Lediga jobb som Tandläkare i Täby

Se lediga jobb som Tandläkare i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Leg. Tandläkare med möjlighet till meriteringstjänst Oral Protetik

Unikt tillfälle för Dig som har erfarenhet av protetik. Vi söker Dig som är extra intresserad av protetik med möjlighet till meriteringstjänst inom protetik hos Tandläkargruppen Täby Centrum! Mottagningen, som ligger mitt i Täby Centrum, är en av Sveriges största privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Vi söker Dig som - arbetat minst 3 år som allmäntandläkare, men helst 5 år. - gått diplomkurs i oral protetik samt andra kurser inom oral proteti... Visa mer
Unikt tillfälle för Dig som har erfarenhet av protetik. Vi söker Dig som är extra intresserad av protetik med möjlighet till meriteringstjänst inom protetik hos Tandläkargruppen Täby Centrum!
Mottagningen, som ligger mitt i Täby Centrum, är en av Sveriges största privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Vi söker Dig som
- arbetat minst 3 år som allmäntandläkare, men helst 5 år.
- gått diplomkurs i oral protetik samt andra kurser inom oral protetik. Skriv gärna vilka samt bifoga dessa.
- är flexibel och ansvarstagande
- har ett trevligt bemötande både mot patienter och dina medarbetare.
- har ett ödmjukt förhållningssätt till yrket
- behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
Kort om oss
Tandläkargruppen Täby Centrum är en privat, fullt digitaliserad privat mottagning med 31 behandlingsrum.
På kliniken arbetar ett stort team med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister samt specialisttandläkare inom käkkirurgi, ortodonti, protetik, bettfysiologi, endodonti, parodontologi och pedodonti.
Vi drivs av kvalitét och utveckling och har ett prestigelöst klimat på kliniken med högt i tak. Vi tror på en familjär kultur på kliniken med korta kommunikationsvägar.
För oss är hög odontologisk kvalitet och ett bra och kommunikativt samarbete mycket viktigt och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Intervjuer sker löpande så sök redan idag! Visa mindre

Tandläkare - Endast vuxentandvård

Ansök    Maj 7    RAAR Consult & Invest AB    Tandläkare
Vi på vår växande klinik är ivriga att utöka vårt team och letar efter en erfaren tandläkare med en passion för att hjälpa människor. Vår klinik prioriterar patienternas välbefinnande och strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård. För närvarande har vi två behandlingsrum där två tandläkare och tre tandsköterskor arbetar. Vi ser fram emot att expandera vårt team och välkomnar dig att ansluta till oss som en ny kollega! Vår främsta målsättning är att erbj... Visa mer
Vi på vår växande klinik är ivriga att utöka vårt team och letar efter en erfaren tandläkare med en passion för att hjälpa människor. Vår klinik prioriterar patienternas välbefinnande och strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård.
För närvarande har vi två behandlingsrum där två tandläkare och tre tandsköterskor arbetar. Vi ser fram emot att expandera vårt team och välkomnar dig att ansluta till oss som en ny kollega!
Vår främsta målsättning är att erbjuda våra patienter en heltäckande tandvård inom våra egna lokaler.Vi söker efter en individ som är flexibel och har en stark samarbetsvilja. Du bör sträva efter personlig och professionell utveckling, och vara motiverad att bidra till klinikens tillväxt tillsammans med oss.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och hanterarpatienter och patientkontakter med lätthet och engagemang.
På vår klinik är vårt främsta fokus att vara kundorienterade och att sträva efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet.Det betyder att vi sätter våra patienters behov och önskemål i centrum för all vår verksamhet. Vi arbetar ständigt för att säkerställa att varje patient får en personlig och professionell vårdupplevelse som överträffar deras förväntningar.
Här är vad vi har att erbjuda:
?Ett Passionerat och Erfaret Team: Du kommer att bli en del av ett team som brinner för sitt arbete och som besitter en bred kunskap inom tandvården, med många års erfarenhet i ryggen.
?Kontinuerlig Utveckling: Vi värdesätter lärande och tillväxt. På vår arbetsplats finns det alltid möjligheter för dig att fortsätta utvecklas och fördjupa dig inom ditt specialistområde.
?State-of-the-Art Arbetsmiljö: Vi har investerat i den senaste utrustningen för att säkerställa att du har tillgång till de bästa verktygen för att utföra ditt arbete på effektivaste och mest kvalitativa sätt.
?Kundfokuserad Tillvägagångssätt: Vår klinik har en stark inriktning på att erbjuda patientcentrerad vård av högsta kaliber. Här får du möjlighet att aktivt bidra till att förbättra tandvårdsupplevelsen för våra patienter.
?Personal i fokus: Vi lägger stor vikt vid att vår personal mår bra både fysiskt och psykiskt. Därför är personalens hälsa och trivsel en hög prioritet för oss. Vi värdesätter våra medarbetare enormt och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade och motiverade att prestera sitt bästa.
?Friskvårdsbidrag på 5000 kr
?Gym på kliniken
?Givetvis Tjänstepension
?Flexibelt schema
?Möjlighet till konsultupplägg


Tjänsten är en provanställning på 6 mån.
Med möjlighet att arbeta mellan 50-100%.
Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre

Tandläkare till Agea Dental

Ansök    Apr 1    Agea AB    Tandläkare
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum. Agea Dental expanderar och vi söker dig som har god odontologisk kompetens och gärna vill fortsätta att utvecklas inom yrket tillsammans med oss. Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär kirurgi och utför protetik med tonvikt på implantatlösningar. Vi tar emot remisser från tandvården och frå... Visa mer
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.
Agea Dental expanderar och vi söker dig som har god odontologisk kompetens och gärna vill fortsätta att utvecklas inom yrket tillsammans med oss.
Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär kirurgi och utför protetik med tonvikt på implantatlösningar.
Vi tar emot remisser från tandvården och från hälso- och sjukvården, Mottagningen samarbetar med Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus AB. Våra öppettider är måndag till torsdag 7.30 - 17.00, fredagar 7.30 - 14.00. Vi finns i nyrenoverade och fina lokaler i Näsbypark Centrum.
För mer information se vår hemsida www.ageadental.se och Instagram https://www.instagram.com/ageadental/?hl=en
Välkommen med din ansökan med en personlig beskrivning, CV samt kopia på svensk legitimation. Visa mindre

Leg. Tandläkare - Privat Täby C

Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Kliniken ligger mitt i Täby Centrum med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Täby kommun är mitt i en expanderande fas och fortsätter växa. Nu söker vi en till Leg. Tandläkare! Vi söker Dig som - är servicemedveten och prioriterar hög kvalité på vården. -strävar efter att utvecklas inom Din roll som allmäntandläkare - är flexibel och ansvarstagande ... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Kliniken ligger mitt i Täby Centrum med mycket goda kommunikationsmöjligheter.
Täby kommun är mitt i en expanderande fas och fortsätter växa.
Nu söker vi en till Leg. Tandläkare!
Vi söker Dig som
- är servicemedveten och prioriterar hög kvalité på vården.
-strävar efter att utvecklas inom Din roll som allmäntandläkare
- är flexibel och ansvarstagande
- har ett trevligt bemötande både mot patienter och dina medarbetare.
- har ett ödmjukt förhållningssätt till yrket
- behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
Kort om oss
Tandläkargruppen Täby Centrum är en privat, fullt digitaliserad privat mottagning med 31 behandlingsrum.
På kliniken arbetar ett stort team med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister samt även specialisttandläkare inom käkkirurgi, ortodonti, protetik, bettfysiologi, endodonti, parodontologi och pedodonti.
Vi drivs av kvalitét och utveckling och har ett prestigelöst klimat på kliniken med högt i tak. Vi tror på en familjär kultur på kliniken med korta kommunikationsvägar.
För oss är hög odontologisk kvalitet och ett bra och kommunikativt samarbete mycket viktigt och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Intervjuer sker löpande så sök redan idag! Visa mindre

Odontologisk samordnare till Folktandvården Täby Centrum

Ansök    Feb 29    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Är du en erfaren tandläkare som vill arbeta i ett av Europas största tandvårdsföretag? Nu har du möjlighet att få arbeta som odontologisk samordnare - tandläkare med odontologisk ledningsfunktion på vår klinik i Vällingby. Folktandvården Täby Centrum Hos oss... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Är du en erfaren tandläkare som vill arbeta i ett av Europas största tandvårdsföretag? Nu har du möjlighet att få arbeta som odontologisk samordnare - tandläkare med odontologisk ledningsfunktion på vår klinik i Vällingby.

Folktandvården Täby Centrum
Hos oss på Folktandvården i Täby kommer du arbeta på en klinik med 15 rum, med stor bredd av erfarenhet och hög klinisk kompetens. Vi jobbar med hög kvalité med allt från allmäntandvård till lustgas, sedering och laser. Vi som arbetar här är allt från nyexaminerad till mycket erfarna och flera av oss har även nischbefattning. Kliniken ligger i Täby centrum med närhet till bussar, Roslagsbanan och parkering.

Ditt uppdrag
Som odontologisk samordnare kommer du att få stor möjlighet till både inflytande och påverkan då du ingår i klinikens ledningsgrupp. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att stötta din klinikchef i att driva och utveckla kliniken och framförallt i att upprätthålla en god odontologisk kvalitet på kliniken. Vidare kommer du att bidra med din sakkunskap vid patientklagomål, samt om det skulle finnas utvecklingsbehov av tandläkare och tandhygienister. Du kommer stötta i olika strategiska kompetensförsörjningsfrågor som exempelvis; att uppdatera kompetensutvecklingsplaner och definiera rekryteringsbehov. I den här rollen arbetar du även kliniskt själv, tar ansvar för rollen som handledare och/eller hjälper till med att utse andra kompetenta handledare på kliniken åt nya kollegor och praktikanter. Därutöver kommer du tillsammans med klinikchefen ta ansvar för att analysera vårdavvikelser och i förekommande fall bistår du även i att upprätta handlingsplaner.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare, och som har arbetat några år med både barn- och vuxentandvård. God odontologisk kvalitet och ett serviceinriktat bemötande är viktiga egenskaper. Du har höga ambitioner i din yrkesroll och du motiveras av individuell utveckling, men även av att utveckla andra. Ekonomisk medvetenhet och aktivt deltagande i klinikens utvecklingsarbete värderas högt. Dessutom har du en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Utöver din individuella grundlön kommer du att få 5000 kr i tillägg för det odontologiska samordnaruppdraget.

Anställningen
Välkommen med din ansökan senast den 8 mars 2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vill du höra mer om hur vi arbetar?
Välkommen att kontakta klinikchef Petra Möller-Ahmsetter, klinikchef, tel. 08-123 166 64
Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandvård

Ansök    Feb 7    Vallabrinks Tandvård AB    Tandläkare
Vi söker en tandläkare som tycker det ska bli roligt att jobba med allmäntandvård i en liten klinik. Vi hoppas på att hitta dig som gillar människor och tycker att tandvård är toppen. Vi har på kliniken tandvårdslaser, scanner och fräs för cad-cam teknik. Fatta pennan och skriv till oss vi väntar med nyfikenhet på ditt svar Visa mer
Vi söker en tandläkare som tycker det ska bli roligt att jobba med allmäntandvård i en liten klinik. Vi hoppas på att hitta dig som gillar människor och tycker att tandvård är toppen. Vi har på kliniken tandvårdslaser, scanner och fräs för cad-cam teknik.
Fatta pennan och skriv till oss vi väntar med nyfikenhet på ditt svar Visa mindre

Leg. Tandläkare - Privat Täby C

Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Kliniken ligger mitt i Täby Centrum med mycket goda kommunikationsmöjligheter. På kliniken arbetar ett stort team med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, receptionister och specialisttandläkare inom käkkirurgi, ortodonti, protetik, bettfysiologi, endodonti, parodontolog och pedodonti. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.tandlakargruppentab... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Kliniken ligger mitt i Täby Centrum med mycket goda kommunikationsmöjligheter.
På kliniken arbetar ett stort team med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, receptionister och specialisttandläkare inom käkkirurgi, ortodonti, protetik, bettfysiologi, endodonti, parodontolog och pedodonti.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.tandlakargruppentaby.se
Nu söker vi en till Leg. Tandläkare!
Vi söker dig som
- är servicemedveten och prioriterar hög kvalité på vården.
- är flexibel och ansvarstagande
- har ett trevligt bemötande både mot patienter och dina medarbetare.
- har ett ödmjukt förhållningssätt till yrket
- behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
För oss är hög odontologisk kvalitet och ett bra och kommunikativt samarbete mycket viktigt och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Intervjuer sker löpande så sök redan idag! Visa mindre

Tandläkare till Agea Dental

Ansök    Dec 10    Agea AB    Tandläkare
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum. Är Du intresserad av en tjänst i privattandvården. Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Verksamheten expanderar och vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket tillsammans med oss. Vi letar efter dig som har en önskan att få arbeta under handledning och få möjlighet till utvecklande utmaningar. Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetand... Visa mer
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.
Är Du intresserad av en tjänst i privattandvården. Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Verksamheten expanderar och vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket tillsammans med oss. Vi letar efter dig som har en önskan att få arbeta under handledning och få möjlighet till utvecklande utmaningar.
Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär kirurgi och utför protetik med tonvikt på implantatlösningar.
Vi tar emot remisser från tandvården och från hälso- och sjukvården, Mottagningen samarbetar med Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus AB.
Skicka din ansökan med en personlig beskrivning, CV, kopia på svensk legitimation och minst två referenser som kan svara på frågor om dig som person och din nuvarande yrkesutövning.
Vi kommer att höra av oss via mejl efter att du lämnat in en komplett ansökan och om Du är rätt person. Vi inleder med telefonintervju.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Leg. Tandläkare - Privat Täby C

Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn. Kliniken ligger mitt i Täby Centrum med mycket goda kommunikationsmöjligheter. På kliniken arbetar ett stort team med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, receptionister och specialisttandläkare inom käkkirurgi, ortodonti, protetik, bettfysiologi, endodonti, parodontolog och pedodonti. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.tandlakargruppentab... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är en av Sveriges största privata tandvårdsmottagningar för vuxna och barn.
Kliniken ligger mitt i Täby Centrum med mycket goda kommunikationsmöjligheter.
På kliniken arbetar ett stort team med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, receptionister och specialisttandläkare inom käkkirurgi, ortodonti, protetik, bettfysiologi, endodonti, parodontolog och pedodonti.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.tandlakargruppentaby.se
Nu söker vi en till Leg. Tandläkare!
Vi söker dig som
- är servicemedveten och prioriterar hög kvalité på vården.
- är flexibel och ansvarstagande
- har ett trevligt bemötande både mot patienter och dina medarbetare.
- har ett ödmjukt förhållningssätt till yrket
- behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
För oss är hög odontologisk kvalitet och ett bra och kommunikativt samarbete mycket viktigt och vi ser att Du delar vår uppfattning.
Intervjuer sker löpande så sök redan idag! Visa mindre

Tandläkare till Agea Dental

Ansök    Dec 1    Agea AB    Tandläkare
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum. Är Du intresserad av en tjänst i privattandvården. Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket och letar efter en anställning där Du får arbeta under handledning och får möjlighet till utvecklande utmaningar. Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar daglig... Visa mer
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.
Är Du intresserad av en tjänst i privattandvården. Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket och letar efter en anställning där Du får arbeta under handledning och får möjlighet till utvecklande utmaningar.
Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär kirurgi och utför protetik med tonvikt på implantatlösningar.
Vi tar emot remisser från tandvården och från hälso- och sjukvården, via Take Care. Mottagningen samarbetar med Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus AB.
Skicka din ansökan med en personlig beskrivning, CV, kopia på svensk legitimation och minst två referenser som kan svara på frågor om dig som person och din nuvarande yrkesutövning.
Vi kommer att höra av oss via mejl och om Du är rätt person, inledande telefonintervju.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandläkare till Folktandvården Täby

Ansök    Maj 3    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandläkare till kliniken i Täby. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn m... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandläkare till kliniken i Täby. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken ligger i Täby Centrum, nära roslagsbanan och bussar. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför har du goda möjligheter att arbeta på toppen av din kompetens med både barn- och vuxentandvård. Vi är en stor arbetsplats med 15 rum som kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare, vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. På kliniken arbetar nischade tandläkare och tandsköterskor. För oss är god service till våra patienter mycket viktigt. Kliniken har dentalt mikroskop samt erbjuder lustgasbehandling samt laserbehandlingar.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare som vill arbeta tillsammans med glada kollegor varav många som är nischade. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Vidare är du ekonomiskt medveten och intresserad av att delta i klinikens utvecklingsarbete. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
- Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 21 maj-2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på del-/heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Har du frågor? 
Kontakta gärna klinikchef Jessica Tarander, tel 08-08-123 154 49 eller arbetsledare Nurgül Köylüoglu, tel 08-123 161 81.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandläkare - Smile Täby

Ansök    Mar 21    Colosseum Smile AB    Tandläkare
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Till vår fina klinik i Täby söker vi nu en tandläkare. Här blir du en del av ett team bestående av tio medarbetare som värdesätter hög kvalité och att ha det bra och trivas på jobbet. Missa inte möjligheten att bli en del Smile Täby! Att vara tandläkare hos Smile Tandvård Som allmäntandläkar... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile.

Till vår fina klinik i Täby söker vi nu en tandläkare. Här blir du en del av ett team bestående av tio medarbetare som värdesätter hög kvalité och att ha det bra och trivas på jobbet. Missa inte möjligheten att bli en del Smile Täby!

Att vara tandläkare hos Smile Tandvård

Som allmäntandläkare inom Smile är du specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård tillsammans med ditt tandvårdsteam. På Smiles olika kliniker kan du komma att utföra allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar.

På våra kliniker har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor. På Smile arbetar vi i Frenda.

Vår vision - Friska leenden i hela Sverige - tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Vi är hela Sveriges tandläkare med klinker över hela landet och vi gör skillnad. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Smile Tandvårds ambition är att tillhandahålla högsta möjliga odontologiska kvalitet. Vårt arbete inom kvalitetsutveckling är omfattande och vi investerar i utbildning och utrustning. Smile Tandvård sysselsätter en hög andel av branschens specialister och har kliniker noga utvalda utifrån odontologisk kvalitet, värderingar och ambitioner.

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Vi ser att du precis som oss arbetar för att ge dina patienter bästa möjliga vård och tillhandahåller högsta möjliga servicenivå. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandläkare hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Innehar svensk tandläkarlegitimation
- Innehar god erfarenhet av en tjänst som tandläkare i Sverige sedan tidigare
- Är självständig och trygg inom din profession
- Meriterande om du har kunskap och intresse av kirurgi
- Talar & skriver god svenska
Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. Genom Smiles interna utbildningssatsning Smile at Work finns goda möjligheter till utveckling.

Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Vi arbetar löpande med urvalet och är öppna för start av anställning. Även tjänstens omfattning bestäms i dialog med rätt kandidat.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Helene Ottosson: [email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Praktiktjänstgöring Tandläkare

Ansök    Nov 24    Sp Dental AB    Tandläkare
Vi erbjuder en ledig plats för praktiktjänstgöring till dig som har tandläkarexamen från ett land utanför EU/EES och har genomförd och fått godkänd kunskapsprov. Vi är en modern privat klinik belägen i Täby centrum som erbjuder all form av tandvård. Tjänstgöringen kommer att ske under handledning och enligt socialstyrelsen behörighetskrav. Välkommen att mejla oss din ansökan! Visa mer
Vi erbjuder en ledig plats för praktiktjänstgöring till dig som har tandläkarexamen från ett land utanför EU/EES och har genomförd och fått godkänd kunskapsprov.
Vi är en modern privat klinik belägen i Täby centrum som erbjuder all form av tandvård. Tjänstgöringen kommer att ske under handledning och enligt socialstyrelsen behörighetskrav.
Välkommen att mejla oss din ansökan! Visa mindre

Tandläkare sökes till Folktandvården Täby

Ansök    Maj 25    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandläkare till kliniken i Täby.  Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandläkare till kliniken i Täby.  Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken ligger i Täby Centrum, nära roslagsbanan och bussar. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför har du goda möjligheter att arbeta på toppen av din kompetens med barn- och vuxentandvård. Vi är en stor arbetsplats med 15 rum som kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare, vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. På kliniken arbetar nischade tandläkare och tandsköterskor. För oss är god service till våra patienter mycket viktigt. Kliniken har dentalt mikroskop samt erbjuder lustgasbehandling samt laserbehandlingar.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerad tandläkare som vill arbeta tillsammans med en glad grupp med många nischade medarbetare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Vidare är du ekonomiskt medveten och intresserad av att delta i klinikens utvecklingsarbete. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
- Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 3 juni-2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på del-/heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Har du frågor? 
Kontakta gärna klinikchef Jessica Tarander, tel 08-08-123 154 49 eller arbetsledare Nurgül Köylüoglu, tel 08-123 161 81.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandläkare till Agea Dental

Ansök    Sep 26    Agea AB    Tandläkare
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum. Dennis ska vara föräldraledig. Är Du nyexaminerad tandläkare och söker tjänst i privat tandvård. Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket och letar efter en anställning där Du får arbeta under handledning och får möjlighet till utvecklande utmaningar. Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård... Visa mer
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.
Dennis ska vara föräldraledig.
Är Du nyexaminerad tandläkare och söker tjänst i privat tandvård. Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket och letar efter en anställning där Du får arbeta under handledning och får möjlighet till utvecklande utmaningar.
Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär kirurgi och utför protetik med tonvikt på implantatlösningar.
Vi tar emot remisser från tandvården och från hälso- och sjukvården, via Take Care. Mottagningen samarbetar med Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus AB.
Skicka din ansökan med en personlig beskrivning, CV, kopia på svensk legitimation och minst två referenser som kan svara på frågor om dig som person och din nuvarande yrkesutövning.
Vi kommer att höra av oss via mejl och om Du är rätt person, inledande telefonintervju.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Leg. Tandläkare - Privat Täby C

Tandläkargruppen Täby Centrum är en privat och modern mottagning som ligger mitt i Täby Centrum. Här arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister. Nu söker vi en till Leg. Tandläkare Vi söker dig som - är servicemedveten och prioriterar hög kvalité på vården. - är flexibel och ansvarstagande - har ett trevligt bemötande både mot patienter och dina medarbetare. -trivs med att arbeta under eget ansvar och... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är en privat och modern mottagning som ligger mitt i Täby Centrum.
Här arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister.
Nu söker vi en till Leg. Tandläkare
Vi söker dig som
- är servicemedveten och prioriterar hög kvalité på vården.
- är flexibel och ansvarstagande
- har ett trevligt bemötande både mot patienter och dina medarbetare.
-trivs med att arbeta under eget ansvar och med ekonomisk medvetenhet.
- behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
På mottagningen finns specialisttandläkare inom protetik, pedodonti, käkkirurgi , bettfysiologi, endodonti och ortodonti, och du har möjlighet att vidareutvecklas.
Vi värdesätter kvalitativ tandvård och ett kommunikativt samarbete, och du delar vår uppfattning.
Intervjuer sker löpande så sök redan idag! Visa mindre

Vikariat, Tandläkare

Ansök    Jan 13    Praktikertjänst AB    Tandläkare
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Arninge Tandklinik
Liten, mysig klinik med 3 behandlingsrum, 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och en tandhygienist, fräscha lokaler, gratis parkering, nås även via buss och tåg.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som tandläkare

Övrig information
50% är ungefär och tjänsten kan övergå i tillsvidareanställning, ingen arbetstid på kvällar och helger

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare
• 3-5 års arbetslivserfarenhet (inte ett måste men bra)
• Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Visa mindre

Leg. Tandläkare - Privat Täby C

Tandläkargruppen Täby Centrum är en privat och modern mottagning som ligger mitt i Täby Centrum. Här arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister. Nu söker vi en till Leg. Tandläkare Vi söker dig som - är servicemedveten och prioriterar hög kvalité på vården. - är flexibel och ansvarstagande - har ett trevligt bemötande både mot patienter och dina medarbetare. -trivs med att arbeta under eget ansvar och... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är en privat och modern mottagning som ligger mitt i Täby Centrum.
Här arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister.
Nu söker vi en till Leg. Tandläkare
Vi söker dig som
- är servicemedveten och prioriterar hög kvalité på vården.
- är flexibel och ansvarstagande
- har ett trevligt bemötande både mot patienter och dina medarbetare.
-trivs med att arbeta under eget ansvar och med ekonomisk medvetenhet.
- behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
På mottagningen finns specialisttandläkare inom protetik, pedodonti, käkkirurgi , bettfysiologi, endodonti och ortodonti, och du har möjlighet att vidareutvecklas.
Vi värdesätter kvalitativ tandvård och ett kommunikativt samarbete, och du delar vår uppfattning.
Intervjuer sker löpande så sök redan idag! Visa mindre

Nischtandläkare inom protetik till Täby Centrum

Ansök    Apr 14    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Som nischtandläkare på Folktandvården Täby Centrum kan vi ge dig möjlighet till att: till största del arbeta inom ämnesområdet protetik, eftersom vi har ett högt tryck på inkommande remisser, du kommer att arbeta med konventionell allmäntandvård vid behov. få 5000 kr påslag på din lön. stötta klinikledningen i att omsätta dina kunskaper i klinikens verksamhet, vara behjälplig med sakkunskap inom ämnesområdet och ta ett ansvar över att genomföra analyser i... Visa mer
Som nischtandläkare på Folktandvården Täby Centrum kan vi ge dig möjlighet till att:
till största del arbeta inom ämnesområdet protetik, eftersom vi har ett högt tryck på inkommande remisser, du kommer att arbeta med konventionell allmäntandvård vid behov.
få 5000 kr påslag på din lön.
stötta klinikledningen i att omsätta dina kunskaper i klinikens verksamhet, vara behjälplig med sakkunskap inom ämnesområdet och ta ett ansvar över att genomföra analyser inom området.
få möjlighet att hålla dig uppdaterad och påläst inom ditt specifika ämnesområde och dess odontologiska utveckling.
ta ett helhetsansvar tillsammans med klinikledningen för klinikens medarbetares kompetens­utveckling inom området.
ta emot och prioritera remisser för icke-specialistfall från hemmakliniken och klinker i ett definierat geografiskt ansvarsområde inom ämnesområdet, samt få göra en bedömning på de fall som ska förmedlas vidare till en specialistklinik.
få samarbeta med andra nischtandläkare på samma klinik. Då vi samlar alla nischområden på utvalda kliniker, vilket för dig betyder ett mycket stort kompetensutbyte.
Vad behöver du för att lyckas
Vi söker efter dig legitimerade tandläkare med god erfarenhet från både barn- och vuxentandvård. Vidare ska du ha hög kompetens inom protetik. Du har en nischutbildning och/eller lång dokumenterad ämneserfarenhet. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.
Kliniken i Täby Centrumligger centralt och du har tillgång till goda kommunikationer. Täby centrum är en modern klinik med 15 behandlingsrum, och med cirka 35 medarbetare som trivs med ett högt arbetstempo, och vi har framförallt kul ihop. Du kommer ingå i en nischnod där vi arbetar med hög odontologisk kompetens och samarbete mellan flera nischområden för kundernas bästa. Kliniken erbjuder även lustgasbehandlingar samt behandling med hård och mjukvävnads laser.
Anställningen
Tjänsterna är tillsvidare och på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är den 2 Maj. 
Vill du veta mer om nischuppdraget?
Täby Centrum:Välkommen att kontakta klinikchef, Jessica Tarander,tel. 08-123 154 49
Facklig kontaktperson, Ulrika Rebhan, TT,tel:08-123 152 32 Visa mindre

Tandläkare sökes till Folktandvården Täby

Ansök    Okt 1    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandläkare till kliniken i Täby.  Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandläkare till kliniken i Täby.  Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken ligger i Täby Centrum, nära roslagsbanan och bussar. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför har du goda möjligheter att arbeta på toppen av din kompetens med barn- och vuxentandvård. Vi är en stor arbetsplats med 15 rum som kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. För oss är god service till våra patienter mycket viktigt. Kliniken har dentalt mikroskop samt erbjuder lustgasbehandling samt laserbehandlingar. Vi har en hög kompetens och kliniken har nischade tandläkare och tandsköterskor.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerad tandläkare som vill arbeta tillsammans med en glad grupp med många nischade medarbetare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Vidare är du ekonomiskt medveten och intresserad av att delta i klinikens utvecklingsarbete. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
- Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober-2021. Tjänsten är en tillsvidareanställning på del-/heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Har du frågor? 
Kontakta gärna klinikchef Jessica Tarander, tel 08-08-123 154 49 eller arbetsledare Karin Lind tel 08-123 161 81.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Tandläkare till Aqua Dental Täby

Ansök    Mar 10    Aqua Dental AB    Tandläkare
Aqua Dental fortsätter växa och nu söker vi tandläkare till vår fräscha och moderna klinik i Täby Centrum Vi söker dig Du är en erfaren tandläkare och ditt arbete håller hög odontologisk kvalitet. Du är ansvarsfull, noggrann och driven. Vi vill att våra medarbetare ska växa med oss och därför ser vi gärna att du drömmer stort och siktar på att utvecklas som både tandläkare och individ. I juli slog vi upp dörrarna till vår klinik i Täby Centrum och vår... Visa mer
Aqua Dental fortsätter växa och nu söker vi tandläkare till vår fräscha och moderna klinik i Täby CentrumVi söker dig

Du är en erfaren tandläkare och ditt arbete håller hög odontologisk kvalitet. Du är ansvarsfull, noggrann och driven. Vi vill att våra medarbetare ska växa med oss och därför ser vi gärna att du drömmer stort och siktar på att utvecklas som både tandläkare och individ.

I juli slog vi upp dörrarna till vår klinik i Täby Centrum och vår tillväxtresa fortsätter.Om Aqua Dental

På Aqua Dental arbetar i dag över 400 personer fördelat på elva kliniker, tre laboratorier och ett huvudkontor. År 2015 var vi drygt 30 medarbetare och har alltså på bara några år vuxit till att bli en av Sveriges största tandvårdskedjor. För närvarande bedriver vi elva kliniker i Stockholm och Göteborg med totalt 90 behandlingsrum. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och därför går vi kontinuerligt på utbildningar samt bedriver vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av erfarenheter. Vi håller högt i tak och allas åsikter är välkomna.Våra prioriteringar närmsta åren

Under de kommande åren är det fortsatt stort fokus på branschledande tillväxt, men givet ökad skala adderas också fokus på att ytterligare professionalisera de funktionella områdena inom Aqua Dental. Det gör vi för att säkerställa att vi varje dag med stolthet kan säga att vi lever upp till våra värderingar, vilka är strukturerade kring tre övergripande områden:

Med stor passion tillhandahålla ledande kvalitet i allt vi gör åt våra patienter

Erbjuda ledande servicenivå, bemötande och tillgänglighet

Skapa en attraktiv arbetsmiljö för våra enastående medarbetare

Vi ser fram emot din ansökan!Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Dajana Houdek på [email protected] Visa mindre

Specialisttandläkare Ortodonti / Ortodontist till SMAJLA Täby Centrum

SMAJLA växer vidare och nu behöver vi en ortodontist på heltid till vår moderna gruppklinik i köpcentrumet Täby Centrum. Här arbetar idag ett större tandregleringsteam i fräscha, moderna och effektiva lokaler. Vi har tagit emot barn, ungdomar och vuxna i över 10 år från Täby och Norrort. Vi jobbar i ortodontins framkant och arbetar mycket med bland annat Invisalign, men även med mer klassisk tandreglering. Vi har ett trevligt och växande klientel frå... Visa mer
SMAJLA växer vidare och nu behöver vi en ortodontist på heltid till vår moderna gruppklinik i köpcentrumet Täby Centrum.


Här arbetar idag ett större tandregleringsteam i fräscha, moderna och effektiva lokaler. Vi har tagit emot barn, ungdomar och vuxna i över 10 år från Täby och Norrort.


Vi jobbar i ortodontins framkant och arbetar mycket med bland annat Invisalign, men även med mer klassisk tandreglering.


Vi har ett trevligt och växande klientel från närområdet och behöver nu utöka vår personalstyrka då vi har väldigt mycket patientförfrågningar.


Vi erbjuder bland annat en marknadsmässig fast lön, flexibel pension samt maximalt friskvårdsbidrag, men inte minst en möjlighet till ett självständigt och utvecklande arbete för en ortodontist, som vill vidareutveckla sin kompetens hos oss på SMAJLA. Visa mindre

Tandläkare till Folktandvården Täby Centrum

Ansök    Feb 2    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Vi söker en tandläkare till vår fina, moderna klinik i Täby centrum.   Vi erbjuder dig ett varierat arbete på kliniken som ligger centralt, nära roslagsbanan och bussar. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför har du goda möjligheter att arbeta på toppen av din kompetens med barn- och vuxentandvård. Vi är en stor arbetsplats med 15 rum som kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utveckl... Visa mer
Vi söker en tandläkare till vår fina, moderna klinik i Täby centrum.  

Vi erbjuder
dig ett varierat arbete på kliniken som ligger centralt, nära roslagsbanan och bussar. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför har du goda möjligheter att arbeta på toppen av din kompetens med barn- och vuxentandvård. Vi är en stor arbetsplats med 15 rum som kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. För oss är god service till våra patienter mycket viktigt. Kliniken har dentalt mikroskop samt erbjuder lustgasbehandling samt laserbehandlingar. Vi har en hög kompetens och kliniken har nischade tandläkare och tandsköterskor.  

Folktandvården Stockholm är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.

Vi söker dig
som är en legitimerad tandläkare, och vill arbeta tillsammans med en glad grupp med många nischade medarbetare. Erfarenhet är meriterande. Du är utåtriktad, flexibel och serviceinriktad. God odontologisk kvalitet och ett trevligt bemötande är viktiga egenskaper. Du är vidare ekonomiskt medveten och intresserad av att delta i klinikens utvecklingsarbete. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Tjänsten är
en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.  Välkommen med din ansökan senast den 21/2-2021.

Har du frågor? 
Kontakta gärna klinikchef Jessica Tarander, tel 08-08-123 154 49 eller arbetsledare Karin Lindtel 08-123 161 81
Kontaktperson för TT är Ulrika Rebhan, tel 08-123 0 152 32 Visa mindre

Nischtandläkare inom Endodonti till Täby Centrum och Kista

Ansök    Feb 2    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Som nischtandläkare på Folktandvården Täby Centrum och Kista kan vi ge dig möjlighet till att: till största del arbeta inom ämnesområdet endodonti, eftersom vi har ett högt tryck på inkommande remisser, du kommer att arbeta med konventionell allmäntandvård vid behov. få 5000 kr påslag på din lön. stötta klinikledningen i att omsätta dina kunskaper i klinikens verksamhet, vara behjälplig med sakkunskap inom ämnesområdet och ta ett ansvar över att genomföra... Visa mer
Som nischtandläkare på Folktandvården Täby Centrum och Kista kan vi ge dig möjlighet till att:
till största del arbeta inom ämnesområdet endodonti, eftersom vi har ett högt tryck på inkommande remisser, du kommer att arbeta med konventionell allmäntandvård vid behov.
få 5000 kr påslag på din lön.
stötta klinikledningen i att omsätta dina kunskaper i klinikens verksamhet, vara behjälplig med sakkunskap inom ämnesområdet och ta ett ansvar över att genomföra analyser inom området.
få möjlighet att hålla dig uppdaterad och påläst inom ditt specifika ämnesområde och dess odontologiska utveckling.
ta ett helhetsansvar tillsammans med klinikledningen för klinikens medarbetares kompetens­utveckling inom området.
ta emot och prioritera remisser för icke-specialistfall från hemmakliniken och klinker i ett definierat geografiskt ansvarsområde inom ämnesområdet, samt få göra en bedömning på de fall som ska förmedlas vidare till en specialistklinik.
få samarbeta med andra nischtandläkare på samma klinik. Då vi samlar alla nischområden på utvalda kliniker, vilket för dig betyder ett mycket stort kompetensutbyte.
Vad behöver du för att lyckas
Vi söker efter dig legitimerade tandläkare med god erfarenhet från både barn- och vuxentandvård. Vidare ska du ha hög kompetens inom endodonti. Du har en nischutbildning och/eller lång dokumenterad ämneserfarenhet. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.
Kliniken i Täby Centrumligger centralt och du har tillgång till goda kommunikationer. Täby centrum är en modern klinik med 15 behandlingsrum, och med cirka 35 medarbetare som trivs med ett högt arbetstempo, och vi har framförallt kul ihop. Du kommer ingå i en nischnod där vi arbetar med hög odontologisk kompetens och samarbete mellan flera nischområden för kundernas bästa. Kliniken erbjuder även lustgasbehandlingar samt behandling med hård och mjukvävnads laser.
Kliniken i Kista har medarbetaremed hög kompentens, god laganda och ett öppet klimat där alla hjälps åt och samarbetar mot gemensamma mål. Kliniken ligger i Kista Galleria med nära anslutning till flera busslinjer, tunnelbanelinjer och pendeltåg vilket medför mycket goda kommunikationsmöjligheter. Kliniken är en nischnod och består av totalt 15 rum och ca 40 medarbetare. Kliniken är nyrenoverad och rustad med bland annat mikroskop för behandling vid endodonti, parodontologi samt kirurgi.

Anställningen
Tjänsterna är tillsvidare och på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är den 21 februari. 
Vill du veta mer om nischuppdraget?
Täby Centrum:Välkommen att kontakta klinikchef, Jessica Tarander,tel. 08-123 154 49
Kista: Välkommen att kontakta klinikchef,Gazelle Ranji Kemi, tel. 08-123 166 58
Facklig kontaktperson, Ulrika Rebhan, TT,tel:08-123 152 32 Visa mindre

Specialisttandläkare Ortodonti / Ortodontist till SMAJLA Täby Centrum

SMAJLA växer vidare och nu behöver vi en ortodontist på heltid till vår moderna gruppklinik i köpcentrumet Täby Centrum. Här arbetar idag ett större tandregleringsteam i fräscha, moderna och effektiva lokaler. Vi har tagit emot barn, ungdomar och vuxna i över 10 år från Täby och Norrort. Vi jobbar i ortodontins framkant och arbetar mycket med bland annat Invisalign, men även med mer klassisk tandreglering. Vi har ett trevligt och växande klientel frå... Visa mer
SMAJLA växer vidare och nu behöver vi en ortodontist på heltid till vår moderna gruppklinik i köpcentrumet Täby Centrum.


Här arbetar idag ett större tandregleringsteam i fräscha, moderna och effektiva lokaler. Vi har tagit emot barn, ungdomar och vuxna i över 10 år från Täby och Norrort.


Vi jobbar i ortodontins framkant och arbetar mycket med bland annat Invisalign, men även med mer klassisk tandreglering.


Vi har ett trevligt och växande klientel från närområdet och behöver nu utöka vår personalstyrka då vi har väldigt mycket patientförfrågningar.


Vi erbjuder bland annat en marknadsmässig fast lön, flexibel pension samt maximalt friskvårdsbidrag, men inte minst en möjlighet till ett självständigt och utvecklande arbete för en ortodontist, som vill vidareutveckla sin kompetens hos oss på SMAJLA. Visa mindre

Tandläkare meriteringstjänst ortodonti/tandreglering i Täby Centrum

Ansök    Aug 3    Smajla Dental AB    Tandläkare
SMAJLA växer vidare och nu behöver vi en tandläkare med intresser för ortodonti/tandreglering för en meriteringstjänst på heltid till vår moderna gruppklinik i köpcentrumet Täby Centrum. Här arbetar idag ett större tandregleringsteam i fräscha, moderna och effektiva lokaler. Vi har tagit emot barn, ungdomar och vuxna i över 10 år från Täby och Norrort och har behandlat närmare 5 000 patienter. Vi jobbar i ortodontins framkant och arbetar mycket med bla... Visa mer
SMAJLA växer vidare och nu behöver vi en tandläkare med intresser för ortodonti/tandreglering för en meriteringstjänst på heltid till vår moderna gruppklinik i köpcentrumet Täby Centrum.


Här arbetar idag ett större tandregleringsteam i fräscha, moderna och effektiva lokaler. Vi har tagit emot barn, ungdomar och vuxna i över 10 år från Täby och Norrort och har behandlat närmare 5 000 patienter.


Vi jobbar i ortodontins framkant och arbetar mycket med bland annat Invisalign, men även med mer klassisk tandreglering.


Vi har ett trevligt och växande klientel från närområdet och behöver nu utöka vår personalstyrka då vi har väldigt mycket patientförfrågningar.


Vi erbjuder bland annat en marknadsmässig fast lön, flexibel pension samt maximalt friskvårdsbidrag, men inte minst en möjlighet till ett självständigt och utvecklande arbete för en tandläkare, som vill vidareutveckla sin kompetens inom ortodonti/tandreglering hos oss på SMAJLA. Visa mindre

Leg. Tandläkare - Privat Täby C

Tandläkargruppen Täby Centrum är en privat, modern mottagning som ligger mitt i Täby Centrum. Här arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister. Nu söker vi en till Leg. Tandläkare Vi söker dig som - är servicemedveten och prioriterar hög kvalité på vården. - är flexibel och ansvarstagande - har ett trevligt bemötande både mot patienter och dina medarbetare. -trivs med att arbeta under eget ansvar och... Visa mer
Tandläkargruppen Täby Centrum är en privat, modern mottagning som ligger mitt i Täby Centrum.
Här arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister.


Nu söker vi en till Leg. Tandläkare
Vi söker dig som
- är servicemedveten och prioriterar hög kvalité på vården.
- är flexibel och ansvarstagande
- har ett trevligt bemötande både mot patienter och dina medarbetare.
-trivs med att arbeta under eget ansvar och med ekonomisk medvetenhet.
- behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
På mottagningen finns specialisttandläkare inom parodontologi, pedodonti, käkkirurgi , bettfysiologi och ortodonti, och du har möjlighet att vidareutvecklas.
Vi värdesätter kvalitativ tandvård, och du delar vår uppfattning.


Intervjuer sker löpande så sök redan idag! Visa mindre

Tandläkare till Folktandvården Täby Centrum

Ansök    Jan 23    Folktandvården    Tandläkare
Vi söker en tandläkare till vår fina, moderna klinik i Täby centrum.   Vi erbjuder dig ett varierat arbete på kliniken som ligger centralt, nära roslagsbanan och bussar. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför har du goda möjligheter att arbeta på toppen av din kompetens med barn- och vuxentandvård. Vi är en stor arbetsplats med 15 rum som kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utveckl... Visa mer
Vi söker en tandläkare till vår fina, moderna klinik i Täby centrum.  

Vi erbjuder
dig ett varierat arbete på kliniken som ligger centralt, nära roslagsbanan och bussar. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför har du goda möjligheter att arbeta på toppen av din kompetens med barn- och vuxentandvård. Vi är en stor arbetsplats med 15 rum som kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. För oss är god service till våra patienter mycket viktigt. Kliniken har dentalt mikroskop samt digital Panorama och även en laser. Vi har en hög kompetens och kliniken har nischade tandläkare och tandsköterskor.  

Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.

Vi söker dig
som är en legitimerad tandläkare, och vill arbeta tillsammans med en glad grupp med många nischade medarbetare. Erfarenhet är meriterande. Du är utåtriktad, flexibel och serviceinriktad. God odontologisk kvalitet och ett trevligt bemötande är viktiga egenskaper. Du är vidare ekonomiskt medveten och intresserad av att delta i klinikens utvecklingsarbete. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Tjänsten är
en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.  

Har du frågor? 
Kontakta gärna klinikchef Jessica Tarander, tel 08-08-123 154 49 eller arbetsledare Karin Lind tel 08-123 161 81. Kontaktperson för TT är Ulrika Rebhan, tel 08-123 0 152 32.  

Välkommen med din ansökan senast den 16/2-2020. Visa mindre

Tandläkare till Agea Dental

Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum. Är du tandläkare med mer än två års erfarenhet och alltid sätter patienten först? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket, och som trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär ... Visa mer
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.
Är du tandläkare med mer än två års erfarenhet och alltid sätter patienten först? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket, och som trivs med att arbeta såväl i team som självständigt.
Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär kirurgi och utför protetik med tonvikt på implantatlösningar. 
Vi tar emot remisser från tandvården och från hälso- och sjukvården, via Take Care. Mottagningen samarbetar med tandläkarhögskolan, Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus AB.
Skicka din ansökan med en personlig beskrivning, CV, kopia på svensk legitimation och minst två referenser som kan svara på frågor om dig som person och din nuvarande yrkesutövning.
Vi kommer att höra av oss för en inledande telefonintervju. Visa mindre

Tandläkare till Folktandvården Täby Centrum

Ansök    Okt 10    Folktandvården    Tandläkare
Vi söker en tandläkare till vår fina, moderna klinik i Täby centrum.     Vi erbjuder   dig ett varierat arbete på kliniken som ligger centralt, nära roslagsbanan och bussar. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför har du goda möjligheter att arbeta på toppen av din kompetens med barn- och vuxentandvård. Vi är en stor arbetsplats med 15 rum som kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att u... Visa mer
Vi söker en tandläkare till vår fina, moderna klinik i Täby centrum.  
 
Vi erbjuder  
dig ett varierat arbete på kliniken som ligger centralt, nära roslagsbanan och bussar. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför har du goda möjligheter att arbeta på toppen av din kompetens med barn- och vuxentandvård. Vi är en stor arbetsplats med 15 rum som kännetecknas av erfarna, positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. För oss är god service till våra patienter mycket viktigt. Kliniken har dentalt mikroskop samt digital Panorama. Vi har en hög kompetens och kliniken har nischade tandläkare och tandsköterskor.  
 
Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag  
 
Vi söker dig  
som är en legitimerad tandläkare, och vill arbeta tillsammans med en glad grupp med många nischade medarbetare. Erfarenhet är meriterande. Du är utåtriktad, flexibel och serviceinriktad. God odontologisk kvalitet och ett trevligt bemötande är viktiga egenskaper. Du är vidare ekonomiskt medveten och intresserad av att delta i klinikens utvecklingsarbete. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitet och Trygghet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
 
Tjänsten är 
en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.  
 
Har du frågor? 
Kontakta gärna klinikchef Jessica Tarander, tel 08-08-123 154 49 eller arbetsledare Karin Lind tel 08-123 161 81. Kontaktperson för TT är Ulrika Rebhan, tel 08-123 0 152 32.  
 
Välkommen med din ansökan senast den 3 november 2019. Visa mindre

Tandläkare till Agea Dental

Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.Är du tandläkare med mer än två års erfarenhet och alltid sätter patienten först? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket, och som trivs med att arbeta såväl i team som självständigt.Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär ki... Visa mer
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.Är du tandläkare med mer än två års erfarenhet och alltid sätter patienten först? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket, och som trivs med att arbeta såväl i team som självständigt.Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär kirurgi och utför protetik med tonvikt på implantatlösningar. Vi tar emot remisser från tandvården och från hälso- och sjukvården, via Take Care. Mottagningen samarbetar med tandläkarhögskolan, Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus AB.Skicka din ansökan med en personlig beskrivning, CV, kopia på svensk legitimation och minst två referenser som kan svara på frågor om dig som person och din nuvarande yrkesutövning.Vi kommer att höra av oss för en inledande telefonintervju. Visa mindre

Tandläkare till Agea Dental

Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.Är du tandläkare med mer än två års erfarenhet och alltid sätter patienten först? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket, och som trivs med att arbeta såväl i team som självständigt.Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär ki... Visa mer
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.Är du tandläkare med mer än två års erfarenhet och alltid sätter patienten först? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket, och som trivs med att arbeta såväl i team som självständigt.Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi arbetar dagligen med dentoalveolär kirurgi och utför protetik med tonvikt på implantatlösningar. Vi tar emot remisser från tandvården och från hälso- och sjukvården, via Take Care. Mottagningen samarbetar med tandläkarhögskolan, Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus AB.Skicka din ansökan med en personlig beskrivning, CV, kopia på svensk legitimation och minst två referenser som kan svara på frågor om dig som person och din nuvarande yrkesutövning.Vi kommer att höra av oss för en inledande telefonintervju. Visa mindre

Tandläkare till klinik lagom långt från stan

Ansök    Okt 9    Arninge Tandklinik    Tandläkare
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Arninge Tandklinik
Kliniken består av 3 behandlingsrum i moderna och fräscha lokaler, beläget i anslutning till Arninge Centrum. Vi är idag ett glatt gäng bestående av 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och en tandhygienist. Vi arbetar med patienter som har ett varierande behandlingsbehov och har nära samarbete med specialister.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandläkaruppgifter

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Vi är flexibla vad det gäller arbetstider.

Kvalifikationer
Leg tandläkare
3-5 års arbetslivs erfarenhet som tandläkare
God datorvana
Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Vi söker en trygg, utåtriktad och förtroendeingivande tandläkare med mycket humor och glimten i ögat. Visa mindre

Oral Care:s klinik söker tandläkare!

Ansök    Maj 8    Oral Care AB    Tandläkare
Om tjänsten.Oral Cares klinik i Roslags Näsby söker en erfaren och legitimerad tandläkare som vill arbeta i trevliga lokaler på en klinik med gott renommé.Du som söker är en rutinerad tandläkare med erfarenhet av protetik/implantatprotetik och är intresserad av att arbete på 60 % med start snarast möjligt eller enligt överenskommelse.Som tandläkare på Oral Care Roslags Näsby utför du sedvanliga arbetsuppgifter såsom exempelvis undersökningar, akuta ärenden... Visa mer
Om tjänsten.Oral Cares klinik i Roslags Näsby söker en erfaren och legitimerad tandläkare som vill arbeta i trevliga lokaler på en klinik med gott renommé.Du som söker är en rutinerad tandläkare med erfarenhet av protetik/implantatprotetik och är intresserad av att arbete på 60 % med start snarast möjligt eller enligt överenskommelse.Som tandläkare på Oral Care Roslags Näsby utför du sedvanliga arbetsuppgifter såsom exempelvis undersökningar, akuta ärenden, estetik och protetik, endodonti och lagningar. Kliniken har som målsättning att arbeta delegerat och tar emot alla typer av patienter – från barn till äldre vuxna.  För att trivas hos oss ser vi att du som söker: - Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga att kunna samarbeta med alla samt dina färdigheter i att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.- Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga. - Är lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar.- Har tålamod och inger förtroende i din roll.- Känner ansvar för ditt arbete, att våra patienter får bästa möjliga vård samt vår gemensamma arbetsmiljö.- Är trygg i dig själv och din roll.- Pga journalföring och övrig administration ska du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.- Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.  Som ny medarbetare hos oss på Oral Care välkomnas du att arbeta tillsammans med vårt glada team nära patienterna där du varje dag gör skillnad och bidrar till en ökad livskvalitet hos våra patienter. På vår arbetsplats har vi ett fint samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö.Utöver ovan erbjuder Oral Care rätt person:- En trygg anställning med attraktivt löneläge i ett expansivt och välmående företag.- Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.- En spännande utmaning i ett omväxlande och utvecklande arbete med mycket eget ansvar.- God möjligheter till intern karriärutveckling. - Goda möjligheter till kompetensutveckling.- Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care dagarna och after work.- Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och gedigen erfarenhet av tandvårdsbranschen.Om företaget.Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 25 års branscherfarenhet. Idag är vi över 350 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter av alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil hemtandvård för äldre och sjuka patienter. Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, två kliniker i Göteborg samt fem kliniker i Stockholmstrakten. För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping. Visa mindre

Tandläkare till Agea Dental

Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.Är du tandläkare med ett intresse av ämnesområdet orofacial medicin, och som alltid sätter patienten först? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket, och som trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi har en oro... Visa mer
Tandläkare sökes till Agea Dental i Täby kommun, Näsbypark Centrum.Är du tandläkare med ett intresse av ämnesområdet orofacial medicin, och som alltid sätter patienten först? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Agea Dental. Vi söker dig som gärna vill utvecklas inom yrket, och som trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Vi är en klinik med fem medarbetare som arbetar med både familjetandvård och med specialisttandvård. Vi har en orofacialmedicinsk profil, och arbetar dagligen med dentoalveolär kirurgi och utför avancerad protetik med tonvikt på implantatlösningar. Vi tar emot remisser från tandvården och från hälso- och sjukvården, via Take Care. Mottagningen samarbetar med tandläkarhögskolan, Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus AB. Skicka din ansökan med en personlig beskrivning, CV, kopia på svensk legitimation och minst två referenser som kan svara på frågor om dig som person och din nuvarande yrkesutövning.Vi kommer att höra av oss för en inledande telefonintervju. Visa mindre