Lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Täby

Se lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Förskollärare till Tranans förskola

Ansök    Apr 12    Ulna AB    Förskollärare
Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor. För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.
För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?

Tranans Förskola ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Våra tre utegårdar är utrustade med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Våra innemiljöer är uppdelade i lärmiljöer utifrån målen i läroplanen. Vi vill ge barnen en bra mix av planerad samt spontan undervisning i våra lärmiljöer. Det är viktigt för oss att barnen känner sig trygga på förskolan, att de känner sig sedda, att de utvecklas och känner att vi tror på deras förmågor. På Tranan arbetar vi som EN förskola utan avdelningar där barnen är indelade i undervisningsgrupper på förmiddagarna. Gruppen befinner sig då i den lärmiljö som återspeglar undervisningen. På Tranan är personalen alltid benägen om att anpassa undervisning och utbildning efter barnens behov. Läsåret 2023/2024 handlar både huvudmannamålet och enhetsmålet Språk. Vi kommer tillsammans gå TAKK utbildning, jobba med bildstöd och få mer kunskaper om tydliggörande ledarskap både genom litteratur och i praktiken.

 VI ERBJUDER DIG:
- fyra kompetensutvecklingsdagar/år 
- två uppstartsdagar på hösten
- möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll
- planering enskilt och i arbetslaget
- reflektionsgrupper (kollegialt lärande)
- SKA-träffar med förskollärare
- lärgrupper
- fria måltider som lagas av egen kock på förskolan 
- kontinuerliga utbildningar i säkerhet, t.ex. brand, ergonomi samt HLR- & olycksfall för barn

VI FÖRVÄNTAR OSS AV DIG ATT DU:
- har en flexibel och positiv inställning, har ett gott bemötande och förhållningssätt gentemot barn och vuxna på förskolan
- har ett driv att vilja lära och utveckla sig tillsammans med kollegor mot gemensamma mål
- har ett helhetstänk då vi arbetar avdelningslöst som en hel förskola
- förstår vikten av god kommunikation
- har lätt att kunna samarbeta med många och har lätt för att kommunicera och är intresserad av att lyssna in andras tankar och idéer
- har kunskapen och förmågan att se barnens behov
- är intresserad av att utveckla lärmiljöer utifrån barnens behov av stimulans och är van att bedriva pedagogisk verksamhet även utomhus
- att du är en medforskande pedagog och närvarande pedagog som är lösningsfokuserad och ser möjligheter
- är väl insatt i Läroplanen för förskolan
- vi ser det också som en fördel om du har jobbat i UNIKUM tidigare. 

 VI LÄGGER SÄRSKILD VIKT VID:
- personlig lämplighet 
- att du ska komplettera befintlig personal 

Kvalifikationer: Förskollärarutbildning
Arbetsplats/placeringsort: Tranans förskola i Täby
Tjänstgöringsgrad: Deltid 75%
Anställningsform: Tillsvidaretjänst
Tillträde: enligt överenskommelse, men senast augusti 2024
Sista ansökningsdag: 2024-06-30. Tillsättning sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden löpt ut.

Fermia kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan. Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Förskollärare - Hyttens förskola

Ansök    Jun 4    Tp Förskolor AB    Förskollärare
TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad förskollärare med lärarlegitimation till Hyttens förskola. Hyttens förskola har 3 avdelningar med utbildade pedagoger och en kock som... Visa mer
TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad förskollärare med lärarlegitimation till Hyttens förskola.
Hyttens förskola har 3 avdelningar med utbildade pedagoger och en kock som lagar mat på förskolan. Vi är flexibla, nyfikna och samarbetar mycket över huset och även när vi är utomhus på vår fina gård.
Vi är ett gäng utbildade och engagerade pedagoger som arbetar med synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation.
Förskolan ligger i Hägernäs i Täby, nära till tåg- och bussförbindelser. Det är nära till skog, grönområden, lekparker och Rönninge By som kan nyttjas året om. Vi har en stor gård som är uppdelade i mindre gårdar med buskar och fruktträd.
Du kommer få arbeta tillsammans med ytterligare en förskollärare på avdelningen.
Om du har några års erfarenhet, är flexibel, lösningsorienterad och positiv ser vi det som meriterande
Tjänsten är på 30-35 tim/v. (Vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Tillträde 5 augusti 2024 (eller enligt överenskommelse)
Vi ser att du som söker har:
• Förskollärarexamen med förskollärarlegitimation
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande, tydligt barnfokus
• God kunskap om Läroplanen, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
• God förmåga att leda ditt arbetslag
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift
• Kunskap att använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet
• God samarbetsförmåga
Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Förskolan Hopp och Skutt söker förskollärare

Förskolan Hopp & Skutt i Täby är en förskola som arbetar med lek och rörelse. Förskolan har 32 barn fördelade på två avdelningar- en stor och en liten. Vi håller till i ett enplans hus, pedagogiskt inrett och har en fantastisk gård med bla en liten bollplan, klätterställning, lekstuga, grillplats och pilkoja. Förskolan ligger centralt nära kommunikationer men lugnt beläget vid återvänds gata med närhet till flera små utflyktsmål, fotbollsplaner och lekpark... Visa mer
Förskolan Hopp & Skutt i Täby är en förskola som arbetar med lek och rörelse. Förskolan har 32 barn fördelade på två avdelningar- en stor och en liten.
Vi håller till i ett enplans hus, pedagogiskt inrett och har en fantastisk gård med bla en liten bollplan, klätterställning, lekstuga, grillplats och pilkoja.
Förskolan ligger centralt nära kommunikationer men lugnt beläget vid återvänds gata med närhet till flera små utflyktsmål, fotbollsplaner och lekparker samt den skogen alldeles in på knuten.
Förskolan är ett väl fungerande föräldrakooperativ sedan 1987.


Verksamhet och Arbetssätt
Vi erbjuder dig som pedagog en arbetsplats där du får stort inflytande över ditt arbete. Vi ger dig friheten att utveckla dina starka sidor och intresseområden. Vägen till beslut om innehåll i verksamheten är kort. Vi tror att du:
Har mycket humor
Är engagerad
Bjuder på dig själv
Är nyfiken
Vågar
Har intresse att utvecklas och inspirera andra
Vi strävar efter att ha en rök- och snusfri förskola.
Verksamhet och Arbetssätt
I vår verksamhet bjuds barnen på en glädjefylld vardag Vi är nyfikna på barnen, vill hjälpa dem att bli bra kompisar, ge dem en trygg tillvaro och möjlighet att utveckla sina egna intressen?
Vi är måna om barnens hälsa, går till skogen, har rörelselekar m.m.
Vi kan erbjuda dig:
Arbetskläder
Egen planeringstid
Korta öppettider
Friskvård
Stort inflytande i verksamhet
Pedagogisk lunch Visa mindre

Engagerad utbildad förskollärare sökes

Ansök    Feb 7    Barnens Hus, Ek För    Förskollärare
Litet och mysigt föräldrakooperativ i villaidyll med egen trädgård söker utbildad förskollärare Barnens Hus i Täby söker dig som är utbildad förskollärare och som vill vara en viktig del i vårt arbetsteam på totalt 5 medarbetare och som trivs med möjligheten att kunna påverka verksamheten. Om verksamheten Vi ligger i en trevlig villa i Vallabrink i Täby Kommun och förskolan drivs som ett föräldrakooperativ i en familjär anda med ett icke vinstdrivande syft... Visa mer
Litet och mysigt föräldrakooperativ i villaidyll med egen trädgård söker utbildad förskollärare
Barnens Hus i Täby söker dig som är utbildad förskollärare och som vill vara en viktig del i vårt arbetsteam på totalt 5 medarbetare och som trivs med möjligheten att kunna påverka verksamheten.
Om verksamheten
Vi ligger i en trevlig villa i Vallabrink i Täby Kommun och förskolan drivs som ett föräldrakooperativ i en familjär anda med ett icke vinstdrivande syfte. Förskolan har i nuläget ca 27 barn fördelat på två barngrupper. Barnens Hus rankas generellt högt i Täbys utvärdering av förskoleverksamheterna.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer få möjligheten att arbeta i en barngrupp där vi ser alla barn och deras unika potential. Det är korta beslutsvägar och du har god möjlighet att påverka verksamheten tillsammans med arbetslaget. Arbetslaget består av en rektor tillika förskollärare, du som förskollärare samt tre barnskötare. Du kommer tillsammans med rektor/förskollärare ansvara för att planera, organisera och dokumentera den pedagogiska verksamheten. Du ska ansvara för att verksamheten sker i enlighet med läroplanen för förskolan samt målen för Barnens Hus. Du bidrar även aktivt med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta på heltid och till största delen med de yngsta barnen. Du ska kunna ha öppningar och stängningar enligt ett rullande schema.
Om dig
Vi söker dig med förskollärarlegitimation. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet i rollen som förskollärare. Vi ser att du är driven och har en god förmåga att utifrån läroplanen planera och genomföra aktiviteter. Du ska vara en mycket god lagspelare som bidrar till det pedagogiska arbetet tillsammans med idérika kollegor. Vi vill att du är nyfiken och engagerad för att kunna inspirera barnen i deras utveckling och lärande. Du trivs med att ta initiativ och du ska vara en god förebild för barnen.

Du får friskvårdsbidrag och arbetskläder för utomhusbruk.
Lön efter överenskommelse
Anställningsstart 2024-02-26

Vi kommer att intervjua löpande så välkommen att söka redan idag! Visa mindre

Dibber söker förskollärare 

Ansök    Feb 8    Dibber Askrike AB    Förskollärare
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Dibber söker Förskollärare

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.  

Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb. 

Arbetsuppgifter

Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 

Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp? 

Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter 

Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek 

Bidra till samverkan mellan avdelningar och pedagoger

 

Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan  

Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete 

Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning 

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare med brinnande intresse för de yngsta 

Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  

Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 

Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 

Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 

Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som chef är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.  

Information om tjänsten 
Tillträde enligt överenskommelse.  
Lön: Enligt överenskommelse 
Ansökan 
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen 

 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 

Kontaktinformation
Anna Söderberg Bruce, Rektor

Arbetsplats Visa mindre

Förskollärare - Gribby förskola

Ansök    Feb 12    Tp Förskolor AB    Förskollärare
TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad förskollärare med lärarlegitimation till Gribby förskola. Gribby förskola är belägen i centrala Gribbylund, Täby. Förskolan består av... Visa mer
TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad förskollärare med lärarlegitimation till Gribby förskola.
Gribby förskola är belägen i centrala Gribbylund, Täby. Förskolan består av fyra avdelningar, två 1-3 år och två 3-5 år. Utbildningen bedrivs och utvecklas utifrån Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Alla pedagoger är utbildade förskollärare och barnskötare med stort engagemang och driv. Vi har ett projektinriktat arbetssätt utifrån vårt övergripande tema Hållbar framtid. Pedagogisk dokumentation används för att synliggöra och utmana barnens lärande. Vi arbetar tillsammans för att alla våra barn ska få en likvärdig utbildning. Detta uppnår vi genom vårt systematiska kvalitetsarbete. På Gribby arbetar en pedagogista och vi har även egen kock.
Vi söker dig med datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Du har även goda kunskaper om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningsätt. Du har kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tycker om att leda och motivera andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
Några års erfarenhet av arbete på förskola med barn 1-3 år. Vi söker en glad och driven förskollärare som vill arbeta tillsammans med ytterligare en förskollärare och en barnskötare på vår ena yngre barns avdelning. Erfarenhet eller intresse av att arbeta Reggio Emilia-inspirerat är meriterande.
Tjänsten är på 40 tim/v. (Vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Tillträde 8 mars 2024 (eller enligt överenskommelse)
förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi ser att du som söker har:
• Förskollärarexamen med förskollärarlegitimation
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande, tydligt barnfokus
• God kunskap om Läroplanen, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
• God förmåga att leda ditt arbetslag
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift
• Kunskap att använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet
• God samarbetsförmåga
Vi söker dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Förskollärare -Läsargränds förskola

Ansök    Jan 11    Tp Förskolor AB    Förskollärare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker en legitimerad förskollärare till Läsargränds förskola. Förskolan ligger i ett lugnt område nära skog och natur består av fyra avdelningar och vi har en stor naturskön förskolegård där det finns många p... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker en legitimerad förskollärare till Läsargränds förskola. Förskolan ligger i ett lugnt område nära skog och natur består av fyra avdelningar och vi har en stor naturskön förskolegård där det finns många platser för rolig lek och motoriska utmaningar.
Läsargränd är en arbetsplats som har ett öppet och lösningsinriktat arbetsklimat med utbildade och erfarna pedagoger. Vi vinnlägger oss att ta tillvara på alla pedagogers olika kompetenser på bästa sätt.
Förskolan har ett temainriktat arbetssätt med utgångspunkt i barnens intressen. I samspel med pedagogerna utvecklas sedan undervisningen under läsåret. Vi lägger stor vikt vid ett relationistiskt förhållningsätt där allas röst är lika viktig. Vi arbetar aktivt på ett normkreativt sätt och skapar tillsammans med barnen en öppen lärandemiljö där de känner att det finns många olika sätt att leva och vara på.
Digitala hjälpmedel som dator och lärplattor ingår som en naturlig del i vår utbildning och används som dokumentationsverktyg samt informations- och kunskapskälla för barn och pedagoger.
På förskolan arbetar vi aktivt med hållbar utveckling inom de tre dimensionerna social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet tillsammans med barnen.
Du är en glad person med ett stort engagemang och positiv inställning till ditt arbete. Vidare är du väl förankrad i våra styrdokument och har vana av att leda arbetslag och det systematiska kvalitetsarbetet. Du visar stort ansvar inför ditt uppdrag, är flexibel i samspel med barn och kollegor samt har lätt att skapa tillitsfulla relationer med vårdnadshavare. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med två barnskötare.
Läsargränd har tillagningskök med egen kock.
Tillträde januari 2024 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på 30tim/v.
Vi ser att du som söker har:
• Förskollärarexamen med förskollärarlegitimation
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande, tydligt barnfokus
• God kunskap om Läroplanen, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
• God förmåga att leda ditt arbetslag
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift
• Kunskap att använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet
• God samarbetsförmåga
Vidare söker vi dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Vikariat Förskollärare till Montessoriförskola, 100%

Ansök    Feb 6    Hattstugan Ek För    Förskollärare
Hattstugans montessoriförskola är belägen i ett naturskönt område i Täby, Näsbypark. Förskolan har 3 avdelningar med totalt c.a 55 barn. Vi strävar efter att vara den absolut bästa förskolan för barnen, föräldrarna och personalen. Vi söker nu efter en förskollärare som kan börja hos oss i slutet av april. Tjänsten är ett vikariat på drygt 1år. Som förskollärare i vårt team kommer du i nära samarbete med övrig personal att arbeta inom en Montessoripedagogis... Visa mer
Hattstugans montessoriförskola är belägen i ett naturskönt område i Täby, Näsbypark. Förskolan har 3 avdelningar med totalt c.a 55 barn. Vi strävar efter att vara den absolut bästa förskolan för barnen, föräldrarna och personalen.
Vi söker nu efter en förskollärare som kan börja hos oss i slutet av april. Tjänsten är ett vikariat på drygt 1år. Som förskollärare i vårt team kommer du i nära samarbete med övrig personal att arbeta inom en Montessoripedagogisk verksamhet. Du kommer ansvara för att planera och genomföra pedagogiken enligt riktlinjerna och delta i utvecklingen av en säker och kvalitativ arbetsmiljö. Genom att aktivt delta i det pedagogiska arbetet och bidra till kontinuerlig dokumentation och utvärdering, kommer du spela en viktig roll i att förverkliga förskolans målsättningar
Omfattning: 100% vikariat, drygt 1 år.
Tillträde: Enl. ök/slutet av april 2024
Om jobbet
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med några års erfarenhet i yrket. Tjänsten är ett vikariat på drygt 1 år för att täcka upp när en medarbetare är på föräldraledighet. Tjänsten är perfekt för dig som vill testa att arbeta inom montessoripedagogiken!
Som förskollärare kommer du vara en viktig del av det pedagogiska arbetet, vilket innebär att du tar ansvar för planering, genomförande, utvärdering och utveckling i enlighet med styrdokumenten och montessoripedagogiken. Vi ser gärna att du är en ödmjuk, driven och ansvarstagande person som har lätt att samarbeta med dina kollegor. Du ser till alla barns behov och skapar en trygg relation till såväl barnen som föräldrarna. Ditt engagemang för att skapa en trygg och positiv miljö för barnen är av yttersta vikt.
Tillsammans med 2 andra kollegor kommer du arbeta med åldersgruppen 3-6 år, totalt ca. 21 barn.
Övrigt:
- Montessoriutbildning meriterande
- Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
- Förskolan är ett föräldrakooperativ vilket innebär ett nära samarbete mellan förskolans personal och alla familjer.
Vi ser fram emot din ansökan! Kontakta [email protected] vid frågor. Visa mindre

waldorfförskollärare/förskollärare/barnskötare

Stiftelsen Täby Waldorfförskolor bedriver sedan 30 år waldorfpedagogisk förskoleverksamhet i en av Stockholmsområdets tillväxtkommuner, Täby. Waldorfförskolan Lilla Freja ligger nära vackra Hägernäs Strand i Täby med närhet till buss och lokaltåg. Huvudmannen är en icke vinstdrivande Stiftelse. Lilla Freja är en stabil förskola och har en god tillströmning av barn. Lilla Freja arbetar för att vara en givande och utvecklande arbetsplats med plats för medarb... Visa mer
Stiftelsen Täby Waldorfförskolor bedriver sedan 30 år waldorfpedagogisk förskoleverksamhet i en av Stockholmsområdets tillväxtkommuner, Täby. Waldorfförskolan Lilla Freja ligger nära vackra Hägernäs Strand i Täby med närhet till buss och lokaltåg. Huvudmannen är en icke vinstdrivande Stiftelse.
Lilla Freja är en stabil förskola och har en god tillströmning av barn. Lilla Freja arbetar för att vara en givande och utvecklande arbetsplats med plats för medarbetare som aktivt söker och vill bidra till en harmonisk arbetsgrupp i en förskola som värnar trygghet och att vara en glädjefylld växtplats för barnen.
Vi söker dig som är trygg i din roll och har tydliga vårdande egenskaper, gärna ser vi att du har tidigare erfarenhet av livet på en waldorfförskola eller god kännedom kring waldorfpedagogiken. Du samarbetar väl med andra och och bidrar till en positiv arbetsgemenskap. Det är även ett plus om du har tidigare kunskaper i sådana hantverk som hör waldorfpedagogiken till.
Vi söker en förskollärare eller barnskötare med ett levande intresse för barn och erfarenhet av eller utbildning inom waldorfpedagogik. En person som är villig att engagera sig och med en förmåga att samarbeta och ta egna initiativ. Dina arbetsuppgifter blir huvudsakligen arbete i en fast barngrupp, men vi arbetar även flexibelt över avdelningarna, arbetstiderna är förlagda inom verksamhetens öppettider (där ramtiden är 6.30-18.30).
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i botten och ser möjligheten i att utvecklas på en arbetsplats som värnar det småskaliga, det varma barnperspektivet och vill bidra till en fortsatt utvecklande och trygg miljö baserad på waldorfpedagogik.
Se: www.lillafreja.se


Varaktighet/arbetstid:
Långvarigt vikariat. Heltid.
Lön:
Fast lön. Individuell lönesättning.


Tillträde:
Omgående


Välkommen med din skriftliga ansökan.
Ansökan och CV med foto skickas till:
Rektor Maria Rosén
Waldorfförskolan Lilla Freja
Hägernäsvägen 2-4,
183 66 Täby
eller via e-post: [email protected]
Skriv Vikariat i ämnesraden.


Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
[email protected], 073-702 90 98
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Förskollärare -Läsargränds förskola

Ansök    Dec 11    Tp Förskolor AB    Förskollärare
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker en legitimerad förskollärare till Läsargränds förskola. Förskolan ligger i ett lugnt område nära skog och natur består av fyra avdelningar och vi har en stor naturskön förskolegård där det finns många p... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker en legitimerad förskollärare till Läsargränds förskola. Förskolan ligger i ett lugnt område nära skog och natur består av fyra avdelningar och vi har en stor naturskön förskolegård där det finns många platser för rolig lek och motoriska utmaningar.
Läsargränd är en arbetsplats som har ett öppet och lösningsinriktat arbetsklimat med utbildade och erfarna pedagoger. Vi vinnlägger oss att ta tillvara på alla pedagogers olika kompetenser på bästa sätt.
Förskolan har ett temainriktat arbetssätt med utgångspunkt i barnens intressen. I samspel med pedagogerna utvecklas sedan undervisningen under läsåret. Vi lägger stor vikt vid ett relationistiskt förhållningsätt där allas röst är lika viktig. Vi arbetar aktivt på ett normkreativt sätt och skapar tillsammans med barnen en öppen lärandemiljö där de känner att det finns många olika sätt att leva och vara på.
Digitala hjälpmedel som dator och lärplattor ingår som en naturlig del i vår utbildning och används som dokumentationsverktyg samt informations- och kunskapskälla för barn och pedagoger.
På förskolan arbetar vi aktivt med hållbar utveckling inom de tre dimensionerna social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet tillsammans med barnen.
Du är en glad person med ett stort engagemang och positiv inställning till ditt arbete. Vidare är du väl förankrad i våra styrdokument och har vana av att leda arbetslag och det systematiska kvalitetsarbetet. Du visar stort ansvar inför ditt uppdrag, är flexibel i samspel med barn och kollegor samt har lätt att skapa tillitsfulla relationer med vårdnadshavare. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med två barnskötare.
Läsargränd har tillagningskök med egen kock.
Tillträde januari 2024 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på 30tim/v.
Vi ser att du som söker har:
• Förskollärarexamen med förskollärarlegitimation
• God kunskap om barns behov, utveckling och lärande, tydligt barnfokus
• God kunskap om Läroplanen, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
• God förmåga att leda ditt arbetslag
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift
• Kunskap att använda dig av digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet
• God samarbetsförmåga
Vidare söker vi dig som:
• Är positiv, flexibel och ansvarsfull
• Kan tillsammans med ditt arbetslag arbeta mot uppsatta mål
• Är engagerad och ser möjligheter.
• Kan tillsammans med dina kollegor synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi erbjuder:
• Reflektionstid i arbetslag
• Internutbildning
• Friskvårdsbidrag
• Handledning av specialpedagog
• Arbetskläder
• Fria pedagogiska måltider
• Tydlig roll och ansvarsfördelning
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
Vi avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag eller liknande.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdag. Visa mindre

Vill du arbeta på Täbys bästa förskola?

Om Lupinen Montessoriförskolan Lupinen är ett mycket välfungerande och eftersökt föräldrakooperativ som grundades 1990. Montessoripedagogiken, som bygger på att barn har en inre livskraft och en lust att lära sig, ligger till grund för hela verksamheten. På Lupinen finns det 30 barn, fördelade på två avdelningar: Blåklockan är småbarnsavdelningen för 1-3-åringar och Solrosen är avdelningen för barn mellan 4-6 år. Lupinen har en fin och kreativ lokal mitt ... Visa mer
Om Lupinen
Montessoriförskolan Lupinen är ett mycket välfungerande och eftersökt föräldrakooperativ som grundades 1990. Montessoripedagogiken, som bygger på att barn har en inre livskraft och en lust att lära sig, ligger till grund för hela verksamheten. På Lupinen finns det 30 barn, fördelade på två avdelningar: Blåklockan är småbarnsavdelningen för 1-3-åringar och Solrosen är avdelningen för barn mellan 4-6 år. Lupinen har en fin och kreativ lokal mitt i Näsbypark, Täby, med närhet till såväl skog som kommunikationer. Vi har små barngrupper och framför allt underbara ungar. Lupinen har många år i rad fått mycket positiva och höga utvärderingsbetyg i Täby kommuns föräldraundersökningar.
Vill du arbeta på Täbys bästa förskola?
Vi söker dig som skulle brinna för att arbeta med våra barn och att odla deras individuella nyfikenhet och drivkraft. Vi söker en Montessoripedagog till vår avdelning med barn från 3-6 år. Dina personliga egenskaper väger tungt och vi ser att du har ett driv, engagemang och eget ansvarstagande i att leda och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån läroplanen. Tjänsten avser en fast heltidsanställning.
Du kommer att delta i det pedagogiska arbetet i barngruppen och utifrån läroplanen och Montessoripedagogiken skapa förutsättningar för lärande och utveckling för såväl barngruppen som det enskilda barnet. Ett nytt projekt med barnen är en härlig utmaning snarare än mer jobb. Tillsammans med pedagoggruppen deltar du i det dagliga arbetet med barnen där bl a sång, dans, skapande och utevistelse ingår och där språk och matematik lekfullt tränas.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det är viktigt att våra pedagoger har ett stort engagemang och mycket god förmåga att arbeta tillsammans i arbetslag. Det är viktigt med hög integritet, flexibilitet samt vilja att ta eget ansvar.
Beskriver detta dig? Då är vi ivriga att få träffa dig!
Skicka din ansökan med CV till [email protected]. Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Engagerad utbildad förskollärare sökes

Ansök    Jan 3    Barnens Hus, Ek För    Förskollärare
Litet och mysigt föräldrakooperativ i villaidyll med egen trädgård söker utbildad förskollärare Barnens Hus i Täby söker dig som är utbildad förskollärare och som vill vara en viktig del i vårt arbetsteam på totalt 5 medarbetare och som trivs med möjligheten att kunna påverka verksamheten. Vi ligger i en trevlig villa i Vallabrink i Täby Kommun och förskolan drivs som ett föräldrakooperativ i en familjär anda med ett icke vinstdrivande syfte. Förskolan ... Visa mer
Litet och mysigt föräldrakooperativ i villaidyll med egen trädgård söker utbildad förskollärare
Barnens Hus i Täby söker dig som är utbildad förskollärare och som vill vara en viktig del i vårt arbetsteam på totalt 5 medarbetare och som trivs med möjligheten att kunna påverka verksamheten.

Vi ligger i en trevlig villa i Vallabrink i Täby Kommun och förskolan drivs som ett föräldrakooperativ i en familjär anda med ett icke vinstdrivande syfte. Förskolan har i nuläget ca 30 barn fördelat på tre barngrupper. Barnens Hus rankas generellt högt i Täbys utvärdering av förskoleverksamheterna.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer få möjligheten att arbeta i en barngrupp där vi ser alla barn och deras unika potential. Det är korta beslutsvägar och du har god möjlighet att påverka verksamheten tillsammans med arbetslaget. Arbetslaget består av en rektor tillika förskollärare, du som förskollärare samt tre barnskötare. Du kommer tillsammans med rektor/förskollärare ansvara för att planera, organisera och dokumentera den pedagogiska verksamheten. Du ska ansvara för att verksamheten sker i enlighet med läroplanen för förskolan samt målen för Barnens Hus. Du bidrar även aktivt med att utveckla verksamheten.

Det är ett nära och viktigt samarbete mellan de tre avdelningarna och du kommer att arbeta med alla åldrar.
Om dig
Vi söker dig med förskollärarlegitimation. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet i rollen som förskollärare. Vi ser att du är driven och har en god förmåga att utifrån läroplanen planera och genomföra aktiviteter. Du ska vara en mycket god lagspelare som bidrar till det pedagogiska arbetet tillsammans med idérika kollegor. Vi vill att du är nyfiken och engagerad för att kunna inspirera barnen i deras utveckling och lärande. Du trivs med att ta initiativ och du ska vara en god förebild för barnen.

Du får friskvårdsbidrag och arbetskläder för utomhusbruk.
Lön efter överenskommelse
Anställningsstart 2024-03-04

Vi kommer att intervjua löpande så sök redan idag! Visa mindre

Förskollärare AR Förskolor i Täby

Om jobbet AR Förskolor i Täby som har tre förskolor i Täby söker förskollärare till förskolan Fåret. Förskolan ligger nära centrum med goda kommunikationer. Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov och ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i vår gemensamma strävan att nå målen i läroplanen. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande... Visa mer
Om jobbet
AR Förskolor i Täby som har tre förskolor i Täby söker förskollärare till förskolan Fåret. Förskolan ligger nära centrum med goda kommunikationer.
Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov och ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i vår gemensamma strävan att nå målen i läroplanen. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande för alla ska vara vårt kännetecken.
Fåret ingår i Rönnbergs Friskolor som startade 1993 och har förskolor i Täby, Nacka, Stockholm och Nykvarn. Varje förskola har frihet att själva utforma sin verksamhet utifrån de nationella styrdokumenten och de kommunala riktlinjerna. Det systematiska kvalitetsarbetet är gemensamt och vi använder planerings och reflektions underlag kopplat till läroplanen. Vi har en tydlig ledning som är öppen för personalens tankar och idéer. Huvudmannen ordnar kollegiala nätverks träffar under året för samtliga förskollärare.
Arbetet är i en grupp med barn, 3-5 år. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med ytterligare två barnskötare.
Du förväntas ha kompetens att omsätta teorierna i förskolans läroplan till praktiskt arbete i förskolan. Som förskollärare ansvarar du för undervisningen i förskolan och att tillsammans med övriga arbetslaget planera, följa upp och utveckla utbildningen så att varje barn ges bästa möjliga förutsättning till utveckling och lärande enligt intentionerna i läroplanen. Du behöver ha kompetens och förmåga att skapa goda relationer med barn, kollegor och föräldrar. Som förskollärare är du ansvarig för undervisningen i förskolan och förväntas ha förmåga att stötta övriga arbetslaget att genomföra undervisningen och utbildningen.
Vi önskar naturligtvis att du är engagerad och vill ge varje barn i förskolan de allra bästa förutsättningarna för att utvecklas och lära utifrån sina unika erfarenheter och förmågor. Tillsammans med dina kollegor och i samverkan med barnens vårdnadshavare är du beredd att ta ansvar för undervisningens form och innehåll.
Tillsammans med kollegor och ledning förväntas du bidra i förskolans kvalitetsarbete genom att planera, följa upp, utvärdera och utveckla förskolans kvalitet för att ge barn bästa möjliga start i det svenska utbildningssystemet. Vi använder oss av en syntes mellan pedagogisk dokumentation och utvecklings pedagogik för att synliggöra vår verksamhet i syfte att analysera och utveckla kvaliteten av vårt arbete.
Vi söker dig som genom högskoleutbildning erhållit svensk legitimation med behörighet att undervisa i förskolan och är väl bekant med förskollärares ansvar i förskolan utifrån förskolans olika styrdokument. För att genomföra uppdraget behöver du som förskollärare ha kunskap och kompetens att omvandla läroplansteorier till praktiska pedagogiska handlingar i förskolans vardag. Det innebär att du har förmåga att skapa goda, meningsfulla och lärorika sammanhang för barn i förskolan utifrån varje barns erfarenhet, intresse och behov.
Rekryteringsprocessen startas omgående och intervjuer av lämpliga kandidater kommer ske löpande då vi vill att anställningen ska påbörjas så snart som möjligt. Visa mindre

Barnskötare i förskola

Förskolan Fåret ingår i Rönnbergs Friskolor AB som startade 1993 och har förskolor i Nacka, Stockholm, Täby och Nykvarn. Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande för alla ska vara kännetecknande för oss. Förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i den gemensamma strävan att nå målen ... Visa mer
Förskolan Fåret ingår i Rönnbergs Friskolor AB som startade 1993 och har förskolor i Nacka, Stockholm, Täby och Nykvarn.
Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande för alla ska vara kännetecknande för oss. Förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i den gemensamma strävan att nå målen i förskolans läroplan.
De tjänster som är aktuella finns på förskolan Fåret i centrala Täby. På förskolan i Fåret finns det plats för 55 barn fördelade på tre barngrupper. En för de allra yngsta barnen, en hemvist för 3-4 åringar och en för med 4-5-åringar. Du kommer att vara placerad som ett extra stöd i gruppen bland de äldre barnen.
Du bör ha en erfarenhet som barnskötare och ha en positiv personlighet. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av arbete på förskola och är intresserad och engagerad av att lära barn lära och utvecklas tillsammans med kollegor i arbetslag. Du ska vara barnens vägledare och det är viktigt att du är trygg och lugn som person, då små barn är lättpåverkade av de vuxnas stress och vi vill skapa en lugn och harmonisk lärmiljö för våra yngsta barn.
Som barnskötare utför du sedvanliga arbetsuppgifter i barngruppen, som att samtala och vara i dialog med barnen i deras utforskande av sig själva och sin omgivning. Du kommer att hjälpa och stötta barnen i de olika rutin situationer som förekommer under en dag på förskolan, såsom på- och avklädning, toalett- och hygien situationer samt måltidssituationer och sovstund för de yngsta. Visa mindre

Förskollärare

Om jobbet Vi söker nu en erfaren och driven tvåspråkig förskollärare, till Kids Garden i Gribbylund, Täby kommun. Vår utbildning bedrivs på svenska och engelska, och nu söker vi dig som framför allt talar och undervisar på svenska och engelska. Vi är inspirerade av Montessori och Reggio Emilias pedagogin vilket innebär att vi ser på barnen som viktiga samhällsmedborgare med en stark inneboende drivkraft att utforska omvärlden. Hos oss arbetar ett internati... Visa mer
Om jobbet
Vi söker nu en erfaren och driven tvåspråkig förskollärare, till Kids Garden i Gribbylund, Täby kommun. Vår utbildning bedrivs på svenska och engelska, och nu söker vi dig som framför allt talar och undervisar på svenska och engelska.
Vi är inspirerade av Montessori och Reggio Emilias pedagogin vilket innebär att vi ser på barnen som viktiga samhällsmedborgare med en stark inneboende drivkraft att utforska omvärlden.
Hos oss arbetar ett internationellt engagerat team som tror på det kompetenta barnet vilket återspeglas i förhållningssättet i alla möten med barnen.
För oss är goda relationer viktiga, vilket innebär att du ska vara lyhörd, empatisk och kunna samarbeta bra. Vi lägger även stor vikt vid ett professionellt bemötande i mötet med barn, kollegor och vårdnadshavare. I ditt uppdrag som förskollärare är du med och driver arbetet, samt bidrar till att vardagen på förskolan fungerar väl och att dagens alla moment baseras på barns delaktighet och inflytande. Du är en öppen och positiv person med stort engagemang för ditt uppdrag. Läroplanen är ett levande dokument för dig och ligger till grund för utbildningen.
Du deltar aktivt och driver på det pedagogiska utvecklingsarbetet tillsammans med inspirerande kollegor som både kan och vill erbjuda den bästa utbildningen för våra barn. Du driver planering och utvärdering av arbetet tillsammans med dina kollegor. Du är medutforskare tillsammans med barnen, lyssnar på barnens berättande, tankar, fantasi och kreativitet samt skapar möjligheter för fortsatt undersökande tillsammans. Du får möjlighet att ingå i ett internationellt nätverk tillsammans med andra pedagoger från andra förskolor, där ett erfaret team stöttar, inspirerar och utmanar er i det pedagogiska arbetet i gemensam reflektion.
På våra förskolor har vi ett språkutvecklande arbetssätt baserat på aktuell forskning för att främja barns språkutveckling med fokus på "hundraspråkighet."
Vi arbetar projekterande vilket innebär att vi utgår från barnens tankar, erfarenheter, intressen och åsikter och förbinder dessa i barnens projekt med läroplanens mål och grund.
Vi använder av oss pedagogisk dokumentation som arbetssätt där vi genom observation, reflektion och analys av barnens lärprocesser och utforskande omskapar utbildningen i syfte att utmana barnen vidare i lärandet. Vi håller oss uppdaterade och tar hjälp av relevant forskning, utbildningar samt kollegiala möten och reflektioner för att hela tiden hålla oss á jour och vidga perspektiven kring utveckling, lärande och omsorg. Vår arbetsmiljö bygger på öppenhet, respekt, eget ansvar och är fri från diskriminering.
Titta gärna på vår hemsida www.kidsgarden.se.


Välkommen till en inspirerande miljö, där barn och vuxna får utvecklas i glädje och tillit till sin egen förmåga! Visa mindre

Medforskande förskollärare

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Om tjänsten
Dibber söker Förskollärare

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.  

Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb. 

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 

Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans utvecklingsarbete

Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter 

Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek 
Bidra till samverkan mellan avdelningar och pedagoger
 
Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan  

Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete 

Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning 

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare med brinnande intresse för de yngsta 

Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  

Kunskap och intresse för arbete med barn

Tydliga och naturliga ledaregenskaper 

Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 

Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 

Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som ledare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna. Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.  

Information om tjänsten:
Tillträde enligt överenskommelse: Vi tillämpar 6 månaders provanställning 
Lön:Enligt överenskommelse 
Ansökan: Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö!

Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept.

Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 

Kontaktinformation
Anna Söderberg Bruce, Rektor

Arbetsplats
Byalagsvägen 1

187 45 Täby Visa mindre

Förskollärare - Hägernäs förskola

TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildade förskollärare med erfarenhet till Hägernäs förskola. Förskolan består av två avdelningar och ca 37 barn (en yngrebarnsavd 1-3 år och en äldre 3-5 år) och ligger i Hägernäs, nära till tåg... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 35 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildade förskollärare med erfarenhet till Hägernäs förskola. Förskolan består av två avdelningar och ca 37 barn (en yngrebarnsavd 1-3 år och en äldre 3-5 år) och ligger i Hägernäs, nära till tåg- och bussförbindelser. Det är även nära till parker, grönområden o Rönninge by.
Vi söker dig med goda kunskaper om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt, engagerat och återspeglas i ditt förhållningssätt. Du har kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av de pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att leda och motivera andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
Läs gärna mer om Hägernäs förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Tjänsten är på 40 tim/v med tillträde december 2023 eller enligt överenskommelse
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarexamen med förskollärarlegitimation
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande, tydligt barnfokus
Goda kunskaper om Läroplanen, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
Förmåga att omsätta teori till praktik
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av datorer och lärplatta i det dagliga arbetet
God samarbetsförmåga

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag

Vi söker dig som:
är positiv, flexibel och ansvarsfull
kan leda ditt arbetslag mot uppsatta mål
är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
pedagogiska nätverk
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företaget

Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Märk ansökan med: Förskollärare Hägernäs
Bara ansökningar med behörig utbildning (förskollärarlegitimation för förskola) beaktas. All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Barnskötare i förskola

Förskolan Fåret ingår i Rönnbergs Friskolor AB som startade 1993 och har förskolor i Nacka, Stockholm, Täby och Nykvarn. Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande för alla ska vara kännetecknande för oss. Förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i den gemensamma strävan att nå målen ... Visa mer
Förskolan Fåret ingår i Rönnbergs Friskolor AB som startade 1993 och har förskolor i Nacka, Stockholm, Täby och Nykvarn.
Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande för alla ska vara kännetecknande för oss. Förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i den gemensamma strävan att nå målen i förskolans läroplan.
De tjänster som är aktuella finns på förskolan Fåret i centrala Täby. På förskolan i Fåret finns det plats för 55 barn fördelade på tre barngrupper. En för de allra yngsta barnen, en hemvist för 3-4 åringar och en för med 4-5-åringar. Du kommer att vara placerad som ett extra stöd i gruppen bland de äldre barnen.
Du bör ha en erfarenhet som barnskötare och ha en positiv personlighet. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av arbete på förskola och är intresserad och engagerad av att lära barn lära och utvecklas tillsammans med kollegor i arbetslag. Du ska vara barnens vägledare och det är viktigt att du är trygg och lugn som person, då små barn är lättpåverkade av de vuxnas stress och vi vill skapa en lugn och harmonisk lärmiljö för våra yngsta barn.
Som barnskötare utför du sedvanliga arbetsuppgifter i barngruppen, som att samtala och vara i dialog med barnen i deras utforskande av sig själva och sin omgivning. Du kommer att hjälpa och stötta barnen i de olika rutinsituationer som förekommer under en dag på förskolan, såsom tamburrutin med på- och avklädning, toalett- och hygiensituationer samt måltidssituationer och sovstund för de yngsta. Visa mindre

Reggio Emilia inspirerad förskollärare med uppdragsfokus och driv!

Vi söker en förskollärare till vår förskola, Galoppen i i Täby Park ! Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus och som har arbetat Reggio Emilia inspirerat i några år. Tjänsten är som förskollärare. VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor - Hållbar Utveckling. Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar utifrån barnens intresse. Vi har ett genuint uppdragsfokus där vi vuxna organiserar os... Visa mer
Vi söker en förskollärare till vår förskola, Galoppen i i Täby Park !
Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus och som har arbetat Reggio Emilia inspirerat i några år. Tjänsten är som förskollärare.
VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor - Hållbar Utveckling. Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar utifrån barnens intresse.
Vi har ett genuint uppdragsfokus där vi vuxna organiserar oss för att barnen ska få det de har rätt till utifrån läroplanen. Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget , Vi har en tydlig systematik i vårt kvalitetsarbete.
Blev du nyfiken och känner att det är just dig vi söker?
Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Förskollärare

Vi söker en förskollärare till en av våra förskolor. Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi vill att du har erfarenhet av att dokumentera m... Visa mer
Vi söker en förskollärare till en av våra förskolor.
Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi vill att du har erfarenhet av att dokumentera med digitala hjälpmedel och att du ser barnens lärprocesser.
Som förskollärare i förskolan har du unika möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling och lärande under deras tidiga år. Du medverkar till att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen, samt har ansvar för att undervisningen bedrivs mot intentionerna i läroplanen och att varje barns utveckling och lärande dokumenteras och följs upp.
Du tar ansvar och deltar aktivt i det systematiska utvecklingsarbetet i syfte att utveckla förskolans kvalitet på ett sätt som gör skillnad för barnen och där barnen själva och deras vårdnadshavare har möjlighet att delta och göra sin röst hörd. Det innebär att du ansvara för att kontinuerligt och systematiskt planera, följa upp och analysera arbetet som pågår i förskolans verksamhet.
Att du inte har några svårigheter att samverka med vårdnadshavare och kollegor är självklart, då du kommer att ha utvecklingssamtal, dokumentera osv är det viktigt att du har en bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Företaget arbetar bland annat med Friluftsfrämjandets Mulle-koncept och utbildning i detta kan fås om du inte redan har det. Företaget erbjuder också friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister och Förskollärarlegitimation en förutsättning för anställning.
Sökande utan adekvat utbildning kommer inte att beaktas. Visa mindre

Förskollärare - Näbylundens förskola

TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en förskollärare till Näsbylundens förskola som är en förskola med fyra avdelningar i Näsbypark, Täby. Stor del av utbildningen bedrivs utomhus o... Visa mer
TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en förskollärare till Näsbylundens förskola som är en förskola med fyra avdelningar i Näsbypark, Täby. Stor del av utbildningen bedrivs utomhus och förskolan har nära till skog, grönområden, lekparker och fotbollsplan med konstgräs som kan nyttjas året om. På Näsbylunden arbetar utbildade förskollärare och barnskötare och personalomsättningen är låg.
Tjänsten som nu blivit ledig är på en avdelning med barn 1-4 år.
Vi söker dig som
• är positiv, flexibel och ansvarsfull
• kan leda ditt arbetslag mot uppsatta mål
• är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
• kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
• har minst två års arbetslivserfarenhet som förskollärare
Tjänsten är på 35-40 tim/veckan med tillträde 4 december 2023 eller enligt överenskommelse.
Läs mer om Näsbylundens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarutbildning och legitimation
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
Goda kunskaper om läroplanen
En tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
Förmåga att omsätta teori till praktik, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär, projekterande arbetssätt
God samarbetsförmåga, driven, engagerad, nytänkande
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av dator och lärplatta i det dagliga arbetet

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
har ett tydligt barnfokus
är intresserad av ditt eget lärande, har en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
har god samarbetsförmåga

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
enskild planeringstid
pedagogiska nätverk
en välfungerande organisation med tydlig veckostruktur
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företaget

Bara ansökningar med behörig utbildning beaktas. Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Förskollärare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa ju... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad i landet, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Skara eller Sandviken. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Hos oss är det en kärnfråga att du som vår förskollärare alltid får vara en aktiv del i din egen schemaläggning. Därtill ser vi alltid till att du erhåller en hög lön när du är ute på ett uppdrag tillsammans med oss. Vi är experter på att löneförhandla åt våra konsulter och på så vis kan du alltid känna dig trygg hos oss att vi förhandlat fram den högsta möjliga lönen åt dig inför varje enskilt bemanningsuppdrag!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för förskollärare!
Vi tror på att ha Sveriges bästa förskollärare anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra.
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Skolan och förskolan ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra förskollärare och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för bemanningsuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Förskollärare - Gribby förskola

TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildad förskollärare med lärarlegitimation till Gribby förskola som är en förskola med 4 avdelningar i Gribbylund Täby. Vi söker dig med dat... Visa mer
TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildad förskollärare med lärarlegitimation till Gribby förskola som är en förskola med 4 avdelningar i Gribbylund Täby.
Vi söker dig med datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Du har även goda kunskaper om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningsätt. Du har kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tycker om att leda och motivera andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
Du får gärna ha erfarenhet/intresse av Reggio Emilias pedagogiska filosofi.
Tjänsten är på 35-40 tim/v. (Vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Tillträde januari 2024
Vi söker dig som
• är positiv, flexibel och ansvarsfull
• kan leda ditt arbetslag mot uppsatta mål
• är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
• kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
• har minst två års arbetslivserfarenhet som förskollärare
Läs mer om Gribby förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarutbildning och legitimation
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
Goda kunskaper om läroplanen
En tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
Förmåga att omsätta teori till praktik, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär, projekterande arbetssätt
God samarbetsförmåga, driven, engagerad, nytänkande
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av dator och lärplatta i det dagliga arbetet

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
har ett tydligt barnfokus
är intresserad av ditt eget lärande, har en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
har god samarbetsförmåga

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
enskild planeringstid
pedagogiska nätverk
en välfungerande organisation med tydlig veckostruktur
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företagetBara ansökningar med behörig utbildning beaktas. Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Förskollärare till Tranans förskola

Vi tror på att göra skillnad. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor. För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss? ... Visa mer
Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.
För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?

Tranans Förskola ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Våra tre utegårdar är utrustade med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Våra innemiljöer är uppdelade i lärmiljöer utifrån målen i läroplanen. Vi vill ge barnen en bra mix av planerad samt spontan undervisning i våra lärmiljöer. Det är viktigt för oss att barnen känner sig trygga på förskolan, att de känner sig sedda, att de utvecklas och känner att vi tror på deras förmågor. På Tranan arbetar vi som EN förskola utan avdelningar där barnen är indelade i undervisningsgrupper på förmiddagarna. Gruppen befinner sig då i den lärmiljö som återspeglar undervisningen.

På Tranan är personalen alltid benägen om att anpassa undervisning och utbildning efter barnens behov. Läsåret 2023/2024 handlar både huvudmannamålet och enhetsmålet Språk. Vi kommer tillsammans gå TAKK utbildning, jobba med bildstöd och få mer kunskaper om tydliggörande ledarskap både genom litteratur och i praktiken.

 VI ERBJUDER DIG:
- fyra kompetensutvecklingsdagar/år 
- två uppstartsdagar på hösten
- möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll
- planering enskilt och i arbetslaget
- reflektionsgrupper (kollegialt lärande)
- SKA-träffar med förskollärare
- lärgrupper
- fria måltider som lagas av egen kock på förskolan 
- kontinuerliga utbildningar i säkerhet, t.ex. brand, ergonomi samt HLR- & olycksfall för barn

VI FÖRVÄNTAR OSS AV DIG ATT DU:
- har en flexibel och positiv inställning, har ett gott bemötande och förhållningssätt gentemot barn och vuxna på förskolan
- har ett driv att vilja lära och utveckla sig tillsammans med kollegor mot gemensamma mål
- har ett helhetstänk då vi arbetar avdelningslöst som en hel förskola
- förstår vikten av god kommunikation
- har lätt att kunna samarbeta med många och har lätt för att kommunicera och är intresserad av att lyssna in andras tankar och idéer
- har kunskapen och förmågan att se barnens behov
- är intresserad av att utveckla lärmiljöer utifrån barnens behov av stimulans och är van att bedriva pedagogisk verksamhet även utomhus
- att du är en medforskande pedagog och närvarande pedagog som är lösningsfokuserad och ser möjligheter
- är väl insatt i Läroplanen för förskolan
- vi ser det också som en fördel om du har jobbat i UNIKUM tidigare. 

 VI LÄGGER SÄRSKILD VIKT VID:
- personlig lämplighet 
- att du ska komplettera befintlig personal 

Kvalifikationer: Förskollärarutbildning
Arbetsplats/placeringsort: Tranans förskola i Täby
Tjänstgöringsgrad: Deltid, 50-75%
Anställningsform: Tillsvidaretjänst
Tillträde: 2023-11-01
Sista ansökningsdag: 2023-10-31. Tillsättning sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden löpt ut.

Fermia kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!

I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan. Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster. Visa mindre

Förskollärare - Hyttens förskola

TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en förskollärare till Hyttens förskola som är en förskola med runt 70 barn fördelade på två block, ett yngre och ett äldre. Vi arbetar med barnet... Visa mer
TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en förskollärare till Hyttens förskola som är en förskola med runt 70 barn fördelade på två block, ett yngre och ett äldre. Vi arbetar med barnet i fokus och delar oss i mindre grupper. Hytten ligger i Hägernäs i Täby, nära till tåg- och bussförbindelser. Det är nära till skog, grönområden, lekparker och Rönninge By som kan nyttjas året om.
Vi har en stor gård som är uppdelade i mindre gårdar med buskar och fruktträd.
Vi söker dig som
• är positiv, flexibel och ansvarsfull
• är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
• kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
Tjänsten är på 35-40 tim/veckan med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Läs mer om Hyttens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarutbildning och legitimation
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
Goda kunskaper om Läroplanen (Lpfö 18)
Förmåga att omsätta teori till praktik, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär, projekterande arbetssätt
God samarbetsförmåga, driven, engagerad, nytänkande
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av dator och lärplatta i det dagliga arbetet

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
har ett tydligt barnsfokus
är intresserad av ditt eget lärande, har en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
har god samarbetsförmåga

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
enskild planeringstid
pedagogiska nätverk
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företaget

Bara ansökningar med behörig utbildning beaktas. Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Förskollärare - Näbylundens förskola

TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en förskollärare till Näsbylundens förskola som är en förskola med fyra avdelningar i Näsbypark, Täby. Stor del av utbildningen bedrivs utomhus o... Visa mer
TP Förskolor AB består av 35 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en förskollärare till Näsbylundens förskola som är en förskola med fyra avdelningar i Näsbypark, Täby. Stor del av utbildningen bedrivs utomhus och förskolan har nära till skog, grönområden, lekparker och fotbollsplan med konstgräs som kan nyttjas året om. På Näsbylunden arbetar utbildade förskollärare och barnskötare och personalomsättningen är låg.
Tjänsten som nu blivit ledig är på en avdelning med barn 1-4 år. Du kommer att arbeta med en barnskötare och en studerande förskollärare.
Vi söker dig som
• är positiv, flexibel och ansvarsfull
• kan leda ditt arbetslag mot uppsatta mål
• är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
• kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
• har minst två års arbetslivserfarenhet som förskollärare
Tjänsten är på 35-40 tim/veckan med tillträde 1 december 2023 eller enligt överenskommelse.
Läs mer om Näsbylundens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarutbildning och legitimation
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
Goda kunskaper om läroplanen
En tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
Förmåga att omsätta teori till praktik, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär, projekterande arbetssätt
God samarbetsförmåga, driven, engagerad, nytänkande
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av dator och lärplatta i det dagliga arbetet

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
har ett tydligt barnfokus
är intresserad av ditt eget lärande, har en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
har god samarbetsförmåga

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
enskild planeringstid
pedagogiska nätverk
en välfungerande organisation med tydlig veckostruktur
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företaget

Bara ansökningar med behörig utbildning beaktas. Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Förskollärare

Vi söker en förskollärare till Snövits förskola. Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att dokumentera ... Visa mer
Vi söker en förskollärare till Snövits förskola.
Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att dokumentera med digitala hjälpmedel och att du ser barnens lärprocesser.
Som förskollärare i förskolan har du unika möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling och lärande under deras tidiga år. Du medverkar till att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen, samt har ansvar för att undervisningen bedrivs mot intentionerna i läroplanen och att varje barns utveckling och lärande dokumenteras och följs upp.
Du tar ansvar och deltar aktivt i det systematiska utvecklingsarbetet i syfte att utveckla förskolans kvalitet på ett sätt som gör skillnad för barnen och där barnen själva och deras vårdnadshavare har möjlighet att delta och göra sin röst hörd. Det innebär att du ansvara för att kontinuerligt och systematiskt planera, följa upp och analysera arbetet som pågår i förskolans verksamhet.
Att du inte har några svårigheter att samverka med vårdnadshavare och kollegor är självklart. då du kommer att ha utvecklingssamtal, dokumentera osv är det viktigt att du har förmågan att uttrycka dig i tal och skrift.
Företaget arbetar bland annat med Friluftsfrämjandets Mulle-koncept och utbildning i detta kan fås om du inte redan har det. Företaget erbjuder också friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister och Förskollärarlegitimation en förutsättning för anställning.
Sökande utan adekvat utbildning kommer inte att beaktas. Visa mindre

Vi öppnar en ny avdelning i augusti! Förskolan Galoppen i Täby Park

Vi söker en barnskötare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi öppnar en avdelning till i augusti. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus! Vill du vara med i början på vår resa? VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus! Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår frå... Visa mer
Vi söker en barnskötare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi öppnar en avdelning till i augusti. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus!
Vill du vara med i början på vår resa?
VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus!
Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen.
Känner du att du vill vara med att skapa en trygg och lärorik vistelse för våra barn? Är ni del av ett arbetslag som vill arbeta tillsammans? Kanske är detta något för er?
Vi söker en kollega som vill driva utbildningen tillsammans på förskolan. Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Vi öppnar en ny avdelning nu i augusti! Förskolan Galoppen i Täby Park

Vi söker en förskolärare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi har öppnat en avdelning till i augusti. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus! Vill du vara med i början på vår resa? VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus! Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utg... Visa mer
Vi söker en förskolärare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi har öppnat en avdelning till i augusti. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus!
Vill du vara med i början på vår resa?
VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus!
Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen.
Känner du att du vill vara med att skapa en trygg och lärorik vistelse för våra barn? Är ni del av ett arbetslag som vill arbeta tillsammans? Kanske är detta något för er?
Vi söker en kollega som vill driva utbildningen tillsammans på förskolan. Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Förskollärare till Brinkens förskola

Brinkens förskola öppnade i sina nya lokaler 2015 och rymmer runt 100 barn fördelat i sju barngrupper. Våra pedagoger är både erfarna och professionella, de driver och utvecklar verksamheten tillsammans med skolledningen utifrån förskolans prioriterade mål. Förskolan delar byggnad med Brinkskolan som ingår i samma rektorsområde och hyser årskurserna F-6 med drygt 400 elever. Verksamheten håller mycket hög kvalitet med stor trygghet och nöjdhet i undersökni... Visa mer
Brinkens förskola öppnade i sina nya lokaler 2015 och rymmer runt 100 barn fördelat i sju barngrupper. Våra pedagoger är både erfarna och professionella, de driver och utvecklar verksamheten tillsammans med skolledningen utifrån förskolans prioriterade mål. Förskolan delar byggnad med Brinkskolan som ingår i samma rektorsområde och hyser årskurserna F-6 med drygt 400 elever. Verksamheten håller mycket hög kvalitet med stor trygghet och nöjdhet i undersökningar gjorda av vårdnadshavare. Vi har nära till skog och natur och ser utevistelsen som en självklar del av det pedagogiska uppdraget

Då en av våra medarbetare kommer att gå vidare till en tjänst på annna ort söker vi nu en driven förskollärare för en heltidstjänst hos oss. Arbetet på Brinkens förskola präglas av framåtanda och utveckling, för att trivas hos oss behöver du vara trygg i din förskollärarroll samtidigt som du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Att delta i det kollegiala lärandet och bidra till hela verksamhetens utveckling är något som engagerar dig. Tillgänligt lärande med kulturen i fokus kommer att vara våra huvudsakliga utvecklingsområden under kommande arbetsår. Vi jobar även utvecklande med pedagogisk dokumentation och digitalisering. 

Du som söker denna tjänst är glad, nyfiken och ambitiös med en fin barnsyn. Du har höga förväntningar och ett förhållningssätt som inspirerar och motiverar. Du bär på en vilja att utveckla och utvecklas och är nyfiken på att utmana dig själv. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har god kunskap om förskolans läroplan. 

Du som söker denna tjänst är med fördel erfaren, dock kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet där social kompetens i samverkan med barn såväl som kollegor och vårdnadshavare är centralt. Du förstår att barnens behov är verksamhetens behov och att de alltid kommer i första rummet. Om du vill vara med och göra skillnad är detta jobbet för dig!

Rekryteringsprocessen kommer att ske i början av augusti. Startdatum efter överenskommelse.


Om Täby kommun Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation. Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden. Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet. Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev.

 

Kontakt person

Linda Lennartsson
biträdande rektor
Brinkens förskola
08-55558203

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

förkollärare

Vi söker nu en erfaren och driven tvåspråkig förskollärare, till Kids Garden i Gribbylund, Täby kommun. Vår utbildning bedrivs på svenska och engelska, och nu söker vi dig som framför allt talar och undervisar på svenska och engelska. Vi är inspirerade av Montessori och Reggio Emilias pedagogin vilket innebär att vi ser på barnen som viktiga samhällsmedborgare med en stark inneboende drivkraft att utforska omvärlden. Hos oss arbetar ett internationellt eng... Visa mer
Vi söker nu en erfaren och driven tvåspråkig förskollärare, till Kids Garden i Gribbylund, Täby kommun. Vår utbildning bedrivs på svenska och engelska, och nu söker vi dig som framför allt talar och undervisar på svenska och engelska.
Vi är inspirerade av Montessori och Reggio Emilias pedagogin vilket innebär att vi ser på barnen som viktiga samhällsmedborgare med en stark inneboende drivkraft att utforska omvärlden.
Hos oss arbetar ett internationellt engagerat team som tror på det kompetenta barnet vilket återspeglas i förhållningssättet i alla möten med barnen.
För oss är goda relationer viktiga, vilket innebär att du ska vara lyhörd, empatisk och kunna samarbeta bra. Vi lägger även stor vikt vid ett professionellt bemötande i mötet med barn, kollegor och vårdnadshavare. I ditt uppdrag som förskollärare är du med och driver arbetet, samt bidrar till att vardagen på förskolan fungerar väl och att dagens alla moment baseras på barns delaktighet och inflytande. Du är en öppen och positiv person med stort engagemang för ditt uppdrag. Läroplanen är ett levande dokument för dig och ligger till grund för utbildningen.
Du deltar aktivt och driver på det pedagogiska utvecklingsarbetet tillsammans med inspirerande kollegor som både kan och vill erbjuda den bästa utbildningen för våra barn. Du driver planering och utvärdering av arbetet tillsammans med dina kollegor. Du är medutforskare tillsammans med barnen, lyssnar på barnens berättande, tankar, fantasi och kreativitet samt skapar möjligheter för fortsatt undersökande tillsammans. Du får möjlighet att ingå i ett internationellt nätverk tillsammans med andra pedagoger från andra förskolor, där ett erfaret team stöttar, inspirerar och utmanar er i det pedagogiska arbetet i gemensam reflektion.
På våra förskolor har vi ett språkutvecklande arbetssätt baserat på aktuell forskning för att främja barns språkutveckling med fokus på "hundraspråkighet."
Vi arbetar projekterande vilket innebär att vi utgår från barnens tankar, erfarenheter, intressen och åsikter och förbinder dessa i barnens projekt med läroplanens mål och grund.
Vi använder av oss pedagogisk dokumentation som arbetssätt där vi genom observation, reflektion och analys av barnens lärprocesser och utforskande omskapar utbildningen i syfte att utmana barnen vidare i lärandet. Vi håller oss uppdaterade och tar hjälp av relevant forskning, utbildningar samt kollegiala möten och reflektioner för att hela tiden hålla oss á jour och vidga perspektiven kring utveckling, lärande och omsorg. Vår arbetsmiljö bygger på öppenhet, respekt, eget ansvar och är fri från diskriminering.
Titta gärna på vår hemsida www.kidsgarden.se.


Välkommen till en inspirerande miljö, där barn och vuxna får utvecklas i glädje och tillit till sin egen förmåga!


Varaktighet: provanställning 6 månader, därefter kontrakt e.ö.
Heltid eller Deltid
Lön: Fast månadslön
Ansökan: Vi vill ha din ansökan senast 15 augusti 2023
Meriter: engelska och spanska är meriterande
Arbetsgivare: ProCrescendo Active Education AB
Valhallavägen 128, nb
114 41 Stockholm
Webbplats: www.procrescendo.se/ www.kidsgarden.se
E-post: [email protected] Visa mindre

Vi öppnar en ny avdelning i augusti! Förskolan Galoppen i Täby Park

Vi söker en förskollärare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi öppnar en avdelning till i augusti. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus! Vill du vara med i början på vår resa? VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus! Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår f... Visa mer
Vi söker en förskollärare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi öppnar en avdelning till i augusti. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus!
Vill du vara med i början på vår resa?
VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus!
Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen.
Känner du att du vill vara med att skapa en trygg och lärorik vistelse för våra barn? Är ni del av ett arbetslag som vill arbeta tillsammans? Kanske är detta något för er?
Vi söker en kollega som vill driva utbildningen tillsammans på förskolan. Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Barnskötare i världsklass!!

Ar du klippan vi söker? Är förskolans uppdrag viktig för dig? Vi söker en engagerad, positiv och uppdragsfokuserad barnskötare till Fredsborgs Förskola i Åkersberga. En barnskötare i världsklass helt enkelt. Vi är ett glatt gäng som behöver just dig. Vi behöver engagerade och uppdragsfokuserade barnskötare. Vi arbetar utifrån förskolans läroplan och vår profileringen: Rörelse och Hälsa. Vi organiserar oss i mindre grupper och jobbar projekt inriktat utifr... Visa mer
Ar du klippan vi söker?
Är förskolans uppdrag viktig för dig?
Vi söker en engagerad, positiv och uppdragsfokuserad barnskötare till Fredsborgs Förskola i Åkersberga. En barnskötare i världsklass helt enkelt.
Vi är ett glatt gäng som behöver just dig. Vi behöver engagerade och uppdragsfokuserade barnskötare. Vi arbetar utifrån förskolans läroplan och vår profileringen: Rörelse och Hälsa.
Vi organiserar oss i mindre grupper och jobbar projekt inriktat utifrån barnens intresse.
Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din ansökan!


. Visa mindre

Förskollärare till nyrenoverad förskola

Vi växer och nu söker vi legitimerad förskollärare. Förskolan Fjärilen Blåvinge är en mindre förskola som har sin verksamhet i nyrenoverade och ljusa lokaler med generösa ytor. Alla rum är aktivitetsbaserade och är gemensamma för alla. Förskolan består av tre hemvisten. Våra barngrupper är mindre och personaltätheten är hög. Förskolan ligger i Täby kommun nära till både skog , parker och bra kommunikationer. Vem söker vi? Vi söker en ny medarbetare till v... Visa mer
Vi växer och nu söker vi legitimerad förskollärare.
Förskolan Fjärilen Blåvinge är en mindre förskola som har sin verksamhet i nyrenoverade och ljusa lokaler med generösa ytor. Alla rum är aktivitetsbaserade och är gemensamma för alla. Förskolan består av tre hemvisten.
Våra barngrupper är mindre och personaltätheten är hög. Förskolan ligger i Täby kommun nära till både skog , parker och bra kommunikationer.
Vem söker vi?
Vi söker en ny medarbetare till vårt arbetslag som är driven, engagerad samt har uppdragsfokus. Att vistas i och använda naturen i undervisningen är av intresse för dig, då vi har utomhuspedagogik som inriktning. Hållbar utveckling är i fokus hos oss. Det är även en fördel om du har erfarenhet av att arbeta Reggio Emilia-inspirerat, ha ansvar över projektgrupper och har kunskaper kring pedagogisk dokumentation. På Fjärilen Blåvinge har vi anammat Reggio Emilias filosofi där vi ser att pedagogen ser barnet som kompetent och är inlyssnande, reflekterande och medupptäckare. Vi ser även att du är trygg i din yrkesroll och är lösningsfokuserad samt delar med dig av dina kunskaper. Du är gärna LEGITIMERAD förskollärare med erfarenhet i yrket.
Låter detta intressant? Vi ser fram emot din ansökan.


Tillsvidare anställning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för vårt arbetssätt.
Tillträde: 2023-08-01 eller enligt överenskommelse.
Vi erbjuder:
2,5 pedagogisk utvecklingstid/vecka
Inne/ute arbetskläder
Friskvårds bidrag
Fria måltider
Kollektivavtal
Glad arbetslag! Visa mindre

Förskolan Hopp och Skutt söker förskollärare

Förskolan Hopp & Skutt i Täby är en förskola som arbetar med lek och rörelse. Förskolan har 32 barn fördelade på två avdelningar- en stor och en liten. Vi håller till i ett enplans hus, pedagogiskt inrett och har en fantastisk gård med bla en liten bollplan, klätterställning, lekstuga, grillplats och pilkoja. Förskolan ligger centralt nära kommunikationer men lugnt beläget vid återvänds gata med närhet till flera små utflyktsmål, fotbollsplaner och lekpark... Visa mer
Förskolan Hopp & Skutt i Täby är en förskola som arbetar med lek och rörelse. Förskolan har 32 barn fördelade på två avdelningar- en stor och en liten.
Vi håller till i ett enplans hus, pedagogiskt inrett och har en fantastisk gård med bla en liten bollplan, klätterställning, lekstuga, grillplats och pilkoja.
Förskolan ligger centralt nära kommunikationer men lugnt beläget vid återvänds gata med närhet till flera små utflyktsmål, fotbollsplaner och lekparker samt den skogen alldeles in på knuten.
Förskolan är ett väl fungerande föräldrakooperativ sedan 1987.


Verksamhet och Arbetssätt
Vi erbjuder dig som pedagog en arbetsplats där du får stort inflytande över ditt arbete. Vi ger dig friheten att utveckla dina starka sidor och intresseområden. Vägen till beslut om innehåll i verksamheten är kort. Vi tror att du:
Har mycket humor
Är engagerad
Bjuder på dig själv
Är nyfiken
Vågar
Har intresse att utvecklas och inspirera andra
Vi strävar efter att ha en rök- och snusfri förskola.
Verksamhet och Arbetssätt
I vår verksamhet bjuds barnen på en glädjefylld vardag Vi är nyfikna på barnen, vill hjälpa dem att bli bra kompisar, ge dem en trygg tillvaro och möjlighet att utveckla sina egna intressen?
Vi är måna om barnens hälsa, går till skogen, har rörelselekar m.m.
Vi kan erbjuda dig:
Arbetskläder
Egen planeringstid
Korta öppettider
Friskvård
Stort inflytande i verksamhet
Pedagogisk lunch Visa mindre

Förskollärare Waldorförskola

Stiftelsen Täby Waldorfförskolor bedriver sedan 30 år waldorfpedagogisk förskoleverksamhet i en av Stockholmsområdets tillväxtkommuner, Täby. Waldorfförskolan Lilla Freja ligger nära vackra Hägernäs Strand i Täby med närhet till buss och lokaltåg. Huvudmannen är en icke vinstdrivande stiftelse. Lilla Freja är en stabil förskola och har en god tillströmning av barn. Lilla Freja arbetar för att vara en givande och utvecklande arbetsplats med plats för medarb... Visa mer
Stiftelsen Täby Waldorfförskolor bedriver sedan 30 år waldorfpedagogisk förskoleverksamhet i en av Stockholmsområdets tillväxtkommuner, Täby. Waldorfförskolan Lilla Freja ligger nära vackra Hägernäs Strand i Täby med närhet till buss och lokaltåg. Huvudmannen är en icke vinstdrivande stiftelse.
Lilla Freja är en stabil förskola och har en god tillströmning av barn. Lilla Freja arbetar för att vara en givande och utvecklande arbetsplats med plats för medarbetare som aktivt söker och vill bidra till en harmonisk arbetsgrupp i en förskola som värnar trygghet och att vara en glädjefylld växtplats för barnen.
Vi söker dig som är utbildad Förskollärare.
Det är meriterande om du har Waldorfförskollärar utbildning eller tidigare efterenhet av arbete inom Waldorfförskola eller annan waldorfpedagogisk verksamhet.
Du är trygg i din roll och har tydliga vårdande egenskaper, du har god kännedom kring och intresse för waldorfpedagogiken. Du samarbetar väl med andra och bidrar till en positiv arbetsgemenskap. Det är även roligt om du kunskaper i traditionella hantverk.
Vi söker en person som är villig att engagera sig, med en förmåga att samarbeta och ta egna initiativ. Dina arbetsuppgifter blir huvudsakligen arbete i en fast barngrupp, men vi arbetar även flexibelt över avdelningarna, arbetstiderna är förlagda inom verksamhetens öppettider (där ramtiden är 6.30-18.30).
Vi ser gärna att du är förskollärare i botten och ser möjligheten i att utvecklas på en arbetsplats som värnar det småskaliga, det varma barnperspektivet och vill bidra till en fortsatt utvecklande och trygg miljö baserad på waldorfpedagogik.
Se: www.lillafreja.se


Varaktighet/arbetstid:
Tillsvidare eller 1årigt Vikariat. Heltid/Deltid.
Lön:
Fast lön. Individuell lönesättning.
Tillträde:
Efter överenskommelse, HT23


Välkommen med din skriftliga ansökan.
Ansökan och CV med foto skickas till:
Rektor Maria Rosén
Waldorfförskolan Lilla Freja
Hägernäsvägen 2-4,
183 66 Täby
eller via e-post: [email protected]
Skriv Ansökan förskollärare HT23.


Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
[email protected], 073-702 90 98 Visa mindre

Dibber söker förskollärare mot de yngsta

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Dibber söker Förskollärare

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.  

Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb. 

Arbetsuppgifter

Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 

Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp? 

Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter 

Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek 

Bidra till samverkan mellan avdelningar och pedagoger

 

Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan  

Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete 

Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning 

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare med brinnande intresse för de yngsta 

Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  

Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 

Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 

Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 

Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som chef är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.  

Information om tjänsten 
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning 
Lön 
Enligt överenskommelse 
Ansökan 
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen 

 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 

Kontaktinformation
Anna Söderberg Bruce, Rektor, 0707860075, [email protected] Visa mindre

Dibber söker förskollärare mot de yngsta

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Dibber söker Förskollärare

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.  

Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb. 

Arbetsuppgifter

Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 

Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp? 

Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter 

Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek 

Bidra till samverkan mellan avdelningar och pedagoger

 

Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan  

Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete 

Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning 

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare med brinnande intresse för de yngsta 

Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  

Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 

Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 

Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 

Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som chef är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.  

Information om tjänsten 
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning 
Lön 
Enligt överenskommelse 
Ansökan 
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen 

 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 

Kontaktinformation
Anna Söderberg Bruce, Rektor, 0707860075, [email protected] Visa mindre

Reggio Emilia inspirerad förskollärare med uppdragsfokus och driv!

Vi söker en förskollärare till vår fantastiska förskola Murgrönan i Täby. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus och som har arbetat Reggio Emilia inspirerat i några år. Tjänsten är som förskollärare. VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor - Hållbar Utveckling. Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar utifrån barnens intresse. Vi har ett genuint uppdragsfokus där vi vuxna organise... Visa mer
Vi söker en förskollärare till vår fantastiska förskola Murgrönan i Täby. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus och som har arbetat Reggio Emilia inspirerat i några år. Tjänsten är som förskollärare.
VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor - Hållbar Utveckling. Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar utifrån barnens intresse.
Vi har ett genuint uppdragsfokus där vi vuxna organiserar oss för att barnen ska få det de har rätt till utifrån läroplanen. Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget , Vi har en tydlig systematik i vårt kvalitetsarbete.
Blev du nyfiken och känner att det är just dig vi söker?
Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Förskollärare

Vi söker en förskollärare till Snövits förskola med start i augusti 2023. Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfar... Visa mer
Vi söker en förskollärare till Snövits förskola med start i augusti 2023.
Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att dokumentera med digitala hjälpmedel och att du ser barnens lärprocesser.
Som förskollärare i förskolan har du unika möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling och lärande under deras tidiga år. Du medverkar till att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen, samt har ansvar för att undervisningen bedrivs mot intentionerna i läroplanen och att varje barns utveckling och lärande dokumenteras och följs upp.
Du tar ansvar och deltar aktivt i det systematiska utvecklingsarbetet i syfte att utveckla förskolans kvalitet på ett sätt som gör skillnad för barnen och där barnen själva och deras vårdnadshavare har möjlighet att delta och göra sin röst hörd. Det innebär att du ansvara för att kontinuerligt och systematiskt planera, följa upp och analysera arbetet som pågår i förskolans verksamhet.
Att du inte har några svårigheter att samverka med vårdnadshavare och kollegor är självklart. Då du kommer att ha utvecklingssamtal, dokumentera osv är det viktigt att du har förmågan att uttrycka dig i tal och skrift.
Företaget arbetar bland annat med Friluftsfrämjandets Mulle-koncept och utbildning i detta kan fås om du inte redan har det. Företaget erbjuder också friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister och Förskollärarlegitimation en förutsättning för anställning.
Sökande utan adekvat utbildning kommer inte att beaktas. Visa mindre

Förskollärare till Hägerneholmsförskola

Är du redo för nästa spännande utmaning? Vill du vara med i den fortsatta uppbyggnaden av förskoleverksamhet på Hägerneholms förskola? Just nu söker Hägerneholms förskola en förskollärare med engagemang för barnens utveckling och drivkraft att forma och utveckla förskoleverksamhet i nya, fräscha lokaler. Om jobbet Hägerneholmsskolan och Hägerneholms förskola är kommunala enheter vars lokaler stod färdigbyggda i maj 2019. Den 5:e augusti 2019 öppnade vi po... Visa mer
Är du redo för nästa spännande utmaning?
Vill du vara med i den fortsatta uppbyggnaden av förskoleverksamhet på Hägerneholms förskola? Just nu söker Hägerneholms förskola en förskollärare med engagemang för barnens utveckling och drivkraft att forma och utveckla förskoleverksamhet i nya, fräscha lokaler.

Om jobbet
Hägerneholmsskolan och Hägerneholms förskola är kommunala enheter vars lokaler stod färdigbyggda i maj 2019. Den 5:e augusti 2019 öppnade vi portarna för barn och elever och vår resa har bara börjat! Skolan är byggd för 600 elever och 110 förskolebarn. 

Som förskollärare hos oss ansvarar du för utbildning och undervisning för en avdelning tillsammans med dina kollegor på avdelningen samt ledningen. Du arbetar aktivt för en inkluderande lärmiljö där varje barn ges bästa möjlighet att växa, lära och utvecklas.

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har förskollärarlegitimation,
• är väl förtrogen med rådande styrdokument och besitter förmågan att omsätta dessa på ett sätt som gynnar varje barns möjlighet till utveckling och lärande,
• är trygg i ditt eget ansvar som förskollärare och har förmågan att leda dina närmsta kollegor för att barnen skall utvecklas mot målen i läroplanen, och
• besitter digital kompetens gällande dokumentation och kommunikation.

Som person är du lösningsinriktad och strukturerad i praktiska frågor, du ser lösningar och möjligheter där andra ser problem. Du kommunicerar rakt, ärligt och direkt utan att göra avkall på det goda värdskapet. Din undervisning präglas av värme, glädje och entusiasm vilket ger dig förmågan att fånga och inspirera barnen till utveckling och lärande. Du känner ett ansvar för hela enheten tillsammans med dina kollegor och har inga problem att stötta andra avdelningar vid behov.

Vi ser gärna att du har arbetat som förskollärare i några år men även nyexaminerade förskollärare är varmt välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och dagligen får möjlighet att göra skillnad. Vi erbjuder även en trygghet i den kommunala anställningen samt en förvissningen om att varje krona i organisationen går till barnen på ett eller annat sätt.

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start augusti 2023. 

Låter det intressant?
Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen “Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 2021-10-15. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Förskollärare till Hägerneholms förskola

Är du redo för nästa spännande utmaning? Vill du vara med i den fortsatta uppbyggnaden av förskoleverksamhet på Hägerneholms förskola? Just nu söker Hägerneholms förskola en förskollärare med engagemang för barnens utveckling och drivkraft att forma och utveckla förskoleverksamhet i nya, fräscha lokaler. Om jobbet Hägerneholmsskolan och Hägerneholms förskola är kommunala enheter vars lokaler stod färdigbyggda i maj 2019. Den 5:e augusti 2019 öppnade vi p... Visa mer
Är du redo för nästa spännande utmaning?
Vill du vara med i den fortsatta uppbyggnaden av förskoleverksamhet på Hägerneholms förskola? Just nu söker Hägerneholms förskola en förskollärare med engagemang för barnens utveckling och drivkraft att forma och utveckla förskoleverksamhet i nya, fräscha lokaler.


Om jobbet
Hägerneholmsskolan och Hägerneholms förskola är kommunala enheter vars lokaler stod färdigbyggda i maj 2019. Den 5:e augusti 2019 öppnade vi portarna för barn och elever och vår resa har bara börjat! Skolan är byggd för 600 elever och 110 förskolebarn. 

Som förskollärare hos oss ansvarar du för utbildning och undervisning för en avdelning tillsammans med dina kollegor på avdelningen samt ledningen. Du arbetar aktivt för en inkluderande lärmiljö där varje barn ges bästa möjlighet att växa, lära och utvecklas.

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har förskollärarlegitimation,
• är väl förtrogen med rådande styrdokument och besitter förmågan att omsätta dessa på ett sätt som gynnar varje barns möjlighet till utveckling och lärande,
• är trygg i ditt eget ansvar som förskollärare och har förmågan att leda dina närmsta kollegor för att barnen skall utvecklas mot målen i läroplanen, och
• besitter digital kompetens gällande dokumentation och kommunikation.

Som person är du lösningsinriktad och strukturerad i praktiska frågor, du ser lösningar och möjligheter där andra ser problem. Du kommunicerar rakt, ärligt och direkt utan att göra avkall på det goda värdskapet. Din undervisning präglas av värme, glädje och entusiasm vilket ger dig förmågan att fånga och inspirera barnen till utveckling och lärande. Du känner ett ansvar för hela enheten tillsammans med dina kollegor och har inga problem att stötta andra avdelningar vid behov.

Vi ser gärna att du har arbetat som förskollärare i några år men även nyexaminerade förskollärare är varmt välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och dagligen får möjlighet att göra skillnad. Vi erbjuder även en trygghet i den kommunala anställningen samt en förvissningen om att varje krona i organisationen går till barnen på ett eller annat sätt.

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start augusti 2023. 

 

Låter det intressant?
Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen “Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 2021-10-15. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Förskollärare till Hattstugan

Vi söker en förskollärare till vår fina montessoriförskola Hattstugan i Täby. Förskolan ligger i den fantastiska Slottsparken i Näsbypark, med omedelbart närhet till Roslagsbana och buss. I området finns stränder, strövarområden och fina lekplatser. Förskolan ligger i vacker slottsmiljö omgiven av en äppellund. Förskolans utegård ligger också i nära anslutning. Föräldrakooperativet Hattstugans Montessoriförskola startade 2004 och har idag 55 barn på tre av... Visa mer
Vi söker en förskollärare till vår fina montessoriförskola Hattstugan i Täby.
Förskolan ligger i den fantastiska Slottsparken i Näsbypark, med omedelbart närhet till Roslagsbana och buss. I området finns stränder, strövarområden och fina lekplatser. Förskolan ligger i vacker slottsmiljö omgiven av en äppellund. Förskolans utegård ligger också i nära anslutning.
Föräldrakooperativet Hattstugans Montessoriförskola startade 2004 och har idag 55 barn på tre avdelningar, varav två för barn mellan 3-6 år och en för barn mellan 1-3 år.
Vi bedriver vår pedagogiska undervisning baserad på Maria Montessoripedagogik. Vi är en förskola som präglas av lugn och arbetsro för barnen. På förmiddagen har vi arbetspass inomhus och på eftermiddagen går vi ut till närliggande platser i vår fina slottsmiljö. En gång i veckan har vi utflyktsdag och då är vi ute även på förmiddagen.
Vi söker förstärkning av dig som är Förskollärare till vår avdelningar med yngre barn. Du kommer att arbeta tillsammans med 3 kollegor och barngruppen har 16 barn.
Förskolans öppnar 7.30 och stänger 16.30. Vi ombesörjer naturligtvis relevant kompetensutveckling, och även extra kompetensutveckling inom bl.a. Montessoripedagogik om så önskas.
Vi avsätter 2 timmar till planeringstid per vecka, en timmas gruppreflektion per vecka, samt 2 timmars extra gruppreflektion per månad.
Vår cateringfirma levererar mkt uppskattade måltider till våra pedagoger och barn. Naturligtvis ingår förstås arbetskläder efter väder, friskvårdsbidrag mm.
Är det dig vi söker? Sök tjänsten genom att mail din ansökan till [email protected] Har du frågor om tjänsten hör av dig till Förskolechef Julia Leppänen: [email protected].
Vi behandlar ansökningar löpande.
Beskrivning av kvalifikationer: Har förskollärarexamen med tillhörande legitimation. Gärna erfarenhet av, men minst intresse för, montessoripedagogiken. Är genuint intresserad av barns lärande och utveckling. Vill bidra aktivt med sin kompetens för att utveckla vår förskola ytterligare. Kan leda andra pedagoger i arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet. Har lätt för att samarbeta med kollegor och att knyta kontakt med föräldrar. Visa mindre

Förskollärare öppna förskolan Täby

Förskollärare till öppna förskolan i Täby I Täby kommun har vi fyra öppna förskolor som ligger i Skarpäng, Täby kyrkby, Näsby park och Gribbylund. En pedagogisk verksamhet med hög kvalité som vänder sig till Täbys nyblivna föräldrar och deras små barn. Vi söker dig som är legitimerad förskollärare som är van att arbeta självständigt på ett strukturerat och organiserat sätt. Du är en kreativ person som tänker i nya tankebanor och finner lösningar och idée... Visa mer
Förskollärare till öppna förskolan i Täby

I Täby kommun har vi fyra öppna förskolor som ligger i Skarpäng, Täby kyrkby, Näsby park och Gribbylund. En pedagogisk verksamhet med hög kvalité som vänder sig till Täbys nyblivna föräldrar och deras små barn.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare som är van att arbeta självständigt på ett strukturerat och organiserat sätt. Du är en kreativ person som tänker i nya tankebanor och finner lösningar och idéer på ett positivt, öppet och tillåtande sätt samt vill utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kollegor, barn och föräldrar. Du får gärna ha erfarenhet av arbete i öppen förskola. 

Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga förskollärare inom enheten.

Om denna tjänst motsvarar din erfarenhet samt dina önskemål, tveka då inte med att söka redan idag. Vi ser fram emot att höra mer om dina tankar och idéer! Du registrerar din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. 

Omfattning: 100%

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev.

Sista ansökningsdag är 14 april. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Täby kommun Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation. Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden. Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet. Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev.

Kontaktperson

Marie Jonsson

Enhetschef Öppna förskolan

076-6439143

[email protected]

 

Huvudskyddsombud

Carolina Morell, ordförande och huvudskyddsombud

Sveriges lärare, Täby

0766439785

[email protected]

 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Montessoripedagog/ lärare - Holmgården

TP Förskolor AB består av 36 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Holmgårdens förskola i Täby Kyrkby söker utbildad och erfaren Montessoripedagog/förskollärare/lärare 87,5 % - 100 % Tjänsten är förlagd till en storbarnsavde... Visa mer
TP Förskolor AB består av 36 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Holmgårdens förskola i Täby Kyrkby söker utbildad och erfaren Montessoripedagog/förskollärare/lärare 87,5 % - 100 %
Tjänsten är förlagd till en storbarnsavdelning (18 st barn i ålder 3-5 år) som ligger vägg i vägg med en yngrebarnsavdelning med samma pedagogik.
Holmgårdens förskola består av totalt 4 avdelningar. Två avdelningar med traditionell pedagogik och två avdelningar med Montessoripedagogik.
Vi söker dig som är engagerad, positiv, nyfiken och har lätt att samarbeta med andra. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Du är en medforskande pedagog som nyfiket utforskar omvärlden tillsammans med barnen. Du är utbildad Montessorilärare och väl förtrogen med förskolans läroplan. Du förväntas att aktivt tillsammans med övriga pedagoger på förskolan arbeta med förskolans systematiska kvalitetsarbete.
Tjänsten innefattar att ha avdelningsansvar med allt vad det innebär och Du förväntas leda arbetet på avdelningen.
Tillträde så snart som möjligt men senast april 2023.
Vi ser att du som söker har:
-Montessoripedagog utbildning och/eller Förskollärarutbildning
-Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
-Goda kunskaper om Läroplanen
-Förmåga att omsätta teori till praktik
-God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
-Kunskap att använda dig av datorer i det dagliga arbetet
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
-är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
-är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag.
Läs mer om Holmgårdens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Bara ansökningar med behörig utbildning beaktas. Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Vi öppnar en ny avdelning i augusti! Förskolan Galoppen i Täby Park

Vi söker en förskollärare och barnskötare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi öppnar en avdelning till i augusti. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus! Vill du vara med i början på vår resa? VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus! Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utif... Visa mer
Vi söker en förskollärare och barnskötare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi öppnar en avdelning till i augusti. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus!
Vill du vara med i början på vår resa?
VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus!
Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen.
Känner du att du vill vara med att skapa en trygg och lärorik vistelse för våra barn? Är ni del av ett arbetslag som vill arbeta tillsammans? Kanske är detta något för er?
Vi söker två medarbetare som vill driva utbildningen tillsammans på förskolan. Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Barnskötare i förskola

Förskolan Fåret och Lärkan ingår i Rönnbergs Friskolor AB som startade 1993 och har förskolor i Nacka, Stockholm, Täby och Nykvarn. Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande för alla ska vara kännetecknande för oss. Förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i den gemensamma strävan a... Visa mer
Förskolan Fåret och Lärkan ingår i Rönnbergs Friskolor AB som startade 1993 och har förskolor i Nacka, Stockholm, Täby och Nykvarn.
Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande för alla ska vara kännetecknande för oss. Förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i den gemensamma strävan att nå målen i förskolans läroplan.
De tjänster som är aktuella finns på förskolan Fåret i centrala Täby och Förskolan Lärkan i Näsby Park. På förskolan i Fåret finns det plats för 55 barn fördelade på tre barngrupper. En för de allra yngsta barnen, en hemvist för 3-4 åringar och en för med 4-5-åringar. Du kommer att vara placerad bland de yngsta barnen. På Lärkan finns det plats för 30 barn, en hemvist för de yngsta och en för de äldre. Du kommer att vara placerad bland de yngsta barnen.
Du bör ha en examen som barnskötare och ha en positiv personlighet. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av arbete på förskola och är intresserad och engagerad av att lära barn lära och utvecklas tillsammans med kollegor i arbetslag. Du ska vara barnens vägledare och det är viktigt att du är trygg och lugn som person, då små barn är lättpåverkade av de vuxnas stress och vi vill skapa en lugn och harmonisk lärmiljö för våra yngsta barn.
Som barnskötare utför du sedvanliga arbetsuppgifter i barngruppen, som att samtala och vara i dialog med barnen i deras utforskande av sig själva och sin omgivning. Du kommer att hjälpa och stötta barnen i de olika rutinsituationer som förekommer under en dag på förskolan, såsom tamburrutin med på- och avklädning, toalett- och hygiensituationer samt måltidssituationer och sovstund för de yngsta. Visa mindre

Förskollärare - Sjökadettens förskola

TP Förskolor AB består av 36 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker en utbildad förskollärare till Sjökadettens förskola som ligger i ett lugnt villaområde i Näsbypark. Vi har en härlig gård med både äppel- och päron... Visa mer
TP Förskolor AB består av 36 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker en utbildad förskollärare till Sjökadettens förskola som ligger i ett lugnt villaområde i Näsbypark. Vi har en härlig gård med både äppel- och päronträd, närhet till flera fina lekplatser, grönområden, skog och sjö. Förskolan består av 2 avdelningar.
På vår förskola tycker vi om att vara utomhus och vi erbjuder barnen olika aktiviteter ute på vår gård. Där vistas vi en eller flera gånger om dagen och vi gör varje vecka utflykter i vår närmiljö. Vår verksamhet bygger på förskolans läroplan Lpfö 18 och utifrån den arbetar vi med språk, matematik, skapande aktiviteter, naturvetenskap och teknik. Vi arbetar med ett material som heter "Snick och Snack", det handlar om värdegrundsfrågor. Vi lägger stor vikt vid hur vi är mot varandra och hur vi behandlar varandra samt med det individuella barnet genom att stärka barnets tro på sig själv. Den fria leken, och alla fördelar vi tycker den innebär, har stort utrymme i vår verksamhet.
Tjänsten är på 35-40 tim/veckan med tillträde 1 mars 2023 eller enligt överenskommelse.
Läs mer om Sjökadettens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarutbildning och legitimation
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
Goda kunskaper om Läroplanen (Lpfö 18)
Förmåga att omsätta teori till praktik
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av dator och lärplatta i det dagliga arbetet

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
är intresserad av ditt eget lärande, har en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
har god samarbetsförmåga

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
enskild planeringstid
pedagogiska nätverk
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företaget

Bara ansökningar med behörig utbildning beaktas. Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Förskollärare till nyrenoverad förskola

Vi växer och nu söker vi legitimerad förskollärare. Förskolan Fjärilen Blåvinge är en mindre förskola som äger rum i nyrenoverade och ljusa lokaler med generösa ytor. Alla rum är aktivitetsbaserade. Förskolan består av tre avdelningar. Våra barngrupper är mindre och personaltätheten är hög. Förskolan ligger i Täby kommun nära till både skog , parker och bra kommunikationer. Vem söker vi? Vi söker en ny medarbetare till vårt arbetslag som är driven engagera... Visa mer
Vi växer och nu söker vi legitimerad förskollärare.
Förskolan Fjärilen Blåvinge är en mindre förskola som äger rum i nyrenoverade och ljusa lokaler med generösa ytor. Alla rum är aktivitetsbaserade. Förskolan består av tre avdelningar.
Våra barngrupper är mindre och personaltätheten är hög. Förskolan ligger i Täby kommun nära till både skog , parker och bra kommunikationer.
Vem söker vi?
Vi söker en ny medarbetare till vårt arbetslag som är driven engagerad i både barnen och pedagogiken. Gillar att vistas ute i naturen. Du är gärna LEGITIMERAD förskollärare
Tillsvidare anställning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för vårt arbetssätt.
Tillträde: 2022-01-03 eller enligt överenskommelse.
Vi erbjuder:
2,5 pedagogisk utvecklingstid/vecka
Inne/ute arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal
Glad arbetslag! Visa mindre

Förskollärare - Hägernäs förskola

TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildade förskollärare med erfarenhet till Hägernäs förskola. Förskolan består av två avdelningar och ca 37 barn (en yngrebarnsavd 1-3 år och en äldre 3-5 år) och ligger i Hägernäs, nära till tåg... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildade förskollärare med erfarenhet till Hägernäs förskola. Förskolan består av två avdelningar och ca 37 barn (en yngrebarnsavd 1-3 år och en äldre 3-5 år) och ligger i Hägernäs, nära till tåg- och bussförbindelser. Det är även nära till parker, grönområden o Rönninge by.
Vi söker dig med goda kunskaper om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt, engagerat och återspeglas i ditt förhållningssätt. Du har kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av de pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att leda och motivera andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
Läs mer om Hägernäs förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Tjänsten är på 40 tim/v med tillträde februari 2023 eller enligt överenskommelse
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarexamen med förskollärarlegitimation
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande, tydligt barnfokus
Goda kunskaper om Läroplanen, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
Förmåga att omsätta teori till praktik
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av datorer och lärplatta i det dagliga arbetet
God samarbetsförmåga

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag

Vi söker dig som:
är positiv, flexibel och ansvarsfull
kan leda ditt arbetslag mot uppsatta mål
är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
pedagogiska nätverk
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företaget

Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Märk ansökan med: Förskollärare Hägernäs
Bara ansökningar med behörig utbildning (förskollärarlegitimation för förskola) beaktas. All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Förskollärare

Om jobbet AR Förskolor i Täby som har tre förskolor i Täby söker förskollärare till Lärkans förskola. Förskolan finns i Näsby Park i Täby. Förskolan ligger i ett lugnt villa område med goda kommunikationer. Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov och ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i vår gemensamma strävan att nå målen i läroplanen. Vi vill att ett demokratiskt ... Visa mer
Om jobbet
AR Förskolor i Täby som har tre förskolor i Täby söker förskollärare till Lärkans förskola. Förskolan finns i Näsby Park i Täby. Förskolan ligger i ett lugnt villa område med goda kommunikationer.
Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov och ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i vår gemensamma strävan att nå målen i läroplanen. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande för alla ska vara vårt kännetecken.
Lärkan ingår i Rönnbergs Friskolor som startade 1993 och har förskolor i Täby, Nacka, Stockholm och Nykvarn. Varje förskola har frihet att själva utforma sin verksamhet utifrån de nationella styrdokumenten och de kommunala riktlinjerna. Det systematiska kvalitetsarbetet är gemensamt och vi använder planerings och reflektionsunderlag kopplat till läroplanen. Vi har en tydlig ledning som är öppen för personalens tankar och idéer. Huvudmannen ordnar kollegiala nätverksträffar under året för samtliga förskollärare.
Arbetet är i en grupp med barn, 3-5 år. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med ytterligare två barnskötare.
Du förväntas ha kompetens att omsätta teorierna i förskolans läroplan till praktiskt arbete i förskolan. Som förskollärare ansvarar du för undervisningen i förskolan och att tillsammans med övriga arbetslaget planera, följa upp och utveckla utbildningen så att varje barn ges bästa möjliga förutsättning till utveckling och lärande enligt intentionerna i läroplanen. Du behöver ha kompetens och förmåga att skapa goda relationer med barn, kollegor och föräldrar. Som förskollärare är du ansvarig för undervisningen i förskolan och förväntas ha förmåga att stötta övriga arbetslaget att genomföra undervisningen och utbildningen.
Vi önskar naturligtvis att du är engagerad och vill ge varje barn i förskolan de allra bästa förutsättningarna för att utvecklas och lära utifrån sina unika erfarenheter och förmågor. Tillsammans med dina kollegor och i samverkan med barnens vårdnadshavare är du beredd att ta ansvar för undervisningens form och innehåll.
Tillsammans med kollegor och ledning förväntas du bidra i förskolans kvalitetsarbete genom att planera, följa upp, utvärdera och utveckla förskolans kvalitet för att ge barn bästa möjliga start i det svenska utbildningssystemet. Vi använder oss av en syntes mellan pedagogisk dokumentation och utvecklingspedagogik för att synliggöra vår verksamhet i syfte att analysera och utveckla kvaliteten av vårt arbete.
Vi söker dig som genom högskoleutbildning erhållit svensk legitimation med behörighet att undervisa i förskolan och är väl bekant med förskollärares ansvar i förskolan utifrån förskolans olika styrdokument. För att genomföra uppdraget behöver du som förskollärare ha kunskap och kompetens att omvandla läroplansteorier till praktiska pedagogiska handlingar i förskolans vardag. Det innebär att du har förmåga att skapa goda, meningsfulla och lärorika sammanhang för barn i förskolan utifrån varje barns erfarenhet, intresse och behov.
Rekryteringsprocessen startas omgående och intervjuer av lämpliga kandidater kommer ske löpande då vi vill att anställningen ska påbörjas så snart som möjligt. Det kan finnas möjlighet till lägre vikariat eller en övergång till en tillsvidareanställning framöver. Visa mindre

Förskollärare - Sjökadettens förskola

TP Förskolor AB består av 36 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker en utbildad förskollärare till Sjökadettens förskola som ligger i ett lugnt villaområde i Näsbypark. Vi har en härlig gård med både äppel- och päron... Visa mer
TP Förskolor AB består av 36 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker en utbildad förskollärare till Sjökadettens förskola som ligger i ett lugnt villaområde i Näsbypark. Vi har en härlig gård med både äppel- och päronträd, närhet till flera fina lekplatser, grönområden, skog och sjö. Förskolan består av 2 avdelningar.
På vår förskola tycker vi om att vara utomhus och vi erbjuder barnen olika aktiviteter ute på vår gård. Där vistas vi en eller flera gånger om dagen och vi gör varje vecka utflykter i vår närmiljö. Vår verksamhet bygger på förskolans läroplan Lpfö 18 och utifrån den arbetar vi med språk, matematik, skapande aktiviteter, naturvetenskap och teknik. Vi arbetar med ett material som heter "Snick och Snack", det handlar om värdegrundsfrågor. Vi lägger stor vikt vid hur vi är mot varandra och hur vi behandlar varandra samt med det individuella barnet genom att stärka barnets tro på sig själv. Den fria leken, och alla fördelar vi tycker den innebär, har stort utrymme i vår verksamhet. Vi får varje dag mat från ekologisk catering.
Tjänsten är på 35-40tim/veckan med tillträde 1/2-2023
Läs mer om Sjökadettens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarutbildning och legitimation
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
Goda kunskaper om Läroplanen (Lpfö 18)
Förmåga att omsätta teori till praktik
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av dator och lärplatta i det dagliga arbetet

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
är intresserad av ditt eget lärande, har en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
har god samarbetsförmåga

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
enskild planeringstid
pedagogiska nätverk
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företaget

Bara ansökningar med behörig utbildning beaktas. Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Förskollärare, vikariat - Skogsbackens förskola

TP Förskolor AB består av 36 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker en utbildad förskollärare till vikariat för föräldraledig på Skogsbackens förskola, till en avdelning med barn 1-3 år. Förskolan består av 2 avdelni... Visa mer
TP Förskolor AB består av 36 olika förskolor samt en skola i totalt nio kommuner. Huvudkontoret ligger i Täby.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker en utbildad förskollärare till vikariat för föräldraledig på Skogsbackens förskola, till en avdelning med barn 1-3 år. Förskolan består av 2 avdelningar och ligger i Gribbylund, Täby.
Vikariatet är på 35 tim/veckan med tillträde 18/2-2023
Läs mer om Skogsbackens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarutbildning och legitimation
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
Goda kunskaper om Läroplanen (Lpfö 18)
Förmåga att omsätta teori till praktik
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av dator och lärplatta i det dagliga arbetet

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
är intresserad av ditt eget lärande, har en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
har god samarbetsförmåga

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
enskild planeringstid
pedagogiska nätverk
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företaget

Bara ansökningar med behörig utbildning beaktas. Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Vikarie i förskola

Vi söker förskollärare / barnskötare som vill arbeta som vikarie i förskola vid behov. Arbetet är omväxlande och intressant och du får ta del av många pedagogiska inriktningar. Detta jobb passar dig som vill ha ett flexibelt arbete där du själv bestämmer hur mycket du vill arbeta samt i vilka kommuner. Vi servar både privata och kommunala förskolor och söker nu personal som kan arbeta i Vallentuna, Vaxholm, Täby, Sollentuna, Danderyd och Solna m fl. Uppdra... Visa mer
Vi söker förskollärare / barnskötare som vill arbeta som vikarie i förskola vid behov.
Arbetet är omväxlande och intressant och du får ta del av många pedagogiska inriktningar.
Detta jobb passar dig som vill ha ett flexibelt arbete där du själv bestämmer hur mycket du vill arbeta samt i vilka kommuner.
Vi servar både privata och kommunala förskolor och söker nu personal som kan arbeta i Vallentuna, Vaxholm, Täby, Sollentuna, Danderyd och Solna m fl.
Uppdragen kan variera i längd från en dag till flera månader på samma arbetsställe.
eMHå i Stockholm AB är ett väletablerat företag som grundades år 1998. Vi ger våra medarbetare kompetensutveckling i form av föreläsningar, friskvårdsbidrag samt arbetskläder. Visa mindre

Förskollärare

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Vallpojken förskola ligger i Täby med närhet till både skog och äng. Vi har 85 barn på fem avdelningar, uppdelade i två avdelningar för yngre barn och tre avdelningar för äldre barn.
Några av våra pedagoger är utbildade av Friluftsfrämjandet vilket bidrar till att våra utomhusaktiviteter tas tillvara på bästa sätt. Samtliga avdelningar försöker vara ute så mycket vädret tillåter och utflykter till närmiljön sker åtminstone två gånger per vecka.
För oss är det viktigt att vi utgår från barnens nyfikenhet och intresse som en grund för barnens lärande.
I allt vi gör genom dagen tar vi hjälp av våra sju lärvänner som representerar Läroplanen och som stödjer barnens lärande.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som chef är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter

*Fria pedagogiska måltider

*Friskvårdsbidrag

*Personalstöd via Falck Health Care

 

Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Lön

Enligt överenskommelse

Ansökan

Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen

Varmt välkommen med din ansökan!

       

Kontaktinformation
Marie Båge, Rektor

Arbetsplats
Byalagsvägen 1

187 45 Täby Visa mindre

Är du ute efter ett extrajobb ? Pluggar du till barnskötare/förskollärare?

Hej! Nu söker förskolan Kids’ Garden fler vikarier att ringa in vid behov. Vi är en liten förskola med engelsk profil där vi är två bra och stabila arbetslag som jobbar och trivs ihop. Vi strävar efter att erbjuda barnen många olika aktiviteter, glädjas tillsammans med barnen och rikta deras intresse mot nya spännande saker. Är du ute efter ett extrajobb vid sidan av? Pluggar du till barnskötare/förskollärare? Kom gärna till oss och jobba som vikarie! Mail... Visa mer
Hej!
Nu söker förskolan Kids’ Garden fler vikarier att ringa in vid behov. Vi är en liten förskola med engelsk profil där vi är två bra och stabila arbetslag som jobbar och trivs ihop. Vi strävar efter att erbjuda barnen många olika aktiviteter, glädjas tillsammans med barnen och rikta deras intresse mot nya spännande saker.
Är du ute efter ett extrajobb vid sidan av? Pluggar du till barnskötare/förskollärare? Kom gärna till oss och jobba som vikarie!
Maila CV och personligt brev till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Reggio Emilia inspirerad förskollärare med uppdragsfokus och driv!

Vi söker en förskollärare till vår fantastiska förskola Pilfinken i Viggbyholm. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus och som har arbetat Reggio Emilia inspirerat i några år. Tjänsten är som förskollärare med möjlighet till en ledningsfunktion i förlängningen. VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor - Hållbar Utveckling. Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar utifrån barnens int... Visa mer
Vi söker en förskollärare till vår fantastiska förskola Pilfinken i Viggbyholm. Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus och som har arbetat Reggio Emilia inspirerat i några år. Tjänsten är som förskollärare med möjlighet till en ledningsfunktion i förlängningen.
VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor - Hållbar Utveckling. Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar utifrån barnens intresse.
Vi har ett genuint uppdragsfokus där vi vuxna organiserar oss för att barnen ska få det de har rätt till utifrån läroplanen. Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget , Vi har en tydlig systematik i vårt kvalitetsarbete.
Blev du nyfiken och känner att det är just dig vi söker?
Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Förskollärare - Näsbygårds förskola

TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker en legitimerad förskollärare till Läsargränds förskola. Förskolan som ligger i ett lugnt område nära skog och natur består av fyra avdelningar och vi har en stor naturskön förskolegård där det finns mån... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker en legitimerad förskollärare till Läsargränds förskola. Förskolan som ligger i ett lugnt område nära skog och natur består av fyra avdelningar och vi har en stor naturskön förskolegård där det finns många platser för rolig lek och motoriska utmaningar.
Läsargränd är en arbetsplats som har ett öppet och lösningsinriktat arbetsklimat med utbildade och erfarna pedagoger. Vi vinnlägger oss att ta tillvara på alla pedagogers olika kompetenser på bästa sätt.
Förskolan har ett temainriktat arbetssätt med utgångspunkt i barnens intressen. I samspel med pedagogerna utvecklas sedan undervisningen under läsåret. Vi lägger stor vikt vid ett relationistiskt förhållningsätt där allas röst är lika viktig. Vi arbetar aktivt på ett normkreativt sätt och skapar tillsammans med barnen en öppen lärandemiljö där de känner att det finns många olika sätt att leva och vara på.
Digitala hjälpmedel som dator och lärplattor ingår som en naturlig del i vår utbildning och används som dokumentationsverktyg samt informations- och kunskapskälla för barn och pedagoger. Vi använder oss av det digitala verktyget Tyra som plattform för information, kommunikation och dokumentation till våra vårdnadshavare.
På förskolan arbetar vi aktivt med hållbar utveckling inom de tre dimensionerna social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet tillsammans med barnen.
Du är en glad person med ett stort engagemang och positiv inställning till ditt arbete. Vidare är du väl förankrad i våra styrdokument och har vana av att leda arbetslag och det systematiska kvalitetsarbetet. Du visar stort ansvar inför ditt uppdrag, är flexibel i samspel med barn och kollegor samt har lätt att skapa tillitsfulla relationer med vårdnadshavare. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med två barnskötare.
Läsargränd har tillagningskök med egen kock.
Tjänsten är på 30tim/v.
Tillträde 9 januari 2022 eller enligt överenskommelse
Vi ser att du som söker har:
• Förskollärarexamen med förskollärarlegitimation (förskollärarlegitimation är ett krav)
• Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande, tydligt barnfokus
• Goda kunskaper om Läroplanen, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
• Kunskap att använda dig av datorer och lärplatta i det dagliga arbetet
• God samarbetsförmåga
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi söker dig som:
• är positiv, flexibel och ansvarsfull
• kan leda ditt arbetslag mot uppsatta mål
• är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
• kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
TP erbjuder bl.a.
• kollektivavtal
• reflektionstid i arbetslaget varje vecka
• pedagogiska nätverk
• internutbildning
• friskvårdsbidrag
• handledning/tillgång till specialpedagog
• arbetskläder
• fria pedagogiska måltider
• tydlig roll och ansvarsfördelning
• möjlighet till avancemang inom företaget
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Bara ansökningar med behörig utbildning (förskollärarlegitimation för förskola) beaktas. All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Förskollärare med driv och engagemang till vår nya förskola i Täby Park!!

Vi söker Förskollärare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus . Vill du vara med i början på vår resa? VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus! Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindre... Visa mer
Vi söker Förskollärare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus .
Vill du vara med i början på vår resa? VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus!
Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen.
Känner du att du vill vara med att skapa en trygg och lärorik vistelse för våra barn? Är ni ett arbetslag som vill arbeta tillsammans? Kanske är detta något för er?
Vi söker ett antal medarbetare som vill driva utbildningen tillsammans på förskolan. Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Erfaren Förskollärare med driv och engagemang till vår förskola i Ullna.

Vi söker Förskollärare/Barnskötare med stort engagemang, driv och uppdragsfokus till vår fina förskola i Ullna. Vi har som profilering Rörelse och Hälsa. Vi har också ett gemensamt tema -Hållbar Utveckling tillsammans med våra syskonförskolor inom Täby Förskola. Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen. Vi söke... Visa mer
Vi söker Förskollärare/Barnskötare med stort engagemang, driv och uppdragsfokus till vår fina förskola i Ullna.
Vi har som profilering Rörelse och Hälsa. Vi har också ett gemensamt tema -Hållbar Utveckling tillsammans med våra syskonförskolor inom Täby Förskola.
Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen.
Vi söker dig som vill vara med att driva utbildningen tillsammans med vårt arbetslag. Känner du att du är just den vi söker? Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Vikarie till våra förskolor på AR Förskolor i Täby

Vi söker personer som kan arbeta vid behov på våra förskolor. Som vikarie är det viktigt att vara flexibel eftersom du ska kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du kan arbeta på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Dina arbetsuppgifter Som vikarie på förskola är arbetsuppgifterna bland annat att hjälpa barn vid måltider, av- och påklädning och lek både inne och ute. Du arbetar tillsammans med annan perso... Visa mer
Vi söker personer som kan arbeta vid behov på våra förskolor. Som vikarie är det viktigt att vara flexibel eftersom du ska kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du kan arbeta på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov.
Dina arbetsuppgifter
Som vikarie på förskola är arbetsuppgifterna bland annat att hjälpa barn vid måltider, av- och påklädning och lek både inne och ute. Du arbetar tillsammans med annan personal på avdelningen och ni ansvarar för att den dagliga verksamheten fortgår. Visa mindre

Förskollärare - Hägernäs förskola

TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildade förskollärare med erfarenhet till Hägernäs förskola. Förskolan består av två avdelningar och ca 37 barn (en yngrebarnsavd 1-3 år och en äldre 3-5 år) och ligger i Hägernäs, nära till tåg... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildade förskollärare med erfarenhet till Hägernäs förskola. Förskolan består av två avdelningar och ca 37 barn (en yngrebarnsavd 1-3 år och en äldre 3-5 år) och ligger i Hägernäs, nära till tåg- och bussförbindelser. Det är även nära till parker, grönområden o Rönninge by.
Vi söker dig med goda kunskaper om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt, engagerat och återspeglas i ditt förhållningssätt. Du har kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av de pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att leda och motivera andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
Läs mer om Hägernäs förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Tjänsten är på 30 tim/v med tillträde januari 2023
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarexamen med förskollärarlegitimation
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande, tydligt barnfokus
Goda kunskaper om Läroplanen, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
Förmåga att omsätta teori till praktik
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av datorer och lärplatta i det dagliga arbetet
God samarbetsförmåga

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag

Vi söker dig som:
är positiv, flexibel och ansvarsfull
kan leda ditt arbetslag mot uppsatta mål
är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
pedagogiska nätverk
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företaget

Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Märk ansökan med: Förskollärare Hägernäs
Bara ansökningar med behörig utbildning (förskollärarlegitimation för förskola) beaktas. All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Waldorfförskollärare

Stiftelsen Täby Waldorfförskolor bedriver sedan 30 år waldorfpedagogisk förskoleverksamhet i en av Stockholmsområdets tillväxtkommuner, Täby. Waldorfförskolan Lilla Freja ligger nära vackra Hägernäs Strand i Täby med närhet till buss och lokaltåg. Huvudmannen är en icke vinstdrivande stiftelse. Lilla Freja är en stabil förskola och har en god tillströmning av barn. Lilla Freja arbetar för att vara en givande och utvecklande arbetsplats med plats för medarb... Visa mer
Stiftelsen Täby Waldorfförskolor bedriver sedan 30 år waldorfpedagogisk förskoleverksamhet i en av Stockholmsområdets tillväxtkommuner, Täby. Waldorfförskolan Lilla Freja ligger nära vackra Hägernäs Strand i Täby med närhet till buss och lokaltåg. Huvudmannen är en icke vinstdrivande stiftelse.
Lilla Freja är en stabil förskola och har en god tillströmning av barn. Lilla Freja arbetar för att vara en givande och utvecklande arbetsplats med plats för medarbetare som aktivt söker och vill bidra till en harmonisk arbetsgrupp i en förskola som värnar trygghet och att vara en glädjefylld växtplats för barnen.
Vi söker dig som är utbildad Waldorfförskollärare eller Förskollärare med efterenhet av att arbeta på Waldorfförskola.
Du är trygg i din roll och har tydliga vårdande egenskaper, du har tidigare erfarenhet av livet på en waldorfförskola och/eller god kännedom kring waldorfpedagogiken. Du samarbetar väl med andra och bidrar till en positiv arbetsgemenskap. Det är även meriterande om du har tidigare kunskaper i sådana hantverk som hör waldorfpedagogiken till.
Vi söker en person som är villig att engagera sig och med en förmåga att samarbeta och ta egna initiativ. Dina arbetsuppgifter blir huvudsakligen arbete i en fast barngrupp, men vi arbetar även flexibelt över avdelningarna, arbetstiderna är förlagda inom verksamhetens öppettider (där ramtiden är 6.30-18.30).
Vi ser gärna att du är förskollärare i botten och ser möjligheten i att utvecklas på en arbetsplats som värnar det småskaliga, det varma barnperspektivet och vill bidra till en fortsatt utvecklande och trygg miljö baserad på waldorfpedagogik.
Se: www.lillafreja.se


Varaktighet/arbetstid:
Tillsvidare. Heltid/Deltid.


Lön:
Fast lön. Individuell lönesättning.


Tillträde:
Efter överenskommelse, senast VT23


Välkommen med din skriftliga ansökan.
Ansökan och CV med foto skickas till:
Rektor Maria Rosén
Waldorfförskolan Lilla Freja
Hägernäsvägen 2-4,
183 66 Täby
eller via e-post: [email protected]
Skriv Waldorfförskollärare i ämnesraden.


Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
[email protected], 073-702 90 98 Visa mindre

Förskollärare

Vi söker nu en förskollärare till Lansens förskola. Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att dokument... Visa mer
Vi söker nu en förskollärare till Lansens förskola.
Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att dokumentera med digitala hjälpmedel och att du ser barnens lärprocesser.
Som förskollärare i förskolan har du unika möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling och lärande under deras tidiga år. Du medverkar till att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen, samt har ansvar för att undervisningen bedrivs mot intentionerna i läroplanen och att varje barns utveckling och lärande dokumenteras och följs upp.
Du tar ansvar och deltar aktivt i det systematiska utvecklingsarbetet i syfte att utveckla förskolans kvalitet på ett sätt som gör skillnad för barnen och där barnen själva och deras vårdnadshavare har möjlighet att delta och göra sin röst hörd. Det innebär att du ansvara för att kontinuerligt och systematiskt planera, följa upp och analysera arbetet som pågår i förskolans verksamhet.
Att du inte har några svårigheter att samverka med vårdnadshavare och kollegor är självklart. Då du kommer att ha utvecklingssamtal, dokumentera osv är det viktigt att du har förmågan att uttrycka dig i tal och skrift.
Företaget arbetar bland annat med Friluftsfrämjandets Mulle-koncept och utbildning i detta kan fås om du inte redan har det. Företaget erbjuder också friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.
Sökande utan adekvat utbildning kommer inte att beaktas. Visa mindre

Förskollärare med driv och engagemang till vår nya förskola i Täby Park!!

Vi söker Förskollärare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus . Vill du vara med i början på vår resa? VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus! Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindre... Visa mer
Vi söker Förskollärare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus .
Vill du vara med i början på vår resa? VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus!
Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen.
Känner du att du vill vara med att skapa en trygg och lärorik vistelse för våra barn? Är ni ett arbetslag som vill arbeta tillsammans? Kanske är detta något för er?
Vi söker ett antal medarbetare som vill driva utbildningen tillsammans på förskolan. Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Engagerad barnskötare med uppdragsfokus.

Vi söker en barnskötare med stort engagemang, driv och uppdragsfokus till vår fina förskola i Ullna. Vi har som profilering Rörelse och Hälsa. Vi har också ett gemensamt tema -Hållbar Utveckling tillsammans med våra syskonförskolor inom Täby Förskola. Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen. Vi söker dig som v... Visa mer
Vi söker en barnskötare med stort engagemang, driv och uppdragsfokus till vår fina förskola i Ullna.
Vi har som profilering Rörelse och Hälsa. Vi har också ett gemensamt tema -Hållbar Utveckling tillsammans med våra syskonförskolor inom Täby Förskola.
Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen.
Vi söker dig som vill vara med att driva utbildningen tillsammans med vårt arbetslag. Känner du att du är just den vi söker? Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Vikarie till våra förskolor på AR Förskolor i Täby

Vi söker personer som kan arbeta vid behov på våra förskolor. Som vikarie är det viktigt att vara flexibel eftersom du ska kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du kan arbeta på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Dina arbetsuppgifter Som vikarie på förskola är arbetsuppgifterna bland annat att hjälpa barn vid måltider, av- och påklädning och lek både inne och ute. Du arbetar tillsammans med annan perso... Visa mer
Vi söker personer som kan arbeta vid behov på våra förskolor. Som vikarie är det viktigt att vara flexibel eftersom du ska kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du kan arbeta på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov.
Dina arbetsuppgifter
Som vikarie på förskola är arbetsuppgifterna bland annat att hjälpa barn vid måltider, av- och påklädning och lek både inne och ute. Du arbetar tillsammans med annan personal på avdelningen och ni ansvarar för att den dagliga verksamheten fortgår. Visa mindre

Förskollärare

Vi söker nu en förskollärare till Visingelunds förskola. Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att dok... Visa mer
Vi söker nu en förskollärare till Visingelunds förskola.
Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att dokumentera med digitala hjälpmedel och att du ser barnens lärprocesser.
Som förskollärare i förskolan har du unika möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling och lärande under deras tidiga år. Du medverkar till att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen, samt har ansvar för att undervisningen bedrivs mot intentionerna i läroplanen och att varje barns utveckling och lärande dokumenteras och följs upp.
Du tar ansvar och deltar aktivt i det systematiska utvecklingsarbetet i syfte att utveckla förskolans kvalitet på ett sätt som gör skillnad för barnen och där barnen själva och deras vårdnadshavare har möjlighet att delta och göra sin röst hörd. Det innebär att du ansvara för att kontinuerligt och systematiskt planera, följa upp och analysera arbetet som pågår i förskolans verksamhet.
Att du inte har några svårigheter att samverka med vårdnadshavare och kollegor är självklart. Då du kommer att ha utvecklingssamtal, dokumentera osv är det viktigt att du har förmågan att uttrycka dig i tal och skrift.
Företaget arbetar bland annat med Friluftsfrämjandets Mulle-koncept och utbildning i detta kan fås om du inte redan har det. Företaget erbjuder också friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.
Sökande utan adekvat utbildning kommer inte att beaktas. Visa mindre

Vikarierande förskollärare med uppdragsfokus och driv.

Vi söker en förskollärare till vår fina förskola, Murgrönan i Gribbylund. En av våra fantastiska förskolärare har precis gått på föräldraledighet. Därav söker vi en engagerad förskollärare som vill vikariera ett år och lite till. Vi behöver dig omgående! Vi är ett glatt gäng som söker en ny kollega till hösten. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor leder barnen utifrån förskolans uppdrag. Vi arbetar projektinriktat i mind... Visa mer
Vi söker en förskollärare till vår fina förskola, Murgrönan i Gribbylund. En av våra fantastiska förskolärare har precis gått på föräldraledighet. Därav söker vi en engagerad förskollärare som vill vikariera ett år och lite till.
Vi behöver dig omgående!
Vi är ett glatt gäng som söker en ny kollega till hösten. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor leder barnen utifrån förskolans uppdrag.
Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar med ett gemensamt tema på alla våra förskolor, Hållbar utveckling. Vi har ett starkt uppdragsfokus på förskolan där barnens intresse ligger till grund i undervisningen.
Känner du att detta är något för dig är du välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driven förskollärare sökes till Brinkens förskola

Brinkens förskola öppnade i sina nya lokaler 2015 och rymmer runt 100 barn fördelat i sju barngrupper. Våra pedagoger är både erfarna och professionella, de driver och utvecklar verksamheten tillsammans med skolledningen utifrån förskolans prioriterade mål. Förskolan delar byggnad med Brinkskolan som ingår i samma rektorsområde och hyser årskurserna F-6 med drygt 400 elever. Verksamheten håller mycket hög kvalitet med stor trygghet och nöjdhet i undersökni... Visa mer
Brinkens förskola öppnade i sina nya lokaler 2015 och rymmer runt 100 barn fördelat i sju barngrupper. Våra pedagoger är både erfarna och professionella, de driver och utvecklar verksamheten tillsammans med skolledningen utifrån förskolans prioriterade mål. Förskolan delar byggnad med Brinkskolan som ingår i samma rektorsområde och hyser årskurserna F-6 med drygt 400 elever. Verksamheten håller mycket hög kvalitet med stor trygghet och nöjdhet i undersökningar gjorda av vårdnadshavare. Vi har nära till skog och natur och ser utevistelsen som en självklar del av det pedagogiska uppdraget

Då en av våra medarbetare kommer att gå vidare i andra arbetsuppgifter inom rektorsområdet söker vi nu en driven förskollärare för denna heltidstjänst. Arbetet på Brinkens förskola präglas av framåtanda och utveckling, för att trivas hos oss behöver du vara trygg i din förskollärarroll samtidigt som du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Att delta i det kollegiala lärandet och bidra till hela verksamhetens utveckling är något som engagerar dig. Digitalisering och pedagogisk dokumentation kommer att vara våra huvudsakliga utvecklingsområden under kommande arbetsår. 

Du som söker denna tjänst är glad, nyfiken och ambitiös. Du har höga förväntningar och ett förhållningssätt som inspirerar och motiverar. Du bär på en vilja att utveckla och utvecklas och är nyfiken på att utmana dig själv. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har god kunskap om förskolans läroplan. Kanske har du arbetat med digitalisering på din nuvarande arbetsplats.

Du som söker denna tjänst är med fördel erfaren, dock kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet där social kompetens i samverkan med barn såväl som kollegor och vårdnadshavare är centralt. Du förstår att barnens behov är verksamhetens behov och att de alltid kommer i första rummet. Om du vill vara med och göra skillnad är detta jobbet för dig!

Rekryteringsprocessen kommer att ske i början av augusti. Startdatum efter överenskommelse.


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Förskollärare

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Kvalifikationer (rubrik)
Legitimerad förskollärare

Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. Du ska även vara beredd att kunna arbeta på annan avdelning på förskolan vid ordinarie personals frånvaro. 

Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har kollektivavtal genom Almega(Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: "Hos osshar du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individsamtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt."

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter

*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Anna Almblad

Arbetsplats Visa mindre

Förskollärare och Barnskötare med driv till vår nya förskola i Täby Park!!

Vi söker Förskollärare och Barnskötare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus . Vill du vara med i början på vår resa? VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus! Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse oc... Visa mer
Vi söker Förskollärare och Barnskötare till vår fantastiska nyöppnade förskola i Täby Park!! Vi söker just dig med stort engagemang, driv och uppdragsfokus .
Vill du vara med i början på vår resa? VI arbetar Reggio Emilia inspirerat med ett gemensamt tema på alla våra förskolor inom Täby Förskola, Hållbar Utveckling. Vi arbetar med läroplanen i fokus!
Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen.
Känner du att du vill vara med att skapa en trygg och lärorik vistelse för våra barn? Är ni ett arbetslag som vill arbeta tillsammans? Kanske är detta något för er?
Vi söker ett antal medarbetare som vill driva utbildningen tillsammans på förskolan. Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Platschef/Förskollärare med uppdragsfokus och driv!

Vi söker en förskollärare med en Platschefsroll till Fredsborgs Förskola i Åkersberga. Vi söker en förskollärare som vill driva det pedagogiska arbetet med sina kollegor på förskolan och samtidigt vara platschef. Vad innebär det? Du kommer att arbeta som förskollärare i barngrupp men också arbeta som platschef där du är den som är chef på plats och länken mellan förskolan och ledningen (Rektor och biträdande rektor). I rollen som platschef ska du vara en p... Visa mer
Vi söker en förskollärare med en Platschefsroll till Fredsborgs Förskola i Åkersberga.
Vi söker en förskollärare som vill driva det pedagogiska arbetet med sina kollegor på förskolan och samtidigt vara platschef.
Vad innebär det? Du kommer att arbeta som förskollärare i barngrupp men också arbeta som platschef där du är den som är chef på plats och länken mellan förskolan och ledningen (Rektor och biträdande rektor). I rollen som platschef ska du vara en pedagogisk förebild och leda den gemensamma organisationen som finns centralt inom koncernen. Planera och hålla i personalmöten, placera barn, vara delaktig i rekryteringsprocesser schemaläggning, inköp och vikarie anskaffning.
Du kommer att vara spindeln i nätet som håller i den röda tråden, 20% av din tjänst är öronmärkt för detta. Fredagar är den dag som du kommer att jobba administrativt.
Vi vill gärna att du har några års erfarenhet som både förskollärare och samordnare på en förskola.
Vi på Cedergrenska Förskolor har platschefsmöten tillsammans med rektor och biträdande rektor 1 gång per månad. Vi är ett glatt gäng på 9 platschefer som har ett uppdragsfokus och arbetar för att alla barnen ska få den kvalitet de har rätt till utifrån vår Läroplan.
Låter detta som något för just dig? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare

Vi söker nu en förskollärare till Visingelunds förskola. Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att dok... Visa mer
Vi söker nu en förskollärare till Visingelunds förskola.
Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll då du är den som har det övergripande ansvaret för utbildningen. Du ska kunna omvandla teori till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Utmaningar för dig är lika med en utveckling i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att dokumentera med digitala hjälpmedel och att du ser barnens lärprocesser.
Som förskollärare i förskolan har du unika möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling och lärande under deras tidiga år. Du medverkar till att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen, samt har ansvar för att undervisningen bedrivs mot intentionerna i läroplanen och att varje barns utveckling och lärande dokumenteras och följs upp.
Du tar ansvar och deltar aktivt i det systematiska utvecklingsarbetet i syfte att utveckla förskolans kvalitet på ett sätt som gör skillnad för barnen och där barnen själva och deras vårdnadshavare har möjlighet att delta och göra sin röst hörd. Det innebär att du ansvara för att kontinuerligt och systematiskt planera, följa upp och analysera arbetet som pågår i förskolans verksamhet.
Att du inte har några svårigheter att samverka med vårdnadshavare och kollegor är självklart. Då du kommer att ha utvecklingssamtal, dokumentera osv är det viktigt att du har förmågan att uttrycka dig i tal och skrift.
Företaget arbetar bland annat med Friluftsfrämjandets Mulle-koncept och utbildning i detta kan fås om du inte redan har det. Företaget erbjuder också friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.
Sökande utan adekvat utbildning kommer inte att beaktas. Visa mindre

Förskollärare med uppdragsfokus och driv. Avdelningsansvarig.

Vi söker en förskollärare till vår fina förskola, Murgrönan i Gribbylund. Vi är ett glatt gäng som söker en ny kollega till hösten. Du kommer att ingå i ett arbetslag och kommer att vara avdelningsansvarig där du leder dina kollegor och barn utifrån förskolans uppdrag. Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar med ett gemensamt tema på alla våra förskolor, Hållbar Utveckling. Vi har ett starkt uppdragsfokus på förskolan där barnens intresse ligger t... Visa mer
Vi söker en förskollärare till vår fina förskola, Murgrönan i Gribbylund.
Vi är ett glatt gäng som söker en ny kollega till hösten. Du kommer att ingå i ett arbetslag och kommer att vara avdelningsansvarig där du leder dina kollegor och barn utifrån förskolans uppdrag.
Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar med ett gemensamt tema på alla våra förskolor, Hållbar Utveckling. Vi har ett starkt uppdragsfokus på förskolan där barnens intresse ligger till grund i undervisningen.
Känner du att detta är något för dig är du välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 0-4 år HT22 - Täby

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Täby. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på vardagskvällar mellan 17-19 eller dagtid på helger.

Arbetet löper under totalt 14 veckor, start vecka 35

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Grupper delas upp efter åldrar:

- 3 månader-1 år
- 1-2 år
- 3-4 år


Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Förskollärare till ny förskola i Täby

Förskolan Lusen öppnade i januari 2022 en helt ny förskola i Täby Park. Är du utbildad förskollärare och har erfarenhet från att arbeta inom förskolan så läs vidare. Meriterande är även om du har varit med att öppna en ny förskola tidigare. Om förskolan Förskolan Lusen Täby är en modern förskola där vi vågar gå utanför boxen och utmana det traditionella utan att ge avkall på den pedagogiska kvalitén. Förskolan har plats för 70 barn fördelade på fyra avdeln... Visa mer
Förskolan Lusen öppnade i januari 2022 en helt ny förskola i Täby Park. Är du utbildad förskollärare och har erfarenhet från att arbeta inom förskolan så läs vidare. Meriterande är även om du har varit med att öppna en ny förskola tidigare.
Om förskolan
Förskolan Lusen Täby är en modern förskola där vi vågar gå utanför boxen och utmana det traditionella utan att ge avkall på den pedagogiska kvalitén.
Förskolan har plats för 70 barn fördelade på fyra avdelningar. Vi arbetar i mindre barngrupper med 2-3 pedagoger på varje avdelning. Lokalerna är väl anpassade för förskoleverksamhet. Helt nya, stora och ljusa lokaler samt en bullerfri innegård på över 800 kvm. Förskolan ligger i direkt anslutning till skog och grönområden.
Vi söker dig som är:


Utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation.
Du är en trygg och ansvarstagande pedagog som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund.
Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.
Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.
Du tycker om att leda, ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Du har också god förmåga att skapa trygga föräldrar och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.
Du har god digital kompetens.Varmt välkommen att maila dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev till [email protected]. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Förskollärare - Näsbygårds förskola

TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en förskollärare till Näsbygårds förskola som värnar arbetsglädje och har ett tydligt barnfokus. Vi erbjuder en fantastisk utemiljö och arbetar ständigt för att utveckla våra lärmiljöer inomhus. Vi s... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en förskollärare till Näsbygårds förskola som värnar arbetsglädje och har ett tydligt barnfokus. Vi erbjuder en fantastisk utemiljö och arbetar ständigt för att utveckla våra lärmiljöer inomhus. Vi strävar efter samsyn och arbetar gemensamt med att utveckla vårt ledarskap utifrån ett relationistiskt förhållningssätt. Vi har ett medvetet interkulturellt perspektiv som genomsyrar utbildningen och välkomnar dig som antingen är nyfiken på eller redan har kompetens på det området. Vidare kommer vi att fördjupa oss i hållbar utveckling och det vore roligt att ha med dig som brinner för detta i hela förskolans arbete framåt!
Du kommer att ingå i ett arbetslag med ytterligare en förskollärare och en barnskötare på en avdelning med barn 3-5 år. Vi ser gärna att du har hög digital kompetens samt bred dokumentationsvana.
Tjänsten är på 40tim/v.
Tillträde augusti 2022
Vi ser att du som söker har:
• Förskollärarexamen med förskollärarlegitimation (förskollärarlegitimation är ett krav)
• Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande, tydligt barnfokus
• Goda kunskaper om Läroplanen, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
• Förmåga att omsätta teori till praktik
• God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
• Kunskap att använda dig av datorer och lärplatta i det dagliga arbetet
• God samarbetsförmåga
För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
• är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
• är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi söker dig som:
• är positiv, flexibel och ansvarsfull
• kan leda ditt arbetslag mot uppsatta mål
• är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
• kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation
Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
• kollektivavtal
• reflektionstid i arbetslaget varje vecka
• pedagogiska nätverk
• internutbildning
• friskvårdsbidrag
• handledning/tillgång till specialpedagog
• arbetskläder
• fria pedagogiska måltider
• tydlig roll och ansvarsfördelning
• möjlighet till avancemang inom företaget
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Bara ansökningar med behörig utbildning (förskollärarlegitimation för förskola) beaktas. All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Erfaren Förskollärare/Barnskötare med driv till vår förskola i Ullna.

Vi söker Förskollärare/Barnskötare med stort engagemang, driv och uppdragsfokus till vår fina förskola i Ullna. Vi har som profilering Rörelse och Hälsa. Vi har också ett gemensamt tema -Hållbar Utveckling tillsammans med våra syskonförskolor inom Täby Förskola. Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen. Vi söke... Visa mer
Vi söker Förskollärare/Barnskötare med stort engagemang, driv och uppdragsfokus till vår fina förskola i Ullna.
Vi har som profilering Rörelse och Hälsa. Vi har också ett gemensamt tema -Hållbar Utveckling tillsammans med våra syskonförskolor inom Täby Förskola.
Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen.
Vi söker dig som vill vara med att driva utbildningen tillsammans med vårt arbetslag. Känner du att du är just den vi söker? Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Förskollärare

Det som utmärker Frilufts Förskolors verksamhet är att den bedrivs av en utomhuspedagogik, som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet fördelade i åldersgrupper Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Alla barn på Frilufts Förskolor får mycket tid för lek såväl organiserad som fri dä... Visa mer
Det som utmärker Frilufts Förskolors verksamhet är att den bedrivs av en utomhuspedagogik, som metod i allt lärande. Detta innebär att vi har vår samling, lek, kreativt skapande m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt eget koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet fördelade i åldersgrupper Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Alla barn på Frilufts Förskolor får mycket tid för lek såväl organiserad som fri där pedagogerna deltar, inspirerar, vägleder och observerar, och sist men inte minst – har roligt tillsammans med barnen! Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt.
Du kommer att få jobba tillsammans med engagerade och professionella pedagoger. Vi ger goda förutsättningar att skapa innehållsrika dagar för barnen där det får uppleva och utmanas med alla sinnen. Naturen ger oss utrymme och möjligheter till nya äventyr varje dag. Du kommer tillsammans med oss vara delaktig i den pedagogiska verksamheten utifrån våra egna styrdokument samt Lpfö 18. Dokumentations- och planeringstid ingår även i tjänsten som förskollärare.
Kvalifikationer:
Du ska vara legitimerad förskollärare och vilja arbeta på en förskola där du motiveras och drivs av utomhuspedagogik.
Vi sätter stor vikt på att du har lätt att samarbeta och kommunicera med kollegor samt till barn och vårdnadshavare. Även att du besitter en förmåga att skapa tillit och trygghet i barngruppen.
Vi ser gärna att du är en person som är kreativ, ansvarstagande och kan ta egna initiativ.
Det är viktigt att du vill vara med och utveckla verksamheten och barngruppen framåt tillsammans med dina kollegor. På sätt som leder till att barnens skapande, kreativitet och lärande utvecklas.Övrigt:
Som nyexaminerad förskollärare blir du med i vårt Mentorskapsprogram som innebär regelbunden och strukturerad återkoppling på din utveckling. Våra rektorer är lika goda pedagoger med huvuddelen av sin tid i barngruppen samt har det yttersta ansvaret på förskolan.
Frilufts Förskolor är ett väletablerat företag som varit verksamma sedan 1993. Vi driver 11 förskolor i fem Stockholmskommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje samt nära till ledning. Nedan finner du en länk till vår hemsida där du kan läsa mer om Frilufts Förskolor.
www.friluftsforskolor.se
Då vi har verksamheter i flera kommuner tar vi emot ansökningar från närliggande kommuner t ex Österåker, Upplands Väsby
Tillträde: Enligt överenskommelse
Förmåner när du arbetar på Frilufts Förskolor:
30 dagar semester för dig som fyllt 40 år
1 extra semesterdag när du arbetat 5 år hos oss
2 extra semesterdagar när du arbetat 10 år hos oss
Vi uppmuntrar friskvård genom aktiviteter och friskvårdsbidrag
Arbetsklädsel för vår/höst och vinter tillhandahålles
Alla pedagoger har fria pedagogiska måltider
Utöver detta får du även:
??Kontinuerlig utbildning i HLR för barn och olycksfall
Pedagogiska utvecklings- och planeringsdagar
Tillgång till egen specialpedagog
Närhet till beslut och påverkan
En härlig gemenskap på arbetsplatsen
Gemensamma teambuilding resor och planeringsdagar
Kontinuerlig fortbildning i form av förskollärar-träffar och pedagogiskt forum
Schemalagd tid för reflektion, utvärdering och planering
Lärande som sker utomhus med naturen som redskap

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Dibber söker Förskollärare till Pilgårdens förskola!

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.  

Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb. 

Pilgårdens förskola är en mångkulturell förskola som ligger belägen på en lugn återvändsgata, centralt i Täby, med skogar och ängar runt knuten.

Vi har en helhetssyn på barnet där vår kompetenta och engagerade personal arbetar tätt tillsammans för att skapa trygghet och lärandet utifrån varje barns och gruppens förutsättningar.

Byggnaden rymmer fyra avdelningar i ett plan, omgiven av fina pilträd som skuggar våra tre gårdar under vår och sommarmånaderna och som skapar en mysig miljö.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 

Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp? 

Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter 

Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek 

Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan  

Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete 

Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning 

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare 

Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  

Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 

Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 

Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 

Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som chef är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.  

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter: 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 

*Fri parkering

*Arbetskläder

Kontaktinformation
Jaana Kaukonen, Rektor, [email protected]

Arbetsplats
Marknadsvägen 301

183 79 Täby Visa mindre

Förskollärare med pedagogiskt driv sökes till Brinkens förskola

Brinkens förskola öppnade i sina nya lokaler 2015 och rymmer runt 100 barn fördelat i sju barngrupper. Våra pedagoger är både erfarna och professionella, de driver och utvecklar verksamheten tillsammans med skolledningen utifrån förskolans prioriterade mål. Förskolan delar byggnad med Brinkskolan som ingår i samma rektorsområde och hyser årskurserna F-6 med drygt 400 elever. Verksamheten håller mycket hög kvalitet med stor trygghet och nöjdhet i undersökni... Visa mer
Brinkens förskola öppnade i sina nya lokaler 2015 och rymmer runt 100 barn fördelat i sju barngrupper. Våra pedagoger är både erfarna och professionella, de driver och utvecklar verksamheten tillsammans med skolledningen utifrån förskolans prioriterade mål. Förskolan delar byggnad med Brinkskolan som ingår i samma rektorsområde och hyser årskurserna F-6 med drygt 400 elever. Verksamheten håller mycket hög kvalitet med stor trygghet och nöjdhet i undersökningar gjorda av vårdnadshavare. Vi har nära till skog och natur och ser utevistelsen som en självklar del av det pedagogiska uppdraget

Då en av våra medarbetare kommer att gå vidare i andra arbetsuppgifter inom rektorsområdet söker vi nu en driven förskollärare för denna heltidstjänst. Arbetet på Brinkens förskola präglas av framåtanda och utveckling, för att trivas hos oss behöver du vara trygg i din förskollärarroll samtidigt som du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Att delta i det kollegiala lärandet och bidra till hela verksamhetens utveckling är något som engagerar dig. Digitalisering och pedagogisk dokumentation kommer att vara våra huvudsakliga utvecklingsområden under kommande arbetsår. 

Du som söker denna tjänst är glad, nyfiken och ambitiös. Du har höga förväntningar och ett förhållningssätt som inspirerar och motiverar. Du bär på en vilja att utveckla och utvecklas och är nyfiken på att utmana dig själv. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har god kunskap om förskolans läroplan. Kanske har du arbetat med digitalisering på din nuvarande arbetsplats.

Du som söker denna tjänst är med fördel erfaren, dock kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet där social kompetens i samverkan med barn såväl som kollegor och vårdnadshavare är centralt. Du förstår att barnens behov är verksamhetens behov och att de alltid kommer i första rummet. Om du vill vara med och göra skillnad är detta jobbet för dig!

Rekrytering kan komma att ske löpande. Startdatum efter överenskommelse.


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Platschef/Förskollärare med uppdragsfokus och driv!

Vi söker en förskollärare med en Platschefsroll till Giggens förskola i Täby. Vi söker en förskollärare som vill driva det pedagogiska arbetet med sina kollegor och samtidigt vara platschef. Vad innebär det? Du kommer att arbeta som förskollärare men också arbeta som platschef där du är den som är chef på plats och länken mellan förskolan och ledningen (Rektor och Biträdande rektor). I rollen som platschef ska du vara en pedagogisk förebild och leda den ge... Visa mer
Vi söker en förskollärare med en Platschefsroll till Giggens förskola i Täby.
Vi söker en förskollärare som vill driva det pedagogiska arbetet med sina kollegor och samtidigt vara platschef.
Vad innebär det? Du kommer att arbeta som förskollärare men också arbeta som platschef där du är den som är chef på plats och länken mellan förskolan och ledningen (Rektor och Biträdande rektor). I rollen som platschef ska du vara en pedagogisk förebild och leda den gemensamma organisationen som finns centralt inom koncernen. Planera och hålla i personalmöten, placera barn, vara delaktig i rekryteringsprocesser schemaläggning, inköp och vikarie anskaffning.
Du kommer att vara spindeln i nätet som håller i den röda tråden, 20% av din tjänst är öronmärkt för detta. Fredagar är den dag som du kommer att jobba administrativt.
Vi på Cedergrenska har Platschefsmöten tillsammans med Rektor och Biträdande rektor 1 gång per månad. Vi är ett glatt gäng på 9 platschefer som har ett uppdragsfokus och arbetar för att alla barnen ska få den kvalitet de har rätt till utifrån vår Läroplan.
Låter detta som något för just dig. Så hör av dig!
Tillträde snarast! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 0-4 år HT22 - Täby

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Täby. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på vardagskvällar mellan 17-19 eller dagtid på helger.

Arbetet löper under totalt 14 veckor, start vecka 35

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Grupper delas upp efter åldrar:

- 3 månader-1 år
- 1-2 år
- 3-4 år


Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Förskollärare - Hägernäs förskola

TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu en utbildade förskollärare med erfarenhet till Hägernäs förskola. Förskolan består av två avdelningar och ca 37 barn och ligger i Hägernäs, nära till tåg- och bussförbindelser. Det är även nära till ... Visa mer
TP Förskolor AB driver idag 36 förskolor i nio kommuner.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu en utbildade förskollärare med erfarenhet till Hägernäs förskola. Förskolan består av två avdelningar och ca 37 barn och ligger i Hägernäs, nära till tåg- och bussförbindelser. Det är även nära till parker, grönområden o Rönninge by.
Vi söker dig med goda kunskaper om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt, engagerat och återspeglas i ditt förhållningssätt. Du har kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av de pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att leda och motivera andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
Läs mer om Hägernäs förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Tjänsten är på 35-40 tim/v med tillträde augusti 2022
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarexamen med förskollärarlegitimation
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande, tydligt barnfokus
Goda kunskaper om Läroplanen, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
Förmåga att omsätta teori till praktik
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av datorer och lärplatta i det dagliga arbetet
God samarbetsförmåga

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag

Vi söker dig som:
är positiv, flexibel och ansvarsfull
kan leda ditt arbetslag mot uppsatta mål
är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
pedagogiska nätverk
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företaget

Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Märk ansökan med: Förskollärare Hägernäs
Bara ansökningar med behörig utbildning (förskollärarlegitimation för förskola) beaktas. All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Förskollärare - Kyrkbackens förskola

TP Förskolor AB består av 19 förskolor i Täby, 3 förskolor i Vallentuna, 1 förskola i Sollentuna, 1 förskola i Rimbo, 2 förskolor i Österåker, 7 förskolor i Stockholms stad och 1 i Ronneby. Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år. Vi söker nu 2 utbildade förskollärare, gärna med erfarenhet, till Kyrkbackens ... Visa mer
TP Förskolor AB består av 19 förskolor i Täby, 3 förskolor i Vallentuna, 1 förskola i Sollentuna, 1 förskola i Rimbo, 2 förskolor i Österåker, 7 förskolor i Stockholms stad och 1 i Ronneby.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Vi söker nu 2 utbildade förskollärare, gärna med erfarenhet, till Kyrkbackens förskola.
Kyrkbackens förskola är inrymd i Täbys ”gamla” ålderdomshem med plats för 27 barn. Det är stora ljusa lokaler med många små rum. Dessa används till olika aktiviteter och möjliggör att barnen kan dela upp sig i mindre grupper lite ostört. De är anpassade efter de barn vi har och deras intressen. Nere i Källaren finns ett stort rum för rörelseaktiviteter.
Förskolan ligger vid Täby Kyrka. Förskolan omges av en mycket stor och funktionell gård med kastanjer och fruktträd. På tomten finns möjligheter för många olika aktiviteter året om
Vi söker nu er som är strukturerade och har ett driv av att komma framåt och utveckla förskolan och lärandet tillsammans med kollegor och barn utefter de styrdokument som finns. På förskolan är vi varandras arbetsmiljö vilket innebär att du behöver ha ett tydligt ledarskap som präglas av respekt och förmåga att se och ta tillvara på allas idéer och kompetens för att driva förskolan framåt. Du behöver vara flexibel och känna dig trygg med att ibland behöva strukturera om dagen så att den alltid är meningsfull för både barn och personal. Vi tycker att det är en styrka att vara en liten förskola då vi har nära samarbete med varandra och kortare väg till att ta beslut.
Då vi söker 2 förskollärare får ni gärna vara två kollegor som vill fortsätta arbeta tillsammans på en ny förskola. Det är dock inget krav.
Läs mer om Kyrkbackens förskola på vår hemsida www.tpforskolor.se
Tjänsterna är på 40 tim/v med tillträde 1 augusti 2022
Vi ser att du som söker har:
Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande, tydligt barnfokus
Goda kunskaper om Läroplanen, en tydlig bild av vad vårt uppdrag innebär
Förmåga att omsätta teori till praktik
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av datorer och lärplatta i det dagliga arbetet
God samarbetsförmåga

För oss inom TP Förskolor är det viktigt att du:
är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag

Vi söker dig som:
är positiv, flexibel och ansvarsfull
kan leda ditt arbetslag mot uppsatta mål
är engagerad och ser möjligheter istället för hinder
kan synliggöra barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation

Vi använder vi oss av Tyra som är en digital plattform för pedagogisk dokumentation av barnens lärande. Vårdnadshavare kan genom Tyra följa vår verksamhet och få information om sitt barns dag.
TP erbjuder bl.a.
kollektivavtal
reflektionstid i arbetslaget varje vecka
enskild planeringstid
pedagogiska nätverk
internutbildning
friskvårdsbidrag
handledning/tillgång till specialpedagog
arbetskläder
fria pedagogiska måltider ?
tydlig roll och ansvarsfördelning
möjlighet till avancemang inom företaget

Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Märk ansökan med: Förskollärare Kyrkbacken
Bara ansökningar med behörig utbildning beaktas. All kontakt med rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Legitimerad FÖRSKOLLÄRARE till Täby Kyrkby

Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. Personalen i arbetslagen har en jämn fördelning av förskollärare och barnskötare, det är 6 leg. förskollärare som arbetar totalt på hela förskolan och det är vi mycket stolta över. Vår verksamh... Visa mer
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. Personalen i arbetslagen har en jämn fördelning av förskollärare och barnskötare, det är 6 leg. förskollärare som arbetar totalt på hela förskolan och det är vi mycket stolta över.
Vår verksamhet har ett stort fokus på leken och alla dess möjligheter både inom- och utomhus. Flera förmiddagar i veckan arbetar vi med barnens val; rörelse, ateljé, bygg&konstruktion;, IKT, skog♮ och rollek för att erbjuda ett brett underlag till undervisning. Vi vistas också mycket utomhus på förskolegården alla årstider och väderlekar.
Miklagårds förskola ägs och drivs av den fast anställda personalen. Småskaligheten ger personalen stora möjligheter att påverka hela verksamheten. Vi har en varm och god gemenskap, en lättarbetad organisation och låg personalomsättning.
Du som söker tjänsten ska ha vilja och förmåga att leda barn, kollegor och föräldrar enligt styrdokumenten.
Vi som arbetar på Miklagårds förskola vill att du som söker arbetet är positiv och öppen i ditt sätt att kommunicera. Du behöver också vara flexibel, kunna organisera och ha nära till skratt och humor - för allt blir så mycket roligare då!
Tjänsten ska tillsättas augusti 2022 och på vår hemsida www.miklagardsforskola.se finns information för dig som är intresserad och vill läsa mer om verksamhet och organisation på Miklagårds förskola.
Alla våra tillsvidareanställningar börjar med 6 månaders provtjänstgöring.
Har du blivit nyfiken på oss nu? Vi vet att det personliga mötet är det bästa för alla- både personal, barn eller föräldrar. Mariann Kjellman, vd och rektor, finns alltid på plats och berättar gärna mer om du tar kontakt för frågor eller kommer på besök till Täby Kyrkby.
Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden och vi hanterar endast sökande med adekvat utbildning.
Kontaktuppgifter till Miklagårds förskola:
Rektor och Vd Mariann Kjellman 070 2480876 Visa mindre

Dibber söker vass förskollärare som vill utveckla och utvecklas

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Dibber söker Förskollärare till Pilgårdens förskola!

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.  

Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb. 

Pilgårdens förskola är en mångkulturell förskola som ligger belägen på en lugn återvändsgata, centralt i Täby, med skogar och ängar runt knuten.

Vi har en helhetssyn på barnet där vår kompetenta och engagerade personal arbetar tätt tillsammans för att skapa trygghet och lärandet utifrån varje barns och gruppens förutsättningar.

Byggnaden rymmer fyra avdelningar i ett plan, omgiven av fina pilträd som skuggar våra tre gårdar under vår och sommarmånaderna och som skapar en mysig miljö.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 

Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp? 

Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter 

Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek 

Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan  

Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete 

Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning 

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare 

Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  

Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 

Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 

Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 

Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som chef är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.  

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 

     

Kontaktinformation
Jaana Kaukonen, Förskollärare

Arbetsplats Visa mindre

Erfaren Förskollärare/Barnskötare med driv till vår förskola i Ullna.

Vi söker Förskollärare/Barnskötare med stort engagemang, driv och uppdragsfokus till vår fina förskola i Ullna. Vi har som profilering Rörelse och Hälsa. Vi har också ett gemensamt tema -Hållbar Utveckling tillsammans med våra syskonförskolor inom Täby Förskola. Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen. Vi söke... Visa mer
Vi söker Förskollärare/Barnskötare med stort engagemang, driv och uppdragsfokus till vår fina förskola i Ullna.
Vi har som profilering Rörelse och Hälsa. Vi har också ett gemensamt tema -Hållbar Utveckling tillsammans med våra syskonförskolor inom Täby Förskola.
Vi har en organisation som gör att vi nå målen i uppdraget utifrån att vi utgår från barnens intresse och arbetar i mindregrupperingar för att synliggöra det individuella lärande i gruppen.
Vi söker dig som vill vara med att driva utbildningen tillsammans med vårt arbetslag. Känner du att du är just den vi söker? Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Förskollärare och Barnskötare till AR Förskolor i Täby

AR Förskolor i Täby AB består av 3 förskolor i Täby, 1 förskola i Centrum, 1 förskola i Näsby Park och 1 förskola i Viggbyholm. AR Förskolor i Täby tillhör Rönnbergs Friskolor AB som driver fristående förskolor i Stockholmsområdet. Vi finns i Ekerö, Nacka, Nykvarn, Stockholm och Täby. Fåret är en förskola med 3 avdelningar nära Täby Centrum, Lärkan är en liten familjär förskola i Näsby Park och Viggbyholm är vår största förskola med 5 avdelningar som ligg... Visa mer
AR Förskolor i Täby AB består av 3 förskolor i Täby, 1 förskola i Centrum, 1 förskola i Näsby Park och 1 förskola i Viggbyholm. AR Förskolor i Täby tillhör Rönnbergs Friskolor AB som driver fristående förskolor i Stockholmsområdet. Vi finns i Ekerö, Nacka, Nykvarn, Stockholm och Täby.
Fåret är en förskola med 3 avdelningar nära Täby Centrum, Lärkan är en liten familjär förskola i Näsby Park och Viggbyholm är vår största förskola med 5 avdelningar som ligger nära kommunikationer i området Viggbyholm. Varje arbetslag består av 1 förskollärare och 2 barnskötare.
Verksamheten på våra förskolor ska vara trygg, rolig och lärorik för varje barn som kommer till oss. Pedagogerna uppmuntrar barn till lärande i leken utifrån läroplanens strävansmål. Barn och pedagoger utforskar tillsammans fenomen i omgivningen som intresserar barnen och skapar meningsfulla sammanhang som leder till utveckling och lärande.
Vi söker förskollärare och barnskötare med erfarenhet till förskolorna i Täby. Vi söker dig som är strukturerad och driven och vill utveckla förskolan och lärandet tillsammans med dina kollegor och barn utefter de styrdokument som finns.
Som förskollärare behöver du ha ett tydligt ledarskap med förmåga att se och ta tillvara på allas idéer och kompetens för att driva förskolan framåt. Andra egenskaper som meriteras är positiv inställning, flexibilitet, ansvarsfullhet, trygghet i yrkesrollen och god samarbetsförmåga. Som förskollärare vill vi att du kan leda ditt arbetslag mot uppsatta mål, är engagerad och lösningsinriktad och kan arbetet med pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete
Läs mer om AR Förskolor i Täby på vår hemsida www.ronnbergs.se
Tjänsterna är på heltid
Vi ser att du som söker har:
Förskollärarutbildning
Barnskötarutbildning
Har goda kunskaper om Läroplanen om uppdraget och ett tydligt barnfokus.
God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
Kunskap att använda dig av digitala vertyg i det dagliga arbetet
För oss inom AR Förskolor är det viktigt att du:
Är engagerad med ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor
Är intresserad av din kompetensutveckling
Är flexibel
Vi erbjuder er reflektionstid i arbetslaget varje vecka, lästimme på arbetstid, pedagogiska nätverk, internatutbildning, friskvårdsbidrag och fria pedagogiska måltider.
Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.
Tillträde 8 augusti
Märk ansökan med: Förskollärare alternativt Barnskötare AR Förskolor i Täby
Endast ansökningar med behörig utbildning beaktas. Visa mindre

waldorfförskollärare/förskollärare/barnskötare

Stiftelsen Täby Waldorfförskolor bedriver sedan 30 år waldorfpedagogisk förskoleverksamhet i en av Stockholmsområdets tillväxtkommuner, Täby. Waldorfförskolan Lilla Freja ligger nära vackra Hägernäs Strand i Täby med närhet till buss och lokaltåg. Huvudmannen är en icke vinstdrivande stiftelse. Lilla Freja är en stabil förskola och har en god tillströmning av barn. Lilla Freja arbetar för att vara en givande och utvecklande arbetsplats med plats för medarb... Visa mer
Stiftelsen Täby Waldorfförskolor bedriver sedan 30 år waldorfpedagogisk förskoleverksamhet i en av Stockholmsområdets tillväxtkommuner, Täby. Waldorfförskolan Lilla Freja ligger nära vackra Hägernäs Strand i Täby med närhet till buss och lokaltåg. Huvudmannen är en icke vinstdrivande stiftelse.
Lilla Freja är en stabil förskola och har en god tillströmning av barn. Lilla Freja arbetar för att vara en givande och utvecklande arbetsplats med plats för medarbetare som aktivt söker och vill bidra till en harmonisk arbetsgrupp i en förskola som värnar trygghet och att vara en glädjefylld växtplats för barnen.
Vi söker dig som är trygg i din roll och har tydliga vårdande egenskaper, gärna ser vi att du har tidigare erfarenhet av livet på en waldorfförskola eller god kännedom kring waldorfpedagogiken. Du samarbetar väl med andra och och bidrar till en positiv arbetsgemenskap. Det är även ett plus om du har tidigare kunskaper i sådana hantverk som hör waldorfpedagogiken till.
Vi söker en förskollärare med ett levande intresse för barn och erfarenhet av eller utbildning inom waldorfpedagogik. En person som är villig att engagera sig och med en förmåga att samarbeta och ta egna initiativ. Dina arbetsuppgifter blir huvudsakligen arbete i en fast barngrupp, men vi arbetar även flexibelt över avdelningarna, arbetstiderna är förlagda inom verksamhetens öppettider (där ramtiden är 6.30-18.30).
Vi ser gärna att du är förskollärare i botten och ser möjligheten i att utvecklas på en arbetsplats som värnar det småskaliga, det varma barnperspektivet och vill bidra till en fortsatt utvecklande och trygg miljö baserad på waldorfpedagogik.
Se: www.lillafreja.se


Varaktighet/arbetstid:
Tillsvidare. Heltid/Deltid.


Lön:
Fast lön. Individuell lönesättning.


Tillträde:
Augusti 2022


Välkommen med din skriftliga ansökan.
Ansökan och CV med foto skickas till:
Rektor Maria Rosén
Waldorfförskolan Lilla Freja
Hägernäsvägen 2-4,
183 66 Täby
eller via e-post: [email protected]
Skriv förskollärare i ämnesraden.


Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
[email protected], 073-702 90 98
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Dibber söker vass förskollärare som vill utveckla och utvecklas

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Dibber söker Förskollärare till Pilgårdens förskola!

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.  

Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb. 

Pilgårdens förskola är en mångkulturell förskola som ligger belägen på en lugn återvändsgata, centralt i Täby, med skogar och ängar runt knuten.

Vi har en helhetssyn på barnet där vår kompetenta och engagerade personal arbetar tätt tillsammans för att skapa trygghet och lärandet utifrån varje barns och gruppens förutsättningar.

Byggnaden rymmer fyra avdelningar i ett plan, omgiven av fina pilträd som skuggar våra tre gårdar under vår och sommarmånaderna och som skapar en mysig miljö.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 

Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp? 

Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter 

Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek 

Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan  

Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete 

Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning 

Kvalifikationer (rubrik)
Legitimerad förskollärare 

Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  

Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 

Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 

Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 

Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga  

Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som chef är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.  

Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 

     

Kontaktinformation
Jaana Kaukonen, Förskollärare

Arbetsplats Visa mindre

Platschef/Förskollärare med uppdragsfokus och driv!

Vi söker en förskollärare med en Platschefsroll till Ullna Strands förskola i Arninge, Täby. Vi söker en förskollärare som vill driva det pedagogiska arbetet med sina kollegor och samtidigt vara platschef. Vad innebär det? Du kommer att arbeta som förskollärare men också arbeta som platschef där du är den som är chef på plats och länken mellan förskolan och ledningen (Rektor och Biträdande rektor). I rollen som platschef ska du vara en pedagogisk förebild... Visa mer
Vi söker en förskollärare med en Platschefsroll till Ullna Strands förskola i Arninge, Täby.
Vi söker en förskollärare som vill driva det pedagogiska arbetet med sina kollegor och samtidigt vara platschef.
Vad innebär det? Du kommer att arbeta som förskollärare men också arbeta som platschef där du är den som är chef på plats och länken mellan förskolan och ledningen (Rektor och Biträdande rektor). I rollen som platschef ska du vara en pedagogisk förebild och leda den gemensamma organisationen som finns centralt inom koncernen. Planera och hålla i personalmöten, placera barn, vara delaktig i rekryteringsprocesser schemaläggning, inköp och vikarie anskaffning.
Du kommer att vara spindeln i nätet som håller i den röda tråden, 20% av din tjänst är öronmärkt för detta. Fredagar är den dag som du kommer att jobba administrativt.
Vi på Cedergrenska har Platschefsmöten tillsammans med Rektor och Biträdande rektor 1 gång per månad. Vi är ett glatt gäng på 9 platschefer som har ett uppdragsfokus och arbetar för att alla barnen ska få den kvalitet de har rätt till utifrån vår Läroplan.
Låter detta som något för just dig. Så hör av dig!
Tillträde snarast! Visa mindre

Är du ute efter ett extrajobb ? Pluggar du till barnskötare/förskollärare?

Hej! Nu söker förskolan Kids’ Garden fler vikarier att ringa in vid behov. Vi är en liten förskola med engelsk profil där vi är två bra och stabila arbetslag som jobbar och trivs ihop. Vi strävar efter att erbjuda barnen många olika aktiviteter, glädjas tillsammans med barnen och rikta deras intresse mot nya spännande saker. Är du ute efter ett extrajobb vid sidan av? Pluggar du till barnskötare/förskollärare? Kom gärna till oss och jobba som vikarie! Mail... Visa mer
Hej!
Nu söker förskolan Kids’ Garden fler vikarier att ringa in vid behov. Vi är en liten förskola med engelsk profil där vi är två bra och stabila arbetslag som jobbar och trivs ihop. Vi strävar efter att erbjuda barnen många olika aktiviteter, glädjas tillsammans med barnen och rikta deras intresse mot nya spännande saker.
Är du ute efter ett extrajobb vid sidan av? Pluggar du till barnskötare/förskollärare? Kom gärna till oss och jobba som vikarie!
Maila CV och personligt brev till [email protected].
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Driven och erfaren Barnskötare!

Vi söker en erfaren och driven barnskötare till vår fantastiska förskola, Murgrönan i Gribbylund.. Vi har en tydligt organisation och struktur där vi arbetar utifrån förskolans uppdrag . Vi har ett gemensamt tema tillsammans med våra andra förskolor - Hållbar Utveckling. Viktigt för oss är att du har ett uppdragsfokus, är positiv och har en vilja och intresse av att medforska tillsammans med barn och kollegor. Är du den vi söker? Du är välkommen med din a... Visa mer
Vi söker en erfaren och driven barnskötare till vår fantastiska förskola, Murgrönan i Gribbylund..
Vi har en tydligt organisation och struktur där vi arbetar utifrån förskolans uppdrag . Vi har ett gemensamt tema tillsammans med våra andra förskolor - Hållbar Utveckling.
Viktigt för oss är att du har ett uppdragsfokus, är positiv och har en vilja och intresse av att medforska tillsammans med barn och kollegor.
Är du den vi söker?
Du är välkommen med din ansökan. Visa mindre

Jobba på förskola som konsult - få spännande och varierande uppdrag!

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet! Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan som antingen legitimerad förskollärare, utbilda... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan som antingen legitimerad förskollärare, utbildad barnskötare eller erfaren vikarie! Det viktigaste för att jobba som konsult inom förskolan genom oss, då vi erbjuder alla typer av tjänster och möjligheter oavsett utbildningsbakgrund, är att du älskar att jobba med barn!
För oss är organisationen en viktig del av bemanning. Vi administrerar alla bokningar via ett digitalt system med en tillhörande App där du som förskolekonsult tidrapporterar och ser dina arbetspass. Vi har alltid för målsättning att hitta jobb till vår personal i närliggande områden, men uppskattar och kompenserar också dig som kan tänka dig att resa lite längre.
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat i närheten av där du bor.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Du meddelar dina preferenser till oss och vi matchar sedan dig med uppdrag som passar.
Fördelen oavsett hur du vill jobba är att du alltid är anställd hos oss på PersonalExpressen! För oss är kvalitet mer än bara ett ord - det är en känsla! Med det sagt tror vi verkligen att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss!
Varmt välkommen in med din ansökan till oss redan idag så återkopplar vi till dig inom kort! Visa mindre

Förskollärare med uppdragsfokus och driv. Avdelningsansvarig.

Vi söker en förskollärare till vår fina förskola, Murgrönan i Gribbylund. Vi är ett glatt gäng som söker en ny kollega till våren. Du kommer att ingå i ett arbetslag och kommer att vara avdelningsansvarig där du leder dina kollegor och barn utifrån förskolans uppdrag. Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar med ett gemensamt tema på alla våra förskolor, Hållbar Utveckling. Vi har ett starkt uppdragsfokus på förskolan där barnens intresse ligger ti... Visa mer
Vi söker en förskollärare till vår fina förskola, Murgrönan i Gribbylund.
Vi är ett glatt gäng som söker en ny kollega till våren. Du kommer att ingå i ett arbetslag och kommer att vara avdelningsansvarig där du leder dina kollegor och barn utifrån förskolans uppdrag.
Vi arbetar projektinriktat i mindre grupperingar med ett gemensamt tema på alla våra förskolor, Hållbar Utveckling. Vi har ett starkt uppdragsfokus på förskolan där barnens intresse ligger till grund i undervisningen.
Känner du att detta är något för dig är du välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef/Förskollärare med uppdragsfokus och driv!

Vi söker en förskollärare med en Platschefsroll till Ullna Strands förskola i Arninge, Täby. Vi söker en förskollärare som vill driva det pedagogiska arbetet med sina kollegor och samtidigt vara platschef. Vad innebär det? Du kommer att arbeta som förskollärare men också arbeta som platschef där du är den som är chef på plats och länken mellan förskolan och ledningen (Rektor och Biträdande rektor). I rollen som platschef ska du vara en pedagogisk förebild... Visa mer
Vi söker en förskollärare med en Platschefsroll till Ullna Strands förskola i Arninge, Täby.
Vi söker en förskollärare som vill driva det pedagogiska arbetet med sina kollegor och samtidigt vara platschef.
Vad innebär det? Du kommer att arbeta som förskollärare men också arbeta som platschef där du är den som är chef på plats och länken mellan förskolan och ledningen (Rektor och Biträdande rektor). I rollen som platschef ska du vara en pedagogisk förebild och leda den gemensamma organisationen som finns centralt inom koncernen. Planera och hålla i personalmöten, placera barn, vara delaktig i rekryteringsprocesser schemaläggning, inköp och vikarie anskaffning.
Du kommer att vara spindeln i nätet som håller i den röda tråden, 20% av din tjänst är öronmärkt för detta. Fredagar är den dag som du kommer att jobba administrativt.
Vi på Cedergrenska har Platschefsmöten tillsammans med Rektor och Biträdande rektor 1 gång per månad. Vi är ett glatt gäng på 9 platschefer som har ett uppdragsfokus och arbetar för att alla barnen ska få den kvalitet de har rätt till utifrån vår Läroplan.
Låter detta som något för just dig. Så hör av dig!
Tillträde snarast! Visa mindre

Förskollärare allt barnskötare

Förskolan Fjärilen Blåvinge är en liten förskola som äger rum i nyrenoverade och ljusa lokaler med generösa ytor. Förskolan består av två avdelningar 1-3 och 3-5. Våra barngrupper är mindre och personaltätheten är hög. Förskolan ligger i Täby kommun nära till både skog , parker och bra kommunikationer. Vem söker vi? Vi söker en ny medarbetare till vårt arbetslag som är driven engagerad i både barnen och pedagogiken. Gillar att vistas ute i naturen. Du är ... Visa mer
Förskolan Fjärilen Blåvinge är en liten förskola som äger rum i nyrenoverade och ljusa lokaler med generösa ytor. Förskolan består av två avdelningar 1-3 och 3-5. Våra barngrupper är mindre och personaltätheten är hög. Förskolan ligger i Täby kommun nära till både skog , parker och bra kommunikationer.
Vem söker vi?
Vi söker en ny medarbetare till vårt arbetslag som är driven engagerad i både barnen och pedagogiken.
Gillar att vistas ute i naturen.
Du är gärna LEGITIMERAD förskollärare alt barnskötare.
Tidsbegränsad anställning i 6 månader med möjlighet till förlängning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för vårt arbetsätt.
Tillträde: 2022-01-10 eller enligt överenskommelse.
Vi erbjuder:
2,5 pedagogisk utvecklingstid/vecka
Inne/ute arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Glad arbetslag! Visa mindre

Förskollärare till Trädgårdsstadens förskola

Är du redo för nästa spännande utmaning? Vill du vara med i den fortsatta uppbyggnaden av förskoleverksamhet i våra nya fräscha lokaler? Just nu söker Trädgårdsstadens förskola en förskollärare med engagemang för barnens utveckling och drivkraft att forma och utveckla en nystartat förskoleverksamhet i nya, fräscha lokaler. Om jobbet Som förskollärare hos oss ansvarar du för utbildning och undervisning för en avdelning tillsammans med dina kollegor på avd... Visa mer
Är du redo för nästa spännande utmaning?
Vill du vara med i den fortsatta uppbyggnaden av förskoleverksamhet i våra nya fräscha lokaler? Just nu söker Trädgårdsstadens förskola en förskollärare med engagemang för barnens utveckling och drivkraft att forma och utveckla en nystartat förskoleverksamhet i nya, fräscha lokaler.


Om jobbet
Som förskollärare hos oss ansvarar du för utbildning och undervisning för en avdelning tillsammans med dina kollegor på avdelningen samt ledningen. Du arbetar aktivt för en inkluderande lärmiljö där varje barn ges bästa möjlighet att växa, lära och utvecklas.

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har förskollärarlegitimation,
• är väl förtrogen med rådande styrdokument och besitter förmågan att omsätta dessa på ett sätt som gynnar varje barns möjlighet till utveckling och lärande,
• är trygg i ditt eget ansvar som förskollärare och har förmågan att leda dina närmsta kollegor för att barnen skall utvecklas mot målen i läroplanen, och
• besitter digital kompetens gällande dokumentation och kommunikation.

Som person är du lösningsinriktad och strukturerad i praktiska frågor, du ser lösningar och möjligheter där andra ser problem. Du kommunicerar rakt, ärligt och direkt utan att göra avkall på det goda värdskapet. Din undervisning präglas av värme, glädje och entusiasm vilket ger dig förmågan att fånga och inspirera barnen till utveckling och lärande. Du känner ett ansvar för hela enheten tillsammans med dina kollegor och har inga problem att stötta andra avdelningar vid behov.

Vi ser gärna att du har arbetat som förskollärare i några år men även nyexaminerade förskollärare är varmt välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och dagligen får möjlighet att göra skillnad. Vi erbjuder även en trygghet i den kommunala anställningen samt en förvissningen om att varje krona i organisationen går till barnen på ett eller annat sätt.

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. 

 

Låter det intressant?
Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen “Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 2021-11-26. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre