet. Därför prioriterar vi gröna miljöer, hållbara transporter och möten mellan människor.
Täby har ett attraktivt läge med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation. Visa mindre

VA-utredare

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och forma framtidens VA-planering och bidra till en hållbar vattenförsörjning? Täby kommun söker nu en VA-strateg till VA-enheten. Som VA-strateg har du en central verksamhetsstödjande roll för samtliga delar inom VA-området. Du har ett särskilt fokus på långsiktig strategisk planering med uppgift att se helheten och ha blicken på 2050 för att se hur vi bäst tar oss dit. Du arbetar med att sammanställa politiska önskemål ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och forma framtidens VA-planering och bidra till en hållbar vattenförsörjning? Täby kommun söker nu en VA-strateg till VA-enheten.
Som VA-strateg har du en central verksamhetsstödjande roll för samtliga delar inom VA-området. Du har ett särskilt fokus på långsiktig strategisk planering med uppgift att se helheten och ha blicken på 2050 för att se hur vi bäst tar oss dit.
Du arbetar med att sammanställa politiska önskemål vad gäller utbyggnadstakten, analysera dess konsekvenser på ledningsnätet samt föreslå lösningar och prioriteringsordning.
Det är en samordnande roll som inbegriper kontakter med både tjänstemän på VA-enheten och övriga planeringsfunktioner för att fastställa kriterier och hitta kreativa lösningar.
Arbetet inkluderar även VA-utredningar, kostnads- och intäktsanalyser samt VA-juridik. Därför har du nära dialog med såväl kommuninvånare som med kommunens övriga funktioner. Du svarar även för externa kontakter med myndigheter, grannkommuner och kommunala VA-bolag.
Som VA-strateg har du även möjlighet att vara projektmedlem inom stadsbyggnadsprojekt för att där bevaka och följa upp VA-frågor. Vilket innebär att utforma detaljplaner som tillgodoser VA-enhetens behov, delta vid framtagandet av exploateringsavtal, upphandla och kravställa konsulter och entreprenader för VA-anläggningens utformning, samt delta vid överlämning mellan projekt och förvaltning.
Du ingår i projekteringsgruppen som består av både administrativa medarbetare och tekniska specialister. Fördjupade bakgrundskontroller kommer genomföras i samband med rekryteringen.
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. För oss är hållbarhet en naturlig del av livet. Därför prioriterar vi gröna miljöer och möten mellan människor.
Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 2024-02-05 men urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnea Holmström, [email protected]

Ansvarsområden
Som VA-strateg på Täby Kommun kommer du i huvudsak att ha följande arbetsuppgifter:
Samordningsansvarig för arbetet med kommunens hydrauliska modeller
Upprätta tjänsteutlåtanden inför politiska beslut
Föra dialog med exploatörer, grannkommuner, kommunalbolag och enskilda fastighetsägare
Bevaka och följa upp avtal inom VA-området
Samordna VA-utbyggnaden så att kommunens utbyggnadstakt tillgodoses på ett hållbart och säkert sätt i samråd med övriga på VA-enheten
Delta i stadsbyggnadsprojekt


Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Högskoleutbildning inom området eller motsvarande erfarenhet
God kännedom om VA-teknik; hydraulik, dimensionering och konstruktion av VA-ledningar
Kunskap i vattentjänstlagen
Mycket goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du också har:
Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation
Erfarenhet av utredningsarbete och/eller projektledning
Kunskap i geografiska informationssystem
Kunskap om hydraulisk modellering
B-körkort

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker en strateg som är resultatorienterad och stresstålig med en positiv grundinställning. Du är prestigelös och trivs bra med att arbeta i ett team som präglas av samverkan och gemenskap. Du bygger mycket goda relationer till medborgare och inom kommunorganisationen genom att prioritera kommunikation, dialog och service. Du situationsanpassar vant ditt arbetssätt och har mycket god förmåga att ta initiativ.

Om företaget

Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Här växer nya stadsdelar fram, såsom Roslags-Näsby, Täby park och Arninge-Ullna. Genom bostäder, parker, stora visioner och omfattande planprocesser skapar vi levande stadsdelar med människan i centrum. För oss är hållbarhet en naturlig del av livet. Därför prioriterar vi gröna miljöer, hållbara transporter och möten mellan människor.
Täby har ett attraktivt läge med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation. Visa mindre

VA-utredare

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och forma framtidens VA-planering och bidra till en hållbar vattenförsörjning? Täby kommun söker nu en VA-strateg till VA-enheten. Som VA-strateg har du en central verksamhetsstödjande roll för samtliga delar inom VA-området. Du har ett särskilt fokus på långsiktig strategisk planering med uppgift att se helheten och ha blicken på 2050 för att se hur vi bäst tar oss dit. Du arbetar med att sammanställa politiska önskemål ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och forma framtidens VA-planering och bidra till en hållbar vattenförsörjning? Täby kommun söker nu en VA-strateg till VA-enheten.
Som VA-strateg har du en central verksamhetsstödjande roll för samtliga delar inom VA-området. Du har ett särskilt fokus på långsiktig strategisk planering med uppgift att se helheten och ha blicken på 2050 för att se hur vi bäst tar oss dit.
Du arbetar med att sammanställa politiska önskemål vad gäller utbyggnadstakten, analysera dess konsekvenser på ledningsnätet samt föreslå lösningar och prioriteringsordning.
Det är en samordnande roll som inbegriper kontakter med både tjänstemän på VA-enheten och övriga planeringsfunktioner för att fastställa kriterier och hitta kreativa lösningar.
Arbetet inkluderar även VA-utredningar, kostnads- och intäktsanalyser samt VA-juridik. Därför har du nära dialog med såväl kommuninvånare som med kommunens övriga funktioner. Du svarar även för externa kontakter med myndigheter, grannkommuner och kommunala VA-bolag.
Som VA-strateg har du även möjlighet att vara projektmedlem inom stadsbyggnadsprojekt för att där bevaka och följa upp VA-frågor. Vilket innebär att utforma detaljplaner som tillgodoser VA-enhetens behov, delta vid framtagandet av exploateringsavtal, upphandla och kravställa konsulter och entreprenader för VA-anläggningens utformning, samt delta vid överlämning mellan projekt och förvaltning.
Du ingår i projekteringsgruppen som består av både administrativa medarbetare och tekniska specialister. Fördjupade bakgrundskontroller kommer genomföras i samband med rekryteringen.
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. För oss är hållbarhet en naturlig del av livet. Därför prioriterar vi gröna miljöer och möten mellan människor.
Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 2024-02-20 men urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnea Holmström, [email protected]

Ansvarsområden
Som VA-strateg på Täby Kommun kommer du i huvudsak att ha följande arbetsuppgifter:
Samordningsansvarig för arbetet med kommunens hydrauliska modeller
Upprätta tjänsteutlåtanden inför politiska beslut
Föra dialog med exploatörer, grannkommuner, kommunalbolag och enskilda fastighetsägare
Bevaka och följa upp avtal inom VA-området
Samordna VA-utbyggnaden så att kommunens utbyggnadstakt tillgodoses på ett hållbart och säkert sätt i samråd med övriga på VA-enheten
Delta i stadsbyggnadsprojekt


Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Högskoleutbildning inom området eller motsvarande erfarenhet
God kännedom om VA-teknik; hydraulik, dimensionering och konstruktion av VA-ledningar
Kunskap i vattentjänstlagen
Mycket goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du också har:
Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation
Erfarenhet av utredningsarbete och/eller projektledning
Kunskap i geografiska informationssystem
Kunskap om hydraulisk modellering
B-körkort

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker en strateg som är resultatorienterad och stresstålig med en positiv grundinställning. Du är prestigelös och trivs bra med att arbeta i ett team som präglas av samverkan och gemenskap. Du bygger mycket goda relationer till medborgare och inom kommunorganisationen genom att prioritera kommunikation, dialog och service. Du situationsanpassar vant ditt arbetssätt och har mycket god förmåga att ta initiativ.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Projektledare med installationskompetens

Ansök    Jan 29    Randstad AB    Civilingenjör, bygg
Arbetsbeskrivning Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer samtidigt som befintliga områden vidareutvecklas och underhålls. Därför söker vi nu en projektledare med installationskompetens. Som projektledare med installationskompetens leder du byggnadsprojekt från det tidiga planeringsskedet, genom planeringsprocessen och till genomförandeskedet med besiktning och överlämnande. Du arbetar med såväl om- och nybyggnadsprojekt som med långsiktiga un... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer samtidigt som befintliga områden vidareutvecklas och underhålls. Därför söker vi nu en projektledare med installationskompetens.
Som projektledare med installationskompetens leder du byggnadsprojekt från det tidiga planeringsskedet, genom planeringsprocessen och till genomförandeskedet med besiktning och överlämnande. Du arbetar med såväl om- och nybyggnadsprojekt som med långsiktiga underhållsprojekt. Du deltar dessutom i utvecklingen av kommunens projekteringsanvisningar för VVS, el och styrning.
Du driver dina projekt självständigt men samarbetar med övriga projektledare och kommunens verksamheter samt med entreprenörer, tekniska konsulter och andra samarbetspartner. I Täby kommuns projektmodell arbetar du parallellt tillsammans med flera andra professioner. Du har också löpande kontakter med närings- och föreningsliv, verksamhetsutövare samt med kommunens invånare. 
Fastighetsavdelningen i Täby kommun äger, utvecklar och förvaltar kommunens fastighetsbestånd på över 350 000 kvadratmeter. Till oss söker vi dig som är en strukturerad influencer. Du är skicklig på att analysera och samordna tidsplan, bemanning och budget för dina projekt. Du är lika bekväm med att leda och vägleda teknisk och annan personals arbete, som med att fungera som kontaktperson såväl internt som externt.
Vi vet att medarbetare som trivs bra också presterar bra. Därför är det viktigt för oss att sträva efter en god och stimulerande arbetsmiljö där ledarskap och medarbetarskap går hand i hand. Vi erbjuder en arbetsplats som är både effektiv och innovativ och vi värdesätter ett respektfullt bemötande, högt engagemang och att vi når våra mål.

Ansvarsområden
Planera och genomföra projekt utifrån Täby kommuns projektmodell
Ta fram underlag till politiska beslut
Vara samordnande projektledare och ansvara för att lämplig organisation tas fram för projektering och entreprenad
Avropa samt medverka vid upphandling av varor, entreprenader och tjänster
Föra kommunens talan vid besiktningar
Överlämna slutförda projekt från byggprojektorganisationen till den förvaltande organisationen
Delta i utveckling av rutiner för styrning och uppföljning inom verksamhetsområdet
Delta i utvecklingen av kommunens projekteringsanvisningar för VVS, el och styrning


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som projektledare med installationskompetens tror vi att du har:
Erfarenhet av en liknande roll
Erfarenhet av installationsprojektering, installationsledning, installationssamordning eller liknande
Kunskaper i entreprenadjuridik
Goda kunskaper i ekonomi och kostnadseffektivitet
Teknisk utbildning, såsom civilingenjör, byggnadsingenjör eller liknande
Mycket goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du också har:
Erfarenhet av offentlig verksamhet
Kunskaper i offentlig upphandling


Om företaget

Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.
Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.
I denna rekrytering samarbetar vi med våra executive search partners Joel Ingmarsson och Kristin Olofsson. För frågor om tjänsten, se kontaktuppgifter nedan.
Vi arbetar med ett evidensbaserat urval. Om du uppfyller kriterierna ovan blir första steget i processen att genomföra två tester: ett problemlösningstest (Matrigma) och ett personlighetstest (MAP). Därefter gör vi ett första urval för att gå vidare till intervju. Visa mindre

Projektledare med installationskompetens

Ansök    Dec 22    Randstad AB    Civilingenjör, bygg
Arbetsbeskrivning Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer samtidigt som befintliga områden vidareutvecklas och underhålls. Därför söker vi nu en projektledare med installationskompetens. Som projektledare leder du byggnadsprojekt från det tidiga planeringsskedet, genom planeringsprocessen och till genomförandeskedet med besiktning och överlämnande. Du arbetar med såväl om- och nybyggnadsprojekt som med långsiktiga underhållsprojekt. Du deltar ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer samtidigt som befintliga områden vidareutvecklas och underhålls. Därför söker vi nu en projektledare med installationskompetens.
Som projektledare leder du byggnadsprojekt från det tidiga planeringsskedet, genom planeringsprocessen och till genomförandeskedet med besiktning och överlämnande. Du arbetar med såväl om- och nybyggnadsprojekt som med långsiktiga underhållsprojekt. Du deltar dessutom i utvecklingen av kommunens projekteringsanvisningar för VVS, el och styrning.
Du driver dina projekt självständigt men samarbetar med övriga projektledare och kommunens verksamheter samt med entreprenörer, tekniska konsulter och andra samarbetspartner. I Täby kommuns projektmodell arbetar du parallellt tillsammans med flera andra professioner. Du har också löpande kontakter med närings- och föreningsliv, verksamhetsutövare samt med kommunens invånare.
Fastighetsavdelningen i Täby kommun äger, utvecklar och förvaltar kommunens fastighetsbestånd på över 350 000 kvadratmeter. Till oss söker vi dig som är en strukturerad influencer. Du är skicklig på att analysera och samordna tidsplan, bemanning och budget för dina projekt. Du är lika bekväm med att leda och vägleda teknisk och annan personals arbete, som med att fungera som kontaktperson såväl internt som externt.
Vi vet att medarbetare som trivs bra också presterar bra. Därför är det viktigt för oss att sträva efter en god och stimulerande arbetsmiljö där ledarskap och medarbetarskap går hand i hand. Vi erbjuder en arbetsplats som är både effektiv och innovativ och vi värdesätter ett respektfullt bemötande, högt engagemang och att vi når våra mål.

Ansvarsområden
Planera och genomföra projekt utifrån Täby kommuns projektmodell
Ta fram underlag till politiska beslut
Vara samordnande projektledare och ansvara för att lämplig organisation tas fram för projektering och entreprenad
Avropa samt medverka vid upphandling av varor, entreprenader och tjänster
Föra kommunens talan vid besiktningar
Överlämna slutförda projekt från byggprojektorganisationen till den förvaltande organisationen
Delta i utveckling av rutiner för styrning och uppföljning inom verksamhetsområdet
Delta i utvecklingen av kommunens projekteringsanvisningar för VVS, el och styrning


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som projektledare tror vi att du har:
Erfarenhet av en liknande roll
Erfarenhet av installationsledning, installationssamordning eller liknande
Kunskaper i entreprenadjuridik
Goda kunskaper i ekonomi och kostnadseffektivitet
Teknisk utbildning, såsom civilingenjör, byggnadsingenjör eller liknande
Mycket goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du också har:
Erfarenhet av offentlig verksamhet
Kunskaper i offentlig upphandling


Om företaget

Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

I denna rekrytering samarbetar vi med våra executive search partners Joel Ingmarsson och Kristin Olofsson. För frågor om tjänsten, se kontaktuppgifter nedan.

Vi arbetar med ett evidensbaserat urval. Om du uppfyller kriterierna ovan blir första steget i processen att genomföra två tester: ett problemlösningstest (Matrigma) och ett personlighetstest (MAP). Därefter gör vi ett första urval för att gå vidare till intervju. Visa mindre

VA-strateg

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och forma framtidens VA-planering och bidra till en hållbar vattenförsörjning? Täby kommun söker nu en VA-strateg till VA-enheten. Som VA-strateg har du en central verksamhetsstödjande roll för samtliga delar inom VA-området. Du har ett särskilt fokus på långsiktig strategisk planering med uppgift att se helheten och ha blicken på 2050 för att se hur vi bäst tar oss dit. Du arbetar med att sammanställa politiska önskemål ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och forma framtidens VA-planering och bidra till en hållbar vattenförsörjning? Täby kommun söker nu en VA-strateg till VA-enheten.
Som VA-strateg har du en central verksamhetsstödjande roll för samtliga delar inom VA-området. Du har ett särskilt fokus på långsiktig strategisk planering med uppgift att se helheten och ha blicken på 2050 för att se hur vi bäst tar oss dit.
Du arbetar med att sammanställa politiska önskemål vad gäller utbyggnadstakten, analysera dess konsekvenser på ledningsnätet samt föreslå lösningar och prioriteringsordning.
Det är en samordnande roll som inbegriper kontakter med både tjänstemän på VA-enheten och övriga planeringsfunktioner för att fastställa kriterier och hitta kreativa lösningar.
Arbetet inkluderar även VA-utredningar, kostnads- och intäktsanalyser samt VA-juridik. Därför har du nära dialog med såväl kommuninvånare som med kommunens övriga funktioner. Du svarar även för externa kontakter med myndigheter, grannkommuner och kommunala VA-bolag.
Som VA-strateg har du även möjlighet att vara projektmedlem inom stadsbyggnadsprojekt för att där bevaka och följa upp VA-frågor. Vilket innebär att utforma detaljplaner som tillgodoser VA-enhetens behov, delta vid framtagandet av exploateringsavtal, upphandla och kravställa konsulter och entreprenader för VA-anläggningens utformning, samt delta vid överlämning mellan projekt och förvaltning.
Du ingår i projekteringsgruppen som består av både administrativa medarbetare och tekniska specialister. Fördjupade bakgrundskontroller kommer genomföras i samband med rekryteringen.
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. För oss är hållbarhet en naturlig del av livet. Därför prioriterar vi gröna miljöer och möten mellan människor.
Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 2024-01-15 men urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Forsman, [email protected] alt 0702-438407

Ansvarsområden
Som VA-strateg på Täby Kommun kommer du i huvudsak att ha följande arbetsuppgifter:
Samordningsansvarig för arbetet med kommunens hydrauliska modeller
Upprätta tjänsteutlåtanden inför politiska beslut
Föra dialog med exploatörer, grannkommuner, kommunalbolag och enskilda fastighetsägare
Bevaka och följa upp avtal inom VA-området
Samordna VA-utbyggnaden så att kommunens utbyggnadstakt tillgodoses på ett hållbart och säkert sätt i samråd med övriga på VA-enheten
Delta i stadsbyggnadsprojekt


Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Högskoleutbildning inom området eller motsvarande erfarenhet
God kännedom om VA-teknik; hydraulik, dimensionering och konstruktion av VA-ledningar
Kunskap i vattentjänstlagen
Mycket goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du också har:
Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation
Erfarenhet av utredningsarbete och/eller projektledning
Kunskap i geografiska informationssystem
Kunskap om hydraulisk modellering
B-körkort

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker en strateg som är resultatorienterad och stresstålig med en positiv grundinställning. Du är prestigelös och trivs bra med att arbeta i ett team som präglas av samverkan och gemenskap. Du bygger mycket goda relationer till medborgare och inom kommunorganisationen genom att prioritera kommunikation, dialog och service. Du situationsanpassar vant ditt arbetssätt och har mycket god förmåga att ta initiativ.

Om företaget

Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Här växer nya stadsdelar fram, såsom Roslags-Näsby, Täby park och Arninge-Ullna. Genom bostäder, parker, stora visioner och omfattande planprocesser skapar vi levande stadsdelar med människan i centrum. För oss är hållbarhet en naturlig del av livet. Därför prioriterar vi gröna miljöer, hållbara transporter och möten mellan människor.
Täby har ett attraktivt läge med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation. Visa mindre

Projektledare

Ansök    Dec 22    Randstad AB    Civilingenjör, bygg
Arbetsbeskrivning Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer samtidigt som befintliga områden vidareutvecklas och underhålls. Därför söker vi nu en projektledare till fastighetsavdelningen. Som projektledare leder du byggnadsprojekt från det tidiga planeringsskedet, genom planeringsprocessen och till genomförandeskedet med besiktning och överlämnande. Du arbetar med såväl om- och nybyggnadsprojekt som med långsiktiga underhållsprojekt. Du driver ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer samtidigt som befintliga områden vidareutvecklas och underhålls. Därför söker vi nu en projektledare till fastighetsavdelningen.
Som projektledare leder du byggnadsprojekt från det tidiga planeringsskedet, genom planeringsprocessen och till genomförandeskedet med besiktning och överlämnande. Du arbetar med såväl om- och nybyggnadsprojekt som med långsiktiga underhållsprojekt.
Du driver dina projekt självständigt men samarbetar med övriga projektledare och kommunens verksamheter samt med entreprenörer, tekniska konsulter och andra samarbetspartner. I Täby kommuns projektmodell arbetar du parallellt tillsammans med flera andra professioner. Du har också löpande kontakter med närings- och föreningsliv, verksamhetsutövare samt med kommunens invånare.
Fastighetsavdelningen i Täby kommun äger, utvecklar och förvaltar kommunens fastighetsbestånd på över 350 000 kvadratmeter. Till oss söker vi dig som är en strukturerad influencer. Du är skicklig på att analysera och samordna tidsplan, bemanning och budget för dina projekt. Du är lika bekväm med att leda och vägleda teknisk och annan personals arbete, som med att fungera som kontaktperson såväl internt som externt.
Vi vet att medarbetare som trivs bra också presterar bra. Därför är det viktigt för oss att sträva efter en god och stimulerande arbetsmiljö där ledarskap och medarbetarskap går hand i hand. Vi erbjuder en arbetsplats som är både effektiv och innovativ och vi värdesätter ett respektfullt bemötande, högt engagemang och att vi når våra mål.

Ansvarsområden
Planera och genomföra projekt utifrån Täby kommuns projektmodell
Ta fram underlag till politiska beslut
Vara samordnande projektledare och ansvara för att lämplig organisation tas fram för projektering och entreprenad
Avropa samt medverka vid upphandling av varor, entreprenader och tjänster
Föra kommunens talan vid besiktningar
Överlämna slutförda projekt från byggprojektorganisationen till den förvaltande organisationen
Delta i utveckling av rutiner för styrning och uppföljning inom verksamhetsområdet


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som projektledare tror vi att du har:
Erfarenhet av en liknande roll
Kunskaper i entreprenadjuridik
Goda kunskaper i ekonomi och kostnadseffektivitet
Teknisk utbildning, såsom civilingenjör, byggnadsingenjör eller liknande
Mycket goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du också har:
Erfarenhet av installationsledning, installationssamordning eller liknande
Erfarenhet av offentlig verksamhet
Kunskaper i offentlig upphandling


Om företaget

Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

I denna rekrytering samarbetar vi med våra executive search partners Joel Ingmarsson och Kristin Olofsson. För frågor om tjänsten, se kontaktuppgifter nedan.

Vi arbetar med ett evidensbaserat urval. Om du uppfyller kriterierna ovan blir första steget i processen att genomföra två tester: ett problemlösningstest (Matrigma) och ett personlighetstest (MAP). Därefter gör vi ett första urval för att gå vidare till intervju. Visa mindre

Teknisk Förvaltare

Ansök    Dec 12    Randstad AB    Fastighetsingenjör
Arbetsbeskrivning Vill du vara en del av en av Sveriges bästa fastighetsförvaltning? Täby kommun söker nu en Teknisk förvaltare som har i uppdrag att effektivisera och optimera kommunens fastigheter. Som Teknisk förvaltare ser du till att fastighetsdriften håller en hög affärsmässig och energioptimerad standard. Tillsammans med annan teknisk förvaltare ansvarar du för kommunens media- och energibudget samt för nya energiinvesteringar. Du arbetar med unde... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av en av Sveriges bästa fastighetsförvaltning? Täby kommun söker nu en Teknisk förvaltare som har i uppdrag att effektivisera och optimera kommunens fastigheter.


Som Teknisk förvaltare ser du till att fastighetsdriften håller en hög affärsmässig och energioptimerad standard. Tillsammans med annan teknisk förvaltare ansvarar du för kommunens media- och energibudget samt för nya energiinvesteringar. Du arbetar med underhållsplanering och energiuppföljning samt uppföljning av den tekniska förvaltningen mot externa fastighetsägare. Som teknisk förvaltare kommer du även att ansvara för proaktiv omvärldsbevakning inom angränsande lagstiftning och myndighetskrav. Du driver utvecklingsfrågor och samordning av det tekniska arbetet inom enheten samt deltar även i arbetet med större investeringar gällande ROT, energi och nyproduktion. Du ingår i enheten för lokalförvaltning som består av både administrativa medarbetare och tekniska specialister. Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kan komma att genomföras innan anställning.
Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer samtidigt som befintliga områden vidareutvecklas och förvaltas. Tillsammans med oss är du med och skapar en hållbar kommun för framtiden. Vi söker dig som vill vara med på vår spännande resa framåt!


Välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag är 2024-01-15 men urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Forsman, [email protected] alt 0702-438407

Ansvarsområden
Som Teknisk förvaltare på Täby Kommun kommer du i huvudsak att ha följande arbetsuppgifter:
Säkerställa optimerad energiförbrukning
Effektivisera fastigheternas drift
Initiera och låta utföra underhållsåtgärder på tekniska installationer
Upphandla och ansvara för miljövänliga och kostnadseffektiva service- och driftavtal
Ansvara för kommunens media- och energibudget samt prognos
Uppföljning av teknisk förvaltning mot externa fastighetsägare
Proaktiv omvärldsbevakning inom angränsande lagstiftning och myndighetskrav
Driva utvecklingsfrågor och samordning av det tekniska arbetet inom enheten
Delta i arbetet med större investeringar gällande ROT, energi och nyproduktion


Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom området eller motsvarande erfarenhet
Erfarenhet av en liknande roll som teknisk förvaltare eller driftingenjör
God förståelse för förvaltnings- och driftsprocesser samt fastighetsekonomi
Erfarenhet av energioptimering
Kunskaper i angränsande lagstiftning
Flytande svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du också har:
Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation
Erfarenhet av LOU och upphandling
Erfarenhet av avtalsförvaltning som AFF eller motsvarande avtalsformer

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är prestigelös och trivs bra med att arbeta i ett team som präglas av samverkan och gemenskap. Du har lätt för kommunicera med andra och att lyfta blicken för att se helheten samt har en drivkraft för att slutföra uppdrag. Du har ett stort tekniskt intresse och är trygg i varierande tekniska miljöer.

Om företaget

Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Här växer nya stadsdelar fram, såsom Roslags-Näsby, Täby park och Arninge-Ullna. Genom bostäder, parker, stora visioner och omfattande planprocesser skapar vi levande stadsdelar med människan i centrum. För oss är hållbarhet en naturlig del av livet. Därför prioriterar vi gröna miljöer, hållbara transporter och möten mellan människor.

Täby har ett attraktivt läge med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation. Visa mindre

Snickare - Fönster & Dörrmontör

Ansök    Nov 19    K Win Sales AB    Träarbetare/Snickare
OBS: Läs hela texten- Vi söker F-skattare primärt! Kwin sales AB - Varumärke: www.bytafonsterab.se erbjuder privatpersoner ett tryggt och professionellt fönsterbyte. Vi tar helhetsansvar och är med kunderna från rådgivning och kontrollmätning till montage. Vi efterlämnar garantier på både fackmässigt utförda arbeten och generösa produktgarantier Vi säljer Svenskafönster ( SP-fönster & Trarydsfönster )som tillverkas i Svenskafönsters fabrik i Edsbyn. Vi sö... Visa mer
OBS: Läs hela texten- Vi söker F-skattare primärt!
Kwin sales AB - Varumärke: www.bytafonsterab.se erbjuder privatpersoner ett tryggt och professionellt fönsterbyte.
Vi tar helhetsansvar och är med kunderna från rådgivning och kontrollmätning till montage.
Vi efterlämnar garantier på både fackmässigt utförda arbeten och generösa produktgarantier
Vi säljer Svenskafönster ( SP-fönster & Trarydsfönster )som tillverkas i Svenskafönsters fabrik i Edsbyn.
Vi söker en snickare, med erfarenhet av fönster & dörr montage i privata villor - Villor, kedjehus, parhus och radhus.
Som fönstermontör sköter du rivning av gamla fönster, montering av nya och färdigställande på in- och utsida, deponi av byggavfall.
Kunskaper i alla förekommande arbetsmoment i samband med montering och demontering av fönster är meriterande.
Kwin Sales AB kommer att få en leverans om ca 100st fönster/fönsterdörrar vecka 48-49 dessa skall monteras hos ca 10st kunder i norra Stockholm.


Har du ett företag eller vill fakturera dina uppdrag?
Om du ej har ett företag men känner dig manad att åta dig uppdraget så finner du länkar som du kan fakturera via, läs mer via länk nedan:
länk: https://coolcompany.com/se/
länk: https://www.frilansfinans.se/


Anställningsform: F-skatt
Startdag: Så snart som möjligt
Arbetsområde: Stockholm
Lön: Efter överenskommelse.
Krav: B-körkort, Bil


Vi ser gärna att din profil innehåller:
Självgående och noggrann.
God social förmåga.
Erfarenhet inom bygg, fönster/dörrmontage
Du behärskar svenska språket såväl i tal som i skrift. Visa mindre

Snickare till norra Stockholm

Är du snickare med yrkesbevis och letar efter ett nytt spännande uppdrag i norra Stockholm? Vi söker nu dig som är självgående & tillgänglig omgående! Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team. Krav: Yrkesbevis Gymnasial utbildning Minimum 3 års erfarenhet som snickare. Kan arbete efter ritning Göra sig först... Visa mer
Är du snickare med yrkesbevis och letar efter ett nytt spännande uppdrag i norra Stockholm? Vi söker nu dig som är självgående & tillgänglig omgående!


Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team.


Krav:
Yrkesbevis
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som snickare.
Kan arbete efter ritning
Göra sig förstådd på SvenskaMeriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyftIntresserad? Vi hanterar alla ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. Visa mindre

Gatudriftsarbetare till Vaxholm

Vi söker just nu Gatudriftsarbetare med lokalisering i natursköna Vaxholm. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Vaxholms stad är en naturskön och historisk skärgårdskommun där man är stolt över sin vackra miljö och har ett stort engagemang för att bevara och försköna utemiljön. Arbetsuppgifter: Skötsel av lekplatser och utomhusanläggningar. Renhållning och sophantering i parkområden. Utföra mindre reparationer och underhållsarbete. Snöröjning o... Visa mer
Vi söker just nu Gatudriftsarbetare med lokalisering i natursköna Vaxholm. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.
Vaxholms stad är en naturskön och historisk skärgårdskommun där man är stolt över sin vackra miljö och har ett stort engagemang för att bevara och försköna utemiljön.
Arbetsuppgifter:
Skötsel av lekplatser och utomhusanläggningar.
Renhållning och sophantering i parkområden.
Utföra mindre reparationer och underhållsarbete.
Snöröjning och halkbekämpning på gångvägar, parkeringsplatser och andra allmänna områden.
Skottning och sopning för att säkerställa säker och tillgänglig passage för allmänheten.
Underhåll av snöröjningsutrustning och fordon.
Placera varningsskyltar och informera invånare om snöröjningsaktiviteter.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.

Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Vaxholms stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Skicka in din ansökan redan idag via länken! Visa mindre

Kyltekniker sökes till 24 Rör AB i Täby

Ansök    Nov 16    Adecco Sweden AB    VVS-montör
Gillar du utmaningar, problemlösning samt som vår kund att ge bästa service? Vår kund 24 Rör AB i Täby söker dig - en kunnig, certifierad kyltekniker som kan arbeta omgående och på heltid. Arbetsuppgifter: + Kylteknik, elteknik + Installationer, underhåll och reparation av kyl- och fryssystem samt luftkonditioneringssystem + Ansvara för att följa och arbeta utifrån 24 Rörs serviceavtal med kunderna + Service och kundbemötande + Övriga VVS-arbeten kan före... Visa mer
Gillar du utmaningar, problemlösning samt som vår kund att ge bästa service?
Vår kund 24 Rör AB i Täby söker dig - en kunnig, certifierad kyltekniker som kan arbeta omgående och på heltid.

Arbetsuppgifter:
+ Kylteknik, elteknik
+ Installationer, underhåll och reparation av kyl- och fryssystem samt luftkonditioneringssystem
+ Ansvara för att följa och arbeta utifrån 24 Rörs serviceavtal med kunderna
+ Service och kundbemötande
+ Övriga VVS-arbeten kan förekomma
+ Skriva rapporter och dokumentera arbetet enligt lag

Kunden erbjuder dig:
+ Lön efter kompetens
+ Stimulerande arbetsplats
+ Goda förmåner
+ Utbildningar för att hålla dig uppdaterad
+ 24 Rör har servicebil för kyltekniker

Vi söker dig som är:
En kunnig, driven och lojal kyltekniker som alltid sätter kunden i fokus. Vår kund 24 Rör AB sätter stor vikt vid att du passar in i deras sammansvetsade grupp som tillsammans gör jobbet, varje dag och att du är bäst på det du gör. Du ska kunna arbeta själv men också ha god samarbetsförmåga med dina kollegor. Du ska vara strukturerad och det är ett krav att du är certifierad kyltekniker vilket också innefattar elkunskaper inom ramen för certifieringen och du har god kunskap inom ventilation. Du ska kunna upprätta korrekt dokumentation i enlighet med lagar, förordningar och vad som stadgas i 24 Rör AB:s serviceavtal och interna rutiner.

Krav
Att ha certifikat F-gaser enligt SFS 2016:1128 Kategori 2. Certifikat för kategori 1 är meriterande.
B-körkort.
Det är meriterande med erfarenhet som VVS-värmepumpstekniker.

Om kunden
24 Rör AB är ett väletablerat företag med bas i Täby. Kunderna är främst privatpersoner men även bostadsrättsföreningar, företag, kommuner m.fl. 24 Rör AB arbetar målmedvetet med att utveckla företaget och stärka sin närvaro och sitt erbjudande på marknaden. Bra kundbemötande och hög servicekänsla är viktigt - kunden är i fokus och ska alltid vara nöjd. 24 Rör AB har kompetenta och glada medarbetare och arbetar kontinuerligt med personlig utveckling för personalen.

Om processen
Kunden har valt att samarbeta med Adecco för denna rekrytering, du blir därför anställd direkt hos 24 Rör AB och kommer att tillhöra deras team av duktiga medarbetare med en 6 månaders provanställning.

Detta är en heltidsanställning på 100%, vardagar, kl 7-16.

Primärt utgår du ifrån kundens kontor i Täby, arbetet sker primärt ute hos respektive kund.

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Reem Amad som nås via Adecco 010- 173 73 00 Har du frågor angående registrering, var god kontakta support via: [email protected]

Välkommen med din ansökan!
Sökord:
Kyltekniker, värmepump, service, värmepumpsteknik, storkök, luft-luft, luftkonditionering, Täby, Adecco Visa mindre

Plattsättare

Ansök    Okt 18    CS Byggbolag AB    Plattsättare
Som plattsättare på CS Byggbolag erbjuder vi dig ett varierande arbete med frihet under ansvar. Dina arbetsuppgifter är plattsättning och allt som tillhör därtill så som flytspackling, tätskikt, fogning samt sättning/läggning av kakel och klinker. Vi ser gärna att du klarar av mer komplicerad plattsättning i alla dess former. Vi söker dig som har utbildning och/eller flerårig yrkeserfarenhet inom plattsättning. Du ska vara serviceinriktad, kvalitetsmedvete... Visa mer
Som plattsättare på CS Byggbolag erbjuder vi dig ett varierande arbete med frihet under ansvar.
Dina arbetsuppgifter är plattsättning och allt som tillhör därtill så som flytspackling, tätskikt, fogning samt sättning/läggning av kakel och klinker.
Vi ser gärna att du klarar av mer komplicerad plattsättning i alla dess former.
Vi söker dig som har utbildning och/eller flerårig yrkeserfarenhet inom plattsättning.
Du ska vara serviceinriktad, kvalitetsmedveten, pålitlig, flexibel då vi arbetar mycket med privatpersoner samt andra byggföretag.
Svenska i tal och skrift är ett krav. Visa mindre

Stenbearbetare-Installatör

Stenmagasinet har som målsättning att alltid ha nöjda kunder. Vi är ett familjeföretag som varit verksamt i över 20 år och har under den tiden blivit specialister på natur och betongsten i både inne och utemiljö. I Täby har vi utställning både för interiör sten och mark och bygg produkter. Vår tillverkning av köksbänkar finns i Vallentuna. Våra kunder är byggföretag, kök och bygghandeln, golv & plattsättare samt privatpersoner över hela landet. Den vi söke... Visa mer
Stenmagasinet har som målsättning att alltid ha nöjda kunder. Vi är ett familjeföretag som varit verksamt i över 20 år och har under den tiden blivit specialister på natur och betongsten i både inne och utemiljö. I Täby har vi utställning både för interiör sten och mark och bygg produkter. Vår tillverkning av köksbänkar finns i Vallentuna. Våra kunder är byggföretag, kök och bygghandeln, golv & plattsättare samt privatpersoner över hela landet. Den vi söker ska helst ha tidigare erfarenhet av installation och produktion av stenmaterial eller inom annat hantverksyrke där krav på noggrannhet och kvalitet ställs. Du talar svenska eller engelska.
Arbetsuppgifterna består främst av installation av köksbänkar och annan inredning i sten hos kunder i Stockholmsområdet. Arbetet är fysiskt och arbetsmomenten kräver att man är noggrann, händig, har en god fysik och samarbetsförmåga. Visa mindre

Plattsättare

Ansök    Okt 18    Klöver Knekt AB    Plattsättare
Vi på Klöver Knekt AB befinner oss i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Klöver Knekt AB har erbjudit bygg- och hantverkstjänster i hela Stor-Stockholm i närmare 15 år. På senare år har vi dock endast arbetat med kommersiella fastigheter eller byggen av flerbostadshus, dock på flera olika platser runt om i Sverige. Vi har idag närmare 30 heltidsanställda och är under stark tillväxt. Vi söker nu flera duktiga platts... Visa mer
Vi på Klöver Knekt AB befinner oss i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Klöver Knekt AB har erbjudit bygg- och hantverkstjänster i hela Stor-Stockholm i närmare 15 år. På senare år har vi dock endast arbetat med kommersiella fastigheter eller byggen av flerbostadshus, dock på flera olika platser runt om i Sverige. Vi har idag närmare 30 heltidsanställda och är under stark tillväxt.Vi söker nu flera duktiga plattsättare som vill vara del i vårt växande team med start omgående. 
Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och kollektivavtalade villkor.

Våra krav: 


Du måste tala flytande svenska eller engelska. Andra språk som rumänska, är en merit. 
Yrkesbesvis eller minst 6 års erfarenhet inom plattsättning, tätskikt och relevanta arbetsuppgifter, helst i Sverige
BKR 
Noggrannhet och uppmärksam på detaljer
Positiv attityd och lagspelare som även kan arbeta självständig
Vilja att utvecklas och alltid vara en hjälpande hand till de som behöver det
Lojalitet mot bolaget och respekt mot kunder och kollegor
Erfarenhet från träarbete/snickeri är meriterande


Vårt administrativa kontor ligger i Täby, men vi arbetar på platser inom hela Stor-Stockholm och Mälardalen (Örebro, Västerås, Nykvarn, Enköping) samt även längre bort som i Kalmar, Växjö m.fl. 

Vi kan i vissa fall även hjälpa till med boende och lokal transport i Stockholm. Vid arbete på annan ort ingår alltid transport, boende och traktamente. Vi ser gärna att du är öppen att även arbeta på andra orter, men det är ej ett krav. 

Självklart ingår all utrustning, kläder och verktyg, kollektivavtalade försäkringar, sjukersättningar, 25 dagar semester, föräldraledighet osv - vi följer Byggnads Byggavtal. 

Start: omgående. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Visa mindre

Etableringstekniker/Depåmedarbetare till Voene i Täby

Voene - för dig inom väg! Vi på Voene tillhandahåller trafikavstängningslösningar i Stockholmsområdet. Vi hjälper våra kunder med allt från TA-planer till en komplett vägetablering. För att förstärka vårt team söker vi nu två etableringstekniker till depån i Täby. Låter det intressant? Då ska du definitivt läsa vidare..   Om tjänsten Som etableringstekniker hos Voene är din roll avgörande i uppdraget att skapa säkrare vägmiljöer där det primära ansvaret... Visa mer
Voene - för dig inom väg! Vi på Voene tillhandahåller trafikavstängningslösningar i Stockholmsområdet. Vi hjälper våra kunder med allt från TA-planer till en komplett vägetablering. För att förstärka vårt team söker vi nu två etableringstekniker till depån i Täby. Låter det intressant? Då ska du definitivt läsa vidare..

 

Om tjänsten

Som etableringstekniker hos Voene är din roll avgörande i uppdraget att skapa säkrare vägmiljöer där det primära ansvaret är att etablera och avetablera trafikmaterial enligt trafikanordningsplanerna. 

 


Dina övergripande arbetsuppgifter omfattar även:• Att följa säkerhetsöverensstämmelser

• Kvalitetssäkring som innebär att du genomför regelbundna kvalitetskontroller.

• Kommunikation och samarbete med övriga medarbetare i organisationen för att bidra med god arbetsmiljö och trivsel.

• Ständigt lärande och förbättringar för att på så sätt alltid vara uppdaterad om branschens praxis och regler samt öka effektiviteten.


Som etableringstekniker kan du genom att korrekt implementera trafikanordningsplaner och säker utställning av trafikmaterial bidra till Voenes vision om att förebygga skador i trafiken. Ditt arbete för säkerhet, kvalitet och lagarbete bidrar väsentligt till att skapa säkrare vägmiljöer för alla trafikanter. 

Din profil

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Ett närvarande och engagerat arbetssätt är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med kollegor och kunder. Som person är du lösningsorienterad, effektiv samt noggrann.

 

För att trivas i rollen behöver du vara flexibel då arbetstiderna kan variera och det kan förekomma nattarbete. B körkort är ett krav då vårt kontor och lager ligger i Täby men vi har hela Stockholm som arbetsfält. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete på väg men känner dig redo för att växa tillsammans med oss.

 

Vi erbjuder dig
En flexibel organisation som nu vill växa efter att vi 2018 styrde om skutan mot trafikavstängningslösningar för att hjälpa våra kunder lägga ett större fokus på sitt huvudsakliga arbete. Det finns goda möjligheter för att göra karriär hos oss, med rätt inställning och potential är inget omöjligt! Urval sker löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 


 
Vi på Voene arbetar med uthyrning, service och försäljning inom trafiksäkerhet. Med vår kompetens och erfarenhet inom branschen strävar vi mot att vara en långsiktig och trygg partner. Gällande lagstiftning, andra relevanta krav och normer är en nedersta gräns för oss och vi verkar för en positiv utveckling

Viktigt för oss är:
Att hålla vad vi lovar
Att kvalitets- och miljöarbetet är en naturlig del i vårt arbete
Att vi hela tiden strävar efter att skydda miljön genom att förebygga förorening och minska vår miljöpåverkan
Planering och effektivisering i samtliga processer

Vi skall genom ständiga förbättringar minska miljöpåverkan av vår verksamhet och bidra till en bättre livsmiljö med människa, samhälle och natur i samspel.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Betongarbetare till Norra Stockholm

Ansök    Okt 6    Prowork Stockholm AB    Betongarbetare
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete. Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt. Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten via länken till vår ... Visa mer
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare!


Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete.
Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt.


Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten via länken till vår hemsida.


Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som betongarbetare.
Yrkesbevis eller motsvarandeMeriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft
HLR
KörkortVi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Ställningsmontörer - Norra Stockholm

Är du en erfaren ställningsbyggare som är redo att ta ditt nästa steg i karriären? Vi söker en engagerad och skicklig ställningsbyggare som kan vara med och forma säkra och stabila arbetsmiljöer för våra byggprojekt. Hos oss är noggrannhet och säkerhet högsta prioritet. Läs vidare om du vill vara en del av vårt framgångsrika team! Arbetsbeskrivning: Som ställningsbyggare kommer du att vara ansvarig för att montera de ställningar som behövs för att stöd... Visa mer
Är du en erfaren ställningsbyggare som är redo att ta ditt nästa steg i karriären?
Vi söker en engagerad och skicklig ställningsbyggare som kan vara med och forma säkra och stabila arbetsmiljöer för våra byggprojekt. Hos oss är noggrannhet och säkerhet högsta prioritet. Läs vidare om du vill vara en del av vårt framgångsrika team!


Arbetsbeskrivning:


Som ställningsbyggare kommer du att vara ansvarig för att montera de ställningar som behövs för att stödja olika yrkesgrupper på byggarbetsplatsen. Ditt arbete kommer att utföras på höga höjder, vilket innebär att säkerhetstänkande och precision är avgörande. Du kommer att arbeta med olika typer av byggnadsställningar, anpassade efter det specifika arbete som ska utföras. Det kan variera från enklare målerijobb till att lyfta tungt material som tegel.


Dina ansvarsområden inkluderar:


- Montering av olika typer av byggnadsställningar.
- Säkerställa att ställningarna är stabila och säkra för användning.
- Följa noggrant ritningar och anvisningar för att säkerställa korrekt installation.
- Regelbunden underhåll och inspektion av ställningarna.
- Samarbeta med andra yrkesgrupper på byggarbetsplatsen för att säkerställa en smidig arbetsmiljö.


Kvalifikationer:


- Erfarenhet av ställningsbyggnad är ett krav.
- God förståelse för olika typer av byggnadsställningar.
- Förmåga att arbeta på höga höjder med noggrannhet och säkerhet.
- Grundläggande kunskap om byggteknik och säkerhetsstandarder.
- Särskild ställningsutbildning är ett krav.
- Möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser runt om i Göteborg.
- Teamspelare med förmåga att kommunicera effektivt.
- Hög arbetsmoral och pålitlighet.


Arbetstider:


Du kommer att arbeta måndag till fredag med en fast arbetstid från kl. 06:00 till 15:00. Detta ger dig en stabil och förutsägbar arbetsschema för att balansera arbete och fritid.


Vi erbjuder:
- En stimulerande arbetsmiljö med utmanande projekt.
- Möjlighet till yrkesutveckling och vidareutbildning.
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- En positiv och samarbetsvillig arbetskultur.


Om du är en passionerad ställningsbyggare som vill vara en del av ett framgångsrikt team, ser vi fram emot din ansökan! Tillsammans kan vi bygga säkra och imponerande strukturer.


Sök redan idag och ta steget mot en spännande karriär inom ställningsbyggnad!

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Byggpojken AB söker fler snickare

Ansök    Okt 2    Byggpojken AB    Träarbetare/Snickare
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner. Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en br... Visa mer
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.


Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en bra kontakt med varandra under arbetets gång. Byggpojken ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål.


Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.


Vi söker nu dig som trivs med att variera dina arbetsuppgifter inom vårt verksamhetsområde. Vi söker dig som delar företagets vision, är en duktig och ansvarsfull hantverkare, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att tidigare ha arbetat som snickare. Du kommer att få stort eget ansvar och det är viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Det är därför viktigt att du kan prata flytande svenska. Vi tror att du är positiv och energisk och gillar att arbeta både ensam och tillsammans med andra trevliga kollegor.


Arbete sker utomhus och inomhus, beroende på uppdrag och årstid. Vi utför renovering, nybyggnation och ombyggnationer. Våra kunder är såväl företag som privatpersoner och du kommer att vara ute hos våra kunder och arbeta. Vi arbetar i team och du kommer att ingå i ett av våra team.


Byggpojken är nu i behov av ytterligare minst två trevliga och duktiga snickare som vill vara med i vårt gäng och fortsätta att utveckla Byggpojken. Hoppas att du är en av dem!


Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Snickare till norra Stockholm

Nu söker vi självgående snickare till Norra Stockholm Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team. Stämmer detta in på? Läs vidare och ansök redan idag! Krav: Gymnasial utbildning Minimum 3 års erfarenhet som snickare. Kan arbete efter ritning Göra sig förstådd på Svenska Yrkesbevis eller motsvarande Meriteran... Visa mer
Nu söker vi självgående snickare till Norra Stockholm
Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team.
Stämmer detta in på? Läs vidare och ansök redan idag!


Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som snickare.
Kan arbete efter ritning
Göra sig förstådd på Svenska
Yrkesbevis eller motsvarandeMeriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyftVi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. Visa mindre

Duktiga rivningsarbetare omgående

Nu söker vi rivare till Nyköping som har jobbat på byggarbetsplats tidigare, gärna som rivare eller sanerare.. Du bör ha minst 1 års erfarenhet av byggbranschen. Här skall man inte vara rädd för att hugga i, man måste även ha god fysik då det förekommer tunga lyft. Bra lagspelare med bra kommunikation är ett krav då de flesta (inte alla) moment sker i grupp. Du är flexibel, arbetsvillig samt gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. Vi har kollekti... Visa mer
Nu söker vi rivare till Nyköping som har jobbat på byggarbetsplats tidigare, gärna som rivare eller sanerare..
Du bör ha minst 1 års erfarenhet av byggbranschen.
Här skall man inte vara rädd för att hugga i, man måste även ha god fysik då det förekommer tunga lyft.
Bra lagspelare med bra kommunikation är ett krav då de flesta (inte alla) moment sker i grupp.
Du är flexibel, arbetsvillig samt gillar att arbeta med omväxling och högt tempo.


Vi har kollektivavtal!
Tveka inte på att söka tjänsten då intervjuer sker löpande. Visa mindre

Betongarbetare till Norra Stockholm

Ansök    Sep 29    Prowork Stockholm AB    Betongarbetare
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete. Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt. Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten via länken till vår ... Visa mer
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare!


Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete.
Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt.


Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten via länken till vår hemsida.


Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som betongarbetare.
Yrkesbevis eller motsvarandeMeriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft
HLR
KörkortVi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Betongarbetare till Norra Stockholm

Ansök    Sep 14    Prowork Stockholm AB    Betongarbetare
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete. Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt. Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten genom att skicka ett... Visa mer
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare!


Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete.
Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt.


Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten genom att skicka ett mail till mig så kontaktar jag dig.


Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som betongarbetare.
Yrkesbevis eller motsvarandeMeriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft
HLR
KörkortVi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan per mail till [email protected] eller [email protected]
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Plattsättare

Ansök    Sep 25    Badrumsdax Sverige AB    Plattsättare
Badrumsdax söker en duktig plattsättare. Vi erbjuder generös fast månadslön, företagsbil, telefon, verktyg, skyddskläder, 5 veckors betald semester m.m. Välkommen med din ansökan idag! -------------------- We are looking for a tiler. We offer generous fixed salary, company car, phone, clothes, tools, 5 week paid vacation etc. If you are interested please send us your application. Visa mer
Badrumsdax söker en duktig plattsättare.
Vi erbjuder generös fast månadslön, företagsbil, telefon, verktyg, skyddskläder, 5 veckors betald semester m.m.
Välkommen med din ansökan idag!
--------------------
We are looking for a tiler.
We offer generous fixed salary, company car, phone, clothes, tools, 5 week paid vacation etc.
If you are interested please send us your application. Visa mindre

Betongarbetare till Norra Stockholm

Ansök    Sep 25    Prowork Stockholm AB    Betongarbetare
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete. Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt. Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten genom att skicka ett... Visa mer
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare!


Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete.
Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt.


Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten genom att skicka ett mail till mig så kontaktar jag dig.


Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som betongarbetare.
Yrkesbevis eller motsvarandeMeriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft
HLR
KörkortVi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan per mail till [email protected] eller [email protected]
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Snickare till norra Stockholm

Nu söker vi självgående snickare till Norra Stockholm Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team. Stämmer detta in på? Läs vidare och ansök redan idag! Krav: Gymnasial utbildning Minimum 3 års erfarenhet som snickare. Kan arbete efter ritning Göra sig förstådd på Svenska Yrkesbevis eller motsvarande Meriterande... Visa mer
Nu söker vi självgående snickare till Norra Stockholm
Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team.
Stämmer detta in på? Läs vidare och ansök redan idag!
Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som snickare.
Kan arbete efter ritning
Göra sig förstådd på Svenska
Yrkesbevis eller motsvarandeMeriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft

Vi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan per mail till [email protected] eller [email protected]
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. Visa mindre

Snickare till norra Stockholm

Nu söker vi självgående snickare till Norra Stockholm Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team. Stämmer detta in på? Läs vidare och ansök redan idag! Krav: Gymnasial utbildning Minimum 3 års erfarenhet som snickare. Kan arbete efter ritning Göra sig förstådd på Svenska Yrkesbevis eller motsvarande Meriterande... Visa mer
Nu söker vi självgående snickare till Norra Stockholm
Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team.
Stämmer detta in på? Läs vidare och ansök redan idag!
Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som snickare.
Kan arbete efter ritning
Göra sig förstådd på Svenska
Yrkesbevis eller motsvarandeMeriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft

Vi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan per mail till [email protected] eller [email protected]
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. Visa mindre

Snickare

Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder. Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb. Du kommer ensam och i team att arbeta från start till klart i badrummet (exkl. plattsättning). Arbetet inkluderar allt ifrån rivning... Visa mer
Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder.
Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb.
Du kommer ensam och i team att arbeta från start till klart i badrummet (exkl. plattsättning). Arbetet inkluderar allt ifrån rivning, snickeri, förberedande vvs-arbete, uppbyggnad, förberedande EL samt montering av badrumsinredning.
Du kommer att få en fullt utrustad arbetsbil med allt för att ditt arbete ska gå så smidigt som möjligt. Vi erbjuder marknadsmässig fast månadslön, telefon, arbetskläder, 5 veckor semester, trevliga kollegor m.m.
Vi kommer att ge dig löpande utbildning på hur vi arbetar på Badrumsdax samt hålla dig uppdaterad kring de senaste branschreglerna etc.
Vi håller intervjuer löpande.
Lön enl. överenskommelse.
Körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan per e-post.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Plattsättare till Byggpojken AB

Ansök    Aug 14    Byggpojken AB    Plattsättare
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner. Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en bra kontakt me... Visa mer
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.


Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en bra kontakt med varandra under arbetets gång. Byggpojken ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål.


Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.


Vi söker nu dig som har flera års erfarenhet av att arbeta som plattsättare. Vi ser gärna även att du har de byggkunskaper som krävs för att förbereda ett badrum för plattsättning. Byggpojken har våtrumsbehörighet genom Byggkeramikrådet (BKR) och vi är medlemmar i PER. Vi ser gärna att du redan har genomgått BKRs kurser. Vi söker dig som delar företagets vision, är en duktig och ansvarsfull hantverkare, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Du kommer att få stort eget ansvar och det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Vi tror att du är positiv och energisk och gillar att arbeta både ensam och tillsammans med andra trevliga kollegor.


Våra kunder är såväl företag som privatpersoner och du kommer att vara ute hos våra kunder och arbeta. Vi arbetar i team och du kommer att ingå i ett av våra team.


Byggpojken är nu i behov av en plattsättare som vill vara med i vårt gäng och fortsätta att utveckla Byggpojken. Hoppas att det är dig som vi söker!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Betongarbetare till Stockholmsområdet

Nu söker vi självgående snickare till Stockholm Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till Stockholms området. Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team. Stämmer detta in på? Sök tjänsten genom att skicka sms till mig på telefonnummer 076 325 90 36 så kontaktar jag dig... Visa mer
Nu söker vi självgående snickare till Stockholm


Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till Stockholms området.
Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team.
Stämmer detta in på? Sök tjänsten genom att skicka sms till mig på telefonnummer 076 325 90 36 så kontaktar jag dig Visa mindre

Solcellsmontör till Soldags

Vi gör allt för våra kunder Det innebär inte bara att vi tar hand om hela deras solenergiinstallation, från första skiss till färdigt elavtal. Vi finns också tillhands, har svar på frågor och hittar lösningar där andra leverantörer säger nej tack. Kort sagt – vi gör det enkelt för våra kunder att bli solelproducent och lämnar dem med en glad känsla i magen. Och våra montörer Som montör hos Soldags är du en av våra viktigaste ambassadörer. Därför kommer ... Visa mer
Vi gör allt för våra kunder

Det innebär inte bara att vi tar hand om hela deras solenergiinstallation, från första skiss till färdigt elavtal. Vi finns också tillhands, har svar på frågor och hittar lösningar där andra leverantörer säger nej tack. Kort sagt – vi gör det enkelt för våra kunder att bli solelproducent och lämnar dem med en glad känsla i magen.

Och våra montörer

Som montör hos Soldags är du en av våra viktigaste ambassadörer. Därför kommer din insats på plats och din attityd att ha en oerhört stor betydelse för kundens slutbetyg till Soldags som leverantör. Om du tycker att det är kanoners att jobba på Soldags, så kommer du att vara kanoners för våra kunder.
Därför gör vi allt vi kan för att du ska få ett bra arbetsliv.


• Vi eftersträvar balans mellan arbetstid och fritid trots att vi har tydliga säsongstoppar.
• Ditt arbetslag har stor frihet att bestämma i arbetsdagen
• Vi arbetar aktivt för att hitta smartare och enklare sätt att jobba på.
• Vi lägger stor vikt vid din trygghet på arbetsplatsen, via utbildning, metoder och utrustning.
• Vi ser till att de verktyg du jobbar med varje dag är bra för jobbet och skonsamma för kroppen
• Vi har korta beslutskedjor och du får svar snabbt när du stöter på hinder.

Just nu söker vi montörer i Stockholm och Göteborg

Vi söker solcellsmontörer som inser sin betydelse för Sveriges gröna omställning. Alltså, att du som montör både bidrar till det konkreta skiftet till en grönare energiproduktion och att kvaliteten på ditt arbete kommer att ha långvariga effekter på Sveriges gröna energiproduktion.

Som montör hos Soldags monterar du solcellsanläggningar hos privatkunder, på tak och mark. Varje projekt är unikt och ställer krav på noggrannhet och flexibilitet. Ni är två–tre personer i ditt arbetslag som själva har stor makt över hur ni lägger upp arbetet, därför är dina personliga egenskaper och hur du funkar tillsammans med andra avgörande för att du ska trivas och ert arbetslag fungera bra.

För att passar hos oss ska du vilja göra ett bra jobb, trivas med att serva privatkunder och gilla omväxlingen som korta projekt erbjuder.
Om du har erfarenhet eller utbildning som solcellsmontör är det bra, men om du saknar erfarenhet har vi rutiner för att utbilda under arbete. Du bör bo norr om stan, oavsett om du söker en tjänst i Göteborg eller Stockholm, eftersom vi har våra depåer i Angered respektive Vallentuna.

Vi söker dig som


• har erfarenhet eller utbildning som solcellsmontör, alternativt vill satsa på att lära dig yrket
• är fysiskt stark och kapabel att arbeta på höjder med förmågan att arbeta utomhus
• sätter en ära i att göra ett bra jobb
• förstår vad som är viktigt för privatkunder
• vill ha en trygg och schysst arbetsgivare som ser värdet av duktiga medarbetare
• gillar att jobba i ett arbetslag
• vill ha ett yrke som kommer att vara starkt eftertraktat i flera decennier framöver
• ha möjlighet att personligen få utvecklas både inom bolaget och inom Soltech-koncernen
• har minst b-körkort
• talar och läser svenska obehindrat

Vi ser till personlig lämplighet.

Låter detta lockande?
I så fall är du välkommen att lämna en ansökan.
Bifogar du också ett CV kommer du att hamna längst fram i ansökningskön.

Soldags hjälper privatpersoner att bli solenergiproducenter och är ett av Sveriges snabbast växande solenergiföretag. Soldags är ett dotterbolag till Soltech Energy som är noterade på Nasdaq First North. Vi befinner oss i en expansiv fas på en lika expansiv marknad och söker därför efter dig som vill vara med och utvecklas med oss, jobba med förnyelsebar energi och bidra till miljöarbetet i Sverige.

Hos oss får du en chans att vara med på en resa i ett bolag som kommer vara en tongivande aktör på den snabbt växande förnyelsebara energimarknaden. Vår ambition är att genom våra produkter och tjänster kombinera ekonomisk vinning med samhällsnytta. Då Soldags är ett entreprenöriellt och snabbväxande bolag är det alltid nära till beslut och beslutsfattare. Som anställd förväntas man omgående ta en central roll och bidra till formandet av såväl företaget som våra processer. Visa mindre

Badrumsbyggare

Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder. Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb. Du kommer ensam och i team att arbeta från start till färdigställande av badrum. Arbetet inkluderar allt ifrån rivning, snickeri, en... Visa mer
Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder.
Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb.
Du kommer ensam och i team att arbeta från start till färdigställande av badrum. Arbetet inkluderar allt ifrån rivning, snickeri, enklare vvs-arbete, uppbyggnad, förberedelse av EL, plattsättning m.m.
Du kommer att få en fullt utrustad arbetsbil med allt för att ditt arbete ska gå så smidigt som möjligt. Vi erbjuder marknadsmässig fast månadslön, telefon, arbetskläder, 5 veckor semester, trevliga kollegor m.m.
Vi kommer att ge dig löpande utbildning på hur vi arbetar på Badrumsdax samt hålla dig uppdaterad kring de senaste branschreglerna etc.
Vi håller intervjuer löpande.
Lön enl. överenskommelse.
Körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan per e-post. Visa mindre

Projektingenjör sökes till infrastrukturprojekt!

Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker. Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att v... Visa mer
Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker.

Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att säkerställa att projektets kvalitetsarbete följer vår kunds arbetsmetoder och krav. Du kommer att vara delaktig i framtagandet och uppdateringen av projektets kvalitetsplan samt genomföra erfarenhetsåterföringsworkshops. Du kommer också att vara en viktig resurs i att anpassa projektets arbetssätt och effektivisera processerna. I rollen som projektingenjör kommer du att leda riskanalyser och workshops för att identifiera och hantera projektrisker. Du kommer att arbeta nära projektledaren och andra intressenter för att säkerställa att kravhantering och projektriskarbetet följer vår kunds riktlinjer. Du kommer också att vara delaktig i projektrelaterade möten och rapportera till projektledaren samt samordna med andra teammedlemmar.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet som projektingenjör och har arbetat inom projektledningsorganisationer. Du har kunskap om kvalitetsarbete och erfarenhet av att hantera projektrisker. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter. Du är van vid att arbeta med dokumentation och är noggrann med att hålla en hög standard i ditt arbete.

Krav

• Högskole/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad/planering eller motsvarande
• Tre års arbetslivserfarenhet från infrastruktur och anläggningsprojekt
• Två års erfarenhet av krav, risk eller kvalitetsamordning (ta fram arbetssätt, genomföra och följa upp) inom samhällsbyggnads- eller infrastrukturprojekt

 

Övrigt: period: 22-maj-2023 - 31-maj-2025

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm Möjlighet finns att arbeta viss tid på distans efter överenskommelse med projektledningen Visa mindre

Projektingenjör sökes till infrastrukturprojekt!

Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker. Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att v... Visa mer
Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker.

Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att säkerställa att projektets kvalitetsarbete följer vår kunds arbetsmetoder och krav. Du kommer att vara delaktig i framtagandet och uppdateringen av projektets kvalitetsplan samt genomföra erfarenhetsåterföringsworkshops. Du kommer också att vara en viktig resurs i att anpassa projektets arbetssätt och effektivisera processerna. I rollen som projektingenjör kommer du att leda riskanalyser och workshops för att identifiera och hantera projektrisker. Du kommer att arbeta nära projektledaren och andra intressenter för att säkerställa att kravhantering och projektriskarbetet följer vår kunds riktlinjer. Du kommer också att vara delaktig i projektrelaterade möten och rapportera till projektledaren samt samordna med andra teammedlemmar.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet som projektingenjör och har arbetat inom projektledningsorganisationer. Du har kunskap om kvalitetsarbete och erfarenhet av att hantera projektrisker. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter. Du är van vid att arbeta med dokumentation och är noggrann med att hålla en hög standard i ditt arbete.

Krav

• Högskole/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad/planering eller motsvarande
• Tre års arbetslivserfarenhet från infrastruktur och anläggningsprojekt
• Två års erfarenhet av krav, risk eller kvalitetsamordning (ta fram arbetssätt, genomföra och följa upp) inom samhällsbyggnads- eller infrastrukturprojekt

 

Övrigt: period: 22-maj-2023 - 31-maj-2025

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm Möjlighet finns att arbeta viss tid på distans efter överenskommelse med projektledningen Visa mindre

Anläggningsarbetare till NTB

Är du en erfaren anläggare? Med erfarenhet utav bland annat grundläggning, rörläggning, schaktarbeten & stensättning? Kontakta oss! En anställning som anläggningsarbetare hos oss innebär ett väldigt varierande arbete. Du bör kunna anpassa dig snabbt till nya arbetsmoment och göra dig förstådd i kommunikation med kollegor och beställare. Då det förekommer en hel del kundkontakt och arbete i stora grupper, är det krav att behärska svenska. Vi ser gärna att n... Visa mer
Är du en erfaren anläggare?
Med erfarenhet utav bland annat grundläggning, rörläggning, schaktarbeten & stensättning?
Kontakta oss!
En anställning som anläggningsarbetare hos oss innebär ett väldigt varierande arbete. Du bör kunna anpassa dig snabbt till nya arbetsmoment och göra dig förstådd i kommunikation med kollegor och beställare. Då det förekommer en hel del kundkontakt och arbete i stora grupper, är det krav att behärska svenska.
Vi ser gärna att ni är i god fysisk form då anläggningsarbetet kan vara fysiskt krävande periodvis.


För rätt person kan vi förse dig med eventuella utbildningar.
Lön enligt kollektivavtal.
Varmt välkomna med era ansökningar! Tveka inte på att slänga iväg ett mail om ni ställer er fundersamma till någonting.


Ansökningar sker endast via mail till [email protected].


Anställningar sker omgående och löpande så tveka inte på att skicka in ditt cv alternativt kontakta oss för vidare information. Visa mindre

Plattsättare

Ansök    Jul 12    Klöver Knekt AB    Plattsättare
Vi på Klöver Knekt AB befinner oss i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Klöver Knekt AB har erbjudit bygg- och hantverkstjänster i hela Stor-Stockholm i närmare 15 år. På senare år har vi dock endast arbetat med kommersiella fastigheter eller byggen av flerbostadshus, dock på flera olika platser runt om i Sverige. Vi har idag närmare 30 heltidsanställda och är under stark tillväxt. Vi söker nu flera duktiga platts... Visa mer
Vi på Klöver Knekt AB befinner oss i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Klöver Knekt AB har erbjudit bygg- och hantverkstjänster i hela Stor-Stockholm i närmare 15 år. På senare år har vi dock endast arbetat med kommersiella fastigheter eller byggen av flerbostadshus, dock på flera olika platser runt om i Sverige. Vi har idag närmare 30 heltidsanställda och är under stark tillväxt.Vi söker nu flera duktiga plattsättare som vill vara del i vårt växande team med start omgående. 
Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och kollektivavtalade villkor.

Våra krav: 


Du måste tala flytande svenska eller engelska. Andra språk som rumänska, ryska eller arabiska är en merit. 
Yrkesbesvis eller minst 6 års erfarenhet inom plattsättning, tätskikt och relevanta arbetsuppgifter, helst i Sverige
BKR eller motsvarande
Noggrannhet och uppmärksam på detaljer
Positiv attityd och lagspelare som även kan arbeta självständig
Vilja att utvecklas och alltid vara en hjälpande hand till de som behöver det
Lojalitet mot bolaget och respekt mot kunder och kollegor
Erfarenhet från träarbete/snickeri är meriterande


Vårt administrativa kontor ligger i Täby, men vi arbetar på platser inom hela Stor-Stockholm och Mälardalen (Örebro, Västerås, Nykvarn, Enköping) samt även längre bort som i Kalmar, Växjö m.fl. 

Vi kan i vissa fall även hjälpa till med boende och lokal transport i Stockholm. Vid arbete på annan ort ingår alltid transport, boende och traktamente. Vi ser gärna att du är öppen att även arbeta på andra orter, men det är ej ett krav. 

Självklart ingår all utrustning, kläder och verktyg, kollektivavtalade försäkringar, sjukersättningar, 25 dagar semester, föräldraledighet osv - vi följer Byggnads Byggavtal. 

Start: omgående. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Visa mindre

Snickare

Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder. Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb. Du kommer ensam och i team att arbeta från start till klart i badrummet (exkl. plattsättning). Arbetet inkluderar allt ifrån rivning... Visa mer
Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder.
Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb.
Du kommer ensam och i team att arbeta från start till klart i badrummet (exkl. plattsättning). Arbetet inkluderar allt ifrån rivning, snickeri, förberedande vvs-arbete, uppbyggnad, förberedande EL samt montering av badrumsinredning.
Du kommer att få en fullt utrustad arbetsbil med allt för att ditt arbete ska gå så smidigt som möjligt. Vi erbjuder marknadsmässig fast månadslön, telefon, arbetskläder, 5 veckor semester, trevliga kollegor m.m.
Vi kommer att ge dig löpande utbildning på hur vi arbetar på Badrumsdax samt hålla dig uppdaterad kring de senaste branschreglerna etc.
Vi håller intervjuer löpande.
Lön enl. överenskommelse.
Körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan per e-post.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektingenjör sökes till infrastrukturprojekt!

Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker. Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att v... Visa mer
Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker.

Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att säkerställa att projektets kvalitetsarbete följer vår kunds arbetsmetoder och krav. Du kommer att vara delaktig i framtagandet och uppdateringen av projektets kvalitetsplan samt genomföra erfarenhetsåterföringsworkshops. Du kommer också att vara en viktig resurs i att anpassa projektets arbetssätt och effektivisera processerna. I rollen som projektingenjör kommer du att leda riskanalyser och workshops för att identifiera och hantera projektrisker. Du kommer att arbeta nära projektledaren och andra intressenter för att säkerställa att kravhantering och projektriskarbetet följer vår kunds riktlinjer. Du kommer också att vara delaktig i projektrelaterade möten och rapportera till projektledaren samt samordna med andra teammedlemmar.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet som projektingenjör och har arbetat inom projektledningsorganisationer. Du har kunskap om kvalitetsarbete och erfarenhet av att hantera projektrisker. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter. Du är van vid att arbeta med dokumentation och är noggrann med att hålla en hög standard i ditt arbete.

Krav

• Högskole/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad/planering eller motsvarande
• Tre års arbetslivserfarenhet från infrastruktur och anläggningsprojekt
• Två års erfarenhet av krav, risk eller kvalitetsamordning (ta fram arbetssätt, genomföra och följa upp) inom samhällsbyggnads- eller infrastrukturprojekt

 

Övrigt: period: 22-maj-2023 - 31-maj-2025

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm Möjlighet finns att arbeta viss tid på distans efter överenskommelse med projektledningen Visa mindre

Byggpojken AB söker fler snickare

Ansök    Jun 20    Byggpojken AB    Träarbetare/Snickare
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner. Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en br... Visa mer
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.


Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en bra kontakt med varandra under arbetets gång. Byggpojken ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål.


Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.


Vi söker nu dig som trivs med att variera dina arbetsuppgifter inom vårt verksamhetsområde. Vi söker dig som delar företagets vision, är en duktig och ansvarsfull hantverkare, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att tidigare ha arbetat som snickare. Du kommer att få stort eget ansvar och det är viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Det är därför viktigt att du kan prata flytande svenska. Vi tror att du är positiv och energisk och gillar att arbeta både ensam och tillsammans med andra trevliga kollegor.


Arbete sker utomhus och inomhus, beroende på uppdrag och årstid. Vi utför renovering, nybyggnation och ombyggnationer. Våra kunder är såväl företag som privatpersoner och du kommer att vara ute hos våra kunder och arbeta. Vi arbetar i team och du kommer att ingå i ett av våra team.


Byggpojken är nu i behov av ytterligare minst två trevliga och duktiga snickare som vill vara med i vårt gäng och fortsätta att utveckla Byggpojken. Hoppas att du är en av dem!


Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Byggpojken AB söker en driven projektledare/kalkylator

Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Byggpojken är en del av Ajland Group AB där Kruthare måleri AB och RakEL elinstallationer AB också ingår. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner. Byggpojkens vision är att våra ku... Visa mer
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Byggpojken är en del av Ajland Group AB där Kruthare måleri AB och RakEL elinstallationer AB också ingår. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.
Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en bra kontakt med varandra under arbetets gång. Byggpojken ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål.
Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.
Vi söker nu dig som vill vara med och driva Byggpojken framåt. I dina arbetsuppgifter ingår att åka ut till våra kunder och titta på kommande projekt och sedan räkna på offerter och skicka till kund. Du kommer även att vara projektledare och ansvara för att projekten blir utförda enligt kundens önskemål. Du ingår i Byggpojkens ledningsgrupp.
Vi söker dig som delar företagets vision, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att tidigare ha arbetat som snickare och räknat på offerter. Du kommer att få stort eget ansvar och det är viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Det är därför viktigt att du kan prata flytande svenska.
Vi utför renovering, nybyggnation och ombyggnationer. Våra kunder är såväl företag som privatpersoner och du kommer att ansvara för att räkna på offerter till privatpersoner. Mot privatmarknaden utför vi renovering, nybyggnation och ombyggnationer. Vi arbetar i mindre team och i din roll ansvarar du för dessa team.
Om du har kompletterande frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Mathias Ajland, VD, på telefonnummer 0706-324030.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Snickare/handyman

Ansök    Jun 19    Goveteran KB    Träarbetare/Snickare
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

TÄBY MED OMNEJD

GOveteran Täby söker erfarna snickare för arbete, såväl inomhus som utomhus. Arbetsuppgifterna varierar brett inom renovering, underhåll, ombyggnation och tillbyggnadsarbete. Du bestämmer själv vilka uppdrag som känns intressanta och kan därmed påverka din tid. Åldersrik snickare som vill extraknäcka ;)

Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter

skruva upp en gipsskiva
köksrenovering
fönsterrenovering
bygga altan/trädäck/staket
fasadarbete - tvätta, måla m.m.
golvläggning
montering av t.ex. möbler
målning/tapetsering

Kvalifikationer (rubrik)
-Handyman
- Utbildad snickare, med mångårig erfarenhet inom snickeri
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Kan arbeta självgående ute hos kund
- B-körkort är ett krav! (meriterande om du har tillgång till bil med dragkrok och släp i tjänsten)
- Meriterande om du har egna verktyg i tjänsten
- Meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb
- Meriterande om du har annan typ av hantverkserfarenhet

Vi i söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade seniorer, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund.
Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.
Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Vasatorpsvägen 1e

254 57 Helsingborg Visa mindre

Kalkylator - deltid vid behov

Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken. Vi söker en kalkylator för uthyrning åt kund i norra Stor-Stockholm. Tjänsten är på deltid, enstaka dagar vid behov. Arbetsuppgiften är att ta fram kalkyler inför anbud vid upphandlingar åt främst kom... Visa mer
Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.

Vi söker en kalkylator för uthyrning åt kund i norra Stor-Stockholm. Tjänsten är på deltid, enstaka dagar vid behov. Arbetsuppgiften är att ta fram kalkyler inför anbud vid upphandlingar åt främst kommuner och fastighetsbolag.

För att komma ifråga bör du ha jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Arbetet kräver svenska både i tal och skrift.

Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför det är en fördel om du sänder in din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Projektingenjör sökes till infrastrukturprojekt!

Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker. Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att v... Visa mer
Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker.

Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att säkerställa att projektets kvalitetsarbete följer vår kunds arbetsmetoder och krav. Du kommer att vara delaktig i framtagandet och uppdateringen av projektets kvalitetsplan samt genomföra erfarenhetsåterföringsworkshops. Du kommer också att vara en viktig resurs i att anpassa projektets arbetssätt och effektivisera processerna. I rollen som projektingenjör kommer du att leda riskanalyser och workshops för att identifiera och hantera projektrisker. Du kommer att arbeta nära projektledaren och andra intressenter för att säkerställa att kravhantering och projektriskarbetet följer vår kunds riktlinjer. Du kommer också att vara delaktig i projektrelaterade möten och rapportera till projektledaren samt samordna med andra teammedlemmar.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet som projektingenjör och har arbetat inom projektledningsorganisationer. Du har kunskap om kvalitetsarbete och erfarenhet av att hantera projektrisker. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter. Du är van vid att arbeta med dokumentation och är noggrann med att hålla en hög standard i ditt arbete.

Krav

• Högskole/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad/planering eller motsvarande
• Tre års arbetslivserfarenhet från infrastruktur och anläggningsprojekt
• Två års erfarenhet av krav, risk eller kvalitetsamordning (ta fram arbetssätt, genomföra och följa upp) inom samhällsbyggnads- eller infrastrukturprojekt

 

Övrigt: period: 22-maj-2023 - 31-maj-2025

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm Möjlighet finns att arbeta viss tid på distans efter överenskommelse med projektledningen Visa mindre

Duktiga snickare till knivsta/uppsala

Nu söker vi flera duktig, självgående och drivna snickare till projekt i Uppsala Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till Uppsala. Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team. Stämmer detta in på? Sök tjänsten genom att skicka in cv till mig så kontaktar jag dig. Krav: Gymnasial utbildning, ... Visa mer
Nu söker vi flera duktig, självgående och drivna snickare till projekt i Uppsala
Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till Uppsala.
Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team.
Stämmer detta in på? Sök tjänsten genom att skicka in cv till mig så kontaktar jag dig.
Krav: Gymnasial utbildning, minimum 3 års erfarenhet som snickare, kan arbeta efter ritning, göra sig förstådd på svenska, inneha yrkesbevis eller motsvarande.
Meriterande: Heta arbeten, mobila arbetsplattformar, säkra lyft
Vi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan per mail till [email protected] eller till [email protected].
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på?www.prowork.se Visa mindre

Betongarbetare

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal betongarbetare!
Du ska ha minst 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av betongarbete. Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verkstadsarbetare och stenmontör

Ansök    Maj 30    Chrisyll AB    Stenmontör
Vill du jobba på ett utvecklande jobb med härliga kollegor? Då har du kommit rätt! Vi söker en medarbetare till vår stenverkstad där vi producerar bänkskivor i sten och andra material. Arbetet i vår verkstad innefattar till en början manuellt arbete såsom slipning och formning av sten. När du har kommit in i arbetet och lärt dig detta kommer du också få lära dig att programmera CNC-maskiner. Utöver verkstadsarbete innefattar även arbetet montering av stens... Visa mer
Vill du jobba på ett utvecklande jobb med härliga kollegor? Då har du kommit rätt!
Vi söker en medarbetare till vår stenverkstad där vi producerar bänkskivor i sten och andra material. Arbetet i vår verkstad innefattar till en början manuellt arbete såsom slipning och formning av sten. När du har kommit in i arbetet och lärt dig detta kommer du också få lära dig att programmera CNC-maskiner. Utöver verkstadsarbete innefattar även arbetet montering av stenskivor. Det är ett fysiskt krävande arbete som kräver att du är arbetssam och noggrann.
Du som söker bör vara strukturerad, noggrann och tycka om att jobba i ett högt tempo. Alla stenskivor och kök är unika vilket gör att jobbet aldrig ser sig likt ut från en dag till en annan. Vi söker därför en person som är flexibel, gillar att ta eget ansvar och drivs av en vilja att förbättra sig själv och verksamheten.
Att ha kul tillsammans och skratta på jobbet är viktigt för oss. Om det är någonting du eftersträvar på din arbetsplats tycker vi att du ska söka till oss. Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Flera mark och anläggningsarbetare till Storstockholm!

Ansök till kommande mark och anläggningsjobb! Efterfrågan på mark och anläggningsarbetare i Storstockholm fortsätter att vara riktigt hög! Nu har du din chans att säkra markjobb för hela säsongen! Flera av våra kunder eftersöker erfarna mark och anläggningsarbetare till uppdrag i hela Stockholmsområdet. Följande arbetsuppgifter kan förekomma: - Markberedning - Finplanering - Rörläggning - Schakt - Stensättning - Laser Har du erfarenhet av vissa el... Visa mer
Ansök till kommande mark och anläggningsjobb! Efterfrågan på mark och anläggningsarbetare i Storstockholm fortsätter att vara riktigt hög! Nu har du din chans att säkra markjobb för hela säsongen! Flera av våra kunder eftersöker erfarna mark och anläggningsarbetare till uppdrag i hela Stockholmsområdet.
Följande arbetsuppgifter kan förekomma:
- Markberedning
- Finplanering
- Rörläggning
- Schakt
- Stensättning
- Laser

Har du erfarenhet av vissa eller alla av dessa uppgifter, tveka inte att ansöka redan idag! Intervjuerna sker löpande och uppdragen går igång inom 1-5 veckor.

Vi efterfrågar dessa kurser:
- SCT - Safe Construction Training är ett krav på alla svenska arbetsplatser. Du behöver ha gjort denna för att kunna bli anställd hos oss. Den görs gratis på nätet på sct.buc.se
- Arbete på väg
- Stockholms stads trafikanordningar
- Heta arbeten

Bli en del av oss på Helpman! Vi går igenom alla ansökningar och kommer kontakta de kandidater som matchar kravprofilen. Passar du inte för just denna tjänst kommer du få återkoppling via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka dock inte att ansöka då flera personer söks till tjänsten och kanske är du precis rät kandidat! Som ett av de första bemanningsföretagen inom bygg har vi på Helpman stor erfarenhet av branschen. Vi kan erbjuda dig trygga villkor, en bra lön och ett flertal förmåner ihop med jobbet. Vi är både medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads för att våra medarbetare ska känna sig trygga. Vi tillhandahåller även:
- Reseersättning, oavsett resesätt
- Varselkläder
- ID06 vilket garanterar trygga och seriösa arbetsplatser
- Boende för de som vill jobba på traktamente
Det är viktigt att du laddar upp ett aktuellt CV där dina tidigare anställningar finns med samt beskrivning av de arbetsuppgifter du utfört. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar. Visa mindre

Projektingenjör sökes till infrastrukturprojekt!

Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker. Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att v... Visa mer
Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker.

Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att säkerställa att projektets kvalitetsarbete följer vår kunds arbetsmetoder och krav. Du kommer att vara delaktig i framtagandet och uppdateringen av projektets kvalitetsplan samt genomföra erfarenhetsåterföringsworkshops. Du kommer också att vara en viktig resurs i att anpassa projektets arbetssätt och effektivisera processerna. I rollen som projektingenjör kommer du att leda riskanalyser och workshops för att identifiera och hantera projektrisker. Du kommer att arbeta nära projektledaren och andra intressenter för att säkerställa att kravhantering och projektriskarbetet följer vår kunds riktlinjer. Du kommer också att vara delaktig i projektrelaterade möten och rapportera till projektledaren samt samordna med andra teammedlemmar.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet som projektingenjör och har arbetat inom projektledningsorganisationer. Du har kunskap om kvalitetsarbete och erfarenhet av att hantera projektrisker. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter. Du är van vid att arbeta med dokumentation och är noggrann med att hålla en hög standard i ditt arbete.

Krav

• Högskole/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad/planering eller motsvarande
• Tre års arbetslivserfarenhet från infrastruktur och anläggningsprojekt
• Två års erfarenhet av krav, risk eller kvalitetsamordning (ta fram arbetssätt, genomföra och följa upp) inom samhällsbyggnads- eller infrastrukturprojekt

 

Övrigt: period: 22-maj-2023 - 31-maj-2025

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm Möjlighet finns att arbeta viss tid på distans efter överenskommelse med projektledningen Visa mindre

Teknisk förvaltare till Täby kommun.

Om tjänsten På uppdrag av kund söker vi nu en teknisk förvaltare som ser till att fastighetsdriften håller hög affärsmässig och energioptimerad standard. Du ansvarar för kommunens media- och energibudget samt för energiinvesteringar. En av dina viktigaste uppgifter är att säkerställa den tekniska driften av våra skolor, förskolor, vård och omsorgsboende, dagliga verksamheter och fritidsanläggningar. Du kommer också att ingå i en teknikgrupp med samlad komp... Visa mer
Om tjänsten
På uppdrag av kund söker vi nu en teknisk förvaltare som ser till att fastighetsdriften håller hög affärsmässig och energioptimerad standard. Du ansvarar för kommunens media- och energibudget samt för energiinvesteringar. En av dina viktigaste uppgifter är att säkerställa den tekniska driften av våra skolor, förskolor, vård och omsorgsboende, dagliga verksamheter och fritidsanläggningar. Du kommer också att ingå i en teknikgrupp med samlad kompetens inom det fastighetstekniska området. Som teknisk förvaltare ingår du i enheten för lokalförvaltning. Tillsammans med oss är du med och skapar en hållbar kommun för framtiden. Uppdraget startar den i juni - sep /oktober 2023.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimerad energiförbrukning

- Effektivisera fastigheternas drift Initiera och låta utföra underhållsåtgärder på tekniska installationer

- Upphandla och ansvara för miljövänliga och kostnadseffektiva service- och driftavtal

- Ansvara för kommunens media- och energibudget samt prognos

- Uppföljning av teknisk förvaltning mot externa fastighetsägare

- Proaktiv omvärldsbevakning inom angränsande lagstiftning och myndighetskrav

- Driva utvecklingsfrågor och samordning av det tekniska arbetet inom enheten

- Delta i arbetet med större investeringar gällande ROT, energi och nyproduktion

Vem är du?

För att lyckas i rollen som teknisk förvaltare i Täby Kommun behöver du:

- Erfarenhet av en liknande roll som teknisk förvaltare, driftingenjör eller motsvarande

- Erfarenhet av energioptimering

- God förståelse för fastighetsekonomi och kunskaper i angränsande lagstiftning

- Gymnasieutbildning med relevant kompletterande utbildning

- Behärska svenska flytande i tal och skrift

- B-körkort

Det är meriterande om du också har:

- Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation

- Erfarenhet av att arbeta med avtalshanteringssystem

- Relevant högskoleutbildning

- Erfarenhet av att arbeta med AFF

- Erfarenhet av driftuppföljning utemiljö

Om Täby kommun

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation. Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas - hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden. På taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.Vilka är vi?
Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i snart 30 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt nästa arbete!

Du ansöker till tjänsten genom Arena Personals hemsida. Klicka på "Skicka ansökan". Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Rekryteringen pågår löpande - så ansök gärna snarast möjligen! Visa mindre

Byggpojken AB söker fler snickare

Ansök    Maj 8    Byggpojken AB    Träarbetare/Snickare
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner. Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en br... Visa mer
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.


Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en bra kontakt med varandra under arbetets gång. Byggpojken ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål.


Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.


Vi söker nu dig som trivs med att variera dina arbetsuppgifter inom vårt verksamhetsområde. Vi söker dig som delar företagets vision, är en duktig och ansvarsfull hantverkare, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att tidigare ha arbetat som snickare. Du kommer att få stort eget ansvar och det är viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Det är därför viktigt att du kan prata flytande svenska. Vi tror att du är positiv och energisk och gillar att arbeta både ensam och tillsammans med andra trevliga kollegor.


Arbete sker utomhus och inomhus, beroende på uppdrag och årstid. Vi utför renovering, nybyggnation och ombyggnationer. Våra kunder är såväl företag som privatpersoner och du kommer att vara ute hos våra kunder och arbeta. Vi arbetar i team och du kommer att ingå i ett av våra team.


Byggpojken är nu i behov av ytterligare minst två trevliga och duktiga snickare som vill vara med i vårt gäng och fortsätta att utveckla Byggpojken. Hoppas att du är en av dem!


Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Projektingenjör sökes till infrastrukturprojekt!

Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker. Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att v... Visa mer
Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker.

Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att säkerställa att projektets kvalitetsarbete följer vår kunds arbetsmetoder och krav. Du kommer att vara delaktig i framtagandet och uppdateringen av projektets kvalitetsplan samt genomföra erfarenhetsåterföringsworkshops. Du kommer också att vara en viktig resurs i att anpassa projektets arbetssätt och effektivisera processerna. I rollen som projektingenjör kommer du att leda riskanalyser och workshops för att identifiera och hantera projektrisker. Du kommer att arbeta nära projektledaren och andra intressenter för att säkerställa att kravhantering och projektriskarbetet följer vår kunds riktlinjer. Du kommer också att vara delaktig i projektrelaterade möten och rapportera till projektledaren samt samordna med andra teammedlemmar.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet som projektingenjör och har arbetat inom projektledningsorganisationer. Du har kunskap om kvalitetsarbete och erfarenhet av att hantera projektrisker. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter. Du är van vid att arbeta med dokumentation och är noggrann med att hålla en hög standard i ditt arbete.

Krav

• Högskole/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad/planering eller motsvarande
• Tre års arbetslivserfarenhet från infrastruktur och anläggningsprojekt
• Två års erfarenhet av krav, risk eller kvalitetsamordning (ta fram arbetssätt, genomföra och följa upp) inom samhällsbyggnads- eller infrastrukturprojekt

 

Övrigt: period: 22-maj-2023 - 31-maj-2025

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm Möjlighet finns att arbeta viss tid på distans efter överenskommelse med projektledningen Visa mindre

Projektingenjör sökes till infrastrukturprojekt!

Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker. Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att v... Visa mer
Vi söker en erfaren projektingenjör för ett spännande infrastrukturprojekt i Stockholm! Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under perioden 22-maj-2023 - 31-maj-2025. Om uppdraget Som projektingenjör kommer du att arbeta i en nyckelroll och stötta projektledaren med kvalitetssäkring och hantering av projektrisker.

Du kommer även att vara involverad i kravhantering och agera som administrativt projektstöd. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att säkerställa att projektets kvalitetsarbete följer vår kunds arbetsmetoder och krav. Du kommer att vara delaktig i framtagandet och uppdateringen av projektets kvalitetsplan samt genomföra erfarenhetsåterföringsworkshops. Du kommer också att vara en viktig resurs i att anpassa projektets arbetssätt och effektivisera processerna. I rollen som projektingenjör kommer du att leda riskanalyser och workshops för att identifiera och hantera projektrisker. Du kommer att arbeta nära projektledaren och andra intressenter för att säkerställa att kravhantering och projektriskarbetet följer vår kunds riktlinjer. Du kommer också att vara delaktig i projektrelaterade möten och rapportera till projektledaren samt samordna med andra teammedlemmar.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet som projektingenjör och har arbetat inom projektledningsorganisationer. Du har kunskap om kvalitetsarbete och erfarenhet av att hantera projektrisker. Du är självgående, strukturerad och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter. Du är van vid att arbeta med dokumentation och är noggrann med att hålla en hög standard i ditt arbete.

Krav

• Högskole/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad/planering eller motsvarande
• Tre års arbetslivserfarenhet från infrastruktur och anläggningsprojekt
• Två års erfarenhet av krav, risk eller kvalitetsamordning (ta fram arbetssätt, genomföra och följa upp) inom samhällsbyggnads- eller infrastrukturprojekt

 

Övrigt: period: 22-maj-2023 - 31-maj-2025

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm Möjlighet finns att arbeta viss tid på distans efter överenskommelse med projektledningen Visa mindre

Teknisk förvaltare till Täby kommun.

Om tjänsten På uppdrag av kund söker vi nu en teknisk förvaltare som ser till att fastighetsdriften håller hög affärsmässig och energioptimerad standard. Du ansvarar för kommunens media- och energibudget samt för energiinvesteringar. En av dina viktigaste uppgifter är att säkerställa den tekniska driften av våra skolor, förskolor, vård och omsorgsboende, dagliga verksamheter och fritidsanläggningar. Du kommer också att ingå i en teknikgrupp med samlad komp... Visa mer
Om tjänsten
På uppdrag av kund söker vi nu en teknisk förvaltare som ser till att fastighetsdriften håller hög affärsmässig och energioptimerad standard. Du ansvarar för kommunens media- och energibudget samt för energiinvesteringar. En av dina viktigaste uppgifter är att säkerställa den tekniska driften av våra skolor, förskolor, vård och omsorgsboende, dagliga verksamheter och fritidsanläggningar. Du kommer också att ingå i en teknikgrupp med samlad kompetens inom det fastighetstekniska området. Som teknisk förvaltare ingår du i enheten för lokalförvaltning. Tillsammans med oss är du med och skapar en hållbar kommun för framtiden. Vi söker dig som vill vara med på vår spännande resa framåt!

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimerad energiförbrukning

- Effektivisera fastigheternas drift Initiera och låta utföra underhållsåtgärder på tekniska installationer

- Upphandla och ansvara för miljövänliga och kostnadseffektiva service- och driftavtal

- Ansvara för kommunens media- och energibudget samt prognos

- Uppföljning av teknisk förvaltning mot externa fastighetsägare

- Proaktiv omvärldsbevakning inom angränsande lagstiftning och myndighetskrav

- Driva utvecklingsfrågor och samordning av det tekniska arbetet inom enheten

- Delta i arbetet med större investeringar gällande ROT, energi och nyproduktion

Vem är du?

För att lyckas i rollen som teknisk förvaltare i Täby Kommun behöver du:

- Erfarenhet av en liknande roll som teknisk förvaltare, driftingenjör eller motsvarande

- Erfarenhet av energioptimering

- God förståelse för fastighetsekonomi och kunskaper i angränsande lagstiftning

- Gymnasieutbildning med relevant kompletterande utbildning

- Behärska svenska flytande i tal och skrift

- B-körkort

Det är meriterande om du också har:

- Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation

- Erfarenhet av att arbeta med avtalshanteringssystem

- Relevant högskoleutbildning

- Erfarenhet av att arbeta med AFF

- Erfarenhet av driftuppföljning utemiljö

Om Täby kommun

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation. Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas - hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden. På taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.Vilka är vi?
Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i snart 30 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt nästa arbete!

Du ansöker till tjänsten genom Arena Personals hemsida. Klicka på "Skicka ansökan". Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Rekryteringen pågår löpande - så ansök gärna snarast möjligen! Visa mindre

Byggpojken AB söker en driven projektledare/kalkylator

Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Byggpojken är en del av Ajland Group AB där Kruthare måleri AB och RakEL elinstallationer AB också ingår. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner. Byggpojkens vision är att våra ku... Visa mer
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Byggpojken är en del av Ajland Group AB där Kruthare måleri AB och RakEL elinstallationer AB också ingår. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.
Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en bra kontakt med varandra under arbetets gång. Byggpojken ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål.
Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.
Vi söker nu dig som vill vara med och driva Byggpojken framåt. I dina arbetsuppgifter ingår att åka ut till våra kunder och titta på kommande projekt och sedan räkna på offerter och skicka till kund. Du kommer även att vara projektledare och ansvara för att projekten blir utförda enligt kundens önskemål. Du ingår i Byggpojkens ledningsgrupp.
Vi söker dig som delar företagets vision, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att tidigare ha arbetat som snickare och räknat på offerter. Du kommer att få stort eget ansvar och det är viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Det är därför viktigt att du kan prata flytande svenska.
Vi utför renovering, nybyggnation och ombyggnationer. Våra kunder är såväl företag som privatpersoner och du kommer att ansvara för att räkna på offerter till privatpersoner. Mot privatmarknaden utför vi renovering, nybyggnation och ombyggnationer. Vi arbetar i mindre team och i din roll ansvarar du för dessa team.
Om du har kompletterande frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Mathias Ajland, VD, på telefonnummer 0706-324030.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Ventilationsmontör

Ansök    Maj 2    Big Space AB    Ventilationsmontör
Om företaget: Vi söker nu fyra engagerade och ansvarstagande ventilationsmontörer. Vi erbjuder dig en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med goda utvecklingsmöjligheter i projekt i varierande storlek. Hos oss får du vara med att bygga hållbara samhällen med din kompetens. Big space är ett växande ventilations och byggföretag som riktar sig brett och har kunder på flera olika ställen i Stockholms län och Uppsala län. V... Visa mer
Om företaget:
Vi söker nu fyra engagerade och ansvarstagande ventilationsmontörer.
Vi erbjuder dig en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med goda utvecklingsmöjligheter i projekt i varierande storlek. Hos oss får du vara med att bygga hållbara samhällen med din kompetens. Big space är ett växande ventilations och byggföretag som riktar sig brett och har kunder på flera olika ställen i Stockholms län och Uppsala län. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster i högsta kvalité till kunder och det är därav viktigt att du som sökande aldrig tummar på kvalité, professionalism och god service.
Om tjänsten:
Som ventilationsmontör hos oss kommer du att ha varierande uppgifter som kräver självständighet och teamwork där du samordnar och genomför installationer av ventilationssystem. Montering av kanaler, aggregat och fläktar. Du kommer även att arbeta med underhåll, injusteringar och kontroller av ventilationssystem. Tjänsten innebär ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter där kunden står i fokus. Våra kunder är både stora och små och de anlitar oss i samband med nybyggnationer eller mindre ombyggnader. Omfattningen på våra projekt kan sträcka sig från någon dag till flera månader. Rollen ställer krav på att varje uppdrag uppfyller våra kunders krav på kvalitet och säkerhet. Ditt arbete kommer att involvera tekniska problemlösningar och regelbunden samverkan med olika delar av organisationen.

Din profil:
Vi ser att du som söker är social, driven, serviceinriktad, självgående och lösningsorienterad. Vi ser att du har god förmåga att uttrycka dig i Svenska och Engelska i tal såväl som skrift. Du är också en lagspelare som trivs med att arbeta i team såväl som självständigt och kan leda dig själv mot att uppnå uppsatta mål och inte är rädd att fatta beslut då du kommer ansvara själv ute på fältet och vara självgående.


Ansökan:
Skicka in ditt CV samt personligt brev till [email protected]
Anställning sker löpande.
Start enligt överenskommelse Visa mindre

Plattsättare

Ansök    Apr 19    Klöver Knekt AB    Plattsättare
Vi på Klöver Knekt AB befinner oss i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Klöver Knekt AB har erbjudit bygg- och hantverkstjänster i hela Stor-Stockholm i närmare 15 år. På senare år har vi dock endast arbetat med kommersiella fastigheter eller byggen av flerbostadshus, dock på flera olika platser runt om i Sverige. Vi har idag närmare 30 heltidsanställda och är under stark tillväxt. Vi söker nu flera duktiga platts... Visa mer
Vi på Klöver Knekt AB befinner oss i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Klöver Knekt AB har erbjudit bygg- och hantverkstjänster i hela Stor-Stockholm i närmare 15 år. På senare år har vi dock endast arbetat med kommersiella fastigheter eller byggen av flerbostadshus, dock på flera olika platser runt om i Sverige. Vi har idag närmare 30 heltidsanställda och är under stark tillväxt.Vi söker nu flera duktiga plattsättare som vill vara del i vårt växande team med start omgående. 
Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och kollektivavtalade villkor.

Våra krav: 


Du måste tala flytande svenska eller engelska. Andra språk som rumänska, ryska eller arabiska är en merit. 
Yrkesbesvis eller minst 6 års erfarenhet inom plattsättning, tätskikt och relevanta arbetsuppgifter, helst i Sverige
BKR eller motsvarande
Noggrannhet och uppmärksam på detaljer
Positiv attityd och lagspelare som även kan arbeta självständig
Vilja att utvecklas och alltid vara en hjälpande hand till de som behöver det
Lojalitet mot bolaget och respekt mot kunder och kollegor
Erfarenhet från träarbete/snickeri är meriterande


Vårt administrativa kontor ligger i Täby, men vi arbetar på platser inom hela Stor-Stockholm och Mälardalen (Örebro, Västerås, Nykvarn, Enköping) samt även längre bort som i Kalmar, Växjö m.fl. 

Vi kan i vissa fall även hjälpa till med boende och lokal transport i Stockholm. Vid arbete på annan ort ingår alltid transport, boende och traktamente. Vi ser gärna att du är öppen att även arbeta på andra orter, men det är ej ett krav. 

Självklart ingår all utrustning, kläder och verktyg, kollektivavtalade försäkringar, sjukersättningar, 25 dagar semester, föräldraledighet osv - vi följer Byggnads Byggavtal. 

Start: omgående. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Visa mindre

Snickare och hantverkare

Ansök    Apr 12    Klöver Knekt AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker erfarna hantverkare för arbete med nyproduktion av flerbostadshus och kontorsanpassningar. Vi söker både grovarbetare och personer med specialisering. För att passa bra i existerande team är kunskaper i svenska eller rumänska meriterande. Om varken svenska eller rumänska talas är engelska ett krav. Vi har ett gott namn i branschen och erbjuder goda villkor enligt kollektivavtal. Eftersom vi ibland får projekt på andra orter är det meriterande om k... Visa mer
Vi söker erfarna hantverkare för arbete med nyproduktion av flerbostadshus och kontorsanpassningar.
Vi söker både grovarbetare och personer med specialisering. För att passa bra i existerande team är kunskaper i svenska eller rumänska meriterande. Om varken svenska eller rumänska talas är engelska ett krav.
Vi har ett gott namn i branschen och erbjuder goda villkor enligt kollektivavtal.
Eftersom vi ibland får projekt på andra orter är det meriterande om kandidaten har möjlighet att arbeta på annan ort. Visa mindre

Snickare

Ansök    Apr 19    69 Bygg AB    Träarbetare/Snickare
Vill du vara en del av Bygg69 AB Vi arbetar inom Storstockholm och söker en snickare för tillsvidareanställning. vi har långtgående samarbeten med många aktörer. för mera info kontakta Andreas. [email protected] Visa mer
Vill du vara en del av Bygg69 AB
Vi arbetar inom Storstockholm och söker en snickare för tillsvidareanställning.
vi har långtgående samarbeten med många aktörer.
för mera info kontakta Andreas.
[email protected] Visa mindre

Snickare och hantverkare

Ansök    Apr 12    Klöver Knekt AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker erfarna hantverkare för arbete med nyproduktion av flerbostadshus och kontorsanpassningar. Vi söker både grovarbetare och personer med specialisering. För att passa bra i existerande team är kunskaper i svenska eller rumänska meriterande. Om varken svenska eller rumänska talas är engelska ett krav. Vi har ett gott namn i branschen och erbjuder goda villkor enligt kollektivavtal. Eftersom vi ibland får projekt på andra orter är det meriterande om k... Visa mer
Vi söker erfarna hantverkare för arbete med nyproduktion av flerbostadshus och kontorsanpassningar.
Vi söker både grovarbetare och personer med specialisering. För att passa bra i existerande team är kunskaper i svenska eller rumänska meriterande. Om varken svenska eller rumänska talas är engelska ett krav.
Vi har ett gott namn i branschen och erbjuder goda villkor enligt kollektivavtal.
Eftersom vi ibland får projekt på andra orter är det meriterande om kandidaten har möjlighet att arbeta på annan ort. Visa mindre

Byggarbetare

Ansök    Apr 12    Klöver Knekt AB    Träarbetare/Snickare
Byggarbetare sökes för arbete inom nyproduktion av flerbostadshus, kontorsanpassningar mm. Mestadels i Stor-Stockholm, men kan vara på annan ort också, hör av dig för att veta mer om aktuella projekt. Kollektivavtakade villkor och lön. Över 15 år i branschen. Vi söker dig som är ansvarstagande, teamspelare och kvalitetsinriktad. Erfarenhet inom bygg är ett krav. Meriterande om man talar rumänska. Antingen svenska eller engelska är ett krav. Körkort mer... Visa mer
Byggarbetare sökes för arbete inom nyproduktion av flerbostadshus, kontorsanpassningar mm.
Mestadels i Stor-Stockholm, men kan vara på annan ort också, hör av dig för att veta mer om aktuella projekt.
Kollektivavtakade villkor och lön. Över 15 år i branschen.
Vi söker dig som är ansvarstagande, teamspelare och kvalitetsinriktad.
Erfarenhet inom bygg är ett krav. Meriterande om man talar rumänska. Antingen svenska eller engelska är ett krav. Körkort meriterande.
Möjlighet att starta direkt, anställningar sker löpande.


Looking for construction workers for new construction and renovations of residencial and commercial buildings.
Mostly in Stockholm but can be other parts of Sweden also. Contact us for more info on current projects.
We have been over 15 years in the industry and offer good work environment and collective agreement hire and salary.
We search for several responsible and detail oriented team players.
Construction experience is mandatory. A plus if you speak Romanian. Either Swedish or English is mandatory. Drivers license is a plus!
Possibility to start work immediately, contact us as soon as possible as employments are ongoing. Visa mindre

Snickare, hantverkare, byggarbetare

Ansök    Apr 12    Klöver Knekt AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker erfarna byggarbetare, hantverkare, målare, plattsättare, snickare för arbete i team med att bl.a. resa och färdigställa nyproduktion av flerbostadshus och kontorsanpassningar. Erfarenhet i yrket är ett krav. För att passa bra i existerande team är kunskaper i svenska eller rumänska meriterande. Om varken svenska eller rumänska talas är engelska ett krav. Vi har ett gott namn i branschen och erbjuder goda villkor enligt kollektivavtal. Eftersom... Visa mer
Vi söker erfarna byggarbetare, hantverkare, målare, plattsättare, snickare för arbete i team med att bl.a. resa och färdigställa nyproduktion av flerbostadshus och kontorsanpassningar.
Erfarenhet i yrket är ett krav. För att passa bra i existerande team är kunskaper i svenska eller rumänska meriterande. Om varken svenska eller rumänska talas är engelska ett krav.
Vi har ett gott namn i branschen och erbjuder goda villkor enligt kollektivavtal.
Eftersom vi ibland får projekt på andra orter är det meriterande om kandidaten har möjlighet att arbeta på annan ort. Visa mindre

Senior snickare till Täby sökes omgående

Ansök    Apr 11    Goveteran KB    Träarbetare/Snickare
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Om tjänsten
GOveteran Täby söker erfarna snickare för arbete, såväl inomhus som utomhus. Arbetsuppgifterna varierar brett inom renovering, underhåll, ombyggnation och tillbyggnadsarbete. Du bestämmer själv vilka uppdrag som känns intressanta och kan därmed påverka din tid. Åldersrik snickare som vill extraknäcka ;)

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter

skruva upp en gipsskiva
köksrenovering
fönsterrenovering
bygga altan/trädäck/staket
fasadarbete - tvätta, måla m.m.
golvläggning
montering av t.ex. möbler
målning/tapetsering

Kvalifikationer
Kvalifikationer
Kvalifikationer
- Utbildad snickare, med mångårig erfarenhet inom snickeri
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Kan arbeta självgående ute hos kund
- B-körkort är ett krav! (meriterande om du har tillgång till bil med dragkrok och släp i tjänsten)
- Meriterande om du har egna verktyg i tjänsten
- Meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb
- Meriterande om du har annan typ av hantverkserfarenhet

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper

Vi i söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade seniorer, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund.
Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.
Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Kontaktinformation
GOveteran, Distriktschef Anna Rosén, 070-7353385, [email protected]

Arbetsplats
Box 1160

18123 Lidingö Visa mindre

Plattsättare / Tilers

Ansök    Apr 12    Klöver Knekt AB    Plattsättare
Vi på Klöver Knekt AB är i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Klöver Knekt AB har erbjudit bygg- och hantverkstjänster i hela Stor-Stockholm i närmare 15 år. På senare år har vi dock endast arbetat med kommersiella fastigheter eller byggen av flerbostadshus, dock på flera olika platser runt om i Sverige. Vi har idag närmare 30 heltidsanställda och är under stark tillväxt. Vi söker nu minst 3 duktiga plattsättare som v... Visa mer
Vi på Klöver Knekt AB är i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Klöver Knekt AB har erbjudit bygg- och hantverkstjänster i hela Stor-Stockholm i närmare 15 år. På senare år har vi dock endast arbetat med kommersiella fastigheter eller byggen av flerbostadshus, dock på flera olika platser runt om i Sverige. Vi har idag närmare 30 heltidsanställda och är under stark tillväxt.
Vi söker nu minst 3 duktiga plattsättare som vill vara del i vårt växande team. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och kollektivavtalade villkor.
We are looking for 3-5 tilers to join our growing team in Stockholm for some exciting projects. Send in your resume and any certification as soon as possible, we hire continuously. Knowledge of either Swedish, English or Romanian is a must. Visa mindre

KAMINMONTÖR

Nu söker vi ytterligare en montör hos oss på Litsby kaminer i Täby. Du skall montera kaminer och skorstenar samt tak säkerhet. Vi jobbar framförallt ute hos privatpersoner men även på större byggen. Vi jobbar oftast i par. Vi utgår framförallt från vår butik i Litsby gård som ligger en bit utanför Täby Kyrkby. Du har b-körkort. Goda kunskaper att hantera maskin verktyg. Du jobbar lugnt och metodiskt och har god kontakt med kund via tal och skrift.... Visa mer
Nu söker vi ytterligare en montör hos oss på Litsby kaminer i Täby. Du skall montera kaminer och skorstenar samt tak säkerhet. Vi jobbar framförallt ute hos privatpersoner men även på större byggen. Vi jobbar oftast i par. Vi utgår framförallt från vår butik i Litsby gård som ligger en bit utanför Täby Kyrkby. Du har b-körkort. Goda kunskaper att hantera maskin verktyg. Du jobbar lugnt och metodiskt och har god kontakt med kund via tal och skrift. Visa mindre

Arbetsledare inom anläggning

Nu rekryterar vi två arbetsledare till ett mark- och anläggningsbolag i Stockholm! Företaget är etablerat i Stockholm / Södra sidan och driver mark och anläggningsentreprenader i egen regi samt i utförande- och totalentreprenader mot kommuner, föreningar och andra företag. Projekt finns på norra och södra sidan och anpassas efter vart du bor, i den mån det funkar. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är att ansvara den dagliga driften – hålla tidplan, budg... Visa mer
Nu rekryterar vi två arbetsledare till ett mark- och anläggningsbolag i Stockholm!
Företaget är etablerat i Stockholm / Södra sidan och driver mark och anläggningsentreprenader i egen regi samt i utförande- och totalentreprenader mot kommuner, föreningar och andra företag. Projekt finns på norra och södra sidan och anpassas efter vart du bor, i den mån det funkar.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att ansvara den dagliga driften – hålla tidplan, budget, finns material, ätor m.m. Du deltar även på byggmöten. De flesta projekten omfattar parker, vägarbeten, löpande underhåll, grundläggning och finplanering.
Önskemål om dig:
Tidigare erfarenhet av mark- och anläggningsprojekt, minst 2 år på anläggningsföretag i ledande roll.
Grundläggande förståelse och kunskap av entreprenadjuridik, AMA och MER.
Officepaketet
B körkort

Nu söker vi dig som vill stärka teamet med planerade projekt och löpande underhåll mot Stockholms stad och Stockholms kranskommuner. Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende hos såväl kunder, leverantörer och anställda.
Vill du veta mer? Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465. Du blir direkt anställd av vår kund – Lestra Entreprenad.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Finsnickare

ExpanderaMera söker finsnickare för framtida uppdrag. Arbetsuppgifter kan variera, men mest kommer du arbeta med montering av trappor/kök/m.m. Så det är viktig att du har erfarenhet inom finsnickeri. Bra om du har yrkesbevis men det viktigaste att du är självgående och har mints 6 år erfarenhet. Flytande svenska är et krav. För mer info kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller skicka ditt CV och till [email protected] Vi ser fram emot din ansökan ... Visa mer
ExpanderaMera söker finsnickare för framtida uppdrag. Arbetsuppgifter kan variera, men mest kommer du arbeta med montering av trappor/kök/m.m. Så det är viktig att du har erfarenhet inom finsnickeri. Bra om du har yrkesbevis men det viktigaste att du är självgående och har mints 6 år erfarenhet. Flytande svenska är et krav.
För mer info kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller skicka ditt CV och till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Betongjobb i Stockholm

Om tjänsten Just nu söker vi dig med erfarenhet inom betongarbete. För denna tjänst bör du ha minst 2 års erfarenhet inom yrket. Sök till tjänsten om du har jobbat med något av följande: - Gjutning - Montera stämp - Flytspackel - Armering - Lapp och lag - Slipa betongyta (helikoptermaskin) Relevant utbildning samt yrkesbevis inom betong är mycket meriterande men inget krav. Svenska språket gäller på arbetsplatsen och om du har körkort är det en st... Visa mer
Om tjänsten Just nu söker vi dig med erfarenhet inom betongarbete. För denna tjänst bör du ha minst 2 års erfarenhet inom yrket.
Sök till tjänsten om du har jobbat med något av följande:
- Gjutning
- Montera stämp
- Flytspackel
- Armering
- Lapp och lag
- Slipa betongyta (helikoptermaskin)

Relevant utbildning samt yrkesbevis inom betong är mycket meriterande men inget krav. Svenska språket gäller på arbetsplatsen och om du har körkort är det en stor fördel.

Följande kurser är mycket meriterande:
- SCT - Safe Construction Training är ett krav på alla svenska arbetsplatser. Du behöver ha gjort denna för att kunna bli anställd hos oss. Den görs gratis på nätet på sct.buc.se
- Heta arbeten
- SSG

Bli en del av oss på Helpman! Vi går igenom alla ansökningar och kommer kontakta de kandidater som matchar kravprofilen. Passar du inte för just denna tjänst kommer du få återkoppling via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka dock inte att ansöka då flera personer söks till tjänsten och kanske är du precis rät kandidat! Som ett av de första bemanningsföretagen inom bygg har vi på Helpman stor erfarenhet av branschen. Vi kan erbjuda dig trygga villkor, en bra lön och ett flertal förmåner ihop med jobbet. Vi är både medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads för att våra medarbetare ska känna sig trygga. Vi tillhandahåller även:
- Reseersättning, oavsett resesätt
- Varselkläder
- ID06 vilket garanterar trygga och seriösa arbetsplatser
- Boende för de som vill jobba på traktamente
Det är viktigt att du laddar upp ett aktuellt CV där dina tidigare anställningar finns med samt beskrivning av de arbetsuppgifter du utfört. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar. Visa mindre

Erfaren senior målare till TÄBY sökes

Ansök    Mar 20    Goveteran KB    Målare
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran TÄBY med omnejd söker erfarna målare för arbete, såväl inomhus som utomhus. Du bestämmer själv vilka uppdrag som känns intressanta och kan därmed påverka din tid.

Du får lön enligt kollektivavtal och blir fullförsäkrad i arbetet.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom Måleri såsom:
* Inomhus målning
* Utomhus målning
* Takmålning
* Väggmålning
* Tapetsering

Kvalifikationer
Utbildad Målare, med mångårig erfarenhet inom Måleri
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Kan arbeta självgående ute hos kund
* B-körkort är ett krav
* Meriterande om du har egna verktyg i tjänsten
* Meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb
* Meriterande om du har annan typ av hantverkserfarenhet, t.ex. Snickeri med mera.

Personliga egenskaper
Vi i söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade seniorer, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!
Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Stora Marknadsvägen 15

183 70 Täby Visa mindre

Kyltekniker med erfarenhet som VVS- Värmepumpstekniker sökes

Ansök    Mar 21    Adecco Sweden AB    VVS-montör
Vår kund i Täby söker dig en duktig Certifierad kyltekniker med erfarenhet som VVS-värmepumpstekniker som kan arbeta omgående och på heltid. Det är en miljö med väldigt högt tempo och hög servicekänsla. Gillar du utmaningar, att ge bästa service samt är en duktig vvs-are kan detta vara något för dig! Arbetsuppgifter: + Kyltekniker + Installationer + Service + Felsökningar + Övriga VVS-arbeten Kunden erbjuder dig: + Lön efter kompetens + Stimulerande ar... Visa mer
Vår kund i Täby söker dig en duktig Certifierad kyltekniker med erfarenhet som VVS-värmepumpstekniker som kan arbeta omgående och på heltid. Det är en miljö med väldigt högt tempo och hög servicekänsla. Gillar du utmaningar, att ge bästa service samt är en duktig vvs-are kan detta vara något för dig!

Arbetsuppgifter:

+ Kyltekniker
+ Installationer
+ Service
+ Felsökningar
+ Övriga VVS-arbeten

Kunden erbjuder dig:
+ Lön efter kompetens

+ Stimulerande arbetsplats

+ Goda förmåner

+ Utbildningar

Vi söker dig som är:
En driven och lojal värmepumps- eller servicetekniker som alltid sätter kunden i fokus. Vår kund sätter stor vikt vid att du passar in i deras sammansvetsade grupp som tillsammans gör jobbet, varje dag. Du ska kunna arbeta själv men också ha god samarbetsförmåga med dina kollegor. Du ska vara strukturerad och det är meriterande om du har el- eller kylbehörighet samt har god kunskap inom ventilation.

Det är krav att ha certifikat F-gaser enligt SFS 2016:1128
Kategori 1

Meriterande med erfarenhet som kyltekniker

B-körkort är ett krav.

Om kunden

Vår kund är ett serviceföretag med bas i Täby. Deras kunder är allt från privatpersoner till statliga myndigheter och kommuner. De befinner sig just nu i en utvecklingsfas där de planerar att bli ännu starkare på dels värmepumps industrin, där de ska erbjuda kunder den absolut bästa servicen och produkten, men även på servicesidan. De strävar alltid efter att hålla sina kunder i fokus och se till att man alltid lämnar kunden nöjd.

Kunden har också en jour verksamhet där de erbjuder akut service efter ordinarie arbetstider.

Om processen
Kunden har valt att samarbeta med Adecco för denna uthyrningsuppdrag, du blir därför anställd hos oss på Adecco som konsult och kommer att tillhöra konsultverksamhet, detta innebär att om detta uppdrag avslutas så har du möjlighet att testa andra uppdrag i din bransch.
Detta är en heltidsanställning på 100%, vardagar. 
Primärt utgår du ifrån kundens lokaler i Täby, men det förekommer även flera besök hos de olika kunder. 

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Reem Amad som nås via Adecco 010- 173 73 00 Har du frågor angående registrering, var god kontakta support via: [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord:

VVS, värmepump, service, ventilationstekniker, tekniker, Täby, Adecco Visa mindre

Arbetsledare Idrottsdriften

Ansök    Mar 20    Täby kommun    Arbetsledare, anläggning
Vi söker en arbetsledare till idrottsdriften på Täby Kommun   Om jobbet Som en engagerad, flexibel och nyfiken expert i alla områden inom drift av idrottsplatser representerar du på ett ansvarsfullt Täby Kommun och KOF. Efter bästa förmåga med ett ansvarsfullt och ekonomiskt tänk ser du till att våra idrottsplatser behåller och/eller förbättrar sin nuvarande status. Du beställer inom ramen för idrottsdriftens budget, planerar och fördelar det operativa a... Visa mer
Vi söker en arbetsledare till idrottsdriften på Täby Kommun
 

Om jobbet

Som en engagerad, flexibel och nyfiken expert i alla områden inom drift av idrottsplatser representerar du på ett ansvarsfullt Täby Kommun och KOF. Efter bästa förmåga med ett ansvarsfullt och ekonomiskt tänk ser du till att våra idrottsplatser behåller och/eller förbättrar sin nuvarande status. Du beställer inom ramen för idrottsdriftens budget, planerar och fördelar det operativa arbetet på bästa sätt på anställda idrottsplatsmedarbetare. Som arbetsledare har du ansvar för att det alltid finns tillräcklig bemanning ute på varje arbetsplats så att KOF kan erbjuda våra föreningar och invånare idrottsplatser av god kvalitet. Du genomför en del administrativa arbetsuppgifter så som möten, träffar, konversationer med föreningar och liknande uppdrag.

 

Specifika arbetsuppgifter


• Ansvara för att varje idrottsplats underhålls på korrekt sätt efter behov. Detta inkluderat säkerhet exempelvis säkerhetsdyk vid badplats, besiktning av idrottsutrustning och badvattenprover.
• Ansvara för att underhållsarbeten blir utförda.
• Tillsätta extra bemaning vid behov.
• Ansvara för fördelningen av arbetet, att det är korrekt bemanning och att arbetet uppfyller de lagkraven som finns med dygnsvila och antal arbetade timmar
• Ansvara för att synpunkter från föreningar och allmänheten kommer fram till idrottsplatschefen
• Gå på erforderliga möten under arbetstid
• Stötta idrottsplatsmedarbetarna med operativt arbete vid behov
• Ansvara för att maskinparken är uppdaterad och säker att använda
• Rapportera kommande underhållskostnader för ditt område till idrottsplatschef
• Hantera inkomna fakturor
• Ansvar för erforderliga inköp upp till 20.000kr inom ditt område
• Ansvar för att rapportera erforderliga inköp över 20.000kr till idrottsplatschef
• Samverka inom personalplanering och underhållsplanering med de andra arbetsledarna

Du har god datorvana, B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal & skrift. I rollen som arbetsledare är det viktigt att du är lösningsfokuserad. Vidare är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Du har en god förmåga att skapa och vårda relationer.

I denna roll ser vi att du är en lagspelare som drivs av att skapa goda resultat. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam. 

Arbetstid är förlagd till dagtid.

Då arbete sker i en miljö där barn och ungdomar vistas begär vi utdrag ur belastningsregistret.

 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Kultur- och fritid skapar varje dag ett brett utbud av upplevelser för alla Täbybor. Alla Täbys invånare ska känna att kommunen erbjuder värdefulla kulturupplevelser, förutsättningar för ett aktivt och hälsosamt liv och kreativa mötesplatser för unga. I samarbete med ett starkt föreningsliv utvecklas Täbys kulturella och idrottsliga arenor i takt med att Täby växer. Här arbetar engagerade medarbetare som drivs av utveckling och nya lösningar. Vill du vara med och bidra? Visa mindre

Snickare

Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder. Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb. Du kommer ensam och i team att arbeta från start till klart i badrummet (exkl. plattsättning). Arbetet inkluderar allt ifrån rivning... Visa mer
Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder.
Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb.
Du kommer ensam och i team att arbeta från start till klart i badrummet (exkl. plattsättning). Arbetet inkluderar allt ifrån rivning, snickeri, förberedande vvs-arbete, uppbyggnad, förberedande EL samt montering av badrumsinredning.
Du kommer att få en fullt utrustad arbetsbil med allt för att ditt arbete ska gå så smidigt som möjligt. Vi erbjuder marknadsmässig fast månadslön, telefon, arbetskläder, 5 veckor semester, trevliga kollegor m.m.
Vi kommer att ge dig löpande utbildning på hur vi arbetar på Badrumsdax samt hålla dig uppdaterad kring de senaste branschreglerna etc.
Vi håller intervjuer löpande.
Lön enl. överenskommelse.
Körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan per e-post.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren formsnickare sökes

Om tjänsten Till kommande uppdrag i Storstockholm söker vi snickare med erfarenhet utav: - Trästomme - Lösform - Lågform - Storform; doka, peri Yrkesbevis är mycket meriterande och körkort likaså. Svenska språket gäller på arbetsplatsen. Följande kurser är mycket meriterande: - SCT - Safe Construction Training är ett krav på alla svenska arbetsplatser. Du behöver ha gjort denna för att kunna bli anställd hos oss. Den görs gratis på nätet på sct.buc... Visa mer
Om tjänsten Till kommande uppdrag i Storstockholm söker vi snickare med erfarenhet utav:
- Trästomme
- Lösform
- Lågform
- Storform; doka, peri

Yrkesbevis är mycket meriterande och körkort likaså. Svenska språket gäller på arbetsplatsen.

Följande kurser är mycket meriterande:
- SCT - Safe Construction Training är ett krav på alla svenska arbetsplatser. Du behöver ha gjort denna för att kunna bli anställd hos oss. Den görs gratis på nätet på sct.buc.se
- Mobila arbetsplattformar
- Säkra lyft

Vilka är vi? Helpman har varit verksamma sedan år 2000 och arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads vilket garanterar trygga avtal och bra löner.

Ansök idag! Vi går igenom ansökningarna löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att ansöka redan idag! De som matchar kravprofilen kommer få återkoppling via telefon. Har du inte gått vidare i rekryteringsprocessen får du återkoppling via mejl. Det är viktigt att du laddar upp ett aktuellt CV med dina tidigare arbetserfarenheter samt med en beskrivning av arbetsuppgifterna du utfört. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar. Visa mindre

Badrumsbyggare

Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder. Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb. Du kommer ensam och i team att arbeta från start till färdigställande av badrum. Arbetet inkluderar allt ifrån rivning, snickeri, en... Visa mer
Badrumsdax är ett byggföretag i Täby som arbetar med badrumsrenovering, kök och tvättstugor. Vi fokuserar på att leverera högsta kvalitet och nöjda kunder.
Vi ser att du har någon typ av byggutbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har kvalitetstänk samt duktig på att planera dina jobb.
Du kommer ensam och i team att arbeta från start till färdigställande av badrum. Arbetet inkluderar allt ifrån rivning, snickeri, enklare vvs-arbete, uppbyggnad, förberedelse av EL, plattsättning m.m.
Du kommer att få en fullt utrustad arbetsbil med allt för att ditt arbete ska gå så smidigt som möjligt. Vi erbjuder marknadsmässig fast månadslön, telefon, arbetskläder, 5 veckor semester, trevliga kollegor m.m.
Vi kommer att ge dig löpande utbildning på hur vi arbetar på Badrumsdax samt hålla dig uppdaterad kring de senaste branschreglerna etc.
Vi håller intervjuer löpande.
Lön enl. överenskommelse.
Körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan per e-post. Visa mindre

Anläggningsarbetare

Lawab projekterar och utför totalentreprenader inom betong, mark och tätskikt och är specialister på renovering av innergårdar och terrasser Lawab utför även omfattande renovering av P-hus och garage samt finplaneringar. Vi söker dig som kan arbeta självständigt samt fungera i en grupp med erfarenhet av betong, mark och anläggning. - Goda kunskaper i svenska eller engelska ett krav - Kunna läsa och förstå ritningar - Arbetet är förl... Visa mer
Lawab projekterar och utför totalentreprenader inom betong, mark och tätskikt och är specialister på renovering av innergårdar och terrasser Lawab utför även omfattande renovering av P-hus och garage samt finplaneringar.
Vi söker dig som kan arbeta självständigt samt fungera i en grupp med erfarenhet av betong, mark och anläggning.
- Goda kunskaper i svenska eller engelska ett krav
- Kunna läsa och förstå ritningar
- Arbetet är förlagt till Stockholms innerstad med omnejd
- Minst fem års relevant erfarenhet Visa mindre