Lediga jobb som Tandsköterska i Täby

Se lediga jobb som Tandsköterska i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska - Inga förkunskaper behövs

Vi på vår växande klinik är ivriga att utöka vårt team och letar just nu efter individer som är villiga att åta sig rollen som tandsköterska. Vår klinik prioriterar patienternas välbefinnande och strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård. Därmed letar vi efter dig som är villig att lära dig och önskar att ta steget in i vården. Inga förkunskaper krävs, däremot vill vi sig dig som är passionerad att vilja hjälpa människor. Du som person ska vara samarb... Visa mer
Vi på vår växande klinik är ivriga att utöka vårt team och letar just nu efter individer som är villiga att åta sig rollen som tandsköterska. Vår klinik prioriterar patienternas välbefinnande och strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård.
Därmed letar vi efter dig som är villig att lära dig och önskar att ta steget in i vården. Inga förkunskaper krävs, däremot vill vi sig dig som är passionerad att vilja hjälpa människor.
Du som person ska vara samarbetsvillig och har lätt att hantera stressiga situationer. Du kommer att få möjlighet att se oss arbeta och därefter får du även möjligheten att pröva under handledning att arbeta som tandsköterska för att kunna se om detta yrke är något som intresserar dig. Välkommen att ansöka till vår klinik utan förkunskaper men med vilja att utvecklas och bidra till en bättre hälsa hos våra patienter.
Vår klinik, belägen i Hägernäs Centrum, erbjuder en smidig tillgänglighet tack vare dess utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med bekväm närhet till kollektivtrafik kan du enkelt nå oss med Roslagsbanan eller buss. Efter en kort fem minuters promenad från stationen når du vår klinik.
För närvarande har vi två behandlingsrum där två tandläkare och tre tandsköterskor arbetar. Vi ser fram emot att expandera vårt team och välkomnar dig att ansluta till oss som en ny kollega!
Vår främsta målsättning är att erbjuda våra patienter en heltäckande tandvård inom våra egna lokaler.Vi söker efter en individ som är flexibel och har en stark samarbetsvilja. Du bör sträva efter personlig och professionell utveckling, och vara motiverad att bidra till klinikens tillväxt tillsammans med oss.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och hanterarpatienter och patientkontakter med lätthet och engagemang.
På vår klinik är vårt främsta fokus att vara kundorienterade och att sträva efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet.Det betyder att vi sätter våra patienters behov och önskemål i centrum för all vår verksamhet. Vi arbetar ständigt för att säkerställa att varje patient får en personlig och professionell vårdupplevelse som överträffar deras förväntningar.


Här är vad vi har att erbjuda:
?Ett Passionerat och Erfaret Team: Du kommer att bli en del av ett team som brinner för sitt arbete och som besitter en bred kunskap inom tandvården, med många års erfarenhet i ryggen.
?Kontinuerlig Utveckling: Vi värdesätter lärande och tillväxt. På vår arbetsplats finns det alltid möjligheter för dig att fortsätta utvecklas och fördjupa dig inom ditt specialistområde.
?State-of-the-Art Arbetsmiljö: Vi har investerat i den senaste utrustningen för att säkerställa att du har tillgång till de bästa verktygen för att utföra ditt arbete på effektivaste och mest kvalitativa sätt.
?Kundfokuserad Tillvägagångssätt: Vår klinik har en stark inriktning på att erbjuda patientcentrerad vård av högsta kaliber. Här får du möjlighet att aktivt bidra till att förbättra tandvårdsupplevelsen för våra patienter.
?Personal i fokus: Vi lägger stor vikt vid att vår personal mår bra både fysiskt och psykiskt. Därför är personalens hälsa och trivsel en hög prioritet för oss. Vi värdesätter våra medarbetare enormt och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade och motiverade att prestera sitt bästa.
?Friskvårdsbidrag på 5000 kr
?Gym på kliniken
?Givetvis Tjänstepension
?Flexibelt schema


Tjänsten är en provanställning på 6 mån.
Med möjlighet att arbeta mellan 50-100%.
Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre

Tandsköterska till Agea Dental

Ansök    Maj 29    Agea AB    Tandsköterska
Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till vår utbyggda tandklinik i Näsbypark Centrum. Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus datajournalsystem. I tjänsten ingår friskvårdsbidrag och pensionsavsättning med bra villkor samt schemaläggning 7:30 - 16.30 måndag till torsdag, 7.30 - 13.30 fredag. Du ska ha god kännedom om basala hygienrutiner och sterilarbete. Kontakta oss via mejl med: Intyg om ful... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till vår utbyggda tandklinik i Näsbypark Centrum.
Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus datajournalsystem.
I tjänsten ingår friskvårdsbidrag och pensionsavsättning med bra villkor samt schemaläggning 7:30 - 16.30 måndag till torsdag, 7.30 - 13.30 fredag.
Du ska ha god kännedom om basala hygienrutiner och sterilarbete.
Kontakta oss via mejl med:
Intyg om fullgjord tandsköterskeutbildning. CV samt personligt brev. Visa mindre

Tandsköterska till Aqua Dental Täby

Ansök    Jun 18    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Hej blivande tandsköterske-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudk... Visa mer
Hej blivande tandsköterske-kollega!
Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor.
Aqua Dental befinner sig i en tillväxtfas och öppnar löpande nya kliniker runtom i landet. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.
Det vi alla har gemensamt är att vi:
Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.
Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.
Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental.
Som tandsköterska på Aqua Dental Täby blir du del av ett kompetent och härligt team. På klinikenerbjuds ett stort utbud av behandlingar och undersökningar. Våra tandläkare i Täby kan exempelvis hjälpa dig om du är i behov av allmäntandvård, akut tandvård, estetiska behandlingar eller specialisttandvård. Du kommer att jobba nära dina kollegor där du kommer få stöttning i det dagliga arbetet samt i din professionella utveckling. Du har i denna roll möjlighet att vara med och påverka din arbetsdag samtidigt som du levererar tandvård av hög kvalitet till våra patienter och är med och bidrar till att utveckla svensk tandvård tillsammans med dina kollegor på Aqua Dental. För att trivas i rollen tror vi att du har ett effektivt arbetssätt kombinerat med en ödmjukhet gentemot patienter och dina kollegor.
Detta är en tillsvidaretjänst på95% sysselsättningsgradmed önskad start i november.
Vi söker dig som:
Är examinerad tandsköterska
Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift
Är flexibel, tillmötesgående och kommunikativ.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Sista ansökningsdagen är den31 augusti 2024.
Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta klinikchef SvenÖqvist,sven.ö[email protected]
Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev.
Vill du se mer av vad Aqua Dental gör och lära känna oss bättre? Besök vår hemsida, www.aquadental.se eller följ oss på Instagram @aquadental. Visa mindre

Tandsköterska till Agea Dental , Täby

Ansök    Mar 18    Agea AB    Tandsköterska
Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum. Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus datajournalsystem. I tjänsten ingår friskvårdsbidrag och pensionsavsättning med bra villkor samt schemaläggning 7:30 - 17. Du ska ha god kännedom om basala hygienrutiner och sterilarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kontakta oss via mejl med: Intyg om fullgjord ta... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum.
Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus datajournalsystem.
I tjänsten ingår friskvårdsbidrag och pensionsavsättning med bra villkor samt schemaläggning 7:30 - 17.
Du ska ha god kännedom om basala hygienrutiner och sterilarbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontakta oss via mejl med:
Intyg om fullgjord tandsköterskeutbildning. CV samt Personligt brev med två referenser. Visa mindre

Tandsköterska - Endast vuxentandvård

Vi på vår växande klinik är ivriga att utöka vårt team och letar just nu efter en tandsköterska med en passion för att hjälpa människor. Vår klinik prioriterar patienternas välbefinnande och strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård. Vår klinik, belägen i Hägernäs Centrum, erbjuder en smidig tillgänglighet tack vare dess utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med bekväm närhet till kollektivtrafik kan du enkelt nå oss med Roslagsbanan eller buss. Efter en... Visa mer
Vi på vår växande klinik är ivriga att utöka vårt team och letar just nu efter en tandsköterska med en passion för att hjälpa människor. Vår klinik prioriterar patienternas välbefinnande och strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård.
Vår klinik, belägen i Hägernäs Centrum, erbjuder en smidig tillgänglighet tack vare dess utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med bekväm närhet till kollektivtrafik kan du enkelt nå oss med Roslagsbanan eller buss. Efter en kort fem minuters promenad från stationen når du vår klinik.
För närvarande har vi två behandlingsrum där två tandläkare och tre tandsköterskor arbetar. Vi ser fram emot att expandera vårt team och välkomnar dig att ansluta till oss som en ny kollega!
Vår främsta målsättning är att erbjuda våra patienter en heltäckande tandvård inom våra egna lokaler.Vi söker efter en individ som är flexibel och har en stark samarbetsvilja. Du bör sträva efter personlig och professionell utveckling, och vara motiverad att bidra till klinikens tillväxt tillsammans med oss.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och hanterarpatienter och patientkontakter med lätthet och engagemang.
På vår klinik är vårt främsta fokus att vara kundorienterade och att sträva efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet.Det betyder att vi sätter våra patienters behov och önskemål i centrum för all vår verksamhet. Vi arbetar ständigt för att säkerställa att varje patient får en personlig och professionell vårdupplevelse som överträffar deras förväntningar.


Här är vad vi har att erbjuda:
?Ett Passionerat och Erfaret Team: Du kommer att bli en del av ett team som brinner för sitt arbete och som besitter en bred kunskap inom tandvården, med många års erfarenhet i ryggen.
?Kontinuerlig Utveckling: Vi värdesätter lärande och tillväxt. På vår arbetsplats finns det alltid möjligheter för dig att fortsätta utvecklas och fördjupa dig inom ditt specialistområde.
?State-of-the-Art Arbetsmiljö: Vi har investerat i den senaste utrustningen för att säkerställa att du har tillgång till de bästa verktygen för att utföra ditt arbete på effektivaste och mest kvalitativa sätt.
?Kundfokuserad Tillvägagångssätt: Vår klinik har en stark inriktning på att erbjuda patientcentrerad vård av högsta kaliber. Här får du möjlighet att aktivt bidra till att förbättra tandvårdsupplevelsen för våra patienter.
?Personal i fokus: Vi lägger stor vikt vid att vår personal mår bra både fysiskt och psykiskt. Därför är personalens hälsa och trivsel en hög prioritet för oss. Vi värdesätter våra medarbetare enormt och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade och motiverade att prestera sitt bästa.
?Friskvårdsbidrag på 5000 kr
?Gym på kliniken
?Givetvis Tjänstepension
?Flexibelt schema


Tjänsten är en provanställning på 6 mån.
Med möjlighet att arbeta mellan 50-100%.
Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre

Tandsköterska till Agea Dental , Täby

Ansök    Mar 23    Agea AB    Tandsköterska
Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum. Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus datajournalsystem. I tjänsten ingår friskvårdsbidrag och pensionsavsättning med bra villkor samt schemaläggning 7:30 - 17. Du ska ha god kännedom om basala hygienrutiner och sterilarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kontakta oss via mejl med: Intyg om fullgjord ta... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum.
Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus datajournalsystem.
I tjänsten ingår friskvårdsbidrag och pensionsavsättning med bra villkor samt schemaläggning 7:30 - 17.
Du ska ha god kännedom om basala hygienrutiner och sterilarbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontakta oss via mejl med:
Intyg om fullgjord tandsköterskeutbildning. CV samt Personligt brev med två referenser. Visa mindre

Tandsköterska till Agea Dental Näsbypark, Täby

Ansök    Feb 15    Agea AB    Tandsköterska
Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum. Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete Du kommer att ansvara för kallelse av patienter i opus data journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av panoramaröntgen och bildtagning. Tjänsten innefattar friskvårdsbidrag, pensionsavsättning med bra villkor och schemaläggning 7:30 -17. Du ska ha god kännedom om basala smittskyddsrutiner och sterilarbete. Vi lägger... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum.
Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete Du kommer att ansvara för kallelse av patienter i opus data journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av panoramaröntgen och bildtagning. Tjänsten innefattar friskvårdsbidrag, pensionsavsättning med bra villkor och schemaläggning 7:30 -17.
Du ska ha god kännedom om basala smittskyddsrutiner och sterilarbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontakta oss via mejl med Intyg om fullgjord sköterskeutbildning, CV, personligt brev samt minst två referenser. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Täby Centrum

Ansök    Feb 7    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Täby Centrum. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdoma... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Täby Centrum. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vi är en stor klinik på 15 rum med många medarbetare, vi är också en nischnod klinik med flera nischtandläkare. Vi kännetecknas av erfarna, kompetenta och positiva medarbetare. Vill du utvecklas så är vi kliniken för dig. Hos oss finns all modern utrustning. Vi gör allt från basundersökningar till implantatkirurgi, sedering, laser och lustgas.  

Vi ligger mitt i Täby Centrum i anslutning till Roslagsbanan och bussar. Det finns även parkeringsmöjligheter.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4 och vid vissa kliniker assistans vid operationer.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 1 mars 2024. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef, Petra Möller-Ahmsetter på [email protected]  eller 08-123 166 64 Arbetsledare, Sara Khan  på 08- 123 160 48.
Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska med receptionsintresse

Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata mottagningar som ligger mitt i Täby Centrum. Hos oss arbetar ett stort härligt team med både allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister fördelat på 31 behandlingsrum. Vi kan nu erbjuda en möjlighet för Dig som är tandsköterska och tycker om ett stimulerande arbete med administrativa uppgifter och brinner för service! Du är utåtriktad med stor kä... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata mottagningar som ligger mitt i Täby Centrum.
Hos oss arbetar ett stort härligt team med både allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister fördelat på 31 behandlingsrum.
Vi kan nu erbjuda en möjlighet för Dig som är tandsköterska och tycker om ett stimulerande arbete med administrativa uppgifter och brinner för service!
Du är utåtriktad med stor känsla för service och ett gott ordningssinne.
Du kommer att vara ett av mottagningens ansikten utåt och därför är det viktigt att Du är serviceinriktad, lugn och positiv i din framtoning och har lätt att fokusera på arbetsuppgifterna i en aktiv miljö.
Vi lägger mycket stor vikt vid Dina personliga egenskaper och att Du passar bra in i vårt receptionistteam!
Dina arbetsuppgifter är sedvanliga receptionistarbetsuppgifter, bland annat;
- Välkomna våra kunder
- Svara på inkommande telefonsamtal
- Svara på mail
- Remisshantering
- Tidsbokningar
- Kalla patienter
-Libretto och Symfoni
Vill du vara en del av vårt team?
Sök gärna idag, intervjuer sker löpande.
(Både heltid och deltid är av intresse) Visa mindre

Tandsköterska - Smile Täby

Ansök    Okt 24    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en d... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av 11 anställda. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att vara tandsköterska på Smile Tandvård
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Den tandlläkare du kommer arbeta med ger dig gärna utvecklingmöjligheter och jobbar delegerat om önskat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. På Smile arbetar vi i Frenda. I din roll kommer du arbeta kväll en dag/vecka (till 19.00), i övrigt är arbetstiden dagtid vardagar.

Som tandsköterska arbetar du, liktsomt alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten

- Brett arbete inom allmäntandvård

- Möjlighet att arbeta delegerat

- Andra arbetsuppgifter som receptionsarbete och administrativt arbete kan förekomma

Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar och skriver flytande svenska
Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid eller deltid utefter önskemål (100 % - 80 % sysselsättningsgrad). Vi rekryterar löpande, så sök gärna så snart du har möjlighet. Start enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi kollektivavtal, goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor
Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi arbetar löpande i urvalet så sök redan idag.

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa i rollen.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef: Helene Ottosson: [email protected] alt rekryterare Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska med receptionsintresse

Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata mottagningar som ligger mitt i Täby Centrum. Hos oss arbetar ett stort härligt team med både allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister fördelat på 31 behandlingsrum. Vi kan nu erbjuda en möjlighet för Dig som är tandsköterska och tycker om ett stimulerande arbete med administrativa uppgifter och brinner för service! Du är utåtriktad med stor kä... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata mottagningar som ligger mitt i Täby Centrum.
Hos oss arbetar ett stort härligt team med både allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister fördelat på 31 behandlingsrum.
Vi kan nu erbjuda en möjlighet för Dig som är tandsköterska och tycker om ett stimulerande arbete med administrativa uppgifter och brinner för service!
Du är utåtriktad med stor känsla för service och ett gott ordningssinne.
Du kommer att vara ett av mottagningens ansikten utåt och därför är det viktigt att Du är serviceinriktad, lugn och positiv i din framtoning och har lätt att fokusera på arbetsuppgifterna i en aktiv miljö.
Vi lägger mycket stor vikt vid Dina personliga egenskaper och att Du passar bra in i vårt receptionistteam!
Dina arbetsuppgifter är sedvanliga receptionistarbetsuppgifter, bland annat;
- Välkomna våra kunder
- Svara på inkommande telefonsamtal
- Svara på mail
- Remisshantering
- Tidsbokningar
- Kalla patienter
-Libretto och Symfoni
Vill du vara en del av vårt team?
Sök gärna idag, intervjuer sker löpande.
(Både heltid och deltid är av intresse) Visa mindre

Tandsköterska sökes till tandläkarmottagning i Täby

Ansök    Nov 24    Sedentom AB    Tandsköterska
Om oss: Vår tandläkarmottagning har varit en del av samhället i över 20 år och sedan två år övergått till ny ägare som nu har öppnat i en ny, modern lokal. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativ tandvård och strävar efter att skapa en positiv och professionell arbetsmiljö för vårt team. Arbetsuppgifter: Vi söker en tandsköterska som kommer att vara en värdefull medlem av vårt team. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: Assistera t... Visa mer
Om oss:
Vår tandläkarmottagning har varit en del av samhället i över 20 år och sedan två år övergått till ny ägare som nu har öppnat i en ny, modern lokal. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativ tandvård och strävar efter att skapa en positiv och professionell arbetsmiljö för vårt team.


Arbetsuppgifter:
Vi söker en tandsköterska som kommer att vara en värdefull medlem av vårt team. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Assistera tandläkaren vid behandlingar och ingrepp med delegationsmöjligheter
Sterilarbete
Allmänna administrativa uppgifter som krävs
Hantera inkommande ärenden via mail och telefonVi tror att den ideala kandidaten för denna roll är någon som är
Driven och har en passion för tandvård
Villig att lära sig och utvecklas inom yrket
Har en positiv attityd och är en lagspelare
Är uppmärksam på detaljer och har höga standarder när det gäller vårdkvalitet
Är villig att göra det lilla extra för att ge våra patienter en exceptionell upplevelse
Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skriftAnställningsvillkor:
Arbetstid och lön kommer att vara individuellt och något vi kommer överens om i samband med anställningsprocessen. Vi är flexibla och öppna för att diskutera olika arbetsarrangemang för att passa både dig och vår verksamhet.


Ansökan:
Om du är en tandsköterska med passion och engagemang för att erbjuda högkvalitativ tandvård och vill vara en del av vårt team, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka din ansökan och CV till [email protected] senast 18/12-2023
Intervjuer sker löpande så ansök gärna idag.


Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till vårt team och tillsammans fortsätta att erbjuda tandvård av högsta kvalitet till våra patienter. Visa mindre

Tandsköterska med receptionsintresse

Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata mottagningar som ligger mitt i Täby Centrum. Hos oss arbetar ett stort härligt team med både allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister fördelat på 31 behandlingsrum. Vi kan nu erbjuda en möjlighet för Dig som är tandsköterska och tycker om ett stimulerande arbete med administrativa uppgifter och brinner för service! Du är utåtriktad med stor kän... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata mottagningar som ligger mitt i Täby Centrum.
Hos oss arbetar ett stort härligt team med både allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister fördelat på 31 behandlingsrum.
Vi kan nu erbjuda en möjlighet för Dig som är tandsköterska och tycker om ett stimulerande arbete med administrativa uppgifter och brinner för service!
Du är utåtriktad med stor känsla för service och ett gott ordningssinne.
Du kommer att vara ett av mottagningens ansikten utåt och därför är det viktigt att du är serviceinriktad, lugn och positiv i din framtoning och har lätt att fokusera på arbetsuppgifterna i en aktiv miljö.
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper!
Dina arbetsuppgifter är sedvanliga receptionistarbetsuppgifter, bland annat;
- Välkomna våra kunder
- Svara på inkommande telefonsamtal
- Svara på mail
- Remisshantering
- Tidsbokningar
- Kalla patienter
-Libretto och Symfoni
Vill du vara en del av vårt team?
Sök gärna idag, intervjuer sker löpande.
(Både heltid och deltid är av intresse) Visa mindre

Tandsköterska till Aqua Dental Täby

Ansök    Okt 10    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Hej blivande tandsköterska-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel. Det vi alla har gemensamt är att vi: - Har en stark PASSIO... Visa mer
Hej blivande tandsköterska-kollega!

Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel.

Det vi alla har gemensamt är att vi:

- Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.??

- Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.??

- Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental.

En av våra #Aquarebels är tandsköterskan Karin. Sedan hon började hos oss 2019 har hon alltid visat omtänksamhet, proaktivitet och skicklighet. Karin stormtrivs, inte minst med de härliga kollegorna och att vara en del av ett företag som har högt i tak, stor prestigelöshet och är i framkant!

Vår COO Dajana har varit på Aqua Dental sedan januari 2016. Det hon trivs bäst med på Aqua Dental är att hon får vara med och hitta de bästa kollegorna och bidra till att bygga Sveriges starkaste, snällaste och modigaste tandvårdsteam.

Vill du trivas lika bra på jobbet som Dajana, Karin och övriga 600 kollegor, fördelade på 24 kliniker, gör? Följ oss på Instagram @aqua_rebels (https://www.instagram.com/aqua_rebels/) för att lära känna oss bättre. Vi ser fram emot att möta fler #Aquarebels!

I rollen som tandsköterska kommer du att jobba på Aqua Dental Täby som fortsätter att växa och nu aktiverar ytterligare ett rum på kliniken. Vår prioritet är att leverera behandlingar av högsta kvalitet och ge förstklassig service till alla våra patienter.

Vi ser gärna att du:

- Är utbildad tandsköterska

- Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

- Gillar utmaningar och vill vara med och utveckla teamet och dig själv

- Är intresserad och vill lära dig mer om tandvård

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Sista ansökningsdagen är den 29 oktober 2023.

Vid frågor om tjänsten, vänligen vänd er till ansvarig rekryterare, Jorge Penaranda, [email protected]

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Täby

Ansök    Okt 20    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en d... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av 11 anställda. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att vara tandsköterska på Smile Tandvård
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Den tandlläkare du kommer arbeta med ger dig gärna utvecklingmöjligheter och jobbar delegerat om önskat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. På Smile arbetar vi i Frenda. I din roll kommer du arbeta kväll en dag/vecka (till 19.00), i övrigt är arbetstiden dagtid vardagar.

Som tandsköterska arbetar du, liktsomt alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten

- Brett arbete inom allmäntandvård

- Möjlighet att arbeta delegerat

- Andra arbetsuppgifter som receptionsarbete och administrativt arbete kan förekomma

Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar och skriver flytande svenska
Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid eller deltid utefter önskemål (100 % - 80 % sysselsättningsgrad). Vi rekryterar löpande, så sök gärna så snart du har möjlighet. Start enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi kollektivavtal, goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor
Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi arbetar löpande i urvalet så sök redan idag.

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa i rollen.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef: Helene Ottosson: [email protected] alt rekryterare Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Vikariat tandsköterska sökes till Oral Care Roslags-Näsby, Täby

Ansök    Jul 26    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den. Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Oral Care som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv. Tjänsten är ett vik... Visa mer
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den.

Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Oral Care som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv.

Tjänsten är ett vikariat med stor möjlighet att övergå till fastanställning.

Om företaget

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 30 års branscherfarenhet. Idag är vi över 400 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil tandvård för patienter i hemmet.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, Köping, Sundsvall, Härnösand, Västerås, Umeå, sju kliniker i Stockholmstrakten samt tre i Norge. Planen är att expandera ytterligare.

För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Om tjänsten

Oral Care Roslags-Näsby söker en erfaren tandsköterskekollega till ett vikariat med start oktober 2023 och pågår i 12-18 månader. Tjänsten är på 100% och stor möjlighet att övergå till fastanställning finns.

På vår klinik kommer du som tandsköterska få möjlighet att arbeta varierat. I arbetsuppgifterna ingår assistans av tandläkare såväl som administrativt arbete och sterilarbete. Vi arbetar inom team vilket innebär att du både arbetar självständigt när det behövs och tillsammans med dina kollegor.

Vi ser gärna att du har ett intresse av kirurgi och implantatoperationer.

Vi på Oral Care välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö. Du kommer varje dag att göra skillnad och bidra till en ökad livskvalité.

Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

• En trygg anställning med kollektivavtal.
• Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
• Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
• Goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
• Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.
• Friskvård.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

• Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
• Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
• Är en lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar problemlösare.
• Har tålamod och inger förtroende till patienten.
• Känner ansvar för att våra patienter får bästa möjliga vård.
• Är trygg i dig själv och din roll.
• Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.

Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Tandsköterska till Aqua Dental Täby

Ansök    Okt 2    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Hej blivande tandsköterska-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel. Det vi alla har gemensamt är att vi: - Har en stark PASSIO... Visa mer
Hej blivande tandsköterska-kollega!

Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 600 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel.

Det vi alla har gemensamt är att vi:

- Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.??

- Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.??

- Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental.

En av våra #Aquarebels är tandsköterskan Karin. Sedan hon började hos oss 2019 har hon alltid visat omtänksamhet, proaktivitet och skicklighet. Karin stormtrivs, inte minst med de härliga kollegorna och att vara en del av ett företag som har högt i tak, stor prestigelöshet och är i framkant!

Vår COO Dajana har varit på Aqua Dental sedan januari 2016. Det hon trivs bäst med på Aqua Dental är att hon får vara med och hitta de bästa kollegorna och bidra till att bygga Sveriges starkaste, snällaste och modigaste tandvårdsteam.

Vill du trivas lika bra på jobbet som Dajana, Karin och övriga 600 kollegor, fördelade på 24 kliniker, gör? Följ oss på Instagram @aqua_rebels (https://www.instagram.com/aqua_rebels/) för att lära känna oss bättre. Vi ser fram emot att möta fler #Aquarebels!

I rollen som tandsköterska kommer du att jobba på Aqua Dental Täby som fortsätter att växa och nu aktiverar ytterligare ett rum på kliniken. Vår prioritet är att leverera behandlingar av högsta kvalitet och ge förstklassig service till alla våra patienter.

Vi ser gärna att du:

- Är utbildad tandsköterska

- Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

- Gillar utmaningar och vill vara med och utveckla teamet och dig själv

- Är intresserad och vill lära dig mer om tandvård

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Sista ansökningsdagen är den 29 oktober 2023.

Vid frågor om tjänsten, vänligen vänd er till ansvarig rekryterare, Jorge Penaranda, [email protected]

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev. Visa mindre

Folktandvården Täby Centrum söker Tandsköterska

Ansök    Jun 21    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Täby Centrum. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdoma... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Täby Centrum. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken har all modern utrustning, och ligger mitt i Täby Centrum i anslutning till Roslagsbanan och bussar. Vi är en stor arbetsplats med 15 behandlingsrum och vi kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare. Hos oss finns stor möjlighet till utveckling. Kliniken är en nischnodklinik med flera nischade tandläkare och vi utför allt i från basundersökningar till implantatkirurgi. Kliniken arbetar även med laser samt lustgas.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4 och vid vissa kliniker assistans vid operationer.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 9 juli-2023 Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef, Jessica Tarander på [email protected], 08-123 154 49 eller Arbetsledare, Nurgül Köylüoglu  på 08- 123 161 81.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska

Tandläkargruppen Täby Centrum en av Stockholms största och mest moderna privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården. Läs gärna mer om mottagningen på vår hemsida; www.tandlakargruppentaby.se Vi söker en tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt. Du är intresserad av att utveckla... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum en av Stockholms största och mest moderna privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården.
Läs gärna mer om mottagningen på vår hemsida; www.tandlakargruppentaby.se
Vi söker en tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt. Du är intresserad av att utvecklas och har lätt för att samarbeta.
Vi tror på hög kvalitet på vården och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och att Du passar väl in i teamet.
Vi ser att Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
OBS! Ansökningar från tandläkare undanbedes!
Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Visa mindre

Tandsköterska - Smile Täby

Ansök    Apr 18    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en d... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av 11 anställda. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att vara tandsköterska på Smile Tandvård
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Hos oss på Smile ger vi dig gärna utvecklingmöjligheter och jobbar delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. På Smile arbetar vi i Frenda.

Som tandsköterska arbetar du, liktsomt alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten

- Möjlighet att arbeta delegerat

- Välkomna våra patienter till kliniken

- Andra arbetsuppgifter som receptionsarbete och administrativt arbete kan förekomma

Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar och skriver flytande svenska
Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid eller deltid utefter önskemål (100 % - 80 % sysselsättningsgrad). Måndag - torsdag är arbetstiden till 17.00. Start enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor
Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi arbetar löpande i urvalet så sök redan idag.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef: Helene Ottosson: [email protected] alt rekryterare Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Täby

Ansök    Maj 3    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en d... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av 11 anställda. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att vara tandsköterska på Smile Tandvård
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Hos oss på Smile ger vi dig gärna utvecklingmöjligheter och jobbar delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. På Smile arbetar vi i Frenda.

Som tandsköterska arbetar du, liktsomt alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten

- Möjlighet att arbeta delegerat

- Välkomna våra patienter till kliniken

- Andra arbetsuppgifter som receptionsarbete och administrativt arbete kan förekomma

Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar och skriver flytande svenska
Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid eller deltid utefter önskemål (100 % - 80 % sysselsättningsgrad). Måndag - torsdag är arbetstiden till 17.00. Start enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor
Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi arbetar löpande i urvalet så sök redan idag.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef: Helene Ottosson: [email protected] alt rekryterare Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Folktandvården Täby Centrum söker Tandsköterska

Ansök    Mar 2    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Täby Centrum. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdoma... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Täby Centrum. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken har all modern utrustning, och ligger mitt i Täby Centrum i anslutning till Roslagsbanan och bussar. Vi är en stor arbetsplats med 15 behandlingsrum och vi kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare. Hos oss finns stor möjlighet till utveckling. Kliniken är en nischnodklinik med flera nischade tandläkare och vi utför allt i från basundersökningar till implantatkirurgi. Kliniken arbetar även med laser samt lustgas.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4 och vid vissa kliniker assistans vid operationer.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 2 april-2023 Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef, Malin Asplund på [email protected], 08-123 163 10 eller Arbetsledare, Nurgül Köylüoglu  på 08- 123 161 81.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Ny Tandsköterska till Aqua Dental Täby

Ansök    Mar 30    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Är du tandsköterska och värnar om patientens bästa? Vill du vara delaktig och förändra synen på svensk tandvård? Aqua Dental Täby fortsätter att växa och nu aktiverar vi ytterligare ett rum på kliniken och söker därmed en ny tandsköterska som vill värna om våra patienter. Vår högsta prioritet är att leverera behandlingar av högsta kvalitet och ge förstklassig service till alla våra patienter. Vi arbetar ständigt för att patienterna ska känna sig trygga o... Visa mer
Är du tandsköterska och värnar om patientens bästa? Vill du vara delaktig och förändra synen på svensk tandvård?

Aqua Dental Täby fortsätter att växa och nu aktiverar vi ytterligare ett rum på kliniken och söker därmed en ny tandsköterska som vill värna om våra patienter.

Vår högsta prioritet är att leverera behandlingar av högsta kvalitet och ge förstklassig service till alla våra patienter. Vi arbetar ständigt för att patienterna ska känna sig trygga och sedda från början till slutet av sin behandling.

En förutsättning för tjänsten är att du, precis som vi på Aqua Dental, älskar att arbeta med människor. Målsättningen är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet. Du ska ha en kommunikativ förmåga och en lyhördhet som gör dig till en person som är lätt att komma överens med. Vidare tror vi att du tycker om att samarbeta och strävar alltid göra ditt absolut bästa.

Gärna att du kan jobba med en flexibel fyra veckoscheman där du har möjlighet att jobba en helg i månaden och i stället vara ledig några vardagar under dessa veckor.

Våra önskemål till dig

- Är utbildad tandsköterska

- Gillar utmaningar och vill vara med och utveckla teamet och dig själv

- har lätt för att tydligt kommunicera med andra människor i både tal och skrift?

- Kan börja i augusti med 95% i sysselsättningsgrad

Om oss

På Aqua Dental arbetar idag över 500 personer fördelat på 24 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi är i en tillväxtfas och planerar öppna nya kliniker under 2023.

Aqua Dental är tillgängligt 365 dagar om året där vi med stor passion för tandvård och service erbjuder behandlingar av högsta kvalité.

För oss är våra medarbetare det viktigaste vi har och därför går vi kontinuerligt på utbildningar samt bedriver vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av erfarenheter. Vi håller högt i tak och värnar om våra medarbetares trivsel.

Interjuver sker löpande, vänta inte med att skicka in din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet 16 april 2023.

Vid frågor, vänd er gärna till Jorge Penaranda, [email protected]

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, här kan du ladda upp skapa en profil, ladda upp cv och personligt brev Visa mindre

Tandsköterska - Smile Täby

Ansök    Mar 10    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en d... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av 11 anställda. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att vara tandsköterska på Smile Tandvård
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Hos oss på Smile ger vi dig gärna utvecklingmöjligheter och jobbar delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. På Smile arbetar vi i Frenda.

Som tandsköterska arbetar du, liktsomt alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten

- Möjlighet att arbeta delegerat

- Välkomna våra patienter till kliniken

- Andra arbetsuppgifter som receptionsarbete och administrativt arbete kan förekomma

Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar och skriver flytande svenska
Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid eller deltid utefter önskemål (100 % - 80 % sysselsättningsgrad). Start enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor
Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi arbetar löpande i urvalet så sök redan idag.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef: Helene Ottosson: [email protected] alt rekryterare Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida (https://karriar.smile.se/). Visa mindre

Tandsköterska till Agea Dental Näsbypark, Täby

Ansök    Dec 8    Agea AB    Tandsköterska
Vi söker en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum. Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete Du kommer att ansvara för kallelse av patienter i opus data journalsystem. Du ska ha god kännedom om basala smittskyddsrutiner och sterilarbete. Det är meriterande med kännedom om kirurgisk uppdukning och assistans. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kontakta oss via mejl med Intyg om fullgjord sköterskeutbildning, CV, personligt brev... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum.
Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete Du kommer att ansvara för kallelse av patienter i opus data journalsystem.
Du ska ha god kännedom om basala smittskyddsrutiner och sterilarbete. Det är meriterande med kännedom om kirurgisk uppdukning och assistans.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontakta oss via mejl med Intyg om fullgjord sköterskeutbildning, CV, personligt brev samt minst två referenser. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Täby

Ansök    Dec 5    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en d... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av 11 anställda. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att vara tandsköterska på Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Den tandläkare du arbetar närmst med vill gärna ge dig utvecklingmöjligheter och jobbar gärna delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. I rollen som tandsköterska arbetar du vid behov även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem den bästa bemötande. I detta kan även arbetsuppgifter som att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar tillkomma.

Som tandsköterska arbetar du, liktsomt alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar och skriver flytande svenska
Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning på heltid, 100 % sysselsättningsgrad. Start enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef: Helene Ottosson: [email protected] alt rekryterare Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida (https://karriar.smile.se/). Visa mindre

Tandsköterska/Tandhygienist

Ansök    Jan 9    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Det är en mindre hemtrevlig tandläkarmottagning i Täby bestående av två tandläkare. Vi är behov av en deltidstandsköterska alt. tandhygienist på ca 20-30 timmar i veckan. Sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska. Jag är ansluten till Praktikertjänst. Välkomna att skicka CV till [email protected] Visa mer
Det är en mindre hemtrevlig tandläkarmottagning i Täby bestående av två tandläkare. Vi är behov av en deltidstandsköterska alt. tandhygienist på ca 20-30 timmar i veckan. Sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska. Jag är ansluten till Praktikertjänst.
Välkomna att skicka CV till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska - Smile Täby

Ansök    Nov 9    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.   Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.  
Till Smiles fina klinik i Täby söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av 11 anställda. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!Att vara tandsköterska på Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Den tandläkare du arbetar närmst med vill gärna ge dig utvecklingmöjligheter och jobbar gärna delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. I rollen som tandsköterska arbetar du vid behov även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem den bästa bemötande. I detta kan även arbetsuppgifter som att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar tillkomma.

Som tandsköterska arbetar du, liktsomt alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.


Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:


• Är utbildad tandsköterska
• Talar och skriver flytande svenska Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning på heltid, 100 % sysselsättningsgrad. Start enligt överenskommelse.Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård. 

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. 


Ansökan och frågor

Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef: Helene Ottosson: [email protected] alt rekryterare Jessica Ivarsson: [email protected].


Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterskor - Smile Stockholm

Ansök    Dec 2    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Smile Tandvård växer i Stockholmsregionen, och vi är kontinueligt i behov av kompetent personal som vill arbeta hos oss. Är du intresserad av att bli en del av Smile? Sök denna tjänst så kommer vi kontakta dig när vi har behov på våra kliniker i Stockholm. Idag bedriver Smile 12 kliniker i Stockholmsregionen, såväl i Stockholms innerstad som i Stockholms kringkommuner. Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får... Visa mer
Smile Tandvård växer i Stockholmsregionen, och vi är kontinueligt i behov av kompetent personal som vill arbeta hos oss. Är du intresserad av att bli en del av Smile? Sök denna tjänst så kommer vi kontakta dig när vi har behov på våra kliniker i Stockholm.

Idag bedriver Smile 12 kliniker i Stockholmsregionen, såväl i Stockholms innerstad som i Stockholms kringkommuner. Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Att vara tandsköterska på Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. I rollen som tandsköterska arbetar du vid behov även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem den bästa bemötande. Du arbetar även med att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar.

Som tandsköterska arbetar du, liktsomt alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Vi ser att du precis som oss arbetar för att ge dina patienter bästa möjliga vård och tillhandahåller högsta möjliga servicenivå. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig, flexibel och prestigelös. Detta kommer behövas då ändringar kan ske på kort varsel, vi ställer upp för våra kollegor vid ev sjukdom och stöttar upp där det behövs. Det är så vi skapar bästa möjliga patientvård, och trivsel och kultur, på våra kliniker.

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss, är engagerad och driven så tror vi att du kommer trivas toppen här. Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Meriterande om du arbetat som tandsköterska tidigare
- Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom reception/kundtjänst sedan tidigare
Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta respektive klinik (se våra kliniker via vår hemsida www.smile.se (http://www.smile.se/) alt kontakta ansvarig rekryterare för klinikerna inom region Stockholm: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida (https://karriar.smile.se/). Visa mindre

Tandsköterska/tandhygienist

Ansök    Nov 15    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Jag söker dig tandsköterska /tandhygienst som vill arbeta självständigt. Receptionsarbete samt viss profylax och assistera mig. På vår mysiga klinik arbetar tre tandläkare men du skulle vara anställd och arbeta hos mig. Jag har varit tandläkare i 28 år och arbetar även som volontär i Operationsmile . Jag är ansluten till Praktikertjänst och vi arbetar i Frenda . Finns även möjlighet för tandhygienist som vill arbeta både som hygienist och tand... Visa mer
Jag söker dig tandsköterska /tandhygienst som vill arbeta självständigt. Receptionsarbete samt viss profylax och assistera mig.
På vår mysiga klinik arbetar tre tandläkare men du skulle vara anställd och arbeta hos mig. Jag har varit tandläkare i 28 år och arbetar även som volontär i Operationsmile .
Jag är ansluten till Praktikertjänst och vi arbetar i Frenda .
Finns även möjlighet för tandhygienist som vill arbeta både som hygienist och tandsköterska .
Välkommen med din ansökan . Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Täby

Ansök    Okt 25    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi dig, utbildad tandsköterska till Folktandvården i Täby. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vu... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi dig, utbildad tandsköterska till Folktandvården i Täby. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken har all modern utrustning, och ligger mitt i Täby Centrum i anslutning till Roslagsbanan och bussar. Vi är en stor arbetsplats med 15 behandlingsrum och vi kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare. Hos oss finns stor möjlighet till utveckling. Kliniken är en nischnodklinik med flera nischade tandläkare och vi utför allt i från basundersökningar till implantatkirurgi. Kliniken arbetar även med laser samt lustgas.

Din bakgrund
Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Du har också goda yrkeskunskaper och är serviceinriktad, ansvarstagande och har god initiativförmåga. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Folktandvården Stockholm är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.

Anställningen
Välkommen med din ansökan senast den 13 november 2022. Tjänsten är på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma.

Är du intresserad?
Kontakta gärna Jessica Tarander, klinikchef, tel. 08-123 154 49.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska - Aqua Dental Täby

Ansök    Aug 19    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Var med och förändra tandvården tillsammans med oss på Aqua Dental i Täby. Hos oss möter vi människor med olika förutsättningar och vår högsta prioritet är att ge en högklassig service till alla patienter. Som Tandsköterska har du direktkontakt med patienter på plats och sätter patientens upplevelse i centrum samt strävar efter att ge varje patient en känsla av trygghet de inte visste att de kunde få hos tandläkaren. En förutsättning för tjänsten är att ... Visa mer
Var med och förändra tandvården tillsammans med oss på Aqua Dental i Täby.

Hos oss möter vi människor med olika förutsättningar och vår högsta prioritet är att ge en högklassig service till alla patienter. Som Tandsköterska har du direktkontakt med patienter på plats och sätter patientens upplevelse i centrum samt strävar efter att ge varje patient en känsla av trygghet de inte visste att de kunde få hos tandläkaren.

En förutsättning för tjänsten är att du, precis som vi på Aqua Dental, älskar att arbeta med människor. Målsättningen är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.

Vi söker dig som...

är trygg som person och verkligen tycker tandvårdsyrket är kul. Du har en kommunikativ förmåga och en lyhördhet som gör dig till en person som är lätt att komma överens med. Vidare tror vi att du tycker om att samarbeta och alltid har en vilja att göra det på absolut bästa sätt. Samt att du vill utvecklas tillsammans med oss.

Våra önskemål till dig:

- Utbildad tandsköterska
- Kan lösa problem i komplexa sammanhang
- Tycker om att ta egna initiativ
- Kan jobba heltid


Om oss

På Aqua Dental arbetar idag över 500 personer fördelat på 20 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi är i en tillväxtfas och planerar öppna nya kliniker under 2022.?

Vi är?tillgängliga 365 dagar om året där vi med stor passion för tandvård och service erbjuder behandlingar av högsta kvalité.??

För oss är våra medarbetare är det viktigaste vi har och därför går vi kontinuerligt på utbildningar samt bedriver vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av erfarenheter. Vi håller högt i tak och värnar om våra medarbetares åsikter.

Intervjuer sker löpande?och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!?Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor, vänd er gärna till ansvarig rekryterare, Jorge Penaranda ([email protected]) Visa mindre

Tandsköterska till Dingle

Tjänst: Tandsköterska Start: Vintern 2022 Tjänstgöringsgrad: Heltid motsvarande 40 timmar per vecka Anställningsform: Tills vidare med fast månadslön, provanställning i 6 månader. Kompetens: Tandsköterska med minst 2 års erfarenhet, talar och skriver utmärkt svenska Övriga förmåner: Tjänstepension och friskvårdsbidrag ? Om verksamheten Idag består vårt team av sju personer med lång och bred tandvårdserfarenhet. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i lugna, tr... Visa mer
Tjänst: Tandsköterska
Start: Vintern 2022
Tjänstgöringsgrad: Heltid motsvarande 40 timmar per vecka
Anställningsform: Tills vidare med fast månadslön, provanställning i 6 månader.
Kompetens: Tandsköterska med minst 2 års erfarenhet, talar och skriver utmärkt svenska
Övriga förmåner: Tjänstepension och friskvårdsbidrag
?
Om verksamheten
Idag består vårt team av sju personer med lång och bred tandvårdserfarenhet. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i lugna, trivsamma miljöer där fokus ligger på patientens munhälsa. Här paras erfarenhet med arbetsglädje och mycket högt ställda krav på kvalitet – såväl i våra behandlingar som i patientbemötandet.
Eftersom det ständigt kommer nya vetenskapliga rön, nya tekniker och nya material är kompetensutveckling viktigt hos oss. Likaså fokuset på patientens behov: Vår grundfilosofi är att bevara, återskapa och bibehålla en god munhälsa hos våra patienter.
Du som börjar här får goda arbetsvillkor och stora möjligheter till delaktighet och inflytande. Vi arbetar med modern teknik och tycker det är viktigt med kompetensutveckling. Givetvis erbjuder vi friskvårdsbidrag.
?
Du som tandsköterska
Vi söker dig som är en erfaren tandsköterska och som vill vara med och utveckla vår klinik. Du bör, precis som vi, söka ständig utveckling och känna dig peppad av höga målsättningar när det gäller såväl kvalitet som patientnöjdhet. Som tandsköterska bidrar du med kunskap och engagemang som får våra patienter att känna sig trygga och välkomna. Du har lätt att samarbeta och förmåga att se patienternas behov med fokus på en god munhälsa.
Dina personliga egenskaper är viktiga och du delar våra värderingar om ett professionellt och personligt patientbemötande där kvalitet, omtänksamhet och engagemang står i centrum. För att se till såväl patientens som företagets bästa behöver du vara en lagspelare, med ett positivt och lösningsorienterat synsätt.
?
Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan snarast, till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården i Täby Centrum

Ansök    Maj 25    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi dig, utbildad tandsköterska till Folktandvården i Täby. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vu... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi dig, utbildad tandsköterska till Folktandvården i Täby. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken har all modern utrustning, och ligger mitt i Täby Centrum i anslutning till Roslagsbanan och bussar. Vi är en stor arbetsplats med 15 behandlingsrum och vi kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare. Hos oss finns stor möjlighet till utveckling. Kliniken är en nischnodklinik med flera nischade tandläkare och vi utför allt i från basundersökningar till implantatkirurgi. Kliniken arbetar även med laser samt lustgas.

Din bakgrund
Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Du har också goda yrkeskunskaper och är serviceinriktad, ansvarstagande och har god initiativförmåga. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Folktandvården Stockholm är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.

Anställningen
Välkommen med din ansökan senast den 3 juni 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma.

Är du intresserad?
Kontakta gärna Jessica Tarander, klinikchef, tel. 08-123 154 49.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandsköterska

Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården. Vi söker en pigg och flexibel tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt. Du är intresserad av att utvecklas och har lätt för att samarbeta. Vi tror p... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården.
Vi söker en pigg och flexibel tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt. Du är intresserad av att utvecklas och har lätt för att samarbeta.
Vi tror på hög kvalitet på vården och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och att Du passar väl in i teamet.
Vi ser att du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
Anskökningar från tandläkare undanbedes.
Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Visa mindre

Tandsköterska

Djursholms Dentalklinik AB är en väl etablerad privat tandläkarmottagning med ett mycket trevligt patientklientel. Vi söker nu en tandsköterska för en deltidstjänst på 75%. Kliniken ligger ett stenkast från Roslagsbanans station i Näsbypark samt Näsbypark Centrum. Vi söker nu Dig som är professionell i ditt arbete, är positiv, flexibel, serviceinriktad och alltid sätter patientens behov först. Arbetsuppgifter: sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom att as... Visa mer
Djursholms Dentalklinik AB är en väl etablerad privat tandläkarmottagning med ett mycket trevligt patientklientel. Vi söker nu en tandsköterska för en deltidstjänst på 75%.
Kliniken ligger ett stenkast från Roslagsbanans station i Näsbypark samt Näsbypark Centrum.
Vi söker nu Dig som är professionell i ditt arbete, är positiv, flexibel, serviceinriktad och alltid sätter patientens behov först.
Arbetsuppgifter: sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom att assistera tandläkaren, sterilarbete, receptionsarbete mm.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att behärska det svenska språket mycket väl i tal och skrift är ett krav.
Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning.
Välkommen med din ansökan till:
[email protected] Visa mindre

Gravvikariat - Tandsköterska till protetik på Brahekliniken

Välkommen till oss på Braheklinken. Vi är en specialistklinik på Östermalm. Brahekliniken är en etablerad, trevlig klinik. Vi söker en tandsköterska i protetik för ett gravvikariat på 13 månader. Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra. Vår protetik-tsk går på mammaledighet i slutet på oktober, därför söker vi en tandsköterska som kan ta över hennes ar... Visa mer
Välkommen till oss på Braheklinken. Vi är en specialistklinik på Östermalm. Brahekliniken är en etablerad, trevlig klinik.
Vi söker en tandsköterska i protetik för ett gravvikariat på 13 månader.
Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra.
Vår protetik-tsk går på mammaledighet i slutet på oktober, därför söker vi en tandsköterska som kan ta över hennes arbetsuppgifter.
ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att vara vanligt förekommande tandsköterskeuppgifter. Assistans, sterilarbete, administration, kontakt med patienter, bokningar m.m.
Arbetet är innehållsrikt med många tillfällen där du som tandsköterska kommer utveckla dina kunskaper och utöka din erfarenhet. I arbetet ingår att samordna vården med andra, hantera remissflöden, kontakt med remittent m.m.
Vi har ALMA som journalsystem. Vi ser det som en fördel att du har god datavana.
Kvalifikationer
Du är utbildad tandsköterska gärna med några års erfarenhet inom yrket. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, muntligt såväl som skriftligt samt god datavana. För att trivas hos oss behöver du tycka om att samarbeta med andra samtidigt som du känner dig trygg och självgående i din yrkesprofession. Du är noggrann och tar ansvar för och strukturerar ditt arbete.
Intervjuer sker löpande och jobbet tillsätts när vi hittar rätt tandsköterska, skicka in din ansökan där du bifogar CV och personligt brev. Visa mindre

Specialisttandsköterska Protetik

Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården. Nu söker vi en specialisttandsköterska eller nischad tandsköterska till specialisttandläkare inom Oral protetik. Vi ser att Du arbetar med kvalitetskänsla och att Du har 1-2 års erfarenhet av at... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården.
Nu söker vi en specialisttandsköterska eller nischad tandsköterska till specialisttandläkare inom Oral protetik. Vi ser att Du arbetar med kvalitetskänsla och att Du har 1-2 års erfarenhet av att ha arbetat med Specialisttandläkare inom Oral protetik.
Vi tror på hög kvalitet på vården och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och att Du passar väl in i teamet.
Du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
Observera att vi till denna tjänst ej söker tandläkare eller tandsköterska utan erfarenhet inom protetik.
Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Visa mindre

Tandsköterska

Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården. Vi söker en pigg och flexibel tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt. Du är intresserad av att utvecklas och har lätt för att samarbeta. Vi tror p... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården.
Vi söker en pigg och flexibel tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt. Du är intresserad av att utvecklas och har lätt för att samarbeta.
Vi tror på hög kvalitet på vården och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och att Du passar väl in i teamet.
Vi ser att du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Visa mindre

Tandsköterska spec-och allmäntandvård

Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården. Vi söker en pigg och flexibel tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt. Vi tror på hög kvalitet på vården och vi ser att Du delar vår uppfattning. V... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården.
Vi söker en pigg och flexibel tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt.
Vi tror på hög kvalitet på vården och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och att Du passar väl in i teamet.
Vi ser att Du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
Skicka gärna in Din ansökan även om du inte söker ett heltidsarbete.
Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Visa mindre

Arbetsledare till Folktandvården Täby

Ansök    Aug 17    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Nu har du möjlighet till att ta dig an ett ledaruppdrag som ARBETSLEDARE hos oss i Täby. Det här uppdraget passar dig som har idéer och driv, och som vill ta ett stort ansvar. Bli en del av oss du också! Ditt uppdrag I rollen som arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket innebär att du tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete, som exempelvis består av att ta ansvar för klinikens kvalitéts- och utvecklingsarbete. Ditt n... Visa mer
Nu har du möjlighet till att ta dig an ett ledaruppdrag som ARBETSLEDARE hos oss i Täby. Det här uppdraget passar dig som har idéer och driv, och som vill ta ett stort ansvar. Bli en del av oss du också!

Ditt uppdrag
I rollen som arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket innebär att du tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete, som exempelvis består av att ta ansvar för klinikens kvalitéts- och utvecklingsarbete. Ditt nya uppdrags tyngdpunkt är dock främst på det operativa arbetet, eftersom du leder den dagliga verksamhetens logistik av personal och verksamhet. Vilket bland annat kan handla om att utforma medarbetarnas scheman och att ta ansvar för PA-systemet. Du kommer att få ta ett stort ansvar för att kliniken drivs på ett effektivt sätt, och även för att kliniken ska upplevas som attraktiv för både kund och medarbetare.
Tillsammans med klinikchefen är du den sammanhållande länken på kliniken i Täby och mellan Folktandvårdens olika kliniker i Region Stockholm. Kliniken ligger centralt i Täby Centrum och du har tillgång till goda kommunikationer. Täby är en modern klinik med 15 behandlingsrum, och med cirka 35 medarbetare som trivs med ett högt arbetstempo, och vi har framförallt kul ihop. Kliniken är en nischnod och arbetar med hög odontologisk kompetens och samarbete mellan flera nischområden för kundernas bästa. Kliniken erbjuder även lustgasbehandlingar samt behandling med hård och mjukvävnads laser.

Vem är du?
Vi söker dig som är tandvårdsutbildad, och har du erfarenhet av att tidigare ha arbetat som arbetsledare är det meriterande.Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift, samt god kunskap i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från PA-system, samt från andra administrativa arbetsuppgifter inom exempelvis ekonomiområdet.

Vidare i din roll som arbetsledare har du kunden i fokus och du använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt, och följer upp hur arbetet går framåt gentemot enhetens mål. Du etablerar trovärdighet och förmedlar information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag, och hos oss får du även tillgång till en god struktur och härliga arbetskamrater. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Ansökan
Välkommen med din ansökansenast den 29 augusti-2021.Tjänsten är tillsvidare och på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse och provanställning kan förekomma.

Vill du veta mer?
Då får du gärna ta kontakt med:
Klinikchef, Jessica Tarander,[email protected] eller på 08- 123 154 49
Eller kontakta någon av våra rekryterare: Hanna Nörgaard,[email protected] 08-123 166 51 eller Amanda Gustafsson,[email protected] 08-123 166 59.

Fackliga kontaktpersoner:
Ulrika Rebhan, TT, tel. 08-123 152 34
Soheila Mellat, Vision, tel. 08-123 166 96
Helen Ahlgren, SRAT, tel. 08-123 169 80 Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården i Täby Centrum

Ansök    Nov 18    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi dig som är utbildad till tandsköterska till Folktandvården i Täby. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du m... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi dig som är utbildad till tandsköterska till Folktandvården i Täby. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor

Kliniken har all modern utrustning, och ligger mitt i Täby Centrum i anslutning till Roslagsbanan och bussar. Vi är en stor arbetsplats med 15 behandlingsrum och vi kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare

Kliniken är en nischnodklinik med flera nischade tandläkare och vi utför allt i från basundersökningar till implantatkirurgi. Kliniken arbetar även med laser samt lustgas och det finns stor möjlighet till utveckling hos oss.

Din bakgrund
Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Du har också goda yrkeskunskaper och är serviceinriktad, ansvarstagande och har god initiativförmåga. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
Folktandvården Stockholm är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.

Anställningen
Du erbjuds en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Vi välkomnar dig med din ansökan senast den 5 december.

Är du intresserad?
Kontakta gärna Jessica Tarander, klinikchef, tel. 08-123 154 49

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Tandsköterska - specialist och allmän klinik

Tandsköterska sökes till specialist- och allmän klinik. Wasa Tandklinik söker just nu två tandsköterskor Om kliniken Wasa Tandklinik flyttade in i helt nyrenoverade lokaler 2014 i centrala Stockholm. Kliniken ägs och drivs av Tandläkare och parodontolog Maryam Pourmousa. Verksamheten är specialiserad inom parodontologi och fungerar även som allmän tandvårdsmottagning. Många externa tandläkare skickar remisser till kliniken där såväl vuxna som barnpatie... Visa mer
Tandsköterska sökes till specialist- och allmän klinik.
Wasa Tandklinik söker just nu två tandsköterskor

Om kliniken

Wasa Tandklinik flyttade in i helt nyrenoverade lokaler 2014 i centrala Stockholm. Kliniken ägs och drivs av Tandläkare och parodontolog Maryam Pourmousa. Verksamheten är specialiserad inom parodontologi och fungerar även som allmän tandvårdsmottagning. Många externa tandläkare skickar remisser till kliniken där såväl vuxna som barnpatienter får specialistbehandlingar inom parodontologi och implantatbehandlingar. Bred kompetens med högsta möjliga kvalité och ett vänligt bemötande står alltid i centrum i vår verksamhet.

Våra medarbetare är totalt 6 personer, två tandläkare, två tandsköterskor, två tandhygienist, en tandtekniker och en receptionist. Vårt mål är att expandera med ytterligare en tandsköterska.

Vår strävan är att ha en glad och trygg stämning på kliniken med ett gott arbetsklimat. Modern teknologi är också viktigt och här finns både digitalscannig, Cerec, CBCT, laser och material för guidad kirurgi.

Du som tandsköterska

Vi söker 2 tandsköterskor:

En tandsköterska som huvudsakligen ska assistera vid kirurgi. Ta hand om kirurgiska instrument, maskiner och vara ansvarig för olika kirurgiska material.

Den andra tjänsten innebär assistering vid allmän tandvård, viss profylaxarbete, ta hand om strilen samt sedvanlig tandsköterskearbeten.

Du är tandsköterska med minst ett års erfarenhet. Vi ser gärna att du har en god och kommunikationsförmåga, kan arbeta delegerat i kombination av att arbeta i team och självständigt. Erfarenheter som att arbeta i journalsystemet Opus, har en positiv inställning och är initiativrik på att dagligen se möjligheter i bemötande mellan patient, medarbetare och behandlingar är meriterande.


Anställningsform: Tills vidare och med provanställning 6 månader
Arbetstid per vecka: 30- 40 timmar per vecka, kan diskuteras
Lön: Fast månadslön

Sista ansökningsdag: rekrytering sker löpande så tacksam för din ansökan snarast. Ansökan skickas till [email protected]

CelinDental Affärsutveckling och Bemanning AB har hand om denna rekrytering. Frågor om tjänsten ställer du direkt till Carina C Sjölund på 073-655 39 93. Visa mindre

Tandsköterska

Djursholms Dentalklinik AB är en etablerad privat tandläkarmottagning med ett mycket trevligt patientklientel. Kliniken ligger ett stenkast från Roslagsbanans station Näsbypark samt Näsbypark Centrum. Vi söker nu Dig som är professionell i ditt arbete, är positiv, flexibel, serviceinriktad och alltid sätter patientens behov först. Arbetsuppgifter: assistera tandläkaren, sterilarbete, receptionsarbete etc. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att behär... Visa mer
Djursholms Dentalklinik AB är en etablerad privat tandläkarmottagning med ett mycket trevligt patientklientel.
Kliniken ligger ett stenkast från Roslagsbanans station Näsbypark samt Näsbypark Centrum.
Vi söker nu Dig som är professionell i ditt arbete, är positiv, flexibel, serviceinriktad och alltid sätter patientens behov först.
Arbetsuppgifter: assistera tandläkaren, sterilarbete, receptionsarbete etc.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att behärska det svenska språket mycket väl i tal och skrift är ett absolut krav.
Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning.


Välkommen med din ansökan till:
[email protected]


Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen utgår. Visa mindre

Tandsköterska till Agea Dental

Ansök    Jun 8    Agea AB    Tandsköterska
Vi söker en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum med tillsättning snarast. Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete Du kommer att ansvara för kallelse av patienter i opus data journalsystem. Du ska ha god kännedom om basala smittskyddsrutiner och sterilarbete. Det är meriterande med kännedom om kirurgisk uppdukning och assistans. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kontakta oss via mejl med Intyg om fullgjord sköterskeutbild... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum med tillsättning snarast.
Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete Du kommer att ansvara för kallelse av patienter i opus data journalsystem.
Du ska ha god kännedom om basala smittskyddsrutiner och sterilarbete. Det är meriterande med kännedom om kirurgisk uppdukning och assistans.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontakta oss via mejl med Intyg om fullgjord sköterskeutbildning, CV, personligt brev samt minst två referenser. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Täby C

Ansök    Maj 10    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vi söker en ny tandsköterska till vårt härliga team i Täby Centrum. Kliniken har all modern utrustning och ligger mitt i Täby Centrum i anslutning till Roslagsbanan och bussar. Vi är en stor arbetsplats med 15 behandlingsrum och vi kännetecknas av erfarna, positiva och duktiga medarbetare Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med både vuxen- och barntandvård på en mottagning med inriktning och fokus på kvalitet och bemötande. Kliniken ligger i ... Visa mer
Vi söker en ny tandsköterska till vårt härliga team i Täby Centrum. Kliniken har all modern utrustning och ligger mitt i Täby Centrum i anslutning till Roslagsbanan och bussar. Vi är en stor arbetsplats med 15 behandlingsrum och vi kännetecknas av erfarna, positiva och duktiga medarbetare
Vi erbjuder
dig ett roligt och omväxlande arbete med både vuxen- och barntandvård på en mottagning med inriktning och fokus på kvalitet och bemötande. Kliniken ligger i Täby centrum, i anslutning till Roslagsbanan och bussar. Vi är en stor arbetsplats som kännetecknas av positiva och professionella medarbetare. Kliniken är en nischnodklinik med flera nischade tandläkare och vi utför allt i från basundersökningar till implantatkirurgi. Kliniken arbetar även med laser samt lustgas och det finns stor möjlighet till utveckling hos oss.

Folktandvården Stockholm är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.

Vi söker dig
med tandsköterskeutbildning. Du har goda yrkeskunskaper och är serviceinriktad, ansvarstagande och har god initiativförmåga. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: kvalitet, kompetens och trygghet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är
en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Jessica Tarander  tel. 08-123 154 49 eller arbetsledare Karin Lind tel 070-001 15 88. Kontaktperson för Vision är Soheila Mellat, tel. 08- 123 166 96.

Välkommen med din ansökansenast den 3 juni. Visa mindre

Tandsköterska med receptionsintresse

Tandläkargruppen Täby Centrum är en privat och modern mottagning som ligger mitt i Täby Centrum. Vi har 20 behandlingsrum och hos oss arbetar ett härligt team med både allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister. Vi kan nu erbjuda en möjlighet för dig som är tandsköterska och tycker om ett stimulerande arbete med administrativa uppgifter och brinner för service! Du har en positiv inställning och trivs med ... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är en privat och modern mottagning som ligger mitt i Täby Centrum.
Vi har 20 behandlingsrum och hos oss arbetar ett härligt team med både allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister.


Vi kan nu erbjuda en möjlighet för dig som är tandsköterska och tycker om ett stimulerande arbete med administrativa uppgifter och brinner för service!


Du har en positiv inställning och trivs med ditt yrkesval. Du är utåtriktad med stor känsla för service och ett gott ordningssinne.


Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är flerspråkig!


Du kommer att vara ett av mottagningens ansikten utåt och därför är det viktigt att du är serviceinriktad, lugn och positiv i din framtoning och har lätt att fokusera på arbetsuppgifterna i en aktiv miljö.


Dina arbetsuppgifter är sedvanliga receptionistarbetsuppgifter, bland annat;
- Välkomna våra kunder
- Svara på inkommande telefonsamtal
- Svara på mail
- Remisshantering
- Tidsbokningar
- Kalla patienter


Vill du vara en del av vårt team? Visa mindre

Tandsköterska allmäntandvård

Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården. Vi söker en pigg och flexibel tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt. Vi tror på hög kvalitet på vården och vi ser att Du delar vår uppfattning. V... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården.
Vi söker en pigg och flexibel tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt.
Vi tror på hög kvalitet på vården och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och att Du passar väl in i teamet.
Vi ser att du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Visa mindre

Tandsköterska - Aqua Dental Täby

Ansök    Mar 24    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Bli en del av Aqua Dental i Täby Centrum! Brinner du för tandvård och önskar utvecklas inom det? Sätter du patientens upplevelse i centrum och strävar efter att ge varje patient en känsla de inte visste att de kunde få hos tandläkaren? Då vill vi komma i kontakt med dig! Hos oss får du möjlighet att arbeta med tandvård av högsta kvalitet. Om du likt oss tror att passion, kvalitet och tillgänglighet är rätt väg att gå för att erbjuda Sveriges bästa och tr... Visa mer
Bli en del av Aqua Dental i Täby Centrum!

Brinner du för tandvård och önskar utvecklas inom det? Sätter du patientens upplevelse i centrum och strävar efter att ge varje patient en känsla de inte visste att de kunde få hos tandläkaren? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Hos oss får du möjlighet att arbeta med tandvård av högsta kvalitet. Om du likt oss tror att passion, kvalitet och tillgänglighet är rätt väg att gå för att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård har vi en bra början, du och vi.

Tjänsten är som tandsköterska och gäller för Aqua Dental i Täby.

Om dig

På Aqua Dental arbetar vi för att förändra tandvården och därför söker vi dig som likt oss vill bedriva tandvård med passion, kvalitet och tillgänglighet. Du har tandvårdsutbildning, och med tanke på rollen tar vi för givet att du har ett stort intresse att hjälpa folk.

För oss är kompetens viktigt, men vi lägger också stor vikt vid din personlighet. För att vårt samarbete ska bli berikande tror vi att du är nyfiken, initiativtagande samt lösningsorienterad. Som tandsköterska hos oss finns det stor chans till stort ansvarstagande, vilket vi såklart önskar att du ser som en möjlighet.

Om oss

På Aqua Dental arbetar i dag över 400 personer fördelat på elva kliniker, tre laboratorier och ett huvudkontor. År 2015 var vi drygt 30 medarbetare och har alltså på bara några år vuxit till att bli en av Sveriges största tandvårdskedjor. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård. Här arbetar var fjärde medarbetare inom specialistverksamheten.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och därför går vi kontinuerligt på utbildningar samt bedriver vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av erfarenheter. Vi håller högt i tak och värnar om våra medarbetares åsikter för en långsiktig samarbete.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Jorge Penaranda på [email protected] Visa mindre

Operationstandsköterska, TÄBY CENTRUM

Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården. Vi söker en operationstandsöterska som är pigg, flexibel och gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt. Har du operationstandsköterskeutbildning eller erfarenhet av arbete i käkkirurgisk ... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården.
Vi söker en operationstandsöterska som är pigg, flexibel och gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt.
Har du operationstandsköterskeutbildning eller erfarenhet av arbete i käkkirurgisk verksamhet är det meriterande.
Vi tror på hög kvalitet på vården och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och att Du passar väl in i teamet.
Vi ser att du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Visa mindre

Tandsköterska allmäntandvård

Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården. Vi söker en pigg och flexibel tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt. Vi tror på hög kvalitet på vården och vi ser att Du delar vår uppfattning. V... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är norrorts största, samt en av Stockholms mest moderna, privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård under ett och samma tak och arbetar med stort fokus på hög kvalitet på vården.
Vi söker en pigg och flexibel tandsköterska med kvalitetskänsla som gärna har erfarenhet av ett delegerat arbetssätt.
Vi tror på hög kvalitet på vården och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och att Du passar väl in i teamet.
Vi ser att du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Visa mindre

Tandsköterska till privatklinik i Roslags Näsby, Täby!

Ansök    Jan 12    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Är du på jakt efter något nytt och vill jobba på ett innovativt privat företag med fokus på att erbjuda tandvård för en god munhälsa – hela livet? Just nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik i Roslags Näsby, Täby. Om Oral Care. Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 30 års branscherfarenhet. Idag är vi över 350 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänkliniker sam... Visa mer
Är du på jakt efter något nytt och vill jobba på ett innovativt privat företag med fokus på att erbjuda tandvård för en god munhälsa – hela livet?
Just nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik i Roslags Näsby, Täby.

Om Oral Care.
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 30 års branscherfarenhet. Idag är vi över 350 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil hemtandvård för äldre och sjuka patienter.
Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, fem kliniker i Stockholmstrakten samt två i Oslo, Norge. Planen är att expandera ytterligare.
För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Om tjänsten.
Oral Cares klinik i Roslags Näsby är nu i behov av ytterligare en utbildad och erfaren tandsköterskekollega. Tjänsten är en tillsvidare tjänst med en tjänstgöringsgrad på 80-100%, tillträde enligt överenskommelse.
Som tandsköterska på Oral Care Roslags Näsby kommer du får möjlighet att arbeta varierat med såväl administrativa arbetsuppgifter som assistans av tandläkare och i sterilen.
Som ny medarbetare hos oss på Oral Care välkomnas du att arbeta tillsammans med vårt glada team nära patienterna där du varje dag gör skillnad och bidrar till en ökad livskvalitet. Vi på Oral Care välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö. Är du junior ser vi potential för utveckling tack vare våra erfarna och duktiga medarbetare, är du senior ser vi även här att vi kan erbjuda potential för utveckling samtidigt som du får möjlighet att bli en kunskapsspridare.


Oral Care erbjuder vår framtida kollega:
En trygg anställning med attraktivt löneläge
Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
Goda möjligheter till kompetensutveckling.
Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.För att trivas hos oss ser vi att du som söker:
Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
Är en lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar problemlösare.
Har tålamod och inger förtroende till patienten.
Känner ansvar för att våra patienter får bästa möjliga vård.
Är trygg i dig själv och din roll.
P g a journalföring och övrig administration kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.


Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Tandsköterska

Djursholms Dentalklinik AB är en etablerad privat tandläkarmottagning med ett mycket trevligt patientklientel. Kliniken ligger ett stenkast från Roslagsbanans station Näsbypark samt Näsbypark Centrum. Vi söker nu Dig som är professionell i ditt arbete, är positiv, flexibel, serviceinriktad och alltid sätter patientens behov först. Arbetsuppgifter: assistera tandläkaren, sterilarbete, receptionsarbete etc. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att behär... Visa mer
Djursholms Dentalklinik AB är en etablerad privat tandläkarmottagning med ett mycket trevligt patientklientel.
Kliniken ligger ett stenkast från Roslagsbanans station Näsbypark samt Näsbypark Centrum.
Vi söker nu Dig som är professionell i ditt arbete, är positiv, flexibel, serviceinriktad och alltid sätter patientens behov först.
Arbetsuppgifter: assistera tandläkaren, sterilarbete, receptionsarbete etc.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att behärska det svenska språket mycket väl i tal och skrift är ett absolut krav.


Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning.


Välkommen med din ansökan till:
[email protected] Visa mindre

Tandsköterska till Täby

Ansök    Nov 3    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Placeringsort Smiles klinik Ljungmyrsvägen 2, Täby Stockholm   I Stockholmsförorten Täby ligger en av våra fina kliniker dit vi nu söker en ny engagerad tandsköterska som vill arbeta med att erbjuda bästa möjliga tandvård. Totalt är vi 10 medarbetare på 7 behandlingsrum, med 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 5 tandsköterskor, samt en platschef. Anställningsform Tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde Enligt överenskommelse med hänsyn... Visa mer
Placeringsort
Smiles klinik Ljungmyrsvägen 2, Täby Stockholm
 
I Stockholmsförorten Täby ligger en av våra fina kliniker dit vi nu söker en ny engagerad tandsköterska som vill arbeta med att erbjuda bästa möjliga tandvård. Totalt är vi 10 medarbetare på 7 behandlingsrum, med 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 5 tandsköterskor, samt en platschef.

Anställningsform

Tillsvidareanställning på hel- eller deltid.

Tillträde

Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Tandsköterskorna på kliniken hjälps åt att bemanna receptionen så du kommer även att vara där ibland.

Din kompetens och personliga egenskaper

Du är utbildad tandsköterska och har fördelaktigen några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare, gärna delegerat, och är självgående i din yrkesroll. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från det.

Som person har du hög sociala förmåga, är bra på att samarbeta och är trygg i din kommunikation. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Collaboration, Care & Entrepreneurship.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 8 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Intresserad?

Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se/lediga-tjanster. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 29 november. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Charlotta Glämsta-Norälv [email protected] eller HR BP Linnea Bjäräng, [email protected].

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Receptionist till Folktandvården Täby kyrkby

Ansök    Okt 19    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Arbetar du som tandsköterska och brinner för service? Nu söker vi dig som vill driva Täby kyrkbys reception! Ditt uppdrag Nu har du möjlighet att ta ansvar för att alla våra kunder som går in igenom vår entré känner sig välkomna och trygga. I din roll säkerställe... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.
Arbetar du som tandsköterska och brinner för service? Nu söker vi dig som vill driva Täby kyrkbys reception!
Ditt uppdrag
Nu har du möjlighet att ta ansvar för att alla våra kunder som går in igenom vår entré känner sig välkomna och trygga. I din roll säkerställer du att kundens väg från första kontakt till avslutad behandling håller den högsta möjliga servicenivån. Vidare i dina arbetsuppgifter ingår att vara involverad i receptionens dagliga arbete som bland annat inkluderar: koordinering av besök, hantering av mail, telefonkontakter, ge kundsupport och utföra administration. Dessutom kommer du att assistera en av våra duktiga tandläkare ett par dagar i veckan.
Folktandvården Täby kyrkby är en fin klinik med 4 behandlingsrum, mitt i centrum. Vi arbetar med öppna dörrar för ständigt lärande.
Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har tandvårdsutbildning, och du får även gärna ha erfarenhet från serviceyrken sedan tidigare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga på svenska, i både tal och skrift, och du har även goda kunskaper i engelska språket, framförallt i tal.
Som person har du ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kundservice och sociala relationer. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder och triggas av att överträffa förväntningar. Dessutom är du en person som motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.
Vi är nyfikna på dig, är du nyfiken på oss?
För ytterligare information kontakta gärna: Klinikchef Malin Asplund08-12316310

Välkommen med din ansökansenast 2020-11-08Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!
Facklig kontaktperson för vision är Soheila Mellattel. 08-123 166 96.
Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa! Visa mindre

tandsköterska sökes

tandsköterska på halvtid sökes till grupppraktik i Täby, goda kunskaper i svenska språket i både tal o skrift, varierande uppgifter som sterilarbete, eget arbete på patient, svara i telefon Visa mer
tandsköterska på halvtid sökes till grupppraktik i Täby, goda kunskaper i svenska språket i både tal o skrift, varierande uppgifter som sterilarbete, eget arbete på patient, svara i telefon Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Täby Kyrkby

Ansök    Sep 9    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Täby kyrkby. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som... Visa mer
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Täby kyrkby. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.
Vi på Folktandvården Täby kyrkby söker en tandsköterska till vår fina och välfungerade klinik. Folktandvården Täby kyrkby består av 4  rum och ligger i Täby kyrkby Centrum, i direkt anslutning till Roslagsbanan och bussar.
Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4 och vid vissa kliniker assistans vid operationer.
Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Hos oss finns det möjligheter till:
Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.
Välkommen med din ansökan senast 30/9 2020. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef Malin Asplund på [email protected] tel: 08-123 163 10.
Facklig kontaktperson: Vision är Soheila Mellattel. 08-123 166 96. Visa mindre

Tandsköterska till Agea Dental

Ansök    Jun 1    Agea AB    Tandsköterska
Vi söker en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum med tillsättning snarast. Du kommer att assistera våran nya medarbetare som är allmäntandläkare. I jobbet ingår kallelse av patienter i opus data journalsystem. Du ska ha god kännedom om basala smittskyddsrutiner och sterilarbete. Det är meriterande med kännedom om kirurgisk uppdukning och assistans. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kontakta oss via mejl med Intyg om fullgjord skö... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum med tillsättning snarast.
Du kommer att assistera våran nya medarbetare som är allmäntandläkare. I jobbet ingår kallelse av patienter i opus data journalsystem.
Du ska ha god kännedom om basala smittskyddsrutiner och sterilarbete. Det är meriterande med kännedom om kirurgisk uppdukning och assistans.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontakta oss via mejl med Intyg om fullgjord sköterskeutbildning, CV, personligt brev samt minst två referenser. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Täby kyrkby

Ansök    Okt 24    Folktandvården    Tandsköterska
Vi söker en tandsköterska till vår fina klinik i Täby kyrkby.  Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt, nära roslagsbana och bussar. Vi är en mindre arbetsplats som kännetecknas av positiva och duktiga medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. För oss är bra service till våra patienter mycket viktigt. Våra patienter har god tandhälsa och efterfrågar tandvård av högsta kvalité med god estetik. Kliniken be... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår fina klinik i Täby kyrkby. 

Vi erbjuder
dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt, nära roslagsbana och bussar. Vi är en mindre arbetsplats som kännetecknas av positiva och duktiga medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. För oss är bra service till våra patienter mycket viktigt. Våra patienter har god tandhälsa och efterfrågar tandvård av högsta kvalité med god estetik. Kliniken består av fyra behandlingsrum och vi är tio personer som arbetar här.

Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.

Vi söker dig
som är utbildad tandsköterska, helst med erfarenhet men om du är nyutexaminerad finns god introduktion att få av våra duktiga kollegor. Är du intresserad av receptionsarbete och ledarskap är det meriterande. Arbetsledande arbetsuppgifter och receptionsarbeta kan förekomma. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: kompetens, kvalitet och trygghet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är
en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Malin Asplund tel 08-123 163 10  Kontaktperson för vision är Soheila Mellat, tel 08-123 166 96.

Välkommen med din ansökan senast den 15/11. Visa mindre

Självständig Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Sollidens tandläkarmottagning
Kvinnlig allmäntandläkare söker självständig tandsköterska till mysig praktik . Ligger i Täby med stor parkering.
På kliniken arbetar 2 tandläkare 2 tandhygienister och 2 tandsköterskor

Arbetsuppgifter
Varierande arbetsuppgifter framförallt reception ,administration och steril. Assistera tandläkaren vid behov , profylax och delegerade uppgifter Göra blekskenor och retentionsskenor efter tandreglering.

Övrig information
Kollektivavtal,bra arbetstider, 80% tjänst med möjlighet till utökad tid.

Kvalifikationer
Vana av beskrivna arbetsuppgifter men framför allt villig att lära sig.

Personliga egenskaper
Glad social och effektiv ,bra på att ta egna initiativ. Visa mindre

tandsköterska täby

Charmig gruppraktik i Täby söker tandsköterska på deltid, goda kunskaper i svenska språket önskas, assistera tandläkaren,svara i telefon,kalla patienter etc Visa mer
Charmig gruppraktik i Täby söker tandsköterska på deltid, goda kunskaper i svenska språket önskas, assistera tandläkaren,svara i telefon,kalla patienter etc Visa mindre

Tandsköterska vid Agea Dental , Täby

Ansök    Maj 3    Agea AB    Tandsköterska
Mottagningen har öppet måndag till fredag. Vi är två tandläkare och två tandsköterskor samt en tandhygienist. Vi utför tandvård både för våra revisionspatienter och patienter på remiss. Vi arbetar med implantatkirurgi samt dentoalveolär kirurgi. Eget kliniskt arbete ingår såsom delegerad undersökning och profylax. Du ska ha kunskap som medger att du kan arbeta som assisterande tandsköterska. Det är meriterande med kunskaper om Opus datorsystem, Libr... Visa mer

Mottagningen har öppet måndag till fredag. Vi är två tandläkare och två tandsköterskor samt en tandhygienist.
Vi utför tandvård både för våra revisionspatienter och patienter på remiss. Vi arbetar med implantatkirurgi samt dentoalveolär kirurgi.

Eget kliniskt arbete ingår såsom delegerad undersökning och profylax.
Du ska ha kunskap som medger att du kan arbeta som assisterande tandsköterska. Det är meriterande med kunskaper om Opus datorsystem, Libretto, Symfoni och digital röntgenteknik. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av eget arbete med patienter är meriterande men inget krav. Vi värdesätter hög service och omtanke om patienterna.

Agea Dental är en tandvårdsklinik i Näsby parks centrum. Våra ledord är kvalitet, kommunikation och respekt för våra patienters berättelser. Visa mindre