Lediga jobb Täby

Jobba Som Fältsäljare

Ansök    Apr 2    Getdet AB    Fältsäljare/Utesäljare
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsför... Visa mer
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Sommarvikarie! Butikssäljare till Sthlm Blvd i Täby Centrum

Delar du vår passion för mode och kan levereraservice på toppnivå? Vi sökeren driven och engagerad säljare som älskar att sätta kunden i fokus,till vårt team i Täby Centrum! Tjänsten omfattar 10-25timmar/vecka med tillträde enligt överenskommelse. Vill du jobba med välkända skandinaviska modemärken i en härlig butiksmiljö? Hos oss på Sthlm Blvd får du en stimulerande och betydelsefullroll i vårt härliga team där du har möjlighet att påverka företagets utve... Visa mer
Delar du vår passion för mode och kan levereraservice på toppnivå?
Vi sökeren driven och engagerad säljare som älskar att sätta kunden i fokus,till vårt team i Täby Centrum! Tjänsten omfattar 10-25timmar/vecka med tillträde enligt överenskommelse.
Vill du jobba med välkända skandinaviska modemärken i en härlig butiksmiljö? Hos oss på Sthlm Blvd får du en stimulerande och betydelsefullroll i vårt härliga team där du har möjlighet att påverka företagets utveckling! Då vi startade som ett familjeföretag är vi som en stor familj där alla känner alla oavsett om du är butikschef, säljare eller med i ledningsgruppen.
Du får jobba med att leverera förstklassig service till våra modeintresserade kunder och ge professionella stylingtips.Genom att sprida glädje ochbjuda på dig själv skapar duen butiksupplevelse utöver det vanliga.Med jämna mellanrumhar vi säljtävlingar med fina och uppskattade priser och du får ta del av ett förmånligt bonussystem som du själv har möjlighet att påverka!
Vi ser gärna att du ...
... har erfarenhet att jobba med service, gärna inom retail.
... har mycket god social kompetens, med en förmåga att skapa relationer.
... ärflexibel ochhandlingskraftig.
... har ett brinnande intresse för försäljning, service och mode.
... har ett stort kund- och säljfokus.
... är en lagspelare och delar med dig av din kunskap.
... älskar att nå nya mål!


Tveka inte att skicka in en ansökan om tjänsten känns rätt för dig. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Hemstädare i Täby med omnejd - deltid

Ansök    Apr 2    Städpulsen AB    Städare/Lokalvårdare
Städpulsen är ett företag som specialiserat sig på främst Svanenmärkt hemstädning, kontorsstädning samt andra hushållsnära tjänster. Företaget eftersträvar att minska klimatpåverkan, därmed transporterar sig de anställda i största möjliga mån med kommunaltrafik. I det dagliga arbetet används miljömärkta rengöringsmedel och material för att minska på förbrukningen av kemikalier och vatten. Företaget har kring 200 medarbetare som dagligen levererar servi... Visa mer
Städpulsen är ett företag som specialiserat sig på främst Svanenmärkt hemstädning, kontorsstädning samt andra hushållsnära tjänster. Företaget eftersträvar att minska klimatpåverkan, därmed transporterar sig de anställda i största möjliga mån med kommunaltrafik. I det dagliga arbetet används miljömärkta rengöringsmedel och material för att minska på förbrukningen av kemikalier och vatten.Företaget har kring 200 medarbetare som dagligen levererar service till organisationer och privatpersoner i hela Sverige, från Uppsala till Skåne.Beskrivning
Brinner du för att hålla rent och fint? Vill du arbeta på deltid ha möjlighet att påverka ditt arbetsschema? Bor du eller kan tänka dig arbeta i Täby, Danderyd, Vallentuna och Åkersberga med omnejd? Då kan du vara den vi söker! Städpulsen söker nu efter nya kollegor som vill jobba på deltid med ett fast schema mellan 15-32h i veckan! Vi är väldigt flexibla när vi bygger schemat eftersom vi tar hänsyn till dina förutsättningar samtidigt som vi kombinerar detta med vårt behov av personal.

För att arbeta hos oss är det viktigt att du har sinne för detaljer, är självgående, vågar ta initiativ och brinner för kvalitet. Vi värderar positiv attityd och god service eftersom du som anställd hos oss kommer att bli en del av våra kunders vardag.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med hemstädning hemma hos våra privata kunder. Vissa dagar befinner du dig hos samma kund, och andra dagar har du flera kunder. Du transporterar dig med kollektivtrafik eller bil mellan kunderna.  Arbetet kan komma ske individuellt eller i grupp.

 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du:

* Kan arbeta ensam och i grupp

* Kan arbeta i ett hem där det kan finnas husdjur så som hund och katt

* Talar svenska eller engelska för att kunna kommunicera med kunderna och läsa instruktioner

* Har dator/telefonvana för att kunna läsa digitala scheman och instruktioner

Meriterande

* B-körkort samt tillgång till bil

* Tidigare erfarenhet av hemstädning eller lokalvård

* Tidigare erfarenhet av fönsterputs

Stämmer detta in på dig? Inkom med din ansökan snarast då intervjuer och rekrytering sker löpande!Villkor
* Varierande arbetstider på vardagar mellan klockan 7-17

* Friskvårds bidrag

* Vid anställning får du tillgång till vår egna utbildningsportal

* Start omgående eller enligt överenskommelse

* Avtalsenliga löner Visa mindre

Barnvakt/Nanny Stockholm Täby 4ggr/mån - Kollektivavtal

Ansök    Apr 2    2007 Nannynu AB    Barnvakt
Om Nannynu! / About Nannynu! Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland ann... Visa mer
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Täby med två barn (1,5 & 2,5 år) önskar hjälp med barnpassning ca 4 tillfällen per månad (kan även bli mer), på söndagar mellan kl. 13:30-17:30. Familjen söker en barnvakt som talar arabiska (med irakisk dialekt).

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121.38 - 151.72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/ Visa mindre

Tjäna 40 000 SEK/M

Ansök    Apr 2    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med försäljn... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Rektor till Täby Friskola åk F-5

Ansök    Apr 2    Cedergrenska AB    Rektor
Cedergrenska är en utbildningskoncern som bedriver utbildning av högsta kvalitet för barn och elever från förskolan till eftergymnasiala utbildningar. Cedergrenskas ambition är att de enskilda skolorna har frihet att bedriva och utveckla respektive verksamhet samt utbildning självständigt, men med ett omfattande stöd från bolagets ledning och stödfunktioner. Täby Friskola är en skola i Täby från förskoleklass till årskurs 9, med fokus på elevens lärande oc... Visa mer
Cedergrenska är en utbildningskoncern som bedriver utbildning av högsta kvalitet för barn och elever från förskolan till eftergymnasiala utbildningar. Cedergrenskas ambition är att de enskilda skolorna har frihet att bedriva och utveckla respektive verksamhet samt utbildning självständigt, men med ett omfattande stöd från bolagets ledning och stödfunktioner.
Täby Friskola är en skola i Täby från förskoleklass till årskurs 9, med fokus på elevens lärande och välmående. Vi är måna om att skapa rätt förutsättningar för elevernas kunskapsinhämtning i både teoretiska och praktiska ämnen och är övertygade om att elever som mår bra når längre. På våra enheter erbjuder vi en lugn miljö där arbetsro samt ordning och reda råder. Alla elever blir sedda och lärandet pågår hela dagen.Vi strävar efter ständig utveckling och målsättningen är att våra elever ska nå så goda resultat som möjligt och stöttas fullt ut i sina ambitioner.
Vi söker nu en rektor till årskurserna f-5. Enheterna du ska vara rektor för är Ljungmyr, Gribbylund, Lilla Gribbylund och Hägernäs, som sammanlagt harcirka 500 elever. Dukan läsa mer om enheterna här https://tabyfriskola.se/enheter/.
Arbetsbeskrivning
Som rektor på Täby Friskola f-5 har du det yttersta ansvaret för skolenheterna som ingår. Du kommer att leda det lokala utvecklingsarbetet med stöd av skolans ledningsgrupp, olika utvecklingsgrupper på skolan och regelbundet delta i rektorsgruppen för Cedergrenskas övriga grundskolor.
Som rektor är du personalansvarig och har en tydlig styrkedja samt att du omfattas av endelegation, på uppdrag av huvudmannen. Du är ansvarig för att följa enhetens budget och säkerställa en ekonomi i balans.
Vi vill att du vårdar skolans goda rykte, traditioner och höga kunskapsresultat. Duharett starkt engagemang, där dutillsammans med personalenvill utveckla enheterna framåt mot uppsatta mål,utifrån deras förutsättningar och behov.
Den vi söker och dess kvalifikationer:
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av ledaruppdrag inom skola. Du har genomfört eller påbörjat rektorsutbildningen och är väl förtrogen med styrning samt ledning av grundskola. Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, tydlig i din kommunikation och strukturerad.
Som rektor på Täby Friskola behöver du ha ett tillitsbaserat ledarskap. Det är även viktigt att du är väl insatt i elevernas behov på skolan och att du har lätt för att skapa goda relationer med både elever, personal och vårdnadshavare.
Vill du vara med på Täby Friskolas fortsatta resa är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Intervjuer sker löpande och tillsättningen av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar6 månaders provanställning
Sista ansökningsdag: 2024-04-30.Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.
Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse.
Kontaktperson vid frågor:
Cecilia Skarke, skolchef Cedergrenska AB
0760-288 187,[email protected] Visa mindre

Hundfrisör

Hej! Vi söker efter en ny hundfrisör till vårt hundtrim i Täby, fullt utrustat trim med stor kundbas - bara att sätta igång och arbeta! Förutom att du ska vara duktig på att klippa hundar så ser vi att du som söker är positiv, har ett vänligt sätt med hundar och bemöter våra kunder på ett trevligt och proffsigt sätt. För rätt person är vi öppna för det mesta, du kanske vill jobba på timme, kombinera arbetet i trimmet med arbete i vårt hunddagis eller hyra... Visa mer
Hej!
Vi söker efter en ny hundfrisör till vårt hundtrim i Täby, fullt utrustat trim med stor kundbas - bara att sätta igång och arbeta!
Förutom att du ska vara duktig på att klippa hundar så ser vi att du som söker är positiv, har ett vänligt sätt med hundar och bemöter våra kunder på ett trevligt och proffsigt sätt.
För rätt person är vi öppna för det mesta, du kanske vill jobba på timme, kombinera arbetet i trimmet med arbete i vårt hunddagis eller hyra vårt trim och driva eget?
Förutom CV och personligt brev önskar vi bilder på hundar du har klippt.
Frågor besvaras via mail.
Vi ser fram emot er ansökan! Visa mindre

Snart kommer KFC till Viggbyholm – Vill du vara med från start? ????

Ansök    Apr 2    NSP Gallus AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vi söker dig som trivs att arbeta i team och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka. Med din härliga personlighet bidrar du med mycket energi som gör arbetsdagen ännu roligare för dig och dina kollegor. Hos oss är alla unika och en del av en härlig gemenskap! Tidigare arbetslivserfarenhet är inget krav utan vi ser till att du får de kunskaper som du behöver för att utföra arbetet på bästa sätt. Det viktigaste... Visa mer
Vem är du?

Vi söker dig som trivs att arbeta i team och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka. Med din härliga personlighet bidrar du med mycket energi som gör arbetsdagen ännu roligare för dig och dina kollegor. Hos oss är alla unika och en del av en härlig gemenskap!
Tidigare arbetslivserfarenhet är inget krav utan vi ser till att du får de kunskaper som du behöver för att utföra arbetet på bästa sätt. Det viktigaste är du, din vilja och ditt engagemang!Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett roligt arbete med en härlig teamkänsla och ett högt tempo. Med rätt inställning finns goda möjligheter att växa och utvecklas hos oss. Men oavsett vad du har för mål tror vi att du kommer att trivas hos oss!
Hos oss ges alla lön och villkor enligt kollektivavtal.
Arbetsuppgifter

Som en del av vårt team är du vårt ansikte utåt där du hälsar gäster välkomna och ger service av högsta kvalitet. I restaurangen arbetar du i kassan, drive-thru, matsalen eller i köket där vi tillagar vår kyckling för hand!
I köket är du ansvarig för att med våra unika recept och metoder tillaga kycklingen. Du ser till att det alltid finns härligt fräscha, väldoftande och välsmakande portioner av kyckling redo att serveras!
Vår kyckling är vår viktigaste råvara och tillagas för hand med exakt samma mix av kryddor och örter som skapades av KFC’s grundare Colonel Sanders redan år 1939! ????
Som medarbetare i kassa och drive-thru arbetar du med att servera våra gäster samt ge den absolut bästa och snabbaste servicen. När du arbetar i matsalen ansvarar du för att restaurangen är i toppskick. Allt för att ge våra gäster den bästa upplevelsen!

Arbetet innebär skiftarbete på olika tider och dagar. Oavsett om du är studerande och vill ha ett jobb vid sidan av eller vill jobba mer finns möjligheterna hos oss!
Låter det som något för dig? Ta chansen att skicka in din ansökan redan idag!

Vi anser att personlighet och attityd väger tyngre än meriter och ser därför att du gärna svarar på videofrågorna, för att vi ska få en bättre bild av dig. Notera att de som svarar på videofrågorna och lämnar in en komplett ansökan prioriteras i urvalet. Visa mindre

Sommarvikarie! Butikssäljare till Sthlm Blvd i Täby Centrum

Delar du vår passion för mode och kan levereraservice på toppnivå? Vi sökeren driven och engagerad säljare som älskar att sätta kunden i fokus,till vårt team i Täby Centrum! Tjänsten omfattar 10-25timmar/vecka med tillträde enligt överenskommelse. Vill du jobba med välkända skandinaviska modemärken i en härlig butiksmiljö? Hos oss på Sthlm Blvd får du en stimulerande och betydelsefullroll i vårt härliga team där du har möjlighet att påverka företagets utve... Visa mer
Delar du vår passion för mode och kan levereraservice på toppnivå?
Vi sökeren driven och engagerad säljare som älskar att sätta kunden i fokus,till vårt team i Täby Centrum! Tjänsten omfattar 10-25timmar/vecka med tillträde enligt överenskommelse.
Vill du jobba med välkända skandinaviska modemärken i en härlig butiksmiljö? Hos oss på Sthlm Blvd får du en stimulerande och betydelsefullroll i vårt härliga team där du har möjlighet att påverka företagets utveckling! Då vi startade som ett familjeföretag är vi som en stor familj där alla känner alla oavsett om du är butikschef, säljare eller med i ledningsgruppen.
Du får jobba med att leverera förstklassig service till våra modeintresserade kunder och ge professionella stylingtips.Genom att sprida glädje ochbjuda på dig själv skapar duen butiksupplevelse utöver det vanliga.Med jämna mellanrumhar vi säljtävlingar med fina och uppskattade priser och du får ta del av ett förmånligt bonussystem som du själv har möjlighet att påverka!
Vi ser gärna att du ...
... har erfarenhet att jobba med service, gärna inom retail.
... har mycket god social kompetens, med en förmåga att skapa relationer.
... ärflexibel ochhandlingskraftig.
... har ett brinnande intresse för försäljning, service och mode.
... har ett stort kund- och säljfokus.
... är en lagspelare och delar med dig av din kunskap.
... älskar att nå nya mål!


Tveka inte att skicka in en ansökan om tjänsten känns rätt för dig. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Planeringsledare till Attendo Näsbyterrassen

Välkommen till en värderingsstyrd organisationAttendo Näsbyterrassen är ett modernt nybyggt boende med inriktning sport och spa som öppnar i Augusti 2024. Vi ligger strax intill Roslags Näsby (Täby) station i ett trevligt nybyggt område med en grönskande park runt hörnet. Boendet har 100 lägenheter, både för personer med demenssjukdom och somatiska sjukdomar. Högst upp i huset finns det två stora terrasser, spa och relaxavdelning, en stor samlingssal och e... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisationAttendo Näsbyterrassen är ett modernt nybyggt boende med inriktning sport och spa som öppnar i Augusti 2024. Vi ligger strax intill Roslags Näsby (Täby) station i ett trevligt nybyggt område med en grönskande park runt hörnet. Boendet har 100 lägenheter, både för personer med demenssjukdom och somatiska sjukdomar. Högst upp i huset finns det två stora terrasser, spa och relaxavdelning, en stor samlingssal och ett gym för våra kunder.
Vi söker nu en kompetent planeringsledare som vill vara med från start!Hos oss får du möjlighet att utvecklas och påverka verksamhetsutvecklingen tillsammans i ledningsgruppen.

Beskrivning av tjänstenDu är spindeln i nätet, ingår i den lokala ledningsgruppen och har ett nära samarbete med verksamhetschef, bitr verksamhetschef och gruppchefer.Planeringsledaren ansvarar för personalplanering, planering av dagen ute på avdelningarna, introducerar ny omvårdnadspersonal, samordnar möten och sköter kontakt med olika leverantörer.
Tillsvidaretjänst 100 %
Arbetstider måndag - fredag dagtid
Tillträdesdatum i augusti 2024

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för omsorg och service och kan se individens behov. Du ska kunna ha många bollar i luften och ha förmåga att arbetsleda. Vidare drivs du av goda resultat och vill vara med att utveckla verksamheten och bidra iförbättringsarbetet.
Kompetenser:
Yrkeshögskola, exempelvis serviceinriktad vård- och omsorgsplanering
Samordnare med arbetsledaransvar eller annan relevant utbildning/erfarenhet.
God datorvana och teknikvana
Erfarenhet av Epsilon och Medvind
B-körkort
Behärska det svenska språket väl ital och skrift
Erfarenhet av arbetsledning
Tidigare arbete inom samordning och planering är meriterande


Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Account manager - Jobbfeed

Ansök    Apr 2    Kraftsam Personal AB    Innesäljare
Jobbfeed driver idag ett jobbnätverk via sociala medier med över 120,000 följare. Tillsammans med vårat sammansvetsade team av proffs ifrån rekryteringsbranschen vet vi hur jobben når dem vi söker. Efterfrågan på talangfulla medarbetare är idag större än någonsin! Kriget om talangerna gör att företag hela tiden måste hitta nya vägar för att nå ut till de bästa kandidaterna på arbetsmarknaden. Med Sveriges största kanaler samt med kunskap inom rekrytering ... Visa mer
Jobbfeed driver idag ett jobbnätverk via sociala medier med över 120,000 följare. Tillsammans med vårat sammansvetsade team av proffs ifrån rekryteringsbranschen vet vi hur jobben når dem vi söker.

Efterfrågan på talangfulla medarbetare är idag större än någonsin! Kriget om talangerna gör att företag hela tiden måste hitta nya vägar för att nå ut till de bästa kandidaterna på arbetsmarknaden. Med Sveriges största kanaler samt med kunskap inom rekrytering och marknad kan vi erbjuda bästa sättet att nå ut till de bästa kandidaterna och i förlängningen hjälpa företag att bli mer framgångsrika i sin rekryteringsprocess. Nu förstärker vi vårat team med en nya säljare.

Vi söker dig
Nu behöver vi förstärka vårt team för just Jobbfeed – Rekrytering inom Sociala medier och söker nu en ny säljare. Du kommer att jobba med bolag i olika Branscher som har intresse av att rekrytera folk, bygga sitt varumärke och öka sin närvaro inom sociala medier. Som säljare av nätverkstjänster har du helt nya verktyg att hjälpa kunderna med att lösa deras rekryteringar via referens rekrytering men också via sociala medier.

Om rollen
Vi har redan idag många nöjda kunder som har sett att det beprövade sättet vi arbetar på ger gott resultat. Du kommer att börja din anställning med uppsökande försäljning och bygga din egen kundstock i den bransch du själv tycker är intressant. Från dessa kunder kommer du efter en tid få återkommande kunder som du bearbetar och skapar merförsäljning ifrån. Rollen innebär mycket frihet under ansvar och det är ditt driv, kreativitet och struktur som avgör om du kommer att lyckas. Vi är ett riktigt sammansvetsat gäng där vi har hög aktivitet blandat med mycket skratt, högt tempo och där vi alla hjälper varandra för att nå våra mål.

Vi erbjuder
Ett omfattande och unikt utbud av tjänster som hjälper kunderna att rekrytera och nå ut till talangerna på arbetsmarknaden på ett prisvärt och effektivt sätt.
Ett arbete som gör att du blir expert på Sveriges starkaste kanaler såsom Facebook, Twitter, Instagram och LinkedIn.
Möjlighet att jobba med små och stora kunder inom alla branscher.
Möjligheter att forma ditt eget jobb, göra karriär och utvecklas i ett ungt företag.
Möjlighet att påverka din egen lön.
Ett roligt jobb med glada engagerade arbetskamrater.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Busig flicka söker kvinnlig avlösare i Täby (10 tim/månad)

God Omsorg - en del av God assistans, bedriver avlösarservice och ledsagarservice för kunder i vissa kommuner. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom bland annat assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.... Visa mer
God Omsorg - en del av God assistans, bedriver avlösarservice och ledsagarservice för kunder i vissa kommuner. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom bland annat assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.god-omsorg.se


Om kunden: 
Busig flicka i 10 årsåldern söker dig som vill hitta på hyss i lekparken eller i hemmet. Och när ni är klara med hyssen kanske ni kan sätta er ner för en lässtund? Hon är en bestämd liten dam, så du behöver vara envisare än henne.

Kvalifikationer/önskemål om avlösare:
Tjej
God erfarenhet av NPF (genom arbete eller livserfarenhet)
Erfarenhet av barn

Om tjänsten: 
10 tim/månad, vardageftermiddagar eller helger. Tillträde snarast.

Som avlösare avlastar du anhöriga till exempelvis ett barn med en funktionsnedsättning i hemmet eller närområdet. Det kan vara för att föräldrarna ska få lite egen tid med andra syskon.

 
Ta nu chansen och skicka in din ansökan så hör vi av oss om förslag på uppdrag som kan passa dig!
I din ansökan vill vi ha ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och dina erfarenheter, ett CV samt kontaktuppgifter på hur vi kan nå dig.


Enligt lagen om registerkontroll och God Omsorgs policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Tandläkare till Agea Dental

Ansök    Apr 1    Agea AB    Tandläkare
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum. Agea Dental expanderar och vi söker dig som har god odontologisk kompetens och gärna vill fortsätta att utvecklas inom yrket tillsammans med oss. Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär kirurgi och utför protetik med tonvikt på implantatlösningar. Vi tar emot remisser från tandvården och frå... Visa mer
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.
Agea Dental expanderar och vi söker dig som har god odontologisk kompetens och gärna vill fortsätta att utvecklas inom yrket tillsammans med oss.
Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär kirurgi och utför protetik med tonvikt på implantatlösningar.
Vi tar emot remisser från tandvården och från hälso- och sjukvården, Mottagningen samarbetar med Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus AB. Våra öppettider är måndag till torsdag 7.30 - 17.00, fredagar 7.30 - 14.00. Vi finns i nyrenoverade och fina lokaler i Näsbypark Centrum.
För mer information se vår hemsida www.ageadental.se och Instagram https://www.instagram.com/ageadental/?hl=en
Välkommen med din ansökan med en personlig beskrivning, CV samt kopia på svensk legitimation. Visa mindre

Restaurang söker Asiatisk/Thai/Sushi Kock i Täby

Vi söker Asiatisk/Thai/Sushi Kock i Täby Arninge Centrum i heltid. Huvudsakliga Ansvarsområden: Ditt ansvarsområde kommer framför allt att omfatta tillredning av ASIATISKA rätter. Erfarenhet som kock är definitivt en fördel, dock inte ett absolut krav för tjänsten. Personliga Kvalifikationer: Vi värderar högt dina personliga egenskaper. Det är avgörande att du har förmågan att arbeta både självständigt och som en del av ett team, samt att du bär en känsla ... Visa mer
Vi söker Asiatisk/Thai/Sushi Kock i Täby Arninge Centrum i heltid.
Huvudsakliga Ansvarsområden:
Ditt ansvarsområde kommer framför allt att omfatta tillredning av ASIATISKA rätter. Erfarenhet som kock är definitivt en fördel, dock inte ett absolut krav för tjänsten.
Personliga Kvalifikationer:
Vi värderar högt dina personliga egenskaper. Det är avgörande att du har förmågan att arbeta både självständigt och som en del av ett team, samt att du bär en känsla av stolthet över de rätter som presenteras från vårt kök. Ditt ansvarstagande, din pliktkänsla och din flexibilitet är egenskaper vi ser som oumbärliga. Du bör också ha en naturlig benägenhet att identifiera och lösa problem som kan uppstå under arbetsprocessen.
Anställningsvillkor:
Tjänsten är en heltidsanställning, med en inledande provanställningsperiod om 3 månader.
Lön: Lönen bestäms i samråd och efter överenskommelse baserat på din erfarenhet och kompetens.
Arbetsmiljö:
Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av flexibilitet och korta beslutsvägar, där teamarbete står i fokus och där alla medarbetare stöttar varandra. Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

MAX Täby Arninge sig som vill utvecklas till chef

Ansök    Apr 1    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Assistant Principal

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Assistant Principal / Biträdande Rektor

Focus on grades 4-9

This is an exciting role for an ambitious Assistant Principal to join our excellent school. It is a highly visible leadership role with extraordinary expectations.

At Internationella Engelska Skolan Täby (IEST) we make a difference in the lives of our students. We believe this is due to our clear ethos with engaged and visible leaders creating an environment in which teachers can teach and students learn. Our students are accepted on a first-come, first-served basis. Do you see solutions, work effectively with others and get people on board towards achieving common goals? If so, this presents an excellent opportunity for you, where your abilities will be given space to grow and develop. 

IES Täby is a popular school for students from grades 4 through 9, with about 1300 students and 138 employees spread across two campuses: one 4-6 and the other 7-9 with approximately 650 students on each campus. This role is dynamic and requires a team player who can work alongside other Senior Leadership Team members composed of the Principal, Assistant Principals and an Administrative Manager to lead Sweden’s largest Grundskola. Whilst we operate as one school, administratively, we have a 4-6 (Junior School) and a 7-9 (Senior School) division. Ideally, the Assistant Principal candidate will be bilingual in Swedish and English. 

Role:

- The Assistant Principal (4-9) is to support the Principal in all matters related to the academic and social success of students at IES Täby. 
- Deliver the Basic defining policy document. 

The Assistant Principal (4-9) in collaboration with the other Assistant Principals is authorised to: 

1. To lead, observe, advise and evaluate staff and to be a resource and support for all staff in their everyday work. 

2. Mentor/Lead the work of our Student Care Coordinators, Academic Manager / Coordinators,  HoYs and HoDs in their roles as leaders. 

3. Lead, observe, advise and assist the Student Care Team work and the Academic Team work. 

4. Monitor the overall academic, social and psychological school environment and take action when necessary.

5. Conduct performance dialogue with teaching staff.

6. Review and update school-wide plans like Plan against abusive treatment, Emergency Plan, Crisis Plan, etc. 

7. In coordination with the other Assistant Principals initiate and document investigations of students in need of extra adjustments and/or specialised support and remedial programs . 

8. In coordination with the other Assistant Principals initiate and document investigations of students exposed/involved in abusive treatment. 

9. In coordination with the Assistant Principals initiate and document investigations of students exposed/involved in high and problematic absence.

Duties and Responsibilities: 

A. Administrative management and organization of Student Care and Academics within a section of the school.

B. Teaching, Learning and Assessment of staff.

C. Support students in their personal well-being and social/academic development. 

D. Working with the other Assistant Principals, lead and coordinate the Heads of Year and Student Care Coordinators 

E. Working with the other Assistant Principals, lead and coordinate the Heads of Department and Academic Manager / Coordinators.

Who are you? / Vem är du?

- You are a visible role model with a strong presence in the daily life of the school.
- You have a good structural ability to plan, execute and deliver results for the improvement processes that IES Täby is currently embarking on.
- You are a safe and stable person and leader for others
- You have a good ability to communicate to be able to build: professional relationships, understanding and to make employees, parents and students feel safe.  
- You think ahead, plan for the long term and base your decisions with a holistic perspective. 
- You are flexible and adaptable to change, whilst following through on outcomes. 
- You enjoy working with young people and thrive in the school environment.

Requirements/ Kravprofil

- Prior experience in leading others in a similar school environment
- Relevant pedagogic degree/education that you may be able to draw fromExperience of working in an International School or bilingual school is an advantage and you should be fluent in English and ideally Swedish and possess relevant education and experience in leadership. 

ApplicationThe recruitment process will be taking place with interviews during the afternoon of 12/4 and of 19/4 at IES Täby or digitally where you will meet School Principal Anthony Adames. Interviews are conducted continuously during the application period, and the position may be filled before the application period ends. For more detailed information on the role, please reach out to Ibrahim Amdaouech (HR Representative IES Täby at [email protected] . Visa mindre

Administrative Manager

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Administrativ chef IES Täby

Uppdrag

Rollen som administrativ chef är att skapa och underhålla rutiner samt bära ansvar för verksamhet, lokaler, IT, ekonomi, personal- och student administration samt övriga stödfunktioner. Den administrativa chefen ingår i skolans ledningsgrupp.

I det gemensamma uppdraget i skolledningen ingår ansvar för bl.a. uppföljning av skolans verksamhetsplan, systematiskt kvalitetsarbete, analysarbete och systematiskt arbetsmiljöarbete. Du är en viktig del av skolans utveckling och delaktig i skolans strategiska beslut. Som administrativ chef arbetar du med att skapa förutsättningar för rektor och biträdande rektorer att vara pedagogiska ledare och avlasta kärnverksamheten.

I uppdraget ingår att utveckla skolan, i samklang med de anställda på enheten och övriga skolan. Du har en god förmåga att skapa goda relationer med elever, personal och föräldrar. Som person är du målinriktad. Du har mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift, i personliga möten och i grupp. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en arbetsmiljö präglad av tydlighet, dialog, delaktighet, öppenhet och respekt. Du är mycket strukturerad, du är stresstålig, flexibel och har mycket god förmåga att leda processer. Med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra strävar du efter att leverera lösningar. Som ledare arbetar du bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och flexibelt sätt. Du har personalansvar för vår personal- och student administration, IT-tekniker, bibliotek och lokalvårdare.

Som administrativ chef ska du ha högskoleutbildning inom ekonomi eller personaladministration. Du bör ha erfarenhet av personalansvar och att driva projekt och arbeta med processer och affärsutveckling. Du är strukturerad, kan se helheten, är strategisk och har utvecklat problemlösnings- och analytisk förmåga. Du har goda IT-kunskaper och är väl insatt inom digitaliseringsområdet.

Arbetsuppgifter

- Skapa och underhålla rutiner samt ansvara för drift, lokaler, IT, ekonomi, personal- och studentadministration och andra stödfunktioner, till exempel:
- Ansvarig för förvaltningsavdelningens budget, uppföljning och planeringsprocess samt för processen kring eventuell upphandling.
- Ansvarig för utveckling och effektivisering inom ansvarsområdena - ekonomi och administration genom nära samarbete med Ekonom och HR-representant
- Som närmaste chef för administrativ personal och viss servicepersonal ansvara för ledning, personalutveckling och verksamhetsutveckling.
- Leda processer/kontaktpersons samverkan externa partners såsom kök, byggnadsvård och städning mm
- Ha ett övergripande administrativt ansvar för skolans lokaler.
- Driva, utveckla och följa upp det systematiska arbetsmiljöarbetet för skolan och inom administration och service med SWET samordnare och Skyddsombud. (t.ex. SWET, GDPR, Digital NP)
- Ansvarig för skolans dokumenthanteringsfrågor såsom arkiv och dagboksföring.

Kvalifikationer

För uppdraget krävs mycket goda kunskaper om personal, budgetarbete och IT. Du bör ha goda kunskaper om vilka administrativa processer som krävs och hur dessa är centrala för ledning och styrning av en organisation. Meriterande är tidigare arbete inom offentlig sektor och kunskap om skolans organisation.

Du bör ha:

- Universitetsexamen med inriktning mot Ekonomi eller Human Resources 
- Erfarenhet av ledarskap
- Kunskap om olika verktyg för hantering av ekonomi och personal
- Kunskap om OSL, PUL och andra viktiga lagar som arbetet omfattas av
- Kunskap inom arbetsmiljö och erfarenhet av Systematiskt Arbetsmiljöarbete 

Ansökan

Rekryteringsprocessen kommer att ske med intervjuer under eftermiddagen den 5/4 och den 12/4 på IES Täby eller digitalt där du träffar olika personal och skolchef Anthony Adames. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer detaljerad information om rollen, vänligen kontakta Ibrahim Amdaouech (HR-representant IES Täby) på [email protected] . Visa mindre

Har Du Vad Som Krävs? Provision + Garantilön 27,450:-

Har du det lilla extra som krävs för att lyckas?! * Vill du ha ett arbete där du själv bestämmer dina tider och vart du vill jobba? * Ha ett jobb utan lönetak? * Vill du få en bra säljutbildning och klättra i karriären? * Vill du ha ett arbete där du själv bestämmer dina tider? Har du alltid velat testa på ett säljyrke eller testa något nytt och fortsätta utvecklas inom säljbranschen? Nu har du chansen. Vi expanderar just nu över hela landet. Vårt huvudkon... Visa mer
Har du det lilla extra som krävs för att lyckas?!
* Vill du ha ett arbete där du själv bestämmer dina tider och vart du vill jobba?
* Ha ett jobb utan lönetak?
* Vill du få en bra säljutbildning och klättra i karriären?
* Vill du ha ett arbete där du själv bestämmer dina tider?
Har du alltid velat testa på ett säljyrke eller testa något nytt och fortsätta utvecklas inom säljbranschen? Nu har du chansen. Vi expanderar just nu över hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Västerås men vi har även kontor i Gävle och Trelleborg.
Roboclean växer, och vi vill växa ännu snabbare. Därför söker vi en säljare som kan bidra till denna acceleration.
Vi söker nya säljare som vill vara med i vårt team och få oss att fortsätta expandera.
Vi internutbildar all personal så man behöver inte ha några säljerfarenheter för att söka.
Tycker du att försäljning, kundrelationer och tekniska produkter är bland det bästa som finns? Brinner du för att utveckla långsiktiga kundaffärer och utveckla hur ett företag arbetar?
Välkommen då med din ansökan!


Om Roboclean
Roboclean grundades år 1996 med en vision om att tillverka och sälja ett universalt hemvårdssystem av högsta kvalitet i över 53 länder runtom i världen. I över 3 decennier har företaget framgångsrikt anpassat sig efter marknadens och kundernas växlande behov av innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över.
I dag erbjuder Roboclean ett omfattande utbud av förstklassigt hemvårdssystem och ett tryggt eftermarknads utbud till den professionella marknaden. Robocleans främsta funktioner är Luftrening, rekond, sanering, skurning m.me och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen.


Enda kraven vi har:
· Körkort och tillgång till bil
· Flytande svenska
Är du redo för en ny utmaning?
Skicka in din ansökan idag!
#jobbjustnu #Säljare Visa mindre

Jobba Med Solceller

Ansök    Mar 31    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller! Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Academic Manager

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Role of Academic Manager (7-9) IES Täby

The purpose of the Academic Manager is to support the Principal and Assistant Principals with coordination of academic and remedial education efforts in Years 7-9, as well as all matters related to the social and emotional success of students at IEST.

The Academic Manager is authorized to:

1. Coordinate meetings with guardians, logopeds and school personnel to discuss matters relating to the academic, social and emotional success of students. 2. Decide on extra adjustments and classroom strategies to be used for students in need 3. Initiate and document remedial program investigations, and follow up on those programs4. Be in contact with outside agencies i.e BUP, Social Services. 5. Assist the student care team in the resolution of student care cases when necessary.

Duties and responsibilities

Deliver “Command of English” 1. Work to ensure that we use English as the staff language and to communicate in the corridors, classrooms and meetings.

Deliver “A safe and orderly school environment where teachers can teach and students learn”

1. Support the student care team in working with students with academic and behavioral issues, ex “hemmasittare”. 2. Establish a shared vision for the development of the academic awareness of the students and promoting the ethos and values of the school whilst working with the academic coordinators (4-6). 3. To promote high pedagogical standards and a shared vision of how to improve the academic habits of the students in the school whilst working with the academic coordinators (4-6). 4. Evaluate / develop a working knowledge and understanding of best practices for the IES Täby work environment procedures whilst working with the academic coordinators (4-6). 5. Co-Lead and report the progress of IES Täby Years 7- 9 academic meeting. Deliver “High academic expectations and aspirations”1. To support the Assistant Principals and teachers and follow up on the implementation of remedial programs and extra adjustments whilst working with the academic coordinators (4-6). 2. To support the Assistant Principals in the development and evaluation of the school assistants in their delivery of a safe working environment and the effective delivery of the remedial education programs whilst working with the academic coordinators (4-6). 3. To coach teachers and help them develop into effective educators in the Swedish school system whilst working with the academic coordinators (4-6). .4. To ensure that all members of staff follow processes and procedures in relation to a safe working environment, remedial education and specialized support whilst working with the academic coordinators (4-6). 5. Assist the Principal and Assistant Principals in academic matters such as coordinating the national tests whilst working with the academic coordinators (4-6). 6. Contact with BUP, Social Services, and all other outside agencies. Who are you? / Vem är du?

- You are a visible role model with a strong presence in the academic life of the school.
- You have a good structural ability to plan, execute and deliver results in the academic quality work processes that IES Täby is currently embarking on.
- You are a safe and stable person and leader for others, an excellent teacher and a role model for instructional innovation
- You have a good ability to communicate to be able to build: professional relationships, understanding and to make employees, parents and students feel safe.
- You think ahead, plan for the long term and base your decisions with a holistic perspective which encompasses academic routines on both of our campuses.
- You are flexible and adaptable to change, whilst following through on outcomes.
- You enjoy working with young people and thrive in the school environment.
- You have the instinct to put students in the centre of every decision and action.

Requirements/ Kravprofil

- Prior experience in leading others in a similar school environment
- Relevant pedagogic degree/education that you may be able to draw from
- Experience of working in an International School or bilingual school is an advantage and you should be fluent in English and ideally Swedish and possess relevant education and experience in leadership.
- Preferred experience as a HoD and LGR22 experience is desired.  

Application

The recruitment process will be taking place with interviews and more during the afternoon of 12/4, of 18/4 and of 19/4 at IES Täby or digitally. Interviews are conducted continuously during the application period, and the position may be filled before the application period ends. For more detailed information on the role, please reach out to Ibrahim Amdaouech (HR) at [email protected]. Visa mindre

Jobba Som Fältsäljare

Ansök    Mar 29    Getdet AB    Fältsäljare/Utesäljare
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsför... Visa mer
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 40 000 SEK/M

Ansök    Mar 29    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med försäljn... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Montör Täby

Din nya tjänstVår kund i Täby utvecklar, konstruerar och bygger ihop avancerade maskiner och är världsledande inom sitt teknikområde. Vi söker nu en montör till denna spännande kund. Du erbjuds ett uppdrag på ett företag med moderna och fina lokaler. Dina arbetsuppgifter: montera kundens olika produkter bygga kablage och rack dra kablar installera programvara och hantera ändringar/korrigeringar Heltid 40 h/veckanDagtid måndag-fredag Din bakgrundPer... Visa mer
Din nya tjänstVår kund i Täby utvecklar, konstruerar och bygger ihop avancerade maskiner och är världsledande inom sitt teknikområde. Vi söker nu en montör till denna spännande kund. Du erbjuds ett uppdrag på ett företag med moderna och fina lokaler.
Dina arbetsuppgifter:
montera kundens olika produkter
bygga kablage och rack
dra kablar
installera programvara och hantera ändringar/korrigeringar

Heltid 40 h/veckanDagtid måndag-fredag
Din bakgrundPersonen vi söker har minst gymnasieutbildning gärna mot el, elektronik eller mekanik, finns eftergymnasial utbildning inom el/elektronik/mekanik ser vi det som ett stort plus. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av montering.
Meriterande med god datavana, läsa kretskortsschema, byggnation av el-rackar och komponentkännedom. För denna tjänst behöver du kunna tala och skriva på både svenska och engelska.
Du som personAtt ta eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig.Du är med fördel:
Noggrann, självgående och en lagspelare
Positiv och skötsam
Teknikintresserad

Din ansökanHjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Ida Sebitli på 0738-56 53 74. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 23/4-24.
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!Vi erbjuder digSom anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (TechSverige), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.
På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.Din nya arbetsgivareThalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.
Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.
Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss! Visa mindre

Fysioterapeut med erfarenhet av neurologi

Fysioterapeut med erfarenhet av neurologi Är du ute efter ett arbete där förutsättningar finns för att bedriva den bästa omvårdnaden och rehabiliteringen för varje enskild individ? Önskar du kunna påverka och göra skillnad i ett interdisciplinärt team? Välkommen att söka tjänsten som Fysioterapeut hos oss på Furuhöjden! Om oss ReaktiveringFuruhöjden AB är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i... Visa mer
Fysioterapeut med erfarenhet av neurologi
Är du ute efter ett arbete där förutsättningar finns för att bedriva den bästa omvårdnaden och rehabiliteringen för varje enskild individ? Önskar du kunna påverka och göra skillnad i ett interdisciplinärt team? Välkommen att söka tjänsten som Fysioterapeut hos oss på Furuhöjden!
Om oss
ReaktiveringFuruhöjden AB är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Sedan ett år tillbaka är vi en del av en vårdgrupp där även Täbyhälsan företagshälsovård och Roslags Näsby Husläkarmottagning AB ingår. Vår vision är att möjliggöra en sömlös vård där individen står i fokus.
Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab.På Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter erbjuder vi poliklinisk rehab med inriktning neurologi och ortopedi. Hit kommer gäster dagligen och tränar med professionell personal i en lugn miljö. Viarbetari team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.
På Furuhöjden har vi korta beslutsvägar och arbetar nära varandra för att tillsammans nå verksamhetens mål. Vi har närvarande chefer, HR och VD som alla sitter i samma fastighet som verksamheten för att öka möjligheterna till ett gott samarbete och en öppen kommunikation.
Om rollen
I rollen som Fysioterapeut hos oss på Furuhöjden arbetar du interdisciplinärt tillsammans med kollegor i olika yrkeskategorier.PåFuruhöjden rehabiliteringshem,främst på vår neurologiska avdelning, vägleder du gästerna i individuell- och grupprehabilitering. Du är ansvarig för att, tillsammans med dina kollegor, se till varje individs rehabiliteringsbehov, upprätta en rehabplan och ta fram de träningsprogram och rehabiliteringsinsatser som krävs. Utöver rehabiliteringsansvaret deltar du även i gästens dagliga omvårdnad och andra förekommande arbetsuppgifter såsom att assistera gästen i hygien, förflyttningar och dylikt. För oss är detta arbetssätt en möjlighet att se varje enskild individs behov.Det kan i denna roll även bli aktuelltatt taemot patienter både individuellt och i grupp på vårt dagrehabcenter. Här finns även möjlighet att fördjupa kunskaperna inom modifierad CI terapi och få vägledning av mycket kompetenta kollegor i ämnet.På Furuhöjden strävar vi efter att våra gäster ska få en sömlös vård och att denne ska få en kontinuitet under sin rehabilitering. Vår vision är att gästen ska ledas genom vårdkedjan, utan märkbara övergångar mellan olika former av hälsa, vård och rehabilitering inom Furuhöjden.
Hos oss samarbetar du tillsammans medbland annat sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logoped, läkare samtkurator för att ge våra gäster ”Precis den rehab du behöver”. Arbetsuppgifter:
Sedvanlig fysioterapibedömning
Individanpassad rehabilitering
Delta i avdelningsarbetet

Om dig
Vi söker dig som är prestigelös i ditt arbetssätt och gärna tar i där det behövs. På Furuhöjden samarbetar vi mellan olika yrkesgrupper och därmed är det av stor vikt att du trivs väl i teamarbete. I rollen som fysioterapeut hos oss finns en möjlighet att arbeta på båda våratvå enheter, du har på varje enhet ett eget ansvar gällande planering och genomförande av gästens eller patientens rehabilitering. Vi söker därför dig som är driven, självgående och ansvarstagande som person. Erfarenhet inom öppen- ochslutenvårdsrehab är meriterande för denna tjänst, och det är en fördel om du är bekant med systemen TakeCare och LifeCare SP. Furuhöjdens värdeord är; positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik. Detta är något vi arbetar aktivt för att efterleva och vi ser förstås att du som sökande också känner att du kan stå bakom våra värderingar.
Krav:
Legitimerad fysioterapeut
Erfarenhet av neurologisk rehabilitering

Meriterande:
Systemkunskap, specifikt TakeCare och LifeCare SP
Erfarenhet från sluten- och öppenvårdsrehab
Erfarenhet från strokeavdelning

Villkor
I denna roll arbetar du främst vardagar men viss helgtjänstgöring förekommer, tjänsten är en deltidstjänst, sysselsättningsgraden är flexibel och möjlighet att påverka denna finns för dig som sökande. Vi är ett kollektivavtalsanslutet företag och tillämpar provanställning under de 6 första månaderna av anställningen. Vi har även friskvårdsbidrag på 5000kr per år, samttjänstepension. Visa mindre

Planeringsledare till Attendo Näsbyterrassen

Välkommen till en värderingsstyrd organisationAttendo Näsbyterrassen är ett modernt nybyggt boende med inriktning sport och spa som öppnar i Augusti 2024. Vi ligger strax intill Roslags Näsby (Täby) station i ett trevligt nybyggt område med en grönskande park runt hörnet. Boendet har 100 lägenheter, både för personer med demenssjukdom och somatiska sjukdomar. Högst upp i huset finns det två stora terrasser, spa och relaxavdelning, en stor samlingssal och e... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisationAttendo Näsbyterrassen är ett modernt nybyggt boende med inriktning sport och spa som öppnar i Augusti 2024. Vi ligger strax intill Roslags Näsby (Täby) station i ett trevligt nybyggt område med en grönskande park runt hörnet. Boendet har 100 lägenheter, både för personer med demenssjukdom och somatiska sjukdomar. Högst upp i huset finns det två stora terrasser, spa och relaxavdelning, en stor samlingssal och ett gym för våra kunder.
Vi söker nu en kompetent planeringsledare som vill vara med från start!Hos oss får du möjlighet att utvecklas och påverka verksamhetsutvecklingen tillsammans i ledningsgruppen.

Beskrivning av tjänstenDu är spindeln i nätet, ingår i den lokala ledningsgruppen och har ett nära samarbete med verksamhetschef, bitr verksamhetschef och gruppchefer.Planeringsledaren ansvarar för personalplanering, planering av dagen ute på avdelningarna, introducerar ny omvårdnadspersonal, samordnar möten och sköter kontakt med olika leverantörer.
Tillsvidaretjänst 100 %
Arbetstider måndag - fredag dagtid
Tillträdesdatum i augusti 2024

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för omsorg och service och kan se individens behov. Du ska kunna ha många bollar i luften och ha förmåga att arbetsleda. Vidare drivs du av goda resultat och vill vara med att utveckla verksamheten och bidra iförbättringsarbetet.
Kompetenser:
Yrkeshögskola, exempelvis serviceinriktad vård- och omsorgsplanering
Samordnare med arbetsledaransvar eller annan relevant utbildning/erfarenhet.
God datorvana och teknikvana
Erfarenhet av Epsilon och Medvind
B-körkort
Behärska det svenska språket väl ital och skrift
Erfarenhet av arbetsledning
Tidigare arbete inom samordning och planering är meriterande


Om AttendoAttendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Biståndshandläggare äldreomsorg sökes för konsultuppdrag i Stockholms län

Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi... Visa mer
Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet.
Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som socionomkonsult. Vi ser fram emot in din kontakt!

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara anställd av oss och uthyrd för att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som biståndshandläggare inom äldreomsorgen. Du ansvarar för att utreda, bedöma behov och fatta beslut om bistånd för personer som är 65 år och äldre, främst enligt SoL. Även uppföljning av insatser ör en del av arbetet. Arbetet kräver lyhördhet för de äldres behov och innebär nära samarbete med vår uppdragsgivarens anställda. Du har dagligt stöd av en arbetsledare och en förste biståndshandläggare.

Vi erbjuder
Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB. Som konsult hos oss erbjuds du goda och flexibla arbetsvillkor samt tydlighet kring vad som förväntas av dig. Vi månar om att du ska trivas och må bra i rollen som socionomkonsult och vi söker alltid långa samarbeten och relationer.
Vi kan bland annat erbjuda dig:
Schyssta anställningsvillkor enligt vårt kollektivavtal med Akademikerförbunden
En lön som du förtjänar och en transparent lönepolicy
Tjänstepension genom Collectum som anses ha ett av marknadens bästa pensionslösningar
Försäkringar som grupplivsförsäkring och sjukförsäkring via Fora
Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
Intern och extern handledning
Friskvårdspeng och fortbildningspeng
Stöd av konsultchefer som själva är socionomer
Snabb och smidig personlig service
En arbetsgivare som lägger stort fokus på hållbart och etiskt agerande inom socionombemanning

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vill du hellre börja med att höra mer så är du välkommen att kontakta oss via [email protected] eller 040-300 352.
Efter att vi har lärt känna varandra bestämmer du var, när och i vilken omfattning du vill arbeta, och vi bevakar att du matchas mot lämpliga uppdrag. Vi har ramavtal med mer än var fjärde svensk kommun, som för dig innebär ett brett urval av intressanta uppdrag. Våra konsultchefer är socionomer med lång erfarenhet av arbete inom socialtjänsten vilket gör att vi har god kännedom om våra uppdragsgivares behov och dina villkor. Vi är vana problemlösare och vi kan erbjuda stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden.
Om oss
Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag och vi är specialiserade på uthyrning av socionomer. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry dig.
Nordens största affärstidning Dagens Industri har nyligen utsett oss till Skåne Läns Gasellvinnare 2022 samt hela rikets tredje snabbast växande bolag. Vill du hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen?
Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se. Visa mindre

Sjuksköterska med kvalitetsuppdrag

Är du ute efter ett arbete där förutsättningar finns för att bedriva den bästaomvårdnaden och rehabiliteringen förvarje enskild individ? Önskar dukunna påverka och göra skillnad i ett interprofessionelltteam och samtidigt driva kvalitetsarbetet framåt?Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska med uppdrag som kvalitetssamordnare! Om oss Furuhöjden Reaktivering AB är ett välrenommerat privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhö... Visa mer
Är du ute efter ett arbete där förutsättningar finns för att bedriva den bästaomvårdnaden och rehabiliteringen förvarje enskild individ? Önskar dukunna påverka och göra skillnad i ett interprofessionelltteam och samtidigt driva kvalitetsarbetet framåt?Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska med uppdrag som kvalitetssamordnare!
Om oss
Furuhöjden Reaktivering AB är ett välrenommerat privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm.
Vi är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.
Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss möter du gäster som nyligen genomgått en operation, fått medicinska komplikationer eller är i behov av specialiserad neurologisk rehabilitering. Vi arbetar i team där många olika yrkesgrupper samarbetar för att ge våra gäster ”Precis den rehab du behöver”. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat administrering av läkemedel, omvårdnad, medicinska kontroller, sårvård och social planering.
I uppdraget som kvalitetssamordnarehar du det övergripande ansvaret för att driva kvalitetsarbetet inom Furuhöjden. Du driverISO-kvalitetsarbetet, arbetar med avvikelsehantering, dokumentation (rutiner och riktlinjer) och andra kontroller. Uppdraget som kvalitetssamordnare uppgår till ca 10 % av heltid.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För att klara av uppdraget som kvalitetssamordnare behöver du minst 5 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Duär analyserande, har ett helhetsperspektiv och en förmåga att nå ut i din kommunikation och involvera andra för att driva utvecklingen.
Du är trygg i dig själv och din roll som sjuksköterskaoch tar ansvar för att bidra till helheten. Du arbetar gärna i team med gästen i centrum och självständigt när det behövs. Du trivs med att ha en samordnade funktion med en god förmåga att prioritera och fördela arbetet. Att du har en positiv inställning och ett engagemang är viktigt för oss. Furuhöjdens värdeord är; positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik. Detta är något vi arbetar aktivt för att efterleva och vi ser förstås att du som sökande också känner att du kan stå bakom våra värderingar.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du har god datavana.Erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Take Care är meriterande. För att klara arbetet hos oss behöver du behärska svenska i tal och skrift.
Villkor
Tjänsten är tillsvidare på heltid (möjlighet finns att diskutera den procentuella tjänstgöringsgraden)fördelat över dag- och kvällstjänstgöring. Uppdraget som kvalitetssamordnare är 10 % av heltid.Vi använder rullande sexveckorsschema med helgtjänstgöring två helger på sex veckor. Vi har kollektivavtal genom Almega/Vårdföretagarna och tillämpar individuell lönesättning.Vi har även friskvårdsbidrag på 5000kr per år, samt tjänstepension. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tillämpar provanställning i sex månader och genomför registerkontroller i samband med denna tillsättning.
Vi har glädjen att meddela att sedan 2023 är vi en del av en vårdgrupp där även Täbyhälsan och Roslags Näsbys Husläkarmottagning ingår. Visa mindre

Undersköterska till Libbyvägens gruppbostad LSS

Ansök    Mar 28    Täby kommun    Stödassistent
Gruppbostaden består av sex lägenheter och en gemensamhetslokal. De som bor på Libbyvägen gruppbostad är personer inom personkrets 1, med flerfunktionsnedsättning. Utförarenheten funktionsnedsättning söker nu en engagerad medarbetare med ett genuint intresse och vilja att arbeta med personer inom LSS. Vi erbjuder ett stimulerande och betydelsefullt arbete med möjlighet till vidareutveckling, bland annat i form av utbildning via Forum Carpe samt interna ut... Visa mer
Gruppbostaden består av sex lägenheter och en gemensamhetslokal. De som bor på Libbyvägen gruppbostad är personer inom personkrets 1, med flerfunktionsnedsättning.

Utförarenheten funktionsnedsättning söker nu en engagerad medarbetare med ett genuint intresse och vilja att arbeta med personer inom LSS. Vi erbjuder ett stimulerande och betydelsefullt arbete med möjlighet till vidareutveckling, bland annat i form av utbildning via Forum Carpe samt interna utbildningssatsningar. Vi erbjuder friskvårdsbidrag om 2000kr/år. 

Om boendet
Libbyvägens gruppbostad ligger i Gribbylund med nära anslutning till kollektivtrafik. Det är ett område med villor, radhus och lägenhetshus. Gruppbostaden ligger nära naturområden och Rönningesjön som också har en fin badplats.  De som bor på Libbyvägens gruppbostad har även nära till både Täby och Gribbylunds centrum där det finns butiker och restauranger.

Gemensamhetslokal
På Libbyvägen finnas det en gemensamhetslokal med kök, matbord och en soffhörna. Där kan de som vill kunna umgås med sina grannar och personal. Utanför gemensamhetslokalen finns en uteplats med utemöbler.

Om lägenheterna
Lägenheterna är 50 kvadratmeter stora och har öppen planlösning med vardagsrum, sovrum, köksdel, badrum och garderob. Varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare. Varje lägenhet har även en egen uteplats. Lokalerna på Libbyvägen är anpassade för personer som har ett större behov av omvårdnad.

Bemanning
Boendet är bemannat dygnet runt med vaken nattpersonal.

Arbetsuppgifter 
Som stödassistent på Libbyvägen hjälper du aktivt brukarna i deras vardag. Du arbetar självständigt och målfokuserat utifrån verksamhetens rutiner, genomförandeplaner och möjliggör individuell utveckling utifrån brukarens egna förutsättningar. Du kommer att ha ett nära samarbete med anhöriga och/eller god man/förvaltare samt olika resursteam.

Kvalifikationer

Krav:

Du som söker har genomgått vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.  Du har flera års erfarenhet av att arbeta med personer med flerfunktionsnedsättningar inom LSS . För tjänsten är det meriterande med erfarenhet och kunskap kring personer som har svår epilepsi samt med personer som har stora fysiska funktionsnedsättningar samt stort stödbehov inom livsområdet kommunikation.  Det är det även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel.  

Du har goda datakunskaper och mycket goda kunskaper kring social dokumentation. Arbetet kräver även att du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Du är simkunnig och "badglad" då en del av arbetet kan komma att utföras i varmbassäng.

Meriterande:

Det är meriterande om du har vidareutbildning i Tydliggörande pedagogik, AKK, TAKK och Lågaffektivt bemötande. 


Personlig kompetens:

Du har förmågan att, inom ramarna för verksamheten, tänka och utföra uppdrag/aktiviteter på ett självständigt sätt. Du tycker om utmaningar, är lugn under stressiga situationer och har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är lyhörd och uppmärksam på förändringar i brukarnas mående. Att vara delaktig i och själv bidra till en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig. Vi ser att du är en person som är delaktig i verksamhetens utveckling genom att följa beslut och bidra med dina kunskaper och din erfarenhet. Du är också öppen för nära samarbete och stöd till kollegor på andra enheter.


Varierande arbetstider dag, kväll och helg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista datum.

För att bli aktuell för anställning krävs ett utdrag från polisens belastningsregister, välj "kontrollera egna uppgifter".

 https://www.taby.se/jobbamedfunk

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Social omsorg är ett av Täby kommuns verksamhetsområden. Här ger vi stöd och service till Täbyborna inom områdena äldreomsorg, individ- och familjeomsorg och funktionsnedsättning. Visa mindre

Arbetsterapeut till Rehab Nordost Täby

Ansök    Mar 28    REGION STOCKHOLM    Arbetsterapeut
Vi söker en arbetsterapeut till vårt härliga team på Rehab Nordost Täby. Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna arbetskamrater som tillsammans skapar förutsättningar för att förbättra våra patienters livskvalité. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang!   Vi söker en arbetsterapeut som vill jobba både med hemrehabilitering samt på mottagningen med handpatienter. Du kan läsa mer om oss på Rehab Täby (regionstockhol... Visa mer
Vi söker en arbetsterapeut till vårt härliga team på Rehab Nordost Täby.

Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna arbetskamrater som tillsammans skapar förutsättningar för att förbättra våra patienters livskvalité. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang!  

Vi söker en arbetsterapeut som vill jobba både med hemrehabilitering samt på mottagningen med handpatienter. Du kan läsa mer om oss på Rehab Täby (regionstockholm.se)

I vår verksamhet arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och en utvecklande lärandemiljö. En hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv är för oss en självklarhet! Därför satsar vi på kompetensutveckling, flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag, samt fri sjukvård. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:  


Arbetsuppgifterna består bl.a. av:  

Aktivitets- och funktionsbedömning utredning/träning, råd och stöd om egenvård
Förskrivning av hjälpmedel och information om produkter och teknik
Bedömning av händer, ortostillverkning
Samverka med andra vårdgivare, handleda och stödja anhöriga och vårdpersonal samt handleda studenter
Dokumentation sker i journalsystemet Take Care

Kvalifikationer:  


Legitimerad arbetsterapeut
B-körkort
Erfarenhet av primärvård är meriterande  

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse..

Personliga egenskaper:  

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, vilket innebär att du:

Tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna. Är ansvarstagande och förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga. Är flexibel, har god kommunikativ förmåga. Är lyhörd, stresstålig, serviceinriktad. Har en positiv attityd till utveckling och förnyelse av arbetet. 

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholm läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. 

VI kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Möbelsnickare

Om jobbet Som inredningssnickare i vår moderna trevliga verkstad får du en varierad arbetsdag. Ni kommer få tillverka allt från små detaljer till stora kök. Vi jobbar mycket i massivträ och med högkvalitativa beslag. Du kommer även vara delaktig i designarbete och ha direkt kontakt med kunder. Montagearbete mot högre ersättning. Ni som söker: -Brinner för hantverk och design -Har mångårig erfarenhet av industriproduktion. -Har bra koll på moderna tekniker ... Visa mer
Om jobbet
Som inredningssnickare i vår moderna trevliga verkstad får du en varierad arbetsdag.
Ni kommer få tillverka allt från små detaljer till stora kök.
Vi jobbar mycket i massivträ och med högkvalitativa beslag.
Du kommer även vara delaktig i designarbete och ha direkt kontakt med kunder.
Montagearbete mot högre ersättning.
Ni som söker:
-Brinner för hantverk och design
-Har mångårig erfarenhet av industriproduktion.
-Har bra koll på moderna tekniker och byggnadshistoriska arbetssätt.
-Är service och resultatinriktad.
-Strukturerad och noggrann.
-Du är idérik och har lätt för att lösa tekniska utmaningar.
-Tar egna beslut och hittar lösningar för att öka företagets lönsamhet.
-Samarbetar bra i team under högt tempo.
Om Inneform
Vi har sedan starten 1993 levererat vackra inredningar till privata hem.
Egen produktion av platsbyggda kök, garderober, bokhyllor mm.
Vi rör oss ofta i exklusiva klassiska och moderna miljöer.
Utför entreprenad från idé till färdigt möblemang.
Det som gör oss unika i Stockholm och kanske i Sverige är ”all in house” dvs. styrkan att med vår centralt belägna, skräddarsydda fastighet och kunniga personal kunna leverera lokalt utan mellanhänder i hela kedjan:
-Designkontor
-Stor utställning
-Byggnadsvårdsbutik
-Varulager
-Snickerifabrik
-Måleri
-Montageteam
Mer information hittar du på vår hemsida www.inneform.com
Intervjuer
Sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan tidigt. Visa mindre

Teaterpedagog till Täby kulturskola 60 %

Ansök    Mar 28    Täby kommun    Teaterpedagog
Täby kulturskola erbjuder barn och unga från årskurs ett upp till gymnasiet att spela musikinstrument, sjunga, spela teater och skapa konst på sin fritid. Täby kulturskola består av sju enheter varav Ung kultur är den kommunala kulturskolan som finns i Täby kulturhus. Undervisningen på Ung kultur sker på eftermiddags- och kvällstid sex dagar i veckan. Totalt har Ung kultur över 600 elever inom konst, musik och teater. Ung kultur teater är en av Stockholms... Visa mer
Täby kulturskola erbjuder barn och unga från årskurs ett upp till gymnasiet att spela musikinstrument, sjunga, spela teater och skapa konst på sin fritid. Täby kulturskola består av sju enheter varav Ung kultur är den kommunala kulturskolan som finns i Täby kulturhus. Undervisningen på Ung kultur sker på eftermiddags- och kvällstid sex dagar i veckan. Totalt har Ung kultur över 600 elever inom konst, musik och teater.

Ung kultur teater är en av Stockholms största barn- och ungdomsteatrar med 400 barn och ungdomar som besöker verksamheten varje vecka. Teaterverksamheten är föreställningsinriktad och ger ca 50 föreställningar/år. Ung kultur teater samarbetar också med grundskolorna, anpassad skola, fritidsgårdar och  mötesplatser i Täby kommun samt med fria grupper för att skapa möjligheter för invånarna i Täby att uppleva kultur och teater i alla dess former.

 

Arbetsbeskrivning 

Vi söker en engagerad och erfaren teaterpedagog med brett kunnande inom pedagogik, regi, scenografi, ljud/ljus, skådespeleri och manusskrivande. Huvuduppgiften är att leda teatergrupper i åldrarna 7-20 år, mestadels på eftermiddags- och kvällstid. Din uppgift på Ung kultur är att i samverkan med elever och övrig personal på Ung kultur skapa en kreativ och tillgänglig
teaterverksamhet som på ett lustfyllt och långsiktigt sätt verkar för personlig och konstnärlig utveckling hos eleverna. En viktig del i tjänsten är att stärka ungas kreativitet och skaparglädje.

Kvalifikationer

Teaterpedagog utbildning eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.

Vi behöver dig som är:


• RELATIONSSKAPANDETar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer.     
• STRUKTURERADArbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.   
• TRYGG Är säker i osäkra sammanhang, står upp för egna åsikter, har mod att säga ifrån och förmåga att skilja på sak och person.
• SAMARBETSORIENTERAD Anpassar sig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.     

Erfarenhet av teaterundervisning för barn och unga 7-20 år är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga med olika funktionsvariationer . 

Du är en god förebild, har ett lösningsfokuserat sätt och vill bidra till att utveckla verksamheten. Gällande medarbetarskap är du pålitlig, flexibel och proaktiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi erbjuder en mycket god arbetsmiljö med hög arbetsmoral, där det finns fantastiska möjligheter att utveckla en meningsfull och kreativ fritid med och för våra barn och unga i kommunen.

Omfattning/varaktighet Heltid 60 %. Tillsvidareanställning.

Arbetet innebär tjänstgöring dagtid, kvällstid och helg.

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag 20240411

 


  

 

 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Kultur- och fritid skapar varje dag ett brett utbud av upplevelser för alla Täbybor. Alla Täbys invånare ska känna att kommunen erbjuder värdefulla kulturupplevelser, förutsättningar för ett aktivt och hälsosamt liv och kreativa mötesplatser för unga. I samarbete med ett starkt föreningsliv utvecklas Täbys kulturella och idrottsliga arenor i takt med att Täby växer. Här arbetar engagerade medarbetare som drivs av utveckling och nya lösningar. Vill du vara med och bidra? Visa mindre

Däckskiftare & Bilmekaniker - Arninge, Täby

Vi söker dig som vill jobba som bilmekaniker/däckskiftare/allt i allo hos vår kund i Täby. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare/bilmekaniker? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet innefattar bland annat reparationer, service, däckarbeten och kundbemötande mm. Arbetsuppgifter Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att gör alla möjliga olika typer av arbeten som utf... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som bilmekaniker/däckskiftare/allt i allo hos vår kund i Täby.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare/bilmekaniker?
Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet innefattar bland annat reparationer, service, däckarbeten och kundbemötande mm.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att gör alla möjliga olika typer av arbeten som utförs på fordon. Allt från att byta vindrutetorkare till att arbeta med motorn.
Under däcksäsonger läggs stort fokus på skifte/montering av däck.
Om dig:
Manuellt B-körkort
Fordonsutbildning eller erfarenhet av jobb inom fordonsbranschen.
Vill jobba med kroppen.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Jobbat som däckskiftare/däckmontör
Jobbat som bilmekaniker/bilskadereparatör
Tillgång till egen bil

Övrig information:
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Arninge, Täby
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker verkmästare med erfarenhet till norra Stockholm!

Vi söker dig som har erfarenhet som fordonsmekaniker, haft personalansvar inom liknande bransch och nu vill testa nya möjligheter. Passar beskrivningen in på dig? Tryck gärna in på annonsen och läs vidare! För att passa in i rollen är du strukturerad, driven och kan själv lägga upp ditt arbete. Du behöver vara driven, noggrann och effektiv i ditt arbetssätt. Vidare är du nyfiken och en doer. Du behöver trivas i ett varierande arbete och ha erfarenhet av a... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet som fordonsmekaniker, haft personalansvar inom liknande bransch och nu vill testa nya möjligheter. Passar beskrivningen in på dig? Tryck gärna in på annonsen och läs vidare!

För att passa in i rollen är du strukturerad, driven och kan själv lägga upp ditt arbete. Du behöver vara driven, noggrann och effektiv i ditt arbetssätt. Vidare är du nyfiken och en doer. Du behöver trivas i ett varierande arbete och ha erfarenhet av administrativa delar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

o Personalansvar och leda och fördela arbete för mekanikerna i verkstaden
o Rapportera tider för jobb och medarbetare
o Ta kontakt med kunder och internt med kundföretaget

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du blir sedan direkt anställd av kundföretaget. Tjänsten är på heltid och är tänkt att tillsättas omgående så snart rätt kandidat har hittats. Arbetet sker under vardagar 7 - 16 och utgår från kontoret i norrort.

Din profil
Vi söker dig som har:

o Minst 2 års erfarenhet av personalansvar inom liknande bransch
o 5 år eller mer arbetslivserfarenhet som fordonsmekaniker
o B-körkort

Meriterande
o Avklarad fordonsmekaniks utbildning
o C-körkort
o Fordonstekniks utbildning, helst tung fordon

Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Finance Coordinator till Kaelus

Om tjänsten Klara Consulting söker en Finance Coordinatortill Kaelus. Kaelus är en internationell koncern, med huvudkontor i Sverige, som är verksam inom telecomindustrin. Bolaget utvecklar och säljer produkter till de mobila nätverken runt om i världen. Kaelus är ett nischat bolag med högt teknologiskt kunnande, en bred global kundbas och en stark inrikting på 5G. Bolaget är ägarlett, har en entreprenöriell ledning och visar god lönsamhet. Atmosfären präg... Visa mer
Om tjänsten
Klara Consulting söker en Finance Coordinatortill Kaelus.
Kaelus är en internationell koncern, med huvudkontor i Sverige, som är verksam inom telecomindustrin. Bolaget utvecklar och säljer produkter till de mobila nätverken runt om i världen. Kaelus är ett nischat bolag med högt teknologiskt kunnande, en bred global kundbas och en stark inrikting på 5G.
Bolaget är ägarlett, har en entreprenöriell ledning och visar god lönsamhet. Atmosfären präglas av en trevlig och glad stämning, familjär miljö, högt i tak och ambitiösa medarbetare. Kontoret ligger i Täby med närhet till kollektivtrafik och andra goda kommunikationer. Bolaget har nyligen investerat i ett modernt och koncernövergripande affärssystem.
Nu söker Kaelus efter en Finance Coordinator som kommer att vara CFO:s och redovisningschefens högra hand och få möjlighet att jobba i en bred och omväxlande roll i ett växande bolag. Rollen är i huvudsak inriktad på ekonomi och redovisning. Dessutom ingår ett visst ansvar för kontorstrivsel och tillhörande administration. Här ges möjligheten att komma in i ett välmående, växande bolag i en internationell miljö där goda chanser till intern utveckling finns.

Du erbjuds:
En tillsvidaretjänst med provanställning, fast lön och konkurrenskraftiga förmåner
En tjänst för dig i början av karriären där du kommer att få en bred kunskapsbas inom ekonomi och erfarenhet av att jobba i en internationell miljö
En strukturerad introduktionsperiod och möjlighet till flexibilitet gällande kontors-/hybridarbete

Arbetsuppgifter
Din roll som Finance Coordinator är såväl bred som varierande. Den absolut största delen av rollenhandlaromatt sköta ekonomi och redovisning. Enmindre del går ut på att ta hand om kontorsmiljön, administration och skapa en trivsam atmosfär för medarbetarna.
Rollen som Finance Coordinator innebär att ansvara för:
Kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, fakturatolkning, kontering samt attestflödet av leverantörsfakturor
Fakturering av koncerninterna kostnader samt ansvara för kundpåminnelser
Hantera löpande bokföring och avstämningar av balansposter
Supporta CFO och redovisningschef i månads- samt årsbokslut
Analys i samband med månadsbokslut
Vara behjälplig med vissa administrationsuppgifter som till exempel avtalsarkivering

Dina uppgifter gällande kontorstrivsel och administration innebär att ansvara för:
Posthantering
Arkivering av pappersarkiv
Inköp av kontorsmaterial
Yttersta kontakten med leverantörer kring kontorslokal som hyresvärd, städbolag m.f.
Dekorationsansvarig
Säkerställa att allt fungerar, att alla ytor och mötesplatser är representativa och att kontoret är i bästa möjliga skick.

Bakgrund
Vi söker dig som:
Har cirka 1-2 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi
Behärskar löpande bokföring på en god nivå
Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Är intresserad av (och har en fallenhet för) att skapa en trivsam kontorsmiljö
Har goda kunskaper i Office-paketet, särskiltMicrosoft Excel
Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Det är meriterande om du:
Har tidigare erfarenhet från att ha arbetat i ekonomisystemet Business Central eller NAV/Navision

Som person ser vi att du är:Ordningsam, noggrann, prestigelös och ansvarsfull. Du arbetar strukturerat och lösningsorienterat samt är en god lagspelare. Du trivs med en omväxlande vardag och motiveras av att underlätta för andra. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Dessutom är du social och kommunikativ!


Praktisk information
Start: Våren/sommaren 2024
Placering: Täby, norr om Stockholm
Anställningsform: Rekrytering, heltid
Lön: Fast enligt överenskommelse
Processen pågår fram tills att vi har hittat rätt kandidat. Annonsen kan komma att tas ned när vi fått in ett starkt urval av ansökande.
Den här processen hanteras av Klara Consulting. Samtliga ansökanden hänvisas till rekryteringsansvarig Elvira Larsson. För frågor om processen vänligen kontakta Elvira Larsson på: [email protected]

Om företaget
Läs mer om bolaget på deras hemsida:www.kaelus.com Visa mindre

Målare till måleriföretag i norrort

Ansök    Mar 27    Kruthare AB    Målare
Kruthare AB är ett måleriföretag som har sin bas i Arninge Täby, men vi utför måleriarbeten i hela Stockholmsområdet. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag. Kruthare består av ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng med lång erfarenhet inom måleri. Företaget är en del av en koncern som har ett 20-tal anställda inom bygg, el och måleri. Kruthares vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Kruthare, att de återkommer till oss o... Visa mer
Kruthare AB är ett måleriföretag som har sin bas i Arninge Täby, men vi utför måleriarbeten i hela Stockholmsområdet. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag. Kruthare består av ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng med lång erfarenhet inom måleri. Företaget är en del av en koncern som har ett 20-tal anställda inom bygg, el och måleri.


Kruthares vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Kruthare, att de återkommer till oss och även rekommenderar oss till sina nära och kära. Om du vill veta mer om oss är du välkommen in på vår Facebooksida, vår Instagram eller vår hemsida.


Vi söker nu dig som trivs med att variera dina arbetsuppgifter inom måleri. Vi söker dig som delar företagets vision, är en duktig och ansvarsfull målare, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att tidigare ha arbetat som målare och är duktig på att tapetsera. Du kommer att få stort eget ansvar och det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Vi söker dig som verkligen gillar ditt yrke, är alert och ödmjuk.


Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare ett par skickliga målare. Du kommer att arbeta ute hos våra kunder och ha mycket kundkontakt. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner. Arbetet sker utomhus och inomhus beroende på väder och årstid.


Vi hoppas att du vill vara med och utveckla Kruthare!


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi fler mekaniker/tekniker

Ansök    Mar 27    ProBike Sverige AB    Motorcykelmekaniker
TILL VÅR HELT NYA ANLÄGGNING I TÄBY BEHÖVER VI NU STÄRKA UPP MED FLER MEKANIKER/TEKNIKER ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Energica & Honda. Vi har i dagsläget tre anläggningar (Malmö, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby. DINA EGENSKAPER Som mekaniker hos oss är det viktigt att du är en glad och positiv lagspel... Visa mer
TILL VÅR HELT NYA ANLÄGGNING I TÄBY BEHÖVER VI NU STÄRKA UPP MED FLER MEKANIKER/TEKNIKER


ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Energica & Honda. Vi har i dagsläget tre anläggningar (Malmö, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.


DINA EGENSKAPER


Som mekaniker hos oss är det viktigt att du är en glad och positiv lagspelare. Vi jobbar i en säsongsbransch vilket gör att tempot skruvas upp under våren och sommaren, så det är viktigt att du är stresstålig och gillar ett högt tempo. Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller annan mekanisk utbildning i grunden och/eller har erfarenhet av att reparera och utföra service på fordon.


Har du ett genuint intresse för motorcyklar samt innehar körkortsbehörighet A så är det självklart meriterande. Du får gärna vara driven och gilla att finna information hos våra leverantörer gällande tekniska frågor.


OM JOBBET


Vi erbjuder ett omväxlande arbete som mekaniker i en organisation som växer och utvecklas. Du kommer att få jobba med branschens finaste produkter och vi kommer att certifiera dig som mekaniker för dessa varumärken. Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning med månadslön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns & övriga förmåner berättar vi gärna mer om när vi får chansen att träffas.


ÄR DU INTRESSERAD?
Tjänsten avser heltid och tillträde sker så snart som möjligt.


Skicka din ansökan och CV till:
[email protected]
Skriv gärna Ansökan Mekaniker i ämnesraden. Vi kommer dock att göra intervjuer löpande och tjänsterna kan när som helst tillsättas.


Vi ser fram mot att höra från dig! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Mar 27    Mias Sushi AB    Restaurangbiträde
Erfaren Sushikock sökes eller Restaurangbiträde. Två anställningar erbjuds: en heltids- och en deltidsposition. Beläget i Täby. Arbetsstart är omedelbar. Hör av dig om du är intresserad. Seeking an experienced sushi chef or restaurant assistent. Offering two roles: one for full-time and another for part-time employment. Located in Täby. Immediate start available. If interested, please get in touch. Visa mer
Erfaren Sushikock sökes eller Restaurangbiträde. Två anställningar erbjuds: en heltids- och en deltidsposition.
Beläget i Täby.
Arbetsstart är omedelbar.
Hör av dig om du är intresserad.Seeking an experienced sushi chef or restaurant assistent. Offering two roles: one for full-time and another for part-time employment.
Located in Täby.
Immediate start available.
If interested, please get in touch. Visa mindre

Bussförare till Täby

Om tjänsten Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna. Vi söker både tillsvidareanställda och behovsanställda. Arbetsuppgifter Framföra bussen i linjetrafik Ge våra resenärer en enkel, trygg och trevlig resa Framföra fordonet enligt lagen Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen Rapportera in trafikstörni... Visa mer
Om tjänsten
Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna.
Vi söker både tillsvidareanställda och behovsanställda.
Arbetsuppgifter
Framföra bussen i linjetrafik
Ge våra resenärer en enkel, trygg och trevlig resa
Framföra fordonet enligt lagen
Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen
Rapportera in trafikstörningar och avvikelser till trafikledningen
Rapportera fordonsfel och skador på bussen

Kvalifikationer
Har ett giltigt D-körkort
Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
Behärskar svenska i tal och skrift

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga! Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer.
Vad vi erbjuder
Hos oss välkomnas du av professionella kollegor i en omtänksam och varm arbetsmiljö. Vi satsar på löpande kompetensutveckling, erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtalad tjänstepension och mycket mer.
Omfattning: Heltid/deltid/behovPlaceringsort: TäbyAnställningsform: 6 månaders provanställning, tillsvidareanställningStartdatum: Omgående el datumLön: enligt BBA
Du är viktig för oss och därför erbjuder vi dig:
Ett så bra schema som möjligt, utifrån den trafik vi kör.
Utbildning och vidareutveckling
Årligt friskvårdsbidrag på 3000kr
Förmån hos 24seven årskort rabatterat med 1000kr
Förmånlig sjukvårdsförsäkringVi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån – eller vart du är på väg!Om rekryteringsprocessenLåter detta som ditt nya jobb? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag!Sista ansökningsdag är den 2024-05-31Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare: Vilson [email protected]
(observera! vi kan inte behandla ansökningar som inkommer via mail)
Om oss:
Transdev Sverige har cirka 6 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Få Säljjobb Direkt

Ansök    Mar 27    Getdet AB    Telefonförsäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt! Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med fö... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt!
Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Byggpojken AB söker fler snickare

Ansök    Mar 27    Byggpojken AB    Träarbetare/Snickare
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner. Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en br... Visa mer
Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.


Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en bra kontakt med varandra under arbetets gång. Byggpojken ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål.


Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.


Vi söker nu dig som trivs med att variera dina arbetsuppgifter inom vårt verksamhetsområde. Vi söker dig som delar företagets vision, är en duktig och ansvarsfull hantverkare, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att tidigare ha arbetat som snickare. Du kommer att få stort eget ansvar och det är viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Det är därför viktigt att du kan prata flytande svenska. Vi tror att du är positiv och energisk och gillar att arbeta både ensam och tillsammans med andra trevliga kollegor.


Arbete sker utomhus och inomhus, beroende på uppdrag och årstid. Vi utför renovering, nybyggnation och ombyggnationer. Våra kunder är såväl företag som privatpersoner och du kommer att vara ute hos våra kunder och arbeta. Vi arbetar i team och du kommer att ingå i ett av våra team.


Byggpojken är nu i behov av ytterligare minst två trevliga och duktiga snickare som vill vara med i vårt gäng och fortsätta att utveckla Byggpojken. Hoppas att du är en av dem!


Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Allakando läxhjälp Täby, privatlärare 1 lektion/vecka, Gundskola

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Verkmästare - serviceansvarig - JOAB Täby

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige och Finland. Beskrivning Nu söker vi dig som vill leda det dagliga arbetet i vår serviceverkstad i Täby. Vi utför service och reparationer av JOABs påbyggna... Visa mer
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige och Finland.Beskrivning
Nu söker vi dig som vill leda det dagliga arbetet i vår serviceverkstad i Täby.

Vi utför service och reparationer av JOABs påbyggnationer och tillbehör så som lastväxlare, liftar, kranar, sopbilar. 

Om tjänsten
Som verkmästare kommer du tillsammans med vår kundmottagare ansvara för den övergripande planeringen i verkstaden. Du har personalansvar för våra medarbetare i Täby och rapporterar till Plats- och regionansvarig i Stockholm. 

Följande ingår i tjänsten

- planera och ständigt utveckla och förbättra arbetet i verkstaden
- systematiskt arbetsmiljöarbete, vara uppdaterad gällande aktuell lagstiftning. Genomföra riskbedömningar. Rapportera och utreda tecken på brister i arbetsmiljö och arbetsklimat samt olyckor/tillbud
- personalansvar och arbetsledning
- tidsätta och planera reparationer, service och garantiarbeten
- uppföljning av tider och kostnader
- ansvara för underhåll av serviceverkstadens utrustning och säkerställa god ordning
- viss del av tjänsten innefattar arbete i verkstaden som servicemekaniker

Kvalifikationer
För att lyckas i denna tjänst behöver du ha tidigare erfarenhet av personalansvar, arbetsledning och tungafordon. Du behöver trivas och ha erfarenhet av så väl administrativa arbetsuppgifter som operativt arbete.  Att få andra att vilja bidra med sitt bästa och att coacha medarbetare att lyckas är det viktigaste för denna tjänst. Då del av tjänsten är förlagd i verkstaden som servicemekaniker bör du ha erfarenhet av arbete på tungafordon. 

B-körkort är ett krav och det är extra meriterande om du har C- körkort

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del av vårt serviceteam i Täby och får chansen att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare. 

Välkommen med din ansökan, vi anställer och intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

JOAB strävar efter att vara marknadsledande inom service för renhållningsfordon, lastväxlare, liftdumpers och kranar på den svenska marknaden, samt att ha ett brett kontaktnät med Auktoriserade Service Partners på marknader där vi levererar våra utrustningar. Vårt mål är att alltid ha en hög tillgänglighet gällande reservdelar, teknisk support och service. Att erbjuda förstklassig utbildning för service, verkstadspersonal samt användare. Att ha en enkel och rationell reklamationshantering. Visa mindre

?Nu söker våra medlemmar i norra Stockholm efter nya personliga assistenter

Vi på Brukarkooperativet JAG söker nu personliga assistenter till våra medlemmar i norra delarna av Stockholm. Just nu är behovet extra stort i bland annat Vallentuna, Sollentuna, Täby, Åkersberga och Kungsängen men även andra områden i Norrort. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll. Vi tror att du som person är trygg, stabil, pedagogisk och initiativrik. Det är merite... Visa mer
Vi på Brukarkooperativet JAG söker nu personliga assistenter till våra medlemmar i norra delarna av Stockholm. Just nu är behovet extra stort i bland annat Vallentuna, Sollentuna, Täby, Åkersberga och Kungsängen men även andra områden i Norrort. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll.

Vi tror att du som person är trygg, stabil, pedagogisk och initiativrik. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom personlig assistans eller liknande yrken men ofta är personkemin avgörande. Det viktigaste är att du har en förståelse för vad personlig assistans är och att den utgår ifrån varje enskild persons behov och önskemål.

Skicka din ansökan redan idag! Vår rekryteringsavdelning arbetar dagligen med att matcha inkomna ansökningar med lediga tjänster.

Annonsens ID-nummer: 209063

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Assistent sökes till flicka i Djursholm

Ansök    Mar 26    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker en personlig assistent till en kund i Danderyds kommun. Vår kund är en glad, vil... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker en personlig assistent till en kund i Danderyds kommun.

Vår kund är en glad, viljestark och social flicka på 12 år som behöver hjälp med det mesta i sin tillvaro. Flickan kan inte tala själv och det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot hennes behov. Flickan förflyttar sig med hjälp av mänskligt stöd. I arbetsuppgifterna som personlig assistent ingår att vara behjälplig med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar, tillsyn, stöttning vid måltider, stöd vid kommunikation samt genomförande av aktiviteter.

I dina arbetsuppgifter ingår det att stötta kunden så hon får ett sådant fungerade liv som möjligt. Du behöver vara påhittig, engagerad, ta egna initiativ, tycka om att motivera och pusha och att vara utomhus. Det kan röra sig om att gå på museum eller att gå en promenad i skogen/naturen. Du som assistent behöver vara i god fysisk form för att kunna stötta kunden med förflyttningar och med träning. Kunden har träningspass som stärker grovmotoriken och finmotoriken och du kommer att hjälpa kunden att upprätthålla sin rörlighet.

Arbetstiderna är måndag-fredag 15.15-19.15. Du måste kunna arbeta dessa tider för att vara intressant för denna tjänst.

Vi söker dig som:

· Har tidigare erfarenhet av arbete inom vården och/eller som personlig assistent

· Har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med kommunikativ, fysisk och kognitiv funktionsnedsättning

· Är lyhörd, flexibel och snäll

· Tar initiativ och är engagerad

· Har ett gott ordningssinne

· Är ansvarstagande och är noga med att passa tider

· Tycker om att ha ett fysiskt rörligt arbete

· Tycker om att motivera och träna kunden

· Pratar och förstår god svenska

Du ska kunna uppvisa personbevis samt utdrag ur belastningsregistret. Ha gärna det klart! Visa mindre

Hemstädning/kontorsstädning deltid

Arbeta deltid onsdagar till fredagar! Vi söker dig som älskar att göra fint och har öga för ordning och reda. I detta arbete behöver man vara noggrann och disciplinerad som person. Du behöver behärska olika städmoment i kombination med att skapa ordning och harmoni på platsen. Vi arbetar runt om i Stockholm, en fördel om du bor i närområde. Är du en av oss? Välkommen med din ansökan! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättn... Visa mer
Arbeta deltid onsdagar till fredagar!
Vi söker dig som älskar att göra fint och har öga för ordning och reda.
I detta arbete behöver man vara noggrann och disciplinerad som person. Du behöver behärska olika städmoment i kombination med att skapa ordning och harmoni på platsen.
Vi arbetar runt om i Stockholm, en fördel om du bor i närområde.
Är du en av oss?
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Läkarassistent för sommarvikariat

Ansök    Mar 26    Doktorse Nordic AB    Läkare
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla. Till Doktor.se Alnö Vårdcentral söker vi nu en läkarassistent som vill vara med på resan mot framtidens primärvård! Du kommer att arbeta patientcentrerat i ett team där ett nära samarbete och vård av hög kvalitet är av högsta prioritet. Om rollen Som läkarassistent på Doktor.se Alnö Vårdcentral kommer du arbeta i team dä... Visa mer
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.
Till Doktor.se Alnö Vårdcentral söker vi nu en läkarassistent som vill vara med på resan mot framtidens primärvård! Du kommer att arbeta patientcentrerat i ett team där ett nära samarbete och vård av hög kvalitet är av högsta prioritet.


Om rollen
Som läkarassistent på Doktor.se Alnö Vårdcentral kommer du arbeta i team där ett nära samarbete och vård av hög kvalitet är av högsta prioritet.
Dina arbetsuppgifter kommer främst vara liknande de som våra undersköterskor sköter i vanliga fall.
Exempel på arbetsuppgifter är:
Assistera vid läkarmottagningar
Sedvanligt mottagningsarbete med lättare patienter
Provtagning och laboratoriumOm dig
För att trivas i rollen uppskattar du att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka och bidra med initiativ och nytänkande. Som person är du lösningsorienterad, värnar om god service och bemötande till dina patienter. Vi ser även att du är tydlig, lyhörd och brinner för att skapa skillnad tillsammans med dina kollegor. Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Pågående läkarutbildning, minst termin 8
Erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du är flerspråkigVi erbjuder dig
Hos oss får du en arbetsplats att utvecklas på, fenomenala kollegor och att bli en del av en växande vårdkoncern med många kontaktytor. Tillsammans skapar vi härlig teamkänsla, fin gemenskap och stark kultur!
Vi erbjuder dig också:
Kollektivavtal
Tjänstepension
Vara en del av en härlig tajt arbetsgrupp som samarbetar fint och har roligt tillsammansMer praktiska detaljer
Önskad start är vecka 24
Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på 8 veckor
Din placering kommer vara på Alnö vårdcentral, Raholmsvägen 24Kan det vara dig vi söker?
Kul, då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag – allt du behöver göra är att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Visa mindre

Säljare till Täby

Vill du bli en del av Sveriges bästa säljteam? Kickstarta din säljkarriär hos oss på Verisure!  Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass! Du får lära dig försäljningsarbetet från grunden och får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap.  Vi erbjuder dig:... Visa mer
Vill du bli en del av Sveriges bästa säljteam? Kickstarta din säljkarriär hos oss på Verisure! 

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass! Du får lära dig försäljningsarbetet från grunden och får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. 

Vi erbjuder dig: 
* Garantilön och attraktiv provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag 
* Mållön 30.000-40.000 kronor

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning och installation. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

Vi söker dig som: 
* Har B-körkort (obligatoriskt krav)
* Kan arbeta vardagar mellan kl.12-20.30
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . 

Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på [email protected]. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Circle K Arninge söker butikssäljare för varannan helg

Vart är du på väg? Nu söker vi butikssäljare – ja, alltså riktiga servicehjältar! Vi vill bli världsbäst på service. Och därför söker vi nu fler servicehjältar. Vad gör en sådan? Jo, du möter våra kunders behov med kunskap, fingertoppskänsla och ett härligt leende – ofta samtidigt som du kanske fyller på kaffemaskinen eller lägger upp en korv. För vi är en butikskedja som erbjuder allt från god mat och bakverk, till bra drivmedel och fräscha toaletter. Ä... Visa mer
Vart är du på väg?

Nu söker vi butikssäljare – ja, alltså riktiga servicehjältar!

Vi vill bli världsbäst på service. Och därför söker vi nu fler servicehjältar. Vad gör en sådan? Jo, du möter våra kunders behov med kunskap, fingertoppskänsla och ett härligt leende – ofta samtidigt som du kanske fyller på kaffemaskinen eller lägger upp en korv. För vi är en butikskedja som erbjuder allt från god mat och bakverk, till bra drivmedel och fräscha toaletter. Är du vår nästa talang? Då hittar du vänner för livet här på Circle K.

Vi söker nu dig som vill jobba hos hos på Circle K i Arninge Vill du ha ett roligt och omväxlade extrajobb med mycket kundkontakt? Deltidstjänsterna vi söker är tillsvidare och motsvarar ca 17% och 25%. Här kommer du ha schema där du jobbar varannan helg där dina tider kommer variera mellan 09-23, Utöver det ser vi gärna att du kan arbeta flera extra pass och även vara tillgänglig för att jobba hos oss under sommaren. Sök tjänsten omgående för att inte missa chansen!

Varmt välkommen in med din ansökan senast 10.04.2024

Om dig:
* Du är en teamplayer – du sätter laget före jaget.
* Du är en fixare – du hittar lösningar på allt.
* Du älskar människor.
* Du är en allkonstnär: Du gillar att ha koll på allt, och tycker om att göra många saker samtidigt.
* Du vill lära dig nya saker och utvecklas, kanske är du redo för mer ansvar.
* Du har förmodligen arbetat inom service och är redo för nästa steg i karriären.
* Du pratar och förstår svenska.
* Du är över 18 år.

Om oss:
* Vi är en plantskola för social skills – vi lägger en bra grund för alla framtida yrken. Och du får ett snyggt CV!
* För dig som redan kommit en bit i yrkeslivet kan vi erbjuda ett utvecklande och mångsidigt jobb.
* Du får kunskap om hur det är att driva butik.  
* Du lär dig att bli en ledare med förståelse för service.
* Du får specialistkunskap – vi kan allt från att driva butik och sälja drivmedel, till marknadsföring och ledarskap.
* Du får en möjlighet till att göra karriär inom företaget – kanske vill du driva din egen butik, eller sikta mot ett jobb på vårt huvudkontor.
* Du får ett roligt jobb med härliga kollegor. 
* Vi är ett internationellt företag med kollegor runt omkring i hela världen.
* Våra stationer kan ha biluthyrning, då är körkort B-manuell ett krav.
* Vi erbjuder dig ett förmånligt friskvårdsbidrag och personalrabatt på alla våra stationer.

Circle K är ett framgångsrikt globalt företag med mer än 14 000 butiker i 26 länder. Totalt har vi cirka 125 000 anställda som arbetar i våra butiker och på kontoren. Vi vill göra det enkelt för våra kunder längs vägen genom att erbjuda bra produkter och snabb och service i världsklass.

Vi förbehåller oss rätten att göra bakgrundskontroller på slutkandidater i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning till sommarjobb i Täby

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Täby. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Perioden för arbetet gäller under sommaren mellan V.22-V.35 med en stor chans till förlängning. Kan man inte arbeta hela perioden är det också av intresse. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i ... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Täby. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Perioden för arbetet gäller under sommaren mellan V.22-V.35 med en stor chans till förlängning. Kan man inte arbeta hela perioden är det också av intresse.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Täby. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Barnvakt/Nanny Täby Maj 1-2 em/v - Kollektivavtal

Ansök    Mar 26    2007 Nannynu AB    Barnvakt
Om Nannynu! / About Nannynu! Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland ann... Visa mer
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Täby med ett barn (4 år) önskar hjälp med barnpassning 1-2 em/v - tisdagar 15:30-19:00 och fredagar kl. 10:00-16:00.
Önskar någon som har engelska som modersmål samt har körkort+bil. Plus om barnvakten talar svenska!
Start: Maj

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121.38 - 151.72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/ Visa mindre

Stationär Väktare

Ansök    Mar 26    Manison Control Center AB    Väktare
Stationär Väktare sökes till Kameracentral Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag? Är du en aktiv och ansvarstagande person? Vi söker dig för att hjälpa oss ta hand om våra uppdrag. MANISON Control Center är ett auktoriserat bevakningsföretag med en dygnet runt bemannad övervakningscentral dit ett stort antal kameraövervakningsanläggningar är anslutna. MANISON Control Center etablerades 2011 och har sedan dess fokuserat på att hjälpa företag med ... Visa mer
Stationär Väktare sökes till Kameracentral


Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag? Är du en aktiv och ansvarstagande person?
Vi söker dig för att hjälpa oss ta hand om våra uppdrag.


MANISON Control Center är ett auktoriserat bevakningsföretag med en dygnet runt bemannad övervakningscentral dit ett stort antal kameraövervakningsanläggningar är anslutna.


MANISON Control Center etablerades 2011 och har sedan dess fokuserat på att hjälpa företag med att öka trygghet, minska skadegörelse, förebygga inbrott samt stölder med mera.
Detta gör vi genom att erbjuda företag, bostadsrättsföreningar samt andra intressenter ett antal visuella tjänster.


Vi söker dig som är intresserad av att börja arbeta i ett företag med goda framtidsutsikter och som har ett starkt intresse för säkerhet, god självkänsla, ansvarstagande, noggrann samt kunna fatta snabba beslut i stressiga situationer.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att visuellt övervaka olika platser, objekt runt om i landet samt att respondera på de ärenden som kommer från våra kunder. Arbetet utförs från vår övervakningscentral.


Krav är att du är utbildad väktare och innehar godkänd/ aktiv legitimation som väktare


Du ska ha erfarenhet från bevakningsbranschen sedan tidigare som tex väktare, ordningsvakt, butikskontrollant, larm/ CCTV operatör, skyddsvakt.
Särskilt meriterande är om du har jobbat/ jobbar med övervakning via skärmar.
Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket när det gäller tal och skrift samt vara ostraffad.
Du bör även vara tekniskt kunnig inom data och program som tex officepaketet,windows, etc. Visa mindre

Erfaren fastighetsskötare

Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken. JRF Mark AB är ett ledande företag inom högkvalitativ mark- och fastighetsskötsel och anläggning i Norrort Stockholm, inklusive Roslagen. Bolaget finns lokalt etablerat i Täby, Norrtälje, Rimbo, Vaxho... Visa mer
Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.

JRF Mark AB är ett ledande företag inom högkvalitativ mark- och fastighetsskötsel och anläggning i Norrort Stockholm, inklusive Roslagen. Bolaget finns lokalt etablerat i Täby, Norrtälje, Rimbo, Vaxholm och Märsta, och satsar på långsiktiga förtroendeuppdrag inom både den privata och den offentliga sektorn. JRF Mark AB omsatte 2021 ca 45 Mkr och har 35 årsanställda.

Läs mer om bolaget på https://jrf.se/

I detta ärende samarbetar JRF Mark AB med Personal Roslagen.

 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en erfaren fastighetsskötare för rekrytering till JRF Mark AB i Arninge. Arbetsstart så fort som möjligt, tjänsten är på heltid.

Som fastighetsskötare kommer du bl.a. utföra planerat inre- och yttre underhåll enligt avtal samt felavhjälpande åtgärder. Du kommer att arbeta både självständigt och i arbetslag.

Din profil

För att komma ifråga bör du ha fastighetsskötar-/teknikerutbildning, eller erfarenhet som fastighetsskötare eller motsvarande. B-körkort även för manuella fordon krävs samt även datorvana. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är självgående, lösningsorienterad och snabbt kan sätta dig in i nya uppdrag.

Eftersom vår kund finns i Stockholm norrort och Roslagen är det en fördel om du är bosatt i norrort eller i Roslagen.

 

Om Personal Roslagen

Personal Roslagen Terraferma AB arbetar sedan år 2000 med olika typer av bemanning och rekrytering. Vi har kontor i Norrtälje och Åkersberga och arbetar främst i Roslagen och i Stockholmsområdet. Vi hyr ut och rekryterar alla typer av personal, från okvalificerade arbeten till specialister och olika chefspositioner, inom alla områden.

Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför du bör ansöka så snart som möjligt. Visa mindre

Ställföreträdande Varuhuschef till Täby Centrum

Ansök    Mar 25    The We Select Company AB    Varuhuschef
Vi söker en Ställföreträdande Varuhuschef Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi söker som vår nya Ställföreträdande Varuhuschef. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning som start. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss! Din roll som Ställföreträdande Varuhuschef Som Ställföreträdande Varuhuschef ansvarar du, tillsammans med Varuhuschef... Visa mer
Vi söker en Ställföreträdande Varuhuschef
Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi söker som vår nya Ställföreträdande Varuhuschef. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning som start. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss!
Din roll som Ställföreträdande Varuhuschef
Som Ställföreträdande Varuhuschef ansvarar du, tillsammans med Varuhuschefen, för den dagliga driften och inspirerar dina medarbetare till att ta eget ansvar. Vid varuhuschefens frånvaro är det du som har det totala ansvaret för driften och medarbetarna i varuhuset. För dig är kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus självklara hörnpelare i varuhusdriften och du vill ständigt utveckla försäljningen.
Ditt ansvar som Ställföreträdande Varuhuschef:
att vara arbetsgivarrepresentant och se till att varuhuset lever upp till de regler, rutiner, policyer och mål som fastställts för varuhuset och för Rusta som helhet
att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)

Din profil
Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som ledare hos oss på Rusta. Du gillar att arbeta hårt och dina ambitioner är att driva ett eget varuhus inom ett par år. Raka puckar och ett glatt humör är självklart för dig. Dessutom har du:
ett par års erfarenhet av ansvarsbefattning inom handel
goda ledaregenskaper och god samarbets- och kommunikationsförmåga
erfarenhet av försäljningsverksamhet, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer
lätt för att göra andra glada

Om du inspireras av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel, då kommer du att trivas hos oss!
Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.
Sätt igång och ansök!
Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen. Går du vidare i rekryteringen så använder oss av digital referenstagning. Som en del av rekryteringsprocessen för tjänsten Ställföreträdande varuhuschef genomför vi en bakgrundskontroll på alla externa rekryteringar innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.
Välkommen att registrera CV och personligt brev!


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 200 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. Visa mindre

Babysitter/Nanny Täby May - Collective agreement

Ansök    Mar 26    2007 Nannynu AB    Barnvakt
Om Nannynu! / About Nannynu! Nanny.nu helps families find their dream babysitter! We are now looking for reliable, experienced and playful nannies / babysitters. Our babysitters are well taken care of. We have very close contact with our babysitters and value them very highly. Our babysitters decide how much they want to work and the family will be living in an area close to the babysitter’s home or school/work. Om uppdraget / About the assignment Family ... Visa mer
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu helps families find their dream babysitter! We are now looking for reliable, experienced and playful nannies / babysitters. Our babysitters are well taken care of. We have very close contact with our babysitters and value them very highly. Our babysitters decide how much they want to work and the family will be living in an area close to the babysitter’s home or school/work.

Om uppdraget / About the assignment
Family in Täby with a child (4 years) wants help with babysitting 1-2 times a week - Tuesdays 15:30-19:00 and Fridays at 10:00-16:00.
Want someone who has English as a native language and has a driver's license.
Start: May

Din profil / Your profile
We are looking for babysitters that:
- Are students or have a part time job
- Have experience in babysitting and love children!
- Are reliable and playful
- Are looking for a long term (minimum of 6 months) assignment with a family
- Aim to be the best of babysitters!
- A long-term relationship between the family and the nanny is very important for us so we want you to have a travelling time to the family around 30 minutes.
If you want more information please read and apply at https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Vi erbjuder / What we offer
-A fun and meaningful extra job
- Nanny Certification
- CPR-training
- Insurance when you’re working and traveling to and from work
- A contact person
- Your salary depends on your profile and wage claim. If you have graduated high school you are entiteled to file your own wage claim. If you are still in high school/gymnasium the set salary is 121.38 - 151.72 SEK/hour (incl holiday pay)
- Unsocial hours pay
– Possibility to a contract with guaranteed hours
– Possibility to continue woking within the concern Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Direktförsäljare av lättsålda tjänster!

Direktförsäljare av lättsålda tjänster! Kaminvärme AB hjälper privatpersoner att spara pengar samtidigt som kunderna ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter med fokus på kaminer. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar installation. Nu söker vi fler fältsäljare som bearbetar distrikt och bokar in sina egna besök genom att vara ute och kontakta kunderna genom dörrförsäljning.Vår framgång bygger på direktför... Visa mer
Direktförsäljare av lättsålda tjänster!

Kaminvärme AB hjälper privatpersoner att spara pengar samtidigt som kunderna ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter med fokus på kaminer. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar installation.

Nu söker vi fler fältsäljare som bearbetar distrikt och bokar in sina egna besök genom att vara ute och kontakta kunderna genom dörrförsäljning.Vår framgång bygger på direktförsäljning med tydliga strukturer och bra tekniska verktyg.

Tjänsten kräver inga tekniska förkunskaper om kaminer eller installationer utan det som är avgörande för att lyckas i rollen är att du har rätt inställning, tålamod och gillar frihet under ansvar.

På Kaminvärme värdesätter vi dina personliga egenskaper framför ett välfyllt CV.

Vi erbjuder

- Grundutbildning och löpande vidareutbildning/coachning
- Generöst lönesystem
- Goda möjligheter att växa inom bolaget
- Tävlingar om fantastiska priser som utlandsresor, datorer, extra provision!

Vi söker dig som

- Har B-körkort
- Är flexibel och kan arbeta eftermiddagar och kvällar
- Trivs med att jobba självständigt
- Är arbetsvillig och har en hög ambitionsnivå
- Är positiv och ser lösningar hellre än problem
- Alltid strävar efter att prestera och nå dina mål
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift

Sök enkelt utan CV, redan idag. Vi hanterar inkommande ansökningar löpande. Visa mindre

Fältsäljare för Kaminvärme

Säljare med driv till Kaminvärme Sverige AB! Vill du hjälpa kunder till lönsamma investeringar och samtidigt kunna tjäna riktigt bra med pengar? Är du en driven och målinriktad vinnarskalle som älskar kundmöten? Ja, då har vi en plats för dig! Vi erbjuder våra kunder ved- och pelletskaminer av högsta kvalitet. Produkterna har en stor efterfrågan och ligger helt rätt i tiden. Vi hjälper kunden genom hela processen, från första möte med någon av våra dukti... Visa mer
Säljare med driv till Kaminvärme Sverige AB!

Vill du hjälpa kunder till lönsamma investeringar och samtidigt kunna tjäna riktigt bra med pengar? Är du en driven och målinriktad vinnarskalle som älskar kundmöten? Ja, då har vi en plats för dig!

Vi erbjuder våra kunder ved- och pelletskaminer av högsta kvalitet. Produkterna har en stor efterfrågan och ligger helt rätt i tiden. Vi hjälper kunden genom hela processen, från första möte med någon av våra duktiga säljare, till färdig installation.

Vi utbildar alla våra säljare och har lång samlad erfarenhet av direktförsäljning så det enda du behöver ha är ett starkt driv och riktig vilja att lyckas i rollen.

Våra säljare säljer i sitt närområde och ansvarar själva för att söka upp sina kunder genom att besöka privatpersoner i deras hem.

Vi erbjuder

- Grundutbildning och vidareutbildningar samt löpande coachning

- Garantilön + provision

- Möjlighet till ren provisionslön

- Heltid med möjlighet att förlägga arbetstiden efter dina förutsättningar

- Att få utvecklas inom företaget

Dina kvalifikationer

- Körkort är ett krav

- Du trivs i ett högt tempo

- Gillar att arbeta självständigt

- Social och utåtriktad

- Lösningsorienterad

- Behärskar svenska flytande i tal och skrift

- Grundläggande datorkunskaper (Email, Internet, appar)

Välkommen in i värmen och häng med på en spännande och rolig resa tillsammans med oss på Kaminvärme Sverige AB. Visa mindre

Avfallsplanerare till Täby Kommun

Söker du en utvecklande roll i en spännande verksamhet, där du dagligen får möjlighet att göra skillnad? Är du en erfaren Avfallsplanerare som trivs i en bred, omväxlande roll där du får stort eget ansvar och blir en viktig del av verksamheten? Har du erfarenhet av avfallsområdet eller ett starkt intresse för resurshantering? Då ser vi fram emot att höra av dig!  Arbetsbeskrivning I rollen som avfallsplanerare kommer du jobba med avtalsuppföljning kopplad... Visa mer
Söker du en utvecklande roll i en spännande verksamhet, där du dagligen får möjlighet att göra skillnad? Är du en erfaren Avfallsplanerare som trivs i en bred, omväxlande roll där du får stort eget ansvar och blir en viktig del av verksamheten? Har du erfarenhet av avfallsområdet eller ett starkt intresse för resurshantering? Då ser vi fram emot att höra av dig! 

Arbetsbeskrivning
I rollen som avfallsplanerare kommer du jobba med avtalsuppföljning kopplade till insamlings- och driftavtal. Det kan handla om att hantera frågor relaterat till den dagliga avfallshanteringen, följa upp så att leverantörer levererar enligt avtal, så att invånare och företag får den service som kommunen betalar för. Verksamheten står inför nya och utvidgade ansvarsområden och därmed fler avtal. Att strukturera och utveckla avtalsuppföljningen kommer bli en del av tjänstens arbetsuppgifter. Med nya och utvidgade ansvarsområden finns det ett behov av att utreda och utveckla tjänster för hushåll och verksamheter i kommunen, t.ex. förpackningsinsamling, förpackad matavfall, ABP, fett från fettavskiljare m.fl. Arbetsuppgifterna kan även innebära att delta i stadsbyggnadsprojekts planerings- och exploateringsarbete för kommande detaljplaner för att bevaka och driva avfallsfrågor i utbyggnationsprojekt.

Digitalisering och utveckling av tjänster relaterad till avfallsverksamheten och införande av verksamhetssystem är ett annat utvecklingsområde som kommer att beröra tjänsten.

Det är en liten enhet med sex medarbetare och du förväntas vara delaktig även i andra arbetsuppgifter efter behov, t.ex. hantera kundärenden, driftsstörningar, arbeta med kommunikationsmaterial, rapportering av statistik, upprätthålla mallar, rutiner och processer.

I Täby är det avfallsenheten som hanterar kommunens ansvar för insamling, transport och återvinning av kommunalt avfall från fastighetsägare och verksamheten drivs med upphandlade entreprenörer. Enheten arbetar med utveckling av tjänster, ekonomi och taxor, upphandlingar, uppföljning, statistik, samt information till hushåll och verksamheter är exempel på andra viktiga arbetsområden. Täby växer och avfallsenheten medverkar i många olika projekt med sin avfallskompetens. Det är ett omväxlande arbete som innebär kontakter med invånare, företag och andra aktörer inom avfallsområdet. Täby kommun samarbetar även med åtta andra kommuner och SÖRAB genom vår gemensamma avfallsplan. Du blir en del av avfallsenheten, rapporterar till Avfallschefen och har din arbetsplats i Täby centrum. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer
Personen vi söker har eftergymnasial utbildning, exempelvis statsvetare, samhällsplanerare, ekonom eller har annan kunskap och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har relevant arbetserfarenhet, exempelvis från avfallsområdet och är van att hantera avtalsuppföljning och driftrelaterade frågor som t.ex. uppföljning av utförare. Du har även erfarenhet av utredningsarbete och kan omsätta teori till praktik samt att driva egna eller ingå i projekt. Du är van att arbeta med ett brett kontaktnät både internt och med externa leverantörer samt andra intressenter. Vi förutsätter att du har god förståelse för behovet av dokumentation, är van att arbeta i verksamhetsstödjande system med avtal och uppföljning, har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från avfallsbranschen, offentlig förvaltning, miljölagstiftning och/eller LOU.

Du har förmåga att arbeta självständigt på ett strukturerat sätt, och uppskattar också det stöd du kan få och ge i ett team av kollegor med hög kompetens. Som person beskrivs du som positiv, trygg och serviceorienterad. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du behöver vara van att analysera, prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 28 april 2024. Urval och intervjuer kan ske under ansökningstiden.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Samhällsutvecklingskontoret som består av tre avdelningar är en viktig aktör när Täby utvecklas. Avdelningarna arbetar parallellt under projektform vilket skapar förutsättningar att jobba varierat tillsammans med andra professioner. Med fokus på fyra nya hållbara stadsdelar med olika arkitektur ges våra medarbetare stor möjlighet att påverka med sin specialistkunskap. Vill du vara med och skapa det framtida Täby? Visa mindre

11-årig pojke söker ansvarsfull Personlig Assistent - Täby

Hej,   Vi söker en assistent till vår 11-åriga son. Arbetstiderna kan variera men just nu söker främst vardagar efter fritids 17-21, men om någon av våra andra assistenter är lediga eller sjuka så kan det även finnas möjlighet att arbeta på helg.   Om vår son Adam: Adam är en glad och pigg pojke som älskar att röra på sig, hoppa studsmatta och leka med sin iPhone. Adam har en sällsynt kromosomavvikelse som medfört en intellektuell funktionsnedsättning oc... Visa mer
Hej,
 
Vi söker en assistent till vår 11-åriga son. Arbetstiderna kan variera men just nu söker främst vardagar efter fritids 17-21, men om någon av våra andra assistenter är lediga eller sjuka så kan det även finnas möjlighet att arbeta på helg.
 
Om vår son Adam:
Adam är en glad och pigg pojke som älskar att röra på sig, hoppa studsmatta och leka med sin iPhone. Adam har en sällsynt kromosomavvikelse som medfört en intellektuell funktionsnedsättning och autistiskt tillstånd. Han är motoriskt stark och kan förflytta sig själv men är på ett yngre barns kognitiva nivå och behöver därför hjälp med alla moment i sin vardag såsom hygien, klädsel, måltider, förflyttning, träning med mera. Adam saknar verbalt tal och övas i att använda PECS (bildstöd).
 
Om dig:
Vi vill att Adam ska utvecklas på bästa möjliga sätt och vi ser gärna att du:
* Är initiativrik och vågar utmana dig själv och Adam att hitta på roliga aktiviteter.
* Är nyfiken av att lära dig barnets begränsningar och potential
* Är trygg, ordningsam och ansvarstagande och har en förmåga att anpassa dig efter olika arbetssätt och situationer
* Är empatisk och har en god kommunikativ förmåga
* Är rökfri
 

Arbetstider:
Arbetstiderna är förlagda måndag-torsdag ca 17-21.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av assistans, är aktiv och inte har några problem med att ta egna initiativ.
 
Ange löneanspråk när du söker i din ansökan.
Intervjuer sker löpande via telefon och/eller vid träff.


Kollektivavtal finns och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag. 

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


. Visa mindre

Köksbidträde

Vi ser gärna att du gillar matlagning samt att du har arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag och har erfarenhet av att hjälpa till i köket. Krav: Att du kan prata och förstå svenska eller engelska d.v.s. att du har grundläggande kunskap om det svenska/engelska språket då du kommer att behöva kommunicera med dina kollegor på svenska eller engelska. Önskvärt att du har körkort. Visa mer
Vi ser gärna att du gillar matlagning samt att du har arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag och har erfarenhet av att hjälpa till i köket. Krav: Att du kan prata och förstå svenska eller engelska d.v.s. att du har grundläggande kunskap om det svenska/engelska språket då du kommer att behöva kommunicera med dina kollegor på svenska eller engelska.
Önskvärt att du har körkort. Visa mindre

Få Säljjobb Direkt

Ansök    Mar 25    Getdet AB    Telefonförsäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt! Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med fö... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt!
Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Fordonstekniker/bilmekaniker - Heltid - Täby

Vi söker dig som vill jobba som Fordonstekniker/bilmekaniker hos vår kund i Täby. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker? Då är det just dig vi söker till vår kund i Täby som är på jakt efter nya stjärnor! Om rollen Du kommer du ingå i ett verkstadsteam med god laganda. Arbetet som fordonstekniker utförs både enskilt och tillsammans med dina kollegor. I din roll kommer du få möjlighet till att jobba med bl.a. service... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som Fordonstekniker/bilmekaniker hos vår kund i Täby.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker?
Då är det just dig vi söker till vår kund i Täby som är på jakt efter nya stjärnor!
Om rollen
Du kommer du ingå i ett verkstadsteam med god laganda. Arbetet som fordonstekniker utförs både enskilt och tillsammans med dina kollegor.
I din roll kommer du få möjlighet till att jobba med bl.a. service, underhåll, felsökning och reparation. Kundbemötande och kundservice är också en stor del av rollen vilket ställer krav på att du är professionell och har god social kompetens.
Du utför ett utomordentligt arbete och verkställer att kundens önskemål alltid fullföljs.
Om dig
Du har en fordonsteknisk utbildning eller annan relevant utbildning med några års arbetslivserfarenhet som fordonstekniker. Att du är praktiskt lag är en självklarhet samt att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete.
Vill jobba med kroppen
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av jobb inom fordonsbranschen
Jobbat som fordonstekniker/bilmekanikerOmfattning: Heltid
Anställningsform: Provanställning/tillsvidareanställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Täby, Stockholm
Positioner: 1 st

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Tandsköterska - Endast vuxentandvård

Vi på vår växande klinik är ivriga att utöka vårt team och letar just nu efter en tandsköterska med en passion för att hjälpa människor. Vår klinik prioriterar patienternas välbefinnande och strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård. Vår klinik, belägen i Hägernäs Centrum, erbjuder en smidig tillgänglighet tack vare dess utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med bekväm närhet till kollektivtrafik kan du enkelt nå oss med Roslagsbanan eller buss. Efter en... Visa mer
Vi på vår växande klinik är ivriga att utöka vårt team och letar just nu efter en tandsköterska med en passion för att hjälpa människor. Vår klinik prioriterar patienternas välbefinnande och strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård.
Vår klinik, belägen i Hägernäs Centrum, erbjuder en smidig tillgänglighet tack vare dess utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med bekväm närhet till kollektivtrafik kan du enkelt nå oss med Roslagsbanan eller buss. Efter en kort fem minuters promenad från stationen når du vår klinik.
För närvarande har vi två behandlingsrum där två tandläkare och tre tandsköterskor arbetar. Vi ser fram emot att expandera vårt team och välkomnar dig att ansluta till oss som en ny kollega!
Vår främsta målsättning är att erbjuda våra patienter en heltäckande tandvård inom våra egna lokaler.Vi söker efter en individ som är flexibel och har en stark samarbetsvilja. Du bör sträva efter personlig och professionell utveckling, och vara motiverad att bidra till klinikens tillväxt tillsammans med oss.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och hanterarpatienter och patientkontakter med lätthet och engagemang.
På vår klinik är vårt främsta fokus att vara kundorienterade och att sträva efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet.Det betyder att vi sätter våra patienters behov och önskemål i centrum för all vår verksamhet. Vi arbetar ständigt för att säkerställa att varje patient får en personlig och professionell vårdupplevelse som överträffar deras förväntningar.


Här är vad vi har att erbjuda:
?Ett Passionerat och Erfaret Team: Du kommer att bli en del av ett team som brinner för sitt arbete och som besitter en bred kunskap inom tandvården, med många års erfarenhet i ryggen.
?Kontinuerlig Utveckling: Vi värdesätter lärande och tillväxt. På vår arbetsplats finns det alltid möjligheter för dig att fortsätta utvecklas och fördjupa dig inom ditt specialistområde.
?State-of-the-Art Arbetsmiljö: Vi har investerat i den senaste utrustningen för att säkerställa att du har tillgång till de bästa verktygen för att utföra ditt arbete på effektivaste och mest kvalitativa sätt.
?Kundfokuserad Tillvägagångssätt: Vår klinik har en stark inriktning på att erbjuda patientcentrerad vård av högsta kaliber. Här får du möjlighet att aktivt bidra till att förbättra tandvårdsupplevelsen för våra patienter.
?Personal i fokus: Vi lägger stor vikt vid att vår personal mår bra både fysiskt och psykiskt. Därför är personalens hälsa och trivsel en hög prioritet för oss. Vi värdesätter våra medarbetare enormt och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade och motiverade att prestera sitt bästa.
?Friskvårdsbidrag på 5000 kr
?Gym på kliniken
?Givetvis Tjänstepension
?Flexibelt schema


Tjänsten är en provanställning på 6 mån.
Med möjlighet att arbeta mellan 50-100%.
Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre

Sushi Kock

Ansök    Mar 23    Mias Sushi AB    Specialkock
Vi söker en sushi kock till takeaway restaurang. Restaurangen ligger i Täby. Kontakta oss om du är intresserad. We are looking for a sushi cook for takeaway restaurant. The restaurant is located in Täby. Contact us if you are interested. Visa mer
Vi söker en sushi kock till takeaway restaurang.
Restaurangen ligger i Täby.
Kontakta oss om du är intresserad.


We are looking for a sushi cook for takeaway restaurant.
The restaurant is located in Täby.
Contact us if you are interested. Visa mindre

Tandsköterska till Agea Dental , Täby

Ansök    Mar 23    Agea AB    Tandsköterska
Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum. Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus datajournalsystem. I tjänsten ingår friskvårdsbidrag och pensionsavsättning med bra villkor samt schemaläggning 7:30 - 17. Du ska ha god kännedom om basala hygienrutiner och sterilarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kontakta oss via mejl med: Intyg om fullgjord ta... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till tandkliniken i Näsbypark Centrum.
Tjänsten innebär assistans och receptionsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus datajournalsystem.
I tjänsten ingår friskvårdsbidrag och pensionsavsättning med bra villkor samt schemaläggning 7:30 - 17.
Du ska ha god kännedom om basala hygienrutiner och sterilarbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontakta oss via mejl med:
Intyg om fullgjord tandsköterskeutbildning. CV samt Personligt brev med två referenser. Visa mindre

Kitchen Assistant (Thai Restaurant)

Ansök    Mar 23    Mias Sushi AB    Specialkock
Vi söker en köksbiträde eller kock till en thailändsk takeaway restaurang. Restaurangen ligger i Täby. Kontakta oss om du är intresserad.We are looking for a kitchen assistant or chef for a thai takeaway restaurant. We are looking for a kitchen assistant or chef for a thai takeaway restaurant. The restaurant is located in Täby. Contact us if you are interested. Visa mer
Vi söker en köksbiträde eller kock till en thailändsk takeaway restaurang.
Restaurangen ligger i Täby.
Kontakta oss om du är intresserad.We are looking for a kitchen assistant or chef for a thai takeaway restaurant.


We are looking for a kitchen assistant or chef for a thai takeaway restaurant.
The restaurant is located in Täby.
Contact us if you are interested. Visa mindre

Leg läkare sökes till HLM Täby Centrum

Ansök    Mar 22    Prima Vård Sverige AB    Läkare
Är du den läkare som vi söker?  Gillar du utmaningar och vill vara med och utveckla verksamheten? Husläkarmottagningen Täby Centrum söker läkare som vill vara med och utveckla vårdcentralen tillsammans med övriga teamet. Vårdcentralen är belägen i nya fräscha lokaler mitt i Täby Centrum. I våra lokaler finns även Mama Mia (BVC, MVC) som vi har ett nära samarbete med, men även gynmottagning. Arbetsuppgifter Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete m... Visa mer
Är du den läkare som vi söker? 
Gillar du utmaningar och vill vara med och utveckla verksamheten? Husläkarmottagningen Täby Centrum söker läkare som vill vara med och utveckla vårdcentralen tillsammans med övriga teamet.

Vårdcentralen är belägen i nya fräscha lokaler mitt i Täby Centrum. I våra lokaler finns även Mama Mia (BVC, MVC) som vi har ett nära samarbete med, men även gynmottagning. Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med våra läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, rehabkoordinator, och vårt psykosociala team. Läkarteamet idag består av Specialister i Allmänmedicin, ST- läkare, AT läkare och underläkare. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter som läkare på vårdcentral.  Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Det är mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera kan ändra fokus efter behov.Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg Läkare. Du är stabil, självgående, har medicinsk erfarenhet och vana från egen mottagning. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet.Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter, samarbetspartners och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Kunskap i systemet Take Care är meriter   Arbetstid:Heltid, deltid Om du är en erfaren leg läkare som söker en utmanande och givande roll, så är du välkommen att ansöka till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. 

Mottagning

Husläkarmottagningen Täby Centrum ligger i hjärtat av Täby Centrum. I mars flyttade vi in till nya lokaler i gallerian tillsammans med Mama mia och BVC . Vi har specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, underläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeut och undersköterskor. Mottagningen har drygt 7000 listade patienter. Vårt gemensamma mål är att med engagemang, empati och kompetens kunna erbjuda en god och nära vård till alla patienter och kunna vara en trevlig arbetsplats för alla fina medarbetare.

Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter.Husläkarmottagningen Täby Centrum är en del av Prima Vård.

Om företaget

Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard Visa mindre

Legitimerad Läkare till Husläkarmottagningen Täby Centrum

Ansök    Mar 22    Prima Vård Sverige AB    Läkare
Är du en strukturerad lagspelare med ett helhetstänk och med patienten i fokus? Då ser vi fram emot att lära känna dig! Varmt välkommen till oss på! Vi är den lilla kliniken med det stora hjärtat. Hos oss kommer du till en engagerad personalgrupp, som tillsammans bidrar till en trivsam och familjär arbetsplats. Vad erbjuds du? En arbetsplats med god stämning och stor gemenskap. Hos oss kommer du få väldigt fina kollegor, stor omtanke om varandra och n... Visa mer
Är du en strukturerad lagspelare med ett helhetstänk och med patienten i fokus?
Då ser vi fram emot att lära känna dig!

Varmt välkommen till oss på! Vi är den lilla kliniken med det stora hjärtat.

Hos oss kommer du till en engagerad personalgrupp, som tillsammans bidrar till en trivsam och familjär arbetsplats.

Vad erbjuds du?
En arbetsplats med god stämning och stor gemenskap.
Hos oss kommer du få väldigt fina kollegor, stor omtanke om varandra och nära till skratt kännetecknar gänget. Vi sätter stort fokus och värde i att samarbeta och hjälpa varandra.

Andra yrkesprofessioner som finns på mottagningen är kurator, distriktssjuksköterskor, undersköterskor och rehabiliteringskoordinator. Alla med samma ambition - Att vara vårdcentralen med stort hjärta!

Hos oss är det högt i tak och vi lär av varandra.
Vi vet att våra olikheter utvecklar oss, därför kan du förvänta dig ett stort stöd från hela mottagningen. 

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar bl.a. utredning och behandling av patienter i alla åldrar. Du har ett nära samarbete med övriga professioner på mottagningen och hanterar både planerade och akuta besök. 

Vi delar lokaler med MVC, BVC och Gyn; vilket innebär att vi har ett nära samarbete även med de mottagningarna.Vem är du..
För att lyckas i rollen är det viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll, har lätt för att arbeta självständigt och strukturerat samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet. Självfallet har du alltid patienten i fokus.
Du är lyhörd mot både kollegor och patienter samt är kommunikativ och professionell i ditt bemötande.

- Har en svensk läkarlegitimation.
- Har minst 1 års yrkeserfarenhet från arbete inom svensk sjukvård efter examen, fördelaktigt från en vårdcentral.
- Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Arbetar evidensbaserat, prioriterar att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete samt värnar om att sätta patienten först.

Viktiga egenskaper
Du är flexibel, har en god samarbetsförmåga, bra på att prioritera och kan ändra fokus efter behov.
Kunskap i systemet Take Care är meriterande.Anställning och ansökan
Tjänsten är en visstidsanställning.
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat.

Vi hanterar ansökningar löpande, så passa på att sök redan idag!

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Verksamhetschef, Ninozka Uribe; [email protected] 

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!

Mottagning

Husläkarmottagningen Täby Centrum ligger i hjärtat av Täby Centrum. I mars flyttade vi in till nya lokaler i gallerian tillsammans med Mama mia och BVC . Vi har specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, underläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeut och undersköterskor. Mottagningen har drygt 7000 listade patienter. Vårt gemensamma mål är att med engagemang, empati och kompetens kunna erbjuda en god och nära vård till alla patienter och kunna vara en trevlig arbetsplats för alla fina medarbetare.

Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter.Husläkarmottagningen Täby Centrum är en del av Prima Vård.

Om företaget

Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard Visa mindre

Årets Mottagning Sverige söker Distriktsläkare

Är du Specialistläkare inom allmänmedicin med stort patientfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Vill du vara med och utveckla en vårdcentral med motiverad, engagerad, kompetent och ambitiös personal samt arbeta på en vårdcentral som lägger stor vikt på trygghet och personalens välmående?  Läs vidare! Mottagningen blev i december utsedd till "Årets Mottagning" i hela Sverige, inom Prima Vård-organisationen. Nu söker mottagningen efte... Visa mer
Är du Specialistläkare inom allmänmedicin med stort patientfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Vill du vara med och utveckla en vårdcentral med motiverad, engagerad, kompetent och ambitiös personal samt arbeta på en vårdcentral som lägger stor vikt på trygghet och personalens välmående?  Läs vidare!

Mottagningen blev i december utsedd till "Årets Mottagning" i hela Sverige, inom Prima Vård-organisationen.

Nu söker mottagningen efter ytterligare en stjärna till gruppen. Är du specialistläkare inom allmänmedicin som önskar arbeta på en stabil och familjär vårdcentral i Täby? Då är Vallatorpsdoktorn stället för dig! 
Du kommer arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom våra erfarna  undersköterskor, distriktsköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeuter och andra läkare. 
 
Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt mottagningsarbete med akuta och planerade besök.  Du kommer att arbeta nära patienterna och vara en nyckelperson på vårdcentralen där du planerar vården för dina listade patienter. I tjänsten ingår också handledning av AT-/ST-läkare. På mottagningen arbetar vi även med digital vård.

Din profil:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du uppskattar korta beslutsvägar, att kunna arbeta med kvalité och vill kunna påverka/utveckla vår trevliga mottagning framåt.
Kunskap i systemet Take Care är meriterande. Tjänsten är deltid alt heltid, enligt överenskommelse.
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel och kan ställa upp för dina kollegor om det behövs, van att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är bra på att prioritera, har en god samarbetsförmåga och kan ändra fokus efter behov. Körkortsbehörighet samt aktuellt handledarbevis är meriterande.

 

Mottagning

Här finns allt under samma tak. Vi har specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeuter och undersköterskor. Mottagningen har ca 6000 listade patienter. Vårt gemensamma mål är att med engagemang, empati och kompetens kunna erbjuda en god och nära vård till alla patienter och kunna vara en trevlig arbetsplats för alla fina medarbetare.

Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter.Vallatorpsdoktorn är en del av Prima Vård.

Om företaget

Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard Visa mindre

Sales Development Representative | B2B

MÖTESBOKNING B2B Drivs du av att bygga relationer och skapa affärschanser? Som Mötesbokare får du möjligheten att påverka företagets tillväxt genom att öppna dörrar till värdefulla affärsmöten. Ta chansen att utveckla din försäljningskompetens, påverka din inkomst och vara en nyckelspelare i affärsutveckling - allt genom konsten att boka möten. DIN ROLL INNEBÄR: Prospektering & behandling av kundbas Driva din försäljning mot din & teamets budget. Jo... Visa mer
MÖTESBOKNING B2B

Drivs du av att bygga relationer och skapa affärschanser? Som Mötesbokare får du möjligheten att påverka företagets tillväxt genom att öppna dörrar till värdefulla affärsmöten. Ta chansen att utveckla din försäljningskompetens, påverka din inkomst och vara en nyckelspelare i affärsutveckling - allt genom konsten att boka möten.DIN ROLL INNEBÄR:

Prospektering & behandling av kundbas

Driva din försäljning mot din & teamets budget.

Jobba tätt ihop med drivna & engagerade kollegor.VI SÖKER DIG SOM:

Har 1-3 års erfarenhet inom Försäljning.

Vill påverka din egen framtid och ta ansvar för din lön.

Besitter god social kompetens och kan hantera invändningar.

Är ansvarstagande och karriärsdriven.VI ERBJUDER DIG:

Generös Fastlön + Provision.

Heltid: Mån - Fre kl.08-17

Personlig och professionell utveckling genom olika utbildningar.

Karriärsmöjligheter inom bolaget.

IMPRESSIVE RELATIONS

Vi är ett etablerat Sälj- och Bemanningsföretag, grundat år 2012. Vi jobbar idag med flera stora aktörer över hela Norden, inom branscherna Bank & Finans, IT, Solenergi m.m.

Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder kontinuerliga säljutbildningar. Vi ger våra medarbetare möjligheten oavsett tidigare erfarenhet att växa inom företaget. Här får du som medarbetare själv bestämma hur långt du vill nå. Vi jobbar alltid i starka team och skapar roliga arbetsdagar tillsammans.Impressive Relations utmärker sig på marknaden genom att göra ett bra jobb med goda resultat. Vi tror på att en stadig tillväxt och pålitliga relationer är nyckeln till framgång. De affärsområden vi jobbar inom: Event, Bemanning och Försäljning ger möjligheten till alla våra medarbetare att ha en trygg grund med olika valmöjligheter inom företaget.

Välkommen med din ansökan! Vi genomför löpande urval och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Redovisningsansvarig till Zander & Ingeström!

Om bolaget och tjänsten Klara Consulting söker en Redovisningsansvarig till Zander & Ingeström (https://www.zeta.se/). Zander & Ingeström är en ledande partner inom pump- och värmeteknik. Med en anrik historia har man sedan 1898 arbetat efter devisen ”rätt pump på rätt ställe” och framgångssagan har varit verklig. Det här är en organisation som både kan blicka bakåt och vara stolta över en nyckelroll i svensk industris uppbyggnad under 1900-talet men som... Visa mer
Om bolaget och tjänsten

Klara Consulting söker en Redovisningsansvarig till Zander & Ingeström (https://www.zeta.se/).

Zander & Ingeström är en ledande partner inom pump- och värmeteknik. Med en anrik historia har man sedan 1898 arbetat efter devisen ”rätt pump på rätt ställe” och framgångssagan har varit verklig. Det här är en organisation som både kan blicka bakåt och vara stolta över en nyckelroll i svensk industris uppbyggnad under 1900-talet men som också blickar framåt och har innovation, modern teknik och tillväxt som står för dörren.

Bolaget har en bred repertoar av tjänster så som rådgivning, produkter och lösningar, service och reservdelar. I samverkan med de behov och önskemål som kunderna efterfrågar förbättrar bolaget industriella processer runtom i världen. Zander & Ingeströms pumpar ger oss säkra läkemedel, goda köttbullar, rent vatten och jämn asfalt på vägarna. Bolagets andra stora verksamhetsområde är pannor där man jobbar med projektleveranser globalt och förser industrier med värme och energi.

På Zander & Ingeström möts du av en trevlig, social, samarbetsvillig och driven atmosfär. I bolagets fina lokaler i Täby arbetar ca 50 personer och gör arbetsmiljön till en familjär, vänlig och ambitiös arbetsplats att jobba på.

I rollen som Redovisningsansvarig kommer du få en bred roll inom redovisning med flexibilitet och variation i arbetsuppgifter. Här finns stora möjligheter att styra rollen mot just det som du är intresserad av!Du erbjuds:

- En tjänst med internationella kontakter på ett globalt företag

- En bred roll med stora möjligheter till utveckling åt det håll som intresserar dig

- En fast tjänst på ett stabilt växande företag

- Goda förmåner, fräscht kontor och trevliga gemensamma aktiviteter

- En välkomnande miljö med härliga kollegor!

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsansvarig kommer du tillhöra ett team på tre, där du och bolagets Finance Manager samt Ekonomiassistent samarbetar tätt tillsammans. Som del i detta team är nyckelord att samarbeta, stötta och ta lärdom av varandra. Här kommer du jobba brett med redovisningen och tillsammans kommer ni lägga upp en plan för hur ni fördelar arbetet mellan er. Här finns stora möjligheter att utvecklas och ta sig an arbetsuppgifter av mer komplex art, men också en förväntan på att komma in med ett prestigelöst förhållningssätt med målet att teamet alltid ska kunna stötta och täcka upp för varandra. I rollen kommer du också ha många kontaktytor med allt från kollegor på kontoret till internatioenlla leverantörer och kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Bokslut

- Löpande bokföring

- Legal och intern rapportering

- Budgetering

- Skatt och moms

- Deklarationer

- Förbättra processer och rutiner

Vem är du?

För att trivas i rollen är du kommunikativ och social, med ett intresse för att skapa nya kontakter. Du är prestigelös och nyfiken på både din omgivning och att lära dig nya arbetsuppgifter. Som person är du även nogrann och har en fallenhet för struktur.

Vi söker dig som:

- Har god erfarenhet av att arbeta brett med redovisning, minst 3 års erfarenhet

- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi

- Är flytande i svenska och har mycket goda kunskaper i engelska

- Har goda kunskaper i Officepaketet

- Har goda kunskaper i Excel där du kan använda dig av bl.a. pivot och formler

Det är extra meriterande om du:

- Har erfarenhet av arbete med affärssystemsbyte

- Har erfarenhet av systemet Medius

- Har erfarenhet av bolag som jobbar med produktförsäljning

Vill du ha en roll som präglas av lagarbete och där möjligheterna för utveckling är breda och stora? Sök rollen idag och bli Zander & Ingeströms nya Redovisningsansvariga!

Praktisk information

- Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
- Placering: Täby, hybrid
- Anställningsform: Heltid tillsvidare med provanställning
- Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Den här processen hanteras av Klara Consulting Rekrytering & Interim. Vår kunds önskemål är att alla ansökningar går via oss. För frågor om processen vänligen kontakta Lina Granåstedt på [email protected].

Vi tillämpar löpande selektering och?annonsen kan komma att tas ned när vi har ett tillfredsställande urval.

Om företaget

Läs mer om företagen HÄR. (https://www.zeta.se/) Visa mindre

Specialpedagog till Täby Friskola F-5

Ansök    Mar 22    Cedergrenska AB    Specialpedagog
Om jobbet Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 1000 elever fördelade på 2 rektorsområden, runt om i Täby. Vi söker en specialpedagog till låg- och mellanstadiet på 100 % Tjänsten är placerad på vår skola i Gribbylund, Täby. Vi söker dig med lärarlegitimation och gärna ett par års erfarenhet. Hänsyn tas till personlig lämplighet. Här får du möjlighet att bli en del av ett välutbildat och professionellt elevh... Visa mer
Om jobbet
Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 1000 elever fördelade på 2 rektorsområden, runt om i Täby.

Vi söker en specialpedagog till låg- och mellanstadiet på 100 % Tjänsten är placerad på vår skola i Gribbylund, Täby.
Vi söker dig med lärarlegitimation och gärna ett par års erfarenhet. Hänsyn tas till personlig lämplighet.

Här får du möjlighet att bli en del av ett välutbildat och professionellt elevhälsoteam som har ett nära samarbete och stöttar varandra. I vårt elevhälsoteam tar vi vara på varandras olika professioner för att på ett effektivt sätt bidra med våra olika kompetenser.

Att arbeta som specialpedagog/lärare hos oss kommer att innebära att du har stora möjligheter att påverka det specialpedagogiska uppdraget på organisations-, grupp- och individnivå. Det gör du i nära samarbete med rektor och det övriga elevhälsoteamet. Vi tror att du trivs i vårt elevhälsoteam om du värdesätter en omväxlande arbetsdag där eleven står i centrum. Det kan innebära kartläggningar, observationer, genomföra och analysera screeningar, undervisa, leda olika slags möten m m. Du är flexibel och en tydlig ledare som kan se konstruktivt och positivt på tillvaron i skolan. Att utveckla förhållningssätt och relationskompetens hos våra medarbetare är ett av elevhälsans viktiga uppdrag. Du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare. Handledning är ett centralt verktyg i att utveckla vår skola. Du är van att handleda båda enskilda medarbetare och grupper. Att förstå och utveckla grupprocesser intresserar dig.

I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är. Du som söker till oss har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar.

På Täby Friskola är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. Vi arbetar aktivt med hela eleven. Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. En lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder är viktiga delar för oss. Lärarens ledarskap är en central del i arbetet. I mötet med föräldrar, elever och kollegor skapar vi engagemang och förtroende. Visa mindre

Grafisk mönsterdesigner

Kreativ Grafisk Designer med AI-kompetens för Designtapeter och Målarfärger Är du redo att sätta färg på världen? Vi på Wallpassion expanderar och söker nu en dynamisk och innovativ Grafisk Designer som kan hjälpa oss att omforma framtidens interiörer med digitaltryckta designtapeter och matchande målarfärger. Vi är ett spirande entreprenörsbolag med verksamhet i 7 länder och siktar på att fortsätta vår tillväxtresa över hela världen. Dina arbetsuppgift... Visa mer
Kreativ Grafisk Designer med AI-kompetens för Designtapeter och Målarfärger

Är du redo att sätta färg på världen?
Vi på Wallpassion expanderar och söker nu en dynamisk och innovativ Grafisk Designer som kan hjälpa oss att omforma framtidens interiörer med digitaltryckta designtapeter och matchande målarfärger. Vi är ett spirande entreprenörsbolag med verksamhet i 7 länder och siktar på att fortsätta vår tillväxtresa över hela världen.
Dina arbetsuppgifter
- Skapa och utveckla nya mönster för designtapeter med hjälp av AI, och säkerställa dess unikitet.
- Färgmatchning och utveckling av en koherent färgpalett för vårt varumärke.
- Designa engagerande content för annonsering, vår hemsida, och andra marknadsföringsmaterial.
- Samarbeta nära med vårt produktutvecklingsteam för att ständigt förnya vårt sortiment.

Vi söker dig som:
- Har ca 4-10 års relevant erfarenhet av grafisk design, gärna inom interiörbranschen.
- Besitter avancerade kunskaper i grafisk designprogramvara, AI-generering av mönster och har en god förståelse för upphovsrättsliga aspekter.
- Är kreativ, kommersiell förståelse, självgående, högt tempo och har ett öga för detaljer.
- Har en passion för färg och form och är uppdaterad med de senaste trenderna inom design och interiör.
- Driven och känner sig taggad att leda och skapa designtapeter för ett av nordens mest spännande tapet och färg varumärke.
- Trivs i en entreprenöriell miljö, stresstålig och är redo att satsa 110% för att skapa ett designsortiment utöver det vanliga.
Vi erbjuder en spännande och utmanande position där du får stor möjlighet att påverka och vara en del av vår internationella tillväxtresa. Hos oss får du chansen att arbeta med ett starkt varumärke och bidra med dina kreativa idéer för att göra världen mer färgstark.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan med CV och en portfolio som visar ett brett spektrum av ditt arbete till [email protected] senast 2024-04-15.

Vi ser fram emot att möta vår nya färgstarka stjärna! Visa mindre

Tjäna 40 000 SEK/M

Ansök    Mar 22    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med försäljn... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Eventsäljare | Sthlm

Impressive Relations Vi är företaget som värdesätter din utveckling. Med hjälp av vårt etablerade och starka team ser vi till att du alltid har de förutsättningar du behöver för att växa. Impressive Relations är en fullservicebyrå som erbjuder olika tjänster inom affärsområdena försäljning, detaljhandel och bemanning. Efter över 12 år i branschen ägnar vi oss nu åt försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss ... Visa mer
Impressive Relations
Vi är företaget som värdesätter din utveckling. Med hjälp av vårt etablerade och starka team ser vi till att du alltid har de förutsättningar du behöver för att växa. Impressive Relations är en fullservicebyrå som erbjuder olika tjänster inom affärsområdena försäljning, detaljhandel och bemanning. Efter över 12 år i branschen ägnar vi oss nu åt försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning, och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar.

Tjänstebeskrivning
Försäljning är kärnverksamheten hos Impressive och just nu erbjuder vi chansen att arbeta med oss i vårt äldsta och mest framgångsrika projekt. Du kommer att arbeta med face-to-face försäljning i köpcentrum, matbutiker och varuhus.

Arbetsuppgifterna innebär främst att maximera försäljningen gentemot privatpersoner. Du blir en del av vårt befintliga säljteam där du kommer att vara ansiktet utåt för vår samarbetspartner, Postkodlotteriet.

Våra säljare har alltid ett starkt engagemang och en positiv inställning. Arbetet kräver hög social kompetens och förmågan att hantera motgångar med flit.

Om du vill arbeta med oss och vara med på vår resa framåt behöver du ha ambitioner att växa och bli lite bättre varje dag! Självklart erbjuder vi dig en skräddarsydd utbildning så att du får de verktyg du behöver för att leverera bra resultat och utvecklas tillsammans med Impressive.

Kompetens- & erfarenhetskrav:
- Positiv

- Samarbetsvillig

- Ansvarstagande

- Målmedveten & driven

- Talar svenska obehindrat


Starkt meriterande med tidigare erfarenhet inom försäljning

Vi erbjuder dig:

- Heltidsanställning

- Grundlön + Provision

- Kontinuerliga AW’s, teamaktiviteter och priser

- Mycket goda utvecklingsmöjligheter till ledarpositioner

- Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation


På Impressive Relations får du som anställd en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Som säljare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en grundlön samt en attraktiv provision som du själv kommer kunna påverka. Säljutbildning sker löpande med hjälp av duktiga coacher på plats. Du som älskar att utvecklas och vill ta nya steg i karriären kommer kunna få möjlighet att växa och få stöttning för att nå nya höjder.

Vi erbjuder dig en roll där du själv är med påverkar din egen verklighet och där beslutsvägarna är korta. En kultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och ett högt engagemang i allt vi gör.

Vi ser fram emot din ansökan!

Nadja Felin, Rekryterare
076 722 59 70
[email protected] Visa mindre

Inköps- och orderassistent

Ansök    Mar 21    Kemtrak AB    Inköpsassistent
Kemtrak står inför en expansiv fas och letar nu efter en inköps- och orderassistent. Tycker du det vore roligt att jobba i ett snabbväxande tekniskt bolag, är socialt lagd och trivs i en administrativ och koordinerande roll är detta jobbet för dig! Arbetsbeskrivning Som inköps- och orderassistent är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera administrativa uppgifter med att stötta försäljning och produktion. Huvuduppgifter: Hantera dokumentation Hantera... Visa mer
Kemtrak står inför en expansiv fas och letar nu efter en inköps- och orderassistent.
Tycker du det vore roligt att jobba i ett snabbväxande tekniskt bolag, är socialt lagd och trivs i en administrativ och koordinerande roll är detta jobbet för dig!
Arbetsbeskrivning
Som inköps- och orderassistent är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera administrativa uppgifter med att stötta försäljning och produktion.
Huvuduppgifter:
Hantera dokumentation
Hantera inkommande och utgående ordrar
Hantera inköp och frakt
Samt övrig kontorsadministrationFormella krav
Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
Goda kunskaper i engelska och svenska, muntligt och skriftligt
Goda kunskaper i Microsoft Office paketetMeriterande
Teknisk utbildning
Erfarenhet av administrativa uppgifter
Erfarenhet från Monitor ERP (Enterprise Resource Planning)Personliga egenskaper
Som person är du effektiv och trivs i en administrativ roll. Vi ser gärna att du är en strukturerad och noggrann person som gärna vill lära dig något nytt. Du är lättsam, social och bra på att kommunicera med andra.
Eftersom vi är ett mindre företag är det även viktigt att kunna vara prestigelös och flexibel.
Vi erbjuder en möjlighet för dig som vill vistas i en miljö med motiverade medarbetare, i ett snabbt växande, multikulturellt företag med möjlighet att utvecklas och lära sig nya uppgifter. Låter det intressant? Skicka då in din ansökan omgående till [email protected].
Ansökningarna gås igenom kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Account manager - Jobbfeed

Ansök    Mar 22    Kraftsam Personal AB    Innesäljare
Jobbfeed driver idag ett jobbnätverk via sociala medier med över 120,000 följare. Tillsammans med vårat sammansvetsade team av proffs ifrån rekryteringsbranschen vet vi hur jobben når dem vi söker. Efterfrågan på talangfulla medarbetare är idag större än någonsin! Kriget om talangerna gör att företag hela tiden måste hitta nya vägar för att nå ut till de bästa kandidaterna på arbetsmarknaden. Med Sveriges största kanaler samt med kunskap inom rekrytering ... Visa mer
Jobbfeed driver idag ett jobbnätverk via sociala medier med över 120,000 följare. Tillsammans med vårat sammansvetsade team av proffs ifrån rekryteringsbranschen vet vi hur jobben når dem vi söker.

Efterfrågan på talangfulla medarbetare är idag större än någonsin! Kriget om talangerna gör att företag hela tiden måste hitta nya vägar för att nå ut till de bästa kandidaterna på arbetsmarknaden. Med Sveriges största kanaler samt med kunskap inom rekrytering och marknad kan vi erbjuda bästa sättet att nå ut till de bästa kandidaterna och i förlängningen hjälpa företag att bli mer framgångsrika i sin rekryteringsprocess. Nu förstärker vi vårat team med en nya säljare.

Vi söker dig
Nu behöver vi förstärka vårt team för just Jobbfeed – Rekrytering inom Sociala medier och söker nu en ny säljare. Du kommer att jobba med bolag i olika Branscher som har intresse av att rekrytera folk, bygga sitt varumärke och öka sin närvaro inom sociala medier. Som säljare av nätverkstjänster har du helt nya verktyg att hjälpa kunderna med att lösa deras rekryteringar via referens rekrytering men också via sociala medier.

Om rollen
Vi har redan idag många nöjda kunder som har sett att det beprövade sättet vi arbetar på ger gott resultat. Du kommer att börja din anställning med uppsökande försäljning och bygga din egen kundstock i den bransch du själv tycker är intressant. Från dessa kunder kommer du efter en tid få återkommande kunder som du bearbetar och skapar merförsäljning ifrån. Rollen innebär mycket frihet under ansvar och det är ditt driv, kreativitet och struktur som avgör om du kommer att lyckas. Vi är ett riktigt sammansvetsat gäng där vi har hög aktivitet blandat med mycket skratt, högt tempo och där vi alla hjälper varandra för att nå våra mål.

Vi erbjuder
Ett omfattande och unikt utbud av tjänster som hjälper kunderna att rekrytera och nå ut till talangerna på arbetsmarknaden på ett prisvärt och effektivt sätt.
Ett arbete som gör att du blir expert på Sveriges starkaste kanaler såsom Facebook, Twitter, Instagram och LinkedIn.
Möjlighet att jobba med små och stora kunder inom alla branscher.
Möjligheter att forma ditt eget jobb, göra karriär och utvecklas i ett ungt företag.
Möjlighet att påverka din egen lön.
Ett roligt jobb med glada engagerade arbetskamrater.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistans till man i Täby

Omsorgsfamiljen H.E.M Personlig Assistans är ett mindre assistansföretag med kontor i Hagsätra. Vi söker nu assistenter till en trevlig man i Täby som kan börja omgående eller enligt överenskommelse. Vi söker enbart assistenter med erfarenhet inom assistansyrket. Det är också meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg. Vi söker dig som talar och skriver svenska obehindrat då en stor del av din roll som assistent är att kommunicera med brukaren ... Visa mer
Omsorgsfamiljen H.E.M Personlig Assistans är ett mindre assistansföretag med kontor i Hagsätra. Vi söker nu assistenter till en trevlig man i Täby som kan börja omgående eller enligt överenskommelse.

Vi söker enbart assistenter med erfarenhet inom assistansyrket. Det är också meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg. Vi söker dig som talar och skriver svenska obehindrat då en stor del av din roll som assistent är att kommunicera med brukaren men även i kontakt med personer i hans omgivning. Du behöver ha god fysik och vara bekväm med att resa i kollektivtrafiken tillsammans med brukaren. Mannen bor tillsammans med sin familj bestående av fru, två barn i tonåren samt en liten hund. På dagarna åker mannen till sitt arbete på kontor i Hagsätra där han arbetar vid dator. Han har som intressen att skriva och läsa, han har skrivit en bok och haft föreläsningar. Då mannen har en medfödd CP skada har han behov av hjälp vid stor del av dom vardagliga momenten såsom förflyttningar, påklädning och matsituationer.

Arbetsplatsen är förlagd i Täby och du startar och avslutar alltid dina arbetspass där. Arbetstiden för assistenterna är 07:00-18:00 måndagar till fredagar. Vi söker dig som vill ha 1-2 fasta pass i veckan samt kan arbeta extra vid behov. Visa mindre

Vi söker säljare till Albrekts guld i Täby

Ansök    Mar 21    Iduna AB    Butikssäljare, fackhandel
Vi söker säljande lagspelare till Albrekts guld med placering i Täby!   Är du en driven säljare med erfarenhet av försäljning som sätter kunden i fokus och gör det lilla extra för att överträffa deras förväntningar? – Då har du hittat rätt!   Som säljare hos oss sätter du en ära i att överträffa kundens förväntningar avseende bemötande, produkt, pris samt butiksmiljö. Du ser merförsäljning som ett naturligt sätt att skapa mervärde för våra kunder. Vi erbju... Visa mer
Vi söker säljande lagspelare till Albrekts guld med placering i Täby!
 
Är du en driven säljare med erfarenhet av försäljning som sätter kunden i fokus och gör det lilla extra för att överträffa deras förväntningar? – Då har du hittat rätt!
 
Som säljare hos oss sätter du en ära i att överträffa kundens förväntningar avseende bemötande, produkt, pris samt butiksmiljö. Du ser merförsäljning som ett naturligt sätt att skapa mervärde för våra kunder.
Vi erbjuder en roll i ett engagerat team som tillsammans jobbar för att nå butikens uppsatta mål. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och att du drivs av det personliga mötet. Att du har en positiv inställning, erfarenhet av försäljning samt att du gillar att jobba i ett högt tempo är en förutsättning för att lyckas i rollen.
 
Tjänsten är en Tillsvidareanställning 8 tim/v som inleds med 6 månaders provanställning.
 
Tillträde enligt överenskommelse
 
Låter detta intressant är Du välkommen med din ansökan! Vi kallar till intervju löpande, varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag!


Golden Heights koncernen där Iduna AB ingår med butikskedjorna Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av guld, silver och bijouterier med klockor och presentartiklar som komplement.
Idag är IDUNA representerade över hela Sverige genom Guldfynd med 117 butiker, Hallbergs Guld med 33 butiker och Albrekts Guld med 39 butiker. Sedan 2015 ingår även Lyxxa på Väla Helsingborg i koncernen

Golden Heights koncernen har ca 1465 anställda inklusive anställda på deltid. Omsättningen var 2020 ca 1.6 miljarder kronor.

Koncernbolaget i Finland består av Kultajousi med 70 butiker samt Westerback och Alexander Tillander med vardera en butik. Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning till sommarjobb i Täby

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Täby. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Perioden för arbetet gäller under sommaren mellan V.22-V.35 med en stor chans till förlängning. Kan man inte arbeta hela perioden är det också av intresse. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i ... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Täby. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Perioden för arbetet gäller under sommaren mellan V.22-V.35 med en stor chans till förlängning. Kan man inte arbeta hela perioden är det också av intresse.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Täby. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Däckskiftare - Arninge, Täby

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Arninge, Täby. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbet... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Arninge, Täby.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att skifta, kontrollera, montera, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.
Manuellt B-körkort

Meriterande:
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00 (Övertid förekommer)
Placering: Arninge, Täby

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Leg. Optiker till Synsam Täby Hel/deltid

Är du en dedikerad Leg Optiker som brinner för ögonhälsa och vill utvecklas i ett innovativt bolag som tar ansvar med kunden i fokus? I rollen som Leg Optiker förstår du vikten av att lyssna in och förstå alla kundens behov för att se till att våra kunder får bästa tänkbara service inom ögonhälsa. Huvuduppgiften i din roll som Leg Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på högsta kl... Visa mer
Är du en dedikerad Leg Optiker som brinner för ögonhälsa och vill utvecklas i ett innovativt bolag som tar ansvar med kunden i fokus?

I rollen som Leg Optiker förstår du vikten av att lyssna in och förstå alla kundens behov för att se till att våra kunder får bästa tänkbara service inom ögonhälsa. Huvuduppgiften i din roll som Leg Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på högsta kliniska nivå. Hos Synsam är Leg Optikern i centrum och en nyckelfaktor för vår framgång. Du jobbar i team tillsammans med vår Store Manager, Style and Customer Advisors och inspirerar våra kunder till nöjda inköp.

Vi söker dig

- Som värdesätter det personliga kundmötet för att skapa långsiktiga kundrelationer.
- Är lyhörd för kundens behov och har en utpräglad kvalitetsmedvetenhet.
- Har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden så att den förstår.
- Är ansvarsfull, lösningsorienterad och jobbar på problem tills att de är lösta.
- Har optikerlegitimation med eller utan DO/magisterexamen.


Du erbjuds att jobba i ett kompetent team bestående av Store Manager och Style and Customer Advisors i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och har stora tillväxtambitioner inom ögonhälsa, torra ögon, Ortho-K, sport och myopikontroll. Du har stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra Leg Optiker i både klassrum och online.

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att söka rollen som Leg. Optiker redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Näsbydalskolan söker studie och yrkesvägledare

Studie- och yrkesvägledare 50%, Näsbydalskolan, med start så snart som möjligt.  Har du idéer för framtiden och brinner för lärande och utveckling?  På Näsbydalskolan får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Näsbydalskolan är en kommunal 6-9 skola med cirka 340 elever.  Förutom naturvetenskaplig inriktning har skolan också bild och design  samt Täby Musikklasser som inriktningar. Inriktningen bidrar till att ku... Visa mer
Studie- och yrkesvägledare 50%, Näsbydalskolan, med start så snart som möjligt. 

Har du idéer för framtiden och brinner för lärande och utveckling? 

På Näsbydalskolan får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag.

Näsbydalskolan är en kommunal 6-9 skola med cirka 340 elever.  Förutom naturvetenskaplig inriktning har skolan också bild och design  samt Täby Musikklasser som inriktningar. Inriktningen bidrar till att kunskaperna i dessa ämnen fördjupas och högre kunskapsmål kan uppnås. 

Näsbydalskolan ligger centralt i Täby med mycket goda kommunikationsmöjligheter. 

 

Om jobbet


I arbetsuppgifterna ingår att:
• Bedriva studie- och yrkesvägledning av elever i grupp och individuellt
• Följa upp och ge rådgivning inför elevers gymnasieval
• Ansvara för studie- och yrkesvägledningsinformation till elever och vårdnadshavare
• Följa upp resultat och behörigheter hos elever •
Ansvara för deltagande i gymnasiemässor och liknande
• Delta i diverse nätverk för studie- och yrkesvägledare
• Samarbeta med övrig personal på skolan gällande studie- och yrkesvägledning i undervisningen
 
 
Välkommen med din ansökan!
 
 
 
KVALIFIKATIONER
Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare och som har erfarenhet av att arbeta som studie- och yrkesvägledare inom utbildningssektorn. Vi ser att du som söker är utvecklingsorienterad, kreativ och har god förmåga att se helheter i vägledningsuppdraget. Du har en god relationsskapande förmåga och trivs med samarbeten i olika former och med olika yrkeskategorier. Vi tror att du som passar för tjänsten har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi uppmuntrar att du är en initiativtagande person som gärna kommer med idéer och som vågar testa nya tillvägagångssätt. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Tjäna 40 000 SEK/M

Ansök    Mar 21    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med försäljn... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Skräddare/sömmerska för dynor, båtkapell, möbler

Ansök    Mar 21    Egyptiano AB    Städare/Lokalvårdare
Hej! Vi söker en öppen, driven och social person som kommer ha en lite blandad roll på vårt företag! Dels hjälpa till med att ta emot kunder på företaget, t ex packa in jobb i plast när det behövs och dylikt, men även boka in möten med potentiella kunder och åka på dessa för att skaffa ny kunder! Man behöver därför tycka om människor och inte vara rädd för att prata! Vi jobbar med stora hotell som bl.a. Scandic och Radisson Blu, men även privatkunder och k... Visa mer
Hej!
Vi söker en öppen, driven och social person som kommer ha en lite blandad roll på vårt företag! Dels hjälpa till med att ta emot kunder på företaget, t ex packa in jobb i plast när det behövs och dylikt, men även boka in möten med potentiella kunder och åka på dessa för att skaffa ny kunder! Man behöver därför tycka om människor och inte vara rädd för att prata!
Vi jobbar med stora hotell som bl.a. Scandic och Radisson Blu, men även privatkunder och klär då om möbler, syr upp inredningar osv.
Om du tror att du är rätt person för jobbet så får du gärna skicka in din ansökan via mail så hör vi av oss om du är aktuell för intervju! Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skräddare/sömmerska för dynor, båtkapell, möbler

Hej! Vi söker en sömmerska/skräddare som kan sy möbler, båtdynor, båtkapell mm. Du ska kunna malla, klippa, sy och montera allting självständigt! Skicka gärna ditt CV på mailen och berätta om dig själv på mail så kontaktar vi dig för provjobb! Visa mer
Hej! Vi söker en sömmerska/skräddare som kan sy möbler, båtdynor, båtkapell mm. Du ska kunna malla, klippa, sy och montera allting självständigt!


Skicka gärna ditt CV på mailen och berätta om dig själv på mail så kontaktar vi dig för provjobb! Visa mindre

Säljare Kök Elgiganten Täby

En arbetsplats att utvecklas på och vara stolt över  Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Elgiganten har i dag närmare 3 800 anställda och 177 Phonehouse butiker och varuhus över hela landet. Som anställd på Elgiganten är du en del av något mycket större och verksamheten utgörs av flera viktiga funktioner såsom varuhus, butiker, e-handel, nordiskt centrallager och kundtjänst.   Som arbetsgivare arbetar vi ständ... Visa mer
En arbetsplats att utvecklas på och vara stolt över 

Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Elgiganten har i dag närmare 3 800 anställda och 177 Phonehouse butiker och varuhus över hela landet. Som anställd på Elgiganten är du en del av något mycket större och verksamheten utgörs av flera viktiga funktioner såsom varuhus, butiker, e-handel, nordiskt centrallager och kundtjänst.  
Som arbetsgivare arbetar vi ständigt för att alla medarbetare ska känna sig sedda, erbjudas utvecklingsmöjligheter och vara en del i vår gemenskap. Vi värdesätter utveckling högt och det finns stora möjligheter att utvecklas och klättra internt om viljan och engagemanget finns.  Är du intresserad av inredning, design, elektronik och smarta lösningar? Kan du tänka dig att jobba med att utforma kunders drömkök varje dag? Då ska du definitivt läsa vidare. 

Som Kökssäljare hos oss är du bra på att kommunicera och nå goda resultat. Du gillar att träffa nya människor och tar dig an olika uppgifter varje dag. Vår avdelning Kitchen har haft en spektakulär tillväxt och nu kan du få vara en del av det roliga.

Kreativa lösningar och noggrannhet är egenskaper du har och som bidrar till att kunderna erbjuds den bästa kökslösningen av just dig! Köksutställningen ser alltid tiptop ut när du är i tjänst och du har inga problem med att arbeta självständigt.

Som kökssäljare på Elgiganten ansvarar du för köksområdet. Din uppgift är att använda din specialistkompetens för att skapa ett starkt förtroende hos kunderna, du ska vara det stöd de behöver i den viktiga köpprocess som det innebär att köpa ett komplett kök.

Det är din uppgift att se till att kunderna har fått sitt drömkök när de lämnar varuhuset. Viss erfarenhet av kök-och vitvaruförsäljning är en fördel, men inte ett krav.  

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden!


• Hjälpa kunder att hitta bästa lösning till drömköket
• Erbjuda och sälja produkter och tjänster
• Vårda köksutställningen
• Träning och utbildning

Profil & Bakgrund
Du älskar att nå dina mål - och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.

Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.

Vilka är vi?
På Elgiganten tror vi att våra olikheter gör oss starkare och sammanhållningen är en styrka. Här jobbar drivna personer med intresse både för våra kunder och varandra. Vi söker nu en kollega som vill bli en del av denna gemenskap. Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som ser möjligheter, gillar snabba förändringar och drivs av att bidra till positiva resultat brukar trivas väl hos oss. Det är personer med energi som har en förmåga att naturligt ta egna initiativ och som vill utvecklas.

Utveckling hos oss
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit bland annat genom vårt goda ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare. Utveckling och interna utbildningar är något som vi valt att investera i, här innefattas träning i produktkunskap, kundmöte och ledarskapsutbildningar.
 
Elgiganten erbjuder:


• Avtalsenlig lön och pension
• Generöst bonusavtal
• Förmåner inom friskvård och personalköp
• Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
• Goda karriärmöjligheter

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare  med inledanande provanställning
Omfattning: 50%. arbetstiderna innefattar även kvällar och helger
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2024-04-21
Ansökan

På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser fram emot din ansökan! Registerna ditt CV och sök tjänsten genom att klicka på länken. Visa mindre

Personlig assistent i Täby

Assistans Kompetens är verksamma i hela Sverige. Vi ger god personalvård samt gedigen kompetensutveckling för att våra medarbetare ska lyckas i sitt arbete. Vi har kollektivavtal och dygnet runt jour. Alla våra chefer har själva arbetat som personliga assistenter. Gå gärna in på www.assistanskompetens.se för att läsa mer om oss eller på assistanskoll.se Positiv 51-årig man med sambo boende i Täby söker personlig assistent på deltid. Jag är rullstolsburen ... Visa mer
Assistans Kompetens är verksamma i hela Sverige.
Vi ger god personalvård samt gedigen kompetensutveckling för att våra medarbetare ska lyckas i sitt arbete.
Vi har kollektivavtal och dygnet runt jour.
Alla våra chefer har själva arbetat som personliga assistenter.
Gå gärna in på www.assistanskompetens.se för att läsa mer om oss eller på assistanskoll.se
Positiv 51-årig man med sambo boende i Täby söker personlig assistent på deltid.
Jag är rullstolsburen på grund av muskelsjukdom, men är aktiv och ser möjligheter i det mesta. Mina intressen är bland annat hem och sommarstuga, samhällsfrågor, matlagning, hantverk, musik och uteliv när vädret tillåter.
Tjänsten innebär arbete 1-2 dagar per vecka, men kan också bli mera vid behov. Arbetspassen är normalt förlagda till vardagar mellan kl. 07:30 – 15:30. Det kan även med framförhållning förekomma arbetspass andra tider eller under kväll och helg. Jag är mån om att mitt hem ska vara en bra arbetsplats och kan då bland annat i viss mån anpassa arbetstiderna utifrån assistentens förutsättningar.
Som assistent kommer du att hjälpa till när mina fysiska krafter inte räcker till, både i vardag och fritid. Det kan till exempel handla om:
- Personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar, träning i och utanför hemmet.
- Hushållssysslor som matlagning, tvätt/städ och handling.
- Extra händer i hantverksarbete, följa med på ärenden, hänga med ut på promenad eller med cykel.
Jag bor centralt i Täby med närhet till tåg och buss.
För att vi ska fungera tillsammans så tror jag att du är en glad, självständig, noggrann och kreativ person som också trivs med att vara ute i samhället på olika aktiviteter. Eftersom det förekommer lyft vid förflyttningar så du bör du ha god fysik, även om personlyft- och förflyttningshjälpmedel ibland kan användas. Din svenska är god i både tal och skrift. Du bor troligen inte för alltför långt från Täby.
Om detta stämmer in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande tills vi hittar rätt kandidat Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Skräddare/sömmerska för dynor, båtkapell, möbler

Ansök    Mar 21    Egyptiano AB    Skräddare
Hej! Vi söker en sömmerska/skräddare som kan sy möbler, båtdynor, båtkapell mm. Du ska kunna malla, klippa, sy och montera allting självständigt! Skicka gärna ditt CV på mailen och berätta om dig själv på mail så kontaktar vi dig för provjobb! Visa mer
Hej! Vi söker en sömmerska/skräddare som kan sy möbler, båtdynor, båtkapell mm. Du ska kunna malla, klippa, sy och montera allting självständigt!


Skicka gärna ditt CV på mailen och berätta om dig själv på mail så kontaktar vi dig för provjobb! Visa mindre

Näsbydalskolan, Täbys naturvetenskapliga skola söker en lärare i ma/no 100%

Ansök    Mar 21    Täby kommun    Ämneslärare, 7-9
Om jobbet Tjänsten är ett vikariat på 100% under med start i augusti och vi söker dig som har idéer för framtiden och brinner för lärande och utveckling. På Näsbydalskolan får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Näsbydalskolan är en kommunal 6-9 skola med cirka 400 elever.  Förutom naturvetenskaplig inriktning har skolan också bild och design  samt Täby Musikklasser som inriktningar. Inriktningen bidrar till att... Visa mer
Om jobbet
Tjänsten är ett vikariat på 100% under med start i augusti och vi söker dig som har idéer för framtiden och brinner för lärande och utveckling. På Näsbydalskolan får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag.

Näsbydalskolan är en kommunal 6-9 skola med cirka 400 elever.  Förutom naturvetenskaplig inriktning har skolan också bild och design  samt Täby Musikklasser som inriktningar. Inriktningen bidrar till att kunskaperna i dessa ämnen fördjupas och högre kunskapsmål kan uppnås. 

Näsbydalskolan ligger centralt i Täby med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Näsbydalskolan har ändamålsenliga lokaler såsom idrottshall, slöjdsalar, musiksal, körsal, hemkunskapssalar, bildsal, tekniksal samt laborationssalar för biologi, fysik och kemi. Skolan har en stor skolgård med basketkorgar, pingisbord samt en stor konstgräsplan. Inomhus finns centralhallen med cafeteria där eleverna kan låna spel och köpa mellanmål. Biblioteket är öppet hela dagen. Varje eftermiddag har vi läxhjälp i skolans bibliotek ledd av resurspedagoger.

Som lärare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med elever, ämneslag och skolledning. Du arbetar aktivt för en skola där alla inkluderas i verksamheten.

Om du brinner för lärande och utveckling och har en stor vilja att nå varje elev utifrån dennes förutsättningar är du rätt person för oss.

 

Vem är du?

Vi vill att du som söker tjänsten

-har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i ma/no och teknik. 

-arbetar både formativt och språkutvecklande.

-är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande.

-använder digitala verktyg för elevernas lärande.

-ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsan där så behövs.

-är positiv och hela tiden ser elevernas möjlighet att erövra nya färdigheter.

-är engagerad i ditt ämne, är tydlig i ditt ledarskap och trygg i din profession.

 Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever kommer till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som lärare i några år, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Täby kommun erbjuder

 Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Kontorist och säljare!

Ansök    Mar 21    Egyptiano AB    Kontorist
Vi söker en glad och driven kontorist och säljare som kommer vara hos oss på kontoret i Täby. Du kommer hjälpa till att ta emot kunder här på kontoret, men även hitta och boka in nya kunder och åka på möten med dessa. Du behöver därför vara driven och initiativtagande! Du ska inte vara rädd för att prata med nya människor! Vi ser gärna att du har idéer kring marknadsföring på t ex sociala medier. Lönen är både fast och rörlig - så helt rätt för dig som är... Visa mer
Vi söker en glad och driven kontorist och säljare som kommer vara hos oss på kontoret i Täby.
Du kommer hjälpa till att ta emot kunder här på kontoret, men även hitta och boka in nya kunder och åka på möten med dessa. Du behöver därför vara driven och initiativtagande! Du ska inte vara rädd för att prata med nya människor! Vi ser gärna att du har idéer kring marknadsföring på t ex sociala medier.
Lönen är både fast och rörlig - så helt rätt för dig som är framåt och vill tjäna mycket pengar!
Maila gärna ditt CV och berätta mer om dig själv så hör vi av oss! Visa mindre

Sommarvikarie hemtjänst

Vi söker dig som vill jobba hos oss under sommaren 2024 och som vill ha ett givande och meningsfullt sommarjobb i Täby. Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd i sin vardag. Vi tror att du exempelvis är högskole-/universitetsstuderande med behov av sommarjobb och nya erfarenheter som har med din utbildning att göra. Du kanske studerar till undersköterska, s... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba hos oss under sommaren 2024 och som vill ha ett givande och meningsfullt sommarjobb i Täby. Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd i sin vardag.

Vi tror att du exempelvis är högskole-/universitetsstuderande med behov av sommarjobb och nya erfarenheter som har med din utbildning att göra. Du kanske studerar till undersköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, socionom eller läkare eller med någon annan inriktning mot just vård- och omsorg och vill skaffa dig praktisk erfarenhet av att arbeta med äldre?

Vi är ett härligt team som alltid fokuserar på kunden och bästa möjliga kvalitet i det arbete vi gör. Du kommer att vikariera när ordinarie medarbetare har semester.

Dina arbetsuppgifter:

I hemtjänsten jobbar du i våra kunders eget hem med att ge personen den omsorg och det stöd som hen har rätt till, enligt biståndsbeslutet och den individuella genomförandeplanen.

Arbetsuppgifterna kan handla om hjälp med:

- Omsorg och personlig hygien

- Stöd med på- och avklädning

- Socialt stöd

- Måltider

- Inköp

- Tillsyn

- Följeslagning till läkare

- Ledsagning till aktiviteter utanför hemmet

- Avlösning anhörigstöd där vi tillfälligt avlastar anhörig

- Och mycket annatOm dig:

Du har ett positivt bemötande och ett genuint intresse att hjälpa äldre personer. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö.

Vi tror att du bor i närheten för att resor till och från arbetet inte ska vara belastande.
Minimiålder är 18 år och du behärskar svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har B-körkort men vi har även scheman där man man kan cykla mellan kunderna i vissa områden.

Vi tror att du exempelvis är högskole-/universitetsstuderande med behov av sommarjobb och nya erfarenheter. Du kanske studerar till sjuksköterska, arbetsterapeut, socionom eller läkare eller med någon annan inriktning mot just vård- och omsorg. Eller så studerar du till undersköterska eller så har du dokumenterad erfarenhet från andra serviceyrke inom hotell, resebranschen, restaurang eller liknande.

Arbetsperiod och tider:

Du vill jobba under perioden juni, juli och/eller augusti, dag. Minimum är en arbetsperiod på 4 veckor, gärna längre. Det finns möjlighet att jobba extra på behov före och efter sommarperioden.

Arbetstider dagtid 07:00-15:30 alternativt kvällar 16:00-22:00 med tjänstgöring varannan helg i ett rullande tvåveckors schema. Flera olika varianter på fasta scheman finns. Du utgår från vårt kontor i centrala Täby.

Vi erbjuder sommarvikariat med chans till förlängning.

Din ansökan:

I ansökan vill vi att du anger vilka veckor du är intresserad av att jobba under sommaren. Vill du arbeta som timvikarie före och efter sommaren vill vi att du också skriver det i ansökan.

Urvalsprocessen påbörjas i Mars och sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Rekryteringsprocessen består av intervju på kontoret i Täby.Om oss:

Vår vision är att vara Sveriges mest kundcentrerade vårdföretag. Arbeta för att människor ska leva ett självständigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Detta gör vi med Omsorg från hjärtat

Aleo Omsorg är ett familjeägt företag grundat 2017 och som bedriver verksamheter i Täby-Vallentuna. I dagsläget driver vi verksamhet inom områdena Hemtjänst, boendestöd och hemservice.

Vi arbetar för en så hög personalkontinuitet som möjligt i vår planering. På kontoret har vi administrativ personal som planerar medarbetare och kunder i flera olika geografiska områden i Täby och Vallentuna.

Våra medarbetare är undersköterskor, vårdbiträden och servicepersonal. Vi har moderna miljövänliga el-hybridbilar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman och kundinsatser. Vi har kollektivavtal via Fremia. Samtliga medarbetare är försäkrade under sin anställning och erbjuds tjänstepension.

Vi är ett rekomenderat företag via Reco för åren 2021-2023. Läs mer om vad just våra kunder säger om oss på Aleo - klicka här. (https://www.reco.se/aleo-care-ab) Visa mindre

myNanny barnvakt Täby, nanny/barnpassning dagtid

Ansök    Mar 20    YCLA AB    Barnvakt
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support. Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/... Visa mer
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb


På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support.


Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Så funkar jobbet som barnvakt
Att jobba som nanny är både roligt och flexibelt, du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och när du ska jobba. Som barnvakt hjälper du en eller flera familjer i ditt område med att passa deras barn. Det kan innebära allt från hämtning på förskola/skola och en rolig stund i lekparken till att äta mellanmål eller nattning. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, föräldrarna och dig!


Mer om familjen


Under din intervju kommer du får mer information om just denna familj, men här är några bra saker att veta:
Antal barn: 2
Ålder: 2 & 4 år
Dagar i veckan de önskar hjälp: 1-2 gånger i veckan
Tider: Varierande tider mitt på dagen och ibland även på kvällar samt helger (varje pass är alltid minst 3 timmar)Extrajobbet passar perfekt för dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har erfarenhet av att ha passat ett eller flera barn (0 - 6 år) självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nannyDetta erbjuder vi dig som barnvakt på myNanny:
Konkurrenskraftig lön med tydlig lönetrappa
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Flexibelt extrajobb med en familj som passar just dig och din vardag
Följa och vara delaktig i ett barns utveckling
Utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen
Introduktionsutbildning av oss på myNanny
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson på myNanny
Viktiga och relevanta meriter till ditt CVAnsök till jobbet på 3-4 min
Du ansöker till jobbet som barnvakt snabbt och enkelt här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny.


Läs mer om hur det är att jobba som barnvakt på myNanny på vår hemsida: https://my-nanny.se/barnvakt


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Nanny hos https://nannypoppins.se
Barnvakt hos https://barnvakt.se
Au pair i USA hos https://my-nanny.se/au-pair
Personlig studiecoach hos https://www.allakando.se
Privatlärare i matematik hos https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Studiecoach online inför högskoleprovet https://www.allakando.se/hogskoleprovetTips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Barnvakt i Stockholm https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm
Personlig studiecoach i Stockholm https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg Visa mindre

Täby kommun söker utredare

Vill du göra skillnad? Just nu söker Täby kommun en utredare till kommunledningskontoret. Om jobbet Tjänsten är placerad på den centrala enheten utredning och kvalitetsutveckling. Enheten är kommunledningens stöd för kommunövergripande utredningar, analyser, utvärderingar och utvecklingsinsatser. På enheten arbetar utredare med övergripande politiska uppdrag, styrdokument, remisser och tar fram motions- och interpellationssvar. De hanterar även inkommande... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker Täby kommun en utredare till kommunledningskontoret.

Om jobbet
Tjänsten är placerad på den centrala enheten utredning och kvalitetsutveckling. Enheten är kommunledningens stöd för kommunövergripande utredningar, analyser, utvärderingar och utvecklingsinsatser. På enheten arbetar utredare med övergripande politiska uppdrag, styrdokument, remisser och tar fram motions- och interpellationssvar. De hanterar även inkommande kommunövergripande undersökningar. Enheten tillhandahåller också metodstöd för uppdrag, projekt och utredningar.

Tillsammans med ekonomiavdelningen arbetar utredarna också med uppföljning och analys av kommunövergripande kvalitets- och ekonomiresultat och samordnar planering och uppföljning till nämnderna.

Vi söker nu en senior utredare med stor erfarenhet av att planera, leda och genomföra utredningar, ha erfarenhet av projektledning samt kunna använda och arbeta i Stratsys som är kommunens system för planering och uppföljning.   

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:


• Leda, planera och samordna uppdrag.
• Genomföra analyser och utvärderingar.
• Planera för och följa upp det politiska programmet för mandatperioden.
• Skriva fram ärenden till nämnd.
• Delta i arbetet med att förvalta kommunens styrmodell.
• Utifrån löpande behov som kommer från verksamheterna kunna föra dialog och bistå dem i att utveckla områden i Stratsys kopplat till de delar som rör mål- och kvalitetsstyrning från styrmodellen. Detta förutsätter kontakt med såväl systemförvaltarna på IT som kontakter med ansvariga på de olika verksamhetsområdena.

Vem är du?
Vi söker dig som har:


• Relevant akademisk utbildning
• Minst fem års erfarenhet av utredning och analys samt leverans av beslutsunderlag i offentlig sektor
• Erfarenhet av projektledning och samordning
• Erfarenhet av att arbeta i Stratsys 

Viktiga aspekter i utredarrollen:


• Mycket god förmåga att planera, leda och samordna arbete, skapa struktur och överblick.
• Mycket god förmåga till kvalitativ och kvantitativ analys. Förståelse för resultatens innebörd både i verksamhetens kontext och i en politiskt styrd organisation,
• Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Erfarenhet av och hög skicklighet i skriftlig formulering i en politiskt styrd organisation.
• Mycket god förmåga att ta till sig och arbeta i digitala verktyg och god administrativ förmåga.

Då kommunikation är centralt i tjänsten måste du ha mycket god förmåga att både skapa goda relationer och leda diskussioner. Det är av yttersta vikt att kunna växla mellan övergripande perspektiv och detaljnivå.

För att trivas i rollen behöver du ha god pedagogisk förmåga, kunna ta egna initiativ och arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Du behöver vara lyhörd och trivas med att ha flera uppdrag på gång samtidigt. Du måste kunna arbeta såväl självständigt som i team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Under rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt att lämna in arbetsprov.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller brev. Sista ansökningsdag är 2024-04-10. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att tjänsten/tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg. Visa mindre

Rumänsktalande Mediasäljare till Tech-bolag

Ansök    Mar 20    Kaching Cashback AB    Mediasäljare
På Kaching Cashback är vi på väg att omdefiniera hur återförsäljare belönar sina kunder och bygger lojalitet. Kachings mission är att "Starta en global rörelse för att kanalisera miljarder från traditionella marknadsföringsutgifter till konsumenters fickor". Vi har skapat en app där våra användare ansluter sina betalkort. Appen analyserar korttransaktioner för att lära sig om användarens historiska köpbeteende och varumärkespreferenser. Denna information a... Visa mer
På Kaching Cashback är vi på väg att omdefiniera hur återförsäljare belönar sina kunder och bygger lojalitet. Kachings mission är att "Starta en global rörelse för att kanalisera miljarder från traditionella marknadsföringsutgifter till konsumenters fickor". Vi har skapat en app där våra användare ansluter sina betalkort. Appen analyserar korttransaktioner för att lära sig om användarens historiska köpbeteende och varumärkespreferenser. Denna information används sedan av vår handlar-community för att skicka skräddarsydda erbjudanden till sina kunder.
I rollen som Mediasäljare är du ansvarig för att sälja Kachings kampanjer till företag i Rumänien. Du kommer att ansvara för att bygga upp en kundportfölj med några av de största företagen i regionen. Du kommer att ha befogenhet att ta kontroll över hela försäljningsprocessen, från att hitta prospekt till att skriva avtal och stödja kunderna. Dessutom kommer du att vara ansvarig för att tillhandahålla värdefulla insikter om kampanjernas utfall och hjälpa dem att växa sina affärer. Med andra ord, en mycket rolig och utmanande roll!
Ansök idag om:
• Du är en vinnare
• Du är målinriktad och utåtriktad med en passion för att uppnå försäljningsmål
• Du är energisk och modig
• Du har ett genuint intresse för startups och teknik
• Du har en god förståelse för försäljning ochm arknadsföring
• Du är självsäker i interaktioner med beslutsfattare på C-nivå
• Du är en utmärkt presentatör, både personligen och i digitala möten
Detta är en heltidsposition baserad på vårt huvudkontor i Täby. Denna position kommer att låta dig ta kontroll och arbeta självständigt samtidigt som du får mycket värdefull erfarenhet. Kaching erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med en konkurrenskraftig lön och kompensationsmodell. Vi tror på att arbeta hårt och ha kul samtidigt. Vi är ett växande företag med många talanger som kommer att inspirera dig.
Kom och väx med oss! Visa mindre

Driven säljare med lastbilen som butik, Stockholm Nord

Ansök    Mar 20    Ls Jobbet AB    Fältsäljare/Utesäljare
Det fortsätter att gå bra för oss på SMARTAB och nu söker vi en ny ansvarig säljare för distriktet Stockholm Nord. Vi söker dig som är sugen på att fortsätta utveckla distriktet, med tryggheten från en erfaren säljorganisation och marknadsledande produkter. Är du driven och kreativ är det här en självständig och rolig roll med goda möjligheter att tjäna bra med pengar! Det viktigaste för att lyckas i den här rollen är inte vad du har gjort tidigare, vi vär... Visa mer
Det fortsätter att gå bra för oss på SMARTAB och nu söker vi en ny ansvarig säljare för distriktet Stockholm Nord. Vi söker dig som är sugen på att fortsätta utveckla distriktet, med tryggheten från en erfaren säljorganisation och marknadsledande produkter. Är du driven och kreativ är det här en självständig och rolig roll med goda möjligheter att tjäna bra med pengar! Det viktigaste för att lyckas i den här rollen är inte vad du har gjort tidigare, vi värdesätter snarare vem du är som person och att du har det driv och engagemang som krävs för att trivas med arbetsuppgifterna.
Om tjänsten
Du och den rullande butiken besöker företagskunder. Mycket fokus ligger på nykundsbearbetning, men en betydande del är också att vårda våra befintliga kunder. Du har helhetsansvar för ditt distrikt och det betyder att du har koll på ditt lager, beställer nya produkter, lägger upp dina kundbesök, lägger order och dokumenterar. Till din hjälp har du CRM- och affärssystem. Det allra viktigaste är förstås att du säljer men du säljer inte bara produkter, du säljer också riktigt bra service! Du utgår hemifrån och ansvarar för ditt distrikt som innefattar bland annat Märsta, Solna, Täby, Lidingö och Vaxholm.
Även om du jobbar självständigt i din roll så har du hela tiden tillgång till stöd från vår säljorganisation i form av kollegor med lång erfarenhet, säljfunktioner på huvudkontoret samt försäljningschef. Dina närmaste jobbarkompisar finns i våra andra 28 distrikt över hela landet och trots att ni inte träffas så många gånger under året är det högt i tak, god stämning och du kan alltid ringa någon av dem för att få bolla idéer eller problemlösningar. Ett par-tre dagar om året träffas vi alla på kick-off och utbildning.
Läs mer om oss på vår hemsida: https://www.smartab.com/
"Jag har jobbat som säljare på Smartab i 13 år nu. Som framgångsrik säljare måste du vara beredd att ge järnet, att verkligen tro på dina produkter och din egen förmåga. Då finns det inga gränser på vad du kan tjäna. I våra distrikt finns alla möjliga sorters kunder: åkare, biltvättar, verkstäder, varvsindustrin, lantbruk, entreprenörer men varje säljare hittar sin egen nisch. Det är både kul och utmanande, att ha det utbudet! De tre bästa sakerna med mitt jobb är att det är väldigt varierande – inte en dag är den andra lik. Du har en frihet i kombination med stort ansvar att driva ditt distrikt och det tredje är så klart möjligheten att tjäna pengar." - Patrik Ragnmark, Distriktsansvarig säljare Göteborg Nord.
Om dig
Du är en driven och välorganiserad person med hög känsla för service. Du är tekniskt lagd och trivs i en självständig roll med stort eget ansvar. Du är van att hålla en god struktur och du motiveras av att arbeta mot tydliga mål. Har du tidigare erfarenhet av försäljning, CRM-system och provisionslön är det såklart positivt, men har du intresse för våra produkter och ett starkt driv att lära dig mer om försäljning kan du också vara rätt för oss! Bor du inom distriktet är det meriterande.
Eftersom du åker runt i din rullande butik och säljer våra produkter direkt till kunden behöver du ha C-körkort eller vilja ta det om du inte redan har det idag. Saknar du C-körkort har vi ett bra upplägg för det. B-körkort är ett krav. Har du dessutom YKB och ADR är det meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har en god datorvana.
Annat viktigt
Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning. Provisionslön.
Du utgår hemifrån och ansvarar för ditt distrikt som innefattar bland annat Märsta, Solna, Täby, Lidingö och Vaxholm.
Ansökningar behandlas löpande så skicka därför in din ansökan redan idag.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andrea Hartwig på [email protected] eller 076-7230727.
Krav
B-körkort
Vilja att ta ett C-körkort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Datorvana

Meriterande
C-körkort
Bor inom distriktet
YKB-utbildning
ADR-utbildning
Erfarenhet av försäljning och provisionslön
Erfarenhet av CRM-systemOm arbetsgivaren - Smartab
SMARTAB grundades i Sverige 1993. Verksamheten består i att marknadsföra, sälja och distribuera bilvårdsprodukter och industrikemikalier för yrkesmässigt bruk. Vi fungerar som generalagent för det brittiska företaget Autosmart Ltd, som även utvecklar och tillverkar våra produkter. Autosmart är ett av världens ledande företag inom industrikemikalier för fordonsnäringen. SMARTAB har sedan starten 1993 stadigt ökat sina marknadsandelar och är numera marknadsledande inom vår näring i Sverige. Visa mindre