Lediga jobb Submit AB i Täby

Se alla lediga jobb från Submit AB i Täby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Täby som finns inom det yrket.

Cafébiträde

Ansök    Sep 27    Submit AB    Konditoribiträde
Nu söker vi på Submit Bemanning cafébiträde till vår partner i Täby & Enebyberg med start omgående. Om tjänsten: - Förberedelser inför öppning & stängning - Kundbemötande (service i världsklass) - Förberedelser av ordrar både på plats men även online. - Kassa-arbete - Förberedelser av sortiment/produkter - Hålla rent och snyggt - Arbetstider: Morgon & Eftermiddag/Kväll (kan variera) Vi letar efter en kandidat som är: - Motiverad/vågar ta för sig - Stres... Visa mer
Nu söker vi på Submit Bemanning cafébiträde till vår partner i Täby & Enebyberg med start omgående.

Om tjänsten:

- Förberedelser inför öppning & stängning
- Kundbemötande (service i världsklass)
- Förberedelser av ordrar både på plats men även online.
- Kassa-arbete
- Förberedelser av sortiment/produkter
- Hålla rent och snyggt
- Arbetstider: Morgon & Eftermiddag/Kväll (kan variera)

Vi letar efter en kandidat som är:
- Motiverad/vågar ta för sig
- Stresstålig (gärna tidigare erfarenhet från liknande yrke)
- Intresserad av butikens produkter/mat
- Boende i området/närheten (norrort)
- Flexibel nog att hjälpa till på andra avdelningar vid behov
- Tidsenlig Visa mindre

Legitimerad förskollärare i Täby

Förskollan i Täby söken en legitimerad förskollärare Nu söker vi dig som är förskollärare och vill bli vår nya kollega och tillsammans med pedagogerna vill vara med att skapa en modern förskola där nytänkande, ansvarstagande och engagemang står i fokus. Med arbetsglädje och skratt vågar vi utmana oss och tänka nya tankar. Tillsammans med barnen skapar vi “det goda mötet” där alla barn och pedagoger bildar en helhet. Vi vill att du är utbildad förskollära... Visa mer
Förskollan i Täby söken en legitimerad förskollärare

Nu söker vi dig som är förskollärare och vill bli vår nya kollega och tillsammans med pedagogerna vill vara med att skapa en modern förskola där nytänkande, ansvarstagande och engagemang står i fokus. Med arbetsglädje och skratt vågar vi utmana oss och tänka nya tankar. Tillsammans med barnen skapar vi “det goda mötet” där alla barn och pedagoger bildar en helhet.

Vi vill att du är utbildad förskollärare, gärna med erfarenhet av arbete inom förskola och öppen förskola. Som person är du positiv, kommunikativ, initiativrik och har lätt för att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Du har ett stort engagemang och ett brinnande intresse för att utveckla verksamheten för familjerna på Öppna förskolan.

Dina arbetsuppgifter innebär att ha barnet och föräldrarna i fokus. Hos oss blir du en del av en kreativ, utvecklande och lärande organisation. Du arbetar självständigt och blir inspirerad av att samarbeta med andra yrkeskategorier. Du sätter fokus på lösningar och möjligheter genom engagemang och kreativitet. Du behöver vara lyhörd för och medverka till att familjer kan bygga egna kontaktnät. Visa mindre

Bilmekaniker i Täby

Vi söker just nu en erfaren bilmekaniker som har minst 5 års erfarenhet och kan utföra avancerade typer av felsökning och reparationer på bilar oavsett märke. Just i det här fallet söker vi specifikt en fordonsmekaniker med bred kompetens till vår kund i Täby. Stor möjlighet till en tillsvidareanställning hos kunden. Profilen som vår kund söker är en självgående mekaniker som har stor erfarenhet inom yrket. För att klara av tjänsten behöver du ha goda ku... Visa mer
Vi söker just nu en erfaren bilmekaniker som har minst 5 års erfarenhet och kan utföra avancerade typer av felsökning och reparationer på bilar oavsett märke.

Just i det här fallet söker vi specifikt en fordonsmekaniker med bred kompetens till vår kund i Täby. Stor möjlighet till en tillsvidareanställning hos kunden.

Profilen som vår kund söker är en självgående mekaniker som har stor erfarenhet inom yrket. För att klara av tjänsten behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du dessutom kunskaper i engelska är det ett plus.
Som person har du förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta nära andra. För denna tjänst är det viktigt att du har goda tekniska kunskaper samt intresse och förmåga att själv söka information och utvecklas inom yrket.
Du delar också gärna med dig av din kunskap till andra på arbetsplatsen. Att hålla tidsplaner samt följa säkerhetsföreskrifter är en självklarhet för dig. För dig är det också viktigt att uppnå god kvalitet i arbetet och att kunderna blir nöjda.

Vår kund är en heltäckande bilverkstad där både privat- och företagskunder samt ett flertal premium bilfirmor lämnar in sina bilar. Dom erbjuder även alla sina kunder motoroptimering och trim av sina bilar.

Meriterande:

Alla typer av fordonsutbildningar
Diagnostekniker
Kunnig inom bilelektronik

Personliga egenskaper:

Du har en god förmåga att ta egna initiativ
Du är en engagerad och ansvarstagande person
Du är flexibel och älskar arbetet
Du är serviceminded
Du är noggrann och tar jobbet på största allvar
Du är extremt lösningsorienterad & problemlösare

B-körkort är krav.

Intervjuer sker löpande. Ansök redan nu, eller tipsa någon du känner som passar in på beskrivningen, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare än planerat. Visa mindre