Lediga jobb som Kock, storhushåll i Täby

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Timvikarierande kock

Ansök    Jan 29    Nytida AB    Kock, storhushåll
Nu söker vi till kök Mellansjö skolan en kock som timvikarie vid behov. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära - Förmånsportal med rabatter och erbjudanden - Coachande och stöttande chefer nära dig - En gemensa... Visa mer
Nu söker vi till kök Mellansjö skolan en kock som timvikarie vid behov.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära

- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden

- Coachande och stöttande chefer nära dig

- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

- Friskvårdsbidrag och skobidrag

- Kollektivavtal

Din roll
I din roll som kock är du med och skapar en trygg grund för våra elever och brukare i köket som har behov av extraordinärt stöd samt speciellt utformad pedagogik och social träning. Tillsammans med den andra ordinarie kocken planerar och strukturerar ni dagen i köket utifrån planeringen som finns. Ni arbetar med att ge förutsägbarhet och trygghet till eleverna och brukarna som har praktik i köket. Du finns med som stöd vid brukarnas sida under hela dagen i köket. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera eleverna och brukarna som har praktik i köket till att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter för lärande.

Kök Mellansjö skolan
Skolköket ligger vid Mellansjö skolan när Vallentuna sjön i Täby. Mellansjö skola - Nytida (https://nytida.se/verksamheter/mellansjo-skola/)
I köket arbetar det dagligen två kockar samt två brukare från våra dagliga verksamheter har praktik i köket. Dessa brukare samt eleverna på skolan har autism, ADHD samt andra funktionsvariationer. Köket lagar mat till Mellansjö skolan samt Nytorp skolan i Täby. Även till tre andra dagliga verksamheter i Täby. Totalt dagligen lagar köket ca 250 portioner. I köket har vi ett öppet och varmt klimat där alla är lika viktiga och det skrattas en hel del varje dag.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
är ansvarskännande och har en personlig mognad
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller barnomsorg/ barn och fritid alt annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen, elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och/eller utvecklingsstörning.

Du har god kunskap som kock och att hantera egenkontroller.. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Särskild visstidsanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag:
Sista ansökningsdag: 2024-02-18
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
För mer information kontakta: [email protected]
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

"Duktig kock Täby"

Vi söker en till duktig kock för tjänstgöring dagtid. Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Antennvägen är ett uppskattat ställe som levererar ut luncher och även har en företagsrestaurang på plats där det lagas och serveras lunch och görs catering. Har du ett brinnande intresse för matlagning och vara en del av ett härligt gäng, tycker du om att laga god mat och är serviceminded? Vi letar efter dig som: Lagar god mat oc... Visa mer
Vi söker en till duktig kock för tjänstgöring dagtid.
Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Antennvägen är ett uppskattat ställe som levererar ut luncher och även har en företagsrestaurang på plats där det lagas och serveras lunch och görs catering.
Har du ett brinnande intresse för matlagning och vara en del av ett härligt gäng, tycker du om att laga god mat och är serviceminded?
Vi letar efter dig som:
Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och fungerar att jobba i grupp såväl som enskilt. Du har god ordning
Vi ser gärna att du har kunskap i kostprogrammet Mashie, excel samt word.Gillar att ha kontakt med våra kunder/gäster, har ekonomiskt tänk.
Våra dagar startar vid 06:00 så du behöver kunna ta dig till arbetsplatsen i Arninge till den tiden.
Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värderingar. jobbar aktivt för minskat svinn.
Hos oss har vi hög servicenivå och god ton.
Vi är en rökfri arbetsplats och du behöver kunna tala och skriva god Svenska då det krävs i vår dialog med kunder och medarbetare.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt härliga gäng!
–Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Silverpark i Täby

Ansök    Dec 28    Vardaga AB    Kock, storhushåll
Nu söker vi på Silverpark en kock till vårt härliga kök. Tjänsten är förlagd dagtid. Sök tjänsten senast 30/1 . Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Kom gärna på besök innan ansökan om du är nyfiken och intresserad så visar vi gärna upp vår fina verksamhet. Titta gärna på vårt instagramkonto Vardaga Silverpark. Om rollen Som Kock på Silverpark har du en central roll för kost och måltidsupplevelser hos oss. Inom Vardaga läggs mycket ... Visa mer
Nu söker vi på Silverpark en kock till vårt härliga kök. Tjänsten är förlagd dagtid.

Sök tjänsten senast 30/1 . Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Kom gärna på besök innan ansökan om du är nyfiken och intresserad så visar vi gärna upp vår fina verksamhet. Titta gärna på vårt instagramkonto Vardaga Silverpark.
Om rollen
Som Kock på Silverpark har du en central roll för kost och måltidsupplevelser hos oss. Inom Vardaga läggs mycket fokus på att måltiden ska vara en av dagens höjdpunkter. På Silverpark kommer du att arbeta i eget kök. Du ansvarar för menyer, planering och inköp av alla måltider som lagas från grunden. Du ansvarar även för hålla budget i samarbete med ledningsgruppen.

Silverpark har blivit omtalat och är prisbelönat för sitt kök och genom deltagande i White Guides kategorier Årets Senior Kock och Seniormåltid.

Du som söker är utbildad kock, gärna med några års erfarenhet i yrket och gärna inom tillagningskök. Du älskar att laga mat och är bra på specialkost och näringslära. Du har erfarenhet av svensk husmanskost och med goda kunskaper i livsmedelshygien. Vi ser gärna att du är van att arbeta både ensam och tillsammans med kollegor. Att du har förmåga att fatta beslut och är intresserad av att lära nytt när det behövs. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten. Du är flexibel och lösningsorienterad, har stor social kompetens och är samarbetsvillig. Då du kommer att arbeta i en vård och omsorgsmiljö krävs att du brinner för de äldres bästa.

Silverpark är en trevlig arbetsplats med många goda och glada kollegor som alla uppskattar dig som en del av husets hjärta.Om Silverpark
Silverpark är ett modernt äldreboende i centrala Täby, med 62 platser uppdelat på sju avdelningar
Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande.
Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 31/1
Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Ulrika Wall

[email protected]

07238529606

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/) Visa mindre

Täby församling söker husmor

Ansök    Aug 29    Täby församling    Kock, storhushåll
Som husmor tjänstgör du vid församlingens aktiviteter som inbegriper förtäring. Det kan tex vara vid minnesstunder, jubilar- och dopfester, sommarcaféer, personalsamlingar eller vid andra interna- och externa evenemang. Utgångspunkten är församlingens Caféteria i Tibble kyrka. Här tillreds enklare måltider på beställning, sopplunch samt personalfrukostar. Caféterian är också en viktig träffpunkt för många församlingsbor. Arbetsmoment som planering, bestä... Visa mer
Som husmor tjänstgör du vid församlingens aktiviteter som inbegriper förtäring. Det kan tex vara vid minnesstunder, jubilar- och dopfester, sommarcaféer, personalsamlingar eller vid andra interna- och externa evenemang.
Utgångspunkten är församlingens Caféteria i Tibble kyrka. Här tillreds enklare måltider på beställning, sopplunch samt personalfrukostar. Caféterian är också en viktig träffpunkt för många församlingsbor.
Arbetsmoment som planering, beställning av livsmedel, tillredning/servering, kassahantering och viss lokalvård är dagliga arbetsuppgifter. Kontakt med kunder och begravningsbyråer samt bokning av vissa lokaler ingår också i tjänsten.
Du säkerställer även att församlingens inköp av livsmedel och arbetsmaterial sker på bästa sätt utifrån kvalitet och kostnad samt ett miljö- och hållbarhetsperspektiv. Husmödrarna arbetar aktivt med egenkontroller och säkerställer en professionell livsmedelshantering.
Arbetet utförs huvudsakligen under dagtid mellan måndag och fredag. Tjänsten kan innebära viss helg- och kvällstjänstgöring vid enstaka tillfällen.
Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarfull och känner stort engagemang inför att arbeta i ett kyrkligt sammanhang. Som person är du empatisk och har en god förmåga att bidra med entusiasm och arbetsglädje. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd med en prestigelös inställning till olika typer av arbetsuppgifter.
Du har kockutbildning/motsvarande eller minst 3 års erfarenhet av café/restaurang. Utbildning i livsmedelshygien, tillagning och hantering av livsmedel.
Kunskap i ärendehanterings- och bokningssystem samt datorvana är meriterande, likaså utbildning i kostavvikelser/allergier. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort. Ytterligare språkkunskaper är också välkomna.
Du ingår i Täby församlings Servicegrupp med 13 medarbetare med olika arbetsuppgifter som husmödrar, vaktmästare och lokalvårdare.
För mer information om tjänsten, kontakta arbetsledare [email protected] tel. 08-580 035 90.
Ansökan mejlas till [email protected] senast 3 september 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock - Näsbygårds förskola

Ansök    Aug 24    Tp Förskolor AB    Kock, storhushåll
TP Förskolor AB består av 35 förskolor Stockholmsområdet. Vi är ett privat företag med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger som bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Inom företaget finns ett kock-nätverk där du som kock ingår. Där utbyts erfarenheter och internutbildningar erbjuds. Företagets kockar har även en utvecklingsdag per år. Vi söker nu en utbildad kock till Näsbyg... Visa mer
TP Förskolor AB består av 35 förskolor Stockholmsområdet. Vi är ett privat företag med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger som bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Inom företaget finns ett kock-nätverk där du som kock ingår. Där utbyts erfarenheter och internutbildningar erbjuds. Företagets kockar har även en utvecklingsdag per år.
Vi söker nu en utbildad kock till Näsbygårds förskola i Täby som består av 5 avdelningar. Tjänsten är en visstidsanställning på 35 tim/v, med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning.
Du ska ansvara för att laga näringsriktig och god lunch samt mellanmål till barn och pedagoger enligt TP:s kostpolicy och befattningsbeskrivning.
Läs mer om företaget på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
- Gått hotell- och restaurangprogrammet, motsvarande utbildning eller förvärvat kompetensen på annat sätt
- Kunskap om att laga god, näringsriktig mat med god kvalitet till barn
- Goda kunskaper i näringslära och specialkost
- Erfarenhet av att arbeta med egenkontroll av kök
- God samarbetsförmåga och ett gott förhållningssätt mot kollegor, barn samt vårdnadshavare.
- Erfarenhet av att ansvara för matsedel, planera och göra inköp inför ställd budget, vilket är ett krav.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsfirmor eller liknande. Visa mindre

Kock på deltid till förskola i Täby

Miklagårds förskola i Täby Kyrkby söker kock på deltid till hösten 2023 Du som : har erfarenhet/utbildning av att arbeta i storkök har stor lust att laga mat till 75 barn och 15 pedagoger vill vara en del av arbetsgemenskapen på förskolan intresserad av att ge kunskap om måltiden/maten till barnen vill laga mat från grunden kan hålla ordning och hygien enligt styrdokument vill arbeta en eller två dagar i veckan är välkommen med din ansökan snarast. Försk... Visa mer
Miklagårds förskola i Täby Kyrkby söker kock på deltid till hösten 2023
Du som :
har erfarenhet/utbildning av att arbeta i storkök
har stor lust att laga mat till 75 barn och 15 pedagoger
vill vara en del av arbetsgemenskapen på förskolan
intresserad av att ge kunskap om måltiden/maten till barnen
vill laga mat från grunden
kan hålla ordning och hygien enligt styrdokument
vill arbeta en eller två dagar i veckan

är välkommen med din ansökan snarast.
Förskolan ägs och drivs av den fast anställda personalen. Intervjuer sker vartefter ansökan inkommer.
Har du frågor ring gärna rektor Mariann Kjellman 070 248 08 76 Visa mindre

lunchkock

Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning. Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 okt... Visa mer
Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning.
Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 oktober.
Vid intresse kontakta 0762366685. Visa mindre

Utbildad kock sökes - Kom och jobba med oss på Furuhöjden

Furuhöjden söker dig som är utbildad kock och vill jobba i vårt fina och mycket uppskattade kök med allt från matlagning till disk och frukosttjänst. Om Furuhöjden Furuhöjden Reaktivering AB är ett välrenommerat privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare... Visa mer
Furuhöjden söker dig som är utbildad kock och vill jobba i vårt fina och mycket uppskattade kök med allt från matlagning till disk och frukosttjänst.

Om Furuhöjden

Furuhöjden Reaktivering AB är ett välrenommerat privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm.

Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi, neurologi och onkologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab och på Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter drivs poliklinisk rehab samt neurologisk dagrehab.

Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.

Furuhöjdens kök är en viktig del av vår verksamhet. Vårt köksteam är ett sammansvetsat gäng som präglas av prestigelöshet. Köket och vår mat är en viktig pusselbit i våra gästers upplevelse av vistelsen hos oss.

Om tjänsten

Vårt kök är certifierat enligt Kravs regler och rollen som kock är bred och innefattar förutom matlagning också frukosttjänst, servering, disk och andra allmänna kökssysslor. Rollen är schemalagd och arbete sker från morgon till kväll, även varannan helg. Arbete storhelg och röda dagar kan förekomma. Mycket av matlagningen utgår från färska råvaror som till exempel grönsaker och detaljstyckat kött. Det mesta görs från grunden inklusive bakning.

Om dig

För att passa in hos oss vill vi att du har en utbildning från restaurangskola. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som kock i restaurang- eller storkök. Du brinner för hantverket och är älskar matlagning. Du är trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta och anpassa dig. Du tycker om att ta ansvar för och bidra till helheten. Du har en positiv inställning och en känsla för att ge det ”lilla extra”. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Villkor

Vi har kollektivavtal genom Almega/Vårdföretagarna och tillämpar individuell lönesättning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 80 % med provanställning 6 månader.

Vi har glädjen att meddela att sedan 2023 är vi en del av en vårdgrupp där även Täbyhälsan och Roslags Näsbys Husläkarmottagning ingår. Visa mindre

Kock - TP förskolor

Ansök    Mar 22    Tp Förskolor AB    Kock, storhushåll
TP Förskolor AB består av 36 förskolor Stockholms området. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger som bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Inom företaget finns ett nätverk där du som kock ingår. Där utbyts erfarenheter och internutbildningar erbjuds. Företagets kockar har även en utvecklingsdag per år. Vi söker nu en utbildad kock till en av ... Visa mer
TP Förskolor AB består av 36 förskolor Stockholms området. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger som bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Inom företaget finns ett nätverk där du som kock ingår. Där utbyts erfarenheter och internutbildningar erbjuds. Företagets kockar har även en utvecklingsdag per år.
Vi söker nu en utbildad kock till en av våra förskolor i Täby. Tjänsten är en visstidsanställning med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning på 30-35 tim/v.
Du ska ansvara för att laga näringsriktig och god lunch samt mellanmål till barn och pedagoger enligt TP:s kostpolicy och befattningsbeskrivning.
Läs mer om företaget på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
- Gått hotell- och restaurangprogrammet, motsvarande utbildning eller förvärvat kompetensen på annat sätt
- Kunskap om att laga god, näringsriktig mat med god kvalitet till barn
- Goda kunskaper i näringslära och specialkost
- Erfarenhet av att arbeta med egenkontroll av kök
- God samarbetsförmåga och ett gott förhållningssätt mot kollegor, barn samt vårdnadshavare.
- Erfarenhet av att ansvara för matsedel, planera och göra inköp inför ställd budget är ett krav.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsfirmor eller liknande. Visa mindre

lunchkock

Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning. Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 okt... Visa mer
Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning.
Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 oktober.
Vid intresse kontakta 0762366685. Visa mindre

Kock till förskola

AR Förskolor i Täby söker dig som är en engagerad och kompetent kock på 75% till förskolan Fåret. Kost och måltider är en stor och viktig del av förskolans verksamhet. Som kock är du en viktig del av helheten och tillför värden och trivsel till verksamheten och måltidssituationerna. På förskolan är inte enbart maten på tallriken i fokus utan matglädjen och att även den är en del av undervisningen då vi vill skapa positiva matvärderingar hos barnen på våra ... Visa mer
AR Förskolor i Täby söker dig som är en engagerad och kompetent kock på 75% till förskolan Fåret.
Kost och måltider är en stor och viktig del av förskolans verksamhet. Som kock är du en viktig del av helheten och tillför värden och trivsel till verksamheten och måltidssituationerna. På förskolan är inte enbart maten på tallriken i fokus utan matglädjen och att även den är en del av undervisningen då vi vill skapa positiva matvärderingar hos barnen på våra förskolor och väcka deras intresse kring smaker och utveckla deras sensoriska förmåga.
Dina arbetsuppgifter
Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider samt övriga i köket förekommande arbetsuppgifter såsom städning enligt städrutiner och diskning. Inköp av matvaror och livsmedelskontroll. Visa mindre

lunchkock

Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning. Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 okt... Visa mer
Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning.
Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 oktober.
Vid intresse kontakta 0762366685. Visa mindre

lunchkock

Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning. Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 okt... Visa mer
Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning.
Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 oktober.
Vid intresse kontakta 0762366685. Visa mindre

lunchkock

Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning. Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 okt... Visa mer
Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning.
Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 oktober.
Vid intresse kontakta 0762366685. Visa mindre

Kock - Hyttens förskola

Ansök    Okt 13    Tp Förskolor AB    Kock, storhushåll
TP Förskolor AB består av 36 förskolor Stockholms området samt Ronneby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger som bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Inom företaget finns ett nätverk där du som kock ingår. Där utbyts erfarenheter och internutbildningar erbjuds. Företagets kockar har även en utvecklingsdag per år. Hyttens förskola söker nu ... Visa mer
TP Förskolor AB består av 36 förskolor Stockholms området samt Ronneby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger som bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Inom företaget finns ett nätverk där du som kock ingår. Där utbyts erfarenheter och internutbildningar erbjuds. Företagets kockar har även en utvecklingsdag per år.
Hyttens förskola söker nu en utbildad kock till 3,5 avdelningar och ligger i området Hägernäs i Täby. Tjänsten är på 75 % (30 tim/v.) Du ska ansvara för att laga näringsriktig och god lunch samt mellanmål till våra ca 67 barn och ca 12 pedagoger enligt TP:s kostpolicy och befattningsbeskrivning. Förskolan ligger nära bra kommunikationer med Roslagsbanan eller buss.
Läs mer om Hyttens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
- Gått hotell- och restaurangprogrammet, motsvarande utbildning eller förvärvat kompetensen på annat sätt
- Kunskap om att laga god, näringsriktig mat med god kvalitet till barn
- Goda kunskaper i näringslära och specialkost
- Erfarenhet av att arbeta med egenkontroll av kök
- God samarbetsförmåga och ett gott förhållningssätt mot kollegor, barn samt vårdnadshavare.
- Erfarenhet av att ansvara för matsedel, planera och göra inköp inför ställd budget är ett krav.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsfirmor eller liknande. Visa mindre

Kock till Skarpängsskolan i Täby, Stockholm

Ansök    Aug 10    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Skarpängskolan i Täbu Heltid 100 % Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill arbe... Visa mer
Kock till Skarpängskolan i Täbu

Heltid 100 %

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Skarpängskolan i Täby

Skarpängskolan ligger i Täby. På skolan går cirka 500 elever och vi skicka räven mat till en närliggande skola på 500 elever. Vi är sammanlagt 5 stycken som jobbar på skolan.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 3 års erfarenhet av kock yrket sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock Täby skolor

Ansök    Aug 17    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb - Sodexo Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång. Det blir helt enkelt roligare att gå till job... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb - Sodexo

Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång. Det blir helt enkelt roligare att gå till jobbet. Vill du även att jobbet ska ha intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Då hör du hemma hos på Sodexo

Nu söker vi kockar som vill vara med och forma framtidens skolmat?

Vi söker dig som brinner för matlagning och inte är rädd för en utmaning. Noggrannhet och struktur är viktigt för dig och du ligger gärna steget före. Du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Om du har viljan och drivet så har du hos oss möjlighet att utvecklas för att på sikt kunna gå in i en ledarroll. Och du - självklart delar du våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du är den som ansvarar för planering och tillagning av dagens lunch. Det innebär att du behöver vara bekväm med att arbeta i olika system. I ditt arbete ingår kontakt med gäster, kunder och föräldrar. Därför är det viktigt att du talar och skriver obehindrat. Du arbetar metodiskt och ordningsamt. HACCP är en viktig del av din dag.

Arbetsplatsen

På uppdrag av Täby kommun serverar vi i dagsläget 9000 lunchportioner till hungriga elever runtom på skolorna i Täby. Därför behöver vi dig som brinner för service och vill vara med att forma våra skolrestauranger. Den goda maten lagas från grunden i våra skolrestauranger och vi serverar nybakat bröd och ett säsongsanpassat salladsbord. Våra kök är kravcertifierade och hållbarhet är något som är viktigt för både Sodexo och Täby kommun.

Detta säger några av våra kockar om att arbeta på Sodexo:

”Varje gång jag kommer till jobbet får jag en lyckoboost. Vi skojar och har kul tillsammans!”

”Ungarna är fantastiska, man får flera high fives så fort man visar sig i matsalen”

”Det är ju inte så att du gråter när du får laga en god torsk till lunch och sen gå hem kl 16:00”

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig


• Ett stimulerande och utmanande arbete
• Ett arbete med utvecklingsmöjligheter
• Du får många trevliga och kompetenta kollegor
• Vara med och skapa framtidens skolmat

Följ oss på Instagram

@sodexoskolhagenskolan @sodexoavagymnasium @sodexobrinkskolan

Anställningsform och arbetstider:

Tillsvidareanställning, dagtid, måndag till fredag. Vi har kollektivavtal – Kommunal-Visita.

Har du frågor kontakta [email protected]. Din ansökan vill vi ha senast den 2020-09-16. Vi håller kontakten med dig via den mejl-adress du uppger i ansökan så håll koll på inbox/skräpboxen

Ansökan kan endast göras via vår hemsida.


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Specialkost/Dietkock/kock

Vi är ett företag som funnits i drygt 20 år och som bedriver catering, kök och restauranger i Stockholmsområdet och Uppsala. Vi älskar god vällagad mat från grunden i stort som smått. Företagets vision är att ha de nöjdaste kunderna! Nu ska vi förstärka vårt team i Täby med en kock som är duktig på specialkost. För att passa till tjänsten är det ett krav att du talar flytande svenska och har tidigare erfarenhet då du ska kunna arbeta självgående hos oss. D... Visa mer
Vi är ett företag som funnits i drygt 20 år och som bedriver catering, kök och restauranger i Stockholmsområdet och Uppsala. Vi älskar god vällagad mat från grunden i stort som smått. Företagets vision är att ha de nöjdaste kunderna!
Nu ska vi förstärka vårt team i Täby med en kock som är duktig på specialkost. För att passa till tjänsten är det ett krav att du talar flytande svenska och har tidigare erfarenhet då du ska kunna arbeta självgående hos oss. Du ska ha en god administrativ förmåga samt lätt att kommunicera både internt och externt.
Hos oss är det service och god mat i fokus. Som person tror vi att du är positiv, har god samarbetsförmåga , kreativ, älskar service och du gillar variation. Du kommer bli en del av ett strukturerat och härligt gäng som trivs och har kul tillsammans.
Du kommer ingå i ett team som jobbar nära kökschefen. Ditt huvudsakliga arbetsområde blir specialkosten, där du skapar livfulla rätter. Du lägger beställningar och ibland har kontakt med våra trevliga kunder både via mail och via telefon. Därför är ett krav att du behärskar flytande svenska i tal och skrift.
Det är extra kul om du gillar det goda vegetariska köket och ser gärna att du vill vara med och utveckla det i verksamheten. Har du tidigare erfarenhet från Mashie/Matilda är det meriterande.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad kock och har erfarenhet från specialkost.
Du ska ha en god känsla och ett brinnande intresse för matlagning. Du är driven, ansvarstagande, serviceminded och lyhörd för våra gästers olika behov.
Vi sätter kvaliteten i främsta rummet och värdesätter öppenhet, tillit, framgång genom lagarbete. Fraiche catering är en rökfri arbetsplats.
Arbetet är till största del förlagt dagtid måndag-fredag.
Vi är KRAVcertifierade och är stolta över våra medarbetare och det vi gör i våra kök och hoppas att vi nu fångat ditt intresse.
Vi ser fram mot din ansökan välkommen! Visa mindre

1:e Kock/Specialkostkock till Futuraskolan Bergtorp

Ansök    Jul 16    Futuraskolan AB    Kock, storhushåll
Futuraskolan driver förskolor och grundskolor i Stockholms län. Idag finns 9 förskolor och 7 grundskolor, ca 400 medarbetare och drygt 2 700 barn och elever inom Futuraskolan. Futuraskolans verksamhet har en internationell inriktning och en stark värdegrund som bygger på Progressivitet, Energi och Respekt (PER). Vår vision är att vara den bästa språngbrädan för framtida världsmedborgare. Vi fokuserar på barns och elevers lärande genom våra internationella ... Visa mer
Futuraskolan driver förskolor och grundskolor i Stockholms län. Idag finns 9 förskolor och 7 grundskolor, ca 400 medarbetare och drygt 2 700 barn och elever inom Futuraskolan.
Futuraskolans verksamhet har en internationell inriktning och en stark värdegrund som bygger på Progressivitet, Energi och Respekt (PER). Vår vision är att vara den bästa språngbrädan för framtida världsmedborgare. Vi fokuserar på barns och elevers lärande genom våra internationella program IPC och IMYC. Hos oss synliggörs, utmanas och lyckas alla barn och elever utifrån sina förutsättningar.
Kostenheten/Food Department leds av Oskar Hagdahl, Kostchef och ett arbetslag om fyra köksmästare.
Maten lagas i våra fyra välutrustade tillagningskök och sänds därifrån vidare till andra enheter inom vår koncern.
Maten: Färskt, Svenskt och i Säsong är vår ledord vid val av råvara och menyskrivande.
Du ska ha en vilja att laga god hälsosam mat från grunden för att ge våra elever de bästa förutsättningar att prestera under skoldagen. Detta är kärnan av vårt uppdrag.
Språk: Futuraskolan International är sitt namn trogen en internationell arbetsplats med människor från hela världen.
Arbetsspråken är svenska och engelska. Du som söker bör behärska minst ett av dem till fullo.
Mångfald:
I varje arbetslag finns människor från olika länder, i olika åldrar och bakgrund. Du som söker bör se detta som en styrka och något positivt.
B-körkort är meriterande.
I vårt två tillagningskök på Futuraskolan Bergtorp i Täby lagas mat till 1000 elever, barn och personal varje dag. Som dels serveras i skolans matsal, dels sänds iväg till andra skolor och förskolor inom koncernen.
I det dagliga arbetet kommer du att arbeta tillsammans med köksmästare och köksbiträden med tillagning av dels den ordinarie kosten dels tillagning av specialkost (vegetariskt, allergi, utan fläsk osv) till elever och personal.
Vi har en förhoppning att du som söker ska vara driven av en personlig ambition att utvecklas under ledning av och i samarbete med köksmästare och övrig personal. Skolkoncernen Futuraskolan International är inne i expansiv fas och det kommer finnas mängder av möjligheter för den som är driven och ambitiös.
Du som söker ska ha minst tre års erfarenhet av liknande arbete i restaurang- eller storkök.
Goda kunskaper om specialkost, livsmedelshygien och egenkontroll är meriterande.
Relevant utbildning och kunskaper om allergikost och specialkost samt hur denna specifikt hanteras.
En förkärlek till och god hand med ungdomar är också en förutsättning för arbete.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid. Vi tillämpar provanställning.
Tjänsten är en sk. uppehållstjänst om 91%. Detta innebär att du varje månad får 91% av heltidslön. Men i gengäld är ledig ca 9 veckor under sommarlovet och 3 veckor under jullovet.
Vill du bli en av oss? Välkommen att sända din ansökan till:
Oskar Hagdahl, verksamhetschef för Futuraskolans kök
[email protected]
Tjänsten tillträds måndagen den 15:e Augusti.
För arbete inom förskola och skola i Sverige krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret:
https://polisen.se/Global/www och Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-5-forskoleverksamhet.pdf Visa mindre

lunchkock

Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning. Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 okt... Visa mer
Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning.
Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 oktober.
Vid intresse kontakta 0762366685. Visa mindre

Kock till Silverpark i Täby

Ansök    Jun 8    Vardaga AB    Kock, storhushåll
Nu söker vi på Silverpark en kock till vårt härliga kök. Tjänsten är förlagd dagtid. Sök tjänsten senast 31/7 . Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Kom gärna på besök innan ansökan om du är nyfiken och intresserad så visar vi gärna upp vår fina verksamhet. Titta gärna på vårt instagramkonto Vardaga Silverpark. Om rollen Som Kock på Silverpark har du en central roll för kost och måltidsupplevelser hos oss. Inom Vardaga läggs mycke... Visa mer
Nu söker vi på Silverpark en kock till vårt härliga kök. Tjänsten är förlagd dagtid.

Sök tjänsten senast 31/7 . Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Kom gärna på besök innan ansökan om du är nyfiken och intresserad så visar vi gärna upp vår fina verksamhet. Titta gärna på vårt instagramkonto Vardaga Silverpark.
Om rollen
Som Kock på Silverpark har du en central roll för kost och måltidsupplevelser hos oss. Inom Vardaga läggs mycket fokus på att måltiden ska vara en av dagens höjdpunkter. På Silverpark kommer du att arbeta i eget kök. Du ansvarar för menyer, planering och inköp av alla måltider som lagas från grunden. Du ansvarar även för hålla budget i samarbete med ledningsgruppen.

Silverpark har blivit omtalat och är prisbelönat för sitt kök och även i år är vi nominerade i White Guides kategorier Årets Senior Kock och Seniormåltid.

Du som söker är utbildat kock, gärna med några års erfarenhet i yrket och gärna inom tillagningskök. Du älskar att laga mat och är bra på specialkost och näringslära. Du har erfarenhet av svensk husmanskost och med kunskaper i livsmedelshygien. Vi ser gärna att du är van att arbeta både ensam och tillsammans med kollegor. Att du har förmåga att fatta beslut och är intresserad av att lära nytt när det behövs. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten. Du är flexibel och lösningsorienterad.

Silverpark är en trevlig arbetsplats med många goda och glada kollegor som alla uppskattar dig som en del av husets hjärta.

Om Silverpark
Silverpark är ett modernt äldreboende i centrala Täby, med 62 platser uppdelat på sju avdelningar
Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande.
Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 31/7
Har du frågor? Kontakta gärna: Ulrika Wall

[email protected]

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/) Visa mindre

Sushikock Sökes Sushi Rebellion

Vi behöver grymma lagkamrater/Sushikockar som kan jobba effektivt och snabbt som kan upprätthålla Pepi Anevskis standard och vision på sushin. Pepi Anevski, Executive chef med titeln som Sushi world champion (Japan/2013) och most creative sushi master (Jaan/2014) grundade Sushi Rebellion I Malmö 2019. Efter stor framgång ska han nu erövra Stockholm med start I Täby centrum. Vi letar efter en ansvarsfull, skicklig, stresstålig och uppmärksam kock till vår s... Visa mer
Vi behöver grymma lagkamrater/Sushikockar som kan jobba effektivt och snabbt som kan upprätthålla Pepi Anevskis standard och vision på sushin.
Pepi Anevski, Executive chef med titeln som Sushi world champion (Japan/2013) och most creative sushi master (Jaan/2014) grundade Sushi Rebellion I Malmö 2019. Efter stor framgång ska han nu erövra Stockholm med start I Täby centrum.
Vi letar efter en ansvarsfull, skicklig, stresstålig och uppmärksam kock till vår sushi restaurang I Täbycentrum. Erfarenhet som Sushikock är ett krav. Tjänsten är på heltid. Är du stjärnan vi letar efter eller känner du någon som är det?
Arbetsuppgifter består av kassahantering, driftansvarig, orderbeställningar, personalansvarig, schemanläggning, etc.
Skicka CV med bild.
Kontakta oss via [email protected] Visa mindre

lunchkock

Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning. Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 okt... Visa mer
Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning.
Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 oktober.
Vid intresse kontakta 0762366685. Visa mindre

Sushikock

Ansök    Maj 30    Sushinara AB    Kock, storhushåll
Vi på Chili & Soy söker efter en sushikock med stort intresse för mat. Du är stresstålig, samarbetsvillig och trivs att arbeta med ett högt tempo. Ansökningar tas enbart emot via e-mail. Visa mer
Vi på Chili & Soy söker efter en sushikock med stort intresse för mat.
Du är stresstålig, samarbetsvillig och trivs att arbeta med ett högt tempo.
Ansökningar tas enbart emot via e-mail. Visa mindre

lunchkock

Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning. Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 okt... Visa mer
Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning.
Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 oktober.
Vid intresse kontakta 0762366685. Visa mindre

Erfaren kock Täby

Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork?Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar? Vi letar efter dig som: Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och matsal. Du har sunt förnuft och kan ta egna beslut. Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värde... Visa mer
Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör
Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork?Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar?
Vi letar efter dig som:
Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och matsal. Du har sunt förnuft och kan ta egna beslut.
Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värderingar. jobbar aktivt för minskat svinn.
I dina arbetsuppgifter ingår att vid behov kunna beställa varor, ha kontakt med våra kunder samt inventering
Hos oss har vi hög servicenivå och god ton.
Vi är en rökfri arbetsplats och du behöver kunna tala och skriva god Svenska då det krävs i vår dialog med kunder och medarbetare.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Lunch kock

Ansök    Mar 27    ERKAN AB    Kock, storhushåll
Vi söker en lunch kock till en restaurang söder om Stockholm. Du ska grunderna i ett stor kök, skriva meny och laga bra mat från grunden. Arbetstimmarna är mellan 06-12 mån-fre, men kan bli till 14 vissa dagar om det behövs. Med start omgående! För mer info ring till 0760257322 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en lunch kock till en restaurang söder om Stockholm.
Du ska grunderna i ett stor kök, skriva meny och laga bra mat från grunden.
Arbetstimmarna är mellan 06-12 mån-fre, men kan bli till 14 vissa dagar om det behövs. Med start omgående!
För mer info ring till 0760257322
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

lunchkock

Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning. Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 okt... Visa mer
Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning.
Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 oktober.
Vid intresse kontakta 0762366685. Visa mindre

Kock vikariat - Gribby förskola

Ansök    Jan 17    Tp Förskolor AB    Kock, storhushåll
TP Förskolor AB består av 36 förskolor i nio olika kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Läs mer om Gribby förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se Vi söker nu en kock till ett vikariat på 35 timmar/vecka i 3-6 månader med ev. förlängning. Vi ser att du som söker har: -Gått hotell- och restau... Visa mer
TP Förskolor AB består av 36 förskolor i nio olika kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Läs mer om Gribby förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi söker nu en kock till ett vikariat på 35 timmar/vecka i 3-6 månader med ev. förlängning. Vi ser att du som söker har:
-Gått hotell- och restaurangprogrammet, motsvarande utbildning eller förvärvat kompetensen på annat sätt
-Kunskap om att laga god, näringsriktig och kvalitativ mat till barn
-Kunskaper i näringslära och om specialkost
-Erfarenhet av att arbeta med egenkontroll av kök


Erfarenhet av att ansvara för matsedel, planera och göra inköp inför ställd budget är meriterande Vi söker en utbildad kock till Gribby förskola som består av 4 +1 avdelningar och ligger i området Gribbylund i Täby.
På Gribby lagar du mat till Gribbys 4 avdelningar och även till grannförskolan Ängsholmen som har 1 avdelning.
Tjänsten är ett vikariat på 3-6 månader. Visa mindre

1:e Kock/Specialkostkock till Futuraskolan Bergtorp

Ansök    Dec 22    Futuraskolan AB    Kock, storhushåll
Futuraskolan driver förskolor och grundskolor i Stockholms län. Idag finns 9 förskolor och 7 grundskolor, ca 400 medarbetare och drygt 2 700 barn och elever inom Futuraskolan. Futuraskolans verksamhet har en internationell inriktning och en stark värdegrund som bygger på Progressivitet, Energi och Respekt (PER). Vår vision är att vara den bästa språngbrädan för framtida världsmedborgare. Vi fokuserar på barns och elevers lärande genom våra internationella... Visa mer
Futuraskolan driver förskolor och grundskolor i Stockholms län. Idag finns 9 förskolor och 7 grundskolor, ca 400 medarbetare och drygt 2 700 barn och elever inom Futuraskolan.
Futuraskolans verksamhet har en internationell inriktning och en stark värdegrund som bygger på Progressivitet, Energi och Respekt (PER). Vår vision är att vara den bästa språngbrädan för framtida världsmedborgare. Vi fokuserar på barns och elevers lärande genom våra internationella program IPC och IMYC. Hos oss synliggörs, utmanas och lyckas alla barn och elever utifrån sina förutsättningar.


Kostenheten/Food Department leds av Oskar Hagdahl, Kostchef och ett arbetslag om fyra köksmästare.
Maten lagas i våra fyra välutrustade tillagningskök och sänds därifrån vidare till andra enheter inom vår koncern.
Maten: Färskt, Svenskt och i Säsong är vår ledord vid val av råvara och menyskrivande.
Du ska ha en vilja att laga god hälsosam mat från grunden för att ge våra elever de bästa förutsättningar att prestera under skoldagen. Detta är kärnan av vårt uppdrag.
Språk: Futuraskolan International är sitt namn trogen en internationell arbetsplats med människor från hela världen.
Arbetsspråken är svenska och engelska. Du som söker bör behärska minst ett av dem till fullo.
Mångfald:
I varje arbetslag finns människor från olika länder, i olika åldrar och bakgrund. Du som söker bör se detta som en styrka och något positivt.
B-körkort är meriterande.
I vårt två tillagningskök på Futuraskolan Bergtorp i Täby lagas mat till 1000 elever, barn och personal varje dag. Som dels serveras i skolans matsal, dels sänds iväg till andra skolor och förskolor inom koncernen.
I det dagliga arbetet kommer du att arbeta tillsammans med köksmästare och köksbiträden med tillagning av dels den ordinarie kosten dels tillagning av specialkost (vegetariskt, allergi, utan fläsk osv) till elever och personal.
Vi har en förhoppning att du som söker ska vara driven av en personlig ambition att utvecklas under ledning av och i samarbete med köksmästare och övrig personal. Skolkoncernen Futuraskolan International är inne i expansiv fas och det kommer finnas mängder av möjligheter för den som är driven och ambitiös.
Du som söker ska ha minst tre års erfarenhet av liknande arbete i restaurang- eller storkök.
Goda kunskaper om specialkost, livsmedelshygien och egenkontroll är meriterande.
Relevant utbildning och kunskaper om allergikost och specialkost samt hur denna specifikt hanteras.
En förkärlek till och god hand med barn är också en förutsättning för arbete.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid. Vi tillämpar provanställning.
Tjänsten är en sk. uppehållstjänst om 91%. Detta innebär att du varje månad får 91% av heltidslön. Men i gengäld är ledig ca 9 veckor under sommarlovet och 3 veckor under jullovet.
Vill du bli en av oss? Välkommen att sända din ansökan till:
Oskar Hagdahl, verksamhetschef för Futuraskolans kök
[email protected]
Tjänsten tillträds måndagen den 31:a januari.
För arbete inom förskola och skola i Sverige krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret:
https://polisen.se/Global/www och Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-5-forskoleverksamhet.pdf Visa mindre

Kock till Skarpängsskolan i Täby

Ansök    Nov 2    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Skarpängsskolan Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vil... Visa mer
Kock till Skarpängsskolan

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om Skarpängsskolan
Skarpängsskolan ligger i Täby. På skolan går det cirka 500 elever. Vi skickar även till en annan skola på cirka 500 elever. Köket lagar mat för cirka 1000 elever och lärare varje dag. På enheten är det totalt 5 medarbetare.

Mängden mat som lagas styrs av terminer och lov. Det finns möjlighet till uppehållstjänst. Det innebär att man är ledig under skolans lov.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 3 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Körkort ett plus
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus
• Ett intresse för specialkost är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Erfaren kock Täby

Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork?Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar? Vi letar efter dig som: Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och matsal. Du har sunt förnuft och kan ta egna beslut. Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värde... Visa mer
Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör
Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork?Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar?
Vi letar efter dig som:
Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och matsal. Du har sunt förnuft och kan ta egna beslut.
Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värderingar. jobbar aktivt för minskat svinn.
I dina arbetsuppgifter ingår att vid behov kunna beställa varor, ha kontakt med våra kunder samt inventering
Hos oss har vi hög servicenivå och god ton.
Vi är en rökfri arbetsplats och du behöver kunna tala och skriva god Svenska då det krävs i vår dialog med kunder och medarbetare.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Kock med glädje och erfarenhet

Fraiche Catering är ett familjeföretag med stolta traditioner och korta beslutsvägar. Vi har funnits sedan år 2000 och älskar det vi gör nämligen att laga mat! Vi står för en stor samlad erfarenhet med ett mångårigt yrkeskunnande. Förväntansfulla gäster, stora som små, kommer till oss och äter med en härlig glädje, bättre kan vi inte tänka oss! Tillsammans med våra 100 talet duktiga medarbetare lagar, levererar och serverar vi i dagsläget drygt 12 000 por... Visa mer
Fraiche Catering är ett familjeföretag med stolta traditioner och korta beslutsvägar. Vi har funnits sedan år 2000 och älskar det vi gör nämligen att laga mat!
Vi står för en stor samlad erfarenhet med ett mångårigt yrkeskunnande. Förväntansfulla gäster, stora som små, kommer till oss och äter med en härlig glädje, bättre kan vi inte tänka oss! Tillsammans med våra 100 talet duktiga medarbetare lagar, levererar och serverar vi i dagsläget drygt 12 000 portioner från våra 10 fina kök.
Vi behöver nu förstärka vårt kök i Täby med ytterligare en duktig kock. För att passa för tjänsten behöver du tala och skriva flytande svenska, ha flera års erfarenhet av stora produktioner. Har du erfarenhet från ala carte är det meriterande.
Du kommer ingå i ett team som jobbar nära kökschefen. Ditt huvudsakliga arbetsområde blir vår skolmat, där du skapar livfulla rätter. Vår arbetstes är att en riktigt bra skolmåltid ska vara god, näringsriktig och lustfylld. Du arbetar i meny och näringsprogrammet Mashie, lägger beställningar och har daglig kontakt med våra trevliga kunder både via mail och via telefon. Vi sätter kvaliteten i främsta rummet och värdesätter öppenhet, tillit, framgång genom lagarbete.
Som person tror vi att du är positiv, självgående, kreativ, serviceinriktad samt att du gillar variation, ett högre arbetstempo och har god arbetsmoral. Du tycker om att ha en glädjefylld arbetsplats och är gärna med och bidrar med glädje.
Fraiche catering är en rökfri arbetsplats.
Arbetet är till största del förlagt dagtid måndag-fredag.
Körkort är merit men inget krav. Möjlighet till UH tjänst samt även deltid på denna tjänst.
Vi ser fram emot att välkomna dig till oss och ser fram emot din ansökan! Visa mindre

lunchkock

Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning. Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 okt... Visa mer
Vi på Lilla hantverkaren söker en lunchkock som brinner för husmanskost och som kan ta egna initiativ, som är samarbetsvillig och vill utveckla luncherna tillsammans med oss. Lilla hantverkaren är en familjär restaurang med mycket stamgäster som erbjuder både luncher, a la carte, pizza och en härlig salladsbar. Vi ser gärna att du vill lägga det lilla extra i arbetet och har en kärlek till matlagning.
Tjänsten är heltid, måndag-fredag med start från 18 oktober.
Vid intresse kontakta 0762366685. Visa mindre

Kock - Tellus förskola

Ansök    Sep 14    Tp Förskolor AB    Kock, storhushåll
TP Förskolor AB består av 36 förskolor Stockholms området samt Ronneby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger som bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Läs mer om Tellus förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se Vi ser att du som söker har: - Gått hotell- och restaurangprogrammet, motsvarande utbildning eller förvärvat kompetensen på annat ... Visa mer
TP Förskolor AB består av 36 förskolor Stockholms området samt Ronneby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger som bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Läs mer om Tellus förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
- Gått hotell- och restaurangprogrammet, motsvarande utbildning eller förvärvat kompetensen på annat sätt
- Kunskap om att laga god, näringsriktig och kvalitativ mat till barn
- Har goda kunskaper i näringslära och om specialkost
- Erfarenhet av att arbeta med egenkontroll av kök
- Besitta en god samarbetsförmåga och ha ett gott förhållningssätt mot kollegor, barn samt vårdnadshavare.
Du ska ha erfarenhet av att ansvara för matsedel, planera och göra inköp inför ställd budget är ett krav. Vi söker en utbildad kock till Tellus förskola som består av 4 avdelningar och ligger i området Gridtorp i Täby. Det finns bra kommunikationer med Roslagsbanan eller buss.
Du ska ansvara för att laga näringsriktig och god lunch samt mellanmål till våra ca 75 barn och ca 15 pedagoger enligt TP:s kostpolicy och befattningsbeskrivning. Visa mindre

Bastard Burgers söker köksbiträde

Som kock på Bastard Burgers är det högt tempo och stort fokus på kvalité som gäller. Man måste kunna jobba i team och kommunicera bra med kollegorna. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den. Visa mer
Som kock på Bastard Burgers är det högt tempo och stort fokus på kvalité som gäller. Man måste kunna jobba i team och kommunicera bra med kollegorna. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den. Visa mindre

Sushikock

Ansök    Sep 2    Sushinara AB    Kock, storhushåll
Vi på Chili & Soy söker efter en sushikock med stort intresse för mat. Du är stresstålig, samarbetsvillig och trivs att arbeta med ett högt tempo. Ansökningar tas enbart emot via e-mail. Visa mer
Vi på Chili & Soy söker efter en sushikock med stort intresse för mat.
Du är stresstålig, samarbetsvillig och trivs att arbeta med ett högt tempo.
Ansökningar tas enbart emot via e-mail. Visa mindre

Kock/Kokerska till Förskolan Fåret

Förskolan Fåret har 3 avdelningar med ca 55 barn. Vi serverar lunch och eftermiddags mellanmål varje dag. Som kock/kokerska är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. Förutom att laga god och näringsriktig mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, visst budgetansva... Visa mer
Förskolan Fåret har 3 avdelningar med ca 55 barn. Vi serverar lunch och eftermiddags mellanmål varje dag.
Som kock/kokerska är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. Förutom att laga god och näringsriktig mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, visst budgetansvar, egenkontroll och städning samt disk. Matsedelplaneringen görs efter Livsmedelsverkets rekommendationer om bra mat i förskolan.
Vi söker dig som har avslutad 3 årig (alt. 2-årig äldre) gymnasieutbildning på Restaurang-och livsmedelsprogrammet. Eftergymnasial utbildning till kock som bedöms som likvärdig. Du bör ha några års erfarenhet av matlagning i restaurang eller storkök och behöver ha kunskaper om näringslära, specialkost och egenkontroll. Har du erfarenhet av att arbeta i förskolekök sedan tidigare ser vi detta som meriterande. Visa mindre

Resaturangansvarig Kock

Ansök    Aug 12    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb - Sodexo Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång. Det blir helt enkelt roligare att gå till jobbet. Vill du även att jobbet ska ha intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Då hör du hemma hos på Sodexo Nu söker vi kockar som vill vara med och forma framtidens skolmat Vi söker dig som brinner för matlagning och inte är rädd för en utmaning. Noggrannhet och... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb - Sodexo
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång. Det blir helt enkelt roligare att gå till jobbet. Vill du även att jobbet ska ha intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Då hör du hemma hos på Sodexo

Nu söker vi kockar som vill vara med och forma framtidens skolmat
Vi söker dig som brinner för matlagning och inte är rädd för en utmaning. Noggrannhet och struktur är viktigt för dig och du ligger gärna steget före. Du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Om du har viljan och drivet så har du hos oss möjlighet att utvecklas för att på sikt kunna gå in i en ledarroll. Och du - självklart delar du våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du är den som ansvarar för planering, inköp, ledning av personalgruppen och tillagning av dagens lunch och mellanmål. Det innebär att du behöver vara bekväm med att arbeta i olika system. I ditt arbete ingår kontakt med gäster, kunder och föräldrar. Därför är det viktigt att du talar och skriver obehindrat. Du arbetar metodiskt och ordningsamt. HACCP är en viktig del av din dag.

Arbetsplatsen
På uppdrag av Täby kommun serverar vi i dagsläget 9000 lunchportioner till hungriga elever runtom på skolorna i Täby. Därför behöver vi dig som brinner för service och vill vara med att forma våra skolrestauranger. Den goda maten lagas från grunden i våra skolrestauranger och vi serverar nybakat bröd och ett säsongsanpassat salladsbord. Våra kök är kravcertifierade och hållbarhet är något som är viktigt för både Sodexo och Täby kommun.

Detta säger några av våra kockar om att arbeta på Sodexo:

”Varje gång jag kommer till jobbet får jag en lyckoboost. Vi skojar och har kul tillsammans!”

”Ungarna är fantastiska, man får flera high fives så fort man visar sig i matsalen”

”Det är ju inte så att du gråter när du får laga en god torsk till lunch och sen gå hem kl 16:00”

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig


• Ett stimulerande och utmanande arbete
• Ett arbete med utvecklingsmöjligheter
• Du får många trevliga och kompetenta kollegor
• Vara med och skapa framtidens skolmat

Visste du att
Sodexo har ett eget storkökslag – Team Sodexo School Restaurants. De deltog Culinary Olympics där de tog hem bronsmedaljen.

Följ oss på Instagram
@sodexoskolhagenskolan @sodexoavagymnasium @sodexobrinkskolan

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning, dagtid, måndag till fredag. Vi har kollektivavtal – Kommunal-Visita.

Har du frågor kontakta [email protected] eller [email protected].
Din ansökan vill vi ha senast den 2021-08-31.
Vi håller kontakten med dig via den mejl-adress du uppger i ansökan så håll koll på inbox/skräpboxen

Ansökan kan endast göras via vår hemsida.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock till Fraiche Catering deltid

Om dig Vi behöver nu komplettera vårt gäng ytterligare. Denna gång söker vi dig som har utbildning och erfarenhet av storkök med fokus på det varma köket. Du kan jobba självständigt är smaksäker och gillar när det händer saker. Du gillar fart och tycker det är kul att hugga i med nya uppgifter. Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper såsom att du är energisk, pålitlig, ansvarsfull, kvalitetsmedveten och fungerar bra i grupp. Hos oss är det serv... Visa mer
Om dig


Vi behöver nu komplettera vårt gäng ytterligare. Denna gång söker vi dig som har utbildning och erfarenhet av storkök med fokus på det varma köket.
Du kan jobba självständigt är smaksäker och gillar när det händer saker. Du gillar fart och tycker det är kul att hugga i med nya uppgifter.
Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper såsom att du är energisk, pålitlig, ansvarsfull, kvalitetsmedveten och fungerar bra i grupp.
Hos oss är det service, god mat och renlighet som gäller.
Gillar du hälsa och vegetariskt är det meriterande och ett extra plus.
Vi kommer att introducera dig och visa dig vidare i vårt sätt att jobba.
Dina arbetsuppgifter:


Vi har en tjänst att tillsätta i stockholmsområdet
Hos oss lagas och serveras i huvudsak lunch måndag till fredag.
Arbetsuppgifterna är varierande i köket men i huvudsak att förbereda luncher.


Om oss


Vi är ett familjeföretag som funnits i 20 år och som bedriver catering och kök och restauranger i Stockholmsområdet. Vi älskar god vällagad mat från grunden i stort som smått..
Företagets vision är att ha de nöjdaste kunderna och med det målet i sikte vet vi att det ständigt finns saker att förbättra oss i.


Vår personal är vår största tillgång och nyckeln till vår framgång. Vår övertygelse är att det största och bästa resultatet nås genom ett fint lagarbete.

Vi erbjuder härliga, duktiga och roliga arbetskamrater,
Vi är KRAVcertifierade och är stolta över det vi gör i våra kök och hoppas att vi nu fångat ditt intresse.
Vi avser tillsätta tjänsten omgående #jobbjustnu


Vill du läsa om mer av vår verksamhet finns det på vår hemsida www.fraichecatering.se


Lön:


Enligt överenskommelse


Anställningsvillkor:


Tjänsten är deltid(i huvudsak måndag till fredag )
Vi är en rökfri arbetsplats


Sök jobbet senast den 20 augusti

Vi tar emot din ansökan via mail till [email protected] märk din ansökan med


"Kocktjänst Fraiche Catering deltid"


Då vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt men senast den 20 aug 2020
Välkommen in med din ansökan vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

lunch kock

ÄR DU EN DRIVEN OCH AMBITJÖS KOCK SOM VILL BLI EN DEL AV VÅRT TEAM SOM HUSERAR PÅ LILLA HANTV ERKAREN I TÄBY KYRKBY .TA DÅ CHANSEN ATT SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL OSS.ELLER RINGA 076 23666 85 .JUST NU SÖKER VI EN ERFAREN LUNCHKOCK SOM KAN ARBETA PÅ HEL TID .20 MIN FRÅN TEKNISKA SKOLAN .NÄRA ROSLAGSBANNA.TJÄNSTEN GÄÄER FRÅ AUGUSTI. Visa mer
ÄR DU EN DRIVEN OCH AMBITJÖS KOCK SOM VILL BLI EN DEL AV VÅRT TEAM SOM HUSERAR PÅ LILLA HANTV ERKAREN I TÄBY KYRKBY .TA DÅ CHANSEN ATT SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL OSS.ELLER RINGA 076 23666 85 .JUST NU SÖKER VI EN ERFAREN LUNCHKOCK SOM KAN ARBETA PÅ HEL TID .20 MIN FRÅN TEKNISKA SKOLAN .NÄRA ROSLAGSBANNA.TJÄNSTEN GÄÄER FRÅ AUGUSTI. Visa mindre

Kockar till Täbyskolor

Ansök    Okt 29    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb - Sodexo Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång. Det blir helt enkelt roligare att gå till jobbet. Vill du även att jobbet ska ha intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Då hör du hemma hos på Sodexo Nu söker vi kockar som vill vara med och forma framtidens skolmat? Vi söker dig som brinner för matlagning och inte är rädd för en utmaning. Noggrannhet... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb - Sodexo

Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång. Det blir helt enkelt roligare att gå till jobbet. Vill du även att jobbet ska ha intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Då hör du hemma hos på Sodexo

Nu söker vi kockar som vill vara med och forma framtidens skolmat?

Vi söker dig som brinner för matlagning och inte är rädd för en utmaning. Noggrannhet och struktur är viktigt för dig och du ligger gärna steget före. Du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Om du har viljan och drivet så har du hos oss möjlighet att utvecklas för att på sikt kunna gå in i en ledarroll. Och du - självklart delar du våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du är den som ansvarar för planering, inköp och tillagning av dagens lunch och mellanmål. Det innebär att du behöver vara bekväm med att arbeta i olika system. I ditt arbete ingår kontakt med gäster, kunder och föräldrar. Därför är det viktigt att du talar och skriver obehindrat. Du arbetar metodiskt och ordningsamt. HACCP är en viktig del av din dag.

Arbetsplatsen

På uppdrag av Täby kommun serverar vi i dagsläget 9000 lunchportioner till hungriga elever runtom på skolorna i Täby. Därför behöver vi dig som brinner för service och vill vara med att forma våra skolrestauranger. Den goda maten lagas från grunden i våra skolrestauranger och vi serverar nybakat bröd och ett säsongsanpassat salladsbord. Våra kök är kravcertifierade och hållbarhet är något som är viktigt för både Sodexo och Täby kommun.

Detta säger några av våra kockar om att arbeta på Sodexo:

”Varje gång jag kommer till jobbet får jag en lyckoboost. Vi skojar och har kul tillsammans!”

”Ungarna är fantastiska, man får flera high fives så fort man visar sig i matsalen”

”Det är ju inte så att du gråter när du får laga en god torsk till lunch och sen gå hem kl 16:00”

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig


• Ett stimulerande och utmanande arbete
• Ett arbete med utvecklingsmöjligheter
• Du får många trevliga och kompetenta kollegor
• Vara med och skapa framtidens skolmat

Visste du att

Sodexo har ett eget storkökslag – Team Sodexo School Restaurants. De deltog Culinary Olympics där de tog hem bronsmedaljen. Du kan följa dem på Instagram @team_sodexo_school_restaurants

Följ oss på Instagram

@sodexoskolhagenskolan @sodexoavagymnasium @sodexobrinkskolan

Anställningsform och arbetstider:

Tillsvidareanställning, dagtid, måndag till fredag. Vi har kollektivavtal – Kommunal-Visita.

Har du frågor kontakta [email protected] eller [email protected]. Din ansökan vill vi ha senast den 2020-11-13. Vi håller kontakten med dig via den mejl-adress du uppger i ansökan så håll koll på inbox/skräpboxen

Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Visa mindre

Förskola i Täby behöver kock

#jobbjustnu Vi behöver en kock för vår förskola från och med den 15 augusti. Vi är ca 25 barn och 6 vuxna varje dag till lunch och mellanmål. Lunchen ska serveras kl: 11 och sedan behöver vi få mellisen som vi äter kl: 14, förberedd innan du slutar. Det finns en 15-veckors matsedel som du kan följa, men egna initiativ och egen uppfinningsrikedom uppskattas! Förutom att laga mat ska du kunna beställa varor, göra ordning och städa köket och matsalen. Det ... Visa mer
#jobbjustnu


Vi behöver en kock för vår förskola från och med den 15 augusti. Vi är ca 25 barn och 6 vuxna varje dag till lunch och mellanmål. Lunchen ska serveras kl: 11 och sedan behöver vi få mellisen som vi äter kl: 14, förberedd innan du slutar.
Det finns en 15-veckors matsedel som du kan följa, men egna initiativ och egen uppfinningsrikedom uppskattas! Förutom att laga mat ska du kunna beställa varor, göra ordning och städa köket och matsalen.
Det är viktigt att du kan prata svenska.


Vi beräknar att din arbetstid blir mellan kl: 9-13.


Vänligen kontakta Malen Parra för mer information 0739329539 Visa mindre

Kock till Täby Skolor

Ansök    Jan 27    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara med och forma framtidens skolmat? På uppdrag av Täby kommun serverar vi i dagsläget 9000 lunchportioner till hungriga elever runtom på skolorna i Täby. Därför behöver vi dig som brinner för service och vill vara med att forma våra skolrestauranger. Den goda maten lagas från grunden i våra skolrestauranger och vi serverar nybakat bröd och ett säsongsanpassat salladsbord. Våra kök är kravcertifierade och hållbarhet är något som är viktigt för b... Visa mer
Vill du vara med och forma framtidens skolmat?
På uppdrag av Täby kommun serverar vi i dagsläget 9000 lunchportioner till hungriga elever runtom på skolorna i Täby. Därför behöver vi dig som brinner för service och vill vara med att forma våra skolrestauranger. Den goda maten lagas från grunden i våra skolrestauranger och vi serverar nybakat bröd och ett säsongsanpassat salladsbord. Våra kök är kravcertifierade och hållbarhet är något som är viktigt för både Sodexo och Täby kommun.

Vi söker kockar som vill vara med och ta skolmaten till en ny nivå.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för matlagning och inte är rädd för en utmaning. Noggrannhet och struktur är viktigt för dig och du ligger gärna steget före. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp. Du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga och självklart delar du våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du är den som ansvarar för planering, inköp och tillagning av dagens lunch och mellanmål. I ditt arbete ingår kontakt med gäster, kunder och föräldrar. Du arbetar metodiskt och ordningsamt och HACCP är en viktig del av din dag.

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
”Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet och det inspirerar att byta erfarenheter med andra kockar b.la. genom Instagram.”

”Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan”

”Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete”

”På Sodexo får man möjligheten att växa”

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig

• Ett stimulerande och utmanande arbete
• Du får många trevliga och kompetenta kollegor
• Ett arbete med utvecklingsmöjligheter
• Vara med och skapa framtidens skolmat

Följ oss på Instagram @sodexoskolhagenskolan @sodexoavagymnasium @sodexobrinkskolan

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning, dagtid, måndag till fredag. Vi har kollektivavtal – Kommunal-Visita.

Har du frågor kontakta [email protected]. Din ansökan vill vi ha senast den 2020-02-24.

Ansökan kan endast göras via vår hemsida.Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock till Viggbyholms förskola i Täby

Vi söker en kock till Viggbyholms förskola i Täby. Förskolan har 90 barn och ca 17 pedagoger. Vi söker Dig som är en positiv och erfaren kock som kan laga god och näringsrik kost. I arbetsuppgifterna ingår matsedels planering, portionsberäkning, inköp, tillagning av lunch och mellanmål samt specialkost. Du ansvarar för att livsmedelshanteringen sker lagenligt samt sköter egenkontroll, hygien, disken och städ av kök. Du har utbildning i HACCP. Vi söker en k... Visa mer
Vi söker en kock till Viggbyholms förskola i Täby. Förskolan har 90 barn och ca 17 pedagoger.
Vi söker Dig som är en positiv och erfaren kock som kan laga god och näringsrik kost. I arbetsuppgifterna ingår matsedels planering, portionsberäkning, inköp, tillagning av lunch och mellanmål samt specialkost.
Du ansvarar för att livsmedelshanteringen sker lagenligt samt sköter egenkontroll, hygien, disken och städ av kök. Du har utbildning i HACCP.
Vi söker en kock som har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och god kommunikations- och organisationsförmåga. Du har erfarenhet av matlagning i storkök och är väl insatt i livsmedelverkets riktlinjer för kök inom förskola. Du är engagerad i ditt arbete och är delaktig i förskolans verksamhet och i det dagliga kontakterna med personal, barn och vårdnadshavare.
Tjänsten är på deltid men kan komma att omfatta heltid. Visa mindre

Timanställd Kock

Timanställd kock Furuhöjden Rehabiliteringshem ägs och drivs av Reaktivering Furuhöjden AB och är beläget i Täby norr om Stockholm. Vi har avtal med Region Stockholm för rehabilitering inom ortopedi, thorax kirurgi och allmän kirurgi. Vi har även planerad specialiserad neurologisk och onkologisk rehab. Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfull... Visa mer
Timanställd kock

Furuhöjden Rehabiliteringshem ägs och drivs av Reaktivering Furuhöjden AB och är beläget i Täby norr om Stockholm. Vi har avtal med Region Stockholm för rehabilitering inom ortopedi, thorax kirurgi och allmän kirurgi. Vi har även planerad specialiserad neurologisk och onkologisk rehab.

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. Vi är inne i en spännande förändringsresa och nytänkande för att få rätt och näringsriktig kost till våra gäster. Vi är ett positivt och glatt gäng som hjälps åt och tycker att teamarbetet är en viktig del för att arbetet ska fungera.
Vi söker dig som är utbildad kock eller på annat sätt har erfarenhet av att jobba i storkök och med specialkost. Du behöver vara flexibel, tycka att det är roligt att träffa människor samt känna dig bekväm med att utföra olika arbetsuppgifter som kock där även disk och viss servering ingår. Du jobbar i team med två stycken andra kockar som överlappar varandra under dagen. Dagen är uppdelad i två skift vilket gör att arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket pass det är.
Generellt ingår matlagning, dukning, disk samt hjälpa de gäster som behöver att servera dem fika. Det lagas mat till ca 70 personer där specialkost kan ingå. Vi bakar det mesta själva och lagar så mycket som möjligt från grunden.
Vi söker en kollega med en positiv attityd och som skapar trivsel och arbetsglädje runt omkring dig. Du är prestigelös och positiv och har ett genuint intresse för mathantverk. Visa mindre

Kock till Förskolan Fåret

Ansök    Sep 9    Förskolan Fåret    Kock, storhushåll
  Förskolan Fåret ingår i AR förskolor i Täby som har tre förskolor i Täby. Förskolan Fåret har ca 55 barn och 12 pedagoger. Vi söker en kock som har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations-och organisationsförmåga. Du har erfarenhet av matlagning i storkök. Du har utbildning i HACCP. Du har mycket god kunskap och erfarenhet av specialkost. Du har erfarenhet av a... Visa mer
  Förskolan Fåret ingår i AR förskolor i Täby som har tre förskolor i Täby. Förskolan Fåret har ca 55 barn och 12 pedagoger. Vi söker en kock som har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations-och organisationsförmåga. Du har erfarenhet av matlagning i storkök. Du har utbildning i HACCP. Du har mycket god kunskap och erfarenhet av specialkost. Du har erfarenhet av arbete i storkök och är väl insatt i livsmedelverkets riktlinjer för kök inom förskola. Du är engagerad i ditt arbete och är delaktig i förskolans verksamhet och i det dagliga kontakterna med personal, barn och vårdnadshavare.Vi söker en positiv och erfaren kock som kan laga god och näringsriktig mat. I arbetsuppgifterna ingår matsedelsplanering, portionsberäkning, inköp, tillagning av lunch och mellanmål och tillagning av specialkost.Du ansvarar för att livsmedelshanteringen sker lagenligt samt egenkontroll, hygien, disk och städ av kök.Antal portioner är ca 55 barn och12 vuxna. Visa mindre

Sushikock

Ansök    Sep 27    Sushinara AB    Kock, storhushåll
 Vi på Chili & Soy söker efter en sushikock med stort intresse för mat.Du är stresstålig, samarbetsvillig och trivs att arbeta med ett högt tempo.Ansökningar tas enbart emot via e-mail.  Visa mer
 Vi på Chili & Soy söker efter en sushikock med stort intresse för mat.Du är stresstålig, samarbetsvillig och trivs att arbeta med ett högt tempo.Ansökningar tas enbart emot via e-mail.  Visa mindre

Kock - Näsbygårds förskola

Ansök    Aug 5    TP Förskolor AB    Kock, storhushåll
TP Förskolor AB består av 19 försklor i Täby, 3 förskolor i Vallentuna, 2 förskolor i Sollentuna, 1 förskola i Rimbo, 2 förskolor i Österåker och 3 förskolor i Stockholms stad. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Läs mer om Näsbygårds förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se Vi ser att du som söker ha... Visa mer
TP Förskolor AB består av 19 försklor i Täby, 3 förskolor i Vallentuna, 2 förskolor i Sollentuna, 1 förskola i Rimbo, 2 förskolor i Österåker och 3 förskolor i Stockholms stad. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Läs mer om Näsbygårds förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se Vi ser att du som söker har:- Gått hotell- och restaurangprogrammet, motsvarande utbildning eller förvärvat kompetensen på annat sätt- Kunskap om att laga god, näringsriktig och kvalitativ mat till barn- Kunskaper i näringslära och om specialkost- Erfarenhet av att arbeta med egenkontroll av kökErfarenhet av att ansvara för matsedel, planera och göra inköp inför ställd budget är meriterande Vi söker en utbildad kock till Näsbygårds förskola som består av 5 avdelningar och ligger i området Näsbypark i Täby. Det finns bra kommunikationer med Roslagsbanan och även buss till förskolan.Du ska ansvara för att laga näringsriktig, god frukost och lunch till våra ca 90 barn och ca 20 pedagoger enligt TPs kostpolicy. Visa mindre

Kockar till Täby skolor

Ansök    Aug 26    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara med och forma framtidens skolmat? På uppdrag av Täby kommun serverar vi i dagsläget 9000 lunchportioner till hungriga elever runtom på skolorna i Täby. Därför behöver vi dig som brinner för service och vill vara med att forma våra skolrestauranger. Den goda maten lagas från grunden i våra skolrestauranger och vi serverar nybakat bröd och ett säsongsanpassat salladsbord. Våra kök är kravcertifierade och hållbarhet är något som är viktigt för b... Visa mer
Vill du vara med och forma framtidens skolmat?
På uppdrag av Täby kommun serverar vi i dagsläget 9000 lunchportioner till hungriga elever runtom på skolorna i Täby. Därför behöver vi dig som brinner för service och vill vara med att forma våra skolrestauranger. Den goda maten lagas från grunden i våra skolrestauranger och vi serverar nybakat bröd och ett säsongsanpassat salladsbord. Våra kök är kravcertifierade och hållbarhet är något som är viktigt för både Sodexo och Täby kommun.

Vi söker 2 kockar som vill vara med och ta skolmaten till en ny nivå.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för matlagning och inte är rädd för en utmaning. Noggrannhet och struktur är viktigt för dig och du ligger gärna steget före. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp. Du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga och självklart delar du våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du är den som ansvarar för planering, inköp och tillagning av dagens lunch och mellanmål. I ditt arbete ingår kontakt med gäster, kunder och föräldrar. Du arbetar metodiskt och ordningsamt och HACCP är en viktig del av din dag.

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
”Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet och det inspirerar att byta erfarenheter med andra kockar b.la. genom Instagram.”

”Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan”

”Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete”

”På Sodexo får man möjligheten att växa”

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig

• Ett stimulerande och utmanande arbete
• Du får många trevliga och kompetenta kollegor
• Ett arbete med utvecklingsmöjligheter
• Vara med och skapa framtidens skolmat

Följ oss på Instagram @sodexoskolhagenskolan @sodexoavagymnasium @sodexobrinkskolan

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning, dagtid, måndag till fredag. Vi har kollektivavtal – Kommunal-Visita.

Har du frågor kontakta [email protected]. Din ansökan vill vi ha senast den 2019-09-15.

Ansökan kan endast göras via vår hemsida.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

lunch kock

ÄR DU EN DRIVEN OCH AMBITJÖS KOCK SOM VILL BLI EN DEL AV VÅRT TEAM SOM HUSERAR PÅ LILLA HANTV ERKAREN I TÄBY KYRKBY .TA DÅ CHANSEN ATT SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL OSS.ELLER RINGA 076 23666 85 .JUST NU SÖKER VI EN ERFAREN LUNCHKOCK SOM KAN ARBETA PÅ HEL TID .20 MIN FRÅN TEKNISKA SKOLAN .NÄRA ROSLAGSBANNA.TJÄNSTEN GÄÄER FRÅ AUGUSTI. Visa mer
ÄR DU EN DRIVEN OCH AMBITJÖS KOCK SOM VILL BLI EN DEL AV VÅRT TEAM SOM HUSERAR PÅ LILLA HANTV ERKAREN I TÄBY KYRKBY .TA DÅ CHANSEN ATT SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL OSS.ELLER RINGA 076 23666 85 .JUST NU SÖKER VI EN ERFAREN LUNCHKOCK SOM KAN ARBETA PÅ HEL TID .20 MIN FRÅN TEKNISKA SKOLAN .NÄRA ROSLAGSBANNA.TJÄNSTEN GÄÄER FRÅ AUGUSTI. Visa mindre

Bemannia söker för vårt dotterbolagsräkning kock till sommaren

Ansök    Maj 15    Bemannia    Kock, storhushåll
Vi söker för vårt dotterbolag Bemanniqs räkning dig som vill arbeta som kock i sommar åt vår kund inom rättsväsendet. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för matlagning i storkök. Det finns behov mellan v. 24 - 32. Dina kvalifikationer Du har utbildning inom hotell- och restaurang, varm/kallkök samt erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 2 år. Du har kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkont... Visa mer
Vi söker för vårt dotterbolag Bemanniqs räkning dig som vill arbeta som kock i sommar åt vår kund inom rättsväsendet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för matlagning i storkök. Det finns behov mellan v. 24 - 32.

Dina kvalifikationer

Du har utbildning inom hotell- och restaurang, varm/kallkök samt erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 2 år. Du har kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollsprogram och datorvana.

Vi tror att du är positiv, flexibel i resväg, har lätt för att samarbeta och är serviceminded.Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på[email protected] 08-122 00 450.

BemannIQ är ett svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader. BemannIQ är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015, Miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004, Arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001:2007 samt certifierade inom Informationssäkerhet ISO/IEC 27001:2015. Visa mindre

Kock - Näsbygårds förskola

Ansök    Jun 4    TP Förskolor AB    Kock, storhushåll
Vi söker en utbildad kock till Näsbygårds förskola som består av 5 avdelningar och ligger i området Näsbypark i Täby. Det finns bra kommunikationer med Roslagsbanan och även buss till förskolan. Du ska ansvara för att laga näringsriktig, god frukost och lunch till våra ca 90 barn och ca 20 pedagoger enligt TPs kostpolicy. Vi ser att du som söker har: -Gått hotell- och restaurangprogrammet, motsvarande utbildning eller förvärvat kompetensen på anna... Visa mer
Vi söker en utbildad kock till Näsbygårds förskola som består av 5 avdelningar och ligger i området Näsbypark i Täby. Det finns bra kommunikationer med Roslagsbanan och även buss till förskolan.
Du ska ansvara för att laga näringsriktig, god frukost och lunch till våra ca 90 barn och ca 20 pedagoger enligt TPs kostpolicy.

Vi ser att du som söker har:
-Gått hotell- och restaurangprogrammet, motsvarande utbildning eller förvärvat kompetensen på annat sätt
-Kunskap om att laga god, näringsriktig och kvalitativ mat till barn
-Kunskaper i näringslära och om specialkost
-Erfarenhet av att arbeta med egenkontroll av kök

Erfarenhet av att ansvara för matsedel, planera och göra inköp inför ställd budget är meriterande

TP Förskolor AB består av 19 försklor i Täby, 3 förskolor i Vallentuna, 2 förskolor i Sollentuna, 1 förskola i Rimbo, 2 förskolor i Österåker och 3 förskolor i Stockholms stad. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Läs mer om Näsbygårds förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se Visa mindre