Lediga jobb som Diskare i Täby

Se lediga jobb som Diskare i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

KÖKSASSISTANT/DISKARE

Ansök    Mar 15    Park Kafé i Näsbypark AB    Diskare
Nu söker vi en duktig och driven assistent till Park Kafé och viggbyholmsstationskafe i Täby. Jobbet omfattar arbetsuppgifter som servering,Disk,städ och enklare brödbak och hjälpa kocken i köket. Vi söker dig som vet vad det innebär att jobba i resturang branchen och har erfarenhet med likartade arbetsuppgifter. Jobbet är omgående . Det är krav att du har körkort. Visa mer
Nu söker vi en duktig och driven assistent till Park Kafé och viggbyholmsstationskafe i Täby. Jobbet omfattar arbetsuppgifter som servering,Disk,städ och enklare brödbak och hjälpa kocken i köket.
Vi söker dig som vet vad det innebär att jobba i resturang branchen och har erfarenhet med likartade arbetsuppgifter. Jobbet är omgående .
Det är krav att du har körkort. Visa mindre

Diskare och köksbiträde

Ansök    Aug 3    Restaurang PHS AB    Diskare
Hej! Vi på Restaurang Pont i Hägernäs Strand söker nya medarbetare. Någon som gillar att hålla fint, god arbetsmoral samt bra inställning. Då ni kommer jobba med flera andra och samarbete är viktigt så är svenska ett krav I jobbet ingår främst disk och städ. Vi vill att ni är punktlig, noggrann och glad som person. Är ni intresserad höra mer maila gärna din ansökan till [email protected] Visa mer
Hej!
Vi på Restaurang Pont i Hägernäs Strand söker nya medarbetare.
Någon som gillar att hålla fint, god arbetsmoral samt bra inställning.
Då ni kommer jobba med flera andra och samarbete är viktigt så är svenska ett krav
I jobbet ingår främst disk och städ.
Vi vill att ni är punktlig, noggrann och glad som person.
Är ni intresserad höra mer maila gärna din ansökan till [email protected] Visa mindre

Diskare

Ansök    Mar 1    Didan Street Food AB    Diskare
Diska, plocka , servera, Städa. Ingen erfarenhet krävs, vi lär upp på plats, finns möjlighet att jobba upp sig. Visa mer
Diska, plocka , servera, Städa.
Ingen erfarenhet krävs, vi lär upp på plats, finns möjlighet att jobba upp sig. Visa mindre

kassa/Portioneringsbiträde - Lunch Restaurang i Täby

Ansök    Jan 7    Yi Luo Restaurang AB    Diskare
Vi söker: En diskare med arbetstid kl 8-15 vardagar, kan börja omgående. Helst har grundläggande kunskap på svenska. En kassa/ portioneringsbiträde med arbetstid mellan kl 8-15 på vardagar . Ernesto (En Lunch husmanskost restaurang i Hägernäs) Visa mer
Vi söker:
En diskare med arbetstid kl 8-15 vardagar, kan börja omgående. Helst har grundläggande kunskap på svenska.
En kassa/ portioneringsbiträde med arbetstid mellan kl 8-15 på vardagar .Ernesto
(En Lunch husmanskost restaurang i Hägernäs) Visa mindre

Chaufför/diskare

Ansök    Sep 27    David Ebbesen AB    Diskare
Allmän information Stor & Liten är en personlig cateringfirma som har lagat skol- och förskoleluncher sedan 2004. Vår stora passion är skolmat. All vår mat lagas från grunden och vi bär en stor stolthet i det vi levererar. Vi har i dag tre tillagningskök som levererar vår skolmat till skolor och förskolor i hela Stockholmsområdet. Vi söker nu en chaufför/diskare. Vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för en bra arbetsmiljö, Vi vill vara... Visa mer
Allmän information
Stor & Liten är en personlig cateringfirma som har lagat skol- och förskoleluncher sedan 2004. Vår stora passion är skolmat. All vår mat lagas från grunden och vi bär en stor stolthet i det vi levererar. Vi har i dag tre tillagningskök som levererar vår skolmat till skolor och förskolor i hela Stockholmsområdet.
Vi söker nu en chaufför/diskare.
Vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för en bra arbetsmiljö, Vi vill vara en arbetsplats där alla trivs och mår bra. Du kommer att tillhöra ett härligt gäng kollegor som har varit med oss i många år.
Det här får du göra
Du kommer att arbeta med att leverera skolmat och porslin till våra skolor som är belägna i Täby. Maten tillagas i vårt tillagningskök på Lidingö. Efter leveransen arbetar du som diskare i en av skolorna och diskar skolans disk under servering. Efter serveringen hämtas returer från övriga skolor och diskas.
Bli en av oss
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. För att trivas hos oss ska du ha lätt för att jobba i team. Du sprider positiv energi och gillar ordning och reda. Vi ser att du har en förmåga att växla tempo när det krävs och är pålitlig och flexibel.
För att arbeta hos oss krävs att du kan uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Du söker utdraget via polisens hemsida www.polisen.se.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.storochliten.nu
Villkor
Stor och Liten Catering är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal.
Arbetstider: Vardagar ca kl. 09:00-17:30
Kontaktuppgifter
Vi tar emot din ansökan via mail till [email protected] Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Diskare med Anställningsstöd

Ansök    Feb 14    Ch Ellertsson AB    Diskare
Restaurang Pont finns Hägernäs i Täby och vi serverar husmanskost och ala-carte. öppet året runt. Vi söker en medarbetare som är ambitiös, seriös och lojal som tjänar till vikten av sitt arbete och passar sina tider. Restauarang Pont har behov av med arbetare som ska kunna jobba heltid som diskare och städare. Schemalagt tider 5 dagar iveckan. Visa mer
Restaurang Pont finns Hägernäs i Täby och vi serverar husmanskost och ala-carte. öppet året runt. Vi söker en medarbetare som är ambitiös, seriös och lojal som tjänar till vikten av sitt arbete och passar sina tider. Restauarang Pont har behov av med arbetare som ska kunna jobba heltid som diskare och städare. Schemalagt tider 5 dagar iveckan. Visa mindre

köksassistent

Ansök    Nov 1    Viggbyholms Stationskafé HB    Diskare
Viggbyholms Stationskafé är ett av Stockholms ledande caféer, med en lång rad priser i bl a White Guide Café. Vår ambitionsnivå är hög inom alla områden, från kök och bageri till kaffe och kundbemötande: Allt ska vara på topp varje dag! Samtidigt är vi ett ganska litet team med ett tiotal personer som jobbar nära ihop, hjälper varandra för att lyckas nå våra mål. Vi söker dig som vill satsa helhjärtat och ge dig själv tid att förstå hur vi tänker och jo... Visa mer
Viggbyholms Stationskafé är ett av Stockholms ledande caféer, med en lång rad priser i bl a White Guide Café. Vår ambitionsnivå är hög inom alla områden, från kök och bageri till kaffe och kundbemötande: Allt ska vara på topp varje dag! Samtidigt är vi ett ganska litet team med ett tiotal personer som jobbar nära ihop, hjälper varandra för att lyckas nå våra mål.


Vi söker dig som vill satsa helhjärtat och ge dig själv tid att förstå hur vi tänker och jobbar och ha rätt värderingar och arbetsmoral. Allt från städning ,disk, bakning ,servering och körning av leveranser ingår i ditt jobb.och Att ha tidigare erfarenhet inom restaurang- eller hotellsektorn är det en meriterande, liksom stresstålighet och kommunikationsförmåga. Det är jätte viktigt att du kan prata bra svenska .


Rollen innebär framförallt städning ,disk, servering ,hjälpa med bakning och matlagning och köra leveranser. Visa mindre

Diskare, Scandic Täby, extra vid behov

Ansök    Feb 10    Scandic Hotels Sverige    Diskare
Scandic Täby ligger invid motorvägen med närhet till såväl Stockholm city som Täby Centrum. Hotellet är nyligen renoverat i varma färger med en välkomnande känsla, en känsla som även återfinns bland hotellets medarbetare. Vi är alla delar av samma team, vi tar ansvar och hjälper varandra när det behövs. Gillar du att arbeta i team och vill tillsammans med oss leverera fantastiska upplevelser? Då är du den vi söker! Nu söker vi diskare extra vid behov – me... Visa mer
Scandic Täby ligger invid motorvägen med närhet till såväl Stockholm city som Täby Centrum. Hotellet är nyligen renoverat i varma färger med en välkomnande känsla, en känsla som även återfinns bland hotellets medarbetare. Vi är alla delar av samma team, vi tar ansvar och hjälper varandra när det behövs. Gillar du att arbeta i team och vill tillsammans med oss leverera fantastiska upplevelser? Då är du den vi söker!

Nu söker vi diskare extra vid behov – med ett öga för detaljer och ordning

Varje dag samlas vi i köket för att tillsammans leverera service och upplevelser i världsklass till våra gäster. Alla i köket är självgående men har samtidigt ett gott samarbete med varandra, vi är ett team.

Som diskare är dina arbetsuppgifter att:

- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket
- Bidra till att din avdelning når uppsatta mål
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med Scandics standard och koncept

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som diskare hos oss är du en del av vårt team i köket och arbetar för att förhöja upplevelsen för våra gäster. Därför söker vi dig som är positiv, noggrann, självgående och att samarbeta med teamet i köket ser du som en självklarhet.

Erfarenheter du delar med oss:

- Tidigare arbetat inom disk i minst två år
- Goda kunskaper i svenska eller engelska

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar som extra vid behov, du som söker behöver kunna arbeta pass på kvällar och helger.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Täby!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Diskare med Anställningsstöd

Ansök    Aug 3    Ch Ellertsson AB    Diskare
Restaurang Pont finns Hägernäs i Täby och vi serverar husmanskost och ala-carte. öppet året runt. Vi söker en medarbetare som är ambitiös, seriös och lojal som tjänar till vikten av sitt arbete och passar sina tider. Restauarang Pont har behov av med arbetare som ska kunna jobba heltid som diskare och städare. Schemalagt tider 5 dagar iveckan. Visa mer
Restaurang Pont finns Hägernäs i Täby och vi serverar husmanskost och ala-carte. öppet året runt. Vi söker en medarbetare som är ambitiös, seriös och lojal som tjänar till vikten av sitt arbete och passar sina tider. Restauarang Pont har behov av med arbetare som ska kunna jobba heltid som diskare och städare. Schemalagt tider 5 dagar iveckan. Visa mindre

Timvikarie till kök

Ansök    Maj 3    Pysslingen Skolor    Diskare
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbet... Visa mer
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn.

Milstensskolan söker timvikarie som skolmåltidsbiträde/diskare

Milstensskolan är en grundskola med elever från förskoleklass till skolår 9. Idag går det ca 480 elever här på Milstensskolan. 
Skolan ligger i ett naturskönt område i Skarpäng med närhet till Mörtsjön, Roslagsleden och kommunikationer. Vi ingår i Pysslingens förskolor och skolor AB. 

Vi söker nu timvikarie som skolmåltidsbiträde till vår lunchverksamhet för elever och personal. I Milstensskolan har vi mottagningskök och serverar lunch för ca 520 personer varje vardag. 

Milstensskolans kök är nyrenoverat och utrustad med moderna maskiner.

Vi söker nu timvikarier som, ibland med kort varsel, kan arbeta i vårt kök när ordinarie personal är ledig eller sjuk.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta i kök och helst i skolkök, gilla att arbeta i stundtals högt tempo och tycka om att arbeta med barn.
Även diskare är välkomna med ansökan.

Stor vikt lägger vi vid personliga egenskaper såsom positiv livsinställning, samarbetsförmåga, förmåga och intresse för att skapa en trivsam och välfungerande miljö kring lunchsituationen och kring eleverna.Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 190517. Tjänsten är en timanställning vid behov Läs mer och ansök på www.pysslingen.se

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
[email protected] 
mobil: 070-7985680
 
Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Visa mindre

Diskare , Scandic Täby , deltid 60%

Ansök    Aug 19    Scandic Hotels Sverige    Diskare
Scandic Täby ligger invid motorvägen med närhet till såväl Stockholm city som Täby Centrum. Hotellet är nyligen renoverat i varma färger med en välkomnande känsla, en känsla som även återfinns bland hotellets medarbetare. Vi är alla delar av samma team, vi tar ansvar och hjälper varandra när det behövs. Gillar du att arbeta i team och vill tillsammans med oss leverera fantastiska upplevelser? Då är du den vi söker! Nu söker vi en diskare på 60% – med ett ... Visa mer
Scandic Täby ligger invid motorvägen med närhet till såväl Stockholm city som Täby Centrum. Hotellet är nyligen renoverat i varma färger med en välkomnande känsla, en känsla som även återfinns bland hotellets medarbetare. Vi är alla delar av samma team, vi tar ansvar och hjälper varandra när det behövs. Gillar du att arbeta i team och vill tillsammans med oss leverera fantastiska upplevelser? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en diskare på 60% – med ett öga för detaljer och ordning

Varje dag samlas vi i köket för att tillsammans leverera service och upplevelser i världsklass till våra gäster. Alla i köket är självgående men har samtidigt ett gott samarbete med varandra, vi är ett team.

Som diskare är dina arbetsuppgifter att

- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket
- Bidra till att din avdelning når uppsatta mål
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med Scandics standard och koncept

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som diskare hos oss är du en del av vårt team i köket och arbetar för att förhöja upplevelsen för våra gäster. Därför söker vi dig som är positiv, noggrann, självgående och att samarbeta med teamet i köket ser du som en självklarhet.

Erfarenheter du delar med oss

- En härlig inställning!
- Arbetat som diskare inom liknande verksamhet i minst 1 år
- Goda kunskaper i svenska och/eller engelska

Information om tjänsten:

Det här är en tillsvidareanställning på 60% och passen är förlagda måndag-fredag mellan kl.09:00-14:00. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Täby!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre