Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Täby

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska med operationserfarenhet till Aleris Ögon Täby

Om Aleris Ögon Täby Vi är en liten, väl fungerande mottagningsenhet. Vi har en operationssal där vi opererar gråstarr och POLOP. Till verksamheten söker vi nu en engagerad och flexibel undersköterska med erfarenhet från operation som vill ta del av vårt arbete. Om arbetet och din utveckling Vi erbjuder dig en arbetsplats med välplanerad mottagning med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nyt... Visa mer
Om Aleris Ögon Täby
Vi är en liten, väl fungerande mottagningsenhet. Vi har en operationssal där vi opererar gråstarr och POLOP.

Till verksamheten söker vi nu en engagerad och flexibel undersköterska med erfarenhet från operation som vill ta del av vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling
Vi erbjuder dig en arbetsplats med välplanerad mottagning med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Som undersköterska kommer du ha ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer mestadels vara på operation, där du är navet vad gäller beställningar, steril, passa på sal och även boka patienter i vårt journalsystem Take Care.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad och hålla en hög kvalitet i patientarbetet. I ditt arbete är du anpassningsbar och ser vikten av noggrannhet och struktur i det dagliga arbetet. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss.

Bakgrund
Du är undersköterska med stort intresse för operationsarbete och vana av självständigt arbete. Meriterande är erfarenhet från ögon och du arbetat i Take Care

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare 50-100%
• Tillträde: snarast
• Individuell lönesättning

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024- 08-18 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika på mail: [email protected]

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Undersköterska till Årets Mottagning Sverige, Täby, timvikarie

Vi söker dig som är undersköterska och som vill arbeta på timmar i hemsjukvården och på vårt laboratorium. Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår familjära mottagning i Täby, som dessutom vann "Årets Mottagning Sverige"? Beskriver du dig som serviceinriktad med stort intresse för möten med människor? Då är Vallatorpsdoktorn stället för dig! Vad erbjuds du? Du kommer att utföra olika typer av provtagning, hantera provsvar och remisser sa... Visa mer
Vi söker dig som är undersköterska och som vill arbeta på timmar i hemsjukvården och på vårt laboratorium.

Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår familjära mottagning i Täby, som dessutom vann "Årets Mottagning Sverige"? Beskriver du dig som serviceinriktad med stort intresse för möten med människor? Då är Vallatorpsdoktorn stället för dig!

Vad erbjuds du?
Du kommer att utföra olika typer av provtagning, hantera provsvar och remisser samt dela läkemedel till våra patienter i Hemsjukvården. Arbete innebär även omläggningar, blodtryck och katetervård mm. Vårdcentralen använder sig utav journalsystemet TakeCare och vi ser gärna att du kan hantera detta system.

Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi har även en fast läkarstab. Till oss kommer man med allmänna kommunikationer alternativt gratis personalparkering finns. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du ska ha vana vid provtagning, såromläggning, KAD, subkutana injektioner och blodtryck. Du har god omvårdnad av patienten och tycker om att ge god service. Du är noggrann och effektiv, tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Timvikariat
Timvikarie. Vi hanterar ansökningar löpande, så passa på att sök redan idag!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef, Susanne Fjärdsäter, [email protected] 072-401 63 62

Vi ser fram emot din ansökan!Mottagning

Här finns allt under samma tak. Vi har specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeuter och undersköterskor. Mottagningen har ca 6000 listade patienter. Vårt gemensamma mål är att med engagemang, empati och kompetens kunna erbjuda en god och nära vård till alla patienter och kunna vara en trevlig arbetsplats för alla fina medarbetare.

Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter.Vallatorpsdoktorn är en del av Prima Vård.

Om företaget

Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard Visa mindre

Rehabassistent till Furuhöjden

Rehabassistent till Furuhöjden Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Sedan ett år tillbaka är vi en del av en vårdgrupp där även Täbyhälsan företagshälsovård och Roslags Näsby Husläkarmottagning AB ingår. Vår vision är att möjliggöra en sömlös vård där individen står i fokus. Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande reha... Visa mer
Rehabassistent till Furuhöjden
Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Sedan ett år tillbaka är vi en del av en vårdgrupp där även Täbyhälsan företagshälsovård och Roslags Näsby Husläkarmottagning AB ingår. Vår vision är att möjliggöra en sömlös vård där individen står i fokus.
Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. På Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter erbjuder vi poliklinisk rehab med inriktning neurologi och ortopedi. Hit kommer gäster dagligen och tränar med professionell personal i en lugn miljö. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.
På Furuhöjden har vi korta beslutsvägar och arbetar nära varandra för att tillsammans nå verksamhetens mål. Vi har närvarande chefer, HR och VD som alla sitter i samma fastighet som verksamheten för att öka möjligheterna till ett gott samarbete och en öppen kommunikation.
Om rollen
I rollen som rehabiliteringsassistent hos oss ligger fokus på att arbeta med rehabiliterande, hälsofrämjande och förebyggande åtgärder för våra gäster. Du samarbetar med dina kollegor på våra avdelningar för att ge våra patienter, som är våra gäster, ”Precis den rehab du behöver”. Hos oss arbetar yrkesgrupperna sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, läkare, kurator, psykolog och fysioterapeuter tillsammans för att uppnå bästa möjliga rehabiliteringslösning för varje gäst. Våra gäster rehabiliteras både individuellt och i grupp, att du är bekväm med båda dessa arbetssätt är av stor vikt för oss. I denna roll ingår även omvårdnad av gäst i form av att assistera gästen i hygien, förflyttningar och annat som denne kan behöva stöttning i. Denna roll kommer huvudsakligen att tillhöra vår neuro-avdelning, men förväntas kunna vara behjälplig även på andra avdelningar vid behov.
Om dig
För att passa väl in i denna roll bör du som sökande trivas i att arbeta nära människor, vara flexibel som person, ha ett positivt förhållningssätt och ett stort intresse för träning och rehabilitering. Du behöver även vara lyhörd för våra gästers behov samt ha förmåga att planera och ta ansvar för ditt arbete. Vi ser att du själv kan prioritera och planera ditt arbete samtidigt som du trivs i att samarbeta i team tillsammans med dina kollegor. Vi ser även en fördel i att du har ett rehabiliterande synsättoch att du är lyhörd och trygg som person. På Furuhöjden använder vi TakeCare och ser det därmed som meriterande om du har tidigare erfarenhet av detta, vi ser även att du har en utbildning från vård och omsorgsprogrammet, alternativt en likvärdig utbildning.
Krav
Vård/omsorgsprogrammet eller motsvarande
Bevis om skyddad yrkestitel undersköterska
Adekvat svenska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet av arbete på rehabiliteringsavdelning.
Erfarenhet från neurologisk rehabilitering meriterande
Goda kunskaper om hjälpmedel.
Kunskaper i manuell förflyttningsteknik
Erfarenhet i att leda träningsgrupper

Villkor
I denna roll arbetar du vardagar, kvällar och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%, vi tillämpar provanställning. Vi är ett kollektivavtalsanslutet företag och vi har tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Intervjuer sker löpande under processen, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

OP USK

Om Aleris Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är ... Visa mer
Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Ögon Täby
Vi är en liten, väl fungerande mottagningsenhet. Vi har en OPsal där vi opererar gråstarr och POLOP.

Till verksamheten söker vi nu en engagerad och flexibel undersköterska med erfarenhet från operation som vill ta del av vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling
Vi erbjuder dig en arbetsplats med välplanerad mottagning med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Som undersköterska kommer du ha ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer mestadels vara på operation, där du är navet vad gäller beställningar, steril, passa på sal och även boka patienter i vårt journalsystem Take Care.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad och hålla en hög kvalitet i patientarbetet. I ditt arbete är du anpassningsbar och ser vikten av noggrannhet och struktur i det dagliga arbetet. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss.

Bakgrund
Du är undersköterska med stort intresse för operationsarbete och vana av självständigt arbete. Meriterande är erfarenhet från ögon och du arbetat i Take Care

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare 50-100%
• Tillträde: snarast
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024- 02-11 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika på tel. 0790719055.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Undersköterska till Furuhöjden

Undersköterska Reaktivering Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta med rehabilitering, främst inom neurologi. Vi är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Furuhöjden är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neu... Visa mer
Undersköterska

Reaktivering Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta med rehabilitering, främst inom neurologi. Vi är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm.

Furuhöjden är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Vårt rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.

Om tjänsten

I rollen som Undersköterska hos oss deltar du aktivt i varje gästs (vi benämner våra patienter för gäster) rehabilitering och är behjälplig i dennes omvårdnad för att säkerställa att gästens behov uppfylls i största möjliga mån. Du samverkar, tillsammans med andra yrkesgrupper, kring gästen. Detta arbete innefattar sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom omvårdnad, assistans med hygien, dokumentation samt förflyttning. Efter delegering från ansvarig sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut har du i denna roll även möjlighet att utöka dina arbetsuppgifter och utföra medicinska kontroller och instruera i träning. På Furuhöjden arbetar vi i team där många olika yrkesgrupper samarbetar för att ge våra gäster ”Precis den rehab du behöver”.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har minst 3 års erfarenhet inom akutsjukvård, om du dessutom har erfarenhet inom neurologi ser vi detta som meriterande. Du kommer i denna roll att vara drivande i arbetet på vår neurologiska avdelning, vi ser därför med fördel att du är motiverad och lösningsorienterad. Det är av stor vikt att du är är trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig, att du tycker om att ta ansvar för och bidra till helheten. Vidare arbetar du gärna i team kring gästen/patienten men självständigt när det behövs. Att du har en positiv inställning och en känsla för att alltid ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Krav:

- Intyg som Undersköterska, skyddad yrkestitel

- 3 års erfarenhet från akutsjukvård.

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Meriterande:

- Erfarenhet i TakeCare

- Erfarenhet inom rehabilitering

- Erfarenhet inom neurologi

Övrigt

Denna tjänst är förlagd på vardagar och helger, både dagtid och kvällstid. Detta är en deltidstjänst, där vi kan erbjuda upp till ca 80%. Vi använder rullande sexveckorsschema med helgtjänstgöring ca två helger på sex veckor. Vi har kollektivavtal genom Almega/Kommunal och tillämpar individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning första 6 månaderna. Visa mindre

Undersköterska till Furuhöjden

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Undersköterska Reaktivering Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta med rehabilitering, främst inom neurologi. Vi är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabc... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Undersköterska

Reaktivering Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta med rehabilitering, främst inom neurologi. Vi är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm.

Furuhöjden är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Vårt rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.

Om tjänsten

I rollen som Undersköterska hos oss deltar du aktivt i varje gästs (vi benämner våra patienter för gäster) rehabilitering och är behjälplig i dennes omvårdnad för att säkerställa att gästens behov uppfylls i största möjliga mån. Du samverkar, tillsammans med andra yrkesgrupper, kring gästen. Detta arbete innefattar sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom omvårdnad, assistans med hygien, dokumentation samt förflyttning. Efter delegering från ansvarig sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut har du i denna roll även möjlighet att utöka dina arbetsuppgifter och utföra medicinska kontroller och instruera i träning.  På Furuhöjden arbetar vi i team där många olika yrkesgrupper samarbetar för att ge våra gäster ”Precis den rehab du behöver”.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har minst 3 års erfarenhet inom akutsjukvård, om du dessutom har erfarenhet inom neurologi ser vi detta som meriterande. Du kommer i denna roll att vara drivande i arbetet på vår neurologiska avdelning, vi ser därför med fördel att du är motiverad och lösningsorienterad. Det är av stor vikt att du är är trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig, att du tycker om att ta ansvar för och bidra till helheten. Vidare arbetar du gärna i team kring gästen/patienten men självständigt när det behövs. Att du har en positiv inställning och en känsla för att alltid ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Krav:

- Intyg som Undersköterska, skyddad yrkestitel

- 3 års erfarenhet från akutsjukvård.

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Meriterande:

- Erfarenhet i TakeCare

- Erfarenhet inom rehabilitering

- Erfarenhet inom neurologi


Övrigt

Denna tjänst är förlagd på vardagar och helger, både dagtid och kvällstid. Detta är en deltidstjänst, där vi kan erbjuda upp till ca 80%. Vi använder rullande sexveckorsschema med helgtjänstgöring ca två helger på sex veckor. Vi har kollektivavtal genom Almega/Kommunal och tillämpar individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning första 6 månaderna. Visa mindre

Undersköterska till natt

Undersköterska till natt Reaktivering Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta natt. Vi är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Furuhöjden är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering eft... Visa mer
Undersköterska till natt

Reaktivering Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta natt. Vi är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm.

Furuhöjden är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Vårt rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.

Om tjänsten

I rollen som Undersköterska hos oss deltar du aktivt i varje patients rehabilitering och är behjälplig i dennes omvårdnad för att säkerställa att patientens behov uppfylls i största möjliga mån. Denna tjänst är förlagd nattetid vilket innebär att du, tillsammans med sjuksköterskor, ansvarar för att assistera och erbjuda omvårdnad till våra patienter/gäster under natten. Detta arbete innefattar sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom dokumentation, assistans med hygien samt förflyttning. Det kan även förekomma viss provtagning i arbetet. På Furuhöjden arbetar i team där många olika yrkesgrupper samarbetar för att ge våra gäster ”Precis den rehab du behöver”.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har några års erfarenhet inom yrkeslivet, gärna inom rehabilitering. Du är trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig. Du tycker om att ta ansvar för och bidra till helheten. Vidare arbetar du gärna i team kring gästen/patienten men självständigt när det behövs. Att du har en positiv inställning och en känsla för att alltid ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Krav:

- Intyg som Undersköterska, skyddad yrkestitel

- Några års erfarenhet som Undersköterska

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Meriterande:

- Erfarenhet i TakeCare

- Erfarenhet inom rehabilitering

Övrigt

Denna tjänst är förlagd nattetid, hos oss arbetar du i denna roll från kl.20.45-07.15. Sysselsättningsgraden vi erbjuder är 68%. Vi använder rullande sexveckorsschema med helgtjänstgöring ca två helger på sex veckor. Vi har kollektivavtal genom Almega/Kommunal och tillämpar individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning första 6 månaderna. Visa mindre

Jobba som Undersköterska på Furuhöjden i sommar

Jobba som Undersköterska på Furuhöjden i sommar Reaktivering Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och vill jobba hos oss i sommar. Vi kan erbjuda längre uppdrag från juni till augusti. Vi är ett välrenommerat privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockhol... Visa mer
Jobba som Undersköterska på Furuhöjden i sommar

Reaktivering Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och vill jobba hos oss i sommar. Vi kan erbjuda längre uppdrag från juni till augusti. Vi är ett välrenommerat privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm.

Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.Om tjänsten

I rollen som undersköterska hos oss deltar du aktivt i varje patients rehabilitering och assisterar i dennes omvårdnad för att säkerställa att patientens behov uppfylls i största möjliga mån. Du samverkar, tillsammans med andra yrkesgrupper, kring patienten. Efter delegering från ansvarig sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut har du i denna roll även möjlighet att utöka dina arbetsuppgifter och utföra medicinska kontroller, leda träningsgrupper och instruera förflyttningar. Vi arbetar i team där många olika yrkesgrupper samarbetar för att ge våra gäster ”Precis den rehab du behöver”.Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet inom yrkeslivet. Du är trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig. Du tycker om att ta ansvar för och bidra till helheten. Du arbetar gärna i team kring gästen/patienten men självständigt när det behövs. Att du har en positiv inställning och en känsla för att alltid ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Krav:

- Intyg som Undersköterska, skyddad yrkestitel

- Tidigare erfarenhet från sjukvården

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Meriterande:

- Erfarenhet i TakeCare

- Erfarenhet inom rehabilitering Visa mindre

Forenede Care söker engagerade undersköterskor under sommaren till SPSV ...

Vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats? Vi på Forenede Care AB Byle Gård söker nu undersköterska för både sommarvikariat och timvikariat. Byle Gård är en specialiserad palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser för palliativ slutenvård. Patienterna kommer hit på remiss. På avdelningen vårdar vi huvudsakligen patienter med avancerad tumörsjukdom men även andra diagnosgrupper i livets slutskede före... Visa mer
Vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats? Vi på Forenede Care AB Byle Gård söker nu undersköterska för både sommarvikariat och timvikariat.

Byle Gård är en specialiserad palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser för palliativ slutenvård. Patienterna kommer hit på remiss. På avdelningen vårdar vi huvudsakligen patienter med avancerad tumörsjukdom men även andra diagnosgrupper i livets slutskede förekommer. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Vi bedriver omvårdnad med kvalité, vi har t.ex. egen kock som lagar maten till våra patienter.Du ingår i en stolt, erfaren och kompetent arbetsgrupp med lång erfarenhet av palliativ vård. Vi tycker att teamarbete och samverkan är viktigt. Enheten verkar för att ligga i framkant inom den specialiserade palliativa vården. Flera av dina blivande arbetskamrater är specialistutbildade inom palliativ vård.Du som söker bör vara initiativrik, flexibel, positiv och framför allt tycka om att arbeta i team.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår för avdelning sedvanliga arbetsuppgifter med blick för patientens bästa. Som undersköterska hos oss står omvårdnadsarbetet i fokus, vilket inkluderar personlig omvårdnad, observans på symtom, bemötande av närstående mm, självklart i nära samarbete med avdelningens sjuksköterskor och övriga teammedlemmar. Att arbeta hos oss kommer ge dig en gedigen arbetserfarenhet som du garanterat kommer att ha nytta och glädje av i ditt framtida arbete!

Som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att få förlängning av tjänsten eller tillsvidareanställning.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu en till flera kollegor?på heltid och deltid till vikariat under sommaren med startdatum enligt överenskommelse.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

- Visa upp ett intyg från Socialstyrelsen som undersköterska eller studerar till sjuksköterska eller läkare.

- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Meriterande
Vi ser det som ett plus om du studerar till sjuksköterska eller läkare.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisning av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

-
Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.

-
Personlig utveckling samt kompetensutveckling.
Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.

-
Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdag

2024-04-30

Kontaktuppgifter

Linda Lilius, Enhetschef Byle Gård

Växel: 08-514 440 00

Mobil: 0733- 581 685

Mail: [email protected]

Du är efterlängtad - välkommen till oss! Visa mindre

Rehabassistent till Furuhöjden

Rehabassistent till Furuhöjden Furuhöjden Reaktivering AB är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem, Täbyhälsan företagshälsovård, Roslags Näsby husläkarmottagning och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus... Visa mer
Rehabassistent till Furuhöjden

Furuhöjden Reaktivering AB är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem, Täbyhälsan företagshälsovård, Roslags Näsby husläkarmottagning och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm.

Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.

På Furuhöjden har vi korta beslutsvägar och arbetar nära varandra för att tillsammans nå verksamhetens mål. Vi har närvarande chefer, HR och VD som alla sitter i samma fastighet som verksamheten för att öka möjligheterna till ett gott samarbete och en öppen kommunikation.

Om rollen

I rollen som rehabiliteringsassistent hos oss ligger fokus på att arbeta med rehabiliterande, hälsofrämjande och förebyggande åtgärder för våra gäster. Du samarbetar med dina kollegor på våra avdelningar för att ge våra patienter, som är våra gäster, ”Precis den rehab du behöver”. Hos oss arbetar yrkesgrupperna sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, läkare, kurator, psykolog och fysioterapeuter tillsammans för att uppnå bästa möjliga rehabiliteringslösning för varje gäst. Våra gäster rehabiliteras både individuellt och i grupp, att du är bekväm med båda dessa arbetssätt är av stor vikt för oss. I denna roll ingår även omvårdnad av gäst i form av att assistera gästen i hygien, förflyttningar och annat som denne kan behöva stöttning i.Om dig

För att passa väl in i denna roll bör du som sökande trivas i att arbeta nära människor, vara flexibel som person och ha ett positivt förhållningssätt. Du behöver även vara lyhörd för våra gästers behov samt ha förmåga att planera och ta ansvar för ditt arbete. Vi ser att du själv kan prioritera och planera ditt arbete samtidigt som du trivs i att samarbeta i team tillsammans med dina kollegor. Vi ser även en fördel i att du har ett rehabiliterande synsätt och att du är lyhörd och trygg som person. På Furuhöjden använder vi TakeCare och ser det därmed som meriterande om du har tidigare erfarenhet av detta, vi ser även att du har en utbildning från vård och omsorgsprogrammet, alternativt en likvärdig utbildning.

Krav

- Vård/omsorgsprogrammet eller motsvarande

- Bevis om skyddad yrkestitel undersköterska

- Tidigare erfarenhet av arbete på rehabiliteringsavdelning.

- Adekvat svenska i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet från neurologisk rehabilitering meriterande

- Goda kunskaper om hjälpmedel.

- Kunskaper i manuell förflyttningsteknik

Villkor

I denna roll arbetar du vardagar, kvällar och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%, vi tillämpar provanställning. Vi är ett kollektivavtalsanslutet företag och vi har tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Visa mindre

OP Undersköterska med erfarenhet av ögon.

Om Aleris Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är ... Visa mer
Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Ögon Täby
Vi är en liten, väl fungerande mottagningsenhet. Vi har en OPsal där vi opererar gråstarr och POLOP.

Till verksamheten söker vi nu en engagerad och flexibel undersköterska med erfarenhet från Ögon och operation som vill ta del av vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling
Vi erbjuder dig en arbetsplats med välplanerad mottagning med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Som undersköterska kommer du ha ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer mestadels vara på operation, där du är navet vad gäller beställningar, steril, passa på sal och även boka patienter i vårt journalsystem Take Care.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad och hålla en hög kvalitet i patientarbetet. I ditt arbete är du anpassningsbar och ser vikten av noggrannhet och struktur i det administrativa arbetet. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss.

Bakgrund
Du är undersköterska med stort intresse för operationsarbete och vana av självständigt arbete. Meriterande är erfarenhet från ögon och du arbetat i Take Care

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare 50-100%
• Tillträde: snarast
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-11-16 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika på tel. 0790719055.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Undersköterska till natt

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Undersköterska till natt Reaktivering Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta natt. Vi är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Undersköterska till natt

Reaktivering Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta natt. Vi är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm.

Furuhöjden är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Vårt rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.

Om tjänsten

I rollen som Undersköterska hos oss deltar du aktivt i varje patients rehabilitering och är behjälplig i dennes omvårdnad för att säkerställa att patientens behov uppfylls i största möjliga mån. Denna tjänst är förlagd nattetid vilket innebär att du, tillsammans med sjuksköterskor, ansvarar för att assistera och erbjuda omvårdnad till våra patienter/gäster under natten. Detta arbete innefattar sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom dokumentation, assistans med hygien samt förflyttning. Det kan även förekomma viss provtagning i arbetet. På Furuhöjden arbetar i team där många olika yrkesgrupper samarbetar för att ge våra gäster ”Precis den rehab du behöver”.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har några års erfarenhet inom yrkeslivet, gärna inom rehabilitering. Du är trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig. Du tycker om att ta ansvar för och bidra till helheten. Vidare arbetar du gärna i team kring gästen/patienten men självständigt när det behövs. Att du har en positiv inställning och en känsla för att alltid ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Krav:

- Intyg som Undersköterska, skyddad yrkestitel

- Några års erfarenhet som Undersköterska

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Meriterande:

- Erfarenhet i TakeCare

- Erfarenhet inom rehabilitering

Övrigt

Denna tjänst är förlagd nattetid, hos oss arbetar du i denna roll från kl.20.45-07.15. Sysselsättningsgraden vi erbjuder är 68%. Vi använder rullande sexveckorsschema med helgtjänstgöring ca två helger på sex veckor. Vi har kollektivavtal genom Almega/Kommunal och tillämpar individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning första 6 månaderna. Visa mindre

Undersköterska

Om Aleris Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är ... Visa mer
Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Aleris Specialistvård i Täby står inför en spännande höst!

Vår mottagning växer och vi söker nu en undersköterska som vill vara med och fortsätta utforma verksamheten tillsammans med oss. Vi finns i nyrenoverade lokaler i centrala Täby och vår enhet består av en mottagning och en operationsavdelning.
Vid Aleris Specialistvård i Täby har vi avtal med Region Stockholm i ortopedi, handkirurgi, urologi och öron-näsa-hals, inom vilka områden vi bedriver mottagning och utför dagkirurgiska ingrepp. I år har vi även öppnat en försäkringsmottagning och fokus under hösten kommer vara att expandera och utveckla denna mottagning med fokus att leverera högkvalitativa vårdtjänster till försäkringsbolagens kunder.
Vi arbetar tillsammans och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Hos oss kommer du att arbeta tillsammans med enhetschef, försäkringskoordinator, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare.
Tillsammans skall vi göra Aleris Specialistvård i Täby till en framgångsrik verksamhet och en trivsam arbetsplats med mycket arbetsglädje.
Arbetet bedrivs dagtid, vardagar med stängt på helger och helgdagar.

Om arbetet och din utveckling

På Aleris Specialistvård i Täby erbjuder vi dig ett variationsrikt arbete. Du kommer att arbeta både administrativt och kliniskt med att bland annat boka patienter till nybesök, bevaka prov- och röntgensvar för bokning av återbesök, assistera läkare och telefonrådgivning.

Allt eftersom vår försäkringsmottagning växer kommer dina arbetsuppgifter även innefatta kontakt och omhändertagande av försäkringsbolagens kunder.

Som undersköterska hos oss utgör du en viktig roll där du kommer att få möjlighet att utveckla både enheten och dig själv tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar; ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vårt mål är att ge en god vård med en hög kvalité och tillgänglighet i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom vårt område.

Vi arbetar i journalsystemen Take Care, Webdoc och bokningssystemet Kuralink.

Om dig vi söker

Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av mottagningsarbete och som tillsammans med ledning och arbetskamrater vill utveckla verksamheten i positiv riktning. Du behöver tycka om att se möjligheter och ha ett intresse av nytänkande. Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt med högt patientflöde vilket gör att du behöver kunna arbeta både självständigt och i team och där det är viktigt med samarbete, flexibilitet och förmågan att ta egna initiativ.

Vi behöver att du är service- och kundinriktad samt värnar om att ge en god omvårdnad och ett gott bemötande till patienter, kunder och arbetskamrater. För att trivas hos oss tror vi att du är kommunikativ, social, glad och positiv.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet och det är meriterande om du har erfarenhet av försäkringsvård.

Övrigt

• Anställningsform:
• Tillträde: Snarast
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Jag hoppas att du tycker det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss och hur vi tillsammans skall utveckla Aleris Specialistvård i Täby.

Sista ansökningsdag är 2023-08-31 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar jag dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf. verksamhetschef Annika Appelgren, på telefon 070-5 80 19 15 eller via mejl [email protected].

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Husläkarmottagningen Täby Centrum söker undersköterska

Inledning:  Driven undersköterska sökes till Husläkarmottagningen Täby Centrum. Nu finns det chansen att söka tjänsten som undersköterska på vår nyöppnade husläkarmottagning i hjärtat av Täby Centrum. Vi öppnade upp dörrarna till vår fräscha och moderna lokaler tillsammasn med Mama mia och BVC i mars. Vår ambition är att  kunna ta hand om hela familjen i livets alla skeden. Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av mottagningsarbete.  ?  Dina ar... Visa mer
Inledning: 
Driven undersköterska sökes till Husläkarmottagningen Täby Centrum. Nu finns det chansen att söka tjänsten som undersköterska på vår nyöppnade husläkarmottagning i hjärtat av Täby Centrum. Vi öppnade upp dörrarna till vår fräscha och moderna lokaler tillsammasn med Mama mia och BVC i mars. Vår ambition är att  kunna ta hand om hela familjen i livets alla skeden. Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av mottagningsarbete. 

Dina arbetsuppgifter: 
Dina arbetsuppgifter är delegerade från sjuksköterska och varierar då du både arbetar på mottagningen och är behjälplig på vår laburatorium. Arbetet inne på mottagningen omfattar bland annat egna patientbesök, blodtryckskontroller, EKG, såromläggningar och assisterar läkare vid mindre operationer.  Du dokumenterar i TakeCare.
 
Din profil: 
Du är driven, ansvarsfull och har stort kundfokus. Vi söker dig med erfarenhet från primärvård. För att passa i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, har ett stort engagemang och alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande.  
 
Körkort är ett krav. 
?  
Vi erbjuder dig:  
En stabil arbetsplats med höga ambitioner. Våra värdeord; empatisk, engagerad och kompetent beskriver kulturen vi vill ha i vår härliga arbetsgrupp. Vi är måna varandra, verksamheten och våra patienter och har högt i tak. Hos oss har alla möjlighet att löpande påverka, förändra och förbättra. Det är högt i tak och korta beslutsvägar.  
 
Du har möjlighet att vara med och påverka tjänstens upplägg. Det finns viss flexibilitet kring arbetstider mm. 
 
Anställning och ansökan: 
Denna annons gäller tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte att visa intresse redan nu!  
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Sara Heidari e-post: [email protected] 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Prima hemsjukvård. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterska med operationsvana

Om Aleris Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är ... Visa mer
Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Ögon Täby
Mottagningen ligger strax utanför Täby Centrum. Vi är en liten mottagning med högt tempo och många besök per år. Operation håller vi på att bygga upp successivt, vi opererar både katarakt och polop. Vi är ett sammansvetsat team där vi behöver förstärkning.

Till verksamheten söker vi nu en engagerad och flexibel undersköterska som vill ta del av vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling
Vi erbjuder dig en arbetsplats med välplanerad mottagning/ operation med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Som undersköterska kommer du ha ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer mestadels var på operation. Du har hand om instrument, sterilisering, beställning av material, passa på sal. Du kommer även boka pat. i vår kalender i Take Care.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad och hålla en hög kvalitet i patientarbetet. I ditt arbete är du anpassningsbar och ser vikten av noggrannhet och struktur i ditt arbetet. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss.

Bakgrund
Du är undersköterska med stort intresse för operationsarbete där beställningar, sterilarbete och passa på sal ingår. Bra att ha vana av självständigt arbete samt i grupp. Även en del mottagningsarbete kan förekomma. Meriterande är erfarenhet från Operation eller akutsjukvård.

Övrigt

• Anställningsform:
• Tillträde: snarast
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Vi söker även vikarier som kan arbeta vid behov

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-08-31 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Annika på tel. 08-7581052

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Undersköterska till Näsby Parks Husläkarmottagning

Näsby Parks Husläkarmottagning i Täby söker dig som är undersköterska med erfarenhet från primärvård/akutsjukvård.   Dina arbetsuppgifter: Som en av flera undersköterskor arbetar du i nära samarbete med mottagningens övriga yrkesprofessioner. Dina arbetsuppgifter är varierande och delas mellan provtagning, reception och egen mottagning enligt ett rullande schema. Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.   Din profi... Visa mer
Näsby Parks Husläkarmottagning i Täby söker dig som är undersköterska med erfarenhet från primärvård/akutsjukvård.
 
Dina arbetsuppgifter:
Som en av flera undersköterskor arbetar du i nära samarbete med mottagningens övriga yrkesprofessioner. Dina arbetsuppgifter är varierande och delas mellan provtagning, reception och egen mottagning enligt ett rullande schema. Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.
 
Din profil:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med stort intresse för primärvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av lab arbete samt arbete inom primärvård.
 
För att passa i rollen är det viktigt att du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och kan ta egna initiativ gällande både ditt omvårdnadsansvar för patienter och för verksamheten. Du behöver vara duktig på att prioritera, organisera och ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande. 
 
Vi ser gärna att du har B-körkort. 
 
Vi erbjuder dig: 
En  arbetsplats där våra värdeord - empatisk, engagerad och kompetent - beskriver kulturen vi vill ha i vår arbetsgrupp. Vi är måna om varandra, verksamheten och våra patienter. Hos oss har alla möjlighet att löpande påverka, förändra och förbättra. Det är högt i tak och korta beslutsvägar. 
 
Du har möjlighet att vara med och påverka tjänstens upplägg. Det finns viss flexibilitet kring arbetstider mm. Eftersom vi är en del av Prima Vård har du utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen. 
 
Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad: heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte att visa intresse redan nu! 
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Mitra Liaghat, e-post: [email protected]
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 

Om Näsby Parks Husläkarmottagning: 
Här finns allt under samma tak. Vi har specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och psykolog. Mottagningen har cirka 8500 listade patienter. Vårt gemensamma mål är att med engagemang, empati och kompetens kunna erbjuda en god och nära vård till alla patienter och kunna vara en trevlig arbetsplats för alla fina medarbetare. 
Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter. 
 
Näsby Parks Husläkarmottagning är en del av Prima Vård. 
 
 


Prima Vård är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.
Våra värdeord är: Empati, Engagemang och Kompetens

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Prima Vårds patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Receptionist/Undersköterska till Täby kyrkby HLM

Täby kyrkby HLM söker för närvarande en Undersköterska med erfarenhet av arbete i reception. Vi söker efter dig som är motiverad, empatisk och har en god arbetskapacitet, som letar efter en välfungerande arbetsplats med stort fokus på patientkontakt och personlig utveckling.   Tjänsten ställer krav på flexibilitet och god kommunikationsförmåga, samt förmåga att hantera flertalet olika arbetsuppgifter. I grunden är tjänsten delad på två områden, hemsjukvård... Visa mer
Täby kyrkby HLM söker för närvarande en Undersköterska med erfarenhet av arbete i reception. Vi söker efter dig som är motiverad, empatisk och har en god arbetskapacitet, som letar efter en välfungerande arbetsplats med stort fokus på patientkontakt och personlig utveckling.
 
Tjänsten ställer krav på flexibilitet och god kommunikationsförmåga, samt förmåga att hantera flertalet olika arbetsuppgifter. I grunden är tjänsten delad på två områden, hemsjukvård samt reception, varför vi söker en Undersköterska med erfarenhet av detta. Vi har haft en succesivt ökande listning under de senaste åren och har sett ett ökat behov av bemanning inom hemsjukvården. Vidare har det öppnats upp en plats som receptionist, där erfarenhet av patientmöten och andra administrativa uppgifter är av stor vikt. 
 
Du kommer dela din tjänst mellan hemsjukvården, där sedvanliga Undersköterskeuppgifter (så som medicindelning, omläggning, etc) ingår. Du kommer även ha en del av din arbetstid förlagd som receptionist. Hur det fördelas beror på hur belastningen inom de olika områdena ser ut, och kan således variera en del från vecka till vecka. Vi söker därmed dig som är flexibel och har möjlighet att snabbt ställa om utifrån vad situationen kräver. 
 
Känner du att det här skulle passa dig, är du varmt välkommen med en ansökan. Vi ser fram emot att ha dig som ett tillskott till vårt team!


Täby kyrkby HLM är en husläkarmottagning i hjärtat av Täby kyrkby. Mottagningen har funnits sedan 1982 och drivs sedan 2001 i privat regi. Sedan våren 2018 är Lideta/Prima vård ägare. Mottagningen har drygt 11 300 listade patienter och har för närvarande 6 specialister i allmänmedicin samt 3 ST-läkare.
Vi har utöver detta 6 sjuksköterskor samt 2 administratörer/medicinska sekreterare. På mottagningen finns även 1 psykolog och 1 terapeut som arbetar deltid.
Mottagningen är belägen nära kommunikationer, antingen via Roslagsbanan eller buss.

Vi har som målsättning att alltid erbjuda våra patienter god tillgänglighet samt kontinuitet och har under lång tid fått mycket goda omdömen i nationella patientenkäten.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterskor till LSS-boende i Täby!

Prime Care söker just nu undersköterskor till uppdrag på LSS-boende i Täby! Uppdraget är på schema och har önskad start 17/4 med arbetstider dag/kväll/helg Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska/boendestödjare på LSS-boende. Vem är du? Som Undersköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du: • Är färdigutbildad Undersköterska • Har två års erfarenhet av yrket • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språke... Visa mer
Prime Care söker just nu undersköterskor till uppdrag på LSS-boende i Täby!

Uppdraget är på schema och har önskad start 17/4 med arbetstider dag/kväll/helg

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska/boendestödjare på LSS-boende.

Vem är du?
Som Undersköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Är färdigutbildad Undersköterska
• Har två års erfarenhet av yrket
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

• Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som Undersköterska
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som Undersköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
När du har sökt tjänsten kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Syftet med att Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda.
Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Undersköterska för timanställning/sommarvikariat palliativ vårdavdelning

Vi söker undersköterska för timanställning/sommarvikariat till Forenede Care, Palliativa vårdavdelningen Byle Gård BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Byle Gård är en palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser för specialiserad palliativ slutenvård. På avdelningen vårdar vi huvudsakligen patienter med avancerad tumörsjukdom men även andra diagnosgrupper i livets slutskede. Vi arbetar i team bestående av läkare, sj... Visa mer
Vi söker undersköterska för timanställning/sommarvikariat till Forenede Care, Palliativa vårdavdelningen Byle Gård

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Byle Gård är en palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser för specialiserad palliativ slutenvård. På avdelningen vårdar vi huvudsakligen patienter med avancerad tumörsjukdom men även andra diagnosgrupper i livets slutskede. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Vi bedriver vård med kvalité, vi har till exempel egen kock och patienterna har tillgång till taktilmassage. Hos oss är inget omöjligt!

Hos oss får du ingå i en stolt, erfaren och kompetent arbetsgrupp med lång erfarenhet av palliativ vård. Vi tycker att teamarbete och samverkan är viktigt. Enheten verkar för att ligga i framkant inom den specialiserade palliativa vården. Flera av dina blivande arbetskamrater är specialistutbildade inom palliativ vård.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår för avdelning sedvanliga arbetsuppgifter med blick för patientens bästa. Som undersköterska hos oss står omvårdnadsarbetet i fokus, vilket inkluderar personlig omvårdnad, observans på symtom, bemötande av närstående mm, självklart i nära samarbete med avdelningens sjuksköterskor och övriga teammedlemmar. Att arbeta hos oss kommer ge dig en gedigen arbetserfarenhet som du garanterat kommer att ha nytta och glädje av i ditt framtida arbete!

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning gärna med några års erfarenhet av medicinsk eller palliativ vård. Vi ser det som ett plus om du studerar till sjuksköterska eller läkare.

KRAV
Undersköterskeutbildning/studerande till sjuksköterska eller läkare

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning under sommaren 230615-230815

LÖN
Timlön, kollektivavtal finns

TILLTRÄDE
2023-06-15.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2023-04-16. Anställning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

KONTAKTPERSON
Linda Lilius, Enhetschef
Växel: 08-514 440 00
Mobil: 0733- 581 685
Mail: [email protected]

Lina Höög, bitr. Enhetschef
Mobil: 073-358 16 85
Mail: [email protected]

UTDELNINGSADRESS
Jarlabankes väg 46
187 77 Täby Visa mindre

Noggrann och erfaren undersköterska sökes för spännande provtagningsuppdrag

Är du intresserad av att hjälpa till med blodprovstagning inom kliniska studier? Vi på IDTM söker nu dig som jobbar som undersköterska och som har vana av blodprovstagning. Vi erbjuder flexibilitet, träning och genomgång i god tid inför din arbetsstart. Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är uppdragsbaserade under dagtid och i förekommande fall under helger där arbetet är att utföra venösa blodprovstagningar hemma hos patienter vilket kräver en viss fl... Visa mer
Är du intresserad av att hjälpa till med blodprovstagning inom kliniska studier?
Vi på IDTM söker nu dig som jobbar som undersköterska och som har vana av blodprovstagning.
Vi erbjuder flexibilitet, träning och genomgång i god tid inför din arbetsstart.
Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är uppdragsbaserade under dagtid och i förekommande fall under helger där arbetet är att utföra venösa blodprovstagningar hemma hos patienter vilket kräver en viss flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt.
Som undersköterska ute på uppdrag är du oerhört viktig för både patienten och för IDTM och förväntas jobba med integritet och kvalitet i ditt bemötande och uppdragsutförande.
Arbetsuppgifterna inkluderar:
- Sedvanlig venös blodprovstagning
- Hantering av blodprover samt transport till aktuellt labb
- Journalföring
Specifika krav:
- Utbildad undersköterska
- Körkort B
- Egen bil
Meriterande är:
- Erfarenhet av arbete inom kliniska studier
- Erfarenhet att jobba inom hemsjukvård
- Talar och skriver flytande på Svenska
Om IDTM:
International Doping Tests & Management AB (IDTM) är ett oberoende och världsledande företag som är specialiserat på dopingtester där vi genomför dopingkontroller över hela världen. IDTM jobbar för internationella sportorganisationer, större tävlingsarrangörer och nationella myndigheter. IDTM har etablerat ett unikt nätverk av provtagare, som verkar i över 100 länder. Teamet med huvudkontor i Stockholm, består av 10 olika nationaliteter och bolaget har tillsammans med systerbolaget Drug Free Sport International med bas i Kansas City i USA, ca 5000 provtagare runt om i världen. Sedan sommaren 2020 är IDTM registrerad vårdgivare i Sverige.

Hos oss får du arbeta i en flexibel arbetsmiljö där du själv kan anpassa arbetsuppdragen utefter dina egna förutsättningar. Du får även vara en del av att uppfylla IDTMs vision att vara en innovativ ledare inom mobil provtagningsservice för att underlätta för alla patienter att kunna medverka i en klinisk studie.
Kvalifikationer:
Anställningsformen som eftersöks är uppdragsbaserad med start 2023-01-15
Arbetstiderna kan vara varierande då patienter behöver ha provtagning under vissa specifika tider. Uppdrag på helger kan förekomma.
Ersättningen sätts efter överenskommelse med oss på IDTM och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Urval sker löpande, och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-01-10.
Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta oss på ([email protected]).
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du utbildad Undersköterska? Kom och jobba med oss på Furuhöjden i som...

Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och vill jobba hos oss i sommar. Vi kan erbjuda längre uppdrag juni-augusti. Furuhöjden Reaktivering AB är ett välrenommerat privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Företaget har avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser f... Visa mer
Furuhöjden söker dig som är utbildad undersköterska och vill jobba hos oss i sommar. Vi kan erbjuda längre uppdrag juni-augusti.

Furuhöjden Reaktivering AB är ett välrenommerat privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm.

Företaget har avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab och på Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter drivs poliklinisk rehab samt neurologisk dagrehab.

Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.

Du är trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig. Du tycker om att ta ansvar för och bidra till helheten. Du arbetar gärna i team kring gästen/patienten men självständigt när det behövs. Att du har en positiv inställning och en känsla för att alltid ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Take Care är meriterande.

Vi har kollektivavtal genom Almega/Vårdföretagarna och tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre

Undersköterska till husläkarmottagning i Täby

Husläkarna Roslags Näsby öppnade 2015 och drivs i privat regi på uppdrag av Region Stockholm. Mottagningen är stabil, trivsam och familjär och har fått mycket fina omdömen av patienter i bl.a. Nationella patientenkäten (NPE) där vi de senaste åren har fått bäst betyg av alla husläkarmottagningar i Täby. Vi ställer höga krav på en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Trivsel, arbetsbelastning och kamratskap är centrala begrepp i vårt arbetsmiljöarbete... Visa mer
Husläkarna Roslags Näsby öppnade 2015 och drivs i privat regi på uppdrag av Region Stockholm. Mottagningen är stabil, trivsam och familjär och har fått mycket fina omdömen av patienter i bl.a. Nationella patientenkäten (NPE) där vi de senaste åren har fått bäst betyg av alla husläkarmottagningar i Täby. Vi ställer höga krav på en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Trivsel, arbetsbelastning och kamratskap är centrala begrepp i vårt arbetsmiljöarbete. Husläkarmottagningen är granne och systerföretag till Täbyhälsan som sedan 80-talet bedriver företagshälsovård.
På Husläkarmottagningen arbetar i dagsläget Specialistläkare, AT- och ST-läkare, administrativ personal, Psykoterapeuter, Sjuksköterskor, Undersköterska och Distriktssköterskor. I takt med att verksamheten växer har vi nu behov av ytterligare undersköterskor.
Som undersköterska har du ett uppdrag med varierande arbetsuppgifter både på mottagning och i hemsjukvård, du kommer att samarbeta med övriga kollegor på husläkarmottagningen. Arbetsuppgifter består bl.a. av läkemedelshantering, sårvård, provtagning samt övrigt sedvanligt mottagnings- och hemsjukvårdsarbete. Som person tycker du om att ta ansvar och initiativ samt att arbeta självständigt.
Du är utbildad undersköterska där erfarenhet av primärvård och hemsjukvård är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper i att arbeta i journalsystemet Take Care. Du bör vara öppen för förändringar där flexibilitet och prestigelöshet präglar ditt tankesätt.
Du kommer i hemsjukvården att ha tillgång till husläkarmottagningens bil för att färdas till patienterna och körkort är därför ett krav.
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Näsby Parks Husläkarmottagning

Näsby Parks Husläkarmottagning i Täby söker dig som är undersköterska med erfarenhet från primärvård/akutsjukvård.   Dina arbetsuppgifter: Som en av flera undersköterskor arbetar du i nära samarbete med mottagningens övriga yrkesprofessioner. Dina arbetsuppgifter är varierande och delas mellan provtagning, reception och egen mottagning enligt ett rullande schema. Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.   Din profi... Visa mer
Näsby Parks Husläkarmottagning i Täby söker dig som är undersköterska med erfarenhet från primärvård/akutsjukvård.
 
Dina arbetsuppgifter:
Som en av flera undersköterskor arbetar du i nära samarbete med mottagningens övriga yrkesprofessioner. Dina arbetsuppgifter är varierande och delas mellan provtagning, reception och egen mottagning enligt ett rullande schema. Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.
 
Din profil:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med stort intresse för primärvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård.
 
För att passa i rollen är det viktigt att du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och kan ta egna initiativ gällande både ditt omvårdnadsansvar för patienter och för verksamheten. Du behöver vara duktig på att prioritera, organisera och ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande. 
 
Vi ser gärna att du har B-körkort. 
 
Vi erbjuder dig: 
En  arbetsplats där våra värdeord - empatisk, engagerad och kompetent - beskriver kulturen vi vill ha i vår arbetsgrupp. Vi är måna om varandra, verksamheten och våra patienter. Hos oss har alla möjlighet att löpande påverka, förändra och förbättra. Det är högt i tak och korta beslutsvägar. 
 
Du har möjlighet att vara med och påverka tjänstens upplägg. Det finns viss flexibilitet kring arbetstider mm. Eftersom vi är en del av Prima Vård har du utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen. 
 
Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad: heltid eller deltid (75-100%). Tillträde enligt överenskommelse
 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte att visa intresse redan nu! 
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Mitra Liaghat, e-post: [email protected]
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 

Om Näsby Parks Husläkarmottagning: 
Här finns allt under samma tak. Vi har specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och psykolog. Mottagningen har cirka 8500 listade patienter. Vårt gemensamma mål är att med engagemang, empati och kompetens kunna erbjuda en god och nära vård till alla patienter och kunna vara en trevlig arbetsplats för alla fina medarbetare. 
Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter. 
 
Näsby Parks Husläkarmottagning är en del av Prima Vård. 
 
 


Prima Vård är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.
Våra värdeord är: Empati, Engagemang och Kompetens

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Prima Vårds patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

HLM Täby Centrum söker undersköterska

Inledning:  Driven undersköterska sökes till Husläkarmottagningen Täby Centrum. Hos oss får du möjlighet till en varierad tjänst där du arbetar både med hemsjukvård och mottagningsarbete. Arbetet hos oss innebär att du får stort eget ansvar. ?  Dina arbetsuppgifter:  Dina arbetsuppgifter är delegerade från sjuksköterska och varierar då du både är inne på mottagningen och ute i hemsjukvården. Arbetet inne på mottagningen omfattar bland annat egna patientbes... Visa mer
Inledning: 
Driven undersköterska sökes till Husläkarmottagningen Täby Centrum. Hos oss får du möjlighet till en varierad tjänst där du arbetar både med hemsjukvård och mottagningsarbete. Arbetet hos oss innebär att du får stort eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter: 
Dina arbetsuppgifter är delegerade från sjuksköterska och varierar då du både är inne på mottagningen och ute i hemsjukvården. Arbetet inne på mottagningen omfattar bland annat egna patientbesök, blodtryckskontroller, EKG, såromläggningar och assisterar läkare vid mindre operationer. Inom hemsjukvården utför du basal hemsjukvård i våra patienters hem och ger bland annat läkemedel, subcutana injektioner, tar blodprover. Du dokumenterar i TakeCare.
 
Din profil: 
Du är driven, ansvarsfull och har stort kundfokus. Vi söker dig med erfarenhet från primärvård och hemsjukvård. För att passa i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, har ett stort engagemang och alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande.  
 
Körkort är ett krav då du använder bil i hemsjukvården. 
?  
Vi erbjuder dig:  
En stabil arbetsplats med höga ambitioner. Våra värdeord; empatisk, engagerad och kompetent beskriver kulturen vi vill ha i vår härliga arbetsgrupp. Vi är måna varandra, verksamheten och våra patienter och har högt i tak. Hos oss har alla möjlighet att löpande påverka, förändra och förbättra. Det är högt i tak och korta beslutsvägar.  
 
Du har möjlighet att vara med och påverka tjänstens upplägg. Det finns viss flexibilitet kring arbetstider mm. 
 
Anställning och ansökan: 
Denna annons gäller tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, med en sysselgrad på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte att visa intresse redan nu!  
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Sara Heidari e-post: [email protected] 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
 Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice och Unicare. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterska Heltid

Om Aleris Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är ... Visa mer
Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris specialistvård Täby

Vi är en liten helt nyrenoverad enhet mitt i centrala Täby där vi bedriver mottagning och operationsverksamhet inom området Ortopedi, Handkirurgi, Urologi och Öron näsa-hals i dagkirurgi. På operationsavdelningen har vi fyra operationssalar, egen sterilenhet och ett uppvak. Då vi är en liten enhet har vi ett väldigt gott samarbete i teamen och hjälper varandra över gränserna. Tempot är oftast högt så det är viktigt att du gillar när det går undan.

Just nu söker vi en undersköterska till vår verksamhet och vårt härliga team! Vi ser helst att du har erfarenhet av operationsverksamhet då den största delen av din arbetstid är på operation men även vana från mottagning är meriterande.

Om arbetet och din utveckling
Med ett personcentrerat förhållningssätt är dina arbetsuppgifter tillsammans med teamet att förbereda patient och operationssal, assistera vid uppdukning och avveckling vid operationens slut, vara behjälplig vid nedsövning och väckning samt ta fram relevant medicinsk utrustning i både lugna och akuta situationer.

Vad gäller arbetet på mottagningen kan du behöva känna dig bekväm med att:

- svara i telefon, vi arbetar med Tele-Q

- sitta med tidsbokning, vårt journalsystem är Take Care

- assistera läkarna vid behov

- vara behjälplig i receptionen

Om dig vi söker
Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll och håller en hög professionell nivå och snabbt kan ställa om utifrån vad situationen kräver. Du är flexibel och ser vikten av noggrannhet och struktur i arbetet. Genom ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt skapar du goda relationer och bidrar till vår utveckling av verksamheten. Då du kommer att kommunicera med patienter och dess anhöriga är det viktigt att du har goda Svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Bakgrund

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst 2 års erfarenhet i yrket och då gärna inom operationssjukvård. Kunskaper i journalsystemet Take Care och god datavana är meriterande.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag om 3000 kronor per år

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt gott bemötande av såväl patienter som medarbetare.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter på denna sida. Sista ansökningsdag är 2022-09-30 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helén Salvo på telefon 070-454 49 13.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Undersköterska till Täby kyrkby HLM

Täby kyrkby HLM växer och söker därför en Undersköterska!   Vi har som mottagning successivt ökat vår listning under de senaste åren och har därmed fått behov av ytterligare en kollega. Vi har också nyligen tagit tillbaka Hemsjukvården, som under en period legat ute hos underleverantör. Därför ökar vi bemanningen och söker nu dig som brinner för primärvården och uppskattar att jobba i ett välfungerande team där patienterna är i fokus. Arbetet innebär främs... Visa mer
Täby kyrkby HLM växer och söker därför en Undersköterska!
 
Vi har som mottagning successivt ökat vår listning under de senaste åren och har därmed fått behov av ytterligare en kollega. Vi har också nyligen tagit tillbaka Hemsjukvården, som under en period legat ute hos underleverantör. Därför ökar vi bemanningen och söker nu dig som brinner för primärvården och uppskattar att jobba i ett välfungerande team där patienterna är i fokus. Arbetet innebär främst hemsjukvård. Körkort är ett krav. 
 
Vi söker dig som är trygg gällande självständigt arbete, men samtidigt uppskattar en mottagning med gott stöd bland övrig personal och korta beslutsvägar. Du kommer huvudsakligen arbeta med patienterna inskrivna i Hemsjukvården så vi ser gärna att du har erfarenhet från det området, bl a gällande medicindelning, omläggningar, etc. 
 
Om detta låter intressant är du varmt välkommen att höra av dig med CV och personligt brev för vidare kontakt! 


Täby kyrkby HLM är en husläkarmottagning i hjärtat av Täby kyrkby. Mottagningen har funnits sedan 1982 och drivs sedan 2001 i privat regi. Sedan våren 2018 är Lideta/Prima hälsovård ägare. Mottagningen har växt stadigt under de senaste åren och har i dagsläget drygt 11 200 listade patienter. För närvarande har vi 6 specialister i allmänmedicin samt 3 ST-läkare och en AT-läkare.
Vi har utöver detta 6 Sjuksköterskor/Distriktssköterskor samt 4 administratörer/medicinska sekreterare. På mottagningen finns även 2 Psykologer/terapeuter som arbetar deltid.
Mottagningen är belägen nära kommunikationer, antingen via Roslagsbanan eller buss.

Vi har som målsättning att alltid erbjuda våra patienter god tillgänglighet samt kontinuitet och har under lång tid fått mycket goda omdömen i bland annat nationella patientenkäten.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Driven undersköterska sökes till Vårdcentral i Täby

Inledning:  Är du vår nya undersköterska? Vallatorpsdoktorn i Täby avser satsa på uppdraget inom hemsjukvård och utökar därför bemanningen med ytterligare en undersköterska som vill arbeta på en vårdcentral med familjär känsla.   Hos oss får du möjlighet till en varierad tjänst där du arbetar med både med hemsjukvård och mottagningsarbete. Arbetet hos oss innebär att du får stort eget ansvar. ?  Dina arbetsuppgifter:  Dina arbetsuppgifter är delegerade frå... Visa mer
Inledning: 
Är du vår nya undersköterska? Vallatorpsdoktorn i Täby avser satsa på uppdraget inom hemsjukvård och utökar därför bemanningen med ytterligare en undersköterska som vill arbeta på en vårdcentral med familjär känsla.  
Hos oss får du möjlighet till en varierad tjänst där du arbetar med både med hemsjukvård och mottagningsarbete. Arbetet hos oss innebär att du får stort eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter: 
Dina arbetsuppgifter är delegerade från sjuksköterska och varierar då du både är inne på mottagningen och ute i hemsjukvården. Arbetet inne på mottagningen omfattar bland annat egna patientbesök, blodtryckskontroller, EKG, öronspolningar och assisterar läkare vid mindre operationer. Inom hemsjukvården utför du basal hemsjukvård i våra patienters hem och ger bland annat läkemedel, subcutana injektioner, tar blodprover, urintappar, såromläggningar och omvårdnad av stomier/sonder. Du dokumenterar i TakeCare.
 
Din profil: 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har kompetens och erfarenhet av att ge läkemedel och insulin. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård och hemsjukvård. För att passa i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är ansvarsfull, har ett stort engagemang och alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande.  
 
Körkort är ett krav då du använder bil i hemsjukvården. 
?  
Vi erbjuder dig:  
En stabil arbetsplats med höga ambitioner. Våra värdeord; empatisk, engagerad och kompetent beskriver kulturen vi vill ha i vår härliga arbetsgrupp. Vi är måna varandra, verksamheten och våra patienter och har högt i tak. Hos oss har alla möjlighet att löpande påverka, förändra och förbättra. Det är högt i tak och korta beslutsvägar.  
 
Du har möjlighet att vara med och påverka tjänstens upplägg. Det finns viss flexibilitet kring arbetstider mm. Du har goda utvecklingsmöjligheter. Eftersom vi är en del av Prima Vård har du utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen. 
 
Anställning och ansökan: 
Denna annons gäller tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, med en sysselgrad på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte att visa intresse redan nu!  
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf verksamhetschef Susanne Fjärdsäter, e-post: [email protected]
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarvikariat för undersköterskor i Hemsjukvården

Inför sommaren 2022 behöver vi stöttning i vårt arbete med att ge patienten den bästa vården. Vi söker därför sommarvikarier till flera av våra verksamheter i City, Sundbyberg och Täby.   Vi söker Vi söker nu dig som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i hemsjukvården. Du kommer att ingå i en grupp bestående av sjuksköterskor och undersköterskor i det geografiska hemsjukvårdsområde som din verksamhet tillhör. Det är meriterande om du har t... Visa mer
Inför sommaren 2022 behöver vi stöttning i vårt arbete med att ge patienten den bästa vården. Vi söker därför sommarvikarier till flera av våra verksamheter i City, Sundbyberg och Täby.
 
Vi söker
Vi söker nu dig som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i hemsjukvården. Du kommer att ingå i en grupp bestående av sjuksköterskor och undersköterskor i det geografiska hemsjukvårdsområde som din verksamhet tillhör. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom hemsjukvård. Eftersom du kommer att möta många olika typer av människor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus.
Slutligen är det viktigt att du är lyhörd inför andras behov; du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.
Kvalifikationer
Behörig att arbeta som undersköterska vilket innebär att du inför sommaren 2022 uppfyller något av följande krav:
Utbildad undersköterska som har jobbat minst 6 månader inom hemsjukvården alternativt 1 år inom annan vårdnära verksamhet under de senaste 5 åren
Sjuksköterskestuderande och har avslutat T4
Läkarstuderande och har avslutat T5
Om tjänsten 
Som undersköterska hos oss arbetar du med sedvanliga undersköterskeuppgifter på primärvårdsnivå. Dina arbetsuppgifter innebär: medicingivning, såromläggningar, katetersättning/spolning, provtagning mm. Dokumentation sker i datajournalsystemet take care. Som undersköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort och att du kan cykla.
För att vara aktuell för ett sommarvikariat behöver du kunna arbeta minst 5 veckor mellan juni-augusti, där v.28–30 är ett krav. En högre tillgänglighet ökar dina chanser för anställning.
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
OBS: Vi kommunicerar främst med e-post via rekryteringssystemet. 
 
Övrig information:
Start: Omgående / Enligt överenskommelse
Arbetstider: måndag - fredag 8–17
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att bidra till positivitet och flexibilitet i verksamheten.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://sjostromshemservice.se/
 
 Sjöströms Hemservice ägs av Prima Vård Sverige AB. Vi bedriver tre huvudverksamheter, basal hemsjukvård som vi bedriver på uppdrag åt våra kunder som är olika vårdcentraler i Stockholms län. Vi bistår med kompetent personal som samtliga har hög arbetsmoral och etik och en verksamhet som är under ständig egenkontroll och kvalitetssäkring. Företaget satsar på att bli den naturliga partnern inom hemservice- och sjukvårdsrelaterade uppgifter. Vi erbjuder bred kompetens men också full drift av basal hemsjukvård där vi är underleverantör till Vårdcentralen/ Husläkarmottagningen.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterska till Familjeläkarnas planerade mottagning i Arninge

I maj planerar Familjeläkarna att öppna en vårdcentral i Arninge/Täby. Vårdcentralen kommer att ligga centralt i Arninge centrum i alldeles nybyggda, ljusa och trevliga lokaler med gott arbetsklimat. När Familjeläkarna startade sin första mottagning 2008 hade vi som mål att ge våra patienter samma vård som vi skulle ge vår egen familj. Denna vision har vi fortfarande. Vi är engagerade och bryr oss om människor. Vi tar ansvar, vill göra skillnader och hjäl... Visa mer
I maj planerar Familjeläkarna att öppna en vårdcentral i Arninge/Täby. Vårdcentralen kommer att ligga centralt i Arninge centrum i alldeles nybyggda, ljusa och trevliga lokaler med gott arbetsklimat.
När Familjeläkarna startade sin första mottagning 2008 hade vi som mål att ge våra patienter samma vård som vi skulle ge vår egen familj. Denna vision har vi fortfarande. Vi är engagerade och bryr oss om människor. Vi tar ansvar, vill göra skillnader och hjälpa människor.
Verksamheten är alltid i fokus när vi kommunicerar där kunskap, lärande, arbetsglädje, effektivitet och innovativ utveckling ska spegla innehållet i kommunikationen
Vi söker nu dig som är framåt, serviceinriktad och har ett vänligt bemötande. Du kan prioritera och strukturerar ditt arbete som tidvis sker i högt tempo.
Du har också öga för detaljer. Arbetet innebär många kontakter och möten där du kommer att ha många bollar i luften. Du är vårt ansikte utåt och spindeln i nätet på mottagningen. Du fyller en mycket viktig funktion på vårdcentralen och bidrar till att sprida glädje och energi.
Du blir en del av vår nya mottagning och arbetar nära våra sjuksköterskor, läkare, verksamhetschef och övrig personal. Tjänsten innebär ett varierande arbete där det förekommer både receptionsarbete, sedvanligt undersköterskearbete på vårdcentral, samt provtagning i vårt eget provtagnings-lab. Det adminstrativa arbetet i receptionen inkluderar att svara i telefon och möta patienter över disk, posthantering, beställningar, registreringar samt övrig administration.
Dina kvalifikationer:
- Undersköterskeutbildning
- Erfarenhet av tidigare arbete på vårdcentral, receptionsarbete och lab-vana är meriterande.
- Har mycket god datorvana samt vana att arbeta i vårt journalsystem "Take Care"
- Kan vara flexibel ock kunna ha varierande arbetsuppgifter
- Är självgående, ordningsam och mycket noggrann
- Tycker om att ta egna initiativ och vara ansvarstagande
-Är driven, öppen och omtänksam
- Har mycket goda kunskaper i det svenska språket, samt goda kunskaper i engelska
- Har god förmåga att kunna samarbeta
Låter det intressant, tveka inte hör av dig för vidare information!
Varmt välkommen med din ansökan till oss, urval och intervjuer sker löpande. Jobbstart i början av maj.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser Visa mindre

Receptionist / Undersköterska till Husläkarmottagningen Täby Centrum

Husläkarmottagningen Täby Centrum söker en driven receptionist / undersköterska som vill vara med och utveckla en välfungerande och trevlig vårdcentral med motiverad, engagerad, kompetent och ambitiös personal. Vi söker dig som vill arbeta på en vårdcentral som lägger stor vikt på trygghet och personalens välmående.    Tillsammans med dina kollegor i receptionen kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköters... Visa mer
Husläkarmottagningen Täby Centrum söker en driven receptionist / undersköterska som vill vara med och utveckla en välfungerande och trevlig vårdcentral med motiverad, engagerad, kompetent och ambitiös personal. Vi söker dig som vill arbeta på en vårdcentral som lägger stor vikt på trygghet och personalens välmående. 
 
Tillsammans med dina kollegor i receptionen kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer och läkare. 

Tjänsten: 
Som recpetionist består arbetet av sedvanligt arbete i reception och kassa där du tar emot våra patienter och är vårt ansikte utåt. I arbetet ingår även administrativa uppgifter. Arbetet som receptionist / medicinsk sekreterare är en väldigt viktig roll på mottagningen då du är lite av spindeln i nätet med kontakt med alla våra besökande patienter och mycket kontakt med övrig personal. 
 
Din profil:
Vi söker dig som är undersköterska alt receptionist med erfarenhet från liknande arbete där du trivs bra med många dagliga sociala kontakter med både patienter/kunder och kollegor. Du har adekvat utbildning (godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration eller liknande). Erfarenhet från vårdcentral eller liknande mottagning är meriterande. 

Kunskap i systemet Take Care är ett krav.
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du har en hög proffessionell nivå, är serviceinriktad, flexibel och ger alltid ett gott bemötande mot våra patienter och dina kollegor. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en mycket god samarbetsförmåga och kan ändra fokus efter behov för att anpassa efter vad som behöver prioriteras i verksamheten och ditt arbete.
 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid vårt urval.
 
Tjänsten är på heltid, vardagar.
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med tf Verksamhetschef Sara Heidari, [email protected].


Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice och Unicare. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Undersköterskekonsult på IVA

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som vill arbeta som konsult tillsammans med oss på sjukhus i Stockholm. Vi erbjuder uppdrag på flera olika avdelningar men söker speciellt dig som har erfarenhet och vilja att arbeta på en akutsjukvårdsavdelning. Sök in till oss redan idag så ringer vi upp dig direkt och ser vad vi kan erbjuda dig för tjänst baserat på dina egna önskemål! ____________________ PersonalExpressen förmedlar pro... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som vill arbeta som konsult tillsammans med oss på sjukhus i Stockholm. Vi erbjuder uppdrag på flera olika avdelningar men söker speciellt dig som har erfarenhet och vilja att arbeta på en akutsjukvårdsavdelning.
Sök in till oss redan idag så ringer vi upp dig direkt och ser vad vi kan erbjuda dig för tjänst baserat på dina egna önskemål!
____________________
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 10 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga bemanningsföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Undersköterska på Stockholms bästa och mest personliga konsultföretag!

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Stockholms bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag inom såväl den privata som offentliga sjukvården, äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önsk... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Stockholms bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag inom såväl den privata som offentliga sjukvården, äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär.
Oavsett om du vill arbeta vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare och vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss. Tycker du också att det är viktigt med en bra arbetsgivare som lyssar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det där lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi direkt med vad vi har att erbjuda dig för konsultuppdrag som vi tror att du skulle passa för baserat på dina tidigare erfarenheter och kompetenser.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samaberte tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Vill du jobba på palliativ vårdavdelning i sommar?

Vi söker undersköterska för timanställning/sommarvikariat till Förenade Care Palliativa vårdavdelningen Byle Gård BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Byle Gård är en palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser för specialiserad palliativ slutenvård. På avdelningen vårdar vi huvudsakligen patienter med avancerad tumörsjukdom men även andra diagnosgrupper i livets slutskede. Vi arbetar i team bestående av läkare, sju... Visa mer
Vi söker undersköterska för timanställning/sommarvikariat till Förenade Care Palliativa vårdavdelningen Byle Gård

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Byle Gård är en palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser för specialiserad palliativ slutenvård. På avdelningen vårdar vi huvudsakligen patienter med avancerad tumörsjukdom men även andra diagnosgrupper i livets slutskede. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Vi bedriver vård med kvalité, vi har till exempel egen kock och patienterna har tillgång till taktilmassage. Hos oss är inget omöjligt!

Hos oss får du ingå i en stolt, erfaren och kompetent arbetsgrupp med lång erfarenhet av palliativ vård. Vi tycker att teamarbete och samverkan är viktigt. Enheten verkar för att ligga i framkant inom den specialiserade palliativa vården. Flera av dina blivande arbetskamrater är specialistutbildade inom palliativ vård.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår för avdelning sedvanliga arbetsuppgifter med blick för patientens bästa. Som undersköterska hos oss står omvårdnadsarbetet i fokus, vilket inkluderar personlig omvårdnad, observans på symtom, bemötande av närstående mm, självklart i nära samarbete med avdelningens sjuksköterskor och övriga teammedlemmar. Att arbeta hos oss kommer ge dig en gedigen arbetserfarenhet som du garanterat kommer att ha nytta och glädje av i ditt framtida arbete!

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning gärna med några års erfarenhet av medicinsk eller palliativ vård. Vi ser det som ett plus om du studerar till sjuksköterska eller läkare.

KRAV
Undersköterskeutbildning/studerande till sjuksköterska eller läkare.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning under sommaren 220615-220815

LÖN
Timlön, kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
2022-06-15.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2022-04-30. Anställning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

KONTAKTPERSON
Linda Lilius, Enhetschef
Växel: 08-514 440 00
Mobil: 0733- 581 685
Mail: [email protected]
Lina Höög, bitr. Enhetschef
Mobil: 073-358 16 85
Mail: [email protected]

UTDELNINGSADRESS
Förenade Care Byle Gård
Jarlabankes väg 46
187 77 Täby Visa mindre

Vi söker en UNDERSKÖTERSKA

Vi är en stor privat husläkarmottagning intill Täby Centrum som har funnits sedan 1993. Täby Centrum Doktorn drivs på uppdrag av Region Stockholm och är en trivsam och välfungerande arbetsplats. Mottagningen strävar efter hög medicinsk kvalitet, en god tillgänglighet, trevligt bemötande och god arbetsmiljö. Vi söker nu en UNDERSKÖTERSKA. Arbetsbeskrivning Arbetet är förlagt måndag – fredag. Arbetet innefattar självständigt arbete i hemsjukvården. Hemsjukv... Visa mer
Vi är en stor privat husläkarmottagning intill Täby Centrum som har funnits sedan 1993. Täby Centrum Doktorn drivs på uppdrag av Region Stockholm och är en trivsam och välfungerande arbetsplats. Mottagningen strävar efter hög medicinsk kvalitet, en god tillgänglighet, trevligt bemötande och god arbetsmiljö.
Vi söker nu en UNDERSKÖTERSKA.
Arbetsbeskrivning
Arbetet är förlagt måndag – fredag. Arbetet innefattar självständigt arbete i hemsjukvården. Hemsjukvårds- och distriktssköterskegruppen består av 15 personer innefattande både distriktssköterskor, sjuksköterska och undersköterskor.
Körkort är nödvändigt.
Förfrågningar och ansökan:
Distriktssköterska Helena Segolsson, [email protected]
Distriktssköterska Anne Jaanu, [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Undersköterska som konsult på IVA

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som vill arbeta som konsult tillsammans med oss på sjukhus i Stockholm. Vi erbjuder uppdrag på flera olika avdelningar men söker speciellt dig som har erfarenhet och vilja att arbeta på en akutsjukvårdsavdelning. Sök in till oss redan idag så ringer vi upp dig direkt och ser vad vi kan erbjuda dig för tjänst baserat på dina egna önskemål! ____________________ PersonalExpressen förmedlar pro... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som vill arbeta som konsult tillsammans med oss på sjukhus i Stockholm. Vi erbjuder uppdrag på flera olika avdelningar men söker speciellt dig som har erfarenhet och vilja att arbeta på en akutsjukvårdsavdelning.
Sök in till oss redan idag så ringer vi upp dig direkt och ser vad vi kan erbjuda dig för tjänst baserat på dina egna önskemål!
____________________
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 10 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga bemanningsföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Undersköterskekonsult - Provtagning i centrala Stockholm

Varmt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi undersköterskor som kan arbeta som konsulter i centrala Stockholm i sommar med provtagning/PCR-tester inför reseintyg. Du som blir anställd kommer att erbjudas jobb med start omgående. Du väljer själv hur många och vilka veckor du vill jobba i sommar även om vi givetvis gärna ser att du kan arbeta så mycket som möjligt då vi kommer att erbjuda heltidsscheman till... Visa mer
Varmt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi undersköterskor som kan arbeta som konsulter i centrala Stockholm i sommar med provtagning/PCR-tester inför reseintyg. Du som blir anställd kommer att erbjudas jobb med start omgående.
Du väljer själv hur många och vilka veckor du vill jobba i sommar även om vi givetvis gärna ser att du kan arbeta så mycket som möjligt då vi kommer att erbjuda heltidsscheman till dig som söker in och uppfyller kraven.
Vi kommer att göra allt för att du ska trivas hos oss och hoppas att du är intresserad av att söka in i så vi får chansen att komma i kontakt med dig!
---------------------------------------------------------------------
På PersonalExpressen samlar vi professionella, ambitiösa och jordnära sjuksköterskor samt undersköterskor som ges möjlighet att fullt ut arbeta efter sina egna önskemål och behov till marknadsledande löner och villkor. Just nu söker vi personal till sommaren som är redo för uppdrag på sjukhus runt om i landet. Vi har uppdrag att erbjuda på såväl heltid som deltid beroende på hur du som sjuksköterska själv önskar arbeta och vi erbjuder alltid dig som jobbar genom oss ett fint eget boende i nära anslutning till det sjukhus där uppdraget gäller om det skulle behövas. Vi har vidare uppdrag att erbjuda till såväl grundutbildade som specialistutbildade sjuksköterskor inom alla områden och i hela landet.
PersonalExpressen är ett starkt värdedrivet företag och vi är därmed noga med att de sjuksköterskor vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare. Tillbaka får du som söker dig in till oss alltid ett varmt, pålitligt och personligt bemötande där vi som arbetar på PersonalExpressen gör allt för att du som vår medarbetare ska trivas och känna att just dina personliga önskemål och behov står i centrum. Som sjuksköterska hos oss kommer du att få en egen personlig kontaktperson som lär känna dig väl och som alltid kommer att finnas tillhands för dig och dina önskemål kopplat till vilka jobb du vill ha framöver. Vi har kort och gott förstått att nyckeln till all företagsmässig framgång ligger i att du som vår medarbetare är en central del av korta och snabba beslutsprocesser där du själv i stor utsträckning ges möjlighet att påverka och bestämma över din egen arbetssituation.
På PersonalExpressen är vår uttalade målsättning att du som börjar arbeta tillsammans med oss ska trivas så pass bra att du är stolt över din arbetsgivare och gladeligen rekommenderar oss till andra - många av våra anställda sjuksköterskor idag har kommit in den vägen och vi hoppas att vi ska kunna få dig att trivas lika bra som våra andra medarbetare. Med det utgångsläget i vårt arbete anser vi oss vara ödmjuka, lösningsorienterade och genuint trevliga att vara i kontakt med - när vi pratar om kvalitet inom vår organisation och på vårt bemötande vill vi att det ska vara mer än ett ord - vi vill att det ska vara en upplevelse!
På PersonalExpressen har vi vidare över 10 års erfarenhet av att driva företag inom vårdsektorn med sjuksköterskor och undersköterskor som fokus och hela vård-Sverige ligger oss därmed mycket varmt om hjärtat.
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan eller ta kontakt med oss redan idag. Har du några frågor eller funderingar gällande vad vi kan erbjuda just dig går det alltid bra att ringa till oss på 08- 128 555 00.
Med detta sagt tror och hoppas vi att du kommer trivas utmärkt tillsammans med oss och att du känner dig nyfiken på vilka vi är och hur vi skulle kunna hjälpa dig framåt i din yrkeskarriär - vi ser verkligen fram emot att få påbörja ett nytt kapitel tillsammans med dig! Visa mindre

Undersköterska på akutsjukhus i Stockholm med mycket goda arbetsvillkor

Nu söker vi undersköterskor till Stockholms akutsjukhus och erbjuder mycket bra villkor till dig som är intresserad av att arbeta över sommaren på covid-avdelning. Du som söker in behöver ha minst två års erfarenhet av att arbeta på sjukhus och det är meriterande om du arbetat på IVA eller IMA tidigare. Uppdragen vi söker tillsätta just nu är heltidsuppdrag (40 timmar veckan) på avdelningar på Stockholms olika akutsjukhus som bedriver intensivvård för Covi... Visa mer
Nu söker vi undersköterskor till Stockholms akutsjukhus och erbjuder mycket bra villkor till dig som är intresserad av att arbeta över sommaren på covid-avdelning.
Du som söker in behöver ha minst två års erfarenhet av att arbeta på sjukhus och det är meriterande om du arbetat på IVA eller IMA tidigare. Uppdragen vi söker tillsätta just nu är heltidsuppdrag (40 timmar veckan) på avdelningar på Stockholms olika akutsjukhus som bedriver intensivvård för Covid-patienter. Du som söker in behöver kunna arbeta minst fyra veckor sammanhängande mellan 1/6 och 30/9.
Du kan alltså välja själv hur många och vilka veckor du vill jobba under perioden även om vi givetvis gärna ser att du kan arbeta så mycket som möjligt. Du kommer som undersköterska att ingå i ett team med läkare och specialistsjuksköterska på plats på avdelningen.
Du som söker in till oss får alltid ett personligt, genuint och professionellt bemötande utöver det vanliga. Hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på 08-128 555 00 eller skicka in din ansökan nedan så återkommer vi inom kort!
---------------------------------------------------------------------
På PersonalExpressen samlar vi professionella, ambitiösa och jordnära sjuksköterskor samt undersköterskor som ges möjlighet att fullt ut arbeta efter sina egna önskemål och behov till marknadsledande löner och villkor. Just nu söker vi personal till sommaren som är redo för uppdrag på sjukhus runt om i landet. Vi har uppdrag att erbjuda på såväl heltid som deltid beroende på hur du som sjuksköterska själv önskar arbeta och vi erbjuder alltid dig som jobbar genom oss ett fint eget boende i nära anslutning till det sjukhus där uppdraget gäller om det skulle behövas. Vi har vidare uppdrag att erbjuda till såväl grundutbildade som specialistutbildade sjuksköterskor inom alla områden och i hela landet.
PersonalExpressen är ett starkt värdedrivet företag och vi är därmed noga med att de sjuksköterskor vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare. Tillbaka får du som söker dig in till oss alltid ett varmt, pålitligt och personligt bemötande där vi som arbetar på PersonalExpressen gör allt för att du som vår medarbetare ska trivas och känna att just dina personliga önskemål och behov står i centrum. Som sjuksköterska eller undersköterska hos oss kommer du att få en egen personlig kontaktperson som lär känna dig väl och som alltid kommer att finnas tillhands för dig och dina önskemål kopplat till vilka jobb du vill ha framöver. Vi har kort och gott förstått att nyckeln till all företagsmässig framgång ligger i att du som vår medarbetare är en central del av korta och snabba beslutsprocesser där du själv i stor utsträckning ges möjlighet att påverka och bestämma över din egen arbetssituation.
På PersonalExpressen är vår uttalade målsättning att du som börjar arbeta tillsammans med oss ska trivas så pass bra att du är stolt över din arbetsgivare och gladeligen rekommenderar oss till andra - många av våra anställda sjuksköterskor idag har kommit in den vägen och vi hoppas att vi ska kunna få dig att trivas lika bra som våra andra medarbetare. Med det utgångsläget i vårt arbete anser vi oss vara ödmjuka, lösningsorienterade och genuint trevliga att vara i kontakt med - när vi pratar om kvalitet inom vår organisation och på vårt bemötande vill vi att det ska vara mer än ett ord - vi vill att det ska vara en upplevelse!
På PersonalExpressen har vi vidare över 10 års erfarenhet av att driva företag inom vårdsektorn med sjuksköterskor och undersköterskor som fokus och hela vård-Sverige ligger oss därmed mycket varmt om hjärtat.
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan eller ta kontakt med oss redan idag. Har du några frågor eller funderingar gällande vad vi kan erbjuda just dig går det alltid bra att ringa till oss på 08- 128 555 00.
Med detta sagt tror och hoppas vi att du kommer trivas utmärkt tillsammans med oss och att du känner dig nyfiken på vilka vi är och hur vi skulle kunna hjälpa dig framåt i din yrkeskarriär - vi ser verkligen fram emot att få påbörja ett nytt kapitel tillsammans med dig! Visa mindre

Vallatorpsdoktorn i Täby söker undersköterska för ett sommarvikariat

Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största ... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Trevliga Vallatorpsdoktorn söker undersköterska för ett sommarvikariat, vi erbjuder en vidbehovsanställning.
 
Vi söker dig som är undersköterska. Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral i Täby. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!
 
Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter i hemsjukvård så som tex medicindelning, provtagning och omläggningar. Det ingår även arbete i vårt laboratorium samt visst mottagningsarbete. Vårdcentralen använder sig av journalsystemet Take Care och vi ser gärna att du kan hantera detta system.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från primärvården. Vana vid provtagning, utföra enklare analyser och övrig hantering av prover är en merit. Du har god omvårdnad av patienten och tycker om att ge god service. Du är noggrann och effektiv. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.
 
Om Vallatorpsdoktorn:
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, terapeut, undersköterskor och administrativ personal.
Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och vår verksamhet revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter.
Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterska Hemsjukvård Täby Sommarvikarie

Sjöströms Hemservice AB är ett serviceföretag som riktar sig till såväl kommuner som stora och små privata aktörer. Vi bistår med kompetent personal som samtliga har hög arbetsmoral och etik och en verksamhet som är under ständig egenkontroll och kvalitetssäkring. Företaget satsar på att bli den naturliga partnern inom hemservice- och sjukvårdsrelaterade uppgifter. Vi erbjuder bred kompentens men också full drift av basal hemsjukvård där vi är underleveran... Visa mer
Sjöströms Hemservice AB är ett serviceföretag som riktar sig till såväl kommuner som stora och små privata aktörer.
Vi bistår med kompetent personal som samtliga har hög arbetsmoral och etik och en verksamhet som är under ständig egenkontroll och kvalitetssäkring.
Företaget satsar på att bli den naturliga partnern inom hemservice- och sjukvårdsrelaterade uppgifter. Vi erbjuder bred kompentens men också full drift av basal hemsjukvård där vi är underleverantör till Vårdcentralen/ Husläkarmottagningen.
Vi söker en utbildad undersköterska. Utbildningsbevis krävs. Du skall ha flerårig vana av hälso- och sjukvårdsarbete.
Vana med hemsjukvård är meriterande. Flexibilitet och lyhördhet är ett krav för att trivas på enheten och med arbetet.
Du kommer att arbeta för efter planerad semester. Arbetet är Dagtid måndag till fredag. Vi förutsätter att du kan göra dig förstådd i tal och skrift. Vana från patientjournalsystemet Take Care är meriterande.
Sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska med delegering inom basal hemsjukvård.
Du arbetar i ett team med annan undersköterska och tillsammans med distriktssköterska. Efter genomgången delegering skall du ansvara för att utföra de delegerade momenten hemma hos patienter. Till de delegerade arbetsuppgifterna hör främst läkemedelsadministrering, blodsockermätning, insulingivning och sårvård. Andra delegeringar kan erhållas beroende på formell och reell kompentens. Visa mindre

Husläkarmottagning i Täby Centrum söker undersköterska

Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största ... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Är du intresserad av att arbeta på en vårdcentral med kompetent och ambitiös personal? Har du stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Husläkarmottagning Täby Centrum söker en undersköterska.
 
Dina arbetsuppgifter:
På mottagningen kommer du att arbeta med mottagningsarbete, i receptionen och på laboratoriet, det kan även förekomma arbete inom hemsjukvård.  Du kommer arbeta i vårt team med sjuksköterskor, läkare, undersköterskor samt psykologer. 
 
Din profil:
Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet från primärvården där mottagningsarbete och provtagning varit delar av ditt dagliga arbete.Kunskap i journalsystemet Take Care är ett krav.
Som person är du serviceinriktad med kunden i fokus. Du känner igen dig i våra värdeord empatisk, engagerad och kompetent och är prestigelös, flexibel, har arbetsglädje och tar stort ansvar för såväl kunder som för verksamheten. 
 
Om Husläkarmottagnignen Täby Centrum
Vi finns centralt i Täby centrum, nära till Roslagsbanan och bussar, apotek och affärer. Hos oss finns en samlad verksamhet med allmänspecialister, geriatriker, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kurator/psykoterapeuter, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, äldremottagning och laboratorium.
Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler i Sverige. Visa mindre

Sommarjobb för undersköterskor på Hemsjukvården i Täby

PR Vård är ett familjeägt företag med ”extra hjärta” där våra värderingar kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Idag verkar vi på uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer inom vården i Region Stockholm. Under de senaste åren har PR Vård förändrats och vuxit tillsammans med våra engagerade ägare som vill att PR Vård står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till. Vi är cirka 600 medarbetare i en koncer... Visa mer
PR Vård är ett familjeägt företag med ”extra hjärta” där våra värderingar kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Idag verkar vi på uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer inom vården i Region Stockholm. Under de senaste åren har PR Vård förändrats och vuxit tillsammans med våra engagerade ägare som vill att PR Vård står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till. Vi är cirka 600 medarbetare i en koncern som arbetar med tre verksamhetsområden: hemsjukvård, där vi varje månad utför cirka 100 000 hemsjukvårdsbesök, samt vår barn-och ungdomsmottagning, till vilken vi välkomnar barn och ungdomar upp till 17 år och en nystartad vårdcentral med digifysisk inriktning.
Är du utbildad undersköterska och vill arbeta med medicinska insatser inom hemsjukvård? Kanske vill du ta och njuta av sommarens dagar för att ta ett pass på kvällen? Är du också en person som drivs av att utvecklas och som passar i en roll där du får ta ett stort eget ansvar? Då har vi tjänsten för dig! Vi på PR Vård söker just nu undersköterskor som vill arbeta på sommaren från vårt kontor i Täby.

Vi söker dig som vill arbeta på kvällar och helger under sommaren.

 

Ditt uppdrag

På PR Vård kommer du att utföra både planerade och oplanerade hembesök hos våra patienter. Du kommer utföra delegerade arbetsuppgifter som insulingivning, administrera läkemedel från dosett, apodos, ögondroppar, såromläggningar och sondmatning.

Du kommer att journalföra det du gör och skriva avvikelser vid behov.

Din arbetstid hos oss är kvällar och helger.

Du kommer att arbeta helger dagtid och-/eller kväll och utgå från vårt fina kontor i Täby.

Din bakgrund

Du är utbildad undersköterska med 2 års erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet inom basal

hemsjukvård eller akutsjukvård. Du har B körkort, datavana och goda kunskaper i svenska.

Dina färdigheter och din personlighet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du kan identifiera dig med företagets värderingar.

För att trivas i rollen som undersköterska hos oss bör du trivas med att arbeta självständigt, men även ha lätt för att samarbeta. För att trivas i vårt arbetslag bör du vara en person som är flexibel, kommunikativ och positiv. Du är ansvarsfull, flexibel, har ett stort engagemang och arbetar för en god och patientsäker vård. Du gillar att samarbeta med övriga teamet och bidrar till en god arbetsmiljö. 

Ansvar - du känner ansvar för dina patienter och dina kollegor. Du har god kommunikationsförmåga.

Engagemang - du tycker om att arbeta självständigt. Det är viktigt för dig att ha goda relationer med patienter, anhöriga och kollegor.

Kvalitet - du arbetar strukturerat med patientsäkerheten i fokus.

 

Vi erbjuder

Som medarbetare på PR Vård är du vår största resurs. Din arbetsmiljö är viktig för oss. Därför erbjuder vi kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag, fortbildning och andra utvecklingsmöjligheter.

Välkommen! Visa mindre

Vi söker UNDERSKÖTERSKA till Täby Centrum Doktorn

Vi är en stor privat husläkarmottagning intill Täby Centrum som har funnits sedan 1993. Täby Centrum Doktorn drivs på uppdrag av Region Stockholm och är en trivsam och välfungerande arbetsplats. Mottagningen strävar efter hög medicinsk kvalitet, en god tillgänglighet, trevligt bemötande och god arbetsmiljö. Vi söker nu en ny UNDERSKÖTERSKA. Arbetsbeskrivning Arbetet är förlagt måndag – fredag. Arbetet innefattar självständigt arbete i hemsjukvården. Hemsj... Visa mer
Vi är en stor privat husläkarmottagning intill Täby Centrum som har funnits sedan 1993. Täby Centrum Doktorn drivs på uppdrag av Region Stockholm och är en trivsam och välfungerande arbetsplats. Mottagningen strävar efter hög medicinsk kvalitet, en god tillgänglighet, trevligt bemötande och god arbetsmiljö.
Vi söker nu en ny UNDERSKÖTERSKA.
Arbetsbeskrivning
Arbetet är förlagt måndag – fredag. Arbetet innefattar självständigt arbete i hemsjukvården. Hemsjukvårds- och distriktssköterskegruppen består av 15 personer innefattande både distriktssköterskor, sjuksköterska och undersköterskor.
Körkort är nödvändigt.
Förfrågningar och ansökan:
Distriktssköterska Helena Segolsson, [email protected]
Distriktssköterska Anne Jaanu, [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Undersköterska för timanställning/sommarjobb Täby Hemsjukvård

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Vi vill också att du har arbetat några år som undersköterska och har ett uttalat intresse för att arbeta i hemsjukvården. Vi ser även att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Inom hemvården är det också viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande. I d... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Vi vill också att du har arbetat några år som undersköterska och har ett uttalat intresse för att arbeta i hemsjukvården. Vi ser även att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.
Inom hemvården är det också viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande.
I det dagliga arbetet ingår att ge subkutana injektioner, dela medicin, såromläggning, sondmatning, provtagning, kateterbyten mm.
I arbetet som undersköterska ingår dokumentation vilket innebär att du behöver ha god datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem take care och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Som undersköterska inom hemsjukvården krävs det. att du har B-körkort.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://sjostromshemservice.se/ Visa mindre

Undersköterska, vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats?

Vi på ASiH Byle och Byle Gård Förenade Care söker vikarier. Vi utökar vår verksamhet och är i behov av vikarier, sommarvikarier, timvikarer för kortare uppdrag eller längre vikariat med möjlighet till förlängning. BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Vi söker vikarier till våra ASiH team och till vår palliativa vårdavdelning Byle Gård. Våra ASiH team bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Våra team utgår från Arninge, Lidingö och Norrtälje. Byle Gård är en speciali... Visa mer
Vi på ASiH Byle och Byle Gård Förenade Care söker vikarier. Vi utökar vår verksamhet och är i behov av vikarier, sommarvikarier, timvikarer för kortare uppdrag eller längre vikariat med möjlighet till förlängning.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Vi söker vikarier till våra ASiH team och till vår palliativa vårdavdelning Byle Gård.
Våra ASiH team bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Våra team utgår från Arninge, Lidingö och Norrtälje.
Byle Gård är en specialiserad palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser för specialiserad palliativ slutenvård.
Hos oss får du ingå i en erfaren och kompetent arbetsgrupp med lång erfarenhet av palliativ vård och avancerad hemsjukvård. Vi tycker att teamarbete och samverkan är viktigt.
Enheten verkar för att ligga i framkant inom den specialiserade palliativa vården och den avancerade hemsjukvården.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du arbeta på en arbetsplats med glada kompetenta arbetskamrater med stort intresse för palliativ vård och hemsjukvård.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning med några års erfarenhet av medicinsk eller palliativ vård, alternativt sjuksköterske-/läkarstudent under utbildning.

KRAV
Undersköterskeutbildning eller motsvarande.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timvikariat eller månadsvikariat.

LÖN
Timlön eller månadslön, kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
2021-06-01, kan diskuteras.
Anställning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2021-05-01.
Intervjuer sker fortlöpande, varav vikariaten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

KONTAKTPERSON
Linda Lilius, Enhetschef Byle Gård
Tel: 0733-58 16 85
Elisabeth Bergman, Enhetschef ASiH Byle, team Lidingö
Tel: 0733-150 112
Monica Nilsson, Enhetschef ASiH Byle, team Arninge
Tel: 073-901 56 93
Hanna Österholm, Enhetschef ASiH Roslagen
Tel: 076-101 94 30

UTDELNINGSADRESS
Tumstocksvägen 9B
187 66 Täby Visa mindre

Undersköterska, vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats?

Vi på ASiH Byle och Byle Gård Förenade Care söker vikarier. Vi utökar vår verksamhet och är i behov av vikarier, sommarvikarier, timvikarer för kortare uppdrag eller längre vikariat med möjlighet till förlängning. BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Vi söker vikarier till våra ASiH team och till vår palliativa vårdavdelning Byle Gård. Våra ASiH team bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Våra team utgår från Arninge, Lidingö och Norrtälje. Byle Gård är en speciali... Visa mer
Vi på ASiH Byle och Byle Gård Förenade Care söker vikarier. Vi utökar vår verksamhet och är i behov av vikarier, sommarvikarier, timvikarer för kortare uppdrag eller längre vikariat med möjlighet till förlängning.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Vi söker vikarier till våra ASiH team och till vår palliativa vårdavdelning Byle Gård.
Våra ASiH team bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Våra team utgår från Arninge, Lidingö och Norrtälje.
Byle Gård är en specialiserad palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser för specialiserad palliativ slutenvård.
Hos oss får du ingå i en erfaren och kompetent arbetsgrupp med lång erfarenhet av palliativ vård och avancerad hemsjukvård. Vi tycker att teamarbete och samverkan är viktigt.
Enheten verkar för att ligga i framkant inom den specialiserade palliativa vården och den avancerade hemsjukvården.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du arbeta på en arbetsplats med glada kompetenta arbetskamrater med stort intresse för palliativ vård och hemsjukvård.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning med några års erfarenhet av medicinsk eller palliativ vård, alternativt sjuksköterske-/läkarstudent under utbildning.

KRAV
Undersköterskeutbildning eller motsvarande.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timvikariat eller månadsvikariat.

LÖN
Timlön eller månadslön, kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
2021-06-01, kan diskuteras.
Anställning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2021-05-01.
Intervjuer sker fortlöpande, varav vikariaten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

KONTAKTPERSON
Linda Lilius, Enhetschef Byle Gård
Tel: 0733-58 16 85
Elisabeth Bergman, Enhetschef ASiH Byle, team Lidingö
Tel: 0733-150 112
Monica Nilsson, Enhetschef ASiH Byle, team Arninge
Tel: 073-901 56 93
Hanna Österholm, Enhetschef ASiH Roslagen
Tel: 076-101 94 30

UTDELNINGSADRESS
Tumstocksvägen 9B
187 66 Täby Visa mindre

Undersköterska

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder. Bra vård börjar med dig! Vi erbjuder våra anställda: - Kollektivavtal - Konkurrenskraftiga löner - Friskvårdsbidrag - Rekryteringsbonus - En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta En personlig service där vi tillsammans matc... Visa mer
Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder.


Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta


En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som undersköterska inom slutenvård under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Omsorg & Behandling AB söker undersköterska för konsultuppdrag med bostadsort Täby. Viss pendling kan förekomma.


Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.


E-post: [email protected]
Hemsida: www.omsorgbehandling.se Visa mindre

Undersköterska till Hemsjukvården i Täby - fast tjänst eller timanställning

PR Vård är ett familjeägt företag med ”extra hjärta” där våra värderingar kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Idag verkar vi på uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer inom vården i Region Stockholm. Under de senaste åren har PR Vård förändrats och vuxit tillsammans med våra engagerade ägare som vill att PR Vård står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till.  Vi är cirka 600 medarbetare i en konce... Visa mer
PR Vård är ett familjeägt företag med ”extra hjärta” där våra värderingar kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Idag verkar vi på uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer inom vården i Region Stockholm. Under de senaste åren har PR Vård förändrats och vuxit tillsammans med våra engagerade ägare som vill att PR Vård står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till.  Vi är cirka 600 medarbetare i en koncern som arbetar med två verksamhetsområden: hemsjukvård, där vi varje månad utför cirka 100 000 hemsjukvårdsbesök, samt vår barnmottagning, till vilken vi välkomnar barn och ungdomar upp till 17 år. För mer information se www.prvard.se
Spännande jobb för erfarna undersköterskor till PR Vård hemsjukvård i Täby
 

Ditt uppdrag

På PR Vård kommer du att utföra både planerade och oplanerade hembesök hos våra patienter.

Du kommer utföra delegerade arbetsuppgifter så som insulingivning, administrera läkemedel från dosett, apodos, ögondroppar, såromläggningar och sondmatning.
Du kommer att journalföra det du gör och skriva avvikelser vid behov. Du kommer att arbeta kvällar och helger dagtid och-/eller kväll och utgå från vårt fina kontor i Täby.


Din bakgrund
Du är utbildad undersköterska med 2 års erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet inom basal hemsjukvård eller akutsjukvård. Du har B körkort, datavana och goda kunskaper i svenska.


Dina färdigheter och din personlighet
För att trivas i rollen som undersköterska hos oss bör du vara van och trivas med att arbeta självständigt, men även ha lätt för att samarbeta. Som person är du flexibel och ser inte förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du kan identifiera dig med företagets värderingar: 


Ansvar - du känner ansvar för dina patienter och dina kollegor. Du har god kommunikationsförmåga.
Engagemang - du tycker om att arbeta självständigt. Det är viktigt för dig att ha goda relationer med patienter, anhöriga och kollegor.
Kvalitet - du arbetar strukturerat med patientsäkerheten i fokus.


Vi erbjuder
Som medarbetare på PR Vård är du vår största resurs. Din arbetsmiljö är viktig för oss. Därför erbjuder vi kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag, fortbildning och andra utvecklingsmöjligheter.
PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor sökes till Ångarens vård- och omsorgsboende

Vill du göra skillnad? Täby kommun söker nu engagerade undersköterskor för visstidsanställning på Ångaren. Du som söker ska brinna för att arbeta med äldre människor och ha viljan att bidra till att Ångarens brukare får uppleva ökad livskvalitet och en meningsfull vardag. Om jobbet Arbetet består av sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för omvårdnadspersonal inom äldreomsorgen. Det kan t.ex. vara kontaktmannaskap, hjälpa brukare med hygien och påklädni... Visa mer
Vill du göra skillnad? Täby kommun söker nu engagerade undersköterskor för visstidsanställning på Ångaren. Du som söker ska brinna för att arbeta med äldre människor och ha viljan att bidra till att Ångarens brukare får uppleva ökad livskvalitet och en meningsfull vardag.

Om jobbet
Arbetet består av sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för omvårdnadspersonal inom äldreomsorgen. Det kan t.ex. vara kontaktmannaskap, hjälpa brukare med hygien och påklädning, aktiviteter, värma mat, dokumentera, ta emot delegering för överlämnande av läkemedel, kontakter med anhöriga osv.

På Ångaren är vi ett multiprofessionellt team kring alla brukare och det är allas vårt ansvar att hjälpas åt och utveckla verksamheten utifrån brukarnas behov samt se till att god kvalitet upprätthålls. Dokumentation är viktig del av arbetet och att skriva och uppdatera brukarnas genomförandeplaner.

För att lyckas i rollen ser vi att du har förmågan att fokusera på det friska hos varje brukare och ser de förmågor brukarna har. Du har ett etiskt förhållningssätt vilket innebär att du strävar efter att stödja brukarens inflytande och delaktighet i vård och omsorg. Våra arbetssätt utgår från äldreomsorgens nationella värdegrund och socialtjänstlagen.

Om Ångaren

På Ångaren finns två mindre demensavdelningar, två avdelningar för somatiskt sjuka äldre, ett korttidsboende och en dagverksamhet. Det finns totalt plats för 72 boende (62 platser för permanentplacering och 10 platser på korttidsboendet). Här arbetar sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut samt undersköterskor och vårdbiträden. Här finns även två samordnare, aktivitetssamordnare, vaktmästare, resultatenhetschef och biträdande resultatenhetschef.

Ångaren ligger vackert belägen i närheten av Näsbyparks centrum, det tar ca 5 minuter att gå från centrum. Här finns sinnenas trädgård och mycket grönområden. Kommer man med bil finns relativt gott om parkeringsplatser.

Vem är du?
Vi söker dig med ett genuint intresse för arbete inom äldreomsorgen. Du är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete på vård- och omsorgsboende och äldreomsorg. Du har en positiv människosyn och har god samarbetsförmåga. Du ser möjligheter där andra ser problem. Flexibilitet är viktigt för att anpassa arbetssätt utifrån brukarnas behov och för att kunna omprioritera dina arbetsuppgifter när så krävs. Du har förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift och är van vid att hantera datorn i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete, där din insats kommer ha stor betydelse för de inblandade, erbjuder vi en arbetsplats med positiv anda med fokus på gott bemötande. På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Varmt välkommen att registrera dig via ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller brev. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag har passerat. 


• Tjänsterna är allmän visstidsanställning på deltid. Arbetstiden är förlagd på rullande schema där arbete varannan helg ingår.
• Löneform: Månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning.
• Tillträde enligt överenskommelse.
• Sista ansökningsdag 2020-11-29.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Social omsorg är ett av Täby kommuns verksamhetsområden. Här ger vi stöd och service till Täbyborna inom områdena äldreomsorg, individ- och familjeomsorg och funktionsnedsättning. Visa mindre

Undersköterskor sökes till Täby

EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen. EnRival AB har idag ca 50 kontor över stora delar av södra och mellersta Sverige. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning, Utbildning samt Arbetsmarknadsprojekt som kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen som leverantör av stöd och matchnings... Visa mer
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen.

EnRival AB har idag ca 50 kontor över stora delar av södra och mellersta Sverige.
Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning, Utbildning samt Arbetsmarknadsprojekt som kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen som leverantör av stöd och matchningstjänster.

På uppdrag av en samarbetspartner söker vi utbildade undersköterskor till Täby!

Vill du vara delaktig i ett historiskt, rikstäckande och viktigt projekt?
Vi söker både dig som vill jobba något extra pass i veckan, och dig som vill jobba heltid.

Sök direkt, tjänsterna kommer tillsättas löpande.
Projektet startar 15 juni.

Omfattning: Deltid eller heltid, du bestämmer, 20%-100%
Arbetstider: Måndag - Fredag (08:00-17:00)
Arbetsplats: Täby

Krav utbildning
Utbildad undersköterska från ett svenskt eller annat nordiskt lärosäte (diplom och/eller slutbetyg krävs).

Krav personlighet
God förmåga att arbeta självständigt, noggrann och tillförlitlig.
Du måste vara självgående och kunna lösa alla arbetsmoment på egen hand.

Krav erfarenhet
Du måste ha god erfarenhet av arbete som undersköterska.
Särskild vikt läggs vid momenten kapillär provtagning och kundbemötande.

Krav språkkunskaper
Mycket goda kunskaper i svenska krävs. Du måste kunna hantera kundkontakter på ett okomplicerat sätt.

Diplom eller slutbetyg
Bifoga diplom eller slutbetyg från din undersköterskeutbildning med ansökan.

Referens
Bifoga namn och kontaktinformation till minst en referensperson vi kan kontakta.

Ansökan
Ansökan skall ske via formuläret i annonsen på www.enrival.se.
Ansökningar som inkommer via e-post kommer inte att granskas.

Lön
Detta är ett konsultuppdrag med en lön över marknadssnittet.

Frågor
Kontakta [email protected] Visa mindre

Timanställd undersköterska till Hemsjukvården Täby

PR Vård är ett familjeägt företag med ”extra hjärta” där våra värderingar kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Idag verkar vi på uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer inom vården i Region Stockholm. Under de senaste åren har PR Vård förändrats och vuxit tillsammans med våra engagerade ägare som vill att PR Vård står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till.  Vi är cirka 600 medarbetare i en konce... Visa mer
PR Vård är ett familjeägt företag med ”extra hjärta” där våra värderingar kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Idag verkar vi på uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer inom vården i Region Stockholm. Under de senaste åren har PR Vård förändrats och vuxit tillsammans med våra engagerade ägare som vill att PR Vård står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till.  Vi är cirka 600 medarbetare i en koncern som arbetar med två verksamhetsområden: hemsjukvård, där vi varje månad utför cirka 100 000 hemsjukvårdsbesök, samt vår barnmottagning, till vilken vi välkomnar barn och ungdomar upp till 17 år. För mer information se www.prvard.se
Spännande jobb för erfarna undersköterskor på hemsjukvården i Täby
Ditt uppdrag


På PR Vård kommer du att utföra både planerade och oplanerade hembesök hos våra patienter.

Du kommer utföra delegerade arbetsuppgifter så som insulingivning, administrera läkemedel från dosett, apodos, ögondroppar, såromläggningar och sondmatning.
Du kommer att journalföra det du gör och skriva avvikelser vid behov.
Din arbetstid hos oss är kvällar och helger.
Du kommer att arbeta kvällar och helger dagtid och-/eller kväll och utgå från vårt fina kontor i Täby.


Din bakgrund
Du är utbildad undersköterska med 2 års erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet inom basal hemsjukvård eller akutsjukvård. Du har B körkort, datavana och goda kunskaper i svenska.
Dina färdigheter och din personlighet
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du kan identifiera dig med företagets värderingar.
För att trivas i rollen som undersköterska hos oss bör du trivas med att arbeta självständigt, men även ha lätt för att samarbeta. Som person är du flexibel och ser inte förändringar som ett hinder utan som en möjlighet.


Ansvar - du känner ansvar för dina patienter och dina kollegor. Du har god kommunikationsförmåga.
Engagemang - du tycker om att arbeta självständigt. Det är viktigt för dig att ha goda relationer med patienter, anhöriga och kollegor.
Kvalitet - du arbetar strukturerat med patientsäkerheten i fokus.


Vi erbjuder
Som medarbetare på PR Vård är du vår största resurs. Din arbetsmiljö är viktig för oss. Därför erbjuder vi kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag, fortbildning och andra utvecklingsmöjligheter.
PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vallatorpsdoktorn i Täby söker undersköterska

Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.


Trevliga Vallatorpsdoktorn växer och vi söker en undersköterska till hemsjukvården.
 
Vi söker dig som är undersköterska. Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral i Täby. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!
 
Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter i hemsjukvård så som tex medicindelning, provtagning och omläggningar. Du kommer även att göra teambesök i hemmet tillsammans med läkare. Vårdcentralen använder sig av journalsystemet Take Care och vi ser gärna att du kan hantera detta system.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från primärvården. Vana vid provtagning, utföra enklare analyser och övrig hantering av prover är en merit. Du har god omvårdnad av patienten och tycker om att ge god service. Du är noggrann och effektiv. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.
 
Vi erbjuder dig
Provanställning, på Vallatorpsdoktorn har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Om Vallatorpsdoktorn:
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, terapeut, undersköterskor och administrativ personal.
Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och vår verksamhet revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter.
Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige.
 Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Vallatorpsdoktorn i Täby Söker Undersköterska

Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Trevliga Vallatorpsdoktorn söker undersköterska till hemsjukvården.
 
Vi söker dig som är undersköterska. Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral i Täby. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!
 
Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter i hemsjukvård så som tex medicindelning, provtagning och omläggningar. Du kommer även att göra teambesök i hemmet tillsammans med läkare. Vårdcentralen använder sig av journalsystemet Take Care och vi ser gärna att du kan hantera detta system.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från primärvården. Vana vid provtagning, utföra enklare analyser och övrig hantering av prover är en merit. Du har god omvårdnad av patienten och tycker om att ge god service. Du är noggrann och effektiv. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.
 
Om Vallatorpsdoktorn:
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, terapeut, undersköterskor och administrativ personal.
Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och vår verksamhet revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter.
Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterskor till ett härligt team i sommar!

Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter. Furuhöjdens rehabiliteringshem har avtal med Region Stockholm för rehabilitering inom ortopedi, thoraxkirurgi och allmän kirurgi samt planerad specialiserad rehabilitering inom neurologi och onkologi. Vi erbjuder individuellt utformade program för träning, vård och återhämtning. Vår personal är noga utval... Visa mer
Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter. Furuhöjdens rehabiliteringshem har avtal med Region Stockholm för rehabilitering inom ortopedi, thoraxkirurgi och allmän kirurgi samt planerad specialiserad rehabilitering inom neurologi och onkologi.
Vi erbjuder individuellt utformade program för träning, vård och återhämtning. Vår personal är noga utvald, har bred kompetens och lång erfarenhet vilket är en förutsättning för god kvalitet och patientsäkerhet. Furuhöjden bedriver en effektiv vård och rehabilitering med hög kvalitet i en lugn miljö. Rehabiliteringen är individuell. Gästen ska känna trygghet och gemenskap.
För oss är prestigelöshet självklart och vi ställer upp för varandra och ger det "lilla extra" till gästerna. Vi är ett glatt gäng som tycker om att arbeta tillsammans och att erbjuda patienterna den bästa vården och rehabiliteringen.
Vi söker dig undersköterska som är intresserad att jobba i en rehabiliterande verksamhet.
Du har lätt för att anpassa dig, du är serviceinriktad och tycker om att samarbeta i team men kan även arbeta självständigt. En positiv attityd och en önskan att alltid ge det lilla extra ser vi som en självklarhet hos dem som söker. Du ska trivas i mötet med olika individer och känna att du trivs i sociala sammanhang. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi värdesätter ett positivt förhållningssätt, prestigelöshet, professionalitet och omtänksamhet.
Teamet du kommer att jobba i kan bestå av sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, psykolog och dietist beroende på gästens behov. I tjänsten ingår sedvanligt undersköterskearbeten på rehabavdelning. Visa mindre

Näsby Parks Husläkarmottagning söker undersköterska

Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.


Trevliga Näsby Parks Husläkarmottagning söker undersköterska till mottagning och hemsjukvård.
 
Vi söker dig som är undersköterska, vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral i Täby? Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!
 
Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter på mottagning och i hemsjukvård så som tex medicindelning, provtagning och omläggningar. Du kommer även att göra teambesök i hemmet tillsammans med läkare. Vårdcentralen använder sig av journalsystemet Take Care och vi ser gärna att du kan hantera detta system.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från primärvård. Vana vid provtagning, utföra enklare analyser och övrig hantering av prover är en merit. Du har god omvårdnad av patienten och tycker om att ge god service. Du är noggrann och effektiv. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.
 
Om Näsby Parks Husläkarmottagning
Här finns allt under samma tak. Vi har  specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeuter,  psykologer, undersköterskor och administrativ personal.
Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och vår verksamhet revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter. 
 
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.
 
Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler i södra SverigeKrav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterska, timvikarie, till ASiH Byle och Byle Gård Förenade Care

Vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats! Vi på ASiH Byle och Byle Gård Förenade Care söker timvikarier. BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Vi söker timvikarier till våra ASiH team och till vår palliativa vårdavdelning Byle Gård. Våra ASiH team bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Våra team utgår från Arninge, Lidingö och Norrtälje. Byle Gård är en specialiserad palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser ... Visa mer
Vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats! Vi på ASiH Byle och Byle Gård Förenade Care söker timvikarier.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Vi söker timvikarier till våra ASiH team och till vår palliativa vårdavdelning Byle Gård.
Våra ASiH team bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Våra team utgår från Arninge, Lidingö och Norrtälje.
Byle Gård är en specialiserad palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser för specialiserad palliativ slutenvård.
Hos oss får du ingå i en erfaren och kompetent arbetsgrupp med lång erfarenhet av palliativ vård. Vi tycker att teamarbete och samverkan är viktigt.

Enheten verkar för att ligga i framkant inom den specialiserade palliativa vården och den avancerade hemsjukvården.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du arbeta på en arbetsplats med glada kompetenta arbetskamrater med stort intresse för palliativ vård och hemsjukvård.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning med några års erfarenhet av medicinsk eller palliativ vård.

KRAV
Undersköterskeutbildning. För ASiH verksamheten krävs körkort.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timvikariat.

LÖN
Timlön, kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
2020-02-01. Anställning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2020-05-01. Intervjuer sker fortlöpande, varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

KONTAKTPERSON
Linda Lilius, Enhetschef Byle Gård
Tel: 0733-58 16 85
Hanna Österholm, Enhetschef ASiH Roslagen
Tel: 076-101 94 30
Elisabeth Bergman, Enhetschef ASiH Byle, team Lidingö
Tel: 0733-150 112
Monica Nilsson, Enhetschef ASiH Byle, team Arninge
Tel: 073-901 56 93

UTDELNINGSADRESS
Tumstocksvägen 9B
187 66 Täby Visa mindre

Undersköterska, sommarvikarie, till ASiH Byle och Byle Gård Förenade Care

Vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats! Vi på ASiH Byle och Byle Gård Förenade Care söker vikarier, för vikariat under sommaren med möjlighet till förlängning. Kanske är du sjuksköterskestudent eller läkarstudent och söker ett givande sommarvikariat. BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Vi söker sommarvikarier till våra ASiH team och till vår palliativa vårdavdelning Byle Gård. Våra ASiH team bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Våra team utgår från Arn... Visa mer
Vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats! Vi på ASiH Byle och Byle Gård Förenade Care söker vikarier, för vikariat under sommaren med möjlighet till förlängning.

Kanske är du sjuksköterskestudent eller läkarstudent och söker ett givande sommarvikariat.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Vi söker sommarvikarier till våra ASiH team och till vår palliativa vårdavdelning Byle Gård.
Våra ASiH team bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Våra team utgår från Arninge, Lidingö och Norrtälje.
Byle Gård är en specialiserad palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser för specialiserad palliativ slutenvård.
Hos oss får du ingå i en erfaren och kompetent arbetsgrupp med lång erfarenhet av palliativ vård och avancerad hemsjukvård. Vi tycker att teamarbete och samverkan är viktigt.

Enheten verkar för att ligga i framkant inom den specialiserade palliativa vården och den avancerade hemsjukvården.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du arbeta på en arbetsplats med glada kompetenta arbetskamrater med stort intresse för palliativ vård och hemsjukvård.
Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska inom specialiserad palliativ slutenvård alternativt avancerad hemsjukvård.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning gärna med några års erfarenhet av medicinsk eller palliativ vård.

KRAV
Undersköterskeutbildning.
För ASiH verksamheten krävs körkort.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timvikariat alternativt sommarvikariat.

LÖN
Timlön, kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
2020-06-15. Anställning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2020-05-01. Intervjuer sker fortlöpande, varav vikariatet kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

KONTAKTPERSON
Linda Lilius, Enhetschef Byle Gård
Tel: 0733-58 16 85
Hanna Österholm, Enhetschef ASiH Roslagen
Tel: 076-101 94 30
Elisabeth Bergman, Enhetschef ASiH Byle, team Lidingö
Tel: 0733-150 112
Monica Nilsson, Enhetschef ASiH Byle, team Arninge
Tel: 073-901 56 93

UTDELNINGSADRESS
Tumstocksvägen 9B
187 66 Täby Visa mindre

Vikarierande undersköterska sökes till estetisk klinik i Täby

Undersköterska sökes till exklusiv klinik specialiserad på hårtransplantationer för vikarierande tjänst i minst 1 år. Dina arbetsuppgifter kommer att främst att bestå av att assistera läkaren under operationen, viss kundkontakt samt hjälpas åt i kliniken. Viktigt att behärska svenska och engelska. B-körkort är meriterande. Arbetstider är vardagar mellan 7:30-16:00: Tillträde omgående. Visa mer
Undersköterska sökes till exklusiv klinik specialiserad på hårtransplantationer för vikarierande tjänst i minst 1 år.
Dina arbetsuppgifter kommer att främst att bestå av att assistera läkaren under operationen, viss kundkontakt samt hjälpas åt i kliniken.
Viktigt att behärska svenska och engelska.
B-körkort är meriterande.
Arbetstider är vardagar mellan 7:30-16:00:


Tillträde omgående. Visa mindre

Undersköterska 50 % med receptionstjänst

Vill du göra skillnad? Just nu söker Ungdomsmottagningen en undersköterska deltid på 50 % med tjänstgöring i receptionen Om jobbet Tjänstens placering är på Ungdomsmottagningen i Täby. Organisatoriskt är ungdomsmottagningen placerad inom IFO:s utförarenhet, som är kommunens öppenvårdsinsatser för barn, ungdomar, samt deras föräldrar. Ungdomsmottagningen riktar sig till ungdomar 12-22 år och bedrivs i samverkan med Regionen som finansierar barnmorske- och... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker Ungdomsmottagningen en undersköterska deltid på 50 % med tjänstgöring i receptionen

Om jobbet
Tjänstens placering är på Ungdomsmottagningen i Täby. Organisatoriskt är ungdomsmottagningen placerad inom IFO:s utförarenhet, som är kommunens öppenvårdsinsatser för barn, ungdomar, samt deras föräldrar.

Ungdomsmottagningen riktar sig till ungdomar 12-22 år och bedrivs i samverkan med Regionen som finansierar barnmorske- och läkarinsatser. Kommunen finansierar psykosociala insatser. Uppdraget är att bland ungdomar främja en god och säker sexuell hälsa, stärka identitets- och personlighetsutveckling samt förebygga och tidigt upptäcka psykisk ohälsa och sociala problem. Uppdraget omfattar även att bedriva ett utåtriktat hälsofrämjande arbete.

På ungdomsmottagningen arbetar 7 personer, resultatenhetschef, barnmorskor, kuratorer, samt en undersköterska med tjänstgöring i receptionen. Konsultläkare jobbar några timmar i veckan. Verksamheten är HBTQ certifierad. Ungdomsmottagningarna i Stockholms län är föremål för organisations översyn, vilket kan innebära organisatoriska förändringar under 2021.

Som undersköterska arbetar du med mottagning av besökare i reception och via telefon, administrativa uppgifter såsom registrera besök, service, beställningar av varor och tjänster, samt viss rådgivning inom gynekologi och sexuell hälsa.  

Arbetstiden är förlagd till största delen dagtid. Måndagar och onsdagar har vi f.n. drop-in, samt tjänstgöring en kväll i veckan till kl. 19. Ev. kan lördagsöppet vara aktuellt i framtiden.

Vem är du?
Vi söker dig som har:UndersköterskeutbildningFlera års erfarenhet i yrket.


• Utbildning i Take Care journalsystem och datavana

Det är meriterande om du har erfarenhet av gynekologi och telefonrådgivning.

Som person skapar du goda möten med människor, har mycket god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, hittar snabbt lösningar på uppkomna problem, hanterar stress på ett konstruktivt sätt, bibehåller ett gott humör vid press och motgångar, samt har god organisatorisk förmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus. Frikvårdsbidrag.

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller brev. Sista ansökningsdag är 2019-11-24.

Tjänsten är en deltidsanställning på 50 %.

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Social omsorg är ett av Täby kommuns verksamhetsområden. Här ger vi stöd och service till Täbyborna inom områdena äldreomsorg, individ- och familjeomsorg och funktionsnedsättning. Visa mindre

Undersköterska till Vallatorpsdoktorn

Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största ... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.


Trevliga Vallatorpsdoktorn söker undersköterska till hemsjukvården.
 
Vi söker dig som är undersköterska. Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral i Täby. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!
 
Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter i hemsjukvård så som tex medicindelning, provtagning och omläggningar. Du kommer även att göra teambesök i hemmet tillsammans med läkare. Vårdcentralen använder sig av journalsystemet Take Care och vi ser gärna att du kan hantera detta system.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från primärvården. Vana vid provtagning, utföra enklare analyser och övrig hantering av prover är en merit. Du har god omvårdnad av patienten och tycker om att ge god service. Du är noggrann och effektiv. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.
 
Vi erbjuder dig
Provanställning, på Vallatorpsdoktorn har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamtschef Kenneth Ilvall, [email protected] 
 
Om Vallatorpsdoktorn:
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, terapeut, undersköterskor och administrativ personal.
Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och vår verksamhet revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter.
Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige.

 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

ASiH Täby söker sommarvikarierande undersköterska

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög del... Visa mer
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
ASiH Täby Praktikertjänst N.Ä.R.A. är en välfungerande enhet som bedriver avancerad hemsjukvård i Täby, Danderyd, Vallentuna, Österåker och Vaxholm. Verksamheten utgår ifrån centralt belägen lokal i Täby.

Arbetsuppgifter
Arbetet som undersköterska i ASIH innefattar bland annat såromläggning, skötsel av urinkatetrar samt viss läkemedelshantering på delegation. För att kunna arbeta i teamet krävs att man har vårderfarenhet och är trygg att arbeta ensam i hemmet med svårt sjuka patienter.

Övrig information
Tjänstgöringsgraden kan diskuteras.
Intervjuer sker fortlöpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Kvalifikationer
Undersköterska, sjuksköterskestudent eller läkarstudent med tidigare vårderfarenhet. Van vid att ta egna initiativ samt arbeta självständigt.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Intresse av palliativ vård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper Visa mindre