Lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Täby

Se lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Försäkringskoordinator till Aleris Specialistvård Täby

Aleris Ortopedi & Operation finns i Stockholm, Täby, Uppsala, Ängelholm, Malmö och Östersund. Som ett av Aleris största affärsområden omsätts nästan 1 miljard kr och har drygt 500 anställda. Vi är specialiserade på knä-, axel- och höftplastiker samt hela ryggens kirurgi och är den enskilt största aktören inom ryggkirurgi i Sverige. Till det också specialister inom den artroskopiska kirurgin i axel, knä, hand och fot med speciell inriktning på Sports Medici... Visa mer
Aleris Ortopedi & Operation finns i Stockholm, Täby, Uppsala, Ängelholm, Malmö och Östersund. Som ett av Aleris största affärsområden omsätts nästan 1 miljard kr och har drygt 500 anställda. Vi är specialiserade på knä-, axel- och höftplastiker samt hela ryggens kirurgi och är den enskilt största aktören inom ryggkirurgi i Sverige. Till det också specialister inom den artroskopiska kirurgin i axel, knä, hand och fot med speciell inriktning på Sports Medicine. Enkelt beskrivet hjälper vi till med all utredning, diagnos och behandling inom specialistvårdsortopedi och handkirurgi.

Vi söker en ansvarsfull och innovativ person för rollen som Försäkringskoordinator till vår mottagningsenhet på verksamheten Aleris Specialistvård Täby. Om du brinner för att ge den bästa servicen till kunder och patienter är detta en utmärkt möjlighet för dig.

Om Aleris Specialistvård Täby

Aleris Specialistvård Täby ligger i nya fräscha lokaler mitt i Täby Centrum och är sedan många år väl känd och mycket omtyckt av både remittenter och patienter. Mottagningsavdelningen är nyrenoverad och fräsch med erfaren och trevlig personal som ger dig service och erbjuder patienterna en hög tillgänglighet. Idag är vi ett 15-tal kollegor som arbetar tillsammans.

På ett annat våningsplan har vi vår operationsavdelning med fyra operationssalar som även den är totalrenoverad och fullt modern och medger ett snabbt och smidigt flöde.

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm inom vårdvalet för ortopedi, handkirurgi och urologi samt med försäkring och privat vård.

Kvalitet och patientnöjdhet är centrala för oss i vårt arbete och våra ledord ansvarsfullt, enkelt och innovativt genomsyrar vårt arbete.

I arbetsuppgifterna ingår:

• Daglig kontakt med försäkringsbolag per telefon och via digitala system.
• Koordinera patientens vårdflöde för den bästa kundresa utifrån gällande samarbetsavtal och vårdgarantier.
• Förbereda patientbesök såsom att inhämta journaler och röntgenundersökningar.
• Boka in patient på olika undersökningar och besök, ombesörja att undersökningar följs upp inom tidsramen för vårdgarantin.
• Planera patientens operationer.
• Utforma och skicka offerter.
• Koordinera och samverka kring försäkringsarbetet med andra verksamheter inom affärsområdet.
• Fortsätta utveckla den privata vårdkedjan.
• Du rapporterar till enhetschefen för mottagningen.

Vi tror att rätt person har dessa nödvändiga egenskaper:

• Ansvarsfull och fullföljer sina åtaganden
• Öga för detaljer
• Prestigelös
• Flexibel
• Hög servicenivå
• Förmåga att medla med olika parter för att få till bästa kundnöjdhet
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi går även på hur du är och uppfattas som person. Du ska ha ett positivt tankesätt och vara innovativ/uppfinningsrik för att hitta lösningar i vårdflödet. Och när du är ”varm i kläderna” arbetar du proaktivt för att förebygga framtida problem.

Starkt meriterande är om du har erfarenhet av:

• Arbeta som vårdplanerare eller skadereglerare på försäkringsbolag alternativt försäkringsskoordinator på annan klinik
• Webdoc och Kuralink
• Arbete som sjuksköterska eller undersköterska
• Erfarenhet inom annan servicebransch med höga krav på kundnöjdhet

Mer om tjänsten

• Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader
• Omfattning: heltid, 40 timmar per vecka
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Ansökan och kontakt

Om du är en engagerad och målinriktad person och har en passion för att leverera högkvalitativ vård, är du precis den vi letar efter.

Sista ansökningsdag är 2024-07-07 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Sarah Lindberg
T.f. Verksamhetschef
[email protected]

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP Täby

Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Täby söker nu en medicinsk sekreterare. BUP Täby är en öppenvårdsmottagning som tillhör BUP Stockholm sektion Östra Stockholm inom Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Vårt upptagningsområde är Täbys och Österåkers kommuner med ca 27.500 barn och ungdomar i åldern 0-17 år. Vi är ca 35 medarbetare som sitter i lokaler i Roslags Näsby i Täby, som det är lätt att ta sig till t ... Visa mer
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Täby söker nu en medicinsk sekreterare.

BUP Täby är en öppenvårdsmottagning som tillhör BUP Stockholm sektion Östra Stockholm inom Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Vårt upptagningsområde är Täbys och Österåkers kommuner med ca 27.500 barn och ungdomar i åldern 0-17 år. Vi är ca 35 medarbetare som sitter i lokaler i Roslags Näsby i Täby, som det är lätt att ta sig till t ex med buss från Mörby centrum/Danderyds sjukhus alternativt Roslagsbanan från Östra Station/Mörby Station. 

Du kommer till en arbetsplats med bred kompetens inom det barn- och ungdomspsykiatriska specialistpsykiatriområdet. Mottagningen leds av en ledningsgrupp som består av enhetschef, biträdande enhetschef, samt av teamledare Mottagningen är organiserad i fyra team. Ett småbarnsteam som bedömer, utreder och behandlar barn 0-6 år, ett sjukskötersketeam som arbetar delvis med behandling men främst med medicinuppföljningar samt två team som arbetar med bedömningar, utredningar och behandlingar av barn 7-18 år. Medarbetarnas professioner är: medicinsk sekreterare, administratör, läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor och arbetsterapeut. I våra lokaler finns även BUP:s Mellanarkiv.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är omväxlande och består i huvudsak av administrativ service åt behandlare, journalskrivning i journalsystemet Take Care, receptionsarbete och telefonservice.Kvalifikationer

Du har examen från utbildning till medicinsk sekreterare och goda kunskaper i medicinsk terminologi. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatri, vana att arbeta i Take Care, Heroma och Raindance är även det meriterande.Personliga egenskaper

Som person är du stabil, självgående, strukturerad och serviceinriktad. För att lyckas i rollen behöver du ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling och tjänstepension. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).Övrig information 

Intervjuer kan ske löpande under ansökningsperioden.
Provanställning kan komma att tillämpas.Vi ser fram emot din ansökan!Om oss

BUP Täby är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka
1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Receptionist/medicinsk sekreterare till Täby kyrkby HLM

Täby kyrkby HLM söker för närvarande en Medicinsk sekreterare/receptionist. Vi söker efter dig som är motiverad, empatisk och har en god arbetskapacitet, som letar efter en välfungerande arbetsplats med stort fokus på patientkontakt och personlig utveckling.   Tjänsten ställer krav på flexibilitet och god kommunikationsförmåga, samt förmåga att hantera flertalet olika arbetsuppgifter. Vi har haft en succesivt ökande listning under de senaste åren och har s... Visa mer
Täby kyrkby HLM söker för närvarande en Medicinsk sekreterare/receptionist. Vi söker efter dig som är motiverad, empatisk och har en god arbetskapacitet, som letar efter en välfungerande arbetsplats med stort fokus på patientkontakt och personlig utveckling.
 
Tjänsten ställer krav på flexibilitet och god kommunikationsförmåga, samt förmåga att hantera flertalet olika arbetsuppgifter. Vi har haft en succesivt ökande listning under de senaste åren och har sett ett behov av att stärka upp på den administrativa sidan. Erfarenhet av patientmöten och andra administrativa uppgifter är av stor vikt. Har du kunskap om systematiskt miljöarbete är det ett plus. 
 
Känner du att det här skulle passa dig, är du varmt välkommen med en ansökan. Vi ser fram emot att ha dig som ett tillskott till vårt team!


Täby kyrkby HLM är en husläkarmottagning i hjärtat av Täby kyrkby. Mottagningen har funnits sedan 1982 och drivs sedan 2001 i privat regi. Sedan våren 2018 är Lideta/Prima vård ägare. Mottagningen har drygt 11 300 listade patienter och har för närvarande 6 specialister i allmänmedicin samt 3 ST-läkare.
Vi har utöver detta 6 sjuksköterskor samt 2 administratörer/medicinska sekreterare. På mottagningen finns även 1 psykolog och 1 terapeut som arbetar deltid.
Mottagningen är belägen nära kommunikationer, antingen via Roslagsbanan eller buss.

Vi har som målsättning att alltid erbjuda våra patienter god tillgänglighet samt kontinuitet och har under lång tid fått mycket goda omdömen i nationella patientenkäten. Visa mindre

Medicinsk sekreterare vikariat

Om Aleris Sjukvård Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjä... Visa mer
Om Aleris Sjukvård

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris specialistvård:

Om arbetet och din utveckling: Ditt arbete kommer att vara omväxlande. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter med journalskrivning i MedSpeech kommer du att arbeta i vår reception, ta hand om bokningar och vara ansiktet utåt när kunden kommer till oss. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande och initiativrikedom för att utveckla verksamheten vidare. Du har två medicinska sekreterare som dina närmaste kollegor.

Om dig vi söker: Som person Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation, det är viktigt med initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Kan du dessutom hålla flera bollar i luften och är stresstålig samtidigt som du ger en god service och ett gott bemötande? Vi tror också att Du trivs bra med många dagliga sociala kontakter och har lätt för att samarbeta. Till sist ser vi gärna att du har några års erfarenhet som medicinsk sekreterare.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Våra värderingar är: Omtänksamhet – Vi bemöter alla med respekt och värdighet Professionella – Vi gör saker på rätt sätt Engagerade- Vi har stort engagemang och gör gärna det lilla extra Nytänkande – Nyfikenhet och att hitta smarta lösningar för att ständigt förbättras

Vi hoppas du känner igen dig i beskrivningen. Iså fall är du välkommen med din ansökan till vår arbetsplats som förutom ovanstående beskrivning även har korta beslutsvägar. Smarta lösningar, samarbete, långsiktighet och kvalitet med kunden i centrum är våra ledord.

Bakgrund

• Adekvat utbildning (godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare)
• Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande

Övrigt:

• Anställningsform: Vikariat 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning
• Tillträde: enlig överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt: Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är XX men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef XX, telefon: XX

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris spec... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris specialistvård:

Om arbetet och din utveckling: Ditt arbete kommer att vara omväxlande. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter kommer du att arbeta i vår reception, ta hand om bokningar och vara ansiktet utåt när kunden kommer till oss. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande och initiativrikedom för att utveckla verksamheten vidare. Du har tre medicinska sekreterare som dina närmaste kollegor. Vi erbjuder också möjlighet att arbeta på distans en dag i veckan. Vi använder oss utav Tele Q.

Om dig vi söker: Som person Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation, det är viktigt med initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Kan du dessutom hålla flera bollar i luften och är stresstålig samtidigt som du ger en god service och ett gott bemötande? Vi tror också att Du trivs bra med många dagliga sociala kontakter och har lätt för att samarbeta. Till sist ser vi gärna att du har några års erfarenhet som medicinsk sekreterare.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Våra värderingar är: Omtänksamhet – Vi bemöter alla med respekt och värdighet Professionella – Vi gör saker på rätt sätt Engagerade- Vi har stort engagemang och gör gärna det lilla extra Nytänkande – Nyfikenhet och att hitta smarta lösningar för att ständigt förbättras

Vi hoppas du känner igen dig i beskrivningen. I så fall är du välkommen med din ansökan till vår arbetsplats som förutom ovanstående beskrivning även har korta beslutsvägar. Smarta lösningar, samarbete, långsiktighet och kvalitet med kunden i centrum är våra ledord.

Bakgrund

• Adekvat utbildning (godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare)
• Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande

Övrigt:

• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt: Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 221030 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande enhetschef Ewa Lindgren 08 128 896 20 eller biträdande enhetschef Matilda Larsson 08 128 896 09.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Vi söker en MEDICINSK SEKRETERARE

Vi är en stor privat husläkarmottagning intill Täby Centrum som har funnits sedan 1993. Täby Centrum Doktorn drivs på uppdrag av Region Stockholm och är en trivsam och välfungerande arbetsplats. Mottagningen strävar efter hög medicinsk kvalitet, en god tillgänglighet, trevligt bemötande och god arbetsmiljö. Arbetsbeskrivning: I dagsläget är vi ett administrativt team med sju medicinska sekreterare och en receptionist. I juni går en av våra sekreterare i pe... Visa mer
Vi är en stor privat husläkarmottagning intill Täby Centrum som har funnits sedan 1993.
Täby Centrum Doktorn drivs på uppdrag av Region Stockholm och är en trivsam och välfungerande arbetsplats.
Mottagningen strävar efter hög medicinsk kvalitet, en god tillgänglighet, trevligt bemötande och god arbetsmiljö.
Arbetsbeskrivning:
I dagsläget är vi ett administrativt team med sju medicinska sekreterare och en receptionist. I juni går en av våra sekreterare i pension så vi behöver en ersättare för henne.
Som medicinsk sekreterare på Täby Centrum Doktorn skriver du journalanteckningar, remisser och intyg mm i journalsystemet TakeCare. Ansvarar för fakturahantering, bl a vårdfakturan.
Du sitter även i receptionen och tar emot våra patienter, sköter lättare bokföring, fakturering, ordnar sjukresor mm.
Vi har det utökade uppdraget gällande psykisk ohälsa för barn och unga. Ett viktigt och roligt uppdrag. Arbetsuppgifter som ex boka och kalla patienter och svara på remisser.
Utbildning till Medicinsk sekreterare är ett krav.
Välkommen med förfrågningar och ansökan, senast 2023-04-30.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Vi söker en MEDICINSK SEKRETERARE

Vi är en stor privat husläkarmottagning intill Täby Centrum som har funnits sedan 1993. Täby Centrum Doktorn drivs på uppdrag av Region Stockholm och är en trivsam och välfungerande arbetsplats. Mottagningen strävar efter hög medicinsk kvalitet, en god tillgänglighet, trevligt bemötande och god arbetsmiljö. Arbetsbeskrivning: I dagsläget är vi ett administrativt team med sex medicinska sekreterare och en receptionist. Vi behöver nu utöka bemanningen med yt... Visa mer
Vi är en stor privat husläkarmottagning intill Täby Centrum som har funnits sedan 1993.
Täby Centrum Doktorn drivs på uppdrag av Region Stockholm och är en trivsam och välfungerande arbetsplats.
Mottagningen strävar efter hög medicinsk kvalitet, en god tillgänglighet, trevligt bemötande och god arbetsmiljö.
Arbetsbeskrivning:
I dagsläget är vi ett administrativt team med sex medicinska sekreterare och en receptionist. Vi behöver nu utöka bemanningen med ytterligare en medarbetare.
Som medicinsk sekreterare på Täby Centrum Doktorn skriver du journalanteckningar, remisser och intyg mm i journalsystemet TakeCare. Ansvarar för fakturahantering, bl a vårdfakturan.
Du sitter även i receptionen och tar emot våra patienter, sköter lättare bokföring, fakturering, ordnar sjukresor mm.
1 december utökade vi vår verksamhet med uppdraget gällande psykisk ohälsa för barn och unga. Ett viktigt och roligt uppdrag. Arbetsuppgifter som ex boka och kalla patienter och svara på remisser.
Utbildning till Medicinsk sekreterare är ett krav.
Välkommen med förfrågningar och ansökan, senast 2022-02-01.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Koordinator till PR Vård i Täby 

PR Vård är ett familjeägt företag med ”extra hjärta” där våra värderingar kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Idag verkar vi på uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer inom vården i Region Stockholm. Under de senaste åren har PR Vård förändrats och vuxit tillsammans med våra engagerade ägare som vill att PR Vård står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till. Vi är cirka 600 medarbetare i en koncer... Visa mer
PR Vård är ett familjeägt företag med ”extra hjärta” där våra värderingar kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Idag verkar vi på uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer inom vården i Region Stockholm. Under de senaste åren har PR Vård förändrats och vuxit tillsammans med våra engagerade ägare som vill att PR Vård står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till. Vi är cirka 600 medarbetare i en koncern som arbetar med tre verksamhetsområden: hemsjukvård, där vi varje månad utför cirka 100 000 hemsjukvårdsbesök, samt vår barn-och ungdomsmottagning, till vilken vi välkomnar barn och ungdomar upp till 17 år och en nystartad vårdcentral med digifysisk inriktning.
Är du vår nya koordinator som brinner för struktur och planering? Vi är ett trevligt gäng som nu behöver stärka upp med ytterligare en koordinator till teamet.

Arbetsbeskrivning 

Nu söker vi en koordinator till vår enhet i Täby. Som koordinator hos oss har du en central administrativ roll där du får möjlighet att nyttja din förmåga att skapa god struktur genom att arbeta med parallella uppgifter samtidigt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att planera och organiserar enhetens patientbesök på ett effektivt sätt och att stötta upp bemanningsarbetet tillsammans med enhetens bemanningsadministratör. Du kommer att ingå i vår administrativa grupp där du har en betydande funktion för att säkerhetsställa att arbetet utförs enligt planering vilket ställer krav på din förmåga till en rak och tydlig kommunikation. Som koordinator har du daglig kontakt med personalen på enheten samt en återkommande kontakt och ett nära samarbete med våra närliggande vårdcentraler.  

 

Din bakgrund 

Vi söker dig som är färdigutbildad undersköterska med minst tre års arbetslivserfarenhet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.?Vi ser att du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete med fördel inom vårdadministration. Det är även meriterande, men inget krav om du tidigare arbetat i systemen Mobilklinik, Quinyx och Take Care. 

 

Personliga egenskaper 

För att passa och trivas i rollen som koordinator hos oss tror vi att du är en trygg som person, har förmåga att planera och driva ditt arbete samt tar egna initiativ. Du värderar ordning och struktur i ditt arbete, är prestigelös och ser alla människors lika värde. Du är flexibel, lösningsfokuserad och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter samt har en vilja och intresse av att hjälpa andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Ansökan? 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor kan du vända dig till vår enhetschef Sofia Åström på telefon 08?409?012 50 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Aleris Psykiatri En del av Aleris Psykiatri AB. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris spec... Visa mer
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris specialistvård: Vår mottagning ligger belägen i Roslagsnäsby, Täby. Nära kommunikationer och infartsparkering. Vi vänder oss till patienter över 18 år i behov av specialist psykiatrisk vård. Vi är en stor arbetsplats där psykologer, specialistläkare, sjuksköterskor, kuratorer, arbetsterapeuter, skötare arbetar tillsammans i team.

Arbetet och din utveckling: Ditt arbete kommer att vara omväxlande. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter med journalskrivning i MedSpeech kommer du ha omväxlande arbetsuppgifter, svara i telefon, ibland att arbeta i vår reception, ta hand om bokningar och vara ansiktet utåt när kunden kommer till oss. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande och initiativrikedom för att utveckla verksamheten vidare. Du har flera ytterligare medicinska sekreterare som dina närmaste kollegor.

Om dig vi söker: Som person Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation, det är viktigt med initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Kan du dessutom hålla flera bollar i luften och är stresstålig samtidigt som du ger en god service och ett gott bemötande? Vi tror också att Du trivs bra med många dagliga sociala kontakter och har lätt för att samarbeta. Till sist ser vi gärna att du har några års erfarenhet som medicinsk sekreterare.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Våra värderingar är: Omtänksamhet – Vi bemöter alla med respekt och värdighet Professionella – Vi gör saker på rätt sätt Engagerade- Vi har stort engagemang och gör gärna det lilla extra Nytänkande – Nyfikenhet och att hitta smarta lösningar för att ständigt förbättras

Vi hoppas du känner igen dig i beskrivningen. I så fall är du välkommen med din ansökan till vår arbetsplats som förutom ovanstående beskrivning även har korta beslutsvägar. Smarta lösningar, samarbete, långsiktighet och kvalitet med kunden i centrum är våra ledord.

Bakgrund

• Adekvat utbildning (godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare)
• Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande men inget kav

Övrigt:

• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt: Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 18/2 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef, telefon: 08 1288 9631

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Servicemedveten Medicinsk sekreterare sökes till Beroendemottagning i Täby

Beroendecentrum Stockholm är Region Stockholms organisation för specialiserad beroendevård. Vår verksamhet erbjuder behandling för patienter med skadligt bruk eller beroende. Med rätt behandling och en helhetssyn på individen kan vi ge ökad livskvalitet för våra patienter och deras närstående. Läs mer om vår verksamhet på www.beroendecentrum.se Täby-Danderyd-Vaxholms beroendemottagning är lokaliserad vid Täby centrum. Här arbetar ett sammansvetsat team med... Visa mer
Beroendecentrum Stockholm är Region Stockholms organisation för specialiserad beroendevård. Vår verksamhet erbjuder behandling för patienter med skadligt bruk eller beroende. Med rätt behandling och en helhetssyn på individen kan vi ge ökad livskvalitet för våra patienter och deras närstående. Läs mer om vår verksamhet på www.beroendecentrum.se
Täby-Danderyd-Vaxholms beroendemottagning är lokaliserad vid Täby centrum. Här arbetar ett sammansvetsat team med sjuksköterskor, psykolog, läkare, medicinsk sekreterare och enhetschef. Mottagningen erbjuder utredning, avgiftning och behandling av personer med skadligt bruk och eller beroende av alkohol, narkotika och läkemedel.
Hos oss väntar ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Tjänsten avser tillsvidareanställning, heltid, dagtid.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av mottagningens arbetslag och möter dagligen våra patienter i reception och telefon. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår
Kassaregistreringar
Bokningar
Journalskrivning i Take Care
Fakturahantering och beställningar
Assistera övrig vårdpersonal med övriga administrativa göromål.
Handledning av studenter som är placerade på mottagningen några gånger om året ingår i arbetet.

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du i rollen som medicinsk sekreterare hos oss tycker om att hjälpa människor och ge service på högsta nivå. Du har ett professionellt och positivt förhållningssätt, som bidrar till ett gott arbetsklimat. Arbetet ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Du bör även vara öppen för utveckling i arbete och kunna ta egna initiativ. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi förutsätteratt du är utbildad medicinsk sekreterare, behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi. Vana att arbeta i TakCare är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av receptionsarbete vid psykiatrisk öppenvårdsmottagning och/eller beroendemottagning .

Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll ur belastningsregistret vid nyanställning. Visa mindre

Medicinsk sekreterare Täby kyrkby HLM

Täby kyrkby HLM är en husläkarmottagning i hjärtat av Täby kyrkby. Mottagningen har funnits sedan 1982 och drivs sedan 2001 i privat regi. Sedan våren 2018 är Lideta hälsovård ägare. Mottagningen har drygt 10 800 listade patienter och har för närvarande 5 specialister i allmänmedicin samt 3 ST-läkare, varav en inom kort blir färdig med sin ST och då kommer stanna kvar som specialist. Vi har utöver detta 5 sjuksköterskor samt 4 administratörer/medicinska se... Visa mer
Täby kyrkby HLM är en husläkarmottagning i hjärtat av Täby kyrkby. Mottagningen har funnits sedan 1982 och drivs sedan 2001 i privat regi. Sedan våren 2018 är Lideta hälsovård ägare. Mottagningen har drygt 10 800 listade patienter och har för närvarande 5 specialister i allmänmedicin samt 3 ST-läkare, varav en inom kort blir färdig med sin ST och då kommer stanna kvar som specialist.
Vi har utöver detta 5 sjuksköterskor samt 4 administratörer/medicinska sekreterare. På mottagningen finns även 3 KBT-terapeuter som arbetar deltid.
Mottagningen är belägen nära kommunikationer, antingen via Roslagsbanan eller buss.

Vi har som målsättning att alltid erbjuda våra patienter god tillgänglighet samt kontinuitet och har under lång tid fått mycket goda omdömen i nationella patientenkäten.

Vi söker för närvarande en medicinsk sekreterare till vår välfungerande husläkarmottagning i Täby kyrkby. Ett års sammanhängande vikariat kommer att finnas från maj 2020. på grund av föräldraledighet. Därefter chans till förlängt vikariat utifrån behov. 
 
Sedvanliga arbetsuppgifter innefattar bland annat journalskrivning, remisshantering, reception samt kassahantering. Vi använder Take Care varför erfarenhet av detta system naturligtvis är något vi ser att du har. 
 
Om detta låter intressant är du välkommen att höra av dig med CV samt personligt brev för vidare kontakt, senast 31/3. Visa mindre

Vårdadministratör till Byle Gård vårdavdelning

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Byle Gård är en palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. På vårdavdelningen vårdas patienter med avancerad sjukdom i palliativt skede. ASiH, avancerad sjukvård i hemmet, är en del av verksamheten där vi vårdar både kurativa och palliativa patienter med besök i hemmet. Som vårdadministratör är du placerad på vårdavdelningen men är också behjälplig med administrativa arbeten på ASiH enheterna. ARBETSUPPGIFTE... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Byle Gård är en palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. På vårdavdelningen vårdas patienter med avancerad sjukdom i palliativt skede. ASiH, avancerad sjukvård i hemmet, är en del av verksamheten där vi vårdar både kurativa och palliativa patienter med besök i hemmet.
Som vårdadministratör är du placerad på vårdavdelningen men är också behjälplig med administrativa arbeten på ASiH enheterna.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i multidisciplinära team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator i vårdnära arbetet. Du som vårdadministratör är även en del av teamet med administrativt arbete såsom registreringar i olika system, beställningar av div. material och resor, telefonpassning, statistikuppföljningar m.m.
Du kommer ingå i en erfaren och kompetent arbetsgrupp som tycker att teamarbete och samverkan är viktigt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är vårdadministratör gärna med några års erfarenhet.
Arbetet kräver att du kan arbeta både självständigt och flexibelt, men också att du ser vinsterna av samarbete och samverkan i att ingå i team.
Du har ett gott bemötande och ett empatiskt förhållningssätt. Personlig lämplighet är viktig för oss.

KRAV
Körkort

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 80 %, Tjänstgöringsgraden kan diskuteras.

LÖN
Månadslön, kollektivavtal finns

TILLTRÄDE
2020-04-01

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2020-03-20. Anställning kan komma att ske under ansökningstiden.

KONTAKTPERSON:
Linda Lilius, Enhetschef Byle Gård
Tel: 0733-581 685
Carina Filipsson, Verksamhetschef ASiH Byle Gård
Tel: 0733-581692

UTDELNINGSADRESS
Jarlabankes väg 46
187 77 Täby Visa mindre

Medicinsk sekreterare inom klinisk patologi

Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 4 500 medarbetare, omsätter 5,8 miljarder kronor och ägs av Patricia Industries – en del av Investor. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gi... Visa mer
Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 4 500 medarbetare, omsätter 5,8 miljarder kronor och ägs av Patricia Industries – en del av Investor.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Medilab i Täby: Aleris Medilab är en av Sveriges största leverantörer av laboratoriemedicinska tjänster inom klinisk kemi, immunologi, mikrobiologi och patologi/cytologi. På Medilab erbjuder vi ett omfattande sortiment av rutinanalyser och mer specialiserade analyser. Verksamheten genomsyras av ett starkt engagemang och ett ständigt pågående arbete för förbättrad kvalitet inom alla områden.

Nu söker vi förstärkning på vår patologi och cytologi avdelning i form av en person som kan arbeta extra på timmar på vårt sekretariat

Om arbetet och din utveckling: På vår avdelning hanterar vi stora mängder med patologi och cytologiprover med högsta kvalitet. Ditt arbete kommer att innebära till stor del att skriva in diktat som våra patologer dikterar in elektronisk i vårt laboratoriedatasystem. Arbetet erbjuder flexibilitet när det gäller arbetstider och erfarna kollegor samt kunskap inom medicinsk terminologi.

Om dig vi söker:
Som person

Vi söker dig som arbetar noggrant och med en hög kvalitetsmedvetenhet. Du bör ha god samarbetsförmåga samt datavana. Vi ser att du är färdigutbildad medicinsk sekreterare eller studerar till det.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Våra värderingar är: Omtänksamhet – Vi bemöter alla med respekt och värdighet Professionella – Vi gör saker på rätt sätt Engagerade- Vi har stort engagemang och gör gärna det lilla extra Nytänkande – Nyfikenhet och att hitta smarta lösningar för att ständigt förbättras

Vi hoppas du känner igen dig i beskrivningen. I så fall är du välkommen med din ansökan till vår arbetsplats som förutom ovanstående beskrivning även har korta beslutsvägar.
Smarta lösningar, samarbete, långsiktighet och kvalitet med kunden i centrum är våra ledord.

Bakgrund

• Adekvat utbildning (godkänd eller påbörjad utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande påbörjad/godkänd utbildning till medicinsk sekreterare)
• Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare och/eller arbete på ett histopatologiskt laboratorium är meriterande

Övrigt:

• Anställningsform: Timvikariat
• Tillträde: Snarast
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt: Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2019-04-28 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Monica Sesay, telefon: 08-12319194

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Läkarsekreterare

SYNLAB Medilab är en del av SYNLAB-koncernen, Europas ledande leverantör av medicinsk diagnostisk service. På SYNLAB Medilab känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. Vi jobbar hela tiden med respekt för individen och med patienten i fokus, samt med förbättringsarbete för att kunna ligga i framkant inom den diagnostiska verksamheten. Möjligheten att påverka och tänka i nya banor... Visa mer
SYNLAB Medilab är en del av SYNLAB-koncernen, Europas ledande leverantör av medicinsk diagnostisk service. På SYNLAB Medilab känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. Vi jobbar hela tiden med respekt för individen och med patienten i fokus, samt med förbättringsarbete för att kunna ligga i framkant inom den diagnostiska verksamheten. Möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om SYNLAB Medilab
Aleris Medilab är nu SYNLAB Medilab. Vi är en av Sveriges största privata leverantörer av laboratoriemedicinska tjänster inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och klinisk patologi/cytologi. Vi driver även ett antal närlaboratorier runt om i Stockholmsregionen och i Uppsala. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av rutinanalyser och mer specialiserade undersökningar. Verksamheten genomsyras av ett starkt engagemang och ett ständigt pågående arbete för förbättrad kvalitet inom alla områden.

Vi söker nu läkarsekreterare till vår patologi/cytologi avdelning i Täby. Är du en person som är nyfiken och vill utvecklas som medicinsk sekreterare och vara en del av den moderna cancerdiagnostiken med patienten i fokus? Då har vi jobbet för dig!

Om arbetet och din utveckling
Vi erbjuder dig ett roligt arbete där du dagligen får lära dig nya saker. Du får även möjlighet att arbeta i ett professionellt arbetslag. Genom våra värderingar: Respekt för individen, Patienten i fokus och Ständiga förbättringar skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att utvecklas med oss när vi tillsammans skapar den moderna vården.

Om dig vi söker
Som person
Genom din lyhördhet och pedagogiska förmåga trivs du med att skapa ett gott arbetsklimat. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann, självgående och driven inom ditt område samt håller en hög professionell nivå i din yrkesroll. Vidare har du god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som har en kommunikativ förmåga och kan skapa goda relationer både externt och internt.

I utbyte erbjuder vi en dynamisk verksamhet som arbetar med korta beslutsvägar, långsiktighet och hög kvalitet.

Bakgrund
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare, gärna med ett stort intresse för att utvecklas och lära dig nya arbetsuppgifter. Erfarenhet av arbete på histopatologiskt sekretariat är meriterat.

Övrigt

• Anställningsform: tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2019-12-05 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Monica Sesay, 08-123 191 94.

Hoppas att vi hörs!

SYNLAB är representerad i fler än 40 länder över fyra kontinenter och har en ledande position på de flesta marknader. Över 20 000 anställda bidrar varje dag till koncernens framgångar i alla länder, i närapå 600 laboratorier och mer än 1 100 närlaboratorier. SYNLAB erbjuder ett komplett utbud av innovativ och pålitlig medicinsk diagnostik för hälso- och sjukvården samt läkemedelsindustrin. SYNLAB utför även tjänster inom miljö och veterinärmedicin.

Du kan hitta mer information om oss på medilab.se

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Vi söker en MEDICINSK SEKRETERARE

Vi är en stor privat husläkarmottagning intill Täby Centrum som har funnits sedan 1993.Täby Centrum Doktorn drivs på uppdrag av Region Stockholm och är en trivsam och välfungerande arbetsplats.Mottagningen strävar efter hög medicinsk kvalitet, en god tillgänglighet, trevligt bemötande och god arbetsmiljö.Arbetsbeskrivning:I dagsläget är vi ett administrativt team med sex medicinska sekreterare och en receptionist. Vi behöver nu utöka bemanningen med ytterl... Visa mer
Vi är en stor privat husläkarmottagning intill Täby Centrum som har funnits sedan 1993.Täby Centrum Doktorn drivs på uppdrag av Region Stockholm och är en trivsam och välfungerande arbetsplats.Mottagningen strävar efter hög medicinsk kvalitet, en god tillgänglighet, trevligt bemötande och god arbetsmiljö.Arbetsbeskrivning:I dagsläget är vi ett administrativt team med sex medicinska sekreterare och en receptionist. Vi behöver nu utöka bemanningen med ytterligare en medarbetare.Som medicinsk sekreterare på Täby Centrum Doktorn skriver du journalanteckningar, remisser och intyg mm i journalsystemet TakeCare. Ansvarar för fakturahantering, bl a vårdfakturan.Du sitter även i receptionen och tar emot våra patienter, sköter lättare bokföring, fakturering, ordnar sjukresor mm. Utbildning till Medicinsk sekreterare är ett krav. Välkommen med förfrågningar och ansökan, senast 2019-10-23.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre