Lediga jobb Media-Saturn Nordic Shared Services AB i Täby

Se alla lediga jobb från Media-Saturn Nordic Shared Services AB i Täby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Täby som finns inom det yrket.

Säsongsförstärkning Logistikmedarbetare MediaMarkt Täby

Inför vår högsäsong behöver vi förstärkning i varuhuset. Vi söker nu en driven och noggrann logistikmedarbetare till MediaMarkt Täby. Arbetsbeskrivning I rollen som logistikmedarbetare arbetar du på vårt lager och i varuhuset. Vi har tusentals artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra logistikmedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att ... Visa mer
Inför vår högsäsong behöver vi förstärkning i varuhuset. Vi söker nu en driven och noggrann logistikmedarbetare till MediaMarkt Täby.

Arbetsbeskrivning
I rollen som logistikmedarbetare arbetar du på vårt lager och i varuhuset. Vi har tusentals artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra logistikmedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt Goods Management System, se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret och/eller på rätt avdelning i varuhuset. Du kommer även att arbeta med utlämning av större produkter (t.ex. tvättmaskiner, kyl/frys mm.) direkt till våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att ha viss kontakt med speditörer och åkare samt daglig kontakt med våra kunder. Tjänsten är på deltid och en visstidsanställning. Tillträde till tjänsten är planerat till september 2022.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av arbete på lager, har god fysik, är arbetsam och trivs med att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att "hugga i". Du är ordningsam, noggrann, initiativrik, självgående, positiv, utåtriktad och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Logistikmedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning t.o.m 2023-01-31 och är i grunden på 20% men med stora möjligheter att få jobba extra vid behov.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad? 
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta varuhuschef Joel Gustafsson, [email protected] Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-08-21.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare vikariat MediaMarkt Täby

Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butikssäljare till MediaMarkt Täby. En av våra anställda börjar studera och vi söker nu hans vikarie. Arbetsbeskrivning I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvud... Visa mer
Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butikssäljare till MediaMarkt Täby. En av våra anställda börjar studera och vi söker nu hans vikarie.

Arbetsbeskrivning
I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på någon av våra säljavdelningar: Data, Telecom eller TV/småvitt. Vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig på övriga avdelningar. Det ska vara en upplevelse att handla på MediaMarkt. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga surfplattor och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. Tjänsten är på deltid och ett vikariat under en studieledighet. Tillträde till tjänsten är planerat till augusti/september 2022.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som säljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Tjänsten är ett vikariat på 80% t.o.m 2023-08-31.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta varuhuschef Joel Gustafsson, [email protected]
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-08-21. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Hungrig telecomsäljare sökes

Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 29 varuhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus. Har du en passion för försäljning samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? Då är det dig vi söker som säljare på Telecomavdelningen på MediaMarkt Täby. Arbets... Visa mer
Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 29 varuhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Har du en passion för försäljning samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? Då är det dig vi söker som säljare på Telecomavdelningen på MediaMarkt Täby.

Arbetsbeskrivning
Som Telecomsäljare på MediaMarkt Täby har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Du kommer att få tydliga mål för både din egen och avdelningens försäljning som sedan följs upp och ligger till grund för det generösa provisionssystem som erbjuds. På MediaMarkt har du möjlighet att sälja alla operatörers lösningar och sortimentet på telefoner är stort.

Vem är du?
Som säljare på MediaMarkt är du vårt ansikte utåt och vi söker dig som älskar kundmötet och vill erbjuda det lilla extra till varje kund. Du är en väldigt bra lyssnare och har lätt att förstå kundens behov. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med hög kravställning. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik, proaktiv samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du bör ha erfarenhet av försäljning och eller kundkontakt i någon form men det är inget krav. Vi ser det som meriterande om du redan har utbildning inom säljteknik eller tidigare erfarenhet av Telecomförsäljning.


Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
• Marknadsmässig fast ingångslön.
• En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns.
• Utbildning inom säljteknik och abonnemangsförsäljning.
• Interna karriärmöjligheter
Du får samtidigt anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst. 

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på 80%. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-08-25. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kontakta varuhuschef Joel Gustafsson, [email protected] 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Avdelningschef Media Markt Täby

Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 29 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus. Nu söker vi dig som är en naturlig ledare och som vill arbeta när verksamheten. Tjänsten är som avdelningsansvarig på Media Markt Täby. Arbetsbeskrivning I rollen som Avdelningschef på Media ... Visa mer
Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 29 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Nu söker vi dig som är en naturlig ledare och som vill arbeta när verksamheten. Tjänsten är som avdelningsansvarig på Media Markt Täby.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Avdelningschef på Media Markt Täby är du ansvarig för mötet med kunderna i varuhuset. Det innebär att varuhuset håller en hög kommersiell nivå med varupåfyllnad, prismärkning, att det är rent och snyggt och att vi följer Media Markts koncept. Det innefattar även hur vi möter varje enskild kund i det personliga mötet och att vi alltid uppfyller kundens förväntningar. Du kommer tillbringa större delen av din tid där allt händer och det är ute i varuhuset. En del av tiden säljer du själv och leder genom exempel i att vara en säljare med hög omsättning och nöjda kunder. En del av tiden tillbringar du tillsammans med din personal som du stöttar, uppmuntrar, utbildar och motiverar. Du kommer också använda en del av din arbetstid till att följa upp försäljningen och kundnöjdheten samt skapa och genomföra handlingsplaner för att ge ännu nöjdare kunder och mer försäljning. Du ska leda, inspirera och motivera teamet med fokus på försäljning av produkter och tjänster. Din huvudsakliga uppgift är att du och ditt team alltid sätter kunden i första hand.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för personalen för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Du har en bevisad historik som framgångsrik säljare inom detaljhandeln. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning inom detaljhandeln alternativt att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln men för närvarande arbetar i ledande befattning i en annan bransch. Ledarskapet är en mycket viktigt del som vi lägger stor vikt vid, samtidigt som vi gärna ser att du även har en djup kunskap gällande det produktområde du kommer att arbeta inom. Din ledarstil är teamorienterad, rak och öppen och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare. Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Avdelningschef hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.
Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
För frågor eller funderingar vänligen kontakta Varuhuschef Joel Gustafsson, [email protected] Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-06-30. Notera att urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Customer experience leader

Customer Experience Leader MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronik och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Tillsammans med 28 varuhus och onlinekanal är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. MediaMarkt Täby söker nu en Customer Experience Leader Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Brinner du lite extra för hemelektronik och älskar att ... Visa mer
Customer Experience Leader
MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronik och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Tillsammans med 28 varuhus och onlinekanal är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige.
MediaMarkt Täby söker nu en Customer Experience Leader
Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Brinner du lite extra för hemelektronik och älskar att ge kunder den bästa servicen? På MediaMarkt Täby söker vi nu en Customer Experience Leader som ska hjälpa oss med vår ambition, att ge våra kunder den bästa upplevelsen.
Arbetsbeskrivning
Rollen Customer Experience Leader är central på MediaMarkt och kommer med höga förväntningar och krav. Din främsta uppgift blir värna om kundernas upplevelse för att bygga lojalitet och återkommande kunder. Detta innebär aktiv arbete med alla säljare och operativ styrning mot våra interna mål. Du kommer agera ”bollplank” för många kollegor. Du kommer varje dag att hjälpa till med att hålla vårt varuhus snyggt och städat samt enkelt för våra kunder att hitta i. En del av tiden spenderas på analyser baserat på kundfeedback och att planera och coacha därefter. Försäljning är givetvis en central del i denna tjänst.
Som Customer Experience Leader kommer du att ha ett väldigt nära samarbete med varuhuschefen och du blir en del av varuhusets ledningsgrupp och du kommer ha stöd från våra avdelningsansvariga för att lyckas med ditt uppdrag.
Vem är du?
Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och ställer upp för dina kollegor
Du har hög energi och positiv inställning och ”smittar” gärna av dig
Du inga problem att ta reda på information för att kunna genomföra nya uppgifter
Du trivs i en miljö där det händer mycket samtidigt, där nya uppgifter kan komma med kortvarsel och deadline tätt inpå
Hos oss arbetar mot högt ställda mål samtidigt som du får mycket frihet, därför är det viktigt att du har erfarenhet av ledarskap och försäljning.
Är du intresserad?
Tjänsten är en heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Start är Juni/Juli 2022 med respekt för eventuell uppsägningstid.
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-25. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor eller funderingar vänligen kontakta varuhuschef Joel Gustafsson [email protected] mediamarkt.se.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Customer experience leader

Customer Experience Leader MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronik och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Tillsammans med 28 varuhus och onlinekanal är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. MediaMarkt Täby söker nu en Customer Experience Leader Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Brinner du lite extra för hemelektronik och älskar att ... Visa mer
Customer Experience Leader
MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronik och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Tillsammans med 28 varuhus och onlinekanal är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige.
MediaMarkt Täby söker nu en Customer Experience Leader
Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Brinner du lite extra för hemelektronik och älskar att ge kunder den bästa servicen? På MediaMarkt Täby söker vi nu en Customer Experience Leader som ska hjälpa oss med vår ambition, att ge våra kunder den bästa upplevelsen.
Arbetsbeskrivning
Rollen Customer Experience Leader är central på MediaMarkt och kommer med höga förväntningar och krav. Din främsta uppgift blir värna om kundernas upplevelse för att bygga lojalitet och återkommande kunder. Detta innebär aktiv arbete med alla säljare och operativ styrning mot våra interna mål. Du kommer agera ”bollplank” för många kollegor. Du kommer varje dag att hjälpa till med att hålla vårt varuhus snyggt och städat samt enkelt för våra kunder att hitta i. En del av tiden spenderas på analyser baserat på kundfeedback och att planera och coacha därefter. Försäljning är givetvis en central del i denna tjänst.
Som Customer Experience Leader kommer du att ha ett väldigt nära samarbete med varuhuschefen och du blir en del av varuhusets ledningsgrupp och du kommer ha stöd från våra avdelningsansvariga för att lyckas med ditt uppdrag.
Vem är du?
Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och ställer upp för dina kollegor
Du har hög energi och positiv inställning och ”smittar” gärna av dig
Du inga problem att ta reda på information för att kunna genomföra nya uppgifter
Du trivs i en miljö där det händer mycket samtidigt, där nya uppgifter kan komma med kortvarsel och deadline tätt inpå
Hos oss arbetar mot högt ställda mål samtidigt som du får mycket frihet, därför är det viktigt att du har erfarenhet av ledarskap och försäljning, exempelvis som säljchef eller butikschef.
Är du intresserad?
Tjänsten är en heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Start är Juni/Juli 2022 med respekt för eventuell uppsägningstid.
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-25. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor eller funderingar vänligen kontakta varuhuschef Joel Gustafsson [email protected] mediamarkt.se.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butiksmedarbetare Media Markt Täby

Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butiksmedarbetare till Media Markt Täby. Arbetsbeskrivning I rollen som butiksmedarbetare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på någon av våra säljavdelningar men vid ... Visa mer
Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butiksmedarbetare till Media Markt Täby.

Arbetsbeskrivning
I rollen som butiksmedarbetare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på någon av våra säljavdelningar men vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig på övriga avdelningar. Det ska vara en upplevelse att handla på Media Markt. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga surfplattor och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. Tjänsten är på deltid 80% och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är planerat till maj men kan komma att tillsättas tidigare.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Butiksmedarbetare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
Tjänsten är på deltid 80% (6 månaders provanställning) och är en tillsvidareanställning. Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta varuhuschef Joel Gustafsson, [email protected]
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-04-24. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarextra Media Markt Täby

Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som sommarextra till Media Markt Täby. Arbetsbeskrivning I rollen som sommarextra är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. Du kommer att arbeta både på våra säljavdelningar och inom kundserviceavdelningen. Det ska vara e... Visa mer
Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som sommarextra till Media Markt Täby.

Arbetsbeskrivning
I rollen som sommarextra är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. Du kommer att arbeta både på våra säljavdelningar och inom kundserviceavdelningen. Det ska vara en upplevelse att handla på Media Markt. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga surfplattor och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. Tjänsten är på deltid och en säsongsanställning. Tillträde till tjänsten är planerat till juni.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?
Som sommarextra hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
Tjänsten är en deltidsanställning över sommaren 2022. Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta varuhuschef Joel Gustafsson, [email protected]
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-04-24. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Erfaren logistikmedarbetare Media Markt Täby

Vi söker nu en driven och noggrann Logistikmedarbetare till Media Markt Täby. Arbetsbeskrivning I rollen som Logistikmedarbetare arbetar du på vårt lager och i varuhuset. Vår logistikmedarbetare kommer hantera stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt Goods... Visa mer
Vi söker nu en driven och noggrann Logistikmedarbetare till Media Markt Täby.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Logistikmedarbetare arbetar du på vårt lager och i varuhuset. Vår logistikmedarbetare kommer hantera stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt Goods Management System, se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret och/eller på rätt avdelning i varuhuset. Du kommer även att arbeta med utlämning av större produkter (t.ex. tvättmaskiner, kyl/frys mm.) direkt till våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att ha viss kontakt med speditörer och åkare samt daglig kontakt med våra kunder. Tjänsten är på deltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är planerat till april.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av arbete på lager, har god fysik, är arbetsam och trivs med att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att "hugga i". Du är ordningsam, noggrann, initiativrik, självgående, positiv, utåtriktad och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Logistikmedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad? 
Tjänsten är på deltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta varuhuschef Joel Gustafsson, [email protected] Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-04-17.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare till Kassa/Service MediaMarkt Täby

Vi söker nu en driven och serviceinriktad Kassa/Servicemedarbetare till MediaMarkt Täby Arbetsbeskrivning I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och servicedesk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan och hantera serviceärenden kommer du att sälja försäkringar och ... Visa mer
Vi söker nu en driven och serviceinriktad Kassa/Servicemedarbetare till MediaMarkt Täby

Arbetsbeskrivning
I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och servicedesk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan och hantera serviceärenden kommer du att sälja försäkringar och tillämpa övrig merförsäljning samt i mån av tid vara behjälplig i varuhuset. Denna roll samarbetar tätt med avdelningsteamet, Avdelningschef samt övrig butikspersonal. Det dagliga arbetet i kassan och informationen innebär att du tar emot kunder i informationen och hjälper de vidare, registrerar försäljning av hemelektronikvaror i våra kassaterminaler och hanterar försäljning av tillbehör och försäkringar. I vår servicedesk arbetar du med att ta emot och hantera reklamationer, serviceärenden och varubyten samt är behjälplig vid felsökning av skadade/trasiga produkter. Du registrerar och följer upp serviceärenden i vårt datasystem, gör reservdelsbeställningar och för daglig kontakt med leverantörer och servicepartners gällande våra reklamationer och serviceärenden. Tjänsten är på deltid 80% och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är snarast.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är utpräglat vänlig och är serviceinriktad, noggrann och snabb. Vi tror att du är van vid att arbeta i högt tempo under stressiga förhållanden och är inställd på att även arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt och avslappnat sätt att bemöta människor samt är pålitlig och förtroendeingivande. Har du erfarenhet från ovan nämnda uppgifter är detta starkt meriterande men vi söker dig som vill lära dig den del av arbetet du eventuellt ej tidigare har erfarenhet från. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Kassa/Servicemedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidare deltidsanställning på 80% (6 månaders provanställning). Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Melek Farjallah, [email protected]
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-11-21.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Logistikmedarbetare Täby

Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare till MediaMarkt Täby. Arbetsbeskrivning I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset. Vi har tusentals artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot föl... Visa mer
Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare till MediaMarkt Täby.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset. Vi har tusentals artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt Goods Management System, se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret och/eller på rätt avdelning i varuhuset. Du kommer även att arbeta med utlämning av större produkter (t.ex. tvättmaskiner, kyl/frys mm.) direkt till våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att ha viss kontakt med speditörer och åkare samt daglig kontakt med våra kunder. Tjänsten är på heltid 100% och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är snarast.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av arbete på lager, har god fysik, är arbetsam och trivs med att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att "hugga i". Du är ordningsam, noggrann, initiativrik, självgående, positiv, utåtriktad och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Lagermedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad? 
Tjänsten är en heltidsanställning 100%, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Melek Farjallah, teamleader, [email protected] Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-12-05.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kassamedarbetare

Vi söker nu en driven och serviceinriktad Kassa/Servicemedarbetare till MediaMarkt Täby Arbetsbeskrivning I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och/eller servicedesk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan och hantera serviceärenden kommer du att sälja försäkringa... Visa mer
Vi söker nu en driven och serviceinriktad Kassa/Servicemedarbetare till MediaMarkt Täby

Arbetsbeskrivning
I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och/eller servicedesk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan och hantera serviceärenden kommer du att sälja försäkringar och tillämpa övrig merförsäljning samt i mån av tid vara behjälplig i varuhuset. Denna roll samarbetar tätt med avdelningsteamet, Avdelningschef samt övrig butikspersonal. Det dagliga arbetet i kassan och informationen innebär att du tar emot kunder i informationen och hjälper de vidare, registrerar försäljning av hemelektronikvaror i våra kassaterminaler och hanterar försäljning av tillbehör och försäkringar. I vår servicedesk arbetar du med att ta emot och hantera reklamationer, serviceärenden och varubyten samt är behjälplig vid felsökning av skadade/trasiga produkter. Du registrerar och följer upp serviceärenden i vårt datasystem, gör reservdelsbeställningar och för daglig kontakt med leverantörer och servicepartners gällande våra reklamationer och serviceärenden. Tjänsten är på deltid 80% och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är planerat till oktober.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är utpräglat vänlig och är serviceinriktad, noggrann och snabb. Vi tror att du är van vid att arbeta i högt tempo under stressiga förhållanden och är inställd på att även arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt och avslappnat sätt att bemöta människor samt är pålitlig och förtroendeingivande. Har du erfarenhet från ovan nämnda uppgifter är detta starkt meriterande men vi söker dig som vill lära dig den del av arbetet du eventuellt ej tidigare har erfarenhet från. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Kassa/Servicemedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
Tjänsten är på deltid 80% (6 månaders provanställning). Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Melek Farjallah, [email protected]
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-09-26

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Datasäljare MediaMarkt Täby Centrum

Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butikssäljare till XX. Arbetsbeskrivning I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på någon av våra säljavdelningar: Data, Foto, Spel, Film & Musi... Visa mer
Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butikssäljare till XX.

Arbetsbeskrivning
I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på någon av våra säljavdelningar: Data, Foto, Spel, Film & Musik, Telecom, Tillbehör, TV & HiFi eller Vitvaror. Men vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig på övriga avdelningar. Det ska vara en upplevelse att handla på MediaMarkt. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga surfplattor och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. Tjänsten är på heltid/deltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning)/vikariat/visstidsanställning. 

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta [email protected]
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2020-08-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare deltid, MediaMarkt Täby

Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen? Då är det dig vi söker som butikssäljare till MediaMarkt i Täby.  Arbetsbeskrivning  I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta som säljare, men vid behov ser du det som en s... Visa mer
Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen? Då är det dig vi söker som butikssäljare till MediaMarkt i Täby. 

Arbetsbeskrivning 
I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta som säljare, men vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig på övriga avdelningar.

Det ska vara en upplevelse att handla på MediaMarkt, därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. 
Tjänsten är på deltid (vi tillämpar provanställning), tillträde till tjänsten enligt överenskommelse men helst så fort som möjligt.

Vem är du? 
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln.
Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar.  

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig? 
Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal. 

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst. 

Ansökan 
Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan/Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Melek Farjallah, [email protected]
OBS! Endast frågor via mail, alla ansökningar måste skickas via länken nedan.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2020-12-15. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi kommer begära utdrag ur polisens belastningsregister och ta en UC som en del i rekryteringsprocessen. 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Erfaren abonnemangssäljare till MediaMarkt Täby

Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus. Har du en passion för försäljning samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? Då är det dig vi söker som säljare på Telecomavdelningen. Arbetsbeskrivning Som Tele... Visa mer
Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Har du en passion för försäljning samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? Då är det dig vi söker som säljare på Telecomavdelningen.

Arbetsbeskrivning
Som Telecomsäljare på MediaMarkt Täby har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Du kommer att få tydliga mål för både din egen och avdelningens försäljning som sedan följs upp och ligger till grund för det generösa provisionssystem
som erbjuds. På MediaMarkt har du möjlighet att sälja alla operatörers lösningar och sortimentet på telefoner är stort. Tjänsten är på deltid 80% och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är snarast.

Vem är du?
Som säljare på MediaMarkt är du vårt ansikte utåt och vi söker dig som älskar kundmötet och vill erbjuda det lilla extra till varje kund. Du är en väldigt bra lyssnare och har lätt att förstå kundens behov. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med hög kravställning. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik, proaktiv samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du bör ha erfarenhet av försäljning och eller kundkontakt i någon form men det är inget krav. Vi ser det som meriterande om du redan har utbildning inom säljteknik eller tidigare erfarenhet av Telecomförsäljning.


Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
• Marknadsmässig fast ingångslön.
• En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns.
• Utbildning inom säljteknik och abonnemangsförsäljning.
• Interna karriärmöjligheter
Du får samtidigt anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
Tjänsten är en deltidsanställning 80% tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning). Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-06-15. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kontakta teamleader Melek Farjallah,
[email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre