Lediga jobb International Doping Tests & Management AB Idtm i Täby

Se alla lediga jobb från International Doping Tests & Management AB Idtm i Täby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Täby som finns inom det yrket.

Noggrann och erfaren undersköterska sökes för spännande provtagningsuppdrag

Är du intresserad av att hjälpa till med blodprovstagning inom kliniska studier? Vi på IDTM söker nu dig som jobbar som undersköterska och som har vana av blodprovstagning. Vi erbjuder flexibilitet, träning och genomgång i god tid inför din arbetsstart. Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är uppdragsbaserade under dagtid och i förekommande fall under helger där arbetet är att utföra venösa blodprovstagningar hemma hos patienter vilket kräver en viss fl... Visa mer
Är du intresserad av att hjälpa till med blodprovstagning inom kliniska studier?
Vi på IDTM söker nu dig som jobbar som undersköterska och som har vana av blodprovstagning.
Vi erbjuder flexibilitet, träning och genomgång i god tid inför din arbetsstart.
Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är uppdragsbaserade under dagtid och i förekommande fall under helger där arbetet är att utföra venösa blodprovstagningar hemma hos patienter vilket kräver en viss flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt.
Som undersköterska ute på uppdrag är du oerhört viktig för både patienten och för IDTM och förväntas jobba med integritet och kvalitet i ditt bemötande och uppdragsutförande.
Arbetsuppgifterna inkluderar:
- Sedvanlig venös blodprovstagning
- Hantering av blodprover samt transport till aktuellt labb
- Journalföring
Specifika krav:
- Utbildad undersköterska
- Körkort B
- Egen bil
Meriterande är:
- Erfarenhet av arbete inom kliniska studier
- Erfarenhet att jobba inom hemsjukvård
- Talar och skriver flytande på Svenska
Om IDTM:
International Doping Tests & Management AB (IDTM) är ett oberoende och världsledande företag som är specialiserat på dopingtester där vi genomför dopingkontroller över hela världen. IDTM jobbar för internationella sportorganisationer, större tävlingsarrangörer och nationella myndigheter. IDTM har etablerat ett unikt nätverk av provtagare, som verkar i över 100 länder. Teamet med huvudkontor i Stockholm, består av 10 olika nationaliteter och bolaget har tillsammans med systerbolaget Drug Free Sport International med bas i Kansas City i USA, ca 5000 provtagare runt om i världen. Sedan sommaren 2020 är IDTM registrerad vårdgivare i Sverige.

Hos oss får du arbeta i en flexibel arbetsmiljö där du själv kan anpassa arbetsuppdragen utefter dina egna förutsättningar. Du får även vara en del av att uppfylla IDTMs vision att vara en innovativ ledare inom mobil provtagningsservice för att underlätta för alla patienter att kunna medverka i en klinisk studie.
Kvalifikationer:
Anställningsformen som eftersöks är uppdragsbaserad med start 2023-01-15
Arbetstiderna kan vara varierande då patienter behöver ha provtagning under vissa specifika tider. Uppdrag på helger kan förekomma.
Ersättningen sätts efter överenskommelse med oss på IDTM och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Urval sker löpande, och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-01-10.
Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta oss på ([email protected]).
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre