Lediga jobb Karisma Rekrytering AB i Täby

Se alla lediga jobb från Karisma Rekrytering AB i Täby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Täby som finns inom det yrket.

Kvalitets- och produktionsansvarig

Karnag AB är ett företag i Täby som har funnits sen 1942. Vi är marknadsledande tillverkare av isoleringar i material som tål höga temperaturer. Vi säljer luftfjädring, fordonskomponenter, teknisk isolering, tätningsprodukter samt korrosionsskydd. Karnag levererar tekniska och kundanpassade lösningar med en hög servicenivå och eftersträvar långsiktiga relationer med kunder och leverantörer. Vill du veta mer om företaget så är du välkommen att besöka www.ka... Visa mer
Karnag AB är ett företag i Täby som har funnits sen 1942. Vi är marknadsledande tillverkare av isoleringar i material som tål höga temperaturer. Vi säljer luftfjädring, fordonskomponenter, teknisk isolering, tätningsprodukter samt korrosionsskydd. Karnag levererar tekniska och kundanpassade lösningar med en hög servicenivå och eftersträvar långsiktiga relationer med kunder och leverantörer. Vill du veta mer om företaget så är du välkommen att besöka www.karnag.se (https://www.karnag.se)

Företaget expanderar och vi söker nu en:

Kvalitets- och produktionsansvarig

Profil

Vi söker dig som har erfarenhet av produktionsplanering och kvalitetssamordning inom tillverkande industri, gärna inom fordonsindustrin. Du behöver ha kunskap om och ha arbetat med standarderna IATF16949, ISO9001 samt ISO14001 .

Din person

Du är drivande och kommunikativ med en prestigelös och hjälpsam attityd.

Som person så är du ordningsam, strukturerad och drivande.

Du är självständig och pedagogisk och ser till att teamet samarbetar på bästa sätt och att produktionen och kvalitetssarbetet flyter på smidigt för bästa möjliga resultat.

Krav

Det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska på ett professionellts sätt, i både tal och skrift och att du har körkort för bil.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en plats i en liten och mångkulturell organisation med positivt arbetsklimat och korta beslutsvägar. Företaget är innovativt och marknadsledande inom sin bransch.

Företaget är stabilt med personal som gillar sitt jobb och teamet, vilket bidrar till god laganda. Vi erbjuder utbildning inom respektive område.

Vi värdesätter egenskaper såsom handlingskraft, initiativförmåga och ett stort ansvarstagande tillsammans med förmågan och viljan att arbeta i team.

Tillverkningen sker i egna lokaler i Täby, nordost om Stockholm.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se (https://www.karisma.se) dock senast den 31 augusti. Visa mindre

KVALITETSCHEF

Labino designar, utvecklar, tillverkar och marknadsför UV-ljus och radiometrar/ fotometrar. Vår huvudsakliga industri är Oförstörande provning där flygindustrin är vår primära marknad. Vi är en leverantör av Rolls-Royce, Pratt & Whitney, The Boeing Company, GE Aviation, Virgin Galactic, SpaceX och många fler. Vi har 98 % export och säljer uteslutande via distributörer i fler än 50 länder. Labino är ISO 9001 och ISO/IEC 80079-34 certifierade samt ISO/IEC 17... Visa mer
Labino designar, utvecklar, tillverkar och marknadsför UV-ljus och radiometrar/ fotometrar. Vår huvudsakliga industri är Oförstörande provning där flygindustrin är vår primära marknad. Vi är en leverantör av Rolls-Royce, Pratt & Whitney, The Boeing Company, GE Aviation, Virgin Galactic, SpaceX och många fler. Vi har 98 % export och säljer uteslutande via distributörer i fler än 50 länder. Labino är ISO 9001 och ISO/IEC 80079-34 certifierade samt ISO/IEC 17025 ackrediterade. Läs mer på www.labino.com (https://labino.com)

Labino växer och nu behöver vi ytterligare förstärkning till vårt team i Vallentuna.

Vi söker en:

KVALITETSCHEF

Tjänsten

Tillsammans med övriga teamet ansvarar du för följande kvalitetssystem:

ISO 9001:15

ISO/IEC 80079-34-2018 - Explosive atmospheres. Part 34: Application of quality management systems for Ex Product manufacture.

ISO/IEC 17025:2018

Kvalitetssystem:

Underhåll av, och ansvar för, Labinos kvalitetssystem inklusive;

Upprättande av löpande kvalitetsdokument i samarbete med samtliga avdelningar inom Labino.

Ansvar för Interna revisioner

Vallentuna

Domsjö

Ansvar för Externa revisioner

ETL - Intertek från Sverige (kvartal)

ATEX - Intertek från England (årlig)

ISO 9001 - DSV (årlig)

EN17025 - SWEDAC (årlig)

Standarder:?Granskning och bevakning av de standarder och direktiv som Labino arbetar enligt, utöver kvalitetssystemen, för att säkerställa att vi följer alla direktiv t ex:

93/68/EEC The CE Marking Directive

2014/30/EU The Electromagnetic Compatibility Directive

2006/25/EC The Artificial Optical Radiation Directive

Lithium Battery Shipping Regulations (LBSR) by IATA

Upprätta DoC för våra produkter.

Teknisk dokumentation:

Ansvara för att strukturera den tekniskt styrande dokumentationen

Erfarenhet

Denna tjänst kräver att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som kvalitetschef enligt ISO 9001 i ett tillverkande företag med egen produktion.

Det är meriterande om du har arbetat med EN17025 eller motsvarande med ackreditering av SWEDAC, samt om du har erfarenhet av att arbeta med ett kvalitetssystem där produktion för explosiva miljöer, eller liknande, var en del av kvalitetssystemet.

Övrigt

Du måste behärska svenska och engelska i tal och skrift och ha körkort för bil.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se (https://www.karisma.se) dock senast den 31 augusti. Visa mindre

Administratör produktion/order/inköp?

Karnag AB är ett företag i Täby som har funnits sen 1942. Vi är marknadsledande tillverkare av isoleringar i material som tål höga temperaturer. Vi säljer luftfjädring, fordonskomponenter, teknisk isolering, tätningsprodukter samt korrosionsskydd. Karnag levererar tekniska och kundanpassade lösningar med en hög servicenivå och eftersträvar långsiktiga relationer med kunder och leverantörer. Vill du veta mer om företaget är du välkommen att besöka www.karna... Visa mer
Karnag AB är ett företag i Täby som har funnits sen 1942. Vi är marknadsledande tillverkare av isoleringar i material som tål höga temperaturer. Vi säljer luftfjädring, fordonskomponenter, teknisk isolering, tätningsprodukter samt korrosionsskydd. Karnag levererar tekniska och kundanpassade lösningar med en hög servicenivå och eftersträvar långsiktiga relationer med kunder och leverantörer. Vill du veta mer om företaget är du välkommen att besöka www.karnag.se (https://karnag.se)
Företaget expanderar och vi söker nu en:?Administratör produktion/order/inköp?

Vi erbjuder

Vi erbjuder en plats i en liten och mångkulturell organisation med positivt arbetsklimat och korta beslutsvägar. Företaget är innovativt och marknadsledande inom sin bransch. Vi är ett stabilt företag med personal som gillar sitt jobb och teamet, vilket bidrar till god laganda. Vi erbjuder utbildning inom respektive område. Vi värdesätter egenskaper såsom handlingskraft, initiativförmåga och ett stort ansvarstagande tillsammans med förmågan och viljan att arbeta i team.?? Tillverkningen sker i egna lokaler i Täby, nordost om Stockholm.?

Tjänsten

Rollen innebär att du är aktiv och drivande i den dagliga verksamheten avseende produktionssamordning och inköp samt administration.

De dagliga arbetsuppgifterna innefattar bland annat att samordna leveransplaner från våra kunder och planera interna beställningar till produktionen. Det dagliga arbetet innefattar även inköp av material och komponenter samt orderhantering.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom inköp, administration, produktionsplanering och orderflöden, gärna från producerande verksamhet.

Du är strukturerad och har stor samarbetsförmåga samt tycker om att ta egna initiativ. Du har erfarenhet i att arbeta i officepaketet samt meriterande om du tidigare har använt eller arbetat i någon typ av affärssystem. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 0706-501940. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se (https://www.karisma.se) dock senast den 31 augusti. Visa mindre

TEKNISK SÄLJARE/ ACCOUNT MANAGER

Produkter och tjänster för svensk industri - sedan 1945 Långsiktighet är viktigt för oss och att vi levererat produkter till svensk industri sedan 1945 ser vi som ett bevis på att vi lever som vi lär. Läs mer på: https://www.elit.se Företaget expanderar med stora möjligheter för rätt person: JUNIOR SÄLJARE/ ACCOUNT MANAGER Vi söker en självgående och hungrig Teknisk Säljare som har erfarenhet av försäljning, tekniskt intresse och en hög energi och moti... Visa mer
Produkter och tjänster för svensk industri - sedan 1945

Långsiktighet är viktigt för oss och att vi levererat produkter till svensk industri sedan 1945 ser vi som ett bevis på att vi lever som vi lär. Läs mer på: https://www.elit.se

Företaget expanderar med stora möjligheter för rätt person:

JUNIOR SÄLJARE/ ACCOUNT MANAGER

Vi söker en självgående och hungrig Teknisk Säljare som har erfarenhet av försäljning, tekniskt intresse och en hög energi och motivation för att uppnå bra säljresultat. Du får möjlighet att ta ansvar för ett eget produktområde inom fastsättning med t ex stålbuntband som används inom industrin för att fästa ihop kablar eller rör på ett stabilt och säkert sätt. Både du själv och hela avdelningen kan utvecklas till en stark vinnare!

Du bygger upp ditt säljområde inom fastsättning till en stark position och kan sedan i framtiden även utvecklas till sälja in andra produktområden från Elit till dina etablerade kundkontakter.

Profil

Du är en social person som har lätt att umgås med folk och att bygga förtroende och du har en bra känsla för affärer och att komma till avslut.

Du trivs med att köra bil och göra många kundbesök inom Sverige. Tidigare erfarenhet och goda resultat inom B2B försäljning är önskvärt. Du kan också ha uppnått motsvarande kompetens eller erfarenhet på annat sätt t ex genom att ha jobbat som service-tekniker eller installatör.

Det viktigaste är att du har en bra grundläggande teknikförståelse och viljan och drivet att uppnå dina egna och företagets målsättningar.

Om jobbet

Arbetet som Teknisk Säljare/ Account Manager innefattar både försäljning till befintliga kunder och att skaffa nya. Detta är ett arbete med frihet under ansvar vilket gör att du behöver vara strukturerad och disciplinerad för att sköta ditt dagliga arbete med en hög aktivitet och initiativkraft.

Det är en unik arbetsplats och utgår från vårt kontor i Täby i norra Stockholm, men även lösningar där du kan utgå från eget hemmakontor i närheten av Stockholm, tex Uppsala eller Enköping några dagar i veckan kan förekomma.

Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och att du har körkort för bil. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se (http://www.karisma.se/) dock senast den 31 januari. Visa mindre

Maskinkonstruktör/ Konstruktör

RCM Global Markets AB utvecklar och tillverkar maskiner som används för tillverkning av främst våtservetter. Vi har kunder över nästan hela världen och jobbar hela tiden för att förbättra oss och våra maskiner så att vi kan behålla och förstärka vår starka position. Vi ska vara bäst på det vi sysslar med. Vi har vår verksamhet i fräscha lokalerTäby. Läs mer på www.rcmab.se Vi söker en: Maskinkonstruktör/ Konstruktör Arbetsuppgifter: Konstruktion av ny... Visa mer
RCM Global Markets AB utvecklar och tillverkar maskiner som används för tillverkning av främst våtservetter. Vi har kunder över nästan hela världen och jobbar hela tiden för att förbättra oss och våra maskiner så att vi kan behålla och förstärka vår starka position. Vi ska vara bäst på det vi sysslar med. Vi har vår verksamhet i fräscha lokalerTäby. Läs mer på www.rcmab.se

Vi söker en:

Maskinkonstruktör/ Konstruktör


Arbetsuppgifter:

Konstruktion av nya maskiner, protyper, uppgraderingar till befintliga maskiner, framtagning av produktionsritningar. Viss kontakt med leverantörer och kunder.

Du:

Kan jobba självständigt och gillar att hitta nya lösningar och förbättra befintliga. Har vana av att jobba i 3D CAD samt att göra produktions ritningar. Meriterande om du har arbetat i Autodesk Inventor som vi arbetar i. Vi ser gärna att du har erfarenhet av maskinkonstruktion.

Gillar teamwork och att utvecklas, både tillsammans och som individ.

Ska vara, eller snabbt kunna bli, en fena på maskinkonstruktion. Är du dessutom intresserad av att lära dig PLC programmering eller kanske projektledning, så finns goda möjligheter till det. Det är viktigt att du är bra på svenska och engelska.

Meriterande kvalifikationer:

- Mekatronik
- Programmering
- Tillv.industri-Autodesk Inventor


Vi:

Jobbar tillsammans, är prestigelösa, hjälps åt, försöker hela tiden förbättra oss. Du blir snabbt en viktig kugge för oss.I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 0706-501940. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se (https://www.karisma.se/) dock senast den 15 februari. Visa mindre

Maskinkonstruktör/ Konstruktör

RCM Global Markets AB utvecklar och tillverkar maskiner som används för tillverkning av främst våtservetter. Vi har kunder över nästan hela världen och jobbar hela tiden för att förbättra oss och våra maskiner så att vi kan behålla och förstärka vår starka position. Vi ska vara bäst på det vi sysslar med. Vi har vår verksamhet i fräscha lokalerTäby. Läs mer på www.rcmab.se Vi söker en: Maskinkonstruktör/ Konstruktör Arbetsuppgifter: Konstruktion av nya... Visa mer
RCM Global Markets AB utvecklar och tillverkar maskiner som används för tillverkning av främst våtservetter. Vi har kunder över nästan hela världen och jobbar hela tiden för att förbättra oss och våra maskiner så att vi kan behålla och förstärka vår starka position. Vi ska vara bäst på det vi sysslar med. Vi har vår verksamhet i fräscha lokalerTäby. Läs mer på www.rcmab.se

Vi söker en:

Maskinkonstruktör/ Konstruktör

Arbetsuppgifter:

Konstruktion av nya maskiner, protyper, uppgraderingar till befintliga maskiner, framtagning av produktionsritningar. Viss kontakt med leverantörer och kunder.

Du:

Kan jobba självständigt och gillar att hitta nya lösningar och förbättra befintliga. Har vana av att jobba i 3D CAD samt att göra produktions ritningar. Meriterande om du har arbetat i Autodesk Inventor som vi arbetar i. Vi ser gärna att du har erfarenhet av maskinkonstruktion.

Gillar teamwork och att utvecklas, både tillsammans och som individ.

Ska vara, eller snabbt kunna bli, en fena på maskinkonstruktion. Är du dessutom intresserad av att lära dig PLC programmering eller kanske projektledning, så finns goda möjligheter till det. Det är viktigt att du är bra på svenska och engelska.

Meriterande kvalifikationer:

- Mekatronik
- Programmering
- Tillv.industri-Autodesk Inventor


Vi:

Jobbar tillsammans, är prestigelösa, hjälps åt, försöker hela tiden förbättra oss. Du blir snabbt en viktig kugge för oss.I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 0706-501940. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se (https://www.karisma.se/) dock senast den 19 april. Visa mindre

Teknisk Säljare / Key Account Manager

Admotion bildades år 2003 av Andreas Dahlin. Visionen har varit tydlig från början - att bli en nischad leverantör inom rörelse med en tydlig målsättning att överträffa kundernas förväntningar inom ramen för vår verksamhet. För att lyckas är ledstjärnan i vår verksamhet tidssäkra leveranser, tydlig och snabb återkoppling. Admotion säljer kundanpassade lösningar inom ställdon, gasfjädrar, elmotorer med tillhörande handkontroller, frekvensomriktare, kugg och... Visa mer
Admotion bildades år 2003 av Andreas Dahlin. Visionen har varit tydlig från början - att bli en nischad leverantör inom rörelse med en tydlig målsättning att överträffa kundernas förväntningar inom ramen för vår verksamhet. För att lyckas är ledstjärnan i vår verksamhet tidssäkra leveranser, tydlig och snabb återkoppling. Admotion säljer kundanpassade lösningar inom ställdon, gasfjädrar, elmotorer med tillhörande handkontroller, frekvensomriktare, kugg och snäckväxlar, styrsystem med mera.


Vi utgår från att alltid göra det lilla extra, både externt och internt. Vi står på en värdegrund som är viktig för medarbetarna där vår kultur är tillåtande och att vi alla bidrar till att skapa en attraktiv och bra arbetsmiljö.’’ Citat: Andreas Dahlin, VD & ägare. Läs mer på (http://www.admotion.se/) www.admotion.se (http://www.admotion.se)

Admotion har haft en stark och lönsam tillväxt under de senaste åren. För att möta den växande efterfrågan söker vi nu en:

Teknisk Säljare / Key Account Manager

Vi söker dig med ett starkt intresse för teknik, vilja att göra ett bra jobb och förmåga att lösa problem och att bygga starka kundrelationer!Beskrivning av tjänsten:

Du kommer ingå i ett team som har ambitionen att växa kraftigt under de närmsta åren och vi behöver nu stärka upp vår försäljningsavdelning. Arbetet innebär att du självständigt bearbetar befintliga kunder och nya kundsegment.

Som säljare representerar du ett mycket starkt och brett sortiment med fokus på kundanpassade och kvalitetssäkra lösningar inom tillverkningsindustrin. Din främsta uppgift är att skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt för våra kunder och Admotion.

Arbetsuppgifter:

Resultatansvar för att utföra tillräckligt med kundbesök, utåtriktade aktiviteter och uppnå dina och företagets försäljningsmål.

Förbereda och genomföra kundmöten, såväl hos befintliga kunder som nya

Framgångsrikt utveckla och förbättra relationer med våra kunder

Aktivt bidra till ökat kundunderlag och stärkta marknadsandelar

Agera proaktivt gentemot vår teknikavdelning för att säkerställa kvalitet vad gäller leverans mot kund

Deltagande vid mässor och konferenserDin profil:

Du har en god teknisk grundförståelse inom maskin- eller elteknik eller kan ha uppnått liknande kompetens på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet som säljare, servicetekniker, tekniker, ingenjör eller liknande. Om du har du någon erfarenhet av automation eller styrning av maskiner så är det ett extra plus.

Självklart besitter du en förmåga och förståelse kring vikten av att dokumentera pågående arbete.

Du besitter en social förmåga och förstår hur du kan utveckla relationer med såväl samarbetspartners som kollegor.

Arbetsspråket är många gånger engelska så vi ser såklart att du kan uttrycka dig i såväl, tal som skrift någorlunda obehindrat. Du behöver ha B-körkort för bil. Distriktet är inom Sverige och innebär ca 25 resdagar per år inklusive deltagande vid mässor och konferenser.Vi erbjuder dig:

En bred och varierande roll i ett mycket trevligt gäng. Vi på Admotion tror på att göra rätt från början, vi arbetar i tydliga processer som vi följer upp. Vi vill utveckla välmående medarbetare som grund för det vi gör på dagarna.

Vi sätter stort värde på att få in rätt person med rätt inställning så att vi kan göra vår tillväxtresa tillsammans. Vi finns i trevliga lokaler i Täby i norra Stockholm.

Möjlighet finns att kunna arbeta hemifrån någon dag i veckan beroende på din bostadsort och restid till och från arbetsplatsen.

Förutom en spännande roll finns, för rätt person, fina utvecklingsmöjligheter, förmåner att ta del av enligt företagspolicy, ett välmående företag och framför allt riktigt bra arbetskollegor.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida (http://www.karisma.se/) www.karisma.se (http://www.karisma.se) dock senast den 25 november. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

JUNIOR SÄLJARE/ ACCOUNT MANAGER

Ansök    Okt 27    Karisma Rekrytering AB    Account manager
ÄR DU EN INTRAPRENÖR? JUNIOR SÄLJARE/ ACCOUNT MANAGER Företaget expanderar med stora möjligheter för rätt person: En intraprenör betyder en initiativrik och nyskapande person som är verksam inom ett företag eller organisation. Det kan liknas vid att driva som ett eget företag inom företaget där du jobbar. Vi söker en Junior Säljare/ Account Manager som har erfarenhet av försäljning och har en hög energi och motivation att expandera vårt verksamhetsområ... Visa mer
ÄR DU EN INTRAPRENÖR?

JUNIOR SÄLJARE/ ACCOUNT MANAGER

Företaget expanderar med stora möjligheter för rätt person:

En intraprenör betyder en initiativrik och nyskapande person som är verksam inom ett företag eller organisation. Det kan liknas vid att driva som ett eget företag inom företaget där du jobbar.

Vi söker en Junior Säljare/ Account Manager som har erfarenhet av försäljning och har en hög energi och motivation att expandera vårt verksamhetsområde inom fastsättning till industrin. Du får möjlighet till en mycket spännande resa där både du själv och hela avdelningen kan utvecklas till en stark vinnare. Sedan fortsätter du att utvecklas och börjar även att sälja andra mer avancerade produkter från andra avdelningar på Elit Instrument.

Profil

Du är en social person som har lätt att umgås med folk och att bygga förtroende och du har en bra känsla för affärer och att komma till avslut.

Du trivs med att köra bil och göra många kundbesök inom Sverige. Tidigare erfarenhet och goda resultat inom B2B försäljning är önskvärt. Du kan också ha uppnått motsvarande kompetens eller erfarenhet på annat sätt t ex genom att ha jobbat som service-tekniker eller installatör.

Det viktigaste är att du har en bra grundläggande teknikförståelse och viljan och drivet att uppnå dina egna och företagets målsättningar.

Om jobbet

Arbetet som Junior säljare/ Account Manager innefattar både försäljning till befintliga kunder och att skaffa nya. Detta är ett arbete med frihet under ansvar vilket gör att du behöver vara strukturerad och disciplinerad för att sköta ditt dagliga arbete med en hög aktivitet och initiativkraft.

Det är en unik arbetsplats och utgår från vårt kontor i Täby i norra Stockholm, men även lösningar där du kan utgå från eget hemmakontor några dagar i veckan kan eventuellt komma ifråga.

Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och att du har körkort för bil. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se (http://www.karisma.se/) dock senast den 25 oktober. Visa mindre

Teknisk Säljare / Key Account Manager

Admotion bildades år 2003 av Andreas Dahlin. Visionen har varit tydlig från början - att bli en nischad leverantör inom rörelse med en tydlig målsättning att överträffa kundernas förväntningar inom ramen för vår verksamhet. För att lyckas är ledstjärnan i vår verksamhet tidssäkra leveranser, tydlig och snabb återkoppling. Admotion säljer kundanpassade lösningar inom ställdon, gasfjädrar, elmotorer med tillhörande handkontroller, frekvensomriktare, kugg och... Visa mer
Admotion bildades år 2003 av Andreas Dahlin. Visionen har varit tydlig från början - att bli en nischad leverantör inom rörelse med en tydlig målsättning att överträffa kundernas förväntningar inom ramen för vår verksamhet. För att lyckas är ledstjärnan i vår verksamhet tidssäkra leveranser, tydlig och snabb återkoppling. Admotion säljer kundanpassade lösningar inom ställdon, gasfjädrar, elmotorer med tillhörande handkontroller, frekvensomriktare, kugg och snäckväxlar, styrsystem med mera.Vi utgår från att alltid göra det lilla extra, både externt och internt. Vi står på en värdegrund som är viktig för medarbetarna där vår kultur är tillåtande och att vi alla bidrar till att skapa en attraktiv och bra arbetsmiljö.’’ Citat: Andreas Dahlin, VD & ägare. Läs mer på (http://www.admotion.se/) www.admotion.se (http://www.admotion.se)Admotion har haft en stark och lönsam tillväxt under de senaste åren. För att möta den växande efterfrågan söker vi nu en:

Teknisk Säljare / Key Account Manager

Vi söker dig med ett starkt intresse för teknik, vilja att göra ett bra jobb och förmåga att lösa problem och att bygga starka kundrelationer!Arbetsuppgifter:

Du kommer ingå i ett team som har ambitionen att växa kraftigt under de närmsta åren och vi behöver nu stärka upp vår försäljningsavdelning. Arbetet innebär att du självständigt bearbetar befintliga kunder och nya kundsegment.

Som säljare representerar du ett mycket starkt och brett sortiment med fokus på kundanpassade och kvalitetssäkra lösningar inom tillverkningsindustrin. Din främsta uppgift är att skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt för våra kunder och Admotion.

Arbetsuppgifter:

Resultatansvar för att utföra tillräckligt med kundbesök, utåtriktade aktiviteter och uppnå dina och företagets försäljningsmål.

Förbereda och genomföra kundmöten, såväl hos befintliga kunder som nya

Framgångsrikt utveckla och förbättra relationer med våra kunder

Aktivt bidra till ökat kundunderlag och stärkta marknadsandelar

Agera proaktivt gentemot vår teknikavdelning för att säkerställa kvalitet vad gäller leverans mot kund

Deltagande vid mässor och konferenserDin profil:

Du har en god teknisk grundförståelse inom maskin- eller elteknik eller kan ha uppnått liknande kompetens på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet som säljare, servicetekniker, tekniker, ingenjör eller liknande. Om du har du någon erfarenhet av automation eller styrning av maskiner så är det ett extra plus.

Självklart besitter du en förmåga och förståelse kring vikten av att dokumentera pågående arbete.

Du besitter en social förmåga och förstår hur du kan utveckla relationer med såväl samarbetspartners som kollegor.

Arbetsspråket är många gånger engelska så vi ser såklart att du kan uttrycka dig i såväl, tal som skrift någorlunda obehindrat. Du behöver ha B-körkort för bil. Distriktet är inom Sverige och innebär ca 25 resdagar per år inklusive deltagande vid mässor och konferenser.Vi erbjuder dig:

En bred och varierande roll i ett mycket trevligt gäng. Vi på Admotion tror på att göra rätt från början, vi arbetar i tydliga processer som vi följer upp. Vi vill utveckla välmående medarbetare som grund för det vi gör på dagarna.

Vi sätter stort värde på att få in rätt person med rätt inställning så att vi kan göra vår tillväxtresa tillsammans. Vi finns i trevliga lokaler i Täby i norra Stockholm.

Möjlighet finns att kunna arbeta hemifrån någon dag i veckan beroende på din bostadsort och restid till och från arbetsplatsen.

Förutom en spännande roll finns, för rätt person, fina utvecklingsmöjligheter, förmåner att ta del av enligt företagspolicy, ett välmående företag och framför allt riktigt bra arbetskollegor.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida (http://www.karisma.se/) www.karisma.se (http://www.karisma.se) dock senast den 31 oktober. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

JUNIOR SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS. ÄR DU EN INTRAPRENÖR?

Ansök    Aug 27    Karisma Rekrytering AB    Utesäljare
ÄR DU EN INTRAPRENÖR? JUNIOR SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS Företaget expanderar med stora möjligheter för rätt person: En intraprenör betyder en initiativrik och nyskapande person som är verksam inom ett företag eller organisation. Det kan liknas vid att driva som ett eget företag inom företaget där du jobbar. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och har en hög energi och motivation att expandera vårt verksamhetsområde inom fastsättning till i... Visa mer
ÄR DU EN INTRAPRENÖR?

JUNIOR SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS

Företaget expanderar med stora möjligheter för rätt person:

En intraprenör betyder en initiativrik och nyskapande person som är verksam inom ett företag eller organisation. Det kan liknas vid att driva som ett eget företag inom företaget där du jobbar.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och har en hög energi och motivation att expandera vårt verksamhetsområde inom fastsättning till industrin. Du får möjlighet till en mycket spännande resa där både du själv och hela avdelningen kan utvecklas till en stark vinnare. Sedan fortsätter du att utvecklas och börjar även att sälja andra mer avancerade produkter från andra avdelningar på Elit Instrument.

Profil

Du är en social person som har lätt att umgås med folk och att bygga förtroende och du har en bra känsla för affärer och att komma till avslut.

Du trivs med att köra bil och göra många kundbesök inom Sverige. Tidigare erfarenhet och goda resultat inom B2B försäljning är önskvärt. Du kan också ha uppnått motsvarande kompetens eller erfarenhet på annat sätt t ex genom att ha jobbat som service-tekniker eller installatör.

Det viktigaste är att du har en bra grundläggande teknikförståelse och viljan och drivet att uppnå dina egna och företagets målsättningar.

Om jobbet

Arbetet innefattar både försäljning till befintliga kunder och att skaffa nya. Detta är ett arbete med frihet under ansvar vilket gör att du behöver vara strukturerad och disciplinerad för att sköta ditt dagliga arbete med en hög aktivitet och initiativkraft.

Det är en unik arbetsplats och utgår från vårt kontor i Täby i norra Stockholm, men även lösningar där du kan utgå från eget hemmakontor några dagar i veckan kan eventuellt komma ifråga.

Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och att du har körkort för bil. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se (http://www.karisma.se/) dock senast den 15 september. Visa mindre

UTVECKLINGSBAR JUNIOR TEKNISK INNESÄLJARE

Ansök    Aug 13    Karisma Rekrytering AB    Innesäljare
Elit Instrument erbjuder industrin produkter och tjänster inom tryck-, temperaturmätning, el-test och fastsättning. Några är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri. Läs mer på www.elit.se (http://www.elit.se) Företaget expanderar och vi söker nu också en: UTVECKLINGSBAR JUNIOR TEKNISK INN... Visa mer
Elit Instrument erbjuder industrin produkter och tjänster inom tryck-, temperaturmätning, el-test och fastsättning. Några är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri. Läs mer på www.elit.se (http://www.elit.se)

Företaget expanderar och vi söker nu också en:

UTVECKLINGSBAR JUNIOR TEKNISK INNESÄLJARE

Vi söker dig som är intresserad att börja som innesäljare med intresse och motivation att utvecklas till en duktig och framgångsrik utesäljare inom vårt verksamhetsområde fastsättning till industrin i Sverige.Profil

Utbildning inom något tekniskt ämne såsom maskin- eller elteknik är ett extra plus. Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundservice är önskvärt. Du kan också ha uppnått motsvarande kompetens eller erfarenhet på annat sätt t ex genom att ha jobbat som service-tekniker eller installatör.

Du är en social person som har lätt att umgås med folk och att bygga förtroende och du har en bra känsla för affärer och att komma till avslut.

Det som är viktigt är att du har en bra grundläggande teknikförståelse och viljan och drivet att uppnå dina egna och företagets målsättningar.

Om jobbet

Vi är ett trevligt team med bra laganda och vilja att göra ett bra resultat. Detta är ett arbete med frihet under ansvar vilket gör att du behöver vara strukturerad och disciplinerad för att sköta ditt dagliga arbete med en hög aktivitet och initiativkraft.

Du utgår från vårt kontor i Täby i norra Stockholm, men även lösningar där du kan utgå från eget hemmakontor några dagar i veckan kan eventuellt komma ifråga.

Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och att du har körkort för bil. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida (http://www.karisma.se/) www.karisma.se (http://www.karisma.se) dock senast den 10 september. Visa mindre

JUNIOR SÄLJARE/ ACCOUNT MANAGER

ÄR DU EN INTRAPRENÖR? JUNIOR SÄLJARE/ ACCOUNT MANAGER Företaget expanderar med stora möjligheter för rätt person: En intraprenör betyder en initiativrik och nyskapande person som är verksam inom ett företag eller organisation. Det kan liknas vid att driva som ett eget företag inom företaget där du jobbar. Vi söker en Junior Säljare/ Account Manager som har erfarenhet av försäljning och har en hög energi och motivation att expandera vårt verksamhetsområ... Visa mer
ÄR DU EN INTRAPRENÖR?

JUNIOR SÄLJARE/ ACCOUNT MANAGER

Företaget expanderar med stora möjligheter för rätt person:

En intraprenör betyder en initiativrik och nyskapande person som är verksam inom ett företag eller organisation. Det kan liknas vid att driva som ett eget företag inom företaget där du jobbar.

Vi söker en Junior Säljare/ Account Manager som har erfarenhet av försäljning och har en hög energi och motivation att expandera vårt verksamhetsområde inom fastsättning till industrin. Du får möjlighet till en mycket spännande resa där både du själv och hela avdelningen kan utvecklas till en stark vinnare. Sedan fortsätter du att utvecklas och börjar även att sälja andra mer avancerade produkter från andra avdelningar på Elit Instrument.

Profil

Du är en social person som har lätt att umgås med folk och att bygga förtroende och du har en bra känsla för affärer och att komma till avslut.

Du trivs med att köra bil och göra många kundbesök inom Sverige. Tidigare erfarenhet och goda resultat inom B2B försäljning är önskvärt. Du kan också ha uppnått motsvarande kompetens eller erfarenhet på annat sätt t ex genom att ha jobbat som service-tekniker eller installatör.

Det viktigaste är att du har en bra grundläggande teknikförståelse och viljan och drivet att uppnå dina egna och företagets målsättningar.

Om jobbet

Arbetet som Junior säljare/ Account Manager innefattar både försäljning till befintliga kunder och att skaffa nya. Detta är ett arbete med frihet under ansvar vilket gör att du behöver vara strukturerad och disciplinerad för att sköta ditt dagliga arbete med en hög aktivitet och initiativkraft.

Det är en unik arbetsplats och utgår från vårt kontor i Täby i norra Stockholm, men även lösningar där du kan utgå från eget hemmakontor några dagar i veckan kan eventuellt komma ifråga.

Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och att du har körkort för bil. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se (http://www.karisma.se/) dock senast den 30 september. Visa mindre

JUNIOR TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS

Ansök    Jun 14    Karisma Rekrytering AB    Utesäljare
Elit Instrument erbjuder industrin produkter och tjänster inom tryck-, temperaturmätning, el-test och fastsättning. Några är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri. Läs mer på www.elit.se (http://www.elit.se) Företaget expanderar och vi söker nu också en: JUNIOR TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI... Visa mer
Elit Instrument erbjuder industrin produkter och tjänster inom tryck-, temperaturmätning, el-test och fastsättning. Några är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri. Läs mer på www.elit.se (http://www.elit.se)

Företaget expanderar och vi söker nu också en:

JUNIOR TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning till industrin som har en hög aktivitetsnivå och motivation att expandera vårt verksamhetsområde inom fastsättning.Profil

Du trivs med att ligga ute på vägarna och göra många kundbesök inom Sverige, i den mån som den framtida situationen kommer att tillåta. Utbildning inom något tekniskt ämne såsom maskin- eller elteknik är ett extra plus. Tidigare erfarenhet och goda resultat inom B2B försäljning till industrin är önskvärt. Du kan också ha uppnått motsvarande kompetens eller erfarenhet på annat sätt t ex genom att ha jobbat som service-tekniker eller installatör.

Du är en social person som har lätt att umgås med folk och att bygga förtroende och du har en bra känsla för affärer och att komma till avslut.

Det som är viktigt är att du har en bra grundläggande teknikförståelse och viljan och drivet att uppnå dina egna och företagets målsättningar.

Om jobbet

Arbetet innefattar både försäljning till befintliga kunder och att skaffa nya. Detta är ett arbete med frihet under ansvar vilket gör att du behöver vara strukturerad och disciplinerad för att sköta ditt dagliga arbete med en hög aktivitet och initiativkraft.

Du utgår från vårt kontor i Täby i norra Stockholm, men även lösningar där du kan utgå från eget hemmakontor några dagar i veckan kan eventuellt komma ifråga.

Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och att du har körkort för bil. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida (http://www.karisma.se/) www.karisma.se (http://www.karisma.se) dock senast den 30 juni. Visa mindre

JUNIOR TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS

Ansök    Maj 18    Karisma Rekrytering AB    Utesäljare
Elit Instrument erbjuder industrin produkter och tjänster inom tryck-, temperaturmätning, el-test och fastsättning. Några är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri. Läs mer på www.elit.se (http://www.elit.se) Företaget expanderar och vi söker nu också en: JUNIOR TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI... Visa mer
Elit Instrument erbjuder industrin produkter och tjänster inom tryck-, temperaturmätning, el-test och fastsättning. Några är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri. Läs mer på www.elit.se (http://www.elit.se)

Företaget expanderar och vi söker nu också en:

JUNIOR TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning till industrin som har en hög aktivitetsnivå och motivation att expandera vårt verksamhetsområde inom fastsättning.Profil

Du trivs med att ligga ute på vägarna och göra många kundbesök inom Sverige, i den mån som den framtida situationen kommer att tillåta. Utbildning inom något tekniskt ämne såsom maskin- eller elteknik är ett extra plus. Tidigare erfarenhet och goda resultat inom B2B försäljning till industrin är önskvärt. Du kan också ha uppnått motsvarande kompetens eller erfarenhet på annat sätt t ex genom att ha jobbat som service-tekniker eller installatör.

Du är en social person som har lätt att umgås med folk och att bygga förtroende och du har en bra känsla för affärer och att komma till avslut.

Det som är viktigt är att du har en bra grundläggande teknikförståelse och viljan och drivet att uppnå dina egna och företagets målsättningar.

Om jobbet

Arbetet innefattar både försäljning till befintliga kunder och att skaffa nya. Detta är ett arbete med frihet under ansvar vilket gör att du behöver vara strukturerad och disciplinerad för att sköta ditt dagliga arbete med en hög aktivitet och initiativkraft.

Du utgår från vårt kontor i Täby i norra Stockholm, men även lösningar där du kan utgå från eget hemmakontor några dagar i veckan kan eventuellt komma ifråga.

Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och att du har körkort för bil. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida (http://www.karisma.se/) www.karisma.se (http://www.karisma.se) dock senast den 16 juni. Visa mindre

JUNIOR TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS

Ansök    Aug 5    Karisma Rekrytering AB    Utesäljare
Elit Instrument erbjuder industrin produkter och tjänster inom tryck-, temperaturmätning, el-test och fastsättning. Några är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri. Läs mer på www.elit.se (http://www.elit.se) Företaget expanderar och vi söker nu också en: JUNIOR TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI... Visa mer
Elit Instrument erbjuder industrin produkter och tjänster inom tryck-, temperaturmätning, el-test och fastsättning. Några är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri. Läs mer på www.elit.se (http://www.elit.se)

Företaget expanderar och vi söker nu också en:

JUNIOR TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning till industrin som har en hög aktivitetsnivå och motivation att expandera vårt verksamhetsområde inom fastsättning.Profil

Du trivs med att ligga ute på vägarna och göra många kundbesök inom Sverige, i den mån som den framtida situationen kommer att tillåta. Utbildning inom något tekniskt ämne såsom maskin- eller elteknik är ett extra plus. Tidigare erfarenhet och goda resultat inom B2B försäljning till industrin är önskvärt. Du kan också ha uppnått motsvarande kompetens eller erfarenhet på annat sätt t ex genom att ha jobbat som service-tekniker eller installatör.

Du är en social person som har lätt att umgås med folk och att bygga förtroende och du har en bra känsla för affärer och att komma till avslut.

Det som är viktigt är att du har en bra grundläggande teknikförståelse och viljan och drivet att uppnå dina egna och företagets målsättningar.

Om jobbet

Arbetet innefattar både försäljning till befintliga kunder och att skaffa nya. Detta är ett arbete med frihet under ansvar vilket gör att du behöver vara strukturerad och disciplinerad för att sköta ditt dagliga arbete med en hög aktivitet och initiativkraft.

Du utgår från vårt kontor i Täby i norra Stockholm, men även lösningar där du kan utgå från eget hemmakontor några dagar i veckan kan eventuellt komma ifråga.

Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och att du har körkort för bil. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida (http://www.karisma.se/) www.karisma.se (http://www.karisma.se) dock senast den 31 augusti. Visa mindre

TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS

Ansök    Maj 12    Karisma Rekrytering AB    Utesäljare
Elit Instrument erbjuder industrin produkter och tjänster inom tryck-, temperaturmätning, el-test och fastsättning. Några är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri. Läs mer på www.elit.se (http://www.elit.se) Företaget expanderar och vi söker nu en: TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS V... Visa mer
Elit Instrument erbjuder industrin produkter och tjänster inom tryck-, temperaturmätning, el-test och fastsättning. Några är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri. Läs mer på www.elit.se (http://www.elit.se)

Företaget expanderar och vi söker nu en:

TEKNISK SÄLJARE MED ENERGI OCH FOKUS

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av försäljning till industrin som har en hög aktivitetsnivå och motivation att expandera vårt verksamhetsområde inom fastsättning.Profil

Du trivs med att ligga ute på vägarna och göra många kundbesök inom Sverige, i den mån som den framtida situationen kommer att tillåta. Utbildning inom något tekniskt ämne såsom maskin- eller elteknik är ett extra plus. Tidigare erfarenhet och goda resultat inom B2B försäljning till industrin är önskvärt. Du kan också ha uppnått motsvarande kompetens eller erfarenhet på annat sätt t ex genom att ha jobbat som service-tekniker eller installatör.

Du är en social person som har lätt att umgås med folk och att bygga förtroende och du har en bra känsla för affärer och att komma till avslut.

Det som är viktigt är att du har en bra grundläggande teknikförståelse och viljan och drivet att uppnå dina egna och företagets målsättningar.

Om jobbet

Arbetet innefattar både försäljning till befintliga kunder och att skaffa nya. Detta är ett arbete med frihet under ansvar vilket gör att du behöver vara strukturerad och disciplinerad för att sköta ditt dagliga arbete med en hög aktivitet och initiativkraft.

Du utgår från vårt kontor i Täby i norra Stockholm, men även lösningar där du kan utgå från eget hemmakontor några dagar i veckan kan eventuellt komma ifråga.

Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och att du har körkort för bil. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida (http://www.karisma.se/) www.karisma.se (http://www.karisma.se) dock senast den 16 juni. Visa mindre