Lediga jobb som Kassapersonal i Täby

Se lediga jobb som Kassapersonal i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Checkout Assistant

Welcomes and assists members during their Costco purchases. Prepares and takes care of goods for both the cashier staff and the member. Exceptional, fast and accommodating member service. Seeking full-time and part-time employees. Visa mer
Welcomes and assists members during their Costco purchases. Prepares and takes care of goods for both the cashier staff and the member. Exceptional, fast and accommodating member service.
Seeking full-time and part-time employees. Visa mindre

Checkout Cashiers

Welcomes, asks for membership cards, scans goods, and at the same time provides a high level of member service, and follows all security procedures. Follows the company's procedures regarding payments. Seeking full-time and part-time employees. Visa mer
Welcomes, asks for membership cards, scans goods, and at the same time provides a high level of member service, and follows all security procedures. Follows the company's procedures regarding payments.
Seeking full-time and part-time employees. Visa mindre

Elgiganten Täby Arninge Söker Kassamedarbetare

Ansök    Aug 3    Elgiganten AB    Kassapersonal
Arbetar du för att göra alla kunder nöjda, svarar på frågor om olika produkter och tjänster som vi säljer och dessutom bidrar till att vi har kul tillsammans på jobbet - då blir vi mycket glada över att du söker jobbet som Kassamedarbetare. I kassan har du äran att träffa de flesta av våra kunder. Du är pricken över i-et som kan se till att alla kunder går nöjda ut genom dörren. Att arbeta i kassan innebär fartfyllda dagar med många olika arbetsuppgifter.... Visa mer
Arbetar du för att göra alla kunder nöjda, svarar på frågor om olika produkter och tjänster som vi säljer och dessutom bidrar till att vi har kul tillsammans på jobbet - då blir vi mycket glada över att du söker jobbet som Kassamedarbetare.
I kassan har du äran att träffa de flesta av våra kunder. Du är pricken över i-et som kan se till att alla kunder går nöjda ut genom dörren. Att arbeta i kassan innebär fartfyllda dagar med många olika arbetsuppgifter.
Men det löser du lätt, eftersom du arbetar systematiskt och inte är rädd för att fatta egna beslut där och då. Du gillar action och tacklar det höga tempot med ett leende, samtidigt som du är utrustad med massa servicekänsla. 
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden!
Hjälpa kunder att hitta sin bästa lösning
Erbjuda och sälja produkter och tjänster
Träning och utbildning
Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Den viktigaste uppgiften som medarbetare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad.
Profil & Bakgrund
Du älskar att nå dina mål - och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.  
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.
Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
Elgiganten erbjuder
Avtalsenlig lön och pension
Generöst bonusavtal
Förmåner inom friskvård och personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av XX på [email protected]
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Youmper med skiftansvar (80%) - Arninge

Youmper Att vara en Youmper innebär bland annat att du får arbeta i parken och/eller i receptionen. Att ha ett skift i receptionen innebär bland annat att ta emot våra gäster och ge dem den bästa servicen då du är ansiktet utåt för Yoump. Det innebär även att du kan komma att ta emot samt ansvara för kalas eller gruppbokningar. Gillar du att sälja? Kanon! Hos oss finns även god fika/mat i vårt café samt vår snygga merchandise. Som en självklarhet ingår d... Visa mer
Youmper

Att vara en Youmper innebär bland annat att du får arbeta i parken och/eller i receptionen.

Att ha ett skift i receptionen innebär bland annat att ta emot våra gäster och ge dem den bästa servicen då du är ansiktet utåt för Yoump. Det innebär även att du kan komma att ta emot samt ansvara för kalas eller gruppbokningar. Gillar du att sälja? Kanon! Hos oss finns även god fika/mat i vårt café samt vår snygga merchandise. Som en självklarhet ingår det även att städa för att hålla hela anläggningen ren och fin för både gästerna och de anställda. Hos oss jobbar vi som ett team där vi ständigt hjälps åt och har roligt tillsammans under tiden vi jobbar. Övriga administrativa uppgifter kan tillkomma, såsom att ringa telefonsamtal.

Att ha ett skift i parken innebär bland annat att du har övergripande koll över säkerheten, samt stå för träning och underhållning för våra gäster. Du ska se till att gästerna följer säkerhetsreglerna och se till att ni alla tillsammans har uppsyn över hela parken. Det är viktigt att du som instruktör jobbar aktivt med våra kunders trivsel. Vi har som målsättning att alla kunder ska lämna med ett leende på läpparna. Meriterande är om du har kunskaper inom gymnastik eller parkour om kunderna vill lära sig något. Liksom receptionen kan du även här komma att ta emot samt ansvara för kalas eller gruppbokningar. Som en självklarhet ingår det även här att städa för att hålla hela anläggningen ren och fin för både gästerna och de anställda.


Viktigt är att du känner dig bekväm med båda delarna (arbete i reception och park) då inhopp vid behov kan förekomma samt skift vi kallar för “flygande”. Att vara flygande innebär att du arbetar överallt och är där du behövs under dagen. Kom ihåg att det är meriterande men inget måste att kunna gymnastik för att vara i parken. Att kunna alla delar är även för att du ska få en så stabil grund som möjligt samt tydligare helhetsbild av företaget.
Men vad är då en Youmper med extra ansvar?

Att ha ett skiftansvar innebär att du arbetar i parken och/eller receptionen men med ett extra ansvar över bland annat helgerna (ex. varannan helg). Du har ett uppdrag i att vara en del av att din park eller avdelning levererar kundupplevelse i världsklass, att stötta dina kollegor och vara en hjälpande hand är en självklarhet i din roll. Du kan även komma att hjälpa till med administrativa uppgifter såsom inventering, skapa dagsplaneringar och schemaläggning. Viktigt är att du gillar att samarbeta och leda. På Yoump har vi tillsammans skapat en arbetsplats som når hela 87 i NMI (Nöjd Medarbetar Index) vilket är mycket högt. Självklart vill man ju vara en del av detta gäng!


Vi söker dig som:

Är driven
Är självgående och initiativtagande
Är ansvarstagande
Gillar att arbeta strukturerat och noggrant
Trivs i en ledarposition
Trivs med att arbeta med barn/ungdomar
Det är meriterande om du har:

Tidigare erfarenheter inom ledarskap
Tidigare erfarenheter inom gymnastik/parkour eller liknande
Kassaerfarenhet
God datorvana
 

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Café biträde

Ansök    Jul 14    T.K Stenugnsbageri AB    Kassapersonal
Om jobbet Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe som ligger i Näsbydalsvägen.Vi bedriver nu ett bageri och cafe i Näsbydal. Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kunder . Arbetsuppgifterna. Städa,plocka disk, göra sallader, mackor, du ska även kunna hantera att gör latte mm. Vi söker 1 deltid anställd Helger förekommer . Du är va... Visa mer
Om jobbet
Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe som ligger i Näsbydalsvägen.Vi bedriver nu ett bageri och cafe i Näsbydal.


Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kunder .


Arbetsuppgifterna.
Städa,plocka disk, göra sallader, mackor, du ska även kunna hantera att gör latte mm.


Vi söker 1 deltid anställd
Helger förekommer .


Du är varmt välkommen att skicka in cv och personligt brev så kanske vi ses på en träff.
Om anställningen
Lön 11000
Fast månads
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Täby Simhall söker personal i världsklass

Ansök    Jul 1    Medley AB    Kassapersonal
Är du en räddare i nöden? 2022 är året vi inviger Täby nya simhall och vi hoppas att du vill vara med på startpallen när vi tillsammans dyker ner i en ny och stor anläggning där träning och bad är i fokus. Ingen dag är den andra lik och det finns alltid möjligheter att lära sig mer och utvecklas i sin arbetsroll. Medley är en av Sveriges ledande aktörer i bad- och friskvårdsbranschen och har fler än 20 bad- och träningsanläggningar fördelade på 17 kommune... Visa mer
Är du en räddare i nöden?
2022 är året vi inviger Täby nya simhall och vi hoppas att du vill vara med på startpallen när vi tillsammans dyker ner i en ny och stor anläggning där träning och bad är i fokus. Ingen dag är den andra lik och det finns alltid möjligheter att lära sig mer och utvecklas i sin arbetsroll.

Medley är en av Sveriges ledande aktörer i bad- och friskvårdsbranschen och har fler än 20 bad- och träningsanläggningar fördelade på 17 kommuner. Medleys affärsidé är att driva familjära, inspirerande mötesplatser för upplevelser, träning och hälsa, i vatten och på land.

Vår vision är att inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. För träning som gör dig glad!

Vi erbjuder dig:

- Flexibla arbetstider med möjligheten att kombinera arbetet med studier eller annat.
- Möjligheten att ta del av interna utbildningar och till personlig utveckling.
- Ett team av kollegor som gemensamt bidrar till en rolig och drivande arbetsmiljö.
- Ett arbete där du får bidra till besökarnas vattensäkerhet, vara vägledande utifrån kundens önskemål och se till så att våra besökare möts av en härlig och positiv miljö.


I arbetet ingår:

- Receptions- och cafètjänst
- Badbevakning
- Bemanning gym
- Lokalvård


Vi söker dig som:

- Brinner för träning & hälsa och delar vår mening att “träning ska göra dig glad”
- Är flexibel med arbetstider och vill jobba både kvällar och helger.
- Är minst 18 år fyllda och simkunnig (guldbojen är ett krav).
- Är bra på att behålla lugnet, jobba effektivt och problemlösande under tidspress.
- Fungerar lika produktivt i självständigt arbete som i grupp.
- Brinner för att ge service i världsklass.


Information om tjänsten:

- Timtjänstgöring som Bad- & friskvårdsvärd.
- Rekrytering sker löpande.


I samband med rekrytering begär vi utdrag ur polisens belastningsregister. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Besöksnäringen. Visa mindre

Butiksbiträde

Vi har funnits i Täby centrum i mer än 6 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga. Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbe... Visa mer
Vi har funnits i Täby centrum i mer än 6 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga.
Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbetet innefattar nålning av plagg (för ändringar & lagningar),sprätta plagg, sortering av leverans (kemtvätt & mattvätt), detta kommer att läras ut under en inlärningsperiod på ca 3-5 dagar(beroende på hur snabbt man lär sig).
Fasta dagar och tider under veckorna, man kan även kvalificeras för en heltidstjänst.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Café biträde

Ansök    Maj 31    T.K Stenugnsbageri AB    Kassapersonal
Om jobbet Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe som ligger i Näsbydalsvägen.Vi bedriver nu ett bageri och cafe i näsbydal. Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kunder . Arbetsuppgifterna. Städa,plocka disk, göra sallader, mackor, du ska även kunna hantera att gör latte mm. Vi söker 1 heltid anställd Helger förekommer . Du är ... Visa mer
Om jobbet
Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe som ligger i Näsbydalsvägen.Vi bedriver nu ett bageri och cafe i näsbydal.


Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kunder .


Arbetsuppgifterna.
Städa,plocka disk, göra sallader, mackor, du ska även kunna hantera att gör latte mm.


Vi söker 1 heltid anställd
Helger förekommer .


Du är varmt välkommen att skicka in cv och personligt brev så kanske vi ses på en träff.
Om anställningen
Lön 22000
Fast månads
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Butiksbiträde

Vi har funnits i Täby centrum i mer än 6 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga. Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbe... Visa mer
Vi har funnits i Täby centrum i mer än 6 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga.
Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbetet innefattar nålning av plagg (för ändringar & lagningar),sprätta plagg, sortering av leverans (kemtvätt & mattvätt), detta kommer att läras ut under en inlärningsperiod på ca 3-5 dagar(beroende på hur snabbt man lär sig).
Fasta dagar och tider under veckorna, man kan även kvalificeras för en heltidstjänst.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Feb 18    Eugi Fastfood AB    Kassapersonal
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”. Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i r... Visa mer
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.
Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum.
Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded.
Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen.
På Noorii litar vi på att du som jobbar hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.
Deltidsjänst på 75%, kan leda till heltidstjänst. Anställning sker omgående, så sök redan idag! Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare (dag vardag)

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat? Är du en utåtriktad och positiv ”people ... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat?

Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar
att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag!

Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (kväll vardag)


Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

Vad vi erbjuder:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att
utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Sök jobbet Nu! Visa mindre

Café biträdande

Ansök    Mar 8    T.K Stenugnsbageri AB    Kassapersonal
Café biträde T.K Stenugnsbageri AB 183 31 Täby Jobbinformation Kontraktstyp Deltid person Tillsvidare Fullständig jobbeskrivning Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe I NäsbydalsstenugnsbageriI Täby. Vi bedriver nu ett bageri och cafe i Näsbydal. Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kunder . Arbetsuppgifterna. Städa,plocka disk, g... Visa mer
Café biträde
T.K Stenugnsbageri AB
183 31 Täby
Jobbinformation
Kontraktstyp
Deltid person
Tillsvidare
Fullständig jobbeskrivning
Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe I NäsbydalsstenugnsbageriI Täby. Vi bedriver nu ett bageri och cafe i Näsbydal.


Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kunder .


Arbetsuppgifterna.
Städa,plocka disk, göra sallader, mackor, du ska även kunna hantera att gör latte mm.


Vi söker 1 Deltidsanställda


Du är varmt välkommen att skicka in cv och personligt brev så kanske vi ses på en träff.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Deltidsanställda
Tillsvidare
Var ligger arbetsplatsen?
Näsbydalsvägen 15
18331 Täby
Arbetsgivaren
T.K Stenugnsbageri AB Visa mindre

Butiksbiträde

Vi har funnits i Täby centrum i mer än 6 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga. Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbe... Visa mer
Vi har funnits i Täby centrum i mer än 6 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga.
Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbetet innefattar nålning av plagg (för ändringar & lagningar),sprätta plagg, sortering av leverans (kemtvätt & mattvätt), detta kommer att läras ut under en inlärningsperiod på ca 3-5 dagar(beroende på hur snabbt man lär sig).
Fasta dagar och tider under veckorna, man kan även kvalificeras för en heltidstjänst.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Café biträde

Ansök    Dec 16    T.K Stenugnsbageri AB    Kassapersonal
Om jobbet Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe som ligger i Näsbydalsvägen.Vi bedriver nu ett bageri och cafe i näsbydal. Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kunder . Arbetsuppgifterna. Städa,plocka disk, göra sallader, mackor, du ska även kunna hantera att gör latte mm. Vi söker 1 heltid anställd Helger förekommer . Du är ... Visa mer
Om jobbet
Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe som ligger i Näsbydalsvägen.Vi bedriver nu ett bageri och cafe i näsbydal.


Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kunder .


Arbetsuppgifterna.
Städa,plocka disk, göra sallader, mackor, du ska även kunna hantera att gör latte mm.


Vi söker 1 heltid anställd
Helger förekommer .


Du är varmt välkommen att skicka in cv och personligt brev så kanske vi ses på en träff.
Om anställningen
Lön 22000
Fast månads
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Butiksbiträde

Vi har funnits i Täby centrum i mer än 5 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga. Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbe... Visa mer
Vi har funnits i Täby centrum i mer än 5 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga.
Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbetet innefattar nålning av plagg (för ändringar & lagningar),sprätta plagg, sortering av leverans (kemtvätt & mattvätt), detta kommer att läras ut under en inlärningsperiod på ca 3-5 dagar(beroende på hur snabbt man lär sig).
Man ska finnas tillgänglig då det kommer att variera med arbetsdagar samt vissa fasta dagar och tider under veckorna, man kan även kvalificeras för en heltidstjänst.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Butiksbiträde

Vi har funnits i Täby centrum i mer än 5 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga. Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbe... Visa mer
Vi har funnits i Täby centrum i mer än 5 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga.
Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbetet innefattar nålning av plagg (för ändringar & lagningar),sprätta plagg, sortering av leverans (kemtvätt & mattvätt), detta kommer att läras ut under en inlärningsperiod på ca 3-5 dagar(beroende på hur snabbt man lär sig).
Man ska finnas tillgänglig då det kommer att variera med arbetsdagar samt vissa fasta dagar och tider under veckorna, man kan även kvalificeras för en heltidstjänst.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Nov 24    Eugi Fastfood AB    Kassapersonal
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”. Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, f... Visa mer
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.
Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum.
Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded.
Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen.
På Noorii litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.
Deltidstjänst samt extra inför julen, omgående. Kan leda till heltid framöver Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Dec 2    Hatsuya Täby AB    Kassapersonal
Nytt spännande koncept! Vi söker just nu personal till vår Kaori - poké bar i täby centrum. Om dig Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Kaori litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 10... Visa mer
Nytt spännande koncept!
Vi söker just nu personal till vår Kaori - poké bar i täby centrum.
Om dig
Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Kaori litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.
Arbetsuppgifter
Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt hjälper till med att plocka ihop bowls. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna.
Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.
Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen.
Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och redo inför morgondagen.
Deltid-/extra vid behov sökes omgående. Visa mindre

Café biträde

Ansök    Sep 28    T.K Stenugnsbageri AB    Kassapersonal
Om jobbet Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe som ligger i Näsbydalsvägen.Vi bedriver nu ett bageri och cafe i näsbydal. Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kunder . Arbetsuppgifterna. Städa,plocka disk, göra sallader, mackor, du ska även kunna hantera att gör latte mm. Vi söker 1 heltid anställd Helger förekommer . Du är ... Visa mer
Om jobbet
Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe som ligger i Näsbydalsvägen.Vi bedriver nu ett bageri och cafe i näsbydal.


Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kunder .


Arbetsuppgifterna.
Städa,plocka disk, göra sallader, mackor, du ska även kunna hantera att gör latte mm.


Vi söker 1 heltid anställd
Helger förekommer .


Du är varmt välkommen att skicka in cv och personligt brev så kanske vi ses på en träff.
Om anställningen
Lön 22000
Fast månads
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Sep 24    Eugi Fastfood AB    Kassapersonal
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”. Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, f... Visa mer
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.


Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Noorii litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus. Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna.
Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.
Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen.
Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och reda inför morgondagen.


Heltidstjänst, omgående Visa mindre

Umami Sushi söker Dig

Ansök    Sep 30    LJ Sushi & Café AB    Kassapersonal
Umami Sushi i Täby söker 2 glada, ansvarfulla och stresståliga kassörer, gärna med erfarenhet. 1 sushikock / köksbiträde o japanskt kök med minst två årserfarenhet. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Umami Sushi i Täby söker
2 glada, ansvarfulla och stresståliga kassörer, gärna med erfarenhet.
1 sushikock / köksbiträde o japanskt kök med minst två årserfarenhet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurang Kassör Heltid/Deltid

Ansök    Jul 17    Mias Sushi AB    Kassapersonal
Hej! Vi behöver en kassör heltid eller deltid. Måste prata båda Svenska och Kinesiska. Svenska: Bra eller flytande Kinesiska: Lite eller bra Restaurang är i täby nära busstation (Erikslund). Kontakta mig om du är intresserad. Visa mer
Hej! Vi behöver en kassör heltid eller deltid. Måste prata båda Svenska och Kinesiska.
Svenska: Bra eller flytande
Kinesiska: Lite eller bra
Restaurang är i täby nära busstation (Erikslund).
Kontakta mig om du är intresserad. Visa mindre

Restaurang Kassör Heltid/Deltid

Ansök    Jul 17    Mias Sushi AB    Kassapersonal
Hej! Vi behöver en kassör heltid eller deltid. Måste prata båda Svenska och Kinesiska. Svenska: Bra eller flytande Kinesiska: Lite eller bra Restaurang är i täby nära busstation (Erikslund). Kontakta mig om du är intresserad. Visa mer
Hej! Vi behöver en kassör heltid eller deltid. Måste prata båda Svenska och Kinesiska.
Svenska: Bra eller flytande
Kinesiska: Lite eller bra
Restaurang är i täby nära busstation (Erikslund).
Kontakta mig om du är intresserad. Visa mindre

Restaurang Kassör Heltid/Deltid

Ansök    Aug 19    Mias Sushi AB    Kassapersonal
Hej! Vi behöver en kassör heltid eller deltid. Måste prata båda Svenska och Kinesiska. Svenska: Bra eller flytande Kinesiska: Lite eller bra Restaurang är i täby nära busstation (Erikslund). Kontakta mig om du är intresserad. Visa mer
Hej! Vi behöver en kassör heltid eller deltid. Måste prata båda Svenska och Kinesiska.
Svenska: Bra eller flytande
Kinesiska: Lite eller bra
Restaurang är i täby nära busstation (Erikslund).
Kontakta mig om du är intresserad. Visa mindre

Restaurang Kassör Heltid/Deltid

Ansök    Jun 5    Mias Sushi AB    Kassapersonal
Hej! Vi behöver en kassör heltid eller deltid. Måste prata båda Svenska och Kinesiska. Svenska: Bra eller flytande Kinesiska: Lite eller bra Restaurang är i täby nära busstation (Erikslund). Kontakta mig om du är intresserad. Visa mer
Hej! Vi behöver en kassör heltid eller deltid. Måste prata båda Svenska och Kinesiska.
Svenska: Bra eller flytande
Kinesiska: Lite eller bra
Restaurang är i täby nära busstation (Erikslund).
Kontakta mig om du är intresserad. Visa mindre

Restaurang Kassör Heltid/Deltid

Ansök    Jun 21    Mias Sushi AB    Kassapersonal
Hej! Vi behöver en kassör heltid eller deltid. Måste prata båda Svenska och Kinesiska. Svenska: Bra eller flytande Kinesiska: Lite eller bra Restaurang är i täby nära busstation (Erikslund). Kontakta mig om du är intresserad. Visa mer
Hej! Vi behöver en kassör heltid eller deltid. Måste prata båda Svenska och Kinesiska.
Svenska: Bra eller flytande
Kinesiska: Lite eller bra
Restaurang är i täby nära busstation (Erikslund).
Kontakta mig om du är intresserad. Visa mindre

Kassör

Ansök    Mar 25    T.K Stenugnsbageri AB    Kassapersonal
Café biträde T.K Stenugnsbageri AB 183 31 Täby Jobbinformation Kontraktstyp Heltid en person Deltid två person / Lördagar och Söndagar Tillsvidare Fullständig jobbeskrivning Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe I NäsbydalsstenugnsbageriI Täby. Vi bedriver nu ett bageri och cafe i Näsbydal. Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kun... Visa mer
Café biträde
T.K Stenugnsbageri AB
183 31 Täby
Jobbinformation
Kontraktstyp
Heltid en person
Deltid två person / Lördagar och Söndagar
Tillsvidare
Fullständig jobbeskrivning
Hej nu söker vi glada medarbetarna till vårat cafe I NäsbydalsstenugnsbageriI Täby. Vi bedriver nu ett bageri och cafe i Näsbydal.


Vi ser gärna att du har jobbat inom cafe eller restaurang tidigare, du ska vara stresstålig och kunna vara självständig och social och trevlig mot kunder .


Arbetsuppgifterna.
Städa,plocka disk, göra sallader, mackor, du ska även kunna hantera att gör latte mm.


Vi söker 1 heltid anställd
Och 2 Lördag och Söndagar.


Du är varmt välkommen att skicka in cv och personligt brev så kanske vi ses på en träff.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Butiksbiträde

Vi har funnits i Täby centrum i ca 4 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga. Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbete... Visa mer
Vi har funnits i Täby centrum i ca 4 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga.
Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbetet innefattar nålning av plagg (för ändringar & lagningar), sortering av leverans (kemtvätt & mattvätt), detta kommer att läras ut under en inlärningsperiod på ca 3-5 dagar(beroende på hur snabbt man lär sig).
Man ska finnas tillgänglig då det kommer att variera med arbetsdagar samt vissa fasta dagar och tider under veckorna.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Nov 9    Eugi Fastfood AB    Kassapersonal
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”. Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, f... Visa mer
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.


Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Noorii litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus. Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna.
Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.
Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen.
Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och reda inför morgondagen.


Deltid / Helger / Extra vid behov Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Feb 11    Eugi Fastfood AB    Kassapersonal
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”. Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, f... Visa mer
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.


Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Noorii litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus. Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna.
Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.
Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen.
Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och reda inför morgondagen.


Heltidstjänst, omgående Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Okt 21    Hatsuya Täby AB    Kassapersonal
Nytt spännande koncept! Vi söker just nu personal till vår nyöppnad poké bar i täby centrum, Kaori. Om dig Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Kaori litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgif... Visa mer
Nytt spännande koncept!
Vi söker just nu personal till vår nyöppnad poké bar i täby centrum, Kaori.


Om dig
Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Kaori litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.


Arbetsuppgifter
Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt hjälper till med att plocka ihop bowls. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna.
Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.
Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen.
Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och redo inför morgondagen.


Heltidstjänst sökes.
#jobbjustnu Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Dec 28    Eugi Fastfood AB    Kassapersonal
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”. Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, f... Visa mer
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.


Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Noorii litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus. Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna.
Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.
Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen.
Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och reda inför morgondagen.


Heltidstjänst Visa mindre

Kassamedarbetare

Ansök    Okt 6    Elgiganten AB    Kassapersonal
Arbetar du för att göra alla kunder nöjda, svarar på frågor om olika produkter och tjänster som vi säljer och dessutom bidrar till att vi har kul tillsammans på jobbet - då blir vi mycket glada över att du söker jobbet som Kassamedarbetare. I kassan har du äran att träffa de flesta av våra kunder. Du är pricken över i-et som kan se till att alla kunder går nöjda ut genom dörren. Att arbeta i kassan innebär fartfyllda dagar med många olika arbetsuppgifter.... Visa mer
Arbetar du för att göra alla kunder nöjda, svarar på frågor om olika produkter och tjänster som vi säljer och dessutom bidrar till att vi har kul tillsammans på jobbet - då blir vi mycket glada över att du söker jobbet som Kassamedarbetare.
I kassan har du äran att träffa de flesta av våra kunder. Du är pricken över i-et som kan se till att alla kunder går nöjda ut genom dörren. Att arbeta i kassan innebär fartfyllda dagar med många olika arbetsuppgifter.
Men det löser du lätt, eftersom du arbetar systematiskt och inte är rädd för att fatta egna beslut där och då. Du gillar action och tacklar det höga tempot med ett leende, samtidigt som du är utrustad med massa servicekänsla. 
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden!
Hjälpa kunder att hitta sin bästa lösning
Erbjuda och sälja produkter och tjänster
Träning och utbildning
Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Den viktigaste uppgiften som medarbetare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad.
Profil & Bakgrund
Du älskar att nå dina mål - och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.  
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.
Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
Elgiganten erbjuder
Avtalsenlig lön och pension
Generöst bonusavtal
Förmåner inom friskvård och personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten gillar vi mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser gärna fler kvinnliga kollegor.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. 
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Okt 4    Eugi Fastfood AB    Kassapersonal
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förb... Visa mer
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Noorii litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus. Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna. Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen. Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och reda inför morgondagen.Söker just nu deltid som kan leda till heltid framöver. Visa mindre

Butiksbiträde

Vi har funnits i Täby centrum i ca 3 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga. Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbete... Visa mer
Vi har funnits i Täby centrum i ca 3 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga.
Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbetet innefattar nålning av plagg (för ändringar & lagningar), sortering av leverans (kemtvätt & mattvätt), detta kommer att läras ut under en inlärningsperiod på ca 3-5 dagar(beroende på hur snabbt man lär sig).
Man ska finnas tillgänglig då det kommer att variera med arbetsdagar samt vissa fasta dagar och tider under veckorna. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Nov 18    Eugi Fastfood AB    Kassapersonal
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”. Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, f... Visa mer
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.


Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Noorii litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus. Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna.
Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.
Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen.
Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och reda inför morgondagen.


Heltidstjänst Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Aug 7    Eugi Fastfood AB    Kassapersonal
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förb... Visa mer
Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Noorii litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus. Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna. Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen. Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och reda inför morgondagen.Söker just nu deltid som kan leda till heltid framöver. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Aug 9    Kaori    Kassapersonal
Nytt spännande koncept!Vi söker just nu personal till vår nyöppnad poké bar i täby centrum, Kaori.Om digVi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Kaori litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter m... Visa mer
Nytt spännande koncept!Vi söker just nu personal till vår nyöppnad poké bar i täby centrum, Kaori.Om digVi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Kaori litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.ArbetsuppgifterAnsvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna. Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen. Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och reda inför morgondagen. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Okt 4    Kaori    Kassapersonal
Nytt spännande koncept!Vi söker just nu personal till vår nyöppnad poké bar i täby centrum, Kaori.Om digVi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Kaori litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter m... Visa mer
Nytt spännande koncept!Vi söker just nu personal till vår nyöppnad poké bar i täby centrum, Kaori.Om digVi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Kaori litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.ArbetsuppgifterAnsvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna.Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen.Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och reda inför morgondagen.Deltid sökes omgående, kan leda till heltidstjänst. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Apr 13    Kaori    Kassapersonal
Nytt spännande koncept!Vi söker just nu personal till vår nyöppnad poké bar i täby centrum, Kaori.Om digVi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Kaori litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter m... Visa mer
Nytt spännande koncept!Vi söker just nu personal till vår nyöppnad poké bar i täby centrum, Kaori.Om digVi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Kaori litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.ArbetsuppgifterAnsvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna. Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen. Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och reda inför morgondagen. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Apr 13    Eugi Fastfood AB    Kassapersonal
Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna. Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden. Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen. Städar inför stängning och ser till att allt ä... Visa mer
Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny, är helt enkelt ansiktet utåt för restaurangen. Se till att alla ytor är rena runtomkring kassaområdet, serveringsområdet samt ute på sittytorna.
Plockar tallrikar och glas från borden efter kunderna och torkar av borden.
Ser till att t.ex. läskkylen och tillbehör alltid fylls på efter lunchen samt efter kvällen.
Städar inför stängning och ser till att allt är iordning och reda inför morgondagen.

Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt och framförallt vara serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. På Noorii litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.

Noorii är Sveriges första temakeria, en fastfoodrestaurang som tar sushiupplevelsen till en helt ny nivå. Affärsidén är att servera unika kombinationssmaker i en enkel konformad handroll som ska kunna njutas “to go”.

Vi söker just nu medarbetare till Täby Centrum. Visa mindre

Butiksbiträde

Vi har funnits i Täby centrum i ca 3 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga. Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbetet... Visa mer
Vi har funnits i Täby centrum i ca 3 år men har med vår tidigare kunskaper inom branschen ökat verksamheten, vår vision är förstås att fortsätta öka därför är det viktigt för oss med noggrannhet samt service gentemot våra kunder. Du ska ha hög servicenivån ( bra kundbemötande ), kunna ta en konversation med kunder, hantera lagom mycket stress och sortera leverans väldigt noga. Vi söker nu ett kassabiträde som har servicenivån på allra högsta nivå. Arbetet innefattar nålning av plagg (för ändringar & lagningar), sortering av leverans (kemtvätt & mattvätt), detta kommer att läras ut under en inlärningsperiod på ca 3-5 dagar(beroende på hur snabbt man lär sig).Man ska finnas tillgänglig då det kommer att variera med arbetsdagar samt vissa fasta dagar och tider under veckorna. Visa mindre