Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Täby

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

McDonald's Täby Centrum & Täby Hägernäs söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Chaufför/Diskare

Ansök    Jun 5    Cedergrenska Mat AB    Diskare
Allmän information Cedergrenska Mat är en personlig cateringfirma som har tillagar skolmat till Cedergrenska koncernen skolor och förskolor. Vår stora passion är skolmat. All vår mat lagas från grunden och vi bär en stor stolthet i det vi levererar. Vi har i dag tre tillagningskök som levererar vår skolmat till skolor och förskolor i hela Stockholmsområdet. Vi söker nu en chaufför/diskare som utgår från vårt tillagningskök på Tibble Campus i Täby. Vi ser ... Visa mer
Allmän information
Cedergrenska Mat är en personlig cateringfirma som har tillagar skolmat till Cedergrenska koncernen skolor och förskolor. Vår stora passion är skolmat. All vår mat lagas från grunden och vi bär en stor stolthet i det vi levererar. Vi har i dag tre tillagningskök som levererar vår skolmat till skolor och förskolor i hela Stockholmsområdet.
Vi söker nu en chaufför/diskare som utgår från vårt tillagningskök på Tibble Campus i Täby.
Vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för en bra arbetsmiljö, Vi vill vara en arbetsplats där alla trivs och mår bra. Du kommer att tillhöra ett härligt gäng kollegor som har varit med oss i många år.
Det här får du göra
Du kommer att arbeta med att leverera skolmat till våra skolor och förskolor.
Efter matleveransen arbetar du som diskare i en skola i Stocksund. Du diskar porslin under skolans lunchservering och bleck och kantiner. Du ansvarar för att hålla rent och snyggt i diskutrymmet.
Din arbetsdag slutar på Tibble Campus
Bli en av oss
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. För att trivas hos oss ska du ha lätt för att jobba i team. Du sprider positiv energi och gillar ordning och reda. Vi ser att du har en förmåga att växla tempo när det krävs och är pålitlig och flexibel.
För att arbeta hos oss krävs att du kan uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Du söker utdraget via polisens hemsida www.polisen.se.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.cedergrenska.se
Villkor
Cedergrenska Mat är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal.
Arbetstider: Vardagar kl. 08:30-17:00 under 178 skoldagar enligt skolans terminsplanering. Sysselsättningsgrad 80%
Kontaktuppgifter
Vi tar emot din ansökan via mail till [email protected] Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha ditt personliga brev och CV så snart som möjligt.
Välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Kock eller duktig matlagare

Smakbaren är en liten nyöppnad restaurang belägen på bästa läget i Täby park. Vår vision är att erbjuda en kvalitativ upplevelse med autentiska små och mellanrätter med inspiration från medelhavet. Vi söker en passionerad, driven och kreativ kock, som vill fortsätta att utvecklas i sitt arbete och bli en del i vårt härliga team. Du ska ha ett öga för estetik och design och vara nyfiken på att ge gästerna en magisk upplevelse. Du behöver vara flexibel och v... Visa mer
Smakbaren är en liten nyöppnad restaurang belägen på bästa läget i Täby park. Vår vision är att erbjuda en kvalitativ upplevelse med autentiska små och mellanrätter med inspiration från medelhavet.
Vi söker en passionerad, driven och kreativ kock, som vill fortsätta att utvecklas i sitt arbete och bli en del i vårt härliga team. Du ska ha ett öga för estetik och design och vara nyfiken på att ge gästerna en magisk upplevelse. Du behöver vara flexibel och vilja gå utanför vanliga ramar för att upptäcka nya skapelser och smaker. Du bör gilla högt tempo och tycka att det är roligt att arbeta i ett litet kök och se möjligheter i allt.
Vi erbjuder en spännande tjänst, med stora friheter och utrymme för egna idéer och visioner. Restaurangens tema är Mediterrianean Fusion, med smårätter från hela medlelhavsområdet. Vi har en varierad meny och avser att byta rätter regelbundet.
Krav:
Du ska ha;
-god samarbetsförmåga, positiv attityd, lösningsorienterad, ansvarsfull och lojal.
-stark känsla för smak och presentation.
-förmåga att arbeta snabbt i ett högt tempo.
-förmåga att bidra till nya rätter, samt meny-planering.
-förmåga att göra budget som genererar en god ekonomi för företaget.
-goda kunskaper inom gällande föreskrifter inom hygien och livsmedel.
Vi erbjuder;
-en varm och familjär arbetsmiljö.
-möjlighet att vara med och påverka restaurangens uppbyggnad och utveckling.
-utvecklingsmöjligheter inom företaget.
Tjänsten är en timanställning med inriktning på heltid. Platsen kommer att tillsättas snarast och är tillsvidare.
Hoppas att arbetet lockar dig till att söka till oss.
Skicka ditt CV till;
[email protected] Visa mindre

Erfaren kock

Ansök    Maj 28    Restaurang PHS AB    Kock, à la carte
Hej! Vi söker ny medarbetare för sommar och framåt. Ser gärna att du är bekväm i köket och fortfarande intresse för branchen. Söker främst någon som kan jobba heltid men även intressant om du söker extra timmar. Vi serverar både lunch och middag så tider kan variera. Restaurangen ligger fint vid vattnet nära Täby. Maila gärna din ansökan och skriv kock i rubriken. Till: [email protected] Visa mer
Hej!


Vi söker ny medarbetare för sommar och framåt.
Ser gärna att du är bekväm i köket och fortfarande intresse för branchen.
Söker främst någon som kan jobba heltid men även intressant om du söker extra timmar.
Vi serverar både lunch och middag så tider kan variera.
Restaurangen ligger fint vid vattnet nära Täby.
Maila gärna din ansökan och skriv kock i rubriken.
Till: [email protected] Visa mindre

Sushi kocken

Ansök    Maj 29    Youran AB    Köksbiträde
söka Sushi kocken. Du som ha bra kunskaper om japanska sushi , kan håller kvalitetsnivå, ett högt tempo, trevlig, stadig, mm. Visa mer
söka Sushi kocken.
Du som ha bra kunskaper om japanska sushi , kan håller kvalitetsnivå, ett högt tempo, trevlig, stadig, mm. Visa mindre

kafebiträde

Viggbyholms Stationskafé är ett av Stockholms ledande caféer, med en lång rad priser från bl a White Guide Café. Vår ambitionsnivå är hög inom alla områden, från kök och bageri till kaffe och kundbemötande: Allt ska vara på topp varje dag! Samtidigt är vi ett ganska litet team med ett tiotal personer som jobbar nära ihop och hjälper varandra för att lyckas nå våra mål. Nu letar vi efter en duktig medarbetare som, tillsammans med oss, vill satsa långsiktigt... Visa mer
Viggbyholms Stationskafé är ett av Stockholms ledande caféer, med en lång rad priser från bl a White Guide Café. Vår ambitionsnivå är hög inom alla områden, från kök och bageri till kaffe och kundbemötande: Allt ska vara på topp varje dag! Samtidigt är vi ett ganska litet team med ett tiotal personer som jobbar nära ihop och hjälper varandra för att lyckas nå våra mål.
Nu letar vi efter en duktig medarbetare som, tillsammans med oss, vill satsa långsiktigt på verksamheten.
För att passa hos oss ska du vilja satsa helhjärtat och ge dig själv tid att förstå hur vi tänker och jobbar. För oss är det också viktigt att du delar våra värderingar och har god arbetsmoral. Tidigare erfarenhet inom restaurang- eller hotellsektorn är ett krav liksom stresstålighet och kommunikationsförmåga. En stor del av jobbet utförs självständigt så du behöver vara flexibel och ansvarsfull.
Rollen innebär bl a servering, kundbemötande, tillredning av olika sorters kaffe, förberedelser av smörgåsar liksom städning och beställning av varor.
Jobbet startar så fort vi hittar rätt person. Låter detta intressant så skicka omgående ett mail med din jobbansökan till [email protected] märk din ansökan med "Ansökan –Viggbyholm". Visa mindre

McDonald's Täby Centrum & Täby Hägernäs söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Bageri Paketerare

Garnerar, väger, paketerar, etiketterar och marknadsför bageriprodukter på avdelningen och i varuhuset. Visa mer
Garnerar, väger, paketerar, etiketterar och marknadsför bageriprodukter på avdelningen och i varuhuset. Visa mindre

Restaurang/Köksbiträde

Ansök    Maj 22    Ruci Indisk Restaurang AB    Specialkock
Vi behöver kreativa och kompetenta kockar som kan tillaga special tandoori rätter. Vi ser gärna att du har arbetat inom restaurangbranschen tidigare. Ingen höga erfarenhet behövs men ett plus att om du kan indisk mat. Visa mer
Vi behöver kreativa och kompetenta kockar som kan tillaga special tandoori rätter. Vi ser gärna att du har arbetat inom restaurangbranschen tidigare.
Ingen höga erfarenhet behövs men ett plus att om du kan indisk mat. Visa mindre

Kock till Melanders i Täby

Vi söker nu en kock till köksteamet på Melanders i Täby, med passion för matlagning och som tillsammans med oss vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du är en bra lagspelare, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Kort info om oss: Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Melanders är till exempel sedan... Visa mer
Vi söker nu en kock till köksteamet på Melanders i Täby, med passion för matlagning och som tillsammans med oss vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du är en bra lagspelare, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten.
Kort info om oss:
Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Melanders är till exempel sedan många år tillbaka garanterade ”sista halningen” vilket innebär att vi får den fångst som har tagits upp sist och därmed är den allra färskaste.
Vi söker dig som:
Har passion för matlagning och förstklassiga råvaror
Är kvalitetsmedveten
Har minst 5 års yrkeserfarenhet av att jobba som kock med fisk och skaldjur som främsta råvarorna
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team
Arbetstid: dagtid måndag - fredag och varannan helg
En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner
Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen
Kollektivavtal

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto i din ansökan. Visa mindre

ChopChop Arninge söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Maj 15    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Arninge söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Just nu vill vi utvidga vårt team och söker främst dig som är ute efter ett extrajobb redan nu under våran och ett sommarjobb över sommarlovet. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Arninge - Deltid. Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 41 restauranger,... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Arninge söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Just nu vill vi utvidga vårt team och söker främst dig som är ute efter ett extrajobb redan nu under våran och ett sommarjobb över sommarlovet.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Arninge - Deltid.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 41 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi 2 personer som vill jobba 50%. Arbetet är förlagd på dagtid, kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Arninge - Deltid.
När börjar tjänsterna? Upplärningen och tjänsterna startar omgående enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
2st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

ChopChop Arninge söker Disk och serveringspersonal

Ansök    Maj 15    ChopChop AB    Diskare
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu Diskare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för den dagliga disken, och renhållning av kök & diskrum. Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter st... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu Diskare.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för den dagliga disken, och renhållning av kök & diskrum.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan. Visa mindre

Vi vill bli fler i köket på Pinchos Täby

Ansök    Maj 5    Pincho Nation AB    Köksbiträde
Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchosvälkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att ... Visa mer
Vi söker ny kollega till köket!
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!
Till köket på Pinchosvälkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.
Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!
Vilka är vi?På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!
Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.
Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats
storamöjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
fantastiska kollegor
För att passar bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i kök
är flexibel och innovativ
trivs med högt tempo
uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
är bra på att säkerställa kvalitet
uppskattar att vår mat tillagas efter recept
är snabb, noggrannoch effektiv
kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Diskare

Ansök    Maj 1    Restaurang PHS AB    Diskare
Hej! Vi söker en erfaren diskare som kan hjälpa oss i det vardagliga arbetet Restaurangen ligger i Täby kommun I arbetet ingår städ, disk och enklare hjälp till kök/service. Viktigt att du har tidigare erfarenhet från andra restauranger Maila din ansökan så ringer jag upp så spikar vi en tid för intervju Visa mer
Hej!
Vi söker en erfaren diskare som kan hjälpa oss i det vardagliga arbetet
Restaurangen ligger i Täby kommun
I arbetet ingår städ, disk och enklare hjälp till kök/service.
Viktigt att du har tidigare erfarenhet från andra restauranger
Maila din ansökan så ringer jag upp så spikar vi en tid för intervju Visa mindre

Gateau söker deltidspersonal till vår butik i Näsbypark

Gateau söker deltidspersonal till vår butik i Näsbypark Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett åt... Visa mer
Gateau söker deltidspersonal till vår butik i Näsbypark

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937.

Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör.
Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner.
I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet.
Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

Gateau söker just nu serviceinriktade medarbetare till vår butik i Näsbypark.

I tjänsten kommer du att:
Aktivt medverka i butikens team på ett sätt som skapar en positiv försäljningstillväxt. Leverera en hög kundservicenivå samt tillhandahålla en djup produkt-och företagskunskap. Vi söker dig som ser långsiktigt på att jobba hos oss på Gateau.
Som deltid och heltidspersonal arbetar du på dagtid.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet inom service och försäljning.
Vi söker personal som brinner för försäljning, är serviceinriktade, sociala och har gärna ett intresse för bröd och bakning.

Mer information och ansökan:
Tjänsterna är tillsvidareanställning deltid (10 eller 20%) med placering i Näsbypark.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef Aleksandra, e-mail [email protected].

Välkommen med din ansökan senast 9/6. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller i butiken.

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika över 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra ca 5 000 engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter, vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Nordeuropa och export till mer än 40 länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2023 uppgick till 1,2 miljarder euro.

Northern Magic. Made Real.

Följ gärna Fazer på LinkedIn Visa mindre

Servitörer

Youran Ab, som är en Thai restaurang (Vallathai) , står i Vallatorpvägen 1c, Vi söka en servitör som kan prata svenska, gillar att servering åt gäster, trevlig, modig , kan klara sig med kassan, och mm. Välkommen in och samarbeta med oss! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Youran Ab, som är en Thai restaurang (Vallathai) , står i Vallatorpvägen 1c, Vi söka en servitör som kan prata svenska, gillar att servering åt gäster, trevlig, modig , kan klara sig med kassan, och mm. Välkommen in och samarbeta med oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Leklandsvärd Täby

Ansök    Apr 16    Leo's AB    Restaurangbiträde
Är du vår nya superhjälte som ser till att både små och stora får en oförglömlig upplevelse? Precis som namnet antyder tar du hand om våra gäster genom snabb och bra service med ett leende på läpparna. Som kalasvärd ser du till att våra kalas håller världsklass. Det här är med andra ord det perfekta extrajobbet - som så småningom kan leda till avancemang mot tjänster med utökat ansvar. Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar. Kvalifikatio... Visa mer
Är du vår nya superhjälte som ser till att både små och stora får en oförglömlig upplevelse? Precis som namnet antyder tar du hand om våra gäster genom snabb och bra service med ett leende på läpparna. Som kalasvärd ser du till att våra kalas håller världsklass. Det här är med andra ord det perfekta extrajobbet - som så småningom kan leda till avancemang mot tjänster med utökat ansvar. Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar.

Kvalifikationer
Arbetserfarenheter är inte ett krav utan vi söker dig med rätt attityd och som är en positiv person som tycker om att jobba i högt tempo. Du ska vara flexibel, stresstålig, strukturerad och självgående i ditt arbete. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Tillsammans med dina kollegor ska du arbeta för att erbjuda den bästa servicen. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leo's värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leo's framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leo's framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt
Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag! Visa mindre

"Extrapersonal vid behov"

Vi söker personal till våra kök och matsalar som är intresserade av att hoppa in och jobba på kort varsel. Vår personal kännetecknas av hög servicenivå både till våra gäster men även internt i våra kök och matsalar där vi har en god och trevlig arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande uppgifter i kök och servering samt disk. Jobbet är timanställning vid behov och förlagt till mån-fre vid något av våra kök i Stockholmsområdet. Varmt v... Visa mer
Vi söker personal till våra kök och matsalar som är intresserade av att hoppa in och jobba på kort varsel.
Vår personal kännetecknas av hög servicenivå både till våra gäster men även internt i våra kök och matsalar där vi har en god och trevlig arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande uppgifter i kök och servering samt disk.
Jobbet är timanställning vid behov och förlagt till mån-fre vid något av våra kök i Stockholmsområdet.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

kafébiträde

Viggbyholms Stationskafé är ett av Stockholms ledande caféer, med en lång rad priser från bl a White Guide Café. Vår ambitionsnivå är hög inom alla områden, från kök och bageri till kaffe och kundbemötande: Allt ska vara på topp varje dag! Samtidigt är vi ett ganska litet team med ett tiotal personer som jobbar nära ihop och hjälper varandra för att lyckas nå våra mål. Nu letar vi efter en duktig medarbetare som, tillsammans med oss, vill satsa långsiktigt... Visa mer
Viggbyholms Stationskafé är ett av Stockholms ledande caféer, med en lång rad priser från bl a White Guide Café. Vår ambitionsnivå är hög inom alla områden, från kök och bageri till kaffe och kundbemötande: Allt ska vara på topp varje dag! Samtidigt är vi ett ganska litet team med ett tiotal personer som jobbar nära ihop och hjälper varandra för att lyckas nå våra mål.
Nu letar vi efter en duktig medarbetare som, tillsammans med oss, vill satsa långsiktigt på verksamheten.
För att passa hos oss ska du vilja satsa helhjärtat och ge dig själv tid att förstå hur vi tänker och jobbar. För oss är det också viktigt att du delar våra värderingar och har god arbetsmoral. Tidigare erfarenhet inom restaurang- eller hotellsektorn är ett krav liksom stresstålighet och kommunikationsförmåga. En stor del av jobbet utförs självständigt så du behöver vara flexibel och ansvarsfull.
Rollen innebär bl a servering, kundbemötande, tillredning av olika sorters kaffe, förberedelser av smörgåsar liksom städning och beställning av varor.
Jobbet startar från 15 maj. Låter detta intressant så skicka omgående ett mail med din jobbansökan till [email protected] märk din ansökan med "Ansökan –Viggbyholm". Visa mindre

MAX Täby Arninge söker medarbetare (vardag, kväll & helg)

Ansök    Apr 15    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

McDonald's Täby Centrum & Täby Hägernäs söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Servispersonal till Pinchos Täby

Ansök    Apr 4    Pincho Nation AB    Servitör/Servitris
Just nu söker vi medarbetare till Servisen Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få... Visa mer
Just nu söker vi medarbetare till Servisen
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!
Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Du kommer få förklara vårt koncept och vår unika app, lära dig vår meny, hålla rent och fint och såklart ha roligt - både med våra gäster och med dina härliga kollegor.
Vilka är vi?På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!
Vi kan erbjuda dig Ett härligt gäng kollegor
Ett innovativt koncept
En möjlighet att växa och vara med på vår Pinchosresa in i framtiden
Att genom våra gäster få uppleva stunder i livet som är värda att fira!
För att passa bra hos oss tror vi att du Har lätt för att ta egna initiativ
Är noggrann och effektiv
På ett naturligt sätt ger våra gäster ett varmt bemötande
Sprider positiv energi omkring dig
Trivs med att jobba i ett högt tempo
Gärna hartidigare erfarenhet frånrestaurang/Servis

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Kock till Brasserie Le Galopin Täby

Ansök    Apr 4    Cheffle AB    Kock, à la carte
Vi är en entreprenörsfamilj i Täby som i februari 2024 öppnar en ny restaurang i Täby Park, Le Galopin Brasserie & Vinbar. Brasserie Galopin har höga ambitioner, vi ska matcha de bättre innerstadskrogarna. Hos oss ska våra gäster få njuta av god mat och dryck av hög kvalité i en skön och avspänd atmosfär. En rolig och härlig plats där den personliga servicen ska få våra gäster att vilja komma tillbaka. Brasserie Le Galopin. Le Galopin är en ”innersta... Visa mer
Vi är en entreprenörsfamilj i Täby som i februari 2024 öppnar en ny restaurang i Täby Park, Le Galopin Brasserie & Vinbar. Brasserie Galopin har höga ambitioner, vi ska matcha de bättre innerstadskrogarna.

Hos oss ska våra gäster få njuta av god mat och dryck av hög kvalité i en skön och avspänd atmosfär. En rolig och härlig plats där den personliga servicen ska få våra gäster att vilja komma tillbaka.


Brasserie Le Galopin.

Le Galopin är en ”innerstadsrestaurang” med stora ambitioner att leverera bästa kvalité på mat och vin från det franska köket. Vi vill ge våra gäster en oförglömlig matupplevelse av hög kvalité i en skön, avspänd atmosfär. Inredning är en mix av en klassisk brasserie och en modern cityrestaurang, atmosfären som ”ett charmigt och stökigt gathörn i Paris där alla pratar med alla och har så där orimligt trevligt”.

Restaurangen är öppen tisdag till söndag, serverar middagar och brunch på helgerna a la carte.

Arbetsbeskrivning.

Du kommer ingå i ett köksteam med fem kollegor som leds av vår kökschef. I uppdraget ingår att förbereda och laga mat i ett halvöppet kök där du har nära kontakt med gästerna. Restaurangen har plats för 50 matgäster inne samt en uteservering om ca 50 platser som öppnar hösten 2024. Tjänsten är 70-100%.

Kvalifikationer.


Du har en passion för matlagning och brinner för att ge gästen en minnesvärd matupplevelse.

Du har en relevant kockutbildning med minst 5 års yrkeserfarenhet från restaurang med höga ambitioner.

Du har erfarenhet från det fransk och det svenska köket, är trygg i att sätta smaker och kan göra aptitliga uppläggningar.

Du förstår värdet av att arbeta effektivt med råvaror för att minimera svinn och bidra till en lönsam verksamhet.

Du är en prestigelös team-player som uppskattar att få lära och att ledas av mer erfarna kockar.

Du har en stark arbetsmoral och är stresstålig.

Du får nära till arbetet och kort restid om du bor i norrort. 

Vi erbjuder.

Du får vara med och utveckla ett nytt restaurangkoncept tillsammans med övriga kollegor.  

Öppettider kvällar tisdag till söndag, samt lördag och söndag brunch.

Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information se hemsidan: galopin.se eller Instagram: brasserielegalopin.

Hoppas vi hörs!   


5 års erfarenhet eller mer Visa mindre

Bartender till Pinchos Täby

Ansök    Apr 4    Pincho Nation AB    Bartender
Just nu söker vi en ny kollega till baren Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har dendär magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständ... Visa mer
Just nu söker vi en ny kollega till baren
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!
Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har dendär magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet.Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.
Vilka är vi?På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!
Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.
Vi kan erbjuda dig stora möjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
nya spännande drinkar på menyn
fantastiska kollegor!
en riktigt rolig arbetsplats
För att passa bra hos oss tror vi att du har tidigare barvana
kan prestera i en miljö med högt tempo
är snabb, noggrannoch effektiv
förstår vikten av att ge personlig service
är bra på att säkerställa kvalitet
sprider positiv energi omkring dig
alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd
uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Apr 4    Pizzeria Özver AB    Restaurangbiträde
Hej, Vi söker en restaurangbiträde som ska hjälpa till köket, förbereda, servera, disk plocka, städa m.m. Du ska vara ordningsam, stresstålig och kunna arbeta i team. Visa mer
Hej,
Vi söker en restaurangbiträde som ska hjälpa till köket, förbereda, servera, disk plocka, städa m.m. Du ska vara ordningsam, stresstålig och kunna arbeta i team. Visa mindre

Restaurang söker Asiatisk/Thai/Sushi Kock i Täby

Vi söker Asiatisk/Thai/Sushi Kock i Täby Arninge Centrum i heltid. Huvudsakliga Ansvarsområden: Ditt ansvarsområde kommer framför allt att omfatta tillredning av ASIATISKA rätter. Erfarenhet som kock är definitivt en fördel, dock inte ett absolut krav för tjänsten. Personliga Kvalifikationer: Vi värderar högt dina personliga egenskaper. Det är avgörande att du har förmågan att arbeta både självständigt och som en del av ett team, samt att du bär en känsla ... Visa mer
Vi söker Asiatisk/Thai/Sushi Kock i Täby Arninge Centrum i heltid.
Huvudsakliga Ansvarsområden:
Ditt ansvarsområde kommer framför allt att omfatta tillredning av ASIATISKA rätter. Erfarenhet som kock är definitivt en fördel, dock inte ett absolut krav för tjänsten.
Personliga Kvalifikationer:
Vi värderar högt dina personliga egenskaper. Det är avgörande att du har förmågan att arbeta både självständigt och som en del av ett team, samt att du bär en känsla av stolthet över de rätter som presenteras från vårt kök. Ditt ansvarstagande, din pliktkänsla och din flexibilitet är egenskaper vi ser som oumbärliga. Du bör också ha en naturlig benägenhet att identifiera och lösa problem som kan uppstå under arbetsprocessen.
Anställningsvillkor:
Tjänsten är en heltidsanställning, med en inledande provanställningsperiod om 3 månader.
Lön: Lönen bestäms i samråd och efter överenskommelse baserat på din erfarenhet och kompetens.
Arbetsmiljö:
Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av flexibilitet och korta beslutsvägar, där teamarbete står i fokus och där alla medarbetare stöttar varandra. Visa mindre

Snart kommer KFC till Viggbyholm – Vill du vara med från start? ????

Ansök    Apr 2    NSP Gallus AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vi söker dig som trivs att arbeta i team och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka. Med din härliga personlighet bidrar du med mycket energi som gör arbetsdagen ännu roligare för dig och dina kollegor. Hos oss är alla unika och en del av en härlig gemenskap! Tidigare arbetslivserfarenhet är inget krav utan vi ser till att du får de kunskaper som du behöver för att utföra arbetet på bästa sätt. Det viktigaste... Visa mer
Vem är du?

Vi söker dig som trivs att arbeta i team och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka. Med din härliga personlighet bidrar du med mycket energi som gör arbetsdagen ännu roligare för dig och dina kollegor. Hos oss är alla unika och en del av en härlig gemenskap!
Tidigare arbetslivserfarenhet är inget krav utan vi ser till att du får de kunskaper som du behöver för att utföra arbetet på bästa sätt. Det viktigaste är du, din vilja och ditt engagemang!Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett roligt arbete med en härlig teamkänsla och ett högt tempo. Med rätt inställning finns goda möjligheter att växa och utvecklas hos oss. Men oavsett vad du har för mål tror vi att du kommer att trivas hos oss!
Hos oss ges alla lön och villkor enligt kollektivavtal.
Arbetsuppgifter

Som en del av vårt team är du vårt ansikte utåt där du hälsar gäster välkomna och ger service av högsta kvalitet. I restaurangen arbetar du i kassan, drive-thru, matsalen eller i köket där vi tillagar vår kyckling för hand!
I köket är du ansvarig för att med våra unika recept och metoder tillaga kycklingen. Du ser till att det alltid finns härligt fräscha, väldoftande och välsmakande portioner av kyckling redo att serveras!
Vår kyckling är vår viktigaste råvara och tillagas för hand med exakt samma mix av kryddor och örter som skapades av KFC’s grundare Colonel Sanders redan år 1939! ????
Som medarbetare i kassa och drive-thru arbetar du med att servera våra gäster samt ge den absolut bästa och snabbaste servicen. När du arbetar i matsalen ansvarar du för att restaurangen är i toppskick. Allt för att ge våra gäster den bästa upplevelsen!

Arbetet innebär skiftarbete på olika tider och dagar. Oavsett om du är studerande och vill ha ett jobb vid sidan av eller vill jobba mer finns möjligheterna hos oss!
Låter det som något för dig? Ta chansen att skicka in din ansökan redan idag!

Vi anser att personlighet och attityd väger tyngre än meriter och ser därför att du gärna svarar på videofrågorna, för att vi ska få en bättre bild av dig. Notera att de som svarar på videofrågorna och lämnar in en komplett ansökan prioriteras i urvalet. Visa mindre

Köksbidträde

Vi ser gärna att du gillar matlagning samt att du har arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag och har erfarenhet av att hjälpa till i köket. Krav: Att du kan prata och förstå svenska eller engelska d.v.s. att du har grundläggande kunskap om det svenska/engelska språket då du kommer att behöva kommunicera med dina kollegor på svenska eller engelska. Önskvärt att du har körkort. Visa mer
Vi ser gärna att du gillar matlagning samt att du har arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag och har erfarenhet av att hjälpa till i köket. Krav: Att du kan prata och förstå svenska eller engelska d.v.s. att du har grundläggande kunskap om det svenska/engelska språket då du kommer att behöva kommunicera med dina kollegor på svenska eller engelska.
Önskvärt att du har körkort. Visa mindre

MAX Täby Arninge sig som vill utvecklas till chef

Ansök    Apr 1    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Mar 27    Mias Sushi AB    Restaurangbiträde
Erfaren Sushikock sökes eller Restaurangbiträde. Två anställningar erbjuds: en heltids- och en deltidsposition. Beläget i Täby. Arbetsstart är omedelbar. Hör av dig om du är intresserad. Seeking an experienced sushi chef or restaurant assistent. Offering two roles: one for full-time and another for part-time employment. Located in Täby. Immediate start available. If interested, please get in touch. Visa mer
Erfaren Sushikock sökes eller Restaurangbiträde. Två anställningar erbjuds: en heltids- och en deltidsposition.
Beläget i Täby.
Arbetsstart är omedelbar.
Hör av dig om du är intresserad.Seeking an experienced sushi chef or restaurant assistent. Offering two roles: one for full-time and another for part-time employment.
Located in Täby.
Immediate start available.
If interested, please get in touch. Visa mindre

Sushi Kock

Ansök    Mar 23    Mias Sushi AB    Specialkock
Vi söker en sushi kock till takeaway restaurang. Restaurangen ligger i Täby. Kontakta oss om du är intresserad. We are looking for a sushi cook for takeaway restaurant. The restaurant is located in Täby. Contact us if you are interested. Visa mer
Vi söker en sushi kock till takeaway restaurang.
Restaurangen ligger i Täby.
Kontakta oss om du är intresserad.


We are looking for a sushi cook for takeaway restaurant.
The restaurant is located in Täby.
Contact us if you are interested. Visa mindre

Kinesiska / Thai Kock

Ansök    Mar 19    Mias Sushi AB    Köksbiträde
Kinesiska / Thai kock Restaurang i Täby Heltid 5 dagar per vecka Språket är inget problem, vi kan kinesiska, engelska och svenska. Kontakta på mejl om du är intresserad. Med vänlig hälsning, Jay Visa mer
Kinesiska / Thai kock
Restaurang i Täby
Heltid 5 dagar per vecka
Språket är inget problem, vi kan kinesiska, engelska och svenska.
Kontakta på mejl om du är intresserad.
Med vänlig hälsning,
Jay Visa mindre

Kitchen Assistant (Thai Restaurant)

Ansök    Mar 23    Mias Sushi AB    Specialkock
Vi söker en köksbiträde eller kock till en thailändsk takeaway restaurang. Restaurangen ligger i Täby. Kontakta oss om du är intresserad.We are looking for a kitchen assistant or chef for a thai takeaway restaurant. We are looking for a kitchen assistant or chef for a thai takeaway restaurant. The restaurant is located in Täby. Contact us if you are interested. Visa mer
Vi söker en köksbiträde eller kock till en thailändsk takeaway restaurang.
Restaurangen ligger i Täby.
Kontakta oss om du är intresserad.We are looking for a kitchen assistant or chef for a thai takeaway restaurant.


We are looking for a kitchen assistant or chef for a thai takeaway restaurant.
The restaurant is located in Täby.
Contact us if you are interested. Visa mindre

McDonald's Täby Centrum & Täby Hägernäs söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Kock Ala carte

Ansök    Mar 14    Etnas cafe AB    Kock, à la carte
Vi på Matildas Bistro erbjuder er omsorgsfullt tillagad mat samt tillhörande dryck, i härlig miljö på Hägerneholm. Under dagtid serverar vi vällagad lunch samt affärslunch och a la carte. Visa mer
Vi på Matildas Bistro erbjuder er omsorgsfullt tillagad mat samt tillhörande dryck, i härlig miljö på Hägerneholm. Under dagtid serverar vi vällagad lunch samt affärslunch och a la carte. Visa mindre

Wok Chef (Thai restaurant)

Ansök    Mar 19    Mias Sushi AB    Kock, à la carte
We are looking for a assistant chef to help in our thai restaurant. Must have experience in: Using Wok Cutting Meat Cutting Vegetables Please send email if you are interested. The restaurant is in Täby, Stockholm. Visa mer
We are looking for a assistant chef to help in our thai restaurant.
Must have experience in:
Using Wok
Cutting Meat
Cutting Vegetables
Please send email if you are interested. The restaurant is in Täby, Stockholm. Visa mindre

Restaurangbiträde

Vi behöver deltid eller heltid servitör/servitris och köks personal.servitör/ servitris ska vara svensk talande.köks personal ingen krav på svenska. Visa mer
Vi behöver deltid eller heltid servitör/servitris och köks personal.servitör/ servitris ska vara
svensk talande.köks personal ingen krav på svenska. Visa mindre

SUSHI JOBB

Ansök    Mar 13    Mias Sushi AB    Kock, à la carte
Sushi kock / Sushi Chef DELTID 1-2 DAGAR / VECKA HELTID 5 DAGAR / VECKA PART TIME 1-2 DAYS / WEEK Full Time 5 Days per week Restaurang i TÄBY Kontakta mig om du är interesserad. Contact by email if you are interested. Visa mer
Sushi kock / Sushi Chef
DELTID 1-2 DAGAR / VECKA
HELTID 5 DAGAR / VECKA
PART TIME 1-2 DAYS / WEEK
Full Time 5 Days per week
Restaurang i TÄBY
Kontakta mig om du är interesserad.
Contact by email if you are interested. Visa mindre

Kinesiska / Thai Kock

Ansök    Mar 13    Mias Sushi AB    Specialkock
Vi söker en ASATISK KOCK med minst 2 års erfarenhet. Kinesiska mat eller thai mat Heltid eller Deltid Restaurang finns i Täby. Kontakta mig om du är intresserad Visa mer
Vi söker en ASATISK KOCK med minst 2 års erfarenhet.
Kinesiska mat eller thai mat
Heltid eller Deltid
Restaurang finns i Täby.
Kontakta mig om du är intresserad Visa mindre

Erfaren Köksbiträde sökes

Ansök    Mar 7    Didan Street Food AB    Köksbiträde
Hej! Vi söker efter en passionerad och erfaren köksbiträde till vår sushirestaurang. Du bör ha minst 2 års erfarenhet inom köksarbete och vara väl bekant med sushiberedning. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö och möjlighet att vara en del av vårt fantastiska team. Om du är intresserad, skicka ditt CV med bild och en kort beskrivning av din erfarenhet. Ser fram emot att höra från dig! Visa mer
Hej! Vi söker efter en passionerad och erfaren köksbiträde till vår sushirestaurang. Du bör ha minst 2 års erfarenhet inom köksarbete och vara väl bekant med sushiberedning. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö och möjlighet att vara en del av vårt fantastiska team. Om du är intresserad, skicka ditt CV med bild och en kort beskrivning av din erfarenhet. Ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

McDonald's Täby Centrum & Täby Hägernäs söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

MAX Täby Centrum söker sommarjobbare/varannan helgare

Ansök    Mar 6    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

kafébiträde

Viggbyholms Stationskafé är ett av Stockholms ledande caféer, med en lång rad priser från bl a White Guide Café. Vår ambitionsnivå är hög inom alla områden, från kök och bageri till kaffe och kundbemötande: Allt ska vara på topp varje dag! Samtidigt är vi ett ganska litet team med ett tiotal personer som jobbar nära ihop och hjälper varandra för att lyckas nå våra mål. Nu letar vi efter en duktig medarbetare som, tillsammans med oss, vill satsa långsiktigt... Visa mer
Viggbyholms Stationskafé är ett av Stockholms ledande caféer, med en lång rad priser från bl a White Guide Café. Vår ambitionsnivå är hög inom alla områden, från kök och bageri till kaffe och kundbemötande: Allt ska vara på topp varje dag! Samtidigt är vi ett ganska litet team med ett tiotal personer som jobbar nära ihop och hjälper varandra för att lyckas nå våra mål.
Nu letar vi efter en duktig medarbetare som, tillsammans med oss, vill satsa långsiktigt på verksamheten.
För att passa hos oss ska du vilja satsa helhjärtat och ge dig själv tid att förstå hur vi tänker och jobbar. För oss är det också viktigt att du delar våra värderingar och har god arbetsmoral. Tidigare erfarenhet inom restaurang- eller hotellsektorn är ett krav liksom stresstålighet och kommunikationsförmåga. En stor del av jobbet utförs självständigt så du behöver vara flexibel och ansvarsfull.
Rollen innebär bl a servering, kundbemötande, tillredning av olika sorters kaffe, förberedelser av smörgåsar liksom städning och beställning av varor.
Jobbet startar så fort vi hittar rätt kandidat. Låter detta intressant så skicka omgående ett mail med din jobbansökan till [email protected] märk din ansökan med "Ansökan –Viggbyholm". Visa mindre

MAX Täby Arninge söker dig som vill utvecklas till chef

Ansök    Mar 4    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

MAX Täby Arninge söker sommar- & helgpersonal

Ansök    Mar 4    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Alla på MAX älskar burgare, och vissa mer än andra. (Vår VD äter minst en burgare om dagen). Men det är inte det som gör att vi stannar (även om Originaldressingen verkligen är övertygande).... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Alla på MAX älskar burgare, och vissa mer än andra.

(Vår VD äter minst en burgare om dagen). Men det är inte det som gör att vi stannar (även om Originaldressingen verkligen är övertygande).  

Nej, vi stannar för sammanhållningen som finns på MAX. Vi tror på gemenskap och vi tror på att vara snälla, vi vet att passion för våra kollegor är vitkigt för MAX ska lyckas och för att du ska må bra. Kanske är det lite extra viktigt för oss eftersom vi är ett familjeägt företag.  

Som en del av gänget har du att ha möjlighet att ta del av våra utvecklingsprogram som hjälper dig att bli ditt bästa jag, så varför inte starta eller fortsätta din karriär med oss? Vi är helt säkra på att du kommer att ta MAX till nya höjder.  

När du börjar på MAX Burgers får du en gedigen genomgång av hur livet på restaurangen fungerar. Väl är ombord har du chans att göra någons dag bättre genom att servera dem deras favoritburgare, fritera Crispy Fries till perfektion, blanda våra goda smoothies och ge våra gäster en grym serviceupplevelse. Du kommer att packa beställningar, hålla ordning och reda i restaurangen och om du (som vi) älskar Friscoburgaren kan du rekommendera den till nya gäster varje dag. 

Så, häng med oss på vår resa där vi gör burgare som både smakar och gör gott. Du kommer passa perfekt! Ansök här och nu, varken CV eller personligt brev krävs. 

 

Hur fungerar det? 
Efter att ha skickat in din ansökan får du ett test skickat till din e-post. Det är ett servicetest för att få en bild av hur du hanterar olika scenarier som kan dyka upp under en dag på MAX. Det tar högst 15 minuter att slutföra och ger dig också en idé av hur det är att jobba på MAX och vad du kan förvänta dig.  

När du gjort klart testet kollar vi på din ansökan och återkopplar så snart som möjligt. Vi ser över ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före ansökningstiden går ut.  

Observera att service-testet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess och vi går inte vidare med kandidater som inte slutför det.  

Sista ansökningsdag är den 1 maj, men vi granskar ansökningar regelbundet, så skicka in din idag! 

 

Vad MAX kan erbjuda dig! 
Inkluderande gemenskap
Våra medarbetare speglar världen och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. På MAX är det dina personliga egenskaper och jobbet som står i centrum. Vi vet att god gemenskap bygger bra team som kan prestera på topp. Samtidigt vet vi att man måste vara snäll och därför har vi kollegor som spenderat hela sina professionella karriärer på MAX. Vi förstår att passionen vi har för våra medarbetare är grunden till framgång. 

Utvecklingsmöjligheter på både ett personligt och professionellt plan 
Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Våra utvecklingsprogram hjälper dig att bli ditt absolut bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering – så du kan ta nästa steg i din karriär på MAX. 

Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott 
Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa redan upptrampade vägar. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare. Våra team består av visionärer och handlingskraftiga vardagshjältar och du kommer passa in perfekt.  

Företagskultur som tar fram dina bästa sidor 
MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi förstår att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd.  

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Erfaren kock

Ansök    Feb 23    Restaurang PHS AB    Kock, à la carte
Hej! Vi på Restaurang Pont Hägernäs söker nya medarbetare mot vår/sommarsäsong med möjlighet till förlängning och heltid. Är du kanske intresserad jobba deltid går även det bra. Viktigt att ni vad restaurangare, med goda grundkunskaper. Vi har bordservering både lunch och middag. Öppet normalt 11 - 22, oftast lugnt senare mot kvällen men med bra tryck 18-20. Bor du kanske i krokarna eller gillar jobba vid vattnet i härlig miljö med andra glada skicka gärna... Visa mer
Hej!
Vi på Restaurang Pont Hägernäs söker nya medarbetare mot vår/sommarsäsong med möjlighet till förlängning och heltid.
Är du kanske intresserad jobba deltid går även det bra. Viktigt att ni vad restaurangare, med goda grundkunskaper.
Vi har bordservering både lunch och middag. Öppet normalt 11 - 22, oftast lugnt senare mot kvällen men med bra tryck 18-20.
Bor du kanske i krokarna eller gillar jobba vid vattnet i härlig miljö med andra glada skicka gärna din ansökan vi e-mail till:
[email protected]
märk gärna mailet "ansökan kock"
Några korta rader om dig själv och ev CV. Visa mindre

SUSHI JOBB

Ansök    Feb 29    Mias Sushi AB    Specialkock
Sushi kock / Sushi Chef DELTID 1-2 DAGAR / VECKA PART TIME 1-2 DAYS / WEEK Restaurang i TÄBY Kontakta mig om du är interesserad. Contact by email if you are interested. Visa mer
Sushi kock / Sushi Chef
DELTID 1-2 DAGAR / VECKA
PART TIME 1-2 DAYS / WEEK
Restaurang i TÄBY
Kontakta mig om du är interesserad.
Contact by email if you are interested. Visa mindre

Gateau söker deltidspersonal till vår butik i Näsbypark

Gateau söker deltidspersonal till vår butik i Näsbypark Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett ått... Visa mer
Gateau söker deltidspersonal till vår butik i Näsbypark

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937.
Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör.
Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner.
I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet.
Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

Gateau söker just nu serviceinriktade medarbetare till vår butik i Näsbypark.

I tjänsten kommer du att:

Aktivt medverka i butikens team på ett sätt som skapar en positiv försäljningstillväxt.
Leverera en hög kundservicenivå samt tillhandahålla en djup produkt-och företagskunskap.
Vi söker dig som ser långsiktigt på att jobba hos oss på Gateau.
Som deltidspersonal kan det även framkomma pass under dagtid.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet inom service och försäljning.
Vi söker personal som brinner för försäljning, är serviceinriktade, sociala och har gärna ett intresse för bröd och bakning.

Mer information och ansökan:
Tjänsterna är tillsvidareanställning deltid (10%) med placering i Näsbypark.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef [email protected]
Välkommen med din ansökan senast 15:e mars . Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller i butiken.

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra ca 5 000 engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter, vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Nordeuropa och export till ytterligare ca 40 olika länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2022 uppgick till 1,1 miljarder euro.

Northern Magic. Made Real.

Följ gärna Fazer på LinkedIn Visa mindre

Hovmästare, Bartender, Servitör till Brasserie Le Galopin i Täby

Ansök    Feb 20    Cheffle AB    Hovmästare
Vi är en entreprenörsfamilj i Täby som i februari 2024 öppnar en ny restaurang i Täby Park, Le Galopin Brasserie & Vinbar. Brasserie Galopin har höga ambitioner, vi ska matcha de bättre innerstadskrogarna. Hos oss ska våra gäster få njuta av god mat och dryck av hög kvalité i en skön och avspänd atmosfär. En rolig och härlig plats där den personliga servicen ska få våra gäster att vilja komma tillbaka. Hovmästare till Brasserie Le Galopin    Nu utöka... Visa mer
Vi är en entreprenörsfamilj i Täby som i februari 2024 öppnar en ny restaurang i Täby Park, Le Galopin Brasserie & Vinbar. Brasserie Galopin har höga ambitioner, vi ska matcha de bättre innerstadskrogarna.

Hos oss ska våra gäster få njuta av god mat och dryck av hög kvalité i en skön och avspänd atmosfär. En rolig och härlig plats där den personliga servicen ska få våra gäster att vilja komma tillbaka.


Hovmästare till Brasserie Le Galopin   

Nu utökar vi vårt serveringsteam med en erfaren hovmästare som har passion för mat och vin från det franska köket.   

Om Brasserie Le Galopin. 

Le Galopin är en nyöppnad fransk ”innerstadsrestaurang” i Täby Park med ambitionen att ta franska köket till Täby. Våra gäster ska kunna njuta av mat och dryck av hög kvalité i en avspänd miljö där servisens kunnighet och personliga service är vårt signum.   

Inredning är en mix av en klassisk brasserie och en modern restaurang med en atmosfär som kan beskrivas som ”ett charmigt och stökigt gathörn i Paris där alla pratar med alla och har så där orimligt trevligt”.  

Arbetsbeskrivning. 

Du kommer vara ansvarig för sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i att sköta matsalen på en mindre restaurang med operativt personalansvar för fyra till fem kollegor. Du kommer arbete nära kökschefen och ägarna och kan påverka hur vi utvecklar kvalitén och konceptet.  

Din bakgrund. 

Du är en driven person med flera års erfarenhet av hovmästarroll från restaurang med ambitioner. Du är duktig på att få kunden att känna sig väl omhändertagen och kan konsten att balansera personlig service med merförsäljning. Du är strukturerad och kan organisera hela teamets arbete. Du har ett stort intresse för franska viner och mat från det franska köket.   

Ditt engagemang, en härlig personlighet och känsla för service är viktigast för oss. 

Vi tycker du ska ha nära till arbetet så vi ser gärna att du bor i Täby, Österåker, Vallentuna, Vaxholm eller Danderyd.

Vi erbjuder. 

Du får vara med i att utveckla ett nytt restaurangkoncept i Täby med höga ambitioner. För mer information och känsla för konceptet se: www.galopin.se eller brasserielegalopin på Instragram och Facebook 

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med ditt CV och ett personligt brev i din ansökan till Cheffle  

 

Hoppas vi hörs!    


2-4 års erfarenhet Visa mindre

Duktig kock, uppsala

Vi söker en kock för ett nytt projekt i Uppsala. Personen vi söker behöver ha erfarenhet från både produktion och a la carte. Personlighet som vi tror passar in bäst hos oss är noggrann, självgående, lyhörd och vara en lagspelare med yrkesstolthet. Utbildning: Gymnasial restaurangutbildning eller vuxenutbildning inom kök, eller lärlingsutbildning Övrigt: Arbetstider varierar efter våra öppettider ibland även arbete på kvällar och helger. Låter det spänna... Visa mer
Vi söker en kock för ett nytt projekt i Uppsala.
Personen vi söker behöver ha erfarenhet från både produktion och a la carte.
Personlighet som vi tror passar in bäst hos oss är noggrann, självgående, lyhörd och vara en lagspelare med yrkesstolthet.
Utbildning: Gymnasial restaurangutbildning eller vuxenutbildning inom kök, eller lärlingsutbildning
Övrigt: Arbetstider varierar efter våra öppettider ibland även arbete på kvällar och helger.


Låter det spännande kontakta oss på [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Start beräknad under andra delen av februari-mars-24 Visa mindre

SERVITÖR

Ansök    Feb 23    Restaurang PHS AB    Servitör/Servitris
Hej! Vi på Restaurang Pont Hägernäs söker nya medarbetare mot vår/sommarsäsong med möjlighet till förlängning och heltid. Är du kanske intresserad jobba deltid går även det bra. Viktigt att ni vad restaurangare, med goda grundkunskaper i mat, servering & dryck. Vi har bordservering både lunch och middag. Öppet normalt 11 - 22, oftast lugnt senare mot kvällen men med bra tryck 18-20. Bor du kanske i krokarna eller gillar jobba vid vattnet i härlig miljö med... Visa mer
Hej!
Vi på Restaurang Pont Hägernäs söker nya medarbetare mot vår/sommarsäsong med möjlighet till förlängning och heltid.
Är du kanske intresserad jobba deltid går även det bra. Viktigt att ni vad restaurangare, med goda grundkunskaper i mat, servering & dryck.
Vi har bordservering både lunch och middag. Öppet normalt 11 - 22, oftast lugnt senare mot kvällen men med bra tryck 18-20.
Bor du kanske i krokarna eller gillar jobba vid vattnet i härlig miljö med andra glada skicka gärna din ansökan vi e-mail till:
[email protected]
märk gärna mailet "ansökan servitör"
Några korta rader om dig själv och ev CV. Visa mindre

MAX Täby Arninge söker dig som vill utvecklas på MAX

Ansök    Feb 12    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Cafébiträde till lantligt café

Vi söker en ny medarbetare till vårt café i Täby. Främst helger. ? Vi på kaffestugan söker en ny medarbetare till vårt team! Vi är ett familjärt företag som alltid strävar efter att bli bättre. Alla våra godsaker bakas på plats för att ge en hemtrevlig atmosfär. Vi söker dig som trivs i den ansvarstagande rollen och ser till företagets bästa. Du har kassavana och kan med lätthet möta våra kunder på ett trevligt sätt. Du klarar arbete i högt tempo lika s... Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till vårt café i Täby. Främst helger.

?
Vi på kaffestugan söker en ny medarbetare till vårt team! Vi är ett familjärt företag som alltid strävar efter att bli bättre.
Alla våra godsaker bakas på plats för att ge en hemtrevlig atmosfär.
Vi söker dig som trivs i den ansvarstagande rollen och ser till företagets bästa.
Du har kassavana och kan med lätthet möta våra kunder på ett trevligt sätt.
Du klarar arbete i högt tempo lika så lugnare dagar hittar på andra arbetsuppgifter som kanske inte prioriteras stressiga dagar.
Du har öga för detaljer och håller rent och snyggt.
Du är punktlig, pålitlig, ansvarstagande & gillar att arbeta.
Öppettider torsdag-söndag och det är främst helger som behövs.
Arbetsuppgifter:
Kassa
Matförberedelser
Servering
Disk
Städning Visa mindre

English Speaking Kitchen Assistand with B Driving License.

Ansök    Feb 16    SBL Sverige AB    Köksbiträde
SBL SVERIGE AB is looking for someone who speaks English and holds a valid B driving license to support us in our restaurant kitchen as an assistant and drive the food to customers etc. If you have experience working in the kitchen as an assistant and hold driving license B, you are welcome to apply. The position is temporary but can be permanent for a suitable candidate. Visa mer
SBL SVERIGE AB is looking for someone who speaks English and holds a valid B driving license to support us in our restaurant kitchen as an assistant and drive the food to customers etc.
If you have experience working in the kitchen as an assistant and hold driving license B, you are welcome to apply.
The position is temporary but can be permanent for a suitable candidate. Visa mindre

McDonald's Täby Centrum & Täby Hägernäs söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Restaurangbiträde säsongsanställning april till september

Ansök    Feb 11    Pers Mat KB    Restaurangbiträde
Vi söker ett restaurangbiträde till Arninge Golfkrog som kan börja jobba mitten av april och vara med oss under golfsäsongen som sträcker sig till slutet av september. Vi har öppet alla dagar, vardagar 7-19 och helger 7-18. Vi söker dig som vill utvecklas inom restaurang och service. Hos oss får du möjligheten att lära dig alla bitar inom en restaurang om du har den rätta viljan. Hos oss gör alla allt. Det betyder att du kan förbereda salladsbuffé, smörgås... Visa mer
Vi söker ett restaurangbiträde till Arninge Golfkrog som kan börja jobba mitten av april och vara med oss under golfsäsongen som sträcker sig till slutet av september.
Vi har öppet alla dagar, vardagar 7-19 och helger 7-18.
Vi söker dig som vill utvecklas inom restaurang och service. Hos oss får du möjligheten att lära dig alla bitar inom en restaurang om du har den rätta viljan. Hos oss gör alla allt. Det betyder att du kan förbereda salladsbuffé, smörgåsar mm på förmiddagen, under lunchen stå i kassan, på eftermiddagen hjälpa till i disken och under eftermiddag/kväll passa upp i kiosken samt förberedelser eller vara med under ett middagsevenemang.
Vårt mål är att erbjuda våra medlemmar, golfgäster och övriga gäster ett attraktivt utbud av mat, dryck och fika. Våra luncher under vardagar är populära för externa gäster då vi har som högst tryck vilket kräver att du har en hög stresströskel. Oftast händer allt på en och samma gång även på helger så du måste verkligen kunna hålla många bollar i luften samtidigt utan att sänka din servicenivå och alltid ha kunden i fokus.
Vi är ett familjärt gäng som jobbar tillsammans med mycket återkommande personal från säsong till säsong.
Se till att du har klart hur du tar dig till och från oss innan du söker och tänk på våra öppettider.
Vem söker vi?
Flytande svenska i text och tal
Det är meriterande om du har restaurangvana men det viktigaste är att du gillar service och gäster, resten kan du lära dig hos oss.

Vill du bli en av oss i vårt härliga gäng? Tveka inte och sök direkt.
Sök via mail: [email protected] och märk ansökan med ”restaurangbiträde”.
Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Kock sökes, säsongsanställning april till september

Ansök    Feb 11    Pers Mat KB    Kock, à la carte
Vill du jobba med ett härligt gäng i naturnära miljö och möjlighet till att spela golf före eller efter ditt arbetspass? Eller har du tidigare erfarenhet att arbeta som kock och söker en ny utmaning? Du har några års erfarenhet av yrket och är en självgående kock som vågar ta egna beslut. Du gillar att ha gästkontakt, ett ben inne i köket och det andra i service är inga problem för dig och är ett måste för att vår verksamhet ska fungera. Du är en lagspel... Visa mer
Vill du jobba med ett härligt gäng i naturnära miljö och möjlighet till att spela golf före eller efter ditt arbetspass? Eller har du tidigare erfarenhet att arbeta som kock och söker en ny utmaning?


Du har några års erfarenhet av yrket och är en självgående kock som vågar ta egna beslut. Du gillar att ha gästkontakt, ett ben inne i köket och det andra i service är inga problem för dig och är ett måste för att vår verksamhet ska fungera. Du är en lagspelare som är prestigelös och har en positiv syn till det mesta.
Vårt mål är att erbjuda våra medlemmar, golfgäster och övriga gäster ett attraktivt utbud av mat, dryck och fika. Våra luncher under vardagar är populära för externa gäster då vi har extra stort tryck vid fina soliga dagar. Oftast händer allt på en och samma gång även på helger så du måste verkligen kunna hålla många bollar i luften samtidigt utan att sänka din servicenivå och alltid ha kunden i fokus. I anslutning till vår restaurang finns även vår kiosk som är välbesökt av våra golfspelare.


Vi är ett familjärt gäng som jobbar tillsammans med mycket återkommande personal från säsong till säsong.
Körkort är mer eller mindre ett krav om du inte bor i närheten och ser det som ett tillfälle till motion att cykla till och från jobbet eftersom kommunala medel är väldigt bristfälliga.
Tjänsten behöver tillsättas runt mitten av april och sträcker sig till slutet av september.
Våra öppettider under säsongen är vardagar 7-19 och helger 7-18
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav då du måste kunna kommunicera med gäster och kollegor, ringa in varuordrar, skriva menyer, ta emot beställningar mm.
Vill du bli en av oss i vårt härliga gäng? Tveka inte och sök direkt. Vi vill gärna ha din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Sök via mail: [email protected]
Har du frågor kontakta Per 0705642890 Visa mindre

Servispersonal till Pinchos Täby

Ansök    Feb 2    Pincho Nation AB    Servitör/Servitris
Just nu söker vi medarbetare till Servisen Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och f... Visa mer
Just nu söker vi medarbetare till Servisen
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!

Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Du kommer få förklara vårt koncept och vår unika app, lära dig vår meny, hålla rent och fint och såklart ha roligt - både med våra gäster och med dina härliga kollegor.

Vilka är vi?
På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!

Vi kan erbjuda dig

- Ett härligt gäng kollegor

- Ett innovativt koncept

- En möjlighet att växa och vara med på vår Pinchosresa in i framtiden

- Att genom våra gäster få uppleva stunder i livet som är värda att fira!

För att passa bra hos oss tror vi att du

- Har lätt för att ta egna initiativ

- Är noggrann och effektiv

- På ett naturligt sätt ger våra gäster ett varmt bemötande

- Sprider positiv energi omkring dig

- Trivs med att jobba i ett högt tempo

- Gärna har tidigare erfarenhet från restaurang/Servis

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Kinesiska / Thai Kock

Ansök    Jan 29    Mias Sushi AB    Köksbiträde
Kinesiska / Thai kock Restaurang i Täby Heltid 5 dagar per vecka Språket är inget problem, vi kan kinesiska, engelska och svenska. Kontakta på mejl om du är intresserad. Med vänlig hälsning, Jay Visa mer
Kinesiska / Thai kock
Restaurang i Täby
Heltid 5 dagar per vecka
Språket är inget problem, vi kan kinesiska, engelska och svenska.
Kontakta på mejl om du är intresserad.
Med vänlig hälsning,
Jay Visa mindre

Pizzabagare/kock 2 platser

Ansök    Jan 31    Bora & Ülker AB    Grillkock, snabbmat
Arninge pizza express och kök söker en ny medarbetare. Arninge pizza express och kök har en pizzameny som består av Italienska // familjepizzor, amerikanska och mexikanska pizzor. Vi serverar även mat från köket. samt lunch servering under vardagar. Vi är kopplade till Foodora och Online pizza, som vi själva kör ut till kund. Vi söker 2st. medarbetare, 1 kock och en pizzabagare. Alla förekommande arbetsuppgifter i en restaurang/pizzeria. Du som söker har g... Visa mer
Arninge pizza express och kök söker en ny medarbetare.
Arninge pizza express och kök har en pizzameny som består av Italienska // familjepizzor, amerikanska och mexikanska pizzor. Vi serverar även mat från köket. samt lunch servering under vardagar. Vi är kopplade till Foodora och Online pizza, som vi själva kör ut till kund.
Vi söker 2st. medarbetare, 1 kock och en pizzabagare.
Alla förekommande arbetsuppgifter i en restaurang/pizzeria.
Du som söker har gärna kassa och kundbemötande vana, du ska ha arbetat inom branschen i minst 4-5 år, glad och servis inriktad person, ansvarstagande och känner sig säker på att ta ansvar och initiativ, flexible, självgående, och kan även arbeta självständig.
Start omgående
Lön enligt överenskommelse
Vid intresse mejla cv och personligt brev till:
[email protected]
Tack för visat intresse. Visa mindre

Timvikarierande kock

Ansök    Jan 29    Nytida AB    Kock, storhushåll
Nu söker vi till kök Mellansjö skolan en kock som timvikarie vid behov. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära - Förmånsportal med rabatter och erbjudanden - Coachande och stöttande chefer nära dig - En gemensa... Visa mer
Nu söker vi till kök Mellansjö skolan en kock som timvikarie vid behov.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära

- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden

- Coachande och stöttande chefer nära dig

- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

- Friskvårdsbidrag och skobidrag

- Kollektivavtal

Din roll
I din roll som kock är du med och skapar en trygg grund för våra elever och brukare i köket som har behov av extraordinärt stöd samt speciellt utformad pedagogik och social träning. Tillsammans med den andra ordinarie kocken planerar och strukturerar ni dagen i köket utifrån planeringen som finns. Ni arbetar med att ge förutsägbarhet och trygghet till eleverna och brukarna som har praktik i köket. Du finns med som stöd vid brukarnas sida under hela dagen i köket. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera eleverna och brukarna som har praktik i köket till att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter för lärande.

Kök Mellansjö skolan
Skolköket ligger vid Mellansjö skolan när Vallentuna sjön i Täby. Mellansjö skola - Nytida (https://nytida.se/verksamheter/mellansjo-skola/)
I köket arbetar det dagligen två kockar samt två brukare från våra dagliga verksamheter har praktik i köket. Dessa brukare samt eleverna på skolan har autism, ADHD samt andra funktionsvariationer. Köket lagar mat till Mellansjö skolan samt Nytorp skolan i Täby. Även till tre andra dagliga verksamheter i Täby. Totalt dagligen lagar köket ca 250 portioner. I köket har vi ett öppet och varmt klimat där alla är lika viktiga och det skrattas en hel del varje dag.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
är ansvarskännande och har en personlig mognad
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller barnomsorg/ barn och fritid alt annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen, elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och/eller utvecklingsstörning.

Du har god kunskap som kock och att hantera egenkontroller.. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Särskild visstidsanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag:
Sista ansökningsdag: 2024-02-18
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
För mer information kontakta: [email protected]
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Kinesiska / Thai Kock

Ansök    Jan 29    Mias Sushi AB    Chefskock
Vi söker en ASATISK KOCK med minst 2 års erfarenhet. Kinesiska mat eller thai mat Restaurang finns i Täby. Kontakta mig om du är intresserad Visa mer
Vi söker en ASATISK KOCK med minst 2 års erfarenhet.
Kinesiska mat eller thai mat
Restaurang finns i Täby.
Kontakta mig om du är intresserad Visa mindre

Köksmästare till Pinchos Täby

Ansök    Jan 29    Pincho Nation AB    Chefskock
Just nu söker vi köksmästare Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Är du vår nya köksmästare? Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- ... Visa mer
Just nu söker vi köksmästare
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!

Är du vår nya köksmästare?
Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag. Du jobbar nära restaurangchefen och bidrar till restaurangens utveckling.

Som köksmästare ansvarar du för att Pinchos koncept efterlevs i köket. I din roll säkerställer du även ex implementering av nya rätter, varuflöde, personalplanering, egenkontroll samt månatlig inventering. Du kommer att ha en viktig roll och ditt engagemang är en avgörande pusselbit för att stärka hela kedjans utveckling framåt.

Vilka är vi?
På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra gäster men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!

Vi kan erbjuder dig

- En rolig arbetsplats med härliga kollegor

- Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag

- Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan

- Fina utbildningsmöjligheter

För att passar bra hos oss tror vi att du

- Har relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom restaurangkök

- Är trygg i rollen som köksmästare

- Vill vara med och utveckla Pinchoskedjan in i framtiden

- Är noggrann och strukturerad

- Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo

- Har erfarenhet av att jobba med koncept

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Vi vill bli fler i köket på Pinchos Täby

Ansök    Jan 27    Pincho Nation AB    Köksbiträde
Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller at... Visa mer
Vi söker ny kollega till köket!
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!

Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.

Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!

Vilka är vi?
På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!

Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.

Vi kan erbjuda dig

- en rolig arbetsplats

- stora möjligheter att utvecklas i kedjan

- ett innovativt koncept

- fantastiska kollegor

För att passar bra hos oss tror vi att du

- har tidigare erfarenheter från arbete i kök

- är flexibel och innovativ

- trivs med högt tempo

- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder

- sprider positiv energi omkring dig

- är bra på att säkerställa kvalitet

- uppskattar att vår mat tillagas efter recept

- är snabb, noggrann och effektiv

- kan och vill bjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Diskare

Ansök    Jan 22    Etnas cafe AB    Diskare
Vi på Matildas Bistro erbjuder er omsorgsfullt tillagad mat samt tillhörande dryck i härlig miljö på Hägerneholm. Under dag tid serverar vi vällagad lunch samt affärslunch och a`la carté Visa mer
Vi på Matildas Bistro erbjuder er omsorgsfullt tillagad mat samt tillhörande dryck i härlig miljö på Hägerneholm.
Under dag tid serverar vi vällagad lunch samt affärslunch och a`la carté Visa mindre

Kina Kock

Ansök    Jan 25    XL Restaurang AB    Kock, à la carte
Vi är ett företag som driver en asiatisk restaurang i Täby. Vi servera det mesta från riktig kinesisk wok till thai och Vietnam mathållning även Sushi. Vi söker nu en kock på heltid som kan laga traditionella kina mat och sköta fritös självständigt. Du ska vara stresstålig och tycker om att arbeta i högt tempo, är flexibel och ansvarsfull. Plus att du måste kunna tala kinesiska eftersom det är språket som andra kockar talar på arbetsplatsen.... Visa mer
Vi är ett företag som driver en asiatisk restaurang i Täby. Vi servera det mesta från riktig kinesisk wok till thai och Vietnam mathållning även Sushi.
Vi söker nu en kock på heltid som kan laga traditionella kina mat och sköta fritös självständigt.
Du ska vara stresstålig och tycker om att arbeta i högt tempo, är flexibel och ansvarsfull. Plus att du måste kunna tala kinesiska eftersom det är språket som andra kockar talar på arbetsplatsen. Visa mindre

McDonald's Täby Centrum & Täby Hägernäs söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

MAX Täby söker dig som vill jobba deltid (vardagar, kväll och helg)

Ansök    Jan 18    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Personal till Umami Sushi

Ansök    Jan 17    LJ Sushi & Café AB    Restaurangbiträde
Om Tjänsterna Umami Sushi i Norrort (Täby, Danderyd och Åkersberga )söker medarbetare som vill utveckla med oss. Vi är en restaurangkedjan med engagerade och ambitiösa medarbetare som vill nå sitt mål. Vi söker dig som är glad, positiv och serviceinriktad, lyhörd, stresstålig, Kan jobba självständigt och i team. Joina oss , vi hjälpas åt för att förverkliga våra drömmar. Tjänster kan vara heltid eller deltid. Sushikock: 3 st. Köksbiträde: 5 st. Krav: Har e... Visa mer
Om Tjänsterna
Umami Sushi i Norrort (Täby, Danderyd och Åkersberga )söker medarbetare som vill utveckla med oss.
Vi är en restaurangkedjan med engagerade och ambitiösa medarbetare som vill nå sitt mål.
Vi söker dig som är glad, positiv och serviceinriktad, lyhörd, stresstålig, Kan jobba självständigt och i team.
Joina oss , vi hjälpas åt för att förverkliga våra drömmar.
Tjänster kan vara heltid eller deltid.
Sushikock: 3 st.
Köksbiträde: 5 st.
Krav: Har erfarenhet från Asiatiskt/Japanskt kök minst 1 år.
Vi rekryterar löpande så tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor så tveka inte att kontakta oss på [email protected]
Lön: Kollektivavtal
Arbetstider: Dag, kväll och helg
Skicka ansökan till [email protected]
Ansökan gäller t.o.m 29 febrauri 2024 Visa mindre

MAX Arninge (Täby) söker dig som vill utvecklas till chef

Ansök    Jan 11    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

MAX Roslags-Näsby söker medarbetare

Ansök    Jan 12    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

"Duktig kock Täby"

Vi söker en till duktig kock för tjänstgöring dagtid. Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Antennvägen är ett uppskattat ställe som levererar ut luncher och även har en företagsrestaurang på plats där det lagas och serveras lunch och görs catering. Har du ett brinnande intresse för matlagning och vara en del av ett härligt gäng, tycker du om att laga god mat och är serviceminded? Vi letar efter dig som: Lagar god mat oc... Visa mer
Vi söker en till duktig kock för tjänstgöring dagtid.
Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Antennvägen är ett uppskattat ställe som levererar ut luncher och även har en företagsrestaurang på plats där det lagas och serveras lunch och görs catering.
Har du ett brinnande intresse för matlagning och vara en del av ett härligt gäng, tycker du om att laga god mat och är serviceminded?
Vi letar efter dig som:
Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och fungerar att jobba i grupp såväl som enskilt. Du har god ordning
Vi ser gärna att du har kunskap i kostprogrammet Mashie, excel samt word.Gillar att ha kontakt med våra kunder/gäster, har ekonomiskt tänk.
Våra dagar startar vid 06:00 så du behöver kunna ta dig till arbetsplatsen i Arninge till den tiden.
Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värderingar. jobbar aktivt för minskat svinn.
Hos oss har vi hög servicenivå och god ton.
Vi är en rökfri arbetsplats och du behöver kunna tala och skriva god Svenska då det krävs i vår dialog med kunder och medarbetare.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt härliga gäng!
–Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Silverpark i Täby

Ansök    Dec 28    Vardaga AB    Kock, storhushåll
Nu söker vi på Silverpark en kock till vårt härliga kök. Tjänsten är förlagd dagtid. Sök tjänsten senast 30/1 . Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Kom gärna på besök innan ansökan om du är nyfiken och intresserad så visar vi gärna upp vår fina verksamhet. Titta gärna på vårt instagramkonto Vardaga Silverpark. Om rollen Som Kock på Silverpark har du en central roll för kost och måltidsupplevelser hos oss. Inom Vardaga läggs mycket ... Visa mer
Nu söker vi på Silverpark en kock till vårt härliga kök. Tjänsten är förlagd dagtid.

Sök tjänsten senast 30/1 . Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Kom gärna på besök innan ansökan om du är nyfiken och intresserad så visar vi gärna upp vår fina verksamhet. Titta gärna på vårt instagramkonto Vardaga Silverpark.
Om rollen
Som Kock på Silverpark har du en central roll för kost och måltidsupplevelser hos oss. Inom Vardaga läggs mycket fokus på att måltiden ska vara en av dagens höjdpunkter. På Silverpark kommer du att arbeta i eget kök. Du ansvarar för menyer, planering och inköp av alla måltider som lagas från grunden. Du ansvarar även för hålla budget i samarbete med ledningsgruppen.

Silverpark har blivit omtalat och är prisbelönat för sitt kök och genom deltagande i White Guides kategorier Årets Senior Kock och Seniormåltid.

Du som söker är utbildad kock, gärna med några års erfarenhet i yrket och gärna inom tillagningskök. Du älskar att laga mat och är bra på specialkost och näringslära. Du har erfarenhet av svensk husmanskost och med goda kunskaper i livsmedelshygien. Vi ser gärna att du är van att arbeta både ensam och tillsammans med kollegor. Att du har förmåga att fatta beslut och är intresserad av att lära nytt när det behövs. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten. Du är flexibel och lösningsorienterad, har stor social kompetens och är samarbetsvillig. Då du kommer att arbeta i en vård och omsorgsmiljö krävs att du brinner för de äldres bästa.

Silverpark är en trevlig arbetsplats med många goda och glada kollegor som alla uppskattar dig som en del av husets hjärta.Om Silverpark
Silverpark är ett modernt äldreboende i centrala Täby, med 62 platser uppdelat på sju avdelningar
Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande.
Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 31/1
Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Ulrika Wall

[email protected]

07238529606

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/) Visa mindre

Serveringpersonal

Ansök    Dec 27    Etnas cafe AB    Servitör/Servitris
Vi är en ny öppnad restaurang i Arninge på Hägerneholmsvägen 2 Vi på Matildas Bistro erbjuder er omsorgsfullt tillagad mat samt tillhörande dryck i härlig miljö på Hägerneholm. Under dag tid serverar vi vällagad lunch samt affärslunch och a`la carté www.matildasbistro.se Visa mer
Vi är en ny öppnad restaurang i Arninge på Hägerneholmsvägen 2
Vi på Matildas Bistro erbjuder er omsorgsfullt tillagad mat samt tillhörande dryck i härlig miljö på Hägerneholm.
Under dag tid serverar vi vällagad lunch samt affärslunch och a`la carté
www.matildasbistro.se Visa mindre

McDonald's Täby Centrum & Täby Hägernäs söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Skiftledare 60 % Täby

Ansök    Dec 19    Leo's AB    Restaurangbiträde
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök. Arbetsuppgifter - Driva verksamheten ef... Visa mer
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök.


Arbetsuppgifter
- Driva verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Arbeta efter företagets koncept och grunder
- Ansvara för att leklandet alltid är i toppskick
- Inköp
- Anordna barnkalas
- Tillaga och servera enklare maträtter
Arbetet är operativt där du är en del av ditt team.
Kvalifikationer
Du ska ha tidigare arbetserfarenheter och det är meriterande att ha arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Du är självgående, flexibel och strukturerad i ditt arbete. Du ska trivas med att jobba i högt tempo och inte ha några problem att hantera stress. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Vi söker dig som är en positiv person som tillsammans med teamet ska arbeta för att nå uppsatta mål. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!


Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang : Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60 % med start omgående. Möjligheten till mer jobb finns eventuellt. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba minst varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Brasserie Le Galopin i Täby söker serveringspersonal inför nyöppning

Ansök    Dec 12    Cheffle AB    Servitör/Servitris
Vi är en entreprenörsfamilj i Täby som i februari 2024 öppnar en ny restaurang i Täby Park, Le Galopin Brasserie & Vinbar. Brasserie Galopin har höga ambitioner, vi ska matcha de bättre innerstadskrogarna. Hos oss ska våra gäster få njuta av god mat och dryck av hög kvalité i en skön och avspänd atmosfär. En rolig och härlig plats där den personliga servicen ska få våra gäster att vilja komma tillbaka. Vi söker nu passionerad serveringspersonal till m... Visa mer
Vi är en entreprenörsfamilj i Täby som i februari 2024 öppnar en ny restaurang i Täby Park, Le Galopin Brasserie & Vinbar. Brasserie Galopin har höga ambitioner, vi ska matcha de bättre innerstadskrogarna.

Hos oss ska våra gäster få njuta av god mat och dryck av hög kvalité i en skön och avspänd atmosfär. En rolig och härlig plats där den personliga servicen ska få våra gäster att vilja komma tillbaka.


Vi söker nu passionerad serveringspersonal till matsalsteamet på Brasserie Galopin.

Arbetsbeskrivning:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete inom service och restaurang men ditt engagemang, din personlighet och känsla för service är det absolut viktigaste för oss. Vi söker en team-player med stort intresse för mat och dryck och som genom nära, rolig och personlig service kan skapa en upplevelse som får våra gäster att vilja återkomma. Du gillar att möta människor och ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder:

Du får vara med i arbetet med att utveckla ett nytt restaurangkoncept i Täby med höga ambitioner. Öppettider kvällar tisdag till söndag, på lördagar och söndagar serverar vi även en härlig brunch.

Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


2-4 års erfarenhet Visa mindre

Köks- och matsalsbiträde till tillagningskök i Täby

Ansök    Dec 15    David Ebbesen AB    Köksbiträde
Allmän information Stor & Liten är en personlig cateringfirma som har lagat skol- och förskoleluncher sedan 2004. Vår stora passion är skolmat. All vår mat lagas från grunden och vi bär en stor stolthet i det vi levererar. Vi har i dag fyra tillagningskök som levererar vår skolmat till skolor och förskolor i hela Stockholmsområdet. Vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för en bra arbetsmiljö, Vi vill vara en arbetsplats där alla trivs oc... Visa mer
Allmän information
Stor & Liten är en personlig cateringfirma som har lagat skol- och förskoleluncher sedan 2004. Vår stora passion är skolmat. All vår mat lagas från grunden och vi bär en stor stolthet i det vi levererar. Vi har i dag fyra tillagningskök som levererar vår skolmat till skolor och förskolor i hela Stockholmsområdet.
Vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för en bra arbetsmiljö, Vi vill vara en arbetsplats där alla trivs och mår bra. Du kommer att tillhöra ett härligt gäng kollegor som har varit med oss i många år.
Det här får du göra
Du kommer att arbeta i vårt kök i Täby. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök och arbete i skolans matsal under lunchserveringen. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att omfatta förberedelser i köket, beredning av mat såsom skära och steka. Lättare matlagning och städning av köket med tillhörande områden.
Bli en av oss
Att du tidigare har arbetat som köksbiträde är ett krav liksom att du kan arbeta strukturerat och är van att hålla deadlines.
För att trivas hos oss ska du ha lätt för att jobba i team. Du sprider positiv energi och gillar ordning och reda. Vi ser att du har en förmåga att växla tempo när det krävs och är pålitlig och flexibel.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.storochliten.nu
För att arbeta hos oss krävs att du kan uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Du söker utdraget via polisens hemsida www.polisen.se.
Villkor
Lön enligt avtal. Stor och Liten Catering är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal.
Arbetstider: Vardagar kl. 06:00-14:30 under skoldagar enligt skolans terminsplanering. Sysselsättningsgrad 80%
Kontaktuppgifter
Vi tar emot din ansökan via mail till [email protected]. Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha ditt personliga brev och CV så snart som möjligt.
Välkommen in med din ansökan. Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Dec 8    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Cafébiträde/ Kallskänka/ Konditoribiträde

Brinner du för service, är glad, ansvarstagande och vill arbeta i en värld av underbara bakverk, smörgåsar, och surdegsbröd? Vi söker ett cafébiträde/ kallskänka/ barista med erfarenhet till vår butik/ Café i Täby Kyrkby Tillträde enl överenskommelse. KVALIFIKATIONER Vi söker någon som är ansvarstagande och önskar att utvecklas tillsammans med oss. Vi tror att du gillar att arbeta i "team" men även trivs att arbeta själv. Vi tror att du gillar när det är h... Visa mer
Brinner du för service, är glad, ansvarstagande och vill arbeta i en värld av underbara bakverk, smörgåsar, och surdegsbröd?
Vi söker ett cafébiträde/ kallskänka/ barista med erfarenhet till vår butik/ Café i Täby Kyrkby
Tillträde enl överenskommelse.
KVALIFIKATIONER
Vi söker någon som är ansvarstagande och önskar att utvecklas tillsammans med oss.
Vi tror att du gillar att arbeta i "team" men även trivs att arbeta själv.
Vi tror att du gillar när det är högt tempo men är självgående vid lugnare stunder.
Som butiksbiträde/ Kallskänka hos oss får du ett mycket omväxlande och roligt arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
Du kommer att ha ett mycket uppskattat arbete och din främsta uppgift är att se till att alla våra kunder trivs.
Vi tror att du bor nära våra butiker så att du lätt kan ta dig till arbetsplatsen.
ARBETSUPPGIFTER
Servera kunder, tillverka smörgåsar/ smörgåstårtor/ sallader. Laga vegetariska soppor, göra kaffe, blanda smoothies men även sälja bullar, bröd och tårtor.
I butiken arbetar det en butiksansvarig, 2-3 butiksbiträden + extra personal. Du kommer att arbeta viss tid själv i butiken och måste vara bekväm med detta.
ARBETSTIDER
Arbetets omfattning är ca 90% med ett rullande 2 veckors schema där du arbetar varannan helg och är ledig efterföljande måndag + tisdag.
På vardagarna har vi två rullande pass:
Morgon kl 06:00 - 14:00
Eftermiddag kl 10:30 - 18:30
På helgerna är arbetstiderna kl 07:15 - 15:00 alternativt 10:30-17:30
Bageri Kardemumma är ett familjeägt företag som funnits i 15 år.
Vi är ett klassiskt stenugnsbageri/ Konditori som finns på 3 ställen i norra Stockholm.
Hos oss arbetar det ca 20 heltid inkl. bagare och konditorer Visa mindre

MAX Täby söker dig som vill jobba deltid (Vardagar & helg)

Ansök    Nov 23    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

McDonald's Täby Centrum & Täby Hägernäs söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

kafé och konditoribiträden

Park Kafe I Näsbypark letar vi efter en duktig medarbetare som, tillsammans med oss, vill satsa långsiktigt på verksamheten. För att passa hos oss ska du vilja satsa helhjärtat och ge dig själv tid att förstå hur vi tänker och jobbar samt ha rätt värderingar och god arbetsmoral. Att ha tidigare erfarenhet inom restaurang- eller hotellsektorn är ett krav liksom stresstålighet och kommunikationsförmåga. En stor del av jobbet utförs självständigt så du behöve... Visa mer
Park Kafe I Näsbypark letar vi efter en duktig medarbetare som, tillsammans med oss, vill satsa långsiktigt på verksamheten.
För att passa hos oss ska du vilja satsa helhjärtat och ge dig själv tid att förstå hur vi tänker och jobbar samt ha rätt värderingar och god arbetsmoral. Att ha tidigare erfarenhet inom restaurang- eller hotellsektorn är ett krav liksom stresstålighet och kommunikationsförmåga. En stor del av jobbet utförs självständigt så du behöver kunna vara flexibel och ansvarsfull.
Rollen innebär framför allt servering, kundbemötande och tillredning av olika sorters kaffe samt förberedelser av luncher (sallader, smörgåsar, lättare varma rätter mm), städning samt beställning av varor.
Jobbet startar så fort vi hittar rätt kandidat. Låter detta intressant så skicka omgående ett mail med din jobbansökan till [email protected] märk din ansökan med "Ansökan – Park Kafé". Visa mindre

Serveringspersonal till Pong Täby

Ansök    Nov 21    Pongpower AB    Servitör/Servitris
Är du redo för en härlig arbetsmiljö där teamwork och service är i fokus? Om du är den som ser vad som behöver göras och strävar efter att ge en bra service, kan det vara du som vi söker! På Pong Täby värdesätter vi varje gäst och strävar efter att skapa en unik restaurangupplevelse. Vi erbjuder ett varierande och livligt arbete. Vi förväntar oss att du: Är en lagspelare som sätter laget före jaget. Har en vilja att lära och utvecklas. Har rätt inställning... Visa mer
Är du redo för en härlig arbetsmiljö där teamwork och service är i fokus? Om du är den som ser vad som behöver göras och strävar efter att ge en bra service, kan det vara du som vi söker!
På Pong Täby värdesätter vi varje gäst och strävar efter att skapa en unik restaurangupplevelse. Vi erbjuder ett varierande och livligt arbete.
Vi förväntar oss att du:
Är en lagspelare som sätter laget före jaget.
Har en vilja att lära och utvecklas.
Har rätt inställning och vill ha kul på jobbet.
Älskar den asiatiska maten nästan lika mycket som vi gör.

Tidigare erfarenhet är ett stort plus. Vi erbjuder den utbildning du behöver för att leverera en högkvalitativ service.
Om du vill vara en del av vårt team och tror att du har vad som krävs för att skapa minnesvärda restaurang upplevelser, ser vi fram emot att höra från dig!
Ansök idag och ta det första steget mot en spännande och givande karriär på Pong Täby! Visa mindre

EXTRA Kock till Näsby Slott / Lilla Slottskrogen

Gillar du design, stil och vackra miljöer? Vi söker dig som tycker att detaljerna är det som gör skillnaden. Näsby Slott är Stockholms Boutiqueslott och här har det anordnats otaliga fester, möten och bröllop genom åren. Casual, Contemporary och Classy är våra ledord. Vi hoppas du också känner igen dig och vill vara med och skapa gästupplevelser av klass. Näsby Slott ligger vackert intill Näsbyviken i Täby bara 15 minuter från Stockholm City. En självkla... Visa mer
Gillar du design, stil och vackra miljöer? Vi söker dig som tycker att detaljerna är det som gör skillnaden. Näsby Slott är Stockholms Boutiqueslott och här har det anordnats otaliga fester, möten och bröllop genom åren. Casual, Contemporary och Classy är våra ledord. Vi hoppas du också känner igen dig och vill vara med och skapa gästupplevelser av klass.

Näsby Slott ligger vackert intill Näsbyviken i Täby bara 15 minuter från Stockholm City. En självklar plats för livets alla glädjestunder, ett andra kontor för möten och konferenser och en naturlig samlingsplats för en afterwork med vänner eller en utflykt med familjen. På vår egen kvarterskrog, Lilla Slottkrogen, Doras Vinbar & Lilla Stenugnsbageriet kan våra gäster njuta av en enkel och otvungen middag men, som är riktigt bra. Hos oss är också våra fyrbenta vänner välkomna.

För mer info gå in på vår hemsida www.nasbyslott.se

Din profil

Du har erfarenhet av att arbeta i kök med hög nivå och älskar att hantverksmässigt laga mat. De måltider du presenterar är lagade med kärlek och omsorg och du har en stor passion för hantverket. Du gillar att tänka hållbart och hålla hög kvalitet – gärna med svenska råvaror i fokus.

Vi har höga ambitioner och det vi serverar är säsongsbetonat, kreativt och helst skapat med lokala råvaror. Vi älskar att jobba i ett högt tempo med mycket skratt och ständig utveckling där alla får vara med och bidra.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter i ett kök för att skapa inspirerande luncher och härliga middagar.

Du kommer att ingå i ett härligt gäng som älskar att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.

Tjänsten är förlagd dag som kväll och vi har öppet måndag till lördag.

Av dig förväntar vi oss:
- Du har erfarenhet av att jobba i både kall- och varmkök.
- Du är självgående och tycker om att utveckla och att utvecklas
- Du kan jobba självständigt samt i team
- Du tycker om att överträffa gästernas förväntningar
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Du är stresstålig, närvarande och lyhörd

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba i vackra miljöer, med trevliga kollegor.

Val sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Restaurangbiträde Sökes

Dina arbetsuppgifter Servera, städa, plocka disk och stå i baren Ge grym service till våra kunder och gäster Vem söker vi? Du som motiveras av att jobba med hög kvalité på mat och service Du som är en lagspelare som sprider positiv energi till dina kollegor och trivs med att jobba i ett tight team där ni tillsammans skapar en rolig arbetsplats Du är effektiv, ansvarstagande och gillar att jobba i ett högt tempo Du är social och framåt, gillar att prata ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Servera, städa, plocka disk och stå i baren
Ge grym service till våra kunder och gäster


Vem söker vi?
Du som motiveras av att jobba med hög kvalité på mat och service
Du som är en lagspelare som sprider positiv energi till dina kollegor och trivs med att jobba i ett tight team där ni tillsammans skapar en rolig arbetsplats
Du är effektiv, ansvarstagande och gillar att jobba i ett högt tempo
Du är social och framåt, gillar att prata med gäster och att erbjuda service. Visa mindre

Köksbiträde Sökes

Ansök    Nov 13    J & T Restauranger AB    Köksbiträde
Vi söker en köksbiträde som kommer bli en viktig pusselbit för köket. Du hjälper till med förarbete i köket och ser till att rutiner gällande förberedelse, produktion och städning följs. Du ska även följa din kökschefs satta direktiv och tillsammans med dina kollegor i köket. Leverera en trevlig upplevelse för våra gäster. Visa mer
Vi söker en köksbiträde som kommer bli en viktig pusselbit för köket. Du hjälper till med förarbete i köket och ser till att rutiner gällande förberedelse, produktion och städning följs.
Du ska även följa din kökschefs satta direktiv och tillsammans med dina kollegor i köket. Leverera en trevlig upplevelse för våra gäster. Visa mindre

Cafébiträde till lantligt café

Ansök    Nov 8    belmic AB    Konditoribiträde
Vi söker en ny stjärna till vårt café i Täby. Vi på kaffestugan söker en ny medarbetare till vårt team! Vi är ett familjärt företag som alltid strävar efter att bli bättre. Alla våra godsaker bakas på plats för att ge en hemtrevlig atmosfär. Vi söker dig som trivs i den ansvarstagande rollen och ser till företagets bästa. Du har kassavana och kan med lätthet möta våra kunder på ett trevligt sätt. Du klarar arbete i högt tempo lika så lugnare dagar hitta... Visa mer
Vi söker en ny stjärna till vårt café i Täby.
Vi på kaffestugan söker en ny medarbetare till vårt team! Vi är ett familjärt företag som alltid strävar efter att bli bättre.
Alla våra godsaker bakas på plats för att ge en hemtrevlig atmosfär.
Vi söker dig som trivs i den ansvarstagande rollen och ser till företagets bästa.
Du har kassavana och kan med lätthet möta våra kunder på ett trevligt sätt.
Du klarar arbete i högt tempo lika så lugnare dagar hittar på andra arbetsuppgifter som kanske inte prioriteras stressiga dagar.
Du har öga för detaljer och håller rent och snyggt.
Du är punktlig, pålitlig och ansvarstagande.


Arbetsuppgifter:
Kassa
Matförberedelser
Servering
Disk
Städning Visa mindre

"Extrapersonal vid behov"

Vi söker personal till våra kök och matsalar som är intresserade av att hoppa in och jobba på kort varsel. Vår personal kännetecknas av hög servicenivå både till våra gäster men även internt i våra kök och matsalar där vi har en god och trevlig arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande uppgifter i kök och servering samt disk. Jobbet är timanställning vid behov och förlagt till mån-fre vid något av våra kök i Stockholmsområdet. Varmt v... Visa mer
Vi söker personal till våra kök och matsalar som är intresserade av att hoppa in och jobba på kort varsel.
Vår personal kännetecknas av hög servicenivå både till våra gäster men även internt i våra kök och matsalar där vi har en god och trevlig arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande uppgifter i kök och servering samt disk.
Jobbet är timanställning vid behov och förlagt till mån-fre vid något av våra kök i Stockholmsområdet.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Eventpersonal till Täby i december

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om rollen Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om rollen

Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka upp receptionen under julruschen. Dina arbetsuppgifter kan b.la vara att sälja presentkort, aggera julvärdinna, slå in julklappar eller att hjälpa till ute i våra receptioner med att besvara frågor och hänvisa besökare i köpcentrumet.
Vem är du?
Vi vet att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor.

Som person tror vi att du är:

En riktig glädjespridare som kan göra den allra mest stressade julshopparen på bra humör

Noggrann

Skicklig och snabbfotad

Social och orädd - visst blir man gladare av att bli erbjuden hjälp innan man ens hunnit fråga

Flexibel - här finns möjlighet att få jobba med kort varsel

Älskar att jobba under högt tempo både med kollegor och självständigt

Tidigare erfarenhet av att jobba med service


Anställningen:

Anställningen är behovsprövad timanställning och du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Du ansöker i schemaläggningsappen genom att intresseanmäla dig dagar och tider då du kan arbeta. Uppstart sker i december men det finns möjlighet att börja redan imorgon! Den här rollen passar dig som vill jobba flexibelt och arbetstiderna varierar under vardagar, kvällar och helger.

Om Middlepoint

På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Middlepoint är ISO-certifierade inom kvalité (9001) och miljö (14001) och är ett helägt dotterbolag till Coor –?www.coor.com

Se mer om vad vi hittar på för kul på vår Instagram, och glöm inte att följa oss!?https://www.instagram.com/middlepointab/

Vännerna på Middlepoint Visa mindre

Eventpersonal till Täby i december

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om rollen Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om rollen

Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka upp receptionen under julruschen. Dina arbetsuppgifter kan b.la vara att sälja presentkort, aggera julvärdinna, slå in julklappar eller att hjälpa till ute i våra receptioner med att besvara frågor och hänvisa besökare i köpcentrumet.
Vem är du?
Vi vet att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor.

Som person tror vi att du är:

En riktig glädjespridare som kan göra den allra mest stressade julshopparen på bra humör

Noggrann

Skicklig och snabbfotad

Social och orädd - visst blir man gladare av att bli erbjuden hjälp innan man ens hunnit fråga

Flexibel - här finns möjlighet att få jobba med kort varsel

Älskar att jobba under högt tempo både med kollegor och självständigt

Tidigare erfarenhet av att jobba med service


Anställningen:

Anställningen är behovsprövad timanställning och du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Du ansöker i schemaläggningsappen genom att intresseanmäla dig dagar och tider då du kan arbeta. Uppstart sker i december men det finns möjlighet att börja redan imorgon! Den här rollen passar dig som vill jobba flexibelt och arbetstiderna varierar under vardagar, kvällar och helger.

Om Middlepoint

På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Middlepoint är ISO-certifierade inom kvalité (9001) och miljö (14001) och är ett helägt dotterbolag till Coor –?www.coor.com

Se mer om vad vi hittar på för kul på vår Instagram, och glöm inte att följa oss!?https://www.instagram.com/middlepointab/

Vännerna på Middlepoint Visa mindre

McDonald's Täby Centrum & Täby Hägernäs söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Eventpersonal till Täby i december

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om rollen Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om rollen

Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka upp receptionen under julruschen. Dina arbetsuppgifter kan b.la vara att sälja presentkort, aggera julvärdinna, slå in julklappar eller att hjälpa till ute i våra receptioner med att besvara frågor och hänvisa besökare i köpcentrumet.
Vem är du?
Vi vet att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor.

Som person tror vi att du är:

En riktig glädjespridare som kan göra den allra mest stressade julshopparen på bra humör

Noggrann

Skicklig och snabbfotad

Social och orädd - visst blir man gladare av att bli erbjuden hjälp innan man ens hunnit fråga

Flexibel - här finns möjlighet att få jobba med kort varsel

Älskar att jobba under högt tempo både med kollegor och självständigt

Tidigare erfarenhet av att jobba med service


Anställningen:

Anställningen är behovsprövad timanställning och du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Du ansöker i schemaläggningsappen genom att intresseanmäla dig dagar och tider då du kan arbeta. Uppstart sker i december men det finns möjlighet att börja redan imorgon! Den här rollen passar dig som vill jobba flexibelt och arbetstiderna varierar under vardagar, kvällar och helger.

Om Middlepoint

På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Middlepoint är ISO-certifierade inom kvalité (9001) och miljö (14001) och är ett helägt dotterbolag till Coor –?www.coor.com

Se mer om vad vi hittar på för kul på vår Instagram, och glöm inte att följa oss!?https://www.instagram.com/middlepointab/

Vännerna på Middlepoint Visa mindre

Eventpersonal till Täby i december

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om rollen Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om rollen

Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka upp receptionen under julruschen. Dina arbetsuppgifter kan b.la vara att sälja presentkort, aggera julvärdinna, slå in julklappar eller att hjälpa till ute i våra receptioner med att besvara frågor och hänvisa besökare i köpcentrumet.
Vem är du?
Vi vet att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor.

Som person tror vi att du är:

En riktig glädjespridare som kan göra den allra mest stressade julshopparen på bra humör

Noggrann

Skicklig och snabbfotad

Social och orädd - visst blir man gladare av att bli erbjuden hjälp innan man ens hunnit fråga

Flexibel - här finns möjlighet att få jobba med kort varsel

Älskar att jobba under högt tempo både med kollegor och självständigt

Tidigare erfarenhet av att jobba med service


Anställningen:

Anställningen är behovsprövad timanställning och du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Du ansöker i schemaläggningsappen genom att intresseanmäla dig dagar och tider då du kan arbeta. Uppstart sker i december men det finns möjlighet att börja redan imorgon! Den här rollen passar dig som vill jobba flexibelt och arbetstiderna varierar under vardagar, kvällar och helger.

Om Middlepoint

På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Middlepoint är ISO-certifierade inom kvalité (9001) och miljö (14001) och är ett helägt dotterbolag till Coor –?www.coor.com

Se mer om vad vi hittar på för kul på vår Instagram, och glöm inte att följa oss!?https://www.instagram.com/middlepointab/

Vännerna på Middlepoint Visa mindre

Eventpersonal till Täby i december

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om rollen Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om rollen

Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka upp receptionen under julruschen. Dina arbetsuppgifter kan b.la vara att sälja presentkort, aggera julvärdinna, slå in julklappar eller att hjälpa till ute i våra receptioner med att besvara frågor och hänvisa besökare i köpcentrumet.
Vem är du?
Vi vet att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor.

Som person tror vi att du är:

En riktig glädjespridare som kan göra den allra mest stressade julshopparen på bra humör

Noggrann

Skicklig och snabbfotad

Social och orädd - visst blir man gladare av att bli erbjuden hjälp innan man ens hunnit fråga

Flexibel - här finns möjlighet att få jobba med kort varsel

Älskar att jobba under högt tempo både med kollegor och självständigt

Tidigare erfarenhet av att jobba med service


Anställningen:

Anställningen är behovsprövad timanställning och du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Du ansöker i schemaläggningsappen genom att intresseanmäla dig dagar och tider då du kan arbeta. Uppstart sker i december men det finns möjlighet att börja redan imorgon! Den här rollen passar dig som vill jobba flexibelt och arbetstiderna varierar under vardagar, kvällar och helger.

Om Middlepoint

På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Middlepoint är ISO-certifierade inom kvalité (9001) och miljö (14001) och är ett helägt dotterbolag till Coor –?www.coor.com

Se mer om vad vi hittar på för kul på vår Instagram, och glöm inte att följa oss!?https://www.instagram.com/middlepointab/

Vännerna på Middlepoint Visa mindre

Eventpersonal till Täby i december

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om rollen Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om rollen

Är du en riktig glädjespridare som brinner för service? Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i november och december med serviceinriktade och glada kollegor! Vi söker vår nästa servicestjärna till vårt team för att stärka upp receptionen under julruschen. Dina arbetsuppgifter kan b.la vara att sälja presentkort, aggera julvärdinna, slå in julklappar eller att hjälpa till ute i våra receptioner med att besvara frågor och hänvisa besökare i köpcentrumet.
Vem är du?
Vi vet att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor.

Som person tror vi att du är:

En riktig glädjespridare som kan göra den allra mest stressade julshopparen på bra humör

Noggrann

Skicklig och snabbfotad

Social och orädd - visst blir man gladare av att bli erbjuden hjälp innan man ens hunnit fråga

Flexibel - här finns möjlighet att få jobba med kort varsel

Älskar att jobba under högt tempo både med kollegor och självständigt

Tidigare erfarenhet av att jobba med service


Anställningen:

Anställningen är behovsprövad timanställning och du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Du ansöker i schemaläggningsappen genom att intresseanmäla dig dagar och tider då du kan arbeta. Uppstart sker i december men det finns möjlighet att börja redan imorgon! Den här rollen passar dig som vill jobba flexibelt och arbetstiderna varierar under vardagar, kvällar och helger.

Om Middlepoint

På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Middlepoint är ISO-certifierade inom kvalité (9001) och miljö (14001) och är ett helägt dotterbolag till Coor –?www.coor.com

Se mer om vad vi hittar på för kul på vår Instagram, och glöm inte att följa oss!?https://www.instagram.com/middlepointab/

Vännerna på Middlepoint Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Okt 11    VTS AB    Pizzabagare
Vi söker dig med rätt inställning att ingå i vårt Team. Vi söker dig som är serviceinriktad och social. Arbetsuppgifterna består av att förbereda, baka pizza. Dessutom hjälps vi åt att hålla rent och snyggt på vår arbetsplats. Då vi arbetar tätt tillsammans så är det viktigt att förutom sköta arbetsuppgifterna också passar in i vårt team. Tveka inte med att höra av dig. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi ... Visa mer
Vi söker dig med rätt inställning att ingå i vårt Team.
Vi söker dig som är serviceinriktad och social.
Arbetsuppgifterna består av att förbereda, baka pizza.
Dessutom hjälps vi åt att hålla rent och snyggt på vår arbetsplats.
Då vi arbetar tätt tillsammans så är det viktigt att förutom sköta arbetsuppgifterna också passar in i vårt team.
Tveka inte med att höra av dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Timvikarie inom kök sökes

Timvikarie inom kök Furuhöjden söker dig som har ett intresse för mat och vill jobba i vårt fina och mycket uppskattade kök med allt från matlagning till disk och frukosttjänst. Om Furuhöjden Furuhöjden Reaktivering AB är ett välrenommerat privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akuts... Visa mer
Timvikarie inom kök

Furuhöjden söker dig som har ett intresse för mat och vill jobba i vårt fina och mycket uppskattade kök med allt från matlagning till disk och frukosttjänst.

Om Furuhöjden

Furuhöjden Reaktivering AB är ett välrenommerat privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm.

Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab och på Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter drivs poliklinisk rehab samt neurologisk dagrehab.Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.

Furuhöjdens kök är en viktig del av vår verksamhet. Vårt köksteam är ett sammansvetsat gäng som präglas av prestigelöshet. Köket och vår mat är en viktig pusselbit i våra gästers upplevelse av vistelsen hos oss.

Om tjänsten

Vårt kök är certifierat enligt Kravs regler och rollen som kock är bred och innefattar förutom matlagning också frukosttjänst, servering, disk och andra allmänna kökssysslor. Rollen är en timanställning och arbetet kan vara belagt från morgon till kväll, även under helger. Arbete storhelg och röda dagar kan förekomma. Mycket av matlagningen utgår från färska råvaror som till exempel grönsaker och detaljstyckat kött. Det mesta görs från grunden inklusive bakning.

Om dig

För att passa in hos oss vill vi att du har ett stort intresse för mat. Det är meriterande om du har en utbildning som kock, just nu är studerande inom relevant utbildning eller har tidigare erfarenhet av att arbeta som kock i restaurang- eller storkök. Du brinner för hantverket och är älskar matlagning. Du är trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta och anpassa dig. Du tycker om att ta ansvar för och bidra till helheten. Du har en positiv inställning och en känsla för att ge det ”lilla extra”. Furuhöjdens värdeord är; positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik. Detta är något vi arbetar aktivt för att efterleva och vi ser förstås att du som sökande också känner att du kan stå bakom våra värderingar.

Villkor

Vi har kollektivavtal genom Almega/Vårdföretagarna och tillämpar individuell lönesättning. Tjänsten är timanställning, arbetet är därmed vid behov.

Vi har glädjen att meddela att sedan 2023 är vi en del av en vårdgrupp där även Täbyhälsan och Roslags Näsbys Husläkarmottagning ingår. Visa mindre

McDonald's Täby Centrum & Täby Hägernäs söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Duktig kock, FRIGGAS Uppsala

Uppsala Nya Stadshus är en unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Restaurang Friggas har ett snyggt cafe med hela dagen utbud, En läcker restaurang med öppet kök där man som gäst gärna dröjer sig kvar. En trappa ner i det gamla tryckeriet ligger nu en sober bistro med ett eget hantverksbageri. Här finns en fantastisk miljö som erbjuder många möjligheter och som bara väntar på att få bjuda stadens människor på någo... Visa mer
Uppsala Nya Stadshus är en unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala.
Restaurang Friggas har ett snyggt cafe med hela dagen utbud, En läcker restaurang med öppet kök där man som gäst gärna dröjer sig kvar.
En trappa ner i det gamla tryckeriet ligger nu en sober bistro med ett eget hantverksbageri. Här finns en fantastisk miljö som erbjuder många möjligheter och som bara väntar på att få bjuda stadens människor på något alldeles extra.
Vi behöver nu komplettera vår personalstab med en duktig serviceminded kock hit, som vill vara med och bygga någonting riktigt bra. Att vara med när och se till så att våra gäster bjuds på god vällagad mat när de besöker oss.
Om dig:
Du är duktig i köket och har erfarenhet från liknande uppdrag, du fungerar bra att jobba självständigt under eget ansvar likväl som i grupp och gillar kundkontakt.
Arbetstiden är till största del förlagd till dagtid.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre