Lediga jobb Miklagårds Förskola AB i Täby

Se alla lediga jobb från Miklagårds Förskola AB i Täby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Täby som finns inom det yrket.

Barnskötare/resurs till barn med speciella behov

Ansök    Maj 15    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. På vår hemsida kan du läsa mer om hur vi organiserar verksamheten med barnen. Nu söker vi en kompetent och engagerad resurs till ett yngre barn med b.la. blindhet, nedsatt immunförsvar och mats... Visa mer
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. På vår hemsida kan du läsa mer om hur vi organiserar verksamheten med barnen.
Nu söker vi en kompetent och engagerad resurs till ett yngre barn med b.la. blindhet, nedsatt immunförsvar och matsmältningsproblematik. Barnets funktionsvariation kräver en vuxens uppmärksamhet, stöd och vägledning under hela dagen på förskolan. Du kommer att ansvara för barnets egenvård under ledning av avdelningens förskollärare och olika specialister: synpedagog, nutrionssjuksköterska och fysioterapeut.
Du som söker arbetet ska vara mycket intresserad av barn, ansvarstagande, flexibel, ha ett gott bemötande och vara glad och positiv. Tidigare erfarenhet av barn i behov av stöd är en fördel. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Skicka oss ett personligt brev och cv. Du är också välkommen att ringa och ställa frågor då det i en annons inte finns möjlighet att beskriva arbetet i detalj.
Vi kommer att ha intervjuer löpande under ansökningstiden.
Anställningen startar i mitten av augusti 2022 och är på heltid. Visa mindre

Legitimerad FÖRSKOLLÄRARE till Täby Kyrkby

Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. Personalen i arbetslagen har en jämn fördelning av förskollärare och barnskötare, det är 6 leg. förskollärare som arbetar totalt på hela förskolan och det är vi mycket stolta över. Vår verksamh... Visa mer
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. Personalen i arbetslagen har en jämn fördelning av förskollärare och barnskötare, det är 6 leg. förskollärare som arbetar totalt på hela förskolan och det är vi mycket stolta över.
Vår verksamhet har ett stort fokus på leken och alla dess möjligheter både inom- och utomhus. Flera förmiddagar i veckan arbetar vi med barnens val; rörelse, ateljé, bygg&konstruktion;, IKT, skog♮ och rollek för att erbjuda ett brett underlag till undervisning. Vi vistas också mycket utomhus på förskolegården alla årstider och väderlekar.
Miklagårds förskola ägs och drivs av den fast anställda personalen. Småskaligheten ger personalen stora möjligheter att påverka hela verksamheten. Vi har en varm och god gemenskap, en lättarbetad organisation och låg personalomsättning.
Du som söker tjänsten ska ha vilja och förmåga att leda barn, kollegor och föräldrar enligt styrdokumenten.
Vi som arbetar på Miklagårds förskola vill att du som söker arbetet är positiv och öppen i ditt sätt att kommunicera. Du behöver också vara flexibel, kunna organisera och ha nära till skratt och humor - för allt blir så mycket roligare då!
Tjänsten ska tillsättas augusti 2022 och på vår hemsida www.miklagardsforskola.se finns information för dig som är intresserad och vill läsa mer om verksamhet och organisation på Miklagårds förskola.
Alla våra tillsvidareanställningar börjar med 6 månaders provtjänstgöring.
Har du blivit nyfiken på oss nu? Vi vet att det personliga mötet är det bästa för alla- både personal, barn eller föräldrar. Mariann Kjellman, vd och rektor, finns alltid på plats och berättar gärna mer om du tar kontakt för frågor eller kommer på besök till Täby Kyrkby.
Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden och vi hanterar endast sökande med adekvat utbildning.
Kontaktuppgifter till Miklagårds förskola:
Rektor och Vd Mariann Kjellman 070 2480876 Visa mindre

Resurs till yngre barn med blindhet på förskola i Täby Kyrkby

Ansök    Jun 8    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Nu söker vi på Miklagårds förskola en positiv och engagerad resurs till ett yngre barn med b.la. blindhet, nedsatt immunförsvar och matsmältningsproblematik. Barnet är 2.5 år gammal och börjar på förskolan i augusti och du kommer att vara barnets stöd och vägledare under hela vistelsetiden.På avdelningen arbetar en förskollärare som du samarbetar med och för att tillgodose barnets behov på bästa sätt kommer du även att samarbeta med synpedagog, nutrionssju... Visa mer
Nu söker vi på Miklagårds förskola en positiv och engagerad resurs till ett yngre barn med b.la. blindhet, nedsatt immunförsvar och matsmältningsproblematik. Barnet är 2.5 år gammal och börjar på förskolan i augusti och du kommer att vara barnets stöd och vägledare under hela vistelsetiden.På avdelningen arbetar en förskollärare som du samarbetar med och för att tillgodose barnets behov på bästa sätt kommer du även att samarbeta med synpedagog, nutrionssjuksköterska och fysioterapeut.
Du som söker arbetet ska ha ett genuint intresse av barn och ha förmåga att se vilket stöd barnet behöver i olika situationer under dagen på förskolan. För att det ska bli bra behöver du vara flexibel och noggrann, ha förmåga att använda fantasi och massor av lek tillsammans med den övriga personalen på avdelningen. Om du har erfarenhet av barn i behov av stöd är det en fördel. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. På vår hemsida kan du läsa mer om hur vi organiserar verksamheten med barnen.
Om du nu blivit intresserad- Skicka oss ett personligt brev och cv med referenter. Du är också välkommen att ringa och ställa frågor då det i en annons inte finns möjlighet att beskriva arbetet i detalj.

Vi kommer att ha intervjuer löpande under ansökningstiden.
Anställningen startar i mitten av augusti 2022 och är på heltid. Visa mindre

Timvikarie/barnskötare till förskola

Ansök    Nov 24    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Miklagårds förskola har 4 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Här arbetar 15 pedagoger och kock som varje dag gör sitt yttersta för att tillgodose lärande och omsorg för alla barn. För att du ska få en god inblick i vår förskola rekommenderas läsning på vår hemsida. Du som söker arbetet som timvikarie ska ha ett genuint intresse av barn och service. Du behöver varar flexibel, tålmodig och ha lätt för att ta kontakt med nya människor och situationer. För ... Visa mer
Miklagårds förskola har 4 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Här arbetar 15 pedagoger och kock som varje dag gör sitt yttersta för att tillgodose lärande och omsorg för alla barn. För att du ska få en god inblick i vår förskola rekommenderas läsning på vår hemsida. Du som söker arbetet som timvikarie ska ha ett genuint intresse av barn och service. Du behöver varar flexibel, tålmodig och ha lätt för att ta kontakt med nya människor och situationer. För att det ska bli riktigt bra behöver du behärska svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar hela tiden med barnet i fokus så du kommer att få användning av både fantasi och kreativitet alla dagar veckan! Du kommer att bli erbjuden arbete i barngrupp på förskola och det är oftast med kort varsel. Ibland finns längre ledigheter bland personalen inplanerade. Vi söker vikarier omgående.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Miklagårds förskola söker vikarierande barnskötare

Ansök    Okt 15    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 4 avdelningar med åldersblandade barngrupper och de båda arbetslagen har lika många barnskötare som förskollärare. Det är den fast anställda personalen som tillsammans äger och driver förskolan vilket ger varm och god gemenskap, stor möjlighet att påverka, en lättarbetad organ... Visa mer
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 4 avdelningar med åldersblandade barngrupper och de båda arbetslagen har lika många barnskötare som förskollärare. Det är den fast anställda personalen som tillsammans äger och driver förskolan vilket ger varm och god gemenskap, stor möjlighet att påverka, en lättarbetad organisation och låg personalomsättning.
Nu söker vi en vikarierande barnskötare till vårt team. Du som söker tjänsten ska vara en god och stimulerande arbetskamrat, ha vilja och förmåga att leda barnen och vi vill också att du är aktiv i vårt fina föräldrasamarbete.
Du ska ha en tydlig vilja att vara delaktig i utveckling av verksamheten tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Det är viktigt på Miklagårds förskola - att få lära nytt- att få prova - att få göra fel och tänka om - både för personal och barn.
Vi som arbetar på Miklagårds förskola vill att du som söker tjänsten är positiv och öppen i ditt sätt att kommunicera. Du behöver också vara flexibel, kunna organisera och ha nära till skratt och humor - för allt blir så mycket roligare då!
Anställningstid är januari- december 2022 och på vår hemsida www.miklagardsforskola.se finns information för dig som är intresserad och vill läsa mer om vår verksamhet och organisation på Miklagårds förskola.
Har du blivit nyfiken på oss nu? Vi vet att det personliga mötet är det bästa för alla - både för personal, barn eller föräldrar. Mariann Kjellman, vd och rektor, finns alltid på plats och berättar gärna mer om du tar kontakt för frågor eller kommer på besök till Täby Kyrkby!


Kontaktuppgifter till Miklagårds förskola:
Vd och rektor Mariann Kjellman 070-2480876 Visa mindre

Timvikarie/barnskötare till förskola

Ansök    Jan 12    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Miklagårds förskola har 4 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Här arbetar 15 pedagoger och kock som varje dag gör sitt yttersta för att tillgodose lärande och omsorg för alla barn. För att du ska få en god inblick i vår förskola rekommenderas läsning på vår hemsida. Du som söker arbetet som timvikarie ska ha ett genuint intresse av barn och service. Du behöver varar flexibel, tålmodig och ha lätt för att ta kontakt med nya människor och situationer. För ... Visa mer
Miklagårds förskola har 4 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Här arbetar 15 pedagoger och kock som varje dag gör sitt yttersta för att tillgodose lärande och omsorg för alla barn. För att du ska få en god inblick i vår förskola rekommenderas läsning på vår hemsida. Du som söker arbetet som timvikarie ska ha ett genuint intresse av barn och service. Du behöver varar flexibel, tålmodig och ha lätt för att ta kontakt med nya människor och situationer. För att det ska bli riktigt bra behöver du behärska svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar hela tiden med barnet i fokus så du kommer att få användning av både fantasi och kreativitet alla dagar veckan! Du kommer att bli erbjuden arbete i barngrupp på förskola och det är oftast med kort varsel. Ibland finns längre ledigheter bland personalen inplanerade. Vi söker vikarier omgående.
#jobbjustnu Visa mindre

Miklagårds förskola söker en utbildad och erfaren barnskötare

Ansök    Apr 9    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 4 avdelningar med åldersblandade barngrupper och de båda arbetslagen har lika många barnskötare som förskollärare. Det är den fast anställda personalen som tillsammans äger och driver förskolan vilket ger en varm och god gemenskap, stor möjlighet att påverka, en lättarbetad or... Visa mer
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 4 avdelningar med åldersblandade barngrupper och de båda arbetslagen har lika många barnskötare som förskollärare. Det är den fast anställda personalen som tillsammans äger och driver förskolan vilket ger en varm och god gemenskap, stor möjlighet att påverka, en lättarbetad organisation och låg personalomsättning.
Nu söker vi en utbildad och mycket erfaren barnskötare till vårt team. Du som söker tjänsten ska vara en stimulerande arbetskamrat, ha vilja och förmåga att leda barnen och vi vill också att du är aktiv i vårt fina föräldrasamarbete.
Du ska ha en tydligt intresse av att vara delaktig i utveckling av verksamheten tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Det är viktigt på Miklagårds förskola - att få lära nytt- att få prova - att få göra fel och tänka om - både för personal och barn.
Vi som arbetar på Miklagårds förskola vill att du som söker tjänsten är positiv och öppen i ditt sätt att kommunicera. Du behöver också vara flexibel, kunna organisera och ha nära till skratt och humor - för allt blir så mycket roligare då!
Den här tjänsten ska tillsättas i augusti 2021 och på vår hemsida www.miklagardsforskola.se finns information för dig som är intresserad och vill läsa mer om verksamhet och organisation på Miklagårds förskola.
Alla våra tillsvidareanställningar börjar med 6 månaders provtjänstgöring.


Har du blivit nyfiken på oss nu? Vi vet att det personliga mötet är det bästa för alla - både för personal, barn eller föräldrar. Mariann Kjellman, vd och rektor, finns alltid är på plats och berättar gärna mer om du tar kontakt för frågor eller kommer på besök till Täby Kyrkby!


Kontaktuppgifter till Miklagårds förskola:
Vd och rektor Mariann Kjellman 08-510 112 38 eller 070-2480876 Visa mindre

Legitimerad FÖRSKOLLÄRARE till Täby Kyrkby

Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. Personalen i arbetslagen har en jämn fördelning av förskollärare och barnskötare, det är 6 leg. förskollärare som arbetar totalt på hela förskolan och det är vi mycket stolta över. Vår verksamh... Visa mer
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. Personalen i arbetslagen har en jämn fördelning av förskollärare och barnskötare, det är 6 leg. förskollärare som arbetar totalt på hela förskolan och det är vi mycket stolta över.
Vår verksamhet har ett stort fokus på leken och alla dess möjligheter både inom- och utomhus. Flera förmiddagar i veckan arbetar vi med barnens val; rörelse, ateljé, bygg&konstruktion;, IKT, skog♮ och rollek för att erbjuda ett brett underlag till undervisning. Vi vistas också mycket utomhus på förskolegården alla årstider och väderlekar.
Miklagårds förskola ägs och drivs av den fast anställda personalen. Småskaligheten ger personalen stora möjligheter att påverka hela verksamheten. Vi har en varm och god gemenskap, en lättarbetad organisation och låg personalomsättning.
Du som söker tjänsten ska ha vilja och förmåga att leda barn, kollegor och föräldrar enligt styrdokumenten. I tjänsten ingår avdelningsansvar och utvecklingsarbete i ledningsgrupp.
Vi som arbetar på Miklagårds förskola vill att du som söker arbetet är positiv och öppen i ditt sätt att kommunicera. Du behöver också vara flexibel, kunna organisera och ha nära till skratt och humor - för allt blir så mycket roligare då!
Tjänsten ska tillsättas augusti/september 2021 och på vår hemsida www.miklagardsforskola.se finns information för dig som är intresserad och vill läsa mer om verksamhet och organisation på Miklagårds förskola.
Alla våra tillsvidareanställningar börjar med 6 månaders provtjänstgöring.
Har du blivit nyfiken på oss nu? Vi vet att det personliga mötet är det bästa för alla- både personal, barn eller föräldrar. Mariann Kjellman, vd och rektor, finns alltid på plats och berättar gärna mer om du tar kontakt för frågor eller kommer på besök till Täby Kyrkby.
Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.
Kontaktuppgifter till Miklagårds förskola:
Vd och rektor Mariann Kjellman 070 2480876
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden Visa mindre

Timvikarie/barnskötare till förskola

Ansök    Mar 25    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Miklagårds förskola har 4 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Här arbetar 15 pedagoger och kock som varje dag gör sitt yttersta för att tillgodose lärande och omsorg för alla barn. För att du ska få en god inblick i vår förskola rekommenderas läsning på vår hemsida. Du som söker arbetet som timvikarie ska ha ett genuint intresse av barn och service. Du behöver varar flexibel, tålmodig och ha lätt för att ta kontakt med nya människor och situationer. För ... Visa mer
Miklagårds förskola har 4 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Här arbetar 15 pedagoger och kock som varje dag gör sitt yttersta för att tillgodose lärande och omsorg för alla barn. För att du ska få en god inblick i vår förskola rekommenderas läsning på vår hemsida. Du som söker arbetet som timvikarie ska ha ett genuint intresse av barn och service. Du behöver varar flexibel, tålmodig och ha lätt för att ta kontakt med nya människor och situationer. För att det ska bli riktigt bra behöver du behärska svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar hela tiden med barnet i fokus så du kommer att få användning av både fantasi och kreativitet alla dagar veckan! Du kommer att bli erbjuden arbete i barngrupp på förskola och det är oftast med kort varsel. Ibland finns längre ledigheter bland personalen inplanerade. Vi söker vikarier omgående.
#jobbjustnu Visa mindre

En legitimerad förskollärare till Miklagårds Förskola

Om jobbet Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. Personalen i arbetslagen har en jämn fördelning av förskollärare och barnskötare, det är 6 leg. förskollärare som arbetar totalt på hela förskolan och det är vi mycket stolta över. Vå... Visa mer
Om jobbet
Miklagårds förskola ligger centralt i Täby Kyrkby, med goda kommunikationer. Vår förskola har stora, rymliga och lättarbetade lokaler för både personal och barn. Vi organiserar oss i 2 arbetslag som var och ett består av 2 avdelningar med åldersblandade barngrupper. Personalen i arbetslagen har en jämn fördelning av förskollärare och barnskötare, det är 6 leg. förskollärare som arbetar totalt på hela förskolan och det är vi mycket stolta över.
Vår verksamhet har ett stort fokus på leken och alla dess möjligheter både inom- och utomhus. Flera förmiddagar i veckan arbetar vi med barnens val; rörelse, ateljé, bygg&konstruktion;, IKT, skog♮ och rollek för att erbjuda ett brett underlag till undervisning. Vi vistas också mycket utomhus på förskolegården alla årstider och väderlekar.
Miklagårds förskola ägs och drivs av den fast anställda personalen. Småskaligheten ger personalen stora möjligheter att påverka hela verksamheten. Vi har en varm och god gemenskap, en lättarbetad organisation och låg personalomsättning.
Nu söker vi en legitimerad förskollärare som kan och är trygg i sitt uppdrag och vet vad det innebär att ta ansvar som förskollärare. I tjänsten ingår att varar delaktig i förskolans ledningsgrupp.
Du som söker tjänsten ska ha vilja och förmåga att leda barn, kollegor och föräldrar enligt styrdokumenten. Du ska också ha en tydlig vilja att vara delaktig i utveckling av verksamheten tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Det är viktigt på Miklagårds förskola - att få lära nytt- att få prova - att få göra fel och tänka om - både för personal och barn.
Vi som arbetar på Miklagårds förskola vill att du som söker arbetet är positiv och öppen i ditt sätt att kommunicera. Du behöver också vara flexibel, kunna organisera och ha nära till skratt och humor - för allt blir så mycket roligare då!
Tjäsnten ska tillsättas i augusti 2020 och på vår hemsida www.miklagardsforskola.se finns information för dig som är intresserad och vill läsa mer om verksamhet och organisation på Miklagårds förskola.
Alla våra tillsvidareanställningar börjar med 6 månaders provtjänstgöring. Visa mindre

Timvikarie/barnskötare till förskola

Ansök    Aug 21    Miklagårds Förskola AB    Barnskötare
Miklagårds förskola har 4 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Här arbetar 15 pedagoger och kock som varje dag gör sitt yttersta för att tillgodose omsorg och lärande för alla barn. För att du ska få en god inblick i vår förskola rekommenderas läsning på vår hemsida. Du som söker arbetet som timvikarie ska ha ett genuint intresse av barn och service. Du behöver varar flexibel, tålmodig och ha lätt för att ta kontakt med nya människor och situationer. För ... Visa mer
Miklagårds förskola har 4 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Här arbetar 15 pedagoger och kock som varje dag gör sitt yttersta för att tillgodose omsorg och lärande för alla barn. För att du ska få en god inblick i vår förskola rekommenderas läsning på vår hemsida. Du som söker arbetet som timvikarie ska ha ett genuint intresse av barn och service. Du behöver varar flexibel, tålmodig och ha lätt för att ta kontakt med nya människor och situationer. För att det ska bli riktigt bra behöver du behärska svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar hela tiden med barnet i fokus så du kommer att få användning av både fantasi och kreativitet alla dagar veckan! Vikarie på förskola då ordinarie personal är frånvarande. Du kommer att bli erbjuden arbete i barngrupp på förskola och det är oftast med kort varsel. Ibland finns längre ledigheter bland personalen inplanerade. Visa mindre

Personlig assistent med stort hjärta till förskola i Täby Kyrkby

Vi söker en person som vill arbeta med ett barn i behov av särskilt stöd på Miklagårds förskola i Täby Kyrkby. Dina arbetsuppgifter är att tillgodose omsorg och lärande för ett 5-årigt barn med särskilda behov. Barnet behöver mycket omsorg och tillsyn här på förskolan.Du kommer att få viss handledning av specialister och samarbeta/kommunicera mycket med övriga pedagoger och barnets föräldrar. I arbetet ingår att utföra vissa aktiviter utanför förskolans o... Visa mer
Vi söker en person som vill arbeta med ett barn i behov av särskilt stöd på Miklagårds förskola i Täby Kyrkby.
Dina arbetsuppgifter är att tillgodose omsorg och lärande för ett 5-årigt barn med särskilda behov. Barnet behöver mycket omsorg och tillsyn här på förskolan.Du kommer att få viss handledning av specialister och samarbeta/kommunicera mycket med övriga pedagoger och barnets föräldrar. I arbetet ingår att utföra vissa aktiviter utanför förskolans område.
Vi vill att du har ett genuint intresse av att arbeta med barn som behöver extra omvårdnad och stöd i sin utveckling. På Miklagårds förskola har vi alltid barnen i främsta fokus och det måste du också tycka är det viktigaste!
Det kan periodvis vara intensivt att arbeta på förskola och för att kunna göra ett gott arbete som resursperson krävs det flexibilitet, tålamod och mycket god fysik.
Dessutom vill vi att du är pålitlig, positiv och utåtriktad som person och har lätt för att skapa goda relationer. Du är också självständig och kan ta egna initiativ.
På vår förskola arbetar proffsiga pedagoger som alltid har barnet i fokus. Vi prioriterar gott samarbete med barnens föräldrar för ett gott resultat i vår verksamhet. Det betyder att du ska ha höga ambitioner och vilja göra ditt bästa!
Du ska behärska det svenska språket fullständigt i både tal och skrift.
Vi kommer att intervjua intresserade kandidater under ansökningstiden. Tjänsten ska tillsättas i början av augusti 2020 och varar hela läsåret 2020-2021.Tjänstens omfattning är ca 35 tim/vecka. Visa mindre