Lediga jobb som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 i Täby

Se lediga jobb som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 i Täby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Täby som finns hos arbetsgivaren.

Dibber söker dig som är lärare i lågstadiet

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt. Vi söker dig som är lärare för lågstadiet (1-3)  som vill vara en del av skolans elevhälsoteam där vi fokuserar på det främjande och förebyggande arbetet.

Capellaskolan ligger i Hägernäs Strand i Täby. Skolan är omgiven av vacker natur och utsikt över Askrikefjärden. Vi vänder oss i första hand till elever med tal/språksvårigheter, autismspektrumstörning, Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska tillstånd. Vi har även särskola som är integrerad i den vanliga verksamheten.

Arbetsuppgifter
I din roll bidrar du med en professionellt perspektivet i allt arbete på skolan. I ett nära samarbete med pedagoger i skola och på fritidshem kartlägger, förebygger och undanröjer du hinder för lärande på organisations-, grupp- och individnivå. I tjänsten ingår att undervisa , handleda och stödja elever med olika pedagogiska utmaningar både på individ- och gruppnivå, samt att stötta pedagogerna och samordna den specialpedagogiska verksamheten på skolan.
 
Erfarenhet eller kunskap om särskola är särskilt meriterande.

Kvalifikationer
  Lärarlegitimation och behörighet är ett krav.

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever.

Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.

Du har god kunskap i dina undervisande ämnen,

Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat.

Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden.

Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.

Du är väl förtrogen med att använda tekniska hjälpmedel och andra hjälpmedel för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd.

Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare inom särskolor är meriterande

  

Personliga egenskaper
Du har goda kunskaper om digitala verktyg och andra kompensatoriska hjälpmedel som du för vidare till våra pedagoger. Du arbetar systematiskt utifrån data och resultat.
Skapar delaktighet och har god samarbetsförmåga samt har ett positivt förhållningssätt och tillför entusiasm och energi i arbetet.

Vi erbjuder
Dibber står mitt i en intensiv och spännande utvecklingsfas. Som anställd inom Dibber ges du goda möjligheter att påverka utvecklingen och arbetet framåt bland annat genom att ingå i ett nationellt nätverk med samtliga Dibbers specialpedagoger.

 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 

 

Information om tjänsten 
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning 
Lön 
Enligt överenskommelse 
Ansökan 
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen.

Varmt välkommen med din ansökan gärna så fort som möjligt då vi kommer att intervjua fortlöpande!

 

Kontaktinformation
Fazel Delfi, Rektor, [email protected]

Arbetsplats
Vaktgränd 2

183 68 Täby Visa mindre

Lågstadielärare till Ellagårdsskolan

Vill du göra skillnad? Just nu söker Ellagårdsskolan en engagerad lärare till vårt lågstadium. Vi ser gärna att du har en bred ämnesmässig kompetens.   Om jobbet Skolan med känsla! Här vill vi att våra elever ska trivas och få möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Ellagårdsskolan står för kvalitet och trygghet där både tradition och nytänk värdesätts.  Vi har en kompetent och engagerad personalgrupp som arbetar med våra ca 360 elev... Visa mer
Vill du göra skillnad?

Just nu söker Ellagårdsskolan en engagerad lärare till vårt lågstadium. Vi ser gärna att du har en bred ämnesmässig kompetens.

 

Om jobbet

Skolan med känsla! Här vill vi att våra elever ska trivas och få möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Ellagårdsskolan står för kvalitet och trygghet där både tradition och nytänk värdesätts. 

Vi har en kompetent och engagerad personalgrupp som arbetar med våra ca 360 elever från förskoleklass till åk 6. Tillsammans arbetar vi målmedvetet med att utveckla ett tillgängligt lärande, där våra arbetslag har ett nära samarbete med en speciallärare/specialpedagog. Samtliga elever har sin personliga chrome book eller surfplatta och tillsammans utvecklar vi det pedagogiska användandet av dessa.

Som lärare ingår du i ett lag tillsammans med en lärarkollega, en lärarassistent, ev. elevassistent/-er och med nära samverkan med speciallärare/specialpedagog. 

 

Vem är du?

Vi vill att du som söker tjänsten:


• har lärarlegitimation och har en bred behörighet i såväl årskurser som ämnen.
• arbetar både formativt och språkutvecklande
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
• använder digitala verktyg för elevernas lärande
• ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsogruppen såväl förebyggande, främjande som åtgärdande


Som person är du strukturerad, engagerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever känner sig trygga och får utrymme att utvecklas och komma till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som lärare i några år, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare till lågstadiet åk F-1 på Täby Friskola

Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 1000 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby. I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är. På Täby Friskola har vuxna och elever en nära re... Visa mer
Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 1000 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby.
I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är.
På Täby Friskola har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas fina utveckling som medmänniskor, både kunskapsmässigt och socialt. Du som söker till oss har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar.
Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. En lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder är viktiga delar för oss. Vi arbetar aktivt med hela eleven. Lärarens ledarskap är en central del i arbetet. I mötet med föräldrar, elever och kollegor skapar vi engagemang och förtroende.
Du samarbetar gärna med kollegor i både undervisnings- och värdegrundsarbetet men klarar även av att arbeta självständigt. Du har ett brinnande intresse för elevers lärande och följer den senaste forskningen inom utbildning och skola. Här får du möjlighet att bli en del av en välutbildad och professionell lärarkår som uppmuntrar kollegialt lärande och samarbete.
Hos oss ges du möjlighet att leda ditt eget arbete och ansvara för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen, i samverkan med kollegor. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet här.
På Täby Friskola är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. Varje enhet i Täby Friskola har ett Trygghetsteam som är en viktig del i arbetet för att främja och förebygga för en trygg skola. Vi har ett mycket uppskattat elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagoger/speciallärare, skolpsykolog samt rektor.
På Täby Friskola finns god tillgång till interaktiva skrivtavlor och bärbara datorer. IKT är ett av många verktyg i din varierade undervisning.
Vi söker dig med lärarlegitimation. Du följer din klass under två år, F-1. Hänsyn tas till personlig lämplighet.
Läs gärna mer om oss på www.tabyfriskola.se Visa mindre

Klasslärare F-1 Hägerneholmsskolan

Om arbetsplatsen Hägerneholmsskolan en nybyggd  F-7 (snart 8) grundskola och fritidshem. Skolan blev färdig till läsåret 2019/20 och har plats för 110 förskolebarn och 600 elever. Skolan är belägen i vackra Ullna, ett av Täby kommuns expansionsområden, där en ny stadsdel växer fram. Hägerneholmsskolan ingår i samma rektorsområde som Byleskolan. Skolan är omgiven av en härligt inbjudande skolgård med olika aktivitetsområden, en konstgräsplan och grönområ... Visa mer
Om arbetsplatsen


Hägerneholmsskolan en nybyggd  F-7 (snart 8) grundskola och fritidshem. Skolan blev färdig till läsåret 2019/20 och har plats för 110 förskolebarn och 600 elever. Skolan är belägen i vackra Ullna, ett av Täby kommuns expansionsområden, där en ny stadsdel växer fram. Hägerneholmsskolan ingår i samma rektorsområde som Byleskolan.

Skolan är omgiven av en härligt inbjudande skolgård med olika aktivitetsområden, en konstgräsplan och grönområden runt knuten.

Tillsammans med dig ska vi nu fortsätta bygga en verksamhet i världsklass - en skola där vi erbjuder alla elever en riktigt bra start i livet! En skola som på vetenskaplig grund och genom ett systematiskt kvalitetsarbete ska ligga i framkant. Hos oss står elevens lust till lärande i fokus. I en trygg studiemiljö skapar vi förutsättningar för inlärning utifrån individens behov. Målet är trygga, självständiga elever med en god grund för fortsatta studier.

Till skolstarten  augusti 2022 kommer vi att utöka vår verksamhet med flera klasser och söker därför en legitimerade lärare till en åldersblandad Förskoleklass-år 1 klass. Du kommer att jobba i vårt F-1 team med en härlig blandning personligheter och kompetenser.  Vi vill jobba proaktivt för att skapa en stressfri arbetsmiljö, med stor arbetsglädje, för såväl elever som pedagoger .

 

Arbetsuppgifter

Till skolstart augusti 2022 söker vi Dig som är behörig att undervisa i förskoleklass och på lågstadiet. Du är erfaren och har ett normkritiskt förhållningssätt och vill och kan arbeta språkutvecklande i alla ämnen. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla Hägerneholmsskolans verksamhet.

I ditt uppdrag ingår planering och genomförande av undervisning och utveckling av den pedagogiska verksamheten tillsammans med Dina kollegor. Du kommer att ingå i arbetslag där du förväntas bidra med såväl skicklighet som engagemang. Du är en tydlig ledare som tillför entusiasm och energi, har lätt för att samarbeta, ser elevernas olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Då skolan växer med en årskurs per år, så är det viktigt att du är flexibel och redo att vara med och bygga upp de rutiner och regler som behövs för en skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren, utbildad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass och lågstadiet. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana (arbete i Googlemiljö) och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Du organiserar och leder ditt arbete med en tydlig struktur genom ett ledarskap som skapar en trygg och samarbetsvänlig skolmiljö, med en undervisning som bygger på vetenskaplig grund. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.

Erfarenhet och lärarlegitimation är ett kravOm Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Brinkskolan söker lågstadielärare med undervisning i åk 1

Arbetsuppgifter Innebär arbetet inom skolan en möjlighet att utvecklas och att vara med och utveckla? Har du starkt elevfokus och tycker att skolan är en spännande arena där allt är möjligt, i så fall ska du fortsätta läsa denna annons. Vi söker nu en lågstadielärare för ett heltidsuppdrag på Brinkskolan i Täby. Hos oss arbetar en stabil, positiv och utvecklingsinriktad personalgrupp som vi avser förstärka inför kommande läsår. Arbetet på Brinkskolan p... Visa mer
Arbetsuppgifter

Innebär arbetet inom skolan en möjlighet att utvecklas och att vara med och utveckla? Har du starkt elevfokus och tycker att skolan är en spännande arena där allt är möjligt, i så fall ska du fortsätta läsa denna annons.

Vi söker nu en lågstadielärare för ett heltidsuppdrag på Brinkskolan i Täby. Hos oss arbetar en stabil, positiv och utvecklingsinriktad personalgrupp som vi avser förstärka inför kommande läsår.

Arbetet på Brinkskolan präglas av framåtanda och utveckling med goda resultat i fokus. För att trivas hos oss behöver du vara trygg i din lärarroll samtidigt som du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Vi utgår från att varje elev är unik och vi har stort elevfokus genom ett välutvecklat elevhälsoarbete som startar i varje klassrum. Skolan har goda kunskapsresultat och för oss är det viktigt att ha lärprocessen i centrum. Digitalisering och bedömningsarbete är och har varit två verktyg i vårt arbete att utveckla det tillgängliga lärandet, kommande läsår kommer vi att arbeta med lektionsdesign i vårt arbete att utveckla undervisningen. Därför är det viktigt att deltagande i det kollegiala lärandet och att vara med och bidra till hela verksamhetens utveckling är något som engagerar dig.

Du ingår i ett arbetslag med dina lärarkollegor på lågstadiet. Ett nära och ömsesidigt samarbete med fritids ingår i uppdraget. Undervisning och mentorskap sker i åk 1.

Kvalifikationer

Vi söker dig med grundskollärarutbildning och lärarlegitimation för undervisning på lågstadiet. Du är självklart väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dem i ett meningsfullt lärande.

Som person är du ambitiös, ansvarstagande samt nytänkande. Du har höga förväntningar och ett förhållningssätt som inspirerar och motiverar. Du bär på en inneboende vilja att utveckla och utvecklas och är nyfiken på att utmana dina kompetenser. Du har en professionell framtoning i mötet med vårdnadshavare och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Erfarenhet av liknande tjänster och goda resultat från tidigare pedagogiska och sociala uppdrag är meriterande men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekryteringen kan komma att påbörjas under publiceringstiden.

Omfattning 100% ferietjänst


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare år 2-3 Hägerneholmsskolan

Om arbetsplatsen Hägerneholmsskolan en nybyggd  F-7 (snart 8) grundskola och fritidshem. Skolan blev färdig till läsåret 2019/20 och har plats för 110 förskolebarn och 600 elever. Skolan är belägen i vackra Ullna, ett av Täby kommuns expansionsområden, där en ny stadsdel växer fram. Hägerneholmsskolan ingår i samma rektorsområde som Byleskolan. Skolan är omgiven av en härligt inbjudande skolgård med olika aktivitetsområden, en konstgräsplan och grönområd... Visa mer
Om arbetsplatsen

Hägerneholmsskolan en nybyggd  F-7 (snart 8) grundskola och fritidshem. Skolan blev färdig till läsåret 2019/20 och har plats för 110 förskolebarn och 600 elever. Skolan är belägen i vackra Ullna, ett av Täby kommuns expansionsområden, där en ny stadsdel växer fram. Hägerneholmsskolan ingår i samma rektorsområde som Byleskolan.

Skolan är omgiven av en härligt inbjudande skolgård med olika aktivitetsområden, en konstgräsplan och grönområden runt knuten.

Tillsammans med dig ska vi nu fortsätta bygga en verksamhet i världsklass - en skola där vi erbjuder alla elever en riktigt bra start i livet! En skola som på vetenskaplig grund och genom ett systematiskt kvalitetsarbete ska ligga i framkant. Hos oss står elevens lust till lärande i fokus. I en trygg studiemiljö skapar vi förutsättningar för inlärning utifrån individens behov. Målet är trygga, självständiga elever med en god grund för fortsatta studier.

Till skolstarten  augusti 2022 kommer vi att utöka vår verksamhet med flera klasser och söker därför en legitimerad lärare till en åldersblandad år 2-3 klass. Du kommer att jobba i ett arbetslag med en härlig blandning personligheter och kompetenser.  Vi vill jobba proaktivt för att skapa en stressfri arbetsmiljö, med stor arbetsglädje, för såväl elever som pedagoger.

Arbetsuppgifter

Inför läsåret 2022/2023 söker vi Dig som är behörig att undervisa i en ålderblandad årskurs 2-3, har ett normkritiskt förhållningssätt och vill och kan arbeta språkutvecklande i alla ämnen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla Hägerneholmsskolans lågstadium från början.

I ditt uppdrag ingår planering och genomförande av undervisning och utveckling av den pedagogiska verksamheten tillsammans med Dina kollegor. Du kommer att ingå i arbetslag där du förväntas bidra med såväl skicklighet som engagemang. Du är en tydlig ledare som tillför entusiasm och energi, har lätt för att samarbeta, ser elevernas olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Då skolan växer med en årskurs per år, så är det viktigt att du är flexibel och redo att vara med och bygga upp de rutiner och regler som behövs för en skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet för att undervisa på lågstadiet. Du har god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana (arbete i Googlemiljö) och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Du organiserar och leder ditt arbete med en tydlig struktur genom ett ledarskap som skapar en trygg och samarbetsvänlig skolmiljö, med en undervisning som bygger på vetenskaplig grund.

Erfarenhet och lärarlegitimation är ett krav


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Klasslärare till år 2 på Byleskolan

Byleskolan är en F-6 skola med ca 510 elever med god tillströmning av nya elever. Skolan präglas av studiemotiverade elever, erfarna lärare samt ordning och reda utifrån ett väl fungerande systematiskt kvalitetsarbete. Allt i en trygg studiemiljö där man tar hand om allas behov. Hos oss står elevens lust till lärande i fokus. Därför är personalens pedagogiska utveckling mycket viktig för oss och därmed högt prioriterad i hela rektorsområdet. Vi värnar om v... Visa mer
Byleskolan är en F-6 skola med ca 510 elever med god tillströmning av nya elever. Skolan präglas av studiemotiverade elever, erfarna lärare samt ordning och reda utifrån ett väl fungerande systematiskt kvalitetsarbete. Allt i en trygg studiemiljö där man tar hand om allas behov. Hos oss står elevens lust till lärande i fokus. Därför är personalens pedagogiska utveckling mycket viktig för oss och därmed högt prioriterad i hela rektorsområdet. Vi värnar om vår arbetsmiljö och jobbar proaktivt för att skapa en stressfri arbetsplats med hög arbetsglädje.Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Byleskolans lågstadium. Du kommer att ingå i arbetslaget åk 2-3 som klasslärare i en pk 2 klass. 

Du kommer att samarbeta nära med klasslärare i samma årskurs med kompletterande kompetens samt andra kollegor som undervisar på F-3 och 4-6. Du är en tydlig ledare som tillför entusiasm och energi, har lätt för att samarbeta, ser elevernas olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad lärare . God kännedom om de nya kursplanerna samt vara insatt i aktuell pedagogisk forskning är meriterande.
Du organiserar och leder ditt arbete med en tydlig struktur genom ett ledarskap som skapar en trygg och samarbetsvänlig skolmiljö. 
Du är trygg i din yrkesroll både enskilt och tillsammans med kollegor. Du har god vana vid att arbeta i Googlemiljö.
Lärarlegitimation är ett krav.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi kommer kalla till intervju löpande vilket innebär att rekryteringen kan avslutas tidigare.

 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Vallatorpsskolan söker lärare till lågstadiet

Vill du göra skillnad? Just nu söker Vallatorpsskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa på lågstadiet.  Om jobbet Vallatorpsskolan är en kommunal F-9-skola med skog och natur som närmsta granne och ligger i västra Täby. Här är tillgängligt lärande och samverkan utifrån varje elevs bästa en självklarhet att arbeta med, så att alla elever ska lyckas så bra som möjligt med sin skolgång. Vallatorpsskolan har ca 500 elever och personalen arbe... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker Vallatorpsskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa på lågstadiet. Om jobbet
Vallatorpsskolan är en kommunal F-9-skola med skog och natur som närmsta granne och ligger i västra Täby. Här är tillgängligt lärande och samverkan utifrån varje elevs bästa en självklarhet att arbeta med, så att alla elever ska lyckas så bra som möjligt med sin skolgång.

Vallatorpsskolan har ca 500 elever och personalen arbetar i lärteam för att på bästa sätt tillvarata varandras styrkor. 

Som lärare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med elever, kollegor och skolledning. Du arbetar aktivt för en skola där alla inkluderas i verksamheten.Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i flertalet ämnen på lågstadiet
• arbetar både formativt och språkutvecklande
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
• använder digitala verktyg för elevernas lärande
• ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsan där så behövs

 

Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever kommer till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som lärare i några år, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 19 maj 2022. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare till Täby kommun

Vill du göra skillnad? Rösjöskolan söker en engagerad lärare med behörighet att undervisa på lågstadiet.  Om jobbet Rösjöskolan är en kommunal grundskola som välkomnar barn i åldrarna 6 till 13 år. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till Rösjön och stora grönområden. Här går ca 500 elever fördelade i åldershomogena klasser. I skolan råder god stämning och arbetsro. Lärande gemenskap präglar skolans arbete. Som lärare hos oss driver och utve... Visa mer
Vill du göra skillnad? Rösjöskolan söker en engagerad lärare med behörighet att undervisa på lågstadiet. 

Om jobbet
Rösjöskolan är en kommunal grundskola som välkomnar barn i åldrarna 6 till 13 år. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till Rösjön och stora grönområden. Här går ca 500 elever fördelade i åldershomogena klasser. I skolan råder god stämning och arbetsro. Lärande gemenskap präglar skolans arbete.

Som lärare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med kollegor, skolledning och elever. Du arbetar aktivt för en skola där alla inkluderas i verksamheten.

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har lärarlegitimation och är behörig att undervisa på lågstadiet
• arbetar både formativt och språkutvecklande
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
• använder digitala verktyg i elevernas lärande
• ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsan där så behövs

 

Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever kommer till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som lärare, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 220506. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Tjänsten är en tillvidareanställning på heltid. Tillträde i augusti 2022. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare till Nytorpsskolan åk 2-4

Nu söker vi på Nytorpsskolan i Täby en klasslärare för åk 2-4. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Möjlighet att arbeta i små undervisningsgrupper med hög personaltäthet. - En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och ... Visa mer
Nu söker vi på Nytorpsskolan i Täby en klasslärare för åk 2-4. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Möjlighet att arbeta i små undervisningsgrupper med hög personaltäthet.
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter


Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och skobidrag.

Din roll
Enligt vårt pedagogiska ramverk arbetar vi med individen i centrum. I rollen som lärare, ingår att planera, genomföra och följa upp din undervisning och elevernas lärande. Det är också viktigt att skapa ett nära samarbete med vårdnadshavare till elever och övriga viktiga personer i elevernas nätverk.

Du deltar i kontinuerliga lärarmöten, håller klassmöten för ditt eget arbetslag och deltar i elevhälsomöten. Du tar en aktiv roll och utvecklar verksamheten tillsammans med hela skolans arbetslag.

Om Nytorpsskolan
Nytorpsskolan vänder sig till elever i grundskolan som har ett extra stort behov av stöd, främst till elever inom autismspektrum. Varje elev är i behov av speciellt utformad pedagogik och social träning. Eleverna erbjuds en strukturerad skoldag utifrån skräddarsydd pedagogisk planering som ger förutsägbarhet och trygghet. Nytorpsskolan är en grundskola som tar emot elever från årskurs 1-9.

Skolan ägs av koncernen Ambea AB och företaget har mycket stora möjligheter att erbjuda fortbildning och personlig utveckling. Detta då det interna utbildningssystemet är väl utarbetat. Utbildningarna som erbjuds är allt från grundkurser i funktionsnedsättningar till pedagogiska utbildningar.

På Nytorpsskolan vill vi öka elevens möjlighet till god kunskapsinhämtning genom att anpassa lärandet till eleven. Vi arbetar kontinuerligt med att kartlägga och följa upp elevernas kunskapsutveckling. Utifrån denna kartläggning gör vi en individuell plan för varje elev. Undervisningen ska utgå från varje elevs nyfikenhet och intresse och ska sträva efter att inspirera till kreativitet och skapande. Miljön på Nytorpsskolan är speciellt anpassad efter våra elever. Vi jobbar i klasser om cirka sju elever i varje grupp med en lärare och en resurspedagog närvarande under hela skoldagen. Som lärare hos oss har du stor kontroll över din egen undervisning, samtidigt som du omges av mycket kunniga kollegor som gärna deltar i pedagogiska diskussioner.

Hos oss hittar du underbara kollegor i en stark gemenskap. Alla våra medarbetare tar del av regelbundna utbildningar och handledning. Hör av dig om du vill anta specialpedagogiska utmaningar och jobba i sammansvetsade team. Enklast att ta sig till skolan med bil eller buss. Skolan ligger vid Roslags Näsby trafikplats. Flera medarbetare kommer till jobbet med SL. Buss 670 och 676 stannar ca 5 minuters promenad från skolan. Dessa bussar ansluter till Mörby Centrum och tunnelbanans röda linje.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som med stor lust och kunskap om specialpedagogik som får eleverna att växa och lära sig. Du har lärarexamen, gärna med inriktning mot specialpedagogik, alternativt erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Som person är du strukturerad, prestigelös och flexibel. Du har ett tydligt och lågaffektivt bemötande. Du har förmågan att se elevers olika behov och styrkor samt att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets pedagogiska mål, vision och ekonomiska ramar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här. (https://team.nytida.se/)

Övrigt
Anställningsform: Tjänsten är en ferietjänst, tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 2022-04-19
Sista ansökningsdag: 2022-03-19
För mer information kontakta: Pontus Frölund, 070-166 58 51, [email protected]
Facklig kontakt: Lärarförbundet tfn 0770-33 03 03

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Innan anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Lärare till lågstadiet åk F-1 på Täby Friskola

Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 1000 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby. I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är. På Täby Friskola har vuxna och elever en nära re... Visa mer
Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 1000 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby.
I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är.
På Täby Friskola har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas fina utveckling som medmänniskor, både kunskapsmässigt och socialt. Du som söker till oss har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar.
Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. En lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder är viktiga delar för oss. Vi arbetar aktivt med hela eleven. Lärarens ledarskap är en central del i arbetet. I mötet med föräldrar, elever och kollegor skapar vi engagemang och förtroende.
Du samarbetar gärna med kollegor i både undervisnings- och värdegrundsarbetet men klarar även av att arbeta självständigt. Du har ett brinnande intresse för elevers lärande och följer den senaste forskningen inom utbildning och skola. Här får du möjlighet att bli en del av en välutbildad och professionell lärarkår som uppmuntrar kollegialt lärande och samarbete.
Hos oss ges du möjlighet att leda ditt eget arbete och ansvara för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen, i samverkan med kollegor. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet här.
På Täby Friskola är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. Varje enhet i Täby Friskola har ett Trygghetsteam som är en viktig del i arbetet för att främja och förebygga för en trygg skola. Vi har ett mycket uppskattat elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagoger/speciallärare, skolpsykolog samt rektor.
På Täby Friskola finns god tillgång till interaktiva skrivtavlor och bärbara datorer. IKT är ett av många verktyg i din varierade undervisning.
Vi söker dig med lärarlegitimation. Du följer din klass under två år, F-1. Hänsyn tas till personlig lämplighet.
Läs gärna mer om oss på www.tabyfriskola.se Visa mindre

Klasslärare årskurs 2 som konsult på skola i norra Stockholm

Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lärarförmedling! PersonalExpressen Lärarförmedling bemannar Sveriges skolor med professionella, ambitiösa och jordnära lärare. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de lärare vi presenterar för våra samarbetsskolor också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra s... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lärarförmedling!
PersonalExpressen Lärarförmedling bemannar Sveriges skolor med professionella, ambitiösa och jordnära lärare. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de lärare vi presenterar för våra samarbetsskolor också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra skolor av oss och det förväntar vi oss av våra lärare.
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som klasslärare till en årskurs 2:a hos en av våra samarbetsskolor i norra Stockholm. Så snart vi fått in din ansökan kommer vi att kontakta dig och ge dig all information du behöver om uppdraget!
Vi är övertygade om att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är både lyhörda, lojala och långsiktiga i vårt arbete med att möta våra lärares individuella tankar, önskemål och målbilder för sig och sin karriär. Så har vi arbetat lyckosamt historiskt från vår sida och så kommer vi att arbeta lyckosamt i framtiden tillsammans med dig.
Med oss vid din sida kommer du kort och gott att känna den positiva skillnaden det innebär att ha en personlig jobbpartner med dig på din karriärresa som vet precis vad just du vill få ut av dig själv och ditt yrkesliv!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och börja leta efter ditt nästa lärarjobb redan idag! Visa mindre

Lärare årskurs F-3, alternativt 1-3, till Norskolan

Vill du göra skillnad? “Vi kan! Vi vill! Vi vågar! - ett tryggt lärande tillsammans”,  är vår vision som vi nyligen arbetat fram tillsammans. Vi söker nu en klasslärare till årskurs F-3, alternativt 1-3, som vill vara med och bidra till vår vision och samtidigt vara med och utveckla vår verksamhet, tillsammans med oss, med eleven i fokus. Om jobbet Norskolan är en tvåparallellig F-3 skola i Näsbypark, Täby. Skolan har ca 200 elever och är belägen i vackr... Visa mer
Vill du göra skillnad?

“Vi kan! Vi vill! Vi vågar! - ett tryggt lärande tillsammans”,  är vår vision som vi nyligen arbetat fram tillsammans. Vi söker nu en klasslärare till årskurs F-3, alternativt 1-3, som vill vara med och bidra till vår vision och samtidigt vara med och utveckla vår verksamhet, tillsammans med oss, med eleven i fokus.

Om jobbet
Norskolan är en tvåparallellig F-3 skola i Näsbypark, Täby. Skolan har ca 200 elever och är belägen i vackra omgivningar med närhet till grönska och vatten. Norskolan är en av rektorsområdets tre skolor där Näsbyparksskolan är en 3-9 skola med cirka 700 elever och Slottparksskolan, precis som Norskolan, är en F-3 skola även den med ca 200 elever. 

På Norskolan ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi skickliga lärare med förankring i styrdokument och med en vilja att se varje elev. Uppdraget omfattar att såväl enskilt som tillsammans med kollegor bidra till varje elevs lärande men också till deras sociala och allmänna utveckling. I uppdraget ingår självklart att du i din roll som klasslärare arbetar relationellt samt att du kontinuerligt planerar, utför, utvärderar, dokumenterar likväl som att du bidrar till utvecklingen av vårt gemensamma arbete. IKT som verktyg för lärande och ett inkluderande arbetssätt ser vi som en självklar del av vårt arbete

Du kommer att ingå i ett team/arbetslag där parallellklass kollega, fritidspersonal samt eventuell elevassistent ingår. Vidare arbetar vi även i kollegialt lärande inom skolan, men även skolövergripande inom rektorsområdet i exempelvis bedömningsarbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har:

Lärarlegitimation med inriktning F-3 alternativt 1-3 och har ett brinnande intresse för lärande med eleven i fokus.

Du är tydlig och trygg i dig själv och i ditt ledarskap vilket ger dig en stabilitet i din yrkesroll. Givetvis har du höga förväntningar på våra elever och du arbetar för att se alla elevers olika behov, likväl som att du tar hänsyn till deras individuella förutsättningar - allt för att få eleverna att lära, växa och utvecklas. Du får gärna ha kunskap om inkluderande specialpedagogiskt förhållningssätt och lågaffektivt bemötande. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar del av ditt uppdrag och arbete där du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du tar eget ansvar, är positiv, nyfiken och öppen för nya idéer. 

Lärarlegitimation liksom mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller brev. Sista ansökningsdag är 2021-10-22. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare till lågstadiet, F-1 på Täby Friskola

Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 1000 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby. I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är. På Täby Friskola har vuxna och elever en nära r... Visa mer
Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 1000 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby.
I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är.
På Täby Friskola har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas fina utveckling som medmänniskor, både kunskapsmässigt och socialt. Du som söker till oss har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar.
Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. En lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder är viktiga delar för oss. Vi arbetar aktivt med hela eleven. Lärarens ledarskap är en central del i arbetet. I mötet med föräldrar, elever och kollegor skapar vi engagemang och förtroende.
Du samarbetar gärna med kollegor i både undervisnings- och värdegrundsarbetet men klarar även av att arbeta självständigt. Du har ett brinnande intresse för elevers lärande och följer den senaste forskningen inom utbildning och skola. Här får du möjlighet att bli en del av en välutbildad och professionell lärarkår som uppmuntrar kollegialt lärande och samarbete.
Hos oss ges du möjlighet att leda ditt eget arbete och ansvara för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen, i samverkan med kollegor. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet här.
På Täby Friskola är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. Varje enhet i Täby Friskola har ett Trygghetsteam som är en viktig del i arbetet för att främja och förebygga för en trygg skola. Vi har ett mycket uppskattat elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagoger/speciallärare, skolpsykolog samt rektor.
På Täby Friskola finns god tillgång till interaktiva skrivtavlor och bärbara datorer. IKT är ett av många verktyg i din varierade undervisning.
Vi söker dig med lärarlegitimation. Vi ser gärna sökande med extra god kompetens inom och intresse för neuropsykiatriska funktionsvariationer. Du ska kunna anpassa din undervisning utifrån olika elevers behov. Hänsyn tas till personlig lämplighet.
Läs gärna mer om oss på www.tabyfriskola.se Visa mindre

Lärare till lågstadiet på Täby Friskola

Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 1000 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby. I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är. På Täby Friskola har vuxna och elever en nära r... Visa mer
Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 1000 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby.
I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är.
På Täby Friskola har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas fina utveckling som medmänniskor, både kunskapsmässigt och socialt. Du som söker till oss har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar.
Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. En lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder är viktiga delar för oss. Vi arbetar aktivt med hela eleven. Lärarens ledarskap är en central del i arbetet. I mötet med föräldrar, elever och kollegor skapar vi engagemang och förtroende.
Du samarbetar gärna med kollegor i både undervisnings- och värdegrundsarbetet men klarar även av att arbeta självständigt. Du har ett brinnande intresse för elevers lärande och följer den senaste forskningen inom utbildning och skola. Här får du möjlighet att bli en del av en välutbildad och professionell lärarkår som uppmuntrar kollegialt lärande och samarbete.
Hos oss ges du möjlighet att leda ditt eget arbete och ansvara för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen, i samverkan med kollegor. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet här.
På Täby Friskola är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. Varje enhet i Täby Friskola har ett Trygghetsteam som är en viktig del i arbetet för att främja och förebygga för en trygg skola. Vi har ett mycket uppskattat elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagoger/speciallärare, skolpsykolog samt rektor.
På Täby Friskola finns god tillgång till interaktiva skrivtavlor och bärbara datorer. IKT är ett av många verktyg i din varierade undervisning.
Vi söker dig med lärarlegitimation. Hänsyn tas till personlig lämplighet.
Läs gärna mer om oss på www.tabyfriskola.se Visa mindre

Lärare sökes till Viggbyskolan

Vill du göra skillnad? Just nu söker Viggbyskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-3.   Om jobbet Viggbyskolan i Täby är en kommunal skola med förskoleklass, grundskola 1-5 och fritidshem. Skolan har cirka 290 elever. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för hög måluppfyllelse och trygghet genom tillgängligt lärande. Som lärare hos oss driver och utveck... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker Viggbyskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-3.

 

Om jobbet
Viggbyskolan i Täby är en kommunal skola med förskoleklass, grundskola 1-5 och fritidshem. Skolan har cirka 290 elever. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för hög måluppfyllelse och trygghet genom tillgängligt lärande. Som lärare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med elever, kollegor och skolledning. Du arbetar aktivt för en skola där alla inkluderas i verksamheten.

Vi söker en klasslärare till lågstadiet som läsåret 21/22 kommer att undervisa i åk 2. Du kommer att samarbeta med parallelläraren och i klassen arbetar du tillsammans med personal från fritids. Du ingår också i ett arbetslag och i ett lärarlag.  

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i åk 1-3
• arbetar både formativt och språkutvecklande
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
• använder digitala verktyg för elevernas lärande
• ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsan där så behövs

Vi tror att du är engagerad, lyhörd och flexibel och du möter varje elev utifrån deras förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt. Vi vill att du är en van IT-användare där IT är en naturlig del i undervisningen. Du är även en god organisatör och leder arbetet mot verksamhetens mål.

Vi ser gärna att du har arbetat som lärare i några år, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 25 september. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare åk 3 vikariat 50 %

Vill du göra skillnad? Just nu söker Drakskeppsskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa i åk 3. Om jobbet Drakskeppsskolan i Täby är en kommunal skola med förskoleklass, grundskola 1-5 och fritidshem. Skolan har cirka 200 elever. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för hög måluppfyllelse och trygghet genom tillgängligt lärande. Som lärare hos oss driver och utveckla... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker Drakskeppsskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa i åk 3.

Om jobbet
Drakskeppsskolan i Täby är en kommunal skola med förskoleklass, grundskola 1-5 och fritidshem. Skolan har cirka 200 elever. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för hög måluppfyllelse och trygghet genom tillgängligt lärande. Som lärare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med elever, kollegor och skolledning. Du arbetar aktivt för en skola där alla inkluderas i verksamheten.

Vi söker en klasslärare på 50% till lågstadiet som läsåret 21/22 kommer att undervisa och vara mentor i åk 3. Nuvarande klasslärare kommer att vara tjänstledig 50 % för studier. Du kommer att samarbeta med parallelläraren och i klassen arbetar tillsammans med personal från fritids. Du ingår också i ett arbetslag med kollegor från årskurs 2 och 3 samt ett lärarlag.

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i åk 3
• arbetar både formativt och språkutvecklande
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
• använder digitala verktyg för elevernas lärande
• ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsan där så behövs

Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning och du möter varje elev utifrån deras förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt. Vi vill att du är en van IT-användare där IT är en naturlig del i undervisningen. Du är även en god organisatör och leder arbetet mot verksamhetens mål. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. 

Vi ser gärna att du har arbetat som lärare i några år, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 30 juli. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Tjänsten är en visstidsanställning på 50%.

Tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Slöjdlärare 10%

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati. Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människ... Visa mer
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.  

Vi söker nu slöjdlärare till Runborgs skola där du som anställd medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för eleverna. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att eleverna känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.

Arbetsuppgifter
Hos oss på Runborgs skola får du arbeta på en liten skola som i nuläget är F-3. Vi har behov av en slöjdlärare som skulle arbeta 4 h/ veckan med åk 3. Du skulle få undervisa en halvklass i taget. Du skulle ha möjlighet till kollegialt samarbete med andra slöjdlärare då vi samarbetar med en större skola inom Dibber. 

Kvalifikationer
- Du har erfarenhet av att  planera, genomföra och bedöma slöjd.

- Du ska kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. 

- Du har en tro på att eleverna lär sig av att erbjudas en varierad undervisning, vilket hos oss betyder att man regelbundet använder naturen omkring oss som ett klassrum.

Personliga egenskaper
- Du behöver vara flexibel och lösningsfokuserad

- Kreativ och nytänkande

- Samarbete med andra kollegor

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kollegor i en bred professionell miljö! Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 

Kontaktinformation
Angelica Sundström, Rektor

Arbetsplats
Runslingan 2

187 72 Täby Visa mindre

LÅGSTADIELÄRARE

Spirande lärande i Täby AB, Spiraskolan, är en fristående grundskola i Täby med 280 elever från förskoleklass till åk 9. Vi anser att varje elev har rätt till intellektuell, social och känslomässig utveckling. Därför genomsyras vår undervisning av ett holistiskt förhållningssätt, inspirerat av Maria Montessori, som skapar förutsättningar för en livslång personlig och professionell utveckling. Vi anser att vi som skola har ett ansvar, gentemot såväl våra el... Visa mer
Spirande lärande i Täby AB, Spiraskolan, är en fristående grundskola i Täby med 280 elever från förskoleklass till åk 9. Vi anser att varje elev har rätt till intellektuell, social och känslomässig utveckling. Därför genomsyras vår undervisning av ett holistiskt förhållningssätt, inspirerat av Maria Montessori, som skapar förutsättningar för en livslång personlig och professionell utveckling. Vi anser att vi som skola har ett ansvar, gentemot såväl våra elever som samhället, att möjliggöra för våra elever att bli framgångsrika på alla nivåer i livet. Vi har valt att kalla denna målsättning för Akademisk och Individuell utveckling. Vi arbetar utifrån en pedagogisk modell där vi blandar temaarbete, fokusområden och elevdrivet lärande mot läroplanens mål. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och en positiv elevsyn där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi tror att du som person är självständig men duktig på såväl kommunikation som samarbete. Det är viktigt att du är tydlig mot såväl barn och föräldrar som kollegor. Du har lätt för att ta initiativ och gillar att få vara med och påverka din arbetsplats. Vi tror att du är nyfiken och flexibel både i tanke och handling. Att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens känns som en självklarhet för dig.


Personlig utveckling och ständig verksamhetsutveckling är två andra hörnstenar för oss på Spiraskolan, varför du som person ska vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som elever och verksamhet. Du bör också vara engagerad i att bygga och utveckla en verksamhet, både visionärt och konkret, mot gemensamma mål.
Vi söker dig som är behörig lärare inom ämnena för lågstadiet. Du kommer ha klassansvar och ingå i ett team och arbeta nära dina kollegor. Vi ser gärna att du har god datorvana och ser det som spännande att integrera IT i undervisningen. Visa mindre

Lärare till Täby kommun

Vill du göra skillnad? Rösjöskolan söker en engagerad lärare med behörighet att undervisa på lågstadiet.  Om jobbet Rösjöskolan är en kommunal grundskola som välkomnar barn i åldrarna 6 till 13 år. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till Rösjön och stora grönområden. Här går ca 500 elever fördelade i åldershomogena klasser. I skolan råder god stämning och arbetsro. Lärande gemenskap präglar skolans arbete. Som lärare hos oss driver och utve... Visa mer
Vill du göra skillnad? Rösjöskolan söker en engagerad lärare med behörighet att undervisa på lågstadiet. 

Om jobbet
Rösjöskolan är en kommunal grundskola som välkomnar barn i åldrarna 6 till 13 år. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till Rösjön och stora grönområden. Här går ca 500 elever fördelade i åldershomogena klasser. I skolan råder god stämning och arbetsro. Lärande gemenskap präglar skolans arbete.

Som lärare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med kollegor, skolledning och elever. Du arbetar aktivt för en skola där alla inkluderas i verksamheten.

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har lärarlegitimation 
• arbetar både formativt och språkutvecklande
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
• använder digitala verktyg i elevernas lärande
• ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsan där så behövs

 

Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever kommer till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som lärare, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 210528. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Tjänsten är en tillvidareanställning på heltid. Tillträde i augusti 2021. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lågstadielärare till Ellagårdsskolan

Vill du göra skillnad? Just nu söker Ellagårdsskolan en engagerad lärare till vårt lågstadium. Vi ser gärna att du har en bred ämnesmässig kompetens där ma, no och teknik ingår.    Om jobbet Skolan med känsla! Här vill vi att våra elever ska trivas och få möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Ellagårdsskolan står för kvalitet och trygghet där både tradition och nytänk värdesätts.  Vi har en kompetent och engagerad personalgrupp som a... Visa mer
Vill du göra skillnad?
Just nu söker Ellagårdsskolan en engagerad lärare till vårt lågstadium. Vi ser gärna att du har en bred ämnesmässig kompetens där ma, no och teknik ingår. 

 

Om jobbet
Skolan med känsla! Här vill vi att våra elever ska trivas och få möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Ellagårdsskolan står för kvalitet och trygghet där både tradition och nytänk värdesätts. 

Vi har en kompetent och engagerad personalgrupp som arbetar med våra ca 360 elever från förskoleklass till åk 6. Tillsammans arbetar vi målmedvetet med att utveckla ett tillgängligt lärande, där våra arbetslag har ett nära samarbete med en speciallärare/specialpedagog. Samtliga elever har sin personliga chrome book eller surfplatta och tillsammans utvecklar vi det pedagogiska användandet av dessa.

Till hösten går vi in i ett utvecklingsarbete där vi stärker samarbetet runt en årskurs. Som lärare ingår du i ett lag tillsammans med en lärarkollega, en lärarassistent, ev. elevassistent/-er och med nära samverkan med speciallärare/specialpedagog. 

 

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har lärarlegitimation och har en bred behörighet i såväl årskurser som ämnen, där matematik, no och teknik är meriterande 
• arbetar både formativt och språkutvecklande
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
• använder digitala verktyg för elevernas lärande
• ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsogruppen såväl förebyggande, främjande som åtgärdande

Som person är du strukturerad, engagerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever känner sig trygga och får utrymme att utvecklas och komma till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som lärare i några år, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 
Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 2021-05-26. Viktigt! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare till Noblaskolan Täby

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare till Noblaskolan Täby Vår skola ligger fint belägen i Täby – Skarpäng. På skolan går det ca 460 elever. Vi tror på varje elevs möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar- kunskapsmässigt, motoriskt, kreativt och socialt. Därigenom ger vi förutsättningar för trygghet, nyfikenhet och lust att lära. Vi är mitt i ett spännande utvecklingsarbete som kommer att fortsätta kommande läsår. Vill du arbeta på e... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad grundskollärare till Noblaskolan Täby

Vår skola ligger fint belägen i Täby – Skarpäng.
På skolan går det ca 460 elever. Vi tror på varje elevs möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar- kunskapsmässigt, motoriskt, kreativt och socialt. Därigenom ger vi förutsättningar för trygghet, nyfikenhet och lust att lära. Vi är mitt i ett spännande utvecklingsarbete som kommer att fortsätta kommande läsår.

Vill du arbeta på en skola och med ett lärarteam som vill utveckla det kollegiala lärandet? Vi erbjuder dig en arbetsplats med vetgiriga elever, erfarna, motiverade och engagerade kollegor. Vi arbetar tillsammans för ett lärande för livet. Två ledord för oss är glädje och tillsammans!

Vi söker nu en utbildad grundskollärare för årskurs 1-3. Du kommer att ansvara för undervisningen och vara mentor i klassen.

Vi söker dig som:

• har en positiv inställning och vill arbeta i ett nära samarbete med övriga pedagoger
• sätter elevens behov i fokus och sätter stort värde i mötet med elever och föräldrar
• har ett formativt arbetssätt med klassens elever och ser hemmet som en viktig resurs för att eleverna ska kunna lyckas
• leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas
• du har höga förväntningar på dina elever
• inspirerar och bidrar med idéer i vår strävan att alltid bli bättre
• har god organisationsförmåga och kan hantera oförberedda situationer
• har ett driv och trivs att arbeta i team

Låter detta intressant, tveka inte att höra av dig till oss!

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % med start 20210809. För mer information vänligen kontakta biträdande rektor Lena West, [email protected] Vi tillämpar 6 månader provtjänstgöring. Sista ansökningsdag är 20210607. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Fackligt ombud,
LR: Birgitta Forsell LF: Maria Rybing

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Lärare årskurs 1-3 till Slottsparksskolan i Täby.

Slottsparksskolan är en tvåparallellig F-3 skola i Näsbypark, Täby. Skolan som har drygt 200 elever ligger i vackra omgivningar med närhet till såväl grönska som vatten. Slottsparksskolan är en av rektorsområdets tre skolor där Näsbyparksskolan är en F-9 skola med ca 700 elever och Norskolan, precis som Slottsparksskolan är en F-3 skola även den med ca 200 elever. Arbetsuppgifter Vi söker dig som i rollen som klasslärare vill vara med och utveckla arbete... Visa mer
Slottsparksskolan är en tvåparallellig F-3 skola i Näsbypark, Täby. Skolan som har drygt 200 elever ligger i vackra omgivningar med närhet till såväl grönska som vatten. Slottsparksskolan är en av rektorsområdets tre skolor där Näsbyparksskolan är en F-9 skola med ca 700 elever och Norskolan, precis som Slottsparksskolan är en F-3 skola även den med ca 200 elever.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som i rollen som klasslärare vill vara med och utveckla arbetet på Slottsparksskolan. Du undervisar i alla ämnen utom idrott, slöjd och musik där vi har ämneslärare.

I uppdraget ingår att kontinuerligt planera, utföra, utvärdera och utveckla vårt gemensamma arbete på skolan allt utifrån Lgr11 och lokalt ställda mål. I samverkan med fritidspersonal och övriga medarbetare på skolan kommer du att ansvara för att ge eleverna en lärande och varierad skoldag hos oss.

I klassrummet kommer du att delar av dagen ha stöttning av fritidspersonal. Du ingår i ett årsarbetslag med lärare, fritidspersonal samt eventuell elevassistent. Skolan har ett EHT (elevhälsoteam) som bland annat tillhandahåller handledarsamtal under terminerna.

Att arbeta med IKT och ha ett inkluderande förhållningssätt ser vi som en självklar del av vårt arbete på skolan. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare för åk 1-3 och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på lågstadiet.

Du är tydlig i din yrkesroll och fångar och stimulerar därigenom elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Du planerar, organiserar och leder ditt arbete så att en trygg och samarbetsvänlig skolmiljö skapas. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare.

Som person vill vi att du är positiv, öppen för nya idéer och har lätt för att samarbeta, då samarbete inom arbetslaget är en viktig framgångsfaktor för vår skola.

 

Sista ansökningsdag 30 maj 2021
Urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde 10 augusti 2021


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare F-1 till Hägerneholmsskolan

Vill du vara med i den fortsatta uppbyggnaden av skolverksamheten i våra nya fräscha lokaler? Om skolan Hägerneholmsskolan och Hägerneholms förskola är kommunala enheter vars lokaler stod färdigbyggda i maj 2019. Den 5:e augusti 2019 öppnade vi portarna för barn och elever och vår resa fortsätter! Skolan är byggd för 600 elever och 110 förskolebarn. I höst startar vi också upp högstadiet med en första årskurs 7 vilket kommer växa under de närmsta åren. I f... Visa mer
Vill du vara med i den fortsatta uppbyggnaden av skolverksamheten i våra nya fräscha lokaler?
Om skolan
Hägerneholmsskolan och Hägerneholms förskola är kommunala enheter vars lokaler stod färdigbyggda i maj 2019. Den 5:e augusti 2019 öppnade vi portarna för barn och elever och vår resa fortsätter! Skolan är byggd för 600 elever och 110 förskolebarn. I höst startar vi också upp högstadiet med en första årskurs 7 vilket kommer växa under de närmsta åren. I framtiden kan barn och elever kan gå hos oss från 1 till 15 år. 

Om oss
Vi arbetar efter parollen “Våga vara vänlig” där fokus ligger på det goda värdskapet. Ett gott värdskap för oss innebär att vi bemöter var och en med glädje, respekt och värme. Vi arbetar tillsammans för att bygga relationer och utvecklas tillsammans. Det goda värdskapet omfattar allt från det lilla barnet i förskolan till eleven, vårdnadshavaren, kollegan, brevbäraren eller bespisningspersonalen.

Vi tror på rak kommunikation så långt det bara går; när något gnisslar tar vi upp det direkt, när något skaver ska det lyftas. Som ett led i detta arbete tillämpar vi 24-timmarsregeln som kortfattat innebär att om du stör dig på något hos en kollega eller ledning så har du 24 timmar på dig att ta upp detta. Om du väljer att inte göra det så väljer du även att släppa det och gå vidare. Självklart finns ledningen där som stöd och/eller medlare vid behov.

Om uppdraget
Nu söker vi Dig som är behörig att undervisa i årskurs F-3, har ett normkritiskt förhållningssätt och vill och kan arbeta språkutvecklande i alla ämnen.

I ditt uppdrag ingår planering och genomförande av undervisning och utveckling av den pedagogiska verksamheten tillsammans med Dina 3 kollegor i arbetslaget. Du kommer att ingå i arbetslag där du förväntas bidra med såväl skicklighet som engagemang. Du är en tydlig ledare som tillför entusiasm och energi, har lätt för att samarbeta, ser elevernas olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Vårt mål är att arbeta proaktivt för en stressfri miljö med stor arbetsglädje för såväl elever som pedagoger. 

Då skolan är under uppbyggnad så är det viktigt att du är flexibel och redo att vara med och bygga upp de rutiner och regler som behövs för en skola. Även om verksamheten nu påbörjar sitt tredje läsår är vi fortfarande inne i ett uppstartsskede. Att starta upp en ny verksamhet i fantastiska lokaler är självklart spännande och roligt men kräver också ett otroligt engagemang och hårt arbete. Utöver detta krävs både yrkesskicklighet, flexibilitet, driv, vilja och hög social kompetens.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet F-3. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Du organiserar och leder ditt arbete med en tydlig struktur genom ett ledarskap som skapar en trygg och samarbetsvänlig skolmiljö, med en undervisning som bygger på vetenskaplig grund. 

Vi söker enbart arbetstid om 100%. 

Lärarlegitimation är ett krav.

Erfarenhet är en fördel.

Sista ansökningsdag: 2020-06-12

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare i svenska som andraspråk för grundskolan lågstadiet

Byängsskolan är en fristående F-9 skola med ca 800 elever och över 90 anställda. Vi har även en Särskola för årskurs 1-9. Skolan är centralt belägen i Täby och har ett gott rykte bland såväl elever som föräldrar. Det är goda kommunikationer till och från skolan. Vi har ambitiös och engagerad personal och skolan har under många år bedrivit ett systematiskt kvalitetsarbete. Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats som kännetecknas av ett öppet ar... Visa mer
Byängsskolan är en fristående F-9 skola med ca 800 elever och över 90 anställda. Vi har även en Särskola för årskurs 1-9. Skolan är centralt belägen i Täby och har ett gott rykte bland såväl elever som föräldrar. Det är goda kommunikationer till och från skolan. Vi har ambitiös och engagerad personal och skolan har under många år bedrivit ett systematiskt kvalitetsarbete.
Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats som kännetecknas av ett öppet arbetsklimat. Vi satsar mycket på en modern IT-miljö i varje klassrum. Vi har bland annat kompetensutvecklat oss genom Skolverkets satsning Matematiklyftet och Läslyftet och vi driver också ett aktivt trygghetsarbete genom Olweusmetoden. För en bra miljö för lärande är det viktigt att du har förmåga att skapa god studiero samt att du har en god elevsyn. Du har ett organiserat arbetssätt där du förmedlar kunskaper och inspirerar eleverna till att efter sina förutsättningar nå högsta resultat i skolan. Det är viktigt att du brinner för yrket och är intresserad av elevers lärande och systematiskt utvecklar din undervisning. Du kommer att ingå i en utvecklingsgrupp som tillsammans planerar, utför och följer upp arbetet med eleverna.
Du är utbildad lärare i grundskolan och har behörighet i svenska som andraspråk. Du kommer att undervisa elever från årskurs 1-3 som läser svenska som andraspråk enligt grundskolans kursplan.
Tjänsten är ett föräldravikariat läsåret 2021-2022. Tjänsten är 50-65%. Tjänsten är tillgänglig från och med 12/ 4 -21. Visa mindre

Välkommen som lärare till Ellagårdsskolan!

Just nu söker Ellagårdsskolan en engagerad lärare till vårt lågstadium. Vi ser gärna att du har en bred ämnesmässig kompetens där ma, NO och teknik ingår. Om jobbet Skolan med känsla! Här vill vi att alla våra elever ska trivas och få de bästa möjligheterna att utvecklas såväl kunskapsmässigt som socialt. Ellagårdsskolan står för kvalitet och trygghet där både traditioner och nytänkande värdesätts. Vi är en kompetent och engagerad personalgrupp som till... Visa mer
Just nu söker Ellagårdsskolan en engagerad lärare till vårt lågstadium. Vi ser gärna att du har en bred ämnesmässig kompetens där ma, NO och teknik ingår.

Om jobbet

Skolan med känsla! Här vill vi att alla våra elever ska trivas och få de bästa möjligheterna att utvecklas såväl kunskapsmässigt som socialt. Ellagårdsskolan står för kvalitet och trygghet där både traditioner och nytänkande värdesätts.

Vi är en kompetent och engagerad personalgrupp som tillsammans arbetar med våra ca 360 elever från förskoleklass till och med åk 6. Gemensamt arbetar vi målmedvetet med att ständigt utveckla och tillgängliggöra lärandet och våra arbetslag har ett nära samarbete med speciallärare/specialpedagog och övriga kollegor i elevhälsogruppen. 

Till hösten går vi in i ett spännande utvecklingsarbete där vi stärker samarbetet än mer runt varje årskurs. Som lärare ingår du i ett årskurslag tillsammans med ytterligare en lärarkollega, en lärarassistent, ev. elevassistent och med nära samverkan med specialpedagog/speciallärare.

Vem är du?

Vi vill att du som söker tjänsten:


• har lärarlegitimation och en bred behörighet i såväl årskurser som ämnen, där matematik, NO och teknik är meriterande
• arbetar både formativt och språkutvecklande
• är väl förtrogen med styrdokumenten och har förmågan att omsätta dessa i ett begripligt och meningsfullt lärande för eleverna
• kan använda digitala verktyg för att utveckla elevernas lärande
• ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och har en god förmåga att samarbeta med såväl elever och vårdnadshavare som kollegorna i laget och i elevhälsogruppen

Som person är du engagerad, entusiasmerande och strukturerad i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och vill bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera och skapar ett tryggt, tillgängligt och tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever får utrymme att utvecklas.

Vi ser gärna att du arbetat som lärare i några år men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Du är välkommen att registrera din ansökan på vår hemsida genom att trycka på knappen "Ansök" längst ner i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller mejl. Sista ansökningsdag är 2021-05-25.

Obs! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Ytterbyskolan söker 1-3 lärare/lågstadielärare

Vill du göra skillnad?  Just nu söker Ytterbyskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-3  Om jobbet  Ytterbyskolan är en f-5 skola med tillhörande fritidshem. På Ytterbyskolan ska lärandet ständigt vara i fokus. Vi som arbetar på Ytterbyskolan ser alla elever som kompetenta, nyfikna, och med förmåga att utvecklas och ta ansvar. På Ytterbyskolan arbetar kompetent och engagerade medarbetare arbetar aktivt med att skapa tillitsfulla... Visa mer
Vill du göra skillnad?  Just nu söker Ytterbyskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-3

 Om jobbet 
Ytterbyskolan är en f-5 skola med tillhörande fritidshem. På Ytterbyskolan ska lärandet ständigt vara i fokus. Vi som arbetar på Ytterbyskolan ser alla elever som kompetenta, nyfikna, och med förmåga att utvecklas och ta ansvar. På Ytterbyskolan arbetar kompetent och engagerade medarbetare arbetar aktivt med att skapa tillitsfulla relationer i samverkan mellan kunskaps- och demokratiuppdraget i elevens lärande.

På Ytterbyskolan ska alla elever få möjlighet att tillägna sig kunskap av hög kvalitet och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar i en trygg och trivsam miljö. Ytterbyskolans ledord är Trygghet, ansvar och kunskap.. Genom ett kollegialt lärande arbetar vi målmedvetet med att utveckla ett tillgängligt lärande för samtliga elever. 

Som lärare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med elever, kollegor och skolledning. Du arbetar aktivt för en skola där alla inkluderas i verksamheten.

 

Vem är du?
-har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i årskurs 1-3
-arbetar både formativt och språkutvecklande.
-är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande.
-använder digitala verktyg för elevernas lärande.
-ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsan där så behövs.
-är positiv och alltid ser elevernas möjlighet att erövra nya färdigheterc.
tydlig i ditt ledarskap och trygg i den profession. 


Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever kommer till tals.


Vi  välkomnar både dig som har längre arbetserfarenhet eller är nyexaminerad. 

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 2021-06-10. Viktigt! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde till HT-21.


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Klasslärare åk 1

Viggbyskolan är en kommunal skola med förskoleklass, grundskola 1-5 samt fritidshem. Skolan har cirka 280 elever. Skolan ligger centralt i Täby nära Roslagsbanans station Viggbyholm. Vi söker klasslärare till åk 1. Du kommer att samarbeta med parallelläraren och personal från fritids och ingår i ett arbetslag med kollegor även från förskoleklass. Är du nyutbildad kan du få en mentor att arbeta tillsammans med under det första läsåret. Du är engagerad, ly... Visa mer
Viggbyskolan är en kommunal skola med förskoleklass, grundskola 1-5 samt fritidshem. Skolan har cirka 280 elever. Skolan ligger centralt i Täby nära Roslagsbanans station Viggbyholm.

Vi söker klasslärare till åk 1. Du kommer att samarbeta med parallelläraren och personal från fritids och ingår i ett arbetslag med kollegor även från förskoleklass. Är du nyutbildad kan du få en mentor att arbeta tillsammans med under det första läsåret.

Du är engagerad, lyhörd och kreativ och du möter varje elev utifrån deras förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt.

Vi vill att du är en van IT-användare då IT är en naturlig del i undervisningen. Vi använder SchoolSoft i kommunikationen med vårdnadshavare, arbetar i GSuites samt använder iPads för de yngre eleverna.

Som lärare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med elever, kollegor och skolledning. Du arbetar aktivt för en skola där alla inkluderas i verksamheten.

Vi vill att du som söker tjänsten: har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i grundskolans yngre åldrar arbetar både formativt och språkutvecklande är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande använder digitala verktyg för elevernas lärande ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med Elevhälsan där så behövs

Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever kommer till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som lärare i några år, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

LÅGSTADIELÄRARE

Spirande lärande i Täby AB, Spiraskolan, är en fristående grundskola i Täby med 280 elever från förskoleklass till åk 9. Vi anser att varje elev har rätt till intellektuell, social och känslomässig utveckling. Därför genomsyras vår undervisning av ett holistiskt förhållningssätt, inspirerat av Maria Montessori, som skapar förutsättningar för en livslång personlig och professionell utveckling. Vi anser att vi som skola har ett ansvar, gentemot såväl våra el... Visa mer
Spirande lärande i Täby AB, Spiraskolan, är en fristående grundskola i Täby med 280 elever från förskoleklass till åk 9. Vi anser att varje elev har rätt till intellektuell, social och känslomässig utveckling. Därför genomsyras vår undervisning av ett holistiskt förhållningssätt, inspirerat av Maria Montessori, som skapar förutsättningar för en livslång personlig och professionell utveckling. Vi anser att vi som skola har ett ansvar, gentemot såväl våra elever som samhället, att möjliggöra för våra elever att bli framgångsrika på alla nivåer i livet. Vi har valt att kalla denna målsättning för Akademisk och Individuell utveckling. Vi arbetar utifrån en pedagogisk modell där vi blandar temaarbete, fokusområden och elevdrivet lärande mot läroplanens mål. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och en positiv elevsyn där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi tror att du som person är självständig men duktig på såväl kommunikation som samarbete. Det är viktigt att du är tydlig mot såväl barn och föräldrar som kollegor. Du har lätt för att ta initiativ och gillar att få vara med och påverka din arbetsplats. Vi tror att du är nyfiken och flexibel både i tanke och handling. Att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens känns som en självklarhet för dig.

Personlig utveckling och ständig verksamhetsutveckling är två andra hörnstenar för oss på Spiraskolan, varför du som person ska vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som elever och verksamhet. Du bör också vara engagerad i att bygga och utveckla en verksamhet, både visionärt och konkret, mot gemensamma mål.
Vi söker dig som är behörig lärare inom ämnena för lågstadiet. Du kommer ansvara för en mentorsgrupp om ca 22 elever som går i åldersblandad grupp från årskurs 1 till 3, med vilka du också har utvecklingssamtal. Du kommer ingå i ett team och arbeta nära dina kollegor. Vi ser gärna att du har god datorvana och ser det som spännande att integrera IT i undervisningen. Visa mindre

Välkommen med ansökan till ett utvecklande och engagerat uppdrag.

Dibber söker Lärare åk 1-3 till Capellaskolan i Täby. Vill du bidra till att få alla elever att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och utvecklande arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Som lärare arbetar du aktivt och lojalt med skolans dagliga uppdrag och pedagogiska arbete, med utgångspunkt från våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! Capellaskolan har verkat i Täby sedan 1996. Vi vänder oss i första hand til... Visa mer
Dibber söker Lärare åk 1-3 till Capellaskolan i Täby.
Vill du bidra till att få alla elever att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och utvecklande arbetsdagar? Då är det dig vi söker!
Som lärare arbetar du aktivt och lojalt med skolans dagliga uppdrag och pedagogiska arbete, med utgångspunkt från våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa!
Capellaskolan har verkat i Täby sedan 1996. Vi vänder oss i första hand till elever med tal/språksvårigheter, autismspektrumstörning och andra neuropsykiatriska tillstånd. Vi har även särskola som är integrerad i den vanliga verksamheten. Vårt mål är att öka barnens förmåga till lärande, kommunikation och självständighet.
Skolan ligger belägen vid Hägernäs Strand i Täby. Skolan är omgiven av vacker natur och utsikt över Askrikefjärden.
På skolan går ca 60 elever från förskoleklass upp till åk 9.
Vi arbetar med små elevgrupper och kring den enskilde eleven sker en kontinuerlig samverkan mellan skolan och hemmet. Vårt arbetssätt utgörs av ett lågaffektivt bemötande och en visuell tydliggörande pedagogik. Vi anpassar undervisningen utifrån varje elevs förutsättningar.
Arbetsuppgifter
Se till att skolan drivs i enlighet med läroplanerna och kvalitetsstandard, skolans mål och arbetsformer
Ha en god förmåga när det gäller att skapa goda relationer till elever och låter eleverna delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje
Ha en positiv attityd gentemot både elever och medarbetare
Du ansvarar för att dina elever klarar kunskapskraven och utvecklas maximalt utifrån sin potential
Du ansvarar för att utforma eventuell pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram med stöd av elevhälsan
Du håller dig à jour genom att delta och ta till dig de kurser och utbildningar som erbjuds

Kvalifikationer
Du är utbildad lärare med legitimation och har erfarenhet som klasslärare
God kommunikationsförmåga
Förmåga att planera och organisera ditt arbete samt ta ansvar för gemensamma arbetsuppgifter i arbetslaget/organisationen.
Erfarenhet av digitala verktyg som stöd i utveckling av lärande
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Meriterande
Kunskap och erfarenhet av att tidigare ha jobbat med vårt elevunderlag.
Kunskap om anpassningar, hjälpmedel och andra pedagogiska metoder som kan stödja våra elevers utveckling och inlärning.

Personliga egenskaper
Som utbildad lärare har du förståelse för att du som lärare är en av de enskilt viktigaste faktorerna för att eleverna ska lyckas. Samtidigt arbetar du aktivt för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande. Vi tror att du ser?utmaningar som möjligheter snarare än problem och förutsätter att du har ett stort engagemang i eleverna.
Du tror också på alla elevers möjligheter att utvecklas fullt ut utifrån sina förutsättningar.?Du tar egna initiativ där du ser att behov finns och har en förmåga att se till hela verksamhetens bästa. God förmåga att skapa relationer med elever, personal och föräldrar och att samverka för elevernas bästa är givet.
Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i elevens utveckling.
Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du måste kunna arbeta självständigt och ta ansvar.
Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
Övrig information
Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare, Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid 100% , Lön Enligt överenskommelse
Ansökan: Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare.
Sista ansökningsdatum 2020-07-03. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
Alla som anställs för arbete med barn och ungdommar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare sökes till Täby kommun

Vill du göra skillnad? Just nu söker Drakskeppsskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass och åk 1 från och med terminsstart höstterminen 2020. Om jobbet Drakskeppsskolan i Täby är en kommunal skola med förskoleklass, grundskola 1-5 och fritidshem. Skolan har cirka 200 elever. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för hög måluppfyllelse och trygghet geno... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker Drakskeppsskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass och åk 1 från och med terminsstart höstterminen 2020.

Om jobbet
Drakskeppsskolan i Täby är en kommunal skola med förskoleklass, grundskola 1-5 och fritidshem. Skolan har cirka 200 elever. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för hög måluppfyllelse och trygghet genom tillgängligt lärande.

Vi söker en vikarierande klasslärare till lågstadiet som kommer att undervisa i en av våra F-1:or. Du kommer att samarbeta med parallellärarna och i klassen arbetar tillsammans med personal från fritids. Du ingår också i ett arbetslag med kollegor från våra tre F-1:or samt ett lärarlag med skolans alla lärare. 

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i förskoleklass och åk 1.
• arbetar både formativt och språkutvecklande
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
• använder digitala verktyg för elevernas lärande
• ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsan där så behövs

Vi tror att du är engagerad, lyhörd och kreativ och du möter varje elev utifrån deras förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt. Vi vill att du är en van IT-användare där IT är en naturlig del i undervisningen.

Som lärare hos oss driver och utvecklar du undervisningen tillsammans med elever, kollegor och skolledning. Du arbetar aktivt för en skola där alla inkluderas i verksamheten.Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever kommer till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som lärare i några år, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev.  Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid.

Tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Vikarierande lågstadielärare

Om arbetsplatsen Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för 400 elever. Vi håller till nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö. Arbetsuppgifter En av våra lärare kommer att vara föräldraledig till hösten och vi söker därför en vikarie. Hos oss arbetar en stabil och positiv perso... Visa mer
Om arbetsplatsen

Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för 400 elever. Vi håller till nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö.

Arbetsuppgifter

En av våra lärare kommer att vara föräldraledig till hösten och vi söker därför en vikarie. Hos oss arbetar en stabil och positiv personalgrupp som vi avser förstärka inför kommande läsår.

Arbetet på Brinkskolan präglas av framåtanda och utveckling med goda resultat i fokus. För att trivas hos oss behöver du vara trygg i din lärarroll samtidigt som du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Vi utgår från att varje elev är unik och vårt arbete präglas av ett tillgängligt lärande där IKT och formativa arbetsmetoder är och ska vara självklara delar av den pedagogiska lärmiljön. Att delta i det kollegiala lärandet och bidra till hela verksamhetens utveckling är något som engagerar dig.

Du ingår i ett välfungerade arbetslag med dina lärarkollegor på lågstadiet där samarbete med fritidspersonalen är en självklar del av uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig med grundskollärarutbildning med inriktning mot yngre åldrar.
Som person är du ambitiös, ansvarstagande samt nytänkande. Du har höga förväntningar och ett förhållningssätt som inspirerar och motiverar. Du bär på en inneboende vilja att utveckla och utvecklas och är nyfiken på att utmana dig själv och dina kompetenser. Du har en professionell framtoning i mötet med vårdnadshavare och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Erfarenhet av liknande tjänster och goda resultat från tidigare pedagogiska och sociala uppdrag är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.

Omfattning: Visstidsanställning, 100% ferietjänst


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Klasslärare i en F-1:a

Grundskollärare F-3 (jan-20) Välkommen att söka jobb i rektorsområdet dit alla ska längta, där alla ska trivas, utmanas och lyckas i sitt dagliga arbete. Vi söker just nu grundskollärare till vårt rektorsområde med ansvar för en klass F-1 Vi söker dig som brinner för undervisning. Att entusiasmera eleverna till stordåd. Du som vet att du kan locka alla att vilja och kämpa för att utveckla sitt kunnande. Du som har förmågan att knyta de helt avgörande ad... Visa mer
Grundskollärare F-3 (jan-20)

Välkommen att söka jobb i rektorsområdet dit alla ska längta, där alla ska trivas, utmanas och lyckas i sitt dagliga arbete.

Vi söker just nu grundskollärare till vårt rektorsområde med ansvar för en klass F-1

Vi söker dig som brinner för undervisning. Att entusiasmera eleverna till stordåd. Du som vet att du kan locka alla att vilja och kämpa för att utveckla sitt kunnande. Du som har förmågan att knyta de helt avgörande adekvata sociala kontakterna med eleverna. Eleven måste uppleva att läraren verkligen tror på en.

Vi förväntar oss att du har en lärarutbildning med några års erfarenhet. Du har förmågan att analysera elevers kunskaper och behov och du vet vad framgångsrik undervisningen innebär. 
Du ska vara en lagspelare av rang. Det är tillsammans vi utvecklar undervisningen och verksamheten.

I Täby kommun arbetar vi för att göra all undervisning tillgänglig för alla elever.

Du har erfarenhet av olika sorters föräldrasamtal och vilka utmaningar det kan innebära.

Vi har en välorganiserad Elevhälsa som arbetar förebyggande både vad gäller trygghet och lärande. Vi har i rektorsområdet en IKT-pedagog anställd med syftet att genom modern teknik underlätta elevernas inlärning.

I vårt område delar vi in läsåret i fyra avstämningsperioder då vi utvärderar våra metoder. Hur har vi lyckats? Utvärderingarna i läsårsslutet ligger till grund för nästa läsårs arbetsplan.

Vi ser fram emot din ansökan till vårt rektorsområde som består av Löttingelundsskolan och Myrängsskolan i nordöstra Täby. Båda är F-5 - skolor.

Hjärtligt välkommen att vara med på vår framtidsresa!

Hälsningar Linda Gillberg, rektor
Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Vi söker Lärare/Speciallärare åk 1-3 till Capellaskolan!

Capellaskolan är en F-9 skola som ligger vackert beläget nära vattnet vid Hägernäs strand i Täby. Vi vänder oss i första hand till elever med tal/språksvårigheter, autismspektrumstörning, Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska tillstånd.  Vi välkomnar elever från olika kommuner. Capellaskolan är en enhet inom Dibber koncernen. Vi söker nu Lärare/speciallärare åk 1-3 Du ingår i skolans team med lärare och övrig personal som tillsammans arbetar för... Visa mer
Capellaskolan är en F-9 skola som ligger vackert beläget nära vattnet vid Hägernäs strand i Täby. Vi vänder oss i första hand till elever med tal/språksvårigheter, autismspektrumstörning, Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska tillstånd.  Vi välkomnar elever från olika kommuner. Capellaskolan är en enhet inom Dibber koncernen.

Vi söker nu

Lärare/speciallärare åk 1-3
Du ingår i skolans team med lärare och övrig personal som tillsammans arbetar för att utveckla skolan och för att nå så långt som möjligt med eleverna .Vårt mål är att öka barnens förmåga till lärande, kommunikation och självständighet.

Vårt arbetssätt utgörs av en tydliggörande pedagogik som grund. Vi arbetar utifrån ett helhetspedagogiskt koncept, med små elevgrupper, har hög personaltäthet och kring den enskilde eleven sker en kontinuerlig samverkan mellan skolan och hemmet.

 

Om tjänsten

I dina uppgifter ingår bland annat;


• Klasslärare för åk 1-3.
• Strukturera upp arbetet för de assistenter som är kopplade till klassen.
• Delta i EHT-arbetet.
• Delta i utvecklingsarbetet.

Vem är du?

Du vet hur du kan stimulera och utveckla lärandet hos elever med olika förkunskaper och sätt att lära. Du är öppen för feedback av din planering och ditt genomförande av kollegor och skolledning. Du är beredd att tänka i nya banor jämfört med tidigare. Du använder gärna iPads i din undervisning för att utveckla elevernas förmågor.

Lärarlegitimation önskvärt mot grundskolans tidigare år, gärna med inriktning mot specialpedagogik. Vi söker dig med erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd. Du är empatisk och flexibel, arbetar bra med andra, är stabil som person och lösningsfokuserad. Du har lätt för att ha och ta kontakt med elever, föräldrar och kollegor.

Anställningsvillkor

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Ansök nu, dock senast den 31 december med CV och personligt brev. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Eventuella frågor besvaras av rektor Cristina Casas, tel: 070-9616492.

Vi erbjuder en spännande roll i en växande verksamhet med stora möjligheter att påverka såväl din egen arbetsmiljö som våra barn och ungdomars. Vi som redan jobbar här tycker att det är en förmån att få vara en del av så många unga människors framtid. Vill du bli en av oss?

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Obs! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

LÄRARE PÅ RUNBORG SKOLA

Den trygga lilla skolan som rustar eleverna för framtiden Vi jobbar aktivt med Relationskompetens, digitalisering /programmering och tillgänglighet på vår skola. Om du tycker detta låter intressant är detta skolan för dig.  Dibber Dibber är ett företag med över 6500 anställda som varje dag arbetar för att över 30 000 barn ska få känna sig värdefulla.  Dibber/Læringsverkstedet är ett familjeägt företag med fokus på att driva den bästa verksamheten för alla ... Visa mer
Den trygga lilla skolan som rustar eleverna för framtiden
Vi jobbar aktivt med Relationskompetens, digitalisering /programmering och tillgänglighet på vår skola. Om du tycker detta låter intressant är detta skolan för dig. 
Dibber
Dibber är ett företag med över 6500 anställda som varje dag arbetar för att över 30 000 barn ska få känna sig värdefulla. 
Dibber/Læringsverkstedet är ett familjeägt företag med fokus på att driva den bästa verksamheten för alla barn och anställda. Företaget är helägt av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger. Alla pengar går till barnen, och ägarna drar inte nytta av förskole- och skolverksamheten.
 Vår pedagogik
Vårt mål är att våra skolor och fritidshem ska ha en pedagogik som ligger i framkant och som ger varje elever de bästa förutsättningarna för att kunna leva och fungera i ett framtida samhälle.
Våra skolor och fritidshem arbetar utifrån att alla elever ska utveckla sin förmåga att se sina och andras styrkor för att tillsammans kunna lösa komplexa frågor tillsammans. 
Att fungera tillsammans med andra är en viktig förmåga i vårt samhälle. Varje elev ska ges rika tillfällen till att träna på sin relationskompetens utifrån Dibbers progressionstrappa. Våra skolor och fritidshem har ett aktivt och förebyggande hälsofröämjande arbete för att alla ska kunna utvecklas och känna tillit till sig själv som person, samt ha goda relationer till andra. Alla elever ska ges möjligheter att utveckla sina kreativa och innovativa förmågor genom att utforska med alla sina sinnen inom alla ämnen.
Programmering är en viktig del i vårt arbete för att förbereda eleverna förmågor och förståelse inför framtiden. 
Runborg skola är en friskola som ingår i Dibber och tidigare tillhört Inspira förskolor och skolor. Skolan har funnits sedan 2014. Vi är en F-5 skola och kommer att bli F-6 år 2020. Verksamheten är belägen i Täby Kyrkby, cirka 20 minuter från Östra station med Roslagsbanan. Enheten erbjuder en naturnära miljö nära till skog och Vallentunasjön samt nära till historiska efterlämningar från vikingatiden. Hos oss på Runborg kan man börja som sexåring och gå ändå till årskurs 6. Vi är en enparallellig skola.Vi har en härlig atmosfär och arbetar aktivt för att ge alla medarbetare möjlighet till inflytande och delaktighet.
Då vi är en mindre skola med ca 90 elever är trygghet och god sammanhållning något som syns tydligt hos oss, Alla pedagoger och elever känner varandra väl och följer elevernas utveckling på ett naturligt sätt.
Vi jobbar aktivt med digitalisering och programmering redan från förskoleklass. På vår skola är det viktigt att man ständigt utmanas och utvecklas som lärare och därför avsätter vi tid för fortbildning och pedagogiska diskussioner. Ledningen jobbar nära lärarna och fritids och jobbar aktivt för att vara synliga ute i verksamheten och gör kontinuerliga klassrumsbesök Då vi ligger nära naturen använder vi även skogen som klassrum .Vi erbjuder fritids t o m åk sex och vi jobbar med planerade rastaktiviteter samt eftermiddagsverksamhet. Vi jobbar aktivt för att skapa en god samverkan mellan fritids och skola. Det kollegiala lärandet är viktigt för oss när vi planerar vår verksamhet. 
Vi söker dig som:  
?       Gillar att ständigt utvecklas,
?       Har vana av att arbeta digitalt i google suite miljön samt ha lärplattor som ett kreativt verktyg
?       Ser teknikens möjligheter för att ge alla elever de allra bästa förutsättningarna.
?       God förmåga att skapa relationer till elever, kollegor och föräldrar
?       Har en vision för att skapa en undervisning som passar framtiden.
?       Har en tro på att alla elever kan lära sig utifrån sina förmågor.
?       Jobbar för en likvärdig skola.
Tjänsten:
Du kommer att jobba som lärare tillsammans med en fritidspersonal. Du kommer att ingå i ett av våra arbetslag där ni jobbar kollegialt och planerar ihop.Ni kommer att ha avsatt planeringstid tillsammans för att skapa ett bra kollegialt samarbete samt ha möjligheten till att jobba tematiskt. Tjänsten är en ferietjänst vilket innebär att du har lov tillsammans med de övriga lärarna. Våra klasser är små, mellan 17-20 elever .Du kommer att få möjlighet till att fortbilda dig inom STL (skriva sig till lärande) samt specialpedagogik för lärande. Alla elever har tillgång till varsin Ipad eller chromebook samt clevertouch eller smartboard i varje klassrum. Du kommer att få handledning i hur du implementerar programmering i undervisningen. Då vi är under uppbyggnad och skall bli en skola tom åk sex har du möjlighet att påverka vår framtida skola. Det finns möjlighet att följa med sin klass upp till åk 6 om så önskas.
Vi arbetar aktivt för att ge varje elev ett demokratiskt förhållningssätt samt kunskaper och förmågor för sitt framtida vuxenliv. 
Kvalifikationer:
Du är behörig lärare och är väl förtrogen med gällande styrdokument.
Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet
Du har ett intresse för det systematiska kvalitetsarbetet.
Du trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag.
Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor.
Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten.
Legitimation för undervisning i skolan och/eller något års erfarenhet är meriterande.
Arbetstid/Varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning. Vi har ferietjänster.
Sysselsättningsgrad:
Heltid (finns möjlighet att jobba deltid)
Ansökan
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare.


Ange referensnummer: Lärare till Runborg skola


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande Lärare sökes till Drakskeppsskolan i Täby

Drakskeppsskolan i Täby är en kommunal skola med förskoleklass, grundskola 1-5 och fritidshem. Skolan har cirka 200 elever. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för hög måluppfyllelse och trygghet genom tillgängligt lärande. Vi söker en klasslärare till lågstadiet som kommer att undervisa i en av våra F-1:or. Du kommer att samarbeta med parallellärarna och i klassen arbetar tillsamm... Visa mer
Drakskeppsskolan i Täby är en kommunal skola med förskoleklass, grundskola 1-5 och fritidshem. Skolan har cirka 200 elever. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för hög måluppfyllelse och trygghet genom tillgängligt lärande.
Vi söker en klasslärare till lågstadiet som kommer att undervisa i en av våra F-1:or. Du kommer att samarbeta med parallellärarna och i klassen arbetar tillsammans med personal från fritids. Du ingår också i ett arbetslag med kollegor från våra tre F-1:or samt ett lärarlag med skolans alla lärare. Vi tror att du är engagerad, lyhörd och kreativ och du möter varje elev utifrån deras förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt. Vi vill att du är en van IT-användare där IT är en naturlig del i undervisningen. Du är även en god organisatör och leder arbetet mot verksamhetens mål.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Inom utbildnings verksamhetsområde arbetar vi mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Vi söker Lärare/Speciallärare åk 1-3 till Capellaskolan

Capellaskolan är en F-9 skola som ligger vackert beläget nära vattnet vid Hägernäs strand i Täby. Vi vänder oss i första hand till elever med tal/språksvårigheter, autismspektrumstörning, Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska tillstånd. Vi välkomnar elever från olika kommuner. Capellaskolan är en av flera skolor som ägs av Dibber Sverige. Vill du arbeta med  en visuell tydliggörande pedagogik med mycket tydlig struktur? Är du intresserad av att ar... Visa mer
Capellaskolan är en F-9 skola som ligger vackert beläget nära vattnet vid Hägernäs strand i Täby. Vi vänder oss i första hand till elever med tal/språksvårigheter, autismspektrumstörning, Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska tillstånd. Vi välkomnar elever från olika kommuner. Capellaskolan är en av flera skolor som ägs av Dibber Sverige.

Vill du arbeta med  en visuell tydliggörande pedagogik med mycket tydlig struktur?
Är du intresserad av att arbeta med elever som har neuropsykiatriska funktionshinder som läser enligt grundsäskolans läroplan?
- Då är det dig vi söker!

Vi söker nu Lärare/Speciallärare åk 1-3.

Du ingår i skolans team med lärare och övrig personal som tillsammans arbetar för att utveckla skolan och för att nå så långt som möjligt med eleverna. Vårt mål är att öka barnens förmåga till lärande, kommunikation och självständighet.

Vårt arbetssätt utgörs av en tydliggörande pedagogik. Vi arbetar utifrån ett helhetspedagogiskt koncept, med små elevgrupper, har hög personaltäthet och kring den enskilde eleven sker en kontinuerlig samverkan mellan skolan och hemmet.

 

Om tjänsten
I dina uppgifter ingår bland annat;


• Klasslärare för åk 1-3.
• Strukturera upp arbetet för de assistenter som är kopplade till klassen.
• Delta i EHT-arbetet.
• Delta i utvecklingsarbetet.

Vi erbjuder en spännande roll i en växande verksamhet med stora möjligheter att påverka såväl din egen arbetsmiljö som våra barn och ungdomars. Vi som redan jobbar här tycker att det är en förmån att få vara en del av så många unga människors framtid. Vill du bli en av oss?

Vem är du?
Du vet hur du kan stimulera och utveckla lärandet hos elever med olika förkunskaper och sätt att lära. Du kan eller är intresserad av att utveckla elevernas läsförståelsestrategier. Du är intresserad av att utveckla elevernas läridentitet. Du är beredd att tänka i nya banor jämfört med tidigare. Du använder en tydliggörande pedagogik och använder gärna digitala hjälpmedel i din undervisning för att utveckla elevernas förmågor.

Lärarlegitimation krävs för grundskolans tidigare år, gärna speciallärarexamen med inriktning mot särskolan. Vi söker dig med erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd. Du är empatisk och flexibel, arbetar bra med andra, är stabil som person och lösningsfokuserad. Du har lätt för att ha och ta kontakt med elever, föräldrar och kollegor.

 

Ansökan
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Ansök snarast, dock senast den 17 november. med CV och personligt brev. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Eventuella frågor besvaras av rektor Staffan Appelqvist, telefon 070-9616492.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Obs! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Grundskollärare F-3 (sept)

Välkommen att söka jobb i rektorsområdet dit alla ska längta, där alla ska trivas, utmanas och lyckas i sitt dagliga arbete. Vi söker just nu grundskollärare till vårt rektorsområde med ansvar för en klass F-1 Vi söker dig som brinner för undervisning. Att entusiasmera eleverna till stordåd. Du som vet att du kan locka alla att vilja och kämpa för att utveckla sitt kunnande. Du som har förmågan att knyta de helt avgörande adekvata sociala kontakterna med... Visa mer
Välkommen att söka jobb i rektorsområdet dit alla ska längta, där alla ska trivas, utmanas och lyckas i sitt dagliga arbete.

Vi söker just nu grundskollärare till vårt rektorsområde med ansvar för en klass F-1

Vi söker dig som brinner för undervisning. Att entusiasmera eleverna till stordåd. Du som vet att du kan locka alla att vilja och kämpa för att utveckla sitt kunnande. Du som har förmågan att knyta de helt avgörande adekvata sociala kontakterna med eleverna. Eleven måste uppleva att läraren verkligen tror på en.

Vi förväntar oss att du har en lärarutbildning med några års erfarenhet. Du har förmågan att analysera elevers kunskaper och behov och du vet vad framgångsrik undervisningen innebär. 

I Täby kommun arbetar vi för att göra all undervisning tillgänglig för alla elever.

Du har erfarenhet av olika sorters föräldrasamtal och vilka utmaningar det kan innebära.

Vi har en välorganiserad Elevhälsa som arbetar förebyggande både vad gäller trygghet och lärande.
Vi har i rektorsområdet en IKT-pedagog anställd med syftet att genom modern teknik underlätta elevernas inlärning.

Vi har i vårt område fyra avstämningsperioder under läsåret där vi utvärderar våra metoder. Hur har vi lyckats? Utvärderingarna i läsårsslutet ligger till grund för nästa läsårs arbetsplan.

Vi ser fram emot din ansökan till vårt rektorsområde som består av Löttingelundsskolan och Myrängsskolan i nordöstra Täby. Båda är F-5 - skolor.

Välkommen att vara med på vår framtidsresa!

Hälsningar Linda Gillberg, rektorOm Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Vi arbetar mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare åk 1-3

Vill du vara med och utveckla och bygga upp Ullnaskolan?  Vi utökar och söker nu en lärare till åk 1-3. Vi söker dig som har starka idéer som du nu vill förverkliga. Som del i vårt team är du med och skapar morgondagens skola.  Ullnaskolan är en fristående F-6 skola med Hälsa & Rörelse som profil i Ullna/Hägerneholm. Med kunskap i fokus arbetar vi med elevens individuella utveckling mot målet. Vi tror på aktiv rastlek, rörelseaktiviteter under hela skol- o... Visa mer
Vill du vara med och utveckla och bygga upp Ullnaskolan? 
Vi utökar och söker nu en lärare till åk 1-3. Vi söker dig som har starka idéer som du nu vill förverkliga. Som del i vårt team är du med och skapar morgondagens skola. 
Ullnaskolan är en fristående F-6 skola med Hälsa & Rörelse som profil i Ullna/Hägerneholm. Med kunskap i fokus arbetar vi med elevens individuella utveckling mot målet. Vi tror på aktiv rastlek, rörelseaktiviteter under hela skol- och fritidsdagen. Vårt uppdrag är undervisning som ger bästa förutsättningar för elevens kunskapsutveckling mot vidare studier. Undervisningsmetoderna är forskningsbaserade, kvalitetssäkrade och beprövade.
Ullnaskolan startade hösten 2018. Hösten 2019 flyttade skolan till permanenta lokaler på Norrtorpsvägen 12, mitt i bostadsområdet Ullna strand, där verksamheten planeras expandera till fullt utbyggd verksamhet i årskurserna F-6 de närmaste två-tre åren. Idag har Ullnaskolan årskurserna F-3 samt en 5-årsklubb som delvis är integrerad i förskoleklassen och i ett nära samarbete med Förskolan i Ullna.


Välkommen med din ansökan! 
Ida Åström, Bitr. Rektor Visa mindre

Lärare åk 1 - 3 på Slottsparksskolan i Täby

Slottsparksskolan är en tvåparallellig F-3 skola i Näsbypark, Täby. Skolan som har drygt 200 elever ligger i vackra omgivningar med närhet till såväl grönska som vatten. Slottsparksskolan är en av rektorsområdets tre skolor där Näsbyparksskolan är en F-9 skola med ca 700 elever och Norskolan, precis som Slottsparksskolan är en F-3 skola även den med ca 200 elever. Arbetsuppgifter Vi söker dig som i rollen som klasslärare vill vara med och utveckla arbete... Visa mer
Slottsparksskolan är en tvåparallellig F-3 skola i Näsbypark, Täby. Skolan som har drygt 200 elever ligger i vackra omgivningar med närhet till såväl grönska som vatten. Slottsparksskolan är en av rektorsområdets tre skolor där Näsbyparksskolan är en F-9 skola med ca 700 elever och Norskolan, precis som Slottsparksskolan är en F-3 skola även den med ca 200 elever.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som i rollen som klasslärare vill vara med och utveckla arbetet på Slottsparksskolan. Du undervisar i alla ämnen utom idrott, slöjd och musik där vi har ämneslärare.

I uppdraget ingår att kontinuerligt planera, utföra, utvärdera och utveckla vårt gemensamma arbete på skolan allt utifrån Lgr11 och lokalt ställda mål. I samverkan med fritidspersonal och övriga medarbetare på skolan kommer du att ansvara för att ge eleverna en lärande och varierad skoldag hos oss.

I klassrummet kommer du att delar av dagen ha stöttning av fritidspersonal. Du ingår i ett årsarbetslag med lärare, fritidspersonal samt eventuell elevassistent. Skolan har ett EHT (elevhälsoteam)som utöver ordinarie arbete kring elever och klasser även tillhandahåller handledarsamtal för klasslärare.

Att arbeta med IKT och ha ett inkluderande förhållningssätt ser vi som en självklar del av vårt arbete på skolan. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare för åk 1-3 och har tidigare erfarenhet av arbete på lågstadiet.

Du har ett tydligt ledarskap och fångar och stimulerar därigenom elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Du planerar, organiserar och leder ditt arbete så att en trygg och samarbetsvänlig skolmiljö skapas.
Du har erfarnhet av elever i behov av särskilt stöd, och har erfarenhet av att göra extra anpassningar för att på bästa sätt möta varje elevs behov.
Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare.

Som person vill vi att du är positiv, öppen för nya idéer och har lätt för att samarbeta, då samarbete inom arbetslaget är en viktig framgångsfaktor för vår skola.

 

Sista ansökningsdag 27 juni 2019.
Urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde snarast, dock tidgast 12 augusti 2019


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Vi arbetar mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Grundskollärare F - 3

Välkommen att söka jobb i rektorsområdet dit alla ska längta, där alla ska trivas, utmanas och lyckas i sitt dagliga arbete. Vi söker just nu grundskollärare till vårt rektorsområde med ansvar för en klass F-1 Vi söker dig som brinner för undervisning. Att entusiasmera eleverna till stordåd. Du som vet att du kan locka alla att vilja och kämpa för att utveckla sitt kunnande. Du som har förmågan att knyta de helt avgörande adekvata sociala kontakterna med... Visa mer
Välkommen att söka jobb i rektorsområdet dit alla ska längta, där alla ska trivas, utmanas och lyckas i sitt dagliga arbete.

Vi söker just nu grundskollärare till vårt rektorsområde med ansvar för en klass F-1

Vi söker dig som brinner för undervisning. Att entusiasmera eleverna till stordåd. Du som vet att du kan locka alla att vilja och kämpa för att utveckla sitt kunnande. Du som har förmågan att knyta de helt avgörande adekvata sociala kontakterna med eleverna. Eleven måste uppleva att läraren verkligen tror på en.

Vi förväntar oss att du har en lärarutbildning med några års erfarenhet. Du har förmågan att analysera elevers kunskaper och behov och du vet vad framgångsrik undervisningen innebär. 

I Täby kommun arbetar vi för att göra all undervisning tillgänglig för alla elever.

Du har erfarenhet av olika sorters föräldrasamtal och vilka utmaningar det kan innebära.

Vi har en välorganiserad Elevhälsa som arbetar förebyggande både vad gäller trygghet och lärande.
Vi har i rektorsområdet en IKT-pedagog anställd med syftet att genom modern teknik underlätta elevernas inlärning.

Vi har i vårt område fyra avstämningsperioder under läsåret där vi utvärderar våra metoder. Hur har vi lyckats? Utvärderingarna i läsårsslutet ligger till grund för nästa läsårs arbetsplan.

Vi ser fram emot din ansökan till vårt rektorsområde som består av Löttingelundsskolan och Myrängsskolan. Båda F-5 - skolor.

Läsåret startar måndag 12 augusti för medarbetare och måndag 19 augusti för eleverna. Välkommen att vara med då!

Hälsningar Linda Gillberg, rektor


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Vi arbetar mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare / Fsk lärare till Åk 3 på Runborg skola

 Vi jobbar aktivt med Relationskompetens, digitalisering /programmering och tillgänglighet på vår skola. Om du tycker detta låter intressant är detta skolan för dig.DibberDibber är ett företag med över 6500 anställda som varje dag arbetar för att över 30 000 barn ska få känna sig värdefulla.Dibber/Læringsverkstedet är ett familjeägt företag med fokus på att driva den bästa verksamheten för alla barn och anställda. Företaget är helägt av det norska paret Ra... Visa mer
 Vi jobbar aktivt med Relationskompetens, digitalisering /programmering och tillgänglighet på vår skola. Om du tycker detta låter intressant är detta skolan för dig.DibberDibber är ett företag med över 6500 anställda som varje dag arbetar för att över 30 000 barn ska få känna sig värdefulla.Dibber/Læringsverkstedet är ett familjeägt företag med fokus på att driva den bästa verksamheten för alla barn och anställda. Företaget är helägt av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger. Alla pengar går till barnen, och ägarna drar inte nytta av förskole- och skolverksamheten.Vår pedagogikVårt mål är att våra skolor och fritidshem ska ha en pedagogik som ligger i framkant och som ger varje elever de bästa förutsättningarna för att kunna leva och fungera i ett framtida samhälle.Våra skolor och fritidshem arbetar utifrån att alla elever ska utveckla sin förmåga att se sina och andras styrkor för att tillsammans kunna lösa komplexa frågor tillsammans.Att fungera tillsammans med andra är en viktig förmåga i vårt samhälle. Varje elev ska ges rika tillfällen till att träna på sin relationskompetens utifrån Dibbers progressionstrappa. Våra skolor och fritidshem har ett aktivt och förebyggande hälsofröämjande arbete för att alla ska kunna utvecklas och känna tillit till sig själv som person, samt ha goda relationer till andra. Alla elever ska ges möjligheter att utveckla sina kreativa och innovativa förmågor genom att utforska med alla sina sinnen inom alla ämnen.Programmering är en viktig del i vårt arbete för att förbereda eleverna förmågor och förståelse inför framtiden.Runborg skola:Runborg skola är en friskola som ingår i Dibber och tidigare tillhört Inspira förskolor och skolor. Skolan har funnits sedan 2014. Till hösten är vi en F-5 skola med ca 100 elever och kommer att bli F-6 år 2020. Verksamheten är belägen i Täby Kyrkby, cirka 20 minuter från Östra station med Roslagsbanan. Enheten erbjuder en naturnära miljö nära till skog och Vallentunasjön samt nära till historiska efterlämningar från vikingatiden. Hos oss på Runborg kan man börja som sexåring och gå ändå till årskurs 6. Vi är en enparallellig skola.Vi har en härlig atmosfär och arbetar aktivt för att ge alla medarbetare möjlighet till inflytande och delaktighet.Då vi är en mindre skola är trygghet och god sammanhållning något som syns tydligt hos oss, Alla pedagoger och elever känner varandra väl och följer elevernas utveckling på ett naturligt sätt.Vi jobbar aktivt med digitalisering och programmering redan från förskoleklass. På vår skola är det viktigt att man ständigt utmanas och utvecklas som lärare och därför avsätter vi tid för fortbildning och pedagogiska diskussioner. Ledningen jobbar nära lärarna och fritids och jobbar aktivt för att vara synliga ute i verksamheten och gör kontinuerliga klassrumsbesök Då vi ligger nära naturen använder vi även skogen som klassrum .Vi erbjuder fritids t o m åk sex och vi jobbar med planerade rastaktiviteter samt eftermiddagsverksamhet. Vi jobbar aktivt för att skapa en god samverkan mellan fritids och skola.Vi söker dig som: ?       Gillar att ständigt utvecklas,?       Har vana av att arbeta digitalt i google suite miljön samt ha lärplattor som ett kreativt verktyg?       Ser teknikens möjligheter för att ge alla elever de allra bästa förutsättningarna.?       God förmåga att skapa relationer till elever, kollegor och föräldrar?       Har en vision för att skapa en undervisning som passar framtiden.?       Har en tro på att alla elever kan lära sig utifrån sina förmågor.?       Jobbar för en likvärdig skola.Tjänsten: Du kommer att jobba i åk 3 tillsammans med en fritidspersonal. Du kommer att ingå i arbetslag 3-5 där ni jobbar kollegialt och planerar ihop.Ni kommer att ha avsatt planeringstid tillsammans för att skapa ett bra kollegialt samarbete samt ha möjligheten till att jobba tematiskt. Tjänsten är en ferietjänst vilket innebär att du har lov tillsammans med de övriga lärarna. Till hösten kommer gruppen att bestå av 20 elever. Till hösten kommer du att få möjlighet till att fortbilda dig inom STL (skriva sig till lärande) samt specialpedagogik för lärande. Alla elever har tillgång till varsin Ipad samt clevertouch eller smartboard i varje klassrum. Du kommer att få handledning i hur du implementerar programmering i undervisningen. Då vi är under uppbyggnad och skall bli en skola tom åk sex har du möjlighet att påverka vår framtida skola. Det finns möjlighet att följa med sin klass upp till åk 6 om så önskas.Vi arbetar aktivt för att ge varje elev ett demokratiskt förhållningssätt samt kunskaper och förmågor för sitt framtida vuxenliv.Kvalifikationer:Du är behörig lärare, och är väl förtrogen med gällande styrdokument.Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighetDu har ett intresse för det systematiska kvalitetsarbetet.Du trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag.Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor.Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten.Arbetstid/VaraktighetTillträde 13/8 2019 Vi tillämpar 6 mån provanställning. Vi har ferietjänster.Sysselsättningsgrad:HeltidEndast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare.Ange referensnummer: Lärare till Runborg skola Visa mindre

Lärare åk 1 - 3

Vill du vara med och bygga upp Ullnaskolan? Vi utökar och söker nu en lärare till åk 1-3. Vi söker dig som har starka idéer som du nu vill förverkliga. Som del i vårt team är du med och skapar morgondagens skola. Ullnaskolan är en fristående F-6 skola med Hälsa & Rörelse som profil i Ullna/Hägerneholm. Med kunskap i fokus arbetar vi med elevens individuella utveckling mot målet. Vi tror på aktiv rastlek, rörelseaktiviteter under hela skol- och fritidsdagen... Visa mer
Vill du vara med och bygga upp Ullnaskolan? Vi utökar och söker nu en lärare till åk 1-3. Vi söker dig som har starka idéer som du nu vill förverkliga. Som del i vårt team är du med och skapar morgondagens skola. Ullnaskolan är en fristående F-6 skola med Hälsa & Rörelse som profil i Ullna/Hägerneholm. Med kunskap i fokus arbetar vi med elevens individuella utveckling mot målet. Vi tror på aktiv rastlek, rörelseaktiviteter under hela skol- och fritidsdagen. Vårt uppdrag är undervisning som ger bästa förutsättningar för elevens kunskapsutveckling mot vidare studier. Undervisningsmetoderna är forskningsbaserade, kvalitetssäkrade och beprövade. Vi arbetar i nära samarbete med vår systerskola i Österåker, Fredsborgskolan.Ullnaskolan startade i tillfälliga lokaler hösten 2018 men flyttar till permanenta lokaler Norrtorpsvägen 12, mitt i bostadsområdet Ullna strand, där verksamheten planeras expandera till fullt utbyggd verksamhet i årskurserna F-6 de närmaste två-tre åren. Under pågående låsår har skolan haft förskoleklass, åk 1 och 2 men till nästa läsår utökar vi med åk 3 samt en 5 årsklubb i nära samarbete med Förskolan i Ullna. Välkommen med din ansökan eller ring mig så berättar jag mer. Carolina Ankarcrona, rektor0702229872 Visa mindre

Helleborusskolan Österåker söker lärare

Helleborusskolan finns i Täby och i Österåker. Helleborusskolan är är en skolkoncern som vänder sig till elever inom NPF. Helleborusskolan Österåker kommer till hösten att expandera varpå vi nu har behov av fler pedagoger på skolan. Alla pedagoger som jobbar på Helleborusskolan måste tycka om utmaningen att hitta individuella lösningar för de elever som går på Helleborusskolan. Ett flexibelt förhållningssätt och prestigelöst bemötande av eleverna är ett må... Visa mer
Helleborusskolan finns i Täby och i Österåker. Helleborusskolan är är en skolkoncern som vänder sig till elever inom NPF. Helleborusskolan Österåker kommer till hösten att expandera varpå vi nu har behov av fler pedagoger på skolan. Alla pedagoger som jobbar på Helleborusskolan måste tycka om utmaningen att hitta individuella lösningar för de elever som går på Helleborusskolan. Ett flexibelt förhållningssätt och prestigelöst bemötande av eleverna är ett måste. På Helleborusskolan är vi överens om att lågaffektivt bemötande är en framkomlig väg i bemötandet av elever som för stunden befinner sig i en destruktiv situation. Helleborusskolan bemöter respektive elev utifrån elevens specifika behov och skräddarsyr pedagogiska upplägg i specialanpassade lokaler.

På Helleborusskolan ska du som pedagog jobba om du tycker om att utvecklas och att få vara med och utveckla. Pedagogerna på Helleborusskolan får ta del av mycket intern kompetens som finns inom organisationen samt extern fortbildning. På Helleborusskolan ser vi det kollektiva och kollegiala lärandet i arbetslagen som en viktig faktor för att alltid utvecklas vidare. På Helleborusskolan råder en kultur där man delger varandra erfarenheter och pedagogiska lösningar kollegor emellan, genom formella organisationsstrukturer och vid informella möten i vardagen. Dessutom får du som pedagog på Helleborusskolan ta del av mycket extern utbildning inom pedagogik och neuropsykiatri.

På Helleborusskolan värdesätter vi kunskap. Vi begär inte att du ska kunna allt när du påbörjar din tjänst hos oss men vi vill att du ska ha en ambition att lära dig och ta till dig den pedagogik vi använder oss av på skolan för att kunna undervisa alla elever i klassrummet.

Som pedagog på Helleborusskolan lär du dig att undervisa alla elever i ditt klassrum. Du kommer att få verktyg att jobba med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, strategier för att bemöta psykosocial problematik och du kommer att utvecklas i din förmåga att bedriva relationell pedagogik. På Helleborusskolan får alla elever chansen till att få en god kunskapsprogression i en trygg skolmiljö. För det är faktiskt lättare att bygga starka barn än att laga trasiga vuxna.

Arbetslivserfarenhet
Lärare i grundskolan
Om lön
Fast lön, månadslön.

Om anställningsvillkor
Heltid. Tillsvidare.

Kontaktinformation

Kontaktperson
Johan Danielsson, rektor. Telefonnummer 0707889775.

Adress
Luffarbacken 5
18439 Åkersberga

Jobbansökan skickas till: [email protected]
Vi söker dig som innehar en lärarlegitimation för att undervisa i grundskolan. Du ska inneha kompetens att undervisa i en grupp på lågstadiet.
Erfarenhet inom neuropsykiatri är meriterande men inte ett krav. Om erfarenhet saknas inom detta område erbjuds utbildning av Helleborusskolan.

Helleborusskolan Österåker är en nystartad skolenhet som startade upp 2017. På Helleborusskolan Österåker är i dagsläget 110 elever inskrivna. Helleborusskolan Österåker har en systerskola i Täby som har funnits sedan 2009. Mellan skolorna sker ett tätt samarbete. Helleborusskolan i Österåker och i Täby vänder sig till elever som är i ett behov av omfattande särskilt stöd på grund av neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Helleborusskolans arbetssätt och metoder bygger på beprövad erfarenhet och forskning. Vi värdesätter kunskap och strävar alltid efter att utveckla skolenhetens kompetenskapital, på individnivå såväl som på gruppnivå. Visa mindre

Lärare i svenska som andraspråk för grundskolan låg och mellanstadiet

Byängsskolan är en fristående F-9 skola med ca 700 elever och över 80 anställda. Vi har även en Särskola för årskurs 1-9. Skolan är centralt belägen i Täby och har ett gott rykte bland såväl elever som föräldrar. Det är goda kommunikationer till och från skolan. Vi har ambitiös och engagerad personal och skolan har under många år bedrivit ett systematiskt kvalitetsarbete. Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats som kännetecknas av ett öppet ar... Visa mer
Byängsskolan är en fristående F-9 skola med ca 700 elever och över 80 anställda. Vi har även en Särskola för årskurs 1-9. Skolan är centralt belägen i Täby och har ett gott rykte bland såväl elever som föräldrar. Det är goda kommunikationer till och från skolan. Vi har ambitiös och engagerad personal och skolan har under många år bedrivit ett systematiskt kvalitetsarbete. Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats som kännetecknas av ett öppet arbetsklimat. Vi satsar mycket på en modern IT-miljö i varje klassrum. Vi har bland annat kompetensutvecklat oss genom Skolverkets satsning Matematiklyftet och Läslyftet och vi driver också ett aktivt trygghetsarbete genom Olweusmetoden. För en bra miljö för lärande är det viktigt att du har förmåga att skapa god studiero samt att du har en god elevsyn. Du har ett organiserat arbetssätt där du förmedlar kunskaper och inspirerar eleverna till att efter sina förutsättningar nå högsta resultat i skolan. Det är viktigt att du brinner för yrket och är intresserad av elevers lärande och systematiskt utvecklar din undervisning. Du kommer att ingå i en utvecklingsgrupp som tillsammans planerar, utför och följer upp arbetet med eleverna. Du är utbildad lärare i grundskolan och har behörighet i svenska som andraspråk. Du kommer att undervisa elever från årskurs 1-6 som läser svenska som andraspråk enligt grundskolans kursplan. Visa mindre

Lärare till Åk 1 på Runborg skola

 Vi jobbar aktivt med Relationskompetens, digitalisering /programmering och tillgänglighet på vår skola. Om du tycker detta låter intressant är detta skolan för dig.Dibber Dibber är ett företag med över 6500 anställda som varje dag arbetar för att över 30 000 barn ska få känna sig värdefulla.Dibber/Læringsverkstedet är ett familjeägt företag med fokus på att driva den bästa verksamheten för alla barn och anställda. Företaget är helägt av det norska paret R... Visa mer
 Vi jobbar aktivt med Relationskompetens, digitalisering /programmering och tillgänglighet på vår skola. Om du tycker detta låter intressant är detta skolan för dig.Dibber Dibber är ett företag med över 6500 anställda som varje dag arbetar för att över 30 000 barn ska få känna sig värdefulla.Dibber/Læringsverkstedet är ett familjeägt företag med fokus på att driva den bästa verksamheten för alla barn och anställda. Företaget är helägt av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger. Alla pengar går till barnen, och ägarna drar inte nytta av förskole- och skolverksamheten.Vår pedagogikVårt mål är att våra skolor och fritidshem ska ha en pedagogik som ligger i framkant och som ger varje elever de bästa förutsättningarna för att kunna leva och fungera i ett framtida samhälle. Våra skolor och fritidshem arbetar utifrån att alla elever ska utveckla sin förmåga att se sina och andras styrkor för att tillsammans kunna lösa komplexa frågor tillsammans. Att fungera tillsammans med andra är en viktig förmåga i vårt samhälle. Varje elev ska ges rika tillfällen till att träna på sin relationskompetens utifrån Dibbers progressionstrappa. Våra skolor och fritidshem har ett aktivt och förebyggande hälsofröämjande arbete för att alla ska kunna utvecklas och känna tillit till sig själv som person, samt ha goda relationer till andra. Alla elever ska ges möjligheter att utveckla sina kreativa och innovativa förmågor genom att utforska med alla sina sinnen inom alla ämnen. Programmering är en viktig del i vårt arbete för att förbereda eleverna förmågor och förståelse inför framtiden. Runborg skola: Runborg skola är en friskola som ingår i Dibber och tidigare tillhört Inspira förskolor och skolor. Skolan har funnits sedan 2014. Till hösten är vi en F-5 skola med ca 100 elever och kommer att bli F-6 år 2020. Verksamheten är belägen i Täby Kyrkby, cirka 20 minuter från Östra station med Roslagsbanan. Enheten erbjuder en naturnära miljö nära till skog och Vallentunasjön samt nära till historiska efterlämningar från vikingatiden. Hos oss på Runborg kan man börja som sexåring och gå ändå till årskurs 6. Vi är en enparallellig skola.Vi har en härlig atmosfär och arbetar aktivt för att ge alla medarbetare möjlighet till inflytande och delaktighet. Då vi är en mindre skola är trygghet och god sammanhållning något som syns tydligt hos oss, Alla pedagoger och elever känner varandra väl och följer elevernas utveckling på ett naturligt sätt. Vi jobbar aktivt med digitalisering och programmering redan från förskoleklass. På vår skola är det viktigt att man ständigt utmanas och utvecklas som lärare och därför avsätter vi tid för fortbildning och pedagogiska diskussioner. Ledningen jobbar nära lärarna och fritids och jobbar aktivt för att vara synliga ute i verksamheten och gör kontinuerliga klassrumsbesök Då vi ligger nära naturen använder vi även skogen som klassrum .Vi erbjuder fritids t o m åk sex och vi jobbar med planerade rastaktiviteter samt eftermiddagsverksamhet. Vi jobbar aktivt för att skapa en god samverkan mellan fritids och skola. Vi söker dig som: ?       Gillar att ständigt utvecklas, ?       Har vana av att arbeta digitalt i google suite miljön samt ha lärplattor som ett kreativt verktyg ?       Ser teknikens möjligheter för att ge alla elever de allra bästa förutsättningarna. ?       God förmåga att skapa relationer till elever, kollegor och föräldrar ?       Har en vision för att skapa en undervisning som passar framtiden. ?       Har en tro på att alla elever kan lära sig utifrån sina förmågor. ?       Jobbar för en likvärdig skola. Tjänsten: Du kommer att jobba i åk 1 tillsammans med en fritidspersonal. Du kommer att ingå i arbetslag F-2 där ni jobbar kollegialt och planerar ihop.Ni kommer att ha avsatt planeringstid tillsammans för att skapa ett bra kollegialt samarbete samt ha möjligheten till att jobba tematiskt. Tjänsten är en ferietjänst vilket innebär att du har lov tillsammans med de övriga lärarna. Till hösten kommer gruppen att bestå av 20 elever. Till hösten kommer du att få möjlighet till att fortbilda dig inom STL (skriva sig till lärande) samt specialpedagogik för lärande. Alla elever har tillgång till varsin Ipad och i åk 1 finns även en clevertouch. Du kommer att få handledning i hur du implementerar programmering i förskoleklass. Då vi är under uppbyggnad och skall bli en skola tom åk sex har du möjlighet att påverka vår framtida skola. Det finns möjlighet att följa med sin klass upp till åk tre. Vi arbetar aktivt för att ge varje elev ett demokratiskt förhållningssätt samt kunskaper och förmågor för sitt framtida vuxenliv. Kvalifikationer: Du är behörig lärare, och är väl förtrogen med gällande styrdokument. Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet Du har ett intresse för det systematiska kvalitetsarbetet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag. Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor. Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten. Du använder dig av digitala verktyg i din undervisning. Arbetstid/Varaktighet Tillträde 13/8 2019 Vi tillämpar 6 mån provanställning. Vi har ferietjänster. Sysselsättningsgrad: Heltid. Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. Ange referensnummer: Lärare till Runborg skola Visa mindre

Norskolan i Täby söker Lärare till åk 3

Om jobbet Vi söker en klasslärare till åk 3 på Norskolan i Täby. Som klasslärare har du, tillsammans med personal från fritidshemmet, det övergripande ansvaret för din klass på såväl grupp- som individnivå. I uppdraget ingår att kontinuerligt utföra, utvärdera och utveckla vårt gemensamma arbete på skolan, utifrån Lgr11 och lokalt ställda mål. Norskolan är en tvåparallellig F-3 skola i Näsbypark. Skolan som har ca 200 elever ligger i vackra omgivningar n... Visa mer
Om jobbet
Vi söker en klasslärare till åk 3 på Norskolan i Täby. Som klasslärare har du, tillsammans med personal från fritidshemmet, det övergripande ansvaret för din klass på såväl grupp- som individnivå.

I uppdraget ingår att kontinuerligt utföra, utvärdera och utveckla vårt gemensamma arbete på skolan, utifrån Lgr11 och lokalt ställda mål.

Norskolan är en tvåparallellig F-3 skola i Näsbypark. Skolan som har ca 200 elever ligger i vackra omgivningar nära till såväl grönska som vatten. Norskolan är en av rektorsområdets tre skolor.
Näsbyparksskolan är en F-9 skola med ca 700 elever och Slottsparksskolan är, precis som Norskolan, en F-3 skola även den med ca 200 elever.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/legitimerad lärare med erfarenhet och stort intresse för inkluderande specialpedagogiskt förhålliningssätt.

Du är tydlig och trygg i din lärarroll, fångar och stimulerar elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Du planerar, organiserar och leder ditt arbete så att en trygg och samarbetsvänlig skolmiljö skapas. Du har lätt för att skapa goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare. Givetvis har du höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Du har också vana vid och känner dig trygg med att arbeta i Googlemiljö.

Som person vill vi att du är positiv, öppen för nya idéer och har lätt för att samarbeta. Samarbete inom arbetslaget (lärare-fritidspersonal-speclärare) oavsett kompetens och ansvar är en viktig framgångsfaktor i vår skola.

På Norskolan har vi nära skratt och en trivsam och positiv anda råder. Självklart har du också lätt för att skratta och är en empatisk person.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

Friskvårdsersättning utges med upp till 1700 kronor/år

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Vi arbetar mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare åk 1 - 3 på Slottsparksskolan i Täby

Slottsparksskolan är en tvåparallellig F-3 skola i Näsbypark, Täby. Skolan som har drygt 200 elever ligger i vackra omgivningar med närhet till såväl grönska som vatten. Slottsparksskolan är en av rektorsområdets tre skolor där Näsbyparksskolan är en F-9 skola med ca 700 elever och Norskolan, precis som Slottsparksskolan är en F-3 skola även den med ca 200 elever. Arbetsuppgifter Vi söker dig som i rollen som klasslärare vill vara med och utveckla arbete... Visa mer
Slottsparksskolan är en tvåparallellig F-3 skola i Näsbypark, Täby. Skolan som har drygt 200 elever ligger i vackra omgivningar med närhet till såväl grönska som vatten. Slottsparksskolan är en av rektorsområdets tre skolor där Näsbyparksskolan är en F-9 skola med ca 700 elever och Norskolan, precis som Slottsparksskolan är en F-3 skola även den med ca 200 elever.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som i rollen som klasslärare vill vara med och utveckla arbetet på Slottsparksskolan. Du undervisar i alla ämnen utom idrott, slöjd och musik där vi har ämneslärare.

I uppdraget ingår att kontinuerligt planera, utföra, utvärdera och utveckla vårt gemensamma arbete på skolan allt utifrån Lgr11 och lokalt ställda mål. I samverkan med fritidspersonal och övriga medarbetare på skolan kommer du att ansvara för att ge eleverna en lärande och varierad skoldag hos oss.

I klassrummet kommer du att delar av dagen ha stöttning av fritidspersonal. Du ingår i ett årsarbetslag med lärare, fritidspersonal samt eventuell elevassistent. Skolan har ett EHT (elevhälsoteam) som bland annat tillhandahåller handledarsamtal under terminerna.

Att arbeta med IKT och ha ett inkluderande förhållningssätt ser vi som en självklar del av vårt arbete på skolan. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare för åk 1-3 och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på lågstadiet.

Du är tydlig i din yrkesroll och fångar och stimulerar därigenom elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Du planerar, organiserar och leder ditt arbete så att en trygg och samarbetsvänlig skolmiljö skapas. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare.

Som person vill vi att du är positiv, öppen för nya idéer och har lätt för att samarbeta, då samarbete inom arbetslaget är en viktig framgångsfaktor för vår skola.

 

Sista ansökningsdag 19 maj 2019.
Urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde 12 augusti 2019.


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Vi arbetar mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

åk 1 - 3 lärare Ytterbyskolan

Ytterbyskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan ligger belägen i Roslags Näsby, med närhet till både Täby centrum och naturområden.  Vi söker en lärare till vårt lågstadium. Arbetsuppgifter är undervisning i huvudsak Ma/No/Sv. I tjänsten ingår mentorskap för elever i årskurs 2 eller 3 och de uppgifter som tillkommer såsom kommunikation med vårdnadshavare, bedömning och dokumentation. Deltagande i arbetslag, samverkan med fritidspersonal och pedag... Visa mer
Ytterbyskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan ligger belägen i Roslags Näsby, med närhet till både Täby centrum och naturområden. 

Vi söker en lärare till vårt lågstadium. Arbetsuppgifter är undervisning i huvudsak Ma/No/Sv. I tjänsten ingår mentorskap för elever i årskurs 2 eller 3 och de uppgifter som tillkommer såsom kommunikation med vårdnadshavare, bedömning och dokumentation.

Deltagande i arbetslag, samverkan med fritidspersonal och pedagogiska möten ingår, för att på bästa sätt möjliggöra den kollegiala kompetensen och skapa goda förutsättningar för att eleven att lära och utvecklas.

Vi arbetar för tillgängligt lärande, vilket innebär att vi ser möjligheter och söker lösningar som innebär att alla elever ska ges möjlighet att utvecklas, utifrån sina förutsättningar, tillsammans med andra elever.

Vi söker dig som är legitimerad lärare.


• Du vill delta och bidra i pedagogiska diskussioner.
• Du har erfarenhet av digitalt lärande och digitala verktyg i undervisningen, t ex Ipads, Chromebooks, Google classroom.
• Du har ett lösningsfokus och du ser samverkan som en styrka.
• Du tar ansvar och vill samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Tillträde i augusti 2019. Ansök senast fredagen den 26 april. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Vi arbetar mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare sökes till Täby kommun

Vill du göra skillnad? Just nu söker Brinkskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa i lågstadiet. Om jobbet   Vi söker nu en lågstadielärare för ett heltidsuppdrag på Brinkskolan i Täby. Hos oss arbetar en stabil och positiv personalgrupp som vi avser förstärka inför kommande läsår. Arbetet på Brinkskolan präglas av framåtanda och utveckling med goda resultat i fokus. För att trivas hos oss behöver du vara trygg i din lärarroll samtidigt s... Visa mer
Vill du göra skillnad? Just nu söker Brinkskolan en engagerad lärare med behörighet att undervisa i lågstadiet.

Om jobbet
 

Vi söker nu en lågstadielärare för ett heltidsuppdrag på Brinkskolan i Täby. Hos oss arbetar en stabil och positiv personalgrupp som vi avser förstärka inför kommande läsår.

Arbetet på Brinkskolan präglas av framåtanda och utveckling med goda resultat i fokus. För att trivas hos oss behöver du vara trygg i din lärarroll samtidigt som du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Vi utgår från att varje elev är unik och vårt arbete präglas av ett tillgängligt lärande där IKT och formativa arbetsmetoder är och ska vara självklara delar av den pedagogiska lärmiljön. Att delta i det kollegiala lärandet och bidra till hela verksamhetens utveckling är något som engagerar dig.

Du ingår i ett välfungerade arbetslag med dina lärarkollegor på lågstadiet där samarbete med fritidspersonalen är en lika självklar del av uppdraget.

Brinkskolan är en f-6 skola i Östra Vallabrink med plats för 400 elever. Vi håller till nya, moderna arkitektritade lokaler sedan 2015. Detta tillsammans med vår kompetenta och erfarna personalgrupp möjliggör ett tillgängligt lärande utifrån en god social, pedagogisk och fysisk lärmiljö.

Vem är du?
Vi vill att du som söker tjänsten:


• har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i flera ämnen för åk F-3.
• arbetar både formativt och språkutvecklande
• är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
• använder digitala verktyg för elevernas lärande
• ser hela elevens studiesituation i ditt mentorskap och samverkar med elevhälsan där så behövs

 

Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever kommer till tals.

Vi ser gärna att du har arbetat som lärare i några år, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en spännande och utvecklande arbetsplats där var och en dagligen får möjlighet att göra skillnad. Genom Täby Akademi för pedagogisk professionsutveckling finns rika möjlighet till kompetensutveckling och nätverkande för dig på kommun-, verksamhets- och individnivå. 

På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Övrigt
Låter det intressant? Registrera din ansökan på vår hemsida genom knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail eller brev. Sista ansökningsdag är 10:e maj 2019. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 


Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Vi arbetar mot högt uppsatta verksamhetsmål och meritvärdena för Täbys kommunala grundskolor ligger i toppskiktet i landet.
Täby akademi för pedagogisk professionsutveckling, i samarbete med nationella och internationella lärosäten såsom Harvard, bidrar till att kommunens pedagoger och skolledare tillhör spetsen i Sverige. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att Täby ska ha Sveriges högsta utbildningskvalitet där lärandet är tillgängligt för varje elev. Visa mindre

Lärare åk F - 6 sökes till Flottiljens skola

Vi jobbar aktivt med relationskompetens, digitalisering /programmering och tillgänglighet på vår skola. Om du tycker detta låter intressant är detta skolan för dig! Flottiljens skola är en fristående F-5 - skola med ca 80 elever som ligger vackert beläget i Hägernäs strand. Flottiljens skola är en av flera skolor som ägs av Dibber Sverige. Dibber är en familjeägd koncern som ägs av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger i gru... Visa mer
Vi jobbar aktivt med relationskompetens, digitalisering /programmering och tillgänglighet på vår skola.
Om du tycker detta låter intressant är detta skolan för dig!

Flottiljens skola är en fristående F-5 - skola med ca 80 elever som ligger vackert beläget i Hägernäs strand. Flottiljens skola är en av flera skolor som ägs av Dibber Sverige. Dibber är en familjeägd koncern som ägs av det norska paret Randi och Hans Jacob Sundby, som båda är pedagoger i grunden. Inom Dibber arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla våra verksamheter för våra elever och medarbetare. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi får världens viktigaste värden att växa.

Flottiljens skolor och fritidshem ska ha en pedagogik som ligger i framkant och som ger alla elever de bästa förutsättningarna för att kunna leva och fungera i ett framtida samhälle. Vi arbetar utifrån att alla elever ska utveckla sin förmåga att se sina och andras styrkor för att kunna lösa komplexa frågor tillsammans. Vi har en härlig atmosfär och arbetar aktivt för att ge alla medarbetare möjlighet till inflytande och delaktighet.

Våra  skolor och fritidshem har ett aktivt och förebyggande hälsofrämjande arbete för att alla ska kunna utvecklas och känna tillit till sig själv som person, samt ha goda relationer till andra. Alla elever ska ges möjligheter att utveckla sina kreativa och innovativa förmågor genom att utforska med alla sina sinnen inom alla ämnen. Programmering är en viktig del i vårt arbete för att förbereda eleverna förmågor och förståelse inför framtiden.

Vi arbetar just nu med att implementera digitalisering och programmering redan från förskoleklass. På vår skola är det viktigt att man ständigt utmanas och utvecklas som lärare och avsätter därför tid för fortbildning och pedagogiska diskussioner. Ledningen har ett nära samarbete med lärare och fritids och arbetar aktivt för att vara synliga ute i verksamheten, genom kontinuerliga klassrumsbesök. Då vi ligger nära naturen använder vi även skogen som klassrum. Vi erbjuder fritids t o m åk sex och har alltid planerade rastaktiviteter samt eftermiddagsverksamhet. 

Vi söker dig som:


• Gillar att ständigt utvecklas,
• Har vana av att arbeta digitalt i google suite miljön samt ha lärplattor som ett kreativt verktyg
• Ser teknikens möjligheter för att ge alla elever de allra bästa förutsättningarna.
• God förmåga att skapa relationer till elever, kollegor och föräldrar
• Har en vision för att skapa en undervisning som passar framtiden.
• Har en tro på att alla elever kan lära sig utifrån sina förmågor.
• Jobbar för en likvärdig skola.

 

Kvalifikationer:

Du är behörig lärare, och väl förtrogen med gällande styrdokument.
Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet
Du har ett intresse för det systematiska kvalitetsarbetet.
Du trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag.
Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor.
Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten.


Legitimation för undervisning i skolan och/eller något års erfarenhet är meriterande.

Tjänsten är en ferietjänst, tillsvidare på heltid, med tillträde den 13 augusti 2019.

Ansök snarast, dock senast den 31 maj med CV och personligt brev. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 


Obs! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Helleborusskolan i Täby söker grundskolelärare åk 1 - 3

Lärare i grundskolans tidiga år, undervisning i åk 1-3. Mentorskap ingår. Ansvara för undervisningen och upplägg av lektioner och tillsammans med resurspedagog genomföra undervisning av elever med diagnoser inom NPF, autismspektrum. Vi söker dig som: - är utbildad grundskolelärare, i grundskolans tidiga år, har erfarenhet av elever inom autismspektrum - lätt kan anpassa dig till olika situationer - klarar utmaningar - har förståelse för varje elevs sätt ... Visa mer
Lärare i grundskolans tidiga år, undervisning i åk 1-3. Mentorskap ingår.
Ansvara för undervisningen och upplägg av lektioner och tillsammans med resurspedagog genomföra undervisning av elever med diagnoser inom NPF, autismspektrum.

Vi söker dig som: - är utbildad grundskolelärare, i grundskolans tidiga år, har erfarenhet av elever inom autismspektrum - lätt kan anpassa dig till olika situationer - klarar utmaningar - har förståelse för varje elevs sätt att tänka - har bra social kompetens - är flexibel både i tanke och handling. För mer information om Helleborusskolan, vänligen besök vår hemsida: www.helleborusskolan.se

Helleborusskolan i Täby söker dig som är utbildad grundskolelärare i grundskolans tidiga år, som vill ta chansen att vara med i en ständigt utvecklande skola.

Helleborusskolan är en friskola, som vänder sig till grundskoleelever som behöver - ett individuellt pedagogiskt upplägg. Vi har små klasser - kunnig personal - lugn miljö.

På Helleborusskolan bygger vi undervisningen på elevens starka sidor och försöker kompensera för och träna på sådant eleven behöver utveckla. Alla elever på Helleborusskolan följer grundskolans läroplan. Det pedagogiska arbetet leds av en rektor med gedigen erfarenhet av läraryrket och stor kunskap om autismspektrumområdet. Visa mindre

Vi söker lärare / speciallärare F - 2 till Capellaskolan

Capellaskolan är en F-9 skola som ligger vackert beläget nära vattnet vid Hägernäs strand i Täby. Vi vänder oss i första hand till elever med tal/språksvårigheter, autismspektrumstörning, Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska tillstånd. Vi välkomnar elever från olika kommuner. Capellaskolan är en av flera skolor som ägs av Dibber Sverige. Vill du arbeta med en visuell tydliggörande pedagogik med mycket tydlig struktur? Är du intresserad av att arb... Visa mer
Capellaskolan är en F-9 skola som ligger vackert beläget nära vattnet vid Hägernäs strand i Täby. Vi vänder oss i första hand till elever med tal/språksvårigheter, autismspektrumstörning, Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska tillstånd. Vi välkomnar elever från olika kommuner. Capellaskolan är en av flera skolor som ägs av Dibber Sverige.

Vill du arbeta med en visuell tydliggörande pedagogik med mycket tydlig struktur?
Är du intresserad av att arbeta med elever som har neuropsykiatriska funktionshinder?
-Då kan du vara den vi söker!

Om arbetet
Du ingår i skolans team med lärare och övrig personal, som tillsammans arbetar för att utveckla skolan och nå så långt som möjligt med eleverna. Vårt mål är att öka barnens förmåga till lärande, kommunikation och självständighet.

Vårt arbetssätt utgörs av en tydliggörande pedagogik som grund. Vi arbetar utifrån ett helhetspedagogiskt koncept, med små elevgrupper. Vi har hög personaltäthet kring den enskilde eleven och kontinuerlig samverkan mellan skolan och hemmet.  

Om tjänsten
I dina uppgifter ingår bland annat;


• Klasslärare för åk F-2.
• Strukturera upp arbetet för de assistenter som är kopplade till klassen.
• Delta i EHT-arbetet.
• Delta i utvecklingsarbetet

Vem är du?
Du vet hur du kan stimulera och utveckla lärandet hos elever med olika förkunskaper och sätt att lära. Du kan eller är intresserad av "Att skriva sig till läsning" som metod för läs- och skrivutveckling. Du kan eller är intresserad av att utveckla elevernas läsförståelsestrategier. Du är intresserad av att utveckla elevernas läridentitet. Du är öppen för feedback av din planering och ditt genomförande av kollegor och skolledning. Du är beredd att tänka i nya banor jämfört med tidigare. Du använder gärna digitala hjälpmedel i din undervisning för att utveckla elevernas förmågor.

Lärarlegitimation krävs för grundskolans tidigare år, gärna med inriktning mot specialpedagogik. Vi söker dig med erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd. Du är empatisk och flexibel, arbetar bra med andra, är stabil som person och lösningsfokuserad. Du har lätt för att ha och ta kontakt med elever, föräldrar och kollegor.

Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast/enl. överenskommelse. 

Vi erbjuder en spännande roll i en växande verksamhet med stora möjligheter att påverka såväl din egen arbetsmiljö som våra barn och ungdomars. Vi som redan jobbar här tycker att det är en förmån att få vara en del av så många unga människors framtid.
Vill du bli en av oss? 

Ansök snarast, dock senast den 30 april med CV och personligt brev. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Tveka inte att kontakta oss - Vi berättar gärna mer! 
Vi ser fram emot att höra av dig - VARMT VÄLKOMMEN!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Obs! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

LÅGSTADIELÄRARE

Vi söker dig som är behörig lärare inom ämnena för lågstadiet. Du kommer ansvara för en mentorsgrupp om ca 22 elever som går i åldersblandad grupp från årskurs 1 till 3, med vilka du också har utvecklingssamtal. Du kommer ingå i ett team och arbeta nära dina kollegor. Vi ser gärna att du har god datorvana och ser det som spännande att integrera IT i undervisningen. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och en positiv elevsyn där elevens delaktighet o... Visa mer
Vi söker dig som är behörig lärare inom ämnena för lågstadiet. Du kommer ansvara för en mentorsgrupp om ca 22 elever som går i åldersblandad grupp från årskurs 1 till 3, med vilka du också har utvecklingssamtal. Du kommer ingå i ett team och arbeta nära dina kollegor. Vi ser gärna att du har god datorvana och ser det som spännande att integrera IT i undervisningen.

Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och en positiv elevsyn där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi tror att du som person är självständig men duktig på såväl kommunikation som samarbete. Det är viktigt att du är tydlig mot såväl barn och föräldrar som kollegor. Du har lätt för att ta initiativ och gillar att få vara med och påverka din arbetsplats. Vi tror att du är nyfiken och flexibel både i tanke och handling. Att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens känns som en självklarhet för dig.

Personlig utveckling och ständig verksamhetsutveckling är två andra hörnstenar för oss på Spiraskolan, varför du som person ska vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som elever och verksamhet. Du bör också vara engagerad i att bygga och utveckla en verksamhet, både visionärt och konkret, mot gemensamma mål.


Spirande lärande i Täby AB, Spiraskolan, är en fristående grundskola i Täby med 280 elever från förskoleklass till åk 9. Vi anser att varje elev har rätt till intellektuell, social och känslomässig utveckling. Därför genomsyras vår undervisning av ett holistiskt förhållningssätt, inspirerat av Maria Montessori, som skapar förutsättningar för en livslång personlig och professionell utveckling. Vi anser att vi som skola har ett ansvar, gentemot såväl våra elever som samhället, att möjliggöra för våra elever att bli framgångsrika på alla nivåer i livet. Vi har valt att kalla denna målsättning för Akademisk och Individuell utveckling. Vi arbetar utifrån en pedagogisk modell där vi blandar temaarbete, fokusområden och elevdrivet lärande mot läroplanens mål. Visa mindre