Lediga jobb som Inköpare i Täby

Se lediga jobb som Inköpare i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Strategiska inköpare sökes omgående!

Ansök    Okt 12    The Place AB    Inköpare
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare. Vi söker nu efter strategiska inköpare för längre uppdrag runt om i S... Visa mer
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Vi söker nu efter strategiska inköpare för längre uppdrag runt om i Stockholmsområdet.

Uppdraget

I rollen som Strategisk inköpare kommer du att jobba som konsult via oss på The Place ute hos vår kund. Du kommer att jobba med inköp på ett strategiskt och långsiktigt sätt och arbeta självständigt och målinriktat men självklart med kollegor runt omkring dig. Vi söker dig som är öppen för konsultuppdrag och som är tillgänglig relativt omgående. Som konsult via oss på The Place blir du en del av vårt kompetensnätverk inom Supply Chain och inköp.

Kvalifikationer

Just nu söker vi dig som har erfarenhet av och kunskaper inom följande områden:

• Minst fem års erfarenhet av Strategiskt Inköp
• Avtal och förhandlingar
• Riskanalys och åtgärder
• Erfarenhet av producerande/tillverkande verksamhet
• Relevant utbildning inom området
• Leverantörskontakter
• Mycket goda system och Excelkunskaper
• Flytande kunskaper i svenska och engelska

Personligt

Som person tror vi att du är organiserad, analytisk och trivs att jobba i en miljö där det händer mycket. Du en god förståelse för hela inköpskedjan och bidrar gärna med din positiva energi till gruppen. I detta uppdrag kan det komma att ingå en del resor vilket ställer stora krav på att arbeta självständigt och målinriktat. Det är även viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Som person är du även lösningsfokuserad, kvalitetsmedveten och effektiv och strävar alltid efter ett utmärkt resultat.

Tycker du att detta låter intressant och är tillgänglig omgående? Då tycker jag att du ska söka detta uppdrag redan i dag! Starten på uppdraget är i närtid och beräknas löpa på under ca 1 års tid. Arbetstider, heltid. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: Strategisk inköpare, inköpare, konsult, uppdrag, The Place. Visa mindre

Entreprenadupphandlare till inköpsenheten i Täby kommun

Nu söker vi en entreprenadupphandlare som ska förstärka vår inköpsenhet! Om tjänsten Du kommer ingå i den centrala inköpsenheten som består av 12 kompetenta och trevliga kollegor samt inköpschef. Vår målsättning är att arbeta kategoristyrt med inköp och vi har påbörjat implementering av detta arbetssätt. Du kommer främst att arbeta med upphandling av ramavtal och entreprenader inom kategorin bygg och anläggning. Komplexiteten i projekten kommer att varie... Visa mer
Nu söker vi en entreprenadupphandlare som ska förstärka vår inköpsenhet!

Om tjänsten
Du kommer ingå i den centrala inköpsenheten som består av 12 kompetenta och trevliga kollegor samt inköpschef. Vår målsättning är att arbeta kategoristyrt med inköp och vi har påbörjat implementering av detta arbetssätt.

Du kommer främst att arbeta med upphandling av ramavtal och entreprenader inom kategorin bygg och anläggning. Komplexiteten i projekten kommer att variera - allt från strategiska upphandlingar till standardiserade avrop.

I din roll kommer du att driva upphandlingar genom hela inköpsprocessen och säkerställa att kommunen gör bra affärer i enlighet med gällande lagstiftning, samt kommunens och enhetens mål. Som upphandlare kommer du att arbeta projektorienterat, faktabaserat och tvärfunktionellt. Vi söker dig som vill utveckla och förbättra den offentliga affären i Täby kommun tillsammans med dina kollegor på inköpsenheten och verksamheterna.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att:

• Leda verksamheterna i upphandlingsarbetet från ax till limpa inom ramen för kommunens inköpsprocess
• Identifiera förbättringsområden för att addera mervärde i inköpsprocessen
• Ge stöd och råd i inköpsrelaterade frågor från verksamheterna och allmänhet
• Delta i och bidra till kategoriarbetet för Bygg & anläggning
• Hålla dig uppdaterad om relevanta leverantörsmarknader
• Administrera avtal i avtalskatalogen, såsom avtalsförlängningar mm.
Vem är du?
• Du har god erfarenhet av att självständigt driva projektorienterat upphandlingsarbete
• Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller inköp alternativt motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt
• Du har god kunskap och erfarenhet av att arbeta med AB04/ABT06 och ABK09
• Du har goda kunskaper om gällande upphandlingslagstiftning
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Det är meriterande om du arbetat inom offentlig sektor

Som person är du driven och trivs med att arbeta med att utveckla/förbättra. Du har förmågan att agera på en strategisk nivå samt arbetar mål- och resultatinriktat. För att lyckas i rollen krävs det också att du har ett strukturerat, flexibelt, analytiskt och lösningsorienterat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter av arbete med liknande uppgifter. Är du, utöver allt ovan, en team-människa som är lyhörd och kommunikativ. Ja, då kan du vara den vi söker!
Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg.

Inköpsenheten verkar för en strategisk och hållbar hantering av kommunens resurser genom en effektiv inköpsprocess där leverantörsdialog, behovs- och marknadsanalys samt avtalsförvaltning ska ha en central roll.

Vårt uppdrag är att i samverkan med verksamheterna säkerställa att anskaffningar sker affärsmässigt enligt gällande lagstiftning och kommunens mål och riktlinjer. Vi arbetar faktabaserat och tvärfunktionellt tillsammans med verksamheterna för att skapa effektivitet och största möjliga affärsvärde för kommunen.
Kontakt
Sista ansökningsdag är 2022-09-20. Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på 073 70 771 70 eller via mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!
Övrigt
På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.

Fackliga representanter:

Linda-Marie Palm Vision, 08-55 55 90 00, [email protected]

Helen Klockare, SACO, 08-555 590 00, [email protected] Visa mindre

Inköpsassistent till företag i Norrort

Ansök    Aug 30    The Place AB    Inköpare
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare. Tjänsten Till vår kund i Norrort söker vi nu en inköpsassistent som ... Visa mer
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Tjänsten

Till vår kund i Norrort söker vi nu en inköpsassistent som kommer att arbeta med inköp, leveransbevakningar och tulldeklarationer. Du kommer även att boka frakt, attestera fakturor och stötta övriga medarbetare vid behov. Bokningar och förfrågningar kommer mestadels in via mejl och det gäller att kunna hantera stora volymer. Bolaget är i en expansiv fas och behöver nu därför förstärkning under en period som på sikt kan bli långvarigt.

Du kommer att tillhöra ett positivt team på Inside Sale om ca fem personer som alla jobbar framåt tillsammans. Detta är ett konsultuppdrag på tre månader med start omgående, med chans till förlängning eller övertag av kundföretaget. Du kommer vara anställd av The Place och arbeta som konsult hos ute hos vårt kundföretag. Tjänsten är på heltid, 08.00-17.00

Arbetsuppgifter

• Bevaka och följa upp beställningar
• Övervaka leveranser och hantera delleveranser
• Certifikathantering
• Tulldeklarationer och fraktbokningar
• Övriga administrativa arbetsuppgifter
• Stötta övriga gruppen

Kvalifikationer

För att lyckas på detta uppdrag tror vi att du har:

• Erfarenhet ifrån kundservice, leveransbevakning och frakthantering
• God erfarenhet av administration
• Goda datakunskaper
• Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av inköp.
• Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån industri

Personligt

För att passa i rollen tror vi att du som person är duktig på kommunikation och dokumentation och har en förmåga att uttrycka dig korrekt. Du har en stor känsla för service och älskar att göra det lilla extra. Vidare är du målinriktad, driven och modig och har en positiv attityd som smittar av sig till dina medarbetare. Du är strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Det är viktigt att du har en förmåga att kunna se helheten, prioritera och tycker om att arbeta i en miljö där det kan ske tvära kast.

Företaget

Företaget är en ledande leverantör inom sin bransch och grundades redan i början av 1900 talet. För bolaget är servicen och expertisen viktigt och något som genomsyrar hela organisationen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: inköpsassistent, leveransbevakning, tullhantering, frakt, kundservice, konsultuppdrag, The Place, Norrort Visa mindre

Car Database Specialist till ALD Automotive

Ansök    Aug 19    Svensk Autorekrytering AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet som bilsäljare, produktspecialist eller inköpare och besitter ett stort intresse för bilar? Då kan du vara den vi söker till rollen som Car Database Specialist till ALD Automotive! Som Car Database Specialist besitter du en nyckelposition inom bolaget. Du kommer bland annat att: • I samarbete med Pricing analyst säkerställa och uppdatera befintliga och nya modeller i databasen och avaktivera utgående modeller • Besvara... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet som bilsäljare, produktspecialist eller inköpare och besitter ett stort intresse för bilar? Då kan du vara den vi söker till rollen som Car Database Specialist till ALD Automotive!

Som Car Database Specialist besitter du en nyckelposition inom bolaget. Du kommer bland annat att:
• I samarbete med Pricing analyst säkerställa och uppdatera befintliga och nya modeller i databasen och avaktivera utgående modeller
• Besvara frågor beträffande modeller och modellpaket
• Kontinuerligt ansvara för produktutbildningar och i samverkan med leverantörer hålla utbildningar internt om nya modeller och uppdateringar på marknaden
• Säkerställa och uppdatera kundportaler
• Analysera information, administration kring prisjusteringar och räkna på restvärden

Du rapporterar till Manager Procurement och kommer att arbeta i ett nära samarbete med Pricing analyst samt Car & Mobility Advisor.


Din Profil
Vi söker dig som har ett gediget intresse för bilar och som har god insyn i marknaden avseende nya modeller och uppdateringar. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet som exempelvis bilsäljare, produktspeciallist eller inköpare. Vidare har du en god teknisk förståelse och trivs med att processa information, du har genom det utvecklat en god förståelse för arbete i såväl databaser som excel.

Då vi är ett internationellt företag bör du utöver svenska även behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är starkt meriterande med Akademiskutbildning med examen som Civilekonom eller Ingenjör. För tjänsten är även B-körkort ett krav.

Eftersom rollen är en nyckelposition inom bolaget lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, strukturerad och detaljorienterad. Du tillämpar ett analytiskt förhållningsätt i ditt arbete och trivs med att strukturera ditt eget arbete.

Som anställd hos oss erbjuds du flertalet förmåner, däribland en generös bilförmån, friskvårdsbidrag och tillgång till gym i våra lokaler. Du får dessutom testa och provköra nya bilar och modeller inför släpp.

Om företaget
ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag och ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale med nära 1,76 miljoner bilar och 6 600 medarbetare i 43 länder. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Vårt strategiarbete fokuserar på att få branschens nöjdaste kunder genom att leverera hållbara mobilitetslösningar. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.seKontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Car Database Specialist till ALD Automotive

Ansök    Aug 5    Svensk Autorekrytering AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet som bilsäljare, produktspecialist eller inköpare och besitter ett stort intresse för bilar? Då kan du vara den vi söker till rollen som Car Database Specialist till ALD Automotive! Som Car Database Specialist besitter du en nyckelposition inom bolaget. Du kommer bland annat att: • I samarbete med Pricing analyst säkerställa och uppdatera befintliga och nya modeller i databasen och avaktivera utgående modeller • Besvara... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet som bilsäljare, produktspecialist eller inköpare och besitter ett stort intresse för bilar? Då kan du vara den vi söker till rollen som Car Database Specialist till ALD Automotive!

Som Car Database Specialist besitter du en nyckelposition inom bolaget. Du kommer bland annat att:
• I samarbete med Pricing analyst säkerställa och uppdatera befintliga och nya modeller i databasen och avaktivera utgående modeller
• Besvara frågor beträffande modeller och modellpaket
• Kontinuerligt ansvara för produktutbildningar och i samverkan med leverantörer hålla utbildningar internt om nya modeller och uppdateringar på marknaden
• Säkerställa och uppdatera kundportaler
• Analysera information, administration kring prisjusteringar och räkna på restvärden

Du rapporterar till Manager Procurement och kommer att arbeta i ett nära samarbete med Pricing analyst samt Car & Mobility Advisor.


Din Profil
Vi söker dig som har ett gediget intresse för bilar och som har god insyn i marknaden avseende nya modeller och uppdateringar. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet som exempelvis bilsäljare, produktspeciallist eller inköpare. Vidare har du en god teknisk förståelse och trivs med att processa information, du har genom det utvecklat en god förståelse för arbete i såväl databaser som excel.

Då vi är ett internationellt företag bör du utöver svenska även behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är starkt meriterande med Akademiskutbildning med examen som Civilekonom eller Ingenjör. För tjänsten är även B-körkort ett krav.

Eftersom rollen är en nyckelposition inom bolaget lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, strukturerad och detaljorienterad. Du tillämpar ett analytiskt förhållningsätt i ditt arbete och trivs med att strukturera ditt eget arbete.

Som anställd hos oss erbjuds du flertalet förmåner, däribland en generös bilförmån, friskvårdsbidrag och tillgång till gym i våra lokaler. Du får dessutom testa och provköra nya bilar och modeller inför släpp.

Om företaget
ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag och ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale med nära 1,76 miljoner bilar och 6 600 medarbetare i 43 länder. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Vårt strategiarbete fokuserar på att få branschens nöjdaste kunder genom att leverera hållbara mobilitetslösningar. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.seKontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Car Database Specialist till ALD Automotive

Ansök    Jul 29    Svensk Autorekrytering AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet som bilsäljare, produktspecialist eller inköpare och besitter ett stort intresse för bilar? Då kan du vara den vi söker till rollen som Car Database Specialist till ALD Automotive! Som Car Database Specialist besitter du en nyckelposition inom bolaget. Du kommer bland annat att: • I samarbete med Pricing analyst säkerställa och uppdatera befintliga och nya modeller i databasen och avaktivera utgående modeller • Besvara... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet som bilsäljare, produktspecialist eller inköpare och besitter ett stort intresse för bilar? Då kan du vara den vi söker till rollen som Car Database Specialist till ALD Automotive!

Som Car Database Specialist besitter du en nyckelposition inom bolaget. Du kommer bland annat att:
• I samarbete med Pricing analyst säkerställa och uppdatera befintliga och nya modeller i databasen och avaktivera utgående modeller
• Besvara frågor beträffande modeller och modellpaket
• Kontinuerligt ansvara för produktutbildningar och i samverkan med leverantörer hålla utbildningar internt om nya modeller och uppdateringar på marknaden
• Säkerställa och uppdatera kundportaler
• Analysera information, administration kring prisjusteringar och räkna på restvärden

Du rapporterar till Manager Procurement och kommer att arbeta i ett nära samarbete med Pricing analyst samt Car & Mobility Advisor.


Din Profil
Vi söker dig som har ett gediget intresse för bilar och som har god insyn i marknaden avseende nya modeller och uppdateringar. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet som exempelvis bilsäljare, produktspeciallist eller inköpare. Vidare har du en god teknisk förståelse och trivs med att processa information, du har genom det utvecklat en god förståelse för arbete i såväl databaser som excel.

Då vi är ett internationellt företag bör du utöver svenska även behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är starkt meriterande med Akademiskutbildning med examen som Civilekonom eller Ingenjör. För tjänsten är även B-körkort ett krav.

Eftersom rollen är en nyckelposition inom bolaget lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, strukturerad och detaljorienterad. Du tillämpar ett analytiskt förhållningsätt i ditt arbete och trivs med att strukturera ditt eget arbete.

Som anställd hos oss erbjuds du flertalet förmåner, däribland en generös bilförmån, friskvårdsbidrag och tillgång till gym i våra lokaler. Du får dessutom testa och provköra nya bilar och modeller inför släpp.

Om företaget
ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag och ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale med nära 1,76 miljoner bilar och 6 600 medarbetare i 43 länder. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Vårt strategiarbete fokuserar på att få branschens nöjdaste kunder genom att leverera hållbara mobilitetslösningar. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.seKontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Inköpare direkt material - sommarvikarie

Ansök    Maj 13    Piab AB    Inköpare
Hej, Inköp är en nyckelfunktion på Piab för att säkerställa att vi kan producera och leverera till våra kunder. Vi söker nu en sommarvikarie för att stötta den operativa verksamheten under sommaren 2022 v23-v32. Du kommer arbeta i en internationell miljö i kontakt med externa leverantörer i Europa samt våra interna supply enheter i Asien och USA samt kollegor på vårt kontor i Täby. Ansvarsområden: - Analysera inköpsbehov och skapa/skicka inköpsorder mot le... Visa mer
Hej,
Inköp är en nyckelfunktion på Piab för att säkerställa att vi kan producera och leverera till våra kunder. Vi söker nu en sommarvikarie för att stötta den operativa verksamheten under sommaren 2022 v23-v32. Du kommer arbeta i en internationell miljö i kontakt med externa leverantörer i Europa samt våra interna supply enheter i Asien och USA samt kollegor på vårt kontor i Täby.
Ansvarsområden:
- Analysera inköpsbehov och skapa/skicka inköpsorder mot leverantör för att säkra materialtillgänglighet och samtidigt optimera vårt lager.
- Säkra orderbekräftelser och att artiklar levereras i tid.
- Arbeta proaktivt med leveransavvikelser, omplanering, problemlösning och kommunikation till berörda parter.
- supportera med kringliggande uppgifter, tex fakturor, administrativa uppgifter, förbättringsarbete.
Vi söker dig med stort intresse för supply chain och inköp, möjligen studerar du en närliggande inriktning på universitet/högskola idag. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från inköp, särskilt meriterande om du tidigare köpt direktmaterial. Det är meriterande att ha arbetat i Jeeves eller liknande ERP system.
Vi erbjuder fast timlön. Urval kommer göras löpande.
Rollen gäller ett sommarvikariat på heltid från v23 till v32 (viss flexibilitet kan diskuteras, delvis hemmajobb kan diskueras) Visa mindre

BD Bil AB söker inköpare!

Ansök    Apr 27    BD Strängnäs Bil AB    Inköpare
BD Bil AB är nu på jakt efter ytterligare en inköpare, med inriktning personbilar och/eller transportbilar, som förstärker teamet! För mer info besök vår hemsida: www.bdbil.se Som inköpare ansvarar du för att uppställda mål uppnås beträffande antalet inköpta fordon enligt budget. Detta genom: - Att köpa in fordon från företag och andra handlare.. - Bilauktioner. - Proaktivt söka upp intresserade som vill sälja eller förmedla sitt fordon. - Genomföra riktad... Visa mer
BD Bil AB är nu på jakt efter ytterligare en inköpare, med inriktning personbilar och/eller transportbilar, som förstärker teamet!
För mer info besök vår hemsida: www.bdbil.se
Som inköpare ansvarar du för att uppställda mål uppnås beträffande antalet inköpta fordon enligt budget.
Detta genom:
- Att köpa in fordon från företag och andra handlare..
- Bilauktioner.
- Proaktivt söka upp intresserade som vill sälja eller förmedla sitt fordon.
- Genomföra riktade kampanjer och utskick med syfte att få in uppdragsgivare.
I tjänsten ingår också bland annat att utföra värderingar av objekt samt att ha god överblick gällande trender, prisförändringar och efterfrågan vad gäller begagnade bilar och transportbilar.
Vem är du?
Som person har du ett högt driv är engagerad och agerar affärsmässigt i allt du tar dig för. Du gillar att arbeta mot mål, uppskattar att arbeta uppsökande samt är en avslutare av rang. Utöver det har du ett helhetstänk, är tillgänglig och har lätt för att samarbeta med såväl uppdragsgivare och kunder som kollegor. Du är självständig men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett glödande driv för att göra affärer.
Då det finns utvecklingsmöjligheter i företaget och koncernen ser vi gärna att du hela tiden har viljan att bli bättre och vågar ta för dig. Med rätt inställning och engagemang kan du nå hur långt som helst.
Som inköpare är du en del av vår utåtriktade verksamhet och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och drivs av att etablera goda affärsrelationer. Du kommer att jobba med alla märken, värdera fordon, förhandla med kunder samt sköta det administrativa. God datorvana samt ordning och reda är viktiga element för att lyckas.
Tidigare erfarenhet av inköpsarbete och eller försäljning är meriterande.
Du kommer att få en bra introduktion samt löpande stöd av ansvarig chef på avdelningen.
Kontoret är beläget i Stockholm, dagsresor till anläggningarna förekommer.
BD Bil strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.
OBS! Tjänsten tillsätts löpande! Visa mindre

Car Database Specialist till ALD Automotive

Ansök    Jul 21    Svensk Autorekrytering AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet som bilsäljare, produktspecialist eller inköpare och besitter ett stort intresse för bilar? Då kan du vara den vi söker till rollen som Car Database Specialist till ALD Automotive! Som Car Database Specialist besitter du en nyckelposition inom bolaget. Du kommer bland annat att: • I samarbete med Pricing analyst säkerställa och uppdatera befintliga och nya modeller i databasen och avaktivera utgående modeller • Besvara... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet som bilsäljare, produktspecialist eller inköpare och besitter ett stort intresse för bilar? Då kan du vara den vi söker till rollen som Car Database Specialist till ALD Automotive!

Som Car Database Specialist besitter du en nyckelposition inom bolaget. Du kommer bland annat att:
• I samarbete med Pricing analyst säkerställa och uppdatera befintliga och nya modeller i databasen och avaktivera utgående modeller
• Besvara frågor beträffande modeller och modellpaket
• Kontinuerligt ansvara för produktutbildningar och i samverkan med leverantörer hålla utbildningar internt om nya modeller och uppdateringar på marknaden
• Säkerställa och uppdatera kundportaler
• Analysera information, administration kring prisjusteringar och räkna på restvärden

Du rapporterar till Manager Procurement och kommer att arbeta i ett nära samarbete med Pricing analyst samt Car & Mobility Advisor.


Din Profil
Vi söker dig som har ett gediget intresse för bilar och som har god insyn i marknaden avseende nya modeller och uppdateringar. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet som exempelvis bilsäljare, produktspeciallist eller inköpare. Vidare har du en god teknisk förståelse och trivs med att processa information, du har genom det utvecklat en god förståelse för arbete i såväl databaser som excel.

Då vi är ett internationellt företag bör du utöver svenska även behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är starkt meriterande med Akademiskutbildning med examen som Civilekonom eller Ingenjör. För tjänsten är även B-körkort ett krav.

Eftersom rollen är en nyckelposition inom bolaget lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, strukturerad och detaljorienterad. Du tillämpar ett analytiskt förhållningsätt i ditt arbete och trivs med att strukturera ditt eget arbete.

Som anställd hos oss erbjuds du flertalet förmåner, däribland en generös bilförmån, friskvårdsbidrag och tillgång till gym i våra lokaler. Du får dessutom testa och provköra nya bilar och modeller inför släpp.

Om företaget
ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag och ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale med nära 1,76 miljoner bilar och 6 600 medarbetare i 43 länder. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Vårt strategiarbete fokuserar på att få branschens nöjdaste kunder genom att leverera hållbara mobilitetslösningar. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.seKontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Upphandlare till inköpsenheten i Täby kommun

Nu söker vi en upphandlare som ska förstärka vår inköpsenhet! Om tjänsten Du kommer ingå i den centrala inköpsenheten som består av 12 kompetenta och trevliga kollegor samt inköpschef. Vår målsättning är att arbeta kategoristyrt med inköp och vi har påbörjat implementering av detta arbetssätt. Du kommer främst att arbeta med upphandling av drift-, och ramavtal inom kategorin fastighetsdrift. Komplexiteten i projekten kommer att variera - allt från strate... Visa mer
Nu söker vi en upphandlare som ska förstärka vår inköpsenhet!

Om tjänsten
Du kommer ingå i den centrala inköpsenheten som består av 12 kompetenta och trevliga kollegor samt inköpschef. Vår målsättning är att arbeta kategoristyrt med inköp och vi har påbörjat implementering av detta arbetssätt.

Du kommer främst att arbeta med upphandling av drift-, och ramavtal inom kategorin fastighetsdrift. Komplexiteten i projekten kommer att variera - allt från strategiska upphandlingar till standardiserade avrop.

I din roll kommer du att driva upphandlingar genom hela inköpsprocessen och säkerställa att kommunen gör bra affärer i enlighet med gällande lagstiftning, samt kommunens och enhetens mål. Som upphandlare kommer du att arbeta projektorienterat, faktabaserat och tvärfunktionellt. Vi söker dig som vill utveckla och förbättra den offentliga affären i Täby kommun tillsammans med dina kollegor på inköpsenheten och verksamheterna.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att:

• Leda verksamheterna i upphandlingsarbetet från ax till limpa inom ramen för kommunens inköpsprocess
• Identifiera förbättringsområden för att addera mervärde i inköpsprocessen
• Ge stöd och råd i inköpsrelaterade frågor från verksamheterna och allmänhet
• Delta i och bidra till kategoriarbetet för Fastighetsdrift
• Hålla dig uppdaterad om relevanta leverantörsmarknader
• Administrera avtal i avtalskatalogen, såsom avtalsförlängningar mm.
Vem är du?
• Du har stor erfarenhet av att självständigt driva projektorienterat upphandlingsarbete
• Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller inköp alternativt motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt
• Du får gärna ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med ABFF
• Du har goda kunskaper om gällande upphandlingslagstiftning
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Det är meriterande om du arbetat inom offentlig sektor

Som person är du driven och trivs med att arbeta med att utveckla/förbättra. Du har förmågan att agera på en strategisk nivå samt arbetar mål- och resultatinriktat. För att lyckas i rollen krävs det också att du har ett strukturerat, flexibelt, analytiskt och lösningsorienterat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter av arbete med liknande uppgifter. Är du, utöver allt ovan, en team-människa som är lyhörd och kommunikativ. Ja, då kan du vara den vi söker!
Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg.

Inköpsenheten verkar för en strategisk och hållbar hantering av kommunens resurser genom en effektiv inköpsprocess där leverantörsdialog, behovs- och marknadsanalys samt avtalsförvaltning ska ha en central roll.

Vårt uppdrag är att i samverkan med verksamheterna säkerställa att anskaffningar sker affärsmässigt enligt gällande lagstiftning och kommunens mål och riktlinjer. Vi arbetar faktabaserat och tvärfunktionellt tillsammans med verksamheterna för att skapa effektivitet och största möjliga affärsvärde för kommunen.
Kontakt
Sista ansökningsdag är 2022-05-01. Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på 073 70 771 70 eller via mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!
Övrigt
På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.

Fackliga representanter:

Linda-Marie Palm Vision, 08-55 55 90 00, [email protected]

Helen Klockare, SACO, 08-555 590 00, [email protected] Visa mindre

Operativ inköpare med start omgående

Ansök    Mar 25    The Place AB    Inköpare
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare. Om tjänsten Till vårt kundföretag strax norr om Stockholm söker vi n... Visa mer
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Om tjänsten

Till vårt kundföretag strax norr om Stockholm söker vi nu en operativ inköpare för ett konsultuppdrag med start omgående och 5 månader fram, med chans till förlängning. Du kommer bli anställd av oss på The Place och arbeta som konsult hos vår kund. Som operativ inköpare kommer du att samarbeta med andra funktioner inom organisationen såsom kundorderhanterare, strategiskt inköp och R&D i frågor som rör leverantörer.

Arbetsuppgifter

I rollen som operativ inköpare kommer du att:

• Arbeta med att optimera materialinköp
• Hantera avvikelser och arbeta proaktivt med leverantörer för att undvika framtida materialbrister
• Ha dagligt ansvar för utvalda leverantörer och hantera det operativa inköpsorderarbetet för dessa
• Driva ändringshantering som till exempel in- och utfasningar av artiklar hos leverantörer ingår
• Arbeta med förbättringsarbete inom inköpsfunktionen för att effektivisera arbetssätt och metoder

Kvalifikationer

För att snabbt komma in i rollen tror vi att du har följande bakgrund, kompetens och intressen:

• 2-3 års erfarenhet av inköp i en liknande roll  
• Examen inom logistik eller inköp är meriterande
• Om du har ett tekniskt intresse är det starkt meriterande
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Vi söker dig som är strukturerad, flexibel och affärsmässig. Eftersom du kommer ha många olika kontaktytor är det också en stark fördel om har lätt för att kommunicera och samarbeta.

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte då att skicka din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: Inköp, operativ inköpare. logistik, supply chain Visa mindre

Entreprenadupphandlare till inköpsenheten i Täby kommun

Nu söker vi en entreprenadupphandlare som ska förstärka vår inköpsenhet! Om tjänsten Du kommer ingå i den centrala inköpsenheten som består av 12 kompetenta och trevliga kollegor samt inköpschef. Vår målsättning är att arbeta kategoristyrt med inköp och vi har påbörjat implementering av detta arbetssätt. Du kommer främst att arbeta med upphandling av ramavtal och entreprenader inom kategorin bygg och anläggning. Komplexiteten i projekten kommer att varie... Visa mer
Nu söker vi en entreprenadupphandlare som ska förstärka vår inköpsenhet!

Om tjänsten
Du kommer ingå i den centrala inköpsenheten som består av 12 kompetenta och trevliga kollegor samt inköpschef. Vår målsättning är att arbeta kategoristyrt med inköp och vi har påbörjat implementering av detta arbetssätt.

Du kommer främst att arbeta med upphandling av ramavtal och entreprenader inom kategorin bygg och anläggning. Komplexiteten i projekten kommer att variera - allt från strategiska upphandlingar till standardiserade avrop.

I din roll kommer du att driva upphandlingar genom hela inköpsprocessen och säkerställa att kommunen gör bra affärer i enlighet med gällande lagstiftning, samt kommunens och enhetens mål. Som upphandlare kommer du att arbeta projektorienterat, faktabaserat och tvärfunktionellt. Vi söker dig som vill utveckla och förbättra den offentliga affären i Täby kommun tillsammans med dina kollegor på inköpsenheten och verksamheterna.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att:

• Leda verksamheterna i upphandlingsarbetet från ax till limpa inom ramen för kommunens inköpsprocess
• Identifiera förbättringsområden för att addera mervärde i inköpsprocessen
• Ge stöd och råd i inköpsrelaterade frågor från verksamheterna och allmänhet
• Delta i och bidra till kategoriarbetet för Bygg & anläggning
• Hålla dig uppdaterad om relevanta leverantörsmarknader
• Administrera avtal i avtalskatalogen, såsom avtalsförlängningar mm.
Vem är du?
• Du har god erfarenhet av att självständigt driva projektorienterat upphandlingsarbete
• Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller inköp alternativt motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt
• Du har god kunskap och erfarenhet av att arbeta med AB04/ABT06 och ABK09
• Du har goda kunskaper om gällande upphandlingslagstiftning
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Det är meriterande om du arbetat inom offentlig sektor

Som person är du driven och trivs med att arbeta med att utveckla/förbättra. Du har förmågan att agera på en strategisk nivå samt arbetar mål- och resultatinriktat. För att lyckas i rollen krävs det också att du har ett strukturerat, flexibelt, analytiskt och lösningsorienterat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter av arbete med liknande uppgifter. Är du, utöver allt ovan, en team-människa som är lyhörd och kommunikativ. Ja, då kan du vara den vi söker!
Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg.

Inköpsenheten verkar för en strategisk och hållbar hantering av kommunens resurser genom en effektiv inköpsprocess där leverantörsdialog, behovs- och marknadsanalys samt avtalsförvaltning ska ha en central roll.

Vårt uppdrag är att i samverkan med verksamheterna säkerställa att anskaffningar sker affärsmässigt enligt gällande lagstiftning och kommunens mål och riktlinjer. Vi arbetar faktabaserat och tvärfunktionellt tillsammans med verksamheterna för att skapa effektivitet och största möjliga affärsvärde för kommunen.
Kontakt
Sista ansökningsdag är 2022-05-01. Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på 073 70 771 70 eller via mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!
Övrigt
På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.

Fackliga representanter:

Linda-Marie Palm Vision, 08-55 55 90 00, [email protected]

Helen Klockare, SACO, 08-555 590 00, [email protected] Visa mindre

Operativ inköpare till AB Reservdelar

Ansök    Dec 6    Svensk Autorekrytering AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Är du en erfaren operativ inköpare som trivs i en roll där du får ta ansvar? Då kan du vara den vi söker! AB Reservdelar erbjuder landets reservdelsbutiker kvalitetsreservdelar och tekniskt kunnande och utökar teamet med ytterligare en operativ inköpare. Som operativ inköpare har du en administrativ roll och arbetar i ett team på fyra personer. I rollen kommer du huvudsakligen ansvara för ett antal leverantörer och för kundorderstyrda i... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren operativ inköpare som trivs i en roll där du får ta ansvar? Då kan du vara den vi söker! AB Reservdelar erbjuder landets reservdelsbutiker kvalitetsreservdelar och tekniskt kunnande och utökar teamet med ytterligare en operativ inköpare.

Som operativ inköpare har du en administrativ roll och arbetar i ett team på fyra personer. I rollen kommer du huvudsakligen ansvara för ett antal leverantörer och för kundorderstyrda inköp samt inköp för lagerupplägg. Du kommer skapa inköpsordrar utifrån beställningsförslag från vårt affärssystem, bevaka samt följa upp beställningarna samt sköta kommunikationen med leverantörer i Europa. Du kommer även att ha löpande kontakt med kunder och säkerställa leveransprocesser.

Du kommer att arbeta i dialog med våra produktspecialister och rapportera till vår inköpschef.


Din Profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som operativ inköpare och som har en mycket god administrativ förmåga. Du axlar rollen prestigelöst och med ett noggrant förhållningssätt. Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och ansvarstagande. Du ser dig själv som en lagspelare och trivs med att ha ett nära samarbete med såväl kunder som kollegor. Övergripande kunskap om bilar är meriterande. För att lyckas i rollen behärskar du svenska flytande och har goda engelskkunskaper. Du bör även ha kunskaper i Excel.


Om företaget
AB Reservdelar är en del av Relais Group och har i över 75 år erbjudit kvalitetsreservdelar, tekniskt kunnande, leveranssäkerhet samt ett brett och djupt sortiment som passar mer än 90 % av den svenska bilparken. Med verksamheten och lager i såväl Stockholm som Malmö kan de 80 anställda säkerställa snabba och tillförlitliga leveranser i hela Sverige. Tjänsten är belägen på vårt nyrenoverade kontor i Sollentuna. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med en stark gemenskap där samtliga är delaktiga och hjälper varandra när det behövs.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Fredrica Eurén på mejl fre[email protected] eller telefon 070 622 65 30. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Inköpare sökes till internationellt företag i Täby!

Ansök    Jan 27    The Place AB    Inköpare
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vi söker just nu en inköpare till ett internationellt... Visa mer
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Vi söker just nu en inköpare till ett internationellt och innovativt företag i Täby! I denna roll kommer du få möjlighet till personlig utveckling, jobba med härliga kollegor samt samarbeta med internationella kunder.

Om rollen som inköpare

Som inköpare på detta spännande företag har du ansvar för att säkerställa leveranskedjan, från beställning till fakturering, mellan företagets leveransenheter. Du har alltså en nyckelroll där du får ta ansvar och jobba proaktivt med att optimera lagernivåer och utbud, samt arbeta strategiskt med planering och kommunikation.

Här får du även arbeta i en internationell miljö nära externa leverantörer, inköpschefer och inköpare. Du rapporterar direkt till inköpschefen.

Teamet

I rollen ingår du i ett kompetent och sammansvetsat inköpsteam. Förutom att samarbeta med dina kollegor på Täbykontoret kommer du även ha kontakt med förtagets Supply Units globalt.

Alla anställda har en stark hands-on mentalitet. Du kommer tillhöra ett team som utforskar, delar idéer, och gör dessa idéer till verklighet. På detta företag tror man starkt på att teamets engagemang resulterar i kundernas framgång!

En del av jobbet innebär:

• Analysera och granska påfyllningsbehov.
• Placera inköpsorder till leverantörer för att säkerställa kontinuerlig leverans till/mellan våra leveransenheter, i syfte att minimera materialbrist och optimerade lagernivåer.
• Arbeta proaktivt med strategisk planering och kommunikation med berörda parter.
• Driva processförbättringar för att optimera utbudet på, till exempel, EOQ vs MOQ, säkerhetslager, lagervärde och masterdata.
• Hålla koll på leverantörernas leveranstid och kvalitetskrav.
• Förbereda data och affärssystem med nya produktutvecklingar och/eller förändringar.
• Planera och följa upp tillverkningsorder i samarbete med företagets europeiska försörjningsenhet.

Kvalifikationer

För att trivas och göra succé i rollen som inköpare tror vi att du har följande kvalifikationer;

• Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
• Universitetsexamen i Supply Chain/Logistik eller motsvarande utbildning
• 3+ års yrkeserfarenhet från liknande roll
• Goda kunskaper i Excel
• Erfaren av affärssystem/ERP-system. Kunskaper av Jeeves är meriterande
• Erfarenhet från arbete med produktberedning/MO-planering är meriterande
• Erfarenhet från arbete i en internationell organisation är meriterande

Vem vi letar efter

Du analyserar problem med ett innovativt och kreativt förhållningssätt, och du klarar av snabba förändringar och strävar alltid efter att uppnå resultat av hög kvalitet. Som person är du analytisk, strukturerad och kommunikativ.

För att lyckas i denna roll behöver du ha god förståelse och intresse för försörjningskedja i allmänhet. Vi söker efter dig som vill vara med och förbättra och utveckla rutiner och arbetssätt, för att ta verksamheten till nästa nivå!

Om arbetsplatsen

Tjänsten är baserad i Täby utanför Stockholm. Fån kontoret har du närhet till natur och vatten, och på några minuter tar du dig in till Täby Centrum där du hittar mängder med restauranger och affärer.

 

 The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:

• En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
• Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
• Onboardingplan
• Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
• Friskvårdsbidrag
• Specialerbjudanden
• Mentorskap
• Nätverksträffar
• Kompetensutveckling

Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

 

nyckelord: Visa mindre

Strategisk inköpare elektronikmekanik och optik

Ansök    Jan 21    Valueone AB    Inköpare
ValueOne söker en strategisk inköpare av elektronikmekanik och optik till vår kund i Täby. Uppdraget löper på sex månader och ska tillsättas snarast. Om rollen I rollen som inköpare av elektronikmekanik och optik kommer du att ansvara för att självständigt driva och genomföra strategiska inköp inom området elektronikmekanik och optik i nära samarbete med interna och externa intressenter. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Förhandla och etablera långsiktiga... Visa mer
ValueOne söker en strategisk inköpare av elektronikmekanik och optik till vår kund i Täby. Uppdraget löper på sex månader och ska tillsättas snarast.

Om rollen

I rollen som inköpare av elektronikmekanik och optik kommer du att ansvara för att självständigt driva och genomföra strategiska inköp inom området elektronikmekanik och optik i nära samarbete med interna och externa intressenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Förhandla och etablera långsiktiga affärsupplägg med leverantörer. 
Upprätta och granska avtal för inköp.
Utveckla processer och rutiner inom det egna kategoriansvaret.
Kontinuerligt utveckla och utvärdera den befintliga leverantörsbasen samt söka nya leverantörer som kan erbjuda innovativa och kostnadsmedvetna tekniska lösningar.

Erfarenhet och kompetens

Uppdraget kräver minst fem års erfarenhet av av strategiskt inköp och goda kunskaper inom inköp av elektronikmekanik och optik. Helst ser vi också att du har en akademisk utbildning inom teknik och/eller supply chain alternativt ekonomi. Ett stort tekniskt intresse underlättar, liksom erfarenhet från tillverkande industri. Det är också viktigt att du kan kommunicera flytande, i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi förutsätter att du har god dator- och systemvana och har kunskaper i ett eller flera ERP-system.

Vi söker dig som har förmåga till ett långsiktigt strategiskt tänkande och en god affärsmässig förståelse. Du är en skicklig förhandlare med goda insikter i sourcingstrategier som på ett självständigt och strukturerat sätt tar dig an nya arbetsuppgifter. Vidare har du lätt för att bygga relationer med andra och har en positiv och problemlösande attityd.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20. Visa mindre

Inköpare 50%, Täby

Ansök    Nov 23    Randstad AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en operativ inköpare på 50% till vår kund i Täby som arbetar inom elektronikbranschen. Har du erfarenhet av inköp och vill/kan arbeta 50%? Har du kunskaper i systemet SAP? Sök idag! Uppdraget är start omgående tom i början av maj 2022. Ansvarsområden I denna roll kommer du att hantera indirekt inköp och order, hantera order i Fieldglass (SAP), inköpsorder och följa upp leverans och flöden från leverantörer. Du är kontaktpers... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en operativ inköpare på 50% till vår kund i Täby som arbetar inom elektronikbranschen. Har du erfarenhet av inköp och vill/kan arbeta 50%? Har du kunskaper i systemet SAP? Sök idag!

Uppdraget är start omgående tom i början av maj 2022.

Ansvarsområden
I denna roll kommer du att hantera indirekt inköp och order, hantera order i Fieldglass (SAP), inköpsorder och följa upp leverans och flöden från leverantörer. Du är kontaktperson för organisationen mot leverantörer.

Arbetstider
Start: November tom i början av maj 2022, med chans till förlängning 
Plats: Täby
Arbetstider: Mån-fre, kontorstider 
Arbetsgivare: Randstad AB

Kvalifikationer
Kvalifikationer:
Erfarenhet av rollen som operativ inköpare
Erfarenhet av att arbeta med inköpsorder, leverantörer och interna/externa kontaktytor
Erfarenhet av affärssystem, meriterande med SAP
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Officepaketet
Du kan arbeta 50% 


Meriterande:
Erfarenhet av systemet SAP
Utbildning inom relevant område

Som person är du en problemlösare, effektiv, målinriktad, lagspelare och arbetar med kvalitet.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2021-12-05. Ansökningar och urval ses igenom löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Strategisk inköpare till stort bolag i Norrort!

Ansök    Nov 4    The Place AB    Inköpare
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vårt kundföretag i Norrort söker vi nu en strate... Visa mer
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Till vårt kundföretag i Norrort söker vi nu en strategisk inköpare! Vår kund är ett internationellt företag som arbetar med att utveckla, tillverka och marknadsföra produktionslösningar till elektronikindustrin.

Uppdraget

I rollen som Strategisk inköpare kommer du att driva och planera strategiska inköpsprocesser och ansvara för avtal och förhandlingar med leverantörer och kunder. Du kommer att utveckla inköpspolicys och skapa prognoser och kostnadsuppskattningar. Rollen innebär både externa och interna kontakter. God kunskap i engelska och svenska är ett krav. Du kommer att bli anställd av oss på the Place och jobba ute hos kund. Tjänsten är på heltid med start omgående och beräknas fortgå till slutet av juni 2022.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Strategisk inköpare har du bland annat följande uppgifter:

• Ansvara för den strategiska processen
• Avtal och förhandlingar
• Riskanalys och åtgärder
• Nära samarbete med både interna och externa parter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har följande bakgrund:

• Erfarenhet av att ha arbetat som strategisk inköpare
• Utbildning inom inköp eller liknande
• Erfarenhet av producerande/tillverkande verksamhet
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• God datavana

Personliga egenskaper

Som person är du lösningsfokuserad, kvalitetsmedveten och effektiv och strävar alltid efter ett utmärkt resultat. Du är en positiv person och teamspelare som värnar om dina kollegor.

Tycker du att detta låter intressant och är tillgänglig omgående? Då tycker jag att du ska söka detta uppdrag redan i dag! Starten på uppdraget är i närtid och därför kan det komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.  

 The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid. Visa mindre

Inköpare 50%, Täby

Ansök    Nov 10    Randstad AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en operativ inköpare på 50% till vår kund i Täby som arbetar inom elektronikbranschen. Har du erfarenhet av inköp och vill/kan arbeta 50%? Har du kunskaper i systemet SAP? Sök idag! Uppdraget är start omgående tom i början av maj 2022. Ansvarsområden I denna roll kommer du att hantera indirekt inköp och order, hantera order i Fieldglass (SAP), inköpsorder och följa upp leverans och flöden från leverantörer. Du är kontaktpers... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en operativ inköpare på 50% till vår kund i Täby som arbetar inom elektronikbranschen. Har du erfarenhet av inköp och vill/kan arbeta 50%? Har du kunskaper i systemet SAP? Sök idag!

Uppdraget är start omgående tom i början av maj 2022.

Ansvarsområden
I denna roll kommer du att hantera indirekt inköp och order, hantera order i Fieldglass (SAP), inköpsorder och följa upp leverans och flöden från leverantörer. Du är kontaktperson för organisationen mot leverantörer.

Arbetstider
Start: November tom i början av maj 2022, med chans till förlängning 
Plats: Täby
Arbetstider: Mån-fre, kontorstider 
Arbetsgivare: Randstad AB

Kvalifikationer
Kvalifikationer:
Erfarenhet av rollen som operativ inköpare
Erfarenhet av att arbeta med inköpsorder, leverantörer och interna/externa kontaktytor
Erfarenhet av affärssystem, meriterande med SAP
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Officepaketet
Du kan arbeta 50% 


Meriterande:
Erfarenhet av systemet SAP
Utbildning inom relevant område

Som person är du en problemlösare, effektiv, målinriktad, lagspelare och arbetar med kvalitet.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2021-11-22. Ansökningar och urval ses igenom löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Tradingansvarig till Handlarbudet – motorbranschens egen marknadsplats

Ansök    Okt 29    Svensk Autorekrytering AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Handlarbudet hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. Marknadsplatsen har vuxit och är idag den största plattformen i Sverige där flertalet stora kunder, bland annat Volvo Cars och Din Bil-koncernen, har anslutit sig för att centralisera försäljning av inbytesbilar till andra bilhandlare. I takt med att systemet blir mer populärt på marknaden ökar även kundernas beho... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Handlarbudet hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. Marknadsplatsen har vuxit och är idag den största plattformen i Sverige där flertalet stora kunder, bland annat Volvo Cars och Din Bil-koncernen, har anslutit sig för att centralisera försäljning av inbytesbilar till andra bilhandlare. I takt med att systemet blir mer populärt på marknaden ökar även kundernas behov av support runt affären, värdering och service.

I rollen som tradingsansvarig får du vara med och bygga företagets nya värderingsfunktion Handlarbudet Trading för att skapa den bästa kundupplevelsen. Du kommer att hantera värdering av fordon på marknadsplatsen samt föreslå bud till kunder som vill sälja bilar direkt till vår tradingtjänst.

I denna roll blir du en nyckelfigur och kommer vara spindeln i nätet både internt såväl ut mot kunderna. Du kommer ha mycket kundkontakt och erbjuda såväl service som problemlösning. Kundärenden kan exempelvis vara att hjälpa dem få sina bilar sålda och fungera som bollplank mot kunden avseende prissättning. Förutom kundkontakten innefattas rollen av ansvarsområden såsom att värdera fordon som annonseras på auktionsplatsen Handlarbudet.se samt värdera de fordon som säljs direkt till Handlarbudet Trading. Ytterligare en utmaning i rollen är att aktivt arbeta med att förädla kunddatabasen för att på så vis hitta köpare till mer ”svårsålda” bilar.

Då företaget står inför en tillväxtfas medföljer goda utvecklingsmöjligheter och du ges även möjlighet till att påverka ditt eget arbete och rollen. På sikt finns även god potential att driva nya och spännande projekt i verksamheten!Din Profil
För att lyckas i rollen som Tradingansvarig behöver du ha minst ett par års erfarenhet som bilförsäljare eller inköpare alternativt ha ett mycket starkt bilintresse privat där du sålt och köpt bilar. Du har bra koll på marknadsvärden för begagnade bilar och läser gärna på om nya modeller på fritiden. Som person är du serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad samt har ett stort intresse för att driva affärer. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och vågar ta egna initiativ. Du behöver tala och skriva obehindrat både på svenska och engelska eftersom du dagligen kommunicerar med kollegor och kunder. En förutsättning för att axla rollen som Tradingansvarig är att du har goda kunskaper om bilhandeln samt värdering av begagnade bilar. Om du dessutom har ett brett kontaktnät inom bilhandel ser vi detta som mycket meriterande.


Om företaget
Handlarbudet.se är en del av en större koncern och är ett svenskt plattformsbolag som hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. De tillhandahåller ett professionellt system för test, hantering och försäljning av bilar hos sina kunder. Systemet lanserades 2011 och har blivit väldigt populärt och idag är över 1,500 bilhandlare anslutna till systemet i flera nordiska länder.


Kontaktuppgifter
Denna rekryteringsprocess görs i samarbete med Autorekrytering. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Fredrica Eurén, via mejl [email protected] eller telefon 070 622 65 30. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Backoffice administratör / inköpare med teknisk bakgrund

Ansök    Okt 28    Kemtrak AB    Inköpare
Om du tycker administration är kul och har ett tekniskt intresse då kanske tjänsten som Backoffice administratör / Inköpare med teknisk bakgrund på Kemtrak AB är något för dig. Arbetsbeskrivning Som Backoffice administratör / inköpare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera frakt och leverans, inköp av artiklar och material men även bokföring. Utöver detta ingår även administrativa uppgifter med att stötta produktion och försäljning. Huvuduppgif... Visa mer
Om du tycker administration är kul och har ett tekniskt intresse då kanske tjänsten som Backoffice administratör / Inköpare med teknisk bakgrund på Kemtrak AB är något för dig.

Arbetsbeskrivning
Som Backoffice administratör / inköpare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera frakt och leverans, inköp av artiklar och material men även bokföring. Utöver detta ingår även administrativa uppgifter med att stötta produktion och försäljning.
Huvuduppgifter
Frakt och leverans samt dokumentation
Inköps ordar
Fakturor och betalningar
Inkommande mail och telefonsamtal
Dubbelkolla dokument och certifikat
Kontorsadministration


Formella krav
Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
Goda kunskaper i engelska, muntligt och skriftligt
Goda kunskaper i Microsoft Office paketet

Meriterande
Goda svenska kunskaper
Teknisk utbildning
Erfarenhet av administrativa uppgifter
Erfarenhet från Monitor ERP mjukvara

Personliga egenskaper
Den person vi söker måste vara självgående och ha en hög arbetsmoral. Eftersom vi är ett mindre företag är det även viktigt att kunna vara flexibel och prestigelös.
Som person är du effektiv och trivs i en administrativ roll. Vi ser gärna att du är en strukturerad och noggrann person.
Vi värdesätter personliga egenskaper framför expertis eftersom vi erbjuder utbildning i det specifika arbetsuppgifterna. Det är bra om du har en generell teknisk förståelse och ett intresse för teknik och vetenskap.
Vi erbjuder en möjlighet för dig som vill vistas i en miljö med motiverade medarbetare, snabbt växande, multikulturellt företag med möjlighet att utvecklas och lära sig nya uppgifter. Låter det intressant? Skicka då in din ansökan omgående till [email protected]
Ansökningarna gås igenom kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Denna tjänst är ett vikariat på 1år men med möjlighet till förlängning.
Önskat startdatum är februari 2022. Visa mindre

Operativ inköpare till stort bolag i Norrort!

Ansök    Okt 25    The Place AB    Inköpare
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vårt kundföretag i Norrort söker vi nu en operat... Visa mer
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Till vårt kundföretag i Norrort söker vi nu en operativ inköpare! Vår kund är ett internationellt företag som arbetar med att utveckla, tillverka och marknadsföra produktionslösningar till elektronikindustrin.

Uppdraget

I rollen som operativ inköpare ansvarar du främst för inköp, kostnadsminskningar, kontrollering av lagersaldo och kvalité. Du kommer att bli anställd av oss på the Place och jobba ute hos kund. Tjänsten är på heltid med start omgående och beräknas fortgå till slutet av april 2022. 

Arbetsuppgifter

I tjänsten som operativ inköpare har du bland annat följande uppgifter:

• Orderhantering
• Inköp utifrån olika köpförslag
• Kontakt med leverantörer via telefon och mail - även internationella
• Nära samarbete med produktion, export och övriga kollegor på logistikavdelningen

Kvalifikationer

Vi söker dig som har följande bakgrund:

• Erfarenhet av orderadministration och inköp
• Goda kunskaper i svenska engelska i tal och skrift
• God datavana

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är social, lösningsorienterad och trivs med många kontaktytor. Du har lätt för att ta egna initiativ och är orädd inför nya arbetsuppgifter och utmaningar. Du är analytisk och organiserad och har lätt för att knyta nya kontakter.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid. Visa mindre

Tradingansvarig till Handlarbudet – motorbranschens egen marknadsplats

Ansök    Okt 20    Svensk Autorekrytering AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Handlarbudet hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. Marknadsplatsen har vuxit och är idag den största plattformen i Sverige där flertalet stora kunder, bland annat Volvo Cars och Din Bil-koncernen, har anslutit sig för att centralisera försäljning av inbytesbilar till andra bilhandlare. I takt med att systemet blir mer populärt på marknaden ökar även kundernas beho... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Handlarbudet hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. Marknadsplatsen har vuxit och är idag den största plattformen i Sverige där flertalet stora kunder, bland annat Volvo Cars och Din Bil-koncernen, har anslutit sig för att centralisera försäljning av inbytesbilar till andra bilhandlare. I takt med att systemet blir mer populärt på marknaden ökar även kundernas behov av support runt affären, värdering och service.

I rollen som tradingsansvarig får du vara med och bygga företagets nya värderingsfunktion Handlarbudet Trading för att skapa den bästa kundupplevelsen. Du kommer att hantera värdering av fordon på marknadsplatsen samt föreslå bud till kunder som vill sälja bilar direkt till vår tradingtjänst.

I denna roll blir du en nyckelfigur och kommer vara spindeln i nätet både internt såväl ut mot kunderna. Du kommer ha mycket kundkontakt och erbjuda såväl service som problemlösning. Kundärenden kan exempelvis vara att hjälpa dem få sina bilar sålda och fungera som bollplank mot kunden avseende prissättning. Förutom kundkontakten innefattas rollen av ansvarsområden såsom att värdera fordon som annonseras på auktionsplatsen Handlarbudet.se samt värdera de fordon som säljs direkt till Handlarbudet Trading. Ytterligare en utmaning i rollen är att aktivt arbeta med att förädla kunddatabasen för att på så vis hitta köpare till mer ”svårsålda” bilar.

Då företaget står inför en tillväxtfas medföljer goda utvecklingsmöjligheter och du ges även möjlighet till att påverka ditt eget arbete och rollen. På sikt finns även god potential att driva nya och spännande projekt i verksamheten!Din Profil
För att lyckas i rollen som Tradingansvarig behöver du ha minst ett par års erfarenhet som bilförsäljare eller inköpare alternativt ha ett mycket starkt bilintresse privat där du sålt och köpt bilar. Du har bra koll på marknadsvärden för begagnade bilar och läser gärna på om nya modeller på fritiden. Som person är du serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad samt har ett stort intresse för att driva affärer. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och vågar ta egna initiativ. Du behöver tala och skriva obehindrat både på svenska och engelska eftersom du dagligen kommunicerar med kollegor och kunder. En förutsättning för att axla rollen som Tradingansvarig är att du har goda kunskaper om bilhandeln samt värdering av begagnade bilar. Om du dessutom har ett brett kontaktnät inom bilhandel ser vi detta som mycket meriterande.


Om företaget
Handlarbudet.se är en del av en större koncern och är ett svenskt plattformsbolag som hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. De tillhandahåller ett professionellt system för test, hantering och försäljning av bilar hos sina kunder. Systemet lanserades 2011 och har blivit väldigt populärt och idag är över 1,500 bilhandlare anslutna till systemet i flera nordiska länder.


Kontaktuppgifter
Denna rekryteringsprocess görs i samarbete med Autorekrytering. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Fredrica Eurén, via mejl [email protected] eller telefon 070 622 65 30. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tradingansvarig till Handlarbudet – motorbranschens egen marknadsplats

Ansök    Okt 18    Svensk Autorekrytering AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Handlarbudet hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. Marknadsplatsen har vuxit och är idag den största plattformen i Sverige där flertalet stora kunder, bland annat Volvo Cars och Din Bil-koncernen, har anslutit sig för att centralisera försäljning av inbytesbilar till andra bilhandlare. I takt med att systemet blir mer populärt på marknaden ökar även kundernas beho... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Handlarbudet hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. Marknadsplatsen har vuxit och är idag den största plattformen i Sverige där flertalet stora kunder, bland annat Volvo Cars och Din Bil-koncernen, har anslutit sig för att centralisera försäljning av inbytesbilar till andra bilhandlare. I takt med att systemet blir mer populärt på marknaden ökar även kundernas behov av support runt affären, värdering och service.
I rollen som tradingsansvarig får du vara med och bygga företagets nya värderingsfunktion Handlarbudet Trading för att skapa den bästa kundupplevelsen. Du kommer att hantera värdering av fordon på marknadsplatsen samt föreslå bud till kunder som vill sälja bilar direkt till vår tradingtjänst.
I denna roll blir du en nyckelfigur och kommer vara spindeln i nätet både internt såväl ut mot kunderna. Du kommer ha mycket kundkontakt och erbjuda såväl service som problemlösning. Kundärenden kan exempelvis vara att hjälpa dem få sina bilar sålda och fungera som bollplank mot kunden avseende prissättning. Förutom kundkontakten innefattas rollen av ansvarsområden såsom att värdera fordon som annonseras på auktionsplatsen Handlarbudet.se samt värdera de fordon som säljs direkt till Handlarbudet Trading. Ytterligare en utmaning i rollen är att aktivt arbeta med att förädla kunddatabasen för att på så vis hitta köpare till mer ”svårsålda” bilar.
Då företaget står inför en tillväxtfas medföljer goda utvecklingsmöjligheter och du ges även möjlighet till att påverka ditt eget arbete och rollen. På sikt finns även god potential att driva nya och spännande projekt i verksamheten!Din Profil
För att lyckas i rollen som Tradingansvarig behöver du ha minst ett par års erfarenhet som bilförsäljare eller inköpare alternativt ha ett mycket starkt bilintresse privat där du sålt och köpt bilar. Du har bra koll på marknadsvärden för begagnade bilar och läser gärna på om nya modeller på fritiden. Som person är du serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad samt har ett stort intresse för att driva affärer. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och vågar ta egna initiativ. Du behöver tala och skriva obehindrat både på svenska och engelska eftersom du dagligen kommunicerar med kollegor och kunder. En förutsättning för att axla rollen som Tradingansvarig är att du har goda kunskaper om bilhandeln samt värdering av begagnade bilar. Om du dessutom har ett brett kontaktnät inom bilhandel ser vi detta som mycket meriterande.


Om företaget
Handlarbudet.se är en del av Fudd Finans AB som är ett svenskt plattformsbolag som hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. De tillhandahåller ett professionellt system för test, hantering och försäljning av bilar hos sina kunder. Systemet lanserades 2011 och har blivit väldigt populärt och idag är över 1,500 bilhandlare anslutna till systemet i flera nordiska länder.


Kontaktuppgifter
Denna rekryteringsprocess görs i samarbete med Autorekrytering. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Fredrica Eurén, via mejl [email protected] eller telefon 070 622 65 30. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tradingansvarig till Handlarbudet – motorbranschens egen marknadsplats

Ansök    Okt 18    Svensk Autorekrytering AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Handlarbudet hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. Marknadsplatsen har vuxit och är idag den största plattformen i Sverige där flertalet stora kunder, bland annat Volvo Cars och Din Bil-koncernen, har anslutit sig för att centralisera försäljning av inbytesbilar till andra bilhandlare. I takt med att systemet blir mer populärt på marknaden ökar även kundernas beho... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Handlarbudet hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. Marknadsplatsen har vuxit och är idag den största plattformen i Sverige där flertalet stora kunder, bland annat Volvo Cars och Din Bil-koncernen, har anslutit sig för att centralisera försäljning av inbytesbilar till andra bilhandlare. I takt med att systemet blir mer populärt på marknaden ökar även kundernas behov av support runt affären, värdering och service.

I rollen som tradingsansvarig får du vara med och bygga företagets nya värderingsfunktion Handlarbudet Trading för att skapa den bästa kundupplevelsen. Du kommer att hantera värdering av fordon på marknadsplatsen samt föreslå bud till kunder som vill sälja bilar direkt till vår tradingtjänst.

I denna roll blir du en nyckelfigur och kommer vara spindeln i nätet både internt såväl ut mot kunderna. Du kommer ha mycket kundkontakt och erbjuda såväl service som problemlösning. Kundärenden kan exempelvis vara att hjälpa dem få sina bilar sålda och fungera som bollplank mot kunden avseende prissättning. Förutom kundkontakten innefattas rollen av ansvarsområden såsom att värdera fordon som annonseras på auktionsplatsen Handlarbudet.se samt värdera de fordon som säljs direkt till Handlarbudet Trading. Ytterligare en utmaning i rollen är att aktivt arbeta med att förädla kunddatabasen för att på så vis hitta köpare till mer ”svårsålda” bilar.

Då företaget står inför en tillväxtfas medföljer goda utvecklingsmöjligheter och du ges även möjlighet till att påverka ditt eget arbete och rollen. På sikt finns även god potential att driva nya och spännande projekt i verksamheten!Din Profil
För att lyckas i rollen som Tradingansvarig behöver du ha minst ett par års erfarenhet som bilförsäljare eller inköpare alternativt ha ett mycket starkt bilintresse privat där du sålt och köpt bilar. Du har bra koll på marknadsvärden för begagnade bilar och läser gärna på om nya modeller på fritiden. Som person är du serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad samt har ett stort intresse för att driva affärer. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och vågar ta egna initiativ. Du behöver tala och skriva obehindrat både på svenska och engelska eftersom du dagligen kommunicerar med kollegor och kunder. En förutsättning för att axla rollen som Tradingansvarig är att du har goda kunskaper om bilhandeln samt värdering av begagnade bilar. Om du dessutom har ett brett kontaktnät inom bilhandel ser vi detta som mycket meriterande.


Om företaget
Handlarbudet.se är en del av Fudd Finans AB som är ett svenskt plattformsbolag som hjälper bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. De tillhandahåller ett professionellt system för test, hantering och försäljning av bilar hos sina kunder. Systemet lanserades 2011 och har blivit väldigt populärt och idag är över 1,500 bilhandlare anslutna till systemet i flera nordiska länder.


Kontaktuppgifter
Denna rekryteringsprocess görs i samarbete med Autorekrytering. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Fredrica Eurén, via mejl [email protected] eller telefon 070 622 65 30. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

BD Bil AB söker kvalificerad inköpare!

Ansök    Okt 13    BD Strängnäs Bil AB    Inköpare
BD Bil AB är nu på jakt efter ytterligare en kvalificerad inköpare, med inriktning personbilar och/eller transportbilar, som förstärker teamet! För mer info besök vår hemsida: www.bdbil.se Som inköpare ansvarar du för att uppställda mål uppnås beträffande antalet inköpta fordon samt budget. Detta genom: - Att köpa in fordon från företag och andra handlare.. - Bilauktioner. - Proaktivt söka upp intresserade som vill sälja eller förmedla sitt fordon. - Geno... Visa mer
BD Bil AB är nu på jakt efter ytterligare en kvalificerad inköpare, med inriktning personbilar och/eller transportbilar, som förstärker teamet!
För mer info besök vår hemsida: www.bdbil.se
Som inköpare ansvarar du för att uppställda mål uppnås beträffande antalet inköpta fordon samt budget.
Detta genom:
- Att köpa in fordon från företag och andra handlare..
- Bilauktioner.
- Proaktivt söka upp intresserade som vill sälja eller förmedla sitt fordon.
- Genomföra riktade kampanjer och utskick med syfte att få in uppdragsgivare.
I tjänsten ingår också bland annat att utföra värderingar av objekt samt att ha god överblick gällande trender, prisförändringar och efterfrågan vad gäller begagnade bilar och transportbilar.
Vem är du?
Som person har du ett högt driv är engagerad och agerar affärsmässigt i allt du tar dig för. Du har stor vana att arbeta mot mål, uppskattar att arbeta uppsökande samt är en avslutare av rang. Utöver det har du ett helhetstänk, är tillgänglig och har lätt för att samarbeta med såväl uppdragsgivare och kunder som kollegor. Du är självständig men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett glödande driv för att göra affärer.
Då det finns utvecklingsmöjligheter i företaget och koncernen ser vi gärna att du hela tiden har viljan att bli bättre och vågar ta för dig. Med rätt inställning och engagemang kan du nå hur långt som helst.
Som inköpare är du en del av vår utåtriktade verksamhet och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och drivs av att etablera goda affärsrelationer. Du kommer att jobba med alla märken, värdera fordon, förhandla med kunder samt sköta det administrativa. God datorvana samt ordning och reda är viktiga element för att lyckas.
Tidigare erfarenhet av inköpsarbete i branschen är ett krav och har du en relevant utbildning för jobbet är det meriterande.
Du kommer att få en bra introduktion samt löpande stöd av ansvarig chef på avdelningen.
Kontoret är beläget i Stockholm, dagsresor till anläggningarna förekommer.
BD Bil strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.
OBS! Tjänsten tillsätts löpande! Visa mindre

Operativ inköpare

Ansök    Sep 15    Ls Jobbet AB    Inköpare
Nu söker vi en ny stjärna till vårt Inköpsteam! Är du en analytisk person som ser ett värde i samarbete och en prestigelös arbetsplats? Vill du arbeta i ett riktigt spännande, stabilt och familjärt bolag med lång historia? Här erbjuds du en ansvarstagande roll där du snabbt blir en del av en trevlig gemenskap. Vi söker nu en operativ inköpare med varierande arbetsuppgifter till vårt team i Täby. Tjänsten erbjuder Inköpsavdelningen består idag av fyra medar... Visa mer
Nu söker vi en ny stjärna till vårt Inköpsteam!
Är du en analytisk person som ser ett värde i samarbete och en prestigelös arbetsplats? Vill du arbeta i ett riktigt spännande, stabilt och familjärt bolag med lång historia? Här erbjuds du en ansvarstagande roll där du snabbt blir en del av en trevlig gemenskap. Vi söker nu en operativ inköpare med varierande arbetsuppgifter till vårt team i Täby.
Tjänsten erbjuder
Inköpsavdelningen består idag av fyra medarbetare som tillsammans planerar och genomför inköp av de produkter som företaget lagerhåller och säljer. Som operativ inköpare kommer du att hantera olika delar i inköpsarbetet. Arbetet är administrativt och sker i företagets affärssystem och i Excel. Du kommer att ha fortlöpande extern kontakt med både svenska och utländska leverantörer men också internt med övriga funktioner inom företaget. Tjänsten innebär till stor del självständigt arbete, men då du arbetar i en mindre inköpsorganisation är du en flexibel och prestigelös person som kan rycka in och hjälpa till där det behövs.
Vad har du att erbjuda?
Vi tror att du som söker har några års erfarenhet från operativt inköp och är väl förtrogen med leverantörsmarknaden och dess problem och möjligheter. Men vi stänger inga dörrar för en person som precis har avslutat en yrkesutbildning mot inköp. Som operativ inköpare har du dagligt samarbete och kommunikation med andra, vilket kräver att du är serviceinriktad samt att du kan agera problemlösande. För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du är självgående och kan driva på ditt arbete på ett professionellt vis. Vi ser gärna att du har en god analytisk förmåga, är noggrann, effektiv och gillar ordning och reda samt arbetar på ett systematiskt och strukturerat sätt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och besitter ekonomisk medvetenhet. Kan du dessutom uttrycka dig, i både tal och skrift, på svenska och engelska och har god datavana där främst Excel är ditt område då kan du vara just den person vi söker!
Om oss
Nomo Kullager grundades 1948 och har sedan dess utvecklat relationer med ledande och globala premiumtillverkare vilket resulterat i ett unikt teknologi- och produktutbud inom lager. Vartefter företaget har utvecklats har vi adderat närliggande teknik till vårt utbud, utan att kompromissa vår specialistroll.
Som ett ISO 9001 och ISO 14001-certifierat företag, är Nomo en pålitlig partner genom hela kedjan, från första förfrågan, till produkturval, applikationsanalys och leverans av produkten.
Vi erbjuder våra kunder inom OEM och eftermarknaden specialiserade tekniker och försäljningsspecialister som kommunicerar på de nordiska språken. Med ca 150 högutbildade och erfarna medarbetare, baserade på 19 platser runt om i Norden kan våra kunder lita på oss när de behöver specialistkunskap nära dem.
Vill du bli en del av vårt vinnande team? Tveka inte att skicka in din ansökan!
Tjänsten tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-10-22
Krav
Yrkesutbildning mot inköp och/eller några års erfarenhet från operativt inköp
Goda kunskaper i svenska och engelska
God datavana

Om arbetsgivaren - Nomo Kullager AB
Nomo Kullager AB är i grunden ett genuint familjeföretag som grundades 1948 och ingår som ett helägt dotterbolag i Axel Johnson koncernen sedan 2000. Nomo erbjuder alla typer av glid- och rullningslager, transmissioner, tätningar och tillhörande tjänster kombinerat med hög teknisk kompetens och hög leveransförmåga. Vi marknadsför Nordens bredaste sortiment av kul- och rullningslager och har försäljningskontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Kina. Läs gärna mer på vår hemsida www.nomo.se. Visa mindre

BD Bil AB söker kvalificerad inköpare till fritidsavdelningen!

Ansök    Jun 15    BD Strängnäs Bil AB    Inköpare
BD Bil AB är nu på jakt efter ytterligare en kvalificerad inköpare, med inriktning fritidsfordon, som förstärker teamet! För mer info besök vår hemsida: www.bdbil.se Som inköpare ansvarar du för att uppställda mål uppnås beträffande antalet inköpta fordon samt budget. Detta genom att delta vid: - Bilauktioner. - Proaktivt söka upp intresserade som vill sälja eller förmedla sitt fordon. - Genomföra riktade kampanjer och utskick med syfte att få in uppdrags... Visa mer
BD Bil AB är nu på jakt efter ytterligare en kvalificerad inköpare, med inriktning fritidsfordon, som förstärker teamet!
För mer info besök vår hemsida: www.bdbil.se
Som inköpare ansvarar du för att uppställda mål uppnås beträffande antalet inköpta fordon samt budget.
Detta genom att delta vid:
- Bilauktioner.
- Proaktivt söka upp intresserade som vill sälja eller förmedla sitt fordon.
- Genomföra riktade kampanjer och utskick med syfte att få in uppdragsgivare.
I tjänsten ingår också bland annat att utföra värdering av objekt samt att ha god överblick gällande trender, prisförändringar och efterfrågan vad gäller begagnade husbilar och husvagnar.
Vem är du?
Som person har du ett högt driv är engagerad och agerar affärsmässigt i allt du tar dig för. Du har stor vana att arbeta mot mål, uppskattar att arbeta uppsökande samt är en avslutare av rang. Utöver det har du ett helhetstänk, är tillgänglig och har lätt för att samarbeta med såväl uppdragsgivare och kunder som kollegor. Du är självständig men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett glödande driv för att göra affärer.
Då det finns utvecklingsmöjligheter i företaget och koncernen ser vi gärna att du hela tiden har viljan att bli bättre och vågar ta för dig. Med rätt inställning och engagemang kan du nå hur långt som helst.
Som inköpare är du en del av vår utåtriktade verksamhet och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och drivs av att etablera goda affärsrelationer. Du kommer att jobba med alla märken, värdera fordon, förhandla med kunder samt sköta det administrativa. God datorvana samt ordning och reda är viktiga element för att lyckas.
Tidigare erfarenhet av inköpsarbete i branschen är ett krav och har du jobbat med fritidsfordon är det meriterande.
Du kommer att få en bra introduktion samt löpande stöd av ansvarig chef på avdelningen.
Det finns möjlighet till viss flexibilitet gällande placeringsort då vi säljer fritidsfordon i Strängnäs och Knivsta samt har kontor i Stockholm.
BD Bil strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.
OBS! Tjänsten tillsätts löpande! Visa mindre

Teknisk Inköpare till spännande bolag inom produktion

Ansök    Jan 7    2Complete AB    Inköpare
Dina arbetsuppgifter Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här. Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare som öven har en stöttande roll inom produktfrågor. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktione... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare som öven har en stöttande roll inom produktfrågor. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktionen samt handelsvaror. Du arbetar aktivt för att optimera lagervärdet, du följer och upprättar årliga KPI: er samt svarar för att produktionen har alla detaljer tillgängliga för att hålla produktionen igång. I din roll ingår även att kontrollera inkommande komponentfakturor samt attestera och registrera dessa. Du kommer att stötta upp med teknisk produktkunskap med intern och extern support samt en del administration rörande detta.

Detta är rekrytering direkt till vår kund. Start är i januari och du arbetar på plats på huvudkontoret i Täby.

Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har flerårig tidigare erfarenhet som inköpare i liknande roller. Du har en hög teknisk kunskap och tidigare erfarenhet från industri. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning men inte ett krav. Du har god systemvana från Visma samt Excel. Vi ser gärna att du har en hög teknisk förståelse och det är en fördel med tidigare arbetslivserfarenhet från produktion. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt har en god kommunikativ förmåga.

Som person vill vi att du är strukturerad, noggrann samt flexibel och förändringsbenägen. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är du ordningsam, analytisk och har ett sinne för affären. Du har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Strategisk Sourcing Manager till företag i Täby

Ansök    Feb 26    The Place AB    Inköpare
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vårt kundföretag i Täby söker vi en Strategisk S... Visa mer
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Till vårt kundföretag i Täby söker vi en Strategisk Sourcing Manager till ett drivet och engagerat team. I rollen kommer du vara ansvarig för den löpande verksamheten samt utmana, utveckla och optimera vår kunds globala leverantörsbas i dina ansvarssegment. Du skapar och driver strategiska planer och aktiviteter för att förbättra kvalitet, leveransprecision och kostnad för ditt produktsortiment. Du leder även leverantörsförhandlingar, presenterar resultat och beslut samt ingår avtal för att skapa bästa möjliga värde för företaget. Ditt primära mål är att säkra materiella behov och minska kostnader för hela segmentet med tanke på kvalitét, hållbarhet och leveransmål. Du samarbetar nära både kollegor, intressenter och leverantörer.

Tjänsten gäller ett konsultuppdrag på heltid, med start sista mars tom. sista februari 2023. Du anställs av The Place och jobbar som konsult hos vårt kundföretag.

Vem tror vi att du är?

För att göra succé i rollen som Strategisk Sourcing Manager, tror vi att du har följande bakgrund:

• Minst 5 års erfarenhet av strategiskt inköp i ett medelstort industriföretag eller liknande
• Magisterexamen i industriell teknik/maskinteknik, eller liknande
• Erfarenhet från teknisk produktutvecklingsindustri
• Har du arbetat med affärs- och outsourcingprojekt i internationell miljö samt har erfarenhet av projektledning är det mycket meriterande
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Vi tror att du är en driven och affärsorienterad person med stor problemlösningsförmåga. Du är kommunikativ och det är viktigt att du känner dig bekväm med att ställa krav och kan utmana både dina intressenter och leverantörer när det krävs. Vidare tror vi att du är välorganiserad och analytisk samt att du trivs i ett högt tempo och en dynamisk miljö. Du arbetar bra självständigt, har stora sociala färdigheter och en förmåga att utveckla och upprätthålla ett brett nätverk av kontakter, internt som externt.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffor blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund. Visa mindre

Supply Chain Analyst Täby

Ansök    Jan 18    Thalamus IT Consulting AB    Inköpare
Din nya tjänst Detta är ett spännande uppdrag med start redan 2021-02-01 om möjligt. Vi söker nu en Supply Chain Analyst/Developer till vår kund i Täby för att delta i och driva projekt och förändringsarbete inom logistikområdet. Kunden utvecklar, konstruerar och bygger ihop avancerade maskiner och är världsledande inom sitt teknikområde. I rollen ingår att delta i och representera HF Outbound Logistics i 2 specifika projekt under våren. Utöver det är arb... Visa mer
Din nya tjänst
Detta är ett spännande uppdrag med start redan 2021-02-01 om möjligt.

Vi söker nu en Supply Chain Analyst/Developer till vår kund i Täby för att delta i
och driva projekt och förändringsarbete inom logistikområdet. Kunden utvecklar, konstruerar och bygger ihop avancerade maskiner och är världsledande inom sitt teknikområde. I rollen ingår att delta i och representera HF Outbound Logistics i 2 specifika projekt under våren. Utöver det är arbetsuppgifterna att supporta logistikfunktionen med förändringsarbete och processutveckling.

Projekt 1 handlar om att delta i utredning och planering för en flytt av produktionskapacitet och inköp + orderhanteringsfunktioner till deras site i Täby. Personen kommer ansvara, planera och driva logistikdelen av den förändringen.

Projekt 2 handlar om en konsolidering av lager i Europa från ett centralt lager. Personen kommer att driva förändringsarbetet tillsammans med kompetens från övriga delar av organisationen.

I uppdraget ingår att samarbeta med övriga funktioner både inom Operations och övriga delar av företaget i Täby och deras siter i andra Europeiska länder. Kommunikation och samarbetsförmåga är mycket viktiga för rollen.

Heltid - 40 h/veckan
Dagtid - måndag fredag

Din bakgrund

Du bör ha erfarenhet av:

- Logistikflöden
- Order- och leveransprocess
- Processutveckling
- Projektledning
- Förändrings- och förbättringsarbete inom logistikområdet
- Affärssystem


För rollen krävs minst ett par års erfarenhet av processförändringsarbete och erfarenhet av logistikflöden och lämplig utbildningsbakgrund inom logistik eller motsvarande. Även förståelse för affärssystem för orderhantering, materialflöden med mera är betydelsefullt. Arbetsspråk är svenska och engelska.

Du som person
Profilen på personen är prestigelös, engagerad, driven och flexibel. Du vet med dig att du passar i en trevlig, snabb och dynamisk miljö. En problemlösare, lagspelare och effektiv är även ord som beskriver dig bra.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor ringer du till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Ida Sebitli 08-120 88 774. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2021-02-01.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss? Visa mindre

Inköpare sökes till spännande bolag inom produktion

Ansök    Nov 23    2Complete AB    Inköpare
Dina arbetsuppgifter Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här. Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktionen samt handelsvaror. Du arbetar aktivt för att opt... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktionen samt handelsvaror. Du arbetar aktivt för att optimera lagervärdet, du följer och upprättar årliga KPI: er samt svarar för att produktionen har alla detaljer tillgängliga för att hålla produktionen igång. I din roll ingår även att kontrollera inkommande komponentfakturor samt attestera och registrera dessa.

Detta är rekrytering på deltid 50% direkt till vår kund. Start är i januari och du arbetar på plats på huvudkontoret i Täby.


Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.Din profil
Vi söker dig som har flerårig tidigare erfarenhet som inköpare i liknande roller. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning men inte ett krav. Du har god systemvana från Visma samt Excel. Vi ser gärna att du har en hög teknisk förståelse och det är en fördel med tidigare arbetslivserfarenhet från produktion. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt har en god kommunikativ förmåga.

Som person vill vi att du är strukturerad, noggrann samt flexibel och förändringsbenägen. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är du ordningsam, analytisk och har ett sinne för affären. Du har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Inköpare på deltid till spännande bolag inom produktion

Ansök    Dec 15    2Complete AB    Inköpare
Dina arbetsuppgifter Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här. Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktionen samt handelsvaror. Du arbetar aktivt för att opt... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktionen samt handelsvaror. Du arbetar aktivt för att optimera lagervärdet, du följer och upprättar årliga KPI: er samt svarar för att produktionen har alla detaljer tillgängliga för att hålla produktionen igång. I din roll ingår även att kontrollera inkommande komponentfakturor samt attestera och registrera dessa.

Detta är rekrytering på deltid 50% direkt till vår kund. Start är i januari och du arbetar på plats på huvudkontoret i Täby.

Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har flerårig tidigare erfarenhet som inköpare i liknande roller. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning men inte ett krav. Du har god systemvana från Visma samt Excel. Vi ser gärna att du har en hög teknisk förståelse och det är en fördel med tidigare arbetslivserfarenhet från produktion. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt har en god kommunikativ förmåga.

Som person vill vi att du är strukturerad, noggrann samt flexibel och förändringsbenägen. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är du ordningsam, analytisk och har ett sinne för affären. Du har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Inköpare sökes till spännande bolag inom produktion

Ansök    Dec 7    2Complete AB    Inköpare
Dina arbetsuppgifter Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här. Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktionen samt handelsvaror. Du arbetar aktivt för att opt... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktionen samt handelsvaror. Du arbetar aktivt för att optimera lagervärdet, du följer och upprättar årliga KPI: er samt svarar för att produktionen har alla detaljer tillgängliga för att hålla produktionen igång. I din roll ingår även att kontrollera inkommande komponentfakturor samt attestera och registrera dessa.

Detta är rekrytering på deltid 50% direkt till vår kund. Start är i januari och du arbetar på plats på huvudkontoret i Täby.


Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.Din profil
Vi söker dig som har flerårig tidigare erfarenhet som inköpare i liknande roller. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning men inte ett krav. Du har god systemvana från Visma samt Excel. Vi ser gärna att du har en hög teknisk förståelse och det är en fördel med tidigare arbetslivserfarenhet från produktion. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt har en god kommunikativ förmåga.

Som person vill vi att du är strukturerad, noggrann samt flexibel och förändringsbenägen. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är du ordningsam, analytisk och har ett sinne för affären. Du har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Inköpare sökes till spännande bolag inom produktion

Ansök    Nov 18    2Complete AB    Inköpare
Dina arbetsuppgifter Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här. Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktionen samt handelsvaror. Du arbetar aktivt för att opt... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktionen samt handelsvaror. Du arbetar aktivt för att optimera lagervärdet, du följer och upprättar årliga KPI: er samt svarar för att produktionen har alla detaljer tillgängliga för att hålla produktionen igång. I din roll ingår även att kontrollera inkommande komponentfakturor samt attestera och registrera dessa.

Detta är rekrytering på deltid 50% direkt till vår kund. Start är i januari och du arbetar på plats på huvudkontoret i Täby.


Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.Din profil
Vi söker dig som har flerårig tidigare erfarenhet som inköpare i liknande roller. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning men inte ett krav. Du har god systemvana från Visma samt Excel. Vi ser gärna att du har en hög teknisk förståelse och det är en fördel med tidigare arbetslivserfarenhet från produktion. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt har en god kommunikativ förmåga.

Som person vill vi att du är strukturerad, noggrann samt flexibel och förändringsbenägen. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är du ordningsam, analytisk och har ett sinne för affären. Du har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Inköpare sökes till spännande bolag inom produktion

Ansök    Sep 15    2Complete AB    Inköpare
Dina arbetsuppgifter Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här. Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktionen samt handelsvaror. Du arbetar aktivt för att opt... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en kunnig inköpare med kunskaper inom produktion och teknik? Har du högt affärsfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren inköpare. I rollen kommer du att i samarbete med inköpschefen svara för förhandlingar med och avtal från leverantörer av produkter och tjänster till produktionen samt handelsvaror. Du arbetar aktivt för att optimera lagervärdet, du följer och upprättar årliga KPI: er samt svarar för att produktionen har alla detaljer tillgängliga för att hålla produktionen igång. I din roll ingår även att kontrollera inkommande komponentfakturor samt attestera och registrera dessa.

Detta är initialt en konsulttjänst på deltid 50% med ambition att gå upp på heltid från årsskiftet samt bli direkt anställd av vår kund. Du arbetar på plats på huvudkontoret i Täby.


Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.Din profil
Vi söker dig som har flerårig tidigare erfarenhet som inköpare i liknande roller. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning men inte ett krav. Du har god systemvana från Visma samt Excel. Vi ser gärna att du har en hög teknisk förståelse och det är en fördel med tidigare arbetslivserfarenhet från produktion. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt har en god kommunikativ förmåga.

Som person vill vi att du är strukturerad, noggrann samt flexibel och förändringsbenägen. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är du ordningsam, analytisk och har ett sinne för affären. Du har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected]


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Strategic Sourcing Manager till företag i Täby

Ansök    Sep 23    The Place AB    Inköpare
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Nu söker vi en Strategic Sourcing Manager till vårt t... Visa mer
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Nu söker vi en Strategic Sourcing Manager till vårt trevliga kundföretag i Täby. Du kommer arbeta med strategisk planering och ansvara för inköpsprocessen inom ditt kategoriområde. Du är huvudansvarig för avtal, kontakt och relation med leverantörer, kostnadsanalyser, förhandlingar mm.

I rollen utmanar, utvecklar och optimerar du den globala leverantörsbasen inom ditt segment. Du skapar och driver strategiska planer och aktiviteter för att förbättra kvalitet, leveransprecision och totalkostnad för ditt produktsortiment. Du kommer att leda leverantörsförhandlingar, presentera resultat och beslut och ingå kommersiella avtal för att skapa det bästa värdet för vår kund. Ett nära och internt samarbete är nödvändigt för att uppnå bästa resultat och säkra behoven och kraven för segmentet och för vårt kundföretag.

Tjänsten gäller ett konsultuppdrag på heltid, med önskad start 8 oktober fram till 30 juli 2021, med chans till förlängning. Du anställs av The Place och arbetar som konsult hos vårt kundföretag. Resor kan förekomma i tjänsten.

Vem tror vi att du är?

För att göra succé i rollen tror vi att du har följande bakgrund:

• Minst 5 års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete
• Erfarenhet av förhandlingsarbete från tidigare roll
• Magisterexamen i industriell teknik eller maskinteknik, eller inom motsvarande område
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Som person tror vi att du är en orädd teamspelare som har lätt för att fatta beslut och driva ditt eget arbete framåt. Du är kommunikativ och har en pedagogisk, kreativ och proaktiv inställning till frågor och uppgifter med ett starkt resultatfokus. Vidare samarbetar du bra internt som externt och känner dig bekväm med att utmana och ställa krav på din omgivning. Du är välorganiserad, analytisk och trivs i en dynamisk miljö med högt tempo.

Intresserad av tjänsten?

Sök tjänsten redan i dag! Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:

• En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
• Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
• Onboardingplan
• Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
• Friskvårdsbidrag
• Specialerbjudanden
• Mentorskap
• Nätverksträffar
• Kompetensutveckling

Nyckelord: Strategic Sourcing Manager, inköp, Täby, förhandling Visa mindre

Inköpare Junior Täby Stockholm

Ansök    Nov 29    Thalamus IT Consulting AB    Inköpare
Din nya tjänst Junior inköpare till kund i Täby. Långt uppdrag på framgångsrikt företag i Täby. Just nu söker vi dig som nyligen utbildat dig till inköpare, antingen söker du ditt första jobb inom inköp eller arbetat något år inom inköp/logistik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt inköp av tekniska produkter, leverantörerna finns både i Sverige, EU och övriga världen. Att bli medarbetare på Thalamus innebär månadslön, kollektivavtal, tränings... Visa mer
Din nya tjänst
Junior inköpare till kund i Täby.
Långt uppdrag på framgångsrikt företag i Täby.
Just nu söker vi dig som nyligen utbildat dig till inköpare, antingen söker du ditt första jobb inom inköp eller arbetat något år inom inköp/logistik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt inköp av tekniska produkter, leverantörerna finns både i Sverige, EU och övriga världen.
Att bli medarbetare på Thalamus innebär månadslön, kollektivavtal, träningsbidrag och självklart roliga sommar- och julfester. Och du, årest julfest är redan 13/12 och där vill vi gärna se dig.
Just denna kund har vi arbetat med sedan 2002 och varför vi känner till denna arbetsplats mycket väl, här erbjuds du många utvecklingsmöjligheter, grymma kollegor och högteknologiska produkter. Hjärtligt välkommen att kontakta mig Christer eller Ida så ska vi gladeligen berätta mer om tjänsten.

Läs gärna mer om Thalamus på vår hemsida: www.thalamus.se

Din bakgrund
Lämplig bakgrund är avslutade studier inom inköp/logistik, antingen på högskola eller en YH-utbidlning. Har du hunnit arbeta något år eller två är det meriterande om du har jobbat i affärssystemet M3/Movex eller annat större ERP-system. För tjänsten krävs både svenska och engelska i tal och skrift.

Din profil
Personer vi söker efter är glad, nyfiken, positiv och trivs i en roll med många kontaktytor. Du erbjuds en roll med en härlig mix av möten med människor och nära samarbete med dina kollegor inom produktion, R&D och logistik.


Din ansökan
Hjärtligt välkommen att ringa mig Christer Johansson 08-120 88 744 eller min kollega Ida Sebitli på 08-120 88 774 om du har frågor. Vi söker som kan börja omgående så sök gärna redan idag. Intervjuer kommer ske fortlöpande.
Sista ansökningsdag är 30/12-19

Hjärtligt välkommen med din ansökan.


Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik. I dagsläget är vi 120 personer som hjälper våra kunder framåt. Visa mindre

Produktionsplanerare till Bodén & Lindeberg - Vilken möjlighet!

Ansök    Okt 18    Placera Personal AB    Inköpare
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Bodén & Lindeberg är en av Nordens ledande ... Visa mer
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Bodén & Lindeberg är en av Nordens ledande importörer av kolonialvaror såsom nötter, mandel, choklad, kakao, kryddor, fröer, torkad frukt, socker m.m. till bageri-, konfektyr- och livsmedelsindustrin samt bageri- och restauranggrossister i Norden och Baltikum. Vår styrka är att få fram produkter från jordens alla hörn med högsta kvalitet till bästa pris. Vi har även egen produktion av kryddor och förpackningar till bageri- och livsmedelsindustri. Vi kan producera kundspecifika blandningar och förpackningsstorlekar. Produkterna förvaras i och levereras från våra egna torr-, krydd- och kyllager vilket gör att vi kan upprätthålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet. Vi omsätter cirka 320 miljoner kronor (2018) och är 30 anställda.

Tjänsten
Vi söker för rekrytering till Boden & Lindeberg en erfaren produktionsplanerare som kan och vill komma igång och kan vara operativ snabbt. Detta är ett konsultuppdrag som efter sex månader övergår till fast anställning hos vår spännande kund! Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. 

Rollen
I rollen som produktionsplanerare är ditt ansvar att säkerställa att produktionen genomförs så kostnadseffektivt som möjligt och att produktionskapaciteten nyttjas på effektivast möjliga sätt. Detta gör du självständigt men i nära samarbete med alla funktioner på företaget. Hos Boden & Lindberg får du möjlighet att arbeta på ett företag som präglas av handelsmannaskap, korta beslutsvägar och en familjär anda. Du får stora möjligheter att påverka och vara en del av den trevliga och varma företagskultur som råder på bolaget. På det trivsamma kontoret i Arninge, Täby arbetar idag 15 personer + 15 personer i lager/produktion. Som anställd på Boden och Lindeberg får du en rad förmåner som bland annat flextid, möjlighet att arbeta hemifrån och gratis parkering.

Arbetsuppgifter
Rollen som produktionsplanerare är bred och du har bland annat följande arbetsuppgifter:

• Prognos av materialbehov och förbereda produktionsplanering
• Planera produktionen
• Upphandla leverantörsavtal
• Skicka leveransinstruktioner, registrera avrop, fakturahantering m.m. 
• Lageravstämningar
• Uppdatera och följa upp logistiknyckeltal
• Delaktig i projekt och förbättringsarbeten

Vem är du?
Du kanske har en utbildning inom logistik/inköp/ekonomi men det viktigaste är att du har förståelse för produktion och tidigare erfarenhet som produktionsplanerare. Du har även erfarenhet av avtalsförhandling, operativt varuflödesarbete samt leverantörskontakter, gärna inom handel. Företaget kommer under nästa år genomföra ett systembyte och det är en stor fördel om du har god systemvana. Du kanske till och med tycker det är roligt och spännande med system och systembyten och då kan du gärna få vara en nyckelspelare gällande detta.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera verbalt och i skrift med olika kulturer och människor på olika nivåer. Du är driven, engagerad och entusiasmerande. Andra egenskaper som är viktiga är att du är strukturerad, analytisk, konsekvent och affärsmässig. Du har även lätt för att skapa förtroende, är en lagspelare och har personlig integritet. 

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan eller kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare. Visa mindre

Strategisk kategoriinköpare mekanik till elektronikföretag

Ansök    Jun 5    Valueone AB    Inköpare
ValueOne söker en strategisk kategoriinköpare för inköp av mekanik till ett 5 månader långt konsultuppdrag på ett elektronikföretag i norra Stockholm. Om rollen Som strategisk köpare ingår du i företagets globala inköpsteam med ansvar för strategiskt inköp inom utvalda kategorier, i detta fall mekanik. Du arbetar i nära samarbete med företagets produktionsenheter och med pågående utvecklingsprojekt. I ditt ansvar ingår att bygga upp och upprätthålla leve... Visa mer
ValueOne söker en strategisk kategoriinköpare för inköp av mekanik till ett 5 månader långt konsultuppdrag på ett elektronikföretag i norra Stockholm.

Om rollen

Som strategisk köpare ingår du i företagets globala inköpsteam med ansvar för strategiskt inköp inom utvalda kategorier, i detta fall mekanik. Du arbetar i nära samarbete med företagets produktionsenheter och med pågående utvecklingsprojekt. I ditt ansvar ingår att bygga upp och upprätthålla leverantörsrelationer och prestanda enligt strategin för inköpskategorin.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hantera val av leverantörer utifrån ett tvärfunktionellt perspektivUtifrån beslutad strategi förbereda och genomföra förhandlingar Driva kostnadsbesparingsprojekt i samarbete med FoU avdelningenUtveckling av processer och systemstödUpprätthålla korrekta inköpsparametrar i systemetHantera kontrakt och avtal

Erfarenhet och kompetens

Den person vi söker måste ha minst 5 års erfarenhet som strategisk köpare samt goda kunskaper om kategoriinköp. För att bli framgångsrik i rollen krävs också att du har universitets eller högskolexamen inom ett tekniskt område eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt. Du har dessutom en solid ekonomisk kunskap och stor förståelse både för den kommersiella och tekniska sidan av uppdraget.

Har du dessutom kunskaper inom kvalitet, Lean och logistik- och tillverkningsprocesser ser vi det som en tillgång, liksom kunskaper i SAP. 

Du är en naturlig kommunikatör som enkelt skapar förtroende och långsiktiga relationer, interna och externa.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Produktionsplanerare / Inköpare till högteknologiskt företag Täby

Ansök    Jul 19    Thalamus IT Consulting AB    Inköpare
Din nya tjänst Vår högteknologiska kund Flir är i behov av att utöka sin logistikavdelning och letar just nu efter en Produktionsplanerare/Inköpare. Du kommer arbeta med att tillsammans med dina kollegor planera material för produktionen samt både förvalta och förbättra processer tillsammans med inköpsorganisationen. Dina kontaktytor är många, såväl internt som externt. Leverantörerna du arbetar med finns både i Asien och Europa. Vi törs lova dig en spänna... Visa mer
Din nya tjänst
Vår högteknologiska kund Flir är i behov av att utöka sin logistikavdelning och letar just nu efter en Produktionsplanerare/Inköpare. Du kommer arbeta med att tillsammans med dina kollegor planera material för produktionen samt både förvalta och förbättra processer tillsammans med inköpsorganisationen. Dina kontaktytor är många, såväl internt som externt. Leverantörerna du arbetar med finns både i Asien och Europa. Vi törs lova dig en spännande roll och ytterst trevlig arbetsmiljö med mycket kompetenta kollegor. Vi på Thalamus har arbetat med denna kund i många år och vet att de erbjuder en toppenfin arbetsplats och tar mycket väl hand om dig som konsult.

Din bakgrund
Rätt person har akademisk utbildning inom logistik/inköp eller arbetat sig till liknande kompetens gärna inom produktion. Toppen om du har erfarenhet av förändringsarbeten och drivit igenom förbättringar och visat prov på prioriteringsförmåga i ett eller flera logistiska projekt. Du talar och skriver obehidrat på både svenska och engelska då företagets samarbetspartners finns både nationellt och internationellt. Får vi önska kompetens inom affärsssystem är det SAP som gäller.

Din profil
Tycker du orden kommunikativ, utåtriktad, social, lyhörd och självgående stämmer bra in på dig är du den vi söker. Du söker dig till en rolig, farfylld och aktiv arbetsplats med högt i tak. På detta företag går laget före jaget och alla hjäps åt.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Vi önskar tillsätta tjänsten tidigt i höst. Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna redan idag.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett framgångsrikt konsult & rekryteringsbolag med inriktning IT & Teknik. Vi är i dagsläget snart 100 medarbetare och växer stadigt tack vare våra fina medarbetare som gör ett toppenjobb hos våra kunder. Våra värdeord är trevliga, snabba och lönsamma. Läs gärna mer på www.thalamus.se Hoppas du vill bli en av oss. Visa mindre

Produktionsplanerare / Inköpare till högteknologiskt företag Täby

Ansök    Jun 28    Thalamus IT Consulting AB    Inköpare
Din nya tjänst Vår högteknologiska kund Flir är i behov av att utöka sin logistikavdelning och letar just nu efter en Produktionsplanerare/Inköpare. Du kommer arbeta med att tillsammans med dina kollegor planera material för produktionen samt både förvalta och förbättra processer tillsammans med inköpsorganisationen. Dina kontaktytor är många, såväl internt som externt. Leverantörerna du arbetar med finns både i Asien och Europa. Vi törs lova dig en spänn... Visa mer
Din nya tjänst
Vår högteknologiska kund Flir är i behov av att utöka sin logistikavdelning och letar just nu efter en Produktionsplanerare/Inköpare. Du kommer arbeta med att tillsammans med dina kollegor planera material för produktionen samt både förvalta och förbättra processer tillsammans med inköpsorganisationen. Dina kontaktytor är många, såväl internt som externt. Leverantörerna du arbetar med finns både i Asien och Europa. Vi törs lova dig en spännande roll och ytterst trevlig arbetsmiljö med mycket kompetenta kollegor. Vi på Thalamus har arbetat med denna kund i många år och vet att de erbjuder en toppenfin arbetsplats och tar mycket väl hand om dig som konsult.

Din bakgrund
Rätt person har akademisk utbildning inom logistik/inköp eller arbetat sig till liknande kompetens gärna inom produktion. Toppen om du har erfarenhet av förändringsarbeten och drivit igenom förbättringar och visat prov på prioriteringsförmåga i ett eller flera logistiska projekt. Du talar och skriver obehidrat på både svenska och engelska då företagets samarbetspartners finns både nationellt och internationellt. Får vi önska kompetens inom affärsssystem är det SAP som gäller.

Din profil
Tycker du orden kommunikativ, utåtriktad, social, lyhörd och självgående stämmer bra in på dig är du den vi söker. Du söker dig till en rolig, farfylld och aktiv arbetsplats med högt i tak. På detta företag går laget före jaget och alla hjäps åt.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Vi önskar tillsätta tjänsten tidigt i höst. Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna redan idag.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett framgångsrikt konsult & rekryteringsbolag med inriktning IT & Teknik. Vi är i dagsläget snart 100 medarbetare och växer stadigt tack vare våra fina medarbetare som gör ett toppenjobb hos våra kunder. Våra värdeord är trevliga, snabba och lönsamma. Läs gärna mer på www.thalamus.se Hoppas du vill bli en av oss. Visa mindre

Supply Chain Analyst FLIR Systems Täby

Ansök    Okt 11    Thalamus IT Consulting AB    Inköpare
Din nya tjänst Detta är ett långt uppdrag. FLIR Instruments produktion i Täby är i behov av en Supply Chain Analyst med planering och inköpsansvar till sin logistikavdelning.Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta med att planera produktion, materialbehov samt operativt inköp. Dina kontaktytor är många, såväl internt som externt. Leverantörerna du arbetar med finns både i USA, Asien och Europa. Förutom det löpande arbetet med planering och inköp ko... Visa mer
Din nya tjänst
Detta är ett långt uppdrag.
FLIR Instruments produktion i Täby är i behov av en Supply Chain Analyst med planering och inköpsansvar till sin logistikavdelning.Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta med att planera produktion, materialbehov samt operativt inköp. Dina kontaktytor är många, såväl internt som externt. Leverantörerna du arbetar med finns både i USA, Asien och Europa.
Förutom det löpande arbetet med planering och inköp kommer du även delta och driva förbättringsprojekt för att utveckla deras verksamhet och arbetsprocesser.
Detta är en konsulttjänst som till att börja med är planerad att vara 6 månader från start med möjlighet till förlängning. Denna tjänst är mer operativ än strategisk och kan även passa dig som nyligen utbildat dig mot logistik & inköp.

Vi törs lova dig en spännande roll och ytterst trevlig arbetsmiljö med mycket kompetenta kollegor. Vi på Thalamus har arbetat med denna kund i många år och vet att de erbjuder en toppenfin arbetsplats och tar mycket väl hand om dig som konsult.

Läs gärna mer om oss på Thalamus här: www.thalamus.se

Din bakgrund
Rätt person har gärna hunnit arbeta inom produktion, med någon form av logistik och/eller inköp ett eller ett par år. Du får gärna inneha akademisk utbildning inom logistik/inköp men det är inte ett krav. Önskvärt är att du har erfarenhet av projektarbete FLIR har flera supply chain-projekt på gång. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då företagets samarbetspartners finns både nationellt och internationellt. Får vi önska kompetens inom affärssystem är det SAP som gäller. Goda kunskaper inom Excel är en fördel.

Din profil
Tycker du orden analytisk, kommunikativ, utåtriktad, lyhörd och självgående stämmer bra in på dig är du den vi söker. Du söker dig till en rolig, fartfylld och aktiv arbetsplats med högt i tak. På detta företag går laget före jaget och alla hjäps åt.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Har du frågor ringer du till Christer Johansson 08-120 88 744 eller Ida Sebitli 08-120 88 774 så ska vi gladeligen besvara dom. Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna redan idag. Sista ansökningsdag är 11/11-19.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett framgångsrikt konsult & rekryteringsbolag med inriktning IT & Teknik. Vi är i dagsläget snart100 medarbetare och växer stadigt tack vare våra fina medarbetare som gör ett toppenjobb hos våra kunder. Våra värdeord är trevliga, snabba och lönsamma. Läs gärna mer på www.thalamus.se Hoppas du vill bli en av oss. Visa mindre

Commodity Manager till Flir Systems

Ansök    Mar 28    10TON Rekrytering    Inköpare
FLIR Systems, Inc. designs, develops, manufactures, markets, and distributes technologies that enhance perception and awareness. We bring innovative sensing solutions into daily life through our thermal imaging systems, visible-light imaging systems, locator systems, measurement and diagnostic systems, and advanced threat detection systems.  Be visionary At FLIR, we have a simple but ambitious mission: to develop market-leading thermal and sensing techno... Visa mer
FLIR Systems, Inc. designs, develops, manufactures, markets, and distributes technologies that enhance perception and awareness. We bring innovative sensing solutions into daily life through our thermal imaging systems, visible-light imaging systems, locator systems, measurement and diagnostic systems, and advanced threat detection systems. 

Be visionary

At FLIR, we have a simple but ambitious mission: to develop market-leading thermal and sensing technologies which enhance everyday life. From saving energy, to saving lives FLIR is making a real difference in our world.

Our products are used in a wide array of situations to rescue people in danger, detect criminals, conserve energy, navigate safely, provide security around the globe, and protect our environment.

We are looking for individuals who thrive on making an impact and want the excitement of being on a team that wins.

Om tjänsten

Är du en driven och självständig person som vill vara med och utveckla vår Commodity Management grupp. Rollen som Commodity Manager är en chans för dig som vill ta ett stort eget ansvar och tillsammans med kollegor driva vår kategoristyrning. Du ingår i gruppen Commodity Management och har ett nära samarbete med Project Sourcing och våra lokala inköpskontor i USA och Taiwan. FLIR Systems är ett snabbt växande företag som ger dig möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med internationell prägel. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Täby.

Om din roll som Commodity Manager

Du som antar denna spännande utmaning kommer få ett övergripande strategiskt ansvar för ditt commodity område. Då vi är i ett förändringsarbete så kommer du ha stor möjlighet med din erfarenhet att påverka framtida processer och arbetssätt. Arbetet innefattar strategiarbete, leverantörsutveckling, leverantörsuppföljning, upprätta avtal samt stöd till den löpande produktionen i våra två tillverkningsenheter i Täby och Tallinn.

Vår leverantörsbas har ett brett spann då den försörjer material från industriella volymprodukter till mer komplexa system. Leverantörsbasen är även spridd geografiskt, från högvolyminköp från Asien till mer närliggande leverantörer i Europa. Detta medför en varierad kravbild på våra leverantörer och ger dig ett omväxlande arbete som Commodity Manager.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete. Det är meriterande ifall du jobbat med kategoristyrning tidigare. Du har en gedigen förhandlingserfarenhet och erfarenhet av att skapa relationer med leverantörer.

Då stor del av vår leverantörsbas finns internationellt, bör du vara van att arbeta med olika kulturer. Du skall behärska att både jobba i grupp samt enskilt, detta medför att du bör vara kommunikativ och samtidigt kunna driva frågeställningar individuellt. Det personliga engagemanget är viktigt och att du drivs av ett intresse att ständigt genomföra förbättringar.

Du har i grunden en god teknisk förståelse och en nyfikenhet som gör att du har lätt för att sätta dig in i nya tekniska lösningar med tillhörande produktionsprocesser. Du har dessutom en affärsmässig förståelse och kan driva leverantörsutveckling mot tydliga mätbara mål. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Din ansökan

Skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 31 januari 2019. Urval görs löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering AB och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Wahlgren på 10 TON på [email protected] Visa mindre

Commodity Manager till Flir Systems

Ansök    Apr 29    10TON Rekrytering    Inköpare
FLIR Systems, Inc. designs, develops, manufactures, markets, and distributes technologies that enhance perception and awareness. We bring innovative sensing solutions into daily life through our thermal imaging systems, visible-light imaging systems, locator systems, measurement and diagnostic systems, and advanced threat detection systems.  Be visionary At FLIR, we have a simple but ambitious mission: to develop market-leading thermal and sensing techno... Visa mer
FLIR Systems, Inc. designs, develops, manufactures, markets, and distributes technologies that enhance perception and awareness. We bring innovative sensing solutions into daily life through our thermal imaging systems, visible-light imaging systems, locator systems, measurement and diagnostic systems, and advanced threat detection systems. 

Be visionary

At FLIR, we have a simple but ambitious mission: to develop market-leading thermal and sensing technologies which enhance everyday life. From saving energy, to saving lives FLIR is making a real difference in our world.

Our products are used in a wide array of situations to rescue people in danger, detect criminals, conserve energy, navigate safely, provide security around the globe, and protect our environment.

We are looking for individuals who thrive on making an impact and want the excitement of being on a team that wins.

Om tjänsten

Är du en driven och självständig person som vill vara med och utveckla vår Commodity Management grupp. Rollen som Commodity Manager är en chans för dig som vill ta ett stort eget ansvar och tillsammans med kollegor driva vår kategoristyrning. Du ingår i gruppen Commodity Management och har ett nära samarbete med Project Sourcing och våra lokala inköpskontor i USA och Taiwan. FLIR Systems är ett snabbt växande företag som ger dig möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med internationell prägel. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Täby.

Om din roll som Commodity Manager

Du som antar denna spännande utmaning kommer få ett övergripande strategiskt ansvar för ditt commodity område. Då vi är i ett förändringsarbete så kommer du ha stor möjlighet med din erfarenhet att påverka framtida processer och arbetssätt. Arbetet innefattar strategiarbete, leverantörsutveckling, leverantörsuppföljning, upprätta avtal samt stöd till den löpande produktionen i våra två tillverkningsenheter i Täby och Tallinn.

Vår leverantörsbas har ett brett spann då den försörjer material från industriella volymprodukter till mer komplexa system. Leverantörsbasen är även spridd geografiskt, från högvolyminköp från Asien till mer närliggande leverantörer i Europa. Detta medför en varierad kravbild på våra leverantörer och ger dig ett omväxlande arbete som Commodity Manager.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete. Det är meriterande ifall du jobbat med kategoristyrning tidigare. Du har en gedigen förhandlingserfarenhet och erfarenhet av att skapa relationer med leverantörer.

Då stor del av vår leverantörsbas finns internationellt, bör du vara van att arbeta med olika kulturer. Du skall behärska att både jobba i grupp samt enskilt, detta medför att du bör vara kommunikativ och samtidigt kunna driva frågeställningar individuellt. Det personliga engagemanget är viktigt och att du drivs av ett intresse att ständigt genomföra förbättringar.

Du har i grunden en god teknisk förståelse och en nyfikenhet som gör att du har lätt för att sätta dig in i nya tekniska lösningar med tillhörande produktionsprocesser. Du har dessutom en affärsmässig förståelse och kan driva leverantörsutveckling mot tydliga mätbara mål. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Din ansökan

Skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 31 januari 2019. Urval görs löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering AB och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Wahlgren på 10 TON på [email protected] Visa mindre

Commodity Manager till Flir Systems

Ansök    Jun 3    10TON Rekrytering    Inköpare
FLIR Systems, Inc. designs, develops, manufactures, markets, and distributes technologies that enhance perception and awareness. We bring innovative sensing solutions into daily life through our thermal imaging systems, visible-light imaging systems, locator systems, measurement and diagnostic systems, and advanced threat detection systems.  Be visionary At FLIR, we have a simple but ambitious mission: to develop market-leading thermal and sensing techno... Visa mer
FLIR Systems, Inc. designs, develops, manufactures, markets, and distributes technologies that enhance perception and awareness. We bring innovative sensing solutions into daily life through our thermal imaging systems, visible-light imaging systems, locator systems, measurement and diagnostic systems, and advanced threat detection systems. 

Be visionary

At FLIR, we have a simple but ambitious mission: to develop market-leading thermal and sensing technologies which enhance everyday life. From saving energy, to saving lives FLIR is making a real difference in our world.

Our products are used in a wide array of situations to rescue people in danger, detect criminals, conserve energy, navigate safely, provide security around the globe, and protect our environment.

We are looking for individuals who thrive on making an impact and want the excitement of being on a team that wins.

Om tjänsten

Är du en driven och självständig person som vill vara med och utveckla vår Commodity Management grupp. Rollen som Commodity Manager är en chans för dig som vill ta ett stort eget ansvar och tillsammans med kollegor driva vår kategoristyrning. Du ingår i gruppen Commodity Management och har ett nära samarbete med Project Sourcing och våra lokala inköpskontor i USA och Taiwan. FLIR Systems är ett snabbt växande företag som ger dig möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med internationell prägel. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Täby.

Om din roll som Commodity Manager

Du som antar denna spännande utmaning kommer få ett övergripande strategiskt ansvar för ditt commodity område. Då vi är i ett förändringsarbete så kommer du ha stor möjlighet med din erfarenhet att påverka framtida processer och arbetssätt. Arbetet innefattar strategiarbete, leverantörsutveckling, leverantörsuppföljning, upprätta avtal samt stöd till den löpande produktionen i våra två tillverkningsenheter i Täby och Tallinn.

Vår leverantörsbas har ett brett spann då den försörjer material från industriella volymprodukter till mer komplexa system. Leverantörsbasen är även spridd geografiskt, från högvolyminköp från Asien till mer närliggande leverantörer i Europa. Detta medför en varierad kravbild på våra leverantörer och ger dig ett omväxlande arbete som Commodity Manager.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete. Det är meriterande ifall du jobbat med kategoristyrning tidigare. Du har en gedigen förhandlingserfarenhet och erfarenhet av att skapa relationer med leverantörer.

Då stor del av vår leverantörsbas finns internationellt, bör du vara van att arbeta med olika kulturer. Du skall behärska att både jobba i grupp samt enskilt, detta medför att du bör vara kommunikativ och samtidigt kunna driva frågeställningar individuellt. Det personliga engagemanget är viktigt och att du drivs av ett intresse att ständigt genomföra förbättringar.

Du har i grunden en god teknisk förståelse och en nyfikenhet som gör att du har lätt för att sätta dig in i nya tekniska lösningar med tillhörande produktionsprocesser. Du har dessutom en affärsmässig förståelse och kan driva leverantörsutveckling mot tydliga mätbara mål. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Din ansökan

Skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 31 januari 2019. Urval görs löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering AB och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Wahlgren på 10 TON på [email protected] Visa mindre

Operativ inköpare Täby

Ansök    Mar 21    Thalamus    Inköpare
Din nya tjänst Långt uppdrag i Täby. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt inköp varvat med utveckling av inköpsprocesser. Andra förekommande arbetsuppgifter är att vara representant från inköp i olika projekt, skapa, utveckla och säkerställa inköpsstrategier, agera kravställare och arbeta med ständiga förbättringar gällande inköp. En bred, varierande och spännande tjänst där både operativt och strategiskt inköp ingår. Vår kund sitter i fin fina lok... Visa mer
Din nya tjänst
Långt uppdrag i Täby.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt inköp varvat med utveckling av inköpsprocesser. Andra förekommande arbetsuppgifter är att vara representant från inköp i olika projekt, skapa, utveckla och säkerställa inköpsstrategier, agera kravställare och arbeta med ständiga förbättringar gällande inköp.
En bred, varierande och spännande tjänst där både operativt och strategiskt inköp ingår. Vår kund sitter i fin fina lokaler i Täby med goda kommunikationer. Hjärtligt välkommen att söka ett spännande uppdrag på ett intressant bolag.

På Thalamus arbetar vi med männsikor, utblidning och erfarenhet i all ära men allra viktigast är DU. Din inställning, attiyd och hur du är som person är det som är intressant.

Du erbjuds arbete som konsult på Thalamus och blir uthyrd på långt uppdrag till vår kund.

Din bakgrund
Du har akademisk utbildning inom området eller arbetat dig till rätt erfarenhet. Visst är det fördel om du prövat på rollen som inköpare men det är inte ett krav. I din roll behöver du kunna tala och skriva både på svenska och engelska. Vår kund använder affärssystemet M3. Vi välkomnar även dig som är nyexaminerad att söka denna tjänst.
Vi söker i första hand en person som kan och vill arbeta med olika inköpsfrågor, fördel om du har erfarenhet av mekanik, elektronik mm men det är inte ett krav.

Din profil
Som person är du en driven, nyfiken, ambitiös lagspelare som gillar både männsikor och teknik. Du trivs med att arbeta i tvärfunktionella team, att driva förhandlingar och aktiviteter med både interna samt externa kunder. Dina blivande kollegor är drivna, flexibla, nyfikna och trivs i en föränderlig miljö, är du liknande i din personlighet kommer du stormtrivas här.

Din ansökan
Hjärltigt välkommen att höra av dig till Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Ida Sebitli 073-856 53 74. Söker tjänsten gör du via vår hemsida eller lämplig annons. Vi önskar tillsätta tjänsten omgående så sök gärna tjänsten redan idag. Sista ansökningsdag är 19/4-19, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett familjärt konsult & rekryteringsföretag som tror på att arbeta nära sina medarebetare. Får vi dig att trivas mår du bättre och gör ett bättre arbete. Seriösa anställningsvillkor med månadslön, bra försäkringar och ett kollektivavtal i botten är några delar i vårt erbjudande. Hoppas du vill bli en av oss. Visa mindre