Lediga jobb Triften AB i Täby

Se alla lediga jobb från Triften AB i Täby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Täby som finns inom det yrket.

Kock till Triften

Ansök    Jul 19    Triften AB    Kock, à la carte
Erfaren KOCK, till TRIFTEN Du har erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och/eller har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för matlagning, råvaror och av att utvecklas i ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi. Du har kreativa idéer, energ... Visa mer
Erfaren KOCK, till TRIFTEN
Du har erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och/eller har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för matlagning, råvaror och av att utvecklas i ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och har inget emot att ibland arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.
Du är:
• Utbildad kock
• Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från à la cartekök
• Vill utvecklas och tycker om variation i arbetsdagen
• God kunskap om livsmedelshygien
• Hanterar råvaror från grunden med stor kompetens och respekt om smaker och ekonomi
• Tycker om att samarbeta, lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper
INSPIRATION och UTVECKLING
Triften erbjuder stor variation och möjligheter för dig att utvecklas inom yrkets alla delar. Med flera restauranger och kaféer, ett brett cateringutbud, fester och konferenser utöver den dagliga verksamheten med frukost, lunch och middag alla dagar i veckan är TRIFTEN en inspirerande och utvecklande arbetsplats.
TRIFTEN HÄGERNEHOLM med kök och matsal med 70 platser erbjuds frukost, lunch, middag, kafé och bar samt ett brett take awayutbud till företag och boende i Täby med omnejd samt till boende på det hotell vi delar hus med, veckans alla dagar.
TRIFTEN ENEBYBERGS GÅRD bjuder in till fest, möten och konferens för upp till 150 gäster. I den nyrenoverade gården från 1700-talet serveras frukost, lunch, middag och kafé, för alla med huvudfokus på det större sällskapet. I köket på TRIFTEN ENEBYBERGS GÅRD lagas all mat till TRIFTEN CATERING.
TRIFTEN KAFÉ på TORGET serverar lunchrätter, smörgåsar och fantastiska bakverk och nybakat bröd från TRIFTEN BAGERI - mitt på Torget i Täby Centrum.
TRIFTEN - KARBY GÅRDS KAFÉ - i "kulturgård" med konstutställningar och konserter drivs festvåning och kafé med lunchrätter, smörgåsar och fantastiska bakverk och nybakat bröd från TRIFTEN BAGERI.
Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor.
Vi lagar mat och bakar i eget bageri, från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster. Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Aug 5    Triften AB    Bagare/Konditor
ASSISTERANDE BAGARE - BUTIKSBITRÄDE Du är utbildad bagare/konditor med erfarenhet av yrket. Du är social och säljande och har arbetat i butik eller kafé/restaurang. I vårt bageri i centrala Täby bakas allt som erbjuds i våra restauranger och kaféer av matbröd och sötsaker. Alla produkter säljs över disk i butiken där kunden även kan handla smörgåsar, kaffe, kalla drycker är äta på plats eller ta med. Som assisterande bagare har du kunskap och erfarenhet ... Visa mer
ASSISTERANDE BAGARE - BUTIKSBITRÄDE
Du är utbildad bagare/konditor med erfarenhet av yrket. Du är social och säljande och har arbetat i butik eller kafé/restaurang.
I vårt bageri i centrala Täby bakas allt som erbjuds i våra restauranger och kaféer av matbröd och sötsaker. Alla produkter säljs över disk i butiken där kunden även kan handla smörgåsar, kaffe, kalla drycker är äta på plats eller ta med.
Som assisterande bagare har du kunskap och erfarenhet att bistå våra bagare i det dagliga arbetet, självständigt producera enklare produkter med ambition att vidareutvecklas inom yrket. Som butiksbiträde tar du hand om butiken och våra kunder, tar emot beställningar och ansvarar för utgående leveranser.
Du är engagerad, flexibel och att du håller en hög servicenivå. Du tycker om att arbeta med en känsla för kvalitet. Du har energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när kunden är riktigt nöjd.
Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och har inget emot att ibland arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt växa.
TRIFTENS bageri och konditori producerar för egen försäljning i butik, restaurang och kafé och för stående leveranser. En stor del av TRIFTENS verksamhet består av catering och beställningar. Vi arbetar med råvaror av hög kvalitet.


Triften serverar frukost, lunch och middag veckans alla dagar. Från bageri och konditori kommer bröd och söta bakverk till våra kaféer eller för gästen att ta med hem. Och om inte gästen kommer till Triften kommer Triften till gästen och ordnar mötet, festen eller middagen genom vår stadigt växande cateringverksamhet.


Tjänsten är deltid eller heltid och arbetstiderna är varierande enligt schema och överenskommelse. Triften har verksamhet sju dagar i veckan varför arbete under helger ingår. Visa mindre

Restaurangchef till Triften!

Ansök    Maj 2    Triften AB    Hovmästare
RESTAURANGCHEF - med kärlek till mat och människor, till TRIFTENS nya restaurang i HÄGERNEHOLM Du brinner för att ge fantastisk service och att arbeta med god och bra mat. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du är servitör med utbildning och/eller bred och dokumenterad erfarenhet från à la carteservering med ett gediget intresse av att alltid ge gästen och ... Visa mer
RESTAURANGCHEF - med kärlek till mat och människor, till TRIFTENS nya restaurang i HÄGERNEHOLM
Du brinner för att ge fantastisk service och att arbeta med god och bra mat. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd.
Du är servitör med utbildning och/eller bred och dokumenterad erfarenhet från à la carteservering med ett gediget intresse av att alltid ge gästen och kunden god service. Du sätter stort värde i att ha kunskap om det du erbjuder och har därför ett särskilt intresse för mat, dryck och råvaror och av att utvecklas med ditt yrke.
Du har förmåga att leda andra och att planera framåt för att arbetet ska fungera. Du tycker om att samarbeta men kan också självständigt ta ansvar. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.
I tjänsten som Restaurangchef för Triften på Hägerneholm ingår planering, försäljning och genomförande. Du har därför såväl en praktisk som administrativ förmåga och tycker om variationen av arbetsuppgifter. Tjänsten är fördelad till att vara omkring 50 procent administrativ och till 50 procent på plats under service och genomförande vid konferenser, event, fester, middagar mm.
I nybyggda Hägerneholm möter vi en delvis ny publik från boende i området, besökare till en intilliggande idrottshall och från företagen i Arninge. TRIFTEN HÄGERNEHOLM är inrymd i samma byggnad som ett nybyggt hotell med främsta fokus på företagsgäster.
TRIFTEN HÄGERNEHOLM erbjuder frukost, lunch, middag, kafé och bar till både boende på hotellet och andra gäster, veckans alla dagar samt möjlighet till konferens, event och fest.
Köket lagar mat till Triften Catering och från Triftens bageri och konditori i Roslags Näsby kommer bröd och bakverk.
Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Tillsammans med övriga i TRIFTENS ledning planerar och leder du det dagliga arbetet samt bidrar till Triftens långsiktiga utveckling. Du ingår i ledningsgruppen som tar gemensamt ansvar för Triftens erbjudanden, bemanning och marknadsföring för att vidareutveckla Triften som alltid erbjuder hög kvalitet med målet att uppfylla Triftens vision.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Triften växer för att ge förorten god och vällagad mat och bakverk i trevlig och välkomnande miljö.
Vi lagar och bakar från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror och drycker. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster. Visa mindre

Kock till Triften

Ansök    Mar 10    Triften AB    Kock, à la carte
Erfaren KOCK, till TRIFTEN Du har erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och/eller har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för matlagning, råvaror och av att utvecklas i ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi. Du har kreativa idéer, energ... Visa mer
Erfaren KOCK, till TRIFTEN
Du har erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och/eller har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för matlagning, råvaror och av att utvecklas i ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och har inget emot att ibland arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.
Du är:
• Utbildad kock
• Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från à la cartekök
• Vill utvecklas och tycker om variation i arbetsdagen
• God kunskap om livsmedelshygien
• Hanterar råvaror från grunden med stor kompetens och respekt om smaker och ekonomi
• Tycker om att samarbeta, lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper
INSPIRATION och UTVECKLING
Triften erbjuder stor variation och möjligheter för dig att utvecklas inom yrkets alla delar. Med flera restauranger och kaféer, ett brett cateringutbud, fester och konferenser utöver den dagliga verksamheten med frukost, lunch och middag alla dagar i veckan är TRIFTEN en inspirerande och utvecklande arbetsplats.
TRIFTEN HÄGERNEHOLM med kök och matsal med 70 platser erbjuds frukost, lunch, middag, kafé och bar samt ett brett take awayutbud till företag och boende i Täby med omnejd samt till boende på det hotell vi delar hus med, veckans alla dagar.
TRIFTEN ENEBYBERGS GÅRD bjuder in till fest, möten och konferens för upp till 150 gäster. I den nyrenoverade gården från 1700-talet serveras frukost, lunch, middag och kafé, för alla med huvudfokus på det större sällskapet. I köket på TRIFTEN ENEBYBERGS GÅRD lagas all mat till TRIFTEN CATERING.
TRIFTEN KAFÉ på TORGET serverar lunchrätter, smörgåsar och fantastiska bakverk och nybakat bröd från TRIFTEN BAGERI - mitt på Torget i Täby Centrum.
TRIFTEN - KARBY GÅRDS KAFÉ - i "kulturgård" med konstutställningar och konserter drivs festvåning och kafé med lunchrätter, smörgåsar och fantastiska bakverk och nybakat bröd från TRIFTEN BAGERI.
Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor.
Vi lagar mat och bakar i eget bageri, från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster. Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Mar 10    Triften AB    Bagare/Konditor
Triften i Täby växer! Du är en kreativ och noggrann person som vill vidareutveckla vårt BAGERI och KONDITORI i Täby. Du är en person som har bred kunskap, arbetslivserfarenhet och sätter stor ära i ditt yrke. Du ska kunna arbeta med hela vårt bröd- och konditoriutbud. Du är engagerad, flexibel och att du håller en hög servicenivå. Du tycker om att arbeta med en känsla för kvalitet och tycker att det är roligt med vackra, klassiska bakverk såväl som att ska... Visa mer
Triften i Täby växer!
Du är en kreativ och noggrann person som vill vidareutveckla vårt BAGERI och KONDITORI i Täby. Du är en person som har bred kunskap, arbetslivserfarenhet och sätter stor ära i ditt yrke. Du ska kunna arbeta med hela vårt bröd- och konditoriutbud.
Du är engagerad, flexibel och att du håller en hög servicenivå. Du tycker om att arbeta med en känsla för kvalitet och tycker att det är roligt med vackra, klassiska bakverk såväl som att skapa nytt och modernt. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när kunden är riktigt nöjd.
Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och har inget emot att arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt växa.
Vi ger dig utrymme för eget tänkande och kreativitet. Du är noggrann i allt du gör och har god kunskap av säker hantering av råvaror.
TRIFTENS bageri och konditori producerar för egen försäljning i butik, restaurang och kafé och för stående leveranser. En stor del av TRIFTENS verksamhet består av catering och beställningar. Vi arbetar med råvaror av hög kvalitet.


Triften serverar frukost, lunch och middag veckans alla dagar. Från bageri och konditori kommer bröd och söta bakverk till våra kaféer eller för gästen att ta med hem. Och om inte gästen kommer till Triften kommer Triften till gästen och ordnar mötet, festen eller middagen genom vår stadigt växande cateringverksamhet.


Tjänsten är heltid och arbetstiderna är varierande enligt schema och överenskommelse. Triften har verksamhet sju dagar i veckan varför arbete under helger ingår. Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Jan 3    Triften AB    Bagare/Konditor
Triften i Täby växer! Du är en kreativ och noggrann person som vill vidareutveckla vårt BAGERI och KONDITORI i Täby. Du är en person som har bred kunskap, arbetslivserfarenhet och sätter stor ära i ditt yrke. Du ska kunna arbeta med hela vårt bröd- och konditoriutbud. Du är engagerad, flexibel och att du håller en hög servicenivå. Du tycker om att arbeta med en känsla för kvalitet och tycker att det är roligt med vackra, klassiska bakverk såväl som att ska... Visa mer
Triften i Täby växer!
Du är en kreativ och noggrann person som vill vidareutveckla vårt BAGERI och KONDITORI i Täby. Du är en person som har bred kunskap, arbetslivserfarenhet och sätter stor ära i ditt yrke. Du ska kunna arbeta med hela vårt bröd- och konditoriutbud.
Du är engagerad, flexibel och att du håller en hög servicenivå. Du tycker om att arbeta med en känsla för kvalitet och tycker att det är roligt med vackra, klassiska bakverk såväl som att skapa nytt och modernt. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när kunden är riktigt nöjd.
Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och har inget emot att arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt växa.
Vi ger dig utrymme för eget tänkande och kreativitet. Du är noggrann i allt du gör och har god kunskap av säker hantering av råvaror.
TRIFTENS bageri och konditori producerar för egen försäljning i butik, restaurang och kafé och för stående leveranser. En stor del av TRIFTENS verksamhet består av catering och beställningar. Vi arbetar med ekologiska råvaror av hög kvalitet.


Ärligt lagat – ärligt bakat, för ärligt talat, det är vad god och bra mat handlar om - med Triften blir världen godare!
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Triften växer för att ge förorten god och vällagad mat och bröd i trevlig och välkomnande miljö – för alla måltider!
Triften serverar frukost, lunch och middag veckans alla dagar. Från bageri och konditori kommer bröd och söta bakverk till våra kaféer eller för gästen att ta med hem. Och om inte gästen kommer till Triften kommer Triften till gästen och ordnar mötet, festen eller middagen genom vår stadigt växande cateringverksamhet.


Tjänsten är heltid och arbetstiderna är varierande enligt schema och överenskommelse. Triften har verksamhet sju dagar i veckan varför arbete under helger ingår. Visa mindre

Kock till Triften

Ansök    Okt 27    Triften AB    Kock, à la carte
Erfaren KOCK, till TRIFTEN Du har erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och/eller har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för matlagning, råvaror och av att utvecklas i ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi. Du har kreativa idéer, energ... Visa mer
Erfaren KOCK, till TRIFTEN
Du har erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och/eller har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för matlagning, råvaror och av att utvecklas i ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och har inget emot att ibland arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.
Du är:
• Utbildad kock
• Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från à la cartekök
• Vill utvecklas och tycker om variation i arbetsdagen
• God kunskap om livsmedelshygien
• Hanterar råvaror från grunden med stor kompetens och respekt om smaker och ekonomi
• Tycker om att samarbeta, lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper
INSPIRATION och UTVECKLING
Triften erbjuder stor variation och möjligheter för dig att utvecklas inom yrkets alla delar. Med flera restauranger och kaféer, ett brett cateringutbud, fester och konferenser utöver den dagliga verksamheten med frukost, lunch och middag alla dagar i veckan är TRIFTEN en inspirerande och utvecklande arbetsplats.
TRIFTEN HÄGERNEHOLM med kök och matsal med 70 platser erbjuds frukost, lunch, middag, kafé och bar samt ett brett take awayutbud till företag och boende i Täby med omnejd samt till boende på det hotell vi delar hus med, veckans alla dagar.
TRIFTEN ENEBYBERGS GÅRD bjuder in till fest, möten och konferens för upp till 150 gäster. I den nyrenoverade gården från 1700-talet serveras frukost, lunch, middag och kafé, för alla med huvudfokus på det större sällskapet. I köket på TRIFTEN ENEBYBERGS GÅRD lagas all mat till TRIFTEN CATERING.
TRIFTEN KAFÉ på TORGET serverar lunchrätter, smörgåsar och fantastiska bakverk och nybakat bröd från TRIFTEN BAGERI - mitt på Torget i Täby Centrum.
TRIFTEN - KARBY GÅRDS KAFÉ - i "kulturgård" med konstutställningar och konserter drivs festvåning och kafé med lunchrätter, smörgåsar och fantastiska bakverk och nybakat bröd från TRIFTEN BAGERI.
Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor.
Vi lagar mat och bakar i eget bageri, från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster. Visa mindre

Erfaren servitör till TRIFTEN

Ansök    Jan 3    Triften AB    Servitör/Servitris
Servitör - med kärlek till mat och människor, till TRIFTENS restauranger Du brinner för att ge fantastisk service och att arbeta med god och bra mat. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du är servitör med utbildning och/eller bred och dokumenterad erfarenhet från à la carteservering med ett gediget intresse av att alltid ge gästen och kunden god service. Du... Visa mer
Servitör - med kärlek till mat och människor, till TRIFTENS restauranger
Du brinner för att ge fantastisk service och att arbeta med god och bra mat. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd.
Du är servitör med utbildning och/eller bred och dokumenterad erfarenhet från à la carteservering med ett gediget intresse av att alltid ge gästen och kunden god service. Du sätter stort värde i att ha kunskap om det du erbjuder och har därför ett särskilt intresse för mat, dryck och råvaror och av att utvecklas med ditt yrke.
Du tycker om att samarbeta men kan också självständigt ta ansvar. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.
Arbetet är förlagt på någon av TRIFTENS restauranger. Du tycker om variationen från à la carte, festvåning, konferens och catering och att arbeta dag- och kvällstid veckans alla dagar.
I nybyggda Hägerneholm möter vi gäster från boende i Täby med omnejd, från företagen i Arninge samt boende på hotellet TRIFTEN delar hus med.
TRIFTEN HÄGERNEHOLM erbjuder frukost, lunch, middag, kafé och bar veckans alla dagar samt möjlighet till konferens, event och fest.
TRIFTEN ENEBYBERGS GÅRD erbjuder lunch, middag, möten och fest i unik 1700-talsmiljö. Här möts företag, familjer och föreningar för större möten, konferenser, fester och mottagningar men också a la carte luncher och middagar för det mindre sällskapet, alla dagar i veckan.
Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Triften växer för att ge god och vällagad mat och bakverk i trevlig och välkomnande miljö – för alla måltider!
Vi lagar och bakar från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror och drycker. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster. Visa mindre

Kock till Triften

Ansök    Nov 12    Triften AB    Kock, à la carte
Erfaren KOCK, till TRIFTEN Du har erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och/eller har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för matlagning, råvaror och av att utvecklas i ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi. Du har kreativa idéer, energ... Visa mer
Erfaren KOCK, till TRIFTEN
Du har erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och/eller har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för matlagning, råvaror och av att utvecklas i ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och har inget emot att ibland arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.
Du är:
• Utbildad kock
• Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från à la cartekök
• Vill utvecklas och tycker om variation i arbetsdagen
• God kunskap om livsmedelshygien
• Hanterar råvaror från grunden med stor kompetens och respekt om smaker och ekonomi
• Tycker om att samarbeta, lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper
INSPIRATION och UTVECKLING
Triften erbjuder stor variation och möjligheter för dig att utvecklas inom yrkets alla delar. Med flera restauranger och kaféer, ett brett cateringutbud, fester och konferenser utöver den dagliga verksamheten med frukost, lunch och middag alla dagar i veckan är TRIFTEN en inspirerande och utvecklande arbetsplats.
TRIFTEN HÄGERNEHOLM med kök och matsal med 70 platser erbjuds frukost, lunch, middag, kafé och bar samt ett brett take awayutbud till företag och boende i Täby med omnejd samt till boende på det hotell vi delar hus med, veckans alla dagar.
TRIFTEN ENEBYBERGS GÅRD bjuder in till fest, möten och konferens för upp till 150 gäster. I den nyrenoverade gården från 1700-talet serveras frukost, lunch, middag och kafé, för alla med huvudfokus på det större sällskapet. I köket på TRIFTEN ENEBYBERGS GÅRD lagas all mat till TRIFTEN CATERING.
TRIFTEN KAFÉ på TORGET serverar lunchrätter, smörgåsar och fantastiska bakverk och nybakat bröd från TRIFTEN BAGERI - mitt på Torget i Täby Centrum.
TRIFTEN - KARBY GÅRDS KAFÉ - i "kulturgård" med konstutställningar och konserter drivs festvåning och kafé med lunchrätter, smörgåsar och fantastiska bakverk och nybakat bröd från TRIFTEN BAGERI.
Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor.
Vi lagar mat och bakar i eget bageri, från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster. Visa mindre

Sous Chef till TRIFTEN

Ansök    Maj 2    Triften AB    Chefskock
SOUS CHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby Triften växer och med höga ambitioner! Med två restauranger, bageri, kaféer och festvåning finns stora möjligheter och spännande utmaningar för rätt person. Du är tillsammans med kökschef ansvarig för köksanställda och ser till att Triftens kvalitet alltid upprätthålls. Du skapar och utvecklar menyer, och metodik för beredning och kommer att arbeta tillsammans med övriga medarb... Visa mer
SOUS CHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby
Triften växer och med höga ambitioner! Med två restauranger, bageri, kaféer och festvåning finns stora möjligheter och spännande utmaningar för rätt person.
Du är tillsammans med kökschef ansvarig för köksanställda och ser till att Triftens kvalitet alltid upprätthålls. Du skapar och utvecklar menyer, och metodik för beredning och kommer att arbeta tillsammans med övriga medarbetare i köket under service under lunch och middag såväl som catering och event.
Du är, i kökschefens frånvaro, ansvarig för att upprätthålla och följa regler och föreskrifter för säker livsmedelshantering.
Till dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
• Övervaka att arbetet sker i enlighet med uppsatta mål och delta i det praktiska arbetet för att säkerställa hög kvalitet och säker leverans
• Planera och organisera arbetet under förberedelser och service.
• Rådgöra, vägleda och instruera anställda om hur de utför sina uppgifter korrekt.
• Beställa råvaror och visa övriga medarbetare rätt teknik och metod för bästa resultat.
Som person är du en positiv och glad ledare med förmåga att motivera övriga anställda. Du har hög integritet och kan anpassa dig och vara flexibel i svåra situationer, lösa problem och fatta beslut vid behov. Visar lust och förmåga att lära dig samt dela med dig av dina kunskaper till andra.
Utbildning och erfarenhet:
Du är kock med minst gymnasieutbildning eller motsvarande och har mer än 5 års bred och dokumenterad erfarenhet arbete i av kall- och varmkök. Du tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering.
Du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du måste ha grundläggande matematiska färdigheter och skriva och tala god svenska. Du är van att använda branschspecifik programvara och applikationer som stöd för planering och administration. Visa mindre

Sous Chef till TRIFTEN

Ansök    Sep 15    Triften AB    Chefskock
SOUS CHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby Triften växer och med höga ambitioner! Med två restauranger, bageri, kaféer och festvåning finns stora möjligheter och spännande utmaningar för rätt person. Du är tillsammans med kökschef ansvarig för köksanställda och ser till att Triftens kvalitet alltid upprätthålls. Du skapar och utvecklar menyer, och metodik för beredning och kommer att arbeta tillsammans med övriga medarb... Visa mer
SOUS CHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby
Triften växer och med höga ambitioner! Med två restauranger, bageri, kaféer och festvåning finns stora möjligheter och spännande utmaningar för rätt person.
Du är tillsammans med kökschef ansvarig för köksanställda och ser till att Triftens kvalitet alltid upprätthålls. Du skapar och utvecklar menyer, och metodik för beredning och kommer att arbeta tillsammans med övriga medarbetare i köket under service under lunch och middag såväl som catering och event.
Du är, i kökschefens frånvaro, ansvarig för att upprätthålla och följa regler och föreskrifter för säker livsmedelshantering.
Till dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
• Övervaka att arbetet sker i enlighet med uppsatta mål och delta i det praktiska arbetet för att säkerställa hög kvalitet och säker leverans
• Planera och organisera arbetet under förberedelser och service.
• Rådgöra, vägleda och instruera anställda om hur de utför sina uppgifter korrekt.
• Beställa råvaror och visa övriga medarbetare rätt teknik och metod för bästa resultat.
Som person är du en positiv och glad ledare med förmåga att motivera övriga anställda. Du har hög integritet och kan anpassa dig och vara flexibel i svåra situationer, lösa problem och fatta beslut vid behov. Visar lust och förmåga att lära dig samt dela med dig av dina kunskaper till andra.
Utbildning och erfarenhet:
Du är kock med minst gymnasieutbildning eller motsvarande och har mer än 5 års bred och dokumenterad erfarenhet arbete i av kall- och varmkök. Du tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering.
Du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du måste ha grundläggande matematiska färdigheter och skriva och tala god svenska. Du är van att använda branschspecifik programvara och applikationer som stöd för planering och administration. Visa mindre

Sous Chef till TRIFTEN

Ansök    Jun 11    Triften AB    Chefskock
SOUS CHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby Triften växer och med höga ambitioner! Med två restauranger, bageri, kaféer och festvåning finns stora möjligheter och spännande utmaningar för rätt person. Du är tillsammans med kökschef ansvarig för köksanställda och ser till att Triftens kvalitet alltid upprätthålls. Du skapar och utvecklar menyer, och metodik för beredning och kommer att arbeta tillsammans med övriga medarb... Visa mer
SOUS CHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby
Triften växer och med höga ambitioner! Med två restauranger, bageri, kaféer och festvåning finns stora möjligheter och spännande utmaningar för rätt person.
Du är tillsammans med kökschef ansvarig för köksanställda och ser till att Triftens kvalitet alltid upprätthålls. Du skapar och utvecklar menyer, och metodik för beredning och kommer att arbeta tillsammans med övriga medarbetare i köket under service under lunch och middag såväl som catering och event.
Du är, i kökschefens frånvaro, ansvarig för att upprätthålla och följa regler och föreskrifter för säker livsmedelshantering.
Till dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
• Övervaka att arbetet sker i enlighet med uppsatta mål och delta i det praktiska arbetet för att säkerställa hög kvalitet och säker leverans
• Planera och organisera arbetet under förberedelser och service.
• Rådgöra, vägleda och instruera anställda om hur de utför sina uppgifter korrekt.
• Beställa råvaror och visa övriga medarbetare rätt teknik och metod för bästa resultat.
Som person är du en positiv och glad ledare med förmåga att motivera övriga anställda. Du har hög integritet och kan anpassa dig och vara flexibel i svåra situationer, lösa problem och fatta beslut vid behov. Visar lust och förmåga att lära dig samt dela med dig av dina kunskaper till andra.
Utbildning och erfarenhet:
Du är kock med minst gymnasieutbildning eller motsvarande och har mer än 5 års bred och dokumenterad erfarenhet arbete i av kall- och varmkök. Du tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering.
Du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du måste ha grundläggande matematiska färdigheter och skriva och tala god svenska. Du är van att använda branschspecifik programvara och applikationer som stöd för planering och administration. Visa mindre

Chef TRIFTEN Kafé

Ansök    Maj 2    Triften AB    Restaurangchef
Var med från början! ... och nystart... I nytt kafé i centrala Täby möter TRIFTEN en delvis ny publik - varje dag! och Kaféverksamheter i samarbete med kultur- och idrottsarrangörer i Täby. Vi laddar för nystart efter Corona. Du är servitör eller konditor med utbildning och/eller bred och dokumenterad erfarenhet från kafé och restaurang med ett gediget intresse av att alltid ge fantastisk service. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill de... Visa mer
Var med från början! ... och nystart...
I nytt kafé i centrala Täby möter TRIFTEN en delvis ny publik - varje dag!
och
Kaféverksamheter i samarbete med kultur- och idrottsarrangörer i Täby. Vi laddar för nystart efter Corona.
Du är servitör eller konditor med utbildning och/eller bred och dokumenterad erfarenhet från kafé och restaurang med ett gediget intresse av att alltid ge fantastisk service.
Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd.
Du sätter stort värde i att ha kunskap om det du erbjuder och har därför ett särskilt intresse för konditori, bakning, mat, dryck och råvaror och av att utvecklas med ditt yrke.
Till dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
• Leda, schemalägga och planera det dagliga arbetet i Triftens kaféer.
• Övervaka att arbetet sker i enlighet med uppsatta mål och delta i det praktiska arbetet för att säkerställa hög kvalitet och säker leverans.
• Planera och organisera arbetet under förberedelser och service.
• Rådgöra med och instruera övriga medarbetare om hur de utför sina arbetsuppgifter korrekt.
• Beställa råvaror, ha en god och nära dialog med TRIFTEN BAGERI och visa övriga medarbetare rätt teknik, metod och hantering för god ekonomi och bästa resultat för att ge gästen fantastisk service.
Som person är du en positiv och glad ledare med förmåga att motivera övriga anställda. Du har hög integritet och kan anpassa dig och vara flexibel i svåra situationer, lösa problem och fatta beslut vid behov. Du visar lust och förmåga att lära dig samt att dela med dig av dina kunskaper till andra.
Utbildning och erfarenhet:
Du är servitör eller konditor med minst gymnasieutbildning eller motsvarande och har mer än 5 års bred och dokumenterad erfarenhet av arbete i kafé eller restaurang.
Du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du måste ha grundläggande matematiska färdigheter och skriva och tala god svenska.
Du är van att använda branschspecifik programvara och applikationer som stöd för planering och administration.
Tjänsten är heltid, tillsvidare och med start i mitten av juni. Vi tillämpar provanställning. Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Sep 3    Triften AB    Bagare/Konditor
Triften i Täby växer! #jobbjustnu Du är en kreativ och noggrann person som vill vidareutveckla vårt BAGERI och KONDITORI i Täby. Du är en person som har bred kunskap, arbetslivserfarenhet och sätter stor ära i ditt yrke. Du ska kunna arbeta med vårt bröd- och konditoriutbud. Du är engagerad, flexibel och att du håller en hög servicenivå. Du tycker om att arbeta med en känsla för kvalitet och tycka det är roligt med vackra, klassiska bakverk såväl som att s... Visa mer
Triften i Täby växer!
#jobbjustnu
Du är en kreativ och noggrann person som vill vidareutveckla vårt BAGERI och KONDITORI i Täby. Du är en person som har bred kunskap, arbetslivserfarenhet och sätter stor ära i ditt yrke. Du ska kunna arbeta med vårt bröd- och konditoriutbud.
Du är engagerad, flexibel och att du håller en hög servicenivå. Du tycker om att arbeta med en känsla för kvalitet och tycka det är roligt med vackra, klassiska bakverk såväl som att skapa nytt och modernt. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när kunden är riktigt nöjd.
Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och har inget emot att arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt växa.
Vi ger dig utrymme för eget tänkande och kreativitet. Du är noggrann i allt du gör samt att du har god kunskap av säker hantering av råvaror och kvalitet.
TRIFTENS bageri och konditori producerar för egen försäljning i butik, restaurang och kafé och för stående leveranser. En stor del av TRIFTENS verksamhet består av catering och beställningar. Vi arbetar med ekologiska råvaror av hög kvalitet.


Ärligt lagat – ärligt bakat, för ärligt talat, det är vad god och bra mat handlar om - med Triften blir världen godare!
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Triften växer för att ge förorten god och vällagad mat och bröd i trevlig och välkomnande miljö – för livets alla måltider!
Triften serverar frukost, lunch och middag veckans alla dagar. Från bageri och konditori kommer bröd och söta bakverk till våra kaféer eller för gästen att ta med hem. Och om inte gästen kommer till Triften kommer Triften till gästen och ordnar mötet, festen eller middagen genom vår stadigt växande cateringverksamhet.


Tjänsten är heltid och arbetstiderna är varierande enligt schema och överenskommelse. Triften har verksamhet sju dagar i veckan varför arbete under helger ingår. Visa mindre

Kökschef till Triften!

Ansök    Okt 14    Triften AB    Chefskock
KÖKSCHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby #jobbjustnu Triften växer och ambitionsnivån är hög! Med två restauranger, bageri, kaféer och festvåning finns stora möjligheter och spännande utmaningar för rätt person. Du har flera års erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intress... Visa mer
KÖKSCHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby
#jobbjustnu
Triften växer och ambitionsnivån är hög! Med två restauranger, bageri, kaféer och festvåning finns stora möjligheter och spännande utmaningar för rätt person.


Du har flera års erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse som du vill vidareutveckla inom matlagning, ledarskap och service.
Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av och du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du tycker om att samarbeta och har erfarenhet av att delegera och leda. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.


Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Tillsammans med Triftens ledningsgrupp planerar och leder du det dagliga arbetet samt bidrar till Triftens långsiktiga utveckling.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Triften växer för att ge förorten god och vällagad mat och bakverk i trevlig och välkomnande miljö – för livets måltider!
Vi lagar och bakar från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster. Visa mindre

Erfaren servitör - sugen på ansvar!

Ansök    Jun 26    Triften AB    Servitör/Servitris
Var med från början! Servitör - med kärlek till mat och människor, till TRIFTENS nya restaurang i HÄGERNEHOLM Du brinner för att ge fantastisk service och att arbeta med god och bra mat. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du är servitör med utbildning och/eller bred och dokumenterad erfarenhet från à la carteservering med ett gediget intresse av att alltid... Visa mer
Var med från början!
Servitör - med kärlek till mat och människor, till TRIFTENS nya restaurang i HÄGERNEHOLM
Du brinner för att ge fantastisk service och att arbeta med god och bra mat. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd.
Du är servitör med utbildning och/eller bred och dokumenterad erfarenhet från à la carteservering med ett gediget intresse av att alltid ge gästen och kunden god service. Du sätter stort värde i att ha kunskap om det du erbjuder och har därför ett särskilt intresse för mat, dryck och råvaror och av att utvecklas med ditt yrke.
Du har förmåga att leda andra och att planera framåt för att arbetet ska fungera. Du tycker om att samarbeta men kan också självständigt ta ansvar. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.


I nybyggda Hägerneholm möter vi en delvis ny publik från boende i området, besökare till en intilliggande idrottshall och från företagen i Arninge. TRIFTEN HÄGERNEHOLM är inrymd i samma byggnad som ett nybyggt hotell med främsta fokus på företagsgäster.
TRIFTEN HÄGERNEHOLM erbjuder frukost, lunch, middag, kafé och bar till både boende på hotellet och andra gäster, veckans alla dagar samt möjlighet till konferens, event och fest.
Köket lagar mat till Triften Catering och från Triftens bageri på Stockholmsvägen kommer bröd och bakverk.


Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Triften växer för att ge förorten god och vällagad mat och bakverk i trevlig och välkomnande miljö – för livets måltider!
Vi lagar och bakar från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror och drycker. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster.
#jobbjustnu Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Sep 12    Triften AB    Bagare/Konditor
Triften i Täby växer!Du är en kreativ och noggrann person som vill vidareutveckla vårt BAGERI och KONDITORI i Täby. Du är en person som har bred kunskap, arbetslivserfarenhet och sätter stor ära i ditt yrke. Du ska kunna arbeta med vårt bröd- och konditoriutbud.Du är engagerad, flexibel och att du håller en hög servicenivå. Du tycker om att arbeta med en känsla för kvalitet och tycka det är roligt med vackra, klassiska bakverk såväl som att skapa nya och m... Visa mer
Triften i Täby växer!Du är en kreativ och noggrann person som vill vidareutveckla vårt BAGERI och KONDITORI i Täby. Du är en person som har bred kunskap, arbetslivserfarenhet och sätter stor ära i ditt yrke. Du ska kunna arbeta med vårt bröd- och konditoriutbud.Du är engagerad, flexibel och att du håller en hög servicenivå. Du tycker om att arbeta med en känsla för kvalitet och tycka det är roligt med vackra, klassiska bakverk såväl som att skapa nya och moderna bakverk. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när kunden är riktigt nöjd.Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och har inget emot att arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt växa.Vi ger dig utrymme för eget tänkande och kreativitet. Du är noggrann i allt du gör samt att du har god kunskap av hantering och kvalitet.TRIFTENS bageri och konditori producerar för egen försäljning i butik, restaurang och kafé och för stående leveranser. En stor del av TRIFTENS verksamhet består av catering och beställningar. Vi arbetar med ekologiska råvaror av hög kvalitet.Ärligt lagat – ärligt bakat, för ärligt talat, det är vad god och bra mat handlar om - med Triften blir världen godare! Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Triften växer för att ge förorten god och vällagad mat och bröd i trevlig och välkomnande miljö – för livets alla måltider! Triften serverar frukost, lunch och middag veckans alla dagar. Från bageri och konditori kommer bröd och söta bakverk till våra kaféer eller för gästen att ta med hem. Och om inte gästen kommer till Triften kommer Triften till gästen och ordnar mötet, festen eller middagen genom vår stadigt växande cateringverksamhet. Januari 2020 öppnar Triften ytterligare en restaurang.Oavsett om du söker en fast anställning på heltid eller en mer flexibel deltidsanställning är du välkommen med din ansökan. Vi utformar tjänsten utifrån dina och våra behov och önskemål. Visa mindre

Kökschef till Triften!

Ansök    Jun 1    Triften AB    Chefskock
KÖKSCHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby Vår kökschef ska snart vara föräldraledig och vi söker dig som vill ta ett helhetsansvar för Triftens kök. Triften har stadigt vuxit och ambitionsnivån är hög. Med två restauranger, bageri, kafé och festvåning finns stora möjligheter för rätt person även efter det att vår kökschef är tillbaka från föräldraledigheten. Du har flerårig erfarenhet från kall- och varmkök och ty... Visa mer
KÖKSCHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby


Vår kökschef ska snart vara föräldraledig och vi söker dig som vill ta ett helhetsansvar för Triftens kök. Triften har stadigt vuxit och ambitionsnivån är hög. Med två restauranger, bageri, kafé och festvåning finns stora möjligheter för rätt person även efter det att vår kökschef är tillbaka från föräldraledigheten.


Du har flerårig erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för matlagning och råvaror.
Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och att ibland arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.


Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Tillsammans med Triftens ledningsgrupp planerar och leder du det dagliga arbetet samt bidrar till Triftens långsiktiga utveckling.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Triften växer för att ge förorten god och vällagad mat och bakverk i trevlig och välkomnande miljö – för livets måltider!
Vi lagar och bakar från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster. Visa mindre

Kafé , fest och event - med driv och stort hjärta!

Ansök    Aug 12    Triften AB    Servitör/Servitris
Triften i Täby växer! Du är en glad och serviceinriktad person som vill ta ett extra stort ansvar för vårt kafé på KARBY GÅRD. Idag är kaféet öppet på lördagar och söndagar samt onsdagskvällar i samband med konstutställningar och konserter. Här erbjuds lagad mat, smörgåsar och fantastiska bakverk från Triftens bageri och konditori. Verksamheten kommer att vidareutvecklas tillsammans med dig.I tjänsten ingår enklare matlagning, kaféservering, kassahantering... Visa mer
Triften i Täby växer! Du är en glad och serviceinriktad person som vill ta ett extra stort ansvar för vårt kafé på KARBY GÅRD. Idag är kaféet öppet på lördagar och söndagar samt onsdagskvällar i samband med konstutställningar och konserter. Här erbjuds lagad mat, smörgåsar och fantastiska bakverk från Triftens bageri och konditori. Verksamheten kommer att vidareutvecklas tillsammans med dig.I tjänsten ingår enklare matlagning, kaféservering, kassahantering samt att se till att det ser trevligt ut i kaféet, att våra gäster får ett fantastiskt bemötande och att Triftens utbud erbjuds på ett säljande sätt.Utöver rollen som ansvarig för vårt kafé ingår även servering vid fest- och eventarrangemang, både på Triften på Stockholmsvägen, på Karby Gård och hos våra gäster vid cateringevent.Din speciella kunskap och kännedom om Karby Gård kommer att tas i anspråk för införsäljning av vad Triften har att erbjuda vid fester och event där.Du behöver inte ha lång serveringserfarenhet men ha stort intresserad av att lära dig mer och utvecklas i ditt yrkeskunnande. Du har stort intresse av människor, möten, mat och dryck och älskar service.Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst när gästen är riktigt nöjd och kommer tillbaka och tar med sig sina nära och kära som blir Triftens gäster.Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och har inget emot att arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt växa och ge gästen en upplevelse, varje dag. Ärligt lagat – ärligt bakat, för ärligt talat, det är vad god och bra mat handlar om - med Triften blir världen godare! Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Triften växer för att ge förorten god och vällagad mat och bröd i trevlig och välkomnande miljö – för livets alla måltider! Triften serverar frukost, lunch och middag veckans alla dagar. Från bageri och konditori kommer bröd och söta bakverk till våra två kaféer eller för gästen att ta med hem. Och om inte gästen kommer till Triften kommer Triften till gästen och ordnar mötet, festen eller middagen genom vår stadigt växande cateringverksamhet. Januari 2020 öppnar Triften ytterligare en restaurang.Oavsett om du söker en fast anställning på heltid eller en mer flexibel deltidsanställning är du välkommen med din ansökan. Vi utformar tjänsten utifrån dina och våra behov och önskemål. Visa mindre