Lediga jobb som Driftchef, fastighet i Täby

Se lediga jobb som Driftchef, fastighet i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Fastighet- och logistikchef

Ansök    Jan 12    SYNLAB Sverige AB    Driftchef, fastighet
SYNLAB Sverige AB är en del av SYNLAB-koncernen, Europas ledande leverantör av medicinsk diagnostisk service. På SYNLAB känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. Vi jobbar hela tiden med respekt för individen och med patienten i fokus, samt med förbättringsarbete för att kunna ligga i framkant inom den diagnostiska verksamheten. Möjligheten att påverka och tänka i nya banor värd... Visa mer
SYNLAB Sverige AB är en del av SYNLAB-koncernen, Europas ledande leverantör av medicinsk diagnostisk service. På SYNLAB känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. Vi jobbar hela tiden med respekt för individen och med patienten i fokus, samt med förbättringsarbete för att kunna ligga i framkant inom den diagnostiska verksamheten. Möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Vill du utveckla ditt ledarskap och tycker om nya utmaningar, då har vi en tjänst för dig.

Om SYNLAB Sverige AB
Vi är en av Sveriges största privata leverantörer av laboratoriemedicinska tjänster inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och patologi/cytologi. Vi driver även ett antal närlaboratorier runt om i Stockholmsregionen och i Uppsala. Verksamheten genomsyras av ett starkt engagemang och ett ständigt pågående arbete för ökad kvalitet. Du kan hitta mer information om oss på vår webb.

Vi söker nu en fastighet- och logistikchef till vår serviceavdelning. SYNLAB utvecklas ständigt och vi vill att du utvecklas tillsammans med oss.

Om arbetet och din utveckling
Vi erbjuder dig ett roligt arbete där du dagligen jobbar med att driva verksamheten på avdelningen, har kontakt med våra kunder och leverantörer.

Här finns stora möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med oss. Vi investerar långsiktigt i varandra och erbjuder dig förutom viktiga, varierande och roliga arbetsuppgifter utbildning på och utanför arbetsplatsen samt möjligheter att skapa nätverk med kollegor, kunder och våra leverantörer.

Arbetsuppgifter
Som Servicechef är du ytterst ansvarig för avdelningens ledning, uppföljning och utveckling, vilket omfattar:

• Personal, ekonomiskt och tekniskt ansvar
• Logistik, kostnadsberäkning, planering och drift av interna samt externa transporter.
• Fastighet, löpande och avhjälpande underhåll, ombyggnadsprojekt, tekniska installationer, brandskydd, larm, lås mm.
• Internservice, gods och posthantering
• Lager och utskick av material.
• Arbetsmiljö
• Samarbete inom SYNLAB koncernen.

På serviceavdelningen har vi verksamhet igång i stort sett dygnet runt årets alla dagar och du är ansvarig för driften av avdelningen, du är kontaktperson för våra interna och upphandlade transporter. Du är först i kedjan vid inbrottslarm, brandlarm och driftlarm på våra installationer. Vi har 7 chaufförer som arbetar med att hämta prover mellan 7:30-21:00 där du ansvarar för planering, rekrytering, bemanning vid sjukfrånvaro och semestrar och utbildning i ADR. Som ansvarig på avdelningen är tillgängligheten A och O.

Som servicechef är du även säkerhetsrådgivare för transport av farligt gods. Du kommer vara anläggningsskötare för brandlarm och föreståndare för brandfarlig vara inkl. brandfarliga gaser och behöver därför vara väl förtrogen med SBF:110.

I dag är det 9 personer som rapporterar till Servicechefen, fastighetsskötare, lagerpersonal och chaufförer.

Vi planerar även att utöka våra transporter med en slinga mellan Stockholm och Göteborg så du bör vara van att leda och bemanna på distans.

Om dig vi söker
Du ska ha erfarenhet av ledarskap, kunskap och erfarenhet av logistik, fastighetsservice, budgetarbete, hyresförhandling och effektiviseringsarbete.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller utbildning inom logistik med ett stort intresse för att utvecklas och lära dig nya arbetsuppgifter. Då ingen dag är den andra lik, behöver du ha god organisationsförmåga samt uppskatta att växla mellan olika arbetsuppgifter.

Du ska vara väl förtrogen med fastighetsarbete och logistikarbete både teoretiskt och praktiskt då du får hjälpa till där det behövs.

Då tjänsten är inom en ackrediterad verksamhet där stor vikt läggs på standardiserade arbetssätt, så söker vi dig som är strukturerad, noggrann, kvalitetsmedveten, självgående, flexibel, prestigelös och effektiv.

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö behöver du även behärskar engelska i tal och skrift. Du har även god samarbetsförmåga och ser att erfarenhetsutbyte bidrar till verksamhetens lärande.

I denna rekrytering läggs även stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som har en kommunikativ förmåga och kan skapa goda relationer med samtliga medarbetare och våra kunder. I utbyte erbjuder vi en dynamisk verksamhet som arbetar med korta beslutsvägar, långsiktighet och hög kvalitet.

Övrigt

• Anställningsform: tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
• Tillträde sker snarast, enligt överenskommelse.
• Vi tillämpar individuell lönesättning. Lämna gärna löneanspråk i din ansökan.
• Vi har kollektivavtal.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att denna tjänst låter spännande och att du är nyfiken på att arbeta med oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2022-02-14 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativchef Marié Carlsson 08-123 191 79.

Hoppas att vi hörs!

SYNLAB är representerad i fler än 36 länder över fyra kontinenter och har en ledande position på de flesta marknader. Över 30 000 anställda bidrar varje dag till koncernens framgångar i alla länder, i närapå 600 laboratorier och mer än 1 100 närlaboratorier. SYNLAB erbjuder ett komplett utbud av innovativ och pålitlig medicinsk diagnostik för hälso- och sjukvården samt läkemedelsindustrin.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Ledande Förvaltare Brf, Stockholm Norr

VI ERBJUDER Ett engagerande arbete som ledande fastighetsförvaltare i en av Sveriges större bostadsrättsföreningar, Viggbygärdet i Täby. Som fastighetsförvaltare får du en varierande roll som omfattar både personalansvar, budgetansvar och trivselansvar. Vi erbjuder ett självständigt, omväxlande och kommunikativt arbete, ett arbete att trivas med. OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta som ledande förvaltare, Din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda teamet, som... Visa mer
VI ERBJUDER
Ett engagerande arbete som ledande fastighetsförvaltare i en av Sveriges större bostadsrättsföreningar, Viggbygärdet i Täby. Som fastighetsförvaltare får du en varierande roll som omfattar både personalansvar, budgetansvar och trivselansvar. Vi erbjuder ett självständigt, omväxlande och kommunikativt arbete, ett arbete att trivas med.
OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som ledande förvaltare, Din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda teamet, som består av två fastighetsskötare och en administratör. Du ansvara för genomförandet av underhåll enligt underhållsplan. Du driver dina byggprojekt självständigt, från start till mål och samarbetar med upphandlade underentreprenörer. Du får stor frihet att jobba med föreningens fastighetsbestånd. Både bostäder och uthyrda kommersiella lokaler. Du rapporterar direkt till bostadsrättsföreningens styrelse. Kontoret ligger i anslutning till bostadsrättsföreningens område i Täby.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbete. För att lyckas i detta arbete tror vi att du har erfarenhet av:
 Ekonomisk styrning/uppföljning samt projektadministratíon
 Att driva projekt, i egen regi, eller med upphandlade underentreprenörer
 Upphandling, att ställa förfrågningsunderlag, ta fram en kalkyl
 Underhållsprojekt, stambyten och liknande
 Personalledning
 Lagstiftning och myndighetskrav som berör verksamheten

Vi söker dig som har god förmåga att skapa relationer. Vidare är du ödmjuk, har stort tålamod och är mycket kommunikativ. Att vara strukturerad och noggrann ser vi som framgångsfaktorer för denna tjänst. Du är en god operativ ledare. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande, har du ett bra nätverk vad det gäller hantverkare och underentreprenörer är det meriterande.
ANSÖKAN
Denna rekrytering sköts av Isaksson Rekrytering Bemanning och all kontakt angående tjänsten sker via ansvarig rekryterare Peter Zethraeus på 0733-103608 eller Josefin Chapovalova OBS! Vi kan inte ta emot ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. 
OM ISAKSSON REKRYTERING
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.
OM VIGGBYGÄRDET
Viggbygärdet är en HSB-förening i centrala Täby. Viggbygärdet är en HSB-förening med 513 lägenheter. Föreningen handhar administrativ, delvis ekonomisk och teknisk förvaltning i egen regi. Föreningens förvaltningskontor ligger på Södervägen 16 i Täby. Visa mindre